Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Hee Timmerfrans. Lafaard. DOE dan wat in Turkije

lastturkstanding.jpg Doe dan, Timmerfrans. DOE DAN. Met je idealen van een betere wereld vol gratis mensenrechten voor iedereen. Met je toezeggingen om Onze Jongens naar Malí te sturen om zandnegers met plofneigingen ab zu knallen. Met je intenties om nog meer Playmobil pliesiemannetjes op te gaan leiden in Kunduz. Doe dan en zeg tegen je Turkse vriend Tayyip Erdogan dat hij een kloodtzak is die mensenrechten met voeten treedt, de pers monddood maakt en onschuldige burgers traangast. Waarschuw hem dan dat zijn overwerkte politiekorps op de rand van een zenuwinzinking staat, maar dat de gedreigde inzet van het leger nog veel meer ellende gaat veroorzaken. Je zegt tenslotte zelf dat je zo 'erg geschrokken' bent van de gewelddadige ontruiming van het Taksimplein en Gezi Park. Dit is je kans, Frans. JE BENT MORGEN IN TURKIJE! Je kan dus zo ff bij Erdo op de superzoete thee gaan en hem deelgenoot maken van je diepste bezorgdheid. Maar neen. Niks van dat. De Grote Frans Timmermans blijft liever veilig bij de Syrische grens voor fotomomentjes met zielige vluchtelingen en stoere Nederlandse Patriots. En daarmee gaat hij dus de boeken in als De Man Die De Kans Had om als eerste buitenlandse MinBuZa in Turkije de president aan te spreken op diens gewelddadige acties tegen zijn eigen volk, maar die besloot om zijn verantwoordelijkheid te ontduiken via Buklaaf Servaes, die in de Kamer stond te hakkelen dat de MinBuZa niet zomaar zijn reisschema om kan gooien. Het is immers politiek een stuk veiliger om in eigen land de Turkse ambassadeur op het matje te roepen en daar stoere taal tegen uit te kunnen slaan, nietwaar? Zeg Timmerfrans. Met je praatjes. STA eens ergens voor, man. Lafaard. Of neemt Erdogan soms simpelweg niet op als Grote Frans Timmermans belt..?

Reaguursels

Inloggen

hamstertje toch, hierbij even wat officiele VN cijfers over dat achterlijke volkje van je.

36 tot 40% is analfabeet, meer dan 10 miljoen vrouwen bv.
meer dan 650.000 vrouwen gaan helemaal niet naar school, slechts minder dan 3@ van de vrouwen genieten een universitaire opleiding.

jullie scoren dan wel weer met het feit dat bijna 60@ van alle vrouwen worden mishandeld, 10 @ acht dat normaal.

maar ja wat wil je van een gewelddadig,achterlijk volk dat ontkent miljoenen armeniers en koerden te hebben omgebracht.

wil je meer feiten, laat het dan maar even weten, dan zoek ik het even voor je op.
objektieve feiten, niet van die mooie opgeleukte cijfers die adolf erdogan presenteerd.

hendrik j. | 19-06-13 | 22:40

@hendrik j

Half procent? Het is iig hoger dan 3%.Analfabetisme cijfers van jou kloppen ook niet. 15% van de vrouwen en 5% van de mannen. Komt ook nog eens door de oorlog met de pkk in het oosten. Aangezien dat voorbij lijkt te zijn, kan men het oosten van Turkije opbouwen. Aangezien je kennis over Turkije, op sesamstraat niveau is, kan je ook totaal niet serieus worden genomen.
www.nederlandersinturkije.nl/page/1/?s...

@bella
Wat betreft mijn uitspraken,hypocriet is de juiste woord voor jou en je kliek. Je kan alles zeggen over buitenlanders hier, maar o wee als er wat terug word gezegd. Inplaats van altijd naar een andere land te wijzen, zorg eerst zelf ervoor dat alles hier is opgelost. Maar jah daar heb je ballen voor nodig, laat daar nou net een tekort aan zijn in Nederland. Occupy hippies waren de enigste die de straat opgingen. Welkom in de gouden eeuw van Turkije ruggengraatloze, laffe hypocriet uber mensch volkje.

hamster2701 | 19-06-13 | 20:24

@hamster2701 | 19-06-13 | 11:13
Turkye is op sterven na dood, economisch gezien. En voor het overige wens ik u, gelet op uw te groffe uitspraken, gewoon als niet aanwezig te beschouwen.

BellaBella | 19-06-13 | 18:32

Waarom moet Timmermans Turkije de les lezen? Dat is nergens voor nodig en wordt nergens valide onderbouwd. Er is daar een intern probleem en dat lost men daar maar lekker onderling op.
Anderzijds geldt dat Erdogan zich niet moet bemoeien met onze interne aangelegenheden.
Zeg GeenStijl: dat bemoeien met andermans zaken, dat moeten we niet willen met z'n allen.

Amsterdamsko | 19-06-13 | 15:30

Timmerfrans staat zich nog elke ochtend onder de douche af te rukken bij het idee dat ie minister van BuZa is. Van zo iemand kan je toch niet verwachten dat ie dan ook nog ergens voor stáát!

Jippie | 19-06-13 | 13:09

hamster2701 | 19-06-13 | 08:52
"In elke blanke christelijk/katholiek land worden kinderen aan de lopende band verkracht door de o zo heilige priesters van je."


Klopt, verkrachting, zo noemen wij dat in deze "blanke christelijk/katholiek landen".
In de door jou blijkbaar zo hoog aangeslagen "islamitische landen/culturen" noemen ze het "huwelijk".

Wolveshead | 19-06-13 | 12:17

hamster, arme debiel die je bent dat je op onze kosten komt studeren en onze maatschappij veroordeeld.
het gaat toch zo goed met dat gajesland van je?

wel kijk er eens de info op na.
de meerderheid van de bewoners in aziatisch Turkije, bv anatolie, zijn analfabeet, jij idioot en zeker de vrouwen.

het groeipercentage, economische groei dus, wanneer dat je iets zegt is gezakt naar een half procent, het is afgelopen met de kunstmatige hype van dat apenland.

wat betreft haat, daar is niemand beter in dat de aanhangers van dat naargeestige geloof van je.
maar idd het zou Europa en zeker ook ons land, dus NIET jouw land, ons land dus goed doen wanneer al die lieden oprotten naar daar waar ze horen.

lekker heulen met de grote pedofiel en erdosnor.

hendrik j. | 19-06-13 | 11:41

Kindermisbruik is in dit land alleen wettelijk toegestaan als u een medewerker en deel uit maakt van onze beroemde jeugdzorg .

witchmaster | 19-06-13 | 11:18

@bella

Alle onderzoeken in het verleden die uitgevoerd zijn m.b.t kindermisbruik en ambtenaren zijn allemaal in de doofpot gestopt. Demminkje, rolodex. Dus jah een kinder verkrachtende overheid. Nederland is ook de enige land die een slechter cijfer krijgt wat betreft kindermisbruik/mensenhandel.
Ik heb niks tegen homo`s dat maak jij ervan. Aangezien je weet wie ik bedoel, shhht en buk alvast voor de 6 miljard bezuinigingen die hij nog in je ass gaat douwen.

@eetvis

Brazilië is niet bepaald om de hoek, te ver van me bed showtje. Een sterke, rijke Turkije vinden ze wel eng. Wat betreft geenstijl, die geilen natuurlijk op de vele reacties. Aangezien onderwerpen over buitenlanders hot zijn, vooral al ze zwart worden gemaakt.

hamster2701 | 19-06-13 | 11:13

@ BellaBella | 19-06-13 | 09:18
Selectieve berichtgeving, omdat Brazilië geen moskeeën en geen islamitische president heeft misschien? Ik doe maar eens 'n gok. ;-)

eetvis | 19-06-13 | 09:28

@eetvis | 19-06-13 | 09:13
Ik ben niet zeker dat het bewust opzettelijk selectieve berichtgeving is van 'de geenstijl' (ik zou niet kunnen verzinnen waarom), maar ik ben met u eens: in Brazilie gaat het ook niet jofel op dit moment. Iets met een corrupte zooi en zo waar het volk onder lijdt. Gelukkig hebben wij daar hier in het veilige westen geen last van.

BellaBella | 19-06-13 | 09:18

@hamster2701 | 19-06-13 | 08:52
Dat u het hebt over 'kinder verkrachtende overheid' geeft mij een heel vieze smaak in mijn mond. Maar wilt u even wegstrepen dat u 'studeert'? Want de com-ple-te hersendoodheid straalt van u af, en wel door deze: 'een betere economische groei realiseren'. Ik weet niet wat u 'studeert', maar mijn advies aan u is: word gewoon vuilnisman, 'studeren', zelfs nu dit al 30 jaar geleden afgeschaft is en het niveau dus casu quo 0 is, is voor u duidelijk *veel* te hoog gegrepen. Turkeye *krimpt* al jaren. Ik ga het u niet uitleggen, alhoewel het me maar 4 woorden kost; uw soort wil ik vooral niet wijzer maken dan nodig is. Ah ja, die 'homo/maagd' (wat hebt u toch openlijk tegen homos, terwijl etc?), wie bedoelt u daarmee? Als dat is wie ik denk dat het is, dan kan ik u zeggen: het is dan wellicht een homo (dat is in het land dat uw 'studie' betaalt geen probleem, overigens), het is dan misschien een maagd, maar het is wel *onze* homo en maagd; wilt u daar gewoon uw trieste mondje over dicht houden? We hebben al weer veel teveel van u gehoord, en dat is, hoe dan ook, slecht voor het milieu.

BellaBella | 19-06-13 | 09:14

Opvallend dat Geenstijl als de kippen berichtte over de volksopstand in Turkije, maar over de grootschalige demonstraties in Brazilië - dat een gelijkwaardig karakter heeft - lees je hier niks. Over selectieve berichtgeving gesproken..

eetvis | 19-06-13 | 09:13

@ hendrikje
Moeilijk he weerleggen wat ik zeg, kut he. Verdiep je meer in politiek dan in je haat.
Wat schattig, probeert te beledigen. Ik werk en doe een studie erbij, dus terug in je mandje.
Waar the fuck heb je het over met je varken, zijspan en stamhoofd bullshit. Dat zegt al genoeg over jouw kennis. Wel goed he , dat een land dat geregeerd word door stamhoofden, die rijden op varkens met zijspannen, een beter economische groei realiseren , dan die homo/maagd en zijn corrupte kliek.
In elke blanke christelijk/katholiek land worden kinderen aan de lopende band verkracht door de o zo heilige priesters van je. Ouders die hun eigen kinderen niet geloven. Priesters die over geplaatst worden en niet eens een taakstraf krijgen. Officiële cijfers gaan uit van 100.000+ en dat alleen door priesters al.
Ga zelf maar terug naar school. JIJ geen HOOFDLETTERS kennen, ish gratish jij gratis gebruik maken. ish bester leasbaar

hamster2701 | 19-06-13 | 08:52

Timmerfrans is goed bezig, met een triomfantelijk gezicht vertellen dat in ieder geval de boycot naar Israel doorgaat en de sinaasappels te voorzien van stickers omdat we moeten weten dat ze van bezettingsgebied komen. Opmerkelijk dat weer links de boventoon voert, waar blijft Rutte, weer een rubberen rug?

lanexxx | 19-06-13 | 08:47

zeg hamster, wat doe jij in NL?
uitkeringkjes opvreten en ook nog een grote bek hebben?
sodemieter op terug naar je anatolische dorp, waar de burgemeester of stamhoofd nog op een varken met zijspan rijdt.

dus jij bent een fan van erdosnor? wel voor mij is die islamboef gewoon de reincarnatie van adolf.

en wat betreft dat kinderverkrachten, wel eens nagedacht wat die pedofiele profeet van jou allemaal uitvrat met kleine meisjes en wat nog immer in dat vrijheid blijheid geloof van jou gebeurd.

o ja, dumbhead als je niet weet wat reincarnatie betekend vraag het een leerling van die briljante galdoen school uit rotterdam.

hendrik j. | 19-06-13 | 08:22

Ik zeg altijd in het buitenland dat ik niet beter weet dan dat nederland geen minbuza heeft.

BellaBella | 19-06-13 | 08:17

hamster2701 | 19-06-13 | 06:32 | + -2 -

Het gaat niet om de anderen, hamster.
Het gaat om Erdogan

Het gaat niet om het park, hamster.

Als je je kop in het zand steekt, hoef je niet eens de andere kant op te kijken.

Anijsblokje | 19-06-13 | 08:00

timmerfrans, gaat helemaal niets tegen erdosnor zeggen want dat is een islamitische vriend en frans is een linkse braadlul en die geilen op moslims en NIET op joden.

eindelijk krijgt islamolinks zn zin, we gaan sancties uitvoeren tegen israel en we worden hehtere vriendjes met die heerlijke knullen van hamas en fatah.

ach ja is een keuze die voor islamvereerders van links gauw is gemaakt.
oei, gretta zit te soppen van genot en van agt, daar wil ik niet eens over nadenken.

hendrik j. | 19-06-13 | 07:32

Lieve inhoudsloze bevooroordeelde geenstijl sletjes, hou het lekker bij je kikkerlandje problemen. Turkse politiek is te complex voor jullie. Zonder de taal zelf te spreken en alles te volgen, kom je niet verder dan cnn en nl1 te kopieren.

Park waarvoor ze rellen, staat er bekend om zijn prostitutie en de bijbehorende pimps. Elke boom is een afwerkplek. Na donker komt er ook niemand daar behalve de hoerenlopers.
Vooral er niet bij zeggen dat in de tijd van akp , er 27 stadsbossen erbij zijn gekomen. En de vele bossen buiten de stad.
Plan van de akp voor gezipark was alle bomen tijdelijk weghalen en opnieuw planten. Winkelcentrum, museum en de oorspronkelijke ottomaanse barraken terug brengen. Verkeer bij taksim plein zou ondergronds gaan. Alles erboven zou schoon groen en relax worden

Onschuldige demonstranten zeg je, geenstijl? Waarom steken ze dan de toko`s van de hardwerkende volk in brand? Die hebben geen vangnet , behalve hun kiosk. Slopen de complete omgeving, bussen van de ov vernield, alles onder de grafitie.
Agent van brug gegooid!! 2 agenten neergeschoten!! Akp kantoor in brand gestoken en beschoten met raketwerper!! De radicale groep die een zelfmoord aanslag pleegde op de Amerikaanse ambassade loopt tussen die relschoppers, chp, mhp partijen helpen het te organiseren. Dat zijn nou net de 2 partijen die gedecimeerd zijn met de vorige verkiezingen. Waarvan 1 seculier, corrupte elite is. De andere is een koerdische partij die banden heeft met de pkk. 1 op de 2 stemgerechtigden hebben hun stem aan de akp gegeven. Dat er paar duizend de boel slopen zegt niks in een land van 80 miljoen. Daarnaast zie je vele communisten vlaggen tussen die mensen. Dat mooi arabische lente truukje gaat niet werken, Erdogan is te slim, sterk en speelt het spel beter. Al die lobbys, regeringen en geheime diensten.

Ocuppy? g8? g20? Londen rellen? rellen in Frankrijk? Die zijn ook met een veertje gestopt toch? Is heel goed naar ze geluisterd ook he.

Als sinds de oprichting van Turkije, wordt het land verscheurd door corrupte partijen, zwakke leiders en westerse landen. Jullie willen dat blijkbaar heel graag terug. Hoppa busladingen Turken hierheen, chaos en terrorisme.

Klaag maar over je kinder verkrachtende regering van je, die ook nog eens elke verkiezing je naait en leegroof. De Turken lossen hun eigen problemen wel op.

hamster2701 | 19-06-13 | 06:32

Frans Timmermans staat in min achting even hoog als Ad Melkert.... ik veeg met zulke lui niet eens de stront van mijn schoen (uit medelijden met de stront)want daar zijn ze te min voor.

Is er een goede reden om even bij Erdogan binnen te wandelen mbt de geweldplegingen en Fransje belt een klein minuutje met zijn collega mr en zegt dat het allemaal best is, nietwaar Frans?

Sebnalak | 19-06-13 | 05:22

wat is die timmermans populair. 350+ reaguursels.
had voor vanavond nog nooit van die man gehoord.
snap ook niet wat ie nu wel of niet goed of fout doet.
kan beter niks doen, altijd goed. doe ik ook.

ookgoeddan | 19-06-13 | 04:48

ja, dat doet pijn he fransje dat je nu deze EU knuffelmoslim een grote muil moet geven. dat moeten we toch niet willen met z'n allen! maar er gaat natuurlijk nog steeds geen lampie branden he? schooltje met fraude in rotterdam, haatmannetje met teveel macht in toerkei, incidentjes mensen, ga maar lekker slapen, fransie houdt de wacht...

kaplaarzenverkoper | 19-06-13 | 04:20

@Van Dikhout | 18-06-13 | 23:45
nee gladiool.
of ben jij van de gs redactie ofzo?
van mij mogen ze de kranten ook zo drukken.

ookgoeddan | 19-06-13 | 03:22

@dutchbasterd | 19-06-13 | 02:10
Zou er in Nederland een rechter zijn die hem veroordeelt?
Denk het niet. Hij zal nog wel wat van 6 nullen achter de hand houden.
op Bonaire heeft hij(gaat rond) al lang wet geregeld.

miko | 19-06-13 | 02:28

@necrosis | 19-06-13 | 02:10
Sinds als je regelmatig ergens op knalt en veel door ruw terrein rijdt. Dan heb je nog wel eens een binnenband nodig.
Maar inderdaad Yaris en Prius rijdertjes weten niet meer wat een binnenband is.
*necro uitlacht*

@necrosis | 19-06-13 | 02:12
Een beetje limoen in je bier doen nu. Ook lekker kan ook prima bij zwaarder bier.
En te warm? ideale temp zou ik zo zeggen.


@Baby Rasta | 19-06-13 | 02:10
Of een beetje op zee rondkijken
www.youtube.com/watch?v=gDbymM5qK4w

miko | 19-06-13 | 02:26

@Baby Rasta | 19-06-13 | 02:15
Als je alcohol drinkt (zelfs steenkoud), heeft je lever water nodig om het af te breken.
Dit water wordt aan de rest van je lichaam onttrokken, waardoor door dehydratie (uitdroging) ontstaat.
En bij dit soort temperaturen is dat niet verstandig.

necrosis | 19-06-13 | 02:23

*Out* even in slaap vallen in deze helloven terwijl ik Comedy kijk en mn laatste slokje doe.

Baby Rasta | 19-06-13 | 02:19

necrosis | 19-06-13 | 02:12 | + 0 -

Het is nooit te warm voor een trip of u moet die dingen op het balkon leggen met dit weer.

Baby Rasta | 19-06-13 | 02:15

@miko | 19-06-13 | 02:07
Mij boeien die smokkeltrucs niet, ik gebruik namelijk geen drugs.
Af en toe een tripeltje, maar daar is het momenteel veel te warm voor.......

necrosis | 19-06-13 | 02:12

@miko | 19-06-13 | 02:02
Sinds wanneer hebben auto's binnenbanden?

necrosis | 19-06-13 | 02:10

@tattooboer | 19-06-13 | 02:01
Je bent reddeloos.
*moe het hoofd schud*

miko | 19-06-13 | 02:08

@necrosis | 19-06-13 | 02:05
Hoe of wat mensen doen om die dingen naar binnen te smokkelen wil je niet weten. Vrouwen duwen ze in hun doos mannen in hun pakje sigaretten of in hun anus.
Maar goed, mits goed verpakt.
Worst is uiteindelijk ook niks anders dan een anus gevuld met vlees.

miko | 19-06-13 | 02:07

De vrije markt lost alles op, dus gewoon even afwachten.

kloopindeslootjijook | 19-06-13 | 02:07

@Baby Rasta | 19-06-13 | 01:56
Of mula.

miko | 19-06-13 | 02:05

@miko | 19-06-13 | 02:00
Je hoeft die pillen toch niet in je reedT te douwen om ze een uitgaansgelegenheid binnen te smokkelen?
Koop een pakje sigaretten, knip ze een centimeter korter, en knip een stukje karton uit om die centimeter 'bergruimte' mee af te dekken.

necrosis | 19-06-13 | 02:05

Timmermens, Timmermens, wandel over water dan krijg je pas veel fans.

Lewis Lewinsky | 19-06-13 | 02:04

@necrosis | 19-06-13 | 01:46
Hij is, sorry, heeft, zo een grote lul dat hij er een auto binnenband omheen doet!
*knipoog*

miko | 19-06-13 | 02:02

@Baby Rasta | 19-06-13 | 02:01

Truste Rasta.

OUT

pius | 19-06-13 | 02:02

@miko | 19-06-13 | 01:53
Kerel...
Als jij coke met zulke hoeveelheden snuift, vind je dan zelf niet dat over heel veel grenzen heen gaat?
Ik durf zelfs e beweren dat als je zulke dingen thuis hebt dat je anus zó verdoofd is dat je er gemakkelijk 5 van inschuift.
Dat gezegd hebbende sluit ik rijen en aagt hier et licht ook uit.
Trusten!

tattooboer | 19-06-13 | 02:01

@pius | 19-06-13 | 01:46

Strooit wat slaapzand in de ogen van @pius

Baby Rasta | 19-06-13 | 02:01

@Baby Rasta | 19-06-13 | 01:56
Ik meen dat exportproduct nr 1 van NL momenteel gratis geld is.
Vraag maar aan Timmerfranz.....

necrosis | 19-06-13 | 02:00

@Baby Rasta | 19-06-13 | 01:56
Hij bedoelt hoe de pillen de dikso of het veest binnen gesmokkeld worden.
Dombo!

miko | 19-06-13 | 02:00

^tattooboer

Baby Rasta | 19-06-13 | 01:59

@Baby Rasta | 19-06-13 | 01:51
Nee hoor het ging fout toen alles en iedereen de geneugten als een recht gingen zien. Op het moment dat een uitkering voor wat dan ook niet langer als een vangnet werd gezien maar een regulier inkomen.
Van jong en oud tot arm en rijk.

@pius | 19-06-13 | 01:46
*Terug zwaait*
;)

miko | 19-06-13 | 01:59

Coke komt via schepen hier of desnoods door ezels aan op Schiphol. Die dombo's heten in Zuid-Amerika niet voor niks Burro's. XTC dat is exportproduct nummer 1 van NL ongeveer en wordt gebrouwen in Brabo kelders. Geen anus dus die eraan te pas komt als je die pil in NL koopt.

Baby Rasta | 19-06-13 | 01:56

@DANNY3960 | 19-06-13 | 01:52
Ik kom zelf vaak aan de pacifische kust. Een vriend van me heeft er een aantal plantages.
prachtige zwarte stranden en kalm water buitegaats.
Hardstikke mooi man. Wel duur daar in vergelijking met de rest van de regio.
Ga je op vakantie of ga je er wonen?

miko | 19-06-13 | 01:56

@miko | 19-06-13 | 01:53

Goed dat jij dat ook vind. Dat beid troost, dat gezegd hebbende. Ik ga oogdicht.

Slaap wel strx!

pius | 19-06-13 | 01:55

@Baby Rasta | 19-06-13 | 01:51
Een staat in crisis (zelf veroorzaakt of niet0 gaat altijd over op een status aparte van zelfbehoud met de burger op de derde plaats, na zichzelf eerst de beurzen/banken en dan de burger. Dit is nagenoeg wel aangeleerd gedrag. Wij moeten onze staat opnieuw leren ons te gehoorzamen, ook al kost de staat dat zijn kop.

tattooboer | 19-06-13 | 01:54

@Baby Rasta | 19-06-13 | 01:51

Nee joh. Vroeger werd er meer gegraaid, want er was geen zicht en minder controle op.

laat je niet misleiden door versimpelingen alhier.

pius | 19-06-13 | 01:54

@pius | 19-06-13 | 01:24
Waar.

@tattooboer | 19-06-13 | 01:39
Raar, je bent over al in de wereld geweest.Spreekt 7 talen vloeiend en ook nog verschillende dialecten en dit moet ik je uitleggen?
vooruit.
Zie.
www.tuotraalternativa.com/wp-content/u...

miko | 19-06-13 | 01:53

pius | 19-06-13 | 01:44 | + 0 -

Het begon aanvankelijk goed. Tot het graaien en zelfverrijken van de boom generatie begon. Zo had Joop het niet bedoeld volgens mij. Daarna is het doorgeschoten en nu moet de huidige generatie ervoor opdraaien.

Baby Rasta | 19-06-13 | 01:51

@necrosis | 19-06-13 | 01:46
Jij mag haar auto noemen hoor, maar hoe dan ook, aanduwen gaat.

tattooboer | 19-06-13 | 01:51

@Baby Rasta | 19-06-13 | 01:45
Één pot nat, wat betreft de smokkelmethode.
Of je het nou spuit, slikt, drinkt, snuift of in je oog douwt, kans is groot dat het in iemand zijn anus is geweest een kwartier voor je het "neemt". veel succes daarmee.

tattooboer | 19-06-13 | 01:48

@tattooboer | 19-06-13 | 01:42
Je gaat je auto in brand steken?
*knipoog terug*

necrosis | 19-06-13 | 01:46

*naar minnende geenlevenhebber zwaait*

pius | 19-06-13 | 01:46

tattooboer | 19-06-13 | 01:39 | + 0 -

Ik weet heus wel het verschil tussen coke en pillen, vandaar mijn vraag. Jij begint eerst over coke en dan vergelijk je dat met pillen.

Baby Rasta | 19-06-13 | 01:45

@Baby Rasta | 19-06-13 | 01:41

De staat heeft nooit in dienst van de burger gestaan en als dat wel zo was heeft de staat nooit meer in dienst van de burger gestaan dan de laatste 50 jaar.

pius | 19-06-13 | 01:44

@miko | 19-06-13 | 01:39
Tuurlijk weet ik dat, ik ga die ban van supramthijsje zó hard vieren dat de buren verbrand rubber zullen ruiken. *knipoog en kusje*

tattooboer | 19-06-13 | 01:42

miko | 19-06-13 | 01:35 | + 0 -

Je maintendrai wordt door de staat af en toe te letterlijk genomen. Die staat al lang niet meer in dienst van de burger.

Baby Rasta | 19-06-13 | 01:41

@Baby Rasta | 19-06-13 | 01:30

Mijn god. Hoe inhumaan. De beschaving waar we zo hard voor hebben gevochten is dus ook niet aan jou besteed.

Wat een teleurstelling.

pius | 19-06-13 | 01:41

@miko | 19-06-13 | 01:36
Wat is een klenku?

tattooboer | 19-06-13 | 01:39

@tattooboer | 19-06-13 | 01:27
Moehahahaha.
Ik doe in die van mij altijd warm water. dan is het net echt.
Maar dat wist je al he tattooboer?
*vette knipoog geeft*

miko | 19-06-13 | 01:39

@Baby Rasta | 19-06-13 | 01:35
Wat een ondermaatse vraag.
Heb je nou echt je hersentjes hiermee bezig gehouden om maar niet te realiseren dat je misschien pillen slikt die iemand in zijn anus naar binnen smokkelde op je semi intellectuele feestjes?

tattooboer | 19-06-13 | 01:39

@tattooboer | 19-06-13 | 01:32
Dat is de reden dat ik mijn hash per blok koop en mijn coke als klenku. Dan weet ik zeker dat het niet bij iemand in zijn anus heeft gezeten.

miko | 19-06-13 | 01:36

tattooboer | 19-06-13 | 01:32 | + 0 -

Sinds wanneer is coke een pil?

Baby Rasta | 19-06-13 | 01:35

@necrosis | 19-06-13 | 01:21
Hey, je hebt die 100 sneeën in mijn gezicht weggesoept..

tattooboer | 19-06-13 | 01:35

@tattooboer | 19-06-13 | 01:30
EN......... scarfication!!

@Baby Rasta | 19-06-13 | 01:30
De staat is er voor iedereen en iedereen voor de staat. het zou verzonnen kunnen zijn door die neger die musketier verhalen schreef.
Het probleem is dat we dat ook vragen en de staat voor ziet et want we zijn stemvee.
Daarna baalt iedereen weer van de belastingen maar vult even zo makkelijk weer formuliertjes in om weer geld terug te ontvangen. Want 'daar heb ik recht op" en zo is de cirkel rond.

miko | 19-06-13 | 01:35

@miko | 19-06-13 | 01:23
Coke snuiven die in een anus word vervoerd is weer wel goed heh? Weet jij veel hoe die pillen in de disco komen... Hoe vetter de kanis hoe meer pillen in de anus.

tattooboer | 19-06-13 | 01:32

miko | 19-06-13 | 01:14 | + 0 -

Nee, maar ik sta er uiteraard voor open. Het is al meer dan 350 jaar geleden dat men in dit land in opstand kwam met hooivorken tegen de heersende macht. Nu wordt iedereen zoet gehouden door een verzorgingsstaat. Tis wachten tot die niet meer overeind gehouden kan worden door een overschot aan onrendabel volk. Dan breekt ook dan de pleuris los. En dan zie ik graag weer de galg op de Lange vijverberg in mijn woonstad.

Baby Rasta | 19-06-13 | 01:30

@miko | 19-06-13 | 01:14
jezus was meer van de piercingen.

tattooboer | 19-06-13 | 01:30

@miko | 19-06-13 | 01:19
Ik dacht, ik doe het wel even voor jou, je passie voor bijzondere bijeenkomsten kan je nu ongegeneerd delen.
imagehosting.rodsnsods.co.uk/8012501a0...

tattooboer | 19-06-13 | 01:27

@necrosis | 19-06-13 | 01:21
Nee want die ken ik. :)
En dat wist je! ;)
Maar.wat.is.dit.een.lekker.nummer.!!!!!!!
www.youtube.com/watch?v=qMzhkoRZskA

miko | 19-06-13 | 01:26

@tattooboer | 19-06-13 | 01:24

Klopt. Meestal ben ik vrij mild. Al zeg ik het zelf.

pius | 19-06-13 | 01:25

@miko | 19-06-13 | 01:21

Jawel. Die is vrij. Binnenkort in de theaters in de buurt denk ik. Hard nodig ook. Zelfs de term middelmaat is te hoog gegrepen voor velen hier reaguursgewijs tegenwoordig.

Een idiotentsunami als je het mij vraagt.

pius | 19-06-13 | 01:24

@pius | 19-06-13 | 01:11
Dat gezegd hebbende, ik heb jou maar één keer betrapt op een klein schandalig anti-Wilders oprispinkje.

tattooboer | 19-06-13 | 01:24

@tattooboer | 19-06-13 | 01:16
Gatver, koffie die uitgescheten word. DAT moesten ze verbieden!! ;)

miko | 19-06-13 | 01:23

miko | 19-06-13 | 01:19 | + 0 -

Have a good time. Ik ga naar Costa Rica.

DANNY3960 | 19-06-13 | 01:23

@miko | 19-06-13 | 01:19

Mooi speelgoed inderdaad. Gratis therapie. Zo besparen we de samenleving een hoop geld met zijn allen.

Over bijkomende voordelen gesproken.

pius | 19-06-13 | 01:22

@pius | 19-06-13 | 01:11
Maar supermathie was de laatste tijd ook niet goed te verstaan zover zat hij bij bakito in zijn hol.
Over origineel gesproken. Onze Midden-Amerikaanse keizer is nooit meer los gelaten?
Dat is ook jammer.

miko | 19-06-13 | 01:21

@pius | 19-06-13 | 01:10
Tja vroeger ging je naar El Paso in Wuustwezel in belgie. Daar zag je dan volwassen mensen met gewone banen cowboy spelen.
Of van die waterloo feestjes met trompetten uniformen en nep kanonnen.
Nu gaan we het web op als web knights.
Nog leuker nog anoniemer.
*even porno surft*

miko | 19-06-13 | 01:19

@miko | 19-06-13 | 00:58


@pius | 19-06-13 | 01:10
Mag ook wel, een beetje kritiek is goed voor je moraal. Zelfkritiek is oook goed, zoals, ik had die kaviaar allang weer terug in de koelkast moeten doen en die kopi luwak is morgen ook kapotstuk want te lui de deksel er op te doen..

tattooboer | 19-06-13 | 01:16

@tattooboer | 19-06-13 | 01:04
Mooi, die vergeving.
Misschien moet je de nick tattoojezus aan nemen. ;)

@Baby Rasta | 19-06-13 | 01:07
weet je waar de fout ligt? Bij jouw,mij, iedereen. We zijn zo gaan vertrouwen op de staat als almachtige verzorger dat we er helemaal door ingekapseld worden.
Van een staat die zich vroeger met heel weinig bezig hield tot nu een moloch die zich overal mee bemoeit tot uiteindelijk je voedsel wat je tot je neemt. We hebben met het bouwen van de sterke natie staten en verzorgingsstaten en systeem bedacht dat zich zelf in stand houd en uitbouwt.
Heb je ooit de film the cube gezien?

miko | 19-06-13 | 01:14

@tattooboer | 19-06-13 | 01:04
Mooi, die vergeving.
Misschien moet je de nick tattoojezus aan nemen. ;)

@Baby Rasta | 19-06-13 | 01:07
weet je waar de fout ligt? Bij jouw,mij, iedereen. We zijn zo gaan vertrouwen op de staat als almachtige verzorger dat we er helemaal door ingekapseld worden.
Van een staat die zich vroeger met heel weinig bezig hield tot nu een moloch die zich overal mee bemoeit tot uiteindelijk je voedsel wat je tot je neemt. We hebben met het bouwen van de sterke natie staten en verzorgingsstaten en systeem bedacht dat zich zelf in stand houd en uitbouwt.
Heb je ooit de film the cube gezien?

miko | 19-06-13 | 01:14

@tattooboer | 19-06-13 | 01:07

Ik hoop dat het onze genadige Here Mod behaagt onze linkse rakker weer snel door de rechtse draden te laten galopperen.

Dat monomane virtuele gekontneuk hier verdiend nu eenmaal tegenwicht.

pius | 19-06-13 | 01:11

@miko | 19-06-13 | 01:05
Omg, ik ben helemaal geschokkeerd! Er heeft er één een horloge! Ze kunnen al kloklezen.

tattooboer | 19-06-13 | 01:11

@Springbank | 18-06-13 | 20:05

Sij comen bij paren,
Om te vergaren,
In den Haegh.
Sij sijn ’er so graegh.
Sij drinken een glas,
Sij pissen een plas
En laten de saak soo als hij was.
Sondaghs absent,
Maandaghs in ’t Logement,
Dinghsdags present
Woensdaghs compleet
Donderdaghs niet gereet,
Vrijdaghs niets gedaan,
Saterdagh na huijs gegaan.

©1728 anonieme reaguurder

wakkere_nederlander | 19-06-13 | 01:11

@miko | 19-06-13 | 01:08

LOL.

Internet zonder veroordeling is als Kim Khardasian zonder tieten inderdaad.

Een wrang spektakel.

pius | 19-06-13 | 01:10

@Baby Rasta | 19-06-13 | 00:54
Ik dacht dat we hier waren om alles en iedereen te veroordelen? Daar gaat het hier om! Lekker je gelijk halen op de interwebszzz en morgen je kop weer laten hangen naar de baas,opdrachtgever of uitkeringsinstantie.
Who cares?

miko | 19-06-13 | 01:08

Mooi, mijn koffers staan klaar.

DANNY3960 | 19-06-13 | 01:07

Ik zeg het niet graag, maar de NWO laat zn ware gezicht steeds meer zien. Er zal hoe dan ook een Superstaat komen en Turkenland heeft nu bewezen dat ze er prima bij passen. Kwestie van tijd dat Turkije dus mag aansluiten bij de EU. Bij elke G8 of G20 conferentie worden mensen die durven op te komen tegen de heersende wereldmacht en de grootbankiers getrakteerd op een waterkanon. Grappig dat de mensen die nog en masse proberen op te komen voor hun rechten op dit forum juist altijd weg worden gezet al werkschuw langharig tuig.

Baby Rasta | 19-06-13 | 01:07

@pius | 19-06-13 | 01:00
Pas maar op dat je geen vingers kwijt bent straks. Gortig dekt de lading niet.

tattooboer | 19-06-13 | 01:07

@pius | 19-06-13 | 01:00
Niet stiekem loslaten Pius. Laat hem maar even tot rust komen.

miko | 19-06-13 | 01:05

@tattooboer | 19-06-13 | 00:54
Die met dat uitgewoonde gat waar bakito altijd op ligt te raggen?
Die zit in hotel Hemelkijken.
Hij stuurt je net een filmpje!
www.youtube.com/watch?v=MHZWyC781zY

miko | 19-06-13 | 01:05

@miko | 19-06-13 | 00:58
Een beetje gek, artistiek, achja, hoe je het noemen wilt, maar drugs zijn voor losers en ik zeg alleen dat het van de jeugd weggehouden moet worden, volwassenen mogen zich de tering zuipen aan wiet en cocaine. Boeit mij dat, maar spaar de jeugd een beetje, en dat gaat dus hartstikke mis nu. Het zijn twee jonge mensen die de dood hebben gevonden met dat gif in die pillen, geen 40gers. daar zit mijn boodschap, maar je fixatie met mij heeft je zo gecharmeerd dat je dat niet ziet. Het is je vergeven.

tattooboer | 19-06-13 | 01:04

@miko | 19-06-13 | 00:58

Een flower power nazi. Dat is een mooie Godwin op dit uur.

Kudo's.

pius | 19-06-13 | 01:02

@Baby Rasta | 19-06-13 | 00:54
@tattooboer | 19-06-13 | 00:24 | + -1 -
Die inkt op je kale voorknikker heeft duidelijk je hersenen aangetast. Ik vraag me af altijd weer af wat je drug of choice vroeger was. Want je weet wat ze zeggen. Degenen die gestopt zijn, bekeerd of "het licht" gezien hebben zijn de ergste moralfags.
~
Als dit geen oordelen, veroordelen en opsluiten met de sleutel weggooien tegelijk is..
Lust je je eigen reaguursels nog wel?Enige oordeel dat ik over jou ooit had is dat je een loser bent als je drugs gebruikt, en je bent al een goede twee weken bezig jezelf in allerlei desastreuze houdingen te buigen om me ongelijk te geven dat het al niks meer of minder dan grappig is.

tattooboer | 19-06-13 | 01:00

@tattooboer | 19-06-13 | 00:54

Ik geloof dat hij op stal is gezet dat arme beest. Ik zal hem wat suikerklontjes brengen en een wortel.

pius | 19-06-13 | 01:00

@tattooboer | 19-06-13 | 00:54

De Sancho Panza van Bakito heeft even vakantie. Hoewel de term "Sancho Panza" wellicht teveel eer is voor die druiloor van een SuperMatthijs.

brutus68 | 19-06-13 | 00:59

@tattooboer | 19-06-13 | 00:45
Ach kijk meneer vraagt alle vrijheid voor zijn eigenaardigheden maar wil iemand anders wel zoveel mogelijk zijn wil opleggen.
Hypocriet.
Verder ben je niet apart. Zo een uitspraak doet me denken aan van die huismutsen die van zich zelf zeggen dat ze best wel een beetje gek zijn.Tja.

@pius | 19-06-13 | 00:43
Nee hoor, geen trol.
Een zweefteef met voorliefde tot verbieden.
En soort flowerpower nazi zeg maar.

@de betaalautomaat | 19-06-13 | 00:41
Niet genoeg lesbo's om alle mishandelde turken kinderen te plaatsen. Zelfs niet genoeg homo's. Of je moet Paul de Leeuw met zijn mega salaris een treinlading vol geven.Maar dan begrijp ik Erdogan weer wel.

miko | 19-06-13 | 00:58

tattooboer | 19-06-13 | 00:52 | + 0 -

Maar ik zal nooit over u oordelen. Ik laat u verder in uw waarde. Ik verwacht uiteraard hetzelfde terug.

Baby Rasta | 19-06-13 | 00:54

@pius | 19-06-13 | 00:43
Ik geef net toe dat ik Napoleon ben, dus het zal het tweede wel zijn. Heeft iemand mijn hobbelpaard gezien? hij luistert naar de naam supermathijs.

tattooboer | 19-06-13 | 00:54

@Baby Rasta | 19-06-13 | 00:37
Je gokt, staat je niet, de zaken invullen waar je geen weet van hebt maakt jou niks beter dan een onvoldoende geinstrueerde godswaanzinnige.

tattooboer | 19-06-13 | 00:52

@tattooboer | 19-06-13 | 00:47

Nou van mij hoef je niet Naar ST-Helena hoor. Ik vind het best amusant allemaal.

Ben er nog niet helemaal uit bij jou.

pius | 19-06-13 | 00:50

@pius | 19-06-13 | 00:35
Hoe weet jij dat?
heb je mijn IP adres?
Je bent mijn waterloo pius..

tattooboer | 19-06-13 | 00:47

@miko | 19-06-13 | 00:31
Is dit nou echt wat je doet?
Internet en Geenstijl zó serieus nemen dat je er zó intens mee bezig bent mensen te profileren? Dat je ruimte over hebt voor zulke nonsens!
Heb je geen leven?
Want wat je eigenlijk zegt met je bekrompen reaguursel is dat je een andermans levensstijl niet accepteert en je bent zelf degene die met zijn vingertje wijst, ow kijk, die tattooboer, die doet rare dingen, ow wat fout, ow hij is zó apart dat hij hulp nodig heeft, nou meneer miko, jij hebt zelf de hulp nodig, hulp bij het accepteren van de ander. Al zou ik op de kop staan 2 uur per dag de hele reeks van kuifje lezen zou je dat maar hebben te accepteren.

tattooboer | 19-06-13 | 00:45

@Baby Rasta | 19-06-13 | 00:37

LOL.

Er zijn twee opties. Of tattooboer is een trol ( een goeie zelfs, toegegeven) Of hij is knettergek.

Meer smaken zijn er niet.

pius | 19-06-13 | 00:43

@klote land | 19-06-13 | 00:39

Waar had geert gelijk in dan? dat hoor ik hier de hele tijd maar ik heb eigenlijk geen idee.

So enlighten me.

pius | 19-06-13 | 00:41

En zet je standpunt meteen kracht bij door te dreigen alle Turkse pleegkinderen bij lesbo's te plaatsen. Vindt Erdogan tof.

de betaalautomaat | 19-06-13 | 00:41

@zeg maar jansen | 19-06-13 | 00:15
Wat zou ik dat gesprek even graag horen.
Dat moet wel zo geforceerd zijn geweest dat het als niets minder dan engelse satire moet hebben geklonken.

tattooboer | 19-06-13 | 00:40

Nee gs, stel je voor dan heeft Geert gelijk. Liever me koppie in het wel bekende zand steken

klote land | 19-06-13 | 00:39

Heeft iemand nog een biertje toevallig? Of het geld ervoor.. Je krijgt een fisting voor terug.

Maar turkije redt zich wel en als niet hebben ze een probleem, ik haal dan mijn pistachionoten uit california en mijn druiven uit frankrijk of chili.

de grote Anti | 19-06-13 | 00:38

tattooboer | 19-06-13 | 00:24 | + -1 -

Die inkt op je kale voorknikker heeft duidelijk je hersenen aangetast. Ik vraag me af altijd weer af wat je drug of choice vroeger was. Want je weet wat ze zeggen. Degenen die gestopt zijn, bekeerd of "het licht" gezien hebben zijn de ergste moralfags.

Baby Rasta | 19-06-13 | 00:37

@de grote Anti | 19-06-13 | 00:31

LOL;)

pius | 19-06-13 | 00:35

@tattooboer | 19-06-13 | 00:24

Het enige wat jij hier doet is dingen uit je duim zuigen. En die specifieke info was niet aan mij gericht dus je lult ook nog eens uit je nek.

Straks ga je hier nog vertellen dat je Napoleon bent.

pius | 19-06-13 | 00:35

SChijnbaar is dat echt een tactiek..

de grote Anti | 19-06-13 | 00:32

Ik loop gewoon rond met een zak vol met telefoons

de grote Anti | 19-06-13 | 00:31

@tattooboer | 19-06-13 | 00:28
Jij niet hoor. Een zeverende moraal ridder met een verbod fetisj dat ben je. een Erdogan in de dop zeg maar.
En wat ik van jouw geloof? Vrij weinig iemand die lsd kicks probeert te halen uit kaleidoscoopachtige filmpjes en zegt in hogere sferen te komen door yoga. Tja vaag en duidelijk toe aan hulp.

miko | 19-06-13 | 00:31

@de grote Anti | 19-06-13 | 00:18
Neem een real doll. Daar kun je echt in klaarkomen.

miko | 19-06-13 | 00:28

Ik heb die film maniac weer gezien , de recente, en had een fles wijn nodig.. Antisoof, nu mag jij het overnemen.

de grote Anti | 19-06-13 | 00:28

@zeg maar jansen | 19-06-13 | 00:17
nah, als je der maar tendentieus, ongefundeerd en nodeloos kwetsend bij typt, is mij alles best.

tattooboer | 19-06-13 | 00:28

@miko | 19-06-13 | 00:19
Ik zal je een geheim verklappen, puisten uitknijpen word ook als automutilatie gezien, nagelbijten ook, korstjes krabben, korstjes van lippen bijten, tanden stoken tot het bloed enz, dus niet zo stukkijken op tattoos en piercings.

tattooboer | 19-06-13 | 00:27

Oke , ik wil alle bekende nederlanders op een rij..
Alfhabetisch graag.

de grote Anti | 19-06-13 | 00:26

He voordat jullie allemaal gaan twijfelen, ik bedoel dat er ook psychopaten zijn

de grote Anti | 19-06-13 | 00:24

Hebben die demonstraties eigenlijk nog effect gehad?
Of blijft erdo bij an standpunt?

cobie | 19-06-13 | 00:24

@zeg maar jansen | 19-06-13 | 00:12
Néé, geen woord gelogen!
Ik ben ook de sterkste man van Engeland en heb de meeste fietsen al uit Duitsland terug gehaald.
manmanman, natuurlijk is het uit de duim gezogen, maar het is zo leuk om pius uit zijn tent te lokken, die echt mijn reaguursels herinnert, zich er bedient als hij niks beters kan verzinnen. Toch pius?
Misschien moet je Fransje achterna de reis naar turkije nemen, fluister Frans zijn eigen hersenspinsels in en héél misschien krijg je nadien een bosje bloemen.

tattooboer | 19-06-13 | 00:24

de grote Anti | 19-06-13 | 00:21 Maar we bellen niet.

Zoals bangefrans. www.volkskrant.nl/vk/nl/2686/Binnenlan...
Wedden dat ie alleen maar een voicemail heeft achtergelaten?

zeg maar jansen | 19-06-13 | 00:23

uhmm uhhm even teruglezen!

de grote Anti | 19-06-13 | 00:22

Sommigen hebben echt problemen jah..

de grote Anti | 19-06-13 | 00:21

de grote Anti | 19-06-13 | 00:18 Zat ie er niet bij voor Vaderdag?

zeg maar jansen | 19-06-13 | 00:21

Hehe, online denkt iedereen van elkaar dat ze gek zijn.. hihi.

de grote Anti | 19-06-13 | 00:21

miko | 19-06-13 | 00:19 Laat maar doordoen. Op een dag is ie op.

* kaasschaaf voorstelt *

zeg maar jansen | 19-06-13 | 00:20

@zeg maar jansen | 19-06-13 | 00:12
Ik zou daar niet zo zeker van zijn. Immers mensen die aan automutilatie doen hebben vaak wel wat mentale problemen.

miko | 19-06-13 | 00:19

Schijnbaar heb ik erg weinig militair in mijn mappen meer.. Maarja de black shark is wel leuk www.youtube.com/watch?v=ehdcIbK0ljk

Ja, ik wil een black shark.. lijkt me leuk.

de grote Anti | 19-06-13 | 00:18

Maar als ze niet meer over Turkije kunnen discussiëren hebben ze weer minder te doen en te declareren. Turkije is hier een goed excuus voor, kom op!

Your interpretation | 19-06-13 | 00:17

tattooboer | 19-06-13 | 00:15 Jij wil echt bekend worden als die lul die maar wat lult hè?

zeg maar jansen | 19-06-13 | 00:17

@miko | 19-06-13 | 00:13
Jij zou nog geloven als ik zei dat de bomen met de wortels uit de grond omhoog staken en daar groeiend waarschijnlijk zakken coke aan.
Is het niet?
Of je bent gewoon niet zo begaafd in het conclusies trekken.
Het zal wel het tweede zijn.

tattooboer | 19-06-13 | 00:15

Nee Fransje plakt liever stickers op produkten van de 6% bezette gebieden:"Kauft nicht beim Juden" De rest van het bloedige M-O zal hem worst wezen.

PrinsesStoepje | 19-06-13 | 00:15

@tattooboer | 18-06-13 | 20:47
Dus jij vind het feit dat de protesteerders in elkaar gemept worden prima.Immers, ze roken!!!

miko | 19-06-13 | 00:13

tattooboer | 19-06-13 | 00:10 Je overdrijft dit hè? Het is niet echt zo toch?

zeg maar jansen | 19-06-13 | 00:12

@pius | 18-06-13 | 23:59
Juist wel man!
Ook mensen met vliezen tussen de tenen en de vingers hebben nut straks als alles overstroomd en je niet van je dakje durft te springen.
Had ik je al verteld dat ik ook constant allemaal haken in mijn rug heb hangen van kledingwinkeliers die ik dagelijks beroof? Kan ik mooi mee onder vrachtwagens hangen die mij uit de volgende zombie apocalypse wegrijd.
Dat ter zijde, kon je niks beters verzinnen? Slappe hap, je vermaakt me niet eens.

tattooboer | 19-06-13 | 00:10

de grote Anti | 19-06-13 | 00:00 Gewoon doen.

zeg maar jansen | 19-06-13 | 00:02

@zeg maar jansen | 18-06-13 | 23:59
Echt niet dat het je lukt..

de grote Anti | 19-06-13 | 00:00

@Uw Verzekeringsadvis | 18-06-13 | 23:48

Ja. Misschien kan hij Rusland er nog even bij doen onderweg. Als hij toch bezig is.

pius | 19-06-13 | 00:00

@Uw Verzekeringsadvis | 18-06-13 | 23:39
Nooit begrepen waarom die palestijnen de internationale knuffelberen zijn.
religie? gebeurt op meer plaatsen.
omdat het onderdrukte moslims zijn? er zijn er wel meer die het niet makkelijk hebben in bijvoorbeeld China en Burma.
bezet land? er zijn zoveel landen in tweeën gedeeld.

miko | 19-06-13 | 00:00@tattooboer | 18-06-13 | 22:41

Mensen die 100 keer gestoken zijn en bloederige Scarface als bijnaam hebben dienen buiten elke oplossing gehouden te worden mijns inziens.

Die zijn onderdeel van het probleem namelijk.

pius | 18-06-13 | 23:59

de grote Anti | 18-06-13 | 23:58
* Aan tweede laag begint te bouwen *

zeg maar jansen | 18-06-13 | 23:59

*20 bierviltjes rechtop laat staan*

de grote Anti | 18-06-13 | 23:58

Binnenlandse aangelegenheid.
Niet mee bemoeien dus, dit kunnen ze zelf wel oplossen;
maar vanRossem is blijkbaar al zo geïndoctrineerd dat ook hij de rest van de wereld als kleine kleutertjes ziet die gecorrigeerd dienen te worden...

wontan | 18-06-13 | 23:57

Hhehe zo wordt het net een spannende film. Ik speel dan de housekeeper.

de grote Anti | 18-06-13 | 23:57

Het vreemde is dat bedrijven, nu dus zelfs in turkije en china makkelijk kunnen linken met westerse bedrijven.. En dat gebeurt dus ook massaal, maar niet perse een bedreiging. Denken we.

de grote Anti | 18-06-13 | 23:55

-weggejorist-

.38 special | 18-06-13 | 23:52

@pius | 18-06-13 | 21:09 |
Dan gelijk door naar China om 400.000 mensen uit concentratiekampen te lullen, succes er mee franske.

Uw Verzekeringsadvis | 18-06-13 | 23:48

Alles goed in turkije @dikhout ?

de grote Anti | 18-06-13 | 23:47

@De Troet | 18-06-13 | 20:52 |
Shift-toetsje kapot? Reaguren is iets anders dan twitteren. Gebruik van kapitalen en witregels zijn hier redelijk in gebruik.

Van Dikhout | 18-06-13 | 23:45

Voordat die Frans tanz in de picture kwam, had ik een vreemd gevoel. Onzichtbaar met een vreemde blik. Vaak zijn dat lui die behoorlijk aan die touwen trekken in opdracht van.

DijenkletserT | 18-06-13 | 23:44

Geen idee..
@Storm? Uitleg graag..

de grote Anti | 18-06-13 | 23:44

@Ommezwaai | 18-06-13 | 21:55
gaat dit over yoghurt of over timmermans?
rechtse keuteldraaiers op het binnenhof zijn momenteel in de meerderheid.

ookgoeddan | 18-06-13 | 23:42

@zeg maar jansen | 18-06-13 | 22:54
Goed gezien, kansloze luitjes.

Uw Verzekeringsadvis | 18-06-13 | 23:40

Ojeetje.. zucht..
Volgens mij is iedereen dronken (correctie) sommigen/

de grote Anti | 18-06-13 | 23:39

Franske is ook gek op Palestijnen, knettergek die gast : zhttp://www.elsevier.nl/Buitenland/ANP/2013/6/Nederland-wil-ook-Palestijnse-economie-helpen/

Uw Verzekeringsadvis | 18-06-13 | 23:39

Franske is ook gek op Palestijnen, knettergek die gast zhttp://www.elsevier.nl/Buitenland/ANP/2013/6/Nederland-wil-ook-Palestijnse-economie-helpen/ie hiero :

Uw Verzekeringsadvis | 18-06-13 | 23:38

Jonkheer Wttewaal, de heer Pronk heeft de post Buitenlandse Zaken nooit bezet, enkel OSW en VROM. Ik zie hem nog staan met z'n blauwe helmpje op in voormalig Joegoslavië. Dat was inderdaad erg grappig. De heer Luns was grappig in zijn tijd, maar voor de mening van een journalisten niet. Hij duldde geen tegenspraak en maakte critici monddood. Dus nogmaals mijn mening: geen enkele, maar dan ook geen enkele noemenswaardige minister van buitenlandse zaken heeft iets noemenswaardigs betekend voor Europa of de wereld.

deleraarspreekt | 18-06-13 | 23:28

Partij van de Hypocrieten. Dat is geen A inderdaad, maar het klopt toch!

me,myself and IK | 18-06-13 | 23:20

O/T
Nog zo'n politieke held!
"De vlucht van Paramaribo naar Amsterdam op vrijdag komt te vervallen omdat president Desi Bouterse de Airbus A340 van Surinam Airways (SLM) heeft geclaimd. Hij zou de tussenstop in Amsterdam niet aandurven omdat hij hier is veroordeeld voor drugssmokkel."
www.telegraaf.nl/binnenland/21660142/_...

toetanchamon | 18-06-13 | 23:18

Ik vraag me af of er een manier is om onze mening aan Timmerfrans door te laten schemeren. Kijken of hij dan nog zo'n held is.

Vrije Nator | 18-06-13 | 23:11

Frans Timmermans heeft een te klein pak en een te grote bril, grote woorden en geen daden.
Frans is een omhooggevallen lichtgewicht en van geen enkele betekenis in het buitenland, zie achter de schermen dialoog met Rosenthal tussen de Palestijnen en Israëliërs waar natuurlijk nul is bereikt.

lanexxx | 18-06-13 | 23:08

AshleyJ"Ash"Williams | 18-06-13 | 23:06 Want Timmerfrans interesseert het niet.

Ook al is het tegen de Conventie van Genève.

zeg maar jansen | 18-06-13 | 23:07

@zeg maar jansen 23:05
Oooow. Nou. Vooruit dan maar weer.

AshleyJ"Ash"Williams | 18-06-13 | 23:06

AshleyJ"Ash"Williams | 18-06-13 | 23:02 Nou, over wat er daar in het water zit.

zeg maar jansen | 18-06-13 | 23:05

Halloooow. Waar maken jullie je nu weer allemaal druk over? Stelletje zeurpieten allemaal.

AshleyJ"Ash"Williams | 18-06-13 | 23:02

Timmerfrans is net als de rest van dit kabinet.

Niks doen wat het kabinet zou kunnen laten vallen. Zo'n baantje krijgen ze nooit meer.

zeg maar jansen | 18-06-13 | 22:54

Zeg doe me een lol. Laat ze daar VOORAl elkaar de hersens blijven inslaan daar in dat Midden Oosten!! Lever wapens aan alle partijen!!! Scheelt ons miljarden aan steuntrekkers en handophouders! Bemoei je daar toch niet mee, met je mensenrechten.

erasmus1000 | 18-06-13 | 22:49

@Lewis | 18-06-13 | 21:05
Neuh, verbieden en negeren is momenteel bon ton hier maar ik weiger daar aan mee te doen.

miko | 18-06-13 | 22:48

*wakker schrikt *

Bakito | 18-06-13 | 22:44

Ik stel voor dat we etiketten gaan plakken op alles wat uit Turkije komt.

Hum, wacht..

We kunnen de niet gebruikte stickers (bijna allemaal dus) op iedereen in de Haagse Schilderswijk plakken.

Mokum Kosher | 18-06-13 | 22:43

@miko | 18-06-13 | 22:31
Elke dag is een goede dag daar voor maar er is gewoon geen toekomstvisie voor NL'ers, ze vinden het wel goed zo. Ik durf te stellen dat er teveel nederlanders iets in hun schild voeren om oprecht te staan voor principes. Bang dat hun geheimpjes openbaar worden want dat gebeurt
zodra er een minimale anarchie uitbreekt, dan word er geroddeld als nooit tevoren om groepjes te vormen. Eerst zullen veel burgers schoon schip moeten maken en dán is er ruimte voor aanpak.

tattooboer | 18-06-13 | 22:41

Buklaaf, plus veel. On topic: Timmerfrans kan zich heel diep gaan schamen, wel Israel discriminatie en hier je mond houden? Infiltratie van de PvdA door een turkse achterban? Hoe kom je erbij...

Fast Forward | 18-06-13 | 22:34

@ookgoeddan | 18-06-13 | 20:52
Nee net gegoogled. Oud dinnetje van Dylan. En inderdaad de schrijfster van Diamonds and rust.

miko | 18-06-13 | 22:32

@tattooboer | 18-06-13 | 20:16
Nu dat zo uitkomt wel ja. Maar ik hoorde dat geluid niet bij de arabische lentes.
Of komt het ons nu goed uit?
Ik heb er alle begrip voor dat de turken aan de slag gaan. Dat zouden ze in Europa ook eens moeten doen.
Jammer dat de kroning zo gemoedelijk is verlopen. DAT was de dag geweest dat in Nederland eens verhaal zou moeten worden gehaald over de diefstal door de politici en hun lobby vriendjes.

miko | 18-06-13 | 22:31

@Ongeblustekalk | 18-06-13 | 22:10
Precies, één keer per jaar maar.
Geloof beperkt.

Jackanders | 18-06-13 | 22:28

deleraarspreekt | 18-06-13 | 22:10

Met Luns kon je nog onbedaarlijk lachen, al was het alleen maar vanwege zijn nauwelijks ingehouden haat voor de Tweede Kamer. En niemand kon heftiger vingerwapperen dan Pronk, hij geloofde echt in wat hij zei en begon zelfs met consumptie te praten, waardoor men al snel toegaf door toe te zeggen dat er over zijn voorstel nagedacht zou worden. Timmerfrans heeft niet de humor van Luns en niet de bevlogenheid van Pronk, hij is een doodsaaie angstige weigerambtenaar met uiterst groezelige denkbeelden.

Jonkheer Wttewaall | 18-06-13 | 22:25

@Ommezwaai | 18-06-13 | 21:25

Hahaha.
35.000 Booslims op een bevolking van 193 miljoen.
Waar kan ik tekenen?

boasatlas | 18-06-13 | 22:21

Ommezwaai | 18-06-13 | 21:45
inkoppertje.
hebt u het door?

ookgoeddan | 18-06-13 | 22:21

Ommezwaai | 18-06-13 | 21:49 Ik wens hem geen succes.

Stroopdoos | 18-06-13 | 22:17

@ deleraarspreekt | 18-06-13 | 22:10 |
Ik ben het niet met je eens. Hij kan het op zijn minst proberen.

Lewis | 18-06-13 | 22:14

Zimmerfranz is veel te druk met zijn 'Koop niet bij Jooden'-campagne om zich druk te maken over verzet in Turkije tegen Islamofascisme. Waarschijnlijk is het ook een leerbezoek. De repressieve wetten die Erdogan invoert in Turkije komen, op den duur, ook bij ons op de rol.

Ales | 18-06-13 | 22:12

Ach Jonkheer Wttewaal, geen enkele minister van buitenlandse zaken, ja, zelfs Luns niet, heeft geen reet, maar dan ook geen reet, in Europa betekend, laat staan in de wereld. De heer Timmermans kan inderdaad beter zijn Facebook bijhouden, dan zich op glad ijs bevinden. Komen alleen maar wakken van ... Wat was het warm vandaag hé Frans ...

deleraarspreekt | 18-06-13 | 22:10

Not Muhammad | 18-06-13 | 21:34
Dat is gemeen van je, want Franzi is (zij het vrijwillig) door de patertjes verkracht en dat is heul zielug hoor.

Shareholder II | 18-06-13 | 22:10

@Jackanders | 18-06-13 | 22:04
Valt mee, de jaarlijkse BBQ onder de nieuwe Irminsul sluiten we altijd af met een orgie. Party!

Ongeblustekalk | 18-06-13 | 22:10

Achterbak | 18-06-13 | 21:56 |

Hou is even op, zijn we net van het ene Überlinkschgütmensch duo af, ga jij meteen een nieuwe voorstellen, het is hier geen X-factor :-)

CornholioNL | 18-06-13 | 22:06

Ommezwaai | 18-06-13 | 21:45 | + 0 -
Excuses, lastig is natuurlijk zonder een n. En ik heb nooit een examen nederlands gedaan (dat verklaart natuurlijk heel veel).

De Troet | 18-06-13 | 22:04

@Ongeblustekalk | 18-06-13 | 21:52
Geloof beperkt, altijd weer jammer.

Jackanders | 18-06-13 | 22:04

Hadden we Jan Pronk nog maar; dronken of niet, hij zou er op af gaan.

Jonkheer Wttewaall | 18-06-13 | 22:02

@ brutus68 | 18-06-13 | 21:54 |
Ik heb er kennelijk overheen gelezen, jammer, had wel willen weten waar we dit aan te danken hebben. Hoe dan ook: even weldadige rust hier.

Lewis | 18-06-13 | 21:57

Ben bang dat Pius niet braaf genoeg is om de rol van Supermathijs over te nemen in het succesduo met Baki :-(

Achterbak | 18-06-13 | 21:56

brutus68 | 18-06-13 | 21:54
Ach, die linkse keuteldraaiers zoeken altijd de grenzen van het fatsoen op.

Ommezwaai | 18-06-13 | 21:55

Ommezwaai | 18-06-13 | 21:49

Je kon er op wachten dat ie er tegen aanliep. En dan toch nog de klassieke fout maken.

brutus68 | 18-06-13 | 21:54

@Jackanders | 18-06-13 | 21:46
Ik mag van mijn geloof alleen wild zwijn.

Ongeblustekalk | 18-06-13 | 21:52

Stroopdoos | 18-06-13 | 21:39
*Vlag uithangt en bubbeltjeswijn intapt"
Nu moet ie bij Joris te biecht en ik weet uit ervaring dat dit geen eenvoudige opgave is.

Ommezwaai | 18-06-13 | 21:49

Een mooi stuk Van Rossem!

alusion | 18-06-13 | 21:48

Ah, ik zie dat SuperMatthijs even op vakantie is gestuurd. Ik zal hem niet missen.

brutus68 | 18-06-13 | 21:47

Ik heb nog een half varken over, wie lust er een stukkie?

Jackanders | 18-06-13 | 21:46

De Troet | 18-06-13 | 21:39
En nu even in ABN, of heeft u ook zo'n gestolen examen Nederlands gemaakt?

Ommezwaai | 18-06-13 | 21:45

Appeltje, eitje.

Die Michiel Servaes is ook een buklaaf met zijn "PvdA vertrouwt erop dat Timmermans spoedig heldere boodschap zal overbrengen."
Enorme pvda slijmjurk dat het is. Een kontkruiperT.

Ongeblustekalk | 18-06-13 | 21:45

De woorden van Frans Timmermans neem ik al lang niet meer serieus. De beste man is nu al meer dan een half jaar bezig om de salarisgegevens van de Europese hofhouding boven tafel te krijgen. Het enige wat Frans Timmermans nu nog interesseert is een goedbetaalde job in Brussel.

therealbraindump | 18-06-13 | 21:44

Doeg @ -weggejorist en opgerot-
supermatthijs | 18-06-13 | 20:45 Blijf weg ajb. *Iets met Drion, pil en toe nou*

Stroopdoos | 18-06-13 | 21:39

Ommezwaai | 18-06-13 | 21:11 | + 0 -
Ach gut, het is lasting he vent.

De Troet | 18-06-13 | 21:39

@Ommezwaai | 18-06-13 | 21:25

LOL. Touche;)

pius | 18-06-13 | 21:34

Hahahaha, Timmermans. Gewoon hahaha Timmermans.
Telkens als ik die snuit van 'm zie moet ik me inhouden geen verhaal af te steken over hoe arrogantie, decadentie, burgerhaat en EU-fetisjisme elkaar in optima forma aanvullen en versterken in een en dezelfde persoon. Frans Fucking Timmermans.
Nog nooit kende de politiek een dergelijk stuk euro-collaborerend verraderlijk stuk narcisme zoals Frans.
Los van dat is het een uiterst sympathieke man.

Not Muhammad | 18-06-13 | 21:34

Kansloze lul die Timmermans!!

bosmaloot | 18-06-13 | 21:21

@Ommezwaai | 18-06-13 | 21:15

Heb je niet iets inhoudelijker, zoals de playboy bijvoorbeeld. Daar staan geloofwaardiger verhalen in.

pius | 18-06-13 | 21:21

Hij zal wel weer terugkomen met een lulverhaal rijker, een paar honderd miljoen ontwikkelingshulp armer en een doosje Turks fruit voor Ruttekutte en collega's om ze zoet te houden.

Rommelende Onderbuik | 18-06-13 | 21:19

Bakito | 18-06-13 | 21:13
Zie jij scheldwoorden dan?
Enfin, je begint nu echt wartaal uit te slaan en dan komt het Fok forum argument weer uit de kast.
Maar liever op Fok dan op Joop.

Ommezwaai | 18-06-13 | 21:18

@Anijsbloke

Kijk dat is daadkrachtig +1

Wanneer is de volgende demo, wat is de agenda? Binnenhof? Zijn polytheisten welkom?

Achterbak | 18-06-13 | 21:17

Partij- en politieke belangen gaan voor rechten van het individu, zo blijkt weer. Met dit soort "democratisch verkozen" lieden in het landsbestuur is het verder westwaarts kruipen van de 'lentes' een kwestie van tijd.

Tobus | 18-06-13 | 21:16

Ja want over Brazilie wordt al 10 jaar gepraat dat het zo n geweldig EU land zou zijn...

#fail

Achterbak | 18-06-13 | 21:14

He lui, waar waren jullie?
Was ik nou de enige autochtoon die mee stond te roeptoeteren met die paar dappere Turken bij het consulaat vandaag?

Anijsblokje | 18-06-13 | 21:14

Ommezwaai | 18-06-13 | 21:11 |
Hoe eens op met schelden joh, de mensen willen hier beetje op niveau discussiëren.
Ga lekker naar FOK! als je dit niveau niet aankunt.

Bakito | 18-06-13 | 21:13

De hoerrrr!

yamahaha | 18-06-13 | 21:12

twitter wordt steeds stiller, alles is nu in 1 hand:

Crowd at #standingman protest in #Taksim growing. Must say its moving symbol of defiance in face of gas&guns pic.twitter.com/kdx4oS2ceo

Niet bewegen=terrorist

Totaal geweldloos toch afgevoerd... Timmerfrans? Ozturk? anyone? Wat gebeurd daar?

Achterbak | 18-06-13 | 21:12

maar bij ons is het beter?
als je tijdens de kroning demonstreert wordt je afgevoerd en komt er later een vage smoes.
laten we ons eens druk maken over wat er in ONS land gebeurt. gooi die grenzen eens dicht.

According2Mark | 18-06-13 | 21:12

De Troet | 18-06-13 | 21:05
O ja, om nog even op je vraag terug te komen of ZimmerFranz te mannelijk voor mij is, de man is vleesch noch visch. Eigenlijk een soort van hybryde-Limabwaan.
En je nick, betekent zeker De Trut in het Limbabwaans?
Wie had het hier over homosensuelen?

Ommezwaai | 18-06-13 | 21:11

@Supermatthijs | 18-06-13 | 20:45
Ennnn die gaat vanavond balen, geen bakitootje meer, bye bye en schrijf maar excuses tot je der bij neervalt.

tattooboer | 18-06-13 | 21:11

Ommezwaai | 18-06-13 | 21:08 | + 1 -
Ik geef ongevraagd m'n mening. Dat is toch juist willen wat Frans moet doen?

De Troet | 18-06-13 | 21:11

pius | 18-06-13 | 21:09 |
Hear, hear!

Bakito | 18-06-13 | 21:10

@Bakito | 18-06-13 | 21:06
Idd belangrijk. *ff douchen gaat*

Ongeblustekalk | 18-06-13 | 21:09

Aha. Het beste jongetje van de klas moet Turkije tot de orde roepen en inderwijzen in zaken als democratie en mensenrechten. Dat lijkt me enorm effectief en geloofwaardig en totaal niet hypocriet. Doen dus.

Misschien kan hij daarna direct door naar Brazilië. Ook daar is van alles aan de hand, er wonen alleen geen moslims. Dus de schuldvraag word wat lastiger.

Maar daar weten de reaguurders vast wel wat op.

pius | 18-06-13 | 21:09

De Troet | 18-06-13 | 21:05
Heb ik jou iets gevraagd?
Vanwege het warme weer mag je zeker langer opblijven?
Of morgen soms herexamens?

Ommezwaai | 18-06-13 | 21:08

@Lewis | 18-06-13 | 21:05
Nope, iedereen heeft recht op zijn mening en Bakito is om te lachen dus leuk. En dat willen we toch, een beetje lol in het leven?

Ongeblustekalk | 18-06-13 | 21:07

PVV had gelijk. Hier komt die islamitische aap uit de mouw.

Kamervraag | 18-06-13 | 21:07

Bakito | 18-06-13 | 21:02
Oeps, onze menschaap komt zo langzamerhand zonder argumenten te zitten en dan weten welke troef er getrokken gaat worden. Die van het Stormfront! Zo voorspelbaar... Kom eens met iets origineels, onlangs liep je hier nog op te snijden over de hoogte van je IQ. Kleiner of gelijk aan je schoenmaat?

Ommezwaai | 18-06-13 | 21:06

Ongeblustekalk | 18-06-13 | 21:03
Naast de opvoedkundige taak hier, stel ik persoonlijke hygiëne hoog in het vaandel.

Bakito | 18-06-13 | 21:06

Bakito | 18-06-13 | 21:02 |

Hoho, niet alleen teut, ook stoned.
Maar niet doorvertellen hoor...

Trouwens, je maatje is even op vakantie gestuurd door Joris zie ik.. die kamer kun je annuleren.

CornholioNL | 18-06-13 | 21:05

@ alle reaguurders (-2)
Kunnen we niet afspreken dat we die twee één keer totaal negeren?

Lewis | 18-06-13 | 21:05

@Bakito | 18-06-13 | 21:00
Ik zei dat je gelijk had, je moet alleen niet zo'n arrogante smoel opzetten. Dat is niet lief van je.

Ongeblustekalk | 18-06-13 | 21:05

Ommezwaai | 18-06-13 | 21:01 | + 0 -
Je zegt 'bah', maar ondertussen ben je liever hier dan op je homochat. Bah. Anyway, wat vind jij nou van die Frans? Wellicht te mannelijk voor je?

De Troet | 18-06-13 | 21:05

@Bakito | 18-06-13 | 21:00
Voor of na het onder de douche vluchten?

Ongeblustekalk | 18-06-13 | 21:03

Djenghiz_ken_net | 18-06-13 | 21:00 | + 0 -
De conclusie waren 2 vragen?

De Troet | 18-06-13 | 21:02

Supermatthijs | 18-06-13 | 20:58 |
Als je in de tool kijkt, zie je dat Cornholio voortdurend op zoek is naar bevestiging en aansluiting bij andere Stormfronters. Vooral als ie teut is, worden zijn smeekbedes zooo schattig.

Bakito | 18-06-13 | 21:02

CornholioNL | 18-06-13 | 20:57
En zelf hebben ze klaarblijkelijk niet door dat het inmiddels iedereen hier opvalt.
Die twee trollen lopen elkaar continu lekker klef af te likken. Bah!

Ommezwaai | 18-06-13 | 21:01

Ongeblustekalk | 18-06-13 | 20:56
Onzin, lutsers als jij kan ik in rotten van tien gemakkelijk alleen af.

Bakito | 18-06-13 | 21:00

@van Rossem,andermaal wel weer een ladingdekkend stuk ,met een heerlijke vleug sarcasme!met een heerlijke terecht cynische slotconlusie,bravo m'n beste!

Djenghiz_ken_net | 18-06-13 | 21:00

@Bakito | 18-06-13 | 20:57
Is niet mijn schuld dat jou hersenen het niet bevatten, misschien eens wat minder "jointen" ?

tattooboer | 18-06-13 | 20:59

*brekend*

Timmerfrans leest Erdogan de les omtrent respekteren van demonstranten. Erdogan erkent falen en ze nemen een biertje.

eind goed al goed.

*hoofdtelefoon opzet en luisteren naar Joan Baez* lalala

Achterbak | 18-06-13 | 20:59

CornholioNL | 18-06-13 | 20:57 | + 0 -

Stoken gaat je niet helpen, wij hebben een prima huwelijk.

Supermatthijs | 18-06-13 | 20:58

Ik baalde als een stekker toen de PvdA de minister van BuZa mocht leveren. En terecht, blijkt opnieuw. Als Timmermans Israël bezoekt, is hij er als de kippen bij om er vooral voor te zorgen dat hij minstens even lang naar de Palestijnse gebieden gaat. Kwestie van statment. Is belangrijk. En over Israëlische producten zeuren doet hij ook. Statement. Belangrijk! Maar nu, in het geval van Turkije, toch maar even niet. Dan geneer ik me voor de minister van mijn land, maar het verbaast me niet, en het zij zo.
Maar dat Rutte als premier niet op zijn strepen gaat staan en van Timmermans eist dat hij er in Turkije werk van gaat maken, dat vind ik veel erger. Voor de zoveelste keer stelt de VVD me zwaar teleur. Ik heb bij de vorige verkiezingen voor het eerst in mijn leven VVD gestemd, maar dat is voorlopig ook meteen de laatste keer geweest. Wát een ruggengraatloos gedoe.

Lewis | 18-06-13 | 20:57

@Bakito | 18-06-13 | 20:51
Lekker hoor, aan elkaars saliva lurken, gadver man!
Ook elkaars naalden in de arm proppen is zoo sociaal..
Nee, harige borsttrommelaar, drugs doet men alleen voor zichzelf en het "delen" van de ellende is psychomaties allang onderbouwd.

tattooboer | 18-06-13 | 20:57

Om het electoraat van de PvdA te pleasen zal FranSS nog wel een paar anti-Israelische uitspraken doen. Dat is dezelfde reden waarom hij nooit al te stoer zal doen over de 2700km lange Marokkaanse muur en het geweldadig optreden van de huidige Turkse regering.

nieuwe-haring | 18-06-13 | 20:57

tattooboer | 18-06-13 | 20:55 |
Erg samenhangend verhaal. Hulde.

Bakito | 18-06-13 | 20:57

Supermatthijs | 18-06-13 | 20:54 |

Nee natuurlijk doe ik dat niet, kijk, om de aap kan ik regelmatig lachen, jij bent gewoon irritant, geeft verder niet, ieder zijn rol, maar dat constant op elkaar reaguren begint nu wel vervelend te worden en beneden de aap z,n stand.

CornholioNL | 18-06-13 | 20:57

Voor de Palestijnse Gebieden kan Nederland veel betekenen op het gebied van water, landbouw en wetenschap. Daar hebben collega Riyad Al-Malki en ik nu de basis voor gelegd'', aldus de minister.

(c)ZWITSUL | 18-06-13 | 20:56

@Bakito | 18-06-13 | 20:51
Gelijk heb je, maar grote jongens? Jullie zijn net marokkaanse jochies, in groepsverband sta je er wel, maar alleen is het niks. Klein Bier dat is het, meer niet.
Dat ben je vast met mij eens, jij en je vazallen. ;)

Ongeblustekalk | 18-06-13 | 20:56

Bakito | 18-06-13 | 20:43
Je bent welkom in de échte wereld, Über-linksmensch!
Lijkt me ook wel eens prettig voor je om je kop eens uit het zand te trekken.....

Ommezwaai | 18-06-13 | 20:55

@Bakito | 18-06-13 | 20:47
Mag jij wat van vinden maar politici die op staatsbezoek zijn moeten dat uitspreken. Ook kinderarbeid in turkije en orgaanhandel in china en ga maar door. Of de VN resoluties iets kunnen boeien bij Israël is de vraag, ik denk van niet. maar daartegenover staat dat Israël allerhande goodwill aan de palestijnen laat zien en geeft maar schijnbaar willen de pallies onder elkaar al niet goed samenwerken dus dit gesprek is oeverloos.

tattooboer | 18-06-13 | 20:55

Is dat nog nieuws? Een PvdA-er die laf is? Dat was toch het selectiecriterium voordat iemand bij de PvdA mag?

Goofy Goofball | 18-06-13 | 20:54

Desmoulins | 18-06-13 | 20:50 |
Ze zijn in ieder geval door de veiligheidsraad goedgekeurd. Zoek zelf maar op wie daar in zitten en hoe die procedures zijn.

Bakito | 18-06-13 | 20:54

CornholioNL | 18-06-13 | 20:52 | + 1 -

Ga eens in op onze uitstekende argumenten in plaats van een beetje lomp te gaan zitten schelden schelm.

Supermatthijs | 18-06-13 | 20:54

Altijd grappig, het enige juiste doen vanuit verkeerde motieven.

maggoo | 18-06-13 | 20:52

"wie denkt die erdogan wel dat ie is. zich met nederlandse aangelegenheden als adoptie bemoeien". ah, nu komt de hollandse aap uit de mouw, zeg ik.

De Troet | 18-06-13 | 20:52

@miko. nee joh, het is de zus van maria callas.

ookgoeddan | 18-06-13 | 20:52

@ Bakito en zijn Superbitch: Kunnen jullie samen geen kamer huren en elkaar daar een beetje aftrekken ofzo ?
Er is nu wel genoeg in elkaars anus gekropen hè...

CornholioNL | 18-06-13 | 20:52

tattooboer | 18-06-13 | 20:48 |
De term "joint" impliceert juist het tegendeel van egoïsme.

Doe eerst maar eens je huiswerk , voordat je met de grote jongens in debat gaat. Dit lijkt nergens op, verrekte dukdalver.

Bakito | 18-06-13 | 20:51

@Feynman | 18-06-13 | 20:45
Ik bedoel de Levant en omstreken natuurlijk, daar heb jij het toch ook over?

Ongeblustekalk | 18-06-13 | 20:51

@Bakito | 18-06-13 | 20:47

Enige verdieping in al die resoluties zal aantonen dat deze voornamelijk zijn op verzoek van landen die massaal, en openlijk, verschillende verdragen schenden en dat op een dagelijkse basis. Dit soort resoluties zijn een product van een uiterst selectieve en door antisemitische, het is helaas niet anders, motieven gedreven Arabische wereld.

Desmoulins | 18-06-13 | 20:50

Bakito | 18-06-13 | 20:47 | + 0 -

Goed punt collega, het onderdrukken van een heel volk doe ze hier al jaren af met een muurtje bouwen.

Supermatthijs | 18-06-13 | 20:49

Timmerfranz is een wegkijker. Altijd, immer.

Ja nee, geen mening | 18-06-13 | 20:49

@Bakito | 18-06-13 | 20:45
Who gives a shit :)
Alsof Erdogan gister wist wie TimmerFrans was.

Long Horn | 18-06-13 | 20:49

@Bakito | 18-06-13 | 20:43
Misschien zijn wij juist degenen die multi demensionaal leven, drugs is alleen maar 1 richting verkeer, "ikke ikke ikke en de rest kan me niet schele want ikke ben stoned".

tattooboer | 18-06-13 | 20:48

@miko | 18-06-13 | 20:40
Weet jij veel, misschien zijn die bomen in dat park wel lekker om te roken en dat de junkies ze daarom zo beschermen.

tattooboer | 18-06-13 | 20:47

@Graaf van Egmont | 18-06-13 | 20:45

En de BRIC-landen ontbreken...
Het is tevens achter gesloten deuren om de bankenunie verder vorm te geven, vermoed ik.

Desmoulins | 18-06-13 | 20:47

tattooboer | 18-06-13 | 20:45
Zoals de paar honderd VN-resoluties tegen Israel ?

Bakito | 18-06-13 | 20:47

-weggejorist en opgerot-

Supermatthijs | 18-06-13 | 20:45

Supermatthijs | 18-06-13 | 20:41
Volgens mij weet hier, behalve jij en ik, niemand hoe de Turkse minister van BuZa heet.

nuff said.

Bakito | 18-06-13 | 20:45

Ongeblustekalk | 18-06-13 | 20:43 | + 0 -
Definieer daar. Het is een tegel die een van de drukste gebieden qua oorlog op aarde beschrijft op het snijvlak van drie continenten. Dat aanhalen met daar maakt een gesprek lastig.

Check ook RT, VICE, Aljazeera Englisch, BBC World service en dergelijke.

Feynman | 18-06-13 | 20:45

@Bakito | 18-06-13 | 20:19
Niet alles gaat om verboden knokkelschuiver, er zouden ook géboden moeten zijn. Een gebod om actuele meningen van regering of volk dat ter zake doet wegens mensenschending verplicht aan te kaarten bij een staatsbezoek zou een mooi begin zijn. Geen grenzen in het uitspreken van walging omdat het wettelijk verplicht is. Al dat angstig om de feiten heen draaien heeft tot menselijke onwaardigheden geleid. Niet?

tattooboer | 18-06-13 | 20:45

Om meteen maar totaal off topic binnen te komen: zag op de slotbijeenkomst van de G8, ik zeg G8!, die kwijlmutsen van Barosso en Van Rompuy staan. Wat doen die daar precies?
*aluhoedje vouwen doet*

Graaf van Egmont | 18-06-13 | 20:45

@Feynman | 18-06-13 | 20:38
De TV staat al op CNN. Is het echt zo erg daar?

Ongeblustekalk | 18-06-13 | 20:43

miko | 18-06-13 | 20:40 |
Lijkt me heerlijk om in zo'n eendimensionale spruitjesluchtgedachtenwereld te leven als Tattooboer en Ommezwaai.

Bakito | 18-06-13 | 20:43

Bakito | 18-06-13 | 20:38 | + 0 -

En als onze politie weleens iemand omlegd hoor je Erdogan toch ook niet. Nee het is weer lekker met twee maten meten.

Supermatthijs | 18-06-13 | 20:41

Timmerfrans is groot geworden door klein te blijven.

Canis Spurcus | 18-06-13 | 20:40

Frans Buitenkans is gewoon Bakito of Supermattie....

Ommezwaai | 18-06-13 | 20:40

Timmermans is een lakei van Brussel, en daar zijn ze er nog niet helemaal uit. Tegen die tijd zal onze MinBuZa zich vooral laten kennen door een ongekende vorm van kruiperigheid om sultan Erdogan vooral niet tegen de schenen te schoppen...

Desmoulins | 18-06-13 | 20:40

@Bakito | 18-06-13 | 20:19
Zonder drugs zouden die demonstraties al lang afgelopen zijn. Je moet wel zo hoog als een vlieger zijn om het op te nemen tegen de Turkse politie.
Dus,.. drugs verbieden!
Of niet tattooboer?

miko | 18-06-13 | 20:40

Der FranSS zal geen kritiek leveren op een moslimstaat! Hij schrikt alleen als er misdaden tegen de mensheid worden gepleegd. Neen, als Israel zichzelf verdedigd met een vreedzame muur die al tig aanslagen heeft verhinderd, DAN zijn de mensenrechten in het geding! Dan roept Der FranSS: Koopt niet bij jooden! Dan roept hij: plak stickers op jaffafruit. Waarschijnlijk in de vorm van een gele ster! Met de hartelijke groeten van Arafat's oom, de mufti van Jeruzalem, een bondgenoot van Adolf. S**G H**L FranSS! Erdogan zal hij niet kwetsen. FranSS' mondkwijl zal langs zijn schoenen druipen als hij hem een handje mag geven, want Der FranSS zoekt erkenning in de Arabische wereld. Zijn PvdArabieren moet het hebben van hen want NL-ers stemmen er niet meer op.

MarcAntony | 18-06-13 | 20:39

Supermatthijs | 18-06-13 | 20:37 |
Nee dat niet, maar als de Turken ons verbieden om ME in te zetten tijdens Ajax-Feyenoord dan moet je Geert eens zien twitteren.

Bakito | 18-06-13 | 20:38

Begint echt een leuke regio te worden. Turkije met een Erdogan die al veel te lang in het zadel zit. Een seculiere samenleving omdat anders het leger even ingrijpt. In de grensstreek met Turkije ivm olie geen oplossing in het conflict met de Koerden. Je kan er all inclusive op vakantie, maar wil je dat nog.

Het Irak experiment van USA is ook aardig mislukt. De nieuwe Amerikaanse Ambassade naast Bagdad is een compound geworden, vele malen groter als het Pentagon. Het is de grootste militaire basis van USA op aarde en na de val van Saddam vielen veel meer slachtoffers als ervoor. De olie die nu gewonnen wordt, voor rekening en risico van China was het allemaal niet waard.

Stukje verderop de grens met Syrië, mooi land met een leider die er vrij lang zit en vrij veel op zijn kerfstok heeft. Land wordt nu "bevrijdt" door oud legerleider, religieuze strijders en de gewone man, met alle ellende van dien. Militaire die van beide kanten geen idee hebben wat ze aan het doen zijn.

Naast Irak ligt trouwens Iran, die beloofd heeft een fors deel van haar elitetroepen naar Syrië te sturen, hoe ze dat gaan doen is duister, ze moeten dan door neutrale of vijandige landen heen. Een land waar uranium aan het oppervlak ligt en allang een atoombom kan hebben of heeft. Vergeet de lulverhalen over binnenkort, of ze hebben m allang of ze hebben er geen zin in en gaan m nooit maken.

Met de rest van de landen gaat het ook niet zo goed. Egypte, Jemen, Libanon en Saudi Arabië. Vooral dat laatste land zou nog best eens in een burgeroorlog kunnen gaan voor een te snelle of te langzame emancipatie.

Ik wil de oorlog in Israël en de gebieden onder haar controle niet noemen, omdat menig reaguurder een dermate ingegraven standpunt heeft dat iedere vorm van conversatie bemoeilijkt wordt. Conflict kost gemiddeld iedere drie dagen een kind. Sinds 2000.

Mijn ogen waren dus even gericht op een paar supermachten, of ze deze ruziënde kinderen tot de orde zouden kunnen roepen. Helaas konden Obama (Nobelprijs Vrede) en Poetin (ex Hoofd KGB) géén afspraken maken over het gezamelijk gebruik van een vrij ruim geoutilleerde fitnessruimte. Iedere vorm van hoop die ik had, is nu echt helemaal weg.

Binnenkort gaat het Midden Oosten echt helemaal los.

Feynman | 18-06-13 | 20:38

Van Rossem for MinBuZa!

Oktoberfest | 18-06-13 | 20:38

@zeg maar jansen | 18-06-13 | 20:26
Als het in mijn achtertuin is blijft het mooi staan! nimby als ik ben.

miko | 18-06-13 | 20:38

@Achterbak | 18-06-13 | 20:23
Joan Baez,.... dat is die hippie van Diamonds and rust van judas priest!

miko | 18-06-13 | 20:37

Bakito | 18-06-13 | 20:35 | + 0 -

Waarmee ik uiteraard niet het optreden van de turkse politie wil goedpraten maar dat lijkt me wel duidelijk. Wat zijn we het weer eens hé ?

Supermatthijs | 18-06-13 | 20:37

Supermatthijs | 18-06-13 | 20:31 |
Precies, wij trekken ons ook niks aan van zijn standpunten m.b.t. adoptie&homoseksualiteit.

Zeer goed punt, mijn waarde.

Bakito | 18-06-13 | 20:35

Laten we eerst een naar ons eigen landje kijken en daar wat aan allerlei misstanden doen, voordat we ons bemoeien met een ander land.
En TimmerFrans is een jankert, letterlijk.

Ongeblustekalk | 18-06-13 | 20:32

Nou, waarschijnlijk heeft ee Turkse geheime dienst nog een paar brisante dossiers in de la liggen over nederlandse overheidsbetrokkenheid met drugshandel en mensensmokkel, een en ander overgoten met smeuiige details, foto' s en videos van demarches van hoge nederlandse beambten, politici en andere hoogwaardiheidsbekleders. Net als wanneer ik naar de tandarts ga, dan pak ik hem bij zijn ballen en bijt hem toe: "we gaan elkaar toch geen pijn doen, he?". Zo heeft Erdogan ook het koninkrijk der nederlanden aan de lijn. Dus, nee. Timmerfrans weet wie de baas is.

gooi en smijtwerker | 18-06-13 | 20:32

als ik in turkije was, dan zou ik aansturen op het leger. die zijn nl nog helemaal'ataturk', ondanks het uitroeien van een aantal lastige officieren.
pure bluf, erdogan! wel gedurfd.

ookgoeddan | 18-06-13 | 20:31

Het is ook niet niks als onze Fransie zich maar een beetje met de binnenlandse aangelegenheden van Turkije gaat bemoeien.

Supermatthijs | 18-06-13 | 20:31

Is=zijn

das_Freudenmädchen | 18-06-13 | 20:28

Types als Timmermans is zo blij als een hond met zeven lullen dat hij minister is.
Eindelijk is hij iemand! Hij wist het altijd al!
Zulk soort slappe teringlijers kun je missen als kiespijn, nooit zal hij een hard standpunt durven innemen. Handjes schudden en lachen heeft hem toch zover gebracht?
Timmermans past prima in het rijtje Balkenende, De Jager, Rutte en andere halfcastraten.

das_Freudenmädchen | 18-06-13 | 20:27

Leuk stukje Van Rossum.
Maar eigenlijks zou Timmerfrans z'n energie eens moeten gaan steken in In het opruimen van de open grenzen in dit land ipv te kijken waar we nu weer een zak subsidiegeld heen kunnen gaan smijten.

Long Horn | 18-06-13 | 20:27

miko | 18-06-13 | 20:24 Nou, dat hangt er wel van af waar dat bos ligt hè?

zeg maar jansen | 18-06-13 | 20:26

La Vie En Rose | 18-06-13 | 20:21 Tuinieren met Round_UP®.

Daar houdt Merkel niet van nee.

zeg maar jansen | 18-06-13 | 20:24

@Achterbak | 18-06-13 | 20:17
Denk je?
ik denk dat het leger en de politie daar nooit in staat is geweest om de-escalerend te werken. Maar dat is iets wat hier ook niemand wil. Immers bij een demonstratie of voetbal rel wil men de lat er over heen.
Onze sympathie gaat nu uit naar de Turkse demonstranten maar als er volgende week hier demonstraties zouden zijn tegen de aanleg van een snelweg door een stuk bos willen we dat de politie zo hard mogelijk ingrijpt. stelletje hippies.

miko | 18-06-13 | 20:24

Joan Baez durft wel, tijdens concert:

“Dear Turkish People,
I would like to express my support for the Turkish citizens, lawyers, doctors, youngsters families, students, the people with belief in their heart, who are fighting courageously and peacefully to preserve the heart of your culture, the beauty of your land, and the soul of your people.

Achterbak | 18-06-13 | 20:23

TImmermans geeft alleen kritiek als het Israel betreft. Zo is Timmermans gewoon.

El Rico Grande | 18-06-13 | 20:22

realwest | 18-06-13 | 20:19 | + 0

Idd , Timmerfrans krijgt opdrachten van Rutte en die van de EU en de EU weer van Obama .

Eurotokkie | 18-06-13 | 20:22

@zeg maar jansen | 18-06-13 | 20:18
Juist.

Schijt aan Merkel maar die heeft ten overstaan van de internationale pers luid en duidelijk het buitenproportioneel geweld tegen de demonstranten en de handelswijze van Erdogan afgekeurd.

La Vie En Rose | 18-06-13 | 20:21

Stroopdoos | 18-06-13 | 20:18 Jawel, van latex. Anders zouden ze niet eens meer naar huis kunnen fietsen.

Hoewel, die dikke huid helpt ook wel. Want wat je ook zegt, het interesseert ze geen reedt.

zeg maar jansen | 18-06-13 | 20:20

@Van Rossem; Prima stuk tekst!

Russ Meyer | 18-06-13 | 20:19

Je moet je banden met Turkije wat warmer houden Van Rossem. Geenstijl.nl is geblokkeerd daarzo..

realwest | 18-06-13 | 20:19

Ik vind dat een minister van buitenlandse zaken nooit commentaar moet leveren op de mensenrechtensituatie in een bepaald land. Gewoon zorgen voor goede handelsrelaties en dat de internationale verhoudingen kloppen. Intern moet de bevolking het zelf maar oplossen met de regering. Ieder volk krijgt immers de regering die het verdient. Daar hebben wij niets mee te maken. Omgekeerd geldt natuurlijk hetzelfde.

Veestbeest | 18-06-13 | 20:19

tattooboer | 18-06-13 | 20:14
Praat me ff bij... Wat moet er in jouw ogen worden verboden om dit probleem op te lossen?

Bakito | 18-06-13 | 20:19

Spijker, kop. Goed om zo iemand eens aan te spreken op wat hij doet versus wat hij zou moeten doen als hij ballen had gehad.

panadol | 18-06-13 | 20:18

zeg maar jansen | 18-06-13 | 20:14 Mochten ze willen bij de pvda. Die naar-de-mond-praters leiden niets maar houden alles maar een beetje in stand. Slap.

Stroopdoos | 18-06-13 | 20:18

Wiens brood men betaalt wiens taal men spreekt is het tegenwoordig.

Afgeschminkte Bassie | 18-06-13 | 20:18

Timmermans is toch die man die babymishandeling door Turken bagetaliseerde door Asscher terug te fluiten.

Als ik me nog Nederlander voelde zou ik me plaatsvervangend schamen.

LuckyGirl | 18-06-13 | 20:17

Ik had niks met Turkije maar leef nu erg mee, je ziet gewoon weer die verbazing van Hobbitmensjes. Dachten gewoon even hun punt te kunnen maken. BLIJF VAN ONS STUKJE GROEN AF.

Krijg je in 1 keer te zien wass islamofacisme betekent, doodeng en kansloos sta je daar dan met de dag wie je wist dat niet toch komen danm struikelzin.

Achterbak | 18-06-13 | 20:17

@Bakito | 18-06-13 | 20:11
Kusje.

La Vie En Rose | 18-06-13 | 20:17

@miko | 18-06-13 | 20:15
Nogmaals, ze zijn wel als islamieten geregistreerd maar net als dat veel mensen in DL en NL als christenen staan geregistreerd, hebben daar geen gevoel bij.

tattooboer | 18-06-13 | 20:16

@Eurotokkie | 18-06-13 | 20:11
Gewoon doodzwijgen, dan is het er ook niet.

Jackanders | 18-06-13 | 20:16

En die Servaes is ook zo'n nieuwe paling in een emmer snot aan het PvdAfirmament.

Voordeel is wel dat je meteen kan zien dat hij staat te liegen.

Brrr.

La Vie En Rose | 18-06-13 | 20:16

Een Nederlandse politicus die ergens voor staat ?
Haha, wat een mop.
De enige die echt ergens voor stond werd op het mediapark door zijn hoofd geschoten.

CornholioNL | 18-06-13 | 20:15

Wat een sympathie hier ineens voor een islamitisch volk. Hartverwarmend, het kan dus wel.

miko | 18-06-13 | 20:15

Stroopdoos | 18-06-13 | 20:13 Wel. Ze hebben wel een ruggengraat.

Van latex.

zeg maar jansen | 18-06-13 | 20:14

@Bakito | 18-06-13 | 20:11
Goh, jij weet echt niet wat er gaande is heh. Geeft niet, ignorance bliss toch?

tattooboer | 18-06-13 | 20:14

Het enige waar Timmermans voor op komt is het mooie baantje voor (die JSF komt er niet) Timmermans. Een Limburgse ruggengraat als een week oude vlaai.

BroodenSpelen | 18-06-13 | 20:13

Alles veur de bühne maar een echte ruggengraat heeft geen enkele PvdA'er. Je weet toch.

Stroopdoos | 18-06-13 | 20:13

Zo rolt een laffe,arrogante hond als Timmerfrans. Hij heeft het te druk met zichzelf geweldig vinden. Hier kennen we hem, hou hem maar daar in Den Haag.

Aktivist | 18-06-13 | 20:13

Bakito | 18-06-13 | 20:09 |
Voor de verandering; Eens!

Russ Meyer | 18-06-13 | 20:13

All-inclusive, dat is wat Timmerfrans graag zou doen in Turkije.

En daar blijft het dan ook bij. Hoop ik, want voor hetzelfde flikkert ie er nog een hoop poet heen.

zeg maar jansen | 18-06-13 | 20:12

Gaat niet gebeuren, de doorvoer van iraans olie mag niet worden gehinderd en de foto's van Demmink mogen niet openbaar.

tattooboer | 18-06-13 | 20:12

Erdogan is de Pinochet van morgen. 400 mensen spoorloos.

Zal mij benieuwen wie achteraf fout blijkt te zijn, welke kant staat u 2e kamer?

Nu al internet, Twitter, Microsoft, Prism, IP adressen gebruikt om mensen op te sporen in hun prive. TV beelden worden bekeken wie kindertekeningen heeft gemaakt of ergens op een verkeerde plek stond. AKP Jugend met machetes en lange knuppels door de straten, niet gearresteerd maar met prive busje vervoerd door POLIS. riot guns AR commandos , zeer geavanceerde amerikaanse crowd control tech vor controle van gewone burger die opeens voor terrorist worden uitgemaakt.

Alles om wat hipsterkids uit een 5 sterrenhotel te vergassen of ze later prive op te zoeken.

De protesteerders moeten heel voorzichtig zijn, geen hulp van buitenaf bovendien zijn ze vreedzaam en kansloos tegen de overmacht. Ik hoop echt dat Erdogan naar ze gaat luisteren ipv deze razzias.

Sick shit goin on there.

Achterbak | 18-06-13 | 20:12

Ach ja, had je iets anders verwacht, ik kijk er niet meer van op.

r04drunn3r | 18-06-13 | 20:12

Jackanders | 18-06-13 | 20:09 | + 0
Wat denk je van de Armeense kwestie en de Koerden.

Eurotokkie | 18-06-13 | 20:11

La Vie En Rose | 18-06-13 | 20:09 |
Welke motie?

En wie of wat is pvdA/vvd?

Bakito | 18-06-13 | 20:11

@Godsammekraken | 18-06-13 | 20:06
Klopt.
De seculiere Turken stemmen meestal VVD.
Maar die zullen de houding van de VVD in deze ook niet waarderen.

La Vie En Rose | 18-06-13 | 20:11

Deze regering bestaat alleen maar uit leugenaars, draaikonten en lafaards. Veilig vanuit Den Haag roeptoeteren hoe erg ze alles vinden en hoe geschokt ze zijn maar eenmaal in het hol van de leeuw 10 kleuren stront schijten en vooral diep bukken...

Mike Echo | 18-06-13 | 20:11

Timmermans trekt de fez nog eens diep over z'n oren...

Petrus de Rewa | 18-06-13 | 20:10

@Bakito | 18-06-13 | 20:02
Laffe honden zijn het bij de PvdA en ook bij de VVD.
Beide tegen de motie van de oppositie stemmen, waardoor Timmerfrans fijn zijn handen in onschuld kan wassen.

Afijn, weer een paar zetels minder voor de miserabele troep.

En dat is mooi.

La Vie En Rose | 18-06-13 | 20:09

Het zwijgen in alle talen is dus wel aan hem toe te vertrouwen.

Jackanders | 18-06-13 | 20:09

Parel van het Zuiden | 18-06-13 | 20:05 |
Anti-EU demonstranten werden eind jaren 90 al hardhandig aangepakt, destijds met goeddunken van lieden die nu het hardst roeptoeteren.

Bakito | 18-06-13 | 20:09

Ach joh die Timmermans doet er toch geen fuck aan. Hij is net als alcoholvrij bier. Het is er, maar niemand is er blij mee.

Z. Uurpruim | 18-06-13 | 20:08

slappe zak.

wolfje21 | 18-06-13 | 20:06

De meeste NLse PvdA-Turken horen bij het ongeletterde gedegenereerde klootjesvolk dat vierkant achter Erdogan staat dus dat Fransie kronkelt als een hoer voor Erdogan mag niet evrrassend heten.

Godsammekraken | 18-06-13 | 20:06

Nee, niks doen in Turkije. Laat de booslims het land maar kapot maken.

Koosjere Moslim | 18-06-13 | 20:06

Eurofiel Timmerfrans zit in zo'n spagaat dat je er een Patriot in kwijt kan.

Russ Meyer | 18-06-13 | 20:05

Frans dronk een glas, deed een plas en alles bleef zoals het was. Maar het is wel meten met twee maten, wapens leveren aan Syrische rebellen, die ook door zouden kunnen gaan voor terroristen, maar geen enkele vorm van support voor liberale Turkse demonstranten. Heel dubbel.

Rest In Privacy | 18-06-13 | 20:05

Europese landen zullen Turkije niet aanspreken op het gedrag jegens haar bevolking. Zo houden ze zelf voldoende armslag om toekomstige protesten binnen de eigen grenzen neer te slaan.

Parel van het Zuiden | 18-06-13 | 20:05

Die lul gaat helemaal niks doen, hij zit tenslotte in het huidige kabinet.
Met z'n talenknobbel.

Jackanders | 18-06-13 | 20:04

Het volgende gewelddadige conflict is dus in Turkije?

EigenVolkEerst | 18-06-13 | 20:04

Ik denk dat Timmermans wel wil maar niet mag van Rutte , we moeten vrienden blijven met Turkije en deze opdracht komt weer van de EU.

Eurotokkie | 18-06-13 | 20:03

Ach, Frans komt even langs bij Erdogan, de islamitische aap roept heel hard "Joden is kut!" en Fransie zal, na zijn daverend orgasme, tevreden huiswaarts keren.

dlseth_ | 18-06-13 | 20:03

Hij doet ook wat: hij kijkt er met een strak plassertje naar, om te leren hoe hij hier dalijk die enge andersdenkenden zou kunnen aanpakken.

ZKH EénOog | 18-06-13 | 20:02

Frans kennende zullen er buiten de camera's en achter de schermen best harde woorden vallen. Diplomatie en achterkamertjes zijn nu eenmaal twee eieren van dezelfde bergfliep.

Bakito | 18-06-13 | 20:02

Hear, hear ....

gentle giant | 18-06-13 | 20:02

Dat laat Timmermans wel uit zijn hoofd met die Turkse achterban die de PvdA heeft.

wateenzooitje | 18-06-13 | 20:01

Frans kijkt wel uit. Straks wil Haatsnor Erdogan niet meer bij Europa horen. God verhoede dat we geld overhouden aan de EU!

Godsammekraken | 18-06-13 | 20:01

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl