Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

GS ZomerDoeBoek: Ctrl+V met ons mee!

controlvrijdag.gif Dumpert heeft Titty Flash Monday (hell yeah), op dinsdag is het Suicide Tuesday, Woensdag heeft Gehaktdag en dan komt Throwback Thursday. Maar vrijdag is nog een beetje casual. Tijd om Control-V Vrijdag terug in het leven te roepen. [Loeiende alarmsirene] Laat ALLES vallen wat u nu aan het doen bent, inclusief wat er onder uw plak-knop zit. Ga NU naar de reaguurderspanelen, doe Ctrl+V (Mac: cmd+V) en drop het daar. Allemaal. Ongezien. No klembords excused. Ongepaste tweets, woedende reacties op ongepaste tweets, complottheorieën over MH17, uw laatste oprisping over Israël/Palestina/Gaza, foto's van uw vriendin (naakt danwel niet naakt), het paard in de gang of de olifant in de kamer, uw laatste sollicitatiepoging of de reactie op uw meest recente afwijzing, bericht voor Van Aartsen, militaire strategie voor NL en daarbuiten, een spreadsheet met saladerecepten voor de zomer, voorspellingen voor de wielerprono, vergadernotulen, concept wetsontwerpen, niet geplaatste statusupdates, ASCII-art (doen mensen dat nog?), geyle sms, oneerbaar voorstel (al dan niet zakelijk), vakantierouteplanning, opzegbrief aan de Playboy, wachtwoorden van internetbankieren, Netflix of xhamster, alles. Wees gerust. Uw gegevens zullen niet tegen u gebruikt worden. Disclaimer: Joris trekt uit protest tegen dit topic de stekker uit zijn pc en gooit zijn rode noodphone in een glas witbier, en GU weigert verwijdersverzoeken als je per ongeluk je bedrijfsgeheimen, je eigen NAW of gevoelige lanceercodes plempt. Trollentroep gaat zoals te doen gebruikelijk wél gewoon /dev/null.

Reaguursels

Inloggen

En ook een arbeidsconflict op de burelen van GeenStijl. Het management van 's lands meest populaire internet feuilleton heeft columnist Geert Wilders per onmiddellijk de wacht aangezegd. De fractievoorzitter van de Partij voor de Vrijheid is op staande voet ontslagen. Wilders' schrijfsels verschenen tweewekelijks op NieuwNieuws (de newsfeed van GeenStijl - red) en genoten grote populairiteit onder miljoenen lezers. Maar daar komt nu een abrupt einde aan. Reden: de heer Wilders weigert om voor komende dinsdag een column aan te leveren. Volgens de heer Wilders is het dan Eerste Kerstdag, en dat is aldus Wilders een belangrijke dag in onze joods-christelijk-humanistische cultuur, hetwelk gevierd moet worden in de privé-sfeer. Het management van GS is het daar niet mee eens. "Pure werkweigering," volgens Prof. Hoxha van GeenStijl. "Opzouten met die man." Geert Wilders schreef sinds september 2006 dinsdagcolumns voor het vermeende populistische internetfenomeen. Hij deelde zijn plek met Harry van Bommel van de SP. Op de vraag of de balans van weblog GeenStijl nu niet al te veel naar links overhelt nu de rechtse PVV-voorman als columnist is gewipt, antwoordde GeenStijl-directeur Weesie desgevraagd: "Die onbalans gaan we onmiddellijk repareren. Die socialistische geilneef van een Harry van Bommel is bij deze ook ontslagen."
Pritt Stift | 20-12-07 | 15:19 | Link | 344 reacties | mosaic |

Paupertje Uberlutser | 27-07-14 | 21:34

class="A0508BCA1">

Is ie nu weg?

class="A0508BCA1">

Godsammekraken | 27-07-14 | 15:32

Meet het vet / olie af en doe deze in een pannetje. Laat de inhoud langzaam warm worden. We willen dat de natronloog en het vet dezelfde temperatuur hebben, zo'n 50 °C. Doe rustig aan, want je zal merken dat het vet veel eerder warm geworden is dan dat de natronloog is afgekoeld!

Goed. Beide oplossingen zijn nu van dezelfde temperatuur en helder. Pak je magische lepel, haal je pannetje van het vuur en giet, terwijl je roert, de natronloog langzaam in je pannetje vet. Je zal al gelijk zien dat de oplossing troebel wordt. De eerste sporen van zeep!
Op dit punt kan je de staafmixer gebruiken om de zeep in beweging te houden. Door gebruik te maken van een staafmixer wordt het verzepingsproces flink versneld.

(Gebruik je ouderwets een lepel blijf dan ongeveer 1 uur lang roeren. In de praktijk houdt dit in dat je het eerste kwartier goed doorroert om daarna eens in de tien minuten even flink te scheppen.)
Natronloog bereiden

Na ongeveer een kwartier (of een uur als je lepelt) wordt het mengsel dik. Het mengsel is gereed om in de mal te worden gegoten. Je kan controleren of je zeep de juiste dikte heeft door er met je lepel een streep door te trekken. Blijft die streep een tijdje zichtbaar dan is ie goed. Dit heet tracing, vrijelijk vertaald als 'nasporen'.

Op dit moment kan je beslissen om je zeep via Hot Process verder af te maken. Hoe dat moet lees je hier. Kies je er voor om je zeep langzaam te laten rijpen, lees dan verder.

Het is nu ook de juiste tijd om je geurtjes, kleurtjes, kruidjes of zeewier toe te voegen.

Giet het zeeppapje in de mal en wacht vervolgens totdat de zeep hard / taai wordt. Dit kan een dag duren, maar ook drie dagen. Heb geduld, het gebeurt echt!

Is de zeep hard / taai geworden dan kan je hem uit de mal halen om de zeep nog een week(!) of drie tot zes te laten rijpen. Dit is om de zeep te laten drogen en de chemicaliën de tijd te geven om volledig te reageren. Bovendien zal de zeep nog harder worden omdat het water langzaam verdampt.

De zeep is klaar! Het is aan jezelf om er mee te doen wat je wil.

Spamkip | 27-07-14 | 11:59

Wat is een Browser?
De populairste toepassing van Internet is het World Wide Web (www); een enorme hoeveelheid pagina’s met informatie en amusement. Om deze pagina’s te bekijken (en soms ook te beluisteren) is een browser (navigatieprogramma) nodig.
Internet Explorer, het programma van Microsoft, wordt daarvoor veel gebruikt.

In deze cursus wordt aan de hand van Internet Explorer 5.0 het gebruik van een browser uitgelegd.

geen blijvende stad | 26-07-14 | 15:03

Internetcursus voor Senioren

Welkom bij de Internetcursus voor Senioren, deze cursus is speciaal gemaakt opdat iedereen in zo weinig mogelijk tijd toch kan werken met Internet.

In deze cursus kom je de basisbeginselen te weten over Internet, maar uiteraard ook hoe je alles in de praktijk moet brengen.

We veronderstellen wél dat je al iets weet van een computer (wat een toetsenbord en beeldscherm is) en dat het besturingssysteem (Windows) en de browser (Internet Explorer) geïnstalleerd zijn.

U hoeft deze cursus niet in één adem door te lezen, we hebben eerst een korte inhoud gemaakt, van de verschillende hoofdstukken, maar wil je midden in een hoofdstuk stoppen en een ander keertje verder gaan?

Geen probleem, onder de korte inhoud vind je de uitgebreide inhoud, zodat je eender waar kan starten in de cursus.

Als je nog nooit hebt gewerkt met een browser, raden we je aan zeker het hoofdstuk "de eerste stappen" te lezen

geen blijvende stad | 26-07-14 | 15:01

@atm0s | 26-07-14 | 12:47
(20 row(s) affected)

atm0s | 26-07-14 | 12:48

delete from gs.dbo.CommentRevisions
where
ArticleId in (select Id from gs.dbo.Articles where UrlTitle like '%heeft_het_zin_om_te_vragen_of_jullie_het_netjes%')

atm0s | 26-07-14 | 12:47

eenzoudig

Lepo | 26-07-14 | 10:57

-weggejorist-

Revvoyensovyet City | 26-07-14 | 08:22

www.verhalenlezen.nl/verhaal/Mijn-eers...

Hij was zo lief voor me, want hij besloot het rustig aan te doen met me. Hij ging voor me staan en zei dat hij me nog niet ging zoenen. Toen deed hij de rits open van mijn jas en zette me weer terug tegen de wand. Vervolgens deed hij ook de rits van zijn eigen jas los en ging voor me staan. Zijn handen gingen richting mijn buik. Heel voorzichtig begon hij te wrijven.
Toen ging hij heel voorzichtig naar voren en begon mijn wangen te kussen. Daarna mijn nek. Ik kuste hem ook vaagjes, maar ik was nog steeds te gespannen. Ondertussen wreef hij met zijn handen over mijn middel. Ik raakte hem nu ook aan bij zijn middel.

Na een paar minuten was ik gewend aan zijn aanraking. Toby merkte dat ik wat meer ontspande en kwam met zijn gezicht naar voren. Eerst kuste hij mijn lippen. Ik kuste terug. Toen vroeg hij mij of ik klaar was om te zoenen. Ik wilde het wel proberen.

Zijn mond ging open. Ik deed hem na. En toen zoende we de aller-lekkerste zoen die ik me ooit kon voorstellen. Het was kort, maar zeer aangenaam. Ik moest wel een beetje wennen nog, omdat ik nog nooit eerder gezoend had. Maar ik had het snel door. Toby vond het blijkbaar ook fijn. We zoende zeker nog tien minuten door.

Toen de pauze bijna voorbij was, en we dus moesten stoppen, zei Toby: "Nu heb ik je dus ontgroent". Ik moest lachen en was zo gelukkig, want ik had gezoend met de jongen die ik leuk vond.

Een paar maanden na deze gebeurtenis kregen we verkering. Dat was twee en een half jaar geleden. En ik ben nog steeds zeer gelukkig met de jongen die mij ontgroende!

* al twee en een half jaar geleden snik*

geen blijvende stad | 26-07-14 | 00:54

Oké, graag je e-mailadres om hem naar je te sturen en vooraf even overmaken:
Dhr. C.h.
NL67INGB0004674

Zonietoch | 26-07-14 | 00:34

-weggejorist-

frut666 | 26-07-14 | 00:05

3SVQQT4523622

Eshek | 25-07-14 | 23:56

Er is een nieuwe klem meegeleverd, deze is inderdaad anders dan op het filmpje. Deze nieuwe klem dient niet bevestigd te worden aan het montagesysteem, maar aan de rand van het paneel.
<Mail-bijlage.png>

In het rode gedeelte komt het frame van het paneel. En met het boutje en moertje die u dan nog overheeft klemt u de micro omvormer aan de klem vast. Het kopje van de hamerkopbout schuit u in deze gleuf, dan komt de micro omvormer eraan en dan de bout waarmee hij vastgezet wordt.

Rest In Privacy | 25-07-14 | 23:48

12.07.2014 MB gebruik in Nederland 13,175 &#128; 0,000 B
11.07.2014 MB gebruik in Nederland 1,578 &#128; 0,000 B
11.07.2014 MB gebruik in het buitenland Zone 1 14,332 &#128; 0,000 B
10.07.2014 MB gebruik in het buitenland Zone 1 46,214 &#128; 0,000 B
09.07.2014 MB gebruik in het buitenland Zone 1 0,098 &#128; 0,000 B
08.07.2014 MB gebruik in het buitenland Zone 1 9,164 &#128; 0,000 B
07.07.2014 MB gebruik in het buitenland Zone 1 18,593 &#128; 0,000 B
07.07.2014 MB gebruik in het buitenland Zone 4 0,158 &#128; 0,654
06.07.2014 MB gebruik in het buitenland Zone 1 6,755 &#128; 0,000 B
06.07.2014 MB gebruik in het buitenland Zone 4 2,187 &#128; 9,034
05.07.2014 MB gebruik in het buitenland Zone 1 9,945 &#128; 0,000 B
05.07.2014 MB gebruik in het buitenland Zone 4 0,182 &#128; 0,751
04.07.2014 MB gebruik in het buitenland Zone 1 2,766 &#128; 0,000 B
04.07.2014 MB gebruik in het buitenland Zone 4 7,074 &#128; 29,230
03.07.2014 MB gebruik in het buitenland Zone 1 6,011 &#128; 0,000 B
03.07.2014 MB gebruik in het buitenland Zone 4 3,329 &#128; 13,755
03.07.2014 MB gebruik in het buitenland met verbruikslimiet Zone 4 5,242 &#128; 21,660
02.07.2014 MB gebruik in het buitenland met verbruikslimiet Zone 1 7,816 &#128; 0,000 B
02.07.2014 MB gebruik in het buitenland met verbruikslimiet Zone 4 0,725 &#128; 2,994
01.07.2014 MB gebruik in het buitenland met verbruikslimiet Zone 1 10,398 &#128; 0,000 B
01.07.2014 MB gebruik in het buitenland met verbruikslimiet Zone 4 1,620 &#128; 6,694
30.06.2014 MB gebruik in het buitenland met verbruikslimiet Zone 1 13,123 &#128; 0,000 B
30.06.2014 MB gebruik in het buitenland met verbruikslimiet Zone 4 0,532 &#128; 2,199
29.06.2014 MB gebruik in het buitenland met verbruikslimiet Zone 1 10,270 &#128; 0,000 B
28.06.2014 MB gebruik in het buitenland met verbruikslimiet Zone 1 26,596 &#128; 0,000 B
27.06.2014 MB gebruik in Nederland 0,081 &#128; 0,000 B
27.06.2014 MB gebruik in het buitenland met verbruikslimiet Zone 1 17,253 &#128; 7,756
25.06.2014 MB gebruik in Nederland 0,114 &#128; 0,000 B
23.06.2014 MB gebruik in Nederland 0,310 &#128; 0,000 B

Cynevisie | 25-07-14 | 23:17

satisfaction season 1 episode 2

Leyolm | 25-07-14 | 23:12

GCABC-CPCCE-BPMMB-XAJXP-S8F6R

The Justist | 25-07-14 | 22:51

Neuken?

Flipus | 25-07-14 | 21:27

forum.viva.nl/forum/Relaties/Waargebeu...

Ik heb ook nog een mooi liefdesverhaal, zelf meegemaakt :p
Geen goed einde, maar toch ook weer wel. Zal ik binnenkort een keertje posten

geen blijvende stad | 25-07-14 | 21:26

Voxlumen | 25-07-14 | 15:24

Age of Wonders 3?

Forza | 25-07-14 | 20:51

if (pos < 0 || pos > size()) {
throw new RuntimeException();
}

Toetsenbord Krijger | 25-07-14 | 20:06

Nicki Minaj

Kaas de Vies | 25-07-14 | 19:56

560900

TheseDays00 | 25-07-14 | 19:37

jongens ik ben verliefd

Pot Vol Koffie | 25-07-14 | 19:29

-weggejorist-

wakkere_nederlander | 25-07-14 | 19:09

-weggejorist-

jolovonfransisco | 25-07-14 | 18:59

You Speak very wise words my friend.
Chesh | 25-07-14 | 17:11 | niet ok!

Vaartje | 25-07-14 | 18:36

-weggejorist-

BricksBricks | 25-07-14 | 18:27

In 2010 bijvoorbeeld lag dat percentage nog op 25,4 procent, tegen 25,3 in 2005. Maar in 2011 is dat nog maar 24,2

MrAbkebab | 25-07-14 | 18:24

Ja ik weet het nog niet hoor, die Eula. Wel heel duidelijk, dat wel. Maar toch, 't Is niet goedkoop he.

geen blijvende stad | 25-07-14 | 18:15

weet iemand nog een adresje voor besnijdenis?

gebrokenvleugel | 25-07-14 | 18:09

using System;
public class Test
{
public delegate int CalculationHandler(int x, int y);
static void Main(string[] args)
{
Math math = new Math();

//create a new instance of the delegate class
CalculationHandler sumHandler = new CalculationHandler(math.Sum);

//invoke the delegate
int result = sumHandler(8,9);
Console.WriteLine("Result is: " + result);
}
}

public class Math
{
public int Sum(int x, int y)
{
return x + y;
}
}

DSK | 25-07-14 | 18:01

-weggejorist-

geen blijvende stad | 25-07-14 | 17:57

Damn!

Mr Dixit | 25-07-14 | 17:57

frot... wat een heisa is het hier

harry bellafonte | 25-07-14 | 17:56

&#127880;

&#127939;
Shit. M'n ballon.

Mr Dixit | 25-07-14 | 17:56

which is nice

st_joris | 25-07-14 | 17:56

-weggejorist-

geen blijvende stad | 25-07-14 | 17:54

Kak. Schijnbaar zit er een maximum aan het aantal te plakken tekens.

Mr Dixit | 25-07-14 | 17:53

Military Reaction Force

Hemmenaar7 | 25-07-14 | 17:42

cmd erase all
*demmink*.*
@aivdserver.587.56.876

Harry Turtle | 25-07-14 | 17:41

Konijnenkeutel | 25-07-14 | 10:42 | niet ok!

captainobvious | 25-07-14 | 17:36

Het frituurvet is ongesteld. Ik herhaal: het frituurvet is ongesteld!

eerstneukendanpraten | 25-07-14 | 17:26

failed to copy 'Camera2.apk' to '/system/app/Camera2.apk': Read-only file system

Prins Noot Dn Uurste | 25-07-14 | 17:23

Poolsterstraat 164, Rotterdam

rotterodamius | 25-07-14 | 17:18

Zijn spruitjes gevaarlijk

corsleutel | 25-07-14 | 17:17

Vaartje | 25-07-14 | 16:55 | niet ok!

Chesh | 25-07-14 | 17:14

-weggejorist-

Tux1337 | 25-07-14 | 17:14

@ja nou wat dan... telenet klantjes

Pimp my Voortuin | 25-07-14 | 17:12

deuZigeZelluf | 25-07-14 | 17:04

Beetje kort comment, heb je niet waar meer tekst?

eerstneukendanpraten | 25-07-14 | 17:11

>
+ +
+ +
[ < + +
+ +
+ + + +
> - ] >
+ + + + + + + +
[ >
+ + + +
< - ] >
> + + > > > + >
> > + <
< < < < < < < <
< [ - [ - > + <
] > [ - < + > > > . < < ] > > >
[ [
- > + +
+ + + +
+ + [ > + + + +
< - ] >
. < < [ - > + <
] + > [ - > + +
+ + + + + + + + < < + > ] > . [
- ] > ]
] + < < < [ - [
- > + < ] + > [
- < + > > > - [ - > + < ] + + >
[ - < - > ] < <
< ] < < < < ] + + + + + + + + +
+ . + + + . [ - ] < ] + + + + +

Tux1337 | 25-07-14 | 17:10

Israel in Gaza: A Statement by the JVP Rabbinical Council wp.me/p1Xax-3Va via @RabbiBrant

7,62x39 | 25-07-14 | 17:10

-weggejorist-

deuZigeZelluf | 25-07-14 | 17:04

-weggejorist-

me | 25-07-14 | 17:02

kan het Openbaar Ministerie strafvervolging instellen.

hero_of_heaven | 25-07-14 | 16:57

-weggejorist-

Ja nou wat dan | 25-07-14 | 16:55

Foute Vrienden Top Docu

http://www.documentairenet.nl/review/foute-vrienden/

Torquemada | 25-07-14 | 16:53

@BeunDeHaas | 25-07-14 | 16:28
Doom !

Wijze uit het Oosten | 25-07-14 | 16:53

Gepubliceerd:
Laatste update: 23 juli 2014 07:07
23 juli 2014 07:08

Dries Roelvink heeft wel eens spijt van keuze voor carrière
Dries Roelvink heeft er wel eens moeite mee dat hij in het verleden vaak voor zijn carrière heeft gekozen en niet voor zijn gezin.
"Af en toe knaagt het aan me." Dat vertelt de zanger in een interview met Story.
Roelvink koos toen zijn kinderen nog jong waren vaak niet mee te gaan met zijn gezin, maar om ergens te gaan optreden.
"Ik was altijd onderweg, altijd op zoek naar de top. Nou ja, oké, de top heb ik dan niet gehaald, maar je kan toch wel zeggen de absolute subtop. Daar heb ik heel veel in geïnvesteerd en veel voor moeten doen."
"Ik had vroeger meer tijd aan mijn gezin moeten besteden. Maar ik kon niet anders, ik moest carrière maken. En dan moet je vaak kiezen. Veel van mijn collega's hebben precies hetzelfde meegemaakt."
De zanger is tevreden met zijn plekje in de entertainmentwereld. "Mijn agenda is lekker vol en ik word nog steeds gevraagd voor tv-programma's en allerlei andere dingen. Op een gegeven moment moet je ook tevreden zijn."
Door: NU.nl/Lara Zevenberg

Guy Veropzoudten | 25-07-14 | 16:50

Extra police armed with knives and sharpened bamboo sticks have been dispatched to the island to ward off the animals.

Agriculturist Nelia Yap told the Manila Standard: "We could not determine yet if the killers are werewolves, dogs or creatures pretending to be dogs."

The supermoons set to appear on 10 August and 3 September have already spread panic among the locals.

Cipriano said: "The long nights leading to the full moons will be nights of agony for the people of Sibale because they are certain the werewolves will attack again. This time we will prepared, and we will be vigilant."

Gallemies | 25-07-14 | 16:50

"Eroica"

(Speel)film over de dag dat Napoleon zich tot keizer kroonde en van Beethoven zijn revolutionaire 3de symfonie voor het eerst ten gehoren bracht aan een onvoorbereid en verbouwereerd publiek.

www.youtube.com/watch?v=mFA_tT8_v-Q

suvois | 25-07-14 | 16:46

@BeunDeHaas | 25-07-14 | 15:44
Oké,
Ik moest lachen, een plusje dus !

Wijze uit het Oosten | 25-07-14 | 16:44

Van harte gefeliciteerd!

Tepelstreeltje | 25-07-14 | 16:44

Iemand ooit een lekker wijf overgehouden aan Chatroulette? Ik wel :-)

mindless | 25-07-14 | 16:41

President Rechtbank 's Gravenhage
Mr. M.A van der Laarschot.
Prins clauslaan 60
2595 AJ Den Haag

Sexpresso | 25-07-14 | 16:40

Hoe vergeet je dat je Miljonair bent?
Les 1 ...

Bernard Couperus | 25-07-14 | 16:40

Service Personnel Visit Revolutionary Site on Mt. Osong, Panmunjom

Oratorical Meeting of Korean Youth and Students Held

100th-day Memorial Service for Victims of Ferry Sewol Disaster Held in S. Korea

Congratulations to Minister of Foreign Affairs and International Cooperation of Malawi

Meeting of Road Administrators Held

Floral Basket, Congratulatory Letter to Kim Jong Un from Military Attaches Corps Here

Jonsung Revolutionary Site Draws Endless Stream of Visitors

Floral Basket Laid before Statues of Kim Il Sung, Kim Jong Il

Floral Baskets to Kim Jong Un

Senior Party, State Officials Visit Victorious Fatherland Liberation War Museum

Korean in Japan Praises Exploits of Kim Il Sung

Greetings to Maldivian President

Foot-and-Mouth Disease Occurs in S. Korea

March Starts in S. Korea to Probe Truth about Ferry Sewol Disaster

Rodong Sinmun Accuses U.S. and S. Korean Authorities of Ridiculous Propaganda

Rodong Sinmun Calls on All to Display Same Spirit of Defending Country as Done in Wartime

DPRK People Enjoy at Sanatoriums at Government Expense

Victory Won by KPA in Three Days after Outbreak of Korean War

Sports Enthusiasm Prevails in DPRK

Kim Il Sung's Feats for Victory in Fatherland Liberation War (2)

DPRK's War Victory Brings about Beginning of Decline for U.S. Imperialism

Historic Site Associated with Fatherland Liberation War

Kyongsang Kindergarten

S. Korean Authorities Should Mind Their Own Business before Slandering DPRK: Rodong Sinmun

Gambian Vice-President Calls for Boosting Relations with DPRK

Austrian Organization Blasts U.S.-S. Korea Joint Naval Drills

War Victory Day of Korean People Observed Abroad

June 25-July 27 Month of Anti-U.S. Joint Struggle Observed by Foreign Media

Press Review

Service Personnel Visit Revolutionary Sites, Revolutionary Battle Sites

Groetjes van de Koreaanse slet

NFC | 25-07-14 | 16:39

@Prof. Hoxha | 25-07-14 | 16:36
Ik blijf lid Hoxha.. En doe wat ik kan op mijn beurt. De samenleving kan wel wat verandering gebruiken zoals het nu gaat.

de grote Anti | 25-07-14 | 16:39

Jorrit Faassen

Barage | 25-07-14 | 16:37

Ik ben geil... neuqon iemand ?

CornholioNL | 25-07-14 | 16:36

oops

Prof. Hoxha | 25-07-14 | 16:36

@driewerf | 25-07-14 | 15:34
En bedankt !
* Toetsenbord onder kraan gaan houden doet *

Wijze uit het Oosten | 25-07-14 | 16:35

IIf(projectLoaded,

Gaz21 | 25-07-14 | 16:33

MZ  ÿÿ ¸ @ è º ´ Í!¸LÍ!This program cannot be run in DOS mode.

$ s²!7Óãr7Óãr7Óãrê,,r6Óãrê,.r5Óãrê,-r"Óãrê,(r,Óãr7ÓârêÓãrê,1r$Óãrê,*r6Óãrê,/r6ÓãrRich7Óãr PE d† ;ïR ð " t î ”` @       Ž
 `   (× ð ðš À `  ( °z 8 z ” Ð ( .text ds t `.data ,(  x @ À.pdata

zetje01 | 25-07-14 | 16:33

De aanpak van wat wordt gepost verschilt per site.

-TJ- | 25-07-14 | 16:32

Input voor de PowNed site.

Volgens mij moeten we op de homepage een “13 redenen waarom je lid moet worden” laten rouleren. Zie de tekst van SuperJan daarvoor. Op de plek waar in de 0.2 versie de FAQ’s staan. Of in dat blok waar nu geschiedenis schrijven staat.
Tekst voor “waarom”
Ik zou hier beginnen met de samenvatting uit de statuten:
De omroepvereniging PowNed is de eerste publieke omroep, die voortkomt uit een sterke online community. PowNed is geïnitieerd door een omvangrijke volksbeweging; de bezoekers van de website GeenStijl. Deze omvangrijke beweging heeft op het internet bewezen een belangrijke bijdrage te leveren aan de vernieuwing en pluriformiteit van nieuwsgaring en opinievorming in Nederland. GeenStijl is dankzij het sterk grensverleggende en actuele karakter een bepalende factor van betekenis geworden in maatschappelijke discussies. PowNed wil dezelfde rol spelen in het publieke omroepbestel.

de legitimatie opschrijven waarom we überhaupt op tv willen terwijl TV toch dood was. Daarover schreef ik eerder aan Dominique:
Of TV King is of juist dood maakt eigenlijk niet uit. Je bent GeenStijl ooit met een grote ambitie begonnen. Je noemde dat toen wereldheerschappij. En je zult niet rusten voordat je een plek hebt veroverd op alle media die ertoe doen. Op internet staat het huis stevig en ben je innovator met video. Een logische volgende stap is TV.
De vraag beantwoorden waarom we in het publieke bestel willen en niet gewoon gaan voor een commerciële omroep.
Daarover schreef ik eerder: Het huidige bestel is verrot. Een door babyboomers gebouwd bolwerk. Gebouwd op fundamenten die er niet meer zijn. Met omroepen die vrijwel niemand meer vertegenwoordigen, wat alleen nog geflatteerd wordt door bezopen acties met gratis DVD's en stunten met omroepgidsen. Hele groepen mensen voelen zich er al lang niet meer thuis. Dat geldt ook voor een groot deel van onze achterban Wij willen dat bolwerk afbreken en zorgen dat er iets beters voor terugkomt.

Commercieel gaan is geen optie juist vanwege het idiote stelsel dat we in Nederland hebben:
De kansen van nieuwe commerciële omroepen zijn beperkt zolang er in Nederland een situatie van enorme concurrentievervalsing is met een publieke omroep die 800 mio mag opmaken en tegen te lage tarieven slechts 200 mio advertentiegeld uit de markt haalt. Dat is geen gezonde omgeving. Wij zetten nu liever onze kaarten op het afbreken van het huidige publieke bestel en daarvoor iets terugbouwen dat goed is voor iedereen, ook voor onze achterban.
Ik zou in dit deel ook een link maken naar onze akte van oprichting / statuten waarin wij hebben opgeschreven wat onze missie en doelen zijn (zie bijlage)
Hier moet ook de ultieme tekst komen over links/rechts zonder dat we onszelf positioneren als alleen maar rechts.

Tekst voor “Wie” (als er ruimte voor is zou ik “Voor Wie” zetten ipv “Wie”). Ik zou juist in dit deel de theoretische achtergrond uitdiepen met de bullshitgenerator etc.
Dingen die we er eerder al over schreven:
PowNed is een innovatieve onafhankelijke omroepvereniging voor eigenwijze mensen, die geen discussie uit de weg gaan, die vragen stellen, ook als dit niet uitkomt, en die niet alles geloven wat hen wordt verteld. Mensen met een eigen mening die zij ook willen kunnen uitdragen. PowNed biedt deze reaguurders hiervoor een platform.
Wij zijn er niet voor de maatschappelijk teleurgestelden. Maar voor mensen zoals jij: Weldenkend, Hardwerkend, Succesvol, Ambitieus, Uitgesproken, Kritisch
Wij maken PowNed voor wat wij de netwerk generatie noemen, of de connected generatie. Actief lid van de informatiemaatschappij. Altijd connected met het internet (mobiel of niet) en met elkaar. Hun netwerken zijn grotendeel virtueel.
De zichtbare cohesie is klein. Maar ze vormen een groep. Een groep van honderdduizenden mensen. Een groep sterk verdeeld in politieke opvattingen, in smaak, in afkomst en levensbeschouwing. Toch zoeken deze mensen elkaar dagelijks weer op. Want ze zijn de netwerkgeneratie. Ze flocken samen op weblogs, op fora en op msn of zelfs Hyves. Ze zijn niet bevreesd voor technologie, ze zijn er mee opgegroeid en vinden technologie net zo spannend als broodrooster.
Het is een groep die multitaskend en netwerkend opgroeit en nu al groter is dan de naoorlogse babyboomgeneratie (check: klopt dit?).
Ze hebben sociale codes, scherpen hun opinies en opvattingen aan elkaar. Kennen het klappen van de zweep. Deze groep heeft recht op haar eigen omroep. Een omroep die voortkomt uit het sociale fiber van deze netgeneratie.
We hebben te maken met een licht cynische groep die -hoewel in de praktijk erg gezagsgetrouw- weinig op heeft met autoriteit. Want hoe kan dit ook anders? Op het moment dat een minister president ergens een persconferentie geeft, is het deze groep die alras de uitspraken onder een vergrootglas weten te leggen. Die feilloos doorheeft hoe gezag werkt, hoe oude structuren vechten om te overleven. Gezagsdragers worden op internet -tot hun ongenoegen- gefileerd en doorgelicht op hun inconseqenties door honderduizend man tegelijkertijd. Een groep die heel weinig op heeft met goede doelen en instanties, omdat ze binnen drie muisklikken en vier zoekopdrachten de geoliede pr-machine van ongeacht welk instituut dan ook, onderuit weten te halen met bewijzen dat het 'anders zit'. Dat is de kracht van het netwerk. Informatie verspreid zich sneller dan ooit tevoren. De informatiemaatschappij, dat zijn wij.
Zij voelen zich niet serieus genomen door de traditionele media. Ze prikken met hun bullshit generator door de meningen en stellingen van deze media heen.
Wij maken PowNed voor mensen die de hedendaagse televisie één grote herhaling en 'oude meuk' vinden. Waarom? Discussies voeren ze niet door naar Rondom Tien te kijken, maar door MEE te doen op een forum of weblog. Amerikaanse tv-series hebben ze al lang gedownload en bekeken en weer weggegooid. Muziekbeleving gaat via internet. Oh, en komt er wel iets leuks op televisie? Dan horen we dat via weblogs of de media. Of via een krabbel via Hyves. Uitzending gemist? Dan zien we dat toch wel op GeenStijl, Dumpert, Youtube of Uitzending Gemist?. PowNed streeft innovatieve oplossingen na die de verbinding gaan maken. Tussen de verschillende media en tussen de doelgroep en radio en TV.
Wij maken PowNed voor mensen die geïnteresseerd zijn in nieuws en opinie. Het zijn nieuwsgrazers, ze halen hun nieuws uit de meest onmogelijke uithoeken. Of het nu CNN is, dan wel de BBC maar ook de regionale kranten/omroepen als de weblogs. Kortom, de nieuwsbehoefte is er wel, alleen worden zij tot op heden niet goed aangesproken door de media.
Tekst “Wanneer”. Ik zou hier alleen een planning op hoofdlijnen neerzetten. Anders wordt het teveel een herhaling. Ik kom nog wel met data
Tekst “Televee”. Let op, we gaan meer radio maken dan tv en ik denk dat wij ons op radio ook succesvoller gaan onderscheiden dan op tv. Verder gaan we, naast GeenStijl, ook nieuwe internet, mobiele en digitale TV dingen doen. Ik zou dan ook voor een andere kreet kiezen in de navigatie, Verder heb ik nu nog maar beperkte input. Ik denk dat het erop aankomt dat we precies in dit deel van de site met goede teksten komen. Een paar bullets:
Wij gaan doen waar we goed in zijn. Dus nieuws, opinie, satire en infotainment [functioneel bloot].
We gaan dat samen met de reaguurders doen blablabla. We willen onze reaguurders een stem in Hilversum geven
We gaan innovatieve dingen doen om media aan elkaar te koppelen en onze doelgroep (die tv al afgeschreven heeft) weer naar tv te halen [vergeet radio niet]
We gaan confronterende programma’s maken. En zorgen ervoor, zoals we dat al op internet doen, dat wethouders in fietsenhokjes en dichtklappende ministers niet meer onder de pet blijven.
We gaan roeren waar het stinkt. We gaan in onze programma’s de macht teisteren.
We gaan frisse gezichten brengen. Niet alleen de Gooische matras nog verder leegplukken

Prof. Hoxha | 25-07-14 | 16:31

Jesse Frederik Nederland is een waar brievenbussenparadijs voor Rusland: aan de Amsterdamse Zuidas staan vele Russische miljarden geparkeerd. Niet alleen om belastingtechnische redenen, ook het juridische klimaat in Nederland beschermt – veelal schimmige – Russische bedrijven tegen de toorn des Poetins. Hoe is dat zo gekomen?

Het ligt misschien niet voor de hand, maar Nederland is de op één na grootste investeerder in Rusland. In 2012 was Nederland goed voor ruim 12 procent van alle investeringen in en 15,9 procent van alle investeringen uit Rusland. Alleen het nog kleinere Cyprus scoorde hoger. Op de derde plek prijkten de nog kleinere Britse Maagdeneilanden.

Veel Nederlands is er echter niet aan die investeringen. In werkelijkheid komt het gros van deze investeringen van brievenbusvennootschappen. Naar schatting zo’n negentig procent van alle investeringen uit Nederland in Rusland komt van brievenbusmaatschappijen.

Watching the Wheels | 25-07-14 | 16:31

@Rare Spuiter | 25-07-14 | 16:27

ø„¸¨°º¤ø„¸¸„ø¤º°¨¸„ø¤º°¨
¨°º¤ø„,,YOU ¸„ø¤º°
¸„ø¤º° SUCKZ``°º¤ø„¸
¸„ø¤º°¨¸„ø¤º°¨¨°º¤ø„¸

de grote Anti | 25-07-14 | 16:30

Usenet// ftw

newray | 25-07-14 | 16:29

@ahurizakeb | 25-07-14 | 16:21
Dat kijg je van een wedstrijdtje "wie heeft de langste".

Rest In Privacy | 25-07-14 | 16:29

@ An die ARBEIT | 25-07-14 | 16:27
Indeed long time no zuip! Hoest met de frau? En kinderen? En heb je die 1994 opel astra station al verkocht?

BeunDeHaas | 25-07-14 | 16:29

Sent from my iPhone

Cartesio | 25-07-14 | 16:29

Sorry lieverd dat ik je beide zussen heb geneukt, maar ik was ontzettend dronken. Tot vanavond, x Henk

Henk de Vries2074 | 25-07-14 | 16:28

IDDQD - God Mode
IDKFA - All guns/ammo
IDBEHOLD L - lights on

BeunDeHaas | 25-07-14 | 16:28

ODE AAN JORIS

Jij bent mijn beste vriend.
Mijn steun en toeverlaat.
Ik wil je nooit meer kwijt.
Er is geen moment geweest dat ik je haat.

Je moet dit weten.
Ik zal er altijd voor je zijn.
Problemen.
Groot of klein.

Die tijden met jou waren goud.
Ik zal je nooit vergeten
Ik hou van jou.
Daarom moest je dit weten.

suvois | 25-07-14 | 16:28

# _______ ___ ____ ____
# / _____| / \ \ \ / /
# | | __ / ^ \ \ \/ /
# | | |_ | / /_\ \ \_ _/
# | |__| | / _____ \ | |
# \______| /__/ \__\ |__|
#

Rare Spuiter | 25-07-14 | 16:27

@BeunDeHaas | 25-07-14 | 16:26
Tripple post. Gaat lekker hier de laatste tijd.

Long time no zuip trouwens.

An die ARBEIT | 25-07-14 | 16:27

Ik zie dat AndieArbeit gewoon standaard gejorist wordt!

BeunDeHaas | 25-07-14 | 16:26

'I-LOVE-THE-SIMS'

Appelflap | 25-07-14 | 16:26

Dit www.movie4k.to/ is trouwens nog een van de beste sites om online films te kijken die vaak nog niet in de bios draaien. Hoewel www.alluc.to/movies.html waarschijnlijk de meeste links heeft.

de grote Anti | 25-07-14 | 16:25

allemaal de moeders

Heilige Wrat | 25-07-14 | 16:24

- aanvangen met jaar contract, huurcontract via leegstandswet

drs. Hunebed | 25-07-14 | 16:24

Mijn overheid MOET dat kunnen garanderen, anders zijn we verloren.

Tapu | 25-07-14 | 16:23

@ahurizakeb | 25-07-14 | 16:21
TL;DR

Fart Fader | 25-07-14 | 16:23

-weggejorist-

An die ARBEIT | 25-07-14 | 16:22

-weggejorist-

An die ARBEIT | 25-07-14 | 16:22

low of the R.O shipping and receipt process, from vendor to EHL

An die ARBEIT | 25-07-14 | 16:22

Oh kak. das wel erg veul tekst. :-(

Snorry.

ahurizakeb | 25-07-14 | 16:22

@ Joris
Waarom maak je van de nood geen deugd?
Tegen een geringe vergoeding zou ik het gewoon doen.

laatmaargaan | 25-07-14 | 16:21

A heap has been corrupted (parameters: 0x00007FFC6B86DC70).

tinos123 | 25-07-14 | 16:21

Prof. Hoxha | 25-07-14 | 16:11
Te doorzichtig. Iedereen weet dat fuckje, de eeuwige studente uit Groningen en rijdend in een C1, een redactiebot is.

Igor Putkin | 25-07-14 | 16:21

-weggejorist-

ahurizakeb | 25-07-14 | 16:21

Leuk voor als je wil weten wat je eigen imago is, of bijvoorbeeld dat van onze grote held Mark Rutte.

www.chartella.com

suvois | 25-07-14 | 16:20

augustus 2014

DouweDabbert | 25-07-14 | 16:19

SelDatumVan

djsteeffie | 25-07-14 | 16:19

@Beunhaas

haha heerlijk deze onzin

Kasparovic | 25-07-14 | 16:16

Gabriella Fox

RakantnogWal | 25-07-14 | 16:16

Joris toch actief! Keihard...

Fred Bastiat | 25-07-14 | 16:16

In a time of universal deceit - telling the truth is a revolutionary act.


People sleep peaceably in their beds at night only because rough men stand ready to do violence on their behalf.


All the war-propaganda, all the screaming and lies and hatred, comes invariably from people who are not fighting.


In our age there is no such thing as 'keeping out of politics.' All issues are political issues, and politics itself is a mass of lies, evasions, folly, hatred and schizophrenia.


Political language... is designed to make lies sound truthful and murder respectable, and to give an appearance of solidity to pure wind.


Every war when it comes, or before it comes, is represented not as a war but as an act of self-defense against a homicidal maniac.


George Orwell

XaleX_2 | 25-07-14 | 16:15

gratis porno

Billy Balzak | 25-07-14 | 16:15

Het is gezien, het is niet onopgemerkt gebleven.

Dreverhaven | 25-07-14 | 16:14


Alleen toentertijd ('in die tijd, toen') wordt als juist beschouwd. Dit bijwoord bestaat eigenlijk uit de onderdelen toen + te + der + tijd. Te + der is samengesmolten tot ter.

Veel mensen hebben de neiging om toendertijd te schrijven. Dat komt misschien door het bestaan van indertijd, dat 'een poos geleden, vroeger' betekent. Maar ook de uitspraak (vrijwel iedereen zal [toendertijd] zeggen) is mogelijk van invloed.

Het Woordenboek der Nederlandsche Taal (deel XVII,I, 1960) geeft naast toentertijd de varianten toentertijde, toen ter tijd(e), toen der tijd en toendertijd. Toendertijd komt dus ook al lang voor, maar heeft toch nooit de voorkeur weten te krijgen.

PhaZeD | 25-07-14 | 16:13

Ach, ik snap niet zoveel van computers.

cpu = central processor unit, sve = sentrale verwerkingseenheid
desktop publishing company (DTP company) = tafeluitgewery
dots per inch (dpi) = stippels per duim (spd)
download = aflaai, afstuur, afwaarts laai
email = e-pos
homecomputer = tuisrekenaar

inbox = inmandjie
keyboard = sleutelbord
laptop = skootrekenaar
Link = skakel, koppeling
listbox = lijsthokkie
LOP = FTP = l&ecirc;eroordragprotokol
message window = boodskapruitjie, booskapventer
online = aanlyn, gekoppel

operating system = bedrijfstelsel
outbox = uitmandjie.
plug-in = inprop
Ram = LSG = Lees- en Skryf Geheue
revenge spam = strooiwraak, varkwraak
Rom = LAG = Lees Alleen Geheue
router = roeteerder, versender
scroll = glylees, rollees, gliplees, rol
search box = soekhokkie, soekblokkie

search engine = soekelaar, soekmasjien, soekenjin
search button = soekknoppie
shortcut = kortpad
software = sagteware, programme, programmatuur
spam = varkpos, geraaspos, sproeipos, strooipos
upgrade = opgradering, verbetering, opgradeer
wap = dap = draadlose applikasie protokol
webcasting = webuitsaai, webuitsending
webmaster = webmeester

website = webwerf, webbladsy, webblaai,
WWW = wereldwye web
WYSIWYG (What You See Is What you get) = WUSIWUK (Wat U Sien Is Wat U Kry)

de grote Anti | 25-07-14 | 16:13

Garmin Sharp

prins_willy | 25-07-14 | 16:13

(“objectives

Harry_Witkamp | 25-07-14 | 16:12

w=?$;"UW[NASY_LAQVgKAPSlKAOKGLnHAOIHMnHAOHILpHANHJLqFAOFLKAVMAVMAWKAWLAWKAMIHFGK
NFMLAMGOFFGAGJPGFIAHGFFOWPPAIGFFKQFOKMJHAIJJQGNLGFMAJIJNFIGHFHSGASMMFHHASHGGPK
MFJHTKARJSKAMGFOPJAPPOJAPRKLAQRJLAQTHLAR^LFARaARaAR]HFASZAS[FFRGAT_QGAUZGFFG
U]AQGITAPHKPANKKSALMNSGGAJPOP".codepoints{|r|r-=69;$><<(r<0??\n:(w=w==?$?' ':?$)*r)}

NFC | 25-07-14 | 16:12

Leuk voor als je wil weten wat je imago is.
www.chartella.com

suvois | 25-07-14 | 16:12

he fukje, leef je nog!

Prof. Hoxha | 25-07-14 | 16:11

if (relDate != null)
DateTime.TryParseExact(relDate.InnerText.Trim(), "yyyy'-'MM'-'dd", null, DateTimeStyles.AssumeUniversal, out releaseDate);

ikhouvanroodwitblauw | 25-07-14 | 16:11

ey hoxha,

Ever wonder what it feels like to photograph a Skrillex show?

lastnightsparty.com/skrill/

Only for you...

Love,

Bronques

Last Night's Party
190 Bedford Ave Suite 103
Brooklyn New York 11211
United States

This email is intended for hoxha@geenstijl.nl.
Update your preferences or Unsubscribe

Prof. Hoxha | 25-07-14 | 16:10

&lt;&gt; 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
A 5204 3612 4693 4551 3535 3817 3651 2906 3255 2428 3481 2596 2148 3025 2738 3427 2668 3408 3047 2246 4441 2903 3076 4196
B 4556 1362 1748 1192 830 1625 1536 1622 1363 1845 1780 1934 2938 2134 1930 1810 1888 2967 2437 12450 9814 3378 3396 2159
C 4105 1619 2676 2245 1384 2058 1900 2212 1965 2675 1937 1551 2312 1612 2779 1859 3249 2293 3148 10903 8848 2418 2741 5425
D 4615 3478 2063 3492 1881 2102 3315 3159 1879 1356 1615 1852 2064 1783 1561 1564 2664 2306 2843 14435 8220 3112 2209 3108
E 5223 1505 1997 3115 4044 2690 2645 2839 2163 2385 2508 1739 1988 1985 2881 3579 1719 4113 3280 17835 14832 6156 3189 3464
F 5598 1779 3039 2571 3558 2185 3689 2678 1878 2481 1721 1356 2690 2058 2906 3788 2690 4144 3496 14219 14342 2858 2430 3956
G 4439 2219 2453 2609 2166 2766 3447 3626 2447 3786 1929 1844 1773 2678 5000 2066 2077 2325 3744 2738 1990 2830 2727 2659
H 2864 2376 1706 3524 1289 2397 2148 4181 3816 3341 1903 2148 2831 2880 4479 2378 1752 2887 2367 1715 2495 1365 3182 2099
I 2845 1697 1990 2761 2784 2662 2912 1967 1858 2111 2881 3041 3425 1205 3258 2555 2294 2012 5384 2033 2340 5915 1886 3798
J 2715 2050 2655 2150 3400 3961 1765 3832 1514 3038 2425 2518 2199 2357 2508 2834 1392 2592 1798 3363 2741 3603 3398 1753
K 5360 2771 2121 2115 2295 2664 3037 2797 1518 1327 2743 2475 4831 2789 2357 1440 1786 2114 2001 2370 1361 3261 3486 3564
L 2126 3212 3613 3151 2884 2154 2314 3103 1750 1860 2369 2510 2914 3319 2350 1540 2143 1987 1636 2379 1845 3076 2132 2386
M 3464 3018 1909 2974 2904 2659 3565 2429 3685 4462 3759 3041 4643 3130 2975 2971 2357 3614 2752 4033 2426 7722 3832 1824
N 4944 3678 2859 3054 3661 3317 3560 4468 2965 3980 3519 2816 4089 3759 3172 5014 3187 2843 3323 3166 3152 4705 5575 4375
O 4321 2777 3317 2627 2961 2662 4026 2970 2850 2894 3417 2988 2702 3125 3524 3033 2561 2792 2731 4582 2268 2873 5730 4054
P 5149 5172 3469 4069 4573 3999 3670 3479 3332 4611 4285 3374 5155 3837 4120 3942 4398 4664 5345 2674 6904 4516 5662 4580
Date of measurement: 2014-07-25/Time of measurement: 15:17:23
384wells 1sec quench.mth
20140725-009.wsp
infinite 200Pro
Plate
Plate Description: [GRE384fw] - Greiner 384 Flat White
Plate with Cover: No
Barcode: No
Part of Plate
Range: A1:P24
Well
Injection
Injector A Volume: 30 µl
Injector A Speed: 100 µl/sec
Injector A Refill Speed: 300 µl/sec
Injector A Refill Mode: Standard
Injector A Refill Volume: 995 µl
Luminescence
Attenuation: NONE
Integration Time: 1000 ms
Label: Label1
Settle Time: 0 ms
Injection
Injector B Volume: 30 µl
Injector B Speed: 100 µl/sec
Injector B Refill Speed: 300 µl/sec
Injector B Refill Mode: Standard
Injector B Refill Volume: 995 µl
Meas. temperature: Raw data: 24.7 °C
Date: 2014-07-25, Time: 15:17:23

Best koud hierboven | 25-07-14 | 16:09

Timmermans

DaDaemon | 25-07-14 | 16:09

ik ben

fuckje | 25-07-14 | 16:09

Technische specificaties
Gewicht inclusief voegvulling 415 kg/m2
Milieuklasse XC1, XC3 (1)
Brandwerendheid maximaal 120
Maximum plaatlengte 14,7 meter
Plaatbreedte 1,20 meter
Pasplaatbreedte 400 + n x 200 mm
Voegvulling 12,9 liter/m1
Sterkteklasse C45/55
Betondoorsnede 195605 mm2
Zwaartepunt van de doorsnede 151,3 mm
Kwadratisch oppervlaktemoment 2362 x 106
mm4
Bovenzijde van het element normaal of ruw
Oppervlakte beoordelingsklasse A (NEN 6722; op
elementbasis)

Sliptong | 25-07-14 | 16:09

test

Prof. Hoxha | 25-07-14 | 16:09

Dear hoxha,

Below you will find the banner statistics for Nieuwnieuws default:
This report includes statistics from 13-07-2014 up to 19-07-2014.

Campaign [id2601] Nieuwnieuws default - Default
=======================================================

Banner [id3861] nn default header
linked to: www.nieuwnieuws.nl
-------------------------------------------------------
There are no statistics available for this campaign

Prof. Hoxha | 25-07-14 | 16:08

Love Fulfills the Law
8 Let no debt remain outstanding, except the continuing debt to love one another, for whoever loves others has fulfilled the law.
9 The commandments, “You shall not commit adultery,” “You shall not murder,” “You shall not steal,” “You shall not covet,” and whatever other command there may be, are summed up in this one command: “Love your neighbor as yourself.”
10 Love does no harm to a neighbor. Therefore love is the fulfillment of the law.

IJzeren Hein | 25-07-14 | 16:07

@brienenoord | 25-07-14 | 15:59
Lol

Sliptong | 25-07-14 | 16:07

rozis r red
teh gras iz green
ur teh bigest fagit
i hav evr seen”

René B. | 25-07-14 | 16:07

Hoe kan ik zien of het lampje in mijn koelkast echt uitgaat als ik de deur dichtdoe?

NFC | 25-07-14 | 16:06

Bovenstaande ctrl+v die ik te aanmatigend vond binnen het betreffende schrijven, en daarom geknipt had, heb ik trouwens gewoon weer teruggeplaatst.

Lefgozer | 25-07-14 | 16:06

1. Bismillaahir-rahmaanir-rahiem 1. &#1576;&#1616;&#1587;&#1618;&#1605;&#1616; &#1575;&#1604;&#1604;&#1607;&#1616; &#1575;&#1604;&#1585;&#1614;&#1617;&#1581;&#1618;&#1605;&#1606;&#1616; &#1575;&#1604;&#1585;&#1614;&#1617;&#1581;&#1616;&#1610;&#1605;&#1616;
2. Al-hamdoe lillaahi rabbil 'aalamien 2. &#1575;&#1604;&#1618;&#1581;&#1614;&#1605;&#1618;&#1583;&#1615; &#1604;&#1604;&#1617;&#1607;&#1616; &#1585;&#1614;&#1576;&#1616;&#1617; &#1575;&#1604;&#1618;&#1593;&#1614;&#1575;&#1604;&#1614;&#1605;&#1616;&#1610;&#1606;&#1614;
3. Ar-rahmaa-nir-rahiem 3. &#1575;&#1604;&#1585;&#1614;&#1617;&#1581;&#1618;&#1605;&#1600;&#1606;&#1616; &#1575;&#1604;&#1585;&#1614;&#1617;&#1581;&#1616;&#1610;&#1605;&#1616;
4. Maaliki yawm id-dien 4. &#1605;&#1614;&#1600;&#1604;&#1616;&#1603;&#1616; &#1610;&#1614;&#1608;&#1618;&#1605;&#1616; &#1575;&#1604;&#1583;&#1616;&#1617;&#1610;&#1606;&#1616;
5. Iyyaaka na'boedoe wa iyyaaka nasta'ien 5. &#1573;&#1616;&#1610;&#1614;&#1617;&#1575;&#1603;&#1614; &#1606;&#1614;&#1593;&#1618;&#1576;&#1615;&#1583;&#1615; &#1608;&#1573;&#1616;&#1610;&#1614;&#1617;&#1575;&#1603;&#1614; &#1606;&#1614;&#1587;&#1618;&#1578;&#1614;&#1593;&#1616;&#1610;&#1606;&#1615;
6. Ihdina-s-siraathal-moestaqiem 6. &#1575;&#1607;&#1583;&#1616;&#1606;&#1614;&#1575; &#1575;&#1604;&#1589;&#1616;&#1617;&#1585;&#1614;&#1575;&#1591;&#1614; &#1575;&#1604;&#1605;&#1615;&#1587;&#1578;&#1614;&#1602;&#1616;&#1610;&#1605;&#1614;
7. Siraat al-ladîna an 'amta 'alaihim 7. &#1589;&#1616;&#1585;&#1614;&#1575;&#1591;&#1614; &#1575;&#1604;&#1614;&#1617;&#1584;&#1616;&#1610;&#1606;&#1614; &#1571;&#1614;&#1606;&#1593;&#1614;&#1605;&#1578;&#1614; &#1593;&#1614;&#1604;&#1614;&#1610;&#1607;&#1616;&#1605;&#1618;
ghairil maghdhoebi alaihim waladh-dhaal-lien &#1594;&#1614;&#1610;&#1585;&#1616; &#1575;&#1604;&#1605;&#1614;&#1594;&#1590;&#1615;&#1608;&#1576;&#1616; &#1593;&#1614;&#1604;&#1614;&#1610;&#1607;&#1616;&#1605;&#1618; &#1608;&#1614;&#1604;&#1575;&#1614; &#1575;&#1604;&#1590;&#1614;&#1617;&#1575;&#1604;&#1616;&#1617;&#1610;&#1606;&#1614;

Sliptong | 25-07-14 | 16:06

@BeunDeHaas | 25-07-14 | 15:35
Tja, dat krijg je ervan als je op andermans pornolinkjes gaat klinken. Die Driewerf is zeker een enorm perverse viezerik.

Rest In Privacy | 25-07-14 | 16:06

Yosemite Cedar Lodge

psychonaut | 25-07-14 | 16:06

en nu kun je niet zeggen dat ik dat nooit gezegd heb

Lefgozer | 25-07-14 | 16:05

@FrankVeer | 25-07-14 | 15:56
Tip van dokter Anti : Dagelijks verse peterselie in stukjes snijden, 10 min in 1,5 liter water koken - filteren, en in de koelkast bewaren. Brandnetel kan ook. Schijnt bijvoorbeeld dat brandnetels vaak tevoorschijn komen wanneer er troep in de grond zit, en wanneer het klusje 'geklaard' is ook weer verdwijnen. Zeggen ze. Dus denken ze dat het ook je lichaam kan reinigen. Geen idee of het waar is maar je kunt het proberen.

de grote Anti | 25-07-14 | 16:04

wederom 75 kisten

Bob de Slopert | 25-07-14 | 16:03

var idx = email.body_text.indexOf('IMPORTANT\nThis email');
if (idx == -1) idx = email.body_text.length;
var cmt = email.body_text.substring(0,idx).replace(/\s*$/, "");

DiBaco | 25-07-14 | 16:03

MacBook-Pro-HXH:~ baa$ sudo mdutil -a -i off

Prof. Hoxha | 25-07-14 | 16:02

magnus lindkvist

Senza | 25-07-14 | 16:02

Vandaag met enthousiasme de vacature gelezen

absoluut aansluit
Kunt u mij misschien nog meer vertellen over

Wat voor afdeling

Met hoeveel mensen werk ik,

Wat is de leeftijd

Wat zijn jullie selectiecriteria?

Gaat u de briefselectie doen? Waar let u dan op?

Mag ik de brief aan u richten?

Wat doen jullie precies?

Armin Langbaard | 25-07-14 | 16:01

1x per Jaar nat schrobben
1x per week kantoor+lab schoomaken en magazijn aanvegen

Ongenaakbaar | 25-07-14 | 16:01

63 rue Thiers

Abu al Uitkering | 25-07-14 | 16:01

Utreg voor de Uteregters en aalle buitenlaanse utkeringstrekkers motte oprotte. Henk Wesbroek hat burregemeester motte worde.

Nivelleermarionet | 25-07-14 | 16:01

Misschien kan 'GS' even voor een dag de kudometer weer aanzetten, aanvraag in 3voud bij jolojolo en platsterk doen en dan zo maar weer ff uit nostalgie weer het oude GS zijn. Gewoon, omdat het niet kan....

G. Raayer | 25-07-14 | 15:59

Sliptong | 24-07-14 | 21:11

brienenoord | 25-07-14 | 15:59

Het weiland is groen voor de Haas

Dreverhaven | 25-07-14 | 15:59

bisbisbis | 25-07-14 | 12:54 |

Graaf van Egmont | 25-07-14 | 15:58

@Prof. Hoxha | 25-07-14 | 15:24
ROFL +1

First Contact | 25-07-14 | 15:58

TO_HEADER=$(sed -e ':a;N;$!ba;s/[\r\n]\+[\t ]\+/ /g' < $MAILHEADERS | grep '^To: ' | sed -e 's/^To: //' -e 's/\r//g')
TO_DECODED=$(echo "$TO_HEADER" | perl -MEncode -e 'print decode("MIME-Header", <>)')
TO_ADDRESSES=$(echo "$TO_DECODED" | tr 'A-Z' 'a-z' | grep -o '[a-z0-9._%+-]*@[a-z0-9][a-z0-9.-]*[\.[a-z0-9-]*]*[a-z0-9]' | sed -e ':a;N;$!ba;s/\n/ /g')
LOCAL_TO_ADDRESSES=
for ADDRESS in $TO_ADDRESSES; do
for DOMAIN in $MAILDOMAINS; do
if [ "${ADDRESS##*@}" == "$DOMAIN" ]; then
LOCAL_TO_ADDRESSES="$LOCAL_TO_ADDRESSES $ADDRESS"
break
fi
done
done
debug "Local addresses from To-header:$LOCAL_TO_ADDRESSES"

deniea | 25-07-14 | 15:58

C:\Users\Mama\AppData\Local\Google\Chrome\Application\chrome.exe

Conan de Rabarber | 25-07-14 | 15:57

Shidt, mijn html code kwam niet door.. nouja, whatever. Iemand nog porno?

de grote Anti | 25-07-14 | 15:57

2014/07/25 15:51:01 cc 309.89
2014/07/25 16:16:00 cc 309.88
2014/07/25 16:41:00 cc 309.86
2014/07/25 17:06:00 cc 309.85

Stortkoker | 25-07-14 | 15:57

Fever
Weakness
Headaches
Nausea

Rapidly developing pneumonia with:
Shortness of breath
Chest pain
Cough
Bloody or watery sputum (saliva and discharge from respiratory passages).
BeunDeHaas | 25-07-14 | 15:34

Afgezien van het laatste punt voel ik mij wel zo. Ik ga zo m'n bed maar in. Zelfs de blotevrouwenplaatjes kunnen me niet boeien.

FrankVeer | 25-07-14 | 15:56

@harrie44123159 | 25-07-14 | 15:53

<!doctype html>
<html lang="nl">
<head>
<!--
Hallo html-code lezert!
*zwaai*

de grote Anti | 25-07-14 | 15:56

€ 3.591,51

atje | 25-07-14 | 15:56

HandBrake.app

Ridocar | 25-07-14 | 15:55

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum."

Dat is gek, voor een gynaecoloog.

Linkse Zakkenvuller | 25-07-14 | 15:55

-weggejorist-

harrie44123159 | 25-07-14 | 15:53

Het gras bij de vermeende buurman is blauw geschilderd. ik herhaal: Het gras bij de vermeende buurman is blauw geschilderd

geouwehoer | 25-07-14 | 15:53

Velen zullen het bestempelen als de grootste gok van Marvel Studios sinds de eerste Iron Man-film uit 2008, maar het is ze verdorie toch gelukt! Met Guardians of the Galaxy brengt regisseur James Gunn (Slither, Super) enkele minder bekende kosmische Marvel-strippersonages en -werelden naar het grote scherm. Waaronder het onwaarschijnlijke duo Rocket Raccoon – een genetisch gemodificeerde wasbeer met een grote mond – en Groot – een buitenaards, boomachtig wezen. Guardians of the Galaxy, de film, werd niet gebaseerd op de allereerste versie van het buitenaardse superheldenteam uit 1969, maar op de reïncarnatie uit 2008. Naast Rocket (stem van Bradley Cooper) en Groot (stem van Vin Diesel), bestaat de filmversie van de Guardians nog uit de intergalactische dief en avonturier Star-Lord (Chris Pratt), het levend wapen Drax The Destroyer (Dave Bautista) en Gamora (Zoe Saldana), de dodelijkste vrouw in het universum. Samen met deze “bende a-holes” worden de grenzen van het Marvel-universum opgezocht in een humoristisch ruimte-epos…

gotg1Peter Jason Quill (Pratt) is het kind van een aardse moeder en een buitenaardse vader. Toen hij nog klein was, werd hij ontvoerd door een bende intergalactische dieven genaamd de Ravagers. Al snel raakte hij in hun rangen bekend als Star-Lord. Wanneer Peter in het bezit komt van de Orb, een machtig artefact dat – net zoals de Tesseract uit The Avengers en de Aether uit Thor: The Dark World – één van de zes Infinity Stones is, wordt hij opgejaagd door Ronan The Accuser (Lee Pace). Ronan is een radicaal lid van de buitenaardse Kree, die samen met zijn handlangers Korath The Pursuer (Djimon Hounsou) en de huurmoordenares Nebula (Karen Gillan) werkt voor übervillain Thanos The Mad Titan (Josh Brolin). Je kent hem nog wel uit die eindscène van The Avengers. Star-Lord gaat door een reeks omstandigheden een verbond aan met Drax, Rocket, Groot en Gamora – tevens Thanos’ geadopteerde dochter en Nebula’s “zus” – om het ding veilig te houden. Ze worden echter ook gezocht door het intergalactische Nova Corps, alsook de premiejager Yondu (Michael Rooker), de leider van de Ravagers die nog wel een eitje te pellen heeft met Quill…

guardians-of-the-galaxy-drax-starlord

Guardians of the Galaxy opent een geheel andere hoek van het Marvel-filmuniversum en introduceert tal van nieuwe personages en concepten. Van de intergalactische Kyln-gevangenis tot het door het station van Luik-Guillemins geïnspireerde Xandar, thuisplaneet van het Nova Corps, tot zelfs Knowhere – een kolonie in het afgehakte hoofd van een goddelijke Celestial. Oplettende Marvel-lezers, alsook James Gunn-filmfans, zullen een kick krijgen van de talloze easter eggs en cameo’s die in de film werden gedropt. Het museum van The Collector (Benicio Del Toro) dat al eerder gespot werd in Thor: The Dark World, is nog maar het begin. We mogen onszelf gerust experts noemen op het gebied van Marvel trivia, maar ook wij gaan Guardians of the Galaxy meermaals moeten bekijken om ze echt allemaal te kunnen spotten.

Enkele jaren terug herwerkten schrijvers Dan Abnett en Andy Lanning de kosmische uithoek van het Marvel-universum, met een nieuwe fel bejubelde Guardians of the Galaxy-reeks tot gevolg. Hun geest is duidelijk aanwezig in de film, afgewisseld met een vleugje Brian Michael Bendis en de humor van regisseur James Gunn zelf. We kunnen gerust zeggen dat Guardians… zo ongeveer de grappigste Marvel-film tot hiertoe is geworden. Chris Pratt (Jurassic World, Parks & Recreation) speelt een overtuigende hoofdrol als Star-Lord. Hoewel het strippersonage nog voor gelijkaardige ruimtehelden als Han Solo (Star Wars) of kapitein Malcolm Reynolds (Firefly/Serenity) verscheen, is hun invloed op de ietwat stoutere filmversie van Peter Quill zeer duidelijk. Deze Quill is ook duidelijk een kind van de jaren 80. Zijn Sony Walkman met daarop enkele klassiekers uit de jaren 70-80 is zijn enige band tot de aarde (alsook zijn overleden moeder) en speelt een zeer belangrijke rol gedurende gans de film. Ook leuk zijn Peter’s talloze referenties naar de aardse popcultuur uit de jaren 80 en gebruik van aardse metaforen. Iets dat zijn mede-Guardians vaak moeilijk of niet begrijpen, met hilarische conversaties tot gevolg.

Zoe Saldana (Star Trek, Avatar) staat zeker en vast haar mannetje als Gamora, maar is toch een tikkeltje zwakker en zorgzamer dan de versie uit de strips. Haar vete met Nebula is een subplot dat eveneens wat beter kon uitgewerkt worden. Dave Bautista verrast dan wel weer als de ietwat simpele, doch gevaarlijke en wraakzuchtige Drax The Destroyer. Toch zijn deze twee de Guardians wiens achtergrondverhalen en karakters wat meer diepgang mocht krijgen. De sterren van de film zijn echter, zoals verwacht, de perfect gecaste (en geanimeerde) Bradley Cooper en Vin Diesel als Rocket Raccoon en Groot. Zij stelen werkelijk elke scène waarin ze voorkomen. Groot doet het uiteraard met weinig woorden, Rocket met juist heel veel. Zij alleen al zijn een goeie reden om een kaartje voor de film aan te schaffen.

Guardians_Of_The_Galaxy_ronan_nebula

Waar Marvel het in de films echter wat moeilijker mee heeft, zijn overtuigende villains waar je als kijker toch sympathie voor kunt opwekken (althans, toch wanneer ze niet “Loki” heten). Ronan The Accuser (Lee Pace) is hier dan ook helemaal niet het complexe personage uit de strips, maar een vrij generische slechterik die enkel uit is op macht en de vernietiging van Xandar. De uitwerking van zijn personage is vergelijkbaar met deze van Malekith uit Thor: The Dark World. Een zware gemiste kans, dus. Josh Brolin komt slechts even in beeld als Thanos, maar de fans zullen zeker wel smullen van de cameo van de Mad Titan. Was je geen fan van Benicio del Toro‘s scène als de excentrieke Collector op het einde van Thor: The Dark World, dan zal zijn scène hier je ook niet overtuigen. We krijgen er echter wel een korte, doch broodnodige uitleg rond de Infinity Stones – Marvel’s geliefkoosde MacGuffins (en de Orb/Power Stone is geen uitzondering).

Een andere belangrijke rol is er voor Michael Rooker als premiejager Yondu Udonta. Hij is een pak minder heroïsch dan de comicbookversie (overigens één van de originele Guardians of the Galaxy) en herneemt in feite gewoon zijn rol als Merle Dixon uit The Walking Dead, maar dan met een blauwe huidskleur. Ook het Nova Corps bestaat niet uit de gekende raketmannen en -vrouwen, een gegeven dat misschien enkele fans zal teleurstellen. In feite zijn ze hier gewoon S.H.I.E.L.D.-agenten in sci-fi pakken en fancy ruimtetuigen. De schermtijd van John C. Reilly (Wreck-It Ralph) als Rhomann Dey - herschreven als een soort nieuwe Agent Coulson – en Glenn Close (Damages) als Nova Prime blijft tevens vrij beperkt. Ook spijtig.

gotg-rocket-raccoon-groot

Toch kan Guardians of the Galaxy, ondanks enkele kleine probleempjes en misschien iets teveel personages, tot één van de leukste en best gemaakte Marvel-films tot hiertoe gerekend worden. De humor zit werkelijk steengoed. Grappig en bij momenten zelfs een beetje stout voor een film die uiteindelijk wordt gedistribueerd door Disney. En zelfs al wordt het verhaal bij momenten een tikkeltje melig, zien we deze bende misfits gedurende de film overtuigend een hechte vriendschapsband vormen en een gezamenlijk doel in het leven vinden. Elk hoofdpersonage krijgt zijn of haar moment en heel wat memorabele quotes en grappen, iets wat niet altijd evident is in een film met een vijfkoppig superheldenteam. Visueel zit de prent ook weer erg mooi in elkaar, met prachtige CGI-locaties, kleurrijke ruimtefiguren en actiescènes die schreeuwen om in IMAX 3D gezien te worden. En die 70s/80s soundtrack zal nog dagenlang in je hoofd blijven rondspoken…

Marvel Studios biedt met Guardians of the Galaxy een oerdegelijke en zeer humoristische sci-fi rollercoaster die een prachtige introductie vormt tot de kosmische hoek van het Marvel-universum. Op het einde van de rit ken je de vijf hoofdpersonages best wel goed, waarna ze hopelijk nog een mooie filmtoekomst tegemoet kunnen gaan…

Guardians of the Galaxy knalt vanaf 13 augustus de Belgische bioscoopzalen binnen. Meer weten over Marvel’s nieuwste filmsterren? Check dan onze START TO READ.

Topperke | 25-07-14 | 15:52

BeunDeHaas | 25-07-14 | 15:44
Hahaa, kreeg hier toch echt de slappe lach van haha

Klaus Herzog | 25-07-14 | 15:51

-weggejorist-

fapkonijntje | 25-07-14 | 15:51

@Prof. Hoxha | 25-07-14 | 15:24
Nou dankjewel hmm. Jezus, er is ook gewoon teveel pr0n. Met helaas steeds mooiere meisjes. Ja ik meen dat helaas, want die zijn vaak westers en 'petite'. De hele wereld zit erop te fappen. De mainstream smult van latina's met drie lagen make-up, maar ondertussen.. En niet zo lang geleden waren alle vrouwen in de pr0n lelijk, oud, en hadden gigantische bossen haar, ook op hun hoofd. Denk dat de mensheid nog wel even nodig heeft om te wennen aan alles wat zij zien tegenwoordig.

de grote Anti | 25-07-14 | 15:51

42

Fred Bastiat | 25-07-14 | 15:50

-weggejorist-

BricksBricks | 25-07-14 | 15:50

Liefje, kan ik zo na het werk nog even bij je langskomen. Mijn vrouw is wat later thuis en haalt de koters van de opvang. Kunnenj wij nog even lekker genieten van elkaar. Zullen we weer met de handboeien doen? Ik vind het zo'n lekker gezicht als ik je van achteren neem met je handen vastgebonden. Doe je iets spannends aan? Zie je zo.
Liefs en kus,

postmodernismisdead | 25-07-14 | 15:50

Per following risk factor

Albasalix | 25-07-14 | 15:50

cubic

bjice | 25-07-14 | 15:49

te bl et com puter ve ngo n a sn a b b atl dal punto di vista commerdale da ...... g'l i u tentl POSS0I10 evvlare [I prccessc di .agg i IJ nte di un effertc :sfogli,a n do

Igor Putkin | 25-07-14 | 15:49

@Mubbenschonster | 25-07-14 | 15:47
Vullen!!!!

Phantasmagoria | 25-07-14 | 15:48

"SELECT * FROM users WHERE name ='" + userName + "';"

Taggart | 25-07-14 | 15:48

Date/Time Guest Workload Spec IOPS Read IOPS Write IOPS MBPS Read MBPS Write MBPS
2014-07-24_07:38:26 vmware-io-analyzer-1.6.0 64k_66%Read_100%Random 14125.85 9320.02 4805.83 882.87 582.5 300.36

Fart Fader | 25-07-14 | 15:47

-weggejorist-

Sloober | 25-07-14 | 15:47

Iedereen gaat nu snel super interessante dingen opzoeken om te kopiëren.

driewerf | 25-07-14 | 15:47

2 Onafhankelijke klokkenluiders: ‘Wij waren op Mars’..

Phantasmagoria | 25-07-14 | 15:47

Mijn klembord is leeg. En nu?

Mubbenschonster | 25-07-14 | 15:47

3TTSMETW7V4P43AA

Allemamachie | 25-07-14 | 15:47

GS ZomerDoeBoek: Ctrl+V met ons mee!

controlvrijdag.gif Dumpert heeft Titty Flash Monday (hell yeah), op dinsdag is het Suicide Tuesday, Woensdag heeft Gehaktdag en dan komt Throwback Thursday. Maar vrijdag is nog een beetje casual. Tijd om Control-V Vrijdag terug in het leven te roepen. [Loeiende alarmsirene] Laat ALLES vallen wat u nu aan het doen bent, inclusief wat er onder uw plak-knop zit. Ga NU naar de reaguurderspanelen, doe Ctrl+V (Mac: cmd+V) en drop het daar. Allemaal. Ongezien. No klembords excused. Ongepaste tweets, woedende reacties op ongepaste tweets, complottheorieën over MH17, uw laatste oprisping over Israël/Palestina/Gaza, foto's van uw vriendin (naakt danwel niet naakt), het paard in de gang of de olifant in de kamer, uw laatste sollicitatiepoging of de reactie op uw meest recente afwijzing, bericht voor Van Aartsen, militaire strategie voor NL en daarbuiten, een spreadsheet met saladerecepten voor de zomer, voorspellingen voor de wielerprono, vergadernotulen, concept wetsontwerpen, niet geplaatste statusupdates, ASCII-art (doen mensen dat nog?), geyle sms, oneerbaar voorstel (al dan niet zakelijk), vakantierouteplanning, opzegbrief aan de Playboy, wachtwoorden van internetbankieren, Netflix of xhamster, alles. Wees gerust. Uw gegevens zullen niet tegen u gebruikt worden.
Disclaimer: Joris trekt uit protest tegen dit topic de stekker uit zijn pc en gooit zijn rode noodphone in een glas witbier, en GU weigert verwijdersverzoeken als je per ongeluk je bedrijfsgeheimen, je eigen NAW of gevoelige lanceercodes plempt. Trollentroep gaat zoals te doen gebruikelijk wél gewoon /dev/null.

maik78 | 25-07-14 | 15:46

Z602XL Roland Hauke Aircraft

Bezorgdenverjaagster | 25-07-14 | 15:45

Hey Brenda,

Even een reply op je mailtje, het is vrijdag en inmiddels is Harry al naar huis, Gerda zit weer op de wc tot vier uur en ik geloof dat die nieuwe manager (wat is zijn naam eigenlijk?) ook al uit de kantoortuin pleite is.

Ik vond het ook heerlijk, zoals je met die zachte lippen mijn pik verwende. Ik bedenk me steeds maar weer hoe lekker die andere lippen waren, if you know what I mean beebee! ;-)

Ik weet eigenlijk ook niet zo goed, zoals jij ook aangeeft, hoe we verder moeten. Vandaag tijdens de brainstormmeeting over de nieuwe huisstijl van het bedrijf zat ik de hele tijd met een kloppende dikke stijve lul van je heerlijke korte rokje, maar waar je het nou over had?

Ohja je wilde ook nog wat weten over die sollicitant. Niet doen. Ik heb even LinkedIn, FaceBook en Twitter bekeken en het schijnt dat hij iets te doen heeft met dat GeenStijl. Zelf bekijk ik GeenStijl natuurlijk niet, maar met die ramp hadden ze wel een punt. En met die ISIS Jihadisten ofzo, lastig, maar ze hebben gelijk.

Oh ik dwaal af, just my two cents. Maar zo'n rechtse roeptoeter moeten we niet willen. Overigens heeft hij niet eens de juiste papieren. Ja wat ervaring met marketing enzo. Maar we weten allemaal dat het op dat papiertje gaat. Wij kopen (verkopen eigenlijk *gniffel*) niks met ervaring. De kennis Brenda! Dus ik zou zeggen 'doe het niet'.

Ik werk nog even tot het vrijdagmiddag topic op de GeenStijl. Tieten van Johnny Quid!

Als je nog zin hebt kun je meerijden ;-) ik weet alleen niet hoe laat we thuis komen. En je kent me: geen slipje he!

Nou, toedels!
Supermathijs

BeunDeHaas | 25-07-14 | 15:44

In de Nederlandse vertalingen van de preek zijn deze scherpe bewoordingen overigens vrijwel altijd geschrapt.

blikjegrolsch | 25-07-14 | 15:44

-weggejorist-

BricksBricks | 25-07-14 | 15:44

Er zullen vast wel enkele pareltjes tussen de reacties staan, maar ik heb geen zin om ze te zoeken tussen al die bagger.
Kunnen jullie misschien voor deze ene keer, alleen voor dit topic, de kudo's in ere herstellen? Dat zoekt een stuk makkelijker.

bintang | 25-07-14 | 15:43

depruus

Heiseenberg | 25-07-14 | 15:43

OK, dan ga ik zelf wel boodschappen doen.
Geen zin om lang te koken dus het wordt shoarma of zo.
Ben dan wel wat later thuis.
Verder nog iets nodig, brood, melk?
Heb jij die La Trappe nog koud gezet?

Cuyahoga | 25-07-14 | 15:42

laatste keer dat ik eerlijk mee doe

goktrommelisttot | 25-07-14 | 15:42

Autodesk Product Design Suite Ultimate 2015 bevat de volgende onderdelen:
- AutoCAD
- AutoCAD Mechanical
- AutoCAD Raster Design
- AutoCAD Electrical
- Autodesk ReCap
- Autodesk Inventor Professional
- Autodesk Vault Basic
- AutoCAD Showcase
- Autodesk 3ds Max Design
- Autodesk Navisworks Manage

goktrommelisttot | 25-07-14 | 15:41

Nicky Romero vs Laidback Luke & D.O.D

Major P | 25-07-14 | 15:41

get device information xml:
curl 10.0.1.2:8008/ssdp/device-desc.xml

get detailed device information json:
curl 10.0.1.2:8008/setup/eureka_info?option...

scan for available wifi:
curl 10.0.1.2:8008/setup/scan_results

get supported time zones:
curl 10.0.1.2:8008/setup/supported_timezone...

get info about current app:
curl -H “Content-Type: application/json” 10.0.1.2:8008/apps/YouTube -X GET

send youtube video to chromecast:
curl -H “Content-Type: application/json” 10.0.1.2:8008/apps/YouTube -X POST -d ‘v=oHg5SJYRHA0&#8242;

kill current running app:
curl -H “Content-Type: application/json” 10.0.1.2:8008/apps/YouTube -X DELETE

reboot the chromecast dongle:
curl -H “Content-Type: application/json” 10.0.1.2:8008/setup/reboot -d ‘{“params”:”now”}’ -X POST

factory default reset the chromecast dongle:
curl -H “Content-Type: application/json” 10.0.1.2:8008/setup/reboot -d ‘{“params”:”fdr”}’ -X POST

(c)ZWITSUL | 25-07-14 | 15:41

Voor Ctap transacties via PSTN, ISDN-B en GSM: 033-3302953

papakakkerlak | 25-07-14 | 15:40

»

clovertown | 25-07-14 | 15:40

ZAANDAM

A1VD | 25-07-14 | 15:40

-weggejorist-

Fred Bastiat | 25-07-14 | 15:40

@Min-of-meer | 25-07-14 | 15:32

waarom post u hier mijn rekening nummer?
dat moet u plakken bij de overschrijving in het juiste veld. met het juiste bedrag 4531,12 euro gelieve.

plus boete voor de publicatie van mijn nummer: 235 euro

komt samen neer op :

23.349,12 euro.

me | 25-07-14 | 15:38

I:\Windows2012\ImagesR2\Tools\amd64\DISM\dism.exe /logpath:C:\Source\Logs\dism.log /Image:C:\ /ScratchDir:c:\Windows\temp /Add-Package:i:\Windows2012\Updates\windows8.1-kb2898868-x64.msu
I:\Windows2012\ImagesR2\Tools\amd64\DISM\dism.exe /logpath:C:\Source\Logs\dism.log /Image:C:\ /ScratchDir:c:\Windows\temp /Add-Package:i:\Windows2012\Updates\windows8.1-kb2898871-x64.msu
I:\Windows2012\ImagesR2\Tools\amd64\DISM\dism.exe /logpath:C:\Source\Logs\dism.log /Image:C:\ /ScratchDir:c:\Windows\temp /Add-Package:i:\Windows2012\Updates\windows8.1-kb2901125-x64.msu
I:\Windows2012\ImagesR2\Tools\amd64\DISM\dism.exe /logpath:C:\Source\Logs\dism.log /Image:C:\ /ScratchDir:c:\Windows\temp /Add-Package:i:\Windows2012\Updates\windows8.1-kb2901128-x64.msu
I:\Windows2012\ImagesR2\Tools\amd64\DISM\dism.exe /logpath:C:\Source\Logs\dism.log /Image:C:\ /ScratchDir:c:\Windows\temp /Add-Package:i:\Windows2012\Updates\windows8.1-kb2909210-x64.msu
I:\Windows2012\ImagesR2\Tools\amd64\DISM\dism.exe /logpath:C:\Source\Logs\dism.log /Image:C:\ /ScratchDir:c:\Windows\temp /Add-Package:i:\Windows2012\Updates\windows8.1-kb2909921-x64.msu
I:\Windows2012\ImagesR2\Tools\amd64\DISM\dism.exe /logpath:C:\Source\Logs\dism.log /Image:C:\ /ScratchDir:c:\Windows\temp /Add-Package:i:\Windows2012\Updates\windows8.1-kb2912390-x64.msu
I:\Windows2012\ImagesR2\Tools\amd64\DISM\dism.exe /logpath:C:\Source\Logs\dism.log /Image:C:\ /ScratchDir:c:\Windows\temp /Add-Package:i:\Windows2012\Updates\windows8.1-kb2916036-x64.msu
I:\Windows2012\ImagesR2\Tools\amd64\DISM\dism.exe /logpath:C:\Source\Logs\dism.log /Image:C:\ /ScratchDir:c:\Windows\temp /Add-Package:i:\Windows2012\Updates\windows8.1-kb2922229-x64.msu
I:\Windows2012\ImagesR2\Tools\amd64\DISM\dism.exe /logpath:C:\Source\Logs\dism.log /Image:C:\ /ScratchDir:c:\Windows\temp /Add-Package:i:\Windows2012\Updates\windows8.1-kb2925418-x64.msu
I:\Windows2012\ImagesR2\Tools\amd64\DISM\dism.exe /logpath:C:\Source\Logs\dism.log /Image:C:\ /ScratchDir:c:\Windows\temp /Add-Package:i:\Windows2012\Updates\windows8.1-kb2926765-x64.msu
I:\Windows2012\ImagesR2\Tools\amd64\DISM\dism.exe /logpath:C:\Source\Logs\dism.log /Image:C:\ /ScratchDir:c:\Windows\temp /Add-Package:i:\Windows2012\Updates\windows8.1-kb2928120-x64.msu
I:\Windows2012\ImagesR2\Tools\amd64\DISM\dism.exe /logpath:C:\Source\Logs\dism.log /Image:C:\ /ScratchDir:c:\Windows\temp /Add-Package:i:\Windows2012\Updates\windows8.1-kb2930275-x64.msu
I:\Windows2012\ImagesR2\Tools\amd64\DISM\dism.exe /logpath:C:\Source\Logs\dism.log /Image:C:\ /ScratchDir:c:\Windows\temp /Add-Package:i:\Windows2012\Updates\windows8.1-kb2931358-x64.msu
I:\Windows2012\ImagesR2\Tools\amd64\DISM\dism.exe /logpath:C:\Source\Logs\dism.log /Image:C:\ /ScratchDir:c:\Windows\temp /Add-Package:i:\Windows2012\Updates\windows8.1-kb2931366-x64.msu
I:\Windows2012\ImagesR2\Tools\amd64\DISM\dism.exe /logpath:C:\Source\Logs\dism.log /Image:C:\ /ScratchDir:c:\Windows\temp /Add-Package:i:\Windows2012\Updates\windows8.1-kb2933826-x64.msu
I:\Windows2012\ImagesR2\Tools\amd64\DISM\dism.exe /logpath:C:\Source\Logs\dism.log /Image:C:\ /ScratchDir:c:\Windows\temp /Add-Package:i:\Windows2012\Updates\windows8.1-kb2936068-x64.msu
I:\Windows2012\ImagesR2\Tools\amd64\DISM\dism.exe /logpath:C:\Source\Logs\dism.log /Image:C:\ /ScratchDir:c:\Windows\temp /Add-Package:i:\Windows2012\Updates\windows8.1-kb2939576-x64.msu
I:\Windows2012\ImagesR2\Tools\amd64\DISM\dism.exe /logpath:C:\Source\Logs\dism.log /Image:C:\ /ScratchDir:c:\Windows\temp /Add-Package:i:\Windows2012\Updates\windows8.1-kb2953522-x64.msu
I:\Windows2012\ImagesR2\Tools\amd64\DISM\dism.exe /logpath:C:\Source\Logs\dism.log /Image:C:\ /ScratchDir:c:\Windows\temp /Add-Package:i:\Windows2012\Updates\windows8.1-kb2957189-x64.msu
I:\Windows2012\ImagesR2\Tools\amd64\DISM\dism.exe /logpath:C:\Source\Logs\dism.log /Image:C:\ /ScratchDir:c:\Windows\temp /Add-Package:i:\Windows2012\Updates\windows8.1-kb2957689-x64.msu
I:\Windows2012\ImagesR2\Tools\amd64\DISM\dism.exe /logpath:C:\Source\Logs\dism.log /Image:C:\ /ScratchDir:c:\Windows\temp /Add-Package:i:\Windows2012\Updates\windows8.1-kb2961851-x64.msu
I:\Windows2012\ImagesR2\Tools\amd64\DISM\dism.exe /logpath:C:\Source\Logs\dism.log /Image:C:\ /ScratchDir:c:\Windows\temp /Add-Package:i:\Windows2012\Updates\windows8.1-kb2961899-x64.msu
I:\Windows2012\ImagesR2\Tools\amd64\DISM\dism.exe /logpath:C:\Source\Logs\dism.log /Image:C:\ /ScratchDir:c:\Windows\temp /Add-Package:i:\Windows2012\Updates\windows8.1-kb2962073-x64.msu
I:\Windows2012\ImagesR2\Tools\amd64\DISM\dism.exe /logpath:C:\Source\Logs\dism.log /Image:C:\ /ScratchDir:c:\Windows\temp /Add-Package:i:\Windows2012\Updates\windows8.1-kb2962123-x64.msu
I:\Windows2012\ImagesR2\Tools\amd64\DISM\dism.exe /logpath:C:\Source\Logs\dism.log /Image:C:\ /ScratchDir:c:\Windows\temp /Add-Package:i:\Windows2012\Updates\windows8.1-kb2964358-x64.msu
I:\Windows2012\ImagesR2\Tools\amd64\DISM\dism.exe /logpath:C:\Source\Logs\dism.log /Image:C:\ /ScratchDir:c:\Windows\temp /Add-Package:i:\Windows2012\Updates\windows8.1-kb2964444-x64.msu
I:\Windows2012\ImagesR2\Tools\amd64\DISM\dism.exe /logpath:C:\Source\Logs\dism.log /Image:C:\ /ScratchDir:c:\Windows\temp /Add-Package:i:\Windows2012\Updates\windows8.1-kb2964718-x64.msu
I:\Windows2012\ImagesR2\Tools\amd64\DISM\dism.exe /logpath:C:\Source\Logs\dism.log /Image:C:\ /ScratchDir:c:\Windows\temp /Add-Package:i:\Windows2012\Updates\windows8.1-kb2964736-x64.msu
I:\Windows2012\ImagesR2\Tools\amd64\DISM\dism.exe /logpath:C:\Source\Logs\dism.log /Image:C:\ /ScratchDir:c:\Windows\temp /Add-Package:i:\Windows2012\Updates\windows8.1-kb2965788-x64.msu

pause

MrJ | 25-07-14 | 15:38

De System Administrator Appreciation Day is een in Nederland en België nog niet veel gevierde feestdag, waarop men de systeem-/netwerk-beheerder van het bedrijf in het zonnetje zet. Op de website Dag van de Systeembeheerder, gelanceerd in 2010, krijgt iedereen de kans om zijn of haar waardering voor een systeembeheerder te uiten. Systeembeheerdersdag valt altijd op de laatste vrijdag in juli; de eerste officiële Systeembeheerdersdag werd gevierd op 28 Juli 2000.

Ik snap dat wel, van Joris.

dopinie | 25-07-14 | 15:37

connect sms.webvert.no:26000;password 1234

luccmeister | 25-07-14 | 15:37

Probleem gereproduceerd op de laptop hier bij B&T en de gegevens daarvan met een aantal vragen aan KPN gezonden (via CSD).

Dirrek | 25-07-14 | 15:37

voor

rasoptimist | 25-07-14 | 15:37

DIRCM

NHinstall | 25-07-14 | 15:37

De stonerband Fu Manchu komt op 11 oktober naar het Burgerweeshuis in Deventer. Het is de enige Nederlandse clubshow die de Amerikanen zullen.

24/pi | 25-07-14 | 15:36

Toch maar niet gedaan, het was een mailadres van een klant.

Grasgriezel | 25-07-14 | 15:36

zie figuur 5.7a

Zuurteregelaar | 25-07-14 | 15:35

@ driewerf | 25-07-14 | 15:34
Oh god oh god!
*naar wc rent*

BeunDeHaas | 25-07-14 | 15:35

The most apparent symptom of pneumonic plague is coughing, often with hemoptysis (coughing up blood). With pneumonic plague, the first signs of illness are fever, headache, weakness and rapidly developing pneumonia with shortness of breath, chest pain, cough and sometimes bloody or watery sputum.[2]

The pneumonia progresses for two to four days and may cause respiratory failure and shock. Patients will die without early treatment, some within 36 hours.

Initial pneumonic plague symptoms can often include the following:
Fever
Weakness
Headaches
Nausea

Rapidly developing pneumonia with:
Shortness of breath
Chest pain
Cough
Bloody or watery sputum (saliva and discharge from respiratory passages).

BeunDeHaas | 25-07-14 | 15:34

@Godsammekraken | 25-07-14 | 15:31
Wat tussen pijltjes '<' of '>' gepost wordt verschijnt hier niet kennelijk.

Godsammekraken | 25-07-14 | 15:34

MEMPHIS MANIACS

Ilyrm | 25-07-14 | 15:33

Mijn vriend vindt dat zelf maar niets dat doorslikken en overal in het rond spuit. Ik bedoel zo in het gezicht en op de borsten enz... Vind dat zelf ook maar denegrerend. Ik snap niet wat daar nu zo speciaal aan is, aan doorslikken. Denk dat er gewoon veel wordt voorgehouden dat mannen da moeten geil vinden, dat mannen van porno moeten houden, dat vrouwen veel schoentjes moeten kopen, etc... Is mijn vriend dan een mietje ofzo dat hij mij alleen aantrekkelijk vindt en geen porno nodig heeft, geen zoveelste standje, etc...? Dat is zo gelijk een verplichting dat ge maar vanalles moet uitproberen en met alles zomaar moet akkoord gaan. Ik heb zelf ook enkele traumatische zaken meegemaakt waardoor ik heel lang vaginisme heb gehad en helemaal gedegouteerd was (en nog steeds ben als ik hier sommige getuigenissen lees over die pornoverslaafde mannen enz). Nu lukt het me eindelijk bij mijn huidige vriend om lekker te vrijen zonder dat ik ga huilen. Dat komt vooral doordat hij me niets opdringt. Als je een goeie partner wil zijn moet je vooral een goeie pijpster zijn. Het is zo volstrekt normaal blijkbaar. Maar zoals hier eerder vermeld, ga je dichtklappen als dat nare herinneringen oprakelt. En ja je hebt genoeg egïstische mannen die daarvoor gaan lopen. De nieuwe vriendin van mijn ex zij me "ik slik ten minste en begon niet zo hysterisch te krijsen"
Ik kan mensen die hierrond traumtische ervaringen hebben alleen maar zo'n vriend als de mijne toewensen. Sinds ik bij hem ben, weet ik dat het niet aan mij ligt en dat ik niet onredelijk ben. Ik wil gewoon met respect behandelt worden.

Bootsjongen | 25-07-14 | 15:33

is gewoon een vuile HOER. Insh'allah komen wij met broeders naar haar huis en met zwaard van ALLAH (vzmh)

Symmachus | 25-07-14 | 15:33

If you get the error: Can't play the file.

Install the codecs from the /Codec/ Directory.

Enjoy the movie!!

Vaartje | 25-07-14 | 15:33

-weggejorist-

Min-of-meer | 25-07-14 | 15:32

$rule = Mage::getModel('salesrule/rule')->load($coupon->getRuleId());

H. Caulfield | 25-07-14 | 15:31

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<configuration>
<system.webServer>
<rewrite>
<rules>
<rule name="WordPress Rule" stopProcessing="true">
<match url=".*" />
<conditions>
<add input="{REQUEST_FILENAME}" matchType="IsFile" negate="true" />
<add input="{REQUEST_FILENAME}" matchType="IsDirectory" negate="true" />
</conditions>
<action type="Rewrite" url="index.php?page_id={R:0}" />
</rule>
</rules>
</rewrite>
</system.webServer>
</configuration>

banlieue | 25-07-14 | 15:31

LIX019B05

Superfiets | 25-07-14 | 15:31

@PisFinger | 25-07-14 | 15:24


@McMarx | 25-07-14 | 15:29

Dit moest van Van Rossem. Dus naar eer en geweten <Ctrl+V> (Linux Mint Cinnamon) gedrukt.

Godsammekraken | 25-07-14 | 15:31

spotify:track:6H32fPzfmE1USOhKs7H1XM

Meil | 25-07-14 | 15:30

maruyama

Stolker | 25-07-14 | 15:30

@PisFinger | 25-07-14 | 15:24
Je neemt me de woorden uit de mond.

Rest In Privacy | 25-07-14 | 15:29

CCL0020459

Zeepaardje | 25-07-14 | 15:29

Hoi,

Beetje vreemde vraag misschien, maar is het 'done' om iemand te benaderen in de sauna? Zag iemand die ik erg mooi en aantrekkelijk vond, maar dorst er niet op af te stappen om even contact te leggen (en wat zeg je dan eigenlijk), want je staat er toch redelijk naakt voor ...

Kan het uberhaubt en zo ja... tips? :D

Groetjes, Verlegen!

Klaus Herzog | 25-07-14 | 15:29

Hoe groot is een 'normale' penis?

Mr.bait | 25-07-14 | 15:28

Anna Politkovskaja

Bluebook | 25-07-14 | 15:28

'101179','10026018'

Verwilder(s)t Niet | 25-07-14 | 15:27

@Prof. Hoxha | 25-07-14 | 15:24
Jij komt duidelijk wat te kort.

Rest In Privacy | 25-07-14 | 15:27

Ik liet per ongeluk een boertje, sorry.

--neus-- | 25-07-14 | 15:27

Alexandria Morgan

Voordeelbon | 25-07-14 | 15:27

Prof. Hoxha | 25-07-14 | 15:24

Goed verhaal, lekker kort...

CornholioNL | 25-07-14 | 15:27

Tientallen varkensbedrijven en veehouderijen in Overijssel zijn door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) tijdelijk gesloten nadat de dieren besmet voer hadden gegeten. Het veevoer bevat een in Nederland verboden antibioticum. Dat meldt RTV Oost.

Volgens een woordvoerder van de Land- en Tuinbouworganisatie (LTO) zitten de gedupeerde bedrijven voornamelijk in het oosten van het land, in Overijssel en Gelderland. Ook in Gelderland heeft de NVWA tientallen bedrijven gesloten.

Mogelijk geruimd
Het voer komt van een bedrijf uit Lopik. Daar is het voer vermengd met het verboden antibioticum furazolidon. Het vlees van de dieren die dit voer hebben gegeten is daardoor niet meer geschikt voor consumptie. Het is nog niet duidelijk of de gesloten bedrijven ook geruimd moeten worden. Waarschijnlijk komt daar later vandaag meer duidelijkheid over. De bedrijven kunnen pas na een eventuele ruiming hun werkzaamheden weer oppakken.

Het is onduidelijk wie er voor de kosten van de onderzoeken en eventuele ruiming moet opdraaien. Staatssecretaris Dijksma stuurde vorige week een brief waarin staat dat de kosten voor de boeren zijn. Maar Eric Douma, voorzitter van de vakgroep Varkenshouderij van LTO Noord, vindt dat de getroffen boerderijen niet zomaar zouden moeten betalen. Volgens hem moeten zij kunnen vertrouwen op de kwaliteit van het geleverde voer, en zouden zij de kosten dus moeten kunnen verhalen op de leverancier.

rudedeltadude@gmail. | 25-07-14 | 15:26

-weggejorist-

TONYROCKYHORROR | 25-07-14 | 15:26

Frank Sinatra - I Will Drink The Wine (Live 1971)

youtu.be/MCDj5nuSMJM

Bas Paternotte | 25-07-14 | 15:26

https://www.youtube.com/watch?v=XrivBvZ--SQ

lerrative | 25-07-14 | 15:25


WWW.TBLOP.COM
About The Big List of Porn 95% of porn sites are crap. Many of them try to trick you into going to other equally crappy sites (skimming traffic), some have adware, malware, and viruses. TBLOP lists the other 5%.
All sites listed on TBLOP have been reviewed and ranked by overall quality/trust.
Always SURF SAFE! PLEASE email me if you notice a site that has become unsafe.
Video And Tube Sites
PornHub YouPorn xHamster Beeg MadThumbs PornerBros xVideos RedTube XXX eporner FreudBox XNXX MotherOfPorn Porn VideoLovesYou Tube8 AlphaPorno Spankwire WhoreSlag BigTits Shufuni xFapZap Orgasm YouBunny FastJizz My18Tube SpankBang Pornwall MorningStarClub AnalPornHD fapdu UserPorn Pornhost XoGoGo HDPornstar pornjog MoviesAnd Free18 WetPussy GirlsOnGirlsTube XXXBunker KeezMovies HDPorn SubmitYourFlix Chumleaf FuckTube YouJizz PornRabbit fookgle Pornative Dailee StileProject PornSharia Sexfans fux Sluttyred pk5 24h-Porn ExtremeTube StepOnMyBalls KuntFuTube YouPunish YOBT Cuntest ThisAV FemdomTube DefineFetish Vidxnet JizzBox NextDoorDolls Smoder Eroxia PornOXO MilkyDick YOBT tnaFlix TheGooTube BondageTube SpankingTube empFlix Pornheed Fuckuh PornWaiter YourPornJizz Sextv1 LubeTube Porncor 4tube Pornorake Slutload Definebabe MaxJizzTube YTeenPorn NurglesTube yPorn Vankoi Asianxtv Analxtv TheyXXX BestHDTube AsianTubeSex Zuzandra Moviesguy BustNow DirtyDirtyAngels Yazum exgfupload Deviantclip PornSiteChoice FapTV HardSexTube BrazzersHDTube

Aggregators / Search
Videos from multiple tube sites
PornMD NudeVista fapdu Tubaholic TurnPorn FindTubes Porndex Fantasti.cc Bing AskJolene AdultVideoFinder PornProx Badjojo TubeThing xPornz p0rntub3 MyNationPorn ro89 PornMaxim PornTubeSE ClipHunter FapGay LatinaCast Tube555 Wankspider AllOfX Tubesimple Bulktube MrSnake
Porn Torrents
(Registration may be required)
ALWAYS be cautious when downloading anything!
empornium PornBay BootyTape PornBits PornoRip rarbg ThePirateBay Torsky CherryKiss webop Gay-Lounge
Rapidshares
(Video via free file hosts)
ALWAYS be cautious when downloading anything!
PornMadei AdultBay TDarkAngel HotPornFile WorldVoyeur FetishScanner InciTeen GirlScanner Pornoh HornyWhores Lustex JAV-Porn PornShare Naked-Sluts Fap2This inTeens RapidSharePorns porn-porn BestPornLink Lingur HornyFile ellefsworld ExtremePlatform FreeNetBat
Porn Documentaries
IMDB/Amazon links
Sorted by release date
ArtofErotica:TO 9To5DaysInPorn TheNewErotic NakedAmbition GraphicSexualHorror HardcoreProfits MB7:StarsOf90s Wrangler:AOAI StripClubKing PriceOfPleasure Stalags AdultEntertainment:DAAI GuysAndDolls IndieSex MB2:StarsOf70s MB3:Celebrities MB4:Freaks&Geeks AmericanStag ThinkingXXX S&Man NotYetRated IAmASexAddict InsideDeepThroat ThatMan:PB Webdreams DarkSideofPorn MB1:DeepThroat MB5:PornKing PornStarPets MissionaryPositions eXposed KatieMorgan:PSR MadeInSerbia SexLifeInL.A.2 StoryOfEVPC SecretLives PornKingVSPrez TheNakedFeminist Pornucopia PornoValley APerfectFake JohnHolmes:TMTMTL DickHo:AMPS X-RatedAmbition LaPetiteMorte HardTrip FluffyCumsalot SexAt24FPS FamilyBusiness IWannaBeAPornStar Pornstar:TLoRJ SeekingSeka AmericanPorn Stripped LiveNudeGirlsUnite Pornography:TSHoC TheGirlNextDoor Sex:TACS SexLifeInL.A. RatedX:AJTP Beefcake WADD ShootingPorn SexAndFame Porn-O-Rama NotALoveStory
Live Cam Sites
Jasmin MyFreeCams Streamate Chaturbate ImLive Sexier SakuraLive Flirt4Free Cams StripShow iFriends Naked Peekshows SeeMe Cam4

Feel lucky? RandomBabeCam.com
Amateur Specific
/r/GoneWild SuperTangas GirlSelfPics WatchersWeb Voyeurweb ZOIG AmateurAlbum WorldWideWives HunnyHive FlingTube Coomgirls Pornturbo YourFreePorn UnitedHomePorn RealTeenGirls Amateurgalore PostYourGirls XXXaPorn palevo WebgirlsOnline NewbieNudes Amateurxtv Amateur-Sex-Files freeamateurstube BurningCamel Yuvutu
Hentai / Adult Art
HBrowse Fakku gelbooru animephile FreeHentaiNow HentaiCrunch Hentai-Foundry SankakuChannel HentaiRules luscious Rule34.Paheal FutaHentai Search34 Doujin-Moe Rule34 E-Hentai HentaiPalm OnlineAnime MyHentai Hentai4Manga Hentaixtv AerisDies URHentai
Adult Blogs
Fleshbot popporn ErosBlog GGurls TinyNibbles Milovana Porn GramPonante RichardsonMag AVN TotallyNSFW ErOOups SweetBabesBlog Emo-Porn Scene-Porn Sexoteric Babe-Lounge exGFPics PerfectNaked PurelyNSFW RegretfulMorning FreeSpanking Boobies-Daily Otty-Hotties iShootPorn MyXXXCentral UnscathedCorpse Dick-n-Jane InkedAngels Your-Daily-Girl FemaleComing BoobieBlog BigBoobsAlert OurKinkyLife NaughtyReviews MyBestFriendPorn ArtfulPorn 2Busty EmoAndSceneGirls FrontArmy PussyPush TheNudeCeleb DreamBabes FlashingBlog HotYoungNude SeeMyGF YourDirtyMind WhatPornToday XArtModels eGFPhotos Spank-OTK AsianHumps IThinkThatsHot HipsterTits GetNudies JunkiePorn HighOnSex NubilesBlog AbbyGirlGirl BadGirlsBlog TheSpankingBlog BustyGirlsBlog Erogarden DirtyRottenWhore ISeekGirls nsfwpoa
Erotic Stories
ASSTR LushStories Literotica Eroticast T-S-S-A MCStories BDSMLibrary StoriesOnline Nifty
Adult Webcomics
Oglaf Pawn SlimyThief DoctorVoluptua C.urvy RosettaStone Chester5000XYV Menagea3 SissyCedric PiggyPainSlut DogDick NannyGoat MadameZelda PeppermintSaga SATPW KitnKayBoodle
Adult Flash Games
2afg funny-games
Pic Dumps
TheFapp FapDB Fapstr Bustybay Fappyness NSFWR Fuskator HelloKisses ShePoses faplr Picleecher Dumpomaat NSFWJPG Phapit Grazzier Post-Tits ApinaPorn I-Like-NSFW Shuttur Subimg WeLuvPorn AssPictures SexyGorgeousWomen Smoder Sexit TehGirrafe BootyOfTheDay fappers Apina BoobsAroundTheWorld
Gif Dumps
/r/NSFW_GIF FapGIF BestPornGifs Giffies 4Gifs fuckmaker JiggleGifs GifTube TTJAB
Porn Pin Boards
LustPin PinMe PunchPin Snatchly PinSex WeLuvPorn Sex Smutty PornoPin PinGay
TGPs / Galleries
(with no blind links/redirects)
PicHunter AmateurIndex TinyEve Boobstr NSFW-Pics CoedCherry hq69 ero-love GymnastsNude NextDoorTease PetiteTeenager DeluxeBabes KindGirls BadAshley PussyCalor Zossip NurglesNymphs NudesPuri FreeAdultSource GalleryGalore brdTeenGal Wet-Babe Littlethumbs WildNudeGirls Primebreasts FoxHQ TeenSelfPics DefineFetish Labatidora MyTopNudes MetArtGalleries EroticSymphonies Stiffville ShowMeNudes TokyoTeenies Xuk HottyStop HQTGP FineArtTeens TeensInAsia SubirPorno BigBoobsParadise NudesHall DefineBabe NudesFromDownUnder BondageShock NastyPornostars SweetAndPussy
Model Indexes
Find pics & vids by model name
FreeOnes AmateurIndex Babepedia CoedCherry PornstarCompendium KellyFind NurglesNymphs theNUDE DefineFetish EuroPornstar AsianBabesDatabase PornstarBook Definebabe
Pic Rating/Battle
BeaverBattle fapUlike Boo.by botto.ms camelto.es MuffBattles AssBattles TittyBattles StudBattles
Non-Nude / Tease
EyeHandy BootyFix MeatBeerBabes TheNipSlip ThongsAroundTheWorld
Premium Sites
(That are actually worth it)
RealityKings MofosNetwork VideoBox IKnowThatGirl DigitalPlayground Brazzers 18OnlyGirls TeamSkeet BrainPass Wicked Twistys PlayboyPlus PlayboyTV FTVGirls Kink AVIdolz Babes InTheCrack CrazyFetishPass FM-Teens JAVHQ Nudolls Hegre-Art MyCuteAsian NetVideoGirls
"Dating" Sites
Join these at your own risk, some people have had success, some feel they are a ripoff
AFF GetItOn Alt Fling WildMatch
NSFW reddits
Sorted by size/activity
Login may be required
/r/GoneWild /r/NSFW /r/LadybonersGW /r/OnOff /r/GoneWildPlus /r/TreesGoneWild /r/GoneWildCurvy /r/RealGirls /r/Boobies /r/RandomSexiness /r/Curvy /r/LegalTeens /r/Ass /r/TightShorts/ /r/NSFW_GIF /r/Amateur /r/ginger /r/NSFW_nospam /r/pornvids /r/milf /r/voluptuous /r/GirlswithGlasses /r/nsfw2 /r/girlsinyogapants /r/redheads /r/passionx /r/thick /r/nsfw_gifs /r/Hotchickswithtattoos /r/dirtysmall /r/pornography /r/Blowjobs /r/collegesluts /r/AsianHotties /r/O_Faces /r/SceneGirls /r/Upskirt /r/EmoSluts /r/cumsluts /r/nsfwoutfits /r/gonewildstories /r/gonewildflicks /r/BDSMcommunity /r/Bondage /r/hugeboobs /r/AnythingGoesNSFW /r/SexyButNotPorn /r/camwhores /r/girlskissing /r/nsfwvideos /r/WomenOfColor /r/NotSafeForNature /r/nude /r/NSFW_Wallpapers /r/Unashamed /r/beach /r/rule34 /r/nsfw_wtf /r/Bottomless_Vixens /r/Nipples /r/bdsm /r/porn /r/hentai /r/HighHeels /r/PunkGirls /r/lesbians /r/GoneWildTube /r/cumfetish /r/homemadexxx /r/Ultimate_NSFW /r/Tgirls /r/AsianNSFW /r/penis /r/boltedontits /r/GirlsinStripedSocks /r/grool /r/femalesgonewild /r/FacialFun /r/dyke /r/legs /r/BDSMGW /r/vagina /r/lusciousladies /r/Bad_ass_girlfriends /r/IndianBabes /r/girlsflashing /r/Orgasms /r/bustybabes /r/ShinyPorn /r/Waif /r/HairyPussy /r/stockings /r/booty /r/preggoporn /r/collegensfw /r/Pantyfetish /r/Exhibitionist /r/EroticArt /r/gaymersgonewild /r/GirlswithNeonHair /r/thinspo /r/Bisexy /r/LGBTGoneWild /r/Pinups /r/futanari /r/Pegging /r/dirtypenpals /r/hugenaturals /r/kinky /r/ClassicPornMags /r/AnimatedGIF /r/Cuckold /r/ClopClop /r/Smokin /r/nsfw_video /r/manlove /r/GirlsinLaceFishnets /r/chickflixxx /r/asshole /r/creampies /r/showusyourtits /r/WomenOfColour /r/AnalPorn /r/NSFWH /r/bikinibridge /r/sexystories /r/BDSM_NoSpam /r/badassgirls /r/femalepov /r/downblouse /r/gaynsfw /r/fetish /r/cameltoe /r/chastity /r/VintageBabes /r/piercing /r/GayGifs /r/NoFatties /r/TeaseMePleaseMe /r/Saggy /r/FootFetish /r/CuckoldPregnancy /r/realolderwomen /r/nsfw_videos /r/PokePorn /r/beertits /r/foreskin /r/Asian_Fever /r/tinydick /r/BeefFlaps /r/cumshotgifs /r/Hotwife /r/MaverickMales /r/passionpics /r/GoneWildCD /r/ecchi /r/yiff /r/Femdom /r/lingerie /r/penismeasured /r/ChicksWithGuns /r/hentaibondage /r/FlashyGirls /r/GoneWildArchives /r/bigasses /r/thebackdoor /r/collared /r/GirlsFinishingTheJob /r/thegap /r/MassiveCock /r/nsfwcosplay /r/Sissies /r/AsianPorn /r/POV /r/Gravure /r/GirlsinTUBEsocks /r/sfb /r/Hucow /r/doppelbangher /r/facesitting /r/AmateurArchives /r/igawyrwal /r/BDSMerotica /r/fingering /r/wet /r/FemdomHumiliation /r/leotards /r/Objects /r/sex_magick /r/anilingus /r/Great_Cumshot_Pics /r/asstastic /r/cumonclothes
View all /r/ posts on imgur
View all /r/ posts on reddit
Adult Forums/BBS
PornBB Phun FreeOnes PeachyForum OneClickChicks UA-Teens SpamFreeForums porn-W SexyAndFunny Forumophilia Milovana TiavasForum XNXX DumpsterSluts porno-maniac Rosebuttboard tfpez BadfishForums bbSex DrunkenSF VE-Forum
Free Image Hosting
imgur subimg Phapit ImageFap
Misc Sites/Tools
ftop urge TOGTFO IAFD fap1 NSFWYouTube IndieNudes SinnAndSkinn GuessHerMuff Asciipr0n VirtuaGirl Deskbabes UnsafeSearch
Handy Software
Firefox Chrome CCleaner VLC Media Player
Firefox Plugins/Addons
AdblockPlus DownloadHelper Thumbs WePr0n Bazzacuda ShowMeMore NoScript
Adult Stumblers
You must have a stumbleupon account (free) and be logged in to view these links.
NaughtyBiGirl Poison-Baby CrashRaindog RockyRat AceMalain KingTaboo2 ImperfectTommy TBLOP qt3456 med1862 Kazol Antegodd BoobiesDaily Alker FindinBoobs
Adult Tumblrs
BoltOnTits PinkyTheKinky NSFWorld Tush Bosom Crotchtime Mamelles BananaBunny

A few quick notes about TBLOP: TBLOP relies on word of mouth to grow! Please help me to spread tblop.com around and I will continue to list the best adult links. And as always, make sure to surf safe - Please contact me if you notice a site has put up popups, blind links, illegal material, installers/adware, is 404/expired/forwarding, etc etc - I can't personally check every link on this site every day for changes, so any help I can get is appreciated! Just send a quick email to: tblop.admin@gmail.com

This site is intended for ADULTS ONLY.
Restricted To Adults (RTA) / 2257 (legal disclaimer stuff) TrafficHolder.com - Buy Adult Traffic (where we advertise)
Want to suggest a link/report a site/call me immoral? Please email: tblop.admin@gmail.com

Prof. Hoxha | 25-07-14 | 15:24

CLASS_NAME_DEFENDER,ADVANCED_CLASS_NAME_SHIELD_GUA RD,DWARF,ART_character_dwarf_defender,PIC_body_dwa rf_defender,ICO_award_promotion_defender,"DWARF_FE MALE_NAME_1,DWARF_FEMALE_NAME_2","DWARF_MALE_NAME_ 1,DWARF_MALE_NAME_2","3,14,16,19","4,12,15","5,9,1 1,13","5,9","11,13",11,6,7,5,11,3,59,21,2,0,0,0,3, 0,0,0,10,0,0,0,0,"MELEE_WEAPON,3,SHIELD,1,ARMOR,53 "

Voxlumen | 25-07-14 | 15:24

@ Godsammekraken | 25-07-14 | 15:21
Godsammekraken Godsammekraken Godsammekraken Godsammekraken

PisFinger | 25-07-14 | 15:24

Zum Bungalowdorf 1

AJMouse | 25-07-14 | 15:24

Not in table of requirements.

Biersmurf | 25-07-14 | 15:24

Khaybar

fifi23 | 25-07-14 | 15:23

Fijn, dit onderwerp! Gelukkig niet meer al die tieten en moeilijke links op de vrijdagmiddag!

jezouermoevanworden | 25-07-14 | 15:23

Ik zal eens geheimpje verklappen: ik werk voor de AIVD.
Maar om nu geheime stukken hier te plaatsen gaat me tever.
Oh ja, alvast "joris is een paardelul".

Rest In Privacy | 25-07-14 | 15:23

v

Nietvoordekat | 25-07-14 | 15:23

Falcon 2000EX

Generaal P. | 25-07-14 | 15:22

-weggejorist-

Godsammekraken | 25-07-14 | 15:21

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl