Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Kouwe kak gaat Russisch kindknuffelen in Carré

komjeookkindjeshelpen.pngOK, dus we moesten volgens de internationale regeltjes der diplomatie onze excuses aanbieden aan Rusland voor het arresteren van een Ruski diplomaat die, we herhalen het nog maar eens, zijn kinderen aan hun haren door de flat sleept nadat zijn vrouw vier geparkeerde auto's ramde omdat ze bezopen achter het stuur zat. Soit, dat zijn de afspraken. Is kudt, maar je ontkomt er niet aan. Bovendien zijn de Russen zowel op de handelsbalans (hoi gaskraantjes & olievoorraden) als op het diplomatieke vlak (hoi Timmerzwans) onze meerdere. Win je niet van. Maar waarom, WAAROM, komt de kouwe kak van Nederland dan zaterdagavond bijeen in Carré om tezamen met de Russen EEN KINDERGALA TE VIEREN? Lekker samen met de landgenoten van een kindermeppende kut-Rus moraliseren over gelijke kansen voor kindertjes wereldwijd. Is er dan niemand die tegen Vladimir the Impaler zegt: "Dude, jij ging jeremiëren over zuivel, tulpen, Greenpeace-junkies en homo-tentoonstellingen, wij zeiden netjes sorry-omdat-het-moest en nog ben je niet tevreden, dus om toch ook nog even ons punt te maken, zeggen we dat hypocriete fopgala voor dit weekend even af. Deal? Mooi." Maar niks hoor. Elitistisch Nederland staat zaterdagavond gewoon mooi weer te spelen aan de Amstel. Want erst kommt das Fressen, dann die Moral. Als je zaterdag na afloop bij de uitgang van Carré gaat staan, kun je de kouwe kak die naar buiten komt horen neuriëren: "Non, je ne regrette rien..." uitnodigingrussengala.jpg fromtimmerfranswithlove.jpg

Reaguursels

Inloggen

@tweetyburd
Alleen in Moskou zijn er meer gay bars/ clubs dan in heel Nederland. Als je een homo bent zijn er genoeg gelegenheid om een comfortabel leven daar te leiden.
Paves | 11-10-13 | 19:19 | + 3 -

2nd that. Om de hoek van het Kremlin kan je de eerste homobar al vinden. Nog nooit gezeik gehad in die clubs. Zijn vaak nog stukken leuker dan 'normale' clubs ook.

Dima Beeline | 12-10-13 | 01:39

@tweetybird
Dima is geen vrouwelijke naam.
En je haat zit zo diep tegen Russen dat je zelf kinderen niet eens een pleziertje gunt. Dat is bijna net zo erg als kindermishandeling zelf. Een kinderfeest verzieken vanwege een bezopen 50 plusser die door seniore politice verkeerd is aangepakt. Pak daarvoor lekker de kinderen. Hypocriet is dat.

Dima Beeline | 12-10-13 | 01:33

Het word allemaal wel steeds genanter he?

Djenghiz_ken_net | 11-10-13 | 23:59

@ tweetbrird

Ik heb al eerder gezegd dat je wat minder wiet moet roken of de andere drugs gebruiken. Je hersenen zijn duidelijk uitgedroogd van dat shit. Wie heeft de wet overtreden/ het verdrag geschonden? Nederland, zelf toegegeven met die excuses, de schuldigen van die overtreding gestraft moeten worden, punt, dit is de enige eis van Rusland. Blijkbaar heeft Nederland zijn personeel ook niet in de hand, ze overtreden de wet en proberen daar nog weg te komen, gaat niet lukken hoor, al lijkt het misschien wel zo. Met Poetin moet je niet sollen. NL gaat veel economische schade lijden door de incompetentie, onbekwaamheid en onprofessionaliteit van de jullie regering. Je zeikt veel over de homo's maar wat ik eerder zei, over 20 jaar hebben jullie de sharia wetten hier en volgens die wetten worden alle homo's op de lantaarn pallen opgehangen. Denk daar maar eens over na, sukkel

Paves | 11-10-13 | 23:06

@paves
Nee hoor maak je geen zorgen. Ik heb je al verteld dat ik niet geil op poetin. Mijn ballen kan hij wel kussen,maar dat meer vanwege zijn dictoriale inslag,het constant schenden van mensenrechten,het geen respect hebben voor homo's en hun rechten en hun inperken van vrijheid. (Ben trouwens zelf hetero en heb een vrouw. Kinderen en noem maar op.) Maar hij kan ook zijn personeel in het buitenland niet eens in hand houden en er naar handelen. Toch wel een grote zwakheid van een president van zo'n grootmacht. En dat valt mij aardig tegen van poetin. Wel hier miepen,maar er niks tegenover stellen of handelen. Super zwak. Een president van een grootmacht onwaardig. Een zeer zielige vertoning om een klein land te moeten chanteren met economische belangen. Dat alleen toont al aan je personeel in het buitenland niet de baas te kunnen of in de hand te houden. Probeer je er nu met die drie russen op het board eruit te lullen. Wie is hier de zwakkere niet nederland maar rusland. Wie heeft ze personeel hier niet in de hand ,rusland. Wie heeft hier chantage nodig,rusland. Wie zijn hier dus de droeftoeters ,rusland. Wel excuses eisen ,ze dan krijgen voor de aanhouding van de diplomaat,en het dan nog niet genoeg vinden. Dan ben je laag.

tweetybird | 11-10-13 | 21:46

-weggejorist-

ras poetin | 11-10-13 | 19:41

-weggejorist-

ras poetin | 11-10-13 | 19:41

-weggejorist-

ras poetin | 11-10-13 | 19:41

@ tweetyird

"Voor het arresteren van een diplomaat is al excuus aan geboden"

Verontschuldigen zonder schuldigen ? Nee, zo gaat het niet. Als ik de wet overtreed word ik gestraft. In dit geval ook mensen die dit fout hebben behaan moeten boeten. Punt.

Paves | 11-10-13 | 19:29

@tweetyburd

Je geilt op Poetin? Je wil zijn ballen zeker liken? Helaas voor je, timmerfransje moet dit doen, dit is zijn werk.

Je lult over de zaken waar je geen benul van weet. Het is niet strafbaar of verboden een homo te zijn in Rusland maar wel om het volop te tonen zoals die nichten dat doen met hun gay parades. Alleen in Moskou zijn er meer gay bars/ clubs dan in heel Nederland. Als je een homo bent zijn er genoeg gelegenheid om een comfortabel leven daar te leiden. Al die Nederlanders bleren over een "anti homo wet" maar niemand weet de inhoud daarvan. Als jullie je eigen kinderen willen blootstellen aan al die perversiteit van roze maandagen en gay parades moeten jullie het zelf weten maar in Rusland beslissen de Russen daarover.

Over 20 jaar wordt Nederland een moslimland en leven jullie met de sharia wetten. Maak je daarover zorgen en niet over wat in Rusland gebeurt.

Paves | 11-10-13 | 19:19

Die Russische lamlullen willen nu dat de verantwoordelijke agenten worden gevolgd. Die pink hadden ze nooit mogen krijgen. Nu pakken ze de hele hand. Ze hadden de middelvinger moeten krijgen en een vuist na.

* | 11-10-13 | 19:00

tsja en dat laatste zinnetje zegt ook gelijk alles over het russische beleid en de mensenrechten. Die kennen ze niet of lappen ze aan hun laars. Helaas erkennen ze ook niet dat kinderen mishandelen niet hoort. Stomdronken autos in puin rijden niet hoort. I rest my case. Excuus hebben de russen maar nog is het niet genoeg. Wat ben je dan ,juist een walgelijke grootmacht. Iets wat niet goed te oraten valt. Poetin had als die een echte vent was ,die vent gelijk moeten terughalen en hem een klap voor ze kop moeten verkopen. Dan had rusland en poetin mijn respect gehad. Voor het arresteren van een diplomaat is al excuus aan geboden. Ik zou dus zeggen meneer poetin laat u echte macht een zien als president en haal dat stuk vreten terug. Laat zien dat u dit niet van geen enkele russische diplomaat pikt. Dan krijgt u respect van de wereld. Dat zou u sieren.

tweetybird | 11-10-13 | 17:22

@ tweetybird

Koekje van de eigen deeg, smaakt het niet ? Nederland is toch zo goed altijd aan iedereen te vertellen hoe het moet. Nu moet je luisteren. Het zijn niet jullie regels maar een internationaal verdrag die jullie zelf hebben ontertekend, en daar moeten jullie zich aan houden, sukkel. En als jullie niet luisteren dan maar in je portemonee voelen, geen NL export meer. Vreet zelf je kaas op die halen we ergens anders vandaan, net als zuivel en die kut tulpen. Maar hier gaan duizenden banen weg, die mensen zullen vast wel blij zijn met het optreden van Timmerfransje.

Die boot is volgens het boekje aangehouden en gearresteerd. Maar je bent gewoon dom om dit te begrijpen. Daarom verzoekt Timmerfransje die vrij te geven. Niet eist ! Maar nog maals VERZOEKT (hetzelfde als om genade vragen.... aaaa aub, laat die zielige bootje van ons vrij, we doen het nooit meer)

Welke rechten van homos ?

Paves | 11-10-13 | 17:06

Tsja ook op geenstijl de russen zijn er als de kippen bij. Hebben ze er in nederland een stel geronseld ofzo. Blijkt het toch maar weer . Waar een klein land groot in is. Schijnbaar zijn we toch belangrijk.Duid er wel op dat die russen zich toch schamen voor het oog van de wereld anders zou je het niet zo hoog laten oplopen en zou het met een sisser aflopen. Ik denk dat die poetin zich toch geen houding weet te geven met het gebeurde en dan maar de aanval kiest. Uit pure onmacht. Zo'n groot land,tegenover zo'n onbeduidend kutlandje. Nou dan laat je je als grootmacht toch kennen zeg. Eigenlijk gewoon een zeer zielige slappe vertoning.

tweetybird | 11-10-13 | 17:04

Expositie kinderklassiekers in de Hermitage Amsterdam, die Russen hebben echt iets met kinderen.

zwak en a-sociaal | 11-10-13 | 16:59

He paves zie dat u net als de andere russen ons de les aan het lezen bent hoe wij hier onze regels en wetten moeten uitvoeren. Ik hoor u hier niet over de regels die rusland aan zijn laars lapt zoals mensen rechten. Het opbrengen van een nederlands schip in internationale wateren. De rechten van homos. En dat is pas het topje van de ijsberg. Ik zou zeggen begin met u eigen land alvorens ons hier te vertellen hoe wij onze regels en wetten moeten uitvoeren. Eerst om een excuus vragen en dwingen doormiddel van economische chantage en als ze dat excuus hebben er geen genoegen mee nemen en ook dwingen om de agenten te bestraffen enzevoort. Ik ziu nu als nederland die diplomaat gelijk uitzetten. Persona non grata.weg ermee opgerot.

tweetybird | 11-10-13 | 16:55

@ triololo

Maar dit is normale procedure in dit soort zaken, iets niet bevalt- persona non grata maken en uitwezen. Daarom zijn de Russen zijn zo boos- die procedure is niet gevolgd. Toen die dronken wijf ongeluk maakte had de politie meteen medewerker vam MBUZA en ambassade moeten inschakelen, want zo is de procedure en verdere afhandeling van die zaak aan ze overlaten. Met die "mishandeling" hetzelfde had moeten gebeuren. Politie had geen enkele recht bij die man het huis binnenkomen, laat staan hem beuken, afvoeren en vasthouden. Excuses my ass, schuldigen oppakken en straffen

Paves | 11-10-13 | 16:35

@triololo 15:13: Er zijn goede redenen om die onschendbaarheid in stand te houden, moeten we niet aan gaan rommelen. Wat we wel zouden kunnen doen is het willens en wetens negeren van onze regels door diplomaten serieus gaan nemen, en in die gevallen de diplomaat in kwestie als ongewenst persoon naar huis sturen (dat kan namelijk wel). Natuurlijk niet om een paar parkeerboetes die niet betaald worden, maar dit gedrag loopt nu volkomen uit de hand. Liefst doen we dit samen met alle andere landen, dan leren die diplomaten het snel genoeg af.

Muxje | 11-10-13 | 16:27

Kom op politiek Den-Haag,.,Doe s ff uitleggen??

Kromme Banaan | 11-10-13 | 16:22

Dus Zaterdag avond staan in A'dam alle onafhankelijke verslaggevers om dat clubje rijksalcohollisten even aan de tand te voelen over hun 'normen & waarde' aangaande mensenrechten, alcoholverslaving en kindermishandeling.

Nederland in de problemen door een 1 fucking rus met een alcoholprobleem, wie had ooit verwacht dat politiek zo door en door verrot zou zijn. Ik niet!

toetanchamon | 11-10-13 | 16:17

Ga niet raar kijken als na een tijdje wordt een Nederlandse diplomaat in Moskou opgepakt door de plaatselijke politie. Hij wordt bont en blauw gebeukt, politie stok wordt in zijn reet gestopt en hij zou een nachie in Moskouse bak zitten met zware kriminelen. Waarom ? "De bezorgde buuren hadden politie gewaarschuuwd dat die te veel wiet rokende Nederlandse diplomaat minderjarige kinderen had geneukt". Diezelfde dag worden intervieuws met die "buuren" op Russiche tv vertoond waarbij ze zeggen dat in de woning van die nederlandse diplomaat wiet werd gehandeld. Hij wordt daarna vrijgelaten en er worden netjes excusjes aan Nederland aangeboden, daarbij wordt wel vermeld dat de Russische autoriteiten begrip hebben voor het optreden van de politie in Moskou want een pedo partij in Rusland is verboden net als verkopen van drugs in tegenstelling tot Nederland.

groeten uit Moskou

Paves | 11-10-13 | 16:12

En als die Willem van Duitschen bloed en Zorrequita bruid nu eens iets terug zouden doen voor al het geld dat ze de hardwerkende Nederlander afhandig hebben gemaakt zouden ze een middelvinger naar die Russen opsteken. Maar nee het "koninklijke" paar gaat lekker op bezoek bij de Russen!Wie zou dat bezoek betalen? Juist!!!!!!!

Pappie | 11-10-13 | 15:57

nou mevrouw dima omdat voor het woord kindergala russisch staat. En blijkt dat wij wel iets kunnen zeggen ,maar de russen poep aan ons hebben. Ons de wetten voorschijven. De zaken toch omdraaien en onze tulpen en kaas niet meer hoeven maar een feestje gaat er wel in. Daarom mevrouw dima. Om de chantage die rusland ons oplegt voor een zeer foute diplomaat. Nu al het belang niet inziet om kinderen te beschermen tegen een stomdronken diplomaat van rusland. Dus wat nu russisch kindergala. Om ons als nederlanders nog meer te laten beledigen. Nou daarom mevrouw dima.

tweetybird | 11-10-13 | 15:57

Als timmermans had geweten wat diplomatie inhoudt was het nooit zover gekomen.
Maar een grote bek hebben in de media over greenpeace en het gedrag van diplomaten is niet de manier.
Waarschijnlijk wilde hij zieltjes winnen voor zijn eigen functioneren.
Van Poetin is bekend dat hij een gruwelijke hekel heeft aan alcohol(hij zelf drinkt niet) en dat feit was genoeg om dit discreet te behandelen.
Waarschijnlijk was Borodin dan over een paar weken terug geroepen en daarmee was de kous af.
NL diplomaten zijn ook niet altijd lief, maar in het buitenland wordt dat niet aan de grote klok gehangen dus wij horen daar niks over.
Wat de homos betreft.De russen zijn misschien niet zo ver als wij dat zijn maar ze worden niet vervolgd als ze zich in de publieke ruimte "gedragen"
Ik alle islamitische landen is het veel en veel erger maar NL(links) wil zich daar vooral niet mee bemoeien.
Net zoals ze Rehwinkel en van der Roest doodzwijgen.
Hypocriete sukkels die linksen

pejoar | 11-10-13 | 15:56

Waarom moet een kindergala, waarbij wij moraliserend aan Russen kunnen bijbrengen hoe je beter met je kinderen kan omgaan, bloeden voor een kinderharentrekkende mongool en wat politici die niet weten hoe je politiek moet voeren?
Je moet juist bij de kinderen beginnen met normale goede omgangsnormen, dus laat dat gala lekker met rust. We kunnen allemaal wat van elkaar leren. Dat het niet normaal is om je kinderen te slaan (tenzij je op de bible belt woont geloof ik) en aan de haren te trekken van ons. Dat vrouwen gewoon 2 jaar ouderschapsverlof hebben kunnen wij weer leren van hen (is niet goedkoper of duurder dan onze creches).
Dat je kinderen begeleidt met taalproblemen en motorische probemen en dat je gehandycapten en mongooltjes niet bij het klooster dumpt van ons. Goede schooldiscipline, kosten van onderwijs en toegankelijkheid van universiteiten van hen.
Maar om dan als volwassenen los te gaan op een gala ten bate van kinderen. Dat is ronduit kinderachtig.

Dima Beeline | 11-10-13 | 15:41

Timmerschwanz is echt de allergrootste zalvende paperige parodie op een nicht die ik ooit in mn leven heb gezien. Waarom die gast niet zsm voor een trein springt, is me echt een raadsel. Ondergluipsel.

NACademicus | 11-10-13 | 15:39

O ja bent gewaarschuwd,daar dit een russich feest is dient u ter bescherming u kinderen thuis achter slot en grendel te plaatsen en u auto niet te parkeren bij het carre. Een veilige afstand om aan te houden is minstens een straal van 10 kilometer om carre. Russen hebben namelijk na wodka de neiging kinderen over straat te slepen en hun vrouw stomdronken geparkeerde wagens aan gort te rijden. Waarbij de eis van diplomaten is voor minder als 4 auto's doen we het niet. Ook raad ik amsterdam op die betreffende avond aan het 112 nummer geheel af te sluiten alsmede het p2000 systeem en de agenten alvast op te sluiten,daar zij anders wederom de heer poetin voor het hoofd te stoten . U weet toch in nederland is poetin de baas. Zou timmerfrans ook uitgenodigd zijn op het feestje. Als clown om te kruipen en acrobatische truukjes uit te halen met zijn achterste. U weet wel dat gat waar de zon nooit schijnt. En nietvergeten het carre op te smukken met 50.000 euro aan tulpen en zorg voor veelvuldig russische wodka.

tweetybird | 11-10-13 | 15:26

Dear Mr. Putin,
---------------
Lissen ferrie carefully, I will tell you this only once... Don't mess around with Frens Carpenter as Frenk the Grave will come around and then you have the puppets (kind of babushka) dancing! And if joe fink 'hoe de fuk is Frenk the Grave?', ask our Hero on Socks, Joris (Three pints) Voorhoeve (aka Frontfarm) ent Erica Terpstra, the extra large outvoering of Floortje Dessing, bij the MAX-Omroep of John Slaughter...
-
By the W., when I crossed the border in 1986 with the USSR, your fellow-KGB-workers forgot - after 6 hours searching - to look at the backsite of my bumper! As Van Gaal is saying, are you so dom or am lays it on me?
-
HK (aka 008a)

Hyppo Kriet | 11-10-13 | 15:21

CornholioNL | 11-10-13 | 15:14 |

Verkeerde draadje sukkel!!!

CornholioNL | 11-10-13 | 15:17

De enige goede rus is een nuchtere rus. De kans dat je er zo 1 tegen komt is bijna nihil. Dat blijkt wel weer.

tweetybird | 11-10-13 | 15:14

Voor 60k naai ik Supermatthijs nog...

CornholioNL | 11-10-13 | 15:14

Excuses aanbieden is prima. Als we met z'n allen hebben afgesproken dat diplomaten onschendbaar zijn, dan moeten we ons daar aan houden.

Als dat is opgelost verwacht ik nog wel een paar andere acties:

Het verdrag waarin deze idiote onschendbaarheid is vastgelegd gaat op initiatief van Nederland op de schop.
De straalbezopen, kinderenmishandelende, auto's vernielende hooligandiplomaten gaan met een grote boog terug naar het land waar ze dat allemaal maar normaal vinden. Hier zijn ze ongewenst. Gelijk ook even duidelijk maken dat ze bij terugkeer (zonder diplomatieke status) alsnog vervolgd zullen worden voor hun wangedrag.
Intensieve screening van alle andere in NL verblijvende diplomaten en linea recta over de grens zetten als ze zich in het verleden net zo hebben gedragen als deze russiche tokkies.

De samenleving kan nou eenmaal niet het risico nemen dat hier mensen straalbezopen achter het stuur gaan zitten en ongelukken veroorzaken. De volgende keer vallen er slachtoffers en wat dan?

Verder tekent het Putin dat hij de diplomatieke status boven wangedrag stelt. Ik mag me als klootzak gedragen, dus doe ik dat ook. Gewoon omdat het kan.

triololo | 11-10-13 | 15:13

@Outsider-Inside | 11-10-13 | 15:10
Timmerfrans doet het niet slecht (Piaf), maar Poetin misbruikt de internationale afspraken om z'n diplomaat onterecht te beschermen.

rara | 11-10-13 | 15:13

Pff je blijft lachen met die russen,nou is er weer zo'n rus stomdronken van 8 hoog naar beneden gedondert. Het is groot nieuws in rusland want hij heeft het overleefd doordat hij op een dak van een auto terecht kwam,in plaats van op een spelend kind. En we moeten dan ook nog eens onze betrokken agenten volgens poetin in een strafkamp stoppen. Volgens mij was die illegale wodka niet goed die hij gedronken heeft. Het is hem naar het hoofd gestegen. Je zou je bijna gaan afvragen of er nog wel nuchtere russen bestaan. Russisce wodka het komt er uit de kraan zo lijkt wel. Wat een droeftoeters daar. Je mag er wel met een helm oplopen,voordat je het weet komt er zo'n bezopen rus naar beneden. Rijden ze niet dronken je auto aan gort,dan vallen ze je auto stomdronken wel aan gort.

tweetybird | 11-10-13 | 15:12

Waar is de kritische geest van GS. 'Soit, zo zijn de regels'. Die zijn helemaal niet zo. Ingrijpen mag bij gevaar voor mensen, volgens die regels.

De Geus | 11-10-13 | 15:11

Borodin en Timmerfrans allebei "persona non grata" verklaren.

Als ik Mark Rutte was zou ik nu Timmerfrans ontslaan en hem vervangen door een meer capabele person. Iedereen blij (behalve de PVDA).

Heeft D66 niet nog iemand (aub niet Arrogander)in de aanbieding? Dan hebben die ook meteen een minister in het kabinet in ruil voor steun in de 1e kamer. De PVDA heeft nu eigenlijk toch een minister teveel obv de verkizingsuitslag.

Drie problemen in 1x opgelost voor Rutte!

Outsider-Inside | 11-10-13 | 15:10

@Haatgenerator | 11-10-13 | 14:58
Het is een diplomatiek spelletje, dat is juist. Poetin wil even spierballen tonen aan de wereld. Maar alles wat je ziet is toneel. Die Borodin kan maar beter niet terugkeren naar Rusland...

rara | 11-10-13 | 15:05

@Wc-kip | 11-10-13 | 14:41
Tsjetjsenie is een deel van Rusland en daar wonen toch behoorlijk verknipte haatbaarden. En er zijn trouwens nog meer minderheden in Rusland met privileges. Veel deelgebieden van Rusland met een grote minderheid hebben bijvoorbeeld meer autonomie dan delen met overwegend ethnische Russen. Denk bijvoorbeeld aan Karelie en Tatarstan.

steven paul | 11-10-13 | 15:05

@Wc-kip | 11-10-13 | 14:41
De speech is een hoax, net als die van de Australische prem.

miko | 11-10-13 | 15:02

Lastig kiezen: of met je bijvrouw hypocriet cultureel je vaderland verloochenen of met je verzuurde ega de bank warmhouden en The Voice of Holland kijken. Laatste lijkt me meer een daad van verzet.

Boerenbrandtlul | 11-10-13 | 14:59

rara | 11-10-13 | 14:33
Daar heb je gelijk in. Maar daar kunnen we pas begrip voor opbrengen NA de excuses. Dan kunnen ze ons daarvan officieel op de hoogte brengen en ons instructies geven over hoe correct om te gaan met bezopen diplomaten.
Kijk, dan nemen we met z'n allen de conventies serieus. Nu is het gewoon een machtsspelletje.

Haatgenerator | 11-10-13 | 14:58

Ik zou het een prettig idee vinden als een van onze Nederlandse diplomaten iets soortgelijks doet in het buitenland ( bv. kinderen neuken, ik noem maar een dwarsstraat ) onmiddellijk door de plaatselijke politie wordt gepakt. daarna volgen de obligate excuses, bladibla.

ristretto | 11-10-13 | 14:57

@brasifunkh | 11-10-13 | 14:28
Dat was toch nauwelijks meer 'fashionably late' te noemen...

Ars Vivendi | 11-10-13 | 14:54

@roosvrij | 11-10-13 | 14:35
Hadden we beter niet kunnen doen.

miko | 11-10-13 | 14:52

Wanneer krijgen we eindelijk de ons beloofde onderzoeksresultaten rond de dood van Stan Storimans (nl.wikipedia.org/wiki/Stan_Storimans)?... Die waren ons 5 jaar geleden toegezegd. Ik heb ze nog niet gezien.

Max Navelstaar | 11-10-13 | 14:51

Borodin namens de staat 'persona non grata' verklaren. Gewoon omdat het kan. Daaag, opzouten en terug naar de Rodina

ole guapa | 11-10-13 | 14:48

Ik zeg идти в ад Ruski

Eurotokkie | 11-10-13 | 14:46

Normloze bende !

dreiner | 11-10-13 | 14:44

@brasifunkh | 11-10-13 | 14:28
Tsaar Vladimir I staat natuurlijk hoger in rang dan zo'n koninginnetje van wie de afkomst ook nog eens niet voor 100% zeker is.

steven paul | 11-10-13 | 14:43

Meneer Borodin.

Allereerst wat treurig om te horen dat u, ondanks diplomatieke onschendbaarheid, toch door de Nederlandse hermandad in de lurven bent gepakt en in de cel bent gebonjourt voor een dag.
Natuurlijk, als u uw vrouw + kinderen eventjes de hoeken van de kamer wil laten zien, geen problem, moet u zelf weten, echter zijn wij daar niet van gediend, en kunt u dus uw diplomatieke immuniteit in uw met wodka gebleekte reedt steken.

En dan nog iets, een speech van uw Führer Vladimir Putin.

''"In Russia live Russians. Any minority, from anywhere, if it wants to live in Russia, to work and eat in Russia, should speak Russian, and should respect the Russian laws. If they prefer Shari ‘a Law, then we advise them to go to those places where that's the state law. Russia does not need minorities. Minorities need Russia, and we will not grant them special privileges, or try to change our laws to fit their desires, no matter how loud they yell 'discrimination'.''

Misschien is het in Moedertje Rusland doodnormaal om op een middag na een harde dag noeste arbeid uw eega + kroost neer te hoeken, in Nederland vinden we dat echt niet kunnen, dus moet u daar gewoon gehoor aan geven en vooral NIET DOEN! Ondanks diplomatieke immuniteit bent u dus nog steeds een dikke lul driebier.

Met vriendelijke groet.

Willem Cornelis Kip

tl;dr : ongezien de tyfus.

Wc-kip | 11-10-13 | 14:41

Sorry voor de typgriep... lang geleden.

roosvrij | 11-10-13 | 14:38

Wanneer moet Nederland trouwens die twee politieagente uitleveren aan Rusland ?

Eurotokkie | 11-10-13 | 14:38

Poetin kijkt teveel Amerikaanse films waarschijnlijk.
Best gevaarlijk die aardappel alcohol zuipende paupers uit de Kaukasus.
http://s3.amazonaws.com/rapgenius/tumblr_m5qsmpFKP71rsbtfso1_1280.png

miko | 11-10-13 | 14:38

Vette actioneer shop! Was al bang dat met de pensionering van Conan de Rabarber die kunst was uitgestorven...

dedeurs | 11-10-13 | 14:36

Nog nieteens zo langeleden hiepen wij de Russen de winter door.

roosvrij | 11-10-13 | 14:35

Stukje lopen en ze zijn in coffeeshop Rusland. Of coffeeshop Siberie. Moskou aan de Amstel, niks nieuws.
.
\plop/

Mammeloe | 11-10-13 | 14:34

Money makes the World go around...

meneer Q | 11-10-13 | 14:34

@Haatgenerator | 11-10-13 | 14:24
Iets meer begrip voor Poetin zou op z'n plaats zijn, hij kan er weinig aan doen. Probeer jij maar eens een Rus te vinden die niet zuipt.

rara | 11-10-13 | 14:33

Lol @ posterpica :-)

CornholioNL | 11-10-13 | 14:30

Rusland nodigt Nederland uit voor een gala met het thema? "The World is Ours". Wedden wie er vannacht niet onder de galaplicht uitkomt?

Petrus de Rewa | 11-10-13 | 14:29

Zo dat zal me een knokpartij worden, jammer dat we Badr als rasechte NL-er niet kunnen sturen.
Zuip ze jongens !

Uw Verzekeringsadvis | 11-10-13 | 14:25

We weten ook helemaal niet of de kinderen van de diplomaat homofiel zijn.

ojédiaré | 11-10-13 | 14:24

Wanneer gaan we nu eens excuses eisen van de Russen? Ok, arresteren mogen we niet, maar elk zichzelf respecterend land had zijn drinkende en wangedragende diplomaat al lang terug geroepen. Bij onschendbaarheid komt grote verantwoordelijkheid en die moet je niet neerleggen bij iemand die die niet kan dragen.

Haatgenerator | 11-10-13 | 14:24

Charles de Batz | 11-10-13 | 14:21
Officieel schijnbaar wel.

Daarna mag je 'm tot persona non grata verklaren, het land uitdonderen en hopen dat Vlad 'm levenslang werkkamp geeft.

Smuts | 11-10-13 | 14:23

Poetin, een leider naar mijn hart. Met zo'n MP had de crisis hier geen schijn van kans gehad en probleemjongeren, al dan niet met bontkraag, en haatimams evenmin.
Sterker nog, hij had gewoon de hele EU geconfisqueerd.

Mark Smith | 11-10-13 | 14:23

Ik mis Joseph Luns. Dat was nog eens Min. van BuZa. Timmermans is slechts een vermakelijke clown met grootheidswaan.

brutus68 | 11-10-13 | 14:21

Dus als die Rus zijn kinderen aan een Siberische Totempaal in de tuin vastbindt en ze vervolgens met wodka in brand steekt, mag je alleen maar toekijken?

Charles de Batz | 11-10-13 | 14:21

Zou Timmerfrans nu op een oscar azen?
Maar met zo'n kop wordt die film geen kassucces.

Che_cuevara | 11-10-13 | 14:19

Het is in Rusland heel normaal om je kind een corrigerende tik met een balalaika te geven. #justsaying

ojédiaré | 11-10-13 | 14:19

Gisteren was toch de sterfdag van Piaf?

Jimmydepimmy | 11-10-13 | 14:19

Je kunt zeggen wat je wilt, maar zowel Poetin als Timmerfrans zouden een goede kans maken bij een casting bureau.

Borrelende Boris | 11-10-13 | 14:18

Hypocrisie, stupiditeit en inconsequent gedrag. Nee, dat verwacht je niet van onze elite.....

Rémy Martin ® | 11-10-13 | 14:17

De ambassadeur is (ook in z'n gedrag) de vertegenwoordiger van Poetin. Zou zijn gedrag echt geinspireerd zijn door de Russische Leider?

rara | 11-10-13 | 14:17

Timmerfrans timmert aan de weg.

ojédiaré | 11-10-13 | 14:15

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online Casino | Online Casino | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen