Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Rutger meets de adellijke babyboomert in de Saab

adelmeneer477.jpgWas even zoeken. Maar we hebben 'm. De adellijke meneer in de Saab, die op de bon geslingerd werd wegens niet dragen van een autogordel, en die vervolgens een pracht van een fulminatie richting het plebs der natie orakelde. (FILMPJE.) Dat hij van adel was. Waar we in Nederland dus mee bezig zijn om mensen zoals hem te hinderen. In een land waar drugsbendes rondlopen. Dat we de boel eens op een rijtje moeten gaan zetten. Dat we moeten ophouden met iedereen gelijk maken aan elkaar. Heel Nederland schuddebuiken over zoveel welbespraakte wereldvreemdheid. Wekenlang hebben we gezocht in het Rode Boekje. Maar Baron van Saab thoe Babyboom konden we maar niet vinden in het adelsboek. Is ook niet gek. Want mijnheer heet gewoon Hans Prins. Rutger ging vandaag richting Gooi met een bloemetje, om de weledellaaggeboren mijnheer Prins te bedanken voor deze hoogstoriginele politiesmoes. LOL. Ik ben van adel. DINGDONG.

Reaguursels

Inloggen

Misschien zit er toch een verschil van intrensieke waarde tussen mensen onderling, lees dit, het is van de saab rijder, een echte revolutionair:
2010
Electronische Heilstaat

De electronische heilstaat en de criminalisering van
de goedwillende burger.

Uitgesproken in Nieuwspoort te Den Haag dd. 10 nov 2008 bij een presentatie over de Diagnose Behandel Combinatie in de Zorgsector.

Discussiëren heeft gezin zin meer. Er wordt al jaren niet geluisterd naar goede argumenten van artsen, psychotherapeuten, leraren en andere verantwoordelijke mensen. Niet alleen de privacy wordt geschaad. Er ontstaat een electronische heilstaat die iedere burger van de wieg tot het graf wil controleren.

De Staat heeft altijd de neiging gehad de mensen te willen controleren maar niet eerder had een staat de beschikking over de immense mogelijkheden van de informatietechnologie. De dijken die de privacy van mensen beschermden zijn doorgebroken, een vloedgolf overspoelt het domein van de persoonlijke levensfeer. Wij zijn allemaal verdachten geworden door de combinatie van data- bestanden die op iedere Nederlander worden toegepast. De meest basale waarden die gevormd zijn tijdens onze beschavingsgeschiedenis, worden met voeten getreden.

Het tijdperk van de criminalisering van de goedwillende burger is ingetreden. Er heeft zich een angstcultuur gevormd rond de internationale terreur, binnenlandse criminaliteit en buitenlanders. Angst houdt mensen gevangen in hun slachtofferschap en leidt ertoe dat zij, zonder het in de gaten te hebben, zelf onderdrukkers worden. Het liberale project was juist mensen te verlossen uit hun slachtofferschap.

Het maakbaarheidsdenken in het kielzog van de verrationalisering heeft de mens zijn besef van nederigheid tegenover en afhankelijkheid van de schepping ontnomen. De onkenbare, volstrekt subjectieve, kern van de mens , zo u wil de ziel, is uit het bewustzijn verdrongen en laat de mensen achter in een uitsluitend materiële en geobjectiveerde wereld zonder betekenis. Vanuit de overheersende opvatting in techniek en de wetenschap is alles materie die zich laat doorgonden en manipuleren.

Bij gevolg worden mensen manipuleerbare objecten in plaats van subjecten d.w.z. willende, voelende, vrije en autonome individuen. Professionals in het zorgsysteem worden behandeld als machines die producten moeten uitspugen. De paradox is dat het individualistische tijdperk de mensen deindividualiseert. De druk van de manipulatie ervaren mensen niet alleen in de zorgsector en het onderwijs maar in de meeste instituten, organisaties en bedrijven. Er is verder sprake van dagelijkse manipulatieve druk door media, reclame en marketing. Wat het Sovietcommunisme niet gelukt is wordt voltooid door het Neo-liberalisme.

Er is sprake van een aanzienlijk beleven van machteloosheid van goedwillende burgers tegenover de strukturen en systemen die hen in de greep trachten te krijgen. Onze democratie institutionaliseert wantrouwen en legitimeert ongeoorloofde dwang. Het is noodzakelijk de zaken bij de ware naam te blijven noemen. Binnen dit democratisch bestel bestaan dictatoriale structuren die zeggen de vrije markt te bevorderen naar die in feite instrumenten van pure repressie zijn. Als er langdurig aan gewerkt wordt mensen tot objecten te maken, te deïndividualiseren, roept dit bij mensen een chtonische, primordiale woede op. Dit onderdrukken de meeste mensen en dan leidt het tot verlies van gevoelens van solidariteit, verlies van de zuivere rede wat iets anders is dan rationaliteit, depressie, harteloze vormen van assertiviteit, het op grote schaal plegen van fraude, het uitleven van de eigen verschoppeling op de buitenlander, het ieder voor zich gaan en Niets voor allen.

Who is in charge of the clattering train?
The axles creak and the couplings strain,
and the pace is hot and the points are near,
and sleep hath deadened the driver's ear,
and the signals flash through the night in vain,
for death is in charge of the clattering train.

Ik heb gezegd.

Ir. H.P.R. Prins.

maradria | 04-02-10 | 20:49

De gelijkenis met Meneer Foppe (personage van Wim de Bie) is geweldig! Meneer Foppe was in zijn televisie-optredens de eeuwige pineut. Hij werd neergezet als een naïef, verlegen mannetje dat altijd werd misleid, opgelicht of afgeblaft.

rode kaart | 04-02-10 | 13:06

+1 voor mijnheer Prins. Wat een geweldige man. Gevoelig, welopgevoed, voorkomend maar bovenal een gewoon mens die gefrustreerd een bon in ontvangst moet nemen. Ik roep hele andere teksten als ik een bon krijg. Mijn buurman mag hij worden!

tweeschepjessuiker | 04-02-10 | 12:39

@ Oome Gijs | 03-02-10 | 22:37
Zag al meteen aan Uw reaguursel dat U een zeer belezen en heaugst intelligent iemand moet zijn.
U heeft heel wat van de wereld gezien denk ik zeau, neen weet het wel zeker anderscgh zou U niet tot deze conclusie zijn gekeaumen.
Eauverigensch bent U de eerste en de enige die dit is opgevallen (zegt wel iets eauver het niveau van de anderen "kuch").
Tja Oome Gijs, it's lonely at the top.
Hoewel tschept wel enige treaust nu we met onsch tweetjes zijn.
Schraapt keel en pinkt traan weg.

wachtmeester de bruy | 04-02-10 | 06:42

we krijgen allemaal wel eens een terechte bekeuring die in het niet valt met wat menig crimineel of boefje uithaalt, zo ook deze meneer... Het mooie van mensen is dat we dat altijd op een geheel eigen wijze proberen te ontduiken... +1 voor Prins +1 voor keurig taalgebruik +10 voor bijdehand jongetje (zal ooit op een dag ook wel eens een prent ontvangen)

remkooh | 04-02-10 | 04:27

hmm ik zat laatst me gordel nog aan te doen, maar ja ik reed al wel weg. paf boete, vond ik niet echt erg. Wel super irritant dat de marrokaanse agent van net 21 jaar ( in de wijk gezet om bontkraagjes in toom te houden) dan in amsterdam-oost vuile verrader word genoemt en nog wat andere afzeik woorden van de lokale bont kraagjes en dan maar schaapachtig met mij gaat door lullen i.p.v. gelijk die blaffer op ze leeg schieten of ten minste verbaal van zich af bijt. - pff niks erger dan slappe politie agenten die nog groen zijn.

grskywalker | 03-02-10 | 23:20

Ik moet altijd zo lachen om de vermakelijke commentaren van wachtmeester de bruy! Wat een humor heeft die man! Als ik 's ochtends weer de wachtmeester hoor brommen, is mijn dag weer goed. Geweldig! Jezus, wat goed. GVD, ik wou dat ik dat kon, zo scrhijven.

Oome Gijs | 03-02-10 | 22:37

Mijn reageursel is verwijderd.
Niet gejorist, verwijderd!!!
Geenstijl is geenstijl niet meer. Dat is geen stijl hoor.

Olieboer | 03-02-10 | 22:09

mmm, wat is dit voor een site? laat die man met rust zeg, okey hij viel uit zijn slof bij wegmisbruikers... maar om als een nsber voor zijn deur aan te bellen met een camera, gaat dat niet wat te ver? ik ben vanavond lekker lid geworden hier en ga lekker hakken met mijn mening.

maradria | 03-02-10 | 20:35

Jammer dat iemand zo door het slijk wordt gehaald. Volgens mij heeft deze man een punt en zal hij nooit iemand enig kwaad doen en is het iemands eigen verantwoordelijkheid om een gordel te dragen of niet. Door de pers is deze man redelijk geruineerd. Is er misschien door GS uitgezocht wat deze man wel heeft betekend voor de Nederlandse maatschappij voordat hij publiekelijk aan de schantpaal is genageld. Door GS is de wereld op sommige fronten wel wakker geschud, echter is Gs naar mijn mening een beetje aan het doorslaan in maait het respect voor de mensen een beetje onder de voeten weg!
Dit kan ook wel riool journalistiek genoemd worden!
Verder:
Helaas leven wij in een land waar alles geregeld moet worden voor de mensch en men niet zijn eigenverantwoorlijkheid mag hebben.
Door deze domme regels en de bureaucratie krijgt de Nederlandse staat nog een keer een claim aan zijn broek, omdat zij voor een stommiteit een regel zouden moeten hebben.

Oh ja, muziek is top!

Dolph | 03-02-10 | 20:33

-weggejorist-

évanoui | 03-02-10 | 20:07

Wat zeuren de buurtbewoners zou, ik zou best naast hem willen wonen. Hij is 'n beetje apart, maar van hem zul je beslist geen last hebben!

my anal pony | 03-02-10 | 18:21

Is dit nou familie van dat unoxmeisje met die veel te grote tieten? Of is dit nou een satire door Bram v.d. Vlugt?

Argyronauta | 03-02-10 | 18:05

Kijk, dat bedoel ik nou.
Je bent niet van adel door geboorte (nou ja, 'n beetje wel natuurlijk),
je bent van adel door gedrag.
Juist, zo zit dat.
Leuk bloemetje, trouwens.
Dan ga ik nu weer verder met een boek lezen.
Prachtige zin.

Pierus | 03-02-10 | 15:17

Beginnen jullie ook al? Eerst wordt Kroon aan het graf genageld, terwijl ie misschien helemaal niets heeft gedaan. Laat ook deze man gewoon met rust. Heel zwak en totaal geen nieuwswaarde om hem met naam, toenaam en lokatie te noemen.

PG4161 | 03-02-10 | 14:57

Ook ik ben het eens met de heer Hans P. Je kunt duidelijk zien aan de bontkraag of iemand een boete moet krijgen of niet. Die ouwe schoot uit z'n slof zoals iedereen dat wel eens doet en dan ga je zo'n man, die niet bekend is met de straatcultuur van Rutger, niet onaangekondigd lastig vallen. Laat die man met rust.

En ook ik vind dat de man een keurige beschaafde indruk maakte en, zoals Rutger gelukkig terecht opmerkte, goed overkwam op de camera.

We zijn totaal doorgeslagen in het politiek correct denken van de jaren '80. Je kunt simpelweg van 10 kilometer afstand al zien of iemand een een boef is of niet. Maar ook daar moet je niet in doorslaan anders zitten we straks weer de omtrek van iemands hoofd op te meten om te bepalen of het een crimineel is of niet, net zoals de Duitsers deden in de jaren '30. Dat hoeft van mij ook weer niet (vooral niet omdat ik dan zelf als crimineel wordt gebrandmerkt, he he).

Maar onderscheid mag er best wel eens gemaakt worden zeg! Je laat je toch niet afbluffen tot op breed maatschappelijk niveau door een pibull bezittende, petjes dragende, bontkraag die zegt: "Ik doe tog nix! Die pitbull is heel lief hoor, je mag niet discrimineren. Raak me niet aan. Jij racist zijn!". Kom nou! Iedereen weet dat die ordinairtjes zitten te bluffen en ons uitlachen achter onze ruggen als we serieus stoppen met ze te stigmatiseren.

Je mag absoluut onderscheid maken tussen mensen die hun best doen om er uit te zien als een achterbuurter met een "no fear" Honda Civic, een capuchon en een bontkraag en mensen die dat niet doen. Basta!

Zwavelzuur | 03-02-10 | 14:19

HANS PRINS U HEEFT ONTZETTEND GELIJK. DAT U DIT MAAR MAG LEZEN.

yuck fou | 03-02-10 | 13:44

Rutger: +1, leuk stukje journalistiek
Prins: -1, wat een arrogante kwal in het bekeuringsfilmpje. Wie denkt 'ie wel dat 'ie is.

Stahlhelm | 03-02-10 | 13:20

Leuke viral van spijker.

Universalis | 03-02-10 | 12:46

Ik hou meer van de Verse Prins.

Writhen | 03-02-10 | 12:36

Meneer Prins komt wat kwetsbaar en tegelijk zeer beschaafd en erudiet over. Dat zijn we in Nederland kennelijk niet meer gewend....

@Rutger: doe eens fatsoenlijke mensen met rust laten.

Puntentelling:

Prins +1
Kwaliteit filmpje +1
Beschaafde mensen lastig vallen -2
Roze plofdop -1

Prins wint.

poggibonsi | 03-02-10 | 12:28

Leuke vent, Ik weet wat hij bedoeld. Kijk maar naar de boeven die vrij rondlopen in ons land en een taakstraf krijgen of vluchten naar Turkijen en Marokko

maneggio | 03-02-10 | 12:14

Gelieve de Heer Prins niet lastig te vallen in zn Ivoren Toren. Michiel de Ruyter heeft de Spaanse vloot ook niet in 1 dag verovert. Gun de man wat tijd om zn plannen uit te werken. Smaakt naar meer!
Prins for President:)

weetjijwel | 03-02-10 | 11:53

Geniaal!
En zeker +1 voor de imitatie van het buurjongetje!
Een goede buur is beter dan een verre vriend!
Maar niet storen, meneer leest een boek. Geef die man een lintje, hij had gelijk, dergelijke mensen moet je beschermen!

TcK | 03-02-10 | 11:27

Braakbal | 03-02-10 | 10:33

Schot in de roos, braakbal.

Laat ik ook nog een duit in het zakje doen.
Wat denk je van al die camera's: vroeger werden de mensen klein gehouden door de fabel van het alziende oog van god. Nu worden ze schuchter en voorzichtig gehouden door al die camera's die overal hangen. Het alziende oog van god is vervangen door het alziende oog van de camera's, waardoor iedereen wordt onderworpen aan een stilzwijgend oordeel. Er gaat een zekere dwingendheid uit van de camera, ook van die van Rutger, die maakt dat mensen terughoudender worden. Dit alles werkt nivellerend.
Observatie werkt disciplinerend, nivellerend.
Digitalisering werkt in dezelfde richting: mensen kunnen in de digitale wereld nog beter worden geobserveerd.
De reden waarom onze maatschappij nog enigszins functioneert, ondanks een slecht functionerend systeem van straffen en belonen, is het uitgebreide net van controle en observatie, dat mensen voorzichtig maakt.
*Vrij naar Michel Foucault*

Oome Gijs | 03-02-10 | 11:06

+1 voor het jongetje!

Je zou toch denken dat mijnheer Prins (een welgestelde man van adel) toch wel normaal Nederlands kan spellen. Check zijn blog over embryoselectie:
"maar het gebeurd wel en ik vindt dat mensen vrij zijn die keuze zelf te maken." .. OEI.

-sebas | 03-02-10 | 10:45

Er is sprake van een aanzienlijk beleven van machteloosheid van goedwillende burgers tegenover de strukturen en systemen die hen in de greep trachten te krijgen. Onze democratie institutionaliseert wantrouwen en legitimeert ongeoorloofde dwang. Het is noodzakelijk de zaken bij de ware naam te blijven noemen. Binnen dit democratisch bestel bestaan dictatoriale structuren die zeggen de vrije markt te bevorderen naar die in feite instrumenten van pure repressie zijn. Als er langdurig aan gewerkt wordt mensen tot objecten te maken, te deïndividualiseren, roept dit bij mensen een chtonische, primordiale woede op. Dit onderdrukken de meeste mensen en dan leidt het tot verlies van gevoelens van solidariteit, verlies van de zuivere rede wat iets anders is dan rationaliteit, depressie, harteloze vormen van assertiviteit, het op grote schaal plegen van fraude, het uitleven van de eigen verschoppeling op de buitenlander, het ieder voor zich gaan en Niets voor allen.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kon nog wel eens een reaguurder zijn Hans Prins zn blog

Braakbal | 03-02-10 | 10:33

Mooi stukkie journalistiek Rutger! Dat ventje had van mij een oorvijg mogen krijgen. Moeder ook trouwens!

Baugnez | 03-02-10 | 10:27

Dit filmpje deed mij dus heel erg hier aan denken:
http://www.youtube.com/watch?v=kB1Q5D9s26Q

KDbdl | 03-02-10 | 10:18

Irritante aardappelprater...

Quincy Jones | 03-02-10 | 10:12

Geweldige anti-held! Er moet toch zeker een plaatsje te vinden zijn voor Hans bij Powned? Geweldige inzichten op het actuele nieuws. Ik noem maar wat.

Fred Janssen | 03-02-10 | 09:50

Ga ook eens langs bij die Turk met de Mercedes bak die uitvloog tegen die agenten. Kijken of je net zo stoer overkomt Rutger...!!

italian bastard | 03-02-10 | 09:42

-weggejorist-

JeGrootmoeder | 03-02-10 | 09:27

Nu is het ineens een zielige vent. Leuk filmpje.

Johnny Mieremet | 03-02-10 | 09:25

Gezellig hier. De KRO- en NCRV-reaguurders hebben zich verzameld. Niet vergeten straks het topic even door te linken op jullie Hyves-pagina's.

tummes | 03-02-10 | 09:22

Is dit familie van Luca?

Mr. Ed | 03-02-10 | 09:16

Ok. arme meneer. Afgesproken. En dan?

ristretto | 03-02-10 | 09:14

Chatslet | 03-02-10 | 09:01
Ja! Arme meneer.

Von Münchhausen | 03-02-10 | 09:12

Ik zie hier alleen maar een erg aardige en beleefde man die een fout heeft gemaakt en daar nu spijt van heeft. Heb zelfs een beetje met hem te doen.

Chatslet | 03-02-10 | 09:01

-weggejorist-

ristretto | 03-02-10 | 08:59

wachtmeester de bruy | 03-02-10 | 08:53

Excuus.
Dat was nu ook weer niet de bedoeling.

* Joris V. op het matje roept *

Teun van het Tuinpad | 03-02-10 | 08:56

Sjeng de helle | 03-02-10 | 08:52

Dan weet je wel aan welke politieke kant ons Koningshuis te vinden is.
* Iets met Laurentien Brinkhorst mompelt*

Teun van het Tuinpad | 03-02-10 | 08:54

@ Teun van het Tuinpad | 03-02-10 | 08:35
Getverdemme !
Riekt geur van bedorven sperma gemengd met smegma.
-
@ Sjeng de helle | 03-02-10 | 08:45
Gaat samen met kapitein Westerling in het bos de dinges opgraven.
Yoe weet wel van Gladio.

wachtmeester de bruy | 03-02-10 | 08:53

Teun van het Tuinpad | 03-02-10 | 08:48
Inderdaad, die hoort ook in die afdeling thuis, het was ook nog een van de coaches van prin. Maxima

Sjeng de helle | 03-02-10 | 08:52

Willianus Wortelus | 03-02-10 | 08:49

Ghe, ga je gang.

;)

Teun van het Tuinpad | 03-02-10 | 08:50


Waar blijft dat nieuwe topic? Ik zit al een half uur te F5'en alleen om Teun een keertje voor te kunnen zijn.

Willianus Wortelus | 03-02-10 | 08:49

Sjeng de helle | 03-02-10 | 08:45

Joris is volgens mij van de Dijkstal VVD-tak.

Allemaal potentieële D'66 stemperTs.

Teun van het Tuinpad | 03-02-10 | 08:48

wachtmeester de bruy | 03-02-10 | 08:30
Bolkesteijn verdween naar de EU na de verkiezingen toen de VVDer goed voorstond,
Voorhoeve liet onze mensen samen met Relus Terbeek(PvdA) stikken in Yougoland.
Het zijn alle twee gummipoppen.

Sjeng de helle | 03-02-10 | 08:45

wachtmeester de bruy | 03-02-10 | 08:30

Joris is een baantjes-jagerT met de loyaliteit van een gebruikte opblaaspop.
Viez bah, zeg maar.

Teun van het Tuinpad | 03-02-10 | 08:35

@ Teun van het Tuinpad | 03-02-10 | 07:54
Tja wat dat betreft heeft Bolkestein meer ballen dan oud minister van "kuch" Defensie moeder Theresa Voorhoeve met zijn dubbele "loyaliteit".
Agnes Kant zei op het SP congres dat Pechtold met Geert Wilders naar bed gaat en er mee opstaat.
Geert ligt nu ongewild in een sandwich tusschen 't kereltje en 't lulletje.

wachtmeester de bruy | 03-02-10 | 08:30

Teun van het Tuinpad | 03-02-10 | 08:25
Lul, zet er dan NSFW bij.

Je lijkt wel een newbee.

Prutser.

Teun van het Tuinpad | 03-02-10 | 08:30

alpha_mannetje | 03-02-10 | 08:19
Of " Adel rijdt geen Alfa "

Teun van het Tuinpad | 03-02-10 | 08:21

Sjeng de helle | 03-02-10 | 08:17
Kleine moeite.
;)

Teun van het Tuinpad | 03-02-10 | 08:19

Dus deze heer Prins zien we terug op PowNed in de wekelijkse autorubriek "de royale versnelling"?

alpha_mannetje | 03-02-10 | 08:19

Teun van het Tuinpad | 03-02-10 | 08:05

Thanks Teun.

Sjeng de helle | 03-02-10 | 08:17

Symptomatisch? deze ietwat geresigneerde Prins met zijn boek op zolder.
In ieder geval vertoont zijn eerder vertoonde spontaan woedende reactie veel –terecht- onbehagen en ontboezemt het een scherpe taxatie van boerenvolk en vaderland.
Advies en oproep: Schilderachtige Adel der Zeven Provinciën VERENIGT U en ‘spit it out’. Daar kan het OM nog heel wat van leren. Wie weet, want waar een bon dan zo al niet goed voor was.

Grenswind | 03-02-10 | 08:15

Sjeng de helle | 03-02-10 | 07:17

Ik hoor net op BNR dat het vanmiddag op het programma staat.

Teun van het Tuinpad | 03-02-10 | 08:05

wachtmeester de bruy | 03-02-10 | 07:50

Mogge.

Dat is ook een lastige voor Frits.
Hij kan moeilijk Geert gelijk geven zonder dat dat zijn Partij schaden doet.
Denk ik.

Teun van het Tuinpad | 03-02-10 | 07:54

Mogge dudes und dudettes!
Wat een heerlijk filmpje om de dag mee te starten.

Morkovich | 03-02-10 | 07:51

Hebben jullie Frits Bolkestein gezien bij Knevel en van den Brink in het programma Moraalridders ?
Na 22.20 min/sec.
player.omroep.nl/?aflID=10599348
De Christelijke Westerse cultuur is superieur aan de islamitische.
Hij weet echter geen raad op de vraag wat hij van Geert Wilders vindt die dit standpunt uit durft te dragen.
Murmelt iets eauver kopvoddentaks.
Vreemd ?
Een Christelijke goedemorgen gewenst.

wachtmeester de bruy | 03-02-10 | 07:50

Sjeng de helle | 03-02-10 | 07:20

Ik zie dat Van der Laan nog niet doen.
Jammer genoeg.

Teun van het Tuinpad | 03-02-10 | 07:28

Sjeng de helle | 03-02-10 | 07:17

Geen idee.
Ik gok rond 9:00.

Teun van het Tuinpad | 03-02-10 | 07:21

Teun van het Tuinpad | 03-02-10 | 07:15

Hoe laet begint dat gedeuns eugelijk?

Sjeng de helle | 03-02-10 | 07:17

Sjeng de helle | 03-02-10 | 07:13

Deal !

Overigens is het vandaag een spannunde dag.
Mag Mohammed B. getuigen of niet ?
*zich klaarmaakt voor een topic met livestream*

Teun van het Tuinpad | 03-02-10 | 07:15

Teun van het Tuinpad | 03-02-10 | 07:05

"Amice, leaten wij tot een concensus kaumen zag! Het is in elk geval Leag bij de Grond!"

Sjeng de helle | 03-02-10 | 07:13

Sjeng de helle | 03-02-10 | 06:58

In geval van Femke is het eerder gepast om over glijen te praten.
;)

Teun van het Tuinpad | 03-02-10 | 07:05

Teun van het Tuinpad | 03-02-10 | 06:55
Goede morgen Teun,

“Als je van liegen korte benen kreeg, dan liepen Politici op hum aambeien rond”

Sjeng de helle | 03-02-10 | 06:58

Sjeng de helle | 03-02-10 | 06:55

Dat is een ding dat zeker is.
Mogge.

Teun van het Tuinpad | 03-02-10 | 06:57

Goede Mûrrige, zag met Oe Allen,

Kan deze Heer in ieder geval stukken beter verstaan dan de "Rappert"van Gisteren

Sjeng de helle | 03-02-10 | 06:55

Is er al een rekeningnummer? Ik vind niet dat meneer hoeft te betalen!

SMEGMET | 03-02-10 | 06:48

Zal hij zijn boek al uit hebben ?
Dat is dan weer de vraag.
*koffie*

Teun van het Tuinpad | 03-02-10 | 06:31

Nomen est omen.
Wat een bouwvakker.
Bedoel de huidige kreaunprins in vergelijking met deze uiterst veurkeaumende hoffelijke (sic) man.
"Ik was beauven een boek aan het lezen".
Zie Màxima de deur al opendoen: "mijn man is beauven een boek aan het lezen".
Proest !
Parkeer de Saab maar bij de buren (van dat jongetje) en hupsakee die Gouden Koets (eauk een Spyker) op de oprit van deze waardige treaunpretendent.

wachtmeester de bruy | 03-02-10 | 06:28

@Zeeschuimer | 03-02-10 | 06:17
Het is al bijna pasen, schande!

lieverdeauddanreaud | 03-02-10 | 06:26

Mogge, lieverdeauddanreaud
Waarom ook niet? Zo'n kransje geeft zo veel warms.

Zeeschuimer | 03-02-10 | 06:17

*morge mompeld*
Vanwaar die kerstkrans op het raam van mnr Prins. Is dit filmpje wel helemaal vers? Er worden ons hier toch geen topics die al vanaf vorig jaar op de plank liggen voorgeschoteld he?

lieverdeauddanreaud | 03-02-10 | 06:13

Lol @ Chili Palmer
Meneer, u bent een pracht plemper!

Zeeschuimer | 03-02-10 | 06:06

die kinderen doen het hem. Je kon me aanvegen toen! klasse!

AlterEgo- | 03-02-10 | 05:06

@neemjemoederindemali | 03-02-10 | 04:22
Heh, met wat? U is ook IT expert?

Parsons | 03-02-10 | 04:40

Parsons | 03-02-10 | 04:13

zal ik je een keer een halve dag helpen?

neemjemoederindemali | 03-02-10 | 04:22

Ach aan het einde van de maand zie ik de facturen langskomen en dan ben ik deze kansloze kudtnacht al weer vergeten.

Parsons | 03-02-10 | 04:13

Parsons | 03-02-10 | 04:08

tsja, had ik ook toen ik 20 was, ben er over heen gegroeit

neemjemoederindemali | 03-02-10 | 04:09

Ja ik heb neem verantwoordelijkheid. Het zuigt. Maar iemand moet het doen. heh

Parsons | 03-02-10 | 04:08

Parsons | 03-02-10 | 04:01

bedoel wat anders, ik ski wanneer ik zin heb en ik golf wanneer ik zin heb, u gaat in maart op wintersport en zucht nu al, ik denk dat je iets verkeerd doet

neemjemoederindemali | 03-02-10 | 04:03

@neemjemoederindemali | 03-02-10 | 03:59
Ik ski al 35 jaar, ik ontwijk de paupers wel :)

Parsons | 03-02-10 | 04:01

Parsons | 03-02-10 | 03:56

Je wilt nog meer van die witte poeder zien? ik pas ff, ff andere vraag, je hebt personeel maar je laat je leven afhangen van andere pauperts?

neemjemoederindemali | 03-02-10 | 03:59

@neemjemoederindemali | 03-02-10 | 03:45
Ja ben net klaar. Zucht. Eerst skiën in maart. Dan hopelijk goed weer in april. Kunnen de clubs weer uit het vet.

Parsons | 03-02-10 | 03:56

Kudt, Bolkestein gemist. Staat moraalridders al op uitzending gemist?

Parsons | 03-02-10 | 03:54

Dirkstra | 03-02-10 | 03:49

u begrijpt eindelijk mijn reactie?

neemjemoederindemali | 03-02-10 | 03:53

@neemjemoederindemali | 03-02-10 | 03:38
Soms moet je iemand even een knal voor z'n harses geven om tot de essentie te komen.
Baruch Hashem

Dirkstra | 03-02-10 | 03:49

Parsons | 03-02-10 | 03:33

heb je die prutsproblemen van die prutserts al opgelost? tijdens golgfen kunnen we lekker ff over ons "fantastische"personeel ouwenelen

neemjemoederindemali | 03-02-10 | 03:45

Parsons | 03-02-10 | 03:33

zeg het maar, ik pas me graag aan

neemjemoederindemali | 03-02-10 | 03:42

Dirkstra | 03-02-10 | 03:31

Jij was toch verzot op vooroordelen? deed ik ook ff aan mee, volgens mijn vooroordeel bent u erg in den heere. Wij vinden dat u recht hebt op uw geleauf, geneer u niet, wij veroordelen u niet, loof den here.

neemjemoederindemali | 03-02-10 | 03:38

@neemjemoederindemali | 03-02-10 | 03:23
Hoor ik daar iets over golfen? Wanneer en hoe laat?

Parsons | 03-02-10 | 03:33

@neemjemoederindemali 3:24
Hij is DONKERblauw!
@Parsons 3:20
Dat is wat je schoonmoeder je wilde laten geloven....
*grinnik*
Dank @allen, zij die gaan werken groeten u.

necrosis | 03-02-10 | 03:32

@neemjemoederindemali | 03-02-10 | 02:55
Waarom reageer je op mij? Als jij den Heer zoekt heb ik slecht nieuws voor je. Die heeft een pokkehekel aan je en trapt je zo de hel in als het aan Hem zou liggen. Een soort Joris dus maar dan in het groot.

Dirkstra | 03-02-10 | 03:31

necrosis | 03-02-10 | 03:10

zolang het geen zwarte swift is, no problem

neemjemoederindemali | 03-02-10 | 03:24

necrosis | 03-02-10 | 03:14

moeten we meld misdaad anoniem inschakelen? wat denk jij? Laten we ff een paar uur er dom over lullen. We weten allebij dat mevr Parsons op dit moment moet vrezen voor haar leven en haast geboden is. Aan de andere kant kunnen we altijd zeggen dat we dit niet hadden kunnen inschatten en dat niemand dit had gekunt. Verder kunnen we aanvoeren dat we wel hebben gezegt dat we dachten dat het niet goed zou gaan maar dat niemand naar ons wilde luisteren (vrij naar Nout)

Ga jij zaterdag ook naar de uitvaart en zeg jij nog een woordje? Ik ben reeds een speech aan het voorbereiden (hoe tragisch zinloos geweld is enzo en dat het NOOIT meer mag gebeuren, beetje lullen over tragisch, niet voorzien, sielugh, paar witzen erin en dan om 12.00 uur aan de koffie en de broodjes. (Zin om daarna te golfen?)

neemjemoederindemali | 03-02-10 | 03:23

*intussen prutsproblemen oplossen doet die prutsers vandaag hebben veroorzaakt - lees medewerkers... zucht*

Parsons | 03-02-10 | 03:23

@necrosis | 03-02-10 | 03:08
Die zit in Azië. Is eind feb, terug en gaat dan naar Florida voor 3 weken. Voorlopig geen last van dus.

Parsons | 03-02-10 | 03:20

Mensen zoals HEM?? Jullie zijn toch bijna een nationale omroep?

leverworst | 03-02-10 | 03:16

@neemjemoederindemali 3:10
Nog geen reactie van Parsons.....
*vreescht voor gezondheid mevr. Parsons*

necrosis | 03-02-10 | 03:14

ps Maar wel psychologisch slim genoeg om vriendelijk te blijven en te bedanken waardoor hij nu de sympathie van het "beruchte" GS reaguurvolk heeft.

seven | 03-02-10 | 03:14

necrosis | 03-02-10 | 02:52
Daar kom ik mooi weg. Niemand heeft zo'n direct lijntje met Joris als jij. Hence necromodus, niemand kan zo (ver)klikken als jij. ;) Nou denk ik dat het klikken op de uitroeptekens in het geheel niet opgemerkt wordt en er puur voor de show zit anders zou je rijk zijn aan rijksdaalders (In de sourcecode staat iets van nsb "class="umod" onclick="commentnsb " en in de php waar het aankomt " Jaaaa! Nu zijn die kudtcommenters ook eens nuttig. " )
Verder vind ik het plempen van adresgegevens met telefoon idd te ver gaan. Meneer was al zichtbaar aardig verrast / ontdaan door de draaiende camera .

seven | 03-02-10 | 03:10

@neemjemoederindemali 3:07
Ik heb ook een Suzuki maar durf het type niet te vermelden uit aangst voor bedreigingen.

necrosis | 03-02-10 | 03:10

necrosis | 03-02-10 | 03:08

LOL, koffie kun je bestellen bij durpsidieaut

neemjemoederindemali | 03-02-10 | 03:10

*gaap*
@Parsons 3:02
Zit je in te dutten?
Weet dan dat je schoonmoeder morgen langskomt en een week blijft logeren!!!

necrosis | 03-02-10 | 03:08

necrosis | 03-02-10 | 03:02

lag niet aan mijn auto, mijn auto ploegt overal door. Probleem was rijkswaterstaat die op de A1 noodreparatie's uitvoert waardoor ik eerst ff moest stil staan en toen door allerlei durpjes moest crossen. Sowieso is de beste auto voor het ruwe terrein mijn suzuki samurai, deze staat nog steeds in de schuur, als beetje gaat dooien en ik heb een uurtje vrij dan ga ik nog wel ff los met de sam op zandwegen en in het bos, mijn hobby.

neemjemoederindemali | 03-02-10 | 03:07

Ik heb het eigenlijk niet zo op mensen van adel.

verraad van links | 03-02-10 | 03:05

*gaap*

Parsons | 03-02-10 | 03:02

@neemjemoederindemali 2:58
Je hebt geen Saab?

necrosis | 03-02-10 | 03:02

Een goede nacht aan een ieder en aan mij enkele goede nachtelijke uren.

irriducibili79 | 03-02-10 | 02:58

necrosis | 03-02-10 | 02:56

zo kunnen we nooit samen een biertje drinken, ik hoop morgenavond rond 23.30 uur weer thuis te zijn, moet het alleen niet zo kut weer zijn als vanavond, was nu een uur langer onderweg

neemjemoederindemali | 03-02-10 | 02:58

@neemjemoederindemali 2:49
Om 12:00 ben ik vrij.......

necrosis | 03-02-10 | 02:56

Dirkstra | 03-02-10 | 02:41

u bent in ieder geval goed in veroordelen, u stemt cda, pvda of gristen unie. Als ik het mis heb dan spijt me dat nog meer. van der vlies stemmerts kan ik helemaal niets mee, ora et labora broeder

neemjemoederindemali | 03-02-10 | 02:55

neemjemoederindemali | 03-02-10 | 02:47
Nee dat is zeer zeker beter dan die paar flappen die in mijn zak wapperen.

irriducibili79 | 03-02-10 | 02:53

@seven 2:41
Het gebruik van de necromodus® (in jouw 21:59 plemp) is slechts voorbehouden aan mij!
Ik zal het voor deze keer door de vingers zien omdat ik het met je eens was!

necrosis | 03-02-10 | 02:52

@neemjemoederindemali | 03-02-10 | 02:38
Dank, mijn buren zullen het (moeten gaan) waarderen!

HY78. | 03-02-10 | 02:50

Geweldig die man! Fantastisch! Ondanks zn leeftijd en dattie trilt als een rietje gewoon keihard voor zn mening uitkomen! Zulke mensen hebben we in de politiek nodig ! Lekker eigenzinnig!

jello5167 | 03-02-10 | 02:49

necrosis | 03-02-10 | 02:43

werk ze vriend, ik ben net thuis, ff biertje drinken, beetje slap ouwehoeren hier en dan rond 10.00 weer opstaan, om 12.00 uur mag ik weer voor woutert aan de slag

neemjemoederindemali | 03-02-10 | 02:49

irriducibili79 | 03-02-10 | 02:39

over 5 jaar verkopen en een paar miljard in je zak stoppen is anders ook heel vervelend

neemjemoederindemali | 03-02-10 | 02:47

En om het te complementeren dat weet Mulder ook.

irriducibili79 | 03-02-10 | 02:44

@neemjemoederindemali 2:23
Antwoord D: even scheren, aangezien ik straks weer moet werken (3:30).
Ik ben nl.niet van adel en zal zelf voor de centen moeten zorgen (iig, dat gedeelte wat ik van Wouter en zijn belastingambtenaren zelf mag houden).
Enne.... op [!] drukken doe ik anders noooooit hoor.

necrosis | 03-02-10 | 02:43

Iemand die eerst zo zelfverzekerd overkomt op tv en nu met het angstzweet op de rug in de deuropening staat te beven en zegt verstoord te zijn in het lezen van een boek?
Die cameraman had even een meter lager moeten inzoomen. Die zit gewoon stiekem vieze blaadjes te lezen op zolder.

Dirkstra | 03-02-10 | 02:41

metropoliet 03-02-10 | 02:28
Je analyse klopt niet. De vrouw heeft een dubbele achternaam, 2 naam is de meisjesnaam en de eerste achternaam zijn naam, dus gewoon zijn vrouw die psychologe is. Hijzelf doet ook iets in die richting coaching in een eenmanszaak en werkt dus gewoon. Verder is hij juist niet van adel dus de aanname oud geld wordt ook kleiner. Ergo je bent kennelijk zelf een fantast. ;)

seven | 03-02-10 | 02:41

neemjemoederindemali | 03-02-10 | 02:33
De komende 10 jaar hebben ze nog enig potentieel maar daarna is het gedaan. Spyker/Mulder lijden al jaren aan grootheidswaanzin, dit gaat een tijd goed en daar mogen we ook trots op zijn. In de longrun is het heleaas gebakken lucht.

irriducibili79 | 03-02-10 | 02:39

@metropoliet | 03-02-10 | 02:28
Flauw gezeur, jalouzie en ongefundeerde aannames en kletspraat. Beter je leven.

Dirkstra | 03-02-10 | 02:36

metropoliet | 03-02-10 | 02:28
Was de cursus psygologie op MBO-nivo leuk.

irriducibili79 | 03-02-10 | 02:34

irriducibili79 | 03-02-10 | 02:27

Ik denk dat die saab figuren best allemaal een nieuwe saab willen kopen, beetje zelfde type als volvorijderts, ik denk dat victor gelijk krijgt.

neemjemoederindemali | 03-02-10 | 02:33

Nou, toch een hartstikke nette en vriendelijke man? Trillen als een rietje maar beleefd blijven. Ik kan me er wat bij voorstellen. Maar welk boek las hij dan? Daar blijven we als kijkers mee zitten. Ik ben er al uren wakker van. Slechte beurt Rutger!

Dirkstra | 03-02-10 | 02:31

Nou meneer Prins, uw vriendelijkheid ten spijt, u bent een fantast. Ik ruik oud geld. Zelf niets gepresteerd en dat willen compenseren met leugens, waarschijnlijk al uw hele leven. Mensen houden daar niet van, daarom zit u in een sociaal isolement en bent u bij uw zus op zolder beland. Uw vriendelijke buren ten spijt, het zijn geen vrienden. Dat is geen toeval. U wilde even zeggen dat iemand anders het over de adel had, maar u realiseerde zich gelukkig net -niet- op tijd dat deze mededeling, van uzelf, vastgelegd was op camera. Waarschijnlijk is dit de enige manier om u te confronteren met de leugens die u al uw leven lang verspreid. Zonder hard bewijs vond u altijd een uitweg. Zo is het ook raar om Geenstijl eerst te ontkennen om vervolgens te praten over leuke stukjes op die site. Dit is een wat minder leuk stukje. Maar een stukje is niets. Reflectie is wel iets. Daar is het nooit te laat voor.

metropoliet | 03-02-10 | 02:28

@neemjemoederindemaling
Ja leuk hé verleden en toekomst combineren, Goodwill kopen in een vergijzende markt. Lijkt meer op smarties kopen als iedereen autodrop wil.

irriducibili79 | 03-02-10 | 02:27

zit heel GS naar een shantykoor te luisteren, de nsb knop in te drukken of maft alles al?

neemjemoederindemali | 03-02-10 | 02:23

*beeft ondertussen als een rietje en verwacht Ruktor elk moment aan de deur om aangesproken te worden op muzieksmaak*

neemjemoederindemali | 03-02-10 | 02:21

irriducibili79 | 03-02-10 | 02:17

Volgens victor muller zijn er 4,5 miljoen saabidioten, vond trouwens Jaap wel een leuke vent met goede argumenten, hij verwoordde het alleen slecht

neemjemoederindemali | 03-02-10 | 02:19

necrosis | 03-02-10 | 02:10

Ies heul simpel, voor laten komen en simpel zeggen dat u met de kennis van etc.
Ene JPB kan u precies uitleggen hoe u de grootste misdaden kunt plegen en hoe u zich hier simpel mee vrij kunt pleiten

neemjemoederindemali | 03-02-10 | 02:17

Hoe heet het als je verslaafd bent aan het rijden in een Saab, Sabéisme? Dat lijkt me toch enigszins gevaarlijk. fr.wikipedia.org/wiki/Sab%C3%A9isme

irriducibili79 | 03-02-10 | 02:17

Geheel on topic, vind ik dat ik never nooit een bekeuring mag krijgen van de pliessies.
Een linkse directe van het CJIB op mijn financiën heeft een dramatische uitwerking op mijn vermogen tot reaguren.

necrosis | 03-02-10 | 02:10

zeg maar jansen | 03-02-10 | 01:56

www.youtube.com/watch?v=gibuhLSOsh0&am...

Je bent lief, vooruit dan maar, hier mijn smaak, je gaat echt met Joris slijmen he? echt he? je bent een vriend voor het leven.

*ontroerd jankt door zoveel liefde*

neemjemoederindemali | 03-02-10 | 02:06

@zeg maar jansen 1:56
Dan kan ik niet achterblijven.

necrosis | 03-02-10 | 02:03

*sleep*

pius | 03-02-10 | 02:00

LazyLady | 03-02-10 | 01:57 Ik ben morgen weer nuchter, u daarentegen..(denktaanietslazy'sdatnooitovergaat)

democratius | 03-02-10 | 02:00

*out*

zeg maar jansen | 03-02-10 | 01:59

zeg maar jansen | 03-02-10 | 01:56

ghe, ik doe ook mee!

pius | 03-02-10 | 01:58

@ democratius | 03-02-10 | 01:51
Ik heb van mijn moeder geleerd dat ik dronken mensen altijd gelijk moet geven.
Je hebt gelijk. Sweet dreams. www.youtube.com/user/beyonce?blend=2&a...

@ pius | 03-02-10 | 01:54
Cya

*nu echt out*

LazyLady | 03-02-10 | 01:57

neemjemoederindemali | 03-02-10 | 01:54 Ja, dat zullen we doen.
*schudt hoofd van nee*

zeg maar jansen | 03-02-10 | 01:56

neemjemoederindemali | 03-02-10 | 01:54

Dat durf ik niet aan. U bent mijn favo guurderT. Wat moet ik zonder u?

pius | 03-02-10 | 01:55

LazyLady | 03-02-10 | 01:52

Truste, en thanx for the lessons.

pius | 03-02-10 | 01:54

pius | 03-02-10 | 01:49

als u er heel erg op aandringt wil ik laten zien op voorwaarde dat u gaat slijmen bij Joris om me te unbannen

neemjemoederindemali | 03-02-10 | 01:54

neemjemoederindemali | 03-02-10 | 01:47 Juist. U. Mocht zwitsal houden van GUnite

democratius | 03-02-10 | 01:53

zeg maar jansen | 03-02-10 | 01:49

ik begrijp het, jammer.

pius | 03-02-10 | 01:53

democratius | 03-02-10 | 01:51 Aan het taalgebruik te zien is dat wel een heel oude eierdoos geweest.

zeg maar jansen | 03-02-10 | 01:52

LazyLady | 03-02-10 | 01:42 Barneveld. bron: Heraldische Bibliotheek, jrg .., blz. 404 ..... "Erve ende guede te Wassel [Wessel] gelegen inden kerspele van Barnevelt ende inden ... m;n moeder heet Van Wessel.. Democratius drinkt veel maar liegt nooit...

democratius | 03-02-10 | 01:51

neemjemoederindemali | 03-02-10 | 01:48

Hoezo, zo erg?

pius | 03-02-10 | 01:49

zovoklets | 03-02-10 | 01:42
We hadden het net over je ROI. Bij Saab is het schijnbaar veel aanzien en weinig verdienen.

irriducibili79 | 03-02-10 | 01:49

pius | 03-02-10 | 01:48 Nee.
Wegens té erg voor woorden en derhalve niet te plempen.

zeg maar jansen | 03-02-10 | 01:49

pius | 03-02-10 | 01:43
Het gevaar zit 'm niet in de guurderds, me dunkt. Maar in de gemoedstoestand van de grote gulle gever.

LazyLady | 03-02-10 | 01:49

pius | 03-02-10 | 01:46

ga ik hier niet plempen, straks heb ik weer een ban aan mijn broek

neemjemoederindemali | 03-02-10 | 01:48

zeg maar jansen | 03-02-10 | 01:46

U bent ermee bekend? Doe eens een hint?

*niet wachten kan*

pius | 03-02-10 | 01:48

democratius | 03-02-10 | 01:46 Goed, karton of polystyreen?

zeg maar jansen | 03-02-10 | 01:47

democratius | 03-02-10 | 01:40

dan moet dat zwitsallutjuh u wel heel erg pijn doen

neemjemoederindemali | 03-02-10 | 01:47

pius | 03-02-10 | 01:46 Maar dan smeert ik 'm naar m'n nest.

zeg maar jansen | 03-02-10 | 01:46

zeg maar jansen | 03-02-10 | 01:42 De eierdoos natuurlijk. Zonder doos geen reproductie.

democratius | 03-02-10 | 01:46

neemjemoederindemali | 03-02-10 | 01:44

Ben wel erg benieuwd nu.

pius | 03-02-10 | 01:46

zovoklets | 03-02-10 | 01:45 Ja!

zeg maar jansen | 03-02-10 | 01:45

zeg maar jansen | 03-02-10 | 01:42

o..

zovoklets | 03-02-10 | 01:45

democratius | 03-02-10 | 01:40
Kip of Ei?

zovoklets | 03-02-10 | 01:44

zeg maar jansen | 03-02-10 | 01:40

Ik pas me snel aan zeg maar, wees blij dat ik niet de nummers plemp die ik echt mooi vind.

neemjemoederindemali | 03-02-10 | 01:44

LazyLady | 03-02-10 | 01:38

Ok, point taken.Ik stop ermee. En hopen dat niemand me verlinkt dan maar.

pius | 03-02-10 | 01:43

democratius | 03-02-10 | 01:40
Ja het kakelt flink in Barneveld.

LazyLady | 03-02-10 | 01:42

democratius | 03-02-10 | 01:40 Joh, en wat was er dan eerder? Kip of ei?

zeg maar jansen | 03-02-10 | 01:42

Kan wel zien dat meneer van adel is, met drie van die peperdure kliko's in de voortuin! En een vooruitziende blik: nu al een kerstkrans aan de voordeur. Volgens mij weet meneer als eerste dat het ook dit jaar weer kerst wordt en is hij er mooi op tijd bij. Ook zijn reactie op powned mag er zijn: ik zit een boek te lezen! Dode bomen blijven toch de toekomst.

Anders nog? | 03-02-10 | 01:42

neemjemoederindemali | 03-02-10 | 01:39

Ik doe toch niet klikken.

Wat is eigenlijk het onderwerp van de nacht? Kom net binnenvallen na een avondje peauker.

zovoklets | 03-02-10 | 01:42

zeg maar jansen | 03-02-10 | 01:39

Sorry maar ik laat niet toe dat mijn familie zichzelf laat zien op joetjoep, zelfbescherming heet dat.

neemjemoederindemali | 03-02-10 | 01:42

Liever 10 van dit soort buurmannen dan één bontkraagje/fin naast me!!!!!!!!

Mercury | 03-02-10 | 01:40

neemjemoederindemali | 03-02-10 | 01:39 Ik gok erop dat het weer Rinus is, en de Jostiband en zo?

zeg maar jansen | 03-02-10 | 01:40

neemjemoederindemali | 03-02-10 | 01:37

F(link) hoor!

pius | 03-02-10 | 01:40

De commentaren worden hier zo onderhad korter dan op twitter, waar je Hans Prins ook aardig kunt volgen. Overigens, behoor ik ook, weliswaar van mijn verarmde moeders kant tot de adel( Heel Barneveld hoort ons toe ) dus val me niet lastig.

democratius | 03-02-10 | 01:40

zovoklets | 03-02-10 | 01:35

sorry, jij mag eauk genieten van mijn links, ik wil geen stiefkinderen maken. slaap lekker.

neemjemoederindemali | 03-02-10 | 01:39

neemjemoederindemali | 03-02-10 | 01:37 Mooi hè? Je hele familie op youtube.

zeg maar jansen | 03-02-10 | 01:39

pius | 03-02-10 | 01:29
Dat begrijp ik lieverd. Maar als je wil dat we ook na vanavond nog van je muzikale bijdragen kunnen genieten, zal je iets meer met mate moeten plempen. Minder dus.

LazyLady | 03-02-10 | 01:38

cumshaft | 03-02-10 | 01:32
Victor van Adel s' Muller van Saab.

irriducibili79 | 03-02-10 | 01:38

necrosis | 03-02-10 | 01:36 Goed opletten in het filmpje, hij geeft aan Geenstijl te lezen. Hij refereert aan wat comments.

zeg maar jansen | 03-02-10 | 01:38

Ha Jansen, dit seurt mensen maken die kransjes nog zelf ook haha, die hebben dat als een seurt hobby tegen verveling, meestal houden de dames ook van schilderen, en dan bedoel ik niet de muren of houtwerk maar gezellige aquarelletjes aarghh. Het bekakte accent, erger dan Bea, ach daar kunnen die mensen niks aan doen, toch leuk na al die finnenfilmpjes, da's echt niet om aan te horen weeet juh. De man heeft wel vreemde hersenspinsels trouwens yek.

Mindy | 03-02-10 | 01:38

@zeg maar jansen 1:28
Gleuf ik niets van, dhr. Prins kreeg een interview met Rutger, Wijze man waarschijnlijk een bezoekje van G-unite......
*grinnikgrinnikgrinnik*

necrosis | 03-02-10 | 01:36

neemjemoederindemali | 03-02-10 | 01:29

Ben jij een zelfbenoemde Joris?

zovoklets | 03-02-10 | 01:35

LazyLady | 03-02-10 | 01:33

Juist, de goorlappen!

*snel relevante links zoeken gaat*

pius | 03-02-10 | 01:35

cumshaft | 03-02-10 | 01:32 En dan boven de fabriekspoort "Arbeit macht frei".
Daar zal ie vast niet aan gedacht hebben, die Müller.

zeg maar jansen | 03-02-10 | 01:34

ik vind het gewoon een beetje zielig, dat hij met zichzelf moet leven. Duidelijk in de verkeerde tijd geboren.

BigBananas | 03-02-10 | 01:34

irriducibili79 | 03-02-10 | 01:27

Ok, liet mezelf even gaan. Nieuwigheid en zo.

pius | 03-02-10 | 01:33

"Ik weet niet of hij er is, momentje", aldus de wijkzuster. Plus één!

OoO | 03-02-10 | 01:33

pius | 03-02-10 | 01:28
Belachelijk hoe ver de internetarchitecten gaan. Ze maken het linken bewust gemakkelijk zodat het voor de reaguurder aantrekkelijk is om de hele nacht door muzak ten gehore te brengen! Dat is net zoiets als een regisseur die een film ZO smerig in elkaar zet, dat je 'm maar blijft kijken. Gadverdamme.

LazyLady | 03-02-10 | 01:33

@irriducibili79 | 03-02-10 | 01:03
saab, de auto voor en van adel. zoiets? *op telefoontje wacht van victor muller*

cumshaft | 03-02-10 | 01:32

@zeg maar jansen 1:22
Gelukkig heb ik geen winterbanden.... ik kan namelijk uitstekend autorijden.

necrosis | 03-02-10 | 01:31

LazyLady | 03-02-10 | 01:26

Ging om de tekst natuurlijk, scusi.

pius | 03-02-10 | 01:29

kloppende sidderaal | 03-02-10 | 01:27

Voor u geldt hetzelfde als voor pius, kappuh met flauwekullinks.

neemjemoederindemali | 03-02-10 | 01:29

necrosis | 03-02-10 | 01:26 En nou denk ik dat "Wijze man" diezelfde Heer Prins is. Maar ik kan me vergissen.

zeg maar jansen | 03-02-10 | 01:28

@Pius het hoeft geen youtube te zijn interessantere links op het www zijn ook altijd welkom.

irriducibili79 | 03-02-10 | 01:27

@zeg maar jansen 1:21
Ik heb het gelezen en gepaste aktie ondernomen!

necrosis | 03-02-10 | 01:26

@ Parsons | 03-02-10 | 01:24
Vermoedelijk ja.

@ pius | 03-02-10 | 01:24
Ehm, ik geloof dat ik me bij nader inzien toch maar schaar achter het comment van zeg maar jansen | 03-02-10 | 01:15

LazyLady | 03-02-10 | 01:26

pius | 03-02-10 | 01:20

als u zo doorgaat ben ik genoodzaekt de nsb knop te gaan gebruiken

neemjemoederindemali | 03-02-10 | 01:25

@LazyLady | 03-02-10 | 01:22
Heh, nee dank je te moe. Ik heb de draad niet gelezen? Heeft het reaguurderspanel dat achterhaalt vanavond?

Parsons | 03-02-10 | 01:24

Parsons | 03-02-10 | 01:20
Als je erover wil praten. Zijn vrouw is psychologe.

LazyLady | 03-02-10 | 01:22

necrosis | 03-02-10 | 01:21 Als je in een spijker rijdt kost je dat minimaal één winterband.

zeg maar jansen | 03-02-10 | 01:22

Cortes | 03-02-10 | 01:19
Hé lullo!
Nope, er wordt hier alleen wat slapjes tegenaan gehangen.

LazyLady | 03-02-10 | 01:22

En ik heb geen Saab, of moet je tegenwoordig Spyker zeggen?

necrosis | 03-02-10 | 01:21

@mezelf. Lekker Nederlands weer. Goed bezig.

Parsons | 03-02-10 | 01:21

necrosis | 03-02-10 | 01:18 Je bent trouwens ruimschoots overtroffen met je uitroeptekentjes manie, echt, het kan allemaal veel erger.
Zie: wijze man | 02-02-10 | 23:25

zeg maar jansen | 03-02-10 | 01:21

Ik ben opgegroeid in Bussum. Dit soort mensen is daar schering en inslag.

Parsons | 03-02-10 | 01:20

Ik ben niet van adel, ik ben overal en van alle tijden.
-necrosis-

necrosis | 03-02-10 | 01:18

zeg maar jansen | 03-02-10 | 01:15
Lol!
Lekker doorgaan Pius!

LazyLady | 03-02-10 | 01:17

LazyLady | 03-02-10 | 00:58
Hahaha! Ik denk het ook!
Nou dan viel het nog wel mee.
Die vent heeft humor!
"Ik ben van adel!"
(omdat ie als achternaam "prins" heet)
Daar komt zelfs WimLex niet mee weg :-)

wakkere_nederlander | 03-02-10 | 01:15

Ik heb het idee dat we binnenkort heel erg veel spijt hebben van het Pius leren hoe te linken.

zeg maar jansen | 03-02-10 | 01:15

Laat die man toch met rust. Je ziet toch duidelijk dat ie van het pad af is......

Rode Jehova | 03-02-10 | 01:14

@ Jansen je kunt trouwens ook twitteracounts overzetten of je naam veranderen.

irriducibili79 | 03-02-10 | 01:13

Als de adel verzonken is in de lectuur zijn ze toch een stuk minder in vorm. Maar eerlijk is eerlijk als je een controle inrijdt krijg je toch standaard een hartverzakking van oh shit heb ik mn papieren bij me, heb ik mn gordel om, reed ik niet te hard doet mn verlichting het wel heb ik niet te veel bagage in de kofferbak en is dat wel goed geladen of knipperde ik 1x teveel met mn ogen?! per 5000 gereden km standaard 1 boete

andre9738 | 03-02-10 | 01:13

pius | 03-02-10 | 01:05
I doubt it. Ik heb er 3 maanden over gedaan om te ontdekken hoe ik reaguurder kon worden.

LazyLady | 03-02-10 | 01:12

die vent is knettergek

alltexx | 03-02-10 | 01:12

zeg maar jansen | 03-02-10 | 01:05
Daar valt best mee te spelen, misschien heb ik iets teveel films gekeken maar ik heb niet het idee dat de heer Prins erg into twitter is.

irriducibili79 | 03-02-10 | 01:11

Mindy | 03-02-10 | 01:01 Weet jij wel wat zo'n kransje kost? In Bussum nota bene, dan laat je dat hangen zolang het groen is.

zeg maar jansen | 03-02-10 | 01:10

zeg maar jansen | 03-02-10 | 01:06

I am overjoyed! Grazie.

pius | 03-02-10 | 01:07

irriducibili79 | 03-02-10 | 01:05

A long one, thanx.

pius | 03-02-10 | 01:06

pius | 03-02-10 | 01:03 What you have done? you have linked it.

zeg maar jansen | 03-02-10 | 01:06

LazyLady | 03-02-10 | 01:04

Ive could not have done it without you!

pius | 03-02-10 | 01:05

Lets Kuttekrap | 03-02-10 | 01:02
Ja, ik zag het ook. Volgens mij heeft hij er vanavond ook een hele bups followers bij gekregen.

LazyLady | 03-02-10 | 01:05

@Pius
Its like a walk in the park.

irriducibili79 | 03-02-10 | 01:05

irriducibili79 | 03-02-10 | 01:00 Achem, Januari 2009 dus al. Beetje lang geleden voor een grap. Toen wist ie zelf nog niet eens dat ie op televee zou komen met zonder gordel.

zeg maar jansen | 03-02-10 | 01:05

pius | 03-02-10 | 01:03
Dubbel applaus!

LazyLady | 03-02-10 | 01:04

Wakkere_Nederlander heeft gelijk we moeten iets terugdoen voor deze man. Laten we Saab kopen daar wordt hij vast vrolijk van.

irriducibili79 | 03-02-10 | 01:03

irriducibili79 | 03-02-10 | 01:00 Kijk eens wat ie allemaal followt. Daar zit ook z'n familie bij. Hij deed het zelf óf de grappenmakert is wel heel erg ver gegaan.

zeg maar jansen | 03-02-10 | 01:01

Heeeeerlijk, weer slappe lach na dat Saab filmpje, aardige bal wel hoor, z'n freule moet wel die kerstversiering weghalen. Of zou ie een huishoudster hebben?

Mindy | 03-02-10 | 01:01

zeg maar jansen | 03-02-10 | 00:53
Een foto hoeft niet geplaatst te worden op de dag van het aanmaken van een account. GS was al heel lang opzoek naar deze zonderling en het enige verschil tussen de kleding in het filmpje en zijn profielfoto is een vest onder zijn jasje.

irriducibili79 | 03-02-10 | 01:00

LazyLady | 03-02-10 | 00:55

Ging om first-time, second time dan maar.

zeg maar jansen | 03-02-10 | 00:55
irriducibili79 | 03-02-10 | 00:54

Ga het proberen Guys, thanx, maar niet teveel vertrouwen. Ben een digibeet.

pius | 03-02-10 | 00:59

wakkere_nederlander | 03-02-10 | 00:54
Misschien was die grootspraak over de fles whiskey geen grootspraak.

LazyLady | 03-02-10 | 00:58

Oerkoendoe | 03-02-10 | 00:45

Laat de belastingdienst eens beginnen te bedanken voor mijn mega sponsoring, kerstpakket was wel het minste geweest. Mijn buurman die al meer dan 10 jaar onterecht een wao uitkering krijgt had zich ook verdienstelijk kunnen maken door ook even mijn stoepje mee te vegen. Ik was om 23.45 thuis en heb eerst nog even de stoep geveegt, zit nu net een kwartier binnen.

neemjemoederindemali | 03-02-10 | 00:56

pius | 03-02-10 | 00:51
Het ligt niet aan jou. Lois Lane pakt ie nooit.

LazyLady | 03-02-10 | 00:55

Titel II. Overtredingen betreffende de openbare orde
Artikel 435
Met geldboete van de tweede categorie wordt gestraft:
1. hij die zonder daartoe gerechtigd te zijn een Nederlandse adellijke titel voert of een Nederlands ordeteken draagt;

U ziet toch dat ik geen crimineel ben?

+2 voor het buurjochie

weps | 03-02-10 | 00:55

pius | 03-02-10 | 00:51 Open een tabblad of een pagina, zoek wat je wil laten zien en koppiepeest dan de héle url naar de tegel van bestemming. Geenstijl maakt er dan automagisch een link van. Gratis!

zeg maar jansen | 03-02-10 | 00:55

pius | 03-02-10 | 00:51
Je moet de balk met http//www........ uit youtube knippen en hem hier in de commentbox plakken een spatie tussen je tekst en de link en klaar.

irriducibili79 | 03-02-10 | 00:54

Gefeliciteerd GeenStijl.
Wat mij opvalt is dat deze man erg strijdbaar was op het moment van zijn aanhouding.
Maar op dit filmpje is hij minimaal 20 kilo lichter en een emotioneel wrak.
Dit zit me niet lekker.

wakkere_nederlander | 03-02-10 | 00:54

zeg maar jansen | 03-02-10 | 00:52

haha, klopt wel, maar het is meer een dramaqueen dan een prins.

pius | 03-02-10 | 00:53

irriducibili79 | 03-02-10 | 00:49 Op 23 Januari al, ik denk dat ie het zelf was.

zeg maar jansen | 03-02-10 | 00:53

zeg maar jansen | 03-02-10 | 00:46
Lol. Ik zou denken dat zo'n ouwe toch flink kan zuipen.

LazyLady | 03-02-10 | 00:53

pius | 03-02-10 | 00:49

kijk dat bedoel ik, Wat doe ik verkeerd.

pius | 03-02-10 | 00:51

LazyLady | 03-02-10 | 00:40

first time-lois lane

pius | 03-02-10 | 00:49

Is het trouwens nog niemand opgevallen dat meneer Prins op zijn twitter bijna dezelfde outfit draagt als in het filmpje, welke grapjas heeft dat account aangemaakt.

irriducibili79 | 03-02-10 | 00:49

De beste man heeft een goede inborst. Mooie scherpe grap tegen agente: "De reden? Ik heb een fles Whisky op!" En geschrokken van het effect van zijn optreden op televisie. Beter zo beschaafd, dan vechten, fitties en ander ontspoord en asociaal gedrag.

N=1 | 03-02-10 | 00:47

LazyLady | 03-02-10 | 00:44 En dat terwijl dat in zo'n Saab helemaal niet hoeft, choken.

zeg maar jansen | 03-02-10 | 00:46

Ik kom net weer thuis na een dagje meer geld verdienen voor Wouter dan voor mijzelf en vind het het prima eens een filmpje te zien uit een buurt waar Wouter erg blij mee zal zijn. Ik zag zo 20 huizen van mensen die het inkomen van zeker 100 PvdA stemmers bij elkaar verzamelen. Zeldzaam sociale omgeving dus. Wanneer gaan die PvdA stemmers daar eens een bloemetje brengen. Sterker nog, wanneer gaat de PvdA eens een bedankcampagne starten voor alle mensen die hard werken?

Oerkoendoe | 03-02-10 | 00:45

Toch bijzonder wat een man beweegt om een choker te dragen. Volgens mij heb ik er Rutger ook eens mee zien rondhuppelen.

LazyLady | 03-02-10 | 00:44

Ik durf te wedden dat ie een pornoblaadje aan het lezen was !

Robin20 | 03-02-10 | 00:42

pius | 03-02-10 | 00:36
Nee, die eretitel is al vergeven aan Biep. Jij gaat gewoon een leuk liedje op you-tube bekijken en dan het adres uit de adresbalk copy-pasten.
Kijk zo doe je dat www.youtube.com/watch?v=RBXTNAdvGKI

LazyLady | 03-02-10 | 00:40

Joost mag weten waar het gros van de l8night reaguurders is.

LazyLady | 03-02-10 | 00:37

LazyLady | 03-02-10 | 00:28

I am a linkvirgin. Don't know how. Sorry.

pius | 03-02-10 | 00:36

SeriousBusiness | 02-02-10 | 23:59 Wat bedoel je precies? God bestaat niet?

JP_Nee! | 03-02-10 | 00:33

Dit is mijn Saab mijn ideaal, dit is de mooiste Saab van allemaal. Dat zong de heer Prins toch.

irriducibili79 | 03-02-10 | 00:33

Overigens is het tv momentje nu op nederland 1 in de herhaling.

boeglul | 03-02-10 | 00:32

pius | 03-02-10 | 00:24
Het is je gelukt om mijn nick te copy-pasten, dus linken moet je ook lukken. Doe s een poging. Dan kijk ik ondertussen of het mij nog lukt. www.youtube.com/watch?v=6FGk63Fv7t4 (e.v.: Harry Pikkel)

LazyLady | 03-02-10 | 00:28

Persoonlijk vond ik het een meesterlijk filmpje, met een uiterst correcte Rutger.
Dat beloofd wat voor de toekomst, die jongen komt er wel.............

Soest65 | 03-02-10 | 00:26

LazyLady | 03-02-10 | 00:14

Wil wel wat teruglinken maar ben extreem-link onhandig. Word ik pislink van maar wat doe je eraan. Luie draad overigens.

pius | 03-02-10 | 00:24

SeriousBusiness | 02-02-10 | 23:59
Een porno actrice vraagt zich af of God het zo bedoeld heeft (sex met dieren) anders leken we toch allemaal sprekend op elkaar? Antwoord: "Mag ik u een geheimpje vertellen? God bestaat niet." (Midas) Wat ik me dan weer afvraag hoe Rouvoet dat schaapje (porno actrice) binnen zijn kudde kan houden.

boeglul | 03-02-10 | 00:22

Jeen | 03-02-10 | 00:11
Je spellingscheck heeft idd way to much gezopen.

LazyLady | 03-02-10 | 00:12

LazyLady | 03-02-10 | 00:04
laatste dan, ze plaatsten z'n filmpjes is dumpert... Plus een aantal filmpjes heeft het niet gehaald onder het motto, nog een keer.

Jeen | 03-02-10 | 00:11

zeg maar jansen | 03-02-10 | 00:07

Dat dan weer wel.

pius | 03-02-10 | 00:09

pius | 03-02-10 | 00:06 Een balletje mét.

zeg maar jansen | 03-02-10 | 00:07

LazyLady | 03-02-10 | 00:04

Door de bal-commisie zeker, haalde het maar net, als balletje.

pius | 03-02-10 | 00:06

Spellingscheck slaat volledig op hol door te veel drank (vraag me af of dat echt zo is) van etentje eerder.

*out*

Jeen | 03-02-10 | 00:05

Jeen | 02-02-10 | 23:54
Idd, sommige Jakhalzen doen het alleraardigst.
Wat Tom betreft. Ik heb geen idee of het nog goed komt met die jongen, maar vooralsnog krijgt hij van mij het voordeel van de twijfel. Hij is toch ook door de sol- & balcommissie van GS gekomen? Die jongens van GS zullen toch wel weten wat ze in huis halen?

LazyLady | 03-02-10 | 00:04

Claude Jacque | 02-02-10 | 23:58 En een petit-fourtje op een schoteltje.

zeg maar jansen | 02-02-10 | 23:59

Iemand die enorme pownage gezien @ P&W van die bioloog? Zal 'm morgen op dumpert plempen.

SeriousBusiness | 02-02-10 | 23:59

Jezus, wat een krampachtige buurtbewoners.

Haloef | 02-02-10 | 23:59

Tering Rutger.. heb je hem eindelijk gevonden.. dan verwacht ik toch minstens dat je nog even binnenkomt voor een kop thee met melk!

Claude Jacque | 02-02-10 | 23:58

Parsons | 02-02-10 | 23:54 Ik had dat niet moeten plempen, zo meteen heb ik een wijze man in m'n nek.

zeg maar jansen | 02-02-10 | 23:58

zeg maar jansen | 02-02-10 | 23:53
Mwahhaha, full hit

Jeen | 02-02-10 | 23:58

@Parsons | 02-02-10 | 23:53
Wie praat er mee over seks met dieren?
je vrouw / ';-)

doppertje | 02-02-10 | 23:56

@zeg maar jansen | 02-02-10 | 23:53
Ja en P&W :-)

Parsons | 02-02-10 | 23:54

LazyLady | 02-02-10 | 23:50
Erik van de jakhalsen maakt idd ook aardige filmpjes ondanks dat hij onderdeel is van de vara mafia. Maar daarvoor moet je wel een geinige confronterende aanpak hebben. Zeg maar de sleutel competentie.

Tom moet in de kelder gaan zitten in diep nadenken dat hij eigenlijk geen cqc en GS is.

Jeen | 02-02-10 | 23:54

Parsons | 02-02-10 | 23:53 Maroc.nl?

zeg maar jansen | 02-02-10 | 23:53

Wie praat er mee over seks met dieren?

Parsons | 02-02-10 | 23:53

Leuke buurt...

da wizard | 02-02-10 | 23:52

Jeen | 02-02-10 | 23:46
Het maakt mij geen drol uit of iemand links of rechts poept, als ie voor GS maar hilarische filmpjes maakt, dan vind ik het best. Voor serieuze reportages schakel ik wel over naar Netwerk *proest*

LazyLady | 02-02-10 | 23:50

@Jeen | 02-02-10 | 23:46
ik neem aan dat je geen reden heb niet de waarheid te spreken.
Stof tot nadenken, ik zit niegt te wachten op het zaad van Duyvendak.
dank je.

doppertje | 02-02-10 | 23:49

Keurige man toch ?!
Laat dat oudere heerschap toch met rust.

woefdrammer | 02-02-10 | 23:49

zeg maar jansen | 02-02-10 | 23:42
helemaal eensch

Jeen | 02-02-10 | 23:47

LazyLady | 02-02-10 | 23:42
Trust me, Tom is het echt nog wel wat meer. campus.tv is een compleet linksch hol (vraag me ook nog steeds af wat Beau van E D daar doet, maar goed). Tom is een zo'n idfa typje... Hangt daar lekker al jaren rond als gratis vrijwilliger. Net ff wat anders en liever dan Rutger.

Jeen | 02-02-10 | 23:46

foureye | 02-02-10 | 23:42
Waarom? Is een keer wat anders dan de klimaathoax, winterbanden en de pvda.

LazyLady | 02-02-10 | 23:45

Chili Palmer | 02-02-10 | 23:41 Is een gedoe hoor, vier dagen een paard in de gang. En niet iedereen heeft een buurvrouw Jansen. Soms woon je er zelf.
Ga d'r maar aan staan met de schep.

zeg maar jansen | 02-02-10 | 23:44

Hier past maar één opmerking: Vuilnisman !!!! ...... kan deze ZAK ook nog mee ? "

Gemeen Mosje | 02-02-10 | 23:43

Jeen | 02-02-10 | 23:40
Ruktor niet dan?

LazyLady | 02-02-10 | 23:42

goed,ander onderwerp

foureye | 02-02-10 | 23:42

Jeen | 02-02-10 | 23:40 Rutger zou nooit van te voren de Appie tippen dat er iets staat te gebeuren. Rutger is wat dat betreft een echte journalist.

zeg maar jansen | 02-02-10 | 23:42

zeg maar jansen | 02-02-10 | 23:40 hihi

Chili Palmer | 02-02-10 | 23:41

LazyLady | 02-02-10 | 23:36
Verschil zit h'm er nog meer in dat Tom eigenlijk best wel een beetje in linkse rakker is. Ken hem toevallig in real live.

Jeen | 02-02-10 | 23:40

zeg maar jansen | 02-02-10 | 23:39
En liev tegen praten natuurlijk. Doet soms ook wonderen.

LazyLady | 02-02-10 | 23:40

Chili Palmer | 02-02-10 | 23:39 Ja ja beste Chili, en waar staat dat paard?

zeg maar jansen | 02-02-10 | 23:40

Beste vent die Hans Prins

wikko | 02-02-10 | 23:39

LazyLady | 02-02-10 | 23:36 Van het voorjaar misschien, met wat Pokon en opgevangen regenwater.

zeg maar jansen | 02-02-10 | 23:39

zeg maar jansen | 02-02-10 | 23:34
foureye | 02-02-10 | 23:34 We hebben dezelfde humor; Kijk:

Hij weet van de prins geen kwaad.
Ook past er wel een wit paard in de gang met carnaval.

Chili Palmer | 02-02-10 | 21:31

Flauw van me. Sorry.

Chili Palmer | 02-02-10 | 23:39

Verdeurie heur, dit is een aardige man, pleit voor hem dat hij ook eens beleefd uit zijn dak gaat.

websenior | 02-02-10 | 23:38

VerenigdeNederlanden | 02-02-10 | 23:34 Gordel niet om, dat zijn de zogenaamde "quota-bonnetjes", makkelijk haalbaar en weinig tegen in te brengen dus ook weinig kans op een gang naar de rechter.

zeg maar jansen | 02-02-10 | 23:37

zeg maar jansen | 02-02-10 | 23:33
Eensch. Maar Rutger is ook ooit klein geweest. Het verschil zit 'm erin dat Tom niet meer groeit.

LazyLady | 02-02-10 | 23:36

Hij leeft gewoon in een andere wereld, die knakker. Top.

drama | 02-02-10 | 23:36

wijze man | 02-02-10 | 23:25 Ben jij je er trouwens van bewust dat je geheel onnodig al die in je eigen ogen grievende teksten nog eens herhaald hebt?
Of ging dat langs je heen?

zeg maar jansen | 02-02-10 | 23:36

Sympathieke man... +1 voor de Prins!

_Fly66_ | 02-02-10 | 23:34

Vieze Tonnie | 02-02-10 | 23:32 Van Adel, of van IJdel. Met een naam als 'Prins' ben je het gewoon.
Maar als ik hem was dan deed ik of ik van de prins geen kwaad weet.

zeg maar jansen | 02-02-10 | 23:34

Zo wereldvreemd als iedereen zegt dat hij is vind ik die man niet. Hij reageerde misschien enigszins overdreven, maar in feite heeft de politie ook gewoon niets te zoeken bij zo'n oudere heer in Bussum. Daar zitten echt de problemen niet hoor. Iedereen is het er wel over eens dat de politie zijn prioriteiten vaak niet op orde heeft. Dat hij op z'n privacy gesteld is en niet meteen staat te springen als hij een microfoon voor zijn snufferd krijgt begrijp ik ook wel. En als boeken lezen en beleefd reageren wereldvreemd is dan is de wereld verder heen dan ik al dacht.

VerenigdeNederlanden | 02-02-10 | 23:34

Hans Prins Carnaafal!...... alaof alaof alaof......... zoon goeie hebbuh wij nog niet gehad,zoon goeie hebbuh wij nog niet gehad,zoon goeie hebbuh wij nog niet gehad!!!

foureye | 02-02-10 | 23:34

Als je Rutger zo bezig ziet dan is die Tom toch maar een amateur hé?

zeg maar jansen | 02-02-10 | 23:33

wijze man | 02-02-10 | 23:25 Shalome is een briljante reaguurster. Vergeef haar het bruggetje.

Chili Palmer | 02-02-10 | 23:32

zeg maar jansen | 02-02-10 | 23:20
Wat zou die vent toch uitvreten waardoor de buurt hem niet mag? Waarschijnlijk over de heg neerkijken op zijn buren.

Vieze Tonnie | 02-02-10 | 23:32

koning,keizer,admiraal,betalen moeten we alluhmaa!!................. nou........ ehh.......... alluhmaal?!.... pff........

foureye | 02-02-10 | 23:32

wijze man | 02-02-10 | 23:25 Hee, een andere (ongeschreven) regel is dat we niet openlijk om een ban vragen voor een medereaguurder, lijkt me.
Als je een probleem hebt met het geschrevene is daar het uitroeptekentje om op te drukken. Het beste is er gewoon omheen lezen, dat dan weer wel.

zeg maar jansen | 02-02-10 | 23:32

Vieze Tonnie | 02-02-10 | 23:28
Prins Hans d'n uurste!

LazyLady | 02-02-10 | 23:31

wijze man | 02-02-10 | 23:25
Goeie huisregels he. Wat mij betreft mag er nog een bij: ban aannaaien = zelf een ban.

Vieze Tonnie | 02-02-10 | 23:30

Toch wel een aardige man. Zou me wel een leuke buur lijken.

El_Rhialto | 02-02-10 | 23:28

LazyLady | 02-02-10 | 23:19
Nou dat tovert toch maar mooi een smile op mijn face. Deze is voor Prins Hans:
www.youtube.com/watch?v=3Tg9DKiBNC4

Vieze Tonnie | 02-02-10 | 23:28

OT(uit betrouwbre bron)
In de aanloop van Rutger z'n vertrek (aka bezigheden mbt z'n productiemaatschappij)
The best off:http://www.geenstijl.tv/2008/09/rutger_met_de_bus_door_gouda.html

De kantonnier | 02-02-10 | 23:25

-weggejorist-

wijze man | 02-02-10 | 23:25

Best aardige man eigenlijk, beter zoeen als buurman dan wat je tegenwoordig vaak treft bij de rijdende rechter. Hoewel je nu niet weet hoe z'n klimop groeit natuurlijk.

zeg maar jansen | 02-02-10 | 23:20

Vieze Tonnie | 02-02-10 | 23:18
Ha! ik wilde net uit pure ellende wat muzak plempen. Ach bij deze dan alsnog maar. Schudden met die billen!
www.youtube.com/watch?v=EPetC10pRLk

LazyLady | 02-02-10 | 23:19

Steeds meer mensen gaan in sprookjes geloven. Terug naar de Middeleeuwen.

Recht(s) Overeind | 02-02-10 | 23:19

Von Münchhausen | 02-02-10 | 22:12

Ik doe aan raad de ziekte, het kwetsuur. Bij een sprong van een balkon gok ik welke botten zijn verbrijzeld en de kans op overleven voor het slachtoffer. Kan het mij niet permiteren mij alles maar aan te aantrekken wat via de media probeert te choqueren of aandacht te trekken. Ik moet heel selectief zijn.

www.spitsnieuws.nl/archives/video/2010...

Canis Spurcus | 02-02-10 | 23:18

Ach laat die man toch met rust. Hij werd aangehouden en raakte wat van slag en riep wat domme dingen, lekker boeiend.

Pantheist | 02-02-10 | 23:18

LazyLady | 02-02-10 | 23:07
En toen was het stil... iedereen nog aan het googelen op sloppel?

Vieze Tonnie | 02-02-10 | 23:18

Aardbewoner | 02-02-10 | 23:03
sloppel

LazyLady | 02-02-10 | 23:07

LazyLady | 02-02-10 | 22:59
:s Oke, nuance: grappig o.b.v. het filmpje.

titsme | 02-02-10 | 23:06

Zover zijn we dus inmiddels. Op de pliesie wordt men boos en van GS krijgt men de bibbers.
Hup Rutger, het land in. Er ligt een taak voor je weggelegd in menig achterstandswijk.

Cookie v. eigen deeg | 02-02-10 | 23:03

LazyLady | 02-02-10 | 22:57
Mooi speurwerk! Uitgekleed toont het ook niet, en het immoklimaat zit niet mee. In België zou het niet eens 3 ton halen. Nederlanders zijn de grootste groep immigranten in België (verleden jaar toch), en als ik de huizenprijzen vergelijk begrijp ik meer en meer waarom. Ook al drijven ze de prijzen omhoog, er kunnen er wat mij betreft niet genoeg komen: we gaan straks alle aboriginals nodig hebben die we kunnen vinden. Dank voor de info, moet dringend m'n bed in nu. Truste.

Aardbewoner | 02-02-10 | 23:03

ik zou hem zo als buurman willen hebben.
Dat wijf van die pokkekinderen dan weer niet.

En ergens is gordel dragen ook gewoon eigen verantwoordelijkheid, controle daaarop is wat doorgeslagen verzorgingsstaatgedoe.
Immers geen gordel hogere kosten>duurder voor zorgverzekering.
onderwerp apart.

doppertje | 02-02-10 | 23:01

Filmpje al meerdere keren bekeken: hij is en blijft LEUK.

+ veel voor jochie, ZKH Prins en Ruktor

Suriboy | 02-02-10 | 23:00

titsme | 02-02-10 | 22:58
Holleeder schijnt ook een toffe peer te zijn.

LazyLady | 02-02-10 | 22:59

Dit is gewoon een hele grappige man. Een vermakelijke theatrale buitenkant maar in feite zo kwetsbaar als wat. Hij bedoelde het helemaal niet zo kwaad :)

titsme | 02-02-10 | 22:58

Aardbewoner | 02-02-10 | 22:46
Een hoop geld ja. Maar het kan ook voor minder. De overbuurman heeft z'n hut te koop gezet voor een dikke 5 ton. Maar die krijgt 'm al dik een half jaar niet verkocht.
www.funda.nl/koop/bussum/huis-7181146-...

LazyLady | 02-02-10 | 22:57

@Ashtrey,
Dit SAABmens doet niet vermoeden met beide benen in 'de maatschappij' te staan.
Met zijn betoog in het filmpje van "Op de bon" druist hij in tegen de mening van de overgrote meerderheid omtrent bijvoorbeeld 'rechtvaardigheid' en 'gelijkheid'. Omdat hij zelf geen enkel benul heeft dat zijn mening afwijkt, is hij wereldvreemd.
Dat zegt uiteraard niets over wat jij of ik van zijn mening vinden...

DasUngeheuer | 02-02-10 | 22:55

vond 't maar zielug.

de aap | 02-02-10 | 22:53

Heerlijk om mensen in hokjes te duwen.

Jankvogel | 02-02-10 | 22:41

U is cipier?

Bakito | 02-02-10 | 22:52

*out*

Lying Dutchman | 02-02-10 | 22:52

Hij trilt als een rietje, wel grappige man.

titsme | 02-02-10 | 22:49

"Maar we hebben 'm."
Wat hebben jullie dan? een boner of nog iets mooiers?
Wat die man bedoelt is in essentie wel de grondslag van de rechtstaat die de gemiddelde agent niet begrijpt;
eens een dief altijd een dief, eens een tok altijd een tok: beiden moeten doooOOd.
Maar nee de gemiddelde agent odolt bovenmatig bij de nachtelijke naweeën over het bekeuren van nukubu's...
Hieronder een vogelaars stukje, nieteens een slechte intentie;
rechtennieuws.nl/20032/kernwaarden-rec...

43 | 02-02-10 | 22:47

Vieze Tonnie | 02-02-10 | 22:39
Ok, mij te technisch. Wat mij betreft mogen ze hem tot ridder slaan.

Lying Dutchman | 02-02-10 | 22:47

LazyLady | 02-02-10 | 22:42
Uitgaande van een gemiddeld groot tuintje, waarschijnlijk. Bedankt. Een hoop geld.
.
juriste | 02-02-10 | 22:43
Nee hoor, gewoon nieuwsgierig.

Aardbewoner | 02-02-10 | 22:46

juriste | 02-02-10 | 22:44
25 jaar geleden ja.

LazyLady | 02-02-10 | 22:45

juriste | 02-02-10 | 22:42
Dat is ook wel weer zo. In dit geval is dus sprake van slechte opvoeding.

LazyLady | 02-02-10 | 22:44

LazyLady | 02-02-10 | 22:42
rond 4 ton.

juriste | 02-02-10 | 22:44

Vieze Tonnie | 02-02-10 | 22:37
De gebezigde taal is (in dit geval) onderhevig aan een ware definitie ontkenning.
Daarmee verliest het niet alleen zijn betekenis maar ook zijn kracht.
Soit.

*out*

Ashtrey | 02-02-10 | 22:44

Aardbewoner | 02-02-10 | 22:41
LOL. Verhuisplannen?

juriste | 02-02-10 | 22:43

Aardbewoner | 02-02-10 | 22:41
ligt aan de lap grond die erbij hoort. Ergens rond 8 ton schat ik.

LazyLady | 02-02-10 | 22:42

Hm, goede man, ik vind het soms wel jammer dat rutger nét even te ver gaat, wat voor beelden het ook oplevert.

Groenepuntmuts. | 02-02-10 | 22:42

LazyLady | 02-02-10 | 22:39
Nee, lijkt me niet. De vrouw des huizes zou informeren wie ze zou aankondigen bij haar man.

juriste | 02-02-10 | 22:42


Shalome | 02-02-10 | 22:24
Eens hoor. 't Hele OM en politie-apparaat mogen wat dat betreft op de schop.
Doelstellingen en prioriteiten om de gehaktmolen aan te zwengelen zeg maar. Geert kom d'r maar in..
Heeft met de verkeerspolitie verder niet zoveel te maken, en meneer liep nou eenmaal tegen de lamp. Soit

Strotgrondel | 02-02-10 | 22:42

juriste | 02-02-10 | 22:39
Mwah, dat is het pas als hij z'n handtas meeneemt en een bloemetjescolbert aantrekt.

LazyLady | 02-02-10 | 22:41

Volgens mij best een aardige en beschaafde man die een keer uit z'n slof geschoten is. Die buurvrouw houd het ook best netjes, maar volgens mij wel zo'n type dat iets te graag in een 30er jaren woning in Bussum wil wonen. Heerlijk om mensen in hokjes te duwen.

Jankvogel | 02-02-10 | 22:41

@ Chili Palmer | 22:32
Wat bewijst dat de nobelman het bij het rechte eind heeft. Hetgeen het policor publiek bij DWDD echter niet verhinderde om luidkeels poepoe te loeien om die man die dus heel simpel - linksom, rechtsom - gelijk had.

Shalome | 02-02-10 | 22:41

Is dit nu naar Nederlandse begrippen één van de betere huizen? Durft iemand er bij benadering een prijskaartje aan vasthangen?

Aardbewoner | 02-02-10 | 22:41

LazyLady | 02-02-10 | 22:32
Dat huppelen maakt het juist zo leuk! Precies de juiste mindset.

juriste | 02-02-10 | 22:39

Lying Dutchman | 02-02-10 | 22:37
Geen blauw bloed. Geen koning maar een baas.

Vieze Tonnie | 02-02-10 | 22:39

juriste | 02-02-10 | 22:35
Z'n dochter? Zou ze niet zijn vrouw zijn?

LazyLady | 02-02-10 | 22:39

Mijnheer Prins is gewoon een koning. En hij zal voortaan altijd zijn gordel dragen.

Lying Dutchman | 02-02-10 | 22:37

Ashtrey | 02-02-10 | 22:25
Het woord is idd een sleets eufemisme voor mesjogge.

Vieze Tonnie | 02-02-10 | 22:37

LazyLady | 02-02-10 | 22:30
De bloemen van het tankstation zijn vast voor z'n dochter die de deur openmaakte.

juriste | 02-02-10 | 22:35

Booka | 02-02-10 | 22:30
Deal, daar hou ik je aan.

Aardbewoner | 02-02-10 | 22:32

Shalome | 02-02-10 | 22:24 Blame the system. Blauw rent geen tweede keer achter koopavondverneukberbertje aan als die hem na een uur weer aangrijnst op het plaats delict. Vette straffen à la New York maakt het de glimmende knopen hier een stuk makkelijker.

Chili Palmer | 02-02-10 | 22:32

Ik vind dat Rutger niet meer moet huppelen.

LazyLady | 02-02-10 | 22:32

@ antiheld | 22:28
'oubliege'


Met appelvulling or rozijn? :-\

Shalome | 02-02-10 | 22:31

Lets Kuttekrap | 02-02-10 | 22:26
Voor een bloemetje doet die man alles.

LazyLady | 02-02-10 | 22:30

@Aardbewoner | 02-02-10 | 22:27
Laat maar weten als jij ook boetes krijgt voor het rijden zonder gordel, starten we gewoon een nieuwe lijn van adel. Eentje die wel boven de wet staat.

Booka | 02-02-10 | 22:30

Mijnheer Pastoor | 02-02-10 | 22:19
Hoe verander je trouwens je nick op GS?

Elisabeth2 | 02-02-10 | 22:30

en toch, geef ik hem gelijk. Dat gelijke kammen denken is bullshit! daalijk krijgt een pvv stemmende tokkie of een clichematig bontkraagje evenveel credit als een geleerde of een professor. Fuck that, is er helemaal geen enkel excess meer in dit land. Een ggggrijze doffe massa hardwerkende domme ganzen die allemaal gaan voor de saaie middelmaat en een volkswagen passat waarin ze hun ikea keuken zelfs zonder aanhangwagen kunnen vervoeren...

Fatwa | 02-02-10 | 22:30

Mijnheer Pastoor | 02-02-10 | 22:19
Nee.Doe eens een hint.

Elisabeth2 | 02-02-10 | 22:29

verbaasd me allemaal niks... een echte adelijke zou zijn opgevoed met de "noblesse oublige" adel... adel verplicht: je bent het misschien wel van geboorte, maar er mee te koop lopen is ongepast!

antiheld | 02-02-10 | 22:28

Sympathieke man. Een echte heer.
Daar kan je nog eens een voorbeeld aan nemen, Rutger.

Nonkel Frituur | 02-02-10 | 22:28

Booka | 02-02-10 | 22:25
Dank Booka, maar wennen zal het nooit.

Aardbewoner | 02-02-10 | 22:27

@LazyLady | 02-02-10 | 22:23
Klas het toenet toevallig.

Lets Kuttekrap | 02-02-10 | 22:26

Vieze Tonnie | 02-02-10 | 22:19
Het blijft een raar fenomeen Tonnie, iets dat niet voldoet aan bepaalde bekrompen criteria betitelen met zo een woord.
Ironie wil dat wereldvreemdroepers bijkans zelf het meeste recht dragen op zulks titel.

Ashtrey | 02-02-10 | 22:25

@Aardbewoner | 02-02-10 | 22:15
Ik wens je veel succes met je nieuwe bestaan!

Booka | 02-02-10 | 22:25

@ Strotgordel | 22:13
Dat is het 'm nou juist. Zolang blauw achter welgestelde blanken blijft aanrennen worden die verdwaalde rebellen uit Aapfrika en Opsporing Verzocht-zandhappers niet door de gehaktmolen gehaald. Het opjagen van kampers uit die shallow pool of genes zou alle aandacht moeten vergen ipv het pesten van Zwitserlevens in tweedjasjes.

Shalome | 02-02-10 | 22:24

@LazyLady | 02-02-10 | 22:21
Goed idee van Hoks.

Lets Kuttekrap | 02-02-10 | 22:23

Lets Kuttekrap | 02-02-10 | 22:21
Hé miep! Ook aan het twitteren?

LazyLady | 02-02-10 | 22:23

LOL! Wat een pretletter.
Die man zou een weloverwogen videocolumn op GeenStijl moeten krijgen.

Lets Kuttekrap | 02-02-10 | 22:21

Hoxha is live Hans aan het binnenhengelen.

LazyLady | 02-02-10 | 22:21

Misschien moet koot en bie bij Hans de tuin effe winterklaar maken.

Chili Palmer | 02-02-10 | 22:21

Elisabeth2 | 02-02-10 | 22:11
Geregeld en al langere tijd, dat weet je best. Of je moet aan dementia praecox
lijden. Wat ik niet eens geheel onwaarschijnlijk acht.

Strotgrondel | 02-02-10 | 22:20

Koning!

einschtein | 02-02-10 | 22:20

Ashtrey | 02-02-10 | 22:16
Ungeheuer neemt gewoon het oordeel over van 4 anderen voor hem.

Vieze Tonnie | 02-02-10 | 22:19

Elisabeth2 | 02-02-10 | 22:11
He Els, ken je me nog? Ik jou wel.....
(met een schalkse doch vette knipoog)

Mijnheer Pastoor | 02-02-10 | 22:19

@minimari | 02-02-10 | 22:12
Nu ja, het lijkt me geen aardige vent, maar een beroepszeikerd die zich sinds zijn vijftigste door alles en iedereen laat fêteren. Z'n buren zullen niet voor niets een hekel aan 'm hebben (zonder dit te durven uitspreken).

En-el Hak | 02-02-10 | 22:19

Einde van de Domheid | 02-02-10 | 22:11
Ja dat zal wel. Hij heeft een of ander vaag adviesbureau, zo'n mannetje dat zich vorstelijk (jaja) laat betalen voor overheidsopdrachten die nergens over gaan. Hij doet iets met schrijfcounseling, maar hij maakt de ene taalfout na de andere. Zelfs namen spelt hij verkeerd (Nietsche).
En toch kan hij niet stuk. Bij mij.

Vieze Tonnie | 02-02-10 | 22:18

@SODEP | 02-02-10 | 22:07
Goeie grutten, je kan nog niet lezen ook... dit is errruggggggg. Jij bent het er toch mee eens knul dat iemand dat doet? Je gaat het zelfs nog uitleggen hoe dat moet, alsof hier de meesten mensen niet weten hoe dat moet. Dat wil nog niet zeggen dat ze HET gaan doen en zeker niet hier zijn gegevens neer gaan zetten. Je kan hier niet tippen aan de intelligentie van mensen, laten we het maar niet hebben over diegene die het ook nog daadwerkelijk hier neerpleuren.

Meri59 | 02-02-10 | 22:16

mensen, Hans pakt straks heel de "hoe dis ik mensen in groepsverband"literatuur van boven lees het, trilt eens met z'n lip en het is over met ons... G*ddamme Hans YES you can!!

De kantonnier | 02-02-10 | 22:16

DasUngeheuer | 02-02-10 | 22:11
Het poneren van het woord 'wereldvreemd' is gestoeld op welk feit?

Ashtrey | 02-02-10 | 22:16

Booka | 02-02-10 | 22:12
Gedurende een korte, ingetogen protestactie zal ik mijn Groene Boekje levend verbranden.

Aardbewoner | 02-02-10 | 22:15

Held is het ook

Preaufessor Pascal | 02-02-10 | 22:15

@ Booka

Dan moet je de volgende keer maar een slet zonder licht aanrijden en die achterin de auto gooien als je niet te lam bent. Neem een voorbeeld aan die Belgische tekenleraar.

Overigens zou Sir Prins best een van de bastaarden van Prins Bernhard kunnen zijn en in de appendix van het Rode Boekje zijn opgenomen bij de U van uitwerpsel (sans nob.)

Rest In Privacy | 02-02-10 | 22:14

Shalome | 02-02-10 | 21:46
Is m'n punt niet. Zie m'n vorige plemp en Chili @22:00 . Het geteisem mogen ze wat mij betreft door de gehaktmolen halen, da's weer 'n heel ander verhaal.
Leuk je weer 's te zien hier trouwens.

Strotgrondel | 02-02-10 | 22:13

Aaah wat een schattige man, ik wou dat ik zo'n keurige buurman had!

minimari | 02-02-10 | 22:12

Canis Spurcus | 02-02-10 | 19:55
Wel ja, hang maar weer de psychiater uit.

Von Münchhausen | 02-02-10 | 22:12

een hele dikke +1 voor de "ik heb een fles whiskey op dat ziet u toch" in het dumpert filmpje!

Mr. Bombastic | 02-02-10 | 22:12

@Aardbewoner | 02-02-10 | 22:07
Aiai, degelijkheid is niet meer wat het geweest is. Het is aanpassen of ten onder gaan.

Booka | 02-02-10 | 22:12

Hij heeft originelere programma ideeen dan alles dat we tot dusver bij So you think you can Rutger hebben gezien:
- Programma ' Klap op je bek'. Dit is bedoeld voor mensen die corruptie in hun nabij omgeving hebben zien plaatsvinden, de macht hadden daar een stok voor te steken maar daarin verzuimd hebben. Zij voelen zich daar veelal schuldig over en om die schuld in te lossen kopen ze bij ons klappen op hun bek. Afhankelijk van de persoonlijkheid wordt om effectiviteitsredenen voor de letterlijke dan wel de figuurlijke klap op de bek gekozen. De klappen op hun bek ervaren onze klanten als een grote opluchting. Dit programma is na een diepgravend wetenschappelijk onderzoek tot stand gekomen.

Einde van de Domheid | 02-02-10 | 22:11

Weer eens een ouderwets topfilmpje!
+1 voor Rutger.
+1 voor kinderen voor kinderen imitatortje.
+1 voor wereldvreemde, maar desalniettemin weergaloze, Saabmeneer.
H.U.L.D.E.!

DasUngeheuer | 02-02-10 | 22:11

Strotgrondel | 02-02-10 | 22:03
Ik kan me jou niet echt herinneren. Kwam je hier al vaker?

Elisabeth2 | 02-02-10 | 22:11

Je beste tot nu toe, Rut. Filmpje is oer-Hollands, met hypocriete buren en the chrismaskrens still on the door of mr. Prins en dat ie ondanks alles toch even dat bloemetje uit Rutgers handen graait. Chapeau!

En-el Hak | 02-02-10 | 22:09

Booka | 02-02-10 | 22:04
Juist, ja. Voor mij was het een tegenvaller omdat ik old school - degelijkheid verwacht had. Niet dus.

Aardbewoner | 02-02-10 | 22:07

@Teun van het Tuinpad | 02-02-10 | 20:03
ah, daar is het, ik was m'n dagboekje al kwijt.

De rode baron | 02-02-10 | 22:07

Paul de Leeuw heeft Adje.
Rutger heeft Hans, een soortement Adje in het kwadraat: strontnerveus, verstrooid & altijd hetzelfde colbert (ipv giletje).

LazyLady | 02-02-10 | 22:07

@Meri59 | 02-02-10 | 22:04
Waar heb ik de adresgegevens neergeplempt dan? Niet zo overtrokken reageren zeg...

SODEP | 02-02-10 | 22:07

SODEP | 02-02-10 | 22:02 OK wizzkid. Trots op je schandpaalhandigheid? Leave it. Of geef je collega-eiergooiers hints over jezelf, als je durft.

Chili Palmer | 02-02-10 | 22:06

kersenflap | 02-02-10 | 21:55
Vroeger lette men nog wel eens op de Huisregels www.geenstijl.nl/paginas/huisregels.ph...
Wat we niet toestaan en u een ip-ban oplevert
Slimmeriken: Het posten van privé-gegevens die iedereen toch wel kan vinden is niet stoer. GeenStijl is geen telefoonboek.

CoffeePatch | 02-02-10 | 22:05

@Aardbewoner | 02-02-10 | 21:59
Dees, tees, het klinkt allemaal het zelfde in mijn oor. Wat betreft het onderwerp van het blog... sarcasme was mijn opzet.

Booka | 02-02-10 | 22:04

@SODEP | 02-02-10 | 22:02
Dat kan makkelijk zijn, maar dat wil nog niet zeggen dat iedereen zo denkt als jij en dat je daar ook daadwerkelijk naar gaat zoeken om het hier neer te kunnen plempen. Ow, ow ow wat ben je toch intelligent zeg, 0 comma 0 dus. Verstand van een kwal op het droge.

Meri59 | 02-02-10 | 22:04

Elisabeth2 | 02-02-10 | 21:43
Pffft.. gaan we 't op de persoon spelen? Hoe zwak.. maar dat hebben we wel vaker gezien bij jou hier.

Ben je 't nu echt met me oneens dat hij net als ieder ander in die situatie een boete verdient? Nee toch? Dát is nl mijn punt. Als je 'n verkeersregel overtreedt en wordt gesnapt krijg je 'n boete.
Als ik 'n prent krijg verbijt ik met moeite m'n frustratie en word kortaf. Me opwinden doe ik niet. Bekijk dat eerste filmpje nog eens goed, de man zat gewoon fout. Hoe charmant jij 'm ook mag vinden (ouwe snoepert).

Strotgrondel | 02-02-10 | 22:03

Trouwens, hij heeft een zeer scherpe blik op wat zich in onze maatschappij aan het afspelen is, zie zijn blog.

pe4444 | 02-02-10 | 22:03

Hysterie heeft een naam gekregen.. Borderline ten voeten uit. Heerlijk. Overigens kranig geweerd.

ciego | 02-02-10 | 22:03

Virtuele vorm van belletje-trek.

Rammstein | 02-02-10 | 22:02

En niet zo miepen allemaal, die adresgegevens zijn vrij makkelijk te vinden.
"Hans Prins, Bussum" in de googlemachine invoeren en op de eerste link klikken. Dus als iemand echt kwaad wil, heeft dit filmpje zelf al ruim voldoende info gegeven...

SODEP | 02-02-10 | 22:02

@Claude Francois | 02-02-10 | 21:54
Fietsverlichting vind ik al heel wat anders, ik heb een keer zo'n kneus zonder licht tegen de voorbumper gehad. Ik was 2 uur later nog niet thuis hoor!
Had ik gewoon lekker thuis gepijpt kunnen worden, maar nee hoor, meneertje moet weer voor de auto springen.

Booka | 02-02-10 | 22:02

@kersenflap | 02-02-10 | 21:55
Inderdaad, ik ben het met dit soort acties ook niet eens, maar dat is dus het negatieve van GS en ik begrijp niet dat ze daar zelf dus niet op ingrijpen.

Meri59 | 02-02-10 | 22:00

Claude Francois | 02-02-10 | 21:54
De symboliek van het 'de-mensen-tegen-zichzelf-in-bescherming-nemen'-regime spat er zonder scrupules vanaf, desalniettemin; gordel verplicht!

Ashtrey | 02-02-10 | 22:00

Claude Francois | 02-02-10 | 21:54 Ik heb ook sympathie voor de grensgevallen, maar maak het niet te simpel. Bij regelgeving hoort handhaving, denk aan de frontaaltjes met overbodig hersenletsel door ontbrekende gordel.
Uw appèl voor herprioritering van politie-activiteiten is evident, maar intrinsiek een politieke kwestie waar je trouwe dienders niet mee lastig kunt vallen zonder uzelf alsnog bij de werkbijen te scharen. En dat willen wij niet, wij blauwbloedigen.

Chili Palmer | 02-02-10 | 22:00

Graaf Tel 1978 | 02-02-10 | 21:50
Daar ga je.. volgende keer huisregels lezen? PS @ Joris Linkje hier Drs Dré | 02-02-10 | 20:54 ook maar weghalen? / necromodus

seven | 02-02-10 | 21:59

Booka | 02-02-10 | 21:43

Bij de derde dt-fout ben ik gestopt. Tot dan kon je wat betreft de bezwaren die hij aangeeft net zo goed 'abortus' als 'embryoselectie' schrijven of lezen. Al met al geen stuk om stil van te worden.

Aardbewoner | 02-02-10 | 21:59

Rutgers eigen Showroom 2010. Top amusement. Paul de Leeuw kan naar huis. Dag Vara.

ad melkert | 02-02-10 | 21:59

Waar is GU als hij nodig is.

Elisabeth2 | 02-02-10 | 21:58

@Booka | 02-02-10 | 21:43
Juist ja. Nu snap ik het hele plaatje. Hm. Hij krijgt de verdiende aandacht, het zou alleen misschien wat meer positiever kunnen zijn.
Tsja, mijn moeder zei al eens 'pas maar op, boeken kunnen in je hoofd slaan.'
Waar je mee omgaat, daar wordt je mee besmet.

AntiSoof | 02-02-10 | 21:58

Gast krijgt wel een plusje van mij, ondanks het feit dat hij voor zijn eerdere TV-optreden geen sticker krijgt. Tsja, plaatsgenoot, wat kan ik doen?

CYFAWS | 02-02-10 | 21:57

@waskuip-admiraal | 02-02-10 | 21:48
Vergeef mij, arme zondaar. Maar zweverig is die wel...

Booka | 02-02-10 | 21:57

Graaf Tel 1978 | 02-02-10 | 21:50
Pleurt eens op met je adres en telefoonnummer, droeftoeter!
Wou je die man thuis gaan lastigvallen of zo?

kersenflap | 02-02-10 | 21:55

Wat een figuur die Baron van Kit tot Kittelaar

G.Eintje | 02-02-10 | 21:54

@Graaf Tel 1978 | 02-02-10 | 21:50
Bijna, dat is z'n vrouw...

SODEP | 02-02-10 | 21:54

Feit is dat Sir Prins gelijk heeft en dat het bekeuren van mensen zonder gordel (of fietsverlichting) niets bijdraagt aan de veiligheid binnen de Nederlandse samenleving simpelweg omdat anderen geen enkel gevaar aan dit gedrag ondervinden. Dit is gewoon een verkapte vorm van belastingheffing (en dus diefstal). In plaats van het bekeuren van ''Wunsch-aristocraten'' als Sir Prins zou de veiligheid van Nederland meer gebaat zijn als de politie zich zou bezighouden met het oppakken van misdadigers en het patrouilleren in de vele door Maghrebijnen geteisterde gebieden en ziekenhuizen.

De kerntaak van de politie is het beschermen van mensen tegen het geweld van anderen en niet het beschermen van mensen tegen zichzelf en daar (belasting) geld aan verdienen!

Rest In Privacy | 02-02-10 | 21:54

Graaf Tel 1978 | 02-02-10 | 21:50
Wat vreemd, staat de beste man pardoes in het telefoonboek?
*zucht* Bye.

Ashtrey | 02-02-10 | 21:52

Graaf Tel 1978 | 02-02-10 | 21:50
Doe even niet, lulhannes.

Elisabeth2 | 02-02-10 | 21:51

Graaf Tel 1978 | 02-02-10 | 21:50; Het was fijn je te kennen. Snifff.

topcat | 02-02-10 | 21:51

Hahahaha, fantastische vent!
Ondanks dat hij zichzelf een beetje overbluft heeft, had hij toch een goed punt.
Daarnaast deed ie het best aardig voor de camera van Rut.

kersenflap | 02-02-10 | 21:51

Verlaat u weer *biep*

Biep | 02-02-10 | 21:51

Biep | 02-02-10 | 21:48
LOL.

Elisabeth2 | 02-02-10 | 21:50

-weggejorist-

Graaf Tel 1978 | 02-02-10 | 21:50

Rutgher + 1000

spy-doctor | 02-02-10 | 21:48

Het dragen van een grachtengordel zou in de provincie ook verboden moeten worden.
Dat kun je de Saabrijders niet aan het verstand spykeren natuurlijk.

Chili Palmer | 02-02-10 | 21:48

@Booka
Isj geen Griffo. Even doorlezen volgende keer!

waskuip-admiraal | 02-02-10 | 21:48

ZoonDaniël heeft sex gehad, Vader schudt zijn hoofd uit ongeloof: best raar voor een Jehova's getuige..
Familymatters: schiet je moeder voor d'r kop met een verfcapsule!
*plak serranoham naarbinnen zuigt*
Mensen zouden niet gelijk gesteld moeten worden: zit wat in ;)

Biep | 02-02-10 | 21:48

+1 voor ruktor.

Zygomatic | 02-02-10 | 21:47

De naam prins komt toch anders echt wel voor in t rooie boekje.
Onder:
Ongetitelde adellijke families met het predicaat jonkheer of jonkvrouw

natte-annie | 02-02-10 | 21:47

De regenten bemoeien zich met allerlei zaken, die hen niet aangaan. Als die man geen gordel wil dragen, dan moet hij dat zélf weten. Maar zo werkt het niet in pvda-land. Want de gordel is weer een aanleiding tot incasso. Laat die uniform tante zich bezig houden met gespuis. Dan maakt ze zich tenminste nuttig. Wel 'n leuke man trouwens, die nep-baron.

j.m.de graaff | 02-02-10 | 21:46

@ Strotgordel
Slaat nergens op om die man te jennen. Laat dat blauw inderdaad maar achter dat geteisem aangaan. De man had trouwens niet helemaal gelijk dat alles in Nederlan dover 1 kam wordt geschoren, want je gaat als blanke welgestelde eerder op de bon dan het afval uit dat zwarte grafcontinent.

Shalome | 02-02-10 | 21:46

Frits Bolkenstein exelereert nu bij de EO op 2.

Hanxie | 02-02-10 | 21:45

Komisch nu , ja.
Hoffelijk , beschaafd . ja.

Vroegah.. ( tot de jaren '90 ? ) was dit normaal gedrag voor de ,,gemiddelde" weldenkende Nederlander.

* doet er het zwijgen toe en mijmert *

y@joh | 02-02-10 | 21:44

ik zei toch al dat ie zeker niet van adel was. Prins, wel humor.
Mooie tv en hij vat het nog best sportief op.

sambalbaj | 02-02-10 | 21:44

Strotgrondel | 02-02-10 | 21:40
Dikke lul voor jou. Als hier op GS een topic komt over flitspalen ben jij waarschijnlijk de eerste die fulmineert.

Elisabeth2 | 02-02-10 | 21:43

Hij woont maar in de Hamerstraat in Bussum....
Soort Almere..

grafbak | 02-02-10 | 21:43

Ir. H.P.R. Prins heeft een heel mooi stukje geschreven over embryoselectie, allemaal ffe lezen. Weet je gelijk met wat voor kerel we hier te doen hebben (Grefo).
vanguillotinetotschandpaal.blogspot.co...

Booka | 02-02-10 | 21:43

Shalome waar zat je om den drommel, jij rake raptiepert.

Chili Palmer | 02-02-10 | 21:43

Vrouw Teun
die kreunt,
waar blijf je zeun?
Het tuinpad gloort
Tis Teun die boort
De kamer dreunt.

Chili Palmer | 02-02-10 | 21:42

kaplaarzenverkoper | 02-02-10 | 21:33
'beter' leer je goed Nederlands...

Wat een geweldige man, hij staat je netjes te woord en weet wanneer hij kan stoppen. Daarnaast komt hij vrij wijs over (als ik mag geloven dat wat hij op twitter heeft staan ook waar is). Goed filmpje Rutger.

Liveon | 02-02-10 | 21:41

Biep | 02-02-10 | 21:37

Ghehe.

*out *

Teun van het Tuinpad | 02-02-10 | 21:41

In dat eerste filmpje dacht ik ; Wat een arrogante kakbal is dat zeg!
Na het zien van het filmpje met Rut dacht ik ; Agossie, laat die man toch met rust jòh!
Zijn ogen waren groter dan de glazen van zijn bril, en dat kwam vast niet door de drugs.

Jackanders | 02-02-10 | 21:41

Elisabeth2 | 02-02-10 | 21:21
Uiteraard, meneer gedraagt zich beschaafd en beleefd. En klasseverschillen zijn van alle tijden. Neemt niet weg dat ook dit heerschap zich aan de verkeersregels moet houden. Hij werd betrapt en was de lul, en dat wist 'ie.
Opmerkingen als '.... mensen zoals ik.. blabla' en die arrogante houding stuiten mij dan tegen de borst. Dikke lul voor je, betalen zul je, zoals iedereen in die situatie.

Strotgrondel | 02-02-10 | 21:40

-weggejorist-

Shalome | 02-02-10 | 21:40

Biep | 02-02-10 | 21:35
Glas whisky inschenken doet voor iedereen, bieps een toastje brie geeft en de gingerkat binnenhaalt.
Meneer Prins is trouwens een pilaar van onze samenleving voorzover we dat nog even kennen.

Elisabeth2 | 02-02-10 | 21:39

Liever deze held op de troon dan Wimlex

De Bukkake Blaffert | 02-02-10 | 21:39

Geenstijlhangjongeren aller streken verenigt u: we eisen hapjes! Biep voorop.

Chili Palmer | 02-02-10 | 21:38

Hadden jullie ook een beetje last van plaatsvervangende schaamte bij het bekijken van deze "reportage"?

Die persiflage van dat menneke is natuurlijk goud waard.

Ik heb medelijden met die man.

Nog een dingetje:

Wanneer is het nu eens afgelopen met automobilistje pesten in Nederland?

afpilser | 02-02-10 | 21:37

Chili Palmer | 02-02-10 | 21:36
ROFL. Altijd prijs: de verherbeter-aars.

Jaap de Paap | 02-02-10 | 21:37

Teun gaat stiekem naar Familymatters kijken.... wedden?

Biep | 02-02-10 | 21:37

No-Life is eigenlijk Feiherr von No-Life maar ja, Oostenrijkse adel wordt in der niederlanden niet erkend

No-Life | 02-02-10 | 21:36

Teun van het Tuinpad | 02-02-10 | 21:34
ow.... nou, tot de volgende keer dan maar weer! ;)

Biep | 02-02-10 | 21:36

kaplaarzenverkoper | 02-02-10 | 21:33 Zelf absent bij het taalonderdeel van uw voornoemde cursus?

Chili Palmer | 02-02-10 | 21:36

Teun van het Tuinpad | 02-02-10 | 21:30
Goedenavond, Teun....
Goed volk allemaal: E2, de Paap, Chili Tonnie en Teun: woar is de drank, de kaas ende de worscht?

Biep | 02-02-10 | 21:35

Hahaha, wat een held! Hij doorstaat met flair een diepte-interview van onze eigenste Rutger.

Robin Hood | 02-02-10 | 21:35

Nu mensen, herrie in de keuken( of hoe het ook mag heten )
Herman staat te roepen met Mevr Teun op de bank.

Voor een ieder een prinsheerlijke nachtrust!

En uit.

Teun van het Tuinpad | 02-02-10 | 21:34

ach, jij.. | 02-02-10 | 21:31 Vreet eens een lachdruifje, zuurstok.

Chili Palmer | 02-02-10 | 21:33

mensen zoals hem!!!????? zooooo jammer.
beter ga je inbugeringscursus doen!!!!!!

kaplaarzenverkoper | 02-02-10 | 21:33

Haha eindelijk weer een leuk filmpje van onze Rutger!
Die vent was helemaal verlegen, bang dat ie was dat uit zou komen dat de dame die open deed zijn hospita is.

BTW: mag nu botte weer terug?

uitderuifvreter | 02-02-10 | 21:32

Een zeer hoffelijke man ook, ondanks zijn zenuwen.

pe4444 | 02-02-10 | 21:31

Weer iemand gevonden om te kakken te zetten, chapeau.. goed bezig!
Als je een beetje afwijkt van de middelmaat (positief of negatief) kan het maar zo zijn dat Rutger bij je op de stoep staat. Laat die vent lekker met rust, ook al is ie van smadelijke komaf.

ach, jij.. | 02-02-10 | 21:31

Hij weet van de prins geen kwaad.
Ook past er wel een wit paard in de gang met carnaval.

Chili Palmer | 02-02-10 | 21:31

Biep | 02-02-10 | 21:20
LOL.

Avond dame.

;

Teun van het Tuinpad | 02-02-10 | 21:30

brutus68 | 02-02-10 | 21:25
Dat zijn inderdaad nog de mensen met goede manieren en vaak ook nog met een hoop mededogen voor de mensen die het minder hebben.

Elisabeth2 | 02-02-10 | 21:29

De les uit de sypathieke repo: Als de Haagse kliek met hun oneliners na imitatie door een Bussums kinderkoor nog overeind blijft, snijdt het hout. Nieuwe lakmoesproef!

Chili Palmer | 02-02-10 | 21:29

'k vond mijnheer Prins ook een toffe peer: wereldvreemd, maar ongewild toch met een komisch talent op zak.

Biep | 02-02-10 | 21:28

Shilderij van Karel Appel hangt wel link daar in zijn hal.
Verder een bijzonder zachtaardige wereldvreemde man, heeft toch niemand last van?

naardeklote | 02-02-10 | 21:27

Ik zie liever 10 x deze man in het programma Op de Bon, dan de zojuist bekeken uitzending van Sipke Jan

de Bleek | 02-02-10 | 21:27

Jaap de Paap | 02-02-10 | 21:25
Verdom Jaap, daar zeg je wat.
* Deel 2 lezen gaat *

Vieze Tonnie | 02-02-10 | 21:27

Mensen als Prins moeten we koesteren. Het is een uitstervend soort, je zou denken aan een Wim De Bie in zijn beste dagen, maar ze bestaan. Ik kan het weten want ik woon daar in de buurt. Gooische paradijsvogels in optima forma. Ik heb er niks mee, maar ik kan er wel om lachen.

brutus68 | 02-02-10 | 21:25

Vieze Tonnie | 02-02-10 | 21:16
Als je maar weet dat de kloosterdeur wijd open is voor je.

Jaap de Paap | 02-02-10 | 21:25

Jah.. Iedereen die hans prins lastigvalt vanaf heden kan het stijlloze reaguurders volk over zich heen verwachten dus..
Case closed.
@Hans Prins.. relax man.

de grote Anti | 02-02-10 | 21:24

Sorry; wat Biep | 02-02-10 | 21:20 zegt.

Jaap de Paap | 02-02-10 | 21:24

Vieze Tonnie | 02-02-10 | 21:16
Dank.
Alles op zijn tijd, geduld blijft een schone zaak.

Ashtrey | 02-02-10 | 21:23

Biep | 02-02-10 | 21:20
LOL. en knipoog.

Elisabeth2 | 02-02-10 | 21:23

Teun van het Tuinpad | 02-02-10 | 21:17
Kinderen die hun ouders nadoen inderdaad.

juriste | 02-02-10 | 21:23

no452354 | 02-02-10 | 21:11
Wat Teun zegt.

Jaap de Paap | 02-02-10 | 21:23

Een heuse Zonderling. Ze bestaan nog!

snokkertje | 02-02-10 | 21:21

Strotgrondel | 02-02-10 | 21:19
Deze meneer was zeer beschaafd, zelfs in het voorgaande filmpje. Een voorbeeld voor alle jongeren die meteen met KK beginnen te schelden.

Elisabeth2 | 02-02-10 | 21:21

Geweldig!!!!

Ziekie | 02-02-10 | 21:21

De buren zijn afschuwelijk. LOL.

juriste | 02-02-10 | 21:21

Elisabeth2 | 02-02-10 | 21:15
wat Teun van het Tuinpad | 02-02-10 | 21:17 zegt plus:

Wat heb ik onsmakelijk gelachen om deze filmtraktatie!

Biep | 02-02-10 | 21:20

number one | 02-02-10 | 21:06
Ghehe, en tóch stak zijn ware aard de kop op toen hij die prent kreeg;
meneer acht zich hoger dan en geprivileerd tegenover de gemiddelde medemens. Een naar karaktertrekje.

Al wekt 't bij sommigen medelijden op, al dat gedoe en dan ook nog 's RutgerT a/d deur; 't heertje is mooi op z'n plaats gezet. Ja ik moest toch even hartelijk lachen.

Strotgrondel | 02-02-10 | 21:19

no452354 | 02-02-10 | 21:11

Wat Elisabeth2 | 02-02-10 | 21:15 zegt.

Teun van het Tuinpad | 02-02-10 | 21:17

Wat Yarvis | 02-02-10 | 21:13 zegt.
Chapeau en succes meneer Prins!

Ashtrey | 02-02-10 | 21:16

Geen gezeik, iedereen gelijk. Ofwel: gelijkheid is een fictie. Daar heeft meneer wel gelijk in. Gelijkheid=nivellering=de mindere die de meerdere naar beneden trekt. En bovendien: ik ben niet eens gelijk aan mezelf, laat staan aan een ander. Tot zover mijn tile wisdoms.

Ashtrey | 02-02-10 | 21:07
Hij is zeker inspirerend. Een beetje uit de tijd, een beetje tijdloos, ik mag hem wel. Heb nu jammer genoeg nauwelijks tijd om te reaguren, laat staan voor meer. Maar u is de eerste die het hoort!

Vieze Tonnie | 02-02-10 | 21:16

no452354 | 02-02-10 | 21:11
Kinderen van zes jaar moeten hun mond houden, die praten alleen hun ouders na. Plus dat ze super vervelend zijn.

Elisabeth2 | 02-02-10 | 21:15

hahahahaha,mag die man een eigen televisieprogramma?

foureye | 02-02-10 | 21:14

Ja, ik snap die man eigenlijk wel. Wie begint er nou niet foeteren (de ene doet dat binnensmonds, de andere wat meer expliciet naar buiten toe) bij het krijgen van een bon vanwege het niet dragen van de eigen autogordel. Daar breng je een ander niet direct mee in gevaar, hooguit jezelf, soit. Later, wanneer de woede bekoeld is, denk je dat had ik beter niet kunnen doen. Ook mensen van adel zijn dus net mensen. Verder lijkt het me geen beroerde man, die in zijn woede nog gevoel voor humor heeft ook.

pe4444 | 02-02-10 | 21:14

number one | 02-02-10 | 21:06
Ben het helemaal met je eens.

Elisabeth2 | 02-02-10 | 21:13

number one | 02-02-10 | 21:06

Sluit me hierbij aan. Het is nogal wat, zomaar overvallen worden door Rutger. Natuurlijk voelt die man zich aangevallen en aangezien hij wel fatsoen kent, bijt hij niet van zich af maar staat Rutger vriendelijk te woord... en wordt erg nerveus. Hoewel het aanvankelijke filmpje natuurlijk niet erg netjes van hem was, mag iedereen een misstapje maken. Dat dit zo groot wordt uitgemeten, dat had hij ook niet kunnen verwachten. Buitenproportioneel.

En nog keurig bedanken voor de bloemen. Meneer Prins, u heeft zich er dapper doorheengeslagen, sterkte de komende tijd.

Yarvis | 02-02-10 | 21:13

dat ventje is meesterlijk , de one liner van 2010 ! Prins heeft gelijk .
Hij had nooit het tuinhuis van zijn ouders moeten verlaten.

Baron de laclou | 02-02-10 | 21:12

Hans promooot steylloos zijn eigen blogje :) lol

sko | 02-02-10 | 21:11

Elisabeth, Zelfs die kinderen van 6 snappen de humor...

no452354 | 02-02-10 | 21:11

Ashtrey | 02-02-10 | 21:00

En zo is het.

Vieze Tonnie | 02-02-10 | 21:02

Ola Dirty Tony.
De punt alweer geslepen ?

Teun van het Tuinpad | 02-02-10 | 21:10

Wat een lieve man. Staat hij zo opeens open en bloot op GeenStijl zonder daarom gevraagd te hebben. Jammer GS.
En als dit de stijl gaat worden van hoe heet die, Rutger, dan hoeft het voor mij niet meer. Rutger je kunt veel beter, laat je niet zo in de zeik nemen mom dit soort flutdingen te moeten doen.

Elisabeth2 | 02-02-10 | 21:08

Vieze Tonnie | 02-02-10 | 21:02
De geboorte van een nieuw fictief personage gloort aan den horizon.
Which reminds me, het is de hoogste tijd om de mensen (me primarily) te verblijden met een nieuw schrijven Tonnie. ;)

Ashtrey | 02-02-10 | 21:07

Ik hoop dat hij zich met een glimlach kan distantiëren van deze hele toestand.

De bekeuring was al vervelend.
Toen ook nog de uitzending.
En vervolgens zijn populariteit op internet.
Dan opeens Geenstijl aan de deur.
Zien dat je buuren er toch ook wel een beetje om moesten lachen
Nu dan weer het leger der anonieme reaguurders eroverheen

Mij lijkt het nogal wat en ik wil Hans Prins dan ook oprecht een hart onder de riem steken. Kop op, it will all blow over!

number one | 02-02-10 | 21:06

Deze man staat wekelijks ingepland bij de GGZ in zijn woonplaats...

psy-ko | 02-02-10 | 21:05

@mezelf

Het onderwerp voor haar eerste aflevering weet ik al: "Sandplay Therapie"
www.sandplaynederland.org/

SODEP | 02-02-10 | 21:05

Wat moeten we hiervan denken? Dit is een volkstribunaal.

Oome Gijs | 02-02-10 | 21:02

He speaks so good English and he has lots of little tile wisdoms.

Vieze Tonnie | 02-02-10 | 21:02

En toch heeft die man een punt.
<p> </p>
Dat linkse volk moet eens ophouden met iedereen maar gelijk maken aan elkaar en zichzelf daarboven plaatsen.

Vogelbeest | 02-02-10 | 21:01

Aardige kerel, lijkt me.

number one | 02-02-10 | 21:01

Teun van het Tuinpad | 02-02-10 | 20:52
'The keerious kees of Hans Prins'

Ashtrey | 02-02-10 | 21:00

-weggejorist-

SODEP | 02-02-10 | 21:00

"Hoe harder het gaat des te meer levert het op om stil te staan"

De man is een denkerT.

Teun van het Tuinpad | 02-02-10 | 20:59

Ohhh, de meneer is vast vernederd door paramedisch personeel in het ziekenhuis. Dat kind van de buurvrouw is onopgevoed, jakkes, je zal maar zo'n kind hebben. Rutger doet het prima. Super!

juriste | 02-02-10 | 20:55

-weggejorist-

Drs Dré | 02-02-10 | 20:54

Elisabeth2 | 02-02-10 | 20:53

Euh ?

Teun van het Tuinpad | 02-02-10 | 20:54

Hoi Biep.

Elisabeth2 | 02-02-10 | 20:53

*Toch wel een beetje medelijden met de man heeft*

debully | 02-02-10 | 20:53

Ashtrey | 02-02-10 | 20:46
*plat Amsterdams*
"Kee kent de historie van elke snee"

Teun van het Tuinpad | 02-02-10 | 20:52

Meneer Hans Prins zijn tweets getuigen van een behoorlijke wijsheid. Dat moet wel een VVD'er zijn ;). "The Holy Ghost cannot be managed." Leg ze dat maar eens uit in Mekka, Rome of Jeruzalem.

cultheld | 02-02-10 | 20:52

Hij is bijna de antipool van 'the quintessential New York snob, playing a pony-tail sporting Los Angeleno perfectly comfortable with the emptiness of his existence asking “Christ, where’s my fucking Saab?!” Geweldige scene van W. Allen in Scenes from a mall.

"iedereen zijn moment of fame gunt"

ecologiste | 02-02-10 | 20:51

Stijlloze actie van Geenstijl, helaas. Hoewel het filmpje sympathie oproept voor deze meneer, vind ik dit toch niet kunnen. Geenstijl heeft het niet negatief bedoeld, maar het is beter dit soort acties niet te ondernemen. De man was zichtbaar overstuur. Zend dan zoiets ook niet uit en ga niet te werk als een paparazzo, door zelfs naar binnen te filmen.
Het heeft iets engs dat ze met een camera zomaar je leven in komen banjeren.
De man wordt door Geenstijl niet afgezeken of zo, maar mensen zo de stuipen op het lijf jagen vind ik niet kunnen.

Oome Gijs | 02-02-10 | 20:47

Een geweldig filmpje. GS: doe eens die boete betalen voor meneer Prins!

Rest In Privacy | 02-02-10 | 20:47

Rode_Boekje | 02-02-10 | 20:45
Communist !

Teun van het Tuinpad | 02-02-10 | 20:46

Saab?? Seurry het isch wel een Spyker, ja?

Boudt | 02-02-10 | 20:46

Teun van het Tuinpad | 02-02-10 | 20:42
Elke gedragen slip vertelt zijn/haar eigen verhaal...
Mooi.
*significantie tot zich komen laat*

Ashtrey | 02-02-10 | 20:46

en ik vind mijn 'arme man' quote eigenlijk aanmatigend.

waskuip-admiraal | 02-02-10 | 20:45

Ik ben meer van het andere Rode Boekje...

Rode_Boekje | 02-02-10 | 20:45

Ik vraag me trouwens af of die moeder van die pest-kinderen niet een voormalig provinciaal is.

waskuip-admiraal | 02-02-10 | 20:45

Rammstein | 02-02-10 | 20:24
Onder het mom van controle, maar iedereen weet dat dit soort fuiken bestaan om begrotingstekorten bij de politie te dichten en daarmee loonsverhoging veilig te stellen.

seven | 02-02-10 | 20:44

seven | 02-02-10 | 20:39
Thanks
*gelijk probberen gaat*

Ashtrey | 02-02-10 | 20:36

Maar vrind, een gedragen slip IS als een goed boek.
:)

Teun van het Tuinpad | 02-02-10 | 20:42

Ik vind dat hij het byzonder goed oppakt, hij heeft in iedergeval relativeringsvermogen en weet zich te spiegelen. Een mooi voorbeeld hoe het ook kan. Bibberend angstig maar wel eerlijk en keurig netjes bedanken voor de bloemen. Ik zou bijna zeggen trek die bekeuring in, maar dat kan niet. Wet is wet, en die telt voor iedereen.

Meri59 | 02-02-10 | 20:41

Ashtrey | 02-02-10 | 20:36

*Meneer Prins followen gaat op den Tweet*
Wat een machtige uitspraak, so true eauk;

A hard truth to digest. In all good is some evil and in all evil is some good.
12:54 AM Apr 28th, 2009 from web

Ashtrey | 02-02-10 | 20:40

Teun van het Tuinpad | 02-02-10 | 20:34
Blijven proberen, het is koud weer en daar kunnen accu's slecht tegen. Dus twitter start wat moeilijker. Wellicht dat het spul F5 in de luchtinlaat spuiten wonderen doet.

seven | 02-02-10 | 20:39

haha die kinderen u ziet toch dat ik geen crimineel ben =D =D =D

Mopho | 02-02-10 | 20:39

De man lijkt me prima geschikt voor het presenteren van een mooi late-night filosofie- of boekenprogramma bij Powned.

SODEP | 02-02-10 | 20:39

Teun van het Tuinpad | 02-02-10 | 20:31

Hij noemt de gebruikte slipjes vouwen dan eauk -hoe hoffelijk- een boek lezen.
Goed, de wasvrouw kwam eauk nog eventjes in beeld, maar wie de werkelijke drijvende kracht is achter het slipjes imperium moge duidelijk zijn.

request@redaksie; Geef de man een platform!

Ashtrey | 02-02-10 | 20:36

Dat is inderdaad bij de grond wet vastgelegt, al het Niederlandische prinssen en prinssesen spul zijn standaard tot de adel toegelaten.

lucasrem | 02-02-10 | 20:35


Ik krijg een beetje het gevoel dat sommige reaguurders ook trillend de deur zouden opendoen.. Vanwaar deze sympathie?
Anti zou gewoon de deur dichtgooien als hij geen zin in Ruktor had.. pff.

Hier wat Anti-sociale tips en richtlijnen.
Het is weliswaar een amerikaan,maar fuck,hij slaat wel soms de spijker op de kop.

'Louis CK - Shameless' (Stand-up comedy)
veehd.com/video/2564423_LOUIS-CK-SHAME...

de grote Anti | 02-02-10 | 20:35

@mezelf: voordat hij hem weer weghaalt :)

"Vanmiddag een weliswaar onaangekondigd maar vriendelijke bezoek van Geenstijl. Het is hun beroep denken we dan maar."

sko | 02-02-10 | 20:35

Dat was wel een echte thriller....

irriducibili79 | 02-02-10 | 20:35

seven | 02-02-10 | 20:33
OK.
Rondloopjournalistiek dan....

Einde van de Domheid | 02-02-10 | 20:34

seven | 02-02-10 | 20:20
Precies!Hij was op zijn (eigen) manier gewoon wat recalcitrant...

Roberto9722 | 02-02-10 | 20:34

Op zich was het ronduit absurd hoe deze man reageerde tijdens die bekeuringssituatie, vind ik dat hij het bezoek van R. bijzonder goed oppakt, zo zenuwachtig, kreeg er medelijden van. Het blijkt wel dat deze meneer geschrokken is van z'n eigen gedrag.

Ik ben blij dat achteraf toch blijkt dat het hier om een zeer beschaafde, sympathieke man gaat. Wat een contrast zit er in die twee filmpjes.

SapperdeFap | 02-02-10 | 20:34

seven | 02-02-10 | 20:29

Sorry 7.

Dat twitseren wil nog maar niet aanslaan.

;)

Teun van het Tuinpad | 02-02-10 | 20:34

Hij zou eigenlijk best wel eens gelijk kunnen hebben.
Hij ziet er namelijk niet uit als een crimineel en een paar kilometer te hard rijden is weliswaar gecriminaliseerd.
Maar is het crimineel?
Het zijn de quota die we dankzij Pim hebben.
Pim zou de politie wel een ff beter maken en targets laten stellen.

Einde van de Domheid | 02-02-10 | 20:33

Aardige meneer, zo te zien.
Hij leest een boek, en dat is altijd +1.
En fijn dat hij gewoon durft te stellen dat we niet allemaal gelijk zijn. Hij heeft gewoon gelijk. Gelijkheid is een leugen die alleen voor de wet officieel bestaat.
Dat trillen komt natuurlijk door de kou. Komt net uit een warme kamer en moet dan lucht verdragen van ca. 1 graden Celsius die door de open deur langs hem heen stroomt. Dan zouden wel veel meer mensen gaan shaken en klappertanden.

Fijnstoffer | 02-02-10 | 20:33

Einde van de Domheid | 02-02-10 | 20:15
Journalistiek? Dat is een denkfout die je maakt. Zie bv een ander medium.

&#8222;Het is geen krant, maar een product&#8221;, zegt oud-hoofdredacteur Jan Dijkgraaf (..). &#8222;De oprichters bedachten het concept om er geld mee te verdienen. Dat is gelukt.&#8221; www.refdag.nl/artikel/1452743/Een+grat...

seven | 02-02-10 | 20:33

Hij zu eigenlijk best wel eens gelijk kunnen hebben.
Hij ziet er naelijk niet uit als een crimineel en een paar kilometer te hard rijdne is weliswaar gecriminaliseerd.
Maar is het crimineel?
Het zijn de quota die we dankzij Pim hebben.
Pim zou de politie wel een ff beter maken en targets laten stellen.

Einde van de Domheid | 02-02-10 | 20:32

Ashtrey | 02-02-10 | 20:26

Zo'n volgescheten luier genaamd Rutger ( wink naar der Rut ) is natuurlijk niets voor een man die dagelijks h.o.n.d.e.r.d.e.n gedragen slipje door zijn handen laat gaan.

Ik zeg: Insect !

Teun van het Tuinpad | 02-02-10 | 20:31

Waarom koos Baron van Saab thoe Babyboom in eerste instantie niet voor anonimiteit? (weg blurren van het gezicht)

Zeeschuimer | 02-02-10 | 20:30

Deze man gedraagt zich zeer verdacht.
Zou eens stelselmatig geobserveerd moeten worden!

werfbaas | 02-02-10 | 20:29

Adel in Nederland... Als wij kijken naar den Afstammingsgeschiedenis der Oranjes (veuralsnog de Oudste Getrouwen) worden veural in de 18e eeuw vele, vele vragen opgeweurpen....
*
Is het wel Zuivere Koffie...?
*
De zgn. jonkheren en jonkvrouwen zijn greutendeels bankiers & andere nuttige idioten die Z.K.H. Willem I behaagd heefd een adelsbrief te verstrekken enz. enz.
*
Echte oude adel (uit mijn bolle heufd): Van Limburg Stirum, Van Veurst tot Veurst (Van Voorst tot Voorst, maar ook dit kan een ministerialengeslacht zijn, enz., dus geen echte adel).
*
Euvirigens... heeft d'oude baas wél gelijk! "Ga toch boeven vangen!" Enz. enz. enz.

Prlwytzkofsky | 02-02-10 | 20:28

Rammstein | 02-02-10 | 20:24

Ik kan die man eigenlijk wel waarderen.

Teun van het Tuinpad | 02-02-10 | 20:28

Goed: 'Blik op de weg' moet ook weg!
Het is illegaal en exploiteert het werkt van de doo belastinggelden betaalde politie.
Leve Prins!

Einde van de Domheid | 02-02-10 | 20:27

Teun van het Tuinpad | 02-02-10 | 20:17
ROFLOL!
Plotsklaps vallen alle stukees op zijn plaats.
Machtig mooie man, beschaafd, beleefd en ohw zeau hoffelijk.
Ga er maar aan staan, plotsklaps de roze knots in je gezicht, toch op een 'adelijke' manier Rutger te woord gestaan, alhoewel een beetje shaky (wie niet?).
Kee you have a Kees!

Ashtrey | 02-02-10 | 20:26

Gordels dragen is er sowieso niet echt populair. Zie aardige buuf op ca 1:30.

ZDEV | 02-02-10 | 20:26

Goed dat meneer zijn excuses aanbood voor zijn gedrag, maar ik zie het hem zo weer doen.

Zeeschuimer | 02-02-10 | 20:26

Een heer van stand dat zie je zo.

sjaakdeslinksesul | 02-02-10 | 20:26

Gossie, krijg ineens best medelijden met deze man na het zien van dit filmpje. Die man is hartstikke bang en nerveus. Hans zou best eens manisch kunnen zijn. Arme vent.

SammyJankis | 02-02-10 | 20:26

Geweldig filmpje! Die buren en kinderen ook! hahaha!

Hobbykip | 02-02-10 | 20:24

One cause of the present crisis is postmodernism: if every person's morality is as good as enyone else's, a notion of natural law disappears
5:32 AM Mar 12th, 2009 from web
When people speak about respect it has long gone. Just so with ethics, compassion, solidarity, justice etc. Just do it.
7:57 AM Mar 11th, 2009 from web
Ik zeg:
Prins, doe ook maar een partijtje beginnen!

Einde van de Domheid | 02-02-10 | 20:24

Sneu voor die kerel, hij shaket het uit.

Martijn0523 | 02-02-10 | 20:24

seven | 02-02-10 | 20:20
.... én hij viel ten prooi aan de toenemende controle waar iedereen zo bang voor is. Maar dan voor "entertainment" doeleinden.

Rammstein | 02-02-10 | 20:24

Doe de boel es ff fixen dan.....

bhtriks | 02-02-10 | 20:24

Uitermate teleurstellend dat er geen kopje thee geschonken werd, op deze al bij wat zonnige dag!

Ho Chi Minh-kroket | 02-02-10 | 20:24

Netjes gedaan hoor meneer Prins! Volg Rutger al jaren, ook een geweldige vent! Petje af voor allebei. Zoals dhr. Prins "onze" Rutger te woord staat, subliem! Dit zie ik ons nog niet doen, als we onszelf voor aap hebben gezet terwijl we een serieus maatschappelijk probleem proberen aan te kaarten.

hugo b | 02-02-10 | 20:23

Ik krijg veel sympathie voor meneer Prins. Onbeschoft vind ik het feit dat de politie gebruik maakt van de door de wet aan hen gegeven bevoegdheden maar gewoon werkt voor commerciële vermaak-tv. Boete ok, rijbewijs afgepakt ok, maar een camera in je snufferd zodat heel Nederland mag meegenieten gaat mij te ver. Sommige mensen moeten tegen zichzelf worden beschermd maar dit soort mensen poept zeven kleuren stront voor de pliesie en zijn dus de lul. En da´s met deze meneer ook het geval.

FuckYeah | 02-02-10 | 20:22

@ Einde van de Domheid | 02-02-10 | 20:13
hoewel hij toch ook over 't bezoek van Rutger tweet....

BoomBoom | 02-02-10 | 20:22

Rammstein | 02-02-10 | 20:19

Dat is in ieder geval geen Zanger Rinus.

Teun van het Tuinpad | 02-02-10 | 20:20

Hij verwoorde gewoon de opwelling "ga eens echte boeven vangen" op een archaïsche manier.

seven | 02-02-10 | 20:20

Een heel zenuwachtige man.. Dat is het.
Maar dat zou meerdere redenen kunnen hebben.

de grote Anti | 02-02-10 | 20:20

Zal vast een apart type zijn, maar die man doet geen vlieg kwaad. Geeft idd netjes toe dat hij wat overdreven gereageerd heeft. Om er nu zo'n spectakel van te maken. Die man staat er gewoon doodnerveus in z'n eigen huis...
.
Moest wel hard lachen om dat kind

banami | 02-02-10 | 20:20

Teun van het Tuinpad | 02-02-10 | 20:13
Het lijkt me zo'n full blast Wagner type. Met bass enzo.

Rammstein | 02-02-10 | 20:19

Ruther Catricum.
In no-time heb je dankzij dit filmpje Frans Bauer, Wendy van Dijq, Carlo Bashhart of Muiswinkel met een pruik aam je deur.

Einde van de Domheid | 02-02-10 | 20:19

Vergelijk deze man eens met die Marokkaanse jongen uit het Flashmob-filmpje. Dan weet ik wel met wie ik liever een gezellig gesprekje wil hebben onder het genot van een kopje koffie.
Maar verdorie, je moet toch tegenwoordig wel heel erg oppassen met wat je allemaal zegt of doet. Voordat je het weet, heb je ruktor met z'n roze fleshlight aan de deur staan.

FrankVeer | 02-02-10 | 20:18

lion@night | 02-02-10 | 20:14
Helemaal met je eens.
Een echte heer die Rutger netjes te woord heeft gestaan.

raster | 02-02-10 | 20:17

Ashtrey | 02-02-10 | 20:15

Het is Kee.
Ik zweer 't je.

Teun van het Tuinpad | 02-02-10 | 20:17

Rutger, je vroeg goed door anders was je binnen no-time op straat door die zenuwelijer. Toch al met al leuk filmpje!

kleingrutter | 02-02-10 | 20:16

hahaha terecht bezoekje!

ben2man | 02-02-10 | 20:16

2 KM te hard en dan een boete betalen.
Dat had je vroeger niet en dat deden ze niet met mensen als wji.
Oja en Rutger.
Dit soort journalistiek kan dus niet.

Einde van de Domheid | 02-02-10 | 20:15

Wel toevallig dat hij Wim de Bie volgt op Twitter... or is it....?

SODEP | 02-02-10 | 20:15

Heerlijke repo!
Chapeau veur meneerT 'hoezo-zijn-alle-mensen-gelijk?' Prins.
Misschien deze man een vaste rubriek geven met als titel: 'Van de Prins geen kwaad weten'...?

Ashtrey | 02-02-10 | 20:15

Schandpaalnagelende afzeik téévéé. Flauw, saai en makkelijk.
Ga dan achter die Marco Kroon aan, of hoe die ook mag heten. Dat vond iedereen toch zo erg dat 'ie aan de schandpaal werd genageld enzo.
Wat een gezeik. Dat het maar snel voorbij mag zijn met Powend *gaat kaasje branden in kerk*

de ondode dichter | 02-02-10 | 20:14

Niets mis met deze man.
Ten eerste geeft hij aan iets te overtrokken gereageerd te hebben op zijn aanhouding.

Ten tweede heeft hij een absoluut punte (zo niet punten) in zijn commentaar op de maatschappij.
Een laf zooitje ambtenaren wat staat te controlen of het autotootje en chauffeurtje zich wel aan de regels houden terwijl ondertussen op vele plaatsen de omgeving wordt afgebroken en geterorriseerd door zwaar gesubsieerde Noord-Afrikanen.
Ga die wijken in, ga patrouilleren daar i.p.v. met je bonneboekje langs de kant van de weg te staan. Een waarschuwing was voldoende geweest.

Rest In Privacy | 02-02-10 | 20:14

Schitterend. Een beetje wereldvreemd. Maar heel aardig en beleefd. Waren er maar meer mensen zo als hij....

beard1 | 02-02-10 | 20:13

Zijn twitterstring zit wel boven het gemiddelde nivo.
(Dat dan weer wel!)

Einde van de Domheid | 02-02-10 | 20:13


Een mooie zonderling die geen vlieg kwaad doet waarschijnlijk.
Ik begrijp dat ie met rust gelaten wilde worden..

boerka_zoekt_vrouw | 02-02-10 | 20:13

De eerstvolgende keer dat ze mij van de weg halen ga ik ook zo te keer. Zet ik een vaasje klaar voor Rutgers' pompstationboeketje ;)

ZDEV | 02-02-10 | 20:13

Op het eerste gezicht teken ik voor zo'n buurman.

Teun van het Tuinpad | 02-02-10 | 20:13

Zijn Twitterdinges geeft de nutteloosheid van dat medium maar weer eens prachtig weer...

SODEP | 02-02-10 | 20:12

De kinderen zijn erg grappig! Blijkbaar had de hele buurt het er over. Misschien niet van adel maar netjes dat meneer bedankt voor de bloemen.

ZDEV | 02-02-10 | 20:12

"Dit gebeurde vroeger nooit"...."U ziet toch dat ik geen crimineel ben" ROFL.
Dit is Koot & Bie mijlen voorbij, geweldig.
Maar hij heeft in wezen volkomen gelijk, hij pakte het alleen niet handig aan.

Monkeyman | 02-02-10 | 20:11

Wat een geweldige man, groot gelijk heeft die.

King Kermis | 02-02-10 | 20:06

P!37 | 02-02-10 | 20:01
Kasteelroman?

Merlot | 02-02-10 | 20:06

Wanneer is dit gefilmd? Kerstkrans hangt nog aan de deur?

ZDEV | 02-02-10 | 20:05

Ik heb het ook in het bloed, maar rij mooi Toyota.
En dan wel, die in Japan gemaakt zijn, niet door allochtonen.

Zo jammer! | 02-02-10 | 20:04

Desondanks nog een beter mediaoptreden dan Vogelaar toentertijd...

SODEP | 02-02-10 | 20:04

P!37 | 02-02-10 | 20:01

Het dagboek van "De Rode Baron"

Teun van het Tuinpad | 02-02-10 | 20:03

Alsoftie is ontsnapt uit een scenario van van Kooten en de Bie. Hilarisch, meneer Prins, bedankt!

..zapper | 02-02-10 | 20:02

Ach du meine Güte .... mot dat nou ?

Rammstein | 02-02-10 | 20:02

Wat een vent. Doet geen vlieg kwaad. Bij nader inzien begrijp ik zijn opmerkingen.

brommm | 02-02-10 | 20:01

Wat voor boek was hij in godsnaam aan het lezen?

P!37 | 02-02-10 | 20:01

arme man.. doe maar deleten dat filmpje heren. Het was mooi theater in het dumpertfilmpje laten we maar zeggen, misschien moet het daar bij blijven...

DiederikJanWaldemar | 02-02-10 | 20:00

Geweldig, die kinderen
'u ziet toch dat ik geen crimineel ben?'
mooie persiflage!

yokiamy | 02-02-10 | 19:59

Eindelijk.

Nee dus! | 02-02-10 | 19:59

Kerstkrans op twee februari +1

widtvoet ® | 02-02-10 | 19:59

Haha, wat een held die Prins. En ook netjes opgelost.

Disneyland | 02-02-10 | 19:57

.. oeps, wel dus

FustViking | 02-02-10 | 19:57

Die arme man..

waskuip-admiraal | 02-02-10 | 19:57


En alsnog even bedanken voor de bloemen.
Het zal aan mij liggen maar die man is wel uit het goede hout gesneden.

Ik zie hem geen tasje roven, zeg maar.

Teun van het Tuinpad | 02-02-10 | 19:57

Die Franse Revolutie op 14 juli 1789 was in retrospect nog niet zo'n gek idee...

Ricolááá | 02-02-10 | 19:57

Maar goed, die Pauper is dus helemaal niet van adel - geen Prins in 't rode boekje. Arme man. Stumper ook.

FustViking | 02-02-10 | 19:56

Mr. Prins,

Trek het je niet aan, absoluut klasse! gelijk heeft u. Succes en niet meer opendoen!...

Zattara | 02-02-10 | 19:56

Noem me Majesteit...

Stropdasje | 02-02-10 | 19:55

Narcistische persoonlijkheidsstoornis?

Canis Spurcus | 02-02-10 | 19:55

De adelijke Kerstkrans nog aan de deur !!

maranito | 02-02-10 | 19:55

Ach hij geeft zelf toch ook toe dat hij iets over de schreef ging... Netjes opgelost zo toch?

aardt | 02-02-10 | 19:54

Ik heb hem liever dan een reppend finnetje, dat dan weer wel.

Teun van het Tuinpad | 02-02-10 | 19:54

Ik krijg wel een beetje medelijden met deze meneer. Denk dat we hem zijn televisie-optreden maar gewoon moeten vergeven en vergeten...

TurdBlossom | 02-02-10 | 19:54

En de buurt heeft wat te lachen.
Wat een soosjáál medium is GeenStijl toch.

Merlot | 02-02-10 | 19:54

Ik ben van adel!
lol

Suryoyo337 | 02-02-10 | 19:54

Hij is helemaal aan het trillen die gast :D

Koemelk | 02-02-10 | 19:53

Nou ja, hij heeft wél mooi bloemen gekregen.

Merlot | 02-02-10 | 19:52

LOL@jochie

SODEP | 02-02-10 | 19:52

Rutger is best een lekkerding wanneer hij nat is.

SeriousBusiness | 02-02-10 | 19:49

Lekker in de zeik zetten die 'over het paard getilde' malloot.

hamkaes | 02-02-10 | 19:49

Ja maar dan moeten jullie niet bij MIJ aanbellen, want ik ben van adel!

Mkx© | 02-02-10 | 19:48

Hahaha op 1.40min geen commentaar (en geen rijbewijs)

De kantonnier | 02-02-10 | 19:48

GeenStijl is populair bij de Buren van de Adel!

Merlot | 02-02-10 | 19:48

-weggejorist-

Koemelk | 02-02-10 | 19:48

Adel aan de macht! Leve de Koningin!

hfakker | 02-02-10 | 19:47

Daar is tie dan : Jaap de Saab !

Teun van het Tuinpad | 02-02-10 | 19:46

Mijnheer de voorzitter, tis een schande!! Maar ook hilarisch!

Ricolááá | 02-02-10 | 19:46

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl