Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Joost Ravoo is geen Goebbels

ravoooo.jpgGeenStijl heeft al een tijdje bonje met Joost Ravoo, opper feldwebel externe communicatie der Nederlandse Spoorwegen (NS). Hij noemde GeenStijl en achterban 'anonieme lafbekjes' en sindsdien is het bal. Vorige week classificeerde GeenStijl hem als 'Goebbels'. En dat was tegen het zere rechterbeen. Ravoo wil nu excuses. Openlijke publiekelijke excuses. Een sorry-verklaring van de puurste soort. Welnu, beste Joost. We zijn de beroerdste niet. Bij deze de excuses. Sorry dat we je 'Goebbels' genoemd hebben. Wij zaten fout. Had niet gemoeten. We nemen het bij deze terug. Wij, GeenStijl, verklaren in het aangezichts van God en Beatrix dat Joost Ravoo, communicatie pipo der Vaderlandsche Spoorwegen GEEN 'Goebbels' is. Want Joost Ravoo is namelijk nog veel fouter. Joost Ravoo is een Anton Mussert. Joost hing namelijk bij de Televaag-directie aan de lijn om te klikken over GeenStijl. NSB-praktijken, heet dat in goed Nederlands. Bah! Als misselijke mannetjes landen waren, Joost, dan was jij China.

Reaguursels

Inloggen

@ snikkol :
Kijk, een boot!

Xixulon Gralgrathor | 20-07-06 | 21:31

Oooh is duidelijk en ondubbelzinnig antwoord gevenin het openbaar te gevoelig voor jullie.. wereldheerschappij zou wel passen bij jullie inderdaad met het ontwijken van antwoorden in het openbaar..
Wel schreeuwen van de hoogste daken over iemand maar als puntje bij paaltje komt moet het nu in een keer via de mail..
Ik zal voor alle reaguurders de situatie nu ff duidelijk samenvatten:
1) GS heeft niet gerectificeerd, dus Joostje is nog steeds Goebbels en Mussert. Blijkbaar kan GS zich deze situatie niet permitteren, of dat nu ligt aan de Telegraaf of een mogelijke rechtzaak.
2) GS heeft wel gerectificeerd, en de belediging van Goebbels (supernazi) in ieder geval vanuit juridisch oogpunt afgezwakt naar Mussert (losernazi). M.a.w GS heeft moeten bukken voor Joost, en probeert dan toch nog een klein pissteekje toe te brengen.

Ze proberen nu dus (in de comments) een beetje tussen situatie 1 en 2 te schommelen (wat logischerwijs niet kan) om hun imago te redden en tegelijk een rechtzaak (of gezeik van de Telegraaf, dat weet ik niet) te vermijden. Arme Geenstijl. Ik heb met jullie te doen hoor. Joost heeft een zoete wraak gehad. Redactie bedankt voor de correspondentie.

-Edit: we hebben het netjes en duidelijk uitgelegd, maar toch verdraai jij het weer zo dat het anders wordt. Dus wat moeten we er mee? We hopen dat je erg gelukkig bent met je zelfgecreerde waan. Mocht je serieus nog eens van plan zijn te horen hoe het zit (bijv. mbt minderheidsbelangen, rechtszaken, rectificaties, dan moet je maar mailen. Vooralsnog laten we je maar met rust in je autistische beleving.-

snikkol | 20-07-06 | 19:59

"-edit jou woorden muhahahaha-"
Dat realiseerde ik me al.. en nu maken jullie weer alles weer onduidelijk met een nietzeggende edit.

1. Moet ik uit deze edit opmaken dat Geenstijl mijn tekst bij die edit ondersteunt?
2. Wordt de vergelijking Joost Ravoo - Goebbels (in de post van 14-07) nog steeds gesteund door Geenstijl?
M.a.w: Wordt Joost Ravoo door jullie, heden ten dage, vergeleken met Goebbels EN Mussert of alleen Mussert?

Uit al jullie suggestieve edits blijkt nog steeds dat Joost Ravoo met beide wordt vergeleken. Daarom verzoek ik beleefd dat u, de redactie, een duidelijk en ondubbelzinnig antwoord op vraag 2 geeft.

-Edit: pfff veuls te warm, stuur maar een mailtje, ofzeau-

snikkol | 20-07-06 | 19:12

Joost Raveau geeft weer een hele nieuwe dimensie aan 'plaat voor je knar' hebben. Wat een lulhannessss. M'ja, het past wel bij de NS..

dr. tikshit | 20-07-06 | 17:39

Is hij al ontslagen?

veest van pim | 20-07-06 | 17:17

"Ten eerste is het werk hier nog niet klaar" , nee echt ? :S

er-zijn-geen-vrije-n | 20-07-06 | 16:41

@Starfucker.. leuk dat je denkt dat ik Joost ben, mooi geprobeerd :D
Maar het is veel simpeler: ik snapte als domme reaguurder gewoon deze hele issue van GS niet. In meerdere posts lijkt er iets door te klinken van rectificaties t.o.v Joost maar na uitleg van de Redactie bleek dat niet zo te zijn. Nu Joost nog steeds Goebbels (en Mussert) is volgens GS, trek ik al mijn kritiek (dat jullie een knieval hebben gemaakt) die ik had op jullie in. ResPeKt.
p.s. Ik zie niet waar GS nazi gedachtengoed verspreidt daar ben ik het niet mee eens, maar met smaad/laster aan het adres van Joost zeker wel. Maar ja nogmaals dat risico nemen jullie voor lief. Vet. Misschien komen jullie ooit nog eens tot wereldheerschappij. :)
-edit jou woorden muhahahaha-

snikkol | 20-07-06 | 15:39

"Ik zeg: bravoo voor Joost Ravoo!" - ZKH Prins Bernard Zur Lippe Biesterfeld OID

veest van pim | 20-07-06 | 14:14

Soms voelt het eauk (sic) best lekker om een deel te zijn van een zwerm woedende bijen. Joost, dude, ik had niets nada tegen je, maar je roept het over jezelf af.... buk nog even dan steek ik persoonlijk mijn angel in je (nog even) geel/blauwe ster... is er nog iets dat ik kan doen om je aan te zetten tot meer masochistisch gedrag? Laat het je oom Botte maar weten.....

bottehond | 20-07-06 | 12:42

Als misselijke mannetjes spoorwegmaatschappijen waren Joost, dan was jij de NS

Breinstein | 20-07-06 | 11:40

Beste NS,
Geef jezelf een kadootje
En onstla Joost Ravootje

veest van pim | 20-07-06 | 10:55

Oh nu snap ik dat 'snikkol' aan het studeren is. In juni. Hij is een nieuwe baan aan 't zoeken.
Iemand een recensietje van de NOVA-berichtgeving over de Vierdaagse hebben?

veest van pim | 20-07-06 | 10:53

alle vergelijkingen met de Nazi's vind ik zielig. Das echt geen stijl.

koffiepot | 20-07-06 | 09:35

lol

Gens | 20-07-06 | 08:02

@snikkol Wat dachtt je van het breed uit dragen van de stelling dat GS het nazi-gedachtengoed verspreid (citaat JR). Nee dat is lekker vergelijken. Maar beste Joost, de discussie was toch leuker toen je onder je eigen naam reageerde.

Starf*cker | 20-07-06 | 07:31

"-Edit:*kreun* waar zie jij ons excuses maken???? Sorry dat we je 'Goebbels' genoemd hebben.---> We noemen je nu Mussert. Dringt het al tot je door?-"

Oh shit wat voel ik me dom. Ja nu pas dringt het tot me door. Jullie zeggen sorry maar maken geen excuses! Dat "sorry dat we je Goebels noemde" was dus sarcastisch! De Geenstijlredactie heeft dus tot nog toe op generlei wijze afstand genomen van de Joost Ravoo - Goebbels vergelijking. Sterker nog, ik mag dus aannemen dat de GS redactie Joost een personificatie van Goebbels EN Mussert ineen vindt. Als dit klopt is dat wel erg veel nazi voor Joost zeg. Damn ik heb zeer veel respect voor het lef wat jullie vertonen door Joost op zo een manier dubbel te beledigen!!

Oh ja en wat stom van mij dat ik dacht dat Goebbels (minister van Hitler, fanatiek antisemiet, een van de architecten van het Derde Rijk en de Holocaust) een Mussert (onderpeniskoker van Hitler, asskisser van Hitler uit opportunisme, landverrader) verslaat. Nou iemand voor Mussert uitmaken is echt de overtreffende trap in vergelijking met Goebbels!!

snikkol | 20-07-06 | 07:11

Even terzijde: als je het nog eens over 'subjectieve media' wil hebben, beste redaxie, check dan eens wat Fons De Poel van KRO's Netwerk vandaag klaarspeelde. Hij drijft een klimatoloog de hoek in en trekt daarna net niet z'n amandelen uit z'n bek om die arme man toch maar te laten zeggen dat de organisatoren van de Vierdaagse heel goed wisten dat het die eerste noodlottige dag zo pokkeheet zou worden. De man probeert nog weg te komen: "Daar ga ik niet over, ik weet niet welke informatie zij hadd..." Maar dat is buiten razende reporter Fons "op mijn zestiende al met brommert en microfoon het land door" De Poel gerekend. Die past een klassiek Amerikaans anchormankunstje toe: terwijl de klimatoloog nog aan het uitleggen is, ragt Fons er gewoon "Met andere woorden: bladiebladiebladiebla" overheen. Omdat de kijker thuis het toch maar goed begrepen zou hebben. De getuige zegt niet wat we horen willen? Dan zeggen we het toch gewoon zelf. De montage en de commentaarteksten doen vlijtig mee: tranentrekken bij een vrouw die 'zelfs tuinslangen aan elkaar knoopte' om in een geïmproviseerd 'veldhospitaal' onder een brug niet-gekwalificeerd medische hulp toe te dienen, extra veel aandacht voor de dorre dodemansstrook waarlangs al die arme wandelaars onbeschut in horden van honderdduizenden tegelijk werden gedreven door het Nijmeegs bestuur, als waren het Palestijnse gevangenen in Israël, en dan ter afsluiting nog wat natrappen op de beslissing om de al geplande concerten niet af te gelasten om economische redenen. Nee, als je denkt dat Ravoo Goebbelsstreken heeft, moet je Fons eens in actie zien. Knevel durft dit niet eens. Ook NOVA heeft het over Nijmegen gehad, maar die herhaling moet ik nog kijken, dus hun bias kan ik pas over een uurtje of zo beschrijven. Maar Fons De Poel vertrouw ik voor geen meter meer (en die Kockelman heb ik nooit gemogen, met zijn van Karel Van De Graaf gejatte "Dit... (pauze van zestig seconden) is Netwerk". (De Graaf had het dan weer van CNN)).).).

veest van pim | 20-07-06 | 01:26

Reactie Joost: "Het is allemaal heel betreurenswaardig, met uw welnemen." ;-)

Flep | 19-07-06 | 23:28

@snikkol
Als het er op aankomt, verslaat een Mussert een Goebbels des zekersten weten. Wie denk je dat er na de oorlog harder werden aangepakt, vijanden of landverraders?
Als je het hebt uitgevogeld, vraag je dan nogmaals af of GS nou echt excuses heeft gemaakt, Indien het antwoord hetzelfde blijft, don't bother posting it again ;-)
@redactie
Wat lees ik daar toch over een minderheidsbelang... Dus toch op last van de Teleplaag?

DiagnosisTyphus | 19-07-06 | 23:23

hey geile beest van pim.. ik weet ook heus wel dat geen student studeert in midden juli.. maar als je misschien ff de moeite zou nemen om voorgaande comments inclusief edits te lezen dan zou je misschien weten waarom..
oh ja en geile beest als je een keer mn meeeters wilt uitknijpen.. je bent welkom.
veel liefs,
snikkol
ps. ik betaal zelf voor mn breedband.

snikkol | 19-07-06 | 23:15

Is hij al ontslagen?

veest van pim | 19-07-06 | 23:09

Joost, wat lees ik nu? Onlangs kwam je nog in aanmerking voor de Cup met de Grote Kloten, omdat je je excuses maakte voor de typering 'anonieme lafbekjes'. Die cup mag je nu weer afstaan. Beetje klikken bij De Telegraaf... Je kunt het echt niet alleen af, he. Je weet ook niet wanneer je je mond moet houden. Heel jammer.

p.s. Zorg nu eens voor airco in die ouwe Duitse tyfustrein op dat pleuristraject Den Haag-Eindhoven. 'k Betaal me godverdomme blauw aan eerste-klaskaartjes, dus een beetje verfrissing mag wel.

Murdockyoufool | 19-07-06 | 22:43

[... omdat ik zelf al 3 uur op een KUT trein zat te wachten...] -> d'n Turfsteker 19-07-06 @ 11:14
.
KUT = Koploper Uit Tiel...?

OoO | 19-07-06 | 22:23

@snikkol: studeren. In juli. En hier een grote bek komen opzetten. Duw jij maar je meeëters uit knulletje, daar heb je je handen aan vol. En pas met de grote mensen meepraten als je je eigen breedband betaalt.

veest van pim | 19-07-06 | 21:40

''anonieme lafbekjes''?

Wat hebben de Finnen hier nu weer mee te maken? Het is toch van de zotte om altijd maar weer die lui erbij te betrekken, waar gaat het heen met dit land...

Aerslog | 19-07-06 | 20:17

Ja ik moet zeggen dat ik behoorlijk geil word van Joost Ravoo die de GS Redactie ff goed zeepjes laat oprapen.. oh nee w8 ik was aan het studeren.

snikkol | 19-07-06 | 20:06

Ochot. "Ik heb jullie". Leuk voor jou, snikkel. Fap er maar lekker op.

veest van pim | 19-07-06 | 19:57

Jongens, dit is alleen maar goed voor de carriere van ome Joost.
Hij wordt bijkans een BN'er.

* Zat hij niet in de Fabeltjeskrant *

stem des volks | 19-07-06 | 19:45

Daarnet stond er nog bij punt 2. je snapt hem.. ipv een Mussert verslaat een Goebbels. :)

Ik weet dat ik jullie heb bij deze issue wat jullie nu ook zeggen redactie. Tnx voor alle duidelijkheid. Ik ga nu wel verder met studeren.
-Edit: Beste snikkel, je hebt ons niet. Sterker nog, je weet totaal niet waar je het over hebt. We kunnen wel argumenten aan blijven dragen maar de lkans dat je nu nog van mening verandert is gering. Daarom laten we jou maar in je waarde en mag je denken wat je wilt. Dingen als rechtszaken, minderheidsbelangen, nazivergelijkingen en rectificatie leggen we je later nog wel eens uit.-

snikkol | 19-07-06 | 19:37

Redactie tnx voor de bevestiging op punt 2 dat jullie dus niet vrijwillig excuses hebben aangeboden maar uit juridische overwegingen. Dat maakt alles weer helder na al die Dampo.
Mogen wij als reaguurders ook weten wat hij tegen de Telegraaf heeft gezegd, en wat de Telegraaf daarop tegen jullie zei? Dat laatste weten jullie in ieder geval wel dus..
-Edit:*kreun* waar zie jij ons excuses maken???? Sorry dat we je 'Goebbels' genoemd hebben.---> We noemen je nu Mussert. Dringt het al tot je door?-

snikkol | 19-07-06 | 19:34

Meneer Ravoo is volgens mij gewoon een beetje overspannen. tijd voor een enkeltje naar een mind tuning kliniekje?

Roep Toeter | 19-07-06 | 19:21

*stampt mee in de mars*

Tom1337 | 19-07-06 | 19:17

"Heer Sterreneuquert, leidt en wij volgen!"

Lepo | 19-07-06 | 19:14

Omg, de troepen van Starf*cker.. Hij bedoelt de reaguurders van GeenStijl, wat een heaumeau.

Tom1337 | 19-07-06 | 19:14

"-Edit: for your info: we werden en worden door niemand gedwongen. Niet doorJoost en niet door een Telegraaf. Bitte niet meer voor je beurt spreken.-"

Sorry jongens ik wil hier niet een of andere flamewar van maken maar hier geloof ik geen reet van. Want:

1) Bij ontbreken van excuses kan Joost hier een rechtzaakje van maken. Rechters staan niet echt bekend om hun tolerantie aangaande nazivergelijkingen in het openbaar. Een rectificatie zou hoe dan ook volgen.
2) Geenstijl die vrijwillig (publiekelijk ook nog) zijn excuses aanbiedt aan Joost?? Vrijwillig? Gezien jullie medogenloosheid en gedrag in het verleden volstrekt ongeloofwaardig. Joost kan jullie geen tyfus schelen, ik weet dat jullie alleen maar naar de juridische implicaties kijken van jullie uitspraken.
Anders zou GS vol staan met allerlei excuses aan andere gekwetste mensen...
3) Waarom zou hij dan alsnog met de Telegraaf gaan communiceren? Dat was dan toch niet nodig als het zo vrijwillig en recht uit jullie hart kwam?

B.T.W wat bedoelen jullie trouwens met "voor je beurt praten"? Ik zeg iets, jij zegt iets, en ik zeg weer iets.. of moesten jullie nog iets zeggen tussendoor...


-edit 1. Laat maar komen. 2. een Mussert verslaat een Goebbels 3. moet je hem vragen.4 ga studeren -

snikkol | 19-07-06 | 19:04

Hey Anton Mussert lang niet gezien joh :p

Past wel bij hem. Dat er op deze dag nog steeds NSB'ers zijn of wanna-be's.

wsly | 19-07-06 | 18:55

Is hij al ontslagen?

veest van pim | 19-07-06 | 18:25

Hehehe. Ik sta er 2 boven je.

G-unite | 19-07-06 | 18:23

@SuperJan/G-Unite Dit is lachen, gieren, brullen. Ik heb maar onder mijn eigen naam een berichtje op het adformatie-blog gezet.

Starf*cker | 19-07-06 | 18:20

"-Edit: moet je niet aan de studie ofzeau? Waar en hoe precies zijn we gekontneukt? Help ons even wil je...-"

Laten we zeggen dat het kontneuqen even figuurlijk bedoeld is als de analogie Joost Ravoo - Goebbels..

Jullie hadden van te voren kunnen weten dat een nazivergelijking uit kan lopen op een al bij voorhand verloren rechtszaak, dus redelijk stupide en amateuristisch van de redactie om zo iets te plaatsen. En nu worden jullie gedwongen door Joostje en Papa Telegraaf om ff publiekelijk excuses aan te bieden.Auw.

De GS redactie is van zijn roze onkwetsbare wolk gevallen. Acute penisverkleining. Dat jullie daar meer pijn voelen dan andere media is te zien aan het volgende:
In plaats van dat jullie alleen een rectificatie plaatsen en daarmee de zaak af doen en over gaan tot de orde van de dag, gaan jullie als een kind dat slecht tegen zn verlies kan door met miepen dat hij een klikkespaan is en dus een NSB'er . Te genant voor woorden. Ik kom niet meer bij van het lachen. Joostje, bedankt!
-Edit: er valt niets "af te doen". Bitte niet meer voor je beurt praten-
-edit teveel Dampo gedronken ? -

snikkol | 19-07-06 | 18:02

Joost heeft inmiddels gereageerd evenals onze spuit elf Wim Heitinga. Fasten your seatbelts ...

--------------

GeenStijl heeft al een tijdje bonje met Joost Ravoo, opper feldwebel externe communicatie der Nederlandse Spoorwegen (NS). Hij noemde GeenStijl en achterban 'anonieme lafbekjes' en sindsdien is het bal. Vorige week classificeerde GeenStijl hem als 'Goebbels'. En dat was tegen het zere rechterbeen. Ravoo wil nu excuses. Openlijke publiekelijke excuses. Een sorry-verklaring van de puurste soort. Welnu, beste Joost. We zijn de beroerdste niet. Bij deze de excuses. Sorry dat we je 'Goebbels' genoemd hebben. Wij zaten fout. Had niet gemoeten. We nemen het bij deze terug. Wij, GeenStijl, verklaren in het aangezichts van God en Beatrix dat Joost Ravoo, communicatie pipo der Vaderlandsche Spoorwegen GEEN 'Goebbels' is. Want Joost Ravoo is namelijk nog veel fouter. Joost Ravoo is een Anton Mussert. Joost hing namelijk bij de Televaag-directie aan de lijn om te klikken over GeenStijl. NSB-praktijken, heet dat in goed Nederlands. Bah! Als misselijke mannetjes landen waren, Joost, dan was jij China.
-----
Dat je het maar even weet.
Joost "Mussert" Ravoo 19-7-2006Beste Joost,

Je bent van harte welkom om een gast-column te schrijven op mijn dedicated GS weblog.

www.volkskrantblog.nl/blog/3294


Wim Heitinga 19-7-2006

Starf*cker | 19-07-06 | 18:00

Beste Joost,

Gezien alle reacties, ook hier, blijft jouw verdediging niet bepaald sterk. Je vergeet in je opsomming dat je de redactie van GS al in eerder stadium verweet nazi-gedachtengoed te verspreiden. Je vergeet dat je opgewonden minderheids-aandeelhouder De Telegraaf belde om je te beklagen over je gekwetste ego. Je vergeet dat je de GS-reageerders de onderbuik van Nederland noemde. Je vergeet dat iedereen die jou bekritiseert , boycot dan wel beschimpt. Dus is die tekst vandaag op GS het resultaat van een ook door jou onnodig op scherp gezette discussie. Jammer, juist een communicatieprofessional weet dit soort escalaties te voorkomen. Schandalig hoe jij een grote groep reageerders op GS neerzet als consumenten van Nazi-gedachtengoed. De dagen van Pim F. lijken weer terug. Zeldzaam amateuristisch allemaal. De achtergronden van de Harry van Gelder-boycot worden mij steeds duidelijker. De rode draad is steeds weer jouw gekwetste ego. Sterkte. Gr.

Starf*cker | 19-07-06 | 17:41

"Als communicatie-adviseur kom ik graag bij de mensen op hun blog".
Laat dit niet liggen, Johnny Kraaijkamp jr.!

veest van pim | 19-07-06 | 17:25

De politieke situatie? Blootleggen? Haarfijn? Huh? Gaat dat over de Joost Ravoo en over het Geenstijl dat wij kennen, of is Tray Hornay even in een parallel universum wezen piepen?

veest van pim | 19-07-06 | 17:22

in mijn ogen is die joost een vuile nazist

Ali Bi | 19-07-06 | 17:22

@ GS editor,
Kijk je kan veel zeggen van Joost. Maar hij weet wel haarfijn de politieke situatie bij jullie bloot te leggen, om daar vervolgens gebruik van te maken.
.
Mijn vraag, waarom i.p.v. het gevecht met hem aan te gaan, bied je hem niet een contract aan. Zo is immers de hele geschiedenis met Joost begonnen. Er kan in de brief begonnen worden met zoiets als: "naar aanleiding van uw publieke sollicitatie naar Rover die helaas niet van uw diensten gebrui wilde maken, hebben wij begrepen dat....".
.
Over de opmerking van puistjes ga ik niet in. Kwestie van niveau, je weet wel.

Tray Hornay | 19-07-06 | 16:42

Moeten we niet geweaun eens dat rijbewijs van Jeaust Raveau afpakken en hem dan met de trein naar de NS laten gaan?

Tom1337 | 19-07-06 | 15:12

Damn Joost, moet je eens kijken hoeveel replies!

..zapper | 19-07-06 | 15:05

(Met de auto)

Xixulon Gralgrathor | 19-07-06 | 15:04

Ik vind dat we Joost moeten heiligverklaren, en vandaag tot Zijn feestdag uit moeten roepen, dan kunnen we allemaal naar huis.

Xixulon Gralgrathor | 19-07-06 | 15:03

GS ga deaud! gisteren zat ik al de hele dag te f5-en op het prickersville blogje, nu ben ik vaste IP-klikker bij Jeaust zijn libelle. Hoe moet ik dit nu combineren met mijn zwaar overbetaalde baan van 9 tot 5? Nou?
Het is maar goed dat de baas op vakantie is.

Juan Zaque | 19-07-06 | 14:39

Met dat haar van hem heeft ie er toch wel iets van weg...

goudbrasem | 19-07-06 | 14:37

Trein meisje 19-07-06 @ 12:49
Juist ja: meer deuren, minder zitplaatsen; dat staan zijn we ondertussen toch al gewend!

Xixulon Gralgrathor | 19-07-06 | 14:33

joostie

de Botte Bijl | 19-07-06 | 14:28

Heeft joost een telefoon nummer thuis?

geytennöker | 19-07-06 | 14:25

Windhoos is ook een monopolist.

aca | 19-07-06 | 14:24

Als misselijke mannetjes Windows versies waren, Joost, dan was jij Windows ME.

ViagraFalls | 19-07-06 | 14:20

Ha ha, schitterend weer. Pak aan, 'Joost', daar heb je niet van terug he?

DeRuk | 19-07-06 | 14:14

Qua communiceren middels Raveau, Brusselmans heet dus Bert ?

Shareholder | 19-07-06 | 14:06

Over het verdraaien van feiten:
Plotseling is de punctionaliteit van de NS van hoog niveau. Dit trouwens pas na het dreigen met boetes van de overheid. Waarvoor dreigde de overheid ook alweermet boetes?
Maar goed, de punctionaliteit is volgens de NS verbeterd. Ik kan hier 2 dingen uit concluderen. 1) de NS heeft al die tijd gewoon schijt aan zijn klanten gehad, pas als de winst in het geding komt kunnen er plotseling wel effectieve maatregelen genomen worden? Als monopolist kan je natuurlijk zonder zware consequenties schijt aan je klanten hebben. Het gevoel dat de NS zijn klanten als noodzakelijk kwaad ziet heb ik al enkele jaren.
2) Die punctionaliteit is een sterk staaltje boekhouders interpretatie. Treinen die +/- 5 minuten vertraging hebben zitten over het algemeen dichter bij de 10 minuten dan de 5 minuten. Treinen die +/- 10 minuten vertraging hebben komen bijna zonder uitzondering altijd later dan die 10 minuten binnen. Treinen die 15 minuten vertraging hebben worden regelmatig gecancelled. In de boeken opgeschreven als 0,0 vertraging, maar als uitval. Uiteraard moet je hier een beetje schuiven en kijken of je aan het eind van het kwartaal nog onder je gemiddelde van netto toelaatbare uitval zit. Als je onder de door het overheid opgestelde uitval zit heb je daar een vacuum zitten die gevuld kan worden met de +/- 15 minuten vertarging. Ook is uitval handiger voor de daarna komende treinen, die hoeven niet te wachten op hun voorgangers.
Resultaat is een op papier hogere punctionaliteit, voor de reizigers zelf veranderd er weinig, behalve de kosten, die zijn zo hoog als de wet het toestaat, ongeacht de service/kwaliteit.

Voorlopig blijft de NS in mijn mening de grootste en goorste kut bedrijf van Nederland.

ivar | 19-07-06 | 13:48

Er wordt hier flink ge-edit. Gevoelig????

-Edit: mag ik je puistjes uitdrukken?-

Tray Hornay | 19-07-06 | 13:46

China... :')

Horsedick | 19-07-06 | 13:44

@ Roep Toeter 19-07-06 @ 12:51
NS of SS; scheelt maar een letter he?
GS of SS; ook.

-edit: LOL!-

Illumi | 19-07-06 | 13:38

Als loopbaanadviseur vertel ik mensen altijd dat ze kritisch moeten zijn tov toekomstige werkgevers.
Daar de NS een ongeloofelijk kutbedrijf is met zeer slechte dienstverlening, zou je kunnen stellen dat onze Joost zijn werkgever niet echt best heeft uitgekozen, wat zijn werk als communicatiepipo er niet gemakkelijker op maakt...
Ofwel: respect voor onze Joost, ik was er allang weggeweest... :-)

zeter | 19-07-06 | 13:34

De trein, die is pas fout!

..zapper | 19-07-06 | 13:32

Een Ambroos klinkt als iets dat zeer doet bij het poepen.

Markoe | 19-07-06 | 13:32

@De Botte Bijl: behalve dat hij sprekend op Ted Bundy lijkt, is er weinig te vinden. Zoals het een goeie paranoïde psychopaat betaamt, heeft-ie al zijn sporen uitgewist en is hij zo ongeveer uit het niets communicatie directeur bij de NS geworden.

veest van pim | 19-07-06 | 13:23

oei daar moest GS ff diep door de knieen voor Joost Ravoo.. leuk om te zien dit hoe getergd GS daardoor isen dan toch nog als een klein kind een belediging eruit probeert te wurmen. Gewoon toegeven dat je gekontneukt bent door Joost zou jullie sieren.
-Edit: moet je niet aan de studie ofzeau? Waar en hoe precies zijn we gekontneukt? Help ons even wil je...-

snikkol | 19-07-06 | 13:20

Ik vind dat we m kapot moeten maken, straks is de beste man zo vaak op TV te zien dat ie nog es een eigen partij opricht of iets anders engs. We kunnen m nu nog kapot maken en dan is het leed te overzien. Dus kom maar op met alle background info, zn studie tijd, zn relaties, ALLES!

de Botte Bijl | 19-07-06 | 13:18

LOL @ Ongeletterde Boer

Een 'Ravoo'tje communiceren'

die houden we erin.

Felix Laband | 19-07-06 | 13:17

Als hij zo goed alles recht kan lullen wat krom is, moet hij maar tegen de spoorstaven gaan kletsen

OoO | 19-07-06 | 13:11

Jeaust is mijn held!

Specht | 19-07-06 | 13:02

Als misselijke mannetjes auto's waren, Joost, dan was jij een LADA.

eyecatcher | 19-07-06 | 13:01

www.communicatie-online.nl/weblog/webl...

Geenstijl houdt je wel bezig. Waarom geef je zoveel tijd aandacht aan deze mediale Ku Klux Klan-club?


Maanwater 18-7-2006

Cool, gaan we binnenkort witte mutsen dragen?

Behangdelul | 19-07-06 | 13:00

Ik denk dat Goebbels zich eerder beledigd zou voelen door de vergelijking met Ravoo. "Je communiceert als een Joost Ravoo" is de nieuwe belediging in de communicatie-wereld.

Ongeletterde Boer | 19-07-06 | 12:59

Koerbagh (schrijvert) je moet de dingen niet zeau letterlijk nemen - op Geenstijl.
Ravoo is een lul. En met de vingers houdt hij online-communicerend NL in de lach.

Shareholder | 19-07-06 | 12:57

-weggejorist-

Stevie Strange | 19-07-06 | 12:56

Beste Joost,

het maakt mij niet uit of treinen op tijd VERTREKKEN (zolang ze maar niet TE VROEG vertrekken). De meeste mensen houden er in hun planning rekening mee dat treinen op de beloofde tijd AANKOMEN (waarbij te vroeg dan weer een bonus is, dat dan weer wel). Focus je in de discussie nou even op deze inhoud en laat de vorm voor wat het is. Die strijd win je toch niet.

Feuer Frei | 19-07-06 | 12:55

En was die Jeaust Raveau geen onecht kind van Rost-Van Tonningen?

Roep Toeter | 19-07-06 | 12:55

Hij zit niet in de poll voor de sneu-award. Een gemiste kans.
Celeron Senseo Justius Ravus essen Endeldarm.

veest van pim | 19-07-06 | 12:52

-weggejorist-

Bouwfraudeur | 19-07-06 | 12:52

Is persvoorlichter van het sprookjesbos niks voor Joost?

petshopboy_mike | 19-07-06 | 12:51

NS of SS; scheelt maar een letter he?

Roep Toeter | 19-07-06 | 12:51

@Shareholder 19-07-06 @ 12:44:
Mijn vriendin vindt een lul in samenwerking met vingers altijd erg fijn. Zij snapt dan ook niet waarom het een scheldwoord is.

koerbagh | 19-07-06 | 12:50

Misschien dat de treinen beter op tijd gaan rijden als NS er voor al die domme spitsreizigers (een beetje arbeidert zorgt toch dattie buiten de spits kan reizen?) méér als één deur in die ellenlange treinen bouwt.

Trein meisje | 19-07-06 | 12:49

Ceterum Senseo Justius Ravus esse endeldarm.

veest van pim | 19-07-06 | 12:48

Let's face it Ravoo: Goebbels is een monument in de communicatieleer.
Die vergelijking is een compliment en jij bent te bot om dat door te hebben.

veest van pim | 19-07-06 | 12:47

@Joost Ravoo
Joost jongen, ik aanvaard je excuses. Maar in mijn optiek blijf je een lul met vingers.

Shareholder | 19-07-06 | 12:44

Joost heeft die communicatieprijs gekregen omdat hij bij de NS 'rust kreeg' in de 'interne en externe opiniëring' en 'er zelfs positieve opinies kwamen'.

Tegen het zere been of niet, maar dat is wel degelijk Goebbels. Goebbels, Goebbels, Goebbels. Goebbelser dan Gobby 'Goebbels' McGoebbels, voorzitter van de internationale Goebbelsclub en burgemeester van Goebbelsheim, op Nazionaler Goebbelstag.
Cetero (-um?) censeo (Coffee Pads?) Justius Ravus esse delendam.

veest van pim | 19-07-06 | 12:42

Nu kan de GS redactie wel fluiten naar die gratis jaar trajectkaarten...
Fietsen heren!

Slippertje | 19-07-06 | 12:40

@vergruizer3

40 is de lengte van Jeaust z'n pikkie in slappe toestand, 45 als ie opgewonden is. (In millimeters uiteraard.)

whappie de flappie | 19-07-06 | 12:37

Dit is echt fout en onnodig confronterend!

Misschien nieuwe opvolger voor de 'Kane-quote'?

wN.Dani | 19-07-06 | 12:35

Joost heeft gelijk!

Cetero censeam Justius Ravus esse endeldarm

Felix Laband | 19-07-06 | 12:29

ach, maar hij concureert wel met de auto ;)

swift1.6 | 19-07-06 | 12:27

@vergruizer3 40 is de maat die Joost heeft zonder lange tenen, 45 is de maat die Joost heeft MET lange tenen....

Kakel | 19-07-06 | 12:27

MacManiac wat heb jij nou weertegen helmond ?

TheLuggs | 19-07-06 | 12:26

Lissy Zoveel heeft best gelijk hoor. Het is allemaal niet zo belangrijk.
Cetero censeam Justius Ravus esse delendam.

veest van pim | 19-07-06 | 12:26

wat is dat eigenlijk, 40-45?

vergruizer3 | 19-07-06 | 12:26

Aangezien Joost nu voor Duitser uitgemaakt wordt, is het misschien verstandig om zijn directiegenoten eens naar de Duitsers te laten kijken. De Duitse punktlichkeit heerst daar nog altijd. Treinen rijden daar dus altijd op tijd. Wellicht kan de NS directie daar eens zes maanden stage gaan lopen.

Kakel | 19-07-06 | 12:24

opgooier 19-07-06 @ 12:20
Neerschieter.

Xixulon Gralgrathor | 19-07-06 | 12:24

@blikjegrolsch: perfect.

veest van pim | 19-07-06 | 12:24

Ontsla Joost, ik herhaal het net zo lang tot het gebeurt.
"Cetero censeam Justius Ravus esse delendam".

veest van pim | 19-07-06 | 12:23

@Veest van Pim: je bedoelt "help Joost Ravoo naar het arbeidsbureau"?

blikjegrolsch | 19-07-06 | 12:22

In de Tweede Wereldoorlog kon de NS voortbestaan als zelfstandig bedrijf. De prijs die men ervoor betaalde was dat aan alle wensen van de Duitse bezetter tegemoet werd gekomen; zo werd door de NS het spoortraject naar kamp Westerbork aangelegd. Bijna honderdduizend joden zijn met hulp van NS-personeel naar de kampen afgevoerd. In 1943 weigerde het NS-personeel, ondanks een dringende oproep van de stakers, zich aan te sluiten bij de april-meistaking tegen het afvoeren van oud-militairen in krijgsgevangenschap.

En ONZE Joost is toch van datzelfde Nederlandse Spoorweg Bedrijf (NSB)? Dus vanwaar de commotie?

AWH Docters vLeeuwen | 19-07-06 | 12:20

In Wo II reden de treinen tenminste wel op tijd!

-Edit: die hadden we nog niet gehoord!-

opgooier | 19-07-06 | 12:20

Tijd dat eaum Jeaust liefst per NS voertuig gedeporteert gaat worden naar een varkensstal zonder airco

whappie de flappie | 19-07-06 | 12:20

Nou, die Ravoo wordt hier ff lekker met de grond gelijk gemaakt. Terecht? Ik denk het wel. Zeer kinderachtig van hem om zo op GS in te gaan.
Dus Joost: Jammer voor je, maar je schiet er echt helemaal niets mee op. Je hebt verloren!
Groetjes!

Corinaa | 19-07-06 | 12:16

Als alle misselijkmakende mannetjes lichaamsdelen van der Icebear waren, was Joost mijn bruingeaderde opening.

Der Icebear | 19-07-06 | 12:15

Anton Mussert? Zat die in de communicatie?
Als misselijke mannetjes landen waren, was Fleischbaum Rusland en Pritt Stift Belaruse. Ongezien het ontslag voor die relnicht Ravoo trouwens.

veest van pim | 19-07-06 | 12:15

Een diepte-analyse van Joost Ravoo.
Joost is communicator. Als er niets te communiceren valt verliest hij zijn baan, dus hij heeft er baat bij dat alles slecht blijft gaan. Hoe slechter, hoe beter voor Joost Ravoo. Bovendien sluit dat aan bij zijn persoonlijke karakter, je zou masochisme kunnen vermoeden. Ook daar is het conflict belangrijker dan de oplossing, immers zonder conflict geen voldoening.

Het is eenvoudig ompubliek tevreden te stellen. Je vraagt wat ze willen en doet je stinkende best om dat zo goed mogelijk te doen. Dat is dus niet wat Joost wil. Irrelevante enquetes met gesloten antwoorden houden de NS op koers, er word een boel onderzocht maar dat zal niet tot verbetering leiden want dat is niet de bedoeling.

Zo kachelt dat maar door. Nederland is marktechnisch een klein landje dus concurrentie voor die paar kilometer spoor is geen doen.
Geef onze NS terug aan het volk, marktwrking werkt niet, heeft niet gewerkt en zal niet gaan werken. We willen publieke diensten, collectief gedragen en collectief verantwoord. Geen marktpartij ooit zal naar schubbenkudtjenveen gaan rijden... ooit. `I rest my case......

gevallenverstand | 19-07-06 | 12:14

"Z.E.I.K.S.T.R.A.A.L.T.J.E.S."
"f** bureaucratie"
"ANYwhere else"

Hieruit mogen wij wil concluderen dat we hier te maken hebben met een trutje in C&A gestoken rokjes met een VW polo van de zaak die Joost nog mag kennen van de tijd dat ze zich op eindfeestje van de plaatselijke HBO liet uitwonen door jongens met namen als Hans-Jaap en Ambroos.

Meneer | 19-07-06 | 12:14

Hoe kan Mussert nou erger zijn dan Goebbels? Zonder Goebbels geen Mussert.

Lijpe Jopie | 19-07-06 | 12:14

Als misselijke mannetjes biermerken waren, Joost, dan was jij Oranjeboom
Als misselijke mannetjes websites waren, Joost, dan was jij fok!

koerbagh | 19-07-06 | 12:10

@Lizzy
Last van een verhoogde oestrogeen spiegel?

de Botte Bijl | 19-07-06 | 12:09

tijd voor de lunch lijkt mij.

Gens | 19-07-06 | 12:08

Lissy Zoveel
Met je bolletje te lang on de zon gezeten?

Tobi | 19-07-06 | 12:07

Anton Aziz: "there are no american soldiers in the stationsrestauratie, every trai will depart at the correct time..."

Juan Zaque | 19-07-06 | 12:06

Lizzy Zoveel is een beetje op het verkeerde weblog geloof ik.

blikjegrolsch | 19-07-06 | 12:04

Ik ben DaPaJa.
Ik ben twee jaar.
Ik doe Joost Ravoo na.
*fap* * fap* *fap*

DaPaJa | 19-07-06 | 12:03

Joost, pr-megalomaantje van de bovenste plank, ga eens deaud

Tobi | 19-07-06 | 12:02

Als misselijke mannetjes opblaaspoppen waren, Joost, dan was jij een binnenband met een gezichtje erop getekend.

PietdePaljas | 19-07-06 | 12:02

Als hoofd Externe Communicatie is het m.i. *erg onprofessioneel* om je eigen ego boven het bedrijf waarvoor je werkt te stellen. Maar goed, we weten allemaal dat de echte toppers niet bij de NS zitten

BASinnic | 19-07-06 | 11:59

@Fumando

Hmmm... Goed punt.

Rest In Privacy | 19-07-06 | 11:58

@Lissy Zoveel
"If we took life as relaxed as this, we would never have invented azijn"

DiagnosisTyphus | 19-07-06 | 11:58

Als we nou toch over WO2 epibreren: een NSB-er die klaagt tegen een NSB-krant. Hoe ironisch!

Larzan | 19-07-06 | 11:56

@Lissy Zoveel 19-07-06 @ 11:55
Zonnesteek?

moeje? | 19-07-06 | 11:56

En als misselijke mannetjes NSmaterieel waren, dan was jij de hondenkop :-)

.HLD | 19-07-06 | 11:56

Joehoe, anonieme lafbekjes. Met je grapjes en satire en hekeldichtjes. Hollanders zijn Z.E.I.K.S.T.R.A.A.L.T.J.E.S. Die f*** bureaucratie is iederéén hier naar het hoofd gestegen en we denken dat het normaal is als treinen op tijd rijden. Ga maar eens ANYwhere else met de trein en zie dat het nog veeeeeel slechter kan. Joost Ravoo is een nerd, maar dit gezeik hier over treinen die op tijd moeten rijden.... ik hoop dat het hier altijd zo warm kan zijn, dan worden wij hollandertjes ook eens wat relaxter. Nou, hopla nazi-tjes, ga maar weer lekker verder kankeren!
-Edit: Ga toch zingen mens!-

Lissy Zoveel | 19-07-06 | 11:55

De Vrolijke Kaafir© 19-07-06 @ 11:49
Ja, ik snap ook niet waarom de NS zo moeilijk doet mbt communicatie. Met die bikini-commercial waren ze op de goede weg; waarom dan met feiten gaan smijten?

Xixulon Gralgrathor | 19-07-06 | 11:55

Ik had heel wat opmerkingen voor Joost in gedachten, maar het reaguursel van De Vrolijke Kaafir© 19-07-06 @ 11:49 maakt elk verder commentaar overbodig. *buigt diep*

Onvoorstelbaar inderdaad dat een COMMUNICATIESPECIALIST als Ravoo maar blijft blaten over zijn eeuwige gelijk, nooit gehoord van het gezegde 'de klant heeft altijd gelijk'???

zum kotzen | 19-07-06 | 11:54

Als misselijke mannetjes sigaretten waren, Joost, dan was jij Belinda

CoJoNes | 19-07-06 | 11:53

Wahahhaa,

Wat een ongelofelijke nul, die Joost Ravoo… ;)
Gewoon lekker door jammeren, en zeiken… ik wil, ik wil… wahahaha…

Extra triest over dat klikken, idd, gewoon meer een NSB-er, mooie vertegenwoordiger van de NS dus.
Super suf, trouwens, dat ie gewoon niet weet waneer die moet ophouden… Lijkt me duidelijk dat er helemaal niemand van plan is, enige wel gemeende excuses te maken… Je maakt er een portje van Ravoo... Zeer zeker geen professioneel gedrag, een mens zou denken dat je toch meer in huis zou hebben, echter blijkt maar weer dat kwaliteit helemaal geen vereiste is om bij de NS in dienst te treden.

szol2001 | 19-07-06 | 11:52

Als misselijke mannetjes campingzenders waren, Joost, dan was jij SBS6.

DiagnosisTyphus | 19-07-06 | 11:52

Waarom staat Ravoo niet in de 'Sneu Award 2006' als keuze trouwens .............
:-(

Sieb | 19-07-06 | 11:50

Tsjongejonge, die Ravoo heeft zijn hoofd wel erg diep in de donkere leegte van zijn achterwerk geplaatst zeg. Het zal er wel lekker ruiken... Ooit van een hekeldicht gehoord, Joost? Of van de term satire? Van Dale omschrijft het als een 'voorstelling van zaken waarin op spottende wijze iets aan de kaak wordt gesteld'. Dat was het. Niks meer en niks minder. Als je daar problemen mee hebt, moet je maar iets nuttigers met je goedbetaalde uren doen dan GS bezoeken en je boos maken om tendentieuze redactionele stukjes en - o jee - nog vreselijker commentaar van anonieme lafbekjes, aka reaguurders. Je bent vergeleken met Joseph Goebbels (los van zijn denkbeelden en nazi-sympathieën nog altijd één van de meest geniale communicatie- en propagandadeskundigen aller tijden), so what? Er zijn hier wel mensen voor erger uitgemaakt. Laat het los. Sta er lekker boven. Waarom toch altijd dat overdreven defensieve gedrag van iemand die beter zou moeten weten? Jij bent voor veel mensen hier (en, naar alle waarschijnlijkheid, ook hierbuiten) de verpersoonlijking van de ronduit arrogante houding van de Nederlandse Spoorwegen ten opzichte van haar klanten. Je doet er verder niks aan om ons op dat gebied op andere gedachten te brengen. Sterker nog, je wakkert het vuur verder aan. Je slaapverwekkende excuus dat je de 'feiten aan je kant hebt staan' en andersdenkenden die 'feiten' verdraaien of weglaten getuigt van onkunde op het gebied waarin jij, gezien je functietitel, specialist zou moeten zijn. Feiten zijn totaal ondergeschikt aan perceptie in communicatie, Joost. Dat moet jij toch weten? Of hebben ze je dat niet geleerd op de communicatiemavo? Geef gewoon eens toe dat die geelgekleurde veewagons van de NS aan verbetering toe zijn. Dat de treinen wat beter op tijd zouden moeten rijden. Dat de stations wat schoner zouden kunnen... Dat soort dingen.

De Vrolijke Kaafir© | 19-07-06 | 11:49

Pritt Stift, R-E-S-P-E-C-T,swá! Ik dacht heel even dat er echt excuses aankwamen.

je therapeut | 19-07-06 | 11:49

(Ik doe ook nog een poging: Als misselijke mannetjes moesten kotsen, Joost, dan braakte jij een heel weblog vol.)

Xixulon Gralgrathor | 19-07-06 | 11:49

Hallo allemaal!

De essentie van het verhaal is dat de NS een dienst levert die slecht is en veel te duur. Ik denk dat dit niet de schuld is van onze vriend Joost, maar van zijn grote baas, denken jullie niet? Bij een normaal bedrijf zou de directie haar conclusies trekken.

Vergelijking tussen onze Joost en Beroemde Oorlogsmisdadigers lijkt mij een beetje overdreven, GSred.

Il Cileno | 19-07-06 | 11:49

@moeje:misschien moet je ook een keer in een stad gaan wonen ipv. in de provincie...;)

slappie | 19-07-06 | 11:47

Pekelharing 19-07-06 @ 11:39
Ik kan me niet voorstellen dat JR hiermee veel meer bereikt dan zichzelf - in welk wereldje dan ook - onsterfelijk voor lul zetten. En ik vermaak me prima met het volgen van deze titanenstrijd. (Eh. Titanen, dat waren toch die gasten die steeds tegen de wind in pissen? Anyway.) Joost doet het zichzelf aan, dus zolang hij zich geroepen voelt de eer van NS tegen het cynisme van GS te verdedigen kunnen wij lachen. Goed? Prima.

Xixulon Gralgrathor | 19-07-06 | 11:46

Please, kunnen we ophouden met deze vent?
Hij is te zielig om aandacht aan te besteden.

Ridge Forrester | 19-07-06 | 11:46

@koerbagh
Jaja, ik keek zelf ooit ook wel eens Zorreau ;-)
-
Het gehele openbaar vervoer is trouwens niet om over naar huis te schrijven momenteel. Vanwege de zomer rijden er minder bussen, rijden ze minder op tijd, en mag je met je jaarkaart nog bijlappen ook.
De busmaatschappij heeft dan weer wel als voordeel dat ze geen bagatelliserende Al-Sahaf hebben om eigen misstanden op weblogs te komen downplayen.

DiagnosisTyphus | 19-07-06 | 11:46

Pas maar op GS-redactie, straks krijgen jullie nog een handtasje vol in het gezicht...

BASinnic | 19-07-06 | 11:45

maar de NS kan er toch helemaal niets aan doen? tis allemaal de schuld van pro-rail, althans met deze kudtsmoes komt elke kaartjesknipper aaanzetten als de trein vertraging heeft... dus je moet als reziziger niet bij de NS zijn, maar bij pro-rail.... vreemd...

ed.. | 19-07-06 | 11:45

mmm. Toch vreemd dat de Telegraaf nu dit aan Geenstijl klikt (dat Joost klikt)... ach, hoewel... de telegraaf neemt het niet zo nauw met klikken toch... de krant van FOUT Nederland! Hoewel: gewoon typisch Nederlands...

DurdenFights | 19-07-06 | 11:45

CoJoNes 19-07-06 @ 11:40
1e klas clowns :-)

.HLD | 19-07-06 | 11:44

hee tyfus joost ik heb een dikke wage op de pad staan dus ik hoef niet met de auschwitz express mee

cobus1 | 19-07-06 | 11:43

Als misselijke mannetjes puzzels waren, Joost, dan was jij een Sudoku.

CoJoNes | 19-07-06 | 11:43

Nog even een oude mop met baard over Hellimond. Tis toch warm.

Wat hoort er in dit rijtje van drie niet thuis?

aids,
huis in Helmond,
sifilus.

Het antwoord is natuurlijk: In huis in Hellimond. Met een beetje geluk en een goede behandeling kom nog wel eens af van aids of sifilus, maar....

lijn5 | 19-07-06 | 11:42

Joehoe Joostepoost?

Ben je d'r? Als je wat meer liefde wil voelen van alle anonieme lafbekjes, doet dan eens die gele treintjes laten rijden. Dat grote ronde ding op elk station is een zgn. "klok", dus als de masjienist ziet dat de groote wijzer (die zonder rondje!) op het getal staat dat op het vertrekbord staat, moet'ie deurtjes dichtdoen en hard tsjoeke tsjoeke tsjoek doen naar het volgende station en dan netjes op tijd stoppen! Snappie?

Zal jij nu weer braaf je best doen Joostje? En soms ff toegeven dat het probleem is dat de NS een kutbedrijf is, en niet dat "de mensen denken dat de NS een kutbedrijf is". Eerst presteren, dan communiceren!

Fuuuutttttt, en weer een trein die te laat vertekt...

TommieOnline | 19-07-06 | 11:41

@Xixulon Gralgrathor 19-07-06 @ 11:39
En de conducteurs zouden clownspakken dragen...

CoJoNes | 19-07-06 | 11:40

owjah Jeaust,
doet ook eens zondagochtend treinen vroeger laten rijen!
sta wel poetverdoerie altijd na het uitgaan minimaal 2 uur te wachten op die kudttrein!

preaust!

moeje? | 19-07-06 | 11:40

Als misselijke mannetjes SOA's waren, Joost, dan was jij een Druiper.

de Botte Bijl | 19-07-06 | 11:40

Tip aan redactie GS: Geen aandacht meer besteden aan Joost. In de communicatiewereld scoort deze sukkel daar alleen maar mee. Communicatielui voelen zich per definitie ondergewaardeerd - ze denken dat ze alles kunnen, maar mogen alleen maar zeggen wat andere besluiten. En dan is al die aandacht voor onze Joost toch mooi. Vindt hij ook wel hoor. Kan ie mooie standpunten innemen en dingen zeggen als: 'Dit gaat te ver', 'Dit kan écht niet'. Enfin, vul de standaardzinnen voor zo'n standaardstropdas maar in.

Meer aandacht is alleen maar goed voor deze standaardstropdas z'n carriere. In de communicatie geldt: opvallen is genoeg - lezen doet toch niemand. Als Joost over een paar jaar € 200.000 verdient zal hij, gevraagd naar GS, zeggen 'Dat hij daar errug mee heeft gezeten'. Lulkoek van de bovenste plan natuurlijk!

Dus, STOP. Laat Joost lekker deaudfallen - totally niet interessant persoon. Cliché lul etc. etc.

* Pekelharing kent ook one-liners: 'commotie is promotie' of 'promotie is commotie', maakt niks uit. Doet het altijd. Ja, Joost. Die mag jij hebben van deze koppiewritert! En wel helegaar graties. *

Pekelharing | 19-07-06 | 11:39

@starf*cker

Het akkefietje met GS zal hem door de NS-directie nog wel vergeven worden, het dispuut met Van Gelder van de Azijncourant zal hem wel eens de kop kunnen gaan kosten. Een PR-man die zich op een dusdanig arrogante & kinderachtige manier opstelt is dodelijk voor je imago als bedrijf.

brutus68 | 19-07-06 | 11:39

da wizard 19-07-06 @ 11:38
Op tijd misschien wel, maar dan zouden ze nergens heen gaan.

Xixulon Gralgrathor | 19-07-06 | 11:39

Wie is Joost Ravoo ook alweer..?

OokVaag | 19-07-06 | 11:38

Als Joost net zo veel tijd zou besteden aan het op tijd laten rijden van treinen als dat hij aan GS besteed, dan reden ze op tijd...

da wizard | 19-07-06 | 11:38

@Bert Graat: zo blijven de VMBO-ers onder ons ook nog een beetje op de hoogte van de geschiedenis ;)

Fumando | 19-07-06 | 11:37

moeje? 19-07-06 @ 11:34
Ik geloof niet in vertraging. Ik ben altijd precies zo laat op mijn bestemming als ik aankom. Als dat steevast 11:30 is, dan is *dat* het tijdstip waarop ik de dag begin.

Xixulon Gralgrathor | 19-07-06 | 11:37

Het naar voren brengen van mensen uit WO-II getuigt van weinig intellectueel vermogen.

Bert Graat | 19-07-06 | 11:36

@wegwerpaansteker: dat kunnen we dan wel zijn, maar wij worden er dan ook niet voor betaald !

Fumando | 19-07-06 | 11:36

Als misselijke mannetjes wapens waren, Joost, dan was jij een Supersoaker.

ViagraFalls | 19-07-06 | 11:36

Xixulon Gralgrathor 19-07-06 @ 11:32

ik zou met eigen vervoer gaan, je hebt anders zeer grote kans dat je met vertraging je feestje misloopt.

moeje? | 19-07-06 | 11:34

@blikjegrolsch: Ik ben zo politiek incorrect als maar kan zijn. Dus aan dat joodse kan het niet liggen ben ik bang. Ik hou ook wel van Sam en Moos grappen. Zelfspot enzo.. Je weet toch?

Mokum Kosher | 19-07-06 | 11:33

koerbagh 19-07-06 @ 11:29
Maar ook het vervoer is gratis!

Xixulon Gralgrathor | 19-07-06 | 11:32

@moeje? 19-07-06 @ 11:28
In dat geval moet het wel naast Zimbabwe liggen :)

Xyphor | 19-07-06 | 11:31

tsssss, hij had gewoon de sterkste moeten zijn. En zijn schouders moeten ophalen. (het was best een gratuite vergelijking namelijk) Heel dom, zeker voor een communicatie professional. Want nu weet hij een ding zeker...
Joost Ravoo zal geassocieerd worden met Goebbels.

superjan | 19-07-06 | 11:31

Geef deze gast eens ongelijk. Face it, wij zijn anonieme lafbekjes.

Rest In Privacy | 19-07-06 | 11:30

@Xixulon Gralgrathor 19-07-06 @ 11:26:
Dat wordt een mooi feestje. Een bodempje pils en een dun plakje van een Aldi-knakworst voor alle 30.000 stijlloze reaguurders. Wat een feest!

koerbagh | 19-07-06 | 11:29

@Jan Passant
Hellmond is de standaard keuze als je niets kan kiezen..

moeje? | 19-07-06 | 11:28

Waar komt trouwens de vergelijking "Goebbels" "treinen op tijd rijden" ----> Jodentransport vandaan? je moet wel een zieke geest hebben om dat er meteen achter te zoeken.

blikjegrolsch | 19-07-06 | 11:28

Wat Joost maar niet wil begrijpen, is dat het bij communicatie helemaal niet om de boodschap gaat, het gaat om de perceptie van de klant. Zolang de NS haar klanten als noodzakelijk kwaad, lastig, onwetend en laf ziet en dit keer op keer bij monde van de voorlichter wordt bevestigd, zal er weinig veranderen aan de perceptie. Ik schat dat 80% van nederland de NS een excuustruzerige, spinnende en arrogante onderneming vindt. Daar ligt je probleem Joost, niet hier op GS.

CoJoNes | 19-07-06 | 11:27

Hij doet het niet expres. Jullie moeten die arme jongen niet zo pesten. Laat NS zijn volgende maandsalaris spenderen aan een graties feestje voor iedereen en daarmee de zaak afgedaan zijn.

Xixulon Gralgrathor | 19-07-06 | 11:26

Starf*cker 19-07-06 @ 11:19
Wat zeg je toch zinnige dingen de laatste tijd, geheel tegen je natuur in.

Der Icebear | 19-07-06 | 11:23

Heh ja, laten we gaan huilen als er grappen met nazi's worden gemaakt. Dat kan eeeeeeeeeeecht niet! Vreemd hoe mensen die nooit politiek correct willen zijn ineens politiek correct kunnen zijn. Joden zeker?

blikjegrolsch | 19-07-06 | 11:23

heheh SF. Benieuwd of ie weer een reactie geeft. Zo houden jullie je beroepsgroep wel in stand.

G-unite | 19-07-06 | 11:22

@ d'n Turfsteker EN! hij heeft zijn excuses aangeboden niet voor de treinen die niet rijden of te laat zijn maar... het gaat om het gebaar.

laffer | 19-07-06 | 11:22

Nieuw onderwerp alsjeblieft? En ravoo is een held dat hij er nog tegenin durft te gaan

Lacopo | 19-07-06 | 11:22

Joost staat niet bij de stijlloze poll "De Sneu Award 2006 gaat naar..." anders kon ik die wellicht ook eens invullen

Jan Passant | 19-07-06 | 11:21

Dit getuigt niet van een verstandige PR Ravoo; Een soort persoonlijk vete over het net uitvechten met je conducteurpetje op.

Als je een beetje commerciëler had kunnen denken dan de gemiddelde NS conducteur dan had je dit soort onnodige discussies wel uit de weg gegaan.
Getuigt niet van enige professionaliteit, maar ja bij de NS is dat dan ook lastig te vinden. In dat opzicht is Ravoo een eigenlijk een uitstekend boegbeeld voor de NS.

Wat nog rest is de bevestiging dat Ravoo lid is van de ECI en grijze sokken draagt.

Meneer | 19-07-06 | 11:20

Beste Joost,

Ik was eigenlijk van plan de rest van de dag schouderophalend door te brengen over het gebrek aan wijsheid en senioriteit van de communicatie-chef. Nee, ik vind niet dat GS nazi-gedachtengoed verspreid. Ja, ik vind en vond wel de vergelijking van jou met Goebbels over het randje. Ik ben sowiezo niet zo voor die '40-45' vergelijkingen want voordat we het weten komen we ook weer bij de stipte dienstregeling uit die tijd bij jouw werkgever. Dat moeten we niet doen. Maar nu weer Geen Stijl als verspreider kwalificeren van Nazi-gedachtengoed is gemakkelijk, misselijk en misplaatst. Zeker als je de discussies volgt die van links naar rechts uitwaaieren en die door de redactie goed worden gemonitord en gefilterd. Bij de NS worden kritici dus op deze manier de mond gesnoerd. Harry van Gelder is onzorgvuldig. Geen Stijl een verspreider van het nazi-gedachtengoed. Alles wat niet meeloopt in de maat van jullie 'spinstrategy' wordt kaltgestellt. Dan word 'de baas'gebeld om te klikken en te klagen. Het enige wat je ermee bereikt is dat de discussie op GS weer opgelaaid is. Ik kan me niet voorstellen dat de NSleiding blij is met zo'n spiritus spuitende communicatie-chef die als een pyromaan voortdurend opnieuw de fik steekt in ieder vuurtje. Sterkte!
PS: Mijn baas heeft niet het idee dat ik door het leveren van een enkele vriendendienst aan GS ook een verspreider van Nazi-gedachtengoed ben geworden.Starf*cker | 19-07-06 | 11:19

@d'n Turfsteker 19-07-06 @ 11:14:
Helmond... 7.00 beginnen met werken... trein....
Dat zou toch genoeg voor een zelfmoordpoging moeten zijn.
Hulde dat je nog zin hebt om te leven.

koerbagh | 19-07-06 | 11:19

ah kom op jongens hou toch eens op met dit geleuter. Laat die NS voor wat het is (niks dus). Ga wat zinnigs ende constuctief doen.

poursuivant | 19-07-06 | 11:18

ow sorry ik had het stukje niet afgelezen, ik zag NS en dacht nu is mijn kans... Sorry Joost Goebels-Ravoo, ik bedoelde Joost Mussert-Ravoo

d'n Turfsteker | 19-07-06 | 11:17

gelukkig is joost wel voor wat meer *kuch* retro-dingetjes op de trein. bwahahahahahah, retro is zó 2004

Faust | 19-07-06 | 11:15

Mordechai 19-07-06 @ 11:11
Maar wel slechte satire. Het is niet zozeer idioot dat Joost het smakeloos vindt, als wel dat Joost hier tijd voor heeft en zijn eigen persoon op de voorgrond plaatst.

Der Icebear | 19-07-06 | 11:15

@BiertjeErbij? 19-07-06 @ 11:10:
Het is ook gewoon een mooi woord. Vooral voor Scrabble. met Z en W op 2x of 3x letterwaarde, dan wel het geheel op 3x woordwaarde.
(Ja, bij ons thuis mogen aardrijkskundige namen ook bij Scrabble.)

koerbagh | 19-07-06 | 11:14

Beste Kut Joost Ravoo,

Gisteren om 06:00 liep ik naar het station in Helmond-Brouwhuis, alwaar ik mij nestelde op de vieze gore muur waarop je moet zitten en begon het krantje te lezen. Toen om 06:15 werd omgeroepen dat de trein van 06:14 niet reed en er niet bij werd verteld wat we er nu aan gaan doen heb ik boos de communicatiezuil de(per ongeluk) SOS knop ingedrukt. Toen ik na 2 minuten iemand eraan kreeg heb ik mij verontschuldigd dat ik inmiddels al compleet achterlijk geschopt was door mijn belagers, mochten die er zijn geweest.) Hierna heb ik de juiste knop ingedrukt en na nog meer minuten wachten vertelde die meneer mij dat ik moest wachten tot de volgende trein en wel die van 06:44. IK MOET GODVERDOMME OM 07:00 OP MIJN WERK ZIJN SUKKEL, maar een bus of taxi moest ik toch echt zelf betalen. zei die meneer, ik heb hem bedankt en gezegd dat het maar goed is dat hij daar zit. Ik heb een conducteur een keer tranen zien krijgen omdat ik zelf al 3 uur op een KUT trein zat te wachten. En er werd niks geregeld en toen heb ik toch maar een taxi genomen. Omdat hij me na wat dreigen toch een taxibon had uitgeschreven. Hierna heb ik met veel lol met andere passagiers gelaten gewacht op de trein van 06:44 en kwam ik rond 07:45 op mijn werk aan, waar ik normaal gesproken om 07:00 netjes binnen kom lopen. (wachten verbroedert overigens wel, je krijgt namelijk spontaan tegelijkertijd allemaal haatneigingen tegen de NS.) en het mooie is dit soort uitval wordt niet meegenomen in de peilingen WANT een trein die niet rijdt kan ook niet op tijd komen!(MY ASS) Daarnaast doet de NS toch wat het zelf wil omdat iedereen in Den Haag ligt te slapen en alles toch duurder wordt ongeacht afspraken en dus Geachte Heer Joost Goebels-Ravoo, ongezien de t*r$ngtyf@s voor jou met je k#ttrein en k#tcommentaar. Ik ben blij dat mijn auto gemaakt is. Kan ik eindelijk weer fatsoenlijk op mijn werk komen! Ik dank u allen! ik ben het weer kwijt want een klacht indienen bij dat zielige hoopje peop heeft geen zin die verdwijnt gewoon de prullenbak in, evenals mijn boete trouwens van 4 jaar terug hahahaha... heren en dames... goedemiddag

d'n Turfsteker | 19-07-06 | 11:14

Joost heeft last een katteruggetje a.g.v. de hitte / mocht van de week niet op zijn meisje klimmen / heeft gewoon veel te lange tenen / voelt zich aangesproken op het foute verleden van zijn familie EN van zijn werkgevert. Dankbaar materiaal dus die huilebalk: menig conducteur krijgt veel meer voor zijn/haar kiezen zonder te huilen, misschien moet hij dus eens intern op cursus ?

Fumando | 19-07-06 | 11:14

Zou Joost Ravoo weleens 's nachts wakker worden, badend in het zweet, en dan dan denken: "Had ik maar nooit gereageerd op die anonieme lafbekjes van GS?". Denk het wel. Uit betrouwbare bron weet ik dat een gedeelte van de NS directie deze hele discussie met argusogen volgt en dat er een aantal mensen 'not amused' zijn daar. Soms is het belangrijker te weten wanneer je je verlies nog kunt dragen, dan winst te willen nemen.

CoJoNes | 19-07-06 | 11:14

"ging de discussie soms wat te hard in. Dat was fout, onnodig confronterend en dat spijt mij."

Ik meen me voornamelijk te herinneren dat Joost consequent tot net boven de enkels werd gecremeerd, iedere keer dat ie een discussie aan probeerde te gaan, en dat spijt mij absoluut niet.

Kop op Joost, pak je spiegelei en fluit en ga je best doen met lachend de concurrentie aan te kunnen met iedere andere vorm van vervoer, nu even naar buiten kijkend zal er wel weer ergens een katteruggetje of twee zijn...

KaiserSoza | 19-07-06 | 11:13

@ .HLD 19-07-06 @ 11:03
Satire dude, louter satire!

Mordechai | 19-07-06 | 11:11

Als ik een eigen bedrijf heb ga ik ook fulltime webloggerts aannemen, en die vervolgens ruzie laten zoeken met geenstijl. Recept voor succes!

Xixulon Gralgrathor | 19-07-06 | 11:10

Kewl. Hebben we een nieuwe Trudy Prins?
Of gaat hij... ik durf het bijna niet te hopen..
voor een Domme Debby award?

G-unite | 19-07-06 | 11:10

Mooi dat een weblog dat gelieerd is aan de krant die collaboreerde met de bezetter in WO II, een dergelijk verwijt maakt aan de persvoorlichter van de NS. Als misselijke weblogs regio's waren, dan was GS Kreis Nord-Holland.

kezie | 19-07-06 | 11:10

het verbaast mij dat de GSredactie nog steeds de tijd vind om nieuwe stukkies te plempen. Het lijkt mij dat jullie het maar druk hebben met excuusbriefjes schrijven, telefoontjes behandelen van gekwetste medelanders, leeuwarden mailen en meer van dat fraais. Petje af hoor GS, dat de NS er een voorbeeld aan mag nemen.

Juan Zaque | 19-07-06 | 11:10

OK, kunnen we nu weer over naar de orde van de dag? Op de man spelen doen alleen slechte voetballers en bondscoaches. Toch?

Kabouter Pimpelmee | 19-07-06 | 11:09

Nou jullie moeten die arme Joost Galbak wel hebben zeg... wat kan deze man eraan doen dat hij de grootste miskleun is die ooit door een vrouw horizontaal op de wereld is gekwakt?? Welnu Joost ik vind je een toffe peer.. zo eentje die je gelijk in de composteerbak zou mieteren... Arme joost...

Lachende Scheerkwast | 19-07-06 | 11:09

Mijn eigen vrouw weet mijn ware identiteit nog niet, zal ik het hem zeker gaan vertellen. ;-))

nostraflamoes | 19-07-06 | 11:06

bovendien is dit nodeloos kwetsend voor de nakomelingen van mussert.

vonkelwijn | 19-07-06 | 11:05

Als Joost de Mussert is, zijn jullie dan de joden, en de Telegraaf de nazi's?

John McClane | 19-07-06 | 11:04

ROFLMAO!! Ik wilde al bijna gaan tikken dat de GS redactie wel erg in mijn aanzien ging dalen indien jullie inderdaad zo publiekelijk op GS excuus gingen maken voor de 'Goebbels' opmerking, maar met de afsluitende zinnen van dit artikel/column/sneer maken jullie mijn dag weer goed.

ENfin, ik ben ff de koffie van me TFT afvegen...

DanteG | 19-07-06 | 11:04

Er is een oplossing voor vertragingen en irritante wijsneusjes als Joost, die denken dat het om hun draait. Het spoor asfalteren.

Der Icebear | 19-07-06 | 11:04

wat zit die gast nou te zeiken man? hij gedraagt zich alsof hij ook een weblog bestuurt, ipv verantwoordelijk te zijn voor iedereens openbaar vervoer. vooral zijn taalgebruik en mailruzies vind ik niet heel professioneel overkomen.

vonkelwijn | 19-07-06 | 11:03

JR, de echte JR rijdt wel op tijd!

RobertJ | 19-07-06 | 11:03

@Mordechai 19-07-06 @ 10:52
En de krant van wakker Nederland niet?
Was verdomme zelf een spreekbuis van heer Goebels...
:-)

.HLD | 19-07-06 | 11:03

Vind ik een belediging voor Anton Mussert, alles liep gesmeerd, treinen reden op tijd.

bad to the bone | 19-07-06 | 11:03

Gisteren weer zo'n schattige actie van de NS, bij iedere overweg stoppen, toeteren en weer doorrijden. Dan kom je er pas achter hoeveel overwegen er tussen twee nietszeggende steden ligt. Het lag uiteraard aan de warmte. Ik ben blij dat mijn kudtbaas mijn kudtmaandkaart betaalt anders mocht de NS van mij lekker deaudgaan.

watkijkikoptv | 19-07-06 | 11:03

@Pritt of Joris of iemand van GSred.
Heeft de televaag echt het vermanende vingertje opgeheven of hebben jullie de aanmoedigingsprijs gekregen??

Gl**fkl**t*r | 19-07-06 | 11:03

Toch wel opmerkelijk dat juist deze site, eigendom van De Telegraaf, zo strooit met '40-'45 vergelijkingen. Of zijn we vergeten aan welke kant die krant in de oorlog stond?
-Edit: gelukkig dan maar dat De Telegraaf geen eigendom is.-

Bad Pritt | 19-07-06 | 11:02

Met de auto blijft goedkoper, rijdt op tijd, zet me af voor de deur, geen andere passagiers, mag ik roken, is niet tiefus warm en komt op 1001 meer plekken dan t Nazi Spoor

de Botte Bijl | 19-07-06 | 11:02

Met het noemen van Joost Ravoo en Goebbels dan wel Mussert in één en dezelfde zin, bagatalliseert GS de verschrikkingen van WOII (een vergelijking werkt namelijk altijd 2 kanten op hè). Dan te bedenken dat GS moord en brand schreeuwt als een of ander baardaapje in Iran de holocaust ontkent. Beetje raar niet? Maar goed, zelfkritiek is ook nooit het sterkste punt van dit medium geweest.

Je kan het Joost ook niet kwalijk nemen. Hij werkt voor een bedrijf dat door de politiek op een dwaalspoor is gezet. Arme man.

wattan!! | 19-07-06 | 11:02

laat de NS eens fatsoenlijke betaalbare tarieven rekenen voor hun treinen, op deze manier dwingen ze mensen om in de auto te stappen, en zijn ze dus uiteindelijk mede schuldig aan het broeikaseffect en belangrijker: het opraken van de benzine cq aardolie.
En laat de NS eens góede apparaten neerzetten waar je je kaartje kunt kopen: ik heb het vereiste bankpasje, maar hij DOET HET NIET!!! En de menselijke kassa kost me 0,50 Euro.... Dit is niet gewoon RECHTS, dit is EXTREEM RECHTS!!!

Onderbuik | 19-07-06 | 11:01

Heeft die Ravoo soms niks beters te doen dan zich druk te maken over GS en hun anonieme lafbekjes-aanhang?? De arme jongen schijnt het zich nogal aan te trekken.. Maar het lijkt mij dat Ravoo niet op de loonlijst van de NS staat om zich bezig te houden met dissen & klikken met een weblog, maar om de pr van de NS te verzorgen. Me dunkt dat er op dat gebied nogal wat te doen valt, maar dat kan aan mij liggen. Ik moet Joostje wel nageven, de term "anoniem lafbekje" is geweldig....

brutus68 | 19-07-06 | 11:01

Joost, ga eens deaud en houd je bezig met die kudttreinen optijd laten rijden.

Tom1337 | 19-07-06 | 11:00

@The Alcalde
Het is wijselijk hier niet (lees: NIET) te vermelden Kees Driehuis te zijn.

DiagnosisTyphus | 19-07-06 | 11:00

Zeau Joost maakt ons ook excuses en noemt ons niet langer anonieme lafbekjes! Ondertussen blijf ik lekker auto rijden ookal is de trein gratis!

laffer | 19-07-06 | 10:59

en kan Joost z'n reactie achterwege blijven

collapse | 19-07-06 | 10:58

NS --> NSB?

Jaaha

DeChinees | 19-07-06 | 10:58

Zal je zeggen dat ik vind dat JR groot gelijk heeft. Sinds wanneer kan de GS redactie als enige in Nederland elke vergelijking met nazis veroorloven? Ook voor GS zijn er grenzen aan het met den kettingzaag bewerken (ik mis het oude logo) van menschen.. *smult.. en neemt nog kop koffie*
-Edit: als enige in Nederland? En er valt weinig voor te veroorloven.-

empe04 | 19-07-06 | 10:58

Gelukkig is deze vergelijking wel ergens op gebaseerd

collapse | 19-07-06 | 10:57

Joost, hou nu eens op met dit gezeur en laat verdomme die treinen eens op tijd rijden! DAAR gaat het om!!

Je kunt communiceren wat je wil, maar als je mij wel een veel te duur treinkaartje laat betalen om vervolgens met de bus een uur om te moeten rijden, dan hou je dit soort shit!

Jace | 19-07-06 | 10:57

@The Alcalde 19-07-06 @ 10:55:
Zorro neemt je anders wel elke dag te grazen.

koerbagh | 19-07-06 | 10:56

@The Alcalde 19-07-06 @ 10:55: Kan het dan toch zijn dat je Piet Paulusma bent?

Burgemeester Kiesman | 19-07-06 | 10:56

Ik zou trots zijn als ik door geenstijl.nl Goebbels werd genoemd. Dat presteren er namelijk niet veel.

Eagle_Eye | 19-07-06 | 10:56

China is het ergste land dat je kon bedenken, Pritt? Daar kunnen we nog wel even een boompje over opzetten. Vooral omdat de treinen in China mooi op tijd rijden. Ik stel voor: Zimbabwe.

koerbagh | 19-07-06 | 10:55

Ik ben geen anonieme lafbek, ik ben iedere dag op TV.

The Alcalde | 19-07-06 | 10:55

Heb die dwaas ook maar ff iets gemaild ;-)

harry de leipe | 19-07-06 | 10:55

Hij schijnt niet te bevatten dat zijn gereaguur enkel meer reacties ontlokt en dat is dan de PR-nazi bij de NS(b)?

de Botte Bijl | 19-07-06 | 10:54

Wat is een Ambroos?

Tonnie Keilbout | 19-07-06 | 10:54

Bad Pritt 19-07-06 @ 10:51
Die uitspraak heeft JR teruggenomen, wat betreft de "achterban" dan.

Gravin v Kippenbouth | 19-07-06 | 10:54

Oké Joost, ik zal je het adres geven waar een kratje van 24 goedmakertjes naartoe kan sturen.

Burgemeester Kiesman | 19-07-06 | 10:53

Hahahahahaha wat een figuur ! Hij heeft vast een paard en tilt zichzelf erover heen en valt..........

Stijlvol stijlloos | 19-07-06 | 10:53

Massaal de NS boycotten. Die lui waren ook al vaut in de WOII!

Mordechai | 19-07-06 | 10:52

Als misselijke mannetjes dorpen waren, Joost, dan was jij Helmond!

MacManiac | 19-07-06 | 10:52

" Hij noemde GeenStijl en achterban 'anonieme lafbekjes'... "

En als we nou eens even heel eerlijk zijn en kritisch in de spiegel kijken?

Bad Pritt | 19-07-06 | 10:51

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken
Online Casino | Online Casino | Paynplay Casinos | Online casino expert | Online Casino
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com