Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

PANIEK! Loslopende pedo's in 020

Kiekeboe!Niets te doen vanavond? Kom dan naar Studio Plantage te Amsterdam. Plantage Kerklaan 36. Het gehele bestuur van de pedopartij is namelijk te gast bij Pauw & Witteman. Da's drie vliegen in één klap! Oom Ad uit Haarlem, Volkskrantblogger Martthijn Uittenbogaard en oprot-student Norbert de Jonge mogen van ONS belastinggeld bij de Publieke Omroep een lansje breken voor kleuterneuqen, en uiteraard jeremiëren dat ze door de media niet serieus worden genomen en nog meer van die dikke boehoe. De deuren voor het publiek gaan rond 22:00 open, maar dan zullen de heren al lang binnen zijn. D'r moet nogal wat pancake op die koppen voor ze toonbaar zijn op de Nederlandse televisie (die pedaux dus, niet Pauw & Witteman). Neem dus gerust een biertje op een terras in de buurt. Bent u vanavond verhinderd maar vindt u ook dat u niet serieus wordt genomen door de media. Klagen mag hierrr. Klikken dat Studio Plantage gefrequenteerd wordt door gore kleuterneuqers mag hierrr. Reken niet op ons. Wij moeten naar een of andere filmpremiere in 's Gravenhage. Man man, Lucas in smoking. Moehaha.

Reaguursels

Inloggen

@Marth:
De reden dat de 'sexuele revolutie' en de emancipatie van sexualiteit van de jaren 60 niet doorgegaan is tot het accepteren van pedofilie is juist het feit dat in de communes van de jaren 60 kinderen juist misbruikt werden, omdat het als 'sexuele opvoeding' en normale ontwikkeling gezien werd (tesamen met nudisme enz), zodat toen de jeugd van heel wat kinderen in die tijd vergald is door dezelfde domme gedachten die deze pedo-partij als standpunten inneemt. Denk daar maar eens over na, voordat je weer eens onzin blaat!

DeArmeStudent | 14-09-06 | 10:02

-weggejorist-

Spreek Nederlands!!! | 13-09-06 | 22:10

@Boze Buur 12-09-06 @ 23:17 Mosterd ver na de maaltijd maar: wat mij betreft de beste post hier. Ik vind het ook geen fijne jongens, maar wat met name Pauw (aka the dark room raver) hier voor walgelijke vertoning neerzette doet me teurgdenken aan de zwartste dagen van de Roode Haan in de jaren '70. Disraeli ligt te tollen in zijn graf. Respect man. _0_

vraagstaart | 13-09-06 | 20:57

Het geneuzel in deze uitzending kan ik me al voorstellen:
p+w blijven maar vragen over het neuqen met kinderen terwijl deze malloten maar blijven herhalen dat alles liberaler moet worden. Enne ................. (ik schaam me diep) eigenlijk ben ik het wel met somige punten van hun eens.

8.1 Een straf moet gebaseerd zijn op het voorkomen van herhaling.
Uiteraard. Meteen op het marktplein de pum eraf als je aan mijn kinderen bent gekomen. Nee, nee nog geen anale verkrachting wat dat komt pas in punt:

8.2 Een straf dient hoger te worden bij herhaling van hetzelfde delict.
Zie 8.1

8.5 Elke gedetineerde krijgt een soort begeleiding of behandeling.
Leg dat mijn opa maar eens uit die 20 jaar in de kolen mijnen gewerkt heeft, volledig verwoest is door stoflongen (ach arm) en 2 keer per week een verpleegster ziet.

8.6 Elke gedetineerde krijgt een eigen cel.
Leg dat mijn schoonmoeder maar eens uit die al 2 jaar zit te wachten op een bejaardenflat.

8.8 Gevangenen houden stemrecht.
Natuurlijk mag Volkertje op de partij van de dieren gaan stemmen.

8.9 Een gevangene mag een klein huisdier (celdier) houden.
Voor pedomania's het liefst jachtluipaarden.

Om te kotsen of zoals wij goede duitsers (ja ook die zijn er (zeggen) Zum kotsen!

piepekop | 13-09-06 | 19:10

gha, ik heb het net even zitten te bekijken op uitzending gemist, maar ik heb niets gemist zeg. Wat een stel trieste kleutertrekkers hoor. En die lui van de pnvd konden er ook wat van. En om wiiteman maar te quoten: "veel succes"

Juan Zaque | 13-09-06 | 16:00

Ach.... ik vind dat die journalisten erg onprofessioneel hebben zitten drammen. In plaats van dat geneuzel gewoon het woord 'sex' dat sinds clinton voor meererlij uitleg vatbaar is vervangen door 'neuqen' of op tv 'geslachtsgemeenschap'. En dan gewoon: norbert, leuk allemaal maar heb je er wel eens een peuter GENEUQT? Of ben je nog maagd? En jij marthijn? Van ad weten we het wel. Vinden jullie dat een grote harige kerel zijn grote harige pik best wel in een peuter mag douwen? Maar dat doen die zure ouwe mannen niet. gewoon standaard zuigerige hoernalistenvraagjes, alsof ze tegenover janmaat zitten. Jammer, kans verkeken.

geytennöker | 13-09-06 | 15:00

Toch jammer... het wordt uitgezonden na kinderbedtijd...

Captain Phalanx | 13-09-06 | 14:41

@floorjan 13-09-06 @ 14:00
Wake up, and smell the coffee. Heb je de uitzending überhaupt wel gezien?

Dömper | 13-09-06 | 14:22

Mensen willen waarschijnlijk niet spreken over seks.
Het moet allemaal zoveel mogelijk verborgen blijven, het moet niet te zien zijn.
En waarschijnlijk is het dan ook zo dat als een partij iets over 'seks' wil zeggen dat het dan ook wordt neergesabeld.

floorjan | 13-09-06 | 14:00

En hoe vonden jullie Zwartboek? Wel een tientje waard?

gevallenverstand | 13-09-06 | 13:55

.. zapper 13-09-06 @ 09:00

Het ging in mijn bijdrage niet over mijn afkeer tegen de pedopartij maar over het tenenkrommend lage niveau van de door het links journalistiek geteisem zo gepushte programma P & W, als ware het programma het summum van de NL journalistiek. Zelfs Buitenhof heeft een hoger niveau ondanks dat het eigenlijk niet meer dan hersenloos behang voor de linkse kerk is.

De domme en walgelijke vooringenomenheid die deze beroepsgroep tegenwoordig aan de dag legt zou een reden voor elke subsidieverstrekker moeten zijn om de subsidie criteria nogeens tegen het licht te houden.

Bagger schrijvers, bagger opiniemakers en bagger presentatoren is alles wat de NL media in de gesubsidieerde massamedia kan pleuren. Het kwaliteitsniveau van de journalistieke achterbuurten bij de roddelbladen is substantieel hoger dan die van de zwaar opgeklopte gebakken lucht kwaliteit bij de gesubsidieerde media.

Hans Anders | 13-09-06 | 13:46

Marth,
Vertel je vriend Norbert dat hij niet zo in het defensief moet gaan.
Is geen reclame voor jullie zaak. Jij doet het veel beter.

Treger | 13-09-06 | 13:02

M.a.w. niemand moet jullie, niemand wil jullie. De enige redenenen dat jullie ooit ergens voor uitgenodigd worden zijn sensatie en het publiek laten weten dat jullie niet gewenst zijn.

Dömper | 13-09-06 | 12:48

@marth 13-09-06 @ 12:35
Je had toch niet verwacht dat jullie daar een serieus podium zouden krijgen?

Dömper | 13-09-06 | 12:41

We vinden het niet erg om over pedofilie te praten naast andere standpunten uit ons programma, maar P&W verhinderden dat. Al wat zij wilden was het herhalen van de soap-gebeurtenissen: van Universiteit gekickt e.d. en waar val je op e.d. Een wetenschappelijk inhoudelijk debat over pedofilie was het niet en over andere onderwerpen wilden ze het blijkbaar niet hebben.
In het voorgesprek met twee redactieleden hebben ze van alles gelogen. Maar dat zijn we wel gewend. Ook verzocht men ons om bepaalde dingen te veranderen vanwege hun primeur. Zo wilden ze dat we ons document op een andere dag gingen uitbrengen of de persconferentie zouden verschuiven: we zijn niet gek (hebben onze eigen agenda). Uiteindelijk hebben ze ons op de dag van een petitie tegen ons adres gepland, want 'journalisten' schijnen altijd een reden (actualiteit) te moeten hebben om iemand uit te nodigen.
Journalisten moeten de boel niet beïnvloeden plus ze moeten het debat durven aangaan. Dit is eigenlijk tot op heden niet gebeurd. Uitzonderingen: kleinere (internet)media, studenten journalistiek (die we veelvuldig te woord staan) en het Reformatorisch Dagblad.
-
Na afloop iemand van de redactie: excuses maar in ons draaiboek stond echt iets heel anders. Tuurlijk.
-
Hier een zeer goede blog over het geheel. Gelukkig zijn er nog mensen met verstand: www.huubmous.nl/2006/09/13/pauw-en-de-...

marth | 13-09-06 | 12:35

Slecht onderwerp slecht interwiew , snel vergeten en doorgaan....
Alle gewone mensen kunnen weer terug schakelen naar hart van nederland.

Puntplompzak | 13-09-06 | 12:34

Dit is inderdaad pure ophitserij, het doet me denken aan de manier waarop Hans Janmaat werd aangepakt...

Ovidius | 13-09-06 | 11:17

@Lucasdelinkselul 13-09-06 @ 07:52
Heb je Dinand ook verteld dat je van GS was??

Jack Daniels | 13-09-06 | 11:14

Net de uitzending bekeken... zo te horen willen ze niet alleen de leeftijdsgrens voor sex verlagen naar 12 maar hebben ze vooruitlopend daarop hun intelligentie niveau daar alvast op aangepast.

Wat willen jullie in de pedo-partij nou... serieus genomen worden als partij? Nou zeik dan niet marth-en-co, lutsers. Iedere partij wordt aangesproken op standpunten die uniek zijn voor die partij. Standpunten die andere partijen ook hebben hoef je niet over te praten, daarvoor hoeven de kiezers jou niet te kiezen, maar kunnen net zo goed op een ander stemmen. De standpunten rond sexualiteit zijn uniek voor de PNVD (gelukkig maar) en dus wordt je daarop aangesproken. Ga dan niet een beetje boehoe, ach en wee, arme ons we hebben ook een mening over andere dingen en dara vraagt niemand naar. Nee eikel, die zijn ook niet vreselijk afwijkend van een andere partij.

Kom op zeg... als je de politiek in wil moet je hier maar aan wennen, Wilders wordt toch ook niet aangesporken over zijn standpunten over landbouw (behalve misschien geiten-neuqen), bij hem zijn zijn punten rond islam beeldbepalend, bij jullie het kleuter-neuqen, oh en ook het geiten-neuqen natuurlijk. Dat moet toch ook kunnen? als de geit het wil en al lang droog heeft gestaan?

Grow up and be a man

YOU-trechter | 13-09-06 | 11:11

@ Redactie:
Zijn de pics van Lucas in smoking reeds ergens te bewonderen?

Patrick Bateman | 13-09-06 | 11:03

Wat een nephoernalistiek zeg. Pauw die zijn kop niet in de plooi houdt, Witteman die uitdrukkelijk geen succes wenst (houd dan gewoon je mond, dat ben je aan je status als pro verplicht) en de camera die ze blijft volgen naar de uitgang, onder smalend commentaar van Bijl en die VVD-er. Met welke andere gasten hebben ze dat ooit gedaan? Janmaat? Pim Fortuyn? Het is bijna alsof P+W bang zijn dat NPVD haar verhaal wel over het voetlicht krijgt als ze de tijd krijgen voor een serieus verhaal.

lawzie | 13-09-06 | 11:01

Pauw aan Norbert over de rest van het politieke programma: wil je het dan over de verbreding van de A2 hebben ofzeau... haha.... humor....

bautje | 13-09-06 | 10:52

Arme pedofiele meneren. Nergens begrip voor hun afwijking.
Maar als de keuze is tussen vrij jagende pedo's of vogelvrij bejaagde pedo's lijkt de keuze mij niet zo moeilijk.
Terug in de kast en laat je helpen.

Jan Passant | 13-09-06 | 10:41

Sommige mensen worden kotsmisselijk van de ideeen van deze partijen. En wat ze gisteren voorstelden, en met name Marthijn Uittenbogaard, want die probeerde nog direct te antwoorden, was heel erg.

Maar het erge is, wat zij voorstellen is deels al lang praktijk. Seks onder de 18 is in feite allang gemeengoed, vooral in de gayscene.

Wat Marthijn wilde voorstellen, door met "redelijke" voorstellen naar voren te komen, gaat gewoon te ver. Hoe kan hij denken aan 12 jaar.

floorjan | 13-09-06 | 10:33

Wat een lachertje die uitzending. Het publiek verbijsterd en vol ongeloof. Daarom kon er ook niet al te veel gericht gevraagd worden.
Norbert beledigd en voelde zich niet serieus genomen. Hij zou een PR cursus moeten doen wil hij echt wat bereiken die zuurpruim.
Adje die helemaal opfleurde toen hem gevraagd werd naar sexuele ervaringen. Helaas kon hij niet uitspreken.
En Marthijn die maar zat te relativeren. Dat is de meest symphatieke van het stel. Adje is amusement, hem moeten ze een interview afnemen ter lering en vermaak. Het gaat ze toch niet lukken die kieslijst. Arme verdwaalde en ontspoorde zielen....

Treger | 13-09-06 | 10:26

@Hans Anders 13-09-06 @ 08:56
Omdat ik ook heel belangrijk ben, wordt ik ook heel vaak gebeld.

Koetjesenkalfjes | 13-09-06 | 10:02

Zijn die heren eigenlijk nog wel thuis gekomen?

Klukkluk | 13-09-06 | 09:59

Heerlijk zoals Martine Bijl reageert

wN.Dani | 13-09-06 | 09:54

@Lucas
W00t! Dinand van Kane!

Boze Buur | 13-09-06 | 09:54

@Hansielein, wordt ik ja? Enfin als je het afzeiken van pedolutsers niet aansprekend vind, dan rest slechts een conclusie.

..zapper | 13-09-06 | 09:00

In de aanloop naar de verkiezingen wordt ik een aantal malen per dag gebeld door journalisten van vooral de publieke media van NL. Als anti-linkser ben ik overgevoelig voor zieke propaganda voor het linkse gelijk.

Als ik merk dat een journalist vooral mijn gedachtengoed tegenover dat van de SP of PvdA zet, dan probeer ik eerst de breedte van de historische kennis van de interviewer te peilen. Walgelijk domme vooringenomenheid is het credo van de hedendaagse kleuters die zich in NL journalist mogen noemen.

Bij die beruchte nacht van Fortuijn en Melkert, c.s. hoefde Witteman niets te doen, Fortuijn fileerde, nagenoeg zonder zinvolle inbreng van Witteman, de intellectuele leegheid van de overzijde van de tafel tot op het bot. Het enige dat Witteman deed was proberen zijn linkse vrienden beschermen voor een volledige afgang. Ook in de uitzending van gisterenavond was Witteman niet in staat om ook maar enige professionele afstand tot zijn persoonlijke voorkeur te bewaren.

Als P & W niet snel als een puur persoonlijk egotripprogramma van Pauw en Witteman wordt neergezet, dan zullen P & W al zeer snel de risé van journalistiek NL worden. Binnen 7 uitzendavonden heeft het team van P & W immers al grote moeite om echt aansprekende gasten te krijgen en zinvolle vragen te componeren. Wat een lutsers.

Hans Anders | 13-09-06 | 08:56

Niet gezien. Was het gezellig?
@Tarak, nu al te diep in het glaasje gekeken?

..zapper | 13-09-06 | 08:55

Stop die Ad een week in de gevangenis. Krijgt ie een gratis `gebitsbehandeling` en hopelijk ook een `gezichtsbhandeling`.

misantroop | 13-09-06 | 08:44

@Lucasdelinkselul 13-09-06 @ 07:52
En? Had iedereen z'n Albert Heijn Filmweken-bonnetje meegenomen? Handig voor Wim Lex, kon Maxima gratis naar binnen ;-).

De Vrolijke Kaafir© | 13-09-06 | 08:00

En als er echt een debiel is die ze wat aan doet, accepteert Geenstijl dan haar verantwoordelijkheid daarvoor? Of gaat ze dan de gebruikelijke mediahouding aannemen, dat iedereen zelf verantwoordelijk is voor zijn / haar daden? Sneu gezeik van geenstijl.

Tarak | 13-09-06 | 07:55

Lul maar, ik heb de gezaghebbende Henk Jan Smits EN Dinand Woesthoff een hand gegeven. Giel Beelen was er ook trouwens.
-edit nooooit meer wassen die hand -

Lucasdelinkselul | 13-09-06 | 07:52

Al zou ze geen strobreed in de weg worden gelegd, die pedopartij zal nooit ook maar één zetel behalen. Dus waar maak je je druk om? Het enige waar hij goed voor is, is dienen als gemakkelijk doelwit voor schreeuwlelijken. Schuilnicht Ruud de Wild met zijn petitie bijvoorbeeld. En GeenStijl. Lekker makkelijk schelden hè, op dat soort randmongolen? En iedereen is het met je eens, dus lang leve jezelf.
Wát een zwaktebod!

Bad Pritt | 13-09-06 | 07:43

pedofielen... vroeg naar bed...

Ik moest ineens aan Vrienten en Brood denken (voor de jeugd: twee helden uit de Nederlandsche popgeschiedenis)

sexpack | 13-09-06 | 06:37

Wil de motherfucker die zojuist onze fiets heeft gejat in 020 hem snel komen terugbrengen??? Anders stuur ik al mijn phoeten op je af!

doktersnuggles | 13-09-06 | 05:30

Wanneer die gast over het "strelen" van baby's gaat praten wordt het echt goor. Welke ouder gaat nu aan de klit van een baby zitten frunneken, beetje ziek als je het mij vraagt.

kloneo | 13-09-06 | 01:51

@TinoV 13-09-06 @ 01:34
Wat orange_revolution zegt. Normaal gesproken blijven, bij zo'n programma, de gasten zitten tot het programma afgelopen is (moesten ze nog met de trein mee?). En als een gast al eerder weg gaat, zie je dat bijna nooit. In dit geval vond de sneue producer het nodig om de aftocht te laten filmen.
*gaat het goede voorbeeld van DiagnosisTyphus en speaks softly, but.. volgen*

Dömper | 13-09-06 | 01:46

Die gasten hebben zichzelf aardig genekt nu. Het was wel redelijk onevenwichtig dat ze geen andere punten hebben mogen belichten. Maargoed wat verwacht je als je er zo'n debiele standpunten op na houd. De meest afwijkende standpunten worden altijd belicht in praat programma's. Eigenlijk zouden intervieuwers geen mening moeten geven maargoed. Alleen die gast met zn witte shirt zag er nog een beetje normaal uit. Die dikke was een gore gast en die met zwarte jasje was aardig creepy.

kloneo | 13-09-06 | 01:42

Ach wat maken we ons toch druk... geen schijn van kans maken die gasten.

css | 13-09-06 | 01:39

@TinoV: volgens mij niet echt. Interview was geweaun afgeleaupen..

orange_revolution | 13-09-06 | 01:37

@Dömper
Zoiets had ik al begrepen maar klopt het dat zo boos de studio zijn uitgelopen of lees ik de comments verkeerd?
Ik zit me nog steeds af te vragen waarom ik de herhaling niet op de staatsomroep mag bekijken , ik betaal ze verdomme toch :) bovendien hoopte ik op wat audio voor een leuke audiofuck

TinoV | 13-09-06 | 01:34

@speaks softly, but.. 13-09-06 @ 01:24
Truste, dame.

Dömper | 13-09-06 | 01:26

Sluit me aan bij Diagnosis en ga ook pitten. Bij de weg, ik ben dame. Pit ze! (en geen enge dromen over gebitten)

speaks softly, but.. | 13-09-06 | 01:24

@TinoV 13-09-06 @ 01:18
Als je de comments leest vanaf 23:00, kan je zien dat je niet veel hebt gemist.

@DiagnosisTyphus 13-09-06 @ 01:20
We zullen het (waarschijnlijk niet) zien.
Truste.

Dömper | 13-09-06 | 01:23

@speaks softly: Ja, en hij heeft legendarische TV gemaakt.
van Thijn:"Als de Amerikanen er niet waren geweest had ik hier nu niet gezeten"
Mulder:"ja nou én"
En toen die kop van Barend, gouden momenten.

Levereter | 13-09-06 | 01:23

@Leberesser daarvoor was Mulder ook al ongeloofwaardig. Werd gewoon als tv aap ingehuurd (later als leeuw) omdat hij zo goed de rol van kijker vol woede en onbegrip kon spelen. Stukje "dichtbij brengen". Ligt niet per definitie aan Mulder maar dat soort concepten werken meestal maar even. Zo fanatiek uitgemolken dat de koe het begaf.

Shareholder | 13-09-06 | 01:22

Laatste comment voor vannacht:
@Dömper
Zeg nooit nooit, maar met marth weet je het *ahum* nooit dus.
@speaks
Ik bedoelde impliciet meer het afsluiten van het zwerver-idee, voortvloeiende uit het gaan pitten van ondergetekende.
Adios heren!

DiagnosisTyphus | 13-09-06 | 01:20

@Levereter 01:11
Ach, als je toch al wilde afbouwen met TV en columns geef ik hem geen ongelijk... Die lacht ons gewoon uit als we het hebben over zijn geloofwaardigheid.

speaks softly, but.. | 13-09-06 | 01:18

GVD hebben ze lopen klagen bij de staatsomroep.
Ik wilde de uitzending op internet bekijken maar die is "tijdelijk niet beschikbaar"
Wat jammer nou , weer een gemist stuk amusement

TinoV | 13-09-06 | 01:18

@DiagnosisTyphus 01:05
hoe kun je door te gaan pitten voorkomen dat Marth het zwerver-idee oppikt. Gelukkig hebben veel opvanghuizen tegenwoordig TV en zijn de Spits en de Metro gratis. Ik weet niet wanneer de laatste keer was dat Adje daarin stond, maar ik denk dat zelfs de zwaarste Korsakov-patienten onder de daklozen hier die kop nog niet vergeten zijn ("hee kijk nou Keessie die gast hiero die heeft me een smoel daar ben jij een fillemster bij")

speaks softly, but.. | 13-09-06 | 01:16

@DiagnosisTyphus 13-09-06 @ 01:05
Dat vind ik niet echt een goede vergelijking. Zoals ik al eerder zei: daar gaan ze nooit mee wegkomen.

LOL@speaks softly, but.. 13-09-06 @ 01:07
Dan mislukt het plannetje om handtekeningen te verzamelen helemaal.

Dömper | 13-09-06 | 01:13

je weet het toch
gravenhage = 070

Chris Z. | 13-09-06 | 01:11

@speaks softly: Klopt, Jan werd een parodie van zichzelf, en toen nog die blauwe knijne-pakken reclames, dat was echt het einde van Jan, hoewel die d'er zeer vet aan verdient en dat maakt hem volkomen ongeloofwaardig.

Levereter | 13-09-06 | 01:11

@speaks softly, but.. 13-09-06 @ 01:03
Inderdaad een mooie uitspraak.

Hij had eerder moeten stoppen, ver voordat ze naar Talpa gingen. Wel slim van 'm dat ie z'n rol in de reclame nog eens uitmelkt. (al zit ik er niet op te wachten)

Dömper | 13-09-06 | 01:08

@Dömper 01:01
Die heeft een gebit waar een junkie zich voor zou schamen. Ik ga er vanuit dat de meeste zwervers hier in Arnhem met een boog om hem heen lopen

speaks softly, but.. | 13-09-06 | 01:07

@Dömper (00:52)
De Hakbars op die twee torens (wordt bijna een nieuwe Godwin zo langzaamaan, maar toch) werden ook als mogelijk gezien, en als onwaarschijnlijk geacht.
Enfin, ik ga maar eens pitten voordat marth in een laatste stuiptrekking het zwerver-idee aangrijpt (wat gezien zijn andere vage bezigheden nieteens zo'n rare sprong zou zijn).
Truste!

DiagnosisTyphus | 13-09-06 | 01:05

@Shareholder: Toch was Bodar erg geestig, je had die koppen van P&W moeten zien toen hij opeens over een konijn aan het kruis begon (het ging dus over Madonna), nee hoor, waren er maar meer mensen zoals hij die de kerk in het huidige tijdsgewricht richting geven.

Levereter | 13-09-06 | 01:05

@Dömper:
nl.wikipedia.org/wiki/Theodore_Rooseve...
niet dat ik nu direct iets met deze persoon heb maar het is een mooie uitspraak...

Over Mulder: Dat was hij een aantal jaren lang zeker. BvD was lang vaste prik voor me rond de klok van half 11. Jammer genoeg vond ik Mulder hoe langer hoe minder autenthiek overkomen, hij is zijn eigen rol gaan akteren

speaks softly, but.. | 13-09-06 | 01:03

@whappie de flappie 13-09-06 @ 00:56
zie DiagnosisTyphus 13-09-06 @ 00:47 Het was inderdaad Arnhem.
Ad zal niet opvallen tussen de zwervers.

Dömper | 13-09-06 | 01:01

@koerbagh 23:41 zieke jeaud. Er zitten pedo's in de trein en jij laat de trein ontspeauren ..?!

Shareholder | 13-09-06 | 00:57

@Dömper 13-09-06 @ 00:40
Ja, vroeger is dat wel eens in Arnhem of ergens in die buurt gebeurt.
Daar had een partij aan junks en dakleauzen ook een bedrag gegeven voor hun stem.
Het zal me dus niet verbazen als Ad en Marth binnenkort dus achter CS en op Hoogh Catherijne lopen te snuffelen naar junks en dakleauzen

whappie de flappie | 13-09-06 | 00:56

@speaks softly, but.. 13-09-06 @ 00:50
Ondanks dat hij inderdaad een irritant mannetje kan zijn, was het wel de smaakmaker van BvD.

(ps but.. what?)

Dömper | 13-09-06 | 00:56

@KaiserSoza 13-09-06 @ 00:44
Ik wil jou niet in het donker tegenkomen ;-)

@DiagnosisTyphus 13-09-06 @ 00:47
Ok, het is mogelijk, maar het blijft onwaarschijnlijk. Dit was kleinschalig en ze liepen al tegen de lamp. En ik mag aannemen dat dit clubje pedo's door de aivd in de gaten wordt gehouden.

Dömper | 13-09-06 | 00:52

@Levereter, iemand die iets te vertellen heeft. Oftewel iemand die iets heeft meegemaakt. Daarmee bedoel ik dus niet, een camping-celeb die boehoe voor hoer wordt uitgescholden. En Bodar mag dan kennis bezitten en kunnen vertellen (naast dat hij geilt op father Justin). Hij wordt gevraagd om afgezeken te worden en gaat er vervolgens gewoon zitten. Vernederd is immers beter dan vergeten, mijn zoon. Amen.

Shareholder | 13-09-06 | 00:51

@Dömper 00:06
Mulder zou waarschijnlijk niet eens aan tafel willen zitten met die lui. Ik zie het echt voor me hoe die demonstratief zou weglopen. Theatraal, maar in dit geval een geweldig gezicht! (verder kan ie een akelig irritante zak zijn)

speaks softly, but.. | 13-09-06 | 00:50

* tikt laatste cognacje naar binnen en pleurt op naar bed*

KaiserSoza | 13-09-06 | 00:46

@Dömper 13-09-06 @ 00:40

Niet als je 110 kg weegt, ben dan wel 198cm, maar dan toch.....

KaiserSoza | 13-09-06 | 00:44

@harry de leipe 12-09-06 @ 23:29

wees wijs, laten we erover praten, dit is het echt niet waard.

KaiserSoza | 13-09-06 | 00:43

Het feit alleen al dat deze types (nog) onbeschadigd rondlopen ontkracht voor mij het gezeur van Geert Mak cs. dat we zo'n intolerant landje zijn geworden ten ene male.

Levereter | 13-09-06 | 00:42

Hoe was de première Lucas?

speaks softly, but.. | 13-09-06 | 00:41

@DiagnosisTyphus 13-09-06 @ 00:27
Is het dan mogelijk om een handtekening te plaatsen zonder vaste woon of verblijfplaats? En je hebt toch een identiteitsbewijs nodig?
(Hahaha, ik zie het helemaal voor me: een rij stinkende zwervers allemaal achter ome Ad aan.)

@KaiserSoza 13-09-06 @ 00:32
Bindend eetadvies.

Dömper | 13-09-06 | 00:40

@Vrolijke Kaafir: lol

Levereter | 13-09-06 | 00:39

brutus68 12-09-06 @ 23:40
Ik heb de mazzel en pech dat ik dit soort gasten nooit kan accepteren.
Mijn verleden heb ik al lang ergens hier gepost!
Ik heb daar mijn celstraf voor gehad en met dank aan de redelijke welgestelde familie een andere naam.
Betekend dus dat ik alleen ergens in de holding achter de schermen kan beslissen.
Maar heb wel de leiding.
En verkoop vrij veel, o.a een deel van de beltoonshit.
koerbagh 12-09-06 @ 23:41 helaas gingen ze niet met de trein, maar geen zorgen ze lopen vanzelf ergens tegenaan.

harry de leipe | 13-09-06 | 00:37

@Levereter
Ik zie Adje het al doen met zo'n walvis
www.planetdan.net/pics/misc/whale.jpg
Oe, dit plaatje vraagt bijna om een feauteauf*ck met het hoofd van mr. happy teeth.

De Vrolijke Kaafir© | 13-09-06 | 00:35

@Shareholder 13-09-06 @ 00:31: Wie zou jij dan willen hebben?
(Vindt Bodar trouwens wél leuk).

Levereter | 13-09-06 | 00:34

Waarom krijg ik alleen maar deze google add:

Taart eten!
Eet je taart met opa en oma, of lig je op het strand van Cancun? Nog niet jarig? Je hebt wèl iets te vieren! Vier je verjaardag met 3 vrienden in Mexico! Speel mee en win!

Ik heb helemaal geen trek in taart.

KaiserSoza | 13-09-06 | 00:32

Ik ben er nog steeds niet voor gaan zitten, voor dat Pauw en Von Wittemann. De gasten interesseren me gewoon geen reet. Pedo's, hoer Hulscher en homo Bodar. Precies het type kudt gasten waardoor ik ook al nooit B&vD keek. Medy kan helemaal trots zijn. Tji-tjing. "Go wait with the other potentials"..

Shareholder | 13-09-06 | 00:31

@Dömper
Geef een stel dakloze sloebers een krat bier en een week slaephuys in het vooruitzicht, et c'est tout ;-) Deed een lokale partij even terug ook ergens, maar daar kregen ze wel billenkoek voor toen het uitkwam dacht ik.
-
En wederom lol @ Levereter

DiagnosisTyphus | 13-09-06 | 00:27

@Dömper 13-09-06 @ 00:20
Yep, je hebt gelijk. Stemmen mag dan wel anoniem zijn, de handtekeningen staan met naam en toenaam in de openbaarheid.

Weest gegroet | 13-09-06 | 00:23

@DT. Ik had het zelf kunnen zeggen maar er is een verschil tussen de sympatieke underdog en de zieke kleuterneuqert. Volledig kansloos.

de dikke man | 13-09-06 | 00:23

Een ander programma punt van hen is dat sex met dieren uit het Strafrecht moet.
Ik gun ze een mooie relatie met een pijlstaartrog.

Levereter | 13-09-06 | 00:23

LOL@Weest gegroet 13-09-06 @ 00:18

@DiagnosisTyphus 13-09-06 @ 00:18
Ze moeten eerst nog die handtekeningen verzamelen. Gaat ze niet lukken.

Dömper | 13-09-06 | 00:20

@Weest gegroet 13-09-06 @ 00:18: Had het eigenlijk over de pappies en mammies van die 2 pedo's, van de derde zullen ze godzijdank al wel dood zijn.

Levereter | 13-09-06 | 00:20

@de dikke man
Ik stel me even 150 man voor. Is het zo irreëel dat daar een zieke geest tussen zit?
Afgezien daarvan blijven de pedeaux doorgaans zeer beleefd in interviews, ondanks dat ze van alle kanten op onechte gronden worden afgebrand (terwijl het prima op goede gronden te doen is, als je je maar beheerst). Onderschat de positie als underdog niet.
-
Lol @ Levereter

DiagnosisTyphus | 13-09-06 | 00:18

@Levereter 13-09-06 @ 00:11
Ik weet niet of de ouders van Witteman nog in leven zijn, maar naar hun werk gaan ze so wie so niet. Voor Pauw zou dit nog wel kunnen.

Weest gegroet | 13-09-06 | 00:18

Godohgod je zal maar de ouders zijn van die twee sicko's, en morgen weer naar je werk moeten, "goh, ik zag je zoon gisteren op TV" reden om te emigreren.

Levereter | 13-09-06 | 00:11

Het interview was niet goed, mar heel 0031 weet nu dat die 3 zum kotzen zijn... Bah, ik word gewoon misselijk als ik die koppen zie.

Modderfokkert | 13-09-06 | 00:09

deze zieke geesten moeten veel vaker op tv. Ze branden op die manier hun eigen toko tot de grond toe af. Iedereen kan zien wat een lutsers het zijn. Die met dat bruine jasje was echt een creep. Die keek nog enger dan eelco Brinkmann, en dat zegt nogal wat. Deed mij erg aan Norman Bates uit Psycho 1 denken.

Enne... Pauw is nog geen journalist... Die liet zich veel te veel meeslepen.

jan-lul-de-behanger | 13-09-06 | 00:08

Waar komt toch dat rare idee vandaan dat Pauw een journalist zou zijn?

Fish | 13-09-06 | 00:06

@e.claudius 12-09-06 @ 23:54

En wat valt daar te zien????

Modderfokkert | 13-09-06 | 00:06

LOL@Levereter 13-09-06 @ 00:05
Dat zou pas sensatie zijn geweest ipv die zure smoelen van P&W.

Dömper | 13-09-06 | 00:06

@DT. Ze vinden geen maatschappelijk draagvlak. Er bestaan geen inhoudelijke argumenten om pedofilie te rechtvaardigen. Niet nu en niet in Nederland.

de dikke man | 13-09-06 | 00:05

Ik misste nu wel even de late great Jan Mulder.

Levereter | 13-09-06 | 00:05

Het is nu wel leuk geweest, verder gewoon doodzwijgen die hap.

Levereter | 13-09-06 | 00:03

Die emonen ook altijd

Dorko | 13-09-06 | 00:03

P%W m/z P&W

kneuterzak | 13-09-06 | 00:03

Iedereen die zichzelf nog even wil opnaaien over pedo's: Oprah op rtl4.

Dömper | 13-09-06 | 00:02

Heb eauk gekeken, wat blijkt P%W: alles voor de kijkcijfers.
Slecht interview, puur informeren naar verleden van deze enge lieden.
Ik kreeg het vermoeden dat P&W de topics van GS hadden nagepluist mbt het verleden van AD en zijn consorten.

conclusie: 15 minuten non-info.
: Pauw valt door de mand als journalist.

kneuterzak | 13-09-06 | 00:01

@shit
Ik wel. Lang, goed, en grondig. Nu kunnen ze weer claimen dat ze geëmoniseerd* worden door de media, wat (gezien voorgaande emoniseringen*) alleen in hun voordeel zal werken. Ik zie marth hier straks wel weer zijn zegje doen op deze manier, mark my words.
* = © Gonny van O.

DiagnosisTyphus | 12-09-06 | 23:59

Dacht echt even dat Pauw ging slaan, nee dus, jammer eigenlijk.

Levereter | 12-09-06 | 23:59

@shit 12-09-06 @ 23:52
Ik had liever gehad dat ze het niet uitgezonden hadden.
Onder het mom van een serieus interview die gasten naar de studio halen (ok, een beetje dom van die pedo's dat ze daar intrappen), en dan een beetje open deuren intrappen. Of je doet het goed of je doet het niet.

Dömper | 12-09-06 | 23:56

@ Domper 23.45,

Had je dan graag gehad dat de kinderverkrachters serieus geinterviewd werden ? Ik neem toch aan dat niemand ze serieus neemt ?

shit | 12-09-06 | 23:52

Pauw was in vorm muahahha die gasten zijn zelf gvd nog kinderen... kudtlui

Behangdelul | 12-09-06 | 23:51

Een paar maanden geleden was het raak: zomaar een paar mannen achter elkaar geliquideerd in amsterdam... waarom hoor ik nu niets?

DeArmeStudent | 12-09-06 | 23:49

@de dikke man 12-09-06 @ 23:47

Laten we het hopen.

Dorko | 12-09-06 | 23:49

@shit 12-09-06 @ 23:45
Als je het jeugdjournaal gewend bent misschien?

Dömper | 12-09-06 | 23:48

Jeroen Pauw zat toch niet weer te flirten he?

Felix Laband | 12-09-06 | 23:48

Oom Ad: " Ja ik ben al eens opgepakt voor kleutersex........ maar is al verjaart ! Oom Ad, ze hadden je dood moeten schoppen in de bajes !

shit | 12-09-06 | 23:48

DeArmeStudent @ 23:36 lijkt me niet moeilijk om die KNqerts de les te lezen, stop ze in een hok zwaargewichtheaumeaux; gegrond argument: sexueel overwicht= ongelijk en bovendien verboden: Leeraar/leerling , Werkgever/werknemer poten thuis houden en zeker van kinderen.
Koerbagh @ heb je ook gelijk Joost Raveau te pakken, LOL

inport | 12-09-06 | 23:47

Borrelnootje 12-09-06 @ 23:39
Doe t zelf als je t zo graag wilt.Meer respect voor die rat Volkert dan types als jij die t liever anderen zien doen. Makkelijk he, in je leunstoel?

Boze Buur | 12-09-06 | 23:47

@shit
Bull-shit.

DiagnosisTyphus | 12-09-06 | 23:47

Ach, der bestaan gewoon pedo's en de meerderheid, die hopelijk al uit een beperkt aantal individuen bestaat, houdt zich wijselijk zeer koest. Marth, Norbert en Ad krijgen geen poot aan de grond en dat weten ze drommels goed. StaatsTV of GS, maakt geen reet uit.

de dikke man | 12-09-06 | 23:47

Ik vond het een goed interview !

shit | 12-09-06 | 23:45

Pauw & Witteman; alweer een reden om alleen te internetten.

Joltcan | 12-09-06 | 23:43

Ik heb hun so-called partij-program niet gelezen, ga het ook niet lezen, maar als het door deze 3 üntermenschen in elkaar geflanst is bestaan die 220 punten waarschijnlijk uit:
A: Voorstellen die ze in staat zullen stellen hun zieke lusten onbestraft te kunnen botvieren
B: Om toch een bestaansrecht te kunnen claimen zullen ze zelf wat andere onzinnige en niet haalbare ideeen of plannen geforceerd op papier hebben
C: Copy-paste uit partij-programma's van bestaande / reeds ter ziele gegane partijen
Je mag toch van 2 journalisten die de man wellicht 100k per maand toucheren verwachten dat ze daar met 2 vingers in hun neus de vloer mee aanvegen ipv wat we nu zagen?

Huh..? | 12-09-06 | 23:42

Ok... De "heren" gaan nu naar het station met de trein naar Leiden via Haarlem van (Adje eruit pleuren) ... Norbert en marth gaan door (de laatste trein naar Nijmegen haalt Norbert niet meer dus hij gaat bij Marth slapen) dus... als de GeenStijl® Sabotagecel "Halfweg" de trein even laat ontsporen? Bij voorbaat dank

koerbagh | 12-09-06 | 23:41

@harry

Je hebt dan sinds kort ook een verstandige vriendin, gewoon negeren die malloten, ok...??? Ies beter...

brutus68 | 12-09-06 | 23:40

Is er niet een of andere kleautmongeaul die em ff kan omleggen?
.
Ik heb er een daverend applaus voor over, en als we ff rondgaan met de pet, dan valt er misgien nog iets te verdienen ook...

Borrelnootje | 12-09-06 | 23:39

Stel dat er 1 op de honderdvijftig stemgerechtigden net zulke smeerlappen zijn, dan krijgen die KNqerts straks een zetel, je zou je toch kapotschamen dat je Nederlander bent.
Dorko @ 23:32 alleen tijdens hun executie

inport | 12-09-06 | 23:37

Ik heb het idee dat P&W een soort De wereld draait door is voor mensen die zich daar te slim voor voelen, maar te dom zijn voor Buitenhof. Ik vind de sensatie nihil, daar bezoek ik deze site wel voor en als ik DiagnosisTyphus mag geloven is de onderbouwing zelfs beter ('maak ze dan gewoon op goede gronden met de grond gelijk').

e.claudius | 12-09-06 | 23:37

@Dorko, tenzij je met gegronde argumenten hun finaal de les kan lezen, maar daarvoor moet je inderdaad eerder wetenschapper/psychiater zijn dan journalist...

DeArmeStudent | 12-09-06 | 23:36

Boze Buur 12-09-06 @ 23:17
Pim was ook pedo, vandaar.

MAXIMO | 12-09-06 | 23:35

@DeArmeStudent 12-09-06 @ 23:29
Hij vertegenwoordigd een pedopartij, hoe veel duidelijker had je het willen hebben?

@de dikke man 12-09-06 @ 23:30
Het eerste de beste belspelmokkeltje had het beter gedaan.

Dömper | 12-09-06 | 23:35

Als P&W die lui behandelden volgens de heersende normen over pedo's dan hebben P&W het goed gedaan. Journalistiek sloeg het nergens op. Ik kan er vrede mee hebben.

Ik denk dat blootstelling en discussie uiteindelijk leidt tot acceptatie en daarom vind ik dat deze mensen nooit meer op tv moeten komen.

Dorko | 12-09-06 | 23:32

@doemper. Tsja, als je geen relevante vragen stelt en tegelijkertijd poltiek correct bent houdt het op.

de dikke man | 12-09-06 | 23:30

Hoewel ik het zeker niet eens was met de interview-manieren van Paul en Pauw, vond ik het zeer treffend dat die Norbert de Jonge niet eens kon of wilde zeggen waarop hijzelf viel. Hieruit bleek zeer duidelijk dat hij zich aangetrokken voelt tot kinderen en dat het zeer terecht is dat hij van een opleiding met kinderen getrapt is. afschieten die lui...

DeArmeStudent | 12-09-06 | 23:29

@e.claudius (23:15)
En dat wil wat zeggen. Als je die lui al in je programma neemt, maak ze dan gewoon op goede gronden met de grond gelijk (zoals wij hier ook enige tijd gedaan hebben met marth), opdat ze van de kijker nooit meer in een programma hoeven te komen of volstrekt ongeloofwaardig worden. Hoewel af en toe humoristisch, is het werkelijk de slechtste insteek om ze niet uit te laten spreken. Pim Fortuyn had zijn fans voor een groot deel ook te danken aan de media die op zulks een manier met hem omgingen, nou niet iets wat je zou willen met de PNVD (of de Partij van de Liefde, zoals het op teletekst stond aangekondigd... heb ik iets gemist?).

DiagnosisTyphus | 12-09-06 | 23:29

misselijke gasten ik heb zitten kotsen onder het kijken bah.
Ik heb sinds kort een hele lieve vriendin ( die m'n verleden ook weet)
die heb ik beloofd om geen eigen rechter te spelen.
volgens mij is dat een verkeerde belofte geweest.

harry de leipe | 12-09-06 | 23:29

@Boze Buur:
Je hebt helemaal gelijk. Met name die Pauw was erg onprofessioneel in dat opzicht. Leuk dat we ff hebben kunnen gniffelen om Pedo-Ad & Co (ik dacht ff dat ie GS ging noemen), maar met journalistiek of zelfs maar informatievoorziening had het niks van doen.

tyylitön! | 12-09-06 | 23:29

Wat een k*t-vraaggesprek. Had ze voor zo ver nog nodig als pedo-partij geintroduceerd, maar ze vervolgens ook op de rest van hun program afgeschoten. Dit was echt een heel slechte parodie op een interview, op deze manier manouvreren ze die partij nog in een underdogpositie.
Gemiste kans imho.

Huh..? | 12-09-06 | 23:28

-weggejorist-

pronto | 12-09-06 | 23:28

@de dikke man 12-09-06 @ 23:25
Het is alleen zo jammer dat hoernalisten zich hiervoor laten lenen.

Dömper | 12-09-06 | 23:28

whappie de flappie 12-09-06 @ 23:19
Wie dat is?? Leef je in een grot ofzo? Da`s Bassie zonder schmink ( en zonder Adriaantje)

Boze Buur | 12-09-06 | 23:25

Het spijt me da'k het zeg, maar dat die pedo's inspelen op de kritiek op het politiek correcte, ook met die flyer "populair op geenstijl", is toch behoorlijk guerilla-marketing-achtig, of niet soms? Leuk geprobeerd in ieder geval.

de dikke man | 12-09-06 | 23:25

Amusant, nietzeggend, onnodig, slechte journalistiek, dit ging nergens over, geldt voor beide partijen...., had meer ingezeten...

brutus68 | 12-09-06 | 23:25

collapse 12-09-06 @ 23:19
Je snapt mn punt wel denk ik. De manier alleen al hoe p+w al keken, luisterden en reageerden. Ik vind dat als je aan gasten een uitnodiging geeft om langs te komen dat je je hoort te gedragen (ookal vindt je ze smerig oid).

Boze Buur | 12-09-06 | 23:23

@Boze Buur:
Inderdaad. Zomergasten laatst onderstreepte dat haarfijn. Ik vind het onbegrijpelijk dat dit soort journalistiek voorkomt. Zeker in programma's als P&W, waarvan je toch zou mogen verwachten dat het enige interviewkwaliteit bevat.

e.claudius | 12-09-06 | 23:21

@ Boze Buur 12-09-06 @ 23:17
Je hebt gelijk. Straks staan ze net als Pim ook op 26 zetels.
Alleen maar omdat ze gedemoniseerd worden door Paul, Pauw en de rest van politiek correct 0031.

Arts zonder grenzen | 12-09-06 | 23:21

@Boze Buur 12-09-06 @ 23:17
True.

Dömper | 12-09-06 | 23:21

Maar nu begrijp ik de motivatie! Die partij moet gewoon verkozen. Dan kunnen ze demonstratief opstappen! 't Gaat helemaal niet om Adje. 't Gaat om die "zijn we een keertje op TV gaat u zo doen, mneer Pauw" oprotstudent. Daarom heeft ie zich natuurlijk ook opnieuw ingeschreven aan de universiteit.... Om demonstratief op te kunnen stappen.
Ruim baan voor die gasten: lossen ze zichzelf op.

Fish | 12-09-06 | 23:21

Boze Buur 12-09-06 @ 23:17
.
Hoezo? Toch een mooie laatste eerbetuiging voordat deze pedohonden ook een neqschot krijgen?
.
Sommigen moet je niet laten uitpraten punt
.
Waaronder kleuterneuqers, die moeten enkel aan de schandpaal
.
vier paarden aan benen en armen en trekken maar!

NielsAchterberg | 12-09-06 | 23:19

@Boze Buur 12-09-06 @ 23:17
niet uit laten praten huh?............ ze wilden juist niet praten kerel

collapse | 12-09-06 | 23:19

@boze buur. yeah. Te triest voor woorden. Geen zak veranderd sinds Janmaat.

de dikke man | 12-09-06 | 23:19

Ik was benieuwd naar de andere 200 standpunten maar het bleef weer steken bij seks. Misschien volgend jaar bij zomergasten dan maar.

De Intrigant | 12-09-06 | 23:19

En Kwik, Kwek en Kwak liepen met hun staartjes tussen hun beentjes de studio uit. Ach, gut.

Maestro EJ | 12-09-06 | 23:19

Norbert?......... kijk eens naar het rode stipje.

collapse | 12-09-06 | 23:18

@ganzo 12-09-06 @ 23:12
Ben benieuwd of ze Ad ooit gaan persifleren.

Dömper | 12-09-06 | 23:18

Kan die ouwe taart ook niet opzeauten !!? Daar zit ik ook niet echt op te wachten

sanchez | 12-09-06 | 23:17

Jezus, wat moeten deze gasten deaud zeg!

Advanced | 12-09-06 | 23:17

Ik weet nog dat hournalisten op deze manier Pim interviewden. Schamper lachend en met een blik van "ja lul maar lekker door, we nemen je niet serieus".
Nodig deze mensen dat niet uit als je ze niet wilt laten uitpraten. Of je het nou met de peds eens bent of niet, van dit soort vertoningen van P&W wordt ik misselijk.

Boze Buur | 12-09-06 | 23:17

ALERT!!! JONGENS, ZE LOPEN WEER VRIJ ROND!! Ze zijn nu weg uit de studio!

minimal-dj | 12-09-06 | 23:16

Dan maar de studio uitlopen!
.
Met de staart tussen de benen
.
Ik hoop dat de staart tussen de deur komt te zitten
.
Hard dichtslaan Jeroen!

NielsAchterberg | 12-09-06 | 23:16

hhahaha daar gaan ze hoor ... laters !!!! sukkels

sanchez | 12-09-06 | 23:16

Hulde aan Pee&Wee, afgedropen pedeaux aldaar :D

irritaSies | 12-09-06 | 23:16

Ze hebben het gebouw verlaten. Ook niet politiek correct, maar wel waar.

de dikke man | 12-09-06 | 23:16

@ganzo 12-09-06 @ 23:12
thnx

collapse | 12-09-06 | 23:15

Wat een afgang voor de Nederlandse journalistiek.
Wat een afgang voor die drie creeps.
Een kwartier absoluut nutteloze televisie. Kun je nog beter Jensen kijken..

e.claudius | 12-09-06 | 23:15

Ja nou kunnen ze niet in de politiek komen; allemaal de schuld van Pauw en Witteman.................... hehe

collapse | 12-09-06 | 23:14

Een interview van niks.

Dömper | 12-09-06 | 23:13

Norbert is een engerd, dat is wel duidelijk, wat een lul...., is trouwens niet in staat een fatsoenlijke discussie te voeren...

brutus68 | 12-09-06 | 23:13

op nederland 3 koefnoen ies leuker.

ganzo | 12-09-06 | 23:12

JEROEN PAUW FOR PRESIDENT

Advanced | 12-09-06 | 23:12

Heerlijk de suggestieve vraagstelling

NielsAchterberg | 12-09-06 | 23:12

Wat een koffietijdgehalte, deze uitzending.

Dömper | 12-09-06 | 23:11

Die zijn echt niet goed hoor! Ad wil er wel graag over vertellen...:-(((

Naaistersforum | 12-09-06 | 23:10

Zie die koppen van dat drietal, ies geen hogere wiskunde, dit zijn patienten..

brutus68 | 12-09-06 | 23:10

"Waar wil je het dan over hebben? De verbreding van de A2 ofzo?"

minimal-dj | 12-09-06 | 23:09

Eindelijk op tv......... OM uberOMG................ haha LoL @'verbreding van de A2'

collapse | 12-09-06 | 23:09

Sterk interview!

Sociopaat. | 12-09-06 | 23:09

LOL@serenity 12-09-06 @ 23:06
Ik denk dat die wens wel in vervulling gaat.

Dömper | 12-09-06 | 23:08

Begrijp wel da'k ben weggejorist...

Xit nu te kijken.
Mag'k wel vragen waar de linksextremistische taarten/tomatensmijters nu zijn?

Ahasveros | 12-09-06 | 23:07

ja witteman je kan totaal niet interviewen... OMG wat een eikels en AD maar knikken

collapse | 12-09-06 | 23:07

Dikkuhmenno 12-09-06 @ 22:45
Kijk eens, speciaal voor jou. ( . , ; : ' " ) leestekentjes, je mag ze hebben van me. Roep maar even zodra ze op zijn.

Boze Buur | 12-09-06 | 23:07

die zijn echt gek

Wirenail | 12-09-06 | 23:07

jakkes wat een suggestieve vraagstelling weer..

e.claudius | 12-09-06 | 23:07

-weggejorist-

frfotopage | 12-09-06 | 23:06

ik geloof dat hij net vroeg dat we meer moesten bellen en mailen, het wordt een beetje eenzaam.

serenity | 12-09-06 | 23:06

Haha, Jeroen Pauw schoot per ongeluk al in de lach..

minimal-dj | 12-09-06 | 23:05

ach gut het heeft hem zijn campingplaats gekost.. arme man

e.claudius | 12-09-06 | 23:04

kijk eens even. 3 man sterk. Wie eerst?

Sociopaat. | 12-09-06 | 23:04

Yep, the boys are on air...

brutus68 | 12-09-06 | 23:03

Offtopic: Edonkey2000 is uit de lucht gehaald!!!!!!!!!!!!! :`( het kan niet waar zijn!!!!!!
www.edonkey.com

twinssen | 12-09-06 | 22:56

En wanneer is de uitzending?
.
M'n dartpijltjes uit de kast en alvast een nieuw LCD scherm in de bestelling

NielsAchterberg | 12-09-06 | 22:54

Wat een monogolen gewoon brrr vooral die gekke pedo met ze mooie fietsenrek
LEKKER DAT IK IN HAARLEM WOON

OPZOEKEN DIE GAST !!!!!!! :p

Dikkuhmenno | 12-09-06 | 22:45

@ayaan.info 12-09-06 @ 22:05
Je valt in herhaling. *gaap*

Dömper | 12-09-06 | 22:35

Wat een idioten zijn het om pedofielen uit te nodigen hun verhaal te doen. Ze hadden die idioten moeten verwijzen naar een kliniek, waar wat aan hun ziekte kan worden gedaan... zoals levenslang opsluiten.

Joltcan | 12-09-06 | 22:18

update?

wN.Dani | 12-09-06 | 22:17

en komt antifa nog? of de nationale alliantie? een rode-bruine coalitie tegen pedo's.

daskapitalist | 12-09-06 | 22:16

Het is wat dat dit soort mafkezen vrij mogen rondlopen!!!! zowieso is het niet te begrijpen dat een partij met mislukkelingen van de 1e rang het voor elkaar krijgen om zoveel publiciteit te krijgen.....

[ hate mode on ]

Stuurt Volkert van de G. op de PNVD af

[ hate mode off ]

ramramramram | 12-09-06 | 22:14

een hoop zachte stront
als je er tegen an schopt
zit je zelf onder de stinkende drek
dus, kloppen, mollen etc is dom
helaas
weet je wat wel werkt?:

Verdonk is net een Rotweiler die ze aan flarden wil scheuren.
Kies dus met een dobbelstenen Verdonk of een van haar
aanhangers in de VVD en stem daar straks opzettelijk op.
Dan hebben ze geen leven meer, al die zooitjes.
Niet rechts, niet links, niet achteruit maar vol vooruit.
Email dus iedereen in je adresboek deze zes regels.

ayaan.info | 12-09-06 | 22:05

Ik mag fenavend laat opbleiven. dan sie ik wie eng is

Eighth Dwarf | 12-09-06 | 22:04

Ben als kind gepedoriseerd, gelukkig niet invasief maar wel gemanipuleerd en veeeeel te ver gegaan met de "spelletjes" van die klootzak, dat is wat ze doen, je een veilige haven bieden, een luisterend oor, aandacht etc etc en later komt het ... of je maar ff mee wil werken aan meneer z'n gerief want hij is zo onzeker om het met z'n eigen leeftijdgenootjes te doen dat hij pas durft met een kind van toen 16...
Pas jaren later na de Dutroux affaire heb ik hem aangegeven, z'n video's zijn in beslag genomen en hij heeft nu een strafblad, later is hij nog es ff lekker genomen en berooft door een groepje etnische minderheden van een jaar of 14 :-).
Wat mij betreft mogen pedo's maar dan wel gecastreerd... kijken of ze dan nog willen....

Oxazepammetje | 12-09-06 | 22:03

-weggejorist-

Kingeef1975 | 12-09-06 | 21:57

Sorry, ik moet morgen vroeg op om te werken. En als minister Donner ook in zijn boek schrijft dat de sharia ingevoerd moet kunnen worden in Nederland,en Islamitische extremisten aan de macht dan is Nederland echt ziek. Welterusten Nederland!!

kwakkwak | 12-09-06 | 21:54

@brutus68
Grotendeels mee eens, toch vind ik het van lef getuigen. En zoals we allemaal weten is lef niet hetzelfde als intelligentie. Integendeel meestal,
Tevens verwacht ik dat ze in de dagelijkse gang van zaken weinig merken van hun social suicide. Ze zijn al outsiders.

Traag | 12-09-06 | 21:41

Zal het meest gezochte woord op de site van Studio Plantage nu 'kleuterneuqert' worden?

Klukkluk | 12-09-06 | 21:36

@Dr R. Clavan .. LOL
@Nemo .. wat denk jij te weten over je buurtbewoners ? ;)

Draaitafel Demagoog | 12-09-06 | 21:32

geenstijl is een FOK bolwerk....

pimpadiddiehustlah | 12-09-06 | 21:23

Ze weten wat ze doen, ze weten dat het niet gaat lukken, maar proberen zoveel mogelijk mensen in hun val mee te sleuren. Als ze het Pim Fortuyn effect krijgen (camera's die mee blijven lopen omdat de lezer/kijker dat wil zien.) dan kan het nog aardig uit de hand lopen. Deaudzwijgen die lui.... Niet in beeld, niet op GS, nie in de krant. (Hebben ze orverigens die poen en die supprters bij elkaar gekregen om als partij toegelaten te worden.) Kinderen in de hele wereld zijn hier het slachtoffer van.

gevallenverstand | 12-09-06 | 21:18

Waarom heeft niemand de moeite genomen het filmpje met "Adje" eens goed te bekijken om te zien dat het een hoax, of een videofuck is. Beetje jammer kameraden.

Afdraaier | 12-09-06 | 21:15

ik ben benieuwd welk clubje gestoorden door de achterdeur binnen word gelaten om deze lui een klop te geven...

daskapitalist | 12-09-06 | 21:05

@Traag 20.49

Wat deze "dames" zo zielig maakt, en dat is afgezien van de stoornis waaraan ze lijden, ze een good old social suicide plegen. Deze discussie werkt alleen maar averechts, vooral door de publiciteit die ze zoeken, en de "vooroordelen" alleen maar bevestigen door "vieze ouwe mannetjes" als Adje ten tonele te toveren, of potentiele griezels als Norbert.
Een discussie aangaan is wat anders dan je kansloze waanideeen een politiek tintje te geven d.m.v. een politieke partij.
Deze clowns bashen op GS, of straks bij P & W, is leuk en amusant, maar mag nooit ontaarden in een heksenjacht. En lef, nee, het is eerder kortzichtig en grenst aan een ongelooflijk gebrek aan geweten..

brutus68 | 12-09-06 | 21:05

@paost712 12-09-06 @ 20:41
En dat allemaal door wereldvreemde Donnert, de gristen...

preacher | 12-09-06 | 21:00

Je moet er gvd al niet aan denken dat zo'n bosjesroofdier zich in jouw straat/wijk vestigt. En dan dit smerige tyfustuig in de politiek. En wederom kunnen ze hun zegje doen op de TV.
Waarom? Ik voel in ieder geval niet de behoefte om die mensen te begrijpen. Doodzwijgen die boel. 'Begrip kweken'. Pfff. My ass!

Nemo | 12-09-06 | 20:59

Je kan lullen wat je wilt maar de dames van de pedopartij hebben wel lef. Hoewel het een kansloze actie van ze is zie ik liever dat ze de discussie aangaan dan dat ze hun eigen lusten botvieren in landen als Thailand. Door de discussie aan te gaan gooien ze in ieder geval ook hun eigen ramen in om hun fantasieën uit te leven.

Traag | 12-09-06 | 20:49

-weggejorist-

pdc | 12-09-06 | 20:48

@Boze Buur

Kudt. Geeneens aan gedacht. Kabouters..., tsja idd, bij wijze van alternatief gaan ze die dan maar lastig vallen. Ben niet zo thuis in de kabouterwereld, maar wonen er eigenlijk kabouters in pakweg de N-O of Flevopolder?? Daar is ook nog zat ruimte voor een kliniek

brutus68 | 12-09-06 | 20:45

De politiek is nu echt eng aan het worden...
* Pedo's die zich verkiesbaar stellen om de pedofilie acceptabel te maken
* Een CDA minister die het 'wel OK' vind dat er eventueel een ander strafrecht (Sharia) ingevoerd gaat worden
|
Waar moet het heen met Nederland als personen zulke denkbeelden mogen ventileren?
Dit is geen vrijheid van meningsuiting meer; dit is aanzetten tot geweld en/of revolutie dus staatsgevaarlijk!

paost712 | 12-09-06 | 20:41

brutus68 12-09-06 @ 20:35
lol.
Ja je hebt gelijk. Als je mn letterlijk op mn woorden zou pakken dan ga ik af. Zwakbegaafd is tamelijk zwaar uitgedrukt, een ernstige stoornis zoals jij zegt past beter. En in de bossen?.. tja, ik weet niet. Die kabouters zijn ook niet bepaald groot en voor je `t weet liggen ze grumpy te neuqsexen.

Boze Buur | 12-09-06 | 20:39

even terzijde, volgens het propaganda-apparaat van links (het 8-uur journaal) betaalt de overheid 3 miljoen voor een zender die via internet Iran moet bekeren terwijl geen enkele Iraanse provider de zender toelaat.

Don Quichote | 12-09-06 | 20:38

@Boze Buur 20.13

Tsja, als je in je blote reedt de deur opendoet, dat is tamelijk ongebruikelijk to put it mildly. Inderdaad hebben we het hier over patienten met een ernstige stoornis. Zwakbegaafd zijn ze echter niet... En idd, wat mij betreft mogen dit soort lieden liefdevol verpleegd worden ergens ver weg in de bossen, is beter voor ieders welzijn en veiligheid...

brutus68 | 12-09-06 | 20:35

net een hoop zachte schijt
als je er tegen an schopt
spettert het in je smoel

ayaan.info | 12-09-06 | 20:32

brutus68 12-09-06 @ 20:09
Kom op man, tjek bijvoorbeeld dat filmpje bij Ad voor de deur. Duidelijk genoeg lijkt me dat het hier niet gaat om een stabiele persoonlijkheid. Het zijn doorgedraaide mensen in zn ergste soort. Types als Ad zie je in de psychiatrische inrichtingen. Als je echt verstand van zaken hebt dat ga je "ik-noem-maar-wat" niet met je gympies aan op de partyflyer staan. Zo kan ik nog wel ff doorgaan.

Boze Buur | 12-09-06 | 20:13

Lopen er al weddenschappen wanneer de eerste pedo op zijn bek wordt geslagen?

Fl0r1s | 12-09-06 | 20:11

@Boze Buur 19.55

Zwak begaafd?? Neuh, dat niet niet. Ik zoek het meer in de richting van een gebrekkig functioneren van het geweten, wat pas echt gevaarlijk is...

@ayaan.info 19.52

Doe eens inderdaad goed lezen..., Boze Buur en ik, ondanks onze verschillende visie, beschouwen deze lieden als patienten danwel gehandicapten..., is laf om dit soort figuren op een geweldadige manier lastig te vallen...

brutus68 | 12-09-06 | 20:09

ayaan.info 12-09-06 @ 20:04
Verdonk? Nee dankjewel. Das toch die vrouw die ergens een stelling in neemt en vervolgens van die stelling afziet doordat iemand schade heeft geleden? Ofwel, ze is tegen Adje en zn matties, maar zodra ze toevallig in elkaar worden gemept ( of huisje in de fik) mogen ze ook best blijven.

Boze Buur | 12-09-06 | 20:07

preacher 12-09-06 @ 19:09
collapse 12-09-06 @ 19:11
Boze Buur 12-09-06 @ 19:19
brutus68 12-09-06 @ 19:31
koerbagh 12-09-06 @ 19:43
drol3 12-09-06 @ 19:52
weet je wat beter werkt?:

Verdonk is net een Rotweiler die ze aan flarden wil scheuren.
Kies dus met een dobbelstenen Verdonk of een van haar
aanhangers in de VVD en stem daar straks opzettelijk op.
Dan hebben ze geen leven meer, dat zooitje.
Met volle kracht, niet rechts, niet links, maar vooruit.
Email dus iedereen in je adresboek deze zes regels.

ayaan.info | 12-09-06 | 20:04

Javasquare_man 12-09-06 @ 19:56
Kunt niet voorzichtig genoeg zijn. Anders GS straks met gebakken peren. Niet handig. ( zou Jerommeke zeggen)

Boze Buur | 12-09-06 | 20:04

Ik vind dat er wel een beetje snel censuur wordt toegepast hierzo. Kom op Joris... ik zet niet voor niks overal een vraagteken achter... Maar goed.

Javasquare_man | 12-09-06 | 19:56

ayaan.info 12-09-06 @ 19:52
Doet es goed lezen.
Ik juich in de verste verte geen aanval toe op dat groepje zwakbegaafden. Simpelweg, omdat ze zwakbegaafd zijn.

Boze Buur | 12-09-06 | 19:55

preacher 12-09-06 @ 19:09
collapse 12-09-06 @ 19:11
Boze Buur 12-09-06 @ 19:19
brutus68 12-09-06 @ 19:31
ik begrijp jullie wel maar je gaat er alleen
maar op achteruit. Ze zitten er hoopvol op
te wachten; nog meer publiciteit en veel
machtsvertoon met bescherming op kosten
van onze belastingcenten, in het kader van
de zogenaamd vrije verkiezingen.
Zou me niets verbazen als ze zelf een zogenaamde
aanval op zichzelf organiseren. En dan tuinen
jullie er in. Dan weten ze zich natuurlijk alleen
jullie te herinneren en als daders aan te wijzen
en niet hun vriendjes van de schijnaanval.
Zoals ik al zij, het is net een hoop zachte schijt.
Laat liever dat hele zooitje mediamensen dat er als
vliegen op af komt de teleurstelling dat er niets te
beleven valt.

ayaan.info | 12-09-06 | 19:52

-weggejorist-

drol3 | 12-09-06 | 19:52

Dit soort scoren is Talpa nog niet waardig.. Alles voor de kijk-hype. Bah

Shareholder | 12-09-06 | 19:46

@Boze Buur 19.35

Haha, die sportschooljongens van Randon of whatever die beveilingsfirma's heten, die werken nogal preventief tegen anonieme lafbekjes...
Maar Adje en co hoeven allang niet meer lastig gevallen te worden, dat doen ze zelf wel...

brutus68 | 12-09-06 | 19:44

@preacher 12-09-06 @ 19:09:
Wel de goede volgorde aanhouden: éérst een brandbom, dàn pas de brandslang

koerbagh | 12-09-06 | 19:43

o jeee, weeer een complot theorie van deze ZIJKSNOL
(neo) rechts grote zakkenvullers wil van twee dingen af;
-1-lastige nieuwkomers in de politiek zoals van Buitene
-2-lastige afsplitsers zoals Verdonk misschien alsnog wordt.
Dus willen ze een kiesdrempel van 5, liefst 10, zetels.
Dus laten ze die pedopartij in het parlement kommen.
Dan zegt (neo) rechts dat ze snel nieuwe verkiezingen
wil met een grondswetswijziging van een kiesdrempel
van 5 of zelfs 10 zetels. En links die nu met winst in de
regering komt krijgt de pin op de neus, zo van;
=o, willen jullie linkerts graag die pedopartij houden?=
en links kan vast de winst van nu dan niet vast houden
en dan komt (neo) rechts grote zakkenvullers weer snel
terug in de regering, met stemmen erbij van CU, SGP en zo.
Dus toch (weer) verkiezingen in Mei of later volgend jaar.

ayaan.info | 12-09-06 | 19:39

brutus68 12-09-06 @ 19:31
Daarom!
De meeste van de grootsprekers zouden nog niets doen al woonde Ad en cornuiten op hun zolderkamertje. In Nederland is niemand onvindbaar dus doe een beetje moeite en ga Adje lastigvallen als je je daardoor een flinke vent gaat voelen. Nu is bekend waar ze vanavond OPENLIJK uithangen en plots zie ik geen reakties van de gebruikelijke dreigpipo`s.

Boze Buur | 12-09-06 | 19:35

@Boze Buur 19.19

Loze dreigementen, zoals gewoonlijk, je weet tog? En gelukkig maar, we hebben niks aan stompzinnige acties van anonieme lafbekjes, zelfs Adje & z'n matties mogen hun warrige betoog houden op de zeepkist bij P & W. Alhoewel het leuk zou zijn als de uitzending ludiek verstoord zou worden..

brutus68 | 12-09-06 | 19:31

That's the spirit!

sjeikkie | 12-09-06 | 19:27

-weggejorist-

Javasquare_man | 12-09-06 | 19:21

Zo, en nu even afwachten of de grote bekken van de sommige reaguurders ( zal geen namen noemen) waargemaakt gaan worden.
Talloze grootsprekers met bedreigingen in de trant van " als ik weet waar ze lopuh dan zal ik bladieblabla " kunnen dus nu voor het echie gaan.
Succes heren! Stuur tzt effe wat feauteaux.

Boze Buur | 12-09-06 | 19:19

kunnen we met twee derde meeerederheid stemmen dat iedereen die Donner heet met het hoofd naar beneden van de Martini-toren wordt afgelazerd ?
Ja hoor; van Donnert mag het!

collapse | 12-09-06 | 19:11

brutus68 12-09-06 @ 18:53
mee eens
kinderen zelf kiezen ?
bullshit !
dan kinderen ook zelf kiezen of en wanneer ze
naar school gaan, en dan hebben ze ook stemrecht
en recht op voldoende loon of uitkering om
zelfstandig te wonen.
Dus geen werk/leerplicht tot 23
geen werk of opvoedingskampen
wel waardeloos snachts rond mogen hangen
en nog gekker; recht op gratis coke, crack, meth
daar waren toch ook al pleiters voor?

ayaan.info | 12-09-06 | 19:10

M.a.w. de brandslang er op in de Plantage ?
Hummm...

preacher | 12-09-06 | 19:09

het is net een zachte hoop schijt op de stoep
intrappen; schoen vies en mogelijk zelfs uitglijen
als je dat probeert op te pakken om op te
ruimen dan blijft het meeste liggen en wordt je
stinkend vies.
als je een pedo molt is het ook zoiets
dat is dus geen oplossing
niet overal laten schijten en als dan toch met
flink veel water wegspoelen is een oplossing

ayaan.info | 12-09-06 | 19:02

FF snel muurtje om 020 heen metselen.
Probleem opgelost.

B2 | 12-09-06 | 18:58

@Detox 12-09-06 @ 18:48
je hebt volkomen gelijk, die hele NPS die het programma medefinancier moet worden opgeheven: iedere nederlander betaald er aan mee, en wat produceren ze: het uitgekauwe linkse superieure gedachtengoed. Alsof we hier in de USSR leven. Weg met die troep!!!

Onderbuik | 12-09-06 | 18:57

Detox 12-09-06 @ 18:48
fab-fab of fap-fap ?

ayaan.info | 12-09-06 | 18:55

@Hannalore

En dat maakt Adje, Marrthijn, en Norbert zo eng danwel ziek...., het woord "manipulatie" nemen de "heren" niet in de mond -kug-, ze gaan ervan uit dat het "kind" zelf in staat is een keuze te maken. Zoals je in je betoog terecht stelt, is sexualiteit een individuele keuze. Dat doe je op basis van een aantal dingen, en die zijn o.a. vriendschap, de aantrekkelijkheid van je partner, kortom het bekende riedeltje. Die zijn voor iedereen anders, en dat geeft niet. Echter, dat gaat op voor volwassenen, en dergelijke keuzes gaan niet voor kinderen of jong volwassenen. Een jongetje of meisje van pakweg 14 is nog niet in staat die keuzes te maken, afgezien van wat geklooi met leeftijdsgenoten, wat overigens heel gezond is. Hoe kan iemand VAN die leeftijd, zonder flauwe grappen te maken over het uiterlijk van Ad, iemand van die leeftijd aantrekkelijk vinden, of daar een gezonde vriendschappelijke relatie mee onderhouden? Dat is simpelweg onmogelijk, en mocht een dergelijke relatie bestaan, dan is er simpelweg manipulatie in het spel van de oudere, hoe formuleer ik dat -eh- netjes, van de oudere partner, al is het alleen maar op basis van het leeftijdsverschil en overwicht.

brutus68 | 12-09-06 | 18:53

even mijn onderbuik ontluchten, even een woord visualiseren, ja daar komt ie, het wordt: DAISYCUTTER.

Hoewel ik de pedopartij vreselijk vind zijn trotse pauw, en witteman de zoon van marcel van dam nog ERGER...!

3 problemen opgelost.

Onderbuik | 12-09-06 | 18:53

@Detox 12-09-06 @ 18:48
Je slaat de spijker op z'n kop.

Dömper | 12-09-06 | 18:50

De grootste eikels zijn toch de programmamakers, alles voor de kijkcijfers, zelfs deze lutsers (ik neem toch aan dat niemand ze werkelijk serieus neemt) halen ze in huis.
Het is triest gesteld met de publieke, zelf zeggen ze dat de Grote Omwenteling een succes is, fantasten zijn het, het is een drama...
1 zender overhouden, hou je veel geld op zak en doe je gewoon wat je moet doen: nieuws brengen (en s`nachts een paar fab-fab documentaires)

Detox | 12-09-06 | 18:48

Oei, wat vind ik in mijn postvak.? een boze feministische c.q. anarchistisch mailtje. In australië worden namelijk opgevulde B.H.'s voor zesjarige meisjes verkocht. Hm, onze complottheoristen kunnen wellicht in de activiteiten van Marth een wereldwijd complot zien. Hierrr de link: www.devrije.nl/archives/00001620.htm

Hannalore | 12-09-06 | 18:47

nou, als het zover komt ga ik er gegarandeerd op stemmen. Met als enige reden om dit kudtland nog belachelijker te maken in het buitenland dan dat het nu al is.

jan-lul-de-behanger | 12-09-06 | 18:44

Interesseert me werkelijk nakkes wat jullie vanavond doen...

doktersnuggles | 12-09-06 | 18:41

ik blijf lekker in 055

MiniCooper | 12-09-06 | 18:40

Haha, op Wikipedia: Ad van den Berg (1944) POLITICUS....., moehaha...

brutus68 | 12-09-06 | 18:38

Ik sta nu in dubio, wordt het Geert of wordt het PNVD. Wat te kiezen, een einde aan de finnen of legaal 14 jarigen stuk trekken. Moeilijk, moeilijk.

Dr R. Clavan | 12-09-06 | 18:38

-weggejorist-

Ahasveros | 12-09-06 | 18:36

-weggejorist-

opa tokkie | 12-09-06 | 18:36

Goh, wat een grappig blogje heeft die Marth, uh. Hij probeert duidelijk in te spelen op zogenaamde populaire gevoelens door politici te beschuldigen van het aanzetten tot haat en wat al diens meer zij. Probeert hij daarmee goodwill te kweken voor zijn partij.? Dat lijkt gelukkig niet te lukken.

Wat zou Theodore Dalrymple doen als de complimentjes van Marth hem ter ore zouden komen.? Precies, hij zou niet meer kunnen stoppen met kotsen. Volgens Marth slaat de Engelse psychiater de plank mis door de sexuele revolutie te bekritiseren. De pedovriend beweert daarbij ook nog eens dat 'lust' door onze 'gristencultuur' (dat laatste heb ik zelf bedacht) onderdrukt wordt. Erg onzinnig.

Over sexualiteit kan ik het volgende kwijt, velen zien het ten onrechte als een consumptieartikel, andere vergelijken het met een basisbehoefte. In werkelijkheid is sexualiteit tussen mensen een omgangsvorm zoals vriendschap of collegialiteit dat is. Dwang of manipulatie tot vriendschap vindt iedereen onzinnig. Waarom mensen als Marth die manipulatie wel willen toepassen op sexualiteit is mij een raadsel. Weg met die Marth.!

Hannalore | 12-09-06 | 18:34

Lach is naar vogeltje, hahahahaa

shit | 12-09-06 | 18:29

@et voilà 12-09-06 @ 17:31

Pritt beveelt mij niks nul noppes , het was slechts een suggestie van Uberpritt.
En trouwens, .... misschien ben ik er al wel , .... of wij zijn er al , ....

krulstêt | 12-09-06 | 18:28

brutus68 12-09-06 @ 18:02
elk van de 17 kiesdistricten 30 handtekeningen
E11.500 Euro, EEN kamerzetel ?
Je weet maar nooit.
Een of meermalen per jaar die vliegreisjes van
duizenden Euros naar Pakistan en Thailand
betalen ze ook grif en dertigduizend geheime
stemmers voor een kamerzetel zijn er ook wel.
Dit is hun kans, snap je, die Nederland dom
genoeg geeft, met steun van onze belasting-
centen. En die ene parlementarier krijgt dan
nog meer ruimte in de media en bescherming
op kosten van onze belastingcenten.
Met dank aan Donnert, Remmert en Zalfje.

ayaan.info | 12-09-06 | 18:27

brutus68 12-09-06 @ 18:02
*krapt even op het hoofd*
Tja Bruut, amusement vs pshychische en psychotische stoornissen. Ik weet het niet hoor. Begint bijna op een Purl-campagne te lijken. Dat maakt mij dan een van die notoire zeikers van zo'n zieligheidssicherungsinstelling. En das natuurlijk ook niet de bedoeling :-). Weet je wat, we laten ze nog 1 keer (!) zichzelf belachelijk maken voor die 3,5 paardenkop die kijken en daarna schop ik ze alsnog naar leeuwen. Mij maken ze niets, ME-ers hebben tegenwoordig toch een helm-nummer!

JudgeJuly | 12-09-06 | 18:26

@ayaan.info 12-09-06 @ 17:39
Lekker kort door de bocht. Met deze stelling ga je er vanuit dat alle Nederlanders pedo's zouden zijn (vanuit een handelspartners point of view)

Dömper | 12-09-06 | 18:23

-weggejorist-

RvdB | 12-09-06 | 18:15

@verbaasme 18.06

Het is een combinatie, heb ik zo het idee. Wat mij verbaast, deze boys zullen toch iets van een sociaal leven hebben, afgezien van concaten met hun mede-pedo's. Ik bedoel, ook zij zullen wel eens boodschappen moeten doen, ze moeten sowieso wel eens bij de sociale dienst verschijnen, ook dit soort figuren heeft familie, het lijkt me zo dat je overal met de nek wordt aangekeken, hetgeen zelfs voor deze figuren niet prettig moet zijn. Het verbaast & intrigeert me, overigens zonder ook maar een greintje symphatie voor ze te hebben

brutus68 | 12-09-06 | 18:12

Mischien dat Pauw zijn microfoon is diep in Oom Ad zijn reet kan stoppen.

shit | 12-09-06 | 18:07

Hmm, lef hebben ze wel, of een ongelofelijke vorm van fatalisme.

Maar er zal weer een heel apparaat aan ME-ers klaarstaan om de heren te ontvangen. Verder vertrouw ik wel een beetje op Pauw. Die kan zich wel duidelijk maken tegen mensen die hij niet ziet zitten.

verbaasme | 12-09-06 | 18:06

Gelukkig is het pas om 23.00 uur dus er zitten gelukkig geen kids in het publiek.

shit | 12-09-06 | 18:05

@ Enter, load and save 12-09-06 @ 18:00
Dat zijn weer andere patienten...

Tuig | 12-09-06 | 18:03

Ah. Ik was abuis, er komt wel degelijk een politiek hoofdbestuur, maar volgens de online VARA gids het bestuur van de Partij van de Liefde, en das toch een andere club ...

Fumando | 12-09-06 | 18:02

@JudgeJuly 17.50

Ze begeven zich vanavond al in een spreekwoordelijke leeuwenkuil. Tis eigenlijk ook te makkelijk, deze kansloze figuren hebben een dermate plaat voor hun harses dat ze daadwerkelijk denken op een missie te zijn die kans van slagen heeft..., ondanks hun meer dan verwerpelijke waanideeen heeft het een hoge amusementswaarde. Iets of iemand zou deze patienten eigenlijk tegen zichzelf in bescherming moeten nemen, maar ja, we wonen hier in Nederland, je weet tog?? En trouwens, where's all the fuzz about? Ze moeten nog tig handtekeningen bij elkaar sprokkelen, plus nog de nodige euri's, volstrekt kansloos dus, maar het heeft een zekere amusementswaarde, zie hier de voor- en nadelen van ons democratisch bestel...

brutus68 | 12-09-06 | 18:02

-weggejorist-

Enter, load and save | 12-09-06 | 18:00

Joost Ravoo kan zijn hele imago in één klap omturnen door ervoor te zorgen dat er vandaag geen treinen tussen Haarlem-Amsterdam, Leiden-Amsterdam en Nijmegen-Amsterdam rijden. Maar ja, zul je net zien: vanavond rijden de treinen natuurlijk toevallig wel eens keertje op tijd.

koerbagh | 12-09-06 | 18:00

O ja, ik moet straks naar Amsterdam. Goed dat GeenStijl mijn agenda bijhoudt.

marth | 12-09-06 | 17:57

@brutus68
Idd, word geheid het best bekeken programma van vanavond. Jammer John.

Bluey | 12-09-06 | 17:54

witteveen mocht toch geen erotisch getinte uitspraken meer doen! Wordt dus niks vanavond. Overigens lopen er bij de grote partijen toch ook genoeg kleuterneuqers rond. Vraag is dus: van welke partij hebben de Pedo's zich afgescheiden of een lijstverbinding mee????

bakkerbruin | 12-09-06 | 17:52

Een betere wereld begint bij jezelf!
Dus schopt July vanavond eigenhandig die kleuterneuqerts naar het leeuwenhok van Artis. Nederland gered van de ondergang en die late nichten crap show van Jut&Jul gered van onvoldoende kijkbuiskindertjes.

JudgeJuly | 12-09-06 | 17:50

*sets TiVo*

Horsedick | 12-09-06 | 17:49

Hm, dat wordt pedolicious! afhaken en inhaken die gasten...

Faasje | 12-09-06 | 17:48

@ Colonel Toy Soldier: Partij Neuk "Vroegrijpe" Dutrouxfans? Maar any way ophangen, onthoofden en vierendelen alle pedeaux.

The Evil One | 12-09-06 | 17:46

Kijk, in dit soort acties heb je wel wat aan die zure Paul en Paul. Tijdens de aankondiging gister verschenen er al veelbelovende grijnzen op die koppen. Kon dus wel eens leuk worden.

FriescheHengst | 12-09-06 | 17:41

Doe eens deaud gaan PNVD (Partij Neuk Vrijheid Dutroux-fans).

Colonel Toy Soldier | 12-09-06 | 17:41

Volgend jaar op de publieke zender: In de Vlaamsche Kleuter. Ter bevordering der integratie van pedofielen. Zou zo maar kunnen. Zou zo maar kunnen.

Tuig | 12-09-06 | 17:40

Dömper 12-09-06 @ 17:29
Waar koop jij je nieuwe mercedes met compressor?;
{op kosten van de zaak}
-1-Bij autoverkopers die je korting bieden als ze jouw
kleine kinderen mogen pakken?
-2-Bij een autodealer met leuke wijven in de showroom
die je een jaarabonnement erbij doen?

ayaan.info | 12-09-06 | 17:39

Dinsdag 12 september 2006
Vanavond ontvangen Jeroen Pauw en Paul Witteman:

Sheng Schalken, toptenisser. Nog altijd geblesseerd.
Martine Bijl, vertaalde musical The Wiz.
Arend Jan Boekestijn, buitenlandcommentator. Over zijn politieke ambities.

Tja, ik weet het nog zo net niet ...

Fumando | 12-09-06 | 17:37

Haha, verheug me nu al op de spottende kop van Pauw en het gewauwel van Adje & z'n matties, dit wordt weer eens ouderwetsche stijlloze televisie...
Eerlijk is eerlijk, Pauw & Witteman is en dreigt een ijzersterk progamma te worden. En voor alle anonieme lafbekjes die denken de uitzending te kunnen verstoren (hetgeen het feest compleet zou maken), heb zo het idee dat de zaak vanavond nogal goed beveiligd zal zijn...

brutus68 | 12-09-06 | 17:37

neuqen?

sexpack | 12-09-06 | 17:36

Ik kijk wel geweaun de uitzending om 23.00... Als ik iedereen waar ik een hekel aan heb zou gaan stalken kom ik niet aan mijn nachtrust toe.

de grote Anti | 12-09-06 | 17:36

Wie kijkt er sowieso naar die twee blaaskakken wat een nerds..

Amsterdammer | 12-09-06 | 17:35

ik blijf dat gifje van ad écht eng vinden

Noodles | 12-09-06 | 17:34

Iemand uit drenthe die die kant opgaat ?

harry de leipe | 12-09-06 | 17:34

@krulstêt 12-09-06 @ 17:25
Dan ga d'r toch lekker naartoe vanavond.
Pritt heeft het je toch bevolen, nietwaar?

et voilà | 12-09-06 | 17:31

@ayaan.info 12-09-06 @ 17:23
Een beetje een naief wereldbeeld. Er wordt een hoop geschreeuwd, hoe erg het allemaal is maar als er zaken gedaan wordt zet men de principes opzij. Zowel de hogere als de lagere regionen zullen hiervan geen last ondervinden.

Dömper | 12-09-06 | 17:29

-weggejorist-

Yeah-banned | 12-09-06 | 17:29

Sterker nog,

gisteren was die ouwe vieze knar in het Vondelpark voor iets wat leek op een fotoreportage. Ik twijfelde eerst nog maar toen ik het fietsenrek dat voor zijn gebit moet doorgaan zag wist ik het zeker.

Met moeite niets geroepen... Helaas, is lastig om acties met intellect te combineren.

jij_mag_u_zeggen | 12-09-06 | 17:27

@ diepnek
Goed idee van je, heb P & W ook mailtje gestuurd.

de deuk | 12-09-06 | 17:26

@et voilà 12-09-06 @ 17:07

sodefukk nou gouw een end op zeg!!!!!
krom lullen is dom lullen : ga je nou ook nog zeggen dat P&W en de Plantage "Gelegenheid bieden" als in uitlokking van agressie tegen die kleuterneuqerts ???

Ik zou zeggen "biehtjuh durbeih" en even met de jongens van Sportschool Wodan over de balustrade springen"

krulstêt | 12-09-06 | 17:25

Dömper 12-09-06 @ 17:14
De Shell top maakt zich geen zorgen, die bonzen
hebben hun schaapjes toch al op het droge. Maar
als de Shell 900 miljard minder aan opdrachten
krijgt scheelt dat toch duizenden in de lagere
regionen een goede boterham.

ayaan.info | 12-09-06 | 17:23

52°22'0.24"N, 4°54'44.21"E

henkstubbe | 12-09-06 | 17:23

m.v.g. 12-09-06 @ 17:16

nope

zieke bastaard | 12-09-06 | 17:22

@et voilà 12-09-06 @ 17:07 So?

empe04 | 12-09-06 | 17:20

Ik hoop dat er een (tand)arts in de zaal zit

Dajestar | 12-09-06 | 17:19

gvd zet dit soort berichten ff een paar dagen eerder online !
ben nu druk met andere zakelijke dingen.

harry de leipe | 12-09-06 | 17:19


De publieke omroep wordt met ONZE belasting
centen betaald. Met ONZE belastingmiljoenen
wordt Nederlands imago in het buitenland
verder beschadigd en dus de afzet van
Nederlandse bedrijven en dus ONZE economie.
Dus met ONZE belastingcenten worden WIJ
beschadigd. Gelijk financieel wurgen, die
publieke omroepen die daar aan meedoen.

ayaan.info | 12-09-06 | 17:19

Een beetje journalist heeft Zwartboek allang gezien in het altijd gezellige Pand Noord.

Hodja | 12-09-06 | 17:18

@zieke bastaard:
wat? geen eigen mening?

m.v.g. | 12-09-06 | 17:16

Gaan jullie weer een pol verneuken? Dat wordt dus dolle pret met Artis de Partis en de kleine knuffel koters om de hoek. Goeie plek om te profileren en boehoe sympatiek te krijgen. Papa's en mama's, leave your sons and daughters at home, niet naar de dierentuin!

poelewapper | 12-09-06 | 17:16

Off topic:

Waar blijft die atoom oorlog nou? Was vandaag toch? Zit hier al uren in de kelder, te trappen voor me noodaggregaat!

Javasquare_man | 12-09-06 | 17:15

iemand de Google map coordinaten?

Met Zondergulp | 12-09-06 | 17:14

@ayaan.info 12-09-06 @ 17:10
Shell is wel het laatste bedrijf dat zich zorgen maakt over een slecht imago.

Dömper | 12-09-06 | 17:14

die kleuterneukers op de staatstelevisie, schande
mailtje verstuurd, met naam en mailadres voor eventuele reactie

ben benieuwd

diepnek | 12-09-06 | 17:13

Geen bindend stemadvies voor de poll op theagenda.nl?

zieke bastaard | 12-09-06 | 17:13

Allemaal negeren die pedomongolen.
Geen discussie starten, geen aandacht geven.
Alleen opsluiten zodra ze iets te dicht bij de erg jongeren in de buurt komen.

rick_b | 12-09-06 | 17:12

Het wordt inderdaad tijd dat ze eens serieus genómen worden.
Door een peloton mariniers wel te verstaan.

Patrick Bateman | 12-09-06 | 17:11

Ik blijf lekker in 010!

Dada_ | 12-09-06 | 17:11

=goed= voor Nederlands imago in buitenland
=goed= voor afzet Nederlandse bedrijven
in het buitenland, zoals de Shell, weet je wel.
Nee, dan hadden we beter zo een Zoeloekeizer
die 140.001 blote borsten laat dansen.

ayaan.info | 12-09-06 | 17:10

Hmmmm...
Dan ga ik straks maar met een omweg naar huis.

KoosGewetenloos | 12-09-06 | 17:09

ja en?

sexpack | 12-09-06 | 17:08

Hmmm...
Dit is niet meer tendentieus. Dit is ophitsen!

et voilà | 12-09-06 | 17:07

Dat wordt een gezellige boel daar.

Bos Aap | 12-09-06 | 17:07

zonde... ik moet de herhaling van Nederlands Next Topmodel zien.

sexpack | 12-09-06 | 17:06

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl