Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

"Broeders van ISIS. Dood aan de Hollanders!"

Van de gekkies in Den Haag naar de haatzaaiers in Amsterdam. We moeten weer eens dood, allemaal. Aldus deze tekst in geel (kleur van de haat-red.) in 020-Oost. Leuk detail. Tekst staat op het gebouw Muzyq, de corrupte faalbunker van onze huisvriendin Fatima Elatik, waar omroep PowNed thans uw taxpoet stukslaat. En zo komt alles weer mooi samen. Oh, en stomme spuitbusvandaal... ga zelf eens deaud.

Reaguursels

Inloggen

Nog 1 ding het onderzoek is van mei 2013, het gaat er bij mij niet in dat de islamitische gemeenschap in Nederland niet op de hoogte was dat de oppositie tegen Assad ook bestond uit radicaal islamitische groeperingen als Al-Nusra. Die waren toen al lang bekend en berucht, ook in de media. En dat de kans ook groot was dat afreizende Syriëgangers met dergelijke groepen gingen meevechten.

Gaul Shaarad | 22-09-14 | 10:06

ratelaar | 22-09-14 | 07:56 Mari7433 | 22-09-14 | 08:19 Ik heb vandaag weinig tijd om wat dieper op de zaken in te gaan. Druk met werk en mijn kinderen. Maar laten we het over 1 ding eens zijn: Voor IS sympathisanten is geen plaats in Nederland. En een oorlog uitlokken met Rusland is pas echt politiek amateurisme. Dan hoef je iig geen zorgen meer te maken over culturele tegenstellingen in Nederland..
Mari7433 ik bedoelde deze link, heeft weinig met PPV te maken. www.volkskrant.nl/vk/nl/2686/Binnenlan... Vrij linkse krant toch? Allemaal een prettige dag gewenst.

Gaul Shaarad | 22-09-14 | 09:19

@Gaul Sharaad

Beste Gaul Sharaad uw excuus geaccepteerd. :)

Natuurlijk weet ik dat de meeste autochtone Nederlanders tegen pedofielen zijn. Het probleem vind ik op een forum als dit is dat een topic wat over moslims of Marokkanen gaat, altijd veel meer reacties vooroordelen krijgen dan topics die gaan over bijv over autochtonen. En dat wil dan niet zeggen dat het ene volk beter is dan het andere.

Ik zou willen dat wij niet in hokjes denken. Wij moeten met oplossingen komen. De goede mogen niet lijden onder de slechte mensen. Dat lijkt mij wel zo rechtvaardig. Niks mis mee met dat streven.

Over dat 73% moslims gangers jihadgangers als helden ziet. Wat is de bron van dat onderzoek? Als dat het onderzoek van wat Wilders heeft aangekaart dan is dat flauwekul. Wilders is aangesproken door het onderzoeksbureau dat hij cijfers verkeerd gebruikt.

Dit is op het nieuws geweest
Bron:
nos.nl/artikel/699665-wilders-misbruik...

Ik kan je ook aangeven dat er op het begin van het verzet tegen Bashar el Assad de Syrische president veel het verzet tegen hem steunden. Dat is nog steeds zo. Toen steunden de Amerikanen zelfs het verzet tegen El Assad.

Zelfs ik had zoiets die gast vermoord onschuldigen hij moet worden gestopt. Nederlandse kabinet was en is ook nog steeds tegen El Assad.

Daarna gingen verzet strijders onderling vechten. Toen had ik zoiets waar zijn die maloten nou bezig??

Daarna gingen Isis strijders irak in om het onrecht tegen de soenieten te bestrijden. Dat was ook nog wel te begrijpen in mijn ogen.

Maar daarna kwamen ineens berichten dat isis strijders onschuldigen doden etc. Ik kon daar niet bij?? Maar er kwam zoveel informatie dat je niet weet wat je moet geloven.

Een echte moslim zou nooit een onschuldige doden. Ik ben gestopt met zomaar alles te geloven wat er op het nieuws wordt gezegd.

Ik heb altijd gezegd moge de rechtvaardige en de personen met de juiste intenties die al het goede willen voor alle mensen zegevieren.

Maar mensen die alleen voor chaos willen zorgen en terreur mogen ze met de grond worden gelijk gemaakt.

Een man in een net pak die het bevel geeft een land te bombarderen met duizenden onschuldige doden. Kijk naar irak. Mag van mij net zo hard branden in de hel als een terrorist.

Onder Saddam zijn er niet zoveel mensen gedood dan vanaf de Amerikaanse invasie in irak. Allemaal ging het om de olie. En als er dan mensen wapens pakken tegen de bezetter dan worden zij bestempeld als terroristen. Waar zit de rechtvaardigheid in dat??!!

Dat is ook allemaal westerse propaganda en manipulatie van mensen. Ik denk niet in zaken als moslims tegen het westen.

Ik wil rechtvaardigheid voor iedereen. Een moslim die andersdenkenden iets wil opleggen mag van mij hard aangepakt worden. Dit is een vrij land ik wil dit graag zo houden.

Maar een niet moslim die mijn vrijheden wil beperken mag van mij ook opzouten. Rechtvaardigheid en vrijheid voor iedereen.

Mari7433 | 22-09-14 | 08:19

Gaul Shaarad | 21-09-14 | 23:09
De antwoorden op je vragen vanuit mijn perspectief:
"En vertel mij waarom dan Verhofstadt en van Baalen de Oekraïners stonden op te hitsen op het Maidanplein?"
.
Ik denk politiek amateurisme en nativiteit.
.
"En waarom vertelde Timmermans leugens over plunderingen van pro-Russische rebellen na de verschrikkelijke tragedie van MH17?"
.
Hetzelfde als bij Verhofstadt en van Baalen en een stuk emotie.
.
"En waarom zijn er NAVO troepen actief op Oekraïens grondgebied?"
.
Als reactie op de aanwezige Russische troepen. Het westen, Nederland, vind dat je je aan internationale wetten moet houden. Je respecteert de integriteit van een land. Moskou gaat daar anders mee om, heeft daar een andere kijk op.
.
"En waar zijn die steeds verder gaande economische sancties tegen Rusland voor nodig?"
.
Om Moskou te dwingen haar troepen terug te trekken.
.
"waarom weigert Timmermans de wandaden van IS als een genocide te erkennen?"
.
Dat is mij ook een raadsel.
.
Nogmaals, ik kan er compleet naast zitten maar gebaseerd op de informatie en kennis die ik nu heb, heb ik de vragen beantwoord.
En ja, ik ben ervan overtuigd dat Russische troepen in de Oekraiene actief zijn.

ratelaar | 22-09-14 | 07:56

Gaul Shaarad | 21-09-14 | 23:09
Zeker veel vragen. Maar vragen zijn goed.
"Het gaat als een soort schaakspel tussen grootmachten om demografische en geopolitieke belangen."
.
Dat denk ik ook, ik denk dus handelsbelangen en invloed in de regio. Demografie is daar ook een onderdeel van. Moskou houdt zich het recht voor Russische minderheden wereldwijd te 'beschermen'. Wat in de Oekraiene gebeurd hebben we ook in Georgië gezien.
.
Ik kan er naast zitten, welke geopolitieke en demografische belangen spelen er volgens jou?
En wanneer is het schaakspel gewonnen?

ratelaar | 22-09-14 | 07:25

Niet pikken keihard terug slaan, oog om oog tand om tand dat zegt de bijbel!!

h.a | 22-09-14 | 06:03

Nu in te koop bij de Lidl, kloofbijl. Doe er uw voordeel mee. Altijd handig in de meterkast

Duck Twacy | 22-09-14 | 01:35

ratelaar | 21-09-14 | 21:49. En vertel mij waarom dan Verhofstadt en van Baalen de Oekraïners stonden op te hitsen op het Maidanplein? En waarom vertelde Timmermans leugens over plunderingen van pro-Russische rebellen na de verschrikkelijke tragedie van MH17? En waarom zijn er NAVO troepen actief op Oekraïens grondgebied? En waar zijn die steeds verder gaande economische sancties tegen Rusland voor nodig? En nu ontopic: waarom weigert Timmermans de wandaden van IS als een genocide te erkennen? Veel vragen hè. Maar geloof me hier speelt nog iets heel anders mee als alleen handelsbelang.
Het gaat als een soort schaakspel tussen grootmachten om demografische en geopolitieke belangen.

Gaul Shaarad | 21-09-14 | 23:09

Gaul Shaarad | 21-09-14 | 20:54
"Natuurlijk was er een soort unheimisch gevoel dat er vanuit die kant iets op handen was, maar dit had niemand voorzien, en ik geloof absoluut niet in false-flags en andere aluhoed theorieën."
.
Zoiets is ook niet te voorspellen (niemand heeft een glazen bol) of te organiseren. Niet op die schaal. Het is een kind van onze tijd. Internet heeft bijgedragen aan het verder en sneller verspreiden van de ideeen van al qaida en IS. Een paar topics terug staat er nog een mooie propaganda film, die dat onderstreept.
.
"Naar mijn idee wil o.a. de EU en NAVO de oude vijandschap met de Russen nieuw leven inblazen."
.
Of topic maar toch. Welk belang hebben de EU en de NAVO bij een oud vijandschap?
Vanuit de EU en de NAVO is er na de val van de muur weinig rekening gehouden met de gevoeligheden van Moskou. Maar dat er op een vijandschap is aangestuurd, lijkt mij onwaarschijnlijk. Teruglopende defensie budgetten onderstrepen dat.
Tenzij je denkt dat het 'militair industrieel complex' een nieuwe conflict organiseert. Maar ook dat acht ik onwaarschijnlijk.
Het Russische defensie budget is de afgelopen 10 jaar gestegen ( in China trouwens ook ). Defensie uitgaven stijgen niet tenzij je bereid bent iets met je leger te doen.
Maar wat dan? Een oud vijandschap nieuw leven in te blazen?
Ook vanuit Moskous perspectief lijkt me dat onwaarschijnlijk. Maar wat dan wel? Het lijkt waarschijnlijker dat het een machtsstrijd om toegang tot grondstoffen betreft. We zitten midden in de nasleep(?) van de economische crisis. Grondstoffen worden schaarser en in de BRICS landen wordt de middenklasse groter. Allemaal consumenten die tevreden moeten worden gehouden.
Dus lijkt mij het meest waarschijnlijk dat iedereen zijn stuk van de taart probeert te pakken en zijn handelsbelangen en invloed veilig te stellen.

ratelaar | 21-09-14 | 21:49

ratelaar | 21-09-14 | 19:09 Ik weet ook dat er voor 9/11 ook al islamitische terreuraanslagen waren. Zoals bijvoorbeeld het bloedbad op de Olympische spelen in München wat al in 1972 gebeurde. Toch betekenen de aanslagen van 9/11 voor mij, en miljoenen anderen een keerpunt. Bijna iedereen kan zich die dag nog herinneren, de verschrikking van de ergste terreur aanslagen tot heden. Natuurlijk was er een soort unheimisch gevoel dat er vanuit die kant iets op handen was, maar dit had niemand voorzien, en ik geloof absoluut niet in false-flags en andere aluhoed theorieën. ratelaar | 21-09-14 | 19:09 Met het wegvallen van de koude oorlog is onze aandacht denk alleen meer op het midden oosten gericht. Tot die tijd was voor Europa vooral de Rus een serieuze dreiging. Kijk en dit is het nou het interessante punt waar u tenslotte meekomt. Naar mijn idee wil o.a. de EU en NAVO de oude vijandschap met de Russen nieuw leven inblazen. Wat naar mij idee het aller domste is wat ze konden doen.. Het is spelen met de levens van miljoenen mensen. En waarom? om de mensen af te leiden van de immense demografische tragedie die zich nu aan het afspelen is in Europa. Ze hebben het niet meer in de hand en ze beseffen het, wetende dat het onomkeerbaar is geworden.https://www.youtube.com/watch?v=9uNsXEu8ljM www.youtube.com/watch?v=M27spDwM7zY&a...

Gaul Shaarad | 21-09-14 | 20:54

Geinig.... even heel hypothetisch. Wat zou er gebeuren als er een moskee in de kleuren van de regenboogvlag geschilderd wordt?

HetNetteHeertje | 21-09-14 | 19:49

Gaul Shaarad | 21-09-14 | 13:02
"Is dit uitsluitend de schuld van het Westen of ligt de oorzaak dieper verborgen?"

Het is absoluut niet uitsluitend de schuld van het westen. De westerse interventies hebben wel meegespeeld.
Er zijn veel meer factoren die geleid hebben tot al qaida en IS. Bemoeienis van locale machten bijvoorbeeld. Van Pakistan is algemeen bekend dat die invloed uitoefenen in Afghanistan. In het zuiden van Pakistan liggen madrassa's die banden hebben met ISI ( Pakistaanse inlichtingen dienst ). Ook zijn er lijntjes richting het MO ( Midden Oosten ).
Hetzelfde geld voor Irak en Syrië. Daar proberen onringende landen ook invloed uitvte oefenen. Iran en Irak zijn niet bepaald goede buren geweest. Overige arabische landen hebben misschien wel handelsbelangen. Als Irak in staat van oorlog is waar komt het westen dan olie kopen.
Om nog maar te zwijgen over verschillen in opvatting van de islam.
In Iran bijvoorbeeld wonen voornamelijk sjiieten IS bestaat voornamelijk uit soenietische salafisten ( orthodoxe moslims ).
Combineer dat met decennia van conflicten en dictaturen en je krijgt een kruitvat.

"Mijn brandende vraag is alleen waar komt toch die sterke radicalisering binnen de islam vandaan? Na 9-11 is dit jaarlijks erger geworden."

Wat ik boven heb beschreven zijn dus factoren van invloed. Maar 9/11 was niet de eerste aanslag. Verder terug in de tijd zijn er een aanslag geweest op een VS ambassade in het MO, een aanslag op een VS marine schip. Ook gijzelingsacties en bomaanslagen hebben plaatsgevonden. In Iran is de VS ambassade gegijzeld geweest, Lockerbie ed.
Met het wegvallen van de koude oorlog is onze aandacht denk alleen meer op het midden oosten gericht. Tot die tijd was voor Europa vooral de Rus een serieuze dreiging.

ratelaar | 21-09-14 | 19:09

-weggejorist-

robsuper | 21-09-14 | 18:49

-weggejorist-

12pints | 21-09-14 | 14:29

Bring it on! I am gonna put a gun in their mouths, pull the trigger, until it goes, "click"!

12pints | 21-09-14 | 14:24

Mari7433 | 21-09-14 | 11:04 Na uw betoog heb ik zeker meer achting voor u gekregen. Ook al klopt niet alles wat u schrijft. Nederlanders verzetten en protesteren zeker wel tegen pedofielen. Kijk maar naar de uittreding van mensen uit de RK kerk, door de misbruik schandalen, of het scherpe verzet van bewoners tegen huisvesting van een veroordeelde pedo in hun buurt. Dus hierbij een welgemeend excuus aan u voor mijn beschuldiging van vermeende trollerij. Maar het moet u als hardwerkende Marrokkaanse Nederlander toch ook verontrusten dat 73% van de moslims hier, de jihad Syriëgangers als helden ziet, of is dit niet waar?ratelaar | 21-09-14 | 11:12 Uw redenatie bevat zeker een kern van waarheid, vele factoren hebben geleid naar de misère waar we nu mee te maken hebben. Mijn brandende vraag is alleen waar komt toch die sterke radicalisering binnen de islam vandaan? Na 9-11 is dit jaarlijks erger geworden. Daarvoor had niemand problemen met de islam hier, de aanslagen lijken een soort keerpunt in de geschiedenis te zijn. U moet voor de gein eens googelen op oude foto's uit Iran en Afghanistan, 60, en 70er jaren. Wat is er in deze mensen gevaren dat ze een zekere mate van vrijheid en vrede op willen geven voor achterlijkheid en middeleeuwse toestanden? Is dit uitsluitend de schuld van het Westen of ligt de oorzaak dieper verborgen?

Gaul Shaarad | 21-09-14 | 13:02

*Tankt F-16's extra vol kerosine*

Jan Gordelroos | 21-09-14 | 12:51

@slackrjack

Bedankt we zijn het denk ik wel over eens. Ik wordt er ook schijtziek van als ik kansloze Marokkanen zie. Er zijn ook Marokkanen met een HBO diploma die nergens aan de bak komen. Ook voor de crisis was dit zo maar ik zeg altijd gewoon door blijven solliciteren. Niet opgeven.

Ik werd ook een aantal keer afgewezen. Miste de sollicitatie ervaring. Maar nu heb ik al 7 jaar bij defensie gezeten.

Nooit ontslag gekregen. Inmiddels 5 jaar commerciële sector als systeembeheerder.

Je bent zelf verantwoordelijk voor je toekomst. Keihard werken en je komt er wel.

Ik begrijp je. Je pakt iemand aan vanwege onrecht. Dan pakt de politie jou op. Maar een goed voorbeeld is die overval op die juwelier.

Natuurlijk moeten mensen niet altijd heft in eigen hand nemen. Zo wordt politie overbodig. Maar ik kon wel begrijpen. Je ziet je vent aangevallen door tuig. Tuurlijk pak je je wapen. Zou ik ook gedaan hebben.

Ik wens iedereen het allerbeste.
Ieder mens heeft recht op een goed bestaan. Ik was deze zomer 1 maand in Marokko. Ook daar ben ik soort van buitenlander. Ik ben in sommige ogen daar een vakantie ganger die geld heeft. Ze realiseren zich niet dat ik elke dag 06:00 op moet voor mijn centen. Maar sommige mensen hebben het echt slecht. Bedelaars etc. Je blijft maar geld geven.

Je ziet een vrouw met kinderen geen eten niks. Ik vind dat echt erg! Dan realiseer je je hoe goed wij het hier hebben.

Als mensen hier komen om keihard te werken voor een goed bestaan dan kan ik dat begrijpen. Maar kom je hier om er een bende van te maken opgerot!

Kijk alleen nu naar diefstallen sinds grenzen open zijn voor oostbloklanden. Dat zijn gewoon mensen met een blanke huidskleur. Aanpakken die handel!!

Je kan blijven doorgaan.

Ik hou van Holland en ik laat niemand mij wijsmaken dat hij/zij beter is dan mij vanwege huidskleur. Ik ben hier geboren gewoon in hartje Rotterdam. Ik wens ook hier begraven te worden. Ik kan daar soms zo over irriteren als iemand mij als 2e rangs burger ziet omdat ik toevallig bruine ogen heb.

Hou je taai kerel. Hou je hoofd koel :)

Mari7433 | 21-09-14 | 12:12

@ Mari7433 | 21-09-14 | 11:04
Jammer dat het voor mensen als jij een beetje verpest wordt door Marokkanen die niet zo succesvol zijn en zich misdragen.
Goed om te lezen dat jij vind dat we meer voor onszelf moeten opkomen. Maar dat is een ingewikkeld verhaal in dit land. Voor je het weet heb je een strafblad omdat je jezelf hebt verdedigd. Dat kun je niet gebruiken als je een goede baan hebt.
Je hebt gelijk, haat verblindt mensen. Ik ga wat minder op GeenStijl zitten de komende tijd :-)

slackrjack | 21-09-14 | 11:32

Gaul Shaarad | 21-09-14 | 08:58
"Het punt wat ik wilde maken was dat het geen marginaal verschijnsel is, maar juist een massief probleem."
.
Dat islamitisch radicalisme en geweld een massief probleem is dat ben ik met je eens. Daarmee worden dagelijks geconfronteerd.
.
"Ik denk zelfs dat de gematigden misleid zijn door hun geloof in de valse profeet, en dat het een stuk leefbaarder op de aarde zou worden als men massaal de islam de rug toekeert. (Wishfull thinking ...)"
.
Daar zou wat in kunnen zitten. Ik denk echter niet dat de islam persé mensen tot geweld aanzet. Ik denk dat dat vooral wordt gedaan door radicalen. Ik kan er naast zitten maar mijn redenatie is als volgt:

De boodschap die al qaida en IS hebben is een nogal krachtige en eenvoudige: "Het westen wil de islam uitroeien". Dus moeten ze zich verdedigen en alle middelen zijn geoorloofd.
Alles wat het westen onderneemt om de radicale islam te bestrijden wordt onder die noemer gegooid.

De war on terror van George W. Bush is daar een voorbeeld van. De NAVO is ingezet in Afghanistan om de Taliban en al qaida te bestrijden.
Na de twin towers werd er beroep gedaan op artikel 5 van de NAVO, de maat was vol.
Al gauw werd in het westen de discussie gevoerd over het nut van een missie ver van huis. Wat hebben we daar te zoeken werd afgevraagd? Het ging alleen om olie zei de een, om een pijpleiding zei de ander. We vermoorden er onschuldige burgers werd ook geroepen, of het kostte teveel geld en mensenlevens.
Daar zat allemaal best wel iets in. Er kwamen tenslotte ook onschuldige burgers om.
Maar tussen die "onschuldige" burgers zaten ook moslim strijders, die tijdelijk hun wapen hadden weggelegd. Of burgers die bewust door islamitische strijders als human shield zijn gebruikt.
Die verdeeldheid en(het gebrek aan)de bereidheid om een militaire onderneming langer te bekostigen heeft al qaida haar eenvoudige boodschap altijd kunnen vol houden. Het decadente westen wil de islam uitroeien.

Diezelfde boodschap heeft ook aantrekkingskracht op Nederlandse moslims van twijfelachtige bedoelingen. In uitspraken van Wilders, slechte kansen op de arbeidsmarkt, de houding van Nederlanders enz. zien ze de boodschap van al qaida en IS bevestigd.
Om de radicale islam te bestrijden moet je dus ook de boodschap van deze organisaties bestrijden.
Het is dus de boodschap die het geweld in radicale ogen rechtvaardigd, de islam die de mensen verenigd en de handelingen van het westen die het bevestigen.
Dus op al die punten moet je een campagne voeren om het radicalisme en geweld te bestrijden. Daarom zie ik genuanceerd denken en spreken over de islam als een wapen tegen de idioten van IS.

ratelaar | 21-09-14 | 11:12

Oja en sinterklaas moet gewoon blijven kunnen. Flauwekul van tegenwoordig. Gun de kinderen een leuk feest. Ik kreeg ook altijd cadeaus met sinterklaas.

Mari7433 | 21-09-14 | 11:06

Goedemorgen allemaal.

De eerste generatie moslims kwam hier om geld te verdienen. Mijn opa bijv. Keihard werken in de bouw. Daarna kregen zij de mogelijkheid gezin over te laten komen. Mijn vader kwam hier op zijn 16de. Mijn opa kocht voor hem een broek en een jas. Hij zei dit is een land met vele mogelijkheden. Ga werk zoeken. Wat je verdient is voor jezelf. Je hoeft mij geen cent te geven.

Mijn vader werkte zich de leplazarus. Eerlijk werk! Inmiddels een succesvol zakenman.

Ik genoot een opvoeding waarbij ik 19:30 in bed moest liggen. Ik zat op school.

Het begint altijd bij opvoeding. Inmiddels heb ik zelf een zoontje van 7. Ik ben in NL geboren en mijn vrouw ook. Maar toch zal mijn zoontje altijd als een Marokkaan gezien worden.

Mijn kind krijgt dezelfde opvoeding als mij. Hier in NL kun je worden wat je wil. Je kan alles bereiken. Door ervoor te gaan. Er zijn sommige autochtone Nederlanders die de schuld van hun eigen mislukken af willen schuiven op Marokkanen, turken etc... wat een flauwekul. Beter milieu begint bij jezelf zeg ik dan.

En ik moet mij verantwoorden voor wat andere "moslims" doen. Ik moet de straat opgaan om aan te geven dat ik tegen radicalen ben en tegen criminaliteit..

Jongens ik heb het zo druk in mijn leven met werken. Heb net nog tijd om mijn kont af te vegen. Ik betaal belasting zodat de politie haar werk kan doen. Zodat de wet beschermers de mensen kunnen aanpakken die de wet overtreden.

Gaat een autochtone hollander ook de straat op om tegen hooligans te protesteren? Of tegen pedofielen. Hoeveel autochtonen Hollanders zie je wel niet op tros opgelicht voorbij komen.
Natuurlijk zijn er opsporing verzocht ook veel Marokkanen (Marokkaanse versie van Hollands Got Talent). Ook Hollanders overgens. Maar pak ze gewoon aan! Land uit is geen optie.

Tuurlijk een Marokkaan die net hier komt kijken en zich in criminele circuit bevind. Uitzetten die hap. Daar ben ik voorstander van. Maar geloof mij die gasten komen hier om keihard te werken. Het is de 3e generatie die er een zootje van maakt. Pak ze gewoon aan. Strengere wetten.

Land uit is nogmaals geen optie. Ze zijn geboren en getogen in NL.

Geloof mij denk niet dat het makkelijk is om tussen 2 culturen op te groeien. Maar om er een zootje van te maken is geen excuus.

Afgelopen nacht hoorde ik herrie. Ik kijk uit het raam. Ik zweer je 3 autochtone Hollanders op de fiets die een prullebak sloopten. Fijne bezigheid na een nachtje op stap. Prullebak zal gemaakt moeten worden van onze belastingcenten.

Nu wilde ik graag naar buiten rennen wilde het niet zo zijn dat mijn vrouw mij tegen hield. Als ik naar buiten ren en er ontstaat een vechtpartij. Wat staat er in de kranten en wellicht op geenstijl. Marokkaan tuigt 3 hollandse jongens af die gezellig op stap waren?!!!

Wat ik probeer aan te geven is. Zorg gewoon dat je zelf gedraagt. Net zoals er tuig onder allochtonen zijn. Zijn ze er ook onder autochtonen.

Ik focus mij op mijn eigen doen en kunnen. Criminaliteit, radicalisering is er voor de overheid. Daar betalen wij als burgers ze erg goed voor. Wij moeten als samenleving ons niet tegen elkaar laten uitspelen. Bescherm jezelf tuurlijk. Wordt je lastig gevallen door een Marokkaan of beledigt kom voor jezelf op.

Met gestrekt been. Maar laat haatgif niet je leven domineren.

Wees niet bevooroordeeld nogmaals er zijn nog zat goede mensen. :)

Mari7433 | 21-09-14 | 11:04

In Arabië lezen ze toch van rechts naar links? Lijkt me niks mis mee dan....

janalleman | 21-09-14 | 10:56

Gisteren zag ik een commentaar. Een buitenlands feest zoals het offerfeest moet kunnen. Een Nederlands feest zoals Sinterklaas mag niet meer. Het geeft te denken. Mijn mening is vrijheid. Zoals ooit bedoeld.

ristretto | 21-09-14 | 10:03

@gutgutgut | 20-09-14 | 16:39

euhmmm misschien eens op een cursusje begrijpend lezen gaan ?

Ben blij dat u niet de Joris van dienst bent of een medewerker van de AIVD , want nergens in mijn plempsel staat beschreven dat iemand doodgeknuppeld zou moeten worden .

Er staat slechts een toekomstige hypothese beschreven , waarbij een autochtoon een tekst zoals deze aangebracht ziet worden , en vervolgens geweld gaat toepassen en inderdaad met een honkbalknuppel .

Want dat is dus mijn stelling mijnheer het is 5 voor 12 het duurt niet zolang eer tot er een vigilante opstaat en tegenmaatregelen gaat nemen , en inderdaad ik zou hem niet veroordelen sterker nog hij zou mijn held zijn en ik denk voor vele met mij ...

Dat is en was mijn stelling en daar moet u het mee doen , overigens deze conclusie had u uit mijn hypothetische eerste plempsel kunnen halen .

Amigo1973 | 21-09-14 | 10:03

@ Mari7433 | 21-09-14 | 01:04
Hou toch op. Als een groep mensen stelselmatig geen respect toont voor onze Westerse waarden zijn zij geen volwaardige Nederlanders voor mij. Dan laten ze gewoon zien dat ze een hekel hebben aan onze manier van leven. Rot dan op als het je hier niet bevalt!
En het argument dat het komt door uitsluiting dat sommigen zich misdragen is een manier om geen verantwoording af te hoeven leggen voor hun gedrag. Natuurlijk wordt je niet geaccepteerd als je je niet aanpast. Begin eerst met fatsoenlijk Nederlands spreken bijvoorbeeld, zonder dat mocro schijtaccent.
Ik heb ook aan de onderkant van de Nederlandse samenleving geleefd en daar tussen onder andere moslims geleefd en gewerkt. Het gebrek aan respect voor Nederlanders is daar groot. Vaak teksten gehoord zoals: "Nederlanders zijn dom, Nederlander zijn slappe homo's" etc etc. Kennelijk werkt de sociale, humanistische aanpak niet en wordt het tijd om erop te slaan. Dat maakt waarschijnlijk meer indruk op achterlijk volk.

slackrjack | 21-09-14 | 09:56

Eazy_E | 21-09-14 | 08:52
"Ratelaar mag ik vragen was je alleen op reis?"
Egypte daar was ik op vakantie, met mijn vriendin op een georganiseerde reis. Dat is inmiddels ook 15 jaar geleden maar toch.
In de emeiraten ben ik in Dubai geweest, op eigen gelegenheid.
En in Kabul heb ik regelmatig alleen door de stad verplaatst maar verbleef wel in beveiligde wijken.
Dus, ja als westerling ben je er niet veilig, maar het zijn met name bepaalde groeperingen die een dreiging vormen.

ratelaar | 21-09-14 | 09:54

Eazy_E | 21-09-14 | 08:52. Egypte heeft inderdaad een fascinerende historie. Het heeft alleen 1 nadeel, er zitten te veel Egyptenaren. In Luxor moest ik ze letterlijk van me afslaan, ben al in veel landen geweest ook islamitische, maar nog nooit zo'n opdringerig volk meegemaakt. Mijn vrouw werd daar bespuugd, kauwgom in haar etc. Nee voor mij nooit meer een vakantie naar een islamitisch land. Genoeg andere en mooiere plekken op de wereld.

Gaul Shaarad | 21-09-14 | 09:15

Nou nou.. Poeh.. De rillingen lopen over mijn rug

Deus Absurdia | 21-09-14 | 09:06

ratelaar | 21-09-14 | 08:00 U heeft ergens wel gelijk natuurlijk, ik bracht het wat gechargeerd. Ook ik besef natuurlijk wel dat niet alle moslims radicaal zijn en ook iets willen maken van hun leven. Het punt wat ik wilde maken was dat het geen marginaal verschijnsel is, maar juist een massief probleem. Kijk alleen al naar het misbruik schandaal in Rotherham.. Ik denk zelfs dat de gematigden misleid zijn door hun geloof in de valse profeet, en dat het een stuk leefbaarder op de aarde zou worden als men massaal de islam de rug toekeert. (Wishfull thinking ...)

Gaul Shaarad | 21-09-14 | 08:58

Ratelaar mag ik vragen was je alleen op reis?
Ben zelf ook meerdere malen in Egypte,Tunesie ,Turije en Tanzania geweest.
Heb meerdere moslim vrienden in deze landen waar we ook op bezoek gaan.
Waar we nog steeds goed contact meehebben.
Ik ben bekend met de gastvrijheid van Moslims.
Herken dat niet in de Verenigde emiraten en dan heb ik het niet alleen over de overheid.
Ook Egypte heeft onderweg naar Aswan en Luxor gedeeltes waar het niet veilig is als westerling je uit je Limo met begeleiding te stappen.
Je zou onmiddelijk gelyncht worden.
Egypte vindt ik facinerend en ga er graag op vakantie.

Eazy_E | 21-09-14 | 08:52

Mari7433 Niemand weet wie die grafitti heeft gespoten.
Kunnen ook pubers zijngeweest.
Strenger straffen lijkt een optie.
Je hebt het over Amerika waar dit niet gebeurd.
Daar zijn veel minder moslims in verhouding dan hier.
En wordt inderdaad strenger gestraft maar een grote groep mensen ziet dat hier als politiestaat en wil het Amerikaanse systeem niet.

Eazy_E | 21-09-14 | 08:39

Gaul Shaarad | 21-09-14 | 02:35
U gaat er vanuit dat elke moslim zo is. Sterker u maakt een vermeend moslim attent op een website die een radicaal islamitisch standpunt heeft.
Dat je een (vermeend) moslim daarop attent denkt te moeten maken toont eerder aan dat niet alle moslims een radicaal standpunt hebben.
Het is een beetje als zeggen; voetbalsupporters zijn criminele hooligans, allemaal. Ze moeten voetbal verbieden en alle voetbal liefhebbers opsluiten. Het is rottigheid rondom het voetbal. Steeds. Maar. Weer.

ratelaar | 21-09-14 | 08:00

Mari7433 | 21-09-14 | 01:04
"Beste mensen, is er enig bewijs dat dit gespoten is door een "moslim"?"
Nee! Prachtig, heel scherp van je.

Ik begin het moslim bashen ook zat te worden.

Dat er meer allochtonen in de gevangenis zitten betekent niet persé dat ze daarom ook crimineler zijn.
Het kan dus ook gewoon zijn dat allochtonen vaker en strenger in de gaten worden gehouden.
Racisme en discriminatie komen voor in Nederland. Het is verholen maar het is er wel. Het feit dat men het over 'de moslim' heeft, meestal in negatieve zin, onderstreept dat. Racisme speelt een rol in de IS aanhang in Nederland.
Daarom vind ik het aannemelijk dat de tekst is gespoten door een gefrustreerde, kwade moslim.
De wet moet bepalen of iemand goed of fout is, niet de onderbuik. Dat ben ik helemaal met je eens.

ratelaar | 21-09-14 | 07:47

Kom maar op zou ik zeggen

h.a | 21-09-14 | 05:13

@Karim/Mari, u heeft het over diep gezonken en haat. Weet u wat haat is, en diep gezonken? Dit dus. www.thereligionofpeace.com. Elke dag weer, wordt de haat van deze (uw) religie aan de wereld getoond. En een gezonde dosis scepsis en wantrouwen hiervoor door de autochtone bevolking is daarom volkomen terecht! Achterdocht en wantrouwen jegens de religie van de vrede geeft juist aan dat je realiteitszin en vrijheidszin bezit, en juist langer wil leven!

Gaul Shaarad | 21-09-14 | 02:35

Mari7433 | 21-09-14 | 01:49
Allereerst dien ik u mede te delen dat u geen 'goktrommel' bent hetgeen echter niet het feit weg zal nemen dat de problematiek onoverkomelijk zal blijken te zijn, Culturen laten zich conform de natuurwetten zoals daar zijn: water en olie, simpelweg niet mengen.

Klier van Bartholin | 21-09-14 | 02:00

Klier ik ben benieuwd vooralsnog zie ik niks in onze straten gebeuren. Het blijft maar gelul achter de pc. Geen woorden maar daden zeg ik dan :).

Ik heb nog geen enkele goede beargumentatie van jouw kant gelezen op mijn betoog. Behalve dat ik volgens jou maar uit mijn nek sta te lullen. Maar daar heb ik weinig aan.

Je zou eens meer met mensen met een andere mening moeten praten. Dit is zo'n thuis wedstrijdje.

Alle neuzen die dezelfde kant op wijzen. Ja moslims zijn slecht. Ja moslims zus moslims zo. Wordt je daar niet moe van?? Even serieus.

Zoveel haat. Je sterft eerder met zulke haat. Geef elke individu een gelijke kans. Doe ik ook altijd. Ik ben niet zo bevooroordeeld. :)

Mari7433 | 21-09-14 | 01:49

Jan Dribbel | 21-09-14 | 01:30
Dag Jan, de reclassering heeft nergens problemen mee, u weet dat toch?

Klier van Bartholin | 21-09-14 | 01:33


Sommige gasten hier hebben zeker gepresteerd in hun leven en willen dat afreageren op moslims. Terwijl als ze in de spiegel kijken waardeloos zijn.
Ik lach zulk volk echt uit.
Mari7433 | 21-09-14 | 01:13Het IQ is daar veels te laag voor Mari7433 | 21-09-14 | 01:17

Het stinkt hier.. Het ruikt naar trol! Een beetje goktrommelachtig wellicht?

Gaul Shaarad | 21-09-14 | 01:32

Mari7433 | 21-09-14 | 01:17
Ik voel geen enkele behoefte om aan een ieder mijn argumenten uit te leggen.
Mijn betoog vond dan ook slechts plaats in uw richting.
Mocht u echter de nodige taalbeheersing ontberen dan rest mij slechts u een prettige nachtrust toe te wensen u mede te delen dat wij helaas aan het begin staan een enorme polarisatie die haar weerga niet zal kennen.

Klier van Bartholin | 21-09-14 | 01:31

Klier van Bartholin | 21-09-14 | 01:12
Klier, weer van de paddo's gesnoept?
Wat zegt de reclassering, als je het paddoverbod overtreedt?

Jan Dribbel | 21-09-14 | 01:30

Ik ga slapen slaap lekker mensen. Laat haat je leven niet domineren. Zorgt alleen voor stress. :)

Mari7433 | 21-09-14 | 01:19

-weggejorist-

Mari7433 | 21-09-14 | 01:17

Eindeloos gezeik over mensen die hier geboren getogen zijn toch nooit weggaan. Probeer met goede oplossingen te komen. Strengere wetten ipv bullshit waar je niks mee opschiet. Het blijft alleen gelul achter pc's. Er wonen talloze moslims in de randstad. Als iemand wat wil doen staat je vrij om het te proberen. Maar het blijft maar gelul.

Ik pleit voor keiharde aanpak voor wetovertreders. Ongeacht huidskleur of religie. Of gelden de regels alleen voor de moslims??!!

Sommige gasten hier hebben zeker gepresteerd in hun leven en willen dat afreageren op moslims. Terwijl als ze in de spiegel kijken waardeloos zijn.

Ik lach zulk volk echt uit.

Mari7433 | 21-09-14 | 01:13

Mari7433 | 21-09-14 | 01:04
De ridicule reflex uwerzijds is als uiterst apocrief te bestempelen aangezien u vermoedelijk deels de casualiteit uit het oog schijnt te verliezen zonder de neiging te hebben enige vorm van erudiet gedrag aan de dag te willen leggen.
Ik zal u echter rassureren door u te inviteren te verhippen.
Vanuit uw nieuwe gezichtspunt zal u echter geen last meer ondervinden van mijn fluxdebouche.
Mocht echter bovenstaande als srofuleus door u worden ervaren dan is het buitengewoon schrander de hand in eigen boezem te steken alvorens een plempsel uwerzijds te produceren waaruit ik op kan maken dat ressentiment uw enige ahitofel zou blijken te zijn.

Klier van Bartholin | 21-09-14 | 01:12

Beste mensen, is er enig bewijs dat dit gespoten is door een "moslim"? Voor hetzelfde geldt is dit het werk van een extreem rechtse? Waarom moeten wij zo met elkaar omgaan? Waarom niet degene die de wet overtreden aanpakken? Waarom moeten de goede lijden door de slechten? Ik ben geboren en getogen in NL. Nooit in aanraking geweest met justitie. Goede baan in de ict. Ouders die goede banen hebben. Betalen belasting net als iedereen. Nederlandse vrienden. Maar als ik reacties hier lees dan denk ik wat zijn sommige diep gezonken. Ik weet best dat er zogenaamde moslims zijn die zich niet weten te gedragen maar pak die aan. Net als al die Hollandse pedofielen en uitkeringtrekkers met hennepkwekerijen en xtc bedrijven. 1 wet voor iedereen. Niet meten met 2 maten. Ben dat moslim bashen helemaal zat. Als je naar Amerika kijkt staan donkere mensen over vertegenwoordigd in de criminaliteit. Maar zie je Amerikaanse journalisten mensen het podium geven om het land uit te moeten?? Nee zij worden gezien als volwaardige Amerikanen. Maar in Nederland zijn we zo diep gezonken. Marokkanen, Turken of welke bevolking dan ook. Als ze hier geboren zijn en getogen dan zijn het volwaardige Nederlanders. Of ze de wet overtreden of niet. Accepteer dat nou :). Ik hou van dit land ik zal het altijd beschermen. Ik zou mijn leven ervoor geven. Sommige zijn zo kanloos dat ze of ze als Nederlanders geboren zijn of niet. Ze blijven Nederland niet waardig. Al die haat is nergens voor nodig. Probeer eens met mensen te praten ipv ze meteen te veroordelen op hun afkomst. Ik pleit nogmaals voor keiharde aanpak voor wetovertreders. Ik zou dezelfde "Hollanders" ook willen lezen wanneer er blonde Hollanders worden opgepakt en in kranten staan. Al Echt jammer sommige reacties hier. Zo diep gezonken..

Groetjes Karim

Mari7433 | 21-09-14 | 01:04

Het is hier net de Efteling alleen voor de dieren niet die worden op een beestachtige wijze doodgemaakt voor het geloof.

bobkes | 21-09-14 | 00:22

Eazy_E | 20-09-14 | 23:34
Ratelaar heeft zich niet opgesloten in hotels maar zich gewoon onder de bevolking begeven.
Ik herken veel uit jouw verhaal. Maar wat mij het meest is bijgebleven was de gast vrijheid van de moslims. De overheden zijn inderdaad nogal naar.
Mijn punt is; je kunt niet zeggen dat moslims haatdragend zijn, of achterlijk. Daarmee zeg je namelijk dat elk mens dat de islam aanhangt haatdragend of achterlijk is. Zulke stellingen zijn onwaar.
Problemen moet je benoemen. Maarrr... Als je het probleem benoemt, benoem het dan goed. Als je het over IS hebt of haar aanhangers, zeg dat dan. En roep niet moslims zijn ..... als je IS bedoelt.

ratelaar | 21-09-14 | 00:14

Ratelaar ik ben ook in de Verenigde Emiraten geweest.
En ik kan je zeggen dat ik nooit meer een voet zet in dit soort landen.
Goed vertoeven voor jou als toerist inderdaad .
Maar wat ik daar gezien en meegemaakt heb ik veracht die Arabieten.
Het is hypocriet en vals volk.
Beter voor een westerling om daar niet op vakantie te gaan.
En geloof me toerisme gaat doodbloeden daar want die zandbak heeft niks te bieden
Behalve holle nagebouwde westerse luxe.
Bij aankomst kon ik met een generaalachtig type mee.
Vrouw en kinderen al door douane.
Werdt vier uur vastgehouden zonder dat er een woord werdt gewisseld.
En plots mocht ik door de douane omdat mijn vrouw woedend was geworden .
Bij navraag waarom het zo lang ging duren vertelde douane dat ik werdt verdacht van terrorisme omdat mijn overstap in Istanbul was.En dit was ruim voor Is.
Wat ik die week gezien heb van gedrag van Arabieren heeft mij de gevormd tot diepe afschuw voor dit zogenaamd streng gelovigen.
De mensen die er werken zijn de moeite waard om er heen te gaan.
Lief en zorgzaam.
Geheime politie reed elke avond bij strandboulevard en ik heb ze ruw twee meisjes met hoofddoek in de auto zien trekken.
Werdt bijna gearesteerd toen ik mijn dochter de vrouwen kleed kamer wees.
En dit was ruim voor de kleed kamer.
Heb meerdere keren gezien dat de Arabieren gewoon wegliepen na gebruik van taxi en grootste lol hadden om de hysterische taxichaufeur.
Ik kom veel in moslim landen en pas me altijd goed aan omdat ik dat normaal vindt.
Maar de verenigde emiraten herbergt een groep afgrijselijke hypocrieten die zich God voelen.Islam is daar ook geen vrede en als Amerika ze niet zoveel geld betaalde voor hun olie dan hadden ze allang zich aangesloten bij Is.
En de vrouwen onderdrukking die daar heerst is echt waanzinnig.
De enige reden dat jij het goed vertoeven kan vinden is als je je hotel niet hebt verlaten en begeleide excursies de woestijn in hebt gemaakt.
Ik heb me daar een week onder de bevolking begeven en heb heel andere Arabieren gezien dan jou.En in dat vrome land liepen ze me dochter ook toe te sissen die daar netjes met bedekte armen en broek tot op haar kuiten liep.

Eazy_E | 20-09-14 | 23:34

Lewis Lewinsky | 20-09-14 | 22:49
"Mijn redenering klopt. En ga nu maar naar joop.nl, Muhammad. Of je avondgebed doen.
*aan een dooie profeedt heb je geen reedt*"
.
Precies wat ze in het Kalifaat ook zeggen: Mijn geloof klopt. En daarna gaan ze meestal over tot moorden.
.
By the way, ratelaar is geen moslim. Ratelaar is een trotse varkensvlees etende kafir.

ratelaar | 20-09-14 | 23:07

@ratelaar | 20-09-14 | 22:49
Mijn redenering klopt. En ga nu maar naar joop.nl, Muhammad. Of je avondgebed doen.
*aan een dooie profeedt heb je geen reedt*

Lewis Lewinsky | 20-09-14 | 22:51

Lewis Lewinsky | 20-09-14 | 22:32
Je logica klopt niet.
Een logische redenatie moet zijn:
IS bestaat uit simpele zielen.
Ik ben een simpele ziel.
Ik ben geen moordenaar.
Ergo niet alle simpele zielen zijn moordenaars.
nl.m.wikipedia.org/wiki/Logica

ratelaar | 20-09-14 | 22:49

@ratelaar | 20-09-14 | 22:28
Je noemt ISIS simpele zielen zoals ik. Ik ben geen moordenaar. Ergo, je ontkent dat ISIS uit moordenaars bestaat. Q.e.d.

Waarom ontken je dat, Muhammad?

Lewis Lewinsky | 20-09-14 | 22:32

het aftellen is begonnen...

Dokter Pruimenboom | 20-09-14 | 22:32

Lewis Lewinsky | 20-09-14 | 22:18
Waar haal je het idee vandaan dat ik ontken dat IS bestaat uit terroristen en moordenaars?
Lees mijn reacties terug, knip en plak de passage(s) waarin ik dat volgens jou ontken.

ratelaar | 20-09-14 | 22:28

Politieke correctheid, wat men daar gewoonlijk onder verstaat, is in wezen voortgekomen uit het links-revolutionaire denken.
Na de val van de USSR en na de opening van de archieven in Moskou met de onthullingen van Stalin's massa-moorden, zuiveringen, georganiseerde hongersnoden etc., bestaat politieke correctheid uit de vergoelijking, dan wel de afzwakking of de relativering van de misdaden van het communisme, let wel, het communisme was als totalitair model meer volmaakt dan het nazisme. Deze problematische relatie van hedendaags "links" met de groteske misdaden van het communisme zien we terug met betrekking tot het jihadisme. Dit wordt door links verklaard louter op grond van sociaal-economische achterstand, waarmee het jihadisme door links niet wordt gezien als een manifestatie van het kwaad.

Rest In Privacy | 20-09-14 | 22:23

[!]@ratelaar | 20-09-14 | 22:16
ISIS bestaat uit moordenaars en terroristen. Waarom ontken jij dat, dude?

Lewis Lewinsky | 20-09-14 | 22:18

Lewis Lewinsky | 20-09-14 | 22:08
Gefeliciteerd! De meest inhoudsloze reactie van vanavond. IS is gevuld met simpele zielen zoals jij.

ratelaar | 20-09-14 | 22:16

-weggejorist-

Gaul Shaarad | 20-09-14 | 22:15

Het huidige jihadisme is denk ik een combinatie van een aantal elementen. Het eerste is natuurlijk de islam zelf. Het tweede is de invloed van het 20e eeuwse totalitarisme, waarvan het communisme de meest uitgesproken en "succesvolle" variant was.
Hierbij werden systematisch geweld en genocide ingezet als machtsmiddelen. Het huidige jihadisme, al qaida en isis, zijn een samensmelting van islam en het revolutionaire denken.

Rest In Privacy | 20-09-14 | 22:14

ISIS is de meest pure en zuivere vorm van islam. De islam is een enge politieke stroming die op misdadige manier misbruik maakt van de vrijheid van Godsdienst die zij zelf uiteraard verwerpen. Voor een ander. Net zoals zij de rechten van een ander verwerpen.
Wij hadden eerder zo'n vijand. De Nazi's waren betere soldaten en betere mensen, vanwege hun betere organisatie waren zij op de korte termijn dus gevaarlijker. De islam moedigt het slechtste in de mens aan, met als zijdelings effect dat de ene moslim de ander nooit kan vertrouwen. Dat zorgt ervoor dat "jihad" een langzaam maar eeuwig proces is dat uiteindelijk ieder land de vernieling in helpt dat zo stom was de islam binnen zijn grenzen te laten.

Nu echter wordt de islam financieel en met middelen gesteund door "onze" regenten, die volkomen onterecht denken dat zij dit proces beheersen. Dat versnelt de zaak enorm. Veertig jaar geleden was de islam iets van arabieren ergens in een verre woestijn. Nu is de islam een dagelijks probleem dat als zodanig ontkend wordt door "onze" politiek elite.

Jan Passant mk2 | 20-09-14 | 22:09

@ratelaar | 20-09-14 | 21:55
Duidelijk. Je bent niet goed bij je hoofd.
*verbied islam*

Lewis Lewinsky | 20-09-14 | 22:08

Even een samenvattinkje van één (1) dag, op basis van berichten op slechts drie (3) Nederlandse nieuwssites, twee tv-journaals (RTL en NOS) en een eigen ervaring op straat:

- Islamitische Doodsbedreigingen gekalkt op Powned-pand in 020-Oost;

- Tientallen doden bij aanval van islamitische terreurbende Boko Haram in Mainok, Nigeria;

- Boze moslims zeiken en doen moeilijk over moskee in Zuid-Afrika die ook open is voor vrouwen en homo's;

- Islamitische terreurbende uit Den haag plande terroristische aanval op gebouw van de Europese Commissie in Brussel;

- Islamitische terroristen dreigen met aanslag in Rome;

- Iraakse ambassadeur in Rome zegt te beschikken over info dat islamitische terroristen de paus willen vermoorden;

- De islamitisch doorgefokte beesten van Isis jagen in Syrië tienduizenden Koerden voor zich uit, slachten willekeurig burgers af en snijden hoofden af van onschuldige mensen;

- En ikzelf, tenslotte, heb aan het begin van de avond een oudere Marokkaanse baardman verrot gescholden en weggejaagd die een elegant geklede jonge vrouw op een fiets - kennelijk op weg naar een feestje - hard achterna fietste en onophoudelijk 'hoerrrr!! Vieze hoerrr!!' riep, terwijl de angstige dame in kwestie niet wist hoe hard ze er vandoor moest fietsen om deze kwaadaardige moslimse idioot vóór te blijven. Gelukkig betrof het hier een oudere man die zich redelijk gemakkelijk door mij liet wegjagen; tegen een roedel jonge Marokkaanse straathyena's had ik geen schijn van kans gehad, en had ik dus waarschijnlijk ook niet de moed gehad om er iets van te zeggen.

Kortom. Eén dagje confrontatie met de Religie van de Vrede.

En dan heb ik het alleen nog maar over mijn eigen, kleine wereld.

En zo krijgen wij, of we het willen of niet, elke dag, elke dag weer, week in week uit, maand in maand uit, jaar in jaar uit, die kutreligie in ons gezicht gewreven;

- Moeten we miljoenen besteden om allerlei ellende ten gevolge van moslimse haat te voorkomen;

- Moeten we bakken met geld uitgeven om het totaal ontspoorde nageslacht van de islamitische import in West-Europa in toom te houden;

- Zijn onze politici, onze volksvertegenwoordigers, onze opinieleiders, onze cartoonisten en onze filmmakers hun leven niet meer zeker als ze hun mening geven over de vuiligheid, de achterlijkheid en de morele rotting die deze verschrikkelijke ideologie wereldwijd verspreidt.

Ik ben steeds benieuwder hoe lang het nog duurt voordat eindelijk, eindelijk de kruik barst.

Peter Emile | 20-09-14 | 22:00

Lewis Lewinsky | 20-09-14 | 21:38
En jij bent het slachtoffer van je angst. Lees nog maar goed ik heb geschreven.

ratelaar | 20-09-14 | 21:55

Ik woon in Amsterdam en ik vind dat mijn stad in de hoogste staat van paraatheid moet komen als er *kill dutch* op de muren wordt gekalkt.

Oppakken die jihadisten. Daarna denaturaliseren en uitzetten met hun hele familie.

Lewis Lewinsky | 20-09-14 | 21:40

@ratelaar| 20-09-14 | 18:14
Jij bent niet helemaal goed bij je hoofd, Muhammad. Islam impliceert terrorisme en ISIS bestaat uit gewetenloze moordenaars. Zoek als je tijd hebt het verschil tussen dader en slachtoffer eens op.
*verbied islam*

Lewis Lewinsky | 20-09-14 | 21:38

De jihadisten die *kill dutch* hebben geschreven kunnen gemakkelijk worden opgepakt, want Amsterdam hangt vol met camera's.

Zou je zo denken.

Lewis Lewinsky | 20-09-14 | 21:31

@ G. Raayer | 20-09-14 | 17:07
"Zou dom zijn van ISIS. De pausch is helemaal geen christen of katholiek maar een volbloed neomarxist"
Het zou toch kunnen dat IS net als de rest van de wereld niet WEET dat de paus slechts een "neomarxist" is? Waarom reis je niet naar Mosul om ze uit te leggen dat de paus hun vriend is. Succes.

gutgutgut | 20-09-14 | 21:12

De samenwerking van de mens is gebaseerd op liefde. Deze lieden doden echter wat God heeft geschapen. De 'beloning' zal groot zijn...

PG4161 | 20-09-14 | 20:53

@happysolo | 20-09-14 | 19:09
"Dream on beste ratelaar, het zou wel eens kunnen zijn dat de islam het ontstaan van een burgerlijke samenleving uitsluit."
.
Dat betwijfel ik dus. Ik denk namelijk niet dat de islam een burgerlijke samenleving persé uitsluit.
Maar goed laat het wel zo zijn, wat is dan precies het probleem? In de Arabische emiraten is het zo slecht nog niet, of in Egypte, Turkije en zelfs in Kabul is het ook redelijk uit te houden ( ik heb er zelf mogen vertoeven ).
www.trouw.nl/tr/nl/4512/Cultuur/archie...
.
"Het gevolg: mislukte staten barstend van corruptie, machtsmisbruik, repressie."
.
Is dat werkelijk het gevolg van de islam, of zijn er andere factoren van invloed? Er zijn tenslotte ook mislukte staten waar men de islam niet aanhangt. Corruptie, machtsmisbruik en repressie komen ook op het Europese continent voor.
.
"De oplossing van de gelovigen: de terugkeer van het kalifaat"
.
Ik denk dat eerder de sociale, economische en politieke factoren de katalysator zijn die tot het kalifaat hebben geleid dan dat de islam op zich altijd tot extremisme leidt. Dat het een kalifaat is geworden heeft idd te maken met de islam maar komt dus niet persé door de islam. In het Europa voor de oorlogsjaren waren het de politieke ideologieën die in het extreme werden getrokken. De katalysator was hetzelfde, de sociale, politieke en economische onrust.
.
"Obama heeft zijn gehele leven in de islam een religie gezien van door het Westen onderdrukte volken."
.
Ergens klopt het wel, wanneer we de recente geschiedenis bekijken 19de en 20ste is er erg veel westerse bemoeienis geweest in islamitische landen. Of westerse landen islamitische landen hebben onderdrukt is afhankelijk van je perspectief. Het is in ieder geval een breed gedragen idee in islamitische landen. Dat verklaart gedeeltelijk het succes van het kalifaat.
.
"Bush dacht dat het de tirannen waren die deze volken onderdrukten en dat iedereen hunkerde naar vrijheid."
.
Ook daarin zit een kern van waarheid. Veel islamitische landen die stabiel waren/ zijn worden bestuurd door wen tiran. De moslimbroederschap bijvoorbeeld is een gevolg van onderdrukking in Egypte. Die broederschap heeft Said Qutb voortgebracht, deze heeft een jonge ayman al zawahiri geïnspireerd die op zijn beurt weer kan worden gezien als inspirator van abu bakr al bagdadi. Ook hamas de kan worden gezien als een afsplintering van de broederschap. Ook een factor in het ontstaan van IS.
.
"Ze vergisten zich. Het is de overheersende religieuze ideologie zelf die die volken geselt en vrijheid en vooruitgang uitsluit."
.
Ook ten dele waar, als er een vergissing is gemaakt dan is het de vergissing dat je in een korte tijd een nieuwe gezag kunt installeren. Na het wegvallen van een dictator ontstaat er een machtsvacuüm. Dat machtsvacuüm moet worden gevuld. Het zure is dat de macht in de levant met veel geweld wordt uitgevoerd. De islam wordt gebruikt om mensen te verenigen onder de nieuwe machthebber.
.
"Deze brand is hun brand."
.
Gedeeltelijk mee eens. Voor brand heb je hitte, brandstof en zuurstof nodig. Ook de IS kan alleen bestaan door verschillende elementen. Het westen heeft een aandeel gehad in het ontstaan van IS. Het is niet een puur islamitisch verschijnsel. Zoals vuur ook niet kan branden op alleen hitte of brandstof of zuurstof.

ratelaar | 20-09-14 | 20:44

Ach ken je nagaan. De belgen moeten nu al het werk doen dat de aivd hier hoort te doen. Blijkt dat twee haagse jihadisten een aanslag op die EU eliteclub wilde doen. Nou heb ik zelf niet veel op met die EU elite club . Maar dat wens ik ze dan ook zeker niet toe. Al is het wel een steelclub. En het blijkt dat de belgen meer IS aanhangers uit nederland op het oog hebben. Je krijgt toch het gevoel dat die opstelten echt een fossiel is die geen enkele pleuris meer voor elkaar krijgt . Lekker koppeltje zo die plasterk, opstelten en een teeven. Overeenkomst. Ze leiden allemaal aan geheugenverlies en krijgen geen ene flikker voor elkaar. Zelfs nederland maar een beetje veilig houden is al teveel gevraagd. Hun antwoord. Ach niks aan het handje. Hier hebben we geen probleem.

tweetybird | 20-09-14 | 20:20

Dit hele gebeuren geeft toch een unheimlich gevoel. Een (onderbuik) gevoel dat er iets op til IS.. En de onderbuik heeft het meestal bij het rechte eind.

Gaul Shaarad | 20-09-14 | 20:07

Dat krijg je van die import van heaumeaux met een gemiddeld iq van 75. Echt een verrijking van onze cultuur. Wanneer gaan ze weer weg? Ze hebben het hier schijnbaar toch niet naar hun zin.

BitchSuperSoaker | 20-09-14 | 19:53

Tuurlijk.

Daarom is de taal van de mens ook op het niveau van de toren van Babel.

En ben jij daarmee, te stijlloos voor deze website.

Ahja het is ook maar een website.

JoKu | 20-09-14 | 19:46

@JoKu | 20-09-14 | 19:24
Ik kijk hier regelmatig maar ben nog steeds niet katholiek.

francisca van jole | 20-09-14 | 19:42

AbleArcher13 | 20-09-14 | 16:47
Het is verstandig om eerst bewijs te hebben en dan pas te oordelen.
Het is realistisch om rekening te houden met de mogelijkheid dat je het mis hebt.
Vandaar.

gutgutgut | 20-09-14 | 19:36

Het teveel lezen van deze website heeft hetzelfde effect als het teveel luisteren naar de Paus.

JoKu | 20-09-14 | 19:24

Opinion1970 | 20-09-14 | 18:49

Begrijpelijk dat je er zo over denkt, je bent niet de enige, steeds vaker voel ik de drang om mij te moeten uitspreken, iets wat ik twee jaar geleden nog voor onmogelijk zou hebben gehouden. Het eerste wat je leest als je s'morgens je krantje open slaat is 'moslim' je staat er mee op, en je gaat er mee naar bed, je word er onderhand dood ziek van.

happysolo | 20-09-14 | 19:21

Ja verstandig kabinet deze mensen te verbieden af te reizen.

Mega Mindie 2 | 20-09-14 | 19:15

Alsof er hier mensen zijn die niet dood gaan.

Zeker teveel naar de Paus geluisterd? ;).

JoKu | 20-09-14 | 19:12

Snel, geef ze een baan!

deluiegriek | 20-09-14 | 19:11

ratelaar | 20-09-14 | 18:44

Dream on beste ratelaar, het zou wel eens kunnen zijn dat de islam het ontstaan van een burgerlijke samenleving uitsluit. Het gevolg: mislukte staten barstend van corruptie, machtsmisbruik, repressie. De oplossing van de gelovigen: de terugkeer van het kalifaat. Obama heeft zijn gehele leven in de islam een religie gezien van door het Westen onderdrukte volken. Bush dacht dat het de tirannen waren die deze volken onderdrukten en dat iedereen hunkerde naar vrijheid. Ze vergisten zich. Het is de overheersende religieuze ideologie zelf die die volken geselt en vrijheid en vooruitgang uitsluit.

Zorg er voor dat de vlammen niet naar jou overslaan beste ratelaar. Deze brand is hun brand. Ga niet onverschillig naar die vlammen blijven staren. Hoe wil jij een helpende hand uit steken naar een boze en trotse brandstichter? Probeer mij dat eens uit te leggen.

happysolo | 20-09-14 | 19:09

Overal in de wereld worden de moslims uitgekotst, zelfs hoog geplaatste politici spreken zich tergend uit over de moslim plaag die zich steeds meer over de westerse wereld verspreid, er is geen land te noemen die er geen last van van ondervind. Over twee jaar valt alles samen, en dan breekt eindelijk de lang verwachte westerse lente uit, links of rechts om er zal wat moeten gebeuren want zo kan het echt niet langer meer.

happysolo | 20-09-14 | 18:55

Ben je gek joh...... niks aan de hand in Nederland hoor. Welnee hoe kom je erbij!!!

van Lullum | 20-09-14 | 18:52

Niemand in de buurt die ff ''Dood aan de moslims!'' kan spuiten daar?

Hufter | 20-09-14 | 18:52

Gaat lekker hier. Aanslagen in Belgie en Australie verijdeld. De Europese Commissie als doelwit, de paus is een doelwit. Op een muur staat een tekst dat wij maar dood moeten. En de verijdelde aanslag in australie waarbij ze een burger ff willekeurig vd straat wilden plukken en onthoofden, wie weet lukt dat hier ooit wel. Ik kan niet wachten tot er weer verkiezingen zijn. Minder minder minder... rot op... sorry voor de zogenaamd goedwillende moslims maar zo lang de vuist tegen IS onder die groep uitblijft is zwijgen instemmen. En ik ben geen fan van de paus maar blijf met je barbaarse rotpoten van ons geloof af, stelletje gestoorde mafketels!!

Opinion1970 | 20-09-14 | 18:49

Nou ik zou er bijna bang van worden 😂

Roel5856 | 20-09-14 | 18:47

@ happysolo | 20-09-14 | 18:30
Medelijden, omdat ik het sneu vind dat de IS-aanhangers zich uit naam van een ideologie zoveel ellende op de hals halen. Terwijl dat nergens voor nodig is. Een eenvoudige verandering in hun zienswijze zou het leven voor die mensen zoveel beter maken.

ratelaar | 20-09-14 | 18:44

Een moslim met suïcidale neigingen misschien? Want #bornhere, dus Dutch...
En aangezien zelfmoord haram is, besteedt hij het liever uit. Waarschijnlijk wil hij z'n 72 maagden niet mislopen..

DrGreenthumb | 20-09-14 | 18:44

Nou ik sidder van angst hoor.

OpperGek | 20-09-14 | 18:43

'Paus Franciscus is doelwit van ISIS'

Volgens Rutten hebben zijn vrinden hier niets mee te maken, dus niet over een kam scheren aub, zelfs niet als het daad werkelijk ook gebeurt. Ze zijn Theo wel heel snel vergeten...

happysolo | 20-09-14 | 18:42

Wat een onzin dit is een emotionele hartenkreet van een Amsterdam oost inwoner met de naam Dutch. Het gaat over het gemis van een warme band met zijn broer. "Broerder is kil"

Bertus Brulbroek | 20-09-14 | 18:39

de maat is vol,en nederland ook

boterkaaseneieren | 20-09-14 | 18:37

ratelaar | 20-09-14 | 18:14

Blijkbaar verwelkomen moslims de dood, dus waarom medelijden hebben?

happysolo | 20-09-14 | 18:30

Het was niks, het IS niks en het wordt niks met die moslims.
Die neef-nicht huwelijken zijn niet echt bevorderlijk voor het succesvol voortbestaan.
Ze neuken zichzelf de afgrond in.
Duurt even, maar dan heb je ook wat.

Jackanders | 20-09-14 | 18:29

Angelica | 20-09-14 | 18:02
Als het werkelijk de religie van de vrede is waarom zijn ze dan zo boos op alles en iedereen? Is het niet?
Ze spreken zichzelf continue tegen, zoeken nooit het dialoog. Altijd verongelijkt en gelijk naar geweld grijpen om hun standpunt sterker over te laten komen.
Denk dat het wel duidelijk is wat dit voor een ideologie is, want het is een ideologie. Een religie deels, maar over het algemeen heb je het hier over de ideologie van een idyllische samenleving volgens de Islam. Iedereen in vrede veel bidden tot Allah en vrouwen weggestopt in je huis, het liefst in de keuken en de slaapkamer. Eigen keuzes? Ha die heeft de Islam niet. Want de Islam draagt op U te onderwerpen.
Die linkse sukkels snappen nog half niet hoe de Islam werkt. En begaan een doods zonde t.o.v. de rechtsstaat en democratie.

ca12nag3 | 20-09-14 | 18:18

Hmmm typisch gevalletje nieuws niet gevolgd. De spuitbus boodschapper bedoeld natuurlijk: Broeders IS get killed by dutch ( taalgebruik zal wel iets met Ibn Galdoun-Engels te maken hebben ). Dat is namelijk consistent met de smekbede van Rutte om mee te mogen doen met de coalitie.
Bovendien is het stuk aannemelijker dat IS wordt vernietigd, dan dat een entiteit door IS wordt vernietigd. Als er iets duidelijk is geworden, de afgelopen decennia, dan is het wel dat men in de Levant niet in staat is om een fatsoenlijke militaire campagne te voeren. Het grootste leger ter wereld was na twee keer knipperen met de ogen, door de Amerikanen van de kaart geveegd. En het lukt ze niet eens om een klein landje als Israël te verslaan. Ze verliezen letterlijk elke campagne die ze ondernemen.
De enige dreiging die IS vormt, vormt ze voor haar aanhangers; dood, verderf, armoede en desillusie liggen in het verschiet. Daarom voel ik medelijden met ze.
Een groep religieuze gekkies met letterlijk de hele wereld als vijand. Een ding zou ze inmiddels toch duidelijk moeten zijn zou je denken; Allah haat IS.

ratelaar | 20-09-14 | 18:14

Ik leef nog, dus erg efficiënt zijn ze niet, die laffe moslimhonden.

Jackanders | 20-09-14 | 18:12

Onze volksvertegenwoordigers wachten op het volgende "incident" om hun afschuw over uit te spreken.

Hypno2050 | 20-09-14 | 18:10

Het komt mooi dichtbij en het gaat vanzelf eens goed mis. Met dank aan al die mooipraters die ons wijsmaakten dat de islam een godsdienst van vrede is.

Angelica | 20-09-14 | 18:02

Het jammere is dat als er werkelijk iemand in Nederland word gedood door een IS gekkie, ""onze regering!?"" er werkelijk alles aan zal doen om dit onder het tapijt te vegen!

BigShow | 20-09-14 | 17:59

Overigens, ik pleit voor een internationale oorlog tegen het politiek islamisme. Zowel intern als extern, waar alle middelen zijn geoorloofd. Of ga ik dan te ver ? Let op het bijvoeglijk naamwoord: politiek. Heb verder geen zin meer om te reageren op dit soort non-issues. Gewoon laten zien in Syrie/Irak dat er niet te spotten valt met ons. Voor iedere Westerling die door een aanslag etc dood gaat, bombarderen wij een 10.000-voud aan foute moslims naar de 7e hemel met allah en zijn 72 maagden. Wel vreemd overigens dat die 72 maagden de laatste tijd nog steeds als maag gezien worden, nadat zo'n beetje elk uur een nieuwe jihadist met zijn truffelneus de toegangspoorten zoekt. Maagd is alleen maagd als ze niet gesmurfd worden, of ververst allah ze elk uur? Wow, dat is op zich wel knap. Staat dat ergens in de koran. (allemaal kleine letters uiteraard).

Bernard Couperus | 20-09-14 | 17:58

Schandalig om in één keer alle Nederlanders weg te zetten als "moet dood". Als Rutte of Samson dit ziet!!!1

Oh wacht....

doskabouter | 20-09-14 | 17:53

Kunnen ze mooi oefenen op elkaar. Ik neem aan dat ze een Nederlands paspoort hebben voor uitkering, zorg en gesubsidieerd onderdak.

meneer der meneren | 20-09-14 | 17:52

The US of A gaat echt niet zitten wachten op nog een 9/11
debacel, de kans is zeer groot dat ISIS nog voor het einde van dit jaar preventief zal worden geruimd, wachten is geen optie meer, dat geeft het tijds beeld wel aan, overal in de wereld is er gezeik met die zuigende halve garen.
Blijkbaar verwelkomen moslims de dood, dus waarom zouden wij ze niet zo'n aangename dag bezorgen. Ik gun het ze van harte.... vingertje wie voor is!

happysolo | 20-09-14 | 17:52

Neem aan dat er wel een paar cameratjes in de buurt stonden?
Waarschijnlijk zijn nu een paar 12-jarige mocrootjes zich suf aan het lachen omdat hun kwajongensstreek GS.nl heeft gehaald. Ik stel me voor dat iemand in de schilderswijk "Dood aan alle marrokanen en ander IS-tuig" zou kunnen spuiten. Is even onzinnig.

Bernard Couperus | 20-09-14 | 17:51

Zeker een nat broekje gekregen dat ze ook eens mochten spuiten🚽 stelletje varkens zijn t!

massiepas | 20-09-14 | 17:51

Dat zegt Rutte terwijl de ISIS-vlaggen achter hem langs paraderen.
Waar hebben we dat eerder gezien?
Leffe Blonde | 20-09-14 | 17:41

tsja een goedkope bril bij pearl kopen en dan krijg je dat. Je ziet het niet of wil het niet zien. Mischien een tip voor pinnokio rutte. Ga eens langs bij hans anders. Die hebben trouwens ook geweldige gehoor apperaten. Want volgens mij verstaat hij ook geen mallemoer wat in de 2 de kamer gezegd wordt en waar meneer wilders hem al jaren voor probeert te waarschuwen. Mischien dat dat helpt voor dat het echt te laat is en hij dan roept ik heb het niet zien aankomen want ik heb niks gezien of gehoord. En dan heb ik het maar niet over de dementie van opstelten en het onvermogen van teeven om uberhaupt maar iets te begrijpen.

tweetybird | 20-09-14 | 17:50

Greet zal trots op je zijn!
Haagse_Harry | 20-09-14 | 17:28

Ik voel een t-shirt aankomen:

Gilette = Islamofobie!

Djong | 20-09-14 | 17:49

typ, typ, typ. Zo dat lucht weer op. Kunnen we weer tot de orde van de dag.

Bernard Couperus | 20-09-14 | 17:48

Maar we hebben GEEN Marokkanen- en Islamproblematiek.
Dat zegt Rutte terwijl de ISIS-vlaggen achter hem langs paraderen.
Waar hebben we dat eerder gezien?

Leffe Blonde | 20-09-14 | 17:41

-weggejorist-

G. Raayer | 20-09-14 | 17:41

Dat is niet helemaal waar. De wekelijkse 'demonstraties' van pro ISIS en Hamas organisaties, onder hoede van hun kalief by proxy Jozisis van Arschias, zijn bedoeld om RECHT onder het blinde oog van een vvd (Vereniging Van Djahadisten) burgermeester op die manier te laten zien dat "democratie" onze faal van onze manier van leven is en uiteindelijk onze ondergang zal worden. In wat ik wel es noem, de 3e nederlaag van de mensheid noem (na religie verlies en policorheid). Dit tekst is weer een stap verder. Vergeet niet dat onze haatpremier Rötte onlangs nog aangegeven heeft dat neoliberalen met deze teksten geen enkele moeite te hebben en als teken van een "sterke" maatschappij zien.
Dat deze daders NIET opgespoord zullen worden derhalve is weer een overwinning van de islam

G. Raayer | 20-09-14 | 17:40

Ach ja 1 van Pinnokio Rutte zijn zeer gerespecteerde vriendjes had zeker een uurtje over. Het kleurtje van de verf past wel mooi bij het nieuwe politie uniform. Dat dan weer wel. Een modebewuste IS aanhanger dus. Nou modebewust van dat soort zal je er weinig vinden. Maar dit leek mij toch wel een IS aanhanger met een witte jurk en een rode en blauwe addidas voetbalschoen. O ja andere kenmerken . Het zijn twee daders . Degene die dutch heeft geschreven is een trol of een dwerg want moest schijnbaar zelfs nog op zijn lange tenen staan. Waarschijnlijk had die ook jezus sandalen aan met een paar geitenwollensokken erbij.

tweetybird | 20-09-14 | 17:37

Wordt nou iedere halve gare idioot met een spuitbus een item op GS?

voorschot | 20-09-14 | 17:37

Als die haatbaarden dat nou bij een pand van Gillette doen dan snap ik het nog.

Willem van Rood | 20-09-14 | 17:36

Om over na te denken:

IS=WAS

knerf | 20-09-14 | 17:35

Moet zo'n geepie proberen met z'n mesje. Sla die kaken tot gruis en slinger ze in de gracht, fijne dag doegies!

Latrinalia | 20-09-14 | 17:33

Het is een muzikaal complot

Lolo rosso | 20-09-14 | 17:29

@bas ooms53686289 | 20-09-14 | 16:26
gastarbeiders? onze oudjes moeten behalve constant voor dit volk inleveren ook nog betalen voor hun uitstapjes. lees de commentaren!
www.tubantia.nl/regio/enschede/honderd...

Pappie | 20-09-14 | 17:27

Able Archer|20-09-14|17:12
Glas, plas, was. Drone, gone, done.

viridis | 20-09-14 | 17:20

Overigens heet die tent nu Q-Factory en niet meer MuzyQ.

Djong | 20-09-14 | 17:20

kennelijk is het Engels van dit spuitgastje nog niet genoeg ontwikkeld. Als boodschap voor IS is het een faal, maar iedereen de virulente Nederlander-haat uit mag van mij gelijk weggaan.

Net als al die zeikende 100% Nederlanders die altijd zo op ons land afgeven, ga emigreren, donder op en doe niet als Duitse Herder, maar donder dan ook op van dit forum.

De Treinende Rechter | 20-09-14 | 17:17

@G. Raayer | 20-09-14 | 17:03
Dat is natuurlijk ook een van de mogelijkheden.

deraderendraaien | 20-09-14 | 17:16

@Bassanova | 20-09-14 | 15:34
• Niet zo Hypocriet, Bassanova !!
Wat de weldenkende tegenpartij allemaal uitkramen, is Wel OK? Humor??

h65485665 | 20-09-14 | 17:13

@René from the Café | 20-09-14 | 17:01
Daar hebben ze wel een punt, het is alleen niets minder dan grootheidswaan ingegeven door successen op het slagveld en rotsvast geloof in een kwade satan, genaamd Allah zijn schandknaap, het hulpje Mohammad.

De westerse geharnaste vuisten gaan daar een einde aan maken, omdat ze te ver zijn gegaan.
Bier!

AbleArcher13 | 20-09-14 | 17:12

@G. Raayer | 20-09-14 | 17:07
Heb die lui nog niet op een slimmigheidje kunnen betrappen. Enkel op barbarij!

René from the Café | 20-09-14 | 17:11

Laat Popie Jopie met rust en waardeloze ISIS verf prutser ook jouw kop kan er gewoon af moet je opletten.

Real Dutch Meat | 20-09-14 | 17:10

Ben benieuwd hoe lang het duurt voor die muur gereinigd is..."dood aan Marokkanen" was waarschijnlijk al weggepoetst door de gemeentereiniging.

Boer in 020 | 20-09-14 | 17:10

Weer een perfect voorbeeld van falend integratiebeleid.

tepelkloofterrorist | 20-09-14 | 17:09

@Infidelio | 20-09-14 | 15:53
Ja, ikke. Mag dat ook? Ik heb namelijk geen islam, dus. Hoelang duurt het voor het gaat werken?

Psycheltjes | 20-09-14 | 17:09

Ze leven nog zo ver achter, en weten gewoon hoe een spuitbus werkt. Nou, een kudootje is zeker op z'n plaats!

gare stapeldekker | 20-09-14 | 17:08

René from the Café | 20-09-14 | 17:01

zou dom zijn van ISIS. De pausch is helemaal geen christen of katholiek maar een volbloed neomarxist naar kapo cu model. Deze "pausch" wil juist zoveel mogelijk isis wanabee's binnenhalen en ze overstelpen met geld. Daarom moet de "pausch" wel zo SNEL mogelijk afgezet worden en gevangen gezet worden, het is tijd dat de katholieken uit hun 1000 jarige slaap ontwaken...

G. Raayer | 20-09-14 | 17:07

fijne paasdagen iedereen

coolgen | 20-09-14 | 17:03

deraderendraaien | 20-09-14 | 16:56

waarschijnlijk gewoon door Fatima op haar eigen gebouw

G. Raayer | 20-09-14 | 17:03

Ik gok op 16 Oktober 2014.

viridis | 20-09-14 | 17:01

Maar volgens links er is niks aan de hand hoor, dus gewoon doorlopen. Jij merkt het wel vanzelf als het land definitief naar de afrond is gegaan. Slaap lekker verder..

Wonderful-Life | 20-09-14 | 16:59

Linksche übermenschen oftewel onze "regering" en haar adepten, denken toch precies hetzelfde over 'the Dutch', waarvan stadium 3 tot genocide, het niet erkennen ervan en tot nummer, gevangenisvoer en overgelaten aan d666 rechters, ALLANG vol in operatie is?
Het is de ene hand die de andere wast. Rötte komt er weer met schone handen van af, u stemt immers op het

G. Raayer | 20-09-14 | 16:58

gutgutgut: misschien heb jij het wel aangebracht, zodat je nu kunt etaleren hoe slim je wel niet bent (ben ik nu net zo alu als jij?)

goktrommelisttot | 20-09-14 | 16:57

Waarom zet die cultuurartiest nou niet gewoon z'n naam erachter zodat we in elk geval kunnen zien uit welke hoek dit komt.
Zo verwarrend dit allemaal.. is het gedaan door een echte onvervalste IS jihadist die z'n koffer aan 't pakken is?.. zet Quincy er vanavond the end achter,of was het Arnoud met z'n cluppie. vragen.. vragen.

deraderendraaien | 20-09-14 | 16:56

We gooien het onder de noemer: Vrijheid van meningsuiting.

Toetsiemonster | 20-09-14 | 16:53

@necrosis | 20-09-14 | 16:37
Als je nog een spuitbus wil kopen is de Action open tot 1800 uur, dus opschieten met denken...

AbleArcher13 | 20-09-14 | 16:49

Supermatthijs | 20-09-14 | 15:29

Welkom terug, homo! Enig idee of ze de aap al hebben losgelaten uit z'n kooi?

Wc-kip | 20-09-14 | 16:49

Vooralsnog maken ze elkaar af..

Alfa 75 | 20-09-14 | 16:48

@Eazy_E | 20-09-14 | 16:43
De situatie in de schilderswijk is in ieder geval niet de schuld van Wilders.
Net als de macht van de deelraden in 020 en 010.
Ze zouden afgeschaft worden, maar opereren gewoon onder een andere noemer maar hanteren dezelfde wijze.
Laat grote steden met megalomane burgemeesters hun broek zelf maar ophouden ipv te zeiken om meer geld ten koste van kleinere randgemeentes.

necrosis | 20-09-14 | 16:48

@gutgutgut | 20-09-14 | 16:37
Hou op met wensdenken een wees realisties!

AbleArcher13 | 20-09-14 | 16:47

gutgutgut | 20-09-14 | 16:39
met Ernst Röhm liep het niet zo best af

Gaaaap | 20-09-14 | 16:45

Psst.. dit is een zionistisch komplot. Het heeft niets met islam te maken.

Hei-kneuter | 20-09-14 | 16:45

Is allemaal Wilders zijn schuld toch?

Eazy_E | 20-09-14 | 16:43

Blaffende honden bijten niet.
Spuitende jihadisten decapiteren niet?

fortz | 20-09-14 | 16:41

@ Amigo1973 | 20-09-14 | 15:34
Jij stelt voor mensen met een knuppel op straat doodslaan.
Om een godwin te vermijden vergelijk ik je dan maar met Ernst Röhm.

gutgutgut | 20-09-14 | 16:39

@L.E. Raar | 20-09-14 | 16:32
Het is te vroeg om er een knaller van Carnivore in te gooien en waarschijnlijk te laat om het tij te keren.
*zich beraden doet*

necrosis | 20-09-14 | 16:37

Maar de vraag blijft wie deze tekst erop gespoten heeft.
Misschien was het iemand die ontevreden is met Rutte en
hoopt dat "Misschien () de 'gemiddelde' Nederlander dan eindelijk een keer wakker wordt, voordat het echt te laat is...."
....

gutgutgut | 20-09-14 | 16:37

Het blijft maar door komkommeren ook.

--neus-- | 20-09-14 | 16:36

@MissT | 20-09-14 | 16:16
Wat een onzalig idee, dan ben je zelf net zo slecht en verlaag je je tot hun niveau.
De IS moet sterven, zonder emotie van onze kant en de rest moet weg gaan.
Beschaving enzo

AbleArcher13 | 20-09-14 | 16:36

@bosmaloot | 20-09-14 | 16:32
Je vergeet het belangrijkste: dergelijke islam is niet 'compatible' met de Nederlandse samenleving.
Ik hoef alleen maar te kijken naar de toewijzing van woningen in de sociale sector.
Mag ik natuurlijk niet zeggen, maar ik ben te oud om nog idealistisch te zijn.

necrosis | 20-09-14 | 16:35

Isislam is vrede..... dikke lul!! Islam is wreed. Islam is geweld. Islam is onderdrukking.Islam is gewoon keihard kut.

bosmaloot | 20-09-14 | 16:32

Meer - meer - meer van dit soort teksten.
Misschien dat de 'gemiddelde' Nederlander dan eindelijk een keer wakker wordt,
voordat het echt te laat is....

L.E. Raar | 20-09-14 | 16:32

Het is gewoon wachten op die aanslag in NL (je weet gewoon dat die ooit komen gaat).
Mongols zijn dom genoeg om niet te beseffen dat ze dan echt iedereen tegen zich hebben, en het niet zo'n fijn land meer is om in the wonen dat NL.

Anyway, de oplossing is er nu al, er is een kalifaat nu dus waarom zou een zichzelf respecterende moslim uberhaupt nog in dit KUDTland willen wonen...?

PAK JE ROMMEL EN TIEFT OP !!

Onze man in Mockba | 20-09-14 | 16:32

tjeemig | 20-09-14 | 15:42

Langer DAN......

DrSnuggles | 20-09-14 | 16:31

@ja,diedus! | 20-09-14 | 16:16
En helaas moet ik ook 11 herhalen, dus 14 afwezigen....

necrosis | 20-09-14 | 16:31

In een land waar dit soort ongedierte door de door u verkozen collaborateurs de bek open en de hand boven het hoofd gehouden wordt, hoeft zulks natuurlijk niet te verbazen.

Tricephalus | 20-09-14 | 16:29

kekekeke

JoKu | 20-09-14 | 16:28

De ouders kwamen als 'gast' arbeiders.
Onder een gast versta je iemand die , als dan niet tijdelijk, zich als een gast gedraagt.

bas ooms53686289 | 20-09-14 | 16:26

Ars Vivendi | 20-09-14 | 16:24 | | Reageer+ |
Of zittende op een scooter (dus niet scootmobiel, al zou me dat niet eens verbazen). Lijkt me aannemelijker.

aardappelninja | 20-09-14 | 16:26

Dat ze allemaal maar met varkensbloed worden ingespoten. Stelletje Hypocriete types. Wel lekker westerse spulletjes gebruiken maar ondertussen ons willen afmaken. Ik kan ze in ieder geval alvast vertellen dat zelfs de denkbeeldige pedoprofeet niet zoveel hypocrisie aan kan. Dus die maagden kun je op je voorhuid schrijven. Oh nee, toch niet. Op je borst dan.

deministerpresident | 20-09-14 | 16:25

O ja moeten wij dood,toch niet allemaal want wie moet er dan werken voor jullie uitkering?

"De allochtone bewoners van de veelbesproken achterstandsbuurt hebben maatregelen genomen om hun kinderen in veiligheid te brengen"

Ha wij doen niet anders dan onze kinderen vooral onze dochters in veiligheid brengen en waarschuwen,vooral onze dochters kunnen niet veilig over straat omdat ze als hoeren gezien worden,maar slaap rustig verder politiek.

janmetdepet | 20-09-14 | 16:25

Maar..... van wie moeten ze dan de uitkering krijgen om hun dure auto's te bekostigen?

DrSnuggles | 20-09-14 | 16:25

Gezien de hoogte waarop de tekst is aangebracht zou ik denken dat het door een kabouter geschreven is. Of een kind. Of iemand in een scootmobiel.

Ars Vivendi | 20-09-14 | 16:24

@francisca van jole | 20-09-14 | 16:09
Goedzo, ook even de scroll functie uitzetten van de aanwijzer, dat lijkt te verwijzen naar de dode zee rollen en dat is haram.

AbleArcher13 | 20-09-14 | 16:20

Fatima Elatik hou op dat wijf is wel zo vreselijk lelijk,
als je die aan kijkt ben je gelijk blind, wat een gedrocht

happysolo | 20-09-14 | 16:20

@necrosis | 20-09-14 | 15:45
"Hoe kan je dat rijmen?"
.
altijd weer die Joden
de slachtoffers van IS
krijgen de schuld voor het doden
valt weer op hun dis
de joden en de ISlam
wie doet ze in de ban?

Rest In Privacy | 20-09-14 | 16:20

Youhoeeee Markje Rutten een van jou vrinden soms?

happysolo | 20-09-14 | 16:17

-weggejorist-

MissT | 20-09-14 | 16:16

Ik herhaal 125 .

ja,diedus! | 20-09-14 | 16:16

Ben benieuwd wanneer de eerste stille tochten eindelijk gaan beginnen. Ik bedoel de tochten om nederlanders te herdenken die tijdens een aanslag door isis aanhangers zijn gevallen. Mijn conditie gaat aardig achteruit zo, heb er zin in.

viridis | 20-09-14 | 16:15

Hahaha, de Pislamitische staat. Dat is niet mijn kameel vriend!

More Than Happy | 20-09-14 | 16:15

Nou , Mark van je vrienden moet je het maar hebben........

ja,diedus! | 20-09-14 | 16:15

-weggejorist-

Boutersnoetje | 20-09-14 | 16:14

Lekker door gaan zo, die stomme honden beseffen niets eens
dat ze daarmee onze grote blonde verlosser steeds meer zetels bezorgen, ik kan niet wachten....

happysolo | 20-09-14 | 16:13

@t.zeefje | 20-09-14 | 15:59
Grappig.
Neuken?

AbleArcher13 | 20-09-14 | 16:13

Fuckers

el che | 20-09-14 | 16:13

Eigenlijk komt het allemaal voor het feit dat ze zich buitengesloten voelen. En kom nu niet aan met gratis scholing, gratis gezondheidszorg, gratis woning en uitkering. Het is en blijft de schuld van de autochtonen en heeft niets met de islam te maken.
Dus reageerders beter luisteren naar wat de MSM u vertellen.

Barani517 | 20-09-14 | 16:10

Poppenkast..., maar het volk vreet het.

Mark_Pugner | 20-09-14 | 16:10

Het zullen wel kleurenblinde rifaapjes zijn geweest die als eerste de greppel ingaan, want een arabier minacht dat inheemse bergvolk.

AbleArcher13 | 20-09-14 | 16:10

@AbleArcher13 | 20-09-14 | 15:54
Dat weet ik niet maar ik ben op dit moment druk bezig mijn monitor te positioneren om te voorkomen dat ik oneerbiedig ben tegenover de moslims en ze de verkeerde kant op zitten te bidden.

francisca van jole | 20-09-14 | 16:09

Hoeveel subsidie heeft dit gekost?

Moonwarrior | 20-09-14 | 16:04

@francisca van jole | 20-09-14 | 15:46

Weet jij nog een expressdienst die op zondag bezorgt? Ik zou ze graag willen bijstaan met een donatie van bier en rookworsten.

ZKH EénOog | 20-09-14 | 16:03

Is kleur geel niet van de beschaving? Zie ook de Gele rivier(china).

JoKu | 20-09-14 | 16:00

@AbleArcher13 - 15:54..... "hoor wie klopt daar kinderen".

t.zeefje | 20-09-14 | 15:59

@YoeriAlbrecht huhm? Syriegangers zijn ook gewoon Nederlandse staatsburgers. Waarom is jouw vrijheid in gevaar?

WTF die Fatima is nu ook over neem ik aan?

Bassanova | 20-09-14 | 15:58

@de Voorzittert | 20-09-14 | 15:54
De vraag stellen, is hem beantwoorden, +veel

necrosis | 20-09-14 | 15:57

Zonder gekheid, het is wachten op tegenreacties. Dat er doden in dit land gaan vallen is onvermijdelijk. Er komt een moment dat de gemiddelde jihadgekkie Syrië ietwat te ver vindt. Benieuwd hoe wegkijkend Nederland daar in wat grote herdenkingsbijeenkomsten qua zelfreflectie mee omgaat. #iamdutch

de Voorzittert | 20-09-14 | 15:57

@ necrosis | 20-09-14 | 15:51

Je vergeet de fase van de afrekening met de munafiqun die eerst nog moet volgen.

HoogToontje | 20-09-14 | 15:57

Gelukkig geen filmpjes met daders - het kan die schatjes hun toekomstige carrière kosten, als ze bij "Geen Stijl" herkenbaar in beeld verschijnen.

t.zeefje | 20-09-14 | 15:56

Zolang 'broeders' elkaar de kop afsnijden wegens het niet belijden van de enige ware (nare) islam, zullen ze nooit een vuist kunnen maken tegen het westen.

necrosis | 20-09-14 | 15:56

Benieuwd wie hun uitkeringen gaat betalen als we allemaal dood zijn.

de Voorzittert | 20-09-14 | 15:54

De daders hebben natuurlijk een dubbele nationaliteit, waaronder de Nederlandse. Ze zijn dus zelf ook Dutch. Laat ze een maar eens het "goede" voorbeeld geven...

Steinway | 20-09-14 | 15:54

@francisca van jole | 20-09-14 | 15:46
Wel een passende naam van dat zalencentrum. Gaan ze ook zingen, die vreemdelingen?

AbleArcher13 | 20-09-14 | 15:54

Niemand gekwetst? Helemaal niemand?

Infidelio | 20-09-14 | 15:53

Dat is toch wel zulke akelige taalvervuiling.
Nederlands mixen met Engels: Broeders komt allen and kill. Kom op zeg, get a life. ;)

Mark Levinson | 20-09-14 | 15:52

@HoogToontje | 20-09-14 | 15:43
Zolang je je bekeert tot de islam, anders GEEN vrede....
En zodra iedereen is bekeerd (of gedood) staan alle neuzen dezelfde kant uit en zal er vrede heersen in het wereldwijde kalifaat.
*kotst*

necrosis | 20-09-14 | 15:51

Hoofdletters en kleine letters door elkaar. Profiel dader: laag iq.

SuperrrNiFF | 20-09-14 | 15:51

twitter.com...
--sql error-- | 20-09-14 | 15:46
Facepalm @Fatima.. en Samsom zag dat het goed was.

XaleX_2 | 20-09-14 | 15:50

Heeft Rutte ze al uitgenodigd in zijn torentje en zijn respect betoogd.?

badlegerig | 20-09-14 | 15:50

Verdomme Eberhart, doe er wat aan en geef Greet maar weer de schuld.

Balletje Mayo | 20-09-14 | 15:45

@Hans Hillen | 20-09-14 | 15:41
Hoe kan je dat rijmen?
Tenslotte hebben Isis en islam niets met elkaar te maken, toch?

necrosis | 20-09-14 | 15:45

Het is een zionistisch complot, de schuld van Wilders, met de islam heeft het niets te maken en Rutte heeft er oneindig veel respect voor.

Zoetwaterpanharing | 20-09-14 | 15:43

Islam is vrede.

HoogToontje | 20-09-14 | 15:43

Eerdaags lange rijen voor de Nederlandse Kazerne,s om wapens uit te delen aan de Nederlandse burgers om dit rapalje het land hier uit te jagen want onze zgn "jongens" zitten thuis met een ptts syndroom en een Wajong dus....

Submariner | 20-09-14 | 15:43

Ik spuit liever ergens in dan op...

overVecht | 20-09-14 | 15:43

Nou, waar wachten ze op?
Bring it on, bitch!

Kroepoeksclan | 20-09-14 | 15:43

Knap hoor, hij kan z'n soortgenoten in het Engels en Nederlands toespreken. Of is het in die taal om ons bang te maken? Trieste vandaal. Blaffende honden bijten niet en bijtende honden geven we een spuitje dus echt bang wordt ik er niet van. In Rotterdam zeggen we: geen woorden maar daden. Niet lopen dreigen. Ondankbare honden. Worden welkom geheten in een welvarend land, krijgen alle kansen en dan nog zo ontevreden. Dit soort moslims passen simpelweg niet in onze cultuur. Aanpassen of oprotten naar je woestijn met je gele zandkleurverf. Dit is op z'n ergst een belediging voor onze mooie westerse graffiti-cultuur. Leer in het vervolg wat mooie tags te zetten. Ach, iets leren is waarschijnlijk niet het sterkste punt van dit soort volk.

BluRay | 20-09-14 | 15:43

Donderdag over een week, 2 November 2014, is het tien jaar geleden dat op een steenworp afstand van deze plek kill Dutch (sic) overtuigd, gedreven en enthousiast werd uitgevoerd door een jongeman die daar nog altijd trots op is. In een onsamenhangend manifest dat met een mes in het lichaam van de zojuist vermoorde man stak viel onder andere een vogelvrij verklaring van twee prominente Nederlandse volksvertegenwoordigers te lezen. Het zal de laatse wel niet blijven...
balder.org/articles/Theo-van-Gogh-Murd...

Bruwalda | 20-09-14 | 15:43

Is woekert voort en lijkt alles rond zich te vernietigen. Wij moeten waakzaam blijven, dit is ons land en dat blijft het.....

strikdewepstroper01 | 20-09-14 | 15:42

Met zo'n spuitbus is het lastig werken onder hoofdhoogte, zoals te zien aan tekst 'Dutch'.
.
We zoeken dus 2 jonge daders, de één wat langere ivm. tekst links en een islamietje van 140 cm. voor de tekst rechts.

Watching the Wheels | 20-09-14 | 15:42

@Blokletter | 20-09-14 | 15:34
Ik ook.
Ik EIS dat ze ons ook haten. Zou me anders gediscrimineerd voelen.
Ik bedoel, iedereen haten, maar ons niet?
Kan niet.

plaszak | 20-09-14 | 15:42

Gelukkig zijn het maar een stel domme varkens die dit roepen en geen lui die langer als 3 jaar lagere school hebben gehad.

tjeemig | 20-09-14 | 15:42

@Supermatthijs | 20-09-14 | 15:32
Wat een slordig gemetselde muur.....

necrosis | 20-09-14 | 15:42

Er loopt een veldmuisje tussen het struweel in mijn tuin. Geen mocro. Ook liev.

Psycheltjes | 20-09-14 | 15:41

Ik neem maar aan dat de Joden er de schuld van krijgen als in een 'complot om ISIS en de islam zwart te maken'.

Hans Hillen | 20-09-14 | 15:41

Gelukkig maar dat het niets met de islam te maken heeft.

McPhart | 20-09-14 | 15:41

Gelukkig wederom geen grenzen overschreden hier.

MisterIk | 20-09-14 | 15:40

Oh ja, en sneuematthijs, ook jij mag straks kiezen uit bekeren, onthoofding en/of islambelasting betalen.

Maar ik twijfel nog of je zelf ook geen islamdebiel bent.

Bassanova | 20-09-14 | 15:39

-weggejorist-

Boutersnoetje | 20-09-14 | 15:39

En dan te bedenken dat het allemaal draait om een verzonnen zogenaamde 'god'. Collectieve waanzin wat voor zoveel dood en verderf zorgt. Laf is-tuig.

Rest In Privacy | 20-09-14 | 15:38

Niet zo goed opgelet op school, jongetjes? Kill Dutch lukte nog net, maar werkelijk geen flauw idee wat broeders in het Engels is.

medusa324 | 20-09-14 | 15:38

Heerlijk die verschillende culturen.

Betadine | 20-09-14 | 15:35

Dat is wat in de nabije toekomst inderdaad gebeuren gaat.
En waarschijnlijk sneller dan je denkt...

Hufter | 20-09-14 | 15:35

Dat lijkt me een gevalletje 'aanzetten tot moord'.
Uiteraard kijkt de politiek de andere kant op en doet het via geselecteerde pers af als 'een incidentje'...
Doorlopen mensen, niets te zien!
Overigens las ik 'Bloeders'....

necrosis | 20-09-14 | 15:35

Gelukkig dat ze ons ook haten, ik begon mij al zorgen te maken. . .

Blokletter | 20-09-14 | 15:34

Fantasie: kom je aanrijden om je auto in zo`n vakje te zetten terwijl Mokro flavor zijn haat tekst staat te spuiten , parkeert auto leest de tekst terwijl Mo nog staat bij te werken , loopt naar de achterbak, opent deze grijpt de gas gevulde honkbalknuppel en zegt 'zo jongeman , dus wij moeten dood ? , effe lekker uithalen klabaam op zijn rattenkop .....'

tja die dag zoals ik hem nu schets zal gaan komen , de dader word dan als extreem rechts bestempeld , voor mij zal hij een held zijn ! ....

Oorzaak en gevolg niet meer en niet minder , ik denk dat men met vuur speelt ..

Amigo1973 | 20-09-14 | 15:34

En dat te weten dat "wij" die lul hebben leren schrijven. Was dus ook een fopinvestering.

Rien7847 | 20-09-14 | 15:34

Dit is gedaan door een PVV aanhanger die de maakbare samenleving in een slecht daglicht wilt zetten. Ik las het net op Samsoms zijn twitter.

XaleX_2 | 20-09-14 | 15:34

Supermatthijs | 20-09-14 | 15:32

Er is geen enkele humor aan dit soort teksten. Voor jou wel maar voor alle weldenkende mensen niet.

Weldenkend1) Bedachtzaam 2) Correct 3) Doordacht 4) Fatsoenlijk 5) Goed 6) Goedgezind 7 ) Nadenkend 8) Peinzend over een bron (crypt.) 9) Pienter 10) Raadzaam 11)...

Bassanova | 20-09-14 | 15:34

-weggejorist-

Getzby | 20-09-14 | 15:33

Laat ze hier komen dan! Ik zit klaar met niet nader te noemen gereedschap.
Verenigt u voordat het te laat is!

Heiseenberg | 20-09-14 | 15:32

500 mtr van mn huis. Kom maar op.

madakantognie?! | 20-09-14 | 15:32

Die flapdol heeft zijn NL paspoort ritueel verbrand zeker

Only the lonely | 20-09-14 | 15:31

Maar zulke figuren wel lekker profiteren van alles in Nederland. Laat ze hun paspoort snel afnemen!

reade romke | 20-09-14 | 15:30

Islam ies Lievv

LeakyLeak | 20-09-14 | 15:29

Ongezien de tyfus aan IS.

funkyd | 20-09-14 | 15:29

@Wc-kip | 20-09-14 | 15:27

Leugens ! Dat was ik niet.

Supermatthijs | 20-09-14 | 15:29

Ik geloof het pas als het op joop.nl staat.

lachenjoh | 20-09-14 | 15:29

@Wc-kip | 20-09-14 | 15:27
Of de verkeerde trein gepakt, dat kan natuurlijk ook.

Wolveshead | 20-09-14 | 15:28

Supermatthijs had niks te doen?

Wc-kip | 20-09-14 | 15:27

zelf durft ie natuurlijk neit daad bij woord te voegen.

giovanni erkelens | 20-09-14 | 15:26

Aaah.... Voel die vrede er toch eens van af spatten...

ZKH EénOog | 20-09-14 | 15:26

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Kansino. Hét online casino van Nederland.
Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online casino Nederland | LOESOE - nieuws en entertainment
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | CoinMart
online bookmakers in Nederland