Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

LIVE. #1vdebat met Job vs Greet

jijjijjijjijijijjij.jpgZo. Pizza Hawaii in de oven, zespakje Freddy in de coolserver & de laptop op schoot voor alweer een fijn tv-debatje. Klaar met al dat gelul over HRA, koopkrachtplaatjes, staatsschuld, miepende bijstandsmoedertjes en potverterende babyboomers. We gaan het nu eindelijk hebben over het I-woord. Ach wat, we zeggen het gewoon: IMMIGRATIE. Job Cohen van de Partij van de Achkommaarbinnen gaat in debat met Geert Wilders van de Partij voor de VerbodenToegang over It's The Immigration, Stupid. We quoten bij hoge uitzondering maar eens dhr. Arendo Joustra, hoofdredacteur van het wekelijkse cahier voor Saabrijdend Nederland: "De centrale vraag zou moeten zijn: is er emplooi voor de immigranten die we toelaten? Met andere woorden, hebben we werk voor ze of schepen we ze af met een uitkering? Werken leidt per definitie tot meedoen, wortel schieten, aanpassen. Zoals niets doen leidt tot uitsluiting, passiviteit, afzijdigheid. Dat geldt net zo goed voor Nederlanders als voor immigranten." Hashtag is #1vdebat, online ceremoniemeester is @JaapJansen. Kom er maar in: LIVESTREAM of Politiek24.

Reaguursels

Inloggen

Wat is die Geert toch zielig.

db87 | 08-06-10 | 16:21

Geert won al menig discussie. Goed zo, knul!

snap_shootert | 08-06-10 | 11:47

Het Arendo Joustra stuk is zo helder, heel simpel, en zo is het. Zijn er arbeidsplaatsen te vergeven voor nieuwe binnenkomers, zoniet grenzen dicht.
Dat de VVD via mindere goden laat weten geen aansluiting te vinden met PVV geeft mij duidelijkheid. Ik weet precies waar ik nu op moet stemmen.

lanex | 08-06-10 | 10:43

mijn vertrouwen in rutte is ook weg,cohen doet ALLES voor een stem,zelf marrokaanse les.NEEEEEEE,ik blijf bij de pvv

OSS4ever | 08-06-10 | 10:12

Interessant citaat van Rutte.
.
Rutte: ''Wij rommelen niet aan de HRA, omdat hypotheekrenteaftrek een prachtig instrument is om belastingdruk voor de hoge inkomens te verlagen.''

Ella | 08-06-10 | 09:52

VVD-CDA-D(om)66: 4 jaar stilstand. Tot over 4 jaar.

Sliptong | 08-06-10 | 09:11

Mark neemt de boel in de maling. Hij wil helemaal niet met de PVV regeren.
Doei Mark! Je bent gewoon net zo'n draaikont als de rest.

Recht(s) Overeind | 08-06-10 | 08:18

Hoe beter Wilders het doet, hoe beter voor Cohen. Wilders pakt tenslotte stemmen van de zwevers die vorige week nog VVD wilden stemmen.
---
Leuk nieuws:
DEN HAAG - De VVD sluit een kabinet met de PVV toch uit. Dat hebben enkele VVD-prominenten tegen het AD bevestigd ondanks dat Mark Rutte altijd heeft aangegeven niemand uit te sluiten.

Het ontbreken van PVV'ers in de Eerste Kamer maakt een regering volgens de VVD tot een onhaalbare zaak. Drastische maatregelen doorvoeren wordt namelijk lastig, omdat die niet alleen door de Tweede maar ook door de Eerste Kamer moeten worden geloodst. De liberalen zouden het liefst een coalitie vormen met CDA en D66.

2emeREP | 08-06-10 | 08:11

Even het debat gezien (de herhaling), en wat me opviel dat Wilders de enige persoon is die echt vanuit zijn ziel spreekt. Hij méént wat die zegt. Die andere lijsttrekkers blaten alleen maar hun partijprogramma na, of ze het ermee eens zijn of niet. Wilders is het partijprogramma. Hij komt op voor de man in de straat, de rest zeggen dat ze dat ook doen, maar menen het niet. Vervang ze door een ander persoon (zie PvdA en SP) en ze blaten hetzelfde als hun voorganger.
Roemer had wel een leuke opmerking met zijn snoeischaar en het fragiele plantje.
Zag vandaag een poster van Halsema die lacht, dat was pas echt schrikken, Jezus.
Afijn, de winnaar was toch weer Wilders.
Wat zijn die debatten saai zonder hem...

copy2devnull | 08-06-10 | 02:43

wanneer in *jouw stad goede orde had geheerst was lieve Theo van Gogh nog in leven en niet door een teringmoslim in zijn rug geschoten en de strot doorgesneden met een 27 cm mes linkselul Cohen, jouw stad Cohen en nog noemt ie het een godsdienst als elk andere, viezerik met je partij van de allochtonen, door dat soort linksviolen wordt ik gedwongen op een vent te stemmen, waar ik het niet helemaal mee eens ben, maar inderdaad hij draagt voor mijn vrijheid een kogelvrijvest hakkelaar cohen en Theo van Gogh zou op hem gestemd hebben en niet op een vriend van de geit..........., volgens Theo. rip

Slurfje | 08-06-10 | 02:36

@Garret Weldon | 07-06-10 | 20:17
je gaat gelijk krijgen denk ik

ratseflats | 08-06-10 | 01:10

Ik geen Nazi/NSBer zijn: IK het niet kunnen vinden dat je je mening in NL niet kunt profileren...

DumpertStumpert | 08-06-10 | 00:48

"Fuck drugs" op Balkenende's t-shirt. Ik mis hem nu al.

harriedeparrie | 08-06-10 | 00:44

Nederlands Debat Instituut
Halsema debatteert het beste bij EenVandaag debat

Dit is een origineel persbericht.
Wanneer de standpunten van alle deelnemende partijen aan het zoveelste debat inmiddels wel duidelijk zijn komt het er op aan wie het beste in staat is de regie over de inhoud te voeren en de zwakke plekken van de tegenstander te benoemen. Op basis van deze criteria won Femke Halsema vanavond het EenVandaag debat. Het debat liet verder zien dat Cohen groeit in zijn rol, Rutte ondanks verschillende aanvallen niet in gevaar kwam en Balkenende geen doorstart wist te maken. De opzet van het debat en de gespreksleiders boden niet alle deelnemers een gelijke kans.

Halsema blonk uit in het sturen op de inhoud en het 'framen' van haar opponenten. In het eerste debat over de sociale zekerheid gebruikte zij het recente akkoord tussen werkgevers en werknemers zowel tegen de SP als tegen de VVD. Zij stelde vast dat dit akkoord positief is en wreef Roemer en Rutte in dat hun standpunten redelijke compromissen als deze in de weg staan. Rutte stelde zij herhaaldelijk de vraag op hij niet blij was met het akkoord. Uiteindelijk moest deze dit toegeven. Tijdens het tweede debat over de Islam wist zij, na lang stil te zijn geweest tijdens de gebruikelijke felle confrontatie tussen PVV, VVD en de PvdA, rust te creëren en sympathie te winnen door te stellen dat het tijd werd te stoppen met roepen en te beginnen met handelen. Vervolgens nam zij de ruimte om een uitgebreide aanval op Wilders te openen. Niemand durfde te interrumperen. In het laatste debat over de bezuinigingen plaatste zij de meest gerichte aanval op Rutte door hem te verwijten dat hij niet durft te staan voor de harde kanten van zijn voorgestelde beleid. Dit vond zij onwaardig voor een kandidaat-premier. Het was een slimme manier om de kijker met een andere bril naar Rutte te laten kijken.

Overigens kwam Rutte tijdens het gehele debat niet één keer echt in gevaar. Zijn gunstige stand in de peilingen indachtig koos hij deze keer een verdedigende strategie en wist hij met flair en zelfvertrouwen de aanvallen van zich af te slaan. Het aangekondigde slotoffensief van Balkenende was tijdens dit debat nergens zichtbaar. In tegenstelling tot zijn gerichte en succesvolle aanvallen in met name het Radio 1-debat en het Premiersdebat wist hij zich vanavond op geen een moment echt te profileren. Zijn mededeling dat het CDA niet links, niet rechts maar de gulden middenweg vertegenwoordigt kwam weinig overtuigend over. Bij Job Cohen was duidelijk zichtbaar dat hij inmiddels 'vlieguren' heeft gemaakt tijdens de vele debatten. Met veel meer zelfvertrouwen dan tijdens eerdere debatten profileerde hij zich als de kandidaat-premier van 'alle Nederlanders'. Tijdens zijn één-op-eendebat met Wilders liet hij zich deze keer niet provoceren. Het was vervelend dat hij ook deze keer geen gelijke spreektijd als Wilders kreeg van de gespreksleiding. Ook op andere momenten was hij aanwezig met gerichte vragen en aanvallen op andere partijen.

Emile Roemer genoot wellicht iets te veel van zijn tweede grote debat. Met een paar mooi ingestudeerde citaten (tegen Rutte: 'de broos herstellende economie is als een klein plantje. Die moet je water geven en niet met een snoeischaar te lijf gaan!') genoot hij zelf minimaal zo veel van zijn oneliners als de kijker wat zijn opmerkingen aan kracht deed inboeten. Daarnaast was zijn inhoudelijk bijdrage beperkt.

Geert Wilders werd door het EenVandaag panel uitgeroepen als winnaar. Dit is voor een goed deel te verklaren door zijn talent om helder en overtuigend zijn standpunten af te zetten tegen anderen. Maar de opzet van het debat bood hem ook een onevenredig grote kans om zijn punten te maken. Tijdens het tweede debat werd gedebatteerd over de stelling; 'De Islam in NL moet een halt toe worden geroepen'. De PVV is van de debatterende partijen de enige verdediger van deze stelling. Het hele debat draaide dan ook om Wilders waarbij partijen om de beurt de aanval op hem openden. De droom van iedere politicus die in de rol van Wilders zit. Het biedt namelijk nadrukkelijk de mogelijkheid om je te profileren. Wilders deed dit als vanouds zonder overigens van de kans gebruik te maken om iets nieuws te brengen.

baatstra | 08-06-10 | 00:44

Dat hoor allemaal bij het grote spel @islamhatert. En dat spel is gestoeld op verdeel en heers om de illuminatie hun macht te laten behouden en tot vorming van een nieuwe wereldregering te komen is er immers een 3de wereldoorlog nodig: www.theboogeyman.eu/

oscarweetmeer | 08-06-10 | 00:42

Cohen ziet Islam als integratiemiddel.
Meer 'gematigde Islam' om de radicale Islam te bestrijden.
Maar er is geen gematigde Islam, en zo gaan er milioenen soepsidie naar de moskeen, die daarvan o.a. vliegtickets kopen om haatbaarden in te vliegen voor haatspeeches te geven en daarna meteen weer op het vliegtuig te zetten.
LEVENSGEVAARLIJK
In de U.K. hebben ze dit precies zo gedaan, milioenen gepompt in de East London Mosk. En wat blijkt? Totaal geradicaliseerd.
Gelooft u mij niet?
www.englishdefenceleague.org/

IslamHatert | 08-06-10 | 00:32

Het zijn allemaal NSB-ers! Leuk artikel voor mensen die nagedacht hebben over het leven en niet blijven hangen in hun linkse of rechtse koeien-gedrag dat eens in de vier jaar getoond mag worden om macht en ego te blijven nastreven: alturl.com/3tap

oscarweetmeer | 08-06-10 | 00:16

Stroopdoos | 07-06-10 | 23:22

Mensen die vergeten helpen mensen die niet willen weten. Of zoiets ;)

pius | 07-06-10 | 23:59

ecologiste | 07-06-10 | 23:27

Hier heb ik niets op af te dingen. Let the force be with you!

pius | 07-06-10 | 23:57

Die Wilders staat terwijl hij met Cohen in debat gaat gewoon in een f*cking KOGELVRIJ VEST...

DumpertStumpert | 07-06-10 | 23:52

@ S.Hole | 07-06-10 | 20:20
Ik denk het niet. Ik denk dat er toch nog veel mensen intrappen en de PvdA na VVD als grootste partij uit de verkiezingen zal komen. Ik snap dat niet. Al die mensen die nu PvdA gaan stemmen zijn de afgelopen jaren echt helemaal vergeten of lezen geen nieuwsberichten.

bodo | 07-06-10 | 23:38

pius | 07-06-10 | 23:13

De wereld draait om zijn as die een N en Z pool heeft en de zon die warmte geeft. En leven op aarde beweegt zich van de Kreeftskeerkring naar de Steenbokskeerkring. Wellicht dat de beweging voldoende wrijving veroorzaakt om de gevoelstemperatuur te laten oplopen of anders wel wanneer de zon het zenith benadert van beider partijen (helaas hebben we geen territorium waarin het zenith bereikt wordt...).
Toch is een dergeljke combinatie niet geheel onmogelijk, maar ligt voor de meeste mensen niet voor de hand. Zou echter voor NL een zegen kunnen zijn.

ecologiste | 07-06-10 | 23:27

pius | 07-06-10 | 22:45 Dank veur scherpe visie! Mensen die niet vergeten, helpen anderen bewust te worden van dat wat plaatsvindt. //filosloop mode off//

Stroopdoos | 07-06-10 | 23:22

Waarom kiest men hier constant de kant van de werkgevers/werkgeversorganisaties etc? Waarom is het zo erg om tot de laatste snik voor ons sociale zorgstelsel te betalen?

Justr | 07-06-10 | 23:21

Job was sterker dan voorheen, Balkie deed voor spek en bonen mee, la Halsema deed haar niet ter zake doende woordje, Roemer was écht sterk, en Geert bleef steken in zijn gebruikelijke retoriek, en Mark, ach die had geen moeilijke avond, want die gaat tóch niet op de problemen in.

eavymetal | 07-06-10 | 23:21

ecologiste | 07-06-10 | 23:08

Dat lijkt me een volstrekt onhaalbare coalitie. De VVD en de SP verhouden zich qua afstand economisch gezien tot elkaar als de noord en zuidpool. SP en PVV liggen een stuk dichter bij elkaar al is de gevoelstemperatuur tussen beide partijen onder nul.

pius | 07-06-10 | 23:13

repulse | 07-06-10 | 23:06

Touché.

ecologiste | 07-06-10 | 23:12

Zephyro | 07-06-10 | 23:04

Zit wat in. Jammer dat hij net zoveel van economie snapt als Mugabe van west-friese dialecten.

pius | 07-06-10 | 23:09

Heads or Tails | 07-06-10 | 22:21
Misschien had u verwacht dat ik voor de overheid zou zijn?
Het probleem van nu is grotendeels veroorzaakt dor de gevestigde partijen die het minimum van de welvaartstaat niet gegarandeerd hebben en die onderling machtspelletjes gespeeld hebben waar allerlei hardwerkende mensen in sociale en ecologische circuits de dupe van zijn geworden en uiteindelijk iedere burger. Het is een moloch geworden van bevriende netwerken waarin kritische geesten verward worden met vijanden van de staat, en ik noem slechts het voorbeeld van een BN-er: Pim.
ik heb goede hoop dat de SP niet de fout zal maken as de PvdA en het CDA achterna gaat wat betreft die vileine machtsspelletjes. En nogmaals ik ben voor een kabinet VVD-SP-PVV. De blinde goedgeloofsheid van de PvdA-ers en CDA-ers heeft een -en in zoverre be ik het wel met repulse eens- een regime aan de macht gebracht die achteroverleunend zijn zakken vult en NL naar de verdoemenis helpt.

ecologiste | 07-06-10 | 23:08

ecologiste | 07-06-10 | 22:55
Ik zie de guillotines nog geen overuren maken, blijkbaar verwacht het volk niet anders.
pvda, cda vvd hebbem al jaren de kluit belazerd toch hebben deze 3 weer grote kansen om de grootste te worden.

repulse | 07-06-10 | 23:06

Als toeschouwer aldaar wat ik er van vond:

1) Balkenende en Halsema waren allebei wel ok maar ook niet meer dan dat.
2) Wilders was zoals altijd weer veel te veel op één punt gericht. Het klapvee dat mee was was ook niet om aan te horen. Iedereen die hier altijd zit te zeuren over dat ''linkse klapvee'' had er echt eens bij moeten zitten. Constant overal doorheen boe-roepen, opmerkingen maken en keihard klappen om de korste opmerkingen. Het is geen voetbalwedstrijd. (/ragemodus)
3) Cohen was soms inhoudelijk best sterk, maar zei alles zoals altijd allles weer veelste omslachtig en kan gewoon niet erg goed debateren.
4) Rutte was debaterend sterk, maar inhoudelijk zwak. Dit valt me ook steeds meer op; Rutte kaatst constant de bal terug naar de tegenstanders, zonder zelf de moeilijke vragen te beantwoorden (bijv: hij legt de problemen bij de lage inkomens zonder de rijken en banken aan te pakken). Roemer pakte hem hier ook goed op.
5) Roemer was duidelijk het sterkst. Charismatisch, inhoudelijk vaak (aardig) sterk en heel duidelijke taal. Je mag het niet met hem eens zijn (zoals ik), maar hij is erg sterk in het debat.

Zephyro | 07-06-10 | 23:04

@Parsons | 07-06-10 | 22:57
reden om mevr wilikniet op te zoeken. tot een volgende keer

wilikniet | 07-06-10 | 23:01

testing 123 errrr

oplichter | 07-06-10 | 23:01

@mezelf Nieuw topic, droeftoeter. #opletten

Parsons | 07-06-10 | 23:01

OT. Is er weer een nieuwe proefuitzending bezig? powned.tv/live

Parsons | 07-06-10 | 22:57

@Parsons | 07-06-10 | 22:53
doe toch geen moeite. succes met de toko!

wilikniet | 07-06-10 | 22:56

repulse | 07-06-10 | 22:38
Je mag kiezen maar na de uitslag kun je er niet veel meer aan doen en dan kan zo'n kabinet er heel anders uit gaan zien en uiteindelijk heel andere beslissingen nemen. Monti pieton is en blijft heerleijke satire. De beste is wellicht die van de dead parrot of van de cheese shop. In beide gevallen probeert men iets te verkopen dat niet is wat men prentendeert.
Maar de mooiste is wellicht de parodie op de Fransen:
www.youtube.com/watch?v=9V7zbWNznbs&am...

ecologiste | 07-06-10 | 22:55

@Heads or Tails | 07-06-10 | 22:48
Dat heeft niemand me ooit nog uit kunnen leggen. Komt het volgende bij. Reken je even mee? Zoals ik al zei duurt het ongeveer 3/4 maanden tot iemand geld oplevert. Met een gemiddeld salaris + auto + BELASTINGEN ben ik dan per nieuwe medewerker zegge en schrijve 10-15k verder (mogelijk meer). Als ik 4 man ik aannemen heb ik het over een direct investeringsrisico van minstens 50k. Zelfs voor mij een bedrag om even over na te denken. Denkt de PvdA nu werkelijk dat ik een dergelijke risicovolle investering ga nemen als ik halverwege het schip niet kan keren?

Parsons | 07-06-10 | 22:53

@Parsons | 07-06-10 | 22:45
ben geen econoom maar begrijp de situatie volledig. onderschrijf Heads or Tails | 07-06-10 | 22:48 volledig

wilikniet | 07-06-10 | 22:50

Allo organisaties die de islam verspreiden kregen van Cohen 10x meer subsidie dan allo org met een moderne wereldse blik. Bolkestein verteld extra.volkskrant.nl/opinie/artikel/sho...

seven | 07-06-10 | 22:50

Wat een heaumeau's op RTL. *tv uitzet en stukje kwaliteitspron overweegt*

wilderst | 07-06-10 | 22:48

Parsons | 07-06-10 | 22:45
Da's dan mooi kudt. Waar zou toch het malle idee vandaan komen dat werkgevers niets liever doen dan werknemers ontslaan? Ja, een luie, wanpresterende donder flikker je d'r uit - dat hoef je niet in het Sinaasappel uit te leggen.

Wonderlijke mensen op deez' aard, Parsons, wonderlijk.

Heads or Tails | 07-06-10 | 22:48

Wilders tegen Job Cohen tegen Stropop van Wilders.. net zoals altijd

Zihua | 07-06-10 | 22:46

@allen mbt vreemdelingen wet
als het goed uitkomt is het pvda met het goede idee van een ander, als het slecht uitkomt is het een slecht idee van een ander dat de pvda wel moest uitvoeren *EEN HELE DIEPE ZUCHT*

wilikniet | 07-06-10 | 22:46

@Heads or Tails | 07-06-10 | 22:41
Jaarcontract of halfjaarcontract heb ik niets aan. Ik kan pas na een maand of 3/4 zien of iemand geld oplevert. Doe veel aan (onder andere) detachering en dan ben ik minstens 3 maanden verder voordat ik geld zie. Maand job zoeken, aan de slag, factureren, maand betalingstermijn. Enfin, je begrijpt m'n punt. Als diegene er vervolgens na 2 maanden wordt uitgeflikkerd kom ik er niet meer van af. En zo kan ik nog een paar voorbeelden aanhalen.

Parsons | 07-06-10 | 22:45

Stroopdoos | 07-06-10 | 22:33

Eens.

pius | 07-06-10 | 22:45

Joppie draait als een derde wiel aan de wagen als het gaat om de uitnodiging van Zorreguieta bij de troonzetting van WimLex.

miereneukert | 07-06-10 | 22:44

pius | 07-06-10 | 22:42

discretionaire pius. mongool.

pius | 07-06-10 | 22:43

Parsons | 07-06-10 | 22:37

Tig jaar geleden (paars 2 geloof ik) was hij als staatssecretaris inderdaad verantwoordelijk voor een wet om de immigratie te beperken. Verdonk heeft er veelvuldig gebruik van gemaakt. Ook van haar dicretionaire bevoegdheid, zo noemen ze dat geloof ik, maar dat is weer een ander verhaal.

pius | 07-06-10 | 22:42

@Chiant | 07-06-10 | 22:36
was er niet een cda-er met parkinson (evengoed zielig), genaamd schakel nog iets? ja knikken en nee antwoorden

wilikniet | 07-06-10 | 22:41

@Chiant | 07-06-10 | 22:40
Ja, de vreemdelingenwet van Bolkestein.

Parsons | 07-06-10 | 22:41

@Parsons | 07-06-10 | 22:39
Ja met uw aanvulling @22:39 hebben we inderdaad de volledige waarheid.

Chiant | 07-06-10 | 22:41

Parsons | 07-06-10 | 22:34
Nou ja, jaarcontractje kan nog, of een halfjaarcontractje. Punt is dat je niet altijd in zo'n korte tijd kunt beoordelen of iemand geschikt is en vooral hoe hij of zij eigenlijk in z'n werk zit, wetend dat hij niet anders dan tegen hoge kosten ontslagen kan worden.
Verder maar aankloten met ZZP-ers. Dat die groep überhaupt bestaat is alleen maar te denken aan die ontslagbescherming. De meesten zijn helemaal geen ondernemer in de normale zin des woords.

Ik heb ook geen zin iemand aan te nemen waar ik nog moeilijker van af kom dan van m'n derde vrouw. Derde? Nou ja, zoiets.

Per 5 jaar diensttijd een maand opzegtermijn, ongeacht de reden. Dat zou ook kunnen. Wat is daar nou zo moeilijk aan te begrijpen? Ja, voor luie laffe honden moet het een nachtmerrie zijn. Then again, so what?

Heads or Tails | 07-06-10 | 22:41

@wilikniet | 07-06-10 | 22:38
Nee, hij zei dat hij zich geen Jood voelde. Is ook lastig uitleggen in de moskee.

Parsons | 07-06-10 | 22:40

@Parsons | 07-06-10 | 22:37
Dat is een feit. Toen hij staatssecretaris was heeft hij de wetten ingediend die Verdonk later als minister heeft uitgevoerd en waarvoor zij op de virtuele brandstapel ging.

Chiant | 07-06-10 | 22:40

Cohen heeft de vreemdelingenwet van Bolkestein uit de la getrokken en naar de Kamer gestuurd. Dat is iets anders dan het indammen van de asielzoekersstroom, me dunkt.

Parsons | 07-06-10 | 22:39

@repulse | 07-06-10 | 22:33
altijd UBERLOL!!

wilikniet | 07-06-10 | 22:39

Nebahat mag Job nog even rimmen op onze kosten.

gentle giant | 07-06-10 | 22:38

@Parsons | 07-06-10 | 22:32
weet u dat zeker? morgen brekend nieuws: cohens moeder geen jood, dus geen echte jood. dan spreekt hij pas de waarheid. if not.... i rest my case

wilikniet | 07-06-10 | 22:38

ecologiste | 07-06-10 | 22:30
het kabinet is nog steeds een directe afspiegeling van de kiezers die haar kiezen. Voordat er beter leiders worden gekozen zullen de kiezers dus beter keuzes moeten gaan maken. Dat kan pas op het moment dat er een daadwerkelijke definitie is van de "meaning of life"(om even bij monthy python te blijven)

repulse | 07-06-10 | 22:38

Zei Al Bayrak (of hoe je dat ook schrijft) dat Cohen de asielzoekersstroom heeft aangepakt? WTF?

Parsons | 07-06-10 | 22:37

Klink meent dat de ouderen en chronisch zieken bij de VVD slechter af zijn ivm bezuinigingen op gezondheidszorg. Alsof 't nog veel slechter kan dan onder zijn bewind is gebeurd.

Tiepgeit | 07-06-10 | 22:37

Religie is privé mag dus op financieel economisch gebied en beperkingen van vrijheden geen enkele invloed hebben! Dat zou een wirwar van onzinnigheden en een eigen-staart-vretende vicieuze cirkel veroorzaken.

Stroopdoos | 07-06-10 | 22:37

@Tiepgeit | 07-06-10 | 22:28
Frank de Grave kan ik niet naar kijken. Die man schudt, knikt en wendt zijn hoofd zó veel tijdens het spreken dat ik er duizelig van word. Overdreven geanimeerde mimiek bij het spreken dekt de lading in zijn geval niet en ik ben nog op zoek naar een superlatief.

Chiant | 07-06-10 | 22:36

En wat zijn de laatste peilingen na EEN vandaag?

miereneukert | 07-06-10 | 22:35

Ist nergens te herbekijken? Linkje, iemand?

Skysjees | 07-06-10 | 22:35

@Heads or Tails | 07-06-10 | 22:31
Ter aanvulling. De enige reden dat ik de afgelopen maanden niet 3-4 man heb aangenomen is de ontslagbescherming.

Parsons | 07-06-10 | 22:34

@wilikniet | 07-06-10 | 22:32: Ben al bijna afgehaakt - Bart Chabot zit ook aan tafel.

Tiepgeit | 07-06-10 | 22:33

pius | 07-06-10 | 21:00
Acceptabel argument. Toch kan niemand worden buitengesloten omdat dit teveel offers vraagt. Breed gemeten zullen alle partijen een akkoord moeten bewerkstelligen waarin iedereen kan bestaan. (exclusief religieuzen)

Stroopdoos | 07-06-10 | 22:33

Tiepgeit | 07-06-10 | 22:28

Ik ga mee naar RTL Unilever, Job kan niet eens scoren aan de borst van Polak, haha.

wilderst | 07-06-10 | 22:32

Slapen? Cohen zegt zojuist dat hij zich geen Jood voelt. Voor het eerst dat ik de man niet hoor liegen.

Parsons | 07-06-10 | 22:32

@Tiepgeit | 07-06-10 | 22:28
doe maar samenvatting geven

wilikniet | 07-06-10 | 22:32

acher5658 | 07-06-10 | 22:22
En dat noemt zich een sociale partij. Met enkel voor puur eigen belang stemmende kiezers.
ps realityflash, a je baas wil een paar % ontslaan want anders gaat hij failliet, b met ontslagbescherming kan dat niet dus wordt na nhet nu onafwendbare failliet is 100% ontslagen. c Die 100% vindt geen baan want niemand durft personeel aan te nemen als hij/zij er in onzekere tijden (als bv de vraag weer zakt) niet makkelijk vanaf kan en zichzelf in positie a zet .

seven | 07-06-10 | 22:31

acher5658 | 07-06-10 | 22:22
Jij gaat voor ontslagbescherming, hahaha. 't Is al godvergeten dat je hier niet als in de VS gewoon iemand zonder verdere verplichtingen gewoon meteen kunt ontslaan. Wat dacht jij, dat een werkgever mensen gaat ontslaan waar hij aan verdient?

't Zijn juist de luie donders en, meer in het algemeen, de ambtenaren die uit pure angst hun 'baantje' koste wat het kost willen behouden en daarbij de wet nog aan hun kant hebben. Time for a change. Lafheid, friendo, meer is het niet, je geblaat over die PvdA. Je stemt er op omdat je lang geleden je moed bent kwijtgeraakt en een uitgebluste zak hooi bent geworden.

Nee, dan zou ik ook geen kinderen motte - zoals jij dat noemt. Get a fuckin' life!

Heads or Tails | 07-06-10 | 22:31

@Parsons | 07-06-10 | 22:27
doe maar slapen en op 9 juni veel wijsheid

wilikniet | 07-06-10 | 22:31

repulse | 07-06-10 | 22:22
Er moet niet naar het kabinet geluisterd worden, het kabinet is stupide en kortzichtig en denkt aan zichzelf en bevriende netwerkjes. Pas op het moment dat het kabinet laat zien dat ze meer in haar mars heeft als stompzinnig van de ene oekaze naar de andere te draaien en de mening van het volk gerespecteerd zou worden dan zou het vertouwen herwonnen kunnen worden en het volk zou dan bereid zijn offers te brengen en in alle solidariteit de broekriem zelfs bereid zijn aan te halen..

ecologiste | 07-06-10 | 22:30

@repulse | 07-06-10 | 22:22
denk in de richting van monty python cs, maar weet niet waarom. iets met een film van cs, maar dan weer niet de boys from brasil *oef, hoe later op de avond...*

wilikniet | 07-06-10 | 22:29

Ab Klink en Frank de Grave bij RTL4 - eens kijken wat die te zeggen hebben.

Tiepgeit | 07-06-10 | 22:28

@ecologiste | 07-06-10 | 21:57
Of Pieter Broertjes die met 1 miljoen vertrekt. Of de IKON die Paul Rosenmöller tot ver boven de Balkenendenorm droog houdt. Met belastinggeld en donaties van o.a. Oxfam/Novib.
Maar goed, dat is flauw en niet inhoudelijk. Dat weet ik, het was slechts de bliksemafleidende retoriek die linksmensen ook zo graag mogen gebruiken om niet op argumenten in te hoeven gaan. Dat zal ik niet doen.
Ik vind dat er niets mis is met inkomensverschillen. Iemand die het handig aanpakt, of in zichzelf investeert, mag daar best de vruchten van plukken. De grens ligt wat mij betreft bij uitbuiten of door exorbitante inkomens door kartelafspraken en monopolies. Die moeten worden aangepakt en de consument en bedrijfsleven kunnen dan door de marktwerking en concurrentie echte keuzes maken. Ik heb er dus geen enkel probleem mee als een bankdirecteur miljoenen verdient als hij dat ook op een eerlijke manier waarmaakt. En netjes belastingen betaalt.
Ik ben het ook helemaal met je eens dat het niet alleen om geld en materiële winst zou moeten draaien. We willen nog vele generaties en duizenden jaren vooruit met deze aarde. Daarom spreekt het verguisde idee van "Bruto Nationaal Geluk" van Groenlinks mij juist wel aan! Maar de manier waarop de linkse partijen dit nastreven werkt weer averechts. Men wil geen kerncentrales, terwijl dat nu juist de enige rendabele manier van duurzame energie is. Men wil geen uitbreidingen van de infrastructuur, terwijl de files het milieu juist zo enorm belasten. Men wil vasthouden aan de ongecontroleerde en exorbitante vorm van donaties via ontwikkelingssamenwerking die veelal juist onfrisse regimes spekt.
Duurzaamheid en ecologisch beleid ja. Maar dan wel progressief en effectief en niet traditioneel naïef en links conservatief.

Chiant | 07-06-10 | 22:27

Ik ben verkiezingsmoe. Maar Cohen blijft wel een lul.

Parsons | 07-06-10 | 22:27

@ecologiste | 07-06-10 | 22:17
dank voor de culturele verwijzing, al kunnen het franse (evenals het italiaanse) lied mij nauwelijks bekoren. uitgezonders brel, arno hintjens, soeur (?) dominique et les poppys. mbt de laatste was dat niet non non rien a change of zoiets?

wilikniet | 07-06-10 | 22:26

@Heads or Tails.

ik heb geen kinderen,en ik mot ze ook niet.
en ik ga niet stemmen zodat kinderen van een ander het goed hebben
mensen met kinderen krijgen al kinderbijslag
kindertoeslagen
kinderkorting
kinder opvang.
gratis tandarts
goede opleiding, enzovoort.

ik kies PVDA, nogmaals ik ga voor ontslagbescherming,

acher5658 | 07-06-10 | 22:22

ecologiste | 07-06-10 | 22:11
Er moet niet naar het volk geluisterd worden, het volk is stupide en kortzichtig. Pas op het moment dat het volk laat zien dat ze meer in haar mars heeft als stompzinnig van de ene demagoog naar de andere te rennen, zou de mening van het volk gevraagd moeten worden.

repulse | 07-06-10 | 22:22

ecologiste | 07-06-10 | 22:11
Nah, had die reactie niet verwacht (waarom eigenlijk niet - een mens vraagt zich wat af).
Ben ietwat te gaar om al te lang door te gaan, maar een overheid die niet meer is dan een herverdelingsmoloch met zeer veel macht en in feite een al bewezen onwerkbare geleide economie heeft geïntroduceerd in NL en daarbij de kerntaken van de overheid verwaarloosd heeft - neuh, dat is niet mijn overheid.

Heel terecht merk je op dat je buitengewoon weinig hoort over de rol van de overheid, de staat, als het gaat om het besturen van dit land. Het besturen van een land is, volgens de Tao, niet ingewikkelder dan het bakken van een visje.

Alle initiatief wegnemend bij de burger, hem tot slachtoffer en bedelaar degraderend - ziedaar 50 jaar NL-politiek. De verzorgingsstaat heeft een hele nieuwe kaste van rechten-eisende bedelaars gecreëerd. Hoogste tijd dat de burgerT in dit land weer eens stevig wordt aangesproken op eigen kracht, durf, lef en ondernemingszin. Dat betekent de afbraak van de verzorgingsstaat, overigens heel eenvoudig te realiseren door een geleidelijke ombouw van het omslagstelsel naar een kapitaaldekkingsstelstel. Dat zal ook de aanzuigende werking op uitvretende parasieten dramatisch doen verminderen.

Meer hierover in het late NOS-journaal. Ik bedoel, ik ga zo pitten en kom je nog wel weer eens tegen.

Heads or Tails | 07-06-10 | 22:21

Over naar Job channel 2.

wilderst | 07-06-10 | 22:20

wilikniet | 07-06-10 | 22:06
Goed gevonden. Zou ook zomaar kunnen, de wereldvreemde onionsellers. En wij maar huilen. Maar de serie werd gemaakt voor het thuispubliek dus de Engelsen dus de onionsellers, dat dan weer wel.
Voor u deze song:
www.youtube.com/watch?v=kudPrKgknE8

ecologiste | 07-06-10 | 22:17

@Heads or Tails | 07-06-10 | 22:11
misschien een nieuwe nick voor anne jane 2038 (als ik me wel herinner van vanmiddag)?

wilikniet | 07-06-10 | 22:16

@repulse | 07-06-10 | 22:08
u heeft gelijk, helemaal vergeten die draai

wilikniet | 07-06-10 | 22:13

Gargamel mag in NOVA z'n sprookjes verkondigen vanavond. Het slotstuk. #zucht

Parsons | 07-06-10 | 22:12

acher5658 | 07-06-10 | 22:02
Ach ja, jij laat je kinderen opdraaien voor de rotzooi.

't Is fraai, zei de theeleutende kraai.

Heads or Tails | 07-06-10 | 22:11

Heads or Tails | 07-06-10 | 22:01
De overheid is op het fascistische af maar wel vooral gevoed door..... CDa, PvdA en VVD (mindere mate D66 en GL).
In plaats van de taken uit te voeren die noodzakelijk zijn voor een solide basis zijn ze allerlei idiote hobbies gaan uitoefenen op kosten van de buregr en uiteindelijk de gloofwaardig van de overheid zelf. SCHANDALIG. En je hoort geen politicus hierover. Alleen Geert heeft maakt een goed punt m.b.t. immigratie maar de oplossing is net iets té confronterend helaas ook al be ik het inhoudelijk helemaal met hem eens. Hoe het anders moet weet ik ook niet. Ik zou zo graag willen dat er eindelijk eens naar het volk geluisterd werd, maar dat is ijdele hoop helaas.

ecologiste | 07-06-10 | 22:11

seven | 07-06-10 | 22:07
Juist de reinvestment act van jimmie carter gecombineerd met aanvullingen van clinton waren de grondleggers. Die creerden een situatie waarbij banken geld moesten verstrekken aan mensen die nooit hun hypotheken terug konden betalen. Zeker niet toen de fed precies 5 jaar na de extra stimuleringsmaatregelen van bush jr de rente omhoog trokken.

repulse | 07-06-10 | 22:11

rutte is geen echtte vent hij laat zijn mamma de was doen.

acher5658 | 07-06-10 | 22:11

@de modelburger | 07-06-10 | 21:57
hebben we hetzelfde debat gezien? de kaken van fh worden steeds strakker en de ongearticuleerde geluiden als wilders spreekt steeds luider. gaat dezelfde kant op als schreeuwkeel kant.

wilikniet | 07-06-10 | 22:10

ecologiste | 07-06-10 | 22:05
Emile is die italiaan, en job is de overleden tweelingbroer van rene(zijn we daar even snel en soepel vanaf gekomen?)

repulse | 07-06-10 | 22:08

de modelburger | 07-06-10 | 21:57
Weet je wat US banken (waar de kredietcrisis startte) met een belastingaanslag uit NL doen? Juist.
ps Waarom moet een brave rabo bloeden (0 euro staatsinfuus, sterker hebben via depositogarantiestelling de rekening voor dsb betaald) voor wat cowboys (op last van politiek beleid zie de community reïnvestment act van links Amerika) in de VS veroorzaakte? Daarbij de gemiddelde rijke heeft de crisis niet veroorzaakt, dat waren de armen die hun hypo niet betaalde.

seven | 07-06-10 | 22:07

@ecologiste | 07-06-10 | 22:05
ik zie job en emile als de twee piloten: Hello, jolly good!

wilikniet | 07-06-10 | 22:06

@repulse | 07-06-10 | 22:00
*zich bedenkt en binnen blijft*

wilikniet | 07-06-10 | 22:05

repulse | 07-06-10 | 21:44

En dan René Job Cohen of toch Emile Romer? Zou zomaar kunnen. Onbeanatwoorde liefde eeuwig zonde! maar ja Job, zou-ie echt wel van Edith houden?..

ecologiste | 07-06-10 | 22:05

@Heads or Tails | 07-06-10 | 21:57
Wat een gelul. Ik etaleer mij hier als een pedante, conservatieve, liberale, heteroseksuele, atheïst met 2 kinderen onder de nickname Chiant.
Misschien ben ik wel een SGP-vrouw die er na de bevalling van haar 8e kind schoon genoeg van heeft en nu met haar stiekem gekochte Iphone op zolder zit te afreaguren terwijl manlief in de schuur stiekem pr0n zit te koekeloeren!
Er zijn maar weinig plaatsen waar de sekse of geaardheid er minder toe doet dan hier. Hier gaat het om de letters in het reaguursel en niet het uiterlijk of vooroordeel. Er is geen gezicht (buiten een Zwitsal), er is geen lijf, er zijn geen uiterlijke kenmerken. Er is slechts inhoud.
Of helaas ook vaak niet.

Chiant | 07-06-10 | 22:04

An die ARBEIT | 07-06-10 | 21:51
Lieffie die zag ik nog net. Jij krijgt ook met de zweep!
*Eerst even douchen gaat*

La Vie En Rose | 07-06-10 | 22:04

nederland word nooit meer zo als het was

alle voorzieningen zijn afgebroken.

en dat was al voordat de crisis begon.
allemaal onder het kopje CDA en VVD.
De zorg moest hervormd worden ,omdat we daar allemaal beter van werden.
en zijn we er beter van geworden?
nee,dat zijn we niet. en nu word het nog erger als het aan de VVD ligt gaan we vele malen meer eigen risico betalen.

de uitkeringen kunnen niks meer missen
en de minimum inkomens zijn ook te laag,
dus wie moet het op gaan hoesten

De midden inkomens,
de middeninkomens krijgen straks als het aan de VVD ligt ook de harste klappen als de ontslagversoepling erdoor komt.

Nu geven werkgevers nog contracten van een half jaar of een jaar.
straks zal dat niet beter worden, want dan word je na een half jaar of een jaar gewoon ontslagen, mensen met een uitkering zullen er blij mee zijn, want die maken straks de meeste kans op een baan, gewoonweg omdat ze goedkoper zijn.

en aangezien ik een koophuis heb, kies ik voor een partij die ontslagbescherming bied.

de beursen staan ook weer op instorten, ik denk nog even en we krijgen er een crisis bovenop.

Mark Rutte die beweerd dat hij voor 400.000 banen kan zorgen.
hij vergeet er alleen bij te vermelden dat dat pas over 30 jaar is, en niet nu.
ik word een beetje misselijk van Mark Rutte.

mijn stem gaat naar de PVDA

acher5658 | 07-06-10 | 22:02

La Vie En Rose | 07-06-10 | 21:52
Hmm lekker die nagels in mijn rug...

repulse | 07-06-10 | 22:02

ecologiste | 07-06-10 | 21:57
Beter een winststreven dan een windstreven, zou ik zo denken.

Vandaar ook bijvoorbeeld dat de overheid zo klein mogelijk moet zijn, want daar is vrijwel niets te meten. Ja, wind, gebakken lucht en dolkomisch gelul over een planeet die 7 mld mensen te vreten moet geven.

Heads or Tails | 07-06-10 | 22:01

wilikniet | 07-06-10 | 21:51
Lol uhh nee dat was niet wat ik bedoelde, maar als je het wil proberen, ga je gang..
*cola en chips pakt*
Ohh psst vergeet niet het Morituri te salutant uit te spreken voordat je de arena binnen gaat.

repulse | 07-06-10 | 22:00

@La Vie En Rose | 07-06-10 | 21:52
freudiaans neem ik aan: Christen Unie later? men dient op te passen met afkortingen in deze hectische tijden. na 9 juni 21.00 kan alles weer (hoop ik)

wilikniet | 07-06-10 | 22:00

Chiant | 07-06-10 | 21:41

Tsja...
Ik ben zeker geen voorstander van een zeer grote overheid maar wel voor level playing fields dus regels hoe erg het ook is moeten er zijn. Ecologische diensten zijn nooit gewaarderd door de economie en ook sociale diensten zijn slechts gedeeltelijk gewaardeerd. Wanneer het financiële kapitalisme fascistisch haar eigen gang kan gaan zoals de afgelopen 20 jaar, dan gaan de mensen en de natuur naar de kloten om het maar even heel cru te zeggen. Dus hou rekening met sociaal en ecologisch kapitaal en dat is nu net wat er veel te weinig gebeurt bij de gevestigde partijen of dat nu VVD, CDA of PvdA is.
Het voorbeeld dat u noemt van een chirurg is zwaar overtrokken maar een chirurg is tenminste iemand die iets presteert en dat kan ik niet zeggen van bankiers zoals Wellink of een woningcorporatiedirecteur die met een handdruk van 1 miljoen naar huis gaat. Teveel gladde praatjesmakers en onderdrukkende managers die vooral geen talent hebben om het tot Dr. te brengen komen thuis met meer dan de Balkenendenorm en dat hoeft voor mij niet ook al zit de internationale wereld kennelijk anders in elkaar. En laat ik dit tenslotte zeggen. Teveel goed presterende werknemers naar inhoud hunkerend worden de laan uitgestuurd omdat ze te kritisch zijn (overheid) of omdat een Pool of iemand uit India goedkoper is voor de werkgever daarbij voorbij gaand aan het feit wat we NL-er zijn en daar sociale en ecologische factoren mee verbonden zijn. Kennelijk maakt het niet uit waar je vandaan komt en mag alles uit elkaar gehaald worden waardoor er een instabiele maatschappij gemaakt wordt. Er telt maar 1 ding geld maken ten koste van ALLES. Is dat niet een beetje kortzichtig kapitalistisch gedacht?

ecologiste | 07-06-10 | 21:57

SP: Het sociale stelsel heeft de financiele crisis niet veroorzaakt, dus hoeft de crisis ook niet te betalen. De banken moeten boeten en die houdt de VVD uit de wind. PVV: De banken moeten boeten voor de crisis en wij laten de gewone man met rust.
Campagne poster van VVD: De vandalen betalen (oh waar gaan die bankiers dan 300 miljard vandaan halen Rutte? oh je bedoelt alleen bushokjes zeker, kutlutser)
Femke Halsema deed het verreweg het best!

de modelburger | 07-06-10 | 21:57

Het terugdenken aan een mooi rechts huwelijk heeft niet lang mogen duren op 3, Van Agt is niet meer van deze tijd, Wiegel is rotsvast als altijd, maar de linkse regie gooit Wilders er weer in, bah.

wilderst | 07-06-10 | 21:57

Rammstein | 07-06-10 | 21:51
Ik heb adders vrij hoog zitten, maar mogelijk drukte ik me wat ongelukkig uit. Zonder vrouwen zou het hier een kutzooi zijn of juist niet, weet ik veel, maar... die adders, dol ben ik er op!

Heads or Tails | 07-06-10 | 21:57

@repulse | 07-06-10 | 21:51
als rene komt slechts iemand van de pvda in aanmerking gezien het draaien en eten van twee walletjes. eigenlijk is er geen rol voor balkenende weggelegd. ook niet meer in de nl politiek denk ik nu.

wilikniet | 07-06-10 | 21:53

repulse | 07-06-10 | 21:25
Denk dat jij dan diegene bent die in stukken wordt gescheurd en niet door mij.
How about that, lief dier?

Rammstein | 07-06-10 | 21:30
Klopt. *Nu onder de douche en daarna zweepje zoeken gaat* ;)
CU later!

La Vie En Rose | 07-06-10 | 21:52

@Heads or Tails | 07-06-10 | 21:48
Lees de Bijbel, ik denk dat je je er wel ik vinden.. Eva, Delilah, de lijst van ondeugden en simpelweg slechte wezens is eindeloos. En de vrouw is OVERvertegenwoordigd..

Toeval? I think not!

* Pakt het goede boek er nog maar eens bij *

An die ARBEIT | 07-06-10 | 21:51

@repulse | 07-06-10 | 21:48
er is in mijn optiek een verschil in slijmen en normale intermenselijke reacties. begrijp nu dat ik moet specificeren hoe ik reageer. dank u

wilikniet | 07-06-10 | 21:51

wilikniet | 07-06-10 | 21:49
Neah die is beter als Herr Flick, of nee toch niet, doe maar jack de vries als Herr Flick, die lag ook altijd met zijn adjudant te rotzooien.

repulse | 07-06-10 | 21:51

repulse | 07-06-10 | 21:48
LOL !

Heads or Tails | 07-06-10 | 21:48
Bijt me.
: )

Rammstein | 07-06-10 | 21:51

@An die ARBEIT | 07-06-10 | 21:49 ,

*proest*

vander F | 07-06-10 | 21:50

Waar blijft de update, gs?

wereldatlas | 07-06-10 | 21:50

@repulse | 07-06-10 | 21:44
en balkje als GENERAL VON KLINKENHOFFEN!!!!

wilikniet | 07-06-10 | 21:49

Eindelijk thuis, kan iemand me even een OBJECTIEVE samenvatting geven? b.v.d

An die ARBEIT | 07-06-10 | 21:49

mark twain | 07-06-10 | 21:06
Er zitten hier veel adders ja, dat ben ik met je eens. Het valt me op dat dat ALTIJD vrouwen zijn.

Vind jij dat nou ook niet raar?

Heads or Tails | 07-06-10 | 21:48

wilikniet | 07-06-10 | 21:46
Rammetje is een moeilijk geval, doe je aardig tegen haar bijt ze je kop der af omdat je loopt te slijmen, ben je onaardig bijt ze ook je kop der af.

repulse | 07-06-10 | 21:48

@Rammstein | 07-06-10 | 21:43
nou dan niet hè?

wilikniet | 07-06-10 | 21:46

ecologiste | 07-06-10 | 21:41
Cosmo Kramer ? Jack Donaghy ?

Rammstein | 07-06-10 | 21:46

@Rammstein | 07-06-10 | 21:28
Laat dat nou precíes zijn wat ik maandelijks tegen mme Chiante en petite Chiante zeg als ze weer eens volstrekt onredelijk en ontoerekeningsvatbaar zijn!

Chiant | 07-06-10 | 21:45

ecologiste | 07-06-10 | 21:41
Er is er maar eentje die luitenant gruber zou kunnen spelen, met zijn kleine tankje. Rutte!!

repulse | 07-06-10 | 21:44

NU op 3 bij de NPS.. Wilders bashen deel 100000000

nachtschilder | 07-06-10 | 21:44

@Chiant | 07-06-10 | 21:41
u had me bijna te pakken en op het verkeerde spoor gezet

wilikniet | 07-06-10 | 21:43

wilikniet | 07-06-10 | 21:41
Nee, dank je.

Rammstein | 07-06-10 | 21:43

La Vie En Rose | 07-06-10 | 21:28

Geen moment aan getwijfeld hoor.
Ik zat net even te denken. Stel het politieke gedoe in deze crisistijd eens voor als allo. Wie zou dan Crabtree zijn? Job Cohen? En wie dan herr Flick? Luitenant Gruber misschien Pechthold? De madame van de résistance Femke? Emile Roemer René from the café? It is I leclerc Bolkestein? Mimi Labonq Mariane Thieme? Monsieur Alphonse de begrafenisondernemer JPB? Helga Rita Verdonk? Herr Flick Geert Wilders? Generaal Erich Von Klinkerhofen Mark Rutte? Kolonel Von Strohm met 'De Gevallen Madonna met de Grote Memmen' Noud Wellink?

ecologiste | 07-06-10 | 21:41

@ecologiste | 07-06-10 | 21:29
Ja, schandalig dat er inkomensverschillen zijn.
Sinds ik vorige week Jolande Sap op radio1 hoorde betogen dat specialisten niet meer mogen verdienen dan een midden-inkomen omdat ze dan weliswaar gemiddeld 15 jaar gestudeerd hebben, maar diezelfde studie de staat ook heel veel geld gekost heeft, ben ik echt overtuigd en volledig om. Die rekels moeten goeddoemme eeuwig dankbaar zijn dat ze 15 jaar hebben mogen ploeteren om iets te bereiken!
Gelijke inkomens voor iedereen! Althans, netto inkomens natuurlijk, want bruto moet het juist flink stijgen. En weet je wat helemaal makkelijk zou zijn? Als de staat alles opkoopt en iedere werknemer meteen ambtenaar wordt! Dan kun je pas gaaf reguleren.
En dan gaan we een grote muur om Nederland bouwen om de [doorhalen] talentvolle en veelbelovende krachten binnen te houden [/doorhalen] gevaarlijk gezagsondermijnende, zakkenvullende en egocentrische kapitalisten buiten te houden. En zo onze heilstaat te beschermen!
En dan bouwen we mooie, gelijke, even grote flats voor iedereen. Ongeacht rang, stand, studie of afkomst. En die verven we grijs.

* eigenlijk ook door wil gaan met satire geïnspireerd op kolchozen, Stasi, Trabanten, enorme wapenindustrie en mensenrechten, maar daar nu even geen energie en motivatie meer voor heeft *

Chiant | 07-06-10 | 21:41

Rammstein | 07-06-10 | 21:36
respect!

wilikniet | 07-06-10 | 21:41

Mooi die heren op 3 nu.

wilderst | 07-06-10 | 21:39

wilikniet | 07-06-10 | 21:32
Vrouw.
Met kleauten.
Figuurlijk dan.
Om de volgende vraag te voorkomen, hey.

Rammstein | 07-06-10 | 21:36

@mark twain | 07-06-10 | 21:15
deze beter? Chiant | 07-06-10 | 21:29

wilikniet | 07-06-10 | 21:35

pius | 07-06-10 | 21:33
LOL ! Zoiets. Zo oud is die opmerking inderdaad al.

Rammstein | 07-06-10 | 21:35

nicknaam1 | 07-06-10 | 21:28
Gehoord van betrouwbare bron binnen gemeente a'dam. Tijdens vorige 2e k. verkiezingen stemde een ambtenaar standaard op de PvdA voor elke hulpvragende allo.

seven | 07-06-10 | 21:34

Rammstein | 07-06-10 | 21:28

Een grotwin bedoel je.

*voor de zekerheid alvast excuus aanbied*

pius | 07-06-10 | 21:33

@Chiant | 07-06-10 | 21:27
sorry hoor, maar als ingewijde, hoe zit dat dan met Rammstein?

wilikniet | 07-06-10 | 21:32

La Vie En Rose | 07-06-10 | 21:28
Baatstra vind het lekker.

Rammstein | 07-06-10 | 21:30

@seven | 07-06-10 | 21:27
Na 9 juni a.s. ook bekend als "baalstra"

Chiant | 07-06-10 | 21:29

Chiant | 07-06-10 | 20:05

Wat hebben ze het toch moeilijk hè? En de afgelopen 20 jaar ging het toch zo lekker! Elk jaar weer extra vermogen opgebouwd dankzij waardevermeerdering eigen huis en eventueel extra onroerend goed, veel HPA, streepjespakken weer straatfähig, er voor uit kunnen komen dat je van snelle auto's houdt, het prachtige leven van de held van het vrije westen 007 weer helemaal in. Prima toch?
Inderdaad een mooie wereld voor als je 007 bent of behoort tot die elite die even een paar ton wegzet op een onroerend goed project in Spanje met een rendement van 17% per jaar. Of toch maar even een ton op Icesave en wat eengeluk dat Woutertje het bedrag even optrok van 20 tot 40 tot 100 mille. Maar ergens moet dat geld vandaan komen....

ecologiste | 07-06-10 | 21:29

@Graaf van Egmont | 07-06-10 | 21:03 ,
wat dacht je van de aangeboden lesstof?
Ik vond gister in een doos een reken schriftje van mijzelf,
6'e klas lagere school,
verdomde knap hoe ik toen kon rekenen.

vander F | 07-06-10 | 21:28

@repulse | 07-06-10 | 21:23
Ik had het gelezen; bijzonder statement voor haar doen. En ook nog eens waar, voor de verandering.

koerbagh ® | 07-06-10 | 21:28

ecologiste | 07-06-10 | 21:06
Het ging mij ook om de inhoud. Weet dat dit elders realiteit is.
Geweldig die Crabtree!
.
mark twain | 07-06-10 | 20:56
Zeur niet zo. Baatstra vindt al die aandacht heerlijk. Hij is hier dan ook niet weg te slaan.

La Vie En Rose | 07-06-10 | 21:28

Wij moeten er persoonlijk voor zorgen dat elke stem op de PVV geteld gaat worden. Gaat bij elk stemhokje een PVV-vrijwilliger/controleur staan? Die stemmen ronsel praktijken en stemfraude in stem hokjes van de GRverkiezingen moeten nu bestreden/voorkomen worden.

nicknaam1 | 07-06-10 | 21:28

Chiant | 07-06-10 | 21:24
Daar kan ik weer niets aan doen.
Ik vind het een zwakte-bod, de menstruatie-kaart spelen.
Een Godwin in een andere macht.

Rammstein | 07-06-10 | 21:28

@wilikniet | 07-06-10 | 21:26
Ja, duh! Ik kom hier niet sinds gisteren.

Chiant | 07-06-10 | 21:27

mark twain | 07-06-10 | 21:15
Wat te denken van "baatmans" @ mark twain | 07-06-10 | 18:59

seven | 07-06-10 | 21:27

wilikniet | 07-06-10 | 21:24
Ik ben elke dag in een kut-humeur. Heeft er geen tampon mee te maken.

Rammstein | 07-06-10 | 21:26

koerbagh ® | 07-06-10 | 21:20
sorry, mark twain een zij? dan is de opmerking van Chiant | 07-06-10 | 21:21 nog valide ook!

wilikniet | 07-06-10 | 21:26

Wie gaat ervoor zorgen dat elke stem op de PVV geteld gaat worden?

nicknaam1 | 07-06-10 | 21:25

la Vie En Rose | 07-06-10 | 20:47
Ik ben niet hypochriet aangelegd, scheur je net zo makkelijk aan stukken als hij niet met de geisha's aan het rotzooien is..

repulse | 07-06-10 | 21:25

@Rammstein | 07-06-10 | 21:22
Dat zal best, maar bij mij thuis krijg ik er met die opmerking altijd twee flink op de kast.

Chiant | 07-06-10 | 21:24

@Rammstein | 07-06-10 | 21:22
misschien, maar mt is wel in een kudthumeur vanavond

wilikniet | 07-06-10 | 21:24

koerbagh ® | 07-06-10 | 21:20
Nee echt vandaag was weer eens een heldere dag, een goed moment.
Lees mark twain | 07-06-10 | 18:59

repulse | 07-06-10 | 21:23

Erratum : Kieskompas.

seven | 07-06-10 | 21:22

@ecologiste | 07-06-10 | 21:18
ken het probleem. heb na 12 jaar nog steeds moeite met de taal van 0039, waarschijnlijk om de redenen die u aangeeft.

wilikniet | 07-06-10 | 21:22

Chiant | 07-06-10 | 21:21
Mega-flauw, echt.

Rammstein | 07-06-10 | 21:22

pius | 07-06-10 | 21:07

Posterboy voor de natuurwetten en consequent debater is natuurlijk hot en niet ik. ter verduidelijking.

pius | 07-06-10 | 21:21

@mark twain | 07-06-10 | 20:58
@mark twain | 07-06-10 | 21:15
U moet ongesteld worden deze week?

Chiant | 07-06-10 | 21:21

Even het programma van de PVV nog doorgenomen
www.pvv.nl/images/stories/Webversie_Ve...
deze blijft leuk ;-)
Theo van Gogh zei het zo mooi over Job Cohen en zijn houding tegenover Marokkanen. Van Gogh
schreef dat Cohen betoogde: “Jullie horen bij ons!”, in plaats van te vragen: “Wat doen jullie
eigenlijk hier?”.
.
Voor de rest een degelijk en sociaal programma. Ik kan mij voorstellen dat de Pvda bang is.

doppertje | 07-06-10 | 21:21

baatstra | 07-06-10 | 21:02
Vroeger was dat gehele panel voor de pvda geweest...

repulse | 07-06-10 | 21:20

baatstra | 07-06-10 | 21:02
Politicoloog André Krouwel @ UvA en prominent PvdA lid en maker vd kieswijzer werd met z'n neus hard op de feiten gedrukt na een verhaal. Zijn bron was een inmiddels allang achterhaald en oud onderzoek naar stemgedrag van Joden. Hij dacht dat ze links stemde, de praktijk; alle, alle Joden die ze het vroegen tijdens het programma op straat @ A''dam temde PVV of VVD. Hij zocht vertwijfeld naar verklaringen.http://www.joodseomroep.nl/:programma/de+5ws/wat+stemt+joods+nederland.html

seven | 07-06-10 | 21:20

@wilikniet | 07-06-10 | 21:17
Slechte dag? Slecht leven. Zo is ze altijd. Je went er vanzelf wel aan.

koerbagh ® | 07-06-10 | 21:20

mark twain 21:11 het interesseert me werkelijk geen zier hoe je alter ego's zijn gegroepeerd. Ik houd het hierbij, je hebt al weer voldoende aandachtssubsidie opgeëist.

Bill Buchanan | 07-06-10 | 21:19

wilikniet | 07-06-10 | 20:59
Ik zal u eens iets vertellen. In NL is het anglo-saksische heilig en ik vind het inderdad niet onverdiensteljk, maar daarmee wordt zeer vaak het Duits, het Frans en het Spaans zeer tekort gedaan, om maar enkele talen van origineel denkvermogen en emotionele cq intuïtive en zintuiglijke energievormen te noemen.

ecologiste | 07-06-10 | 21:18

@mark twain | 07-06-10 | 21:15
gezien uw comment op mark twain | 07-06-10 | 21:11 een slechte dag gehad? spijtig, het leven is zo kort.

wilikniet | 07-06-10 | 21:17

@wilikniet 21:06

Wat een geweldige vondst. Hoe kom je erop.? Ik doel op het veranderen van de naam van baatstra en blaatstra.

jesus; je bent een genie hoor. Petje af wilikniet.

mark twain | 07-06-10 | 21:15

Citaat Job Cohen:
'Voor mij is de islam het bindmiddel bij uitstek. Hij kan prima dienst doen als motor van integratie en emancipatie met name voor de groeiende groep nieuwkomers met een hoofdzakelijk islamitische achtergrond'.

drs.Nee | 07-06-10 | 21:11

@Bill en nog wat 21:02

Nu moet ik zeker denken dat je wel leuk uit de hoek kunt komen?

mark twain | 07-06-10 | 21:11

Direct uitgezonden debatten tussen Snob Cohen en willekeurig welke politieke tegenstander is een ramp voor "de hakkelaar". Dus ff een debat op een tijdstip dat er fors minder gekeken wordt, om daarna bij de NPO selectief te kunnen winkelen uit het 'debat', en rarara Cohen lijkt nu wat minder een idioot.

De La Puerco | 07-06-10 | 21:11

Heads or Tails | 07-06-10 | 20:59

Als posterboy van de natuurwetten en zeer consequent debater schiet me te binnen dat je eigenlijk wel ergens enig respect moet hebben voor deze 'hyenas' ze schuwen de strijd ten slotte niet. Ze nemen wat ze denken dat ze toekomt. In alle eerlijkheid, for arguments sake. Of zit ik er naast.

pius | 07-06-10 | 21:07

@baatstra | 07-06-10 | 21:02
En de minstens net zo betrouwbare Chiant meldde al eerder dat in de zaal bij het éénvandaag debat wel erg veel PvdA-aanhang zat.
Het voordeel van de bewering hierboven is dat deze controleerbaar is door de beelden terug te kijken en te letten op het applaus (ende boe-geroep) dat uit de zaal klinkt na de diverse lijsttrekkerts gesproken hebben.

Chiant | 07-06-10 | 21:07

La Vie En Rose | 07-06-10 | 20:55

Ik lees het net terug en oet ineens denke aan craptree van de serie allo alo, wellicht de meest komische serie die ik ooit gezien heb.
Maar de inhoud die ik beschreef is gewoon realiteit.
Hier wat Crabtree sketches:
www.youtube.com/watch?v=Pst3azDYfiI

ecologiste | 07-06-10 | 21:06

@Head or Tails 20:59

Marokkanen niet; maar wel veel addergebroed en toetsenbordhelden, die plots hun kans schoon zien om ook eens populair te willen wezen. Fraai is het allemaal niet.

mark twain | 07-06-10 | 21:06

@baatstra | 07-06-10 | 21:03
so what blaatstra? misschien zijn de pvvers wel het meest trouw in stemmen

wilikniet | 07-06-10 | 21:06

@Chiant | 07-06-10 | 21:00
ken het, wiliknietje doet spaans, en gaat tegelijk communicatie en media doen. als ze maar gelukkig zijn en hun brood kunnen verdienen later.

wilikniet | 07-06-10 | 21:04

poll was onder 500 deelnemers waarvan velen de PVV aanhangen...
haha

baatstra | 07-06-10 | 21:03

vander F | 07-06-10 | 20:59
Ik ken het gevoel. Junior kiest een school en je wilt graag zeker zijn, dat het uitgerekend een goede school is en niet zo'n leerlingenfabriek, waarin ze in de klas mogen sms-en en op het plein hasj roken.

Graaf van Egmont | 07-06-10 | 21:03

Maurice de Hond meldde terecht op dat het in het "kijkerspanel" van Één-vandaag veel PVV-aanhang zit.... kan je nagaan dat Cohen tweede eindigde

Wilders op naar de 0 zetels komend jaar

baatstra | 07-06-10 | 21:02

Ik hoop dat Nederland wakker wordt voor Links euthanasie pleegt.

winterpeen | 07-06-10 | 21:02

@Stroopdoos | 07-06-10 | 20:58
dank voor uw aanduiding newbee, ouwe zeiklul. ik stel een vraag en uw eerste reactie is newbee? voor de 3e keer vandaag aangevallen door die zwitsal aanduiding na ruim 2 jaar reaguren. doe eerst inhoudelijk!

wilikniet | 07-06-10 | 21:02

mark twain 20:58 Zegt de grootste non-valeur, zeker een krakertje?

Bill Buchanan | 07-06-10 | 21:02

@Pritt.
Grappig, het Islamdebat wordt verzwegen en is verworden tot:
'WIe niets doet 'werkt' niet.'
Da's mooi.
Maar al dat jarenlang gezever over de Islam als bron van alle kwaad en grootste gevaar, 'het probleem aanpakken door de Islam eerst wereldwijd aan te pakken'.
Als sneeuw voor de zon verdwenen en verworden tot een Nigel Harris input. (Alike Ben Verwaayens standpunt binnenkomen = werken...)
U draait Pritt!
En wat ben ik daar blij mee.
Draaien is goed.
In de Oosterse filosofie zegt men, al het onbeweeglijke is dood.

Einde van de Domheid | 07-06-10 | 21:01

Stroopdoos | 07-06-10 | 20:58

Deze abstractie gaat in tegen uw eerdere duiding van het links-rechts fenomeen. Voor de goede orde.

pius | 07-06-10 | 21:00

@wilikniet | 07-06-10 | 20:51
Een weinig later, maar u zit er niet heel veel naast.
Dat was de tijd dat studeren ook nog overzichtelijk was omdat het aantal soorten studies beperkt en gerangschikt was.
Petite Chiante loopt nu te twijfel tussen semi-toegepaste communicatiewetenschappen en sociaal-culturele bedrijfsantropologie. Als eventuele reserve heeft ze dan nog executieve bedrijfskundige politicologie en macro-biotische nanotechnologie achter de hand.
Toen ik haar vroeg of geneeskunde, rechten of economie wellicht iets voor haar was, was hoongelach mijn deel.

Chiant | 07-06-10 | 21:00

ecologiste | 07-06-10 | 20:56
Merci Madame l'écologiste. Vous êtes trop gentile pour moi. Et peut-être en future vous avez le temps de me visiter en Bourgogne?

Graaf van Egmont | 07-06-10 | 21:00

ecologiste | 07-06-10 | 20:56
btw, met welke studie was het koketteren in het frans een vereiste? en geen spelcheck aan op koketteren voor de taalpuristen.

wilikniet | 07-06-10 | 20:59

mark twain | 07-06-10 | 20:56
Toch zie je hier weinig Marokkanen.

Op straat, als er gevochten moet worden, dan wel ja. Dan is het een losgeslagen bende hyena's. Niet te vergelijken met het afvallen of bekritiseren van een randdebiel als een baatstra in deze panelen.

Er is, kortom, enig verschil tussen IRL en IVL.

Heads or Tails | 07-06-10 | 20:59

@Graaf van Egmont | 07-06-10 | 20:55 ,
denk ik ook,
ik ga komend jaar vander F jr. uitzwaaien naar de middelbare school,
word ik me daar ineens een stuk conservatiever wat betreft onderwijs.

Lastige kost, lastig vergelijken.

vander F | 07-06-10 | 20:59

Lees de tweet en maak er wat van newbee wilikniet | 07-06-10 | 20:54
Praktijk en inzicht stroken nooit. Waarom? De praktijk is polair en inzicht niet. Mooi dat inzicht, hoor ik u denken, maar praktisch is het dus niet mogelijk omdat de mens nu eenmaal kiest voor 1 van de 2 polen. Misschien is precies dat, mijn punt.

Stroopdoos | 07-06-10 | 20:58

En de stampvoeten DA drogist Pechtold mocht weer niet mee doen.

winterpeen | 07-06-10 | 20:58

@Biil en nog wat 20:54
Uw comment heeft in ieder geval geen enkele toegevoegde waarde. Ik zou dus
maar eens iets anders gaan doen.

mark twain | 07-06-10 | 20:58

Chiant | 07-06-10 | 20:28
Jouw priemende prognose inzake deze pluriforme pregnante politica vind ik enigszins prematuur.

Vindefin | 07-06-10 | 20:58

Met zijn allen tegen Baatstra. Marokkanen hebben er ook een handje van om het liefst en groupe te opereren.

mark twain | 07-06-10 | 20:56

Ik ben een vrouw en wat een schelwoorden zeg:P. Dat van hutspot vond ik een leuk typisch Nederlands voorbeeld. Nu even inhoudelijk: Ik denk dat jij de armoede in met name de oostbloklanden onderschat. Europa is niet zo rijk en niet alle mensen hebben het zo goed als wij het in Nederland hebben. Wat bedoel je precies met al die leuke cijfers, naar mijn idee zullen het landen/ plaatsen zijn. In ieder geval om tot de kern te komen, de grenzen staan open voor o.a. Polen en laten we nu niet kijken naar uitkeringen en werk. Dat was niet het punt van onvrede, Twentserealist gebruikte de criminaliteit van de Polen in zijn beargumentatie. In dat geval blijft het gelijk de Polen zijn vrij om Nederland binnen te komen zonder dat er een grenscontrole is. Net zoals wij vrij kunnen reizen naar België.

Dilis12 | 07-06-10 | 20:56

Graaf van Egmont | 07-06-10 | 20:51

Vous êtes très galant. En met uw humor erbij zouden we een gezellige, leerzame, amusante bourgondische avond kunnen doorbrengen. Bij deze een virtueel santé à la vôtre, klingggggggg.

ecologiste | 07-06-10 | 20:56

@ecologiste | 07-06-10 | 20:53
slechts ter info: van elke studie een jaar? begrijp mij niet verkeerd. indien 3x touche, respect.

wilikniet | 07-06-10 | 20:56

ecologiste | 07-06-10 | 20:25
+ veel!

La Vie En Rose | 07-06-10 | 20:55

Chiant | 07-06-10 | 20:50
Ik zou het de jeugd van tegenwoordig ook niet meer aanraden, temeer daar ik er heilig van overtuigd ben dat ze het tegenwoordig moeilijker hebben. De op school geboden kansen MOETEN nu gegrepen worden, want later krijgt men de kans niet meer.

Graaf van Egmont | 07-06-10 | 20:55

@Stroopdoos | 07-06-10 | 20:53
en in de praktijk ziet u dat als?

wilikniet | 07-06-10 | 20:54

baatstra 20:29 De heer Baatstra is in paniek. En terecht want we gaan eindelijk de potverteerders aanpakken. Dus of je nu ambtenaar, subsidieslurper of onrendabele bent de Collectieve Sector wordt gekortwiekt. Begin maar vast met solliciteren naar een echte baan. Een baan waarbij je in plaats van alleen je stoel warm te houden, nu wat toegevoegde waarde mag gaan leveren.

Bill Buchanan | 07-06-10 | 20:54

wilikniet | 07-06-10 | 20:29
J'suis ecolo-socio-econo en in die volgorde.

ecologiste | 07-06-10 | 20:53

Nederland bestaat uit mensen van verschillend kaliber. Daar doe je nix aan. Ik zeg: twitter.com/Stroopdoos/status/15645759...
Voor iedereen de nodige ruimte maar een verantwoordelijk en draagkrachtig beleid.

Stroopdoos | 07-06-10 | 20:53

@Chiant | 07-06-10 | 20:50
doe eens eens een gooi *bouwjaar 1958*

wilikniet | 07-06-10 | 20:51

ecologiste | 07-06-10 | 20:44
Weest u vooral gerust mevrouw. Natuurlijk had ik door dat uw typsel een zekere opwinding en emotionele betrokkenheid met het geschrevene vertoonde, hetgeen zich liet vertalen in te snelle en verkeerde toetsaanslagen. Echter mijn humoristische aard dwong mij deze reactie te plaatsen. U duidt het mij niet euvel hoop ik?

Graaf van Egmont | 07-06-10 | 20:51

* @Graaf van Egmont @20:41 de hand schudt en treffende gelijkenis ziet *
Tempo op school lag te laag en de lesstof was meestal niet relevant of boeiend. Ofschoon ik dat in sommige gevallen op latere leeftijd anders ben gaan waarderen, zoals bijvoorbeeld in het geval van geschiedenis en natuurkunde. Dus het gaat me te ver om pubers te adviseren hetzelfde te doen als wij destijds deden.

Chiant | 07-06-10 | 20:50

Krachtmeester | 07-06-10 | 20:39

Heb je ze ook bij het CDA dan? Noem er eens één?
Bill Claxon was een aardige man die in ieder geval minder kwaad heeft aangericht dan Bush jr., althans ik denk dat de meeste mensen dat wel met me eens zullen zijn.
Maar verder gaat het natuurlijk ook om de inhoud maar nogmaals een deel van de inhoud is ook dat iemand MENSCH is.

ecologiste | 07-06-10 | 20:49

repulse | 07-06-10 | 20:20
De kat zit in het land van de geisha's remember?
W.b. dat harder slaan: iets gerichter kan ook zie: wilikniet | 07-06-10 | 20:27
.
Rammstein | 07-06-10 | 20:23
OT. Heb je mijn reactie onder het topic 'PvdA distantieert zich van ranzige Joop.nl'
gelezen? Ergens onderaan. Geen hielenlikkerij, maar gemeend!

La Vie En Rose | 07-06-10 | 20:47

Pappie | 07-06-10 | 20:42
Om te beginnen werkt u voor mij. Zodat ik in alle rust van mijn pensioen kan genieten. Maar voor mij heeft u dat vast wel over.................. toch?

Graaf van Egmont | 07-06-10 | 20:46

Graaf van Egmont | 07-06-10 | 20:44
ROFLLOL! +1 voor de scherpte.

Krachtmeester | 07-06-10 | 20:44

Graaf van Egmont | 07-06-10 | 20:28

Mijn waarde graaf, u hebt geheel gelijk. Mijn schrijftaal hier is allerbelabberst. Het is ook zo bedoeld, althans geschreven vanuit een eerste opwelling snel en direct zonder veel nadenken en zonder goed te herlezen waarmee weliswaar de spelling veronachtzaamd wordt maar de directe reactie, het raguursel ansich dat is, meer kracht bijzet en in zekere zin een weerspeigeling is van een meta-niveau van de Nederlandsche taal.
Edoch zeer bedankt voor het signaal. Ik ga soms inderdaad wel te ver, Gelukkig ben ik nog niet weggejorist maar je weet het nooit, dus ik beloof hierbij plechtig dat ik mijnen ende best zal doen om den Nederlandschen taal niet teveel geweld aan te doen.

ecologiste | 07-06-10 | 20:44

Oh had even door moeten lezen, sorry chiant.

repulse | 07-06-10 | 20:44

@Graaf van Egmont | 07-06-10 | 20:41
hulde, laatst weer een jeugdvriend na 30 jaar terug gezien, heeft hetzelfde gedaan. respect!

wilikniet | 07-06-10 | 20:44

seven | 07-06-10 | 20:42
Allemaal leuk IRL als je jong bent. Ik doe dat allemaal virtueel nu. Kan ik er nog eens over opscheppen.

Graaf van Egmont | 07-06-10 | 20:44

wilikniet | 07-06-10 | 20:42
Het geheim: 2 kipfillets.

Teun van het Tuinpad | 07-06-10 | 20:43

baatstra | 07-06-10 | 20:29
Lol gesproken als een echte socialist, stupide en stompzinnig. Een keer te vaak een pump op je knerret gehad?
Kleiner maken van de overheid opend per definitie de deuren voor investeerders en echt geld inplaats van dat je je eigen onvermogen overdraagt aan je kinderen.

repulse | 07-06-10 | 20:43

Rammstein | 07-06-10 | 20:33
OT christus wat een tieten op ned1
On Topic heeft u niet zo'n usb wenskastje uit startrek: lagavulin met ijs. zzzzzzz en het is er?

wilikniet | 07-06-10 | 20:42

Parsons | 07-06-10 | 20:40
Oei! Denemarken uit of thuis........ altijd moeilijk. Ik denk dat ze gaan verliezen.

Graaf van Egmont | 07-06-10 | 20:42

En u en ik maar blijven werken..... de linkse kliek ziet ons het liefst tot 75 jaar werken! En voor Wie ?????????

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vooral Marokko is belangrijk, omdat 85 van de circa 100 miljoen euro aan uitkeringen die jaarlijks worden verstrekt aan mensen in het buitenland daar naartoe gaat.
Nederland heeft met Marokko een overeenkomst om te kunnen controleren of iemand die daar naartoe is verhuisd recht heeft op een uitkering. Een EU-afspraak dreigde die overeenkomst te doorkruisen.

www.nu.nl/economie/2264454/controle-ex...

Pappie | 07-06-10 | 20:42

Rammstein | 07-06-10 | 20:33
Er wordt hier een partij virtueel geschranst, gezopen en wat af geneuqt. Snap ik niets van, is IRL allemaal veel veel leuker. ;)

seven | 07-06-10 | 20:42

@Teun van het Tuinpad | 07-06-10 | 20:40
Same here. *bank*

Parsons | 07-06-10 | 20:41

wilikniet | 07-06-10 | 20:38
Nee ik ben een echte autodidact. Ik wilde niet deugen op school. Althans volgens mijn ouders en de leraren. Maar die waren bevooroordeeld vond ik toen al.

Graaf van Egmont | 07-06-10 | 20:41

@Graaf van Egmont | 07-06-10 | 20:39
Denemarken.

Parsons | 07-06-10 | 20:40

Bravo Two Zero | 07-06-10 | 20:35

Inderdaad, ongelooflijk! Overal in huis stinkende, bruine strepen. Als ik ooit ontvoerd zou worden, kon ze gewoon op de geur afgaan om me terug te vinden. Al zat ik in Paraguay.

Trumple | 07-06-10 | 20:40

Thanks @ Jackanders
*Gijp kijken gaat*
-out-

Teun van het Tuinpad | 07-06-10 | 20:40

ecologiste | 07-06-10 | 20:35
Dat soort mensen tref je bij elke partij. Het zegt dus niets.
Clinton werd ook gezien als die gezellige buurman waarmee je luid lachend kon BBQ-en. Maar hij was qua succesvol beleid een doorsnee presidentje.

Krachtmeester | 07-06-10 | 20:39

@Girolamo91 | 07-06-10 | 20:35
Woensdag is volgens de joods-christelijk-humanistische cultuur gewoon gehaktdag hoor.

Chiant | 07-06-10 | 20:39

Parsons | 07-06-10 | 20:34
We gaan het zien. tegen wie moeten we/zij?

Graaf van Egmont | 07-06-10 | 20:39

@Graaf van Egmont | 07-06-10 | 20:32
*met knipoog* sociale academie wel afgemaakt?

wilikniet | 07-06-10 | 20:38

Rammstein | 07-06-10 | 20:33
Ik ga wel altijd bij mijn pc staan wachten als er een biertje wordt aangeboden. Zo vaak overkomt me dat niet.

Graaf van Egmont | 07-06-10 | 20:37

baatstra | 07-06-10 | 20:29 ,
ambtenarenbaantjes creeeren levert niets op, dat kost alleen maar.
En dat moet dus weer betaald worden door de mensen met een echte baan.

flunkerT | 07-06-10 | 20:37

@Dilis12 | 07-06-10 | 20:31
gottpgod man (vrouw), lees eens na voordat u op de post knop drukt. als expat weet ik hoe het normaal werkt in europa. je leert de taal, houd je aan de gewoontes en act zoveel mogelijk als en autochtoon. dit werkt het beste. hier in 0039 kom je nergens zonder de taal. niets, maar ook helemaal niets. geen uitkering of wat dan ook. waarom in 0031 dan wel? en alleen mensen uit +3171 eten op 2 october hutspot, en zeker niet in de zomer. en armoede in europa? houdt toch gvd op! het is een euroland (bijna toch?)!!!

wilikniet | 07-06-10 | 20:37

@baatstra | 07-06-10 | 20:29
Vreemde redeneringen over economische groei hou jij erop na. Snijden in overheidsuitgaven, ambtenaren en regelgeving leidt tot lagere lasten, minder regels en dus meer ondernemerschap en dus meer werkgelegenheid en dus meer economische groei.
Probleem van linksmensen is dat ze -heel asociaal- het kapitaal van de toekomstige generaties aan het uitgeven en verbrassen zijn door niet te snijden in de overheidsuitgaven, maar de lasten te verhogen en staatsschuld op te laten lopen.
Dat is ronduit egoïstisch en kan en wil ik niet uitleggen aan mijn (achter-)kleinkinderen.

Chiant | 07-06-10 | 20:36

@Trumple | 07-06-10 | 20:32
Zo, over dat antwoord heb je lang moeten denken!?
Wat een troep heeft jouw moeder trouwens dan gehad toen jij klein was!!

Bravo Two Zero | 07-06-10 | 20:35

Woensdag = Geert

Girolamo91 | 07-06-10 | 20:35

Na lang wikken en wegen ben ik er eindelijk uit : Pechtold was voor mij de beste vanavond.

Zo, en nu lekker naar voetbal-geouwehoer kijken.
Toedels.

Jackanders | 07-06-10 | 20:35

Is een dubbele paspoort de tweedeling van Nederland?

ONS | 07-06-10 | 20:35

Krachtmeester | 07-06-10 | 20:25
In ieder geval dat je met Roemers gezellig een biertje kunt drinken en dat is voor mij helegaar dus WEL belangrijk. Weet u wel aan de bar en een open gesprek? Sociaal bezig zijn, jezelf bloot te durven geven? even uit dat condominiumm komen even uit die veilige villawijk mischien wel opgebouwd uit remote control machtspelletjesmoneymakerij en toevallig niet vanuit zelluf hard werkende mensen met echte waardevolle technologische inventiviteit maar dus meer vanuit anderen onder druk zettende managers of met aandelen schuivende kapitalisten van his uit of gewoon huisjesmelkende scrooge typetjes ?

ecologiste | 07-06-10 | 20:35

@Graaf van Egmont | 07-06-10 | 20:33
Je maakt mij de pis niet lauw! Tenzij we maandag verliezen. Zei ik we? In dat geval bedoel ik ze. We kunnen alleen maar winnen.

Parsons | 07-06-10 | 20:34

ZDEV | 07-06-10 | 19:08
*chriet titulaar stem*
met deze draagbare telefoon van het Amerikaanse bedrijf Appel kunt u straks videobellen

ZDEV | 07-06-10 | 20:33

wilikniet | 07-06-10 | 20:27
Vir-tu-eel.
Man man man, als iemand je hier een biertje wil geven, sta je dan ook bij je peecee op een écht biertje te wachten ?
Kaats, bal, usw usw.

Rammstein | 07-06-10 | 20:33

Parsons | 07-06-10 | 20:29
Oh, dan kom ik vrijdag wel weer terug. Van voetbal heb ik ook geen verstand, maar er zal dan vast wel een fervente Oranjeaanhanger op te naaien zijn.

Graaf van Egmont | 07-06-10 | 20:33

Staatsschuld 2023 vvd 275 mrd, en bij pvda 450mrd max zelfs 500mrd cpb pagina 19 twitpic.com/1utt8k

Ps p basis van pure cpb cijfers. Tekorten laten oplopen en aflossen van schuld uitstellen (pvda) kost rente op rente op rente extra.
(blauw vvd, groen cda, rood pvda (pvda 2x incl de dure aow draai)

seven | 07-06-10 | 20:33

Bravo Two Zero | 07-06-10 | 20:05

Ik loop pas in een luier rond als mijn prostaat ergens rond mijn 80e het genoeg vindt geweest, dus dan was die 6 jaar wachten tot jij mag stemmen wel een héél voorzichtige schatting. Foutje van mijn kant.

Trumple | 07-06-10 | 20:32

@baatstra | 07-06-10 | 20:29
Ja, gewoon doorgaan met geld uitgeven dat we niet hebben. Prima keuzes maak je.

Parsons | 07-06-10 | 20:32

wilikniet | 07-06-10 | 20:29
Ik ben zelf ook zo'n rooie rakker maar ik schrijf toch echt goed nederlands me dunkt.

Graaf van Egmont | 07-06-10 | 20:32

@fuckje | 07-06-10 | 20:30
is goed :-)

wilikniet | 07-06-10 | 20:31

Beste Twentserealist en wilikniet,

Bij deze is mijn mededeling niet eenmalig. Leuk idee dat Polen verward met het afnemen van een Nederlandspaspoort. Polen is lid van de E.U. en dus vrij om te komen en te gaan waar en wanneer ze maar willen. Dit probleem is niet op te lossen met een Nederlandspaspoort. Daarnaast vind ik het krom enkel vanuit ons (Nederlands) gezichtspunt te denken. Wij weten niet wat echte armoede is en wij weten niet hoe het voelt om honger te hebben. Ook weten wij niet hoe het voelt te moeten vluchten uit je geboorteland, omdat er een oorlog is. Mogen die mensen nog het recht hebben om van hun geboorteland te houden en dit te idealiseren. Hiermee zeggen ze niet dat ze ontevreden zijn over Nederland. Dat is de invulling die mensen zoals jullie eraan geven.
Natuurlijk spreek ik nu niet de criminaliteit goed, maar zo zijn niet alle Poolse mensen. Daarnaast leven zij in een andere wereld dan wij leven. Bijna iedere Nederlander eet rond vijf hutspot en dat mag niet zeggen voor iedere Pool.

Dilis12 | 07-06-10 | 20:31

Zit Maurice hier ook de stemmen te fucken. Want hoe kan het anders dat de pvda nog steeds bijna 800 stemmen heeft op onze poll.

Rooie2005 | 07-06-10 | 20:31

@wilikniet |20:28
Nee, Mark wilikniet

fuckje | 07-06-10 | 20:30

@Graaf van Egmont | 07-06-10 | 20:18
Ja, en morgen nog eens 3 uur non stop. En dan woensdag de hele avond over de uitslag. Donderdag een rustdag en vanaf vrijdag lullen we 4 weken lang over voetbal.

Parsons | 07-06-10 | 20:29

Beurzen zullen dramatisch dalen komende tijd.... Duitsland gaat in 4 jaar 80 miljard bezuinigen,slecht voor de economie en asociaal.De bonden hebben
betogingen aangekondigd in Stuttgart, Berlijn en andere grote steden. De coalitie van christendemocraten en liberalen wil in vier jaar 80 miljard euro bezuinigen op sociale zekerheid, ambtenaren en de krijgsmacht.Subsidies
en belastingkortingen worden geschrapt.

Daar groeit geen enkele economie meer bij.
Krijgen de grootste recessie ever en groot banenverlies komende jaren.
Maak je borst maar nat.
Hoe harder bezuinigen hoe funester.

baatstra | 07-06-10 | 20:29

@Graaf van Egmont | 07-06-10 | 20:28
ecologiste misschien wel socialiste?

wilikniet | 07-06-10 | 20:29

Ik zou wel eens een avondje willen stappen met Roemer en Brinkman, heel gezellig.

King Kermis | 07-06-10 | 20:28

@Vindefin | 07-06-10 | 20:06
Fleur is inderdaad een goede gesprekspartner. En ik zou wel eens een indringend interview met Sabine willen voeren. Of een diepgaande discussie met Mei Li. Of een pregnante polemiek met Jeanine. Of een behartigend betoog met Mariko.
Zo zie je maar weer, ik sta voor alle partijen open.
Het leukste van alles zou desalniettemin een vurige forumdiscussie zijn!
(dat was weer even voldoende alliteratie voor vanavond)

Chiant | 07-06-10 | 20:28

@fuckje | 07-06-10 | 20:25
no offense, point taken. toch mark woensdag?

wilikniet | 07-06-10 | 20:28

CDA en PvdA willen ons maar doen vergeten wie het startsein hebben gegeven om onze portemonnee leeg te roven om (zogenaamd) de banken overeind te houden. Maar dat gaat straks gewoon door, zeker als de VVD weer mee gaat doen. Uw stem telt alleen vóór de verkiezingen. Daarna business as usual.

Bedotje | 07-06-10 | 20:28

Hey Baatstra, jij heb op Cohen gestemd #1vdebat? Ik op Wilders. Jouw stem tegen die van mij is +-0 #eenvandaagopinipanel *fuk joe naroept*

Stroopdoos | 07-06-10 | 20:28

@Dilis12 | 07-06-10 | 20:17
En daar heb je speciaal een account voor aangemaakt?

Parsons | 07-06-10 | 20:28

ecologiste | 07-06-10 | 20:25
Had je niet beter hier op staatskosten Nederlands kunnen leren schrijven en dan pas je gaan verdiepen in andere talen. Lees ff na aub.

Graaf van Egmont | 07-06-10 | 20:28

Trouwens, Job Cohen verwees naar Keynes als ideaal economisch model in het debat. Was het beleid van George W. Bush niet ook Keyniaans? Ik ben in de war!

Het_leuke_zuiden | 07-06-10 | 20:28

@Rammstein | 07-06-10 | 20:23
@Stroopdoos | 07-06-10 | 20:24
ho ho, hoe zou u reageren met een naaldhak in uw oog?

wilikniet | 07-06-10 | 20:27

Wat is daar schandelijk aan?
mark twain | 07-06-10 | 18:55
Omdat vele moslims er niet achter staan dat fundamentalisten doen wat ze doen
baatstra | 07-06-10 | 18:57
Ik heb never een Imam of moslimorganisatie (nat/int) of de Nederlandse Moslim gemeenschap hysteries straat opzien gaan zoals bij de Cartonisten, nadat Moslimbroeders ONDER ELKAAR bij een bomaanslag zoals laatst in Irak 2 aanslagen 150 onschuldige Moslimbroeder vrouwen en kinderen hebben opgeblazen!
WEL VREEMD!

ONS | 07-06-10 | 20:26

@fleurtje | 07-06-10 | 20:18
Kijk er zijn nog wel mensen waar ik mee kan praten!!
+1 voor jou.

Bravo Two Zero | 07-06-10 | 20:26

baatstra | 07-06-10 | 20:20
Waar komt plotklaps die humor om te lachen vandaan?
*Koffie van beeldscherm veegt*

La Vie En Rose | 07-06-10 | 20:25

Hallo Iedereen/ allemaal,
Mijn lijstje van 19:46u was niet mijn voorkeurslijst, maar de uitslag van 1 vandaag.

fuckje | 07-06-10 | 20:25

Hoe je ook tegen de ideeën van de SP aankijkt, het blijft een sociale en gezellige kerel waar het volgens mij goed bier mee drinken is.

kersenflap | 07-06-10 | 20:23

Met Haider kon je ook gezellig bier drinken. Wat zegt dat nou? He-le-gaar niks.

Krachtmeester | 07-06-10 | 20:25

Dilis12 | 07-06-10 | 20:17

U begrijpt het niet. Gedane zaken kunnen wel degelijk gekeerd worden, immers men wil toch ook van 65 naar 67 in de AOW om maar een voorbeeld te noemen?
Ik heb vaker in het buitenland gewerkt en daarvoor meerdere talen leren speken op eigen kosten en in die landen bijgedragen aan verbetering va het welzijn van mens en maatschappij en er belasting betaald. maar ik heb nog nooit financiële ondersteuning gekregen voor niets doen en wanneer er geen werk was heb ik niets gekregen en ben weer terug gegaan naar eigen land en ik ben nooit tekeer gegaan tegen de inwoners van die landen en heb er niet gestolen, ingebroken, verkracht gestoken en geschoten en gefraudeerd. maar kennelijk mogen er wel 100.000-en in NL wel die verbiden dingen doen en toch nig financiele ondersteuning krijgen. Schei toh uit idioot of gebruik je verstand man. Snap je dan net dat we besodemieterd worden door een hopeloos stel ambtenaren en politici die zelluf hun zeken dik zitten te vullen en volledig maling heben aan de toekomst van ons land? Ik kots op die lui ik veracht ze ik zou willen dat ze in mijn schoenen zouden staan al was het maar voor 1 week.

ecologiste | 07-06-10 | 20:25

En dan durft zo'n presentatortje van een Pieter Jan Hagens doodleuk te zeggen: "En dan gaan we nu over tot het belangrijkste item van deze verkiezingen 'hoe gaan we de crisis tegegemoet'." En dat zegt dat knakkertje van een Hagens dan zonder blikken of blozen, na het vuurgevecht tussen Cohen en Wilders betreffende het item 'integratie'. Puh Pieter Jan Hagens. Menneertje probeert een beetje de hele natie te vertellen wat wel of niet belangrijk is. Dat bepaal ik nog altijd zelf. En integratie staat samen met veiligheid bij mij als hoogste op de lijst. Dan een hele tijd niets. Daarna komt de crisis. En over het milieu wil ik het dezer dagen helemaal niet hebben. Dat is pas aan de beurt als al die andere shit is opgelost. Ik was nog aan het twijfelen, maar nu weet ik het zeker.

NielsJE1971 | 07-06-10 | 20:24

@baatstra | 07-06-10 | 20:20
en zo niet anoniem, LaVieEnRose staat niet alleen hoor baatstra *zoekt veiligheidsschoen met stalen neus*. gekheid, verfoei al geweld, ook verbaal

wilikniet | 07-06-10 | 20:24

baatstra | 07-06-10 | 20:20 Huilbaby.

Stroopdoos | 07-06-10 | 20:24

baatstra | 07-06-10 | 20:20
Stel je effe niet zo aan, wijf.

Rammstein | 07-06-10 | 20:23

Kijk die ratten van dwdd maken Rutte nog even zwart aan het einde!!
De vieze rooie rakkers!!

Bravo Two Zero | 07-06-10 | 20:23

Aan Roemer zou ik vragen of hij op mijn feestje komt. Aan Wilders of hij het land wil besturen.
Vindefin | 07-06-10 | 20:00

Héél mooi gesproken!
Hoe je ook tegen de ideeën van de SP aankijkt, het blijft een sociale en gezellige kerel waar het volgens mij goed bier mee drinken is.

kersenflap | 07-06-10 | 20:23

baatstra | 07-06-10 | 20:20
hee hou je koest man.
ze bedoeld het niet zo.

bjusterbaarlik | 07-06-10 | 20:22

La Vie En Rose | 07-06-10 | 20:03
Beter laat dan nooit: ge voor schiedenislessen plakt.

La Vie En Rose | 07-06-10 | 20:21

*Het zat is, pumps pakt en met naaldhak Blaatstra virtueel vol in het gelaat treft*
In de realiteit zoude ik ook niet voor zo een daad terugdeinzen, maar dit terzijde.

La Vie En Rose | 07-06-10 | 19:43

Zullen we eens even onthouden
Denkt u anoniem te kunnen blijven met zo'n opmerking?

baatstra | 07-06-10 | 20:20

OT
Mirjam kan in ieder geval beter zingen.
In vergelijking met die andere mevrouw.

Teun van het Tuinpad | 07-06-10 | 20:20

Geert wordt dus ook de winnaar van de verkiezingen en niet alleen van dit debat.

de (s)linkse trucendoos van de (s)linkse media gaat niet werken en het manipuleren van de kiezer met de peilingen van al die idioten,die zich ook weer eens belangrijk hebben mogen voelen,werkt ook niet.
ideale schoonzoon rutte valt straks ook van het kunstmatig gecrëerde voetstuk.

let maar op.

S.Hole | 07-06-10 | 20:20

La Vie En Rose | 07-06-10 | 20:13
Wat kan mij die kat nou boeien? Hij mag kijken ook heur!
baatstra | 07-06-10 | 20:15
Oh.. joepie..
La Vie En Rose | 07-06-10 | 20:15
Harder slaan volgende keer.

repulse | 07-06-10 | 20:20

@Dilis12 | 07-06-10 | 20:17
ik begrijp (en hoop) dat uw bijdrage eenmalig was? dank u en prettige avond verder.

wilikniet | 07-06-10 | 20:20

Garret Weldon | 07-06-10 | 20:17
Daar is geen velletje alu-folie van gelogen.

Teun van het Tuinpad | 07-06-10 | 20:19

Stem VVD, was het maar om Cohen te stoppen...
Stem strategisch dus ff niet PVV
Ik slaap 700 nachten niet meer als Cohen mag uitnodigen...
Red me..

Naaldhak | 07-06-10 | 20:19

@avalonicus | 07-06-10 | 20:12

Ik heb nog een veel betere oplossing: *Laat Jezus terugkeren op Aarde*

Arend Jan B. | 07-06-10 | 20:19

Krijgen we nou na elk tv debat een avondvullend topic, waarbij ik precies kan plempen wat ik gisteren ook al deed. Net als alle andere reaguurders?

Graaf van Egmont | 07-06-10 | 20:18

Bravo Two Zero | 07-06-10 | 20:11
+1 voor jou,Die vieze Vara,en de VI geven dit stuk vuil een platvorm,totale zelfbevlekking bij die flut omroep,er zit avond aan avond de zelfde linkse kliek te gieren om d'r eigen linkse grapjes.Hoop dat ze vreselijk bakzijl halen met de PVDA,en er eens goed gehakt gaat worden in het omroepbestel.Laten ze het eens zonder subsidie doen,even kijken of ze rechts nog zo afvallen,als ze er zelf van afhankelijk worden.

fleurtje | 07-06-10 | 20:18

Teun van het Tuinpad | 07-06-10 | 20:17
Au, au, au...
*Krijgt neigingen tot automutulatie

Dolle Dries | 07-06-10 | 20:18

De Hond is een linkse rat. De grote peilbureaus hebben al sinds jaar en dag bureau-overleg om te zorgen dat de verschillen niet te groot worden. Reken maar dat Synovate (die in opdracht van de NOS en de VARA peilt) en De Hond (gast aan tafel bij DWDD) afspraken hebben gemaakt over hoe ze de PVDA het best in de markt kunnen zetten. En hoe Wilders buitenspel te zetten. Vanavond hoorde ik die politicoloog Krouwel (met z'n Kieskompas) orakelen dat de PVV niet kan meeregeren want de PVV is volgens hem tegen hervormingen dus die mag van Krouwel niet meedoen. De kijker en de luisteraar en de lezer MOET doordrongen worden van de linkse gedachte dat de PVV niet deugt en vooral niet mag meeregeren. In de hoop dat de kiezer aan het twijfelen slaat en dan maar voor de VVD gaat. Daarom stond de VVD vanuit het niets zo hoog in de peilingen bij De Hond en Synovate. Om de rechtse kiezer weg te lokken bij de PVV. De VVD is nl een tandeloze tijger die na de verkiezingen gewoon zaken gaat doen met de PVDA. Iedereen die VVD stemt om Cohen uit het volgende kabinet te houden komt 10 juni bedrogen uit. Want Rutte gaat NIET met de PVV tenzij de PVV de grootste wordt. Rutte klinkt net als Balkenende toen in debat met Bos. 'U liegt en u draait'. En vervolgens lagen ze samen in bed. Dat gaat nu gewoon weer gebeuren. Gegarandeerd.

Garret Weldon | 07-06-10 | 20:17

tenenkromende tv op holland 3

bjusterbaarlik | 07-06-10 | 20:17

@rsd87-- | 07-06-10 | 20:15
mooi leermoment toch? poepze :-)

wilikniet | 07-06-10 | 20:17

Bjusterbaarlik

Niet alleen de campings. Op grote schaal worden net over de grenzen van ons land langs de snelwegen door vooral Polen en zigeuners uit de Balkanlanden, veel inbraken gepleegd en schuren van woningen leeggeroofd. De pakkans is nihil omdat vooral in de kleinere dorpen er 's nachts 1 patrouille-wagen op pad is die een gigantisch groot gebied dienen te bestrijken. Deze roversbendes zijn hier prima van op de hoogte en voor hen is Nederland 1 groot paradijs en luilekkerland.
Als de buit binnen is vertrekt men weer als een Poolse dief in de nacht via onze snelwegen de grens over waar toch geen controles zijn. Thuis op het Poolse of Bulgaarse platteland drinkt men een fles wodka op de goede afloop en ligt men in een deuk om de naiviteit die in dit land heerst en maakt men plannen om het volgende weekend weer in grote groepen deze kant op te komen.

@ Repulse

Correct.. paspoort afnemen dus. Wil je leven in dit land en maak je gebruik van alle sociale voorzieningen dan dien je een keuze te maken. En voor degene die dat niet willen.. men hoeft niet te blijven... we leven in een vrij land en iedereen mag gaan en staan waar men wil. Als men denkt dat het in het land van herkomst beter is dan lever je NL-paspoort maar weer in en ga heen in vrede....

TwentseRealist | 07-06-10 | 20:17

OT
Zingende politica.
*kuch*

Teun van het Tuinpad | 07-06-10 | 20:17

rsd87-- | 07-06-10 | 20:09

Rottenberg is de vleeschgeworden PvdA en zijn naam doet de partij volledig eer aan. Inderdaad zeer walgelijk verwerpelijk type NL-er waarvoor ik me altijd schaam in het buitenland.

ecologiste | 07-06-10 | 20:17

Het valt me op dat velen op dit forum zo pro Wilders en anti- buitenlanders/ Islam zijn. Het is niet aan ons om het Nederlandse paspoort af te nemen van iemand die twee paspoorten heeft. Wij hebben het immers al gegeven en gedane zaken nemen geen keer. Door jullie "frustratie" jegens buitenlanders worden de goede en geïntegreerde buitenlanders vergeten. Die zijn er veel meer dan de mensen waar jullie het over hebben. Ik zou zeggen breng eens een bezoek en verschillende buitenlanders, ga eens wat meer in de samenleving staan. Het is niet de schuld van de buitenlander dat we in een economische crisis zitten of dat er Nederlandse werkloze/ arme zijn en om die redenen mogen wij de buitenlander geen zondebok van onze samenleving maken. Wilders is goed in onnrust stoken en het praten in sprookjes, maar de realiteit is dat we met mensen te maken hebben die hier wonen en dat ze hier zullen blijven.

Vriendelijke groet!

Dilis12 | 07-06-10 | 20:17

Bos Hout | 07-06-10 | 20:13
baatstra speelt momenteel hangende spits.

Teun van het Tuinpad | 07-06-10 | 20:16

Het staatsjournaal zwijgt over de winnaar. Dat is wel vreemd. Ook op teletekst is er niks over te vinden.

fjordman | 07-06-10 | 20:15

Jokkebrok | 07-06-10 | 20:08
Is nog aan het bijkomen, zie: La Vie En Rose | 07-06-10 | 19:43

La Vie En Rose | 07-06-10 | 20:15

@wilikniet
Ja ik zie de gelijkenis maar dan vind ik Mart wel wat beter te pruimen.
Waarom kijk ik eigenlijk nog dwdd? Een groep Amsterdammers van de Pvda die zeggen hoe slecht de PVV wel niet is en dan nog maar niets gezegt over het publiek. Die mensen vinden zichzelf 'de norm'. Ik moet poepen daarvan.

rsd87-- | 07-06-10 | 20:15

Waar is Baatstra ? :)

Jokkebrok | 07-06-10 | 20:08

Hier

baatstra | 07-06-10 | 20:15

Het verschil tussen COHEN en WILDERS........ Wilders in een kogelvrijvest Cohen in het strakke pak!
"Leve het land van het vrije woord en de Rechtstaat Nederland"!
ONS | 07-06-10 | 20:09
.
.
Meer woorden zijn er niet nodig. Hulde

Pipo de klooner | 07-06-10 | 20:15

Zit niet te kijken, maar wie leidt er qua balbezit?

Bos Hout | 07-06-10 | 20:13

repulse | 07-06-10 | 20:02
Godallemachtig zeg, krijg ik ook nog een oneerbaar voorstel voor de kiezen.
Jij denkt zeker Als de Kat van huis is....;)
*gniffelt en repulse kushandje toewerpt*

La Vie En Rose | 07-06-10 | 20:13

Halsema zei weer dat Wilders niet met oplossingen komt... Wilders is juist één van de weinigen die wel met veel oplossingen komt.

avalonicus | 07-06-10 | 20:12

Wanneer gaat die Nico Dijkshoorn eens dood?

Bravo Two Zero | 07-06-10 | 20:11

@rsd87-- | 07-06-10 | 20:09
wie denkt hij dat hij is. Mart Smeets?

wilikniet | 07-06-10 | 20:10

Jokkebrok | 07-06-10 | 20:08
*de krant de volgende dagen in de gaten houd*

bjusterbaarlik | 07-06-10 | 20:10

Het verschil tussen COHEN en WILDERS........ Wilders in een kogelvrijvest Cohen in het strakke pak!
"Leve het land van het vrije woord en de Rechtstaat Nederland"!

ONS | 07-06-10 | 20:09

Jokkebrok | 07-06-10 | 20:08

die zit op spitsnieuws te lezen dat hij gelijk had
en dat wilders ook volgens het panel de beste was

john-m | 07-06-10 | 20:09

Jokkebrok | 07-06-10 | 20:08
Jobje thee drinken

KipNugget | 07-06-10 | 20:09

Die Rottenberg bij dwdd is zo'n walgelijke zelfingenome betweter he, wie denkt hij dat hij is. Hij denkt dat hij aan de top van de voedselketen staat. Beetje linkse propaganda spuien van het belastinggeld.

rsd87-- | 07-06-10 | 20:09

Mark Rutte is eigenlijk de moderne Joop den Uijl: hij liegt ook alles bij elkaar wat los en vast zit.

Arend Jan B. | 07-06-10 | 20:08

Waar is Baatstra ? :)

Jokkebrok | 07-06-10 | 20:08

Kortom: een uitermate niets zeggende en vooral korte wanvertoning die de naam debat niet waardig is. Helemaal door incapabele debatleiders die er duidelijk niets van begrepen... Jammer.

Herr von Dapeau | 07-06-10 | 20:07

als dwdd straks afgelopen is moeten we natuurlijk wel een nieuw topic.
anders hebben we helemaal niets meer te zeiken.

bjusterbaarlik | 07-06-10 | 20:07

Chiant | 07-06-10 | 20:02
Die had ik 10 jaar geleden wel gebeld als iedereen weer de deur uit was. Nu ga ik voor een goed gesprek met Fleurtje.

Vindefin | 07-06-10 | 20:06

@ecologiste | 07-06-10 | 20:02
prem? *levert weggejorist en opgerot op*

wilikniet | 07-06-10 | 20:05

@Trumple | 07-06-10 | 19:46
Ja sorry hij bleef hangen!
Maar ik mocht al stemmen toen jij nog in een luier rond liep!!
Gegroet

Bravo Two Zero | 07-06-10 | 20:05

@ecologiste | 07-06-10 | 20:02
Heb compassie!
Die mensen zijn straks allemaal hun HRA kwijt, worden opgezadeld met een 60% tarief inkomstenbelasting, moeten daar te gast zijn en discussiëren tot hun 67e, hun kinderen moeten gaan lenen voor een studie, etc.
Dat zal bij de komende salarisonderhandelingen natuurlijk wel ter tafel komen...

Chiant | 07-06-10 | 20:05

En dan zie je bij de vara maurice de hondt weer zitten die zegt dat de uitslag niet klopt. Nee, als Wilders wint dan klopt het weer niet. Alleen als je vriend Cohen wint wel? En daar zat Pechtold ook weer... Bah, wat een irritante man.

fjordman | 07-06-10 | 20:04

Weet je wat me leuk lijkt?
Je gaat een oproep doen in een kansenwijk met Marokkanen met een mystery guest.
Op het moment supreme komt er een grote kubus en daar komt Wilders uit.
Lijkt me gewoon lachen.

kleingrutter | 07-06-10 | 20:04

@Chiant | 07-06-10 | 19:59
voor uw informatie, was dit al de 4e keer in 8 jaar :-) 0031 begint steeds meer op 0039 te lijken, hoewel de kabinetten hier steeds langer zitten :-( maar op uw vraag, lijst 5

wilikniet | 07-06-10 | 20:04

Chiant | 07-06-10 | 19:49
Een Engel zoals ik kan ook weleens haar geduld verliezen.;) Dat heeft niets met eventueel gemiste schiedenislessen dan wel met links of rechts te maken. Hoewel.. mijn roots liggen ter linkerzijde van het politiek establishment, dat dan weer wel.
Zou het dan toch.....

La Vie En Rose | 07-06-10 | 20:03

La Vie En Rose | 07-06-10 | 19:43
*gniffelt*
Neuqen?

repulse | 07-06-10 | 20:02

@Vindefin | 07-06-10 | 20:00
En Femke dan?

Chiant | 07-06-10 | 20:02

Bij DWDD zitten allemaal gasten van meer dan een ton per jaar het debat te bespreken, jajaja de VARA. Prem is de meest te pruimen gast.

ecologiste | 07-06-10 | 20:02

LOL@Vindefin | 07-06-10 | 20:00

Chiant | 07-06-10 | 20:01

TwentseRealist | 07-06-10 | 19:55
Het is het meest logische om eerst de problematiek die % en in absolute getallen het hoogst is. Ook is het marokkanen probleem het gemakkelijkst op te lossen.
De belangrijktse opzet is dat je iemand niet statenloos mag maken, maar iemand die twee paspoorten heeft, mag je dus wel het nederlandse afnemen.

repulse | 07-06-10 | 20:01

Ik stem voor een poll, waar ik/we kunnen aangeven wie er niet de grootste mag worden. Dat Voor stemmen dat weet ik nu wel. Doe is wat anders.
Mijn lijst voor de uitzending op TV:

1.Rutte
2.Wilders (wel altijd hetzelfde maar het is duidelijk)
3.Roemer (maar minder als zijn eerste optreden)
4.Balkie (vreselijk dat terechtwijzen richting Rutte)
5.Halsema (Bitch)
6.Cohen (Niks zeggenende ouwe man)

Rooie2005 | 07-06-10 | 20:01

@bjusterbaarlik | 07-06-10 | 19:58
ere wie ere toekomt. heb (door mijn werk) een bloedhekel gekregen aan polen, maar dit waren ieren

wilikniet | 07-06-10 | 20:00

Aan Roemer zou ik vragen of hij op mijn feestje komt. Aan Wilders of hij het land wil besturen.

Vindefin | 07-06-10 | 20:00

ecologiste | 07-06-10 | 19:53
Ach wat heeft ons imago te verliezen in islamland? Wat hebben we uberhaubt te verliezen aan die landen. Nog een paar decennia doorgaan met de huidige immigratie getallen en we bevinden ons zelf in islamland..

baronbreekijzer | 07-06-10 | 19:59

@wilikniet | 07-06-10 | 19:56
Mwah, @Fuckje doet al heel lang Wilders heur. Maar als ik zo vrij mag wezen: waar heeft @wilikniet zijn vierjaarlijkse moment van inspraak naartoe laten gaan?

Chiant | 07-06-10 | 19:59

TwentseRealist | 07-06-10 | 19:55
correct
hoor de laatste tijd steeds vaker dat campings het doelwit zijn van vernielingen door onze poolse broeders die hier werken.
maken een puinhoop en vertrekken zonder te betalen.

bjusterbaarlik | 07-06-10 | 19:58

@fuckje | 07-06-10 | 19:46
Jij bent bevooroordeeld met je Wilders op één, net als ik overigens.

Barbatruuk! | 07-06-10 | 19:56

@Chiant | 07-06-10 | 19:51
ieder voor zichzelf, maar ben toch verbaasd: wilders op 1 bij fuckje? (btw, wonend in het buitenland heb ik al gestemd)

wilikniet | 07-06-10 | 19:56

Wilders zou er verstandig aan doen iets minder de islam aan te vallen en eens wat meer te wijzen naar de criminele buitenlanders in zijn algemeenheid. Dus ook de Antillianen, Kaap-Verdianen en vooral de grote groepen uit het voomalige Oost-blok die nu met duizenden tegelijk onze grenzen oversteken om complete rooftochten te houden in onze dorpen en steden. Met onmiddelijke ingang moet de overheid de grenscontroles weer in ere herstellen en alles wat hier illegaal rondloopt terug naar land van herkomst. Feit blijft dat allochtonen (of ze nu van Marokkaanse, Antilliaanse of Poolse herkomst zijn) voor een groot deel verantwoordelijk zijn voor de criminaliteitscijfers in ons land). 25 jaar geleden was ons land toch echt een stuk veiliger....

TwentseRealist | 07-06-10 | 19:55

ecologiste | 07-06-10 | 19:53
Werd je vaak gepest?

sjaakdeslinksesul | 07-06-10 | 19:54

volop verbazing bij dwdd over de winnaar geert.
proberen het nog een andere wending te geven maar tevergeefs

bjusterbaarlik | 07-06-10 | 19:53

Garret Weldon | 07-06-10 | 19:37

Dat is inderdaad geheel waar. Het is een grot probleem dat verder niemand iets lijkt te willen doen, ze willen hun handen er niet aan branden maar het leidt uiteindelijk tot het failliet van NL. Toch is het ook een probleem dat Wilders NL een slecht imago bezorgd in Islamland en dat kan ons uiteindelijk zwar parten spelen. Er zou veel meer solidariteit moeten zijn en veel minder rattengedag zowel in NL als in EU. Maar ja het begint al op de kleurrschool. Vaal is er eentje de klos en de goegemeente blijft erbij die persoon mikpunt te laten zijn van hun geschimp. Dat is typisch burgerlijke klootjesvolkmentatliteit waar NL vol mee is

ecologiste | 07-06-10 | 19:53

@fuckje | 07-06-10 | 19:46
Op Spitsnieuws doen ze ook wel eens polls.
Daar hecht ik nog meer waarde aan.

Chiant | 07-06-10 | 19:51

@baatstra | 07-06-10 | 19:33
Heb je voldoende zakdoeken klaarliggen voor 9 en 10 juni?
PTSS-intake consult bij de psycholeaug al gepland voor 10 juni?
Al een accountje aangemaakt op emigreren.nl?

@La Vie En Rose | 07-06-10 | 19:43
Ho ho! Het aanwenden van geweld om je gelijk te halen is voorbehouden aan linksmensen. Geschiedenislessen gemist op school?

Chiant | 07-06-10 | 19:49

Gemist!, waar kan ik het terugzien?

Bill le Koek | 07-06-10 | 19:47

Paracetedrol | 07-06-10 | 19:44
kijk eens op holland 3

bjusterbaarlik | 07-06-10 | 19:47

Bravo Two Zero | 07-06-10 | 19:39

Als je niet weet hoe je fatsoenlijk de !-toets op het toetsenbord moet bedienen, heb ik het idee dat jij nog zo'n 6 jaar moet wachten voordat je mag stemmen.

Trumple | 07-06-10 | 19:46

bjusterbaarlik | 07-06-10 | 19:45
Mij best.

Teun van het Tuinpad | 07-06-10 | 19:46

Wilders heeft gewonnen,
Cohen 2,
Femke op 3,
Rutte staat 4,
Roemer 5,
en Balk 6.

fuckje | 07-06-10 | 19:46

En dan mogen morgen om 19.00 uur de ukkies nog wat stom gaan staan lullen. Ik hoop wel dat die eikel van een Pechthold over 4 jaar nog steeds met de 1e divisie moet meedoen. Was ook wel erg blij dat die gladjakker er nier bij was.

nightwish | 07-06-10 | 19:45

sorry teun vorig plempsel was voor
-edit | 07-06-10 | 19:41
*oefenen gaat met knippen plakken*

bjusterbaarlik | 07-06-10 | 19:45

Gelukkig was die zure harses van Pechtold er niet bij.

Paracetedrol | 07-06-10 | 19:44

Baatstra de Joran van deze draad.

Hanxie | 07-06-10 | 19:44

@ZDEV | 07-06-10 | 18:25
Goede argumenten! +1

avalonicus | 07-06-10 | 19:44

bjusterbaarlik | 07-06-10 | 19:43
Maar dan wel zonder 'w' .

Teun van het Tuinpad | 07-06-10 | 19:44

bjusterbaarlik | 07-06-10 | 19:43
Mij best.

Teun van het Tuinpad | 07-06-10 | 19:43

Toch altijd typisch dat in de zalen bij de NPO altijd voornamelijk linksdraaiend publiek zit (te oordelen naar het applaus) en achter de qwerty-klavieren van de internets vooral PVV-publiek zit (te oordelen naar de aftermath polls).

Chiant | 07-06-10 | 19:43

baatstra | 07-06-10 | 19:33
*Het zat is, pumps pakt en met naaldhak Blaatstra virtueel vol in het gelaat treft*
In de realiteit zoude ik ook niet voor zo een daad terugdeinzen, maar dit terzijde.

La Vie En Rose | 07-06-10 | 19:43

Teun van het Tuinpad | 07-06-10 | 19:40
volgende keer pakken we jouw.
oke ?

bjusterbaarlik | 07-06-10 | 19:43

@myself politicus

Koelie | 07-06-10 | 19:42

bjusterbaarlik | 07-06-10 | 19:41
Oké.

Teun van het Tuinpad | 07-06-10 | 19:42

@kleine pier | 07-06-10 | 19:39
Iedere policitus verkoopt praatjes.

Koelie | 07-06-10 | 19:42

@baatstra | 07-06-10 | 19:23
In welk parallel universum heb je naar het debat zitten kijken?

En-el Hak | 07-06-10 | 19:42

Even de reaguurderspanelen doorscannen. Het intelligente *kuch* smaldeel van de reaguurders heeft kennelijk besloten medereaguurder Baatstra te ad hominemmen. Als een paar eerstejaars VMBO-ertjes met z'n allen tegen die ene die nét even wat anders denkt.

Veel plezier ermee. Ik ga iets nuttigers doen.

-edit | 07-06-10 | 19:41

Teun van het Tuinpad | 07-06-10 | 19:40
neeee teun ..... niet doen

bjusterbaarlik | 07-06-10 | 19:41

@baatstra | 07-06-10 | 19:35
Álle andere internetfora?

Lets Kuttekrap | 07-06-10 | 19:41

RTL nieuws heeft het er maar moeilijk mee dat Wilders tot beste debater is gekozen. De eeuwige RTL dhimmies van de commercie tv.

Hanxie | 07-06-10 | 19:40

Rutte was het beste!!
Ook na de uitzending was hij heel sterk!!

Bravo Two Zero | 07-06-10 | 19:40

bjusterbaarlik | 07-06-10 | 19:39
Ik denk dat zelfs zijn of haar moeder..

Teun van het Tuinpad | 07-06-10 | 19:40

Kan ik ergens de herhaling zien?

Amsterdance | 07-06-10 | 19:39

Ik mag toch echt hopen dat de pvda NIET wint!!!!!!!!!!!!!!!!1
Rutte krijgt mijn stem zeker weten!!!

Bravo Two Zero | 07-06-10 | 19:39

Ik snap echt niet waarom mensen Wilders het beste vinden bij debatten. Als je op zijn standpunten stemt oké, maar als hij een vraag beantwoord geeft hij altijd een verkooppraatje voor zijn eigen partij. En vergeet vervolgens echt diep in te gaan op de standpunten.

kleine pier | 07-06-10 | 19:39

begin nu een beetje medelijden met Baatstra te krijgen.
er is vast wel iemand die van hem houd
*hart onder de riem steekt*

bjusterbaarlik | 07-06-10 | 19:39

@baatstra always
waar is u ineens??

wilikniet | 07-06-10 | 19:39

acher5658 | 07-06-10 | 19:36

Meer kun je dan ook niet betalen want je uitkering gaat eraan ........

doskabouter | 07-06-10 | 19:38

repulse | 07-06-10 | 19:04
Yep en zit tot onder zijn oksel in de aarsch van Job. Brrr

La Vie En Rose | 07-06-10 | 19:38

Grijs gedraaide plaat? Als Wilders het niet zegt, zegt NIEMAND het. Denk daar maar eens bij na. De invloed van de islam zal bij ongewijzigd beleid alleen maar toenemen. Wie gaat dit stoppen? Cohen? Balkenende? Roemer? Rutte? Ze zeggen iedere keer weer NIKS te willen doen aan de toenemende islamisering. Wilders KAN niet anders dan dit te blijven herhalen. Ten tijde van Fortuyn was het al 5 voor 12. Hoe laat leven we nu inmiddels?

Garret Weldon | 07-06-10 | 19:37

@SjengDeSter | 07-06-10 | 19:24

"Dat het CDA asociaal is omdat het niet wil korten op ontwikkelingssamenwerking maar wel op de vakantietoeslag van AOW-ers????

Ja hoor Mark, het is schandalig dat het CDA geld uittrekt voor mensen in nood die bescherming vragen tegen hongersnood, natuurrampen, repressieve regimes en schrijnende armoede, terwijl het onze bejaarden hun jaarlijkse tripje naar Tenerife en Alanya misgunt."

Zeg sjeng, is het niet eens tijd dat jij je in gaat lezen over ontwikkelingshulp?
Google maar op oxfam.
En vertel mij eens waarom 60 jaar ontwikkelingshulp niets oplevert?
Graag onderbouwde argumentatie.


ratseflats | 07-06-10 | 19:37

acher5658 | 07-06-10 | 19:36
Als de pvda mocht winnen dan vraag ik een uitkering aan.

Sanglier | 07-06-10 | 19:37

@baatstra
Brinkaman is er ook bij en hij is dronken woeowoew

rsd87-- | 07-06-10 | 19:37

Dries.
Palestijnen bestaan niet.
Ouwe man.

Teun van het Tuinpad | 07-06-10 | 19:37

ThePope | 07-06-10 | 19:35

Als roemer wat zegt zit ik steeds op het "ALAAAF" te wachten maar het komt steeds niet. Zat ik toch naar een politiek debat te kijken zeker?

doskabouter | 07-06-10 | 19:37

@baatstra | 07-06-10 | 19:35
Diederik, ga nou weeeheeeeg.

Art Vandelay Ultor | 07-06-10 | 19:37

-weggejorist-

rsd87-- | 07-06-10 | 19:36

wat baastra zegt

john-m | 07-06-10 | 19:36

PvdA wint ook in nieuwste peiling Maurice de Hond .

Go Go GO PVDA.

als de pvda wint dan ga ik een feestje vieren.

en wint de vvd dan word het een spa blauw,

acher5658 | 07-06-10 | 19:36

baatstra | 07-06-10 | 19:33
U bent afgelopen weekend naar de EO jongerendag geweest stuk imbeciel?

nightwish | 07-06-10 | 19:36

Cohen was veruit de slechtste vandaag.

Sanglier | 07-06-10 | 19:36

correctie: Baatstra is het schaamhaar op de vleespet van Samsom.

Onderbuik | 07-06-10 | 19:35

baatstra | 07-06-10 | 19:33 Verwar maar lekker je wens met de werkelijkheid.

Bokito ergo sum | 07-06-10 | 19:35

Wat waren de rechtse partijen weer slecht man. Ongelooflijk, Roemer had ze nog in z'n eentje kunnen hebben!

ThePope | 07-06-10 | 19:35

bees-t- | 07-06-10 | 19:34
Roflol!

Jackanders | 07-06-10 | 19:35

@Trumple | 07-06-10 | 19:34
Maurice de Hond peilt: VVD 36 PvdA 30 +1 CDA 25 +1 PVV 18 SP 12 Groen Links 10 D66 10 -1 ChristUnie 6 SGP 2 PvdD 1. Cohen iets voor op Rutte bij premierkeuze.

Zeeschuimer | 07-06-10 | 19:35

baatstra | 07-06-10 | 19:33
Knap dat u weet hoe 'de kijker' denkt.

Teun van het Tuinpad | 07-06-10 | 19:35

Nieuwe peilingen van Maurice:

VVD 36 PvdA 30 +1 CDA 25 +1 PVV 18 SP 12 Groen Links 10 D66 10 -1 ChristUnie 6 SGP 2 PvdD 1 Cohen iets voor op Rutte bij premierkeuze

Trumple | 07-06-10 | 19:35

poll is gehackt......
want via alle andere internetfora ging geert af als een gieter

baatstra | 07-06-10 | 19:35

Immigratie van kansloze dubbelpaspoortcriminelen door een staat als NL is als voortgang van een maatschappij vergelijkbaar met rijden in een auto met een lekke remleiding:)

ecologiste | 07-06-10 | 19:35

@acher5658 | 07-06-10 | 19:31: Een dubbele espresso, graag.

Tiepgeit | 07-06-10 | 19:34

@baatstra | 07-06-10 | 19:33

"There are no US-troops in Baghdad."

bees-t- | 07-06-10 | 19:34

Niemand de poll fail gezien ofzo?

Leon938 | 07-06-10 | 19:34

Het maakt mij eigenlijk geen zak uit welke parij er straks wint als het maar niet de PvdA is. Deze geestelijke pauperpartij moet met de grond gelijk gemaakt worden. Ik zeg dit niet uit rancune (al kan ik dit maar moeilijk onderdrukken toch het lukt aardig) maar omdat ik weet van binnenuit weet dat deze partij totaal geperverteerd is en uw vertrouwen niet verdient.

Jokkebrok | 07-06-10 | 19:34

Kereltje bij DWDD.
Verrassing !
*gokt op paarse stropdas*

Teun van het Tuinpad | 07-06-10 | 19:34

Kom net te laat binnenvallen. Rutte gaat woensdag nog steeds winnen, iemand?

Trumple | 07-06-10 | 19:34

Baatstra is de vleespet van Samsom.

Onderbuik | 07-06-10 | 19:34

Glitch | 07-06-10 | 19:31
De waarheid is dat je "verkeert" verkeerd schrijft. Lulhannes, sodemieter op met je religieuze gezeik.

Sanglier | 07-06-10 | 19:34

Geert heeft hartstikke verloren..... de kijker heeft genoeg gezien

baatstra | 07-06-10 | 19:33

job op 2 slaat gewoon nergens op die kerel kan niet normaal praten staat als een bang sukkeltje nee te schudden op alles.. Zijn er echt zo veel zieke zielen in Nederland die dit niet door hebben?

The Seeker | 07-06-10 | 19:33

Gekaapte poll, klopt geen donder van..

Zeeschuimer | 07-06-10 | 19:33

Haha, Wilders wint weer het debat! FTW! Hahaha.

Garret Weldon | 07-06-10 | 19:33

-weggejorist-

LSSAHKGA | 07-06-10 | 19:33

Mijn held de beste debater! De presentator leek trouwens links of tegen wilders naar mijn mening.
Bleek weer dat Cohen niet geschikt is als premier met zijn gehakkel.

avalonicus | 07-06-10 | 19:33

Is te hopen dat het baatstra-jochie gewoon een trol is, anders is het wel een van de sneuste figuren -ever- op deze site.

woefdrammer | 07-06-10 | 19:32

LOL één reaguurdertje dat iets zegt wat de rest niet pruimt..... hopppp met z'n tienen erop!

pvv'ers, net Marokkanen....

Boer Kroepoek | 07-06-10 | 19:32

Baatstra is een eikol.

Zo jammer! | 07-06-10 | 19:32

@Sanglier | 07-06-10 | 19:30
Reaguren doet hij altijd snel tussendoor, daarom zij het zulke kleine tegels.

Ik zeg je, Baatstra is Samsom.

Art Vandelay Ultor | 07-06-10 | 19:32

Wilders met 21% de beste debater.

Nauwe Opening | 07-06-10 | 19:32

@Jackanders en Amigo 1973, männer many thanks

Rest In Privacy | 07-06-10 | 19:31

solidstate | 07-06-10 | 19:29
zou Baatstra nog durfen reaguren?
ik zou me kapot schamen als ik Baatsra was

bjusterbaarlik | 07-06-10 | 19:31

Tering, wat viel Rutte tegen. Leek wel een beledigd schooljongetje.

mokum4all | 07-06-10 | 19:31

kopje koffie?

acher5658 | 07-06-10 | 19:31

@bees-t- | 07-06-10 | 19:21
neuh neuh,
hij spreekt de werelds meest gesproken taal: 'bad english'

ratseflats | 07-06-10 | 19:31

Waarom kiezen ze niet het mooiste kapsel? Wat een onzin.

landlopertje | 07-06-10 | 19:31

En de winner is?????? Iemand??

rien6139 | 07-06-10 | 19:31

103. De “Tijd”

1.Bij de “Tijd”

2.Waarlijk, de mensheid verkeerd in dwaling

3.Behalve degenen die geloven en rechtvaardige goede daden doen en die elkaar op de waarheid wijzen en die elkaar tot geduld bedaren.

Glitch | 07-06-10 | 19:31

Wilders verdiend nr.1

doskabouter | 07-06-10 | 19:31

@baatstra
Ga gitaar spelen hippie! of stem PVV

rsd87-- | 07-06-10 | 19:30

Art Vandelay Ultor | 07-06-10 | 19:28
Onmogelijk. Samsom was druk met het souffleren van Cohen.

Sanglier | 07-06-10 | 19:30

Geertje the fucking winner. The badass is on the block.

Hanxie | 07-06-10 | 19:30

Had Spanje maar een premier als Balkenende ...

vila | 07-06-10 | 19:30

fuckje | 07-06-10 | 19:22
;

Teun van het Tuinpad | 07-06-10 | 19:30

Rutte op 1 lijkt mij realistischer

@Nickname | 07-06-10 | 19:30

Job boven rutte hoe bedoel je PVDA bol netwerk daar?

The Seeker | 07-06-10 | 19:30

+1 dus

Art Vandelay Ultor | 07-06-10 | 19:29

Geert, held!

blist3r | 07-06-10 | 19:29

Dat was ook een kort debatje zeg.

Zeaui | 07-06-10 | 19:29

Wilders de winnaar. Baatstra vreet zijn schoen op. Whahahahaa !!!

solidstate | 07-06-10 | 19:29

Wilders #1

pvda-stemmers Bedankt!

Sanglier | 07-06-10 | 19:29

Goedzo PVV-mensen. Lekker die poll gekaapt, hahaha.

+!

Art Vandelay Ultor | 07-06-10 | 19:29

Nou de Henk en Ingrid van Nederland hebben weer op de geblondeerde poedel gestemd.

Sleurhutje | 07-06-10 | 19:29

Geert gewonnen

@Nickname | 07-06-10 | 19:29

lol geert op1

Abugreip | 07-06-10 | 19:29

Heerlijk avondje is gekomen.

AE911TRUTH | 07-06-10 | 19:29

wilder is de grote winaar

bjusterbaarlik | 07-06-10 | 19:29

Baatstra is 100% zeker Diederik Samsom.

Art Vandelay Ultor | 07-06-10 | 19:28

mark rutte.
de staatsschuld loopt op tot 10.000 per persoon.

3 minuten later,
de staatsschuld KAN oplopen tot 10.000 PER GEZIN.

acher5658 | 07-06-10 | 19:28

De achterban van Job laat het wel afweten aan de microfoon. Best zielig dat niemand met hem wil praten.

KipNugget | 07-06-10 | 19:28

@Amigo1973 | 07-06-10 | 19:23
Cheers!

Zeeschuimer | 07-06-10 | 19:28

@baatstra | 07-06-10 | 19:23

Nou ik vond hem anders de betere en ik was ooit nog wel een CDA stemmer :-)
politiek is saai , ik denk dat de politiek nu wel toe is aan iets "Wilders"

Amigo1973 | 07-06-10 | 19:28

@SjengDeSter | 07-06-10 | 19:24 ,
'terwijl onze bejaarden hun jaarlijkse tripje naar Tenerife en Alanya....?!'

Ik welk universum leef jij in Godsnaam.

vander F | 07-06-10 | 19:27

bjusterbaarlik | 07-06-10 | 19:24
Baatstra is onbevooroordeeld, hij is van de pvda of zo.

Sanglier | 07-06-10 | 19:27

@ loerelau | 07-06-10 | 19:17
Ben het alweer met je eens, maar je moet niet op religie selecteren, maar op opleiding.

loerelau | 07-06-10 | 19:27

Opmerking Rutte op de vraag waarom hogere inkomens niet worden aangepakt: Nederland is al het meest genivelleerde land in de wereld, verder nivelleren betekent een socialistische heilstaat. Terechte opmerking, want dan ben ik toch echt de klote op!

Verder wil ik opmerken dat links denkt goed te zijn voor de economie, maar een parasitaire organisme kan nooit goed zijn voor zijn gastheer. Ontdoen van links leidt tot een explosieve groei van de economie. Zo vaart een schip ook sneller met minder ballast!

Het_leuke_zuiden | 07-06-10 | 19:26

femke kijkt geil

bjusterbaarlik | 07-06-10 | 19:26

@ baatstra | 07-06-10 | 19:23
Baatstra onthult zich als een verwende kleuter die op en neer springt schreeuwend dat Wilders afgaat.

solidstate | 07-06-10 | 19:26

doet Rutte aan Kick-boksen?

landlopertje | 07-06-10 | 19:26

@baatstra | 07-06-10 | 19:23
Kerel toch... de enige die hier afgaat ben jij met je voorspelbare gedrag.

Jokkebrok | 07-06-10 | 19:26

Wat een ongelofelijk makkelijk vragen voor Cohen en Femke, en waarom een kutvraag voor Wilders? @pvda Bolwerk..

mr_w00t | 07-06-10 | 19:25

Mark Rutte zegt in elk debat hetzelfde.

heeft elk regeltje uit zijn hoofd geleerd.

en wanneer er een onverwachtte vraag komt.
begint hij weer opniuew hezelfde verhaal te vertellen,

acher5658 | 07-06-10 | 19:25

@baatstra | 07-06-10 | 19:23
zien wij wel hetzelfde debat ?

bjusterbaarlik | 07-06-10 | 19:24

Holy crap.

Zei Rutte dat nou echt?????

Dat het CDA asociaal is omdat het niet wil korten op ontwikkelingssamenwerking maar wel op de vakantietoeslag van AOW-ers????

Ja hoor Mark, het is schandalig dat het CDA geld uittrekt voor mensen in nood die bescherming vragen tegen hongersnood, natuurrampen, repressieve regimes en schrijnende armoede, terwijl het onze bejaarden hun jaarlijkse tripje naar Tenerife en Alanya misgunt.

Wat een hufter die Rutte.

SjengDeSter | 07-06-10 | 19:24

Wilders gaat echt helemaal af tijdens dit debat..... op naar de 0 zetels

baatstra | 07-06-10 | 19:23

Roemer mag dan wel zo leuk uit de hoek komen elke keer, maar vergeet niet waar hij voor staat. Mao: Stalin; Castro; Kim etc
Als zo'n patij de kans krijgt groot te worden is het voorlopig gedaan met vrije verkiezingen. Vergeet dat niet!

rovark | 07-06-10 | 19:23

Iedereen geeft de vergrijzing de schuld terwijl iedereen weet dat de verkleuring van Nederland de werkelijke oorzaak is ... maar dat mag niemand zeggen en dat is het grootste geheim van Nederland ...

Je Verzint Het Niet | 07-06-10 | 19:23

JL1 | 07-06-10 | 19:21

Die had geen vraag, die wilde zijn standpunt kwijt, de linkse drol.

ojazekerWel | 07-06-10 | 19:22

Achgut de rooie vragenstellers stellen hun geregisseerde vragen.

doskabouter | 07-06-10 | 19:22

@ baatstra | 07-06-10 | 18:53,

Maak jij dan maar eens een liev verhaal over islam in zijn situatie.

basweetutwel | 07-06-10 | 19:22

@Teun |19:20
Elke keer weer, het weer.......;-(

fuckje | 07-06-10 | 19:22

Wat een vraag van die jongen net.
???? Gewoon een aanval tegen Wilders.
Stel hem die vraag dan

JL1 | 07-06-10 | 19:21

Ik heb net naar het debat gekeken, en ben er 100% zeker van.
Mark Rutte lult uit zijn nek

acher5658 | 07-06-10 | 19:21

@despecialist | 07-06-10 | 19:20

Ach, we zijn JPB gewend die af en toe "Engels" spreekt.

bees-t- | 07-06-10 | 19:21

Wat een groenlulletje daar wat Halsema een vraag over Wilders stelt. Mooi voorbereid hoor!!

Sanglier | 07-06-10 | 19:21

Rutte is niet erg sterk, het blijkt al te meer dat de echte aso-partij de VVD is.

PVV vanaf het eerste uur, de VVD is steeds meer een partij waarvoor je je mag schamen als je het van plan bent te stemmen.

Rest In Privacy | 07-06-10 | 19:20

fuckje | 07-06-10 | 19:16
Het weer, laten we het daar maar op houden.
;)

Teun van het Tuinpad | 07-06-10 | 19:20

@ loerelau | 07-06-10 | 19:17
Moslims zijn stuk nog veel erger dus een nog grotere noodzaak om de instroonm van moslims te stoppen. Een gematigde moslim is nog steeds extremer dan de meest radicale christen.

solidstate | 07-06-10 | 19:20

Pfff wat erg om Cohen zo te zien stotteren ... Het zou je MP maar zijn ...

despecialist | 07-06-10 | 19:20

Geert ik kan niet op je stemmen.

Laffe Eenvandaag.nl is deaud......

Rest In Privacy | 07-06-10 | 19:19

Re-de-lijk debat.
Wilders deed het goed, Cohen liet wederom alle kansen liggen en stotterde zich een eind naar het einde toe. Halsema deed het redelijk, Rutte was érg sterk, Balkenende zakt steeds verder weg, Roemer was verrassend.

kersenflap | 07-06-10 | 19:19

Het gestotter gaat maar door.

Parsons | 07-06-10 | 19:19

Geert je was goed duidelijk!

fjordman | 07-06-10 | 19:19

Roemer mag van mij die hele PvdA leegtrekken, gewoon, omdat het kan.

Jackanders | 07-06-10 | 19:18

En het slotwoord was van Geert. De enige die echt weet hoe de vork in de steel zit. En de enige die er niet omheen lullt maar met klip en klaar oplossingen komt.

rovark | 07-06-10 | 19:18

1vandaag is helemaal kapot.
Daar zit je dan met je internet-debat

duimelaar | 07-06-10 | 19:18

Rutte heeft weer gewonnen.

Nee dus! | 07-06-10 | 19:18

Rutte heeft weer gewonnen.

Nee dus! | 07-06-10 | 19:18

Rutte is over zijn hoogtepunt heen, hopelijk ook overmorgen.
Cohen en Wilders zijn de winnaars van dit debat.

HoeLinkserHoeBeter | 07-06-10 | 19:18

Wilders heeft zijn soundbyte gescoord, en had het laatste woord.

WildPlassert | 07-06-10 | 19:17

Mocht Wilders eigenlijk niet meedoen of zo..?

MB79 | 07-06-10 | 19:17

Cohen was best redelijk deze keer, Wilders ook.

Roemer en Rutte waren goed.

Balkenende en Halsema waren slecht, vooral onze premier was dramatisch.

Art Vandelay Ultor | 07-06-10 | 19:17

Roemer FTW

hallie015 | 07-06-10 | 19:17

eenvandaag servers roken....

Nauwe Opening | 07-06-10 | 19:17

Weigert Balkie daar nou om Wilders een hand te geven of zag ik het verkeerd?

KabbelendKontwater | 07-06-10 | 19:17

mark twain | 07-06-10 | 19:14
LOL Tuurlijk jochie, jij kunt niets anders dan schelden. Zie je niet dat Cohen de enige in het gezelschap is die ANGST uitstraalt? Als je dat niet ziet moet je toch eens wat vaker onder de mensen komen. Ik bedoel daarmee dat je beste eens een proefverlofje mag aanvragen.

Sanglier | 07-06-10 | 19:17

Roemer is vanavond mijn winnaar. Hij had inhoudelijk goede reacties.

Zeeschuimer | 07-06-10 | 19:17

Nieuwe sixpack dan maar?

kleingrutter | 07-06-10 | 19:17

@Art Vandelay Ultor | 07-06-10 | 19:11
Ik denk dat we het eens zijn.

Denk hetzelde over SGP gasten. Ken verhalen van familie (niet religieus, opgegroeid in SGP dorp) die op zondag van hun fiets getrokken werden. Net zo eng, zoals de tokkies in mn andere post.

Als overheid moet je seculier zijn. Geen verschil maken, dus hard optreden in alle omstandigheden, alle in gevallen dat het buiten de wet ligt.
*steekt jointje op*

loerelau | 07-06-10 | 19:17

@Teun van het Tuinpad |19:15
Ja ok, maar Henk had wel last van zijn zeurzak, en Ingrid kreeg wat opvliegers, of kwam dat door het broeierige weer?

fuckje | 07-06-10 | 19:16

Weet iemand hoelang het internet debat duurt?
Ik moet namelijk koken :p

Sleurhutje | 07-06-10 | 19:16

Rutte is net als een fles cola die al een dag open staat: de kracht is er vanaf.

huup huup barbatruuk | 07-06-10 | 19:16

Jokkebrok | 07-06-10 | 19:15 Nee hoor nu blijft het beter hangen 'jullie kunnen allemaal wel lullen maar'

Bokito ergo sum | 07-06-10 | 19:16

eenvandaag.nl rookt

@Nickname | 07-06-10 | 19:16

Jokkebrok | 07-06-10 | 19:15

Mee eens, maar hij kreeg ook nauwlijks het woord.

doskabouter | 07-06-10 | 19:16

Wilders krijgt zowaar het laatste woord op TV om de rest van de uitzending waar hij woord niet kreeg "goed" te maken.

solidstate | 07-06-10 | 19:16

Zeauw, pizza hawaii is klaar hoorrrrr!

KipNugget | 07-06-10 | 19:16

Sleurhutje | 07-06-10 | 19:12

Mooi verwoord ! Verkeerde partij, maar Roemer staat wel zijn mannetje en blaast Femke zowat naar rechts toe :) Aanwinst voor de kamer, wat ik je brom !

Twansel75 | 07-06-10 | 19:15

Goed, één winnaar; gefeliciteerd Geert!

fuckje | 07-06-10 | 19:15

Ah, Henk en Ingrid zijn het weekend ook doorgekomen.

Teun van het Tuinpad | 07-06-10 | 19:15

Uh ja, dit is ook echt interessant. Not. Al te veel van die ouwehoeren gehoord de laatste weken en dagen, nu ff wat anders.. WWDC 2010; nieuwe iphone, en andere ontwikkelingen van de het meest geniale merk van deze eeuw!

mental K | 07-06-10 | 19:15

Wilders eindelijk een toespeling op wat immigratie kost.... een gemiste kaqns om hier niet meer van te heben gemaakt Geert.

Jokkebrok | 07-06-10 | 19:15

Rutte is extreem kont aan het schoppen. Geert is wel de enige die een beetje creatief is met bezuinigen.

duffeknol | 07-06-10 | 19:15

Roemer, snoep nog maar wat af van Cohen.

rsd87-- | 07-06-10 | 19:14

Sleurhutje | 07-06-10 | 19:12
Qua persoonlijkheid steekt hij ver boven Cohen uit!

La Vie En Rose | 07-06-10 | 19:14

Cohen is bang, bang voor het debat, bang omdat hij het niet weet.

Sanglier | 07-06-10 | 19:14

faddelefoedelies?

aphexz | 07-06-10 | 19:14

Twee socialisten achter elkaar krijgen het woord om op rutte in te hakken.

solidstate | 07-06-10 | 19:14

@sanglier 19:11

Argumenten!! Wat heb jij aan argumenten. Je kan net zo goed een blinde geleidehond aan een dove cadeau doen.

mark twain | 07-06-10 | 19:14

Roemer moet het podium op.
Standup iets ofzo.
Beste vent.

Teun van het Tuinpad | 07-06-10 | 19:14

Roemer +1 .. kleintje dan

fapz0r | 07-06-10 | 19:13

Ze vallen allemaal Rutte aan, Mark, hou vol!!

SeriousBusiness | 07-06-10 | 19:13

Roemer is wel een toffe Brabander.

Snapt niks van de economie, maar het zij hem vergeven.

Art Vandelay Ultor | 07-06-10 | 19:13

Roemer is king integer zijn ... ik geloof hem.

Jokkebrok | 07-06-10 | 19:13

Grote ONZIN Job. Er is *zat* werk. #hijspoortniet

Parsons | 07-06-10 | 19:13

roemer is wel geschikt op comedy central.
man man man

bjusterbaarlik | 07-06-10 | 19:13

Roemer wordt de nieuwe leider op links.

Sanglier | 07-06-10 | 19:13

@loerelau | 07-06-10 | 19:10
Overigens ben ik het met je eens dat we ook veel harder tegen andere tokkies moeten optreden.

Weg met Nederland polderland en weg met Nederland gedoogland.

Art Vandelay Ultor | 07-06-10 | 19:13

Hahaha die Roemer.
Wat een eindbaas is die vent toch.
Foute partij maar wat een prachtvent!

Sleurhutje | 07-06-10 | 19:12

Irritant links publiek die net weer te lang blijft drammen met hun gejoel zodat iemand niet onmiddelijk kan antwoorden.
Dit is een vorm van het zwijgen opleggen volgens socialistisch recept.

solidstate | 07-06-10 | 19:12

@loerelau | 07-06-10 | 19:10
Serieus, die religielink is er. Het is niet de enige oorzaak, maar wel een zekere.

De islam is gevaarlijk en een virus dat onze maatschappij van binnenuit opvreet. Wij moeten die kwalijke elementen van die ideologie met harde hand bestrijden. Een virus verdrijf je uit het lichaam, dat ga je niet tolereren.

Art Vandelay Ultor | 07-06-10 | 19:11

mark twain | 07-06-10 | 19:09
LOL Heb je geen argumenten, jochie?

Sanglier | 07-06-10 | 19:11

Halsema lijkt last van het Agnes Kant syndroom te krijgen.

Tiepgeit | 07-06-10 | 19:11

Femke heeft haar kaken op elkaar.

Zo jammer! | 07-06-10 | 19:10

Waaligator | 07-06-10 | 19:08
Idd.. ik vertrouw de economie wel eerder aan de VVD toe maar de PVV voor de rest en ter compensatie voor de armere die het bij Rutte slecht hebben. En die 7.2 miljard idd.. :D

rsd87-- | 07-06-10 | 19:10

@Art Vandelay Ultor | 07-06-10 | 19:05
Ik wil niet zeggen dat ik niet tegen keihard optreden ben, maar ben tegen de 'religielink', we moeten hetzelfde met voetbal, Antillianen, kamper of andere tokkies doen.
Als de overheid het niet als een verschil ziet, dan gaan 'zij' dat op een gegeven moment ook zo zien. Nu jagen we 'hun' in het nauw.

loerelau | 07-06-10 | 19:10

Domme, domme Femke, het gáát niet om de hypotheekrenteaftrek. Wat ga je voor bedrijven doen? Wat ga je voor ZZP-ers doen?

Sanglier | 07-06-10 | 19:10

Hehe geweldige sarcastische reactie net van Rutte en Balk na die opmerking van Femke over het kapelletje.

kuierdroad | 07-06-10 | 19:10

Femke staat stijf van de stress

Jokkebrok | 07-06-10 | 19:10

baatstra | 07-06-10 | 19:09
Lijkt wel een moslim?

Zo jammer! | 07-06-10 | 19:09

Balkenende die anderen pappen en nathouden verwijt, wat een mop.

Art Vandelay Ultor | 07-06-10 | 19:09

@sanglier 19;07
Jij straalt niet alleen uit dat je niet goed bij je hoofd bent, maar geeft daar zelfs bij voortduring blijk van. Ik vind dat knap.

mark twain | 07-06-10 | 19:09

Rutte geeft nooit antwoord.... doet het heel slecht

baatstra | 07-06-10 | 19:09

ZDEV | 07-06-10 | 19:07
Oh nee, dat is een iMac

ZDEV | 07-06-10 | 19:08

Rutte doet me een beetje denken aan me voetbaltrainer .
Die roept ook altijd vanaf de zijlijn en doet verder niks

hallie015 | 07-06-10 | 19:08

rsd87-- | 07-06-10 | 19:06

Het is de economie én de moslims. 7,2 miljard immigratiekosten remember!

Waaligator | 07-06-10 | 19:08

Het wordt wel saai zo.
Mark is goed.

Teun van het Tuinpad | 07-06-10 | 19:07

Rutte maakt Cohen en en passant Balkenende volledig in............. die 1e 100 dagen het land in was idd complete waanzin waar wij nooit iets van terug hebben gezien..... of het moet de " prachtwijken" bullshit zijn geweest.

Jokkebrok | 07-06-10 | 19:07

Flauw trouwens dat er mensen zijn die gaan lachen in dat publiek wanneer Cohen ook maar één keer stottert. Zeer triest.

Reageer gewoon op de inhoud, dan heb je al materiaal genoeg.

Art Vandelay Ultor | 07-06-10 | 19:07

OMG WTF BBQ PVC @ WWDC
Steve Jobs kondigt de iPad Pro aan.
Een iPad met 27" likbaar scherm, een toetsenbord en muis!
Multitasking, je mag je eigen apps installeren.
En het heeft een dock dat wiebelt als je er met je muis overheen gaat.

ZDEV | 07-06-10 | 19:07

mark twain | 07-06-10 | 18:59
Spijker-kop-raad. Staande ovatie en veel kusjes. Zit aan een overheerlijk dessert. Wil je ook?

La Vie En Rose | 07-06-10 | 19:07

Goed bezig Rutte

Bokito ergo sum | 07-06-10 | 19:07

Rutte, ga eens inhoudelijk debatteren!

Zeeschuimer | 07-06-10 | 19:07

Cohen kan ook niet uit zijn woorden komen als hij als eerste een opmerking mag plaatsen. Hakkelaar.

En Cohen straalt ANGST uit. Kijk naar zijn linkergezichtshelft!!!

Sanglier | 07-06-10 | 19:07

Teutetetetetete.

Teun van het Tuinpad | 07-06-10 | 19:06

*vlag

Parsons | 07-06-10 | 19:06

Zal blij zijn als deze verkiezingen weer geweest zijn.
Klaat met loos lullen in one-liners.
Zaken worden zo simpel gemaakt terwijl het echt vaak zo veel meer nuance nodig heeft.
Dit word weer op de man spelen.
Kijken wie de beste text heeft en de leukste kop...

ratseflats | 07-06-10 | 19:06

Economie dit economie dat.. straks zijn marokkaantjes weer het hoofdnieuws en zou je willen dat je geen VVD maar PVV gestemd had. PVV!!

rsd87-- | 07-06-10 | 19:06

hallie015 | 07-06-10 | 19:05
Opletten.

Teun van het Tuinpad | 07-06-10 | 19:05

Ik mis de 'replays'.

aphexz | 07-06-10 | 19:05

@loerelau | 07-06-10 | 19:03
Betaal jij de kosten voor die generatielange overgangsperiode?

Art Vandelay Ultor | 07-06-10 | 19:05

Balkie credits van Eurlings opstrijken. De VVD-minister die de kerk bezoekt.

Porrello | 07-06-10 | 19:05

@doskabouter | 07-06-10 | 19:03
Ah, dat zijn degenen in Marokko die afgelopen weekend de Israëlische aan het verbranden waren?

Parsons | 07-06-10 | 19:05

@Teun
Ik hoor alleen maar investeren hoor

hallie015 | 07-06-10 | 19:05

De vara zogenaamde tros discussieleiders geven Wilders niet eens de kans om normaal te antwoorden.

solidstate | 07-06-10 | 19:05

baatstra | 07-06-10 | 19:03
Ik wl u graag begrijpen. Legt u eens uit waarom u op de pvda stemt.

Sanglier | 07-06-10 | 19:05

baatstra | 07-06-10 | 19:03
Wat een verrassing.

Teun van het Tuinpad | 07-06-10 | 19:05

Halsema gaat steeds beroerder praten. Het begint op een spraakgebrek te lijken.

FreshClash | 07-06-10 | 19:05

"even rustig Mark"...?

cachalote | 07-06-10 | 19:05

La Vie En Rose | 07-06-10 | 19:03
Hij ligt graag met zijn reedT omhoog?

repulse | 07-06-10 | 19:04

Mark
Ghe.

Teun van het Tuinpad | 07-06-10 | 19:04

bigcheese | 07-06-10 | 18:59
Dat vermoeden heb ik dus ook al een behoorlijke tijd. Hij heeft van die typische coke trekjes. Vooral die typerende bewegingen in zijn mond. Namelijk het verdovende gevoel aan het gebit en met name de tanden.

fapz0r | 07-06-10 | 19:04

Zo jammer! | 07-06-10 | 18:55
Blaatstra heeft iets gemeen met radicale moslims. U mag raden wat...

La Vie En Rose | 07-06-10 | 19:03

Bie Balkenende zegt veel maar tegelijk ook erg weinig.

bees-t- | 07-06-10 | 19:03

Gristenen, binnen afzienbare jaren een minderheid als het op geloof komt.
Islam zal overheersen. En neuqen er meer bij elkaar.

Zo jammer! | 07-06-10 | 19:03

gestemd..... op Cohen!

baatstra | 07-06-10 | 19:03

Parsons | 07-06-10 | 18:58

Die zijn er wel maar die wonen voor het overgrote deel gewoon in Marokko.

Wat wij hier hebben is het type marokkaanse moslim die ze daar niet zullen missen. Het soort wat nog leeft in de vorige eeuw en geen stap kan zetten zonder de koran erop na te slaan, geen nederlands spreekt, niet wil werken en zijn kinderen niet opvoed waardoor het ontaard in straattuig.

De kleine groep die dat niet doet stemt zelf ook PVV.

doskabouter | 07-06-10 | 19:03

hallie015 | 07-06-10 | 19:02
Opletten.

Teun van het Tuinpad | 07-06-10 | 19:03

@mark twain | 07-06-10 | 18:59
Pcies, het gevaar komt ook van kleine groepjes. Geeft ook aan hoe klein het probleem is.
Het overgrote deel is al aan het seculariseren... Zoiets gaat nie zo snel, geef het nog 1 generatie.

Vroeger hadden we hetzelfde probleem met mensen in Drenthe (no offence!).

loerelau | 07-06-10 | 19:03

@Art Vandelay Ultor | 07-06-10 | 19:02
Lijst aangeeft.

Parsons | 07-06-10 | 19:03

mark twain | 07-06-10 | 18:59
Zucht... ik wist het! Ik wist dat als ik maar genoeg geduld zou hebben, er ooit, ooit een opmerking van jouw hand zou komen die ergens op zou slaan.
Kusje!

repulse | 07-06-10 | 19:02

acher5658 | 07-06-10 | 18:55
Aha, u bent ambtenaar.

Sanglier | 07-06-10 | 19:02

Het enige wat Rutte doet als hij een kritische vraag toegeworpen krijgt, is zeggen dat "dat absoluut niet waar is" en een vraag terugstellen. ("Maar laat ik ú even wat vragen...)

Leuke debattechniek, alleen hij heeft nauwelijks antwoord op de vragen.

Navar0x | 07-06-10 | 19:02

Rutte wil overal op investeren ! Hallo we hebben een tekort geen overschot

hallie015 | 07-06-10 | 19:02

Rutte toont zich tot nog toe de meest capabele van het hele stel.

Jokkebrok | 07-06-10 | 19:02

"Wat kijk je lief!"

Zeeschuimer | 07-06-10 | 19:02

@mark twain | 07-06-10 | 18:59
Deze ga ik inlijsten voor wanneer mensen roepen dat je nooit iets zinnigs zegt ;)

Art Vandelay Ultor | 07-06-10 | 19:02

Art Vandelay Ultor | 07-06-10 | 19:00
Laten we zien.

Teun van het Tuinpad | 07-06-10 | 19:01

@mark twain | 07-06-10 | 18:59
*applaudisseren doet en buiging maakt*

Parsons | 07-06-10 | 19:01

Roemer heeft linkse mattie geert in zijn zak

hallie015 | 07-06-10 | 19:00

@femke halsema
doe eens niet (ik mag niet zeggen ga eens deaud)

wilikniet | 07-06-10 | 19:00

@Teun van het Tuinpad | 07-06-10 | 19:00
Nu gaat Rutte scoren. Arme Balk.

Art Vandelay Ultor | 07-06-10 | 19:00

Don Quijote | 07-06-10 | 18:58
Als de vvd of de pvda te groot wordt hebben we idd paars, iedereen die niet cohen wil, kan maar op 1 partij stemmen, pvv.

repulse | 07-06-10 | 19:00

baatstra | 07-06-10 | 18:57 : "Omdat vele moslims er niet achter staan dat fundamentalisten doen wat ze doen."

Hoeveel "gewone" Duitsers stonden op straat te juichen om de Holocaust? Hoeveel "gewone" Russen stonden op straat te juichen tijdens de zuiveringen van Lenin en Stalin? (samen 50 miljoen slachtoffers)
Dat soort gezever van u is dus geen argument.

Waaligator | 07-06-10 | 19:00

Een grote PVV in de oppositie heeft ook nut. Hoe dan ook is PVV stemmen goed.

rsd87-- | 07-06-10 | 19:00

:S

ditspel | 07-06-10 | 19:00

Wilders kwam op mij heel overtuigend over.. Geen VVD voor mij, ga toch voor de PVV! Hoop op een coalitie VVD/PVV/CDA

Bluemonkey | 07-06-10 | 19:00

Cohen heeft zich gisteren nog geschoren zie ik.

Sanglier | 07-06-10 | 19:00

Art Vandelay Ultor | 07-06-10 | 18:55
Ik zie hetzelfde.
;

Teun van het Tuinpad | 07-06-10 | 19:00

@baatstra 18:57

Daar hoor ik die moslims zelden over. Bestaat er in Nederland een comité van moslims, dat ooit geroepen heeft dat het een schande is dat Wilders bedreigd wordt.
Je hoeft niet op Wikipedia te kijken, baatmans, want zo'n comité is er niet.

mark twain | 07-06-10 | 18:59

Goede vraag van Cohen: "Wat ga je ermee doen, Rutte?" Jammer dat Rut hem terugspeelt en niet beantwoordt.

Zeeschuimer | 07-06-10 | 18:59

mark twain | 07-06-10 | 18:54
Nee schat, maar hij verwoordde dat punt goed met goede argumenten onderbouwd. imgbo dan. En jij bent het in deze vast met mij eens;)

La Vie En Rose | 07-06-10 | 18:59

Cordon Sanitair, het behoud van de huidige politiek, en het afscheid van het huidige Nederland.

Zo jammer! | 07-06-10 | 18:59

Wilders zit aan de drugs!
check zijn ogen, pupillen zijn groot
bij de rest zijn ze normaal.
droge mond en hij ratelt maar door.
kan niet anderss

bigcheese | 07-06-10 | 18:59

Dhr. Cohen lijkt wel een gat in de keel te hebben.
Oei.

Teun van het Tuinpad | 07-06-10 | 18:59

@baatstra | 07-06-10 | 18:57
Waar zijn al die moslims dan? Ik hoor ze nooit. Ik zie ze nooit op de barricade staan. Ik zie ze nooit protesteren op de Dam. Ik zie ze.. ach laat ook maar. Ze zijn er niet.

Parsons | 07-06-10 | 18:58

Rutte sterk. Alleen vrees ik steeds meer dat VVD en PVV niet samen zullen gaan. Paars komt steeds dichterbij.

Don Quijote | 07-06-10 | 18:58

Roemer blijft plakken in oppervlakkigheden terwijl zijn partij nog niet zo lang geleden nog een probleem met immigratie had.

Sanglier | 07-06-10 | 18:58

hahaha.... cohen heeft rutte tuk

rutte kon geen duidelijk antwoord geven

baatstra | 07-06-10 | 18:58

Kan dat ziekelijke klapvee niet opzouten!

doskabouter | 07-06-10 | 18:58

Wat een kansloos figuur die Sp'er

bees-t- | 07-06-10 | 18:58

jonges, nie zo snel door elkaar reaguren, ik kan het niet volgen.
het lijkt hier wel een twitter-debat.

De Kloriaan | 07-06-10 | 18:58

@baatstra | 07-06-10 | 18:53
Ga je hetzelfde over G. Nekschot zeggen?

Wilders is een karikatuur van zichzelf.

loerelau | 07-06-10 | 18:57

@Art Vandelay Ultor | 07-06-10 | 18:55
Ja en daarom houdt hij zich op de vlakte. Begrijp ik wel.

Parsons | 07-06-10 | 18:57

Ok nu iedereen daar tegen Wilders....... en hij stijgt in de peilingen.

Jokkebrok | 07-06-10 | 18:57

"De centrale vraag zou moeten zijn: is er emplooi voor de immigranten die we toelaten? Met andere woorden, hebben we werk voor ze of schepen we ze af met een uitkering? Werken leidt per definitie tot meedoen, wortel schieten, aanpassen. Zoals niets doen leidt tot uitsluiting, passiviteit, afzijdigheid. Dat geldt net zo goed voor Nederlanders als voor immigranten."

Waarheid als een koe dunkt me.

BeunDeHaas | 07-06-10 | 18:57

Halsema weer hysterisch. Cohen is moe.
Wilders mag niet uitpraten. Vreemd.

Sanglier | 07-06-10 | 18:57

Halsema weet gewoon helemaal niets over de islam, nul komma nul.

Schandelijk dat hier politici over de islam aan het praten zijn terwijl ze het niet begrijpen.

Art Vandelay Ultor | 07-06-10 | 18:57

Wat is daar schandelijk aan?

mark twain | 07-06-10 | 18:55

Omdat vele moslims er niet achter staan dat fundamentalisten doen wat ze doen

baatstra | 07-06-10 | 18:57

103. De “Tijd”

1.Bij de “Tijd”.

2.Waarlijk, de mensheid verkeerd in dwaling

3.Behalve degenen die geloven en rechtvaardige goede daden doen en die elkaar op de waarheid wijzen en die elkaar tot geduld bedaren.

Glitch | 07-06-10 | 18:56

Kan die halsema niet eens normaal praten?? Met haar kak accent.

Neejohh | 07-06-10 | 18:56

baatstra | 07-06-10 | 18:53
Weet u wat schandelijk is ?

Nuff said.

Teun van het Tuinpad | 07-06-10 | 18:56

Best wel veel participatie van indoctrienatieproducten van de linksche ideologie van de laatste 40 jaar hier.

Tricephalus | 07-06-10 | 18:56

Femke, doe es hoofddoekje om, het schaamhaar ziet er niet uit.

Zo jammer! | 07-06-10 | 18:56

Wilder zit 100% aan de drugs ( ritalin of coke) kijk naar zijn grote pupillen.
droge lippen, veel water drinken.

bigcheese | 07-06-10 | 18:55

Toch blijf ik erbij.
ik stem pvda
baangarantie, dat is wat ik wil.
de hypotheekrente aftrek kan me gestolen worden.
dat word hoogstens een paar procent.

acher5658 | 07-06-10 | 18:55

Wilders is al vér over z'n hoogtepunt heen (alle kwak zit in ze haar)

wil van reem-talma | 07-06-10 | 18:53
haha

baatstra | 07-06-10 | 18:55

@Parsons | 07-06-10 | 18:54
Rutte heeft het moeilijk. Hij wil het eigenlijk eens zijn voor een groot deel met Wilders, maar kan dat electoraal gezien niet.

Art Vandelay Ultor | 07-06-10 | 18:55

@mark twain | 07-06-10 | 18:54
Is dat nodig dan?

Parsons | 07-06-10 | 18:55

La Vie En Rose | 07-06-10 | 18:51
Haat is meer iets voor Moslims.

Zo jammer! | 07-06-10 | 18:55

@baatstra 18:53
Wat is daar schandelijk aan?

mark twain | 07-06-10 | 18:55

Laat-maar-waaien-beleid, vind ik een passende

van Gister | 07-06-10 | 18:55

Parsons | 07-06-10 | 18:51
Juist. Had me overigens voorgenomen niet meer te kijken. Maar ja.....
*Pumps uit voorzorg in de hal gezet*
Overigens ook Rutte weet het verschil tussen moslims en de Islam niet.

La Vie En Rose | 07-06-10 | 18:55

baatstra | 07-06-10 | 18:53
Maar dat is toch ook de rede daarvoor?

King Kermis | 07-06-10 | 18:54

@baatstra | 07-06-10 | 18:53
Dus als jij mij bedreigt mag ik dat niet openbaar maken in de hoop dat anderen jou daarop terechtwijzen?

Art Vandelay Ultor | 07-06-10 | 18:54

Kosten: 7,2 miljard per jaar. Met en vooral zonder emplooi. Wat valt er te debatteren?

Waaligator | 07-06-10 | 18:54

PVDA's, over de schreef.
lol
-Cohen:"dat gebeurt nooit"
überlol

Teun van het Tuinpad | 07-06-10 | 18:54

@Art Vandelay Ultor | 07-06-10 | 18:52
I know :)

Parsons | 07-06-10 | 18:54

@baatstra | 07-06-10 | 18:53
Lol , logica ?

Jokkebrok | 07-06-10 | 18:54

baatstra
heh ?

bjusterbaarlik | 07-06-10 | 18:54

Die Geert gaat (helaas) heel groot worden.

bees-t- | 07-06-10 | 18:54

Fuhrer Geert, hij is wel lekker aan het schreeuwen.

Zeeschuimer | 07-06-10 | 18:54

@Sleurhutje | 07-06-10 | 18:50
Hoezo geen inhoud? Het gaat wel degelijk ergens over. Of vind jij immigratie geen thema dat thuishoort in een verkiezingsdebat?

Parsons | 07-06-10 | 18:54

@La Vie en Rose 18:49
U heeft iets nieuws gehoord?

mark twain | 07-06-10 | 18:54

Kunnen ze Geert niet eens een keer over iets anders laten debateren? Laat Halsema en Roemer eens een keer over immigratie/integratie praten, zal een hoop mensen de ogen openen.

H.J.W. | 07-06-10 | 18:53

Per saldo tegenvallend hoogtepunt , mogelijk is er sprake van een uitgesteld politiek orgasme..... Balkenende is duidelijk over zijn hoogtepunt heen .

Jokkebrok | 07-06-10 | 18:53

Wilders misbruikt zijn onveiligheid om Islam zwart te maken. Schandelijk

baatstra | 07-06-10 | 18:53

Wilders is al vér over z'n hoogtepunt heen (alle kwak zit in ze haar)

wil van reem-talma | 07-06-10 | 18:53

Wat is die Balk klein als tie naast Geert staat.

Teun van het Tuinpad | 07-06-10 | 18:53

wilders gaat me nog eens overtuigen

bjusterbaarlik | 07-06-10 | 18:53

Wilders maakt gehakt van Cohen.

FreshClash | 07-06-10 | 18:53

Geert heeft gelijk, cohen kan daar niet omheen. De rest slijmt erop los en veegt de misbruik van onze tolerantie onder het taptijt. Nooit meer PVDA nooit meer Balkenende.

doskabouter | 07-06-10 | 18:52

@Parsons | 07-06-10 | 18:51
Ik weet dat maar heel goed, maak je maar geen zorgen.

Art Vandelay Ultor | 07-06-10 | 18:52

baatstra ga eens ergens anders vervelen, dom snotjoch.

woefdrammer | 07-06-10 | 18:52

@Tom de Graaf
Het is je gegunt jongen !

hallie015 | 07-06-10 | 18:52

Kogelvrijvest is de perfecte stemmentrekker. Zijn achterban vind dit geweldig.

3lnin0 | 07-06-10 | 18:52

Ik lees die elsevijf ook en een Saab kan ik echt niet betalen. Verdeurie!

Michael Vail | 07-06-10 | 18:52

@baatstra | 07-06-10 | 18:50
Grappig dat jij altijd een geheel andere realiteit waarneemt dan alle andere reaguurders hier.

Art Vandelay Ultor | 07-06-10 | 18:52

@gladstoned66 | 07-06-10 | 18:47: en zo naïef en dom....

Rest In Privacy | 07-06-10 | 18:51

Teuttt.ttt.... teu....
Agossie, Job toch.

Teun van het Tuinpad | 07-06-10 | 18:51

baatstra | 07-06-10 | 18:49
Rot eens op oerdomme haatzaaier! Hup naar de Joop of naar de VK!

La Vie En Rose | 07-06-10 | 18:51

@Art Vandelay Ultor | 07-06-10 | 18:49
Job weet het verschil tussen moslims en de islam niet. JP ook niet overigens.

Parsons | 07-06-10 | 18:51

ah, daar komt het. Sorry voor de dubbelpost...

Jammer dat de linkse heaumeaux Wilders nu afkapt.

loerelau | 07-06-10 | 18:51

wat een flut debat.
Totaal geen inhoud.
Wilders lult alleen maar over persoonlijke dingen en Cohen pareert alles.

Sleurhutje | 07-06-10 | 18:50

PVV krijgt woensdag 25 zetels. Waarom? Veel PVV stemmers doen niet mee aan de peilingen en Maurice de Hond zat er bij de vorige Tweede Kamer verkiezingen ver naast, bij de Europese verkiezingen nogmaals en als laatste bij de Gemeente verkiezingen nog een keer.

Harreeee | 07-06-10 | 18:50

@hallie015 | 07-06-10 | 18:50

Lekker!

Tom de Graaf | 07-06-10 | 18:50

Hier kan Cohen hem alleen maar op pakken..... Wilders wat ben je dom geweest!

baatstra | 07-06-10 | 18:50

#stotterdestotter

Parsons | 07-06-10 | 18:50

De enige die bedreigt wordt, is Wilders. Omdat hij commentaar heeft op de Islam.
Raar he?

Zo jammer! | 07-06-10 | 18:50

Hij zou nu eigenlijk moeten zeggen dat mensen die het wel goed doen in NL al afstand van 'zijn' islam hebben genomen..

loerelau | 07-06-10 | 18:50

@Tom de Graaf
Hoera je bent de eerste .
Taart voor jou

hallie015 | 07-06-10 | 18:50

Kogelvrij vest argument is heerlijk emo. Slim.

duffeknol | 07-06-10 | 18:50

Prima argumentatie Geert!

La Vie En Rose | 07-06-10 | 18:50

gatver wat een zielepiet,,,,dit wordt Wilders niet vergeven

baatstra | 07-06-10 | 18:49

@Art Vandelay Ultor | 07-06-10 | 18:48

Zo is het maar net.

bees-t- | 07-06-10 | 18:49

Geert is sterk bezig maar wel op de rand van herhaling. Wat deze herhaling dragelijk maakt is zijn overtuigende woede.

Jokkebrok | 07-06-10 | 18:49

De islam uit de koran is dan ook verwerpelijk, daar is geen discussie over mogelijk.

Art Vandelay Ultor | 07-06-10 | 18:49

"Islam, een huis met vele kamers"
Moeha.

Teun van het Tuinpad | 07-06-10 | 18:49

Mooi waar Geert nu mee komt!

La Vie En Rose | 07-06-10 | 18:49

Cohen heeft denk ik daar ook de cijfertjes niet bij de hand, dat ene kamertje staat niet verhouding met het criminaliteits cijfer

van Gister | 07-06-10 | 18:49

wa wa wat ze ze zegt jo jo job co co hen nu?

De Kloriaan | 07-06-10 | 18:49

Ach lukt geert het niet dan maar meteen in de slachtoffer rol springen

hallie015 | 07-06-10 | 18:49

Wilders + heel erg veel op dit moment. En nee hij heeft mijn stem niet.

Parsons | 07-06-10 | 18:49

Job Cohen is een HOER.

Tricephalus | 07-06-10 | 18:49

aw gossie, Wilders trekt nu zijn troef..

Sleurhutje | 07-06-10 | 18:49

Serieus, neqschot voor een ieder die boe gaat roepen tegen welke van deze politici dan ook.

Art Vandelay Ultor | 07-06-10 | 18:48

Nou nou Geert, Job is ook maar eens mens.

Teun van het Tuinpad | 07-06-10 | 18:48

zo, Geert speelt op de man

bees-t- | 07-06-10 | 18:47

baatstra | 07-06-10 | 18:46
Ga jij eens naar Joop, stuk gezelliger daar voor enge mensen als jij.

Don Quijote | 07-06-10 | 18:47

@hallie015 | 07-06-10 | 18:47

Inderdaad, ik niet.

Tom de Graaf | 07-06-10 | 18:47

Roemer is een verademing , zo oprecht en eerlijk.

gladstoned66 | 07-06-10 | 18:47

baatstra | 07-06-10 | 18:46
Van de verliezers?

yuck fou | 07-06-10 | 18:47

nou nou, rake woorden geertje

van Gister | 07-06-10 | 18:47

Cohen en Rutte: twee foute figuren tegenover elkaar....

Rest In Privacy | 07-06-10 | 18:47

@tom de graaf
U niet ?

hallie015 | 07-06-10 | 18:47

hahaha Job de hakkelaar

doskabouter | 07-06-10 | 18:47

Cohen is the best!!!!!

baatstra | 07-06-10 | 18:46

baatstra | 07-06-10 | 18:45
Lekker inhoudelijk.

Teun van het Tuinpad | 07-06-10 | 18:46

Waarom stottert ie?

Zo jammer! | 07-06-10 | 18:46

Femke heeft last van luizen,
ze blijft maar aan haar hoofd krabben.

acher5658 | 07-06-10 | 18:46

@Tom de Graaf | 07-06-10 | 18:46
beoordeelt *

Tom de Graaf | 07-06-10 | 18:46

stt st sttotteren

bjusterbaarlik | 07-06-10 | 18:46

@baatstra | 07-06-10 | 18:45

U beordeelt mensen op hun uiterlijk?

Tom de Graaf | 07-06-10 | 18:46

Éénkunstjepony

Potloodventer | 07-06-10 | 18:46

Ghehe.
Geertje Geertje tog.

Teun van het Tuinpad | 07-06-10 | 18:46

Ik hou van Geert

Haagse-Geertje | 07-06-10 | 18:46

Als het gaat over de Islam kun je niet radicaal genoeg zijn Job!

Parsons | 07-06-10 | 18:46

Niet alleen een halt trouwens. We moeten de inhoud van de islam aanvallen en moslims in Nederland dwingen om een bewust afscheid te nemen van haatzaaiende en polariserende elementen uit hun heilige schriften.

Er is geen gematigde islam, wel kunnen er gematigde moslims zijn.

P.s. boeroepers moeten deaud.

Art Vandelay Ultor | 07-06-10 | 18:46

"import van achterlijken"

LOL

Neejohh | 07-06-10 | 18:45

rotkop die Wilders.... walg van hem

baatstra | 07-06-10 | 18:45

Gaap de aloude pvv - pvda riedel .
Verzin eens iets nieuws

hallie015 | 07-06-10 | 18:45

en daar gaat de wildersplaat weer.

Komen al krassen op gezien het lauwe applaus

Sleurhutje | 07-06-10 | 18:45

Roemer is oké,

alles is trouwens betr dan Mark PRutte

acher5658 | 07-06-10 | 18:45

Stream op politiek-24 doet het wel. Here we go!

doskabouter | 07-06-10 | 18:45

Wilders heeft nu al gewonnen. Dag Job.

Don Quijote | 07-06-10 | 18:45

Achterlijke cultuur! +10000

Harreeee | 07-06-10 | 18:45

Wat een irritante stem heeft Femke toch, dat is voor mij al reden genoeg om niet op GL te stemmen.

Pedro von M | 07-06-10 | 18:45

verdomme kudt stream werkt niet bij mij....

repulse | 07-06-10 | 18:45

Kom maar !!

Teun van het Tuinpad | 07-06-10 | 18:44

Partij van de Allah, de allochtoon versus de Partij van het verstand.
Let op.
Mooie poppenkast.
En Wilders heeft gelijk.

Zo jammer! | 07-06-10 | 18:44

KOMT IE

bjusterbaarlik | 07-06-10 | 18:44

Daar gaan we!

Tiepgeit | 07-06-10 | 18:44

Roemer is goed bezig.

Zeeschuimer | 07-06-10 | 18:44

Job-Geert

Teun van het Tuinpad | 07-06-10 | 18:44

rara | 07-06-10 | 18:28
Ja en ik ben benieuwd wat Cohen daar van vindt. Hij heeft het immers (vermoedelijk) zelf ooit moeten ondergaan.

ZDEV | 07-06-10 | 18:44

Hehe de PVV vs PvdA.......... dit wordt het belangrijkste moment voor Wilders zo vlak voor 9/6.

Jokkebrok | 07-06-10 | 18:43

Showtime!

Art Vandelay Ultor | 07-06-10 | 18:43

fuckje | 07-06-10 | 18:43
lol

Teun van het Tuinpad | 07-06-10 | 18:43

Wat is de Femke ook een zure linkse doos.... Bah bah baaaaaaaaaaaaah

Harreeee | 07-06-10 | 18:43

Nou, nu dan spektakel?

Parsons | 07-06-10 | 18:43

@Trekbeest |18:42
Alleen de grootste fracties mogen meedoen, en die 3 zetelpartij doet dus niet mee. ( zo blij! )

fuckje | 07-06-10 | 18:43

@Trekbeest | 07-06-10 | 18:42
Mag niet mee doen (gelukkig).

Art Vandelay Ultor | 07-06-10 | 18:42

Go, Rutte, go!

Rest In Privacy | 07-06-10 | 18:42

Pechtold zit in de file?

Trekbeest | 07-06-10 | 18:42

Kan iemand even met een "cattle prod" dat klapvee uit die zaal jagen?

bees-t- | 07-06-10 | 18:42

Democratie, flikker op.

Zo jammer! | 07-06-10 | 18:42

@Tom de Graaf | 07-06-10 | 18:40
Draagvlak is voor politici pas serieus als ze het kunnen gebruiken. Wanneer dat niet zo is, dan snapt het volk het gewoon niet.

Art Vandelay Ultor | 07-06-10 | 18:41

Cohen tot nu toe foutloos.

kleingrutter | 07-06-10 | 18:41

Geert lijkt wel op de SP . Wat een linkse rakker

hallie015 | 07-06-10 | 18:41

Wat zijn dat nou voor tijden, een normaal mens zit dan met zijn gezin aan tafel. Geen stream geen niks niet.

doskabouter | 07-06-10 | 18:41

Bij Balkenende hoor ik de woorden maar ze willen maar niet bij mij binnen komen ..... raar fenomeen.

Jokkebrok | 07-06-10 | 18:41

Leuk he, politiek?
Helaas gaat het over ons.

Zo jammer! | 07-06-10 | 18:41

Die vraag van Joustra is retorisch neem ik aan?

baronbreekijzer | 07-06-10 | 18:40

Balkenende praat over draagvlak... EU 'verdragje' iemand?

Tom de Graaf | 07-06-10 | 18:40

@Art Vandelay Ultor | 07-06-10 | 18:37 Een kenmerk van links, en dus ook de PvdA, is dat men niet leert van de realiteit.

Vogelbeest | 07-06-10 | 18:40

Femke kijkt niet lief naar JPB.

Tiepgeit | 07-06-10 | 18:40

magentaplacenta | 07-06-10 | 18:38
Zou kunnen.

Teun van het Tuinpad | 07-06-10 | 18:40

Hé Balkie is er ook!!

De Kloriaan | 07-06-10 | 18:40

Ga je ze dwingen om te werken dan, Fapke? Want uit zichzelf doen ze dat niet, dat blijkt al ongeveer 40 jaar.

Art Vandelay Ultor | 07-06-10 | 18:40

Bert, Bert...

Zo jammer! | 07-06-10 | 18:40

Volkomen eens met Geert wb de AOW!

La Vie En Rose | 07-06-10 | 18:39

Geert.
Goedzo!

Teun van het Tuinpad | 07-06-10 | 18:39

Vive la Vida.... Cohen is the best!

baatstra | 07-06-10 | 18:39

Op zich heeft Cohen een punt, mn moeder heeft (afgestudeerd Engels, diverse andere opleidingen/ervaringen) nooit een baan kunnen vinden nadat ze ziek was geworden op dr 50e.

loerelau | 07-06-10 | 18:39

Teun van het Tuinpad | 07-06-10 | 18:34
Ja. Maar ik denk dat dat vooral wordt gevonden omdat veel mensen nog stuiptrekkingen en nachtmerries hebben van Kant.

magentaplacenta | 07-06-10 | 18:38

Halsema moet van haar spindoctors ja of nee zeggen wanneer anderen het over een GroenLinks-standpunt hebben. Vervelend is dat.

Art Vandelay Ultor | 07-06-10 | 18:38

hallie015 | 07-06-10 | 18:37
Opletten.

Teun van het Tuinpad | 07-06-10 | 18:38

Goedverdoeme, en weer van die klapmongeaulen in de zaal. Ga eens Deaud!

Disneyland | 07-06-10 | 18:38

@Teun
Hij heeft nog niks gezegd :S

hallie015 | 07-06-10 | 18:37

Polderland = faalland, mijnheer Cohen. Niets geleerd van Paars II?

Art Vandelay Ultor | 07-06-10 | 18:37

Nee, we gaan de WW verlengen en verhogen. Op de pof. De volgende generatie betaalt wel. Toch, Job?

Parsons | 07-06-10 | 18:37

Cohen doet me denken aan Mr. Bean

van Gister | 07-06-10 | 18:37

Job zet jezelf niet zo voor lul en stop er gewoon mee. Nu. Weg. Ga.

Don Quijote | 07-06-10 | 18:37

Stream is inderdaad dood.
*TV aanzet*

magentaplacenta | 07-06-10 | 18:37

Ze moeten die AOW gewoon per direct naar 67 gooien, niks geen overgangs regelingen enzovoorts.

bees-t- | 07-06-10 | 18:37

Viva pvda.

Wij gaan voor de PVDA, gaan voor ontslag bescherming.
je moet wel als je een eigen hus bezit

acher5658 | 07-06-10 | 18:36

1-0 voor Mark.

Pofferdepof.

Teun van het Tuinpad | 07-06-10 | 18:36

Stream van Eenvandaag is deaud?

Disneyland | 07-06-10 | 18:36

Doe mij de WWDC keynote maar, daar gebeurd tenminste nog iets waar ik WEL wat aan heb.

Ben Zine | 07-06-10 | 18:35

ze lacht wel maar vind het niet leuk....

bees-t- | 07-06-10 | 18:35

Roemer lijkt me gezellig een biertje mee te drinken in het café
maar liever niet mijn land besturen.

De Kloriaan | 07-06-10 | 18:35

Jaarlijks wordt 100 miljoen euro aan uitkeringen overgemaakt naar het buitenland, waarvan 80 miljoen naar Marokko.

Weiger belastink te betalen. Aan deze idioterie werk ik niet meer mee.

Shalome | 07-06-10 | 18:35

Jokkebrok | 07-06-10 | 18:33
Roemer is best te doen.
Voor een SP-er.

Teun van het Tuinpad | 07-06-10 | 18:34

Als ik du moment die stofzuiger in mijn werkkamer heen&weer zie gaan, zie ik gewoon werkgelegenheid hoor geert.

Pa Cartwright | 07-06-10 | 18:34

Dit soort debatten zijn alleen maar leuk om te kijken met wat achtergrondmuziek erbij. Tip: Serious Sam 2 soundtrack.

duffeknol | 07-06-10 | 18:34

Gezien het saaiheidsgehalte tot nu toe zapte ik naar NL 2 maar daar doet de EO een spelletje. Terug naar NL 1 maar weer.

Tiepgeit | 07-06-10 | 18:33

Roemer is gewoon een aardige vent die het onverwacht goed doet.
Jammer is wel dat hij van de SP is.
Van Femke word ik een beetje moe met haar gehijg tussen de zinnen door.

Jokkebrok | 07-06-10 | 18:33

Roemer FTW

hallie015 | 07-06-10 | 18:32

Is het al begonnen ?? ik zie alleen een klok...

The Seeker | 07-06-10 | 18:32

baatstra | 07-06-10 | 18:27
Alleen mensen die een behoorlijke zin kunnen schrijven mogen stemmen.

La Vie En Rose | 07-06-10 | 18:32

als dat geen neuken wordt ...

ojazekerWel | 07-06-10 | 18:32

Fout!
Het I-woord van vandaag is "iPhone 4G", die wordt namelijk vanavond tijdens dit fokking saaie debat getoond dus denk maar niet dat ik die saaie politieke shit ga kijken!!1

E2K | 07-06-10 | 18:31

@rara | 07-06-10 | 18:28
Ik vind het wel wat hebben, maar heb het wel met het linkerbeen in plaats van de middelste, mag dit ook?

loerelau | 07-06-10 | 18:31

fuckje | 07-06-10 | 18:29
Ssstttt.
;)

Teun van het Tuinpad | 07-06-10 | 18:30

linksmensen zijn eng

De Kloriaan | 07-06-10 | 18:30

Nou Emile, hou je kinderen maar binnen.

Teun van het Tuinpad | 07-06-10 | 18:30

@Teun van het Twitterpad |18:28
U niet dan? Ik wel!

fuckje | 07-06-10 | 18:29

Dit eerste 'debat' is zinloos. Lekker met z'n tweetjes rechts de schuld geven.

Don Quijote | 07-06-10 | 18:29

Arendo Joustra zegt wel precies de juiste dingen, tenminste precies mijn mening.

juriste | 07-06-10 | 18:29

@ZDEV | 07-06-10 | 18:26
Valt het je ook op dat penisverminking bij zuigelingen de afgelopen weken steeds meer in het nieuws komt?

rara | 07-06-10 | 18:28

Mark FTW

MetallicA | 07-06-10 | 18:28

Sleurhutje | 07-06-10 | 18:26
Nee.

kleingrutter | 07-06-10 | 18:28

@ Nietvoordekat | 07-06-10 | 18:25
Bedankt, maar ik vraag me af of dat ook deze specifieke Stijlloze advertorials tegenhoudt.

Dr. Snoepjes | 07-06-10 | 18:28

baatstra | 07-06-10 | 18:27
U heeft uw keuze al gemaakt, denk ik.

Teun van het Tuinpad | 07-06-10 | 18:28

Wat praat Femke toch vervelend.

Polderboy | 07-06-10 | 18:28

Ben wel een beetje debat-moe eigenlijk. De intro van dit debat geeft precies weer wat er mis is met de politiek: geen aandacht voor europa en de positie van Nederland in de wereld [Afghanistan-situatie wordt pijnpijk stilgezwegen door iedereen], terwijl iedereen zich druk maakt over "de bijstandsmoeder" en hypotheekrenteaftrek. De wereld staat in brand, het zou fijn zijn om een paar politici te hebben die verder kijken dan het standaard praatje.

De_Sfinx | 07-06-10 | 18:27

Ik kan lekker stemmen wie de beste is tijdens dit debat...

baatstra | 07-06-10 | 18:27

Heineken in de coolserver, Freddy zal zich omdraaien in z'n graf

Samurais | 07-06-10 | 18:27

Sociale zekerheid moet niet hervormd worden, het moet afgeschaft worden.

Parsons | 07-06-10 | 18:27

Maakt mij niet uit wat je stemt, als er maar VVD-PVV-CDA uitkomt.

Vogelbeest | 07-06-10 | 18:26

Job gegen Geert.
Ghe.

Teun van het Tuinpad | 07-06-10 | 18:26

Pechtold? Is ie er nou wel of niet?

Sleurhutje | 07-06-10 | 18:26

Goeie quote van die Joustra. Ben trouwens benieuwd naar de eerste nieuwe Saab onder Spyker, maar dit geheel terzijde.

Dr. Snoepjes | 07-06-10 | 18:26

En Geert: hou je vooral in met het bashen van de islam. Maar maak wel ff een geintje over kindjes die hier tegen hun wil besneden worden (=verminking).

ZDEV | 07-06-10 | 18:26

Er ligt idd een Pizza Hawaii in de oven :') (AH bonus)

blackbirdiscool | 07-06-10 | 18:25

@3lnin0 | 07-06-10 | 18:24
politiek24 werkt al.

Zeeschuimer | 07-06-10 | 18:25

Dr. Snoepjes | 07-06-10 | 18:22
Een tip voor de mensen die die advertenties leuk vinden: download GEEN Firefox met de adblock plus addon. Die is namelijk funest voor advertenties.

Nietvoordekat | 07-06-10 | 18:25

Klooooooooooooooooooooooooooooooook!

Arvin | 07-06-10 | 18:25

Hup Geert, hier wat argumenten:
- het niet willen berekenen van immigratie is de kop in het zand steken

- zonder berekening van de kosten kan je domweg geen beleid maken

- de PvdA zorgt voor een tweedeling in de maatschappij door grote hoeveelheden kansarme immigranten toe te laten, met een enorme cultuurkloof en dus spanningen tot gevolg

- de PvdA legt de rekening neer bij komende generaties

- de PvdA is allang geen arbeiderspartij meer, maar van linkse zakkenvullers die twee keer modaal verdienen

- de PvdA zit vuistdiep in teveel belangenorganisaties (met baantjes en subsidies) om nog neutraal naar dit thema te kunnen kijken en er over te mogen oordelen

ZDEV | 07-06-10 | 18:25

Dat moet een makkie zijn voor Wilders.

Bokito ergo sum | 07-06-10 | 18:24

Geweldig die klok.

3lnin0 | 07-06-10 | 18:24

Fietsen Balk fietsen.

Teun van het Tuinpad | 07-06-10 | 18:24

Bedankt voor de tip. Ben benieuwd welke standpunten er over de tafel vliegen. Job zal wel flink gaan zweten en sstssttstotteren.

_wous_ | 07-06-10 | 18:23

Nou. Het feest kan beginnen.

Don Quijote | 07-06-10 | 18:23

Ha! Gezellig...

Lets Kuttekrap | 07-06-10 | 18:22

Off topic, maar ik kan niet op de betreffende plek reaguren: die als artikel verpakte advertenties van Sony, Volvo enzovoorts zijn echt tenenkrommend. Kappen daarmee.

Dr. Snoepjes | 07-06-10 | 18:22

Go Mark!!

De Kloriaan | 07-06-10 | 18:22

Mark wint sowieso wel.
*zwaait naar Mamma Mark die de Brinta voor hem heeft klaargemaakt deze morgen*

Teun van het Tuinpad | 07-06-10 | 18:21

Hier alvast een kleine samenvatting:

W: Het is allemaal de schuld van de linkse hobbyfacistolamterende ambtenaren (x100)
C: Euh, euh, tja, euh, euh, nou, euh, wel, dat weet ik even niet, euh, euh (x100)

Biff Eagleburger | 07-06-10 | 18:20

Ik verwacht het tv fragment van het jaar vanavond te gaan zien!

poker | 07-06-10 | 18:20

Bier, chips en rock'nroll!!

Go Geert, GO!! Laat Job Cohen huilen, dichtklappen. Scheldende Job Cohen willen we zien!!!!1!!einz!!

Flounder123 | 07-06-10 | 18:20

Go Geert Go.

kleingrutter | 07-06-10 | 18:19

Ik zie een klok en alle wijzers staan naar rechts

ZDEV | 07-06-10 | 18:19

@Eetlepel | 07-06-10 | 18:16
Na het nieuws. #Ned1

Parsons | 07-06-10 | 18:18

En hoe laat begint het?

Eetlepel | 07-06-10 | 18:16

Ik zit al klaar met de nootjes.

Cazi | 07-06-10 | 18:16

Go <strike>Greet</strike> Geert!

watergeus | 07-06-10 | 18:16

Ananas op een pizza is barbaars en Freddy pist al sinds jaar en dag uilenzeik.

Hetze Haatstra | 07-06-10 | 18:16

Sorry.
WWDC vanavond.
Belangrijke dingen eerst.

Weeraanmelden | 07-06-10 | 18:15

Zet 'm op Mark.

Parsons | 07-06-10 | 18:13

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen