Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Genocide ontkennen met Wouter Bos

Bye Bye Waai WaaiJoehoe stemgerechtigde Turken van Nederland! Goed nieuws. U mag weer op de PvdA stemmen. Wouter Windvaan is weer eens om. Als een blad aan een boom. De massamoord op de Armeniërs heeft niet plaats gevonden. Oké, er is wel wat gebeurd. D'r zijn hier en daar wat slachtoffers gevallen. Maar om dat nu meteen genocide te noemen, is ook weer zoiets driests. Er waren wat struikelpartijen en wat schaafwondjes, that's all. Die stomme Ollanders roepen al genocide als er een kudde paarden naar de slager moet. Dus Mehmets & Birsens, Dileks en Gülays. De kust is veilig. Herhaling. De kust is veilig. U kunt die Turkse strooifoldertjes, die aanzetten om 'EVET' op D66 te stemmen wegkeilen. Stemp de Partij van de Aarsdraaiers... Update: Nieuwtje van Tante Rita, zojuist gehoord bij Paul & Witteman. WegstuurTurk Erdin Sacan keert waarschijnlijk terug bij de PvdA.

Reaguursels

Inloggen

Was de PvdA ook niet diezelfde partij die 2 Turken uit de lihst hebben gekickt omdat ze weigerde genocide te bekennen???
Klinkt een beetje als racistisch linkse politiek. Eerst de buitenlanders uit je lijst flikkeren en dan zelf hetzelfde doen,,, Kansloos hoor om zo de zetels van de SP af te pakken
*Vraagt zich af of je niet anti-PvdA kan stemmen*

DR. AJ Kwak | 07-11-06 | 22:54

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARGH

Woutertje Kabouterje zegt dat Nederlanders zo gauw het woord genocide in de mond nemen.
Wat een rat!
En dan de reactie van die persvoorlichting: er is wel sprake van massamoord, maar dat mag je niet zeggen
Gruwelijk onbetrouwbare partij kortom!

etiquette | 07-11-06 | 21:21

Duitse helm 07-11-06 @ 17:52

Informerende brief van de sultan ;-)

Ze vinden het bij PvdA dus eigenlijk wel genocide, maar dat zeggen ze niet (meer) omdat de massamoord op Armenen nooit officieel als zodanig is bestempeld...
Partij van de Draaiende Agnosten.

LJBrinkhorst | 07-11-06 | 18:35

Het antwoord van de PvdA:

Geachte heer, mevrouw,

Dank voor uw bericht.

Tussen 1915-1917 zijn er vele honderdduizenden Armeense slachtoffers gevallen bij het uiteenvallen van het Ottomaanse rijk. Daarover bestaat geen enkele discussie. Omdat er wat ons betreft geen twijfel over bestaat dat een bevolkingsgroep hier massaal is uitgemoord hebben we politiek gezien wel het woord genocide in de mond genomen, net zoals wij dat doen bij Darfur of Rwanda. Wat wij willen bereiken is een verzoening tussen Turken en Armeniërs tot stand te brengen. Voor die verzoening is het echt noodzakelijk dat Turken onder ogen zien wat er zich toen heeft afgespeeld. Maar dat bereik je niet door mensen tot een standpunt te dwingen, dat bereik je door de voorwaarden te scheppen waarbinnen een eerlijkere kijk op de geschiedenis mogelijk wordt. Daarom pleiten wij er ook voor de zaak onafhankelijk te laten onderzoeken, waarna de conclusie door alle partijen kan worden geaccepteerd en de gevolgen daarvan kunnen worden gedragen.

Heeft er een genocide plaatsgevonden? Ja, als je vindt dat als er stelselmatig honderdduizenden mensen van een bepaalde bevolkingsgroep om het leven worden gebracht, je dan kunt spreken van genocide. Maar tegelijkertijd is nooit vastgesteld of de definitie van genocide krachtens het genocideverdrag ook klopt. Aangezien nooit op internationaal geaccepteerde wijze is aangetoond dat er ook sprake was van doelbewuste vooropgezette en door de autoriteiten aangestuurde plannen om een volkenmoord te plegen. Daarom ook is er bijna geen land ter wereld dat formeel de Armeense genocide erkent. Geen enkel land in de EU is overgegaan tot een formele erkenning van de genocide, terwijl er wel bij Turkije op wordt aangedrongen met de kwestie in het reine te komen. Dat is ook de positie van de hele Nederlandse politiek, zoals vastgelegd in de motie Rouvoet van december 2004. Deze positie wordt gedeeld door de PvdA en uitgedragen door Wouter Bos.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geinformeerd.

Met vriendelijke groet,

Zubia Sultan
Afdeling Voorlichting
Plein 2 | Postbus 20018 | 2500 EA Den Haag
Partij van de Arbeid | www.pvda.nl

Duitse helm | 07-11-06 | 17:52

Peter van Heemst heeft 0 effect op de Turkse gemeenschap.
Het waren de Turken zelf die de gemeenschap had gemobiliseerd om op de PVDA te stemmen. Het was ook geen stem voor de PVDA maar tegen Leefbaar Rotterdam.

Kaan78 | 07-11-06 | 17:38

Kaan78 07-11-06 @ 16:49

Het heeft iets triests dat de Turken in Rotterdam zo massaal tuinden in de propaganda van Peter van Heemst c.s. Helemaal als je bedenkt dat Van Heemst een paar maanden voor de verkiezingen nog verklaarde dat hij zich wel kon vinden in de woorden van Marco Pastors in een of ander Katholiek blaadje. Woorden waarvoor Pastors moest aftreden. Overigens was van Heemst kort voor de verkiezingen niet te beroerd om zijn steun aan de woorden van Pastors weer in te trekken. 'Zo had hij het allemaal niet bedoeld'. L'histoire se repete...

LJBrinkhorst | 07-11-06 | 17:19

ach bange Europeanen toch, altijd zo bang van de Turken

server45 | 07-11-06 | 17:00

Off Topic:
Het CGB heeft een moslima toestemming gegeven om les te geven op school waar ze mag weigeren om mannen een hand te geven.
Ongezouten de typhus met deze kudtmoslima, die als Hoerr van AllahTonen de samenleving loopt te verzieken.

TyfusLeijer | 07-11-06 | 16:54

-edit nu ben je echt de weg kwijt, ban -

No Regrets | 07-11-06 | 16:49

@LJBrinkhorst 07-11-06 @ 16:36
Dat is onzin.
Moslims hebben niet allemaal dezelfde standpunten of politieke voorkeur.
De een is voor SP, de ander voor VVD.
Dat ze in Rotterdam massaal voor de PVDA(80%) hebben gestemd had een ander reden. Dat kwam omdat binnen de Turkse gemeenschap actief daarop werd gestuurd ( strategisch stemmen) om Leefbaar Rotterdam te verslaan.
Overigens waren Turken meer CDA stemmers 60%(1986) en VVD 20%. Hoe het komt dat PVDA in Rotterdam 80% van de stemmen kreeg kunnen de heren in Den haag zelf ook wel beantwoorden.

Kaan78 | 07-11-06 | 16:49

Ik denk dat de blanke bazen het werkelijk aan hun reet zal roesten welke regeltjes de PvdA hanteert t.a.v. Turkse kandidaten. Voor de gemiddelde Nederland geldt: Turkije is goed, want je kunt er goedkoop op vakantie, maar ze mogen niet bij de EU want het zijn moslims. Wout en Jan-Peet zouden helden zijn als ze die briljante argumentatie namens het leeuwendeel van hun kiezers zouden verwoorden. Maar ja, je hebt het toch over een moslim-electoraat dat minimaal voor zo'n 8 kamer zetels goed is....
Ik zou er alle begrip en respect voor hebben als moslims zich niet meer laten ringeloren door de machtspolitici van de PvdA en het CDA. Wees mo-slim, stem GroenLinks. Dan weet je als Turk of Marokkaan echt wat je krijgt. Of, richt een eigen partij op, en kom uit voor jouw standpunten. Hoezeer ik het ook oneens mag zijn met de standpunten, moslims hebben er net zo zeer recht op als Bas van der Vlies.

LJBrinkhorst | 07-11-06 | 16:36

@LJBrinkhorst 07-11-06 @ 15:57
Wat is dat de houding van autochtoon Nederland bij de vraag of je aan Turkse politici voorwaarden mag scheppen voor deelname aan kieslijsten die je andere politici niet stelt. En strookt dat met de houding van PVDA?

Kaan78 | 07-11-06 | 16:18

Weisse rose 07-11-06 @ 15:39
Ik wil van jouw ook antwoorden op vragen als.
Wat is de hoofdstad van China?
Lust je boerenkool met worst?
Welke schoenmaat heb jij?
Wat is de weersverwachting voor morgen?

Antwoord op je vragen
Veroordeel je dan ook eens de misdaden en criminaliteit van jou moslim"broeders".
Doe ik al voor luisterende oren die niet gelijk iets achter zoeken.

Wij wachten af
Je moet niet wachten maar een keer luisteren naar moslims.
Zie sites van SMT van Marokkanen, IOT van Turken, Forum, LOM etc etc etc...25 Turkse federaties.

Demonstreer dan eens tegen beperkingen van de vrijheid van meningsuiting door moslims in Nederland.
Ik wordt ook beperkt in mijn vrijheid van meningsuiting door Armeniërs en rechts extremisten. Je gaat zulke mensen toch niet meer aandacht geven. Wordt het alleen erger van.

Gregorius Nekschot kan niet eens een distribiteur vinden voor zijn boeken. Omdat men bang is voor terroristische moslims.
-> Dat is zijn probleem.

Daar hoor ik je nooit over. -> Ben ik mongolen brandweer?
Druk het in het buitenland af zou ik zeggen, mocht hij daar behoefte aan hebben.

Waar was jij toen van Gogh vermoord werd door een Moslim, of vind je dat goed omdat hij dat deed om zijn "geloof" te verdedigen?
Dat 1 mongool wordt vermoord door een ander, roept bij mij geen warme of koude gevoelens op. De twee extremen hebben elkaar gevonden zeg maar.

Dit is geen haat dat ik nu preik maar ik wil van jou als moslim antwoord op deze vragen.
Ik heb ook geen haat. Maar ook geen zin om me te verantwoorden op onzin.

Ik zeg toch ook niet. Ik heb je nooit gehoord over belastingfraude. Dus je zal wel frauderen?

En er zijn veel moslim broeders die hier op GS al excuses hebben aangeboden. Maar elke keer vragen jullie dat opnieuw? hebben jullie moeite met het begrijpen ervan? Ik ga dat niet doen opdat ik absurd vind om me te verantwoorden voor de daden van iemand anders.
Spreek mij maar aan op wat IK verkeerd doe.

Kaan78 | 07-11-06 | 16:14

Dit is ook echt de druppel, wat een droplul is het ook!

alpha_mannetje | 07-11-06 | 16:10

@ No Regrets 07-11-06 @ 15:23

Ik weet niet hoe ik hier linkjes moet plaatsen, dus doe ik een poging.
forum.turksnl.net/viewtopic.php?p=6178...

In het boek Vatandaslik Tepkilerim ('Mijn replieken op het burgerschap'), dat vorig jaar uitkwam en uit een reeks brieven aan kunstenaars en politici als premier Erdogan en buitenlandminister Abdullah Gül bestaat, vergelijkt Cig de gewoontes uit de Soemerische beschaving met die van de islamitische cultuur. De Soemerische beschaving kende haar hoogtepunt in het vierde millennium voor Christus, in Mesopotamië. In haar boek schrijft Cig dat de oorsprong van het dragen van een hoofddoek daar gezocht moet worden. Een deel van de priesteressen in Soemerische tempels werkte immers als prostituee, wat in die tijd een heilige taak was. Die vrouwen moesten, om zich te onderscheiden van andere priesteressen, hun hoofd bedekken.

Verder schrijft Cig dat er misschien ook zulke ruimtes moeten worden gereserveerd in moskeeën, aangezien seksuele contacten in de islam geoorloofd zijn na het sluiten van een religieus huwelijk. Degenen die willen, kunnen er dan na een eenvoudig religieus huwelijk seks hebben die niet in strijd is met de regels van de islam.

TyfusLeijer | 07-11-06 | 15:59

@ Kaan78 07-11-06 @ 15:49

Helaas Kaan78, dat heeft 't met een omweg wel. De enige reden dat Wouter en Jan Peter er zalvende praatjes op na houden richting Turken of Marokkanen is om de moslim-kiezer in zijn algemeenheid niet van zich te vervreemden. Dat speelt in deze kwestie weldegelijk een rol. Je ziet in de Armeense kwestie hoezeer die houding wringt met wat autochtone Nederlanders ervan vinden. Ook het standpunt dat met name de PvdA hanteert in zake de Turkse toetreding zal hen op langere termijn een hoop gezeik gaan opleveren.

LJBrinkhorst | 07-11-06 | 15:57

@No Regrets 07-11-06 @ 15:23

Gefeliciteeerd!
Je hebt een topic over problemen m.b.t. de participatie van Turkse mensen in de Nederlandse politiek gakaapt en tot Moslim bash pagina gemaakt. Ik bewonder wel je koppigheid en doorzettingsvermogen. Als je dat kunt ombuigen tot iets wat wel bijdraagt aan een beter Nederland denk ik dat ze jou wel goed kunnen gebruiken.
Dit terwijl "Moslim" zijn geen enkele rol had of relatie heeft met wat gebeurt is met Erdinc Sacan.

Kaan78 | 07-11-06 | 15:49

@Ed..
Even resumé:

*jij pleit voor het vergeten van deze situatie, er zijn immers wel belangrijker zaken (9.09)
- Ik heb het niet over vergeten, maar heb liever dat ze zich bezighouden met vraagstukken die direct van belang zijn voor onze maatschappij. Dat er een de Armeense gemeenschap in Nederland een lobby voert om een genocide te laten erkennen door de staat is mijns inziens hieraan ondergeschikt;

*om 9.19 pleit ik er voor dat dit juist wel belangrijk is omdat dit duidelijk maakt dat bos een enorme draaier is (windvaan, waar jij het dus ook nog es mee eens bent) en vraag aan jou, als het jou favoriet is, en als dit het geval is dan ben jij voor mij die linkse hond!
- Die opmerking heb je netjes bijgesteld in een vorm van"als, dan";

*10.05 jij beantwoordt niet de vraag maar beschuldigt mij ervan een kaalkopje te zijn (en en passant verbeter je mijn spelling, waarvoor dank);
- Als ik een linkse hond zou zijn in jouw optiek en in de uiterst linkse hoek zou bevinden, dan lijk het mij dat jij in de tegenovergesteld hoek zit;

*10.13 ik vraag het nog een keer; is bos battal's man of vindt je het ook zo'n draaier...
- het is een behoorlijke draaier ja, linksdraaiend melkzuur zal ik maar zeggen alleen minder goed voor het darmflora;

ook vraag ik naar jou redenen mij een kaalkopje te noemen...
- Zelfde reden waarom jij mij een linkse hond noemt;

en dit alles leidt tot je volgende post van 12.38 waarin je mij notabene beschuldigd van het niet goed lezen van je posts... als jij gewoon direct de vraag had beantwoord was er niks aan het handje geweest..
- Je vraagstelling was anders behoorlijk verborgen in je post en als je verwacht dat mensen je serieus zullen nemen als je begint te schelden dan adviseer ik je een forum te kiezen waar ze gespecialiseerd zijn in MOK's (hiermee beledig ik ook MOK's, but you get the point)

nu heb je me voor van alles en nog wat uitgemaakt, (nou ja, alles.. sukkel en sucker.. doe eens origineel)
- Waarom origineel als er al een allesomvattend woord is bedacht in de nederlandse/engelse taal om mensen te omschrijven die zich dom gedraagt en onhandig is met zijn woordgebruik in een discussie? (www.vandale.nl copy+paste adviseer ik je om spellingsfouten te voorkomen)

zonder enige reden...
- Tja.. zie hierboven..

maar ik mag aan je reactie dus afleiden dat je niet op boslim gaat stemmen?
- Zoals ik al zei, dat zal een last-minute beslissing worden op basis van onderbuik gevoelens.. Maar waarschijnlijk geen Wouter Bos, hoewel ik mijn hele leven al PvdA stemmer ben geweest en tot nu toe weinig schaamte gevoelens hiervoor heb gehad (dat is een andere discussie);

of ben je er nu nog niet klaar voor een normaal antwoord te geven? droplul!
- Als je moeder je je geen manieren heeft kunnen bijbrengen, dan kunnen wij dat hier wel.. sukkel..

BATTAL | 07-11-06 | 15:41

@LJBrinkhorst
als mishandeling. Een man in de usa is veroordeelt tot 10 jaar wegens het snijden in de genitalien van zijn kind. En terecht. het snijden in iemands penis is vergelijkbaar met het afsnijden van iemands oren. Een geloof dat oproept tot het afsnijden van oren zouden we dat niet toestaan. Waarom dan wel toestaan dat mensen in de onverdoofde geslachtsdelen van hun kinderen gaan zitten snijden?

ik? o, ik hang een geloof aan dat de pinken van onze kinderen afsnijd. Moet kunnen toch? geloofsvrijheid enzo?

No Regrets | 07-11-06 | 15:40

@Kaan78 07-11-06 @ 14:19
Veroordeel je dan ook eens de misdaden en criminaliteit van jou moslim"broeders". Wij wachten af, demonstreer dan eens tegen beperkingen van de vrijheid van meningsuiting door moslims in Nederland. Gregorius Nekschot kan niet eens een distribiteur vinden voor zijn boeken. Omdat men bang is voor terroristische moslims. Daar hoor ik je nooit over.
Waar was jij toen van Gogh vermoord werd door een Moslim, of vind je dat goed omdat hij dat deed om zijn "geloof" te verdedigen?
Dit is geen haat dat ik nu preik maar ik wil van jou als moslim antwoord op deze vragen.

Weisse rose | 07-11-06 | 15:39

@TyfusLeijer
de hoofdoekdraagster als 'hoer van allah' bedoel je? dat was HILARIES! Waarop baseerde dat oude vrouwtje dat ook weer? dat ze dat durft te zeggen zeg.. is ze niet bang VERMOORD te worden door haar 'vredige' geloofsgenoten? of denkt ze zo van: 'ach, ik ben toch al oud, ik kan net zo goed de waarheid gaan verkondigen..'

hulde voor het oude mens! die durft!

en je vergeet de recentelijke moordpartijen van geloofsgegeselden op 16 homos, in naam van allah.. zeker uit 'zelfverdediging'...

No Regrets | 07-11-06 | 15:23

@No Regrets 07-11-06 @ 15:10

Hoe sta jij tegenover besnijdenis van jaudse jongens?

LJBrinkhorst | 07-11-06 | 15:20

@:-)
ik ben geen groenboeker, sorry.. ik tiep foneeties. Erg heh? maar de zinsbouw klopt toch wel? ik lees het altijd even na.. maar vergeef me als de vorm niet perfect is. Het gaat immers om de: InHoud. En als iedereen bureaux schrijft, schrijf ik lekkuh buro. Stout heh? fijn, dichterlijk taalgebruik krijg je als je vrij combinatioos mag maken met woorden. En verder ben ik voor vereenvoudigen. Dus gewoon altijd 'word' schrijven, en niet meer nadenken of het nou 'wordt' of 'word' is. Simpel. Over 10 jaar doen we het allemaal. :-) de taalfouten van vandaag zijn de groenboekregels van morgen.

wat ook erg verveelt is als ik een betoog hou, en iemand negeert kompleet de inhoud, maar gaat wel zitten wijzen op een taalfoutje.

Boeien...

No Regrets | 07-11-06 | 15:19

On Topic voor wat betreft Turkije als seculier land.
Denk eens aan het volgende...
.
In de seculiere staat Turkije zijn de DVD films van Winnie de Poeh verboden om te kopen/verkopen omdat er een varkentje in voorkomt. Dankzij de seculiere dubbele moraal ridders is het dus mogelijk dat de mensen dit massaal op de zwarte markt aanschaffen en derhalve geen auteursrechten behoeven af te dragen.
.
In de seculiere staat Turkije is onlangs een 92 jarige vrouw voor het gerecht gesleept omdat ze WETENSCHAPPELIJK onderzoek heeft gedaan inzake de betekenis van de hoofddoek. Ze is gelukkig vrij gesproken, maar hoorde feitelijk twee jaar ge-eist worden.
.
In de seculiere staat Turkije is het op straat verboden om met een hoofddoekje (hoerrdoekje) rond te lopen. Er lopen daar steeds meer hoofddoekjes door de instroom van de mensen uit de provincies. De Turkse president heeft echter zijn kinderen op een Amerikaanse school geplaatst omdat ze daar WEL met een hoerrdoekje mogen lopen.
.
In de seculiere staat Turkije zijn sinds de oprichting van de staat, door Atta Turk, ondanks het seculiere karakter vele christenen afgevoerd en afgeslacht geheel conform de Armeense aanpak.

TyfusLeijer | 07-11-06 | 15:18

@kaan
als je hier bent geboren.. waarom noem je je dan TURK? ligt jou loyaliteit bij ons, nederlanders? of bij de turken? in het geval dat je je meer turk voelt, raad ik je aan naar het geliefde moederland terug te keren. Mocht je je echt een kaaskop voelen, en pijn voelen als iemand nederland aanvalt, spuug jij ook op het geweld van de islam, ga je met me mee de moskeeën afbreken, waar de haat van de profeet gepredikt word, dan mag je blijven. Zo niet, flikker dan op.

'wat is er mis met geld verdienen'
er was een tijd dat marokanen terug naar marokko konden, met behoud van uitkering. Elke cent die wij steken in de islamieten komt nooit meer terug. Jullie zijn de parasieten van een vergemest land. Zozeer zelfs, dat iedereen nu op zijn tandvlees moet lopen om de eindjes aan elkaar te knopen, terwijl een groot deel van jou trotse landgenoten simpelweg de boel aan het flessen is. Dat pik ik niet. Als je een turk bent, heb je hier niets te zoeken. Als je pist op nederland, flikker dan op. Zou jij (net als ik) je leven geven voor nederland (bijvoorbeeld als een of andere imam oproept tot geweld tegen nederland), dan ben je welkom, en krijg je van mij een oranje shirtje.

Een paar tips: Noem je nooit TURK in nederland. Noem je trots: NEDERLANDER. Gooi je turkse paspoort met een minachtend gezicht in de plomp. Noem je kinderen geen 'mohammed'. Wij noemen onze kinderen ook geen 'adolf', snap je?

en besnijd je kinderen niet. Dat is mishandeling. Ok?

No Regrets | 07-11-06 | 15:10

@LJBrinkhorst 07-11-06 @ 14:57

Warme band met de Duitsers in WO1 kwam voort uit dat Fransen en Engelse aasgieren het hadden gemund op de erfenis van "de zieke man van EUROPA" het Osmaanse rijk. Het Osmaanse rijk heeft vanuit zijn positie alles aan gedaan om de oorlog te voorkomen.
(Fransen noemden Turkse heersers ooit "Vader" toen ze hun beschermden tegen de Duitsers 16 de eeuw)

Kan jij me uitleggen wat de hulp van Turken is geweest voor de Duitsers tijdens WOII. Ik weet dat economische betrekkingen bleven bestaan en dat Duitse soldaten niet al te moeilijk werd gemaakt om Turkije te verlaten. Maar wat wil je ook. Een Duitse onderzeeër had de grootste boot van de tegenpartij in de Dardanellen tot zinken gebracht. Mijn dank is nu nog groot voor de Duitsers. Waar bestond die warme band nog meer uit?

Wouter kan alleen goed doen bij de Turken als er een onderzoek komt naar Erdinc Sacan GATE. Dit lijkt me niet de manier hoe je met mensen moet omgaan.

Kaan78 | 07-11-06 | 15:10

@No Regrets
Spellingscontrole kapot?

:-) | 07-11-06 | 15:09

@Kaan78
pro islam sites? zoals maroc.nl? waar je de haat tegen nederland van het scherm ziet spatten?

if you are pro-islam, you are anti-dutch

No Regrets | 07-11-06 | 15:04

@Kaan78
de moord op pim, gepleegd door een linkse landeverader, werd gepleegt in een poging van links om effectief optreden tegen de islam te voorkomen. Met terreur. Hadden ze van de moslims geleerd. Heel effectief.

de moord op pim is een smet op het blazoen van links jah. Elke linkse landverader zal van mij horen dat de moord op pim het einde van de vrede was. De moord op theo was deed de boel, die al op scherp stond, helemaal knallen..

Pim streed al tegen het onrecht dat moslims pleegden in naam van hun geloof in ons land. Hij was homo, weetjenog? en hij baalde als een stekker dat de homo-emancipatie met de binnenkomst van de moslims weer helemaal bij 'af' stond. Nee, nog sterker, in de jaren 50 kon je niet openlijk homo zijn, maar je werd in ieder geval niet structureel vernedert, bespuugt, en in elkaar geslagen door JOU geloofsgenoten. Pim zocht naar de oorzaak van het geweld tegen vrouwen, de eerwraak, het gedoe met die moslims, die zich superieur waanden aan ons, die hier onze centjes kwamen opsouperen.

hij wilde de islam ontmaskeren. En een linkse landverader, zo eentje die jou ouders aan een paspoort, een huis, een uitkering, etc etc in je handen frommelde, wist de 'facist', dankzij een HAAT campagne van links, neer te schieten.

ik zeg je. Als die dag pim was neergeschoten door een moslim, dan hadden alle moskeeën gebrand. Het was een linkse landverader. Die dag verloor nederland zijn onschuld, en waren de kaalkopjes in staat van oorlog. hun voorman was VERMOORD. omdat ie het waagde iets te DOEN tegen de islam.

later is theo om hetzelfde vermoord, deze keer niet door een linkse landverader, maar door een moslim, die gewoon deed wat zijn handleiding hem opdroeg: mensen vermoorden in naam van allah!

want jij weet ook, dat wie sterft terwijl hij opkomt voor de islam, 100 procent gegarandeerd naar het halal paradijs kan! ja! met maagden enzo! staat ook in jou 'vredige' handleiding..

De moord op pim is geen bewijs voor jou gelijk. Het is een bewijs voor MIJN gelijk. Dat iedereen die de islam een strobreed in de weg legt, met de TERREUR van de islam (dan wel hun exponenten, de linkse landveraders) te maken krijgen. Zie de strijd van femke om ayaan weg te pesten, simpelweg omdat ze het waagde op te komen voor de rechten van de vrouw in de islam.

links, die weigert op te komen voor homos, vrouwen, afvalligen, ongelovigen? dat een monsterverbond heeft gesloten met het meest facistoide geloof dat ooit onze aarde heeft verziekt? in een poging de boel 'gezellig bij elkaar te houden' maakte links zich schuldig aan medeplichtigheid aan het geweld van de islam.

iedereen die nu nog meer moslims ons land in wil laten, iedereen die voor subsidie aan moskeeën en moslimscholen is, iedereen die zwak is tegen het gedreig van de islam, is een landverader.

Onze mensen zijn al vermoord. Via de politiek (pim) en de kunsten/vrije pers (theo) hebben we het geprobeerd. Maar we vonden terreur op ons pad. De oorlog tegen ons is reeds begonnen. Onze voormannen liggen dood op de grond.

Iedereen die de islam nu nog helpt is een landverader.

No Regrets | 07-11-06 | 15:02

Oke, je hebt veel voer gekregen van haat sites tegen de Islam. Misschien moet je ook nog andere sites zoeken die pro Islam zijn. Dat kan je een beter en compleet beeld geven.

Als voorbeeld.
Als je alleen Nazi-propaganda tegen Joden krijgt voorgeschoteld, kan ik me best voorstellen dat je niet zo'n goede kijk krijgt op de Joden.

Dit is niet anders. Ik zou zeggen lees je wat meer in. Ook op andere sites die Pro islam zijn.

1) Waarom zit je dan in het koude nederland?
Ik ben hier geboren.
2) Om centjes te verdienen?
Kan jij mij uitleggen wat mis is met centjes verdienen?

Kaan78 | 07-11-06 | 14:58

Kaan78 07-11-06 @ 14:35

Tis algemeen bekend dat de Turken altijd een warme band hebben gehad met den Duitser. Of dat nou was tijden WOI of WOII. Dus begin a.u.b. niet over de Armeniers en de moffen, voor dat je het weet komt er weer een lijk uit de kast rollen...

Meer algemeen:

Mocht het vooor de kiezer nog niet duidelijk zijn, dan is het 't nu wel. Wouter Bos is de verpersoonlijking van het plaatje bij deze topic. De PvdA had tijdelijk een flinke mening over de genocide, maar nu puntje bij paaltje komt en de verkiezingen op een nederlaag dreigen uit te draaien, gaat Wout omstandig aan Turkse media ??????? uitleggen dat hij het niet zo heeft bedoeld.
Ik mag toch aannemen dat de sympathieke shoarmaverkopende overbuurman daar niet intrapt. Hopman JPB is so damn right...

LJBrinkhorst | 07-11-06 | 14:57

@kaan
dank je voor je uithoudingsvermogen en relativeringsvermogen. Ik denk dat jij echt geneigd bent tot 'het goede'. Maar ik moet je nog even prikkelen over het volgende.
4) Geweld is alleen toegestaan in de Islam om te blijven leven.

www.skepticsannotatedbible.com/quran/c...
wat zie ik daar? oproepen tot geweld tegen ongelovigen? die de islam niet willen 'vermoorden'?

je kent het leven van de profeet? vermoorde die alleen mensen in zelfverdediging? of vermoorde hij bijvoorbeeld ook kunstenaars, danseresjes, een dichter? martelde hij niet een schatbewaarder tot de dood eropvolgde? handelde hij niet in slaven, die hij roofde uit steden, die hij kompleet uitmoorde? uit 'zelfverdediging'?

is theo vermoord uit 'zelfverdeding'? nee.. was de moordenaar dan misschien geen moslim? toch wel... kennelijk haalde hij uit de koran een moordopdracht, anders dan uit 'zelfverdediging'...

Je mag een vrouw stenigen die 'onzedig' is.. Zelfverdediging?
homos worden vermoord in ankara, uit zelfverdediging?
de taliban bliezen de giant stone boedhas op uit zelfverdediging?

nee.. ik denk dat de islam ook aanvallen toestaat, om de islam te verpreiden.

Naast de oproepen tot geweld staan mij ook de ongelijkheid tussen gelovige moslims en ongelovige (of vrouwen) mij niet aan... Een moslim mag geen andere MOSLIM vermoorden? ongelovige wel? (zie koran), een vrouw moet haar man gehoorzamen, en mag anders opgelosten worden? (koran) een vrouw mag ter dood worden gebracht als ze onzedelijk is? (koran) iemand die de profeet of de islam of koran beledigt is een afvallige en mag ter dood worden gebracht? (koran)

vrouwen zijn minder dan mannen. Ongelovige zijn vogelvrij. Waar is de gelijkheid, de liefde, het respect...

en dat is de theorie.. Die in mijn ogen de oorzaak is van de praktijk. Moslimjongeren die wel stelen, meisjes lastigvallen, en als iemand daar wat van zegt 'racist!' roepen... moslims die homos in elkaar slaan. Omdat ze zich superieur voelen. De praktijk sluit naadloos aan bij de theorie zoals ik die in de koran kan lezen, en de praktijk, zoals de profeet die pleegde.

de profeet voerde VELE offensieve oorlogen. Hij vermoorde dan alle mannen, en voerde de vrouwen en kinderen als slaaf af. Dat kunnen jij en ik lezen in de hadiths..

zeggen dat de islam vrede is, terwijl er aan alle kanten bloed uitspuit, is belachelijk... De profeet pleegde geweld, de koran roept ertoe op, de haat-imams prediken het, en mohammed B pleegt het, terwijl andere 'jihadies' proberen verdeeldheid te zaaien met verhaaltjes over 'vrede'. Just as plan. Just as the prophet did. Zo is islam. Niet te vertrouwen. Gewelddadig.

zo mag je ook liegen tegen ongelovigen, en mag je geen vrienden maken met ongelovigen, van de koran.

de islamieten moeten de ongelovige als varkens, vuil, zien en behandelen. Hoezeer verheven voelt mijnheer de islamiet zich niet.. boven de ongelovige varkens.. Hoe facistisch. Hoe intolerant. Hoe afkeurenswaardig.

en de vraag blijft open: als jij je zo trots 'turk' noemt, waarom zit je dan in het koude nederland? om centjes te verdienen?

'Als je je energie in je werk zou steken, zou je voor jezelf en de maatschappij veel waardevollere bijdrage leveren.'
ah, dus ik moet mijn verzet tegen de islam staken?

No Regrets | 07-11-06 | 14:45

Nimmer, ik herhaal, nimmer, kwam het in iemand op om iemand anders wiens mening ons niet aanstond te VERMOORDEN

-> Pim Fortyun?
Jullie gaan toch ook niet alle milieu verenigingen criminaliseren?

Kaan78 | 07-11-06 | 14:42

Kaan, schrijf eens een Pr0efsgrift.

SplitFaction | 07-11-06 | 14:42

Weisse rose 07-11-06 @ 13:36
1) Als Turkije genocide zou hebben gepleegd hadden we nog een rijk over drie continenten.
2) Dit is je eigen gapende gat in je geschiedenis en taboe in de westerse wereld. Armeniërs zij aan zij met Adolf Hitler en Joden uitroeien. 20.000 Armeniërs hielpen Adolfje.
3) Waarbij er een dikke miljoen zijn omgekomen
Je doet de cijfers maal 20??
Hoe bedoel je propagandist.
Dus 1 miljoen kwam om bij de reallocatiemaatregelen.
Hoeveel miljoen kwam om van de honger?
Hoeveel miljoen kwam om van ziekte?
Hoeveel miljoen kwam om van wraakacties van Turkse burgers.
Hoeveel miljoen kwam om in de oorlog met de Turkse leger.

Voordat je dit verhaal beantwoord wil ik je wijzen op de volgende cijfers.
Westerse bronnen hebben over 1 tot 1,5 miljoen Armeniërs in Turkije in 1915. Ottomaanse cijfers zijn 1.300 K.
Na de oorlog verklaren Armeniërs dat 700.000 Turkije is ontvlucht.
300.000 Armeniërs woonden in 1923 nog steeds in Turkije.

Als iemand tegen jou zegt dat er miljarden Armeniërs zijn gedood door Turken wil je het waarschijnlijk ook nog geloven.

Kaan78 | 07-11-06 | 14:35

-weggejorist-

TyfusLeijer | 07-11-06 | 14:31

@rosalie
de werkelijke reden dat turkije nimmer bij de EU komt, is omdat het islamietisch is. Omdat wij geen facistoide land binnen onze grenzen wensen, zoeken de politici naar smoesjes om de turken buiten de deur te houden.

stel, de turken geven de genocide ruimhartig toe. Mogen ze dan bij de eu? Hell no! geen moslims in de eu! we hebben er al genoeg hiero.. snap je?

en WAAROM willen wij geen moslims? juist! omdat het een gewelddadig kutgeloof is!

politici zijn niet zo goed in de waarheid vertellen. Ipv de turken gewoon te vertellen dat ze lidmaatschap pas krijgen als ook de laatste jihadist hippie is geworden, verzint men een smoes. De turken zijn nog niet eens toe aan zelfkritiek, dus kan het niet in de eu. Mooi! ik hoop dat de pot met smoezen nog lang niet leeg is. Op het moment dat turkije namelijk bij de eu gaat horen, stem ik op een partij die nederland weer UIT de eu haalt.

Het laatste wat de delicate balans tussen aan de ene kant het islamgeweld, en aan de andere kant het onvermogen van de pers en de overheid er openlijk tegen op te treden, kan gebruiken is nog eens TIG miljoen islamofacistische 'landgenoten'. Ik vrees dat een overspoeling van ons landje met moslims zal leiden tot bosnische toestanden...

No Regrets | 07-11-06 | 14:26

-weggejorist-

No Regrets | 07-11-06 | 14:20

Kijk als je normaal kunt reageren, krijg je ook een normaal antwoord.

1) Ik schaam mij als mens dat er gekken zijn. Ik voel me niet verantwoordelijk voor het bestaan van gekken.
2) Ik voel de nabijheid van God.
3) Ja
4) Geweld is alleen toegestaan in de Islam om te blijven leven.
5) Het gaat niet om wie wel of wie niet geweld mag gebruiken. Daarnaast ben ik voor scheiding van machten. Dus dit is een non-discussie.

Je hebt gewoon een "leegte" in je leven die je zodanig wilt opvullen.
Ik zie dat je nog steeds zoekende bent en je gedraagt je meer meer als de karatekid jongen van deze filmpje:
www.filecabi.net/video/karatekidchicke...

Wat we eigenlijk naar toe moeten streven met onze christen en moslim broeders is dit:
www.filecabi.net/video/hugs.html

Je kan je tijd uitzitten met Copy Pasten van dit soort haatstukjes. Als je je energie in je werk zou steken, zou je voor jezelf en de maatschappij veel waardevollere bijdrage leveren.

Kaan78 | 07-11-06 | 14:19

En dan verbolgen zijn dat JPB het terecht vindt dat een schoft als Saddam Hoessein wordt opgehangen..... Waarschijnlijk heeft die ook geen heel dorp met gifgas uitgeroeid maar waren dat ongelukkige slachtoffers die op het verkeerde moment op de verkeerde plek waren

pietje precies | 07-11-06 | 14:13

No Regrets 07-11-06 @ 14:03

Calm down..... Er zijn Turken die dansen OP de koran.... het gaat hier niet over de islam..... het gaat hier over de Armeense genocide die al of niet zo genoemd mag worden door de Turkse regering.... kee?

rosalie | 07-11-06 | 14:11

@Kaan78
de moord op theo deed mijn emmer overlopen. Op zoek naar het waarom van het geweld kwam ik uit bij de koran. Daarin stond de oproep theo te vermoorden, omdat ie de profeet had beledigt. Dat deed bij mij het licht uit. Sinds de dood van theo voel ik mij geroepen de oorzaak van zijn dood te bestrijden.

nu ik openlijk jou vraag heb beantwoord, vraag ik jou heel eerlijk:
1) schaam jij je niet als iemand vermoord word in naam van jouw geloof?
2) waarom ben jij moslim? omdat je daarvoor koos, of omdat je ouders dat nu eenmaal toevallig zijn?
3) heb je de koran gelezen?
4) staan in de koran oproepen tot geweld?
5) moeten wij dat toestaan?

mijn 'haat' tegen de islam word veroorzaakt door het geweld van de islam. Het is een allergische reactie op de oproepen tot geweld die ik vind in de kern van jouw geloof, de islam, de koran, en het leven van de profeet.

geweld is niet 'normaal'. Het zijn niet 'enkele losse gekken'. De islam roept onomwonden op tot geweld. En dat HAAT ik ja. Ik wil het geweld stoppen, door de bron van het geweld aan te pakken. Ik vind, dat je een geloof/ideology dat geweld hanteert niet moet tolereren.

ik vind dat alle moslims die roepen dat de islam 'vrede' is, een steekje los hebben. Kijk eens naar de daden van je geloofsgenoten, kijk naar het leven van de profeet, naar de oproepen tot geweld in de koran, naar die arme theo, en snap dan, dat de islam de oorzaak is van het geweld.

zolang de islam ongestraft mag oproepen tot geweld, mag ik oproepen de islam uit mijn land te weren.

daarbij komen nog TALLOZE aanvaringen met jou geloofsgenoten. ja, eerst was ik een moslimknuffelaar. Maar het geweld van de islam opende mijn ogen. Het geweld tegen homos. Het disrespect voor ongelovigen. Het verwaande superieuriteitsgevoel van de islamieten. Het ongestraft hierheen komen, uitkering trekken, op mijn land pissen. Het disrespect naar onze vrouwen. De criminaliteit. De agressie in het openbaar vervoer. De schijnheiligheid van de islamieten. Etc etc etc. Ik geloof echt dat de islam ons land aan het koloniseren is. En dat jij, geweldloze moslim, daar jou deel aan bijdraagt. door ons te misleiden met je geweldloze verhaaltje.

De islam is eigenlijk vrede. Bah! wat een belachelijke smoes...

wel eens ruzie gemaakt met een boedhist? wel eens het verhaal van ghandi gehoort? de islam is niet in staat tot vreedzame coexistency met andersdenkenden. Overal waar de islamieten de overhand krijgen, heerst de angst, de terreur, het geweld. Van de islam. JOUW geloof verziekt MIJN land.

zolang de islam pist op ongelovigen (en als je de koran leest, zie je wat ik daarmee bedoel), moet de islam komen om ons 'respect'. Zolang de islam geweld tegen ons gebruikt, moet je niet komen met je praatjes alsof de islam 'vrede' is...

No Regrets | 07-11-06 | 14:03

@Kaan78
1) Europese hebben genocidaal verleden. Turken niet.
Vergeet je de genocide en ethnische zuiveringen van de Turken op de Balkan, en in het Midden Oosten. gepleegd door de voorvaderen van wat nu de Turken zijn. Na de aftakeling van het Turkse Rijk waren herbevolkings programma's nodig om de bevolking van de Donau vallei weer op peil te krijgen.
2) Het leven van een Jood is voor een Christen een pak koffie waard. ( zie oorlogswinter van Nederland. Het leven van een jood was voor Turken zelf een confrontatie met Nazi-Duitsland waard. IN 1941-42 was Turkije compleet omsingeld door Duitsers en toch hebben wij 115.000 Joden gered, terwijl de Christelijke naties de Duitsers een handje hielpen om af te zijn van de Joden.
Hoezo compleet omsingeld? Irak hoorde niet bij de Duitse bondgenoten net zoals Armenie, Libanon en Syrie. Niet zo zielig doen Kaan dat past niet bij een trotse macho UberTurk zoals jij.
Het leven van een christen is niets waard voor de Turken / moslims.
3) Weerloze burgers doodmaken omdat ze ALLEEN tot een bepaalde groep horen is barbaars. -> Europees.
Slaven maken mag van de Islam, hoezo beschaafd? Onschuldige mensen vermoorden mag van de Islam, hoezo beschaafd? Je geeft net zelf toe dat de Armenen uit veiligheidsredenen zijn verplaatst naar Syrie. Waarbij er een dikke miljoen zijn omgekomen, waaronder kinderen, vrouwen en bejaarden, ik dacht toch weerloos. Ook onder Haroen Al Rasjid, Saladin, Mohammed Pasha, De proleet Mohammed, stonden de Moslims al bekend als bloeddorstig en moordlustig. De moord partijen op weg naar Wenen staan nog diep gekerfd in de collectieve herinnering van de Balkan bewoners.
De verliezer van de slag bij Wenen, Kara Mustafa werd uit zijn ambt gezet en in december ter dood veroordeeld. Toen hij in Belgrado aankwam, ontving hij van de sultan een pakje met een zwarte zijden sjaal. Hij wist wat dat betekende: een bevel om zich zelf op te knopen! en dat was volgens jou not done in de Islam.

Weisse rose | 07-11-06 | 13:36

@Kaan78
Kap 'es met die meterslange posts. Je schrijft dunne peop en nog te lang ook.

Zeddegeizot | 07-11-06 | 13:36

Ja ja , mensen. Nog even en de aardappels koken over, c.q. de rapen zijn gaar. En Cyprus, is dat ook niet een leuk topic. Koerden, anyone?

Bobberedosio | 07-11-06 | 13:35

@battal
okee, laten we even terug gaan dan;
*jij pleit voor het vergeten van deze situatie, er zijn immers wel belangrijker zaken (9.09)
*om 9.19 pleit ik er voor dat dit juist wel belangrijk is omdat dit duidelijk maakt dat bos een enorme draaier is (windvaan, waar jij het dus ook nog es mee eens bent) en vraag aan jou, als het jou favoriet is, en als dit het geval is dan ben jij voor mij die linkse hond!
*10.05 jij beantwoordt niet de vraag maar beschuldigt mij ervan een kaalkopje te zijn (en en passant verbeter je mijn spelling, waarvoor dank)
*10.13 ik vraag het nog een keer; is bos battal's man of vindt je het ook zo'n draaier... ook vraag ik naar jou redenen mij een kaalkopje te noemen...
en dit alles leidt tot je volgende post van 12.38 waarin je mij notabene beschuldigd van het niet goed lezen van je posts... als jij gewoon direct de vraag had beantwoord was er niks aan het handje geweest.. nu heb je me voor van alles en nog wat uitgemaakt, (nou ja, alles.. sukkel en sucker.. doe eens origineel) zonder enige reden... maar ik mag aan je reactie dus afleiden dat je niet op boslim gaat stemmen? of ben je er nu nog niet klaar voor een normaal antwoord te geven? droplul!

ed.. | 07-11-06 | 13:31

Geef maar eerlijk toe No Regrest...
Hoe komt het nou dat je zoveel haat hebt t.o.v. Moslims?
En wat kom je eigenlijk te kort in je eigen leven? Durf eens kritisch naar jezelf te kijken.

Kaan78 | 07-11-06 | 13:31

Kaan78 07-11-06 @ 13:26

Ik ben totaal niet geïnteresseerd in de Armeense zaak, alleen in het standpunt van Turkije daarin. Het waarom van het ontkennen van het woord genocide, terwijl massamoord van een volk al wel vaststaat.

rosalie | 07-11-06 | 13:30

@rosalie 07-11-06 @ 13:14
Je bent wel geintreseerd in de Armeense zaak, maar je bent niet op de hoogte van het standpunt van de Armeense regering. Ik had je graag het e.e.a. willen uitleggen. Maar dat kost te veel tijd. Ik zou zeggen lees je in. Kunnen we altijd nog verder discusieren. En wees gerust. Geen stijl staat achter de Armeniërs :))

Kaan78 | 07-11-06 | 13:26

@kaan
weet je wat de inspiratiebron was van de moordenaar van theo? - jou 'vredige' geloof..

No Regrets | 07-11-06 | 13:14

Kaan78 07-11-06 @ 13:07

Nee.
Vertel.
Al gaat het daar niet over.

rosalie | 07-11-06 | 13:14

rosalie 07-11-06 @ 13:01
Weet je wat het standpunt is van de Armeense regering?

Kaan78 | 07-11-06 | 13:07

Kaan78 07-11-06 @ 12:52

Een geedelte van Turkije is modern, het westen bijv. De rest, zuiden bijv. is vnl. geen "oase van rechtvaardigheid en menselijke waarden".
De Turken die hier wonen zijn verschillend; het ligt er dus aan waar ze vandaan kwamen uit Turkije. Hetzelfde geldt voor hun meningen over Turkije en die "oase... enz."

Wat je van mij moet geloven is niet ter sprake, ik stelde je een vraag over die genocidekwestie en het waarom van het standpunt van de turkse regering.

rosalie | 07-11-06 | 13:01


@rosalie 07-11-06 @ 12:43

Hoe modern?
Wat is het nou... Zijn Turken te trots of zijn er veel Turken die wel neutraal staan over Turkije. Wat moeten we WEL geloven van jou?

Kaan78 | 07-11-06 | 12:52

-weggejorist-

No Regrets | 07-11-06 | 12:49

Gelukkig maar... de slogan 'Partij voor de Allochtonen' kwam in gevaar...

Het Oordeel | 07-11-06 | 12:49

Kaan,
"Maar in vergelijk met andere landen in de regio, is het een oase van rechtvaardigheid en menselijke waarden".

I rest my case..... ik dacht dat je neutraal was t.o.v. Turkije... niet dus.
Reken maar dat er wel veel Turken zijn die anders denken dan jij.

rosalie | 07-11-06 | 12:43

ed.. 07-11-06 @ 10:13
"(...)oh, en dat is wel belangrijk, een w of niet... maar ipv op mijn grammatica te letten had ik liever een inhoudelijk reactie...(...)

@Ed
Niet alleen je grammatica, doe ook eens wat aan je begrijpend lezen. Je bent van het type vooraf begrijpen en dan misschien eens lezen... Ik zie in mijn posts niet terug wie mijn voorkeursstem heeft met de aankomende verkiezingen, misschien jij wel en kun je dat misschien verklaren. Daarnaast is beperkt het zetten van vraagtekens zich niet enkel tot de PvdA (ik vind overigens dat je gelijk hebt met betrekking tot de windvaan, maar daar hadden we het niet over) maar ook tot de overige partijen (PROBEER de krant eens te lezen, waarschijnlijk gaan ze bij het jeugdjournaal er niet genoeg inhoudelijk op in voor je).

Denk dat ik bij de stemcomputer aan me kruis zal zitten om te kijken aan welke kant ie hangt... En over het noemen van linkse hond.. Bowwow sucker.. denk wat je wilt denken. Deze hond blaft en bijt als ie daar zin in heeft.. Als je zo graag wilt dat ik inhoudelijk reageer: trek je smurfenpak uit en kijk eens verder dan je neus lang is.. sukkel

BATTAL | 07-11-06 | 12:38

@controle
moet jij niet lachen als een moslim roept dat de islam vrede is? hihi.. ik wel..

sommige moslims zijn de oorlog tegen ons al begonnen. Anderen, die niet direct bereid zijn tot moord, verlenen hand en spandiensten, roepen hier en daar dat de islam vrede is, en strooien ons nog wat zand in de ogen, om ons af te leiden van het essentiele vraagstuk. Moeten wij de islam toestaan zijn geweldsleer in nederland te versrpeiden? mijn antwoord: driewerf NEEN!
NEEN!
NEEN!

moeten wij na elke aanslag de moslims aanhoren die roepen dat de islam vrede is? zijn ze dan blind? of proberen ze ons gewoon te misleiden, zodat hun meer geweldadige geloofsgenoten de kans krijgen hun geweld te plegen?

In elk leger is een deel van de strijders bezig met propaganda, misleiding. Ze zien eruit als vredige moslims. ze praten over vrede. Ze dreigen met geweld als we daar niet intrappen.

ik vrees, dat het niet lang zal duren of er staan nederlanders op, die de islam een koekje van eigen deeg geven. als de overheid nalaat ons te beschermen tegen het geweld, dan moeten we er zelf iets aan gaan doen. Of staat het ons niet eens meer vrij om onszelf te verdedigen tegen het geloofsgeweld?

als je 10.000 kinderen op laat groeien als islamiet, dan weet je een ding zeker. Je zal 1000 terroristen creeëren, 4000 moslims die het land waar ze zo gastvrij ontvangen zijn (uitkering, gezondheidszorg, scholing, huis) willen vernietigen, en dan nog 5000 losse moslims, die de islam met een korreltje zout nemen (hulde voor hen!).

tussen de 1000 terroristen zitten ook lieden, die ons met leugens en bedrog zand in de ogen trachten te werpen. Ze roepen om het harst dat de islam vrede is, en bedreigen iedereen die iets anders durft te zeggen met de dood.

mocht dat niet helpen, dan sturen ze een moordenaar. Die ontploft, kan niet gestraft worden, maar de islam is echt waar geen enkel gevaar voor ons..

de cijfers haal ik van het aivd. Tien procent van de moslims in nederland is bereid tot geweld over te gaan. Ik vraag mij af hoeveel ongelovigen bereid zijn tot geweld over te gaan. Niet veel. omdat wij geweld verafschuwen.

40 procent haat ons. Haat het land, waar ze zijn. Waarom gaan ze dan niet? omdat ze ons aan het koloniseren zijn. Met geweld.

moeten wij die 10 procent toestaan hun geweld te plegen? die 40 procent om hun haat te zaaien? omdat er ook 'aardige' moslims zijn? moeten wij die 10 procent het land uitkankeren? maar elke moslim, die opgegroeid is met de islam als 'pad van waarheid', heeft een kans van 10 procent om terrorist te worden, en een kans van 50 procent om een last van onze samenleving te worden.... je kan dus elke generatie weer de terroristen eruit vissen...

dat helpt niets. Bovendien word het probleem met elke generatie niet kleiner, maar groter. Meer en meer moslims 'radicaliseren' (lees: doen wat hun handleiding ze opdraagt) met elke nieuwe generatie.

zolang de islam zijn haatleer mag verspreiden, zullen volgelingen van de islam overgaan tot geweld. De oplossing ligt dus niet in het knuffelen van moslims die NIET overgaan tot geweld, maar in het sluiten van de moskeeën, het sluiten van de islamscholen, het uitzetten van alle aanhangers van het moslimfacisme uit ons voorheen vreedzame land.

dat doet ons pijn. Dat is niet aardig. Maar het is het enige wat helpt, als je vergif hebt ingelikt. Het weer uitbraken. Dat is dan jammer van die paar hapjes gezond voedsel, die we daarmee ook uitbraken. Maar als de keuze is swallow and die, or puke and life, dan is mijn keuze snel gemaakt.

de islam heeft zijn rechten om samen te leven in een vrije samenleving met ons verspeeld door hun geweld. Toen wij op zoek gingen naar de oorzaak van dat geweld kwamen we uit bij de islam. Zolang wij de islam toestaan in ons land, zal er geloofsgeweld voorkomen.

als wij geweld verafschuwen, moeten wij de islam verbieden. Verbieden wij de islam niet, dan schept dat precedenten. Dan is een ieder, schijnbaar, toegestaan op te roepen tot geweld.

Wat je dan overhoud is een burgeroorlog.

(redactie, ik probeer het kort te houden, maar ik ben zo emotioneel hierover)

No Regrets | 07-11-06 | 12:37

rosalie 07-11-06 @ 12:29

Ik geef je wel gelijk met dat Turken niet passen binnnen een genocide clubje.
Verschil tussen "Europese"/christelijke beschaving en de Turkse beschaving voor beginners. Er is zoveel onzin argumentatie over Turken. Lees een beetje in, voordat je christenpropaganda voor zoete koek neemt.

1) Europese hebben genocidaal verleden. Turken niet.
2) Het leven van een Jood is voor een Christen een pak koffie waard. ( zie oorlogswinter van Nederland. Het leven van een jood was voor Turken zelf een confrontatie met Nazi-Duitsland waard. IN 1941-42 was Turkije compleet omsingeld door Duitsers en toch hebben wij 115.000 Joden gered, terwijl de Christelijke naties de Duitsers een handje hielpen om af te zijn van de Joden.
3) Weerloze burgers doodmaken omdat ze ALLEEN tot een bepaalde groep horen is barbaars. -> Europees
Terugschieten op landverraders die jou komen vermoorden en ze een andere locatie geven BINNEN JE LANDGRENZEN om te leven en niet weer tot een confrontatie te komen is zelfverdediging -> Turks.

Turken zijn trots op hun verleden de Europeanen niet. Een crimineel is ook niet trots op zijn verleden en een burger zonder strafblad en een gewoon leven, die ook nog eens op is gekomen voor zijn familie en land wel. Natuurlijk weten jullie niet wat trots zijn of eergevoel is. Het tegendeel had de Joden heel wat ellende bespaard. Als er iemand komt om je familie te doden, en je schiet die vent neer. Dan ga je toch ook niet aan de nabestaanden sorry zeggen? Het spijt je wel dat het e.e.a. zo is gelopen(Je had het liever niet hoeven te doen). En ik denk niet ze dat heel erg leuk vonden om diegene neer te schieten. Maar sorry zeggen, gaat toch wel wat te ver.

Toch zie je dat in de Media, Turken worden gebashed en voornamelijk Moslims. Hoewel dat niet terecht is. Collectief wordt erop ingehakt. Kijk wat voor onzin ze jullie jezelf voorschotelen moeten jullie zelf weten. Wat ik echter niet begrijp is dat jullie willen dat we dit soort onzin ook moeten geloven.

Zie voor meer info:
www.human-being.nl/Bibliotheek/islam_e...

Nog even het verschil verduidelijken.
* Nederlanders kregen een pak koffie in ruil voor het verlinken van een Jood.
* Daarnaast is er nog iets als oorlogsbuit en oorlogssituatie. Door de Armeniërs hebben we veel olievelden verloren? Daar kunnen we toch ook geen beroep meer op doen?

Turken zijn geen engelen en ook zij begaan fouten. Maar in vergelijk met andere landen in de regio, is het een oase van rechtvaardigheid en menselijke waarden.

Jij denkt dat Turkije niet over zelfkritiek beschikt en andere mensen niet kan vergeven om hun daden?

* De "wrede" Abdulhamit heeft zelf de Armeense mensen die hem wilden vermoorden in 1905 PARDON gegeven. Stel dat iemand hier Balkenende wil omleggen. Zou hij ook Pardon krijgen?
* De klootzakjes aan Turkse kant bij de reallocatiemaatregelen zijn gestraft door Turken zelf. Dus diegenen die over de schreef zijn gegaan. Dit nog tijdens de oorlogsituatie waarin elk man hard nodig was.

Hoe is het gegaan bij de tegenstanders van de Turken. Zijn die Armeense/ Franse/ Russische / etc etc etc klootzakjes volkshelden geworden? Voor alle duidelijkheid, ik vraag het me niet af. Dat een terreur organisatie nog steeds een politieke partij is in Armenië, zegt al genoeg. Daarnaast hebben zij in 2000 de PKK bezocht in Noord Irak. Wat een geweldig initiatief! Armenië is in mijn ogen gewoon een christen terroristische staat, die achterloopt in beschaving ( vrijheid van religie, meningsuiting en democratie) waarvan de burgers van die land in een soort wurggreep zitten, waar ze niet uit kunnen komen. Als die mensen zichzelf kunnen ontwikkelen zal dat veel ellende schelen.
Dan kunnen ze zich richten op hun eigen leven en dat verbeteren. In plaats van die van de Turken (kuch*) proberen te verpesten.

Kaan78 | 07-11-06 | 12:36

Wat meeer..... ( Met dit erbij ben ik op 15%, we kunnen nog een tijdje doorgaan)

"Literally Tzeghagron means 'to make a religion of one’s race.' Patterned after the Nazi Youth It was also called Racial Patriots. Nejdeh wrote: 'The Racial Religious believes in his racial blood as a deity. Race above everything and before everything. Race comes first. Everything is for the race.' In the April 10, 1936, issue of Hairenik Weekly, Nejdeh stated: 'Today Germany and Italy are strong because as a nation they live and breathe in terms of race.' From Racial Patriots and Tzeghagrons, the name of the [Boston] Dashnag youth group was later changed to Armenian Youth Federation, or the AYF, as it is currently known."

John Roy Carlson, a.k.a. Arto Derounian, "The Armenian Displaced Persons," Armenian Affairs, 1949-50, p. 19. A beautiful description of fanatically racist Armenian minds in today's Internet forums, proudly carrying on the tradition of Hitleresque racial superiority. This ability to distinguish Armenian "purity" from sub-human Muslims and Jews is what helped enable so many Armenians to commit mass murder.

"Since all the able Moslem men were in the army, it was easy for the Armenians to begin a horrible slaughter of the defenseless Moslem inhabitants in the area. They ... simply cleaned out the Moslem inhabitants in those areas. They performed gruesome deeds, of which I, as an eye witness honestly say that they were much worse than what Turks have been accused of as an Armenian atrocity."

General Bronsart von Schellendorf , "A Witness for Talat Pasha," Deutsche Allgemeine Zeitung, July 24, 1921

"There are 400.000 Armenians in the Caucasus, who escaped from the Ottoman State."

Hatisov, a later Armenian President, who had joined the Trabzon Conference (14 March-14 April 1918), in a message to Hüseyin Rauf. (Richard Hovannisian later updated this figure to 500,000.) In addition to other non-Ottoman lands many thousands of Armenians had found refuge in (e.g., Iran, Greece), it becomes plain to see all the Armenian men could not have been murdered in one magical stroke, as Armenian propaganda tells us. (Akdes, Nimel Kurat, Turkey and Russia, Ankara, 1990, p.471)

"It is in our blood to hate the Turks. However, we hate Bulgarians and Greeks also. The Jews like Turks, but they hate Arabs. The Arabs, in their turn, are not in favour with the Turks. And the level of hatred is rising."

Narek Mesropian, described as Armenia's poet laureate, in Golos Armenii, a Russian-language newspaper in Armenia, in an August 5, 1997 article reflecting the tension between the Armenian and Jewish communities. Interestingly, the Turks are not accused of hating anybody.

"For too many years Armenian mothers had lulled their children to sleep with songs whose theme was Turkish fierceness and savagery."

Ohanus Appressian, lending testimony to how innocent Armenian children are subjected to the brutality of racism by their parents; their "Love NOT Thy Neighbor" churches are also known to join in this hatred bandwagon. Men Are Like That, 1926.

"... It's better that I be a dog or a cat, than a Turkish barbarian..."

Edna Petrosyan, a SIX YEAR OLD Californian girl who recites hateful poems on the insistence of her mother. It is easy to see how this cycle of hate-perpetuation feeds the "Armenian Genocide" obsession for most Armenians. The Los Angeles Times, February 1, 1990

"Who wants to defend Turks?"
Pauline Kael, "When The Lights Go Down," 1980, p.499

Kaan78 | 07-11-06 | 12:31

Hitler had het ook over de "Joodse kwestie"

BASinnic | 07-11-06 | 12:31

Jongens, controle en no regrets,

Het gaat bij Kaan toch niet om de islam en de regels uit de koran?

Het gaat om die Armeense "kwestie" die genocide heet en waarom dat niet zo genoemd mag worden in Turkije.

Het heeft volgens mij meer, veel meer, met trots te maken van de turkse regering dan met de islam. Ok? En trots is een negatieve instelling van ze, vooral als ze bij de EU willen horen.

rosalie | 07-11-06 | 12:29

Kunnen jullie niet een beetje on topic bashen???

Hier hebben jullie alvast een koekje van eigen deeg.

"Only 1,500 Turks remain in Van"

The Gochnag, an Armenian newspaper published in the United States, May 24,1915 ... in a proud report documenting the slaughter of the Turkish citizenry of Van. (Holdwater: this Internet quote needs to be verified. The date is wrong; the closest issues for the weekly are from May 22 and May 29. The origin evidently was a 1982 publication from Ankara's Institute of Foreign Policy, entitled "Ermeni Sorunu [Armenian Question], 9 soru 9 cevap," page 23. Guenter Lewy states on p. 98 of his 2005 "Disputed Genocide" book that 3,000 Muslims were left in Van.)

"Thousands of Armenians from all over the world, flocked to the standards of such famous fighters as Antranik, Kery, Dro, etc. The Armenian volunteer regiments rendered valuable service to the Russian Army in the years of
1914-15-16."

Kapriel Serope Papazian, Patriotism Perverted, Boston Baker Press, 1934, pg. 38

"With the decline of Ottoman power, and the formalization of tyranny, the spirit of the Zeitun mountaineers remained alert. The government launched a number of expeditions against the town, but these were unsuccessful. The warrior spirit of its armed inhabitants, and its fortress-like setting, made Zeitun a natural focus for the attention of a nationalist or revolutionary, who had seen the success of the revolts in Greece and Serbia. Perhaps a similar success could be gained in Cilicia..."

(Christopher J. Walker, Armenia, The Survival of a Nation, Croom Helm, London / St. Martin's Press, N. Y., 1980, pp. 100-101).

"I have it from absolute first-hand information that the
Armenians in the Caucasus attacked Tartar (Muslim) villages
that are utterly defenseless and bombarded these villages
with artillery and they murder the inhabitants, pillage the
village and often burn the village."

Admiral Mark Bristol, Bristol Papers, General Correspondence: Container #32: Bristol to Bradley Letter of September 14, 1920.

"The Moslems who did not succeed in escaping [the city] were put to death..."

Grace H. Knapp, The Tragedy of Bitlis, Fleming H. Revell Co., New York (1919) , page 146.

"We closed the roads and mountain passes that might serve as ways of escape for the Tartars (Turks), and then proceeded in the work of extermination. Our troops surrounded village after village. Little resistance was offered. Our artillery knocked the huts into heaps of stones and dust, and when the villages became untenable and the inhabitants fled from them into the fields, bullets and bayonets completed the work."

Ohanus Appressian, describing incidents in 1919; Memoirs of an Armenian officer, Men are Like That, 1926.

"This three-day massacre by Armenians is recorded in history as the 'March Events' and thousands of Muslims, old people, women and children lost their lives."

F. Kazemzadeh, The Struggle for Transcaucasia (New York, 1951), p. 69. (This excerpt refers not to Armenian atrocities against Ottoman Turks, but to "Tartar" (derogatory for "Tatar") Turks, when Armenia attacked Azerbaijan in 1918. Regarding this period of March 30 to April 1 1918, Vladimir Lenin said that commissar S. Shaumyan, the chief architect of the massacres throughout Azerbaijan, “turned Baku into an Armenian operated henhouse [slaughterhouse].” According to Justin McCarthy's “Death and Exile," "Between 8,000 and 12,000 Muslims were killed in Baku alone.…”)

“As the Armenians found support among the Reds (who regarded the Tartars as a counter-revolutionary elements) the fighting soon became a massacre of the Tartar population”

W. E. D. Allen and Paul Muratoff, “Caucasian Battlefields”, Cambridge University Press, 1953, p. 481

"Many massacres were committed by the Armenians until our army arrived in Erzurum... (after General Odesilitze left) 2,127 Muslim bodies were buried in Erzurum's center. These are entirely men. There are ax, bayonet and bullet wounds on the dead bodies. Lungs of the bodies were removed and sharp stakes were struck in the eyes. There are other bodies around the city."

Official telegram of the Third Royal Army Command, addressed to the Supreme Command, March 19, 1918; ATASE Archive of General Staff, Archive No: 4-36-71. D. 231. G.2. K. 2820. Dos.A-69, Fih.3.

"The Armenians did exterminate the entire Muslim population of Russian Armenia as Muslims were considered inferior to the Armenians by the prominent leaders of the Dashnaks."

Mikael Kaprilian, Armenian revolutionary leader, in Yerevan, 1919.

"In Soviet Armenia today there no longer exists a single Turkish soul."

Sahak Melkonian, Preserving the Armenian Purity, 1920

Kaan78 | 07-11-06 | 12:27

@no regrets
I know. Bijvoorbeeld de straf op afvalligheid:
.
(bukhari) Volume 9, Book 83, Number 17:
Narrated 'Abdullah:
Allah's Apostle said, "The blood of a Muslim who confesses that none has the right to be worshipped but Allah and that I am His Apostle, cannot be shed except in three cases: In Qisas for murder, a married person who commits illegal sexual intercourse and the one who reverts from Islam (apostate) and leaves the Muslims."
.
En altijd leuk, aisha de 9jarige.
.
Sahih Bukhari Volume 7, Book 62, Number 64
Narrated 'Aisha:
that the Prophet married her when she was six years old and he consummated his marriage when she was nine years old, and then she remained with him for nine years (i.e., till his death).
.
De ENIGE 100% garantie op het paradijs.
.
Bukhari: Volume 4, Book 52, Number 46:
Narrated Abu Huraira:
I heard Allah's Apostle saying, "The example of a Mujahid in Allah's Cause-- and Allah knows better who really strives in His Cause----is like a person who fasts and prays continuously. Allah guarantees that He will admit the Mujahid in His Cause into Paradise if he is killed, otherwise He will return him to his home safely with rewards and war booty."
.
Over vrouwen is mo sowieso positief:
.
(bukhari) Volume 7, Book 62, Number 122:
Narrated Abu Huraira:
The Prophet said, "If a woman spends the night deserting her husband's bed (does not sleep with him), then the angels send their curses on her till she comes back (to her husband)."
.
gedwongen bekering
.
(muslim) Book 001, Number 0031:
It is reported on the authority of Abu Huraira that he heard the Messenger of Allah say: I have been commanded to fight against people, till they testify to the fact that there is no god but Allah, and believe in me (that) I am the messenger (from the Lord) and in all that I have brought. And when they do it, their blood and riches are guaranteed protection on my behalf except where it is justified by law, and their affairs rest with Allah.
.
Maar er staat nog veel meer:
www.faithfreedom.org/Articles.htm

controle | 07-11-06 | 12:11

wie wil weten hoe de koran geinterpreteerd moet worden, kan de hadiths lezen, en kijken hoe de profeet zelf zijn eigen woorden uitleefde.

Wel een teiltje bij de hand houden! de profeet komt uit de hadiths naar voren als een moordenaar, een pedofiel, een massaslachter. Wie nog denkt dat de koran ook op vredige wijze kan worden geinterpreteerd, moet maar eens lezen over het leven van de eerste moslimterrorist en zijn moordadige volgelingen.... de schellen vallen van je ogen...

zeker als je ziet dat vandaag de dag zijn volgelingen nog niet veel hebben bijgeleerd... Het vermoorden van theo, het vermoorden van homos in ankara, het hoort er allemaal gewoon bij. De islam roept op tot moord. Ik roep op de islam te verbieden.

No Regrets | 07-11-06 | 12:11

@controle
in de hadiths staan ook heel 'vredige' dingen..

No Regrets | 07-11-06 | 12:06

8:12. Toen uw Heer aan de engelen openbaarde: "Ik ben met u; versterkt de gelovigen. Ik boezem ontzag in de harten der ongelovigen. Slaat daarom hun hoofd af en slaat alle toppen van hun vingers af." 13. Dit is, omdat zij zich tegen God en Zijn boodschapper hebben verzet. En wie tegen God en Zijn boodschapper strijdt, (wete) God is voorzeker streng in vergelding.

controle | 07-11-06 | 12:05

@no regrets
Uit mijn persoonlijk archief:
.
5:33. De vergelding dergenen die oorlog tegen God en Zijn boodschappers voeren en er naar streven wanorde in het land te scheppen, is slechts dat zij gedood of gekruisigd worden, of dat hun handen en hun voeten de ene rechts en de andere links, worden afgesneden, of dat zij het land worden uitgezet. Dat zal voor hen een schande in deze wereld zijn en in het Hiernamaals zullen zij een grote straf ontvangen.
.
9:5. Wanneer de heilige maanden voorbij zijn, doodt dan de afgodendienaren waar je hen ook vindt en grijpt hen en belegert hen en loert op hen uit elke hinderlaag. Maar als zij berouw hebben en het gebed houden en de Zakaat betalen, laat hun weg dan vrij. Voorzeker, God is Vergevensgezind, Genadevol.
.
2:191. En doodt hen, waar je hen ook ontmoet en drijft hen uit, vanwaar zij u hebben uitgedreven; want vervolging is erger dan doden. En bevecht hen niet nabij de heilige Moskee, voordat zij je daarin bevechten. Maar indien zij je bevechten, bevecht hen dan - zo is de vergelding voor de ongelovigen.
.
2:193. En bestrijdt hen, totdat er geen vervolging meer is en de godsdienst alleen voor God wordt. Maar indien zij (met strijden) ophouden, dan is er geen vijandelijkheid meer toegestaan, behalve tegen de onrechtvaardigen
.
2:216. Vechten is je geboden ofschoon je er afkerig van bent; maar het kan zijn, dat je tegenzin hebt in iets terwijl het goed voor je is en het kan zijn, dat je iets behaagt terwijl het slecht voor je is. God weet het en jij weet het niet.
.
9: 39. Als je niet voortgaat te vechten zal Hij u met een pijnlijke straf straffen en zal Hij een ander volk in uw plaats stellen en je zult Hem in het geheel niet deren. God heeft macht over alle dingen
.
4:84. Strijd daarom voor de zaak van God - slechts gij wordt verantwoordelijk gesteld - en spoor de gelovigen aan. Het kan zijn, dat God de macht der ongelovigen zal beteugelen en God is sterker in macht en streng in het opleggen van straf.
.
8:65. O profeet, spoor de gelovigen aan om te vechten. Als er twintig onder u zijn die stand houden, zullen zij tweehonderd overwinnen en als er honderd uwer zijn zullen zij duizend der ongelovigen verslaan, omdat zij een volk zijn dat niet wil begrijpen.

controle | 07-11-06 | 12:03

@kaantje
word de grond te heet? heb je geen argumenten meer? wanneer antwoord je op mijn vragen? of heb je geen antwoorden?

No Regrets | 07-11-06 | 12:03

@controle
precies. De oproepen tot geweld staan gewoon keihard in de koran, en zolang er moslims in ons land zijn zullen die dat geweld ook hanteren.

wat jij quote is maar het topje van de ijsberg. De koran roept meer dan 180 keer op de ongelovige de keel door te snijden. Het is een wonder dat niet meer moslims tot geweld komen, met zo'n handleiding. Ik zal nooit een dergelijk geloof in mijn land toestaan.

Oproepen tot geweld als woord van god zien, ik laat het even bezinken...

No Regrets | 07-11-06 | 11:59

De web-master van de PVDA site kan al dat windvaangedrag zeker niet aan... die man moet al bijna overspannen zijn??

Standpunt over de Armeense Genocide staat nog steeds op de web-site....

"Naast de Turkse houding ten aanzien van Cyprus is voor de PvdA ook de kwestie rond de Armeense genocide die niet door Turkije wordt erkend van groot belang"

Ik zal hem even de nieuwe tekst sturen.

"Het standpunt van de PVDA t.a.v. de 1.000.000 Armeense doden is gewijzigd. Bij nader inzien en na raadpleging van de politieke peilingen zijn we tot de conclusie gekomen dat die 1.000.000 Armeense doden geen vooropgezet plan en dus een Genocide was. Die Armenen waren simpelweg op het verkeerde moment op de verkeerde plaats. Dat gebeurd wel vaker. De PVDA spreek vanaf heden niet meer over de Armeense Genocide, dit wordt voortaan het Armeense Incident"

jottum | 07-11-06 | 11:59

-weggejorist-

No Regrets | 07-11-06 | 11:56

@kaan
Nope moslimlogica.
.
8:22. Voorzeker, erger dan de beesten zijn in de ogen van Allah de doven en de stommen die niet willen begrijpen.
.
8:73. De ongelovigen zijn vrienden van elkander. Als gij niet ingrijpt zal er onheil en grote wanorde in het land komen.
.
9:123. O, jij die gelooft, bestrijdt de ongelovigen die in uw nabijheid zijn en laat hen hardheid in u vinden en weet, dat Allah met de godvruchtigen is.
.
3:28. Laat de gelovigen geen ongelovigen als vrienden verkiezen boven de gelovigen - en wie dat doet heeft geen deel aan Allah, tenzij gij u zorgvuldig voor hen hoedt. En Allah waarschuwt u voor Hemzelf en tot Allah zullen allen weerkeren.
.
9: 73. O profeet, strijd tegen de ongelovigen en de huichelaars. En wees streng jegens hen. Hun tehuis is de hel en deze is een boze bestemming.
.
25:52. Dus volg de ongelovigen niet, en voer met (de Koran) een grote strijd tegen hen.
.
8:55. Voorzeker, in de ogen van allah zijn zij, die (de waarheid) verwerpen erger dan beesten want zij willen niet geloven:
.
,
Cozy, if your Hannibal Lector.

controle | 07-11-06 | 11:52

Appeltje van Oranje 07-11-06 @ 11:35
Straks ga ik een appeltje trappen...
Ben nog op zoek naar een modern oranje appeltje..

MAXIMO | 07-11-06 | 11:52

Kaan78 07-11-06 @ 11:33

"De Armeense kwestie moet geen politieke issue worden.
PVDA moet alleen verantwoordelijkheid afgeven om hoe ze met Erdinc Sacan heeft omgegaan. Dit heeft natuurlijk consequenties voor de participatie van Turken in de politiek".

Ok.
Maar waarom is het zo'n issue bij de Turkse regering om de Armeense "kwestie" genocide te noemen? Duitsland erkent toch ook de holocaust en hoort bij de EU? Is het een kwestie van trots? Of heeft het toch met de islam te maken?

rosalie | 07-11-06 | 11:50

-weggejorist-

No Regrets | 07-11-06 | 11:49

Ik heb mijn zegje gedaan. Ik ga ff lekker luchen en wat werk verzetten. Ik zal in de namiddag.. Mocht het nodig zijn reageren op propagandisten.

Kaan78 | 07-11-06 | 11:49

controle 07-11-06 @ 11:41
Is dat Armeense logica?

Kaan78 | 07-11-06 | 11:47

@kaan
Je bedoelt dat ongelovigen schuldig zijn?

controle | 07-11-06 | 11:41

Eeeeeeeeeeeeeeuwen geleden, toen Luther de bijbel had vertaald, kreeg het domme klootjesvolk de zgn goddelijke tekst in handen en trok er een golf van bloedig geweld door Europa.
Nu kan elke voorheen analfabete moslim-idioot de mafste koranteksten op internet lezen, met een golf van bloederig geweld als gevolg. Enfin, over een paar decennia is de olie op en verdrogen de woestijnvolkeren weer in hun tenten, like before. Het westen daarentegen heeft zich ontwikkeld.

Salome | 07-11-06 | 11:41

No Regrets 07-11-06 @ 11:31

www.refdag.nl/artikel/1280475/

"Voor Jezus en Oskar!”
Dit is wel een goed argument voor Moslims bashers die denken dat het alleen bij moslims die voorkomt.

We hebben al in zoveel discussie's ontkracht dat islam zelfdoding en het doden van onschuldigen afwijst.

Ik wist al dat de christenen veel dingen met een schuin oog afkijken van de moslims. Maar dit gaat toch te ver....
Hou het bij de islam en niet de islambeleving.

Kaan78 | 07-11-06 | 11:37

MAXIMO 07-11-06 @ 11:24
Zoek eerst es ff op wat demagogie betekent... of ga voetballen ofzeau.

Appeltje van Oranje | 07-11-06 | 11:35

De Armeense kwestie moet geen politieke issue worden.
PVDA moet alleen verantwoordelijkheid afgeven om hoe ze met Erdinc Sacan heeft omgegaan. Dit heeft natuurlijk consequenties voor de participatie van Turken in de politiek.

Daar moet de PVDA van terugkomen. We vragen geen standpunt over de Armeense kwestie. Zal mij persoonlijk werkelijk aan mijn reet roesten. Het gaat erom of aan Turken voorwaarden kunnen worden gesteld voor deelname aan de politiek. Daar is de Turkse gemeenschap pist off over.

Maar goed.
Meneer Bos van:

* PvdA met 'kleurtje' is risico
* Ik zie het gevaar van een Partij van de Allochtonen waar de autochtonen weglopen. Maar als wij vasthouden aan ons verhaal, blijven we de partij voor iedereen.''
* Dan stemmen ze maar niet

Heeft het dus niet begrepen.
Zo graag wil de PVDA onze stemmen dus niet!!!

Kaan78 | 07-11-06 | 11:33

@kaan
ach ja.. tuurlijk... de bijbel roept ook op tot geweld.. tuurlijk..

oproepen tot geweld in de koran mogen, want die staan ook in de bijbel.
wel eens een zelfmoordnon gezien? nee heh? sinds de middeleeuwen haalt geen christen het meer in zijn hoofd om iemand met geweld het christendom op te dringen. De islam echter...

hier, kijk dit even, misschien dat er dan een lichtje gaat branden in je moslimbrein...
www.killsometime.com/animations/animat...

of vind jij, dat de islam mag doorgaan met geweld, omdat 'niet islamieten ook wel eens geweld plegen'? vind jij, dat zolang je iets 'nog ergers' aan kan wijzen (pol pot ofzo), dat een excuus is om islamgeweld toe te staan?

nee. Geweld zoals de islam ons land mee teistert, hebben we hier in eeuwen niet gehad. Iemand op straat vermoorden om wat ie zegt, is niet echt nederlands. Wel echt islam. Toch? De islam is het meest gewelddadige wat ons land in EEUWEN heeft meegemaakt. Maar wij moeten de moslims, die ons vertellen dat de islam toch ECHT vrede is, gewoon maar geloven? ondanks het geweld dat islamieten plegen in ons land, tegen homos, vrouwen, ongelovige, kunstenaars, iedereen die niet knielt voor de islam is een target.

zolan de islam fatwas uitschrijft, moet je niet komen met 'ook in de bijbel staan oproepen tot geweld'. Er zijn geen zelfmoordnonnen. Er bestaan geen priesters die oproepen tot geweld. Omdat de leer van jezus een van liefde schijnt te zijn. De leer van jou profeet echter...

vind jij dat de islam oproept tot geweld? ontken je het? leugenaar...

het is zo'n oud argument joh.. in de middeleeuwen zette de gristenen mensen op de brandstapel die meende dat de wereld een balletje was. Slecht heh. Geloofsgeweld. Maar daar zie jij een excuus in om de islam toe te staan 'net zo slecht' te zijn? joh. Als de gristenen deze of vorige eeuw nog mensen op de brandstapel hadden gezet, dan zat ik hier nu te fulmineren tegen de paus. Snap je? want mensen vermoorden, omdat dat moet, van je geloof, dat moeten wij niet toestaan. Toch?

Dat anderen in het verleden ook moordzuchtig waren is GEEN ENKEL excuus voor de islam om het vandaag de dag gladjes te laten overdoen.

er worden geen homos vermoord 'omdat dat moet, van jezus'. Wel worden in jou 'verlichte, moderne' turkije homos VERMOORD, omdat dat moet, van ALLAH. want homos zijn untermenschen. 16 dit jaar alleen. Met de koran in de hand. Omdat dat moet, van de profeet. Ik walg daarvan. En wil de oorzaak van deze ellende, de islam, aanpakken. Want de moordenaars doen dat niet 'zomaar' of 'omdat je nu eenmaal overal wel eens moordenaars hebt'. Ze zijn vermoord omdat dat moest, van de islam.

waar hebben we dergelijke taal eerder gehoord? o ja. Bij de facisten...

jij ontkent dus niet dat er oproepen tot geweld in de koran staan? en waarom zouden we dat toestaan? omdat in de middeleeuwen de gristenen ook niet aardig waren? hmm. lets think.. ehmmm. Nope. Dat is geen excuus..

No Regrets | 07-11-06 | 11:31

@Kaan78 07-11-06 @ 11:19
Stukje spek, en wat wil je daarmee aantonen, dat Armeniers ook een genocide bedreven hebben? Zoals je in je eigen quotes al aangegeven hebt zijn het de memoires van een officier uit het rode leger. (A. Lalayan, Revolutsionniy Vostok (Revolutionary East) No: 2-3, Moscow, 1936. ) zoals MArx al zei godsdienst is opium voor het volk, en jij hebt met volle teugen genoten van deze drug. Het geen je zegt raakt kant nog wal.

Weisse rose | 07-11-06 | 11:27

@kaan
Mohammed is jouw voorbeeld, de perfecte mens weet je wel. Christenen zoals ik beschouwen Jezus als het voorbeeld, weet je nog, andere wang, zonder zonde eerste steen.
.
Sahih bukhari wordt door de moslims als betrouwbaar gezien. Net zoals sahih muslim. Dus de moslims accepteren gewoon dat hun voorbeeld, de perfecte mens, dit zegt.

controle | 07-11-06 | 11:27

Appeltje van Oranje 07-11-06 @ 11:17
Alsof ie dat doet?
Je bedrijft demagogie.
Ik zeg toch ook niet dat Balkenende het lieftst de VOC mentaliteit terug wil om een neger met een lul van 35 cm voor zijn vrouw Bianca in te kopen?
Nou dan...

MAXIMO | 07-11-06 | 11:24

@Kaan
Wat is je punt?

Appeltje van Oranje | 07-11-06 | 11:23

@ No Regrets
Heb je mijn post gelezen van Kaan78 07-11-06 @ 11:00?

Kaan78 | 07-11-06 | 11:21

Als we toch bezig zijn met het bestoken van Quotes (gheghehgeh)

" All Turkish children also should be killed as they form a danger to the Armenian nation"

Hamparsum Boyaciyan, nicknamed "Murad," a former Ottoman parliamentarian who led Armenian guerilla forces

"I killed Muslims by every means possible. Yet it is sometimes a pity to waste bullets for this. The best way is to gather all of these dogs and throw them into wells and then fill the wells with big and heavy stones. as I did. I gathered all of the women, men and children, threw big stones down on top of them. They must never live on this earth."

A. Lalayan, Revolutsionniy Vostok (Revolutionary East) No: 2-3, Moscow, 1936.

“In history it happened to the Muslims in Russian Armenia and Eastern Anatolia 2.5 million Muslims were killed by the Armenians in the worst possible way imaginable. It is sickening to think that the human race is capable of such actions, but there is no denying the fact that the Armenian genocide of 2.5 million Muslims happened. The Armenian General Dro, the’ butcher’ was the architect of this Armenian genocide of Muslims, 1914-1920.”

Arto Derounian (as “John Roy Carlson”), Armenian Affairs magazine – Winter issue, 1949-50, page 19, footnote. (Derounian's first name was "Avedis," and "Arthur" is the name he usually used; the author's "Under Cover" was a best seller in 1944.)

"When we arrived at Zeve, the village couldn't be passed through because of its stench. It was as if the bones in our noses would fall off... There were bodies everywhere. We saw a weird scene on the threshold of one house: they had filled the house with Muslims and burned it, and so many people had been burnt that the fat that had oozed from under the threshold had turned back into the trench in front of the door. That is, it was as if the river of fat had risen and later receded. The fat was still fresh. The entire village had been destroyed and was in this situation. I saw this with my own eyes, and I'll never forget it. We heard that they did the same thing to the Muslims on Carpanak Island. The Armenians told me about the latter; I did not see it for myself.”

Haci Osman Gemicioglu, an Armenian-Turk (having converted to Islam) who eyewitnessed the 1915 Zeve massacre; as told to Huseyin Celik, during interviews conducted in the late 1970s-early 80s.

"We closed the roads and mountain passes that might serve as ways of escape for the Turks and then proceeded in the work of extermination."

Ohanus Appressian, describing incidents in 1919; Memoirs of an Armenian officer, Men are Like That, 1926.

Kaan78 | 07-11-06 | 11:19

@controle
inderdaad. De profeet heeft ook danseresjes ter dood veroordeeld, een dichter vermoord (omdat ze iets lelijks over de islam zeiden). Iedere moordenaar die claimde dat zijn slachtoffer (meestal een vrouw) de profeet belasterde kon ongestraft weer weggaan. De profeet riep regelmatig op 'die en diens hoofd op een schaaltje' te willen zien, en zijn geweldadige volgelingen sprongen dan op om de eerste te zijn die het mes van allah mag zwaaien. Hij neukte kleine meisjes, plunderde complete steden, en vermoorde basicly iedereen die hem in de weg stond.

tot op de dag van vandaag gaan er 'fatwas' uit naar iedereen die de islam als gewelddadig wil ontmaskeren. Dit is geen droge letter. Dankzij de islam worden MENSEN VERMOORD.

oproepen tot geweld mag niet. Waarom mag de islam dat dan wel? en mogen wij ons daar nog enigszins tegen verzetten, of is 'resistance futile'?

geloof jij in de koran, kaan? of heb je die 'nog nooit gelezen'....

No Regrets | 07-11-06 | 11:18

jottum 07-11-06 @ 10:52
Vorige week heb ik al geschreven "Verkiezingen = oorlog", dus tegen harde uitspraken heb ik helemaal niets. Het geeft alleen geen pas als je wat roept als het gesprek al beëindigd is. En dan ook nog zonder dat het onderwerp ter sprake is geweest en met een misplaatste triomfantelijke tronie. Ik denk, dat zelfs haar mannetjesmaker Kay van der Linde dat nog met me eens is.
Verder mag je het natuurlijk gewoon met haar eens zijn, en in het bovenste deel van mijn comment van 10:11 val ik er de PvdA ook op aan.

tegengas | 07-11-06 | 11:17

@Maximo
Sure, ik heb ook liever een woutertje bos die als het moet een balletje trapt met het hoofd van een vermoorde armenier (foto'tje erbij?) om Turkse stemmen te trekken. Ik denk dat zijn moeder heel trots op hem is...

Appeltje van Oranje | 07-11-06 | 11:17

@Salvatore Rina
Ik heb liever iemand zoals Bos die zijn fouten toegeeft aan het roer dan iemand die te arrogant en te lomp is om maar ook een klein beetje schuld te bekennen, zoals Balkenende en Verdonk.

MAXIMO | 07-11-06 | 11:13

Boeien .. dat zijn we in we in de week voor 22 nov al weer vergeten !

Draaitafel Demagoog | 07-11-06 | 11:13

-edit je draaft weer eens door, ban -

No Regrets | 07-11-06 | 11:12

@kaan
.
Bukhari-Volume 4, Book 52, Number 220:
Narrated Abu Huraira:
Allah's Apostle said, "I have been sent with the shortest expressions bearing the widest meanings, and I HAVE BEEN MADE VICTORIOUS WITH TERROR (cast in the hearts of the enemy), and while I was sleeping, the keys of the treasures of the world were brought to me and put in my hand." Abu Huraira added: Allah's Apostle has left the world and now you, people, are bringing out those treasures (i.e. the Prophet did not benefit by them).

controle | 07-11-06 | 11:10

Kaan78 07-11-06 @ 11:03
Dank u, ik heb de grootste, tegenvaller he voor de uberturk of niet. Zolang jij spreekt over een gevalcificeerde Armeense genocide maak ik me niet druk dan weet ik er meer van dan jij. Ik kan me van de hele discussie nergens herinneren dat de Armeense genocide ergens gevallen is.
Zoals met betrekking tot dit thema al eerder is gezegd een moord is een drama, een miljoen doden slechts een statistiek.

Weisse rose | 07-11-06 | 11:08

-weggejorist-

No Regrets | 07-11-06 | 11:06

@No Regrets 07-11-06 @ 11:00
Ben je terug van zomerkamp van Michiel Smit. Relax man. Ga ff afkoelen en kom dan met argumenten waarom het door mij aangeleverde stukjes lariekoek zijn.

Kaan78 | 07-11-06 | 11:05

@Weisse rose 07-11-06 @ 11:00

Volgens mij wordt je te emotioneel in deze discussie.
Ik raad je ook aan om niet deel te nemen aan dit soort discussie's. Je laat overduidelijk zien, dat je niet meer rationeel kunt reageren.

Ik heb geen zin om kinderlijk, wie het verste kan "piesen" te spelen met jou. Jij kan dat als geen ander BRAVO!! :))))

Laat de verzonnen, vermeende en gevalcificeerde Armeense genocide claim maar over aan mensen die beide kanten van het verhaal kunnen overizen.

Kaan78 | 07-11-06 | 11:03

@Kaan78 07-11-06 @ 10:50
Des te meer reden om per direct alle moskeeen in Nederland te sluiten de Islam in Nederland te verbieden. De Koran tot verboden literatuur te verklaren en een genocide op moslim in Nederland te beginnen. En dan kunnen we dat over 100 jaar ook ontkennen want moslims zijn een bedreiging voor de samenleving. Het was geen genocide maar vuilverwerking.

Weisse rose | 07-11-06 | 11:00

-weggejorist-

No Regrets | 07-11-06 | 11:00

@vernieuwdeVerbatim
is iemand die de geweldsoproepen in de koran negeert, en het geweld van de islam probeert goed te praten, niet medeschuldig als er slachtoffers vallen?

een gewaarschuwd mens telt voor 2.

de islam is een facistoide onderdrukkingsmechanisme. Je hoeft niet 'gek' te zijn om dat in te zien. Wat wel 'gek' is, is dat wij de islam in ons land binnenhalen alsof het licht uit de anus van de profeet schijnt. Dat wij de islam toestaan ons land kapot te maken. dat wij slapjes 'hoezee!' roepen, telkens als de islam ergerns op aarde een bom laat ploffen. Dat wij niets doen tegen deze geloofsfacisten, DAT is wat ik noem 'gek'.

dat wij ons land uitleveren aan de gewelddadige islam, DAT is gek.

dat jij niet in staat bent de oproepen tot geweld in de koran te lezen, dat jij niet ziet dat de profeet een ziek man was, dat jij niet ziet dat de islam ons land verwoest, DAT is gek...

dat jij iedereen die het geweld van de islam probeert te stoppen probeert te kleineren, dat is toch gekkenwerk? wat doe jij dan, als de imam oproept tot moord (voorleest uit de koran)? beetje wiegen op je stoel? hopen dat de islam 'vrede' is? kan je niet lezen? zie je de doden niet, die vermoord zijn in naam van islam? ben je een beetje 'gek' ofzo? blind misschien? of goedgelovig?

zolang islam mag oproepen tot geweld, mag ik oproepen aanhangers van deze doodskultus mijn voorheen vrije land uit te trappen.

No Regrets | 07-11-06 | 10:57

Kaan, ik stel voor alle soorten geloof in de ban te doen. Jouw kennis van geschiedenis durf ik zeer beperkt te noemen. Ophoeren met jullie geloof in niets en jullie tomeloze wil deze aan atheïsten op te leggen. Ophoeren met je zielige verhalen. Verpleur maar lekker in die grote zandvlakten waar een blind paard nog geen schade aan kan richten. Ik verafschuw -net als onze ber... euh.. finnen de Nederlanders doen- jullie totale soort. Is dat allah's wil? Ik denk het, of liever, ik hoop het.

knier | 07-11-06 | 10:54

tegengas 07-11-06 @ 10:50 Lulkoek, in verkiezingstijd zijn dit soort terechte uithalen toegestaan..... Uitspraak van Verdonk stond als een HUIS! Maar goed, waar heb je nog vrienden voor nodig als je vijanden als de PVDA hebt?

jottum | 07-11-06 | 10:52

bottehond 06-11-06 @ 23:36
Ik ben het niet vaak met je eens, maar nu eens wel. Een afgang was het voor Verdonk. Te goed voorbereid, denk ik. Ze weet het verschil niet tussen een verkiezingstoespraak en een interview.
In het tweede deel van mijn stukje van 10:11 lees je mijn verdere commntaar op dit interview, als je daar behoefte aan hebt.

tegengas | 07-11-06 | 10:50

@Weisse rose 07-11-06 @ 10:44
LOL - Moet je nagaan. En dan is de Islam nog een modernere religie dan het Christendom ghegheghgehghe

Kaan78 | 07-11-06 | 10:50

@Wit Linnen
Probeer hem te verwerken in het verhaal van Roodkapje en de Grote Boze (grijze) Wolf.

controle | 07-11-06 | 10:45

@Kaan78 07-11-06 @ 10:32
1- Willem van Oranje heeft Balthasar Gerards ook vergeven en genade geschonken.
2- dat klopt en in die uitspraak wordt gesproken over georganiseerde moord op een bevolkingsgroep, is genocide.
De islam is in mijn ogen een totalitaire ideologie, die niets met godsdienst te maken heeft maar uit is op onderdrukking en onderwerping. Waarbij moord, het goed praten van moord, zelfontkenning aan de orde van de dag zijn. De stichter, een erkend massamoordenaar, dief en pedofiel, van deze ideologie wordt nu nog steeds verafgod door zijn geindoctrineerde volgelingen.

Weisse rose | 07-11-06 | 10:44

controle 07-11-06 @ 10:35
Als Turken massaal in opstand zouden komen. Dorpen zouden uitmoorden. Samen zouden werken met de vijand, de boel hier zou sabotteren, zodat de overheid de Turkse bevolking niet meer kan beschermen tegen de Autochtone Nederlanders die op wraak dan zijn gezind. Kan ik me best voorstellen dat de Nederlandse overheid de Turken tijdelijk in Friesland of Groningen parkeerd.

Andere voorbeelden hiervan zijn de Amerikanen met de Jappen naar Pearl Harbor. Dat wordt toch ook geen genocide genoemd.
Of de Fransen die Armeniërs deporteerden. Dat wordt toch ook geen genocide genoemd?

Kaan78 | 07-11-06 | 10:41

Ik ontken Wouter Bos. Ik wil mijn kinderen later niet uitleggen dat Wouter Bos echt heeft bestaan. Zoiets kun je gewoon niet uitleggen aan je kinderen...

Wit Linnen | 07-11-06 | 10:41

@2amazing 07-11-06 @ 10:28
Nee zo slecht nog niet
Werkloosheid van 31%
41% van de Bevolking leeft onder de armoede/honger grens.
Met elkaar toch nog goed voor 2 miljard USD Dollar, volgens mij doet KPN het beter.
BNP is zo rond de 500 USD per man. Dat is minder dan 35 Euro per maand.
Ze doen het verschikkelijk goed.
Niet voor niets blijven ze zielig doen voor Christelijk hulpverlening en donaties. Dat is immers import nummer 1 product van Armenië.
Ook op het gebied van democratisering en vrijheid van religie zijn ze zeer vooruitstrevend. Joden en Moslims zijn uitgerookt en nu hebben ze totale vrijheid van religie voor Christenen. Gewoon een prachtig land voor Christenen. Zo heeft God het gewild.

Kaan78 | 07-11-06 | 10:38

@no regrets
In dat verband. Pvda-programma pagina 72:
.
"Overigens hoort de Islam gewoon bij onze samenleving."

controle | 07-11-06 | 10:38

@kaan78
Dus jij hebt er niets op tegen als Europa zo'n exodus organiseert voor de turken?

controle | 07-11-06 | 10:35

@ No Regrets 07-11-06 @ 10:22

zijn je pilletjes op?

vernieuwdeVerbatim | 07-11-06 | 10:34

@No Regrets

Turken zijn geen engelen en ook zij begaan fouten. Maar in vergelijk met andere landen in de regio, is het een oase van rechtvaardigheid en menselijke waarden.

Jij denkt dat Turkije niet over zelfkritiek beschikt en andere mensen niet kan vergeven om hun daden?

* De "wrede" Abdulhamit heeft zelf de Armeense mensen die hem wilden vermoorden in 1905 PARDON gegeven. Stel dat iemand hier Balkenende wil omleggen. Zou hij ook Pardon krijgen?
* De klootzakjes aan Turkse kant bij de reallocatiemaatregelen zijn gestraft door Turken zelf. Dus diegenen die over de schreef zijn gegaan. Dit nog tijdens de oorlogsituatie waarin elk man hard nodig was.

Hoe is het gegaan bij de tegenstanders van de Turken. Zijn die Armeense/ Franse/ Russische / etc etc etc klootzakjes volkshelden geworden? Voor alle duidelijkheid, ik vraag het me niet af. Dat een terreur organisatie nog steeds een politieke partij is in Armenië, zegt al genoeg. Daarnaast hebben zij in 2000 de PKK bezocht in Noord Irak. Wat een geweldig initiatief! Armenië is in mijn ogen gewoon een christen terroristische staat, die achterloopt in beschaving ( vrijheid van religie, meningsuiting en democratie) waarvan de burgers van die land in een soort wurggreep zitten, waar ze niet uit kunnen komen. Als die mensen zichzelf kunnen ontwikkelen zal dat veel ellende schelen.
Dan kunnen ze zich richten op hun eigen leven en dat verbeteren. In plaats van die van de Turken (kuch*) proberen te verpesten.

Kaan78 | 07-11-06 | 10:32

@kaan
Armenie is pas sinds 1991 een vrij land, daarvoor zat het onder het sovjet-juk.
De economische groeit is 10% p/jaar dus dat is zo slecht nog niet.

2amazing | 07-11-06 | 10:28

Mensen wordt wakker. Stop dit rooibosbeleid van gedoog in Nederland. Lees aub dit boek. Een echte eyeopener: www.nobelprijsvoordeliteratuur.nl/meul...

Stem niet op de PvdA -> Partij van de Allochtonen. Als we daar aan beginnen is dat het begin van het einde.

autochtoontje | 07-11-06 | 10:25

@controle
als kaan zou toegeven dat turkije op grote schaal mensen vermoordde, dan zou hij in staat zijn kritiek te leveren op de misdaden van zijn eigen islam-volkje. Dat kan niet. Wie kritiek heeft op de islam, tekent zijn eigen doodsvonnis. Daarom kan kaan de moorden van zijn regering niet toegeven. Dat zou namelijk betekenen dat turkije bloed aan de handen heeft. Maar turkije MOET perfect afgeschilderd worden. de islam MOET mooi zijn. DUS is er niets gebeurt. En wie dat niet begrijpt, is het volgende slachtoffer van de islam/turkije.

iedere vorm van zelfkritiek is in de islam verdwenen. Hoe verbaast kijken islamieten, als je boos word om hun slachtpartijen. De evolutie heeft ervoor gezorgt dat iedereen die kritiek had op de islam weg is (want vermoord door hun eigen geloofsgenoten). Wat overblijft zijn een stelletje inteeltige ja-knikkers, die maar op een manier boos worden: als je kritiek op hun geweld durft te uitten.

kaan. Wie in turkije klaagt over turkije, is toch eigenlijk reeds dood?

No Regrets | 07-11-06 | 10:22

wouter de boskabouter doet alles om de verwende nieuwkomers naar de zin te maken.. Het land verkwanselen bijvoorbeeld.

Kaan noemt de islam 'vredig' en is niet in staat de moordpartijen van zijn eigen volk te veroordelen (omdat kritiek hebben in islamlanden gelijk staat aan een doodvonnis, waarschijnlijk)

kaan is het gewoon om moordpartijen met de mantel der koran af te dekken.
joh, kaantje, je bent turk? ben je hier op vakantie ofzo? of dacht je dat nederland een provincie van turkije is?

ik heb nieuws voor je, holocaustontkenner, zodra turkije in de eu stapt, stappen wij eruit. turken en nederlanders zullen nooit 'landgenoten' zijn.

omdat de turken ons haten en uit willen zuigen/kapot willen maken, pissen wij op de turken. En omdat ze een gewelddadig kankergeloof aanhangen natuurlijk.

wie een hoofddoekje draagt is een HOER VAN ALLAH. wie de islam aanhangt is een wannabe terrorist. Wie een turk is, is hier maar tijdelijk.

noem je nederlander, of ga terug naar je moederlandje, turk.

een paar honderdduizend doden, een dodenmars de woestijn in, maar kaantje ziet daar geen probleem in. Want de islam is toch mooi? turkije toch goed? DUS kan er geen genocide plaats hebben gevonden. want dat zou betekenen, dat het moederlandje van kaan niet veel beter is dan het facistische regime in duitsland..

o ja, de armeniers waren christenen! en die vermoorden is geen misdaad, daarmee HELP je de wereld vooruit: de islam in!

kaantje ziet ook in het 'af en toe' vermoorden van een ongelovige geen kwaad. Tuurlijk, gekken heb je overal. Dus. Moeten wij het geweld maar toestaan heh? allah akbar!

'slacht alle moslims, waar je ze maar vind, want dat is het lot van de islam'
'oorlog tegen de islam is verplicht. Ook al vind je het maar niets, allah weet het beter'
'en neem geen moslims tot je vriend, want ze zijn het laagste van het laagste'
'en neuk gerust een moslimhoer, ook al is ze getrouwd met een moslim, want dat zijn spoils of war'
(200 keer herhalen, kaft eromheen, letters 'KORAN' eropplakken, en verkopen aan een moslim, die er dan oproepen tot moord in kan gaan zitten lezen en tot terrorisme komen, terwijl andere moslims net doen of hun neus bloed).

de islam is een ziekte, wij moeten de moskeeën sluiten, voor deze pest onze samenleving totaal kapot heeft gemaakt.

No Regrets | 07-11-06 | 10:21

Armeniërs kunnen hun energie beter gebruiken om hun achterlopende land op te bouwen. Menig land in Afrika heeft het op het gebied van watervoorziening en economie beter geregeld. Ook is het hele gebied etnisch gezuiverd van Moslims en Joden. Dit terwijl ze zelf met de vingers wijzen naar Turkije en hun beschuldigen van genocide of het ondoen van een "luis" in de pels. Dat ze zelf hun situatie vergelijken met parasieten ga ik met alle respect verder niet op in. Dat ligt bij hun zelf. Maar 90 jaar geleden kon de Eerste premier al verstandigere dingen roepen in "vrijheid" dan de Armeense generatie van nu. Zij zijn bang voor uitgeloten te worden van de kerk en gemeenschap omdat ze niet GELOVIG zijn in de heilige zaak. Armeense kwestie is bij gebrek aan ontwikkeling en visie en doelstellingen een soort religieus fanatisme geworden bij Armeniërs. Daarom moet ook voorafgaand aan de onderzoek eisen komen bij zowel de Turken als Armeniërs. Geen gezeik naar afloop, maar acceptatie. Zodat twee buren zowel economisch, politiek en het volk bezig kunnen zijn met zaken die wel aan toedoen. Namelijk opbouwen van een land en het vormen van een nieuwe beschavingsoffencief die voor zowel de christelijke als wel de moslim gemeenschap moet worden doorgevoerd.

Kaan78 | 07-11-06 | 10:19

@wie weet
Daar mag je niets van zeggen omdat het moslims zijn.

controle | 07-11-06 | 10:19

@kaan
Beide partijen zijn emotioneel betrokken dus beide uit het onderzoek weglaten.

controle | 07-11-06 | 10:18

Wat is iedereen hier toch begaan met die armeniers. Beetje mosterd naar de maaltijd. Ik zou me drukker maken over Dafour, waar milities van de regering stelselmatig elke dag weer aan het moorden zijn.
Tja maar achteraf druk maken of iets genocide is of niet, is veel belangrijker.
En lekker doorgaan met je vingertje wijzen.

wie weet waar | 07-11-06 | 10:16

Rita Verdonk is een lul en een collega windvaan (immigratieland).
PvdA en VVD op naar de nul zetels. Nu nog CDA, D66 en GL.

Koelie | 07-11-06 | 10:14

@battal
oh, en dat is wel belangrijk, een w of niet... maar ipv op mijn grammatica te letten had ik liever een inhoudelijk reactie... hoe vindt je het nou dat jou(W?) grote lichtende voorbeeld overal om heen draait en met grote letters windvaan boven op zijn bol heeft staan? en als ik jou een linkse hond vindt, maakt dat mij tot kaalkopje? langharige hippie tuig!

ed.. | 07-11-06 | 10:13

@controle 07-11-06 @ 10:09
Ik zie geen bezwaar tegen Armeens of Turks betrokkenheid.
Hoe zit het met de Armeense kamp. Zouden zij dat kunnen accepteren?

Kaan78 | 07-11-06 | 10:13

De spindoctors van de PvdA zijn volkomen de regie kwijt. Eerst moet maandag Koenders worden teruggefloten omdat hij geen afstand had genomen van de doodstraf. Nou kruipen ze terug in de Armeense genocidekwestie omdat ze Turkse kiezers dreigen te verliezen. Zijn het dan toch draaikonten daar?
Als een Turk toegeeft dat er honderdduizenden Armeniërs op gruwelijke wijze zijn vermoord, moet je je niet druk maken over hoe je het noemt. Maar dat had Bos een maand geleden ook al kunnen zeggen.
--------
Wat Verdonk gisteren bij Pauw & Witteman deed, was een afgang die ik nog maar zelden op de Nederlandse tv heb gezien. Je kunt dat "nieuwtje" over je tegenstanders vertellen als het onderwerp aan de orde is, maar niet als uitsmijter. Dat zegt meer van jezelf dan van hun. Het stond bovendien al uren op teletekst.
Hoogervorst had gelijk, dat het een catastrofe zou zijn geworden als zij lijsttrekker was geworden. Ze heeft geen enkel politiek gevoel, wat al bleek in de affaire-Hirsi Ali. Voor haar pleit, dat ze als minister wel een beleid heeft neergezet, zelfs als je het er niet (helemaal) mee eens bent.

tegengas | 07-11-06 | 10:11

Wat boeit ons die hele Armeense "kwestie" (het is moeilijke discussie, maar m.i. toch focking geen prioriteit voor ons land? Net zo min als Lingo e.d.)
Het punt is dat Wouter Bos en zijn PvdA weer snoeihard door de mand zijn gevallen. Lekker oppertuun standpunten aanpassen.
PvdA stemmers zouden eigenlijk zoals voorgesteld ontoerekeningsvatbaar moeten worden verklaard.

Koelie | 07-11-06 | 10:11

@kaan78
Het lijkt me voor de objectiviteit verstandig dat armeniers en turken geen deel hebben aan het onderzoek. De turken zullen namelijk genocide nooit erkennen, net als jij.

controle | 07-11-06 | 10:09

Typisch Bos en zijn 40 struikrovers, zo spreken zij ook liever over de kwestie Hitler en de kwestie Saddam. Ongeloooflijk, wat een SLAPJANUS. Ik moet hem niet, zeker niet als premier. Fukker....

Adje Spoorenberg | 07-11-06 | 10:08

-weggejorist-

Shadylololol | 07-11-06 | 10:08

Dat moet Armenië ingaan op de uitnodiging van Erdogan.
Openen van hun (militaire) Armeense archieven.
Gezamenlijk onderzoek met de voorwaarde dat BEIDE partijen erbij neer zullen leggen bij de uitslag. Dit omdat de Armeniërs de kwestie als een soort religieus fanatisme benaderen. Zij GELOVEN, wij leveren bewijs.

Kaan78 | 07-11-06 | 10:07

Oh, die lijken zijn zélf in die massagraven gekropen. Nu snap ik het. Ik dacht al.

Hommel | 07-11-06 | 10:07

Ach zoals een aantal beroemde Massamoordenaars al zeiden: een dode is een moord een miljoen doden is een statistiek.
PvdA is erg goed in het verzinnen van Newspeak:
-Bicultureel, crimineel met buitenlandse achtergrond,
-voortijdig schoolverlater, geslaagd voor bicultureel,
-kanszone. Gaza020, Rotterdam-Charlois, no go areas voor kaaskoppen
-Emancipatie, discriminatie van de man,
-Beschuldig je tegenstander van populisme, en doe het vervolgens zelf,
-vraag om duidelijkheid en omhul je zelf in nevelen,
-Genocide, onschuldig volksvermaak voor biculturelen,
-Terroristen, ontevreden biculturelen,
-Allochtoon is nu bicultureel geworden.
-Integratie, ander woord voor segregatie, en onderwerping aan de Islam,
-Zwarte school, opleidingsinstituut voor biculurelen.
-Witte wijken, buurt met een beperkte hoeveelheid biculturelen,
-Taalachterstand, vader analfabeet, moeder analfabeet, kind directeur(niet dus),
-Islam godsdienst van vrede, en als je het niet gelooft schieten we je dood,
-AOW, meebetalen of anders verrekken, of misschien niet,
-Wouter Bos, Windvaan,
-Job Cohen, houdt de boel bij elkaar, terwijl de palen waarop 'zijn' stad gebouwd is in rap tempo aan het verrotten zijn,
-Kopje thee, het lijmmiddel bij uitstek, het houdt alles bij elkaar,
-Slachtoffer, pleger van een moord.
-Dader, hardwerkende monoculturele man,
-Onderdrukker van vrouwen, hardwerkende monoculturele man,

Erdin Sacan, Wouter Bos en Albayrak, moge Allah jullie vervloeken. O Allah, moge Hij Erdin Sacan, Wouter Bos en Albayrak hun ogen verblinden zoals Hij hun harten heeft verblind. O Allah, verblindt ook het zicht van Erdin Sacan, Wouter Bos en Albayrak, zodat zij kreupel door het leven zullen gaan. O Allah, bezorg hun hersenen een kanker. Amen! Bezorg deze politici niet alleen hersenkanker maar ook tongkanker. O Allah, bezorg hen ziekten die door geen bewoner van deze aarde kunnen worden genezen. Amen!
(Vrij naar Fawaz)

Weisse rose | 07-11-06 | 10:06

ed.. 07-11-06 @ 09:19
"(...)en dat is jou premier zekers.. linkse hond!(...)

BATTAL 07-11-06 @ 09:09
"(...) laat ze liever bezighouden met zaken die WEL van belang zijn in ons kikkerlandje..(...)

Zoals mensen het verschil bijbrengen tussen jou en jouW.. Te vaak in de spiegel van de kapper gekeken zeker.. kale koppen niet te stoppen? Sukkel..

BATTAL | 07-11-06 | 10:05

@kaan78
Wat moet er gebeuren voordat jij erkent dat er sprake was van genocide?

controle | 07-11-06 | 10:00

Wouter Bos heeft zelf de motie ondertekend die de turkse genocide veroordeelt.
parlando.sdu.nl/cgi/showdoc/session=an...
Het ontkennen dat er geen genocide heeft plaatsgevonden is het verwerpen van een aangenomen motie.
Tja als je draait moet je wel weten wat je hebt ondertekend.

2amazing | 07-11-06 | 09:59

controle 07-11-06 @ 09:54
Als je een stuk of 10 genoeg vind wel ja.
Er zijn veel meer intellectuele Turken die een andere mening op na houden.

Er zijn ook Armeniërs doe een andere mening op na houden.

Kaan78 | 07-11-06 | 09:58

noSStaatstv zal wel weer zwijgen in alle toonaarden.

controle | 07-11-06 | 09:58

typisch bos...
en dan te bedenken dat mensen echt op hem gaan stemmen..
als hij regeert draait hij toch weer...
zeer onbetrouwbaar..
eerst mee instemmen JSF /AFGHANISTAN.. en daarna
roepen dat dat toch niet zo'n goed plan is... dat de mensen
dat niet doorzien.. ja de finnen natuurlijk niet..

Hugo de Payen | 07-11-06 | 09:57

@Kaan78
Er zijn genoeg turken die het genocide vinden. Dat zijn de intellectuelen, maar worden vervolgens aangeklaagd wegens het beledigen van de turkije. Je mag alleen positief praten over turkije, dan heb je niets te verbergen hoor.

controle | 07-11-06 | 09:54

"In 2004 riep de Tweede Kamer Turkije op de Armeense genocide te erkennen. Ook de PvdA stemde hiermee in."

Maar nu even niet.

salonrealist | 07-11-06 | 09:52

@salonPROPAGANDIST 07-11-06 @ 09:33

Lekker ben jij!
De verhoudingen liggen meer 40% tegen genocide 60% voor genocide term.

Kaan78 | 07-11-06 | 09:51

controle 07-11-06 @ 09:42
Daarvoor moet je Armeen zijn of een Armeense standpunt hebben.

Kaan78 | 07-11-06 | 09:49

wie weet waar 07-11-06 @ 09:40

Nee hoor ,niet stiekem.

Bovendien is het Woutert die probeert op deze manier de turkse stemmerts terug te halen,heel goedkoop natuurlijk en ja daarom wens ik Woutert ongezien de TIEFUS !

Salvatore Riina | 07-11-06 | 09:44

Bos heeft min of meer gelijk. Het is vergelijkbaar met iemand die van moord verdacht wordt een moordenaar noemen: dat kun je op de straat wel doen, maar juridisch gezien is het gewoon een verdachte. De voorloper van Turkije (dus niet Turkije zelf) is ook een verdachte van genocide, maar de genocide is nog niet judirisch gezien vastgesteld.

Poek | 07-11-06 | 09:44

@kaan78
Als turk ben je niet echt geloofwaardig in deze discussie.

controle | 07-11-06 | 09:42

Moet zeggen hulde hier voor de meesten hier. Gaat het over moslims, finnen, en ander buitenlands gespuis wenst iedereen hun ongezien de tyfus en andere onoverkomelijke ziektes. Voor de verkiezingen had denk 90 % geen enkel benul over het bestaan en de geschiedenis van Armeniers.
Het is ook zo'n lekker makkelijk onderwerp. Dit alles heeft niets , maar dan ook niets met Nederland te maken.
Hypocrisie ten top hier, hulde hulde. En o, ja wel stiekem voor de doodstraf zijn. hulde hulde!

wie weet waar | 07-11-06 | 09:40

Ik ontken dat de Partij van de Arbeid ooit heeft bestaan, alles ligt ook veel gevoeliger voor deze Partij voor de Allochtonen.

Na o.a. uitspraken van Balkenende over de doodstraf ben ik van mening dat ook wij in Nederland zonder Wauter Boslim's bewind over kunnen gaan tot slachting van anderhalf miljoen moslims juist omdat er politiek gezien geen sprake hoeft te zijn van genocide.

TyfusLeijer | 07-11-06 | 09:39

"Erkenning van de genocide is verboden in Turkije, maar elders zijn historici er vrijwel unaniem van overtuigd dat de slachting van een tot anderhalf miljoen Armeniërs in 1915 een geval van genocide was."

Behalve dus bij de PVDA... niet te geloven. Ik wil geen Windvaan als MP.

salonrealist | 07-11-06 | 09:33

MAXIMO 07-11-06 @ 09:22

Bos doet het nergens beter een goedkope politicus is het een "Windvaan"

die overal een korreltje probeert mee te pikken,goedkoop aan stemmen komen noemen ze dat

Salvatore Riina | 07-11-06 | 09:31

Kortom Wouter maakt het geen zak uit hoe, maar hij moet en zal meer macht hebben. Dan maar over een paar lijken heen.
En al die mensen die klagen dat GS PvdA bashing doet, wat was ook alweer precies de fotoneuk ? Jullie zijn net als boslim wel heel erg snel op je teentjes getrapt, ga maar met boslim ergens in een hoekje huilen.

OpenDeur | 07-11-06 | 09:30

Goeie zet Wouter, nou weet iedereen weer waar je voor staat.
Draaikont

BP Richfield | 07-11-06 | 09:29

Jemig zeg! Dat Armeniërs honderden genocide scholars opleiden om met een leger aan (kuch*) sociologen die zich als propagandist gedragen en als historici uitgeven om hun luchtkasteel in de lucht moeten houden, kan ik begrijpen.

Maar dat Geen stijl ( andere berichten vind ik top) zich verlaagd tot het inhoudloze, eenzijdige propaganda kanaal van de Armeniërs doet haar imago als "Purist" niet goed denk ik.

Wat is het verschil tussen Turken en Armeniërs over dit onderwerp?

Turken zitten niet actief te lobbyen om de miljoenen doden die gevallen zijn op de Balkan, Rusland, Arabische schiereiland tot genocide te laten erkennen.

Turken hebben ook niet vergeefs tot 3 maal toe in de VN geprobeerd om de genocide op Turken te laten erkennen.

Je mag in Turkije tegen het officiële standpunt ingaan. Je mag echter niet het etiket genocide op plakken. Ik ben benieuwd of je tegen het officiële standpunt in mag gaan in Armenië?

Armeniërs hebben net als andere christenstaten een genocidaal verleden.
Dat gaat terug tot de middeleeuwen. Turken niet. Waarom kijken deze voorvechters van (kuch*)menselijke waarden niet in de spiegel?

Turken geven eigen fouten toe, en voegen er aan toe dat je die fouten niet als genocide kunt betitelen. Armeniërs hebben volstrekt legitiem mensen vermoord, verkracht en bestolen. Ook hebben ze "strijd" geleverd en zichzelf "beschermd" door eerst te beginnen met schieten.
Overige belastende materiaal zoals vervalsingen van Armeniërs, dat ze elkaar tegenspreken ( tapijtbom aan argumenten in de hoop dat een paar wel goed vallen) en ronduit informatie weglaten en eenzijdig de situatie weergeven en als iemand met de andere helft van het verhaal komt uitmaken voor nationalist, Turks propaganda, grijze wolf, etc, etc... KAN JE HUN GEWOON NIKS VERWIJTEN.

Conclusie. Niet de Turken maar de Armeniërs kunnen niet kritisch naar henzelf kijken in deze kwestie. Maar ja daar hebben de Armeniërs niet alleen last van.
Niet de Turken of Moslims hebben hier last van. De oorzaak ligt toch echt in het "Westen". Het "Westen" heeft last van "extential emptyness" daarom hakken ze in op de Moslims. Zo hoeven ze niet kritisch tegenover henzelf te zijn. Op dit punt leven wij wel mee met jullie.

Kaan78 | 07-11-06 | 09:27

Zolang er niks gedaan wordt aan HUIDIGE genocides (darfur, oost-kongo), is het gelul over vroegere genocides tijdens verkiezingscampagnes blamabel en niet ter zake doend.

Aktivist | 07-11-06 | 09:24

Vind het schandelijker hoe Balkie is omgegaan met zijn verderfelijke uitspraken over het vonnis van Saddam, over de VOC, over het homohuwelijk en over Lingo.
Dan doet Bos het beter...

MAXIMO | 07-11-06 | 09:22

@battal
belangrijk of niet, het is wel van belang hoe ons windvaantje hier mee omgaat..... en dat is jou premier zekers.. linkse hond!

ed.. | 07-11-06 | 09:19

Bos geeft itt Balkie en vele andere politici wel zijn fouten toe.
Hulde voor Bos dus…

MAXIMO | 07-11-06 | 09:17

@BoerKoekoek 07-11-06 @ 09:10

Goeie trouwens! wist je dat de armeniers ook communist, maoist en socialist waren. Toch goed gedaan dan van die Turken!

wie weet waar | 07-11-06 | 09:13

Als dit geen genocide is dan neem ik aan dat de PvdA ook de gebeurtenissen in Bosnie niet onder die noemer schaart?

capo | 07-11-06 | 09:13

Stem op Geert, voor Koningin en Vaderland Houzee !
Dood aan alle communisten, maoisten, socialisten !

BoerKoekoek | 07-11-06 | 09:10

Hmm.. Denk sowieso niet dat dit een kwestie is in de huidige Nederlandse politiek.. Net zo veel kenners die beweren dat er geen sprake is geweest van genocide als de kenners die het tegenovergestelde beweren. Laat Turkije en Armenie het lekker zelf uitzoeken, ik zie geen toegevoegde waarde in deze politieke uitspraken, laat ze liever bezighouden met zaken die WEL van belang zijn in ons kikkerlandje..

BATTAL | 07-11-06 | 09:09

da wizard 07-11-06 @ 08:26

Daarom stem ik ook op Geert Wilders,ongezien de TIEFUS voor voor Woutert Bos.

Salvatore Riina | 07-11-06 | 09:02

In de TK is de massamoord van de turken op de Armenen gelijkgestelt aan genocide en daarmee aan de holocaust, in navolging van de VN formuleringen. Met grote meerderheid is afgesproken dat kamerleden die de holocaust of genocides (zoals die door de Turken op de Armeniers) niet in de TK mogen plaats nemen en dat er op toe gezien zou worden dat dit ook in alle partijgelederen zou worden doorgevoerd.

Dit TK besluit is genomen om de extreem rechtse partijen de wind uit de zeilen de nemen, echter nu dit besluit, dat zeer lang een ondergedoken leven leidde, nu ook onverkort van toepassing is op de Turkse genocide op de Armeniers, dat zie je onmiddellijk de werkelijke landverradersaard van het links parlementair schorem.

Volgens dat kamerbesluit zouden alle zittende en adspirant politici openlijk afstand moeten nemen van de Turkse genocide op de Armeniers, dat betekent dat nagenoeg alle turken uit de gemeenteraden en colleges verwijderd moeten worden en dat de kieslijsten van de TKV 2006 opgeschoond moeten worden.

Zoals te verwachten heeft het rechtsige deel van de politici onmiddellijk de hand in eigen boezem gestoken en de Turkse genocide ontkenners weggestuurd.

Laat JPB en Rutte daar gewoon een issue van maken, niet specifiek over de turken maar wel als bewijs van de leugenachtigheid naar de kiezers van het links politiek schorem, ook al zullen de debatleiders er alles aan willen doen om dit soort zaakbeschadigingen van hun linkse vrienden te voorkomen.

Hans Anders | 07-11-06 | 08:51

Er zijn nog best een hoop kaalkopjes in nl. Ook deze stemmen kunnen naar de pvda gaan. Let op Wouter; " 6 miljoen is een aantal wat veel te snel wordt gebruikt en wij van de pvda begrijpen hoe gevoelig dat ligt bij jullie"
En ook de eventuele stemmen van ome Ad en zijn zieke vriendjes zijn natuurlijk welkom want " termen als het beschadigen van kinderen worden veel te snel gebruikt in nederland" Je bent een prachtmens Wouter!

braboboer | 07-11-06 | 08:31

Dit is geen WAO- of hypotheek-issue: dit gaat om VOLKERENMOORD. Die PvdA-Turkse had gewoon linea recta de laan uitgestuurd moeten worden met haar verfoeilijke gedraai. Zó had Nederland stelling moeten nemen aangaande het ontkennen van genocide, dát signaal had naar Turken uit moeten gaan.
De achterstand in islamitische landen heeft te maken met gebrek aan introspectie: wie zijn fouten niet erkent, zoekt ook niet naar verbetering dus komt ook niet vooruit.
Dat deze ontkenningscultuur nu ook post heeft gevat in Den Haag (en dan nog wel omtrent een volkerenmoord, godbetert!) is afschuwelijk.
Wat krijgen we straks: dat de Bezetting van de Westelijke Sahara ook wordt weggefoezeld mocht ie ter sprake komen, om de ontkennende mocrootjes niet tegen het hoofd te stoten? Gaan we gelazer krijgen met joodse politici omdat de moslims het niet trekken dat die wél op eigen kracht succes hebben en de naffers met miljardenprojecten nog geen moer opschieten? Want oh lala, wat leven er veel gevoeligheden onder onze allochtonen. Die schuiven ze liever onder de mat want wat slecht is maar wat je niet ziet bestaat niet dus hoef je dat ook niet te verbeteren. Voilá, zo komt Nederland meer en meer tot stilstand en danst bovendien op het graf van een massamoord. Schandalig.

Salome | 07-11-06 | 08:30

da wizard 07-11-06 @ 08:26
OK als ze zelf het goede voorbeeld geeft.
Rita tóch familie van Wouter Windvaan??? Je weet wel, die z'n babydochter nu al ingeschreven heeft voor een lelieblanke school van hoge standing

Aktivist | 07-11-06 | 08:28

Ach kom op mensen, Bos valt wel mee. Hebben jullie Rita gehoord!
Die vind dat mensen verplicht hun kind op een zwarte school moeten doen...

da wizard | 07-11-06 | 08:26

Verkiezingen verliezen kan zoveel beter..

Aktivist | 07-11-06 | 08:25

Genocide kan zoveel beter..

vernieuwdeVerbatim | 07-11-06 | 08:24

Wouter Boslim is een draaikont, een windvaan, een leugenaar, een landverrader en een bijzonder minderwaardig mens (vrij naar de landverrader van dam). Mensen die op hem stemmen zouden eigenlijk ontoerekeningsvatbar moeten worden verklaard.

Big Pete | 07-11-06 | 08:13

Wouter, wouter je moeder is een .........., je moeder is een ........., je moeder is een ............ Wouter, wouter je moeder is een .........., je moeder is een ........, je moeder is een ...........

capo | 07-11-06 | 08:12

Toen de Turken de Armeniërs afslachtten was de term genocide nog niet ingeburgerd. Het internet & reaguren bestond toen ook nog niet. Schaamtegevoel was al wel ontwikkeld, naar men zegt - en dat kon ook al plaatsvervangend zijn. Oppositieleiden kan zoveel beter - ook al zijn er geen armeniers onder de autochtone kiezers, dat wil niet zeggen dat gedraai met het achterwerk (zo lustopwekkend bij buikdanseressen) als vertrouwenwekkend leiderschap over komt.

tichtus | 07-11-06 | 07:57

@De Nijllatten Nemen 07-11-06 @ 07:28
Het is een slecht chanson, maar de tekst is wel ok.

Klukkluk | 07-11-06 | 07:52

Moehahaha. Ik ga weer op Erdinç stemmen, woehoe

kruT | 07-11-06 | 07:47

Het kenmerk van Deense Postbodes is dat ze incontinent zijn. Want als je dat niet bent kun je in booming-economic-Denmark elke baan krijgen die je wilt. Postbode zijn is behalve een sociaal project ook een uitlaatklep om je ongenuanceerd over Wouter Bos uit laten. Wouter Bos weet dat maar of hij zoveel gezeik met urinestank over zijn kop willaten gutsen nu de verkiezinegen er aan komen ? Ik denk het eigenlijk niet. De Deense Postbode is dus over en uit. Wat een stakkerd toch eigenlijk ... die Deense Postbode ...

De Nijllatten Nemen | 07-11-06 | 07:28

"Wouter Bos, Wouter Bos; wat ben je toch een BOKKELUL!!!
Tralalalala------".

Deense Postbode | 07-11-06 | 07:15

Wouter Bos zou het boek : De geschiedenis van de Waffen SS (1923-1945) van Christopher Ailsby eens moeten lezen voordat hij de verkiezingen ingaat. Het is heel verduidelijkend, juist voor PVDA-politici! PVDA-politici zijn meestal gebroken-geweertje -angehaucht (toch nog die Duitse invloed!).
Hier ziet men dappere Duitsers strijden voor gedeeltelijk een verkeerde zaak en volgens sommigen voor een geheel verkeerde zaak. Ik ben dat anders gaan zien : de Waffen-SS-er streden voor een goede zaak tegen het communistische Oosten. Dat neemt niet weg dat de Waffen-SS nog steeds onaanvaardbare misdaden tegenover de Joodse en Slavische bevolking heeft begaan. Van rehabilitatie van de Waffen-SS van mijn kant is zeker geen sprake, wel van bewondering over hun gevechtsmentaliteit tegenover het Sowjetleger.

De Nijllatten Nemen | 07-11-06 | 06:52

Miko

Toch nog ff gegoogled haha.
Welterusten, en mijn dag zit er ook weer op. Tijd voor een biertje!!
Groeten

Von Knolhoven | 07-11-06 | 06:33

Von Knolhoven 07-11-06 @ 05:45

kon het niet laten.
Nee geen miko maar Yasunari Iwata
Weltrusten

miko | 07-11-06 | 05:53

@ Miko

Er zat wel een Japanner op. Volgens mij was het Miko Harmahahahaaha.
De rambam

Von Knolhoven | 07-11-06 | 05:45

NOG EENTJE DAN!! gezien je nick, knolhoven, begrijp ik alles. :)

miko | 07-11-06 | 05:36

Von Knolhoven 07-11-06 @ 05:20

In Nedrland heeft het paard deltawerk verloren samen met 99 andere makkers.
nu ga ik er ook vandoor!!

miko | 07-11-06 | 05:33

koerbagh 07-11-06 @ 05:25

gezouten met waddenzee zout zeker!!

miko | 07-11-06 | 05:31

@Von Knolhoven 07-11-06 @ 05:20:
Ik wed niet op paarden. Ik vreet ze op.
=out

koerbagh | 07-11-06 | 05:25

Von Knolhoven 07-11-06 @ 05:20

Maar loeki wat wilde je dan zeggen??

miko | 07-11-06 | 05:23

Gaat weer wat mis hier sorry..
Ja was ff gestopt met werken de Melbourne Hors races waren op tv,
heel Australie plat voor 3 min tv. Ies nie goed vor ekonomie.
Voor de gene die het wil weten Delta Blues heeft gewonnen...

Von Knolhoven | 07-11-06 | 05:20

@miko 07-11-06 @ 05:10:
De duidelijkheid bij Wouter is al 4 jaar lang ver te zoeken. Ik heb 'm nog nooit op een heldere duidelijk mening of boodschap kunnen betrappen. Het is allemaal holle retoriek. Ach, en veel dieper kon de PvdA toch niet zinken wat dat betreft.

koerbagh | 07-11-06 | 05:18

@ miko

Von Knolhoven | 07-11-06 | 05:16

@daskapitalist 07-11-06 @ 05:04:
Natuurlijk mag dat... het gaat mij erom dat je alles kan proberen te bagatelliseren door het iets anders te noemen, maar daarmee verandert er niks. Een neger blijft een neger ook al noem je het een meer-gepigmenteerde, en een dwerg blijft een dwerg ook al noem je het iemand met een verticale uitdaging, of een ondermaats medemens.

koerbagh | 07-11-06 | 05:14

koerbagh 07-11-06 @ 04:52

Ik heb ook geenplatenspeler meer.Bandje gebroken of zo.Tja ga nu nog maar eens een winkel binnen en vraag daar om.

On topic
Als morgen de duitse minderheid in nederland het daar over gaat hebben dan denk ik inderdaad da Wouter het zo zou noemen.een rimpel in de geschiedenis
Kijk de PVDA moet niet zeuren en het nu gaan bagatelliseren.het is gebeurd en dat de turkjes daar problemen mee hebben dat is hun goed recht .Maar dan moet je ook geen mensen meer de mond willen snoeren die inderdaad de holocaust niet waar noemen.wat zeg nou zelf,6 miljoen op een bevolking van 3 miljard das een peuleschil.Nee dit was weer een goed staaltje politiek opppurtunisme.Zo als al eerder gemeld :eerste mensen eruit gooien vanwege deze mening en nu ,omdat het stemmen kost, effe mee huilen met de wolven in het BOS.Bah bah. de pvda zakt diep !!Toch??

miko | 07-11-06 | 05:10

@koerbagh
de term genocide werd in 1944 geopperd door raphael lemkin. maar toen was genocide in het internationale recht natuurlijk nog niet opgenomen. het argument dat turkije dus maar voor een internationaal tribunaal moet verschijnen wegens de 'armeense kwestie' is dus vals. turkije mag gewoon beschuldigd worden voor haar wandaden, en wij mogen dat gewoon genocide noemen.

daskapitalist | 07-11-06 | 05:04

Gewoon de makkelijkste manier om zieltjes te winnen ,hé kudt Bos

Salvatore Riina | 07-11-06 | 05:03

@miko 07-11-06 @ 04:39:
Ja, ik heb ook een kast vol van die vinyl dingen en al tijden geen platenspeler meer. Waar gaat het topic ook alweer over? Oh ja... de Armeense Zaak...
Zullen we Joodse Holocaust in het vervolg ook het Auschwitz Akkefietje noemen?
Of gaat dat net te ver?

koerbagh | 07-11-06 | 04:52

Von Knolhoven 07-11-06 @ 04:45

Nie doodgaan knollehoven maar gewoon doorwerken dan!!ies goet fur die ekonomie

miko | 07-11-06 | 04:48

@ Verdwaalde

Ja hier is het tijdstip net iets anders haha.
Heerlijk die reactie hou ik van.
Ik zit op mijn werk das dan wel weer minder.

Von Knolhoven | 07-11-06 | 04:45

2 maal Turks nog wel, iek doe goe does. Een taalpurist rond dit tijdstip. Doe es doodvallen Knolhoven!

Verdwaalde T | 07-11-06 | 04:39

koerbagh 07-11-06 @ 04:34

was in die tijd ook een echt collecters item.ik heb hem nooit verkocht ondanks dat me er aardig geld voor geboden is.

miko | 07-11-06 | 04:39

@miko 07-11-06 @ 04:00:
Ah, die... In de oude dagen van weleer. Die heb ik inderdaad niet. Van dat jaar heb ik wel veel andere concertjes, maar uitgerekend die niet. Nou ja, je kan ook niet alles hebben.

koerbagh | 07-11-06 | 04:34

@verdwaalde

"deze heilige duo". Klinkt ook een beetje Turks haha.

Von Knolhoven | 07-11-06 | 04:25

@verdwaalde

'deze heilige duo' qua taalgebruik ook turks hahaha.

Von Knolhoven | 07-11-06 | 04:24

Verdwaalde T 07-11-06 @ 04:12

Word moeilijk kiezen want dat zijn er een hoop!!!

miko | 07-11-06 | 04:23

Miko, dan maar een corrupt eilandje ergens in de tropen. Alles beter dan deze "heilige duo".

Verdwaalde T | 07-11-06 | 04:12

koerbagh 07-11-06 @ 03:50

Tja ouwe bootleg op geperst aardolie product.

Maar goed wij blijven waakzaam in deze jungle van spiegels!
Verbaas mij steeds!!

miko | 07-11-06 | 04:00

@miko 07-11-06 @ 03:45:
Mmmm... nou, da's dan een opname die ik niet heb.
Maar hij heeft natuurlijk groot gelijk. Maar ik spreek ik 'm dan ook zelden tegen.
www.4shared.com/file/5553552/66faf62f/...

koerbagh | 07-11-06 | 03:50

Verdwaalde T 07-11-06 @ 03:41
Noem een land op waar je niet dit soort circussen hebt??kijk rond en je ziet dat Nederland wel meevalt.
dat betekent niet dat je in rusten moet blijven

miko | 07-11-06 | 03:47

koerbagh 07-11-06 @ 03:37

www.youtube.com/watch?v=w034XKUf52o
I pull the trigger untill it says click!!
En inderdaad D.W Dick en dat was wat hij zei.In donnington of zo

miko | 07-11-06 | 03:45

Ja goedver, irriteer ik mij al mateloos aan Bos - Balkenende, krijg je dit ook nog eens rond half vier 's nachts. Ik ga dus emigreren! *goedver*

Verdwaalde T | 07-11-06 | 03:41

giving every man a vote has no more made men wise and free than christianity has made them good. --h.l mencken

daskapitalist | 07-11-06 | 03:38

@miko 07-11-06 @ 03:24:
Fuckin' eh, man.
www.youtube.com/watch?v=EXT0gOk1Ogw

btw: who the fuck is W.D. Dick? Ik ken wel een D.W. Dick, maar die heeft dat nooit gezegd. Wel iets anders, vergelijkbaars.

koerbagh | 07-11-06 | 03:37

koerbagh 07-11-06 @ 03:30

Ja dit is een klassieker!!!
Donny you have no frame record!geweldig!!

miko | 07-11-06 | 03:36

@miko 07-11-06 @ 03:22:
Ik speel de DVD bijna elke maand wel een keertje.... en elke keer lachen. Verveelt nooit.

koerbagh | 07-11-06 | 03:30

Sorry weer fout!Governments!!

miko | 07-11-06 | 03:29

moest zijn goverments!!Of gotverments!

miko | 07-11-06 | 03:27

koerbagh 07-11-06 @ 03:17

people change things geverments don't
W.D. Dick

miko | 07-11-06 | 03:24

@miko 07-11-06 @ 03:11:
Yep.... Net doen alsof er een keuze is en na de verkiezingen gaan de heren om de tafel, men gaat om de beurt naar de koningin en die bepaalt met de raad van state en de ministers van staat wie er moet gaan formeren en welk kabinet er moet komen.

koerbagh | 07-11-06 | 03:17

koerbagh 07-11-06 @ 03:09

Don't fuck with the jesus!!!

miko | 07-11-06 | 03:13

koerbagh 07-11-06 @ 03:04

Dus de politiek in nederland is een grote hoop s...???

miko | 07-11-06 | 03:11

CoJoNes 07-11-06 @ 03:02

Gewoon gaan mien jong.Er zijn zat landen waar je je kunt vermaken en je ding kunt doen(:)) en ondertussen je lekker kunt ergeren hoe het er in nl aan toe gaat!!Maar toch hebben de VVD en de PVDA zichzelf in de vingers gesneden.Zoals je al zei teveel mag niet ,verbieden etc.De VVD zou daar als liberale partij voor moeten staan.(en dan bedoel ik eigenlijk ertegen te zijn )

miko | 07-11-06 | 03:08

@CoJoNes 07-11-06 @ 02:49:
De burger? Was je nog even in de veronderstelling dat deze verkiezingen over de burger gaan dan?

@miko 07-11-06 @ 02:56:
Dat wordt een beetje bruinig... Diarree kleurtje.

koerbagh | 07-11-06 | 03:04

@miko en koerbagh
That rug tied the whole room together.

CoJoNes | 07-11-06 | 03:03

@miko 07-11-06 @ 02:56
Licht paars? Lila? Als ik ergens uitslag van krijg, is het wel van pasteltinten. Ik sla even over. Stiekum hoop ik op een PvdA/SP/Groenlinks kabinet. Ik wil al een poosje weg uit 0031 en met zo'n regering krijg ik m'n vriendin zeker mee.

CoJoNes | 07-11-06 | 03:02

koerbagh 07-11-06 @ 02:46

The rugpisser as de vloerkleed peeer.was dat niet de big lebowski??The chinamen peeed on your rug dude!!!(asian american)

miko | 07-11-06 | 03:00

*denkt dat ie toch maar niet gaat stemmen, houdt liever z'n eigen stem*

CoJoNes | 07-11-06 | 02:58

CoJoNes 07-11-06 @ 02:38

Mischien is dat ook de misser van de VVD??Dat men zijn liberale roots uit het oog verloren heeft en dat men daardoor stemmen heeft verlor?en aan links.Te veel gedraaikont en het aanhangen van de lpf aanhang?Woutertje en Markje dezelfe vouten??JP B en J M worden momenteel gezien als echt en geloofwaardig en dat blijkt uiteindelijk hun kracht te zijn.Niet de flemer en draaikont in de klas maar de saaie droplul en de principele schreeuwer krijgen het klasseboek en zijn de komende jaren de baas.
Wat denk je een sp/cda kabinet??Rood met lichtgroen wat voor kleur is dat dan??licht paars?

miko | 07-11-06 | 02:56

@koerbagh
En als ik dan de moeite neem een meeltje te sturen aan pastors, met wat extragratis tips en aanvullingen, krijg ik een automatisch gegenereerd bericht terug, dat ik vooral geen antwoord moet verwachten:

Geachte mevrouw, meneer,

Bedankt voor uw reactie.
Indien u een inhoudelijke vraag heeft gesteld willen wij u verwijzen naar het programma op onze site www.eennl.nl.
Meer specifieke vragen die niet in het programma staan kunnen wij op dit moment mede gezien het aantal vragen nog niet beantwoorden.

Natuurlijk blijven wij ook in de media actief reageren op de actualiteit.
Ook als het zaken betreft die nog niet in ons programma zijn uitgewerkt
Deze informatie komt ook op onze site te staan.

Als uw vraag dus niet te vinden is in ons programma verzoeken wij u de media en onze site te blijven volgen.

Heeft u een andere vraag gestuurd, dan zullen wij deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.
Verzoeken om toezending van materiaal worden zo spoedig mogelijk verwerkt.

Politiek bij de burger. Maar nu even niet.

CoJoNes | 07-11-06 | 02:49

@CoJoNes 07-11-06 @ 02:39:
"What the fuck is this..."
- "You obviously don't play golf"

Overigens: "the rug-pisser" en de "bowlingball-dropper" waren geen Nihilisten, maar Jackie Treehorn's boys... New shit has come to light man... Complicated shit.

koerbagh | 07-11-06 | 02:46

@CoJoNes 07-11-06 @ 02:38:
Dat roep ik al een tijdje, van die fortuynistische jongens hoef je het ook niet te verwachten. Het klinkt allemaal wel leuk op het eerste gehoor, maar: zelfde laken, iets ander pak.

koerbagh | 07-11-06 | 02:41

@koerbagh
owww, man!!

CoJoNes | 07-11-06 | 02:39

Ik zit die programma's van éénNL en Wilders eens door te lezen, maar het is 'verbod', 'verbieden' en 'verplicht' wat de klok slaat. Liberaal zijn deze jongens dus echt niet te noemen.
Minder regels? My ass! Andere regels, prediken deze jongens.

CoJoNes | 07-11-06 | 02:38

@CoJoNes 07-11-06 @ 02:35:
Of laat een bowlingbal in je plee op de tegels flikkeren.

koerbagh | 07-11-06 | 02:37

Yep. Wouter heeft weer is gelijk.
Mijn stem heeft de PVDArbeid inmiddels gekregen

intimidantus | 07-11-06 | 02:37

@botte
pas maar op voor Nihilist, voor je het weet staat ie op je kleed te pissen of dondert ie een fret in je bad.

CoJoNes | 07-11-06 | 02:35

.HerNihilist 07-11-06 @ 02:29

Voor een nihilist was het een uiterst gepassioneerde bijdrage, waarvan acte.

bottehond | 07-11-06 | 02:32

Eigenlijk heb ik niets te zeggen, het was het eerste wat me te binnen schoot

.HerNihilist | 07-11-06 | 02:29

NoCoke 07-11-06 @ 02:02

Onderschat me niet. Ik stefanpostma jou any time any day voor de goede zaak.... zo... turq overbluft.... hehehehehe

bottehond | 07-11-06 | 02:27

.HerNihilist 07-11-06 @ 02:10

Wat wil je hiermee zeggen??Dat we een nieuwe napoleon nodig hebben??Of dat de huidige politici aan deze statements voldoen?
Nog eentje dan :Geschiedenis word geschreven door de overwinnaars.in dat geval hebben de Turken gelijk!

miko | 07-11-06 | 02:25

Napoleon Bonaparte
"De publiek opinie is in handen van de man die er gebruik van weet te maken."

Napoleon Bonaparte
"Bekwaamheid betekent weinig zonder een gunstige gelegenheid."

Napoleon Bonaparte
"Wanneer men het zogenaamde algemene belang als voorwendsel neemt, kan men gaan waarheen men wil."

Napoleon Bonaparte
"Wat is geschiedenis meer, dan een geaccepteerde fabel?"

Napoleon Bonaparte
"Grote volksredenaars zijn gemeenlijk zeer middelmatige politici."

Napoleon Bonaparte
"Geschiedenis is een versie van voorbije gebeurtenissen, waarmee de mensen besloten hebben akkoord te gaan."

Napoleon Bonaparte
"Om geloofd te worden, hoeft men slechts de waarheid ongelooflijk te maken."

.HerNihilist | 07-11-06 | 02:10

NoCoke 07-11-06 @ 02:02

Back on topic
Wouter is een lul!!Die genocide was er dus wel.Als mensen dat willen ontkennen swaf gebrek aan informatie maar dit is dus verkiezings tijd en Woutertje dacht een slimme zet te doen.Precies door dit gezwaai verliest hij zijn zetels aan de SP.Nog effe vol houden W.B en je kunt Mark een handje geven door een kompleet gewonnen verkiezing om zeep te helpen.Voor open goal staan en een intikker hebben en dan met beperte techniek een omhaaltje willen doen .lutser

miko | 07-11-06 | 02:06

@daskapitalist 07-11-06 @ 01:18

Dit is Orwellian Newspeak

.HerNihilist | 07-11-06 | 02:05

Ey hoertjes hoe weten jullie nou of Turken die armenen echt hebben afgeslacht..? Waren jullie erbij ofzo? HE? HE? HE? stelletje flikkers..

NoCoke | 07-11-06 | 02:02

CoJoNes 07-11-06 @ 01:42

Ik niet!!!Ben een beetje bang van het antwoord !!!

miko | 07-11-06 | 01:58

@CoJoNes 07-11-06 @ 01:42:
Nee, dat moet spontaan uit haarzelf komen... en dan kan je terugbrommen: "ikookvanjou... weetjetog". Als je het graag wilt horen zeg je het zelf spontaan... Bij voorkeur als ze iets huishoudelijks doet, druk in de weer is en er een beetje slonzig -nou ja, niet op haar voordeligst- uitziet. Kusje bij, is haar hele dag weer goed en ben je de meest romantische man die ze ooit heeft gekend.

koerbagh | 07-11-06 | 01:54

CoJoNes 07-11-06 @ 01:39
Heee je gelooft in heaven and hell??Dan dus CDA :)

miko | 07-11-06 | 01:52

@CoJoNes 07-11-06 @ 01:39
ik moet miko toch gelijk geven, je bent echt wel een pvda-stemmer. lol.

daskapitalist | 07-11-06 | 01:46

@vander F
Jij vraagt toch ook wel eens aan je vrouw of ze nog van je houdt?

CoJoNes | 07-11-06 | 01:42

Wat loopt iedereen nou weer te mekkeren,
dit is toch gewoon Wouter Bos.
TOCH!?

vander F | 07-11-06 | 01:40

@miko 07-11-06 @ 01:37
daskapitalist kent het verschil niet zo goed tussen een mediaan en een gemiddelde.

CoJoNes | 07-11-06 | 01:39

Nou vond ik Woutertje al een eikel maar nu is het een ONTZETTENDE GROTE EIKEL!!!

Ammehoelahoep | 07-11-06 | 01:38

daskapitalist 07-11-06 @ 01:35

Maakt 140 %. Dus nederland heeft grofweg 22.4 miljoen inwoners?

miko | 07-11-06 | 01:37

@miko
als de hel bevroren is

CoJoNes | 07-11-06 | 01:37

@miko 07-11-06 @ 01:33
ik denk dat cojones bij die andere 70 procent van de nederlanders hoort die een iq heeft van meer dan 100...

daskapitalist | 07-11-06 | 01:35

Wouter Bokkelul

yamahaha | 07-11-06 | 01:34

CoJoNes 07-11-06 @ 01:23

Dus jij stemt ook pvda??

miko | 07-11-06 | 01:33

@jottum 06-11-06 @ 23:28
goed idee!

drbukkake! | 07-11-06 | 01:30

En het ergste is: Al ontkent Bos morgen de holocaust, de PvdA haal toch wel 40 zetels.
70 procent van de Nederlanders heeft een IQ onder de 100, need I say more.

CoJoNes | 07-11-06 | 01:23

MikaD00s 07-11-06 @ 00:51

Duas jan maorijnisen??Luister die armenen vroegen er toch om??Slappe muziek vlees nog vis en dan hebben die turken charles as en vour nog gemist dus die bleef nog een halve eeuw doorblaten!.

miko | 07-11-06 | 01:21

@bottehond 07-11-06 @ 01:15
de nederlandse media capituleert nog sneller dan de fransen toentertijd in 1940. dit is orwellian newspeak, er is simpelweg geen ander woord voor.

daskapitalist | 07-11-06 | 01:18

@CoJoNes 07-11-06 @ 00:59:
Waarom nou weer Ilse de Lange afzeiken in die laatste regel? Ik ben fan van haar... en haar accent. Heerlijk... meisjes die alles inslikken.

koerbagh | 07-11-06 | 01:18

Bos snapt gevoeligheid Armenië-zaak
PvdA-leider Bos snapt dat de Armeense kwestie gevoelig ligt bij Turkse Nederlanders. Tegenover Turkse media legde hij zijn visie uit op de moord op de Armeniërs door Turken in 1915-1917.

Volgens Bos wordt het woord genocide in Nederland gemakkelijk gebruikt. Hij zei dat er internationaalrechtelijk een discussie is over het onderwerp."Wij blijven de moord veroordelen, maar we moeten zorgvuldig zijn met het begrip genocide," zei Bos.

Toch nog iets dat tie snapt.
Wonderbaarlijk!
In september schrapte de PvdA een kandidaat-Kamerlid van de lijst omdat die het oneens was met het standpunt van de PvdA over de Armeense kwestie.

Fuzzy-de-Bear | 07-11-06 | 01:18

Tsjek dit uit: walter wil voortaan niet meer over de genocvide praten maar over de "Armenië kwestie" .... wat staat er op Teletekst? Tsjek het menschen...!

bottehond | 07-11-06 | 01:15

= slapen. grten

LibertasSimplex | 07-11-06 | 01:11

"Oh heer u doet het al heel goed maar voor de zekerheid: geef Marco Borsato geen gevoel voor humor. Zoals het nu is, is het precies goed heer."
haha

LibertasSimplex | 07-11-06 | 01:08

@bbbb
Bedankt, altijd handig om te weten mocht mijn toilet nog eens verstopt raken door het azijn pissen..

Fuzzy-de-Bear | 07-11-06 | 00:55

(en lijkt er verdomd goed op!)

LibertasSimplex | 07-11-06 | 00:54

CoJoNes 07-11-06 @ 00:43

Haha. Postuur? Postuur? (doet kwaaie dikzak na)

LibertasSimplex | 07-11-06 | 00:52

Morgen nuanceert Bos ook de Holocaust even tot een ietwat te rigoreus uitgevoerd hygiene en heropvoedingsprogramma. Dit om extreem rechts en enkele verdwaalde Iranezen ook mee te krijgen als stemmers. Driewerf Bah! Iedereen die nu nog pvda stemt is in mijn ogen nu officieel zwakzinnig.

MikaD00s | 07-11-06 | 00:51

Fuzzy-de-Bear 07-11-06 @ 00:46

Nickname is loodgieter, beermans.

BigBoobedBlondeBitch | 07-11-06 | 00:50

@nickname 00.02, moet je ff tegen botte zeggen op 23.47.
Maar die heeft het waarschijnlijk te druk met zelfpromotie en het knuffelen van de elite:-)

Fuzzy-de-Bear | 07-11-06 | 00:46

postuur=statuur
(what was I thinking)

CoJoNes | 07-11-06 | 00:43

1 oktober 1965, Indonesia.

Kudeta, een postkoloniale slachting:

"Islamitische groeperingen gebruikten de onderdrukking van de coup als een voorwendsel om af te rekenen met iedereen die zij van communistische sympathieën verdachten. Naar schatting werden er bij deze - door de legerleiding op zijn minst gedoogde, zo niet aangemoedigde - afrekening ongeveer 500.000 mensen gedood. MIsschien een miljoen mensen werden gearresteerd en zouden - vaak zonder proces - jarenlang in kampen gedetineerd blijven."

vander F | 07-11-06 | 00:42

@Libertas
Ik beschouw het als een compliment van een reaguurder van jouw postuur.

CoJoNes | 07-11-06 | 00:37

@Burd
sorry burd, heb er familie. Probleem voor hun is dat ze geen hoofddoekje dragen. Praat eens met wat Christenen en Boeddhisten op één van je vele reizen naar Indonesië.
En wat betreft die doden, niet goed te praten natuurlijk, hoeveel bloed kleeft er uiteindelijk aan de handen van de 'postkoloniale' bevrijders, die zich in het kielzog van de president een prima bestaan hebben toegeëigend?

CoJoNes | 07-11-06 | 00:33

@Tony S 07-11-06 @ 00:31,
neuh, enkelvoudige massamoord zou ik zeggen,
overkomt de beste.

vander F | 07-11-06 | 00:33

Wat een domme VVD-mollen in de PvdA.
Eerst laat VVD-mol en volksdief in de PvdA 'Wim Kok' zich ontmaskeren. Nu is de tweede VVD-mol in de PvdA 'Wouter Bos' nu al ontmaskerd.
Het wordt er niet leuker op met de verkiezingen.

doctor0 | 07-11-06 | 00:31

tijdens de politionele acties vielen er aan indonesische kant 150.000 slachtoffers, aan nederlandse kant slechts 5000.... da's toch ook genocide???

Tony S | 07-11-06 | 00:31

Kijk die Ard tv. Kunnen we alvast leren. Duitsland is een goede uitvalsbasis als Bos de bevolking hier weggejaagd heeft.

controle | 07-11-06 | 00:30

@Hakbarrr 07-11-06 @ 00:24,
wat wil je,
60% van de kinderen zit op het VMBO.

vander F | 07-11-06 | 00:29

CoJoNes 07-11-06 @ 00:24

Ben het alweer ontzettend met je eens. Hou niet van slijmen, maar ik zeg het toch maar.

LibertasSimplex | 07-11-06 | 00:29

@Nickname 07-11-06 @ 00:19

Okay... thanks, dude... het concept ontging me even. Waarom van NN niet een flash service met humor en quasi- objectiviteit gemaakt.... maar wel met goffedommrd excellerend taalgebruik... noblesse oblige, tog? who give s af*ck... laat ze het lekker uitzoeken, ze doen het geweldig... een bende woedende bijen, volkomen ge- orchestreerd door de GS/NN redactie die de polletiek uitholt.... hahahahaha... de boys at the redactie zullen weer lachen... die mannen zijn slim... heel slim.... hun politieke agenda verhoudt zich tot hun geld- en machtshonger.... wie zou het kunnen weerstaan... ik, waarschijnlijk.... en jij wellicht... en er zijn er meer,,, ze weten wel wie ik bedoel... fascinating stuff, zei Spock al.

bottehond | 07-11-06 | 00:29

@Burd
Als Nederland wat eerder was weggegaan, had Indonesië al veel eerder kunnen zuchten onder het juk van Soekarno, de collaborateur met de jappen, die heel wat Indonesiërs heeft uitgeleverd voor z'n nobele aziatische ideaal. Dan had er veel eerder kunnen worden begonnen met de islamisering van het land en hadden al die indonesiers veel eerder kunnen verzuchten, dat het zo slecht nog niet was met die Belandas.

Tja, dan ben je al heeeel lang niet in Indonesië geweest......

En, btw, hoeveel doden wil jij op je geweten hebben voor je eigen gelijk ??
Misschien kun je maar beter even verkassen naar Wasginhton DC...

burd | 07-11-06 | 00:29

bottehond 07-11-06 @ 00:22

Moet helaas ook PVV stemmen. Ik baal er wel van, dat wel. Maar 't is niet anders

LibertasSimplex | 07-11-06 | 00:27

@bottehond 07-11-06 @ 00:13 Ome Botte, kunt u mijn vraag beantwoorden in de paardendraad op NN? *on topic* Ik ben tegen/voor! En vind het allemaal vreselijk/fantastisch. (doorstrepen wat niet van toepassing is)

Dikr | 07-11-06 | 00:26

@botte
inderdaad, kom je aan King, kom je aan mij :)

CoJoNes | 07-11-06 | 00:25

Dit kost Woutert hoogstens 3 zetels. Het grootste deel van Bos zns stemmen zijn afkomstig van de domme medemens in dit land. Die hebben dit niet door. Ik KOTS op democratie. De macht geven aan de domme in dit land. *KOTS*

Hakbarrr | 07-11-06 | 00:24

@Burd
Als Nederland wat eerder was weggegaan, had Indonesië al veel eerder kunnen zuchten onder het juk van Soekarno, de collaborateur met de jappen, die heel wat Indonesiërs heeft uitgeleverd voor z'n nobele aziatische ideaal. Dan had er veel eerder kunnen worden begonnen met de islamisering van het land en hadden al die indonesiers veel eerder kunnen verzuchten, dat het zo slecht nog niet was met die Belandas.

CoJoNes | 07-11-06 | 00:24

wouter wil premier worden van Turkije!

jottum | 07-11-06 | 00:23

CoJoNes 07-11-06 @ 00:17

Je bent het met me eens dat hij een possible "high potential" is, begrijp ik?

de honden blaffen... 07-11-06 @ 00:16

You have got to be kidding... je bent vast niet katholiek... wij erkennen en belijden onze zonden en dan beginnen we opnieuw.... PVV is wat het wordt.... ondanks die dieren en die coffeesjops.... life is all about priorities, je weet tog\/

bottehond | 07-11-06 | 00:22

misschien hebben we wouter en zijn excuus-turken verkeerd begrepen...

jottum | 07-11-06 | 00:22

OK, gewoon een koloniale oorlog ! (was nog zo bescheiden om de politiek correcte terminologie te gebruiken)

burd | 07-11-06 | 00:20

@BigBoobedBlondeBitch 07-11-06 @ 00:10, goedemorgen lieverd, ik neem Wouter Bos zeer serieus. Niet omdat ik het met hem eens ben, niet omdat ik hem mag, maar omdat ik weet dat hij steeds gekker gaat worden naarmate de verkiezingen naderen en de peilingen hem niet gunstig gezind zijn.

Duitse helm | 07-11-06 | 00:20

@burd
WEg met ons!!

CoJoNes | 07-11-06 | 00:19

@bottehond 07-11-06 @ 00:13
Een NN artikel klikt men pas weg, als men het gelezen heeft. De inhoud kan echter groter zijn dan het aantal letters (incl. fouten) daarin.

@Nickname | 07-11-06 | 00:19

burd 07-11-06 @ 00:15

Hier mag je 'politionele acties' ook anders noemen hoor. Da's mode. Dingen anders noemen.

LibertasSimplex | 07-11-06 | 00:18

Vanaf nu dus: WOUTER -FLIP FLOP- BOS

TRS | 07-11-06 | 00:17

@bottehond 07-11-06 @ 00:09
Ik denk dat ie geschiedenis studeert en durf daar wel een flesje op te zetten.

CoJoNes | 07-11-06 | 00:17

bottehond 06-11-06 @ 23:55
Je overweegt toch niet om op bos te gaan stemmen vanwege deze deceptie?

de honden blaffen... | 07-11-06 | 00:16

En nu maar even Nederland:

Atjeh, de "politionele acties", de West-Indische compagnie..

Natuurlijk zijn er heel veel (tussen de 800.00o en 1,5 miljoen ) slachtoffers gevallen in Turkije. Maar een beetje bescheidenheid zou hier wel passen. Of zijn er hier alleen maar nitwits aanwezig

burd | 07-11-06 | 00:15

Vrijdenkers en nonconformisten zijn niet geschikt voor de politiek,die worden gehersenspoeld of afgeschoten.

de honden blaffen... 07-11-06 @ 00:09

Lang leve de nieuwe media die de naakte werkelijkheid (= nieuws) brengen dus, met de absolute heerscher for now: Geenstijl/ Nieuwnieuws, hoewel ze bij NN wel een textuele virtuoos kunnen gebruiken, die zijn kunsten met mate wil vertonen. Lieve mensen, maar ontberen het niveau. No offence, NN-erTs.... geef me maar een ban op NN als jullie beaus zijn, kay?

bottehond | 07-11-06 | 00:13


King of controversy 06-11-06 @ 23:45

Mail em ff naar Bos, 'Gevalletje Overmacht'. Daar kan ie wat mee, in deze verkiezingsstrijd herstel, dit verbeterformaliteitje.

LibertasSimplex | 07-11-06 | 00:13

@Bodde 07-11-06 @ 00:07 : dat kan toch niet meer, die lijsten zijn toch al ingeleverd?
En daar kun je niet meer iets aan veranderen.

Mazzeltov | 07-11-06 | 00:12

NU ben ik toch wel heeeeeeeeeel benieuwd of hier nog steeds fanatieke pvda aanhangers rondhangen die WouterOntkenDeGenocideKabouter echt serieus nemen? De vieze vuile landverrader!

BigBoobedBlondeBitch | 07-11-06 | 00:10

@Fuzzy-de-Bear 07-11-06 @ 00:02
Dat bedoelde ik ook. De scheidingslijn tussen de 'onafhankelijke persoon' en 'mens' is echter aan het vervagen. Dat komt door die verschikkelijke RTL 4 debatten, en dan m.n. het volk dat ze bekijkt. 80% van de PVDA stemmers stemt op de "persoon" Bos

@Nickname | 07-11-06 | 00:10

CoJoNes 06-11-06 @ 23:55

Kingetje is heel okay... hij vecht nog een beetje met zichzelf, maar hij vindt de juiste weg wel. En die gozerT is goud waard. Zo brutaal als de beul. Ik schat dat hij in de verkoop zit. Aandelen of zo... het kan ook een lady zijn. De ultieme controverse.....

bottehond | 07-11-06 | 00:09

bottehond 06-11-06 @ 23:55

Ik heb het gezien,dat toont de onoplosbaarheid van de problemen in NL aan.
Nooit zal men kunnen afdwingen dat intelligente ouders hun kind op een school doen waar "we 50% van de tijd bezig zijn met het handhaven van de orde en het leren omgaan met elkaar en dan in de overige 50% misschien nog iets aan onderwijs kunnen doen"citaat van een schooldirecteur.Vrijdenkers en nonconformisten zijn niet geschikt voor de politiek,die worden gehersenspoeld of afgeschoten.

de honden blaffen... | 07-11-06 | 00:09

@Bottehond, de VVD heeft daarom ook Rutte als lijsttrekker verkozen. Kiezen voor de inhoud in plaats van het gebral heet dat. Overigens hoef je het met die inhoud niet eens te zijn, maar dat is wat anders. De rechtse rakkers onder ons kunnen rustig op de VVD stemmen, net als ik zal doen.

Over Wouter: hij zou zich nog op de Dam op z'n Halals anaal laten nemen door Fawaz Jneid, als hem dat een zeteltje extra zou opleveren. (En ik zou mijn stem er wel voor over hebben om het hem te zien doen, zo ben ik dan ook wel weer).

Muxje | 07-11-06 | 00:09

Update: Nieuwtje van Tante Rita, zojuist gehoord bij Paul & Witteman. WegstuurTurk Erdin Sacan keert waarschijnlijk terug bij de PvdA.

EEN NIEUWE TERM, BOEMERANG-TURK!

jottum | 07-11-06 | 00:08

@bottehond 06-11-06 @ 23:36

Deze keer ben ik het nog met je eens ook (ooh jee!!) :-)

Bodde | 07-11-06 | 00:07

@cojones
Dat mag.

controle | 07-11-06 | 00:05

Wie werpt de eerste steen?

bottehond | 07-11-06 | 00:05

@Pritt
Zozo, nog laat aan het werk, dame!

CoJoNes | 07-11-06 | 00:04

@nickname 23.54
Dacht dat je refereerde aan de politieke onzijdigheid van Wouter B. vandaar de benaming dat.

Fuzzy-de-Bear | 07-11-06 | 00:02

@bottehond 06-11-06 @ 23:59
De eerste schrede op het pad van de wijsheid is het noemen van de dingen bij hun juiste naam

@Nickname | 07-11-06 | 00:02

MAg ik de eerste zijn om iedereen een bijzonder prettige dinsdag te wensen?

CoJoNes | 07-11-06 | 00:02

-weggejorist-

janoesj | 07-11-06 | 00:00

De vorige keer dat ik deze term misbruikte gaf ik aan klaar te zijn voor mijn eerste Godwin- alert. Toen kreeg ik hem niet omdat de woedende roze bijen het grosso modo met me eens waren. Vandaag dan voor de ultieme poging tot het behalen van minimaal 5 godwin- alerts...... ome Botte versus walter boslim:

"WOUTER MUSSERT " *)

*) Uit de cursus "demoniseren doe je zo" van Speakers Academy, door Klaas de Vries.

bottehond | 06-11-06 | 23:59

Laf als Daf.

Opiumpinion.web-log | 06-11-06 | 23:58

Voor de liefhebber:

Peter Mansfield: A history of the Middle East. ISBN 0-14-303433-2.

Eerst lezen, dan , hier tenminste, zwijgen....

burd | 06-11-06 | 23:58

@viktor kanzyani 06-11-06 @ 23:54
Juist! En terecht! Draaikont, Boslim, Idioot. Opbokken met dit soort gasten. Dat wil dit land leiden. Nou, als zulks idioterie hier aan de macht komt komt mijn idee van dit land verlaten steeds dichterbij.

stamppot | 06-11-06 | 23:57

LOL@King
Neem rustig je tijd, ik ben hier nog wel even. Je doet in ieder geval je best en dat waardeer ik. Kudoos man.

CoJoNes | 06-11-06 | 23:55

Over wouter bos gesproken,citaatje uit het AD van vandaag:"PvdA-leider Bos wil dat de politie nepsollicitatiebrieven rondstuurt om discriminerende werkgevers te betrappen"Need i say more?

de honden blaffen... 06-11-06 @ 23:46

Daarentegen wil Rita Verdonk ouders fiks dwingen om hun kinderen op een zwarte school te doen.... geen VrijdenkerT.... een dwingeland.... ijzeren Rita... brrrrr.... een nare tegenstanderTs... VVD naar 0 zetels, please.... Ik heb me danig vergist....

bottehond | 06-11-06 | 23:55

Nemen ze die "Turkse meneer" terug? Haal dan Melkert ook maar in een keer terug, dan weet je helemaal zeker dat je niet meer serieus wordt genomen

die hofstadtgruppe | 06-11-06 | 23:55

Fuzzy-de-Bear 06-11-06 @ 23:50
Ware woorden zijn niet mooi - mooie woorden zijn niet waar.

@Nickname | 06-11-06 | 23:54

KEDENG!!!!

Daar haalt Rietje nog even uit naar Bos

viktor kanzyani | 06-11-06 | 23:54

@ gaap_gaap 23:41
Klopt, De Ottomanen hadden zowel de middelen, de mogelijkheid om alle Armeniers van de aardbodem te doen verdwijnen, of een groot gedeelte daarvan. Waarom hebben dan 1.000.000 Armeniers het overleefd? Hadden de Ottomanen dus de intentie, of niet? Ik denk van niet.
@ CoJoNes
Sorry, hoor. ik moet ook even warm draaien. Als je soms dacht dat het makkelijk was om een standpunt te verdedigen waarvan je weet dat het niet klopt... ;)

King of controversy | 06-11-06 | 23:53

Nieuwtje van Verdonk; Bos neemt die weggooiturk terug op zijn lijst...
Niet te geloven!!

Think | 06-11-06 | 23:53

EENS ONBETROUWBAAR ALTIJD ONBETROUWBAAR!!! Mooi gezegd Rita!

jottum | 06-11-06 | 23:53

Geert, doe er wat aan.

controle | 06-11-06 | 23:53

PvdA=Vara=Marcel van Dam=dus kudt!

Klukkluk | 06-11-06 | 23:52

Zijn er mensen die van plan waren pvda te stemmen en zich nu bedacht hebben?

controle 06-11-06 @ 23:40

- nova-modus aan -

Hiereau!

- nova- modus uit -
*
*

Hoe bevalt dat, zo diep door de hurken, Botte?

viktor kanzyani 06-11-06 @ 23:41

Ge- stefanpostma-at worden bevalt me erg slecht, aangezien mijn prostaat
sinds mijn 25e vergroot is.... Gelukkig was mijn loyaliteit deels strategisch.... hehehehehe.....

bottehond | 06-11-06 | 23:51

@ botte 23.47
misschien wel bewust..

Fuzzy-de-Bear | 06-11-06 | 23:50

de honden blaffen... 06-11-06 @ 23:46 Bos is nog erger dan ik al aannam....

jottum | 06-11-06 | 23:50

Tsja, zo kom je ook wel aan je stemvee-quotum, Wouter...
slimme zet hoor

winshots | 06-11-06 | 23:49

Rita legde wel kraakhelder uit wat de gevolgen van een generaal pardon zijn. Een zielig Afghaans familietje doet daar niets aan af.

wapenfeit | 06-11-06 | 23:48

Avalon 06-11-06 @ 23:44 Ik kom nog gewoon bij die pagina op de PVDAwebsite "Naast de Turkse houding ten aanzien van Cyprus is voor de PvdA ook de kwestie rond de Armeense genocide die niet door Turkije wordt erkend van groot belang"

jottum | 06-11-06 | 23:47

Dat kan nooit minister president worden.

@Nickname 06-11-06 @ 23:43

Mag ik de aandacht vestigen op de woordkeuze: deze heer van standing refereert aan wouter bos als "DAT" .... Nuf said en de complimenten aan Uwe Madam...

bottehond | 06-11-06 | 23:47

Ik pleeg tijdens menig geile avond een genocide

@Nickname | 06-11-06 | 23:47

Over wouter bos gesproken,citaatje uit het AD van vandaag:"PvdA-leider Bos wil dat de politie nepsollicitatiebrieven rondstuurt om discriminerende werkgevers te betrappen"Need i say more?

de honden blaffen... | 06-11-06 | 23:46

PVDA, op naar de 0 zetels!

jottum | 06-11-06 | 23:45

@ Zi 23:34
Jazeker waren die Armeniers vervelend. Sommigen vochten mee met de Russen tegen de Turken. En die Armeense rebellen waren niet lief voor de Turken die ze tegenkwamen. Daarom werd besloten de Armeniers naar een gebied te transporteren in het midden van het rijk, weg bij de vijanden van de Ottomanen. Een logische beslissing.
@ LibertasSimplex 23:37
Ik denk dat het meer een gevalletje overmacht is, dan een welbewust plan. Iedereen in het Ottomaanse rijk had honger. Er was te weinig voedsel voor iedereen. Dus ook voor de Armeniers, die helaas ook nog eens een eind moesten lopen. Combinatie van omstandigheden, wat leidde tot een massamoord. Ter vergelijking met WO II, waar vanuit Berlijn elke maand een verzoekje kwam om een bepaald aantal Joden op transport te zetten. Ter vergelijking met Rwanda, waar op de radio werd omgeroepen wie ervermoord moest worden. Die coordinatie ontbreekt volledig bij de massamoorden op de Armenen. En daarom kun je niet van genocide spreken.

King of controversy | 06-11-06 | 23:45

@KoC 23.38
Nu heb ik geen ervaring met het vermoorden van mensen, maar ik denk dat het een behoorlijk kudtwerk is om 1 miljoen armeniers dood te maken. Ik denk dat je in deze dan ook naar de doden moet kijken en niet naar de overlevenden. Maar goed, juridisch zal de term genocide niet correct zijn, maar wat maakt dat uit? Voor mij is een genocide hetzelfde als Volkerenmoord (volgens Van Dale ook trouwens) en er zijn 1 miljoen doden gevallen onder een bepaald volk in een kort tijdbestek. Dus volgens de definitie is dit een genocide. Of het juridisch ook genocide is zal mij persoonlijk een zorg zijn.

ZI | 06-11-06 | 23:44

Wouter bos cq de Pvda is/zijn slinkse leugenaars en domme mensen trappen daar kennelijk makkelijk in gezien de 40 zetels die ze nog in de peiling krijgen....

jottum | 06-11-06 | 23:44

Bos is intelligent, welbespraakt (ook in het engels), ruimhartig, maarrr hij draagt geen stropdas. En dat is respectloos t.o.v. zijn gesprekspartners. Dat kan nooit minister president worden.

@Nickname | 06-11-06 | 23:43

@jottum
Goeie bal!
Wouter Bos moet zich doodschamen!!!
Er staat wat 'r staat

janoesj | 06-11-06 | 23:43

@controle 06-11-06 @ 23:4

dat wordt SP natuurlijk

gaap_gaap | 06-11-06 | 23:42

@King
Politici overdrijven over de efficientie, ok, maar welke droplul gaat nou overdrijven over genocidale intenties. Sorry, prinsje, dit is oeverloos gekonkel. Je kunt zo veel beter.

CoJoNes | 06-11-06 | 23:41

@King of controversy 06-11-06 @ 23:38

genocide zit in de intentie, niet het resultaat. zie bbc link hierboven

gaap_gaap | 06-11-06 | 23:41

Hoe bevalt dat, zo diep door de hurken, Botte?

viktor kanzyani | 06-11-06 | 23:41

Zijn er mensen die van plan waren pvda te stemmen en zich nu bedacht hebben?

controle | 06-11-06 | 23:40

Jáá ik weet ook niet waarom, maar kwam uit bij deze:
www.youtube.com/watch?v=CcKE9zn57qQ

Inhoudelijk terecht? Meningen verschillen, maar zeker wel oprecht, gedreven en absoluut geen windvaan Wouter Bos..
Maar goed, meer dan stukje geschiedenis is de link ook weer niet!

iustus | 06-11-06 | 23:39

@ titsme

Indrukwekkende argumentatie plemp je tot nu uit je toetsenbord!

viktor kanzyani | 06-11-06 | 23:38

@ CoJoNes 23:31
Inderdaad Cojones. Talaad Pasha was een politicus, en zoals jij weet, overdrijven politici nooit. Stellen ze nooit anders zaken voor dan ze zijn. En al helemaal niet in oorlogstijd.
Je moet blijven kijken naar de feiten. De helft van de Armeniers, een weerloze groep, heeft het overleefd. Dan is het toch op z'n minst een verdomd slecht uitgevoerde genocide?

King of controversy | 06-11-06 | 23:38

vanavond dan. 239 ipv 26.000, hehehe

CoJoNes | 06-11-06 | 23:38

Rita heerscht!

CoJoNes | 06-11-06 | 23:37

King of controversy 06-11-06 @ 23:33

Naar Nederlands strafrecht is er opzet genoeg. Welbewust en systematisch een heel volk in zo'n positie brengen dat ze zowat wel dood moesten gaan. En als de PvdA het nou zo veroordeelt, wat is er dan mis met het alvast misschien iets te zwaar benoemen? Dat is dan toch nog maar een futiliteit? Dan is het dus gewoon genocide. Maar geen 'kwestie'.

LibertasSimplex | 06-11-06 | 23:37

superjan 06-11-06 @ 23:29

Slet jezelf, lulhannus. Ik zag Verdonk. Ik doe hier en nu een publieke schuldbekentenis. Die vrouw is echt té dom voor het politieke vak. Dat kakalt maar door en snapt de vragen gewoon niet. Rita rechte rug is precies dat. Maar ook niet meer dan dat. Nou ja: toch nog wat free- publicity voor de niet meer ter zake doende VVD... Dag geert kales... Dag ed raket... Dag Capo
H(sic)ans H(sic)oogervorst! Ik ken je criminele familie, dude... it kinda sticks on you, don't it? Dag wants hiegel! Lutsers.... over 10 jaar zitten die partij- baronnen er nóg... vvd naar 23 zetels op 22 november.... gaan de rita- backstabbers dan weggestuurd worden door de vvd- leden? StemT allen op betrouwbare Markje.... dán halen we veel zetels! Dat was de boodschap van het establishment in de VVD. Exit, dus!
Dat ze Verdonk dan ook wegjorissen. Ik steunde een domme koe. Mea culpa etc etc.

bottehond | 06-11-06 | 23:36

@titsme
Mooie uitspraak voor een PvdA stemmert. Zelf denken.

CoJoNes | 06-11-06 | 23:36

pvda ==> pvdt

ruupie | 06-11-06 | 23:35

Jammer dat 99% volgzaam de gs opinie volgt.. leer eens zelf te denken mensen. Bos 4 president! _0_

titsme | 06-11-06 | 23:35

King of controversy 06-11-06 @ 23:27

Lees het boek"de veertig dagen van musa dagh"van de schrijver Franz werfel.

de honden blaffen... | 06-11-06 | 23:34

@KoC
Dus die 1 miljoen armeniers waren toevallig op het verkeerde moment op de verkeerde plaats? Dat gaat er bij mij niet in. Er moet van te voren iets geweest zijn van: "Goh, die armeniers worden nu toch een beetje vervelend, daar gaan we wat aan doen." Dat kan gewoon niet anders.

ZI | 06-11-06 | 23:34

Natuurlijk is het genocide!

LibertasSimplex | 06-11-06 | 23:33

@ jottum 23:29
Er bestond wel het idee om de Armeniers te verhuizen naar Syrie (uit m'n hoofd, kan er een zandbak naast zitten). De helft stierf tijdens die operatie. De andere helft bleef dus leven. Als je kijkt naar de manier waarop de mensen onderweg stierven, is dat veelal omdat de soldaten onderweg losgingen. Er is geen sprake van enige systematiek in het moorden.

King of controversy | 06-11-06 | 23:33

Daarnaast gaat het niet om wel of niet genocide, deze discussie gaat om het ongeloof over de ongelovelijke draai van de PVDA.... dit citaat staat op de WEBSITE VAN DE PVDA.... "Naast de Turkse houding ten aanzien van Cyprus is voor de PvdA ook de kwestie rond de Armeense genocide die niet door Turkije wordt erkend van groot belang" en vandaag willen ze beweren dat Genocide een te zware term is..... Windvanen zijn een bedreiging voor de Nederlanse rechtsstaat....

jottum | 06-11-06 | 23:32

De weduwe Rost van Tonningen staat echter Wouter Bos: Immers, natuurlijk zijn er tijdens WO II Joden omgekomen, het was immers oorlog en dan willen er onverhoopt weleens slachtoffers vallen. Om hier nu de termen holocaust of genocide voor te gebruiken gaat eigenlijk te ver.
De PvdA, voor het ontkennen van historische gebeurtenissen!

Tarak | 06-11-06 | 23:32

CoJoNes 06-11-06 @ 23:16

Het -weggejorist-mysterie :)

LibertasSimplex | 06-11-06 | 23:32

@King
Nog één keer dan, de quote van Talaat Pasha:
"door de voortzetting van de deportatie van de weeskinderen naar hun bestemming gedurende extreme koude, verzekeren wij hun eeuwige rust."
Maar om nou van een voorop gezet plan te spreken...

CoJoNes | 06-11-06 | 23:31

Geenstijl, laat eens wat minder duidelijk jullie rechtse voorkeur blijken you royal narrow-mindedness.. leve het socialisme, leve Wouter Bos.

titsme | 06-11-06 | 23:30

Voordat ik alle comments door ga lezen:

Pvda-verkiezingsprogramma pagina 72:
.
"Overigens hoort de Islam gewoon bij onze samenleving."
.
Vaarwel Nederland.

controle | 06-11-06 | 23:30

@ King

Waarvan akte,

@ allen

Doet u een beetje lief voor onze huiskoning van de controverse?

viktor kanzyani | 06-11-06 | 23:30

King of controversy 06-11-06 @ 23:27 1 miljoen armenen afslachten is geen vooropgezet plan geweest..... je geloofd in sprookjes.....

jottum | 06-11-06 | 23:29

Ik ga lekker maffen sletjes. Die verdonk niet op 1, wat een blunder.

superjan | 06-11-06 | 23:29

@ Mammon

Mankeert er iets aan je handjes/oogjes/oortjes?

viktor kanzyani | 06-11-06 | 23:28

drbukkake! 06-11-06 @ 23:24 het ging denk ik meer om die pvda stemmers die jer per ongeluk af wilde laten voeren naar Bergen Belsen...

jottum | 06-11-06 | 23:28

@ viktor Kanzyani 23:20
Genocide is massamoord met voorbedachte rade, met juridische uitzonderingen op een paar groepen. Ja, de Turken hebben veel Armeniers onder het zand begraven, maar was dat een resultaat van een vooropgezet idee of planning, werd het moorden centraal gecoordineerd? Nee. Daarom kun je inderdaad niet van een genocide spreken. Wel van een massamoord.

King of controversy | 06-11-06 | 23:27

@ viktor kanzyani nou kom maar op met je samenvatting.

Mammon | 06-11-06 | 23:26

@Viktor> Clarence... dat was toch die tandeloze leeuw in Daktari?

superjan | 06-11-06 | 23:24

weggejorist?
wat is het verschil tussen een Jood en een Armenier?

drbukkake! | 06-11-06 | 23:24

Vanavond op NOVA viel het me weer eens op: wat is die Verhagen toch slecht. Hij kan echt niet uit zijn woorden komen. Hierdoor kon die PvdA-hen hem continu te interrumperen.

~Johan | 06-11-06 | 23:24

hahaha wat een actie om de moslim op boslim te laten stemmen

Werkmann | 06-11-06 | 23:24

Oooooh, man wat mist de VVD de boot zonder Verdonk op 1. Goed nieuws voor Geert en Marco. Maar zo dom, zo zo dommiedom.

superjan | 06-11-06 | 23:23

Ik zal natuurlijk wel weer een lul zijn, maar het slachtveld dat vanavond Clarence Seedorf tegen Johan Derksen heet op RTL7 is af en toe ook behoorlijk adembenemend.

viktor kanzyani | 06-11-06 | 23:23

@ gaap_gaap - Nee het zijn gewoon 1,000,000 dode mensen. Doen ze in de VS of de UK niet moeilijk over.

Mammon | 06-11-06 | 23:22

wat zei de wolf nou?

superjan | 06-11-06 | 23:21

NOVA laat de pvda vanavond keihard vallen. Ook al te vaak op GS geweest, hoorde ik. Anyway: NOV's zusje was eerder. Zembla: de eerste coupe van Jan "Bypass" Marijnissen. Mensen: let op: de SP heeft de polikor- media overgenomen. Pauw en Pauw zijn "om"... NOVA ook nadat ze toelieten dat Albayrak geketst werd door Waxine... Indringende gesprekken bij mensen thuis om, als ze lid wilden worden van de SP, als adspirant aangedragen door een andere media- invloedrijke figuur, ze ook gebruik moesten maken van hun invloed als media- personality.... hahahahaha.... het is nog steeds de sekte die het was toen ik ze leerde kennen. Norse stoere kadermenschen... kraak noch smaak... slechts marionetten van Jan Tomaat....

@ redactie Nieuwnieuws
Extragratis tip voor morgen: "Wouter Bos begrijpt commotie ook al niet"

Kingetje of controversy 06-11-06 @ 23:18

Soms ben ik echt trots op je. Je komt er wel, jij.

bottehond | 06-11-06 | 23:21

bron wikipedia

gaap_gaap | 06-11-06 | 23:21

LOL @ King

be my guest

viktor kanzyani | 06-11-06 | 23:20

The-Wolf 06-11-06 @ 23:18
Woutert kan inderdaad best een steuntje in de (onder)rug gebruiken. ik zie dat je er niet vies van bent.

Karel kwakbol | 06-11-06 | 23:20

Overigens vinden zowel de Verenigde Staten, Groot-Brittanië als Israel dat het geen genocide is.

gaap_gaap | 06-11-06 | 23:20

Die Rutte danst als een Juul Ellerman in z'n gouden tijden. Wat een hark...

stamppot | 06-11-06 | 23:19

@ Karel kwakbol - Heerlijke inkopper.

Mammon | 06-11-06 | 23:18

@Cojo> ROTFLOL... Soooolidaritaits-afdracht

de sterkere schouders... nog zo'n mooie.

superjan | 06-11-06 | 23:18

@ viktor kanzyani 23:16
Daar wil ik, speciaal voor jou, wel even verandering in brengen hoor. Zeg het maar.
@ redactie Nieuwnieuws
Extragratis tip voor morgen: "Wouter Bos begrijpt commotie ook al niet"

King of controversy | 06-11-06 | 23:18

-Edit: Ik ben een Wouter Bos spamhoer -

The-Wolf | 06-11-06 | 23:18

haha... geen 3 minuten maar 20 seconden dus..... ;-)

jottum | 06-11-06 | 23:17

@Smokehead
Salarisregulering (nivellering)
Solidariteits afdracht (belasting)

CoJoNes | 06-11-06 | 23:16

Dat mensen nog op zo'n flut partij als de PvdA kunnen stemmen.

Rommie | 06-11-06 | 23:16

-weggejorist-

The-Wolf | 06-11-06 | 23:16

De rijen zijn gesloten vanavond als ik het zo lees

viktor kanzyani | 06-11-06 | 23:16

drbukk ake! 06-11-06 @ 23:12 ik geef deze post 3 minuten....

jottum | 06-11-06 | 23:15

kansjongeren?

superjan | 06-11-06 | 23:15

Wouter doet me aan een bekende historische figuur denken, die zich ook met genocide bezig hield. Kan alleen niet zo snel op de naam komen.

img125.imagevenue.com/img.php?image=47...

Karel kwakbol | 06-11-06 | 23:14

LibertasSimplex 06-11-06 @ 23:10

Typisch pvda taalgebruik,zo sprak cohen ooit over"het incident met van Gogh"

de honden blaffen... | 06-11-06 | 23:14

@drbukkake! 06-11-06 @ 23:12
Goh, gek he?

stamppot | 06-11-06 | 23:14

Biculturelen
Kanswijken
Armeense kwestie
Wat gaan we nog meer een leuk naampje geven??

Smokehead | 06-11-06 | 23:13

@dr bukkake> you ve got an -edit- coming on.

superjan | 06-11-06 | 23:13

thanks cojo :p

TRS | 06-11-06 | 23:13

viktor kanzyani 06-11-06 @ 23:04

Ik heb 'm nog niet op inconsequente uitspraken kunnen betrappen. Is wel een verademing.

Ed Cetera | 06-11-06 | 23:13

superjan 06-11-06 @ 23:11

Nee idd. Nu begrijp ik dat er meer vrouwen die paarden hebben bevrijd.

LibertasSimplex | 06-11-06 | 23:13

om te KOTZEN dat PVDA...

jottum | 06-11-06 | 23:12

Nederland ontkent zoveel beter

Karel kwakbol | 06-11-06 | 23:12

-weggejorist-

drbukkake! | 06-11-06 | 23:12

@viktor> een rasopportunist had nu net als pastors zonder beveiliging lekker thuis voor de buis gezeten met een puur rasbiertje. Geert is eerder een koppige eigengereide stijfkop dan dat het een opportunist is.

superjan 06-11-06 @ 23:07

Superjan, ik waardeer je gif- venijnige opmerking, maar laat Marco leven en promoot hem voor de geert-o-foben... in Marco Pastors vinden zij a last stand in civilisation... als álles mislukt is kan hij het misschien nog tegenhouden... die vent heeft fatsoen en integriteit op zijn penis getatoo-eerd staan en is verreweg de aller- allerbeste debater die ik in de 0031 polletiek gezien heb. Een fenomeen in onze tijd. Over 4 jaar is hij minister. Verders is het jammer dat Geert als enige beveiligd wordt, maar Geert en MP begrijpen elkaar uitstekend en vullen elkaar aan.... MP is de brug tot de brave burgerT.... dussss.... i am with you, brother, maar trust me on this one, will ya?

bottehond | 06-11-06 | 23:12

Rug recht houden is er voor de Pvda niet meer bij gewoon met alle winden meewaaien. Het enige doel is zoveel moegelijk stemmen binnen te halen zodat de achterban weer aan een leuke baan geholpen kan worden.

Heintje Davids | 06-11-06 | 23:11

@libertas> ze praat niet echt als Rosalie.

superjan | 06-11-06 | 23:11

LOL@Libertas

CoJoNes | 06-11-06 | 23:10

@fuckje> als je dan toch niet op GW stemt. Die sorensen is een mooie.

superjan | 06-11-06 | 23:10

Die Boslim komt nu echt uit de mouw. 'Armeense kwestie'. Pff. Straks gaat ie voor Arabische stemmen nog roepen dat slavernij nooit heeft bestaan. 'Het Negervraagstuk'.
Rosalie is bij Pauw en Witteman trouwens denk ik. rosalie? Micky of Nicky Nijboer of Mijboer. De RosalieKwestie zou Bos zeggen.

LibertasSimplex | 06-11-06 | 23:10

Wordt tijd voor een verbod op PVDA.
Als we daarop stemmen gaan straks nog de geitenneugeuqerts hier de dienst uit maken.

maik78 | 06-11-06 | 23:09

@superjan,
Sörensen staat op de lijst van Pastors, ik meen op plaats 5 of 6.

fuckje | 06-11-06 | 23:08

@ Ed Cetera - Nee want Wilders praat peop over de economie en het buitenland beleid wat nooit te implementeren is.

Mammon | 06-11-06 | 23:08

@viktor> een rasopportunist had nu net als pastors zonder beveiliging lekker thuis voor de buis gezeten met een puur rasbiertje. Geert is eerder een koppige eigengereide stijfkop dan dat het een opportunist is.

superjan | 06-11-06 | 23:07

Live op chat:

erdem vraagt:
Mevr Albayrak zult u iets doen aan de media, die constant de allochtonen zwart afschildert en zo meehelpt om de spanningen tussen bevolkinsgroepen te creeeren

... daaaaaaaaaaaag, op naar Rita.

stamppot | 06-11-06 | 23:07

Albayrak, Aboutaleb en co. zijn dat de vaandeldragers van correct politiek allochtoon Nederland ?Veel grote woorden een beetje stoer en flink doen en... gauw door de mand vallen. Nee die ministers/staatsecretaris auto met chauffeur die zal mooi op 23 november niet op jullie staan te wachten.Juliie zijn leuk in de media en in de krantekopjes maar jullie hebben alleen maar een groot ego en een onverzadigbare drang tot aandacht trekken.Bereiken kunen jullie toch niet veel.

nadenkeniseenkunst | 06-11-06 | 23:06

@ Mammom..... ben 3 jaar geleden reeds gevlucht uit R'dam. Woon nu in venix Portland-Rhoon en met alle plezier.... maar wel een vertrek met pijn in het hart.

lenny | 06-11-06 | 23:06

Wij hier in Oss weten, wat de SP kan verkloten als ze aan de macht zijn. In Oss zijn we ook door hun ons ziekenhuis kwijgeraakt.

En degene die daar verantwoordelijk voor was staat nu zelfs op de kandidatenlijst van de SP!!! (nummer 22)

A-M | 06-11-06 | 23:06

superjan 06-11-06 @ 22:37

De Turken hebben de sleutel voor de toekomst in handen. Turkije als gematigd (natuurlijk een hoax, maar dan kan de moslimswereld eindelijk beschaafd afscheid nemen van de tirannie van mohammed, die als door een vreemde wind gedragen onze tijden heeft bereikt... ahum... ) moslimsland dat de moslimwereld ethisch gaat koloniseren.... fascinerend land en volk.... als ik moest kiezen tussen alle turken blijven of alle andere wereldvreemde types zoals vrijwel alle marokkanen en somaliërs dan bleven de truken... Geen verkeerde bondgenoot, vind ik.

bottehond | 06-11-06 | 23:06

Ze zijn begonnen met de sjet !

lenny | 06-11-06 | 23:04

@ Ed Cetera

Hou toch op zeg, die Wilders mag van mij z'n zeteltje(s) krijgen maar verder is het net zo'n rasopportunist als zijn overige 149 toekomstige collega's

viktor kanzyani | 06-11-06 | 23:04

@ed> geert is zeer straight, maar eerlijk is eerlijk., pastors is ook best een toppertje. Staat sorensen eigenlijk op de lijst van een nl?

superjan | 06-11-06 | 23:04

@ lenny - Aha dus toch tactisch stemmen om de PVDA uit de regering te houden / links kabinet onmogelijk te maken. Als Rotterdammer niet de behoefte om op Pastors te stemmen. Vind als mede Rotterdammer dat zijn partij hier in Rotterdam goede dingen heeft gedaan de afgelopen 4 jaar. En kijk nu naar de PVDA in Rotterdam die is extreem rechts als je het met het partijprogamma van de landelijke partij vergelijkt. Ze moeten wel anders waren ze totaal onverkiesbaar gebleven. Stem zelf trouwens VVD.

Mammon | 06-11-06 | 23:03

@superjan
Ik denk dat Nederland helemaal geen spijt heeft. Ik denk dat 5% van Nederland binnen 2 jaar vertrokken is en dat de huizenprijzen in de grensstreek Duitsland/België gaan stijgen.

CoJoNes | 06-11-06 | 23:03

Hoe kan zo'n man zichzelf nu nog serieus als betrouwbaar neezetten. Is dat nou echt degene die ons de komende 4 jaar moet vertegenwoordigen?
Hoe kunnen we dan onze toekomst nog plannen? Elke aankondiging kan morgen weer anders zijn.
Zelden, zeer zelden heb ik zo'n onbetrouwbare lijsttrekker gezien.

Ik ben absoluut tegen links maar Marijnissen kun je in ieder geval vertrouwen, voor hem heb ik respect. Ik ben het niet met zijn ideeën eens dus stemmen op hem doe ik niet. Maar Bos, onvoorstelbaar.

smelrub | 06-11-06 | 23:03

PvdA wilde geen oorlogsvluchtelingen uit de Balkan, maar schreeeuwen nu om een generaal pardon van 26.000 mensen

A-M | 06-11-06 | 23:03

Is Wilders nog de enige zuivere politicus die er in Den Haag rondloopt?

Ed Cetera | 06-11-06 | 23:02

@TRS
Nou vooruit, ouwe zeikdoos: Whoehahaha @ animated gifje.

CoJoNes | 06-11-06 | 23:01

Het zou toch mooi zijn als de SP in de regering zou komen. Dat is pas een postsierlijke ramp, ondanks dat ik Maorijnissen wel mag. Samen met de terroristen en dromers van GL en de ambtenaren en corrupten van de PVDA. Ik denk dat heel 0031 er in 2 maanden zo'n ongelooflijke spijt van heeft... En dan kan eindelijk dat zakenkabinet er komen.

superjan | 06-11-06 | 23:01

Ow, heb toch beeld: Maxime: Biertjuh?

stamppot | 06-11-06 | 23:00

Superjan heeft tenminste WEL humor. Zo.

TRS | 06-11-06 | 23:00

@ mammom : Ze stemmen JP Balkellende net als ik ! Heb nog voor wijlen Pim zijn kieslijst getekend op stadhuis in Verrotterdam. Nu stem ik tegen Bos terwijl ik eigenlijk voor Wilders moet stemmen.....

lenny | 06-11-06 | 23:00

Ik ga kijken naar tante Rita, die zal het menig wel te vertellen hebben. En die is de mond niet te snoeren...

stamppot | 06-11-06 | 22:58

PVDA, partij voor draaikonten en allochtonen.

Rooter | 06-11-06 | 22:58

Over 2 minuten ons aller Rita tegenover de sjarmeur Pauw en linkse lul Witteman.

fuckje | 06-11-06 | 22:58

@ fuckje - Ik ben benieuwd hoevel zetels Geert en Marco daadwerkelijk gaan krijgen. Met vier zetels op "hardrechts", dat zijn er zelfs 3 minder dan de LPF de vorige verkiezingen haalde. Zijn alle rechtsdenkende mensen verdwenen, ze stemmen in iedergeval ook niet op de VVD volgens de peilingen.

Mammon | 06-11-06 | 22:58

Die "boeven"-opmerking gaf wel meteen het tenenkrommende niveau van Albayrak aan. Beetje schaapachtig lachen en met wat oneliners strooien, ze heeft wel snel geleerd van Woutert.

Aussie | 06-11-06 | 22:57

@lenny, maar dit is de aller aller linkste bevoorordeeldste zeikerigste pvda propaganda poll die er is.

VVD 24 CDA 44 pvv 6 pastors 3, dat is denk ik de stand van vandaag.

superjan | 06-11-06 | 22:57

Opvallend dat PvdA nu Albayrak naar voren schuift, echt duidelijk om de Turkse stemmers over te halen, het is en blijft een partij voor de allochtonen!!!

A-M | 06-11-06 | 22:57

Mooi dat gastenschema, woensdag de HD-recorder dus op scherp voor de ultieme bitchfight Rita Verdonk - Femke Halsema. Pak d'r, Rita!

die hofstadtgruppe | 06-11-06 | 22:57

Hehaaibat :"test'' .... Maxime :"test"

*** einde chat ***

lenny | 06-11-06 | 22:57

vernieuwdeVerbatim 06-11-06 @ 22:55 Mooi gesproken!

jottum | 06-11-06 | 22:57

NOSSJET: "Wij wachten op de volgende uitzending". neehee! we wachten op die Albayrak en de droge oortjes...

stamppot | 06-11-06 | 22:56

-weggejorist-

vernieuwdeVerbatim | 06-11-06 | 22:55

die gare nossjet ligt er nu al uit..

viktor kanzyani | 06-11-06 | 22:55

tja zijn r 4 te weinig........

lenny | 06-11-06 | 22:55

Woensdag wordt leuk: Rita versus Femke.

fuckje | 06-11-06 | 22:55

CDA/VVD/PVV/EenNL =72 zetels...

CoJoNes | 06-11-06 | 22:55

Heel die zooi legt al plat!

stamppot | 06-11-06 | 22:54

Chat werkt niet.. Damn ze mogen wel een x rekening houden met die jaren 80 servers.

RooKuuU | 06-11-06 | 22:54

@Mammon,
sorry, heb dat ook ff gemist, lette teveel op Geert (2) en Pastors(2).

fuckje | 06-11-06 | 22:53

@unipolaire depressie> dat kun je toch niet met droge oren beweren!

superjan | 06-11-06 | 22:53

de PVDA komt altijd veel gunstiger uit de peilingen bij de staatsTeeVee dan bij de commerciele........ dat is allahmaal louter toeval mensen daar moet je echt niets achter zoeken hoor......

QB (ja die.....) | 06-11-06 | 22:53

Ik ben erbij op die sjet !

lenny | 06-11-06 | 22:52

@ Wapenfeit

Iedereen met een lange harde paal, ze moet het namelijk wel "voelen". :)

Ergenekon | 06-11-06 | 22:52

@ fuckje - Nova: VVd naar 23, CDA op 45 en heb ik de PVDA gemist. Kwam net te laat met een fles bier uit de keuken terug..... Hoeveel zetels had de PVDA nou?

Mammon | 06-11-06 | 22:52

@ superjan
.
Mee eens, maar Nederland en Europa afschrijven als toekomstloos is onzin. De welvaart in (delen van!) Turkije wordt gelijk getrokken met de Europese welvaart. Een baby groeit immers ook harder dan een kind van 10. Echter, het kind van 10 is wel een stuk verder in zijn ontwikkeling.

Unipolaire Depressie | 06-11-06 | 22:51

Lachen, chatten met Albayrak onder de kop: Met Droge Oren.

stamppot | 06-11-06 | 22:51

d66 staat nu op 2 zetels. er mag wel wat bij...

AWH Docters vLeeuwen | 06-11-06 | 22:50

@burd 06-11-06 @ 22:43
idd. er was geen 'international rechtspraak' nodig om de jodenvervolging in duitsland genocide te noemen, maar wouter bos vindt dat blijkbaar wel voor de armeense holocaust, verwerpelijk.

daskapitalist | 06-11-06 | 22:50

"er zijn hier 1000-den mensen geboren op Nederlandse scholen" grappige uitspraak weer van Albairak...

jottum | 06-11-06 | 22:49

wat dat betreft begrijp ik echt niet waarom de turken kiezen voor de schuimpjes van pechtold ipv de VVD. Turken zijn handelaars. VVD is de partij van de zakenlui.

superjan | 06-11-06 | 22:49

In Turkey is vast wel ergens een vakature voor viswijf.

fuckje | 06-11-06 | 22:48

@Mammon 06-11-06 @ 22:44
Dat is toch heel goed? Ondertussen verliest het Albaayrakkertje het debatje. D66 krijgt er eenzetel bij:

www.onzedemocratie.nl/nieuwsarchief/ni...

AWH Docters vLeeuwen | 06-11-06 | 22:48

PVDA naar 0 zetels!

jottum | 06-11-06 | 22:48

Verhagen is ''inimaam'' :-))

lenny | 06-11-06 | 22:48

@TRS> wouters wankelende twijfelkopje was briljant.

superjan | 06-11-06 | 22:48

rita gaat de PVDA afslachten om dit genocide standpunt hoop ik.... die presentatoren van Nederland Kiest gaan over op een ander onderwerp als Albaivuilnisbak in de knel dreigt te lopen....

jottum | 06-11-06 | 22:46

@Mammon,
wacht maar ff op de peiling van Nova, zal je zien dat Geert en Marco niet medoen, in tegenstelling tot de RTL poll.
Wat een Kudtwijf, die albayrakT !

fuckje | 06-11-06 | 22:46

@ burd - En Darfur wordt al de eerste genocide van de 21ste eeuw genoemd (door J. Pronk).

Mammon | 06-11-06 | 22:46

@unipolaire depressie> Ik denk dat de turken die in turkije wonen, weinig met 0031 op hebben. De turken die ik om mij heen zie, gaan steeds meer zaken doen met en in Turkije. Ze pakken de best of both worlds. De turken die liever hier blijven dat zijn arme boeren, die daar niks hebben en hier net iets meer. Maar Turkije en de turken hebben zeer veel toekomst.

superjan | 06-11-06 | 22:45

Zometeen Tante Rita bij Pauuuw en Wittemann. kijkt allen !

lenny | 06-11-06 | 22:45

En de PVDA is gezakt naar 35 zetels (was 38) in de poll van RTL4.

Mammon | 06-11-06 | 22:44

@burd 06-11-06 @ 22:43
Ik was gewoon thuis.

stamppot | 06-11-06 | 22:44

@CoJoNes
.
Mijn dank!

Unipolaire Depressie | 06-11-06 | 22:43

Niet zo handig, eerste mensen van je kandidatenlijst halen en daarna pas gaan nadenken. Bos ]hoort wat dat betreft gewoon bij de GS reaguurders !

en.wikipedia.org/wiki/Genocide

Kun je iets nou genocide vinden dat voor 1944 nog geen naam had.

Overigens hoor ik niemand meer over de meest recente genocide in Cambodja. Daar waren we toch allemaal bij.....

burd | 06-11-06 | 22:43

Kom we pakken een frietje voor we aan onze 242 jointjes van vandaag beginnen...

stamppot | 06-11-06 | 22:43

@jottum

Albairak doet het nog wel goed voor een turk, ze hield iig vorige week wel goed stand in P-side.

RooKuuU | 06-11-06 | 22:43

@Unipolaire Depressie 06-11-06 @ 22:40
Mooie nick!

CoJoNes | 06-11-06 | 22:42

albairak doet me denken aan de deelraden in Amsterdam, daar zitten ook allemaal van die ongeschoolde vmbo-pvda-politici op plekken waar ze nooooooooooooooooiiittt hadden mogen zitten....

jottum | 06-11-06 | 22:41

@ lenny - Maxime legt zijn vuistdikke ramlat er inderdaad stevig in.

Mammon | 06-11-06 | 22:41

1.5 miljoen doden is dus geen genocide, maar een "kwestie"???

6 miljoen een "ernstige kwestie"??

Ongezien de tiefus voor Wouter en z'n aanhang!

DaDutchOven | 06-11-06 | 22:41

@ Superjan
.
Gek toch dat al deze mensen toch in Nederland blijven. Zou het hier dan toch beter zijn dan in het land van herkomst?

Unipolaire Depressie | 06-11-06 | 22:40

verhagen veegt even fijn de vloer aan met deze turkse dame.......

QB (ja die.....) | 06-11-06 | 22:40

vanaf nu spreken we niet meer over de armeense genocide, maar van de armeense holocaust. laat wouter bos de holocaust maar ontkennen.

daskapitalist | 06-11-06 | 22:40

@hoxha, pritt, chileen, fleisch, lucas> dat "met droge oren" iets beweren.... Kunnen we dat er wellicht inhouden?
-edit: Staat reeds onder een macro-

superjan | 06-11-06 | 22:40

@fuckje @doskabouter
hear,hear

CoJoNes | 06-11-06 | 22:39

Als deze Nehaaibat ambities heeft om kamervoorzitter te worden dan ga ik voor het premierschap :-)) Wat laat deze wenkbrauwloze, hamsterwang knuffel allochtoon zich slachten door Verhagen.... een genot om te zien.

lenny | 06-11-06 | 22:39

Bos wil kost wat kost "Premier" op zijn CV kunnen zetten.

Zeddegeizot | 06-11-06 | 22:39

Die albarakkotskost kan geeneens normaal nederlands...

jottum | 06-11-06 | 22:39

@fuckje: Marco Pastors it is!

doskabouter | 06-11-06 | 22:39

MET DROGE OREN!!!!!!!!

superjan | 06-11-06 | 22:38

" Hoe kunt u met droge oren beweren......".....

fuckje | 06-11-06 | 22:38

En met Wouter Boslim de holocoast ontkennen, kan dat nu ook?

MiRRoRMaN | 06-11-06 | 22:38

Wat een ongelofelijke eikels zijn het toch bij de PVDA, eerst 2 man van de lijst schoppen omdat ze de armeense genoside niet willen erkennen, en geen 2 weken later zelf de genoside ontkennen omdat het ingenomen standpunt ze te veel stemmen kost....... OM TE KOTZEN!

jottum | 06-11-06 | 22:37

@botte> gek is dat, we zijn het weer eens. De turken hebben de toekomst.

superjan | 06-11-06 | 22:37

Als ik Turk was, zou ik niks met de PVDA, weinig met Nederland en misschen ook wel niks met Europa te maken willen hebben. Het partij, land en continent van het verleden.

superjan | 06-11-06 | 22:36

Dit schreeeeeuwt om Marco Pastors!

fuckje | 06-11-06 | 22:35

ik ontken de Genocide op Armeniers, krijg ik nu een boete?

RooKuuU | 06-11-06 | 22:35

L. Oser 06-11-06 @ 22:28

NOVA is SP geworden, zoals vrijwel het gehele linkse establishment dat niet direct aan de pvda gelieerd was door lidmaatschap.
*
Ik vind het wel erg symbolisch dat de spagaat waarin Turkije zich bevindt, tussen moderniteit en islam, in de verkiezingen van Nederland een belangerijke factor gaat worden. Om die reden vind ik het zeer genant en spijtig voor de seculiere Turken in Nederland, dat Nederland haar probleem met de islam uitvecht over de rug van de meest kansrijke moslims waar het gaat om die mensen toe te laten treden tot de moderniteit. En dat zijn juist de Nederlandse Turqen. Ondanks milli gurus.
* betoont restecp aan de turqse reaguurderTs *

bottehond | 06-11-06 | 22:35

"Jan Peter Pan"... wat een briljante sketch uit Koefnoen was dat weer!

stamppot | 06-11-06 | 22:34

@Ergenekon 06-11-06 @ 22:33
ROFL!

stamppot | 06-11-06 | 22:33

N.A. is een te snel op haar teentjes getrapte nare vrouw.

fuckje | 06-11-06 | 22:33

mijn naam is wouter bos

en als sander me anaal fockt, ga ik helemaal los.

superjan | 06-11-06 | 22:33

Die albayrak moet geneukt worden, en dit zeg ik als turk zijnde, 't zal haar goed doen.

Ergenekon | 06-11-06 | 22:33

Woordspelletjes.Lijkt een specialiteit te worden van de PVDA. Je kiest een andere definitie en het probleem lijkt opgelost.

nadenkeniseenkunst | 06-11-06 | 22:32

ook ik ben geen Verhagen-fan, zeker niet. maar wat maakt ie Aybarak hier met de grond gelijk zeg! nee, gaat goed met de PvdA.

stamppot | 06-11-06 | 22:32

Die deauwdstrof moewt de waerald uiwt.

superjan | 06-11-06 | 22:31

En wat hebben die rooie honden zelf op hun website onder standpunten/turkeije staan...???

"Naast de Turkse houding ten aanzien van Cyprus is voor de PvdA ook de kwestie rond de Armeense genocide die niet door Turkije wordt erkend van groot belang"

die lui van de PVDA zijn echt kenttergek....

jottum | 06-11-06 | 22:31

@ Turrukje 06-11-06 @ 21:34
Vandaag ben jij mijn lievelingsturkje. Ik 'EVET' ook op de partij van de Dieren.

Korreltje Zout | 06-11-06 | 22:30

Morrizz 06-11-06 @ 22:28

We moesten ons maar niet verlagen tot het niveau van de natuurlijke habitat van volkert he?

www.indymedia.nl/2002/03/2764.shtml

bottehond | 06-11-06 | 22:30

Nee liever de doodstraf erkennen met JP. Nog zo'n non-keuze.

poursuivant | 06-11-06 | 22:29

Verhagen is een lul met vingers, maar altijd een genot om naar te kijken als hij weer eens met de botte bijl op Walter Boslim adepten inhakt..... heerlijk.

QB (ja die.....) | 06-11-06 | 22:29

@ Loki - Alleen genocide op de Joden door Nazi Duitsland ontkennen is strafbaar in NL. Je mag bijvoorbeeld wel zeggen dat bijvoorbeeld het altijd aardige Rusland nog nooit een jood vermoord is. Of dat Armeniërs aanstellers zijn. moet Bos alleen wel oppassen als hij naar Frankrijk gaat, daar is het nu verboTen om de genocide op Armeniërs te ontkennen. Lijkt me leuk als Bos PM wordt, gaat hij op bezoek in Parijs wordt hij aangeklaagd.

Mammon | 06-11-06 | 22:29

Aybarak wordt momenteel geslacht bij Nederland Kiest/NOVA.

L. Oser | 06-11-06 | 22:28

Lijkt me enig zo'n windvaan als premier...

Hellsmurfje | 06-11-06 | 22:28

De volgende stap die Woutert gaat doen in de jacht op allochtone stemmen is snappen datI slamieten de genocide op Europese Joden ontkennen.

Hoe blind moet men in Nederland worden om niet in te kunnen zien dat Wouter Bos levensgevaarlijk is?

Morrizz | 06-11-06 | 22:28

Mijn teef zit Robinson te kijken en ik denk: wat gebeurt er eigenlijk?

bottehond | 06-11-06 | 22:28

HiHi, de Turkse Nr 2 van de Partij van de Allochtonen wordt helemaal klem gezet door Verhagen van het CDA! Zelfs deze Turkse juffrouw weet niet hoe ze moet draaien. Haar slipje waait en waait.....................

redelijk toch | 06-11-06 | 22:27

Albayrak zit volledig af te gaan. Wat een déconfiture van de PvdA. Genant.

CoJoNes | 06-11-06 | 22:26

Ned. 2 NU !

fuckje | 06-11-06 | 22:25

Daar tuinen die Turken dus mooi niet in. Die zijn trots en slim. Dit maakt het alleen nog maar erger.

superjan | 06-11-06 | 22:25

Wouter Boslim is best slim...... Het zal hem wel tegenvallen dat er ook nog een paar autochtonen in 0031 wonen.....

"Er was eens een Boslim, residerend in Den Haag"
"Die wilde president worden, maar al te graag"

"Maar ooh wat een wee ......."
"De allochtonen deden niet mee..

"Dan maar een handreiking in Den Haag Vandaag .......

FredGrb | 06-11-06 | 22:24

Daar is Wouter wel in een keer z'n coalitie met de Gristenunie kwijt.

Djep Stem 06-11-06 @ 22:13

Ben je mal. Bos zal het homohuwelijk intrekken en de doodstraf weer op de agenda zetten.... je weet tog?

bottehond | 06-11-06 | 22:23

Ik had net een greintje respect voor die man, maar Wouter de Windvaan ( zoals jullie hem treffend noemen ) heeft dat weer teniet gedaan.

GG wouter

roebfromtheblock | 06-11-06 | 22:23

-edit: Ben je er weer? Spamhoerrrr-

TRS | 06-11-06 | 22:23

Wat een ontzetten hippisch geslachtsdeel is het ook!
Stel dat het ze een jaar heeft gekost om een miljoen armeniërs om zeep te helpen: snel rekensommetje leert ons dat er zo`n 2 "ongelukjes" per minuut gebeurden. Kan iemand hier even de cijfers van WOII naast leggen en nog ontekennen dat er toch wel degelijk sprak was van genocide?

Koekje-dr-bij? | 06-11-06 | 22:23

Wat die Aziatische vrouwen in de Google ads bij dit topic doen is mij overigns een volkomen raadsel...

Free Agent | 06-11-06 | 22:22

Hoe heette die Turk ook weer die uit de pvda- lijst gekeild is? Laat die maar lijsttrekkerT worden als wouter weggestuurd wordt na een hevige confrontatie met de SP en het..... CDA, want die motten nu ook om of stelling nemen tegen boslim.... Dahaaaaaag, wouterT.... de komende debatten een leuke hans kazan show: alle discussianten zagen wouter bos doormidden... hahahaha.... wat een onbenul.

bottehond | 06-11-06 | 22:21

Schandalig! Eng dat zo iemand als Wouter Bos in Nederland aan de macht kan komen. Geen enkele ruggegraat. Het woord genocide wordt inderdaad soms te makkelijk gebruikt. In het geval van Armenie is dit echter zeker niet het geval. Het overgrote deel van de invloedrijke westerse historici zijn het daar wel over eens!

koeslang | 06-11-06 | 22:21

Pijnlijk voor al die PvdA'ers. Nog oppertunistischer kan bijna niet.
Whoehahaha

Koelie | 06-11-06 | 22:21

Dit verzin je toch niet.
Zelfs de kwalificatie "windvaan" is te zacht uitgedrukt.

Bos is de politieke ADHA'er

jerk | 06-11-06 | 22:20

@Tenzing

Wat zeg je dat mooi

Free Agent | 06-11-06 | 22:20

Als dit het einde van d'66 is pleegt woutertje dan geen genocide op d'66?

69 | 06-11-06 | 22:19

-weggejorist-

shylock88 | 06-11-06 | 22:19

Wouter is een enge man, maar dat wisten we al toen hij zijn PW Botha vingertje op begon te steken. Toch maar JP of Rita stemmen voor mij.

Kruisvaarder | 06-11-06 | 22:18

@ All

Wie gaat er morgen aangifte doen tegen Wouter Bos, de holocaust- ontkennerT? Armeniërs! Buig niet voor de turqen in 0031, zoals velen wel doen. Geert Wilders! Maak je punt. Ronny N! Ow nee.... die zijn vrinden met de turqen. Toevallig passerende VrijdenkerT! Doe eens aan touwtjes trekken hier en daar. Openbaar Ministerie! Doe eens onderzoeken? Stuur die kaalkopjes-volgerTs er maar op af. GS! Doe eens wereldnieuws worden (ik reken op een mooie commissie, we blijven Hollanders, he).

bottehond | 06-11-06 | 22:17

Bos is gewikt, gewogen en onbetrouwbaar, sluw, slap, laf en niet geschikt als politiek leider bevonden.

Tenzing Norgay | 06-11-06 | 22:17

Donderdag draait de windrichting weer 90 graden, afwachten wat Boslim er van maakt dus.

wapenfeit | 06-11-06 | 22:16

Alle Armeniers zijn ... -weggejorist-

AWH Docters vLeeuwen | 06-11-06 | 22:15

griezels!

douwe | 06-11-06 | 22:13

en dan schakelen we nu naar de staats TeeVee, voor twee uurtjes damnage-control door de linkse schurfthonden, witteman, pauw, en die joodse dame zeurie polak

QB (ja die.....) | 06-11-06 | 22:13

Daar is Wouter wel in een keer z'n coalitie met de Gristenunie kwijt.

Djep Stem | 06-11-06 | 22:13

@Pritt: slim en snel aangepast!

stamppot | 06-11-06 | 22:12

Ugh, indiaan Smerige Aarsmade, aka Wouter Puddingrug, heeft gesproken. Wat maakt die vent me kotsmisselijk. En dat wil Bush van ferme repliek dienen, muhahahaha!

Murdockyoufool | 06-11-06 | 22:12

Blijft er nou nog wel een politicus over die ik wel kan respecteren???

pringleshapedturd | 06-11-06 | 22:12

Gelukkig is GS een rechtlijnige windvaan: wapperd altijd tegen Bos in...
-edit: Met een d? F*cking slim-

Knotje | 06-11-06 | 22:12

Allochtone stemmen jagen? je bent een cheapo h.. r die zijn eigen land verkwanselt voor het pluche in den Haag.

Walgelijk ventje.

bloke | 06-11-06 | 22:11

-weggejorist-

de grote boze wolf | 06-11-06 | 22:11

Mark 9712 06-11-06 @ 22:08

Sterker nog,hij is de duivel!

de honden blaffen... | 06-11-06 | 22:11

maar den word ome Cohen weer boos.

bakoenin 06-11-06 @ 22:04

Nee hoor, die laat zich door iedereen in de aars pakken die hij sterker acht dan zichzelf. Niet voor niets is Judas Kohn door de king van Jordanië "held" genoemd. Laat die held maar eens op het forum komen om verantwoording af te leggen voor al dat getheeleut, terwijl het en passant ondanks die containers geld, thee en bevoordeling almaar erger wordt omtrent de islam en haar barbaarse slaafjes.

bottehond | 06-11-06 | 22:11

Maak je ff druk over iets wat uit de tijd stamt dat er net fietsen waren zeg.
en dan de schapeneukers achterlijk noemen met hun 14e eeuws geneuzel.

Mulanfukkert | 06-11-06 | 22:09

Walter Boslim, een charlatan pur sang, oplichtertje eerste klas en leider van een criminele organisatie die de partij Voor De Armoede heet.

ik hoop toch zo, dat hij het debakel van melkert kan evenaren a.s. 22 ste.

QB (ja die.....) | 06-11-06 | 22:08

MrWorf 06-11-06 @ 22:02
Wat mij betreft zet Nederland zichzelf volledig voor schut als een lijsttrekker van de op één na grootste partij en kandidaat voor het premierschap de Armeense HOLOCAUST aan het bagatelliseren is in ruil voor een paar stemmen. Precies wat Iefje zegt, hij verkoopt hiermee zijn ziel aan de duivel!

Mark 9712 | 06-11-06 | 22:08

ik heb ook nog even andere media erop nageslagen, alleen GS/Elsevier stellen dat Bos de genocide ontkent, toevallig?
daarnaast is het in Nederland strafbaar de genocide te ontkennen, zo stom zal hij toch niet zijn

Loki | 06-11-06 | 22:06

Die steun voor Ome Saddam van Wouter kan de gemiddelde burger in Nederland ook niet echt waarderen ! Op naar de 30 zetels :-)))

lenny | 06-11-06 | 22:06

-edit: Te laat-

Turrukje | 06-11-06 | 22:05

-weggejorist-

Bloodzone | 06-11-06 | 22:04

Wouter op het Hoernaal nu. Dit gaat zetels kosten voor de PVDA.
Die ene zetel van de Turken erbij en weer 5 van de autochtonen eraf door deze draaikonterij en het zwichten van de druk van de Turken.

lenny | 06-11-06 | 22:04

Genocide plegend volk zeg, die turken.
Ik heb een hekel aan genocide plegende volken.

Akabei | 06-11-06 | 22:04

Lol, in de peilingen stond dood66 op 1 zeteltje, dus dat word weer dikke winst voor woutertje.
Als hij nou ook de holocaust ontkent dan krijgen ze misschien wel wat extra stemmen van de kaalkoppies, maar den word ome Cohen weer boos.

bakoenin | 06-11-06 | 22:04

Woutertje weet wel wat hij wil...

Bij oom Sjors-Busch op de koffie, en dan pas zeggen dat het toch wel een systematic mass murder was.

Denk ik.
Of hij is toch homo en wil door die wipneus van Bnn op de bek genomen worden.

Of hij weet het zelf niet meer.

Of......
Laat ook maar , ik ga wel stemmen op Rita Verdonk,die weet wat ze wil .

00000111000111001111 | 06-11-06 | 22:04

Turrukje 06-11-06 @ 21:55

Dus jij dacht dat kereltje pechtold begiftigd is met enige kennis of inzicht in de aard van de turqse mensch? Maar ik denk wel dat héél milli gurus op hem zou stemmen. hebben ze gelijk een politieke partij inclusief infrastructuur, geld, etc etc. En een breed forum in de vorm van de Parlementen.... Je verzint het niet, he.

bottehond | 06-11-06 | 22:03

@Poepsnuit 06-11-06 @ 21:59
Hear, hear!

stamppot | 06-11-06 | 22:03

Het is altijd nog Mehmet en Fatma/Fadime en niet Fatima (= Mocro)
-edit: En bedankt, Margriet!-

Ergenekon | 06-11-06 | 22:03

leuk! We gaan verder Wouter Bos Bashen! Wat origineel! Lieve GeenStijl-redactie, kunnen er gewoon weer leuke dingen op de site komen? Origineel bij voorkeur? Fok.nl is zo langzamerhand nog creatiever in hun berichtgeving....

Elke historicus vindt het woord genocide voor de Armeense kwestie onduidelijk, dat is ook altijd het standpunt van CDA en PvdA geweest, alleen er is wel massamoord gepleegd. Was dat genocide? Niet meer dan wat Amerikanen nu in Irak doen, maar dat zijn bevrijders.

Jongens doe eens origineel - hernoem een chips of zo.

MrWorf | 06-11-06 | 22:02

Wouter verkoopt zijn ziel aan de duivel voor wat allochtone stemmen. Vroeger stond de PvdA nog ergens voor, nu wordt er gedraaikont over honderdduizenden doden om wat Turkse stemmen binnen te halen. LAF LAF LAF. Hoe diep kan je nog zakken, Wouter?

Iefje | 06-11-06 | 22:02

Wat jij zegt Mark... wat een kudtheaumeaux die Boslim.
Nu een beetje zieltjestrekken van die allochtonen.

mokka-ananas | 06-11-06 | 22:01

@ Turrukje 21.55

Niet als ie het als een bonbon verpkat. Hij zou niet gelijk moeten roepen om het strafrechtelijke deel, maar om het privaatrechtelijke.... als gebaar naar den Islamitischen medemens so to speak, dat ze dat zo maar zelf mogen beslissen enzo, dat Nederland daarmee alleen maar verrijkt wordt. van dat soort braak teksten..... dan zullen heel veel van die Turken hem sypmpathiek vinden. Dat doen ze nu al, dus het lijkt me sterk dat het hem dan stemmen uit die hoek gaat kosten. Zijn traditionele aanhang is allang grotendeels afgehaakt. Die zitten bij de SP of Wilders

pietje precies | 06-11-06 | 22:01

Laat de turken (onder ons) maar schuiven, die gasten zijn slim, hebben een enorme geschiedenis en cultuur, maar zijn bovenal slim. die hoef je niet te vertellen wat ze moeten stemmen, nee pak die finnen maar s an, daar valt vooruitgang te boeken....

Poepsnuit | 06-11-06 | 21:59

Nou, dat is dan weer een mooie ontwikkeling. Past prima bij de Partij van de Allochtonen dacht ik zo.

Wedden dat die onwaarschijnlijke klootzakken en vuile hypocriete schoften van die afzichtelijke KUT PvdA nog dit decennium vraagtekens bij de Holocaust gaan zetten? Je zou toch zo maar de moslims kunnen beledigen!

Kijk vooral ook even naar de foto's om te zien wat Wouter Bos nu precies ontkent: en.wikipedia.org/wiki/Armenian_Genocid...

Mark 9712 | 06-11-06 | 21:57

Oh Wouter, wat ben jij erruggggggg!!! Mocht dit lukken dan is het wel het definitieve einde van D'66.

Aussie | 06-11-06 | 21:57

Als je bij 1 tot anderhalf miljoen vermoorde mensen nog niet mag spreken over genocide, wanneer dan wel?!

Niels-je | 06-11-06 | 21:57

@bottehond
Als je om de sharia roept verlies je ook al je Turkse stemmen waarschijnlijk, maar dat terzijde.

Turrukje | 06-11-06 | 21:55

Arme Wouter, zakt langzaam weg in zijn eigen links-gereformeerde drijfzand.

colonnecinco | 06-11-06 | 21:55

Bos moest er natuurlijk wel zeker van blijven dat het de Partij van de Allochtonen bleef..

Kasper Loopstra | 06-11-06 | 21:54

die hofstadtgruppe 06-11-06 @ 21:51

Laat het eruit, dude.... wat heb je op je lever...... ik heb geen zin in een hyperventilerende reaguurderT in mijn scherm.

bottehond | 06-11-06 | 21:54

Turrukje 06-11-06 @ 21:49

Nou ze doen islamitisch, maar of ze het ook ECHT zijn...
ik heb mijn twijfelsssss....

Poepsnuit | 06-11-06 | 21:54

Pechtold zal wel slecht slapen vannacht.

wapenfeit 06-11-06 @ 21:36

Die roept morgen om de sjariah. Zijn ze tóch nog bestuurlijk vernieuwend bezig, wat jij!

bottehond | 06-11-06 | 21:52

Hier past alleen maar stilte.
*zucht diep en houdt zich in*

die hofstadtgruppe | 06-11-06 | 21:51

Dat gevalletje met de joden in de tweede wereldoorlog kan eigenlijk...... Och laat ook maar.Op naar de nul zetels.

de honden blaffen... | 06-11-06 | 21:51

Ik stem toch op Fatma Koser Kaya.
Of al die Turken dat nou wel of niet doen.

Jerolimo | 06-11-06 | 21:49

www.militantislammonitor.org/article/i...

Dhimmitude van Judas "ik voel me geen jood"Cohen, walter boslim et al .... Theo had het daar wel eens over. Lees en schaterT om deze steraanbiedende salonsosjalisten. Die zouden hun moeder verkopen, dus laat staan Nederland!

bottehond | 06-11-06 | 21:49

@Poepsnuit
Ja maar dat is ook gewoon een onderdeel van PvdA-bashing. Aangezien de PvdA volgens GS de partij van de Allah-aanbidders is. En zoals iedereen weet zijn Finnen islamitisch.

Turrukje | 06-11-06 | 21:49

Dieptriest hoe de PvdA denkt aan extra stemmen te komen. Nog opportunistischer dan D'66, hoe diep kan je zinken?

OversteKarremans | 06-11-06 | 21:49

Ik zie een smurf op een fiets die van rechts komt. Meer niet.

deaardeisplat | 06-11-06 | 21:48

Die Wouter Boslim toch. Laatste Turkse SP-ers ook nog winnen voor jezelf? Mooie draai-aars. Typisch gevalletje van: En nu dan ook maar ongezien de tiefus. Wat een circus die politiek hier.

stamppot | 06-11-06 | 21:48

@ledwatcher 06-11-06 @ 21:47

apen hebben geen rug..

Poepsnuit | 06-11-06 | 21:48

erkent is ontkent natuurlijk

Turrukje | 06-11-06 | 21:48

Wat een medisch wonder is die Bos toch: zo door het leven gaan volledig zonder ruggengraad.

ledwatcher | 06-11-06 | 21:47

Turrukje 06-11-06 @ 21:45

geen poep praten beste.....
de finnen worden ook echt wel gebasht....

Poepsnuit | 06-11-06 | 21:47

@Robert Fransisco
Wouter Bos heeft geen genocide erkent. Hij nuanceert de term alleen maar. Was het oorlogsgeweld of was het gewoon een genocide?

Turrukje | 06-11-06 | 21:47

@stengen
In de verkiezingstijd kan GS alleen maar PvdA bashen. Het is echt niet onterecht dat de NOS GS rechts heeft genoemd hoor. 80% van alle berichten gaat over de PvdA deze periode?

Turrukje | 06-11-06 | 21:45

Wouter Bos=hypocriete heaumeaufiel

Poepsnuit | 06-11-06 | 21:44

Slavernij heeft ook nooit plaatsgevonden; eigenlijk was dat gewoon een voorloper van emigratie richting Europa.

De pyramides zijn eigenlijk ook nooit gebouwd; het zijn eigenlijk rotsen die er toevallig wat driehoekig uitzien.

Wouter Bos is eigenlijk nooit geboren; zijn moeder liet een keutel, en die bleek te kunnen praten.

Roberto Fransisco | 06-11-06 | 21:44

@loki
Dat is nou wat ik bedoel. Heel boeiend allemaal, tweede kamer verkiezingen in NEDERLAND anno 206.
@Wouter Boslim
Armenië staat wel onder Turkije in de beruchte persvrijheidslijst en het is echt niet zo'n gaaf land hoor, ex-comunnistisch, behoorlijk arm, en ze bezetten illegaal (VN) een deel van Azerbeidzjan.

Turrukje | 06-11-06 | 21:44

Ik wist niet dat GS ook opgewarmde prakjes serveerden. Knut. Wat oud uitgegekauwd nieuws. GS kan heel veel beter. En leuker. Vooral ook heel veel leuker. Knut.

stengel | 06-11-06 | 21:43

@Loki

"PvdA-leider Wouter Bos vindt dat de massamoord door de Turken op de Armeniërs ten onrechte genocide wordt genoemd."

Moet het nog duidelijker?

bolkedebeer | 06-11-06 | 21:42

@ Turrukje
Hitler was een (nationaal) socialist, niet echt het schoolvoorbeeld voor een liberaal hoor!

WaarDeWindWaait | 06-11-06 | 21:42

Ik ontken nu alvast de genocide op die friese paarden.
Boskabouter kan beter in het circus gaan werken als clown.

harry de leipe | 06-11-06 | 21:41

ik lees nergens dat hij ontkent dat het genocide is, alleen dat hij snapt dat het gevoelig ligt bij turken
en hoe erg ik het ook vind voor de armenen, ik vind het geen relevant onderwerp voor de verkiezingen van 2006

Loki | 06-11-06 | 21:41

Alles voor de stemmen v/d allahtoontjes

ajaxsucks | 06-11-06 | 21:40

Armenië is een gaaf land want dat zijn tenminste christenen, die blazen zich niet op in pizzeria's

Wouter Boslim | 06-11-06 | 21:39

@Turrukje 06-11-06 @ 21:37
Gokje, het grenst aan Turkije?

wapenfeit | 06-11-06 | 21:39

@bolkedebeer
Ja want Staling en Mao zijn echt de voorbeelden van Bos. Net als dat Hitler het grote voorbeeld is voor Rutte. Echt waar allemaal.

Turrukje | 06-11-06 | 21:38

Ohja, waarschijnlijk weet 90% van juliie niet eens waar Armenië ligt, dus ga aub niet de deskundige uithangen.

Turrukje | 06-11-06 | 21:37

Als hij de genocide op de Armeniërs moet erkennen, komt vast een of andere onverlaat op het idee dat hij ook de genocide van Stalin, Mao en de Rode Khmer moet gaan erkennen. Dat zal hem niet meevallen om zijn "voorbeelden" onderuit te schoppen.

bolkedebeer | 06-11-06 | 21:37

-weggejorist-

Johannes Gerbrand | 06-11-06 | 21:36

Pechtold zal wel slecht slapen vannacht.

wapenfeit | 06-11-06 | 21:36

Waarom is Erdinc Sacan weg? Hij heeft hetzelfde gezegd als wat Wouter de Boskabouter nu zegt... Veel milder zelfs. Maar goed, rechtse partijen zuigen op alle fronten nog meer dus...

Turrukje | 06-11-06 | 21:35

Het is maar een woord...

da wizard | 06-11-06 | 21:35

Wat is het toch een zwakke clown.
Wouter? *Pang! *

Boze Buur | 06-11-06 | 21:35

Wahahahahaha

Koelie | 06-11-06 | 21:34

pvda?

Dan nog liever dood door een neqschot stoppen met roken.
*zou stemijzer BIJNA gelijk geven *

00000111000111001111 | 06-11-06 | 21:34

Oh kijk nou, ik zal het noteren. Niet dat het mij überhaupt ook maar enigzins boeit wat er 100 jaar geleden in Noord-Oost Turkije is gebeurd ofzo, maar goed.
Verder is voor mij toch geen "evet" tegen PvdA, want ik ga op de Partij voor de Dieren stemmen. En dit meen ik serieus.

Turrukje | 06-11-06 | 21:34

-weggejorist-

Jan-Joris-Jaap-Joop | 06-11-06 | 21:33

och jezus wat een eikel is het toch..

Bono | 06-11-06 | 21:33

-weggejorist-

HP de Tijd lezer! | 06-11-06 | 21:33

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Kansino. Hét online casino van Nederland.
Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online casino Nederland | LOESOE - nieuws en entertainment
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | CoinMart
online bookmakers in Nederland