Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Leefde André Hazes nog maar...

Tegel hebben? Bel GeenStijl Merchandise!We worden genoemd! De Nieuwe Reporter, het "onafhankelijke platform" voor debat over de toekomst van de journalistiek, heeft een stukje van de heer Henk Blanken (voormalig chef internet bij de AzijnBode, thans onderknuppel bij een Boerenkrant) over de bloogosfeer van 0031. Waarom bloggers rechts zijn. En dat artikel ronkt als een Amerikaanse bommenwerpert uit WOII. GeenStijl en wepplokkende consorten zijn niet links, niet recht door zee, maar ordinair rechts. Het staat er echt. En bovendien zijn wij niet alleen rechts, maar ook nog eens Fortuynist. Hallo Henk! Ga eens dood. Je komt hier lang genoeg om te weten dat wij niets moeten hebben van die kale pederast uit 010 en zijn volgelingen. Overigens. Voor hen die los willen gaan... Reaguren bij De Gesubsidieerde Reporter heeft niet zoveel zin. De hakbijl der censuur gaat er meteen in. Zoals de heer F. van Nultien vorige week merkte toen hij onder een mierzoet slijmstukje over het salonlinkse NSFW-log Sargasso opmerkte dat ze "de mooiste tieten van het Internet" hebben. Maar u mag het natuurlijk wel proberen. Eens kijken of ze van die 130.000 euro sponsgeld een behoorlijke moderator hebben gekocht.

Reaguursels

Inloggen

Hans Anders 04-07-06 @ 16:47
@ lesje #1
als en dan en als dan en dan en als? dat is noch waarheidsvinding, noch een lesje.
@ Bewijs #1
dat is een oordeel.
@ lesje #2: Dat maakt niet uit. Ja, ok, de NOS is links. Ik hoef jou toch niet persoonlijk te kennen om een mening te vormen? Ligt aan je presentatie hoor.
@ lesje #3: ... laat maar ...

winshots | 05-07-06 | 02:45

Ik ben niet links, ik noem mezelf een zelfstandige denker.
Ik praat voor niemand. Wat jullie er van maken is jullie probleem.
Ik meen het echt dat ik baal van de afstand tussen de mensen die bepalen en die ondervinden, m.a.w. de politici en de-man-in-de-straat. Dat verschil is in mijn ogen zo groot dat het alleen te verklaren is vanuit de machtswellust van de politici (en het daarbij behorende geld).
Ik kom rond van een inkomen van pak-m-beet 35K euro per jaar. Koophuis, auto, niks in de weg. Daar werk ik hard voor. Ik denk dat een haagse bestuurder voldoende heeft aan let's say 75K. Ik denk ook dat het minimum ligt op zo'n 12K per jaar. Dat moet kunnen.
Maximum inkomen in NL zou moeten liggen op ongeveer 4 ton euro per jaar. Wie dat niet leuk vindt die zout maar op, die gaat het toch alleen maar om het geld.

Is dit links? Nee ik ben niet links, ik ben voor ondernemerschap, ik ben voor economie, de JSF heb ik geen mening over, ik ben tegen wadwormenknuffelarij als dat de gaswinning tegenhoudt en tegen de demonstratie op de Dam a.s. zaterdag want dat zijn mensen die denken dat ze het recht hebben om op het geld van een ander te mogen leven.
Zolang het mij niet in de weg zit tolereer ik het.

Is dit rechts? Nee ik ben niet rechts, ik ben voor een menswaardig leven voor iedereen en zie dat er soms dingen niet goed gaan, daar zeg ik dan wat van. Ik weet wel dat ik hard werk en mijn geld verdien en dat den haag dat afpakt om het weg te geven... daar baal ik van ja.
Zolang ik netto uitkom toleerer ik het.

winshots | 05-07-06 | 01:44

Tja, ik ken Verdonk inderdaad niet, en ze was gisteren ook niet op mijn BBC feest. Sterker nog, er zijn mensen die ik wel ken, die toch liegen.

Winshots heeft gewoon een eigen mening omdat hij nadenkt. Ik neem zijn waarheid niet over, ik begrijp alleen zijn afwegingen, omdat hij deze duidelijk uitschrijft. Verder kan ik niet voor hem spreken
Dus in jouw wereld is iedereen die een linkse mening heeft 'linkse poep' praat. Dat is lekker volwassen en verder, bepaal jij of iemand objectief is?, heet dan dan niet subjectief ?......

Om terug te komen de 'waarheidsvinding 1" ken jij alle linkse politici ? Heb je je wel eens verdiept in hun boodschap ?. Ik geef toe er is veel mis in het Linkse kamp, maar er is nog meer mis in het rechtse kamp. Jij verwerpt een mening omdat dit in de wereld gezet zou zijn door linkse journalisten, en vervolgens slik je de rechste dogma's voor zoete koek. Daar mag je ook wel eens met wat kritiek overheengaan.

Ik blaf niet vals, ik reageer zoals jij het mij voorschotelt.
Als jij de discussie met mij aangaat regeer ik daar graag op. Als ik een aai over de bol wil hebben ga ik wel op de Linkse fora babbelen, dus dat ik tegengas krijg heb ik ingecalculeerd. misschien vindt ik dit wel geil.
Maar als jij met frustreerde linksdenkende eikels gaat strooien dan ga ik op dit niveau verder. Dit kan ik heel goed. Maar als iemand echt serieus van gedachten wil wisselen heb ik dit liever.
Sterker nog ik leer ervan. Misschien dat Brouhaha 04-07-06 @ 14:0d weer een spelfoutje vindt. Ik hoop wel dat hij de juiste spellingsregel er tegenover zet.

wcrol | 04-07-06 | 18:35

wcrol 04-07-06 @ 12.21

Voor de goede orde herhaal ik nog even mijn eerder bericht waarin een vraag en een analyse van je eerdere mededelingen is vervat. Beiden raken blijkbaar een gevoelige snaar en dus lees je er maar snel overheen en ga je vals blaffen.

Lesje in waarheidsvinding nr. 1: Als je Verdonk niet persoonlijk kent en je hebt wel een mening over haar, dan heb je die mening uit de derde hand en als die derde hand notoire leugenaars blijken te zijn dan is jouw mening op een leugen gebaseerd, zo simpel is dat.

Bewijs nr. 1: Winshots verteld jouw verhaal, met andere woorden weliswaar, maar toch praat hij linkse poep i.p.v. proberen objectief te blijven, jij neemt zijn mededelingen voor waar aan omdat zij in jouw valse wereldbeeld passen en gebruikt ze zelfs als referentie.

Lesje in waarheidsvinding nr. 2: Jij zwetst vooral het beeld na wat het links journalistiek geteisem op ons beeldscherm tovert of in de krant baggert. Ken jij die politici persoonlijk waar je zo badinerend over schrijft?

Antwoord: nee.

Lesje in waarheidsvinding nr. 3: Ik denk dat je een gefrusteerde linksdenkende eikel met een sociaal probleem bent waar je graag iemand anders dan jezelf de schuld van wil geven het het links journalistiek geteisem bied je deze schuldigen op een presenteerblaadje aan.

Antwoord: zeer waarschijnlijk maar nog niet geheel verloren immers er is nog een vorm van dialoog mogelijk. Een cursus begrijpend lezen en zindelijk debatteren zijn vaak goede starthulpen om een zelfdenkend mens te worden.

Hans Anders | 04-07-06 | 16:47

Goh, je hebt, met het groene boekje op schoot, een spelfout gevonden. tjonge, dan ben je wel een hele piet.
Als je goed kijkt zitten er nog meer in.
Nu nog een argument met inhoud, en dan mag je ook meepraten.

wcrol | 04-07-06 | 15:41

@wcrol
Ik wil niet lullig doen, maar heb je zelf het VMBO afgemaakt? Als dat zo is, dan heeft het je wel moeite gekost, gezien de spelfouten. (Gebeurd is alleen met een D aan het eind als het een voltooid deelwoord is, anders met een t; maar troost je, je bent niet de enige).

Maar vecht vooral door voor een socialistische heilstaat! Lekker alles weggeven aan alle armen op de wereld, en wat er overblijft (en dat is dan niet veel) gelijk verdelen in Nederland. Zo weet je zeker dat alle talenten aan hun stutten trekken en dit land naar de knoppen gaat, en de rest van de wereld van ons geld solide op z'n reet blijft zitten.

Ik weet trouwens ook niet waar jij al die yuppies met drie ton en een leaseauto tegenkomt, want daar zijn er echt niet zoveel van, hoor. Bij drie ton hoort al gauw een auto met 'sjoof'. En dat soort mensen zit zeker niet op GS, want meestal weten ze niet hoe een PC werkt (zie Wim Kok bijv.). Daar hebben ze een kortgerokte, jonge Personal Assistant voor.

Brouhaha | 04-07-06 | 14:04

winshots 04-07-06 @ 02:25

Ik vind de stellingen en je plannen hout snijden. Ik heb het ook gehad met de regenten, de allesweters en de story-tellers en die ineens verdwijnen als de ze de boel in het honderd hebben laten lopen.

Eigelijk heb je gelijk, links en rechts stellingen dekken de lading niet. Maar het probleem is dat mensen die vinden dan links-recht niet meer bestaat vaak rechts zijn. Daarbij vind ik het moeilijk om er met andere over te praten,als we geen termen kunnen gebruiken waar iedereen weet wat ze zijn . want hoe noem je de VVD plannen neo-liberaal ?

Ik schaar mij onder de katogorie links.
Dit doe ik omdat ik vind dat iedereen recht heeft op een minimale levensstandaard. Daar hoort bij dat iedereen ook de plicht heeft om bij te dragen. Dus als iemand een uitkering heeft, vind ik het prima dat deze opgeroepen wordt om werk in zijn wijk te verrichten, maar ik ben tegen dat deze mensen dik onder het minimumloon moeten werken bij een commercieel berdrijf.

Ander voorbeeld. Idioten die een ambulance beletten om slachtoffers te helpen, mogen ze van mij omver rijden. Een bullbar om de ambulance en gas geven. Gaan vanzelf wel aan de kant. Dit is niet echt link, qua gedachten, maar wel nodig. Als ik een onbreker in mijn huis neerknuppel mag ik gaan zitten. Ook zo'n achterlijk regel.

Je schrijft:
" mensen kwamen (ovt ja) die dingen deden die er toe doen...
Die geven om iets anders dan hun eigen bankrekening. Die het erg vinden dat er mensen kapot gaan, nu."
Daar ben ik het nu helemaal mee eens. Ik wil ook graag dat er mensen in de politiek komen die echt werken voor de overheid, en de belangen van het volk respecteren, en niet, zoals nu, truukjes verzinnen om maar aan de macht te blijven. Als we dit konden bereiken, dan waren we al een heel eind. Maar ik geloof niet dat dit haalbaar is.

Ik geloof in een markteconomie, en in het kapitalisme. Maar er zit een groot nadeel aan. Het begint vaak idealistisch, iemand levert een dienst of product dat de wereld beter moet maken. Als het bedrijf groeit, en de eerste idealisten zijn gepensioneerd, komen de centenzuigers onder hun stenen en holen gekropen en willen parasiteren op de inspanningen van ondernemers en onderzoekers. Zie de farmaceutische industrie. Ze doen goed werk. Ze maken medicijnen voor mensen. Maar nu wordt meer uitgegeven aan marketing dan aan onderzoek. want investeren in marketing, en mensen wijsmakne dat ze ziek zijn, en ze er een oplosing voor hebben in een potje levert meer centen op dan het produceren van een geneesmiddel tegen ernsige ziektes.

Die uitzuigers noemen we In populair taalgebruik managers, adviseurs, trainers. Ik bedoel hiermee niet te zeggen dan deze mensen per definitie niest goeds kunnen toevoegen, maar her probleem in dat deze mensen de boel overnemen, en dan gaat het fout.
Ik heb dit zelf meegemaakt. Ik werkte bij een klant en kreeg een nieuwe medewerkster. Zij had alleen de ballen verstand van de materie, dus mocht zij uiteindelijk maar wat excelsheetjes bijhouden. Was ze ook zoet.
In het begin was ze onderdanig, maar dit veranderde snel. IPV de sheets bijhouden ging zij de 'boel runnen'. zij bepaalde binnen een jaar wat wij moesten doen, hoe we het moesten doen, en in hoeveeltijd. Terwijl, toen ze het werk zelf moest doen verzoop ze.
Dit tuig heeft de Nederlanse maatschappij overgenomen. In het bedrijfsleven en in de politiek.

Ik denk dat, wij het volk daar tegenwicht aan moeten bieden. Wil een school winst maken door nog maar 15 uren per week les te geven, dan moet daar een stokje voor gestoken kunnen worden. Is de jaarafrekening van een energiebedrijf een half jaar te laat, dan vervalt de vordering.

De huidige zittende politici hebben hun geloofwaardigheid helemaal verloren. Rita. de leugenaar, Zalm de sjacheraar, Balkenende het sulletje, De LPF woehahahaha. Tja en nu de koningin, huichelt met CDA. Dit is jammer. Ik hoopte dat zij tenminste de wens had om net te doen alsof ze voor het volk was.

Dus daarom kies ik nu voor links. Ik ben het nier helemaal mee eens, maar ik viond alles beter dan het vok wat er nu zit.

Hans Anders 04-07-06 @ 10:49

Grappig dat de stelling hoe domme mensen geen gelijk krijgen altijd persoonlijk worden. Je had beter kunnen zeggen: en jij stinkt uit je bek, of jij bent veel te dik.
Ik zwets niemand na. Ik denk voor me zelf. Moet je ook eens doen. Neem maar een voorbeeld aan winshots.
Daar kun je mee discussieren, omdar hij nadenkt.
Dit wil niet zeggen dat ik 100% met hem eens ben, maar we komen ergens.


wcrol | 04-07-06 | 12:21

wcrol 04-07-06 @ 00:37

Jij zwetst vooral het beeld na wat het links journalistiek geteisem op ons beeldscherm tovert of in de krant baggert. Ken jij die politici persoonlijk waar je zo badinerend over schrijft? Ik denk dat je een gefrusteerde linksdenkende eikel met een sociaal probleem bent waar je graag iemand anders dan jezelf de schuld van wil geven het het links journalistiek geteisem bied je deze schuldigen op een presenteerblaadje aan.

Hans Anders | 04-07-06 | 10:49

Je kent die uitspraak wel: ik wou dat ik van iedereen in NL een cent kreeg, dan zou ik ...

Ondernemers denken al eeuwen in centen, bestuurders denken in status en inkomen, bestuurders zijn geen ondernemers. Het zijn vooral de bestuurders die de bovenlaag zo'n slechte naam geven, vooral als ze zich bedienen uit de staatsruif en helaas, het ongestoort graaien in de staatsruif gaat gewoon door, onder links zelfs sterker, want al die uitgerangeerde politici moeten ergens bestuurder worden en de weg bereiden voor hun kinderen die ook graag bestuurder willen worden, enz.

Nogmaals besturen heeft nagenoeg niets met ondernemen te maken maar vaak ook niet met de verantwoordelijkheden of het afbrandrisico waarop zij zich beroepen, immers zij doen gewoon plaatsje wissellen met een andere mislukte bestuurder.

Hans Anders | 04-07-06 | 10:42

Valt over te lullen, winschot, helemaal niet van die beroerde plannen....

bubka | 04-07-06 | 08:13

hmmm geen reactie....
gelukkig lees ik mezelf wel na
het kan niet uit zo, ik zet de hypotheek-aftrek op 4 ton euro
en 10 jaar is ook ok
dan klopt het wel

winshots | 04-07-06 | 02:41

Oh ja, en de BTW gaat naar 9 en 14, en de BPM wordt gehalveerd...
Gasprijs los van olieprijs
hypotheekbedrag boven 5 ton niet aftrekbaar
over 20 jaar zien we wel weer

winshots | 04-07-06 | 02:25

wcrol

Jij hanteert een andere definitie van profiteren dan ik, dat moge duidelijk zijn. Ik woon in een economisch weinig aantrekkelijke regio en ieder graantje wordt hier meegepikt, maar wel door te werken, niet door het handje op te houden.

Dat links door de mand gevallen is ben ik helemaal met je eens. Het is allemaal links lullen, rechts vullen. Ik zou hun belasting-aangiftes wel eens willen zien... daar ligt een schot voor open doel voor een ambitieuze coming-up hoernalist zeg!

"De politiek is een platform voor machtsgeile mensen die alleen maar wat te zeggen willen hebben." Helemaal mee eens. Maar ja, als je niet machtsgeil bent win je ook niet. Dooddoener dus.

Ik las hier eerder iets: links of rechts is zooooo 70's... ben ik het wel mee eens. Tegenwoordig durf ik meer te vinden over vanalles en ik zeg dat ook. Ik lijk wel rechts hier maar ik heb ook linkse idealen, old style speaking.

Ik wou dat die ouwe regenten nou eens opzoutten uit dat de haag en dat daar nou eens mensen kwamen (ovt ja) die dingen deden die er toe doen...
Die geven om iets anders dan hun eigen bankrekening. Die het erg vinden dat er mensen kapot gaan, nu.

Helaas heb ik ook moeten leren dat idealen wel fijn zijn maar de rekening niet betalen. Ik heb er een hard hoofd in. Nederland is allang geen fijn land meer. Links, rechts, recht door zee, het maakt niet uit, je wordt toch wel genaaid.

Maar het is wel mijn Nederland. Ik ben hier blijf hier en zal er altijd wat van vinden en ja, ik heb blond haar en blauwe ogen maar dat mag je niet tegen mij gebruiken want dat is de schuld van de genen van mijn ouders.

Ik ben het met je eens dat dit een rijkeluis-paradijs wordt. Ik ben voor een drie-tarieven belastingschaal van 15-30-50, is dat rechts? Dat nivelleert niet, maar maakt kansen aan de onderkant (rotwoord).

Het is tijd voor nieuwe politiek. We hebben hier volgens mij al een 300 jaar ofzo dezelfde regering? Ik word echt helemaal scheitziek van al die ouwe kerel-koppen in het nieuws die blablabla-en, die regenten met de hand op de knip. Wake UP zeg, het is 2006 hoor, verzin eens wat nieuws, durf, bedenk, verzin!

Bos kan het niet, dat is ook een Rozsemullertje zakkenvullertje. Ik wil een vent met ballen of een wijf met tieten. Ik zie ze niet daaro achter de haag.
Wie staat op? Wie wil neergeschoten worden?

winshots | 04-07-06 | 01:56

Da's makkelijk. Premie ontvangen en wegtrekken. Maar de mensen hebben er van geprofiteerd.
Dit kun je ook zeggen van uitkeringstrekkers. De bakker en de slager hebben wel jaren lang geprofiteerd van hun dubbele uitkering, en laten we Centerparcs niet vergeten.
Dit is lariekoek.

Over links, tja, wat moet ik zeggen. Veel mensen gebruiken links al een zeikkanaal om hun afgunst te uitten, en andere gebruiken het om populair te zijn tegen de meute, om stiekum rechts te graaien.
Rozemuller, Kok, van Dam. Spijkerman zijn allemaal door de mand gevallen.
Helaas.
Ik geloof ook niet dat echt links in de politiek terug te vinden is. Linkse, sociale mensen werken in ziekenhuisen als verpleegster en als schooljuf of schoolmeester of bij voedselbanken.
De politiek is een platform voor machtgeile mensen die alleen maar wat te zeggen willen hebben. De een gebruikt daar NV's voor en de ander zielige brieven van mensen die honger hebben.
Ik hoop dat de SP anders is, maar ik vrees het ergste.
Toch denk ik dat links nu de kans moet krijgen om zich te kunnen bewijzen.
We hebben al te lang naar rechts moeten luisteren.

wcrol | 04-07-06 | 01:18

wcrol
"als een bedrijf zich vestigd op in een economisch moelijke omgeving en daar miljoenen voor krijgt door de EU, regering en provincie, en dan na anderhalf jaar toch weer vertrekt" dan hebben de mensen in die moeilijke regio daar anderhalf jaar lang van meegeprofiteert
Over het rita-effect wil ik het niet eens hebben, dat verziekt mijn biljart-avondjes, weet ik nou al.
Wat mij opvalt is dat je niet reageert over mijn meningen over Link...

winshots | 04-07-06 | 00:55

winshots 04-07-06 @ 00:07

De middengroep is de gebeten hond zowel onder links als rechts, daar heb je gelijk in. Dit is een vaste wet. Want daar valt nog wat te halen. Alleen ben ik het niet met je eens dat Recht het uitgeeft aan de economie. Rechts geeft het uit aan presige rommel. JSF, betuwelijn, e.d. Als een uitkeringstrekken de boel oplicht dan zitten ze bovenop hem, en terecht.
Maar als een bedrijf zich vestigd op in een economisch moelijke omgeving en daar miljoenen voor krijgt door de EU, regering en provincie, en dan na anderhalf jaar toch weer vertrekt kraait er geen haan naar. Dan moeten ze er ook bovenop zitten.

Wat mij zo tegezit aan rechts, en in het bijzonder aan Verdonk is de kleinzieligheid. Bij de uitzetprocedure, toen ze weer een keer de mist inging
verklaarde ze dat er een kruisje fout stond en het eigelijk geen naam mag hebben.
Dit moet jij eens tegen de belastingsdienst vertellen al je op de belastingforumier (het kruisje van eigenvermogen) fout aanklikt of je er dan ook zo makkelijk vanaf komt. komnou, het was maar een kruisje....

wcrol | 04-07-06 | 00:48

Bubka,

Ik heb het inderdaad gezien, en me de ballen uit de broek geschaamd. Daar zaten de snelle jongens en vonden een liegende trula het einde.
Ik hoopte dat de rijkere deel van Nederland, dat collectief toch veel macht in handen heeft, met veel meer kritiek en inzicht hun leiders kiezen. Het zijn tenslotte werkgevers, en behoren de ruggegraat van de Nederlandse economie te zijn. Deze mensen moeten toch ook door hebben dat je een maatschappij niet alleen kunt bouwen met uitbuiten en mensen voor het karretje spannen.

@ hans anders,

Daar komt weer het lulverhaal van de socialistische heilstaten. Iedere GS heeft dit op zijn eikel getatoeerd. Als ze niets weten te zeggen dan komt het altijd reddende vangnet van de socialistische staten.
Deze socialistische staten waren totaal niet socialistisch. Het was een ordinaire machtspolitiek. Alleen waren de bedrijven, managers en CEO's niet degene die aan de touwtjes trokken, maar de partijleden, die natuurlijk niet te beroerd waren om een rijke onderneming wat privileges te gunnen.
Deze patrijleden verkochten de corrupte zooi als zijnde socialistisch aan het voetvolk, dan zich dan weeer uit de naad moesten gaan werken voor hun welzijn. Wat moesten ze anders zeggen, dat de iedereen naaide die in de buurt kwam? . Die staten die opnoemde hadden het socialsme alleen in de mond tijdens een televisie optreden en tijdens het jaarlijkse praatje, of als er buitenlands bezoek kwam. Daarna graaiden ze alles bijelkaar wat er maar te krijgen was.

Een land waar een arbeider een idee opdoet, en daar rijk van kan worden is prima. Er zullen weinig mensen lopen te zeuren dat die van Heineken zo rijk zijn, of de mol, of andere mensen die door hard werken, risico, kennis, geluk een pracht zaak hebben opgebouwd. Waar het probleem ligt zijn directeuren van Hartstichtingen die een graai in de pot doen, die door giften gekregen is. Of directeuren van energiebedrijven die 7 ton opstrijken voor een organisatie die nog geen fatsoenlijke rekening kan versturen. en wat dacht je van de topmanagers, die zich ondernemer wanen, maar niet het risico gelopen hebben, maar wel zulke beloning opstrijken.

Een kapitalistische staat, met een goede overheidscontrole is de beste vorm. Laat mensen die goed zijn exeleren. Laat ze ook maar verdienen. Maar ga geen scheppen geld uitgeven aan mangers en adviesburo's die alleen maar hun arm ver in de darm van hun directeur hebben zitten.

Het huidig rechts gespuis werkt alleen maar voor eigenbelang. Doe je ogen eens open. bouwschandalen, Ahold boekfraude, Woningcorporaties die van ons geld bungalows bouwen in tjechie ipv huizen in Nederland. Een kabinet dat weigert af te treden en het gemummificeerd lijk van de LPF weer reanimeert.
dit zijn toch mensen die we moeten doorspoelen.
Dat Bos, Marijnissen en Femke ook niet iedeaal zijn geloof ik ook, maar ik heb meer vertrouwen in hun dan in wat er nu zit. Laat links het maar een proberen.
En in godsnaam kom niet aan met het lulverhaal dat we nu nog de schulden van den Uyl zijn af aan het betalen. De volgende kabinetten hebben veel meer uitgegeven.

finale_plank 03-07-06 @ 20:1

Jou overtuigen ? lamenielachen. Jij bent zo ver afgedreven dat je niet bent te overtuigen. Als ik je bijdrage lees dan heb je niet veel van de plannen begrepen. Ik kan een koe ook niet leren balken. why try ?

wcrol | 04-07-06 | 00:37

Ja ok Bubka, je hebt gelijk, ik haalde de namen ff door elkaar.
Oh ja, moeten ze nog steeds salaris inleveren in tomatenland?

winshots | 04-07-06 | 00:25

@winschots, Jan huurt, niet in Driebergen maar in Oss, verdient nl niet veel meer dan modaal, is een van de weinigen die ook leeft naar z'n eigen boodschap

bubka | 04-07-06 | 00:19

Oh neee, oprechte excuses aan Marijnissen, dat huis in Driebergen is van die hoe heet-ie ook alweer, Paul Rosemuller... sorry Jan, volgens mij heb jij een gewoon grachtenpandje in Amsterdam toch?
Nou ja, whatever, het blijven salon-socialisten... gelukkig maar.

winshots | 04-07-06 | 00:17

wcrol 03-07-06 @ 19:48
tsja... en jij en ik maar werken voor een modaal salaris en er niet op vooruit gaan... gek he?
Een rechts kabinet pikt ons geld in omdat ze weten dat modaal de grootste groep is en daar dus het meest valt te vangen.
Een links kabinet pikt ons geld in omdat ze weten dat modaal de grootste groep is en daar dus het meest valt te vangen.
Zo simpel is het.

Rechts geeft het uit aan de economie, dus de mensen die rijk willen worden of dat al zijn, want dan wordt er ook weer meer uitgegeven. Handel.
Links geeft het uit aan iedereen, want dan zijn we allemaal gelijk, dan hebben we allemaal te weinig, behalve de top-bonzen want die maken nu juist de dienst uit en dat heeft links gewoon niet door. Al verdenk ik een Bos en consorten er wel eens van dat ze het stiekum ook een beetje voor zichzelf doen (naar het Grote Voorbeeld Kok).
Wat moet die Marijnissen trouwens in dat huis van 4,5 ton euro in Driebergen?

winshots | 04-07-06 | 00:07

@wcrol, Uiteraard heb je helemaal gelijk, Pimmetje kwam ook aan z'kn stemmen doordat die tokkies zeker wisten dat hij hen wel zou verheffen.
Dat soort typetjes lopen er hier ook bij bosjes rond, nu gaan ze weer rita stemmen, o, wat zal die thuis af en toe schik hebben. Nee, de achterban waar dat soort politici voor staan hoeft zich inderdaad geen zorgen te maken over pensioengaten, kapotte ruggen en te lage salarissen. En zolang die tokkies hier maar voor de zeteltjes zorgen zal dat wel zo blijven. By the way. rita gezien op die bouwbeurs? kijk, dat was nou haar natuurlijke achterban, net uit de bouwfraude gerold en zo hun fuhrer toejuichen in foute pakken en nog foutere rolexjes...

bubka | 03-07-06 | 23:43

wcrol 03-07-06 @ 19:48

Ik heb zeker de verkeerde bril op maar misschien kan je mij op weg helpen:

In welk land was ook al weer het echte sociale paradijs gevestigd? Volgens mij in de landen waar het de arbeider toegestaan werd zijn goede ideen in welvaart om te zetten.

Welk land had ook al weer het laagste aantal echte armen? Volgens mij in de landen waar het de arbeider toegestaan werd zijn goede ideen in welvaart om te zetten.

Onder welk regime werd de grootste terreur tegen de eigen bevolking gepleegd? Volgens mij in de landen waar 5e colonne werkers als Wouter Bos, Femke Halsema en Jan Marijnissen NL tot willen laten verworden.

Wat is jouw verstandige mening?

Hans Anders | 03-07-06 | 23:18

quote "Ze zijn open, dwars, tegendraads, rellerig, obstinaat en vaak nogal leuk." Typisch oude-media-nieuwe-economie-establishment-links he. Je mag het niet leuk vinden. Want dan ben je euak-zeau-als-hunnie-regts. "nogal leuk" pff. Wat een heaumeau.

LibertasSimplex | 03-07-06 | 23:07

Erg hoor Hazes en Elsevier erbij halen.

bad to the bone | 03-07-06 | 23:03

Misschien past Geenstijl wel in een roze hokje?

Joltcan | 03-07-06 | 21:00

Huh? Is Pritt Stift Pamela Hemelrijk?

blikjegrolsch | 03-07-06 | 20:48

@wcrol 19:48

Je hebt helemaal gelijk met werken wordt je niet rijk maar dat komt niet door rechtse mannetjes (of vrouwtjes) maar door de nivellering (weet je wel wat dat is, nivellering?) het parade paardje van de sociale partijen.

En het klopt later als ik oud en lelijk bent mag ik verrekken maar dat komt doordat ik een gedeelte moet afstaan van mijn AOW om mee te betalen aan de AOW. (komt je dat plan niet bekend voor? is van de PVDA)

Maar je hebt helemaal gelijk en ik heb het helemaal fout. Je hebt me helemaal overtuigd met je geweldige onderbouwing. (weet je wat dat is, onderbouwing?)

finale_plank | 03-07-06 | 20:10

@ Hans Anders 03-07-06 @ 16:02.

Wat een oeverloos lulverhaal Ik heb het helemaal niet over één week werken en dan WIA in.
Het gaat mij om de domme , hardwerkenden rita stemmers, die staks het nakijken hebben als ze willen cashen waar ze voor betaalt hebben.
Met werken wordt je niet rijk, daar zorgen de rechtse mannetjes wel voor. Of vind jij dat onze managers werken.
Als alle GS eikeltjes drie ton verdienen plus leasewagen en opties, dan lullen ze voor eigen beurs. Maar omdat sommige nog niet eens tot tien kunnen tellen zullen deze mensen iotgebuit worden door de mensen waar zij nu heel hard mee weglopen.

Juiie zien / willen niet zien wat er nu in Den Haag zich afspeelt. De mening van het volk was nog nooit zo onbelangrijk. Rita veegt haar enorme achterwerk af met jullie meninkjes, als jullie maar op haar blijven stemmen.
Later als je oud en lelijk bent mag je verekken, met de groeten van Rita, tenzij je nu drie ton verdient plus leasewagen en opties, dan kan het nog goedkomen. Maar omdat sommige hier nog niet eens tot tien kunnen tellen zullen deze mensen in de minderheid zijn.

Dus rechtse. domme mannetjes/vrouwtjes. Trap maar in de valkuilen en leugens van een rechts kabinet, dat maar één missie heeft en hun eigen baantjes garanderen voor zichzelf en voor hun vriendjes. Ga maar stoer roepen dat alle uitkeringen, en ruifvreters moeten opzouten en het geld moeten geven aan grote organisaties met dure managers en ceo's. Ooit zul je zelf hulp nodig hebben en dan is het huilen, tenzij je een paar miljoen op de bank hebt.

Trouwens de VVD bestaat gedeeltelijk uit dit soort rijke mensen die gniffelend zien dat de domme rechtsen hun belangen behartigen. Laten we zeggen dat de Rutten aanhangers smalend zien dat de Rita aanhangers de bres opgaan.
IK hoop dat je ogen ooit openfgaan, maar ik zal mijn adem maar niet inhouden.....

wcrol | 03-07-06 | 19:48

"En dat artikel ronkt als een Amerikaanse bommenwerpert uit WOII"

In één woord, subliem!

BroederBeer | 03-07-06 | 19:46

Echt onzin. Als de schrijver al iets duidelijk wil maken is dat er een balans moet zijn tussen rechts en links. Is de traditionele media dan niet meestal links? Ik zou het wel zeggen. Rechtsere meningen komen daarom weinig aan bod of wel aan bod maar dan scherpe kritiek. Daarom zijn er mensen gekomen die nieuwe media (weblogs) als mogelijkheid aangrepen om hun mening ongecensureerd te kunnen weergeven. Dat is geen disbalans, dat is reactie! Reactie op een overmatig links geluid dat overal altijd aanwezig is, behalve als de kiezer kiest. De kiezer is namelijk helemaal niet zo links, dat blijkt elke weer. Dat verklaart ook de populariteit van GeenStijl en terecht. Geenstijl is gewoon leuk en anarchistisch en meer niet, moet toch kunnen.

jimmy | 03-07-06 | 19:46

Jongens, even het woord bij de daad: stotterende Maxim Verhaagen bij de vraag hoe nu weer LPF aanlikt in het demissionaire-k.

Jan Boel | 03-07-06 | 19:17

Beide draadjes gelezen hebbend moet me toch één ding van het hart. Pritt je klinkt (zelfs in geschreven woord) als een wijf. "Het staat er echt" snotter snif
*stampt verongelijkt met het gelakte schoentje*
Toch Hemelrijk? maar nee dan had de tekst kale pederast tot zelfmoord geleid en daar heb ik nog niets van gelezen.

Het verhaaltje van Blanken gaat geen literatuurprijs winnen, maar is beter dan de wekelijkse bijdrage van het wonder Luuk (hoewel ik moet bekennen inmiddels afgehaakt te zijn, dus als ie een literair meesterwerk maakt, gaat dat volstrekt aan mij voorbij) en om er nu zo hypergevoelig op te reageren...

haasje over | 03-07-06 | 18:44

Goh, schattig hoor, André Hazes, een biertje vol huilen in de Arena, schaamteloos, volkscultuur, anti-intellectueel, authentiek, veel exhibitionisme, de middenstand, en vooral heel erg leuk. Een fortuynistische tegenbeweging die op de klanken van André Hazes, en met een biertje in de hand, rechts geluimd de strijd aanbind met de linkse media.

Dus als ik het verhaal van Henk Blanken goed begrijp, is de onderklasse rechts en de bovenklasse links. De waarheid is wat werkt. De waarheid alhier lijkt ons te leren dat niet de politiek in het algemeen, maar de linkse helft daarvan het contact met de achterban verloren heeft. Maar ach, riepen wij in de jaren negentig niet dat de links-rechts tegenstelling verdwenen is.? Hmm.

Hannalore | 03-07-06 | 18:19

Een helaas te vroeg gestorven politicus maakte ooit de opmerking tegen een journaliste : mens, ga toch koken. Tegen Hans B. zou ik willen zeggen : kerel, ga toch eens werken.

IJzervreter | 03-07-06 | 18:04

@Lucas 13:49: oh, ik schrijf / maak wel eens wat voor DNR, en ik had adminrechten nodig om een plugin te fixen die mijn screencast goed kon weergeven.
@Max@Laadvermogen 15:31: de subsidie is niet van overheidswege, maar van clubs zoals de Stichting Democratie & Media en het Bedrijfsfonds voor de Pers die precies willen wat de Nieuwe Reporter doet: het publieke debat over nieuwe media & journalistiek op gang houden, en kennis daarover opbouwen en delen. En kijk, een paar losse observaties over weblogs & politieke kleur leiden toch tot een discussie die ook Geenstijl bereikt, dus het werkt geloof ik nog ook.

sputnik | 03-07-06 | 17:29

Komt die tegel nu op de markt? Unu maakt ze vast wel aan een vriendenprijsje voor jullie.

veest van pim | 03-07-06 | 16:44

@Hans Anders. Kent u ksi-ziks? Daar zou u goed mee kunnen opschieten vermoed ik ;-)

gainsteel | 03-07-06 | 16:22

&nbsp Waar staan die mooiste tieten dan? Linkje iemand?

RusMor | 03-07-06 | 16:14

wcrol 03-07-06 @ 13:23

Waar gaat jou reactie ook al weer over? Wellicht over 1 week werken bij een uitzendbureau en dan via de WIA een levenslange uitkering zuigen? Of vind je dat de ovewrheid (dat ben jij ook) moet zorgen dat iedere gelukzoeker en iedere aansteller een riant inkomen heeft. Ben jij soms iemand die het niet verkroppen kan dat hij moet werken voor zijn centen (ondanks zijn 4 jarige zwaar gesubsidieerde vervolgopleiding na de VMBO) terwijl anderen die nog nooit gewerkt maar alleen geerft hebben maar lopen te verteren, enz.

Ga gewoon werken en wordt rijk maar betaal wel je belasting netjes zodat je je sociale plicht doet i.p.v. zoals nagenoeg alle links lullende presentatoren, journalisten en artisten die een salaris BV hebben die vooral moet verhinderen dat zij hun sociale plicht tegenover de samenleving verrichten.

Ik vind hen het grootste a-sociale schorum van NL. Helaas heeft dus bijna elke linksluller op de radio of TV en nagenoeg elke linkslullende artist heeft een dergelijke salaris BV. Deze constructie is weliswaar toegelaten maar is niet verplicht maar er voor kiezen is a-sociaal, zeker als je je inkomen grotendeels uit de subsidieruif ontvangt.

Hans Anders | 03-07-06 | 16:02

Hallo alle ouwehoeren met elkaar. Waarom is die site nog steeds up ? Aan het werk, reaguuren, stelletje luie handtasjes

Feuer Frei | 03-07-06 | 16:01

@ Yumie,

als jij dus een keer van de steiger af flikkert, en breekt een been dan snij jij met jij met je Rambo mes je poot eraf en gaat dan weer door werken ?. Za je baas heel blij mee zijn.
Je bent zo dom, dat jij je niet realiseert dat als je oud bent, of gewoon pech hebt, er niemand meer is die de zever van je gezicht zal afvegen. Je mag dan verrekken, terwijl je er wel voor gewerkt hebt.
Die centen die jij hebt opgebracht zitten in de gouden kranen van een mooi jacht dat drijft op de middelandse zee.

Voor jou mag dit ok zijn, maar voor mij niet. Als mij of mij dochter wat gebeurd wil ik dat wij allen ervoor zorgen, daarvoor betaal ik belasting en premies. en ik wil niet dat de 'haves' daarvan hun zwembaden gaan aanleggen in hun derde vakantiehuisje

wcrol | 03-07-06 | 15:37

Het hele denken in links en recht is waardeloos en slecht. Ik wil noch bij de een noch bij de ander horen..... denk met hoofd, voel met hart en werk met practisch verstand en hand. En populistisch zijn we allemaal bij tijd en wijle, naar het uitkomt. Ik maak zelf uit wat ik moet denken en wil niet in een vakje, ook niet wat Blog/krant keuze betreft. Al die mensen die maar één krant lezen, altijd dezelfde partij kiezen, altijd dezelfde mensen ontmoeten, zitten lekker veilig en muurvast in hun eigen cocon, of je nou recht of links bent. Ik blijf wakker en ga niet janken.

jagua | 03-07-06 | 15:35

Ik wist niet dat er weblogs zijn die gesubsidieerd worden. Waarom? En door wie is die subsidie toegekend? Maar goed, dat (reagerende) commenten overwegend (ultra) rechts zijn, kan ik onderschrijven. Maar dat maakt niet uit. Vrijheid van meningsuiting is onze grootste verworvenheid. Als dat er niet meer is, rest ons enkel nog de dictatuur.

Max@Laadvermogen | 03-07-06 | 15:31

Vond het wel een goed stuk en de inhoud ervan is ook correct, dus snap niet waarom geenstijl.nl weer gaat janken

Gleipaal2001 | 03-07-06 | 14:57

pff, geenstijl heeft Linkse en Rechtse reaguurders, en we kunnen hier lekker discussieren in onze eigen geenstijl taal over actuele onderwerpen... heerlijk toch?

Heau_Meau | 03-07-06 | 14:54

Rechts dat is toch minstens zo erg als Hitler

Commisaris Klootzak | 03-07-06 | 14:36

En trouwens, vergeleken geenstijl plus reaguurders is Stormfront nog extreem-links :D.

Ion Susai | 03-07-06 | 14:36

Kan ik zon tegel op dat plaatje kopen? Heb er best wat voor over. Hij is vrij geniaal nl. :D

Ion Susai | 03-07-06 | 14:34

GS is gewoon een vrolijke onderbuiksite. Niet meer, niet minder. Het is lachwekkend dat men het zo serieus neemt. Over tien jaar vraagt iedereen zich af wat het ook weer was...

Roep Toeter | 03-07-06 | 14:32

Zou het zo kunnen zijn dat in hun subsidie omschrijving de plicht is beschreven om een voorbeeld te nemen aan GS en als zij dat niet doen zij hun subsidie kwijtraken? Onheus en dom gallen is zo wie zo het kenmerk van gesubsidieerd dom links evenals het inhoudsloos negatief reageren.

Ook de meeste als links te classificeren items op GS zijn vaak van een zodanig lullig niveau dat bij de sibsidiesponsen al snel de indruk ontstaat dat zij altijd op de hak genomen worden ook al krijgen ze een compliment.

Positief reageren op een GS stuk is zo wie zo uiterst riskant voor een subsidiespons, immers de NVJ leest mee en zal niet nalaten om bij bevriende kringen de subsidie, lees anti-intellectuele baggermakerspremie, ter discussie te stellen en mogelijk de schrijver te laten royeren als hij of zij het waagt om de kwaliteit van het werk van het links journalistiek geteisem ter discussie te stellen.

Hans Anders | 03-07-06 | 14:19

ordinair rechts? Meer extreem tot bizar rechts.

Ishamael back again | 03-07-06 | 13:53

Yo Stronks, hoezo heb jij nou weer adminrechten daaro?

Lucasdelinkselul | 03-07-06 | 13:49

eierdop 03-07-06 @ 13:35

Mee ens: ik mag hier ook gewoon nertsen-bevrijdacties aankondigen en als een der laatste der mohicanen niet Nederlands ten onder zien gaan aan allochtonen. Maar (dom) populistisch, antibuitenlanderpraat domineert de discussies wel over het algemeen.

Maaier | 03-07-06 | 13:46

@wcrol > "straks zelf het nakijken hebben als ze een beroep moeten doen op de overheid. "

Da's nu net het punt linkse eikel, handjeophouden bij de overheid is zooooo 70's.

yumpie | 03-07-06 | 13:44

Geenstijl zou waarschijnlijk veel meer censuur moeten toepassen om voor links door te gaan.
censuur = links.

Pannie | 03-07-06 | 13:42

Ha, ik heb admn-meekijkrechten bij DNR, en ik kan zeggen: de comment van Kim Holland aan 'Henkie Spankie' heeft het helaas niet gehaald :-)

sputnik | 03-07-06 | 13:40

Overigens: Waarom staat Talpa niet bij de keuzemogelijkheden van de Poll?
En als we het er toch over hebben: RTL4? Ook behoorlijk banaal.

crixus | 03-07-06 | 13:40

@ badabingbitch 03-07-06 @ 12:03

dat wilde ik ook zeggen maar nou ben ik zo'n spuit11 :(

Ballenman | 03-07-06 | 13:40

Grappig, al ben ik ongenuanceerd en Volkomen StijlLoos, bij de laatste "wat kies jij'' test kwam ik eruit als een rooie, overigens ook tot mijn grote schrik...

Pornstar | 03-07-06 | 13:37

Is geenstijl links of rechts? Ik heb eigenlijk geen idee. Het rechtse geluid is op geenstijl beslist aanwezig, maar mijn rabiaat linkse stukjes worden ook netjes afgedrukt. Dus? Links of rechts geen idee, maar geenstijl is wel hartstikke leuk!

eierdop | 03-07-06 | 13:35

veest van pim 03-07-06 @ 12:38

hulde!

Maaier | 03-07-06 | 13:34


@Willem Crol>

Dus bij HUN is alles wit of zwart...
Verdonk TREK haar mond open....

ALTRIJD????

... Als je de wijsneus komt uithangen doe dat dan in correcte spelling!

Ga eens deaud. En snel wat.

superjan | 03-07-06 | 13:29

4.) Zoals gezegd, grenzen dicht voor mensen uit Marokko, tenzij daar de builenpest uitbreekt of iets dergelijks.
@tomba 03-07-06 @ 13:03

Eh... Ja zeg... maak het even! Breng ze op een idee. Ik mag erin als ik een enge ziekte heb. Slecht plan, bij deze afgeschoten. Bij builenpest in Marokko gaan ze maar zwemmen naar de Canarische of Kaapverdische Eilanden, dan wel de Azoren. (afhankelijk van de zeestroming).

crixus | 03-07-06 | 13:24

Volgens mij is het veel simpeler dan Blankers stelt.

Op deze logs komen veel VMBO-ers (de uitgevallen 40%) hun gal spuwen. Deze mensen zijn dom en rechts is in zijn algemeenheid dom. Bij hun is alles wit of zwart. Of je moet dood ) (deaud in debielentaal).
Ze hollen achter Verdonk aan die manupileert, liegt, stijfkoppig haar fouten niet toegeeft en een plank voor haar hoofd heeft. Als zij haar mond opentrek zegt ze drie keer hetzelfde "moet je eens goed horen" en "ik dacht, Goh"....

Het rechts gepeupel heeft geen enkel benul dat ze vechten voor de rechten en privileges van stevige middenklassers en enkelen rijken en straks zelf het nakijken hebben als ze een beroep moeten doen op de overheid.
Ik dacht altrijd dat de VVD bestond uit ferme, stoere ondernemers die het lef hadden iets te maken van hun leven. Nu blijkt dat (minimaal de helft) bestaat uit bange mensjes die Taida een bedreiging vinden voor Nederland, maar zich opgeilen aan een pluche plakkende regering, die alle privileges overhevelt naar de 'haves'.

wcrol | 03-07-06 | 13:23

@crixus
maar geen stukjes van Pam!

daskapitalist | 03-07-06 | 13:22

wie is andre hazes dan?

DopeFish | 03-07-06 | 13:20

Henk... Geen Stijl is niet rechts. Omdat Links en rechts niet meer bestaan.
Zijn moslims links? Bwoehahaha.
Femke Halsema... links? Wel popi op GS trouwens.
Is Wouter Bos links? gelul.
Is Geert Wilders wel rechts? Waarop is zuks gebaseerd?
Wat is Ayaan? Rechts of toch links of toch...
En Theo van Gogh?

Links en rechts is een idioom van oude mannen en vrouwen als Clairie Polka. Een idioom van de goede oude afschuwelijke jaren 70 toen er nog niks hardop gezegd mocht worden en alles zo lekker overzichtelijk was. De tijd van Max van der Berg en van der Stoel. Van Wiegel en zijn sigaar en Markus Bakker.

Tegenwoordig mag gelukkig alles gezegd worden. Ook al kost het de moedigsten hun leven. Dat is niet links of rechts. Dat is nou Geen Stijl.

Word wakker grijze oude man.

superjan | 03-07-06 | 13:18

Het lijstje namen van medewerkers van de Nieuwe Reporter is merkwaardig. Tussen de vele oude media blaters -veelal van de babyboomgeneratie en azijnzeikerig salonsocialisme aanhangend- staan ook namen als Arjan Dasselaar, Charles Groenhuijsen, Hendrik Jan Schoo en Duns Ouray, allen het tegendeel daarvan. Ik heb "de Nieuwe Reporter" al vaak bezocht, maar het is een vreemd samengeraapt zootje. de stukken zijn ook van een bijzonder wisselende kwaliteit.
Nou ja, het zal wel. Links, rechts... holle frasen. Die begrippen betekenden al niks maar ze zijn tegenwoordig zo deaud als wat. Behalve dan voor mensen die koste wat kost tegenstellingen willen creëren.

crixus | 03-07-06 | 13:16

Hoezo GS moet niets hebben van de kale pederast uit 010.
Wat was daar mis mee?
Van zijn volgelingen kan ik het begrijpen, behalve Eerdmans.

.godgloeiendegodverd | 03-07-06 | 13:11

Die Blanken schrijft in ieder geval beter dan Luuk.

superjan | 03-07-06 | 13:10

Sinds wanneer is anti-autoritair gedrag een monopolie van rechts? Ooit weleens van de Baader-Meinhofgruppe gehoord? Of van al die Zuid-Amerikaanse revolutionairen?

Net zoals fascisme zowel links als rechts kan zijn, is anti-autoritair gedrag dat ook. En dan dat gezwatel dat "links weer mag"... Alsof die naieve linkse tuinkabouters ooit onderdrukt zijn. Rechts en liberaal (of beter: libertijns) Nederland heeft decennia lang gezucht onder het politiek-correcte linkse juk, laten we het daar eens over hebben! Als je het niet volledig eens was met de linkse junta werd je onmiddellijk op een lijn gesteld met Hitler en Mengele.

Kortom: een kompleet kudtverhaal van die meneer Blanken. En de vergelijking van Fortuijn met Hazes is helemaal een gotspe. Daar zitten tenminste 100 IQ-punten tussen. De PABO-intellectuelen van de Linkse Kerk wilden ons graag laten geloven dat het domme volk achter Fortuijn aanliep, maar ik ken zeer veel, zeer intelligente mensen die op hem zouden gaan stemmen. Gewoon omdat hij durfde te roepen dat de keizer geen kleren aanhad.

Brouhaha | 03-07-06 | 13:10

ah. eindelijk. mijn comment is doorgekomen. welk erg erg slow slow chat bij de nieuwereporter oudemedia site.

daskapitalist | 03-07-06 | 13:09

Ik kom hier de laatste tijd juist steeds meer links vullis tegen.

superjan | 03-07-06 | 13:08

Weldenkende Menschen zijn soms te walgelijk om serieus te nemen.

Jan Passant | 03-07-06 | 13:05

Niet links, niet rechts, maar extreem-liberaal.

1.) Alleen migranten uit probleemgebieden. Dus Iran, Noord Korea etc. Niet uit Turkije en Marokko, tenzij ze genoeg geld meebrengen en niet om een uitkering vragen.
2.) Migranten met verstand welkom. Universitair afgestudeerden van heinde en verre moeten altijd welkom zijn in Nederland.
3.) Alle mensen in Nederland nu pardonneren. Zo hef je de illegaliteit op.
4.) Zoals gezegd, grenzen dicht voor mensen uit Marokko, tenzij daar de builenpest uitbreekt of iets dergelijks.

tomba | 03-07-06 | 13:03

Die linksen ook altijd met hun gegeneraliseer!

Sjakie Snel | 03-07-06 | 13:03

Of toppics? Het is lekker warm weet je.
Als ik op het fietsje na gedane arbeid naar het biertje/vrouwtje thuis fiets. Pik ik nu even een stukje fietspad van de Zegerplas mee. Even een paar tietjes meepakken, links of recht van het pad maakt mij niet uit. Maar wat die Finnen/Porugezen daar tussen zitten de slijmen snap ik niet. Ga toch naar die hoefdoeken thuis in de keuekn............. He lekkerrrrr, heb ik de allochtonen weer even in een kwaad daglicht kunnen zetten.

wILL | 03-07-06 | 12:59

tsss .. daar was toch geen onderzoek voor nodig !

Draaitafel Demagoog | 03-07-06 | 12:58

Geen aandacht aan besteden; mensen die in staat zijn om GeenStijl tussen neus en lippen door maar gelijk te stellen aan Goebbels, Berlusconi of Kale Relnicht die zijn niet uit op de waarheid maar proberen uit jaloezie een ander in een verdomhoekje te drukken.

Trouwens; uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat Henk Blancken is beschuldigd van het in bezit hebben van grote hoeveelheden kinderpron. Ik weet niet of dit dezelfde persoon is, maar het werpt wel een andere kijk op het artikel.

Roberto Fransisco | 03-07-06 | 12:56

maar daar gelaten: de logica in dat kudtstukkie van Blanken is ver te zoeken. Leest u even mee:"Waarom zijn blogs rechts? Omdat ze als vanzelf anti-oude-media zijn. Ze zijn wat de traditionele, door babyboomers gedomineerde kranten en tijdschriften en publieke omroep allemaal niet zijn. Ze zijn open, dwars, tegendraads, rellerig, obstinaat en vaak nogal leuk." Zie jij hem?, ikke niet. Blogs zijn links noch rechts. Volgens de logica van Blanken betekend rechts = 'pen, dwars, tegendraads, rellerig, obstinaat en vaak nogal leuk'. Nah, dan ben ik dus rechts... dus

yumpie | 03-07-06 | 12:53

als ik dat zo lees, is WoutertjeBosKaboutertje eigenlijk ook gewoon een populist... dus

yumpie | 03-07-06 | 12:49

linkse mensen zijn te dom voor het internet..

burp | 03-07-06 | 12:49

Een linkse en een rechtse op de ogen van deze man

Vasectomi | 03-07-06 | 12:48

# nakman Your comment is awaiting moderation.
July 3rd, 2006 at 10:47 am

Wat een stukje lul-koek. Kun je met dit soort gewauwel echt brood verdienen? Het is een schande.

Puntsgewijs:
1) De nieuwe reporter is een ouwe reporter die zich kennelijk bedriegd voelt door blogs.

2) Blogs, Fortuyn en Goebbels hebben niks maar dan ook niks gemeen: weblogs zijn er voor zichzelf en de middenstand? Ik zou het bijna alstendentieus, ongefundeerd en buitengewoon kwetsend ervaren.

3) Probeer niet met je pindabrein een aantal blogs te 'analyseren' en er onzin over te verkopen . Blogs zijn complex, net als de bezoekers. Niet aan jouw om te begrijpen.

nakman | 03-07-06 | 12:47

Kom Pritt-Stift, geen het gewoon toe.... je bent een "Pimplist"!

laardepul | 03-07-06 | 12:46

Ik ben niet links, niet rechts, niet recht-door-zee(nou ja, politiek gezien) Ik ben kritisch. En sexistisch ;-) maar dat daargelaten.

Gl**fkl**t*r | 03-07-06 | 12:43

Die Blanken leeft in het verleden en kan dus bijgezet worden in het openluchtmuseum. Zijn links/rechts ideen bestaan in de echte wereld niet meer. Hij verward cynisme met populisme en bovendien is het een waardeloos kudt stukje wat ie schrijft.

goudbrasem | 03-07-06 | 12:43

Ik dacht dat Veest hard aan het werk moest. Maar blijkbaar wordt "lange saaie stukjes posten op deze site" door zijn superieuren gezien als hard werken.....
En Veest, ik ben mijn eigen baas hoor, waarschijnlijk net als vele populisten al hier....

FNV-lidaf | 03-07-06 | 12:42

De meuk met populisten is dat ze zichzelf promoten op de rug van 'het volk', en doen alsof dat betekent dat zij meer te vertellen hebben dan verkozenen. Het enige dat ze aanvoeren om dat te ondersteunen is dat ze gewoon de waan van de dag nalullen. Terwijl verkozenen een achterban hebben die vertrouwen in hen heeft uitgesproken voor de duur van een hele legislatuur, en zo minstens even legitiem zo niet legitiemer (want niet meewaaiend met de waan van de dag en niet geformuleerd door één egocentrisch/charismatisch/populistisch volksmennertje) zijn dan de populisten claime te zijn. Nog ff links/rechtsen dan maar: rechts populisme heet populisme: links populisme heet 'iets doen voor de mensen'. Het is verder van 'rechts' een beetje belachelijk dat ze vrijheid van spreken en denken en wat weet ik al niet eisen, en dan jankend onder de kast kruipen als iemand hen 'rechts' durft te noemen. Als je ziet hoe GL, SP en PVDA hier worden neergezet, moet je ook maar kunnen hebben dat er iemand wat terugroept. Anders ben je aan het Geerten: eerst 'Ik lust ze rauw! roepen' en dan verontwaardigd vanachter een muur van bodyguards blazen dat je bedreigd wordt, zodra er iemand terugroept dat-ie Geert ook rauw lust.

De Wildersificatie van Nederland is geen goeie zaak voor de politiek of het debat. Het is een verlaffing.

veest van pim | 03-07-06 | 12:38

Prachtig die tegel !!

Baron von Proxy | 03-07-06 | 12:37

Het maakt ook niet uit of je links of rechts bent ,als je maar zorgt dat je je zakken vult !

Alfa75 | 03-07-06 | 12:33

What's a pederast Walter?
-
De nieuwe poll is het ultieme voorbeeld dat er flink op los gehoaxed wordt. Want hoe kan een poll met één mogelijkheid twee stemmen minder op die mogelijkheid hebben dan het totaal aantal stemmen?
Erg belangrijk is het ook niet wat die Henk Blanken beweert. Links roept dat de rest rechts is. Relatief gezien hebben ze nog gelijk ook.

DiagnosisTyphus | 03-07-06 | 12:30

@FNV-lidaf: kom eens met wat nieuws. Likkende deurmat slaat niet alleen nergens op, het wordt ook heel snel oud. Ik denk dat je nu al niet meer kunt uitleggen wat je er überhaupt mee bedoelt. Dus hup, aan je werk. Het is voor iedereen even heet.

veest van pim | 03-07-06 | 12:29

@Karel kwakbol 03-07-06 @ 12:27
Is dat niet de kern van elke overtuiging?

Traag | 03-07-06 | 12:28

Tja... likkende deurmatten als Veest van Pim kunnen de boel op deze rita verdonk site dus in balans houden.
Moslim basjen aan de ene kant, gristenbashen door veest aan de andere kant. Hoor es veest, ik vind slechts dat zowel moslims als gristenen kritisch onder de loep genoemen, zonodig , bespot moeten kunnen worden. Maar likkende deurmat veest van pim gaat waarschijnlijk gebukt onder de katholieke trauma's uit de tijd dat hij opgroeide in een bekrompen zuidelijk milieu en vandaar dat hij nu heel lyrisch is over moslima's zwemmend in een burka en iedereen die met billenflosser op het strand ligt te bakken is een vuile gristenhond in zijn ogen. Dat is niet links, dat is niet rechts, dat is gewoon gefrustreerd.

N.B. Kan iemand mij een prognose geven over wanneer die verkiezingen nou komen????

FNV-lidaf | 03-07-06 | 12:28

Linkse mensen geloven nu eenmaal dat ze beter zijn dan andersdenkenden.

Karel kwakbol | 03-07-06 | 12:27

Ik ben ook een populist

Ceephax | 03-07-06 | 12:23

ik ben benieuwd wat kouwes hier allemaal van vind.

kolonel klootoog | 03-07-06 | 12:23

slechte column, maar inhoud klopt wel. Iedereen scheldt hier toch ook veel op de oude 'linkse'media etc.? En fortuynisme is ook een leitmotief hier.

Maaier | 03-07-06 | 12:23

controversieel is dus rechts.

Don Quichote | 03-07-06 | 12:19

Het is veel te warm, ik heb er geen zin an.

gainsteel | 03-07-06 | 12:19

Iemand die nog links, rechts, en fortuynisme als referentiepunten gebruikt loopt hopeloos achter.

sluipschutter | 03-07-06 | 12:15

Ja leefde PIMMETJE nog maar.

blikjegrolsch | 03-07-06 | 12:09

Wat een dom stuk tekst. Het komt ook nog eens erg kinderachtig over.

Merls | 03-07-06 | 12:08

GS zocht toch nog een collumnist?

.bolletje | 03-07-06 | 12:06

Als ik zo wat namen lees van ''onafhankelijke'' medewerkers op die site, moet ik hevig braken.
Witteman, Hedy d'Ancona, Kees Driehuis.

Mazzeltov | 03-07-06 | 12:06

geenstijl? ik kom niet op geenstijl ik ga altijd naar ritaverdonkfanclub.nl

ianz | 03-07-06 | 12:06

@ Drs. Saugensie 03-07-06 @ 11:51 Inderdaad een prima omschrijving, in dat geval ben ik ook populist. Maar dan de rest van die zin "voor de middenstand en voor het fatsoen". Echt niet! Ongezien de tyfus!

piet0r | 03-07-06 | 12:05

Mutan=Magan

Bouwfraudeur | 03-07-06 | 12:04

@ Bral-aap:

Moehahaha.. de Russen zijn weer doorgevlogen... kom maar weer onder de tafel vandaan!

ZwartGat | 03-07-06 | 12:03

GeenStijl voor middenklas? Wat zeggen ze nu? Is dat echt waar? Het is uit! Waarom hadden jullie dit niet eerder verteld? Moet ik er op deze manier achter komen? Toegegeven: qua salaris middenstand maar dat is mijn economische onwetendheid die daar parte speelt. Universitaire scholing gehad, aangenomen als lid bij Mensa en nu beweert die azijnpisser van een Blanken dat ik tot de middenstand behoor. Ik ben gekwetst. Diep.

nunu | 03-07-06 | 12:03

Links/rechts?!

=FAKTOR 60.....
Wouter Bos.
Vele lezeressen zullen zich vol walging afwenden van '54' na dit log. Want de tijd is rijp om deze salonsocialist eens vrolijk tot zijn fraaie enkels af te branden. Goed, meneer de ‘oppositieleider’ schijnt sterk erotische gevoelens bij jullie op te roepen. Zijn charisma, een broodnodig ingrediënt in de televisiedemocratie, doet hem van het scherm spatten. Gevolg:
“U kent ze vast wel. Er zijn van die momenten dat u net even meer zekerheid zoekt dan uw vertrouwde verband tegen urineverlies biedt. Dan is nieuwe TENA Pants Discreet het antwoord. Een verband en broekje in één, dat aanvoelt als gewoon ondergoed en extra zacht en dun is”.
Ondanks mijn sterk ontwikkelde vrouwelijke kant (nee, ik frequenteer geen cruiseplaatsen!) houd ik het met carbonpapiertje Bos hygiënisch droog. Behalve dan dat de tranen uit mijn groene ogen spatten. Je kijkers in wat voor kleur dan ook heb je volstrekt niet nodig. Want deze PvdA-conifeer is alles, maar niet traceerbaar zichtbaar. Oppositie voeren is voor dit implantaat vooral 86.000 euro opstrijken en thuis de strijkbout hanteren en achter de kinderwagen hobbelen richting crèche. Tegenspel bieden aan het pretkabinet is hem volstrekt vreemd. Meneer Kwetsuur zegt meer belang te hechten aan verfrissing van zijn parenclub. Prenatale zorg op maat o.i.d. Vernieuwing! Welke vernieuwing?
Tot voor kort leek dat de windbuil geen windeieren te leggen. Zittend in het zonnetje, gierend het Binnenhof mijdend alsof daar de pest heerst. Scorend in de peilinkjes van de Hond. De laatste, met een stuitende adoratie voor Peter R. de Vries maar dat terzijde. De lijstjes/politieke barometertjes (gewoon anaal, graag) lopen ook nooit synchroon met de 'stand in het land' dus dat je dan je blikveld wat verruimt is logisch.
Wouter is vanaf zijn kleutertijd gebiologeerd door jongleren. Meerdere ballen hoog proberen te houden heeft zijn hart gestolen. 1. Zichtbaar zijn, 2. hoorbare (“Wat zegt U?”) oppositie voeren, 3. het gedachtegoed op poten én 4. de organisatie optuigen. Enig meetbaar resultaat: 4 'rode' ballen stuiterend op de losgeraakte straatklinkers.
Het economisch tij zat even tegen en Bos leek leunend te kunnen oogsten. Nu de groeicijfers weer een stijgende trend vertonen loopt de curve van Barbie Ken Bos omgekeerd evenredig stijl richting afgrond. Zijn “brede progressieve middenpartij”, inderdaad zwieberend op de toch al stervensdrukke middelste rijstrook, belandt uiteindelijk vrolijk in de vangrail.
De PvdA wordt doorlopend gepasseerd; links- én rechtsom. Ik heb een sterke voorkeur voor de meest linkse rijbaan. Honderdvijftig blazen is uiterst plezierig; ‘t schiet ook lekker op! Daarvan heeft onze treuzelaar nog niet gehoord.
En laten we eerlijk zijn. Kathalijne Buitenweg (Europarlementariër voor Groen Links) heeft tenminste de erotische uitstraling waar ik als mannelijke kiezer, mezelf afdromend, op zit te wachten. Goed uitgelicht gefotografeerd kan Agnes Kant (SP) mijn zinnen ook prettig prikkelen. Stemadvies; écht links van het midden!
“Verdonk heeft zichzelf omtrent mevrouw Mutan (die haar paspoort toch mag behouden) een brevet van onvermogen afgegeven''. BH-vulling Bos wijst erop dat de kwestie ook schade heeft toegebracht aan de reputatie van Nederland in het buitenland. Beste leeggelopen blaasbalg, Nederland heeft helemaal geen goede naam buiten de landsgrenzen. Ook al sturen we nog zoveel manschappen naar die zandverstuiving die Afghanistan heet.

bouwjaar54.nl

Bouwfraudeur | 03-07-06 | 12:03

'Populisten zijn per definitie anti-autoritair, tegen het politieke establishment en eigenlijk nergens voor, behalve voor zichzelf, voor de middenstand en voor het fatsoen.'

Ja. En wat is daar mis mee?

Tonnie Keilbout | 03-07-06 | 12:03

HAHA volgens dat stukje is de media in de VS ook 'links'! Misschien moet hij dat verfoeide internet eens op en fox.com checken...

'De tweede generatie bloggers zijn of waren tegen de media. Hoe linkser die zijn, hoe rechtser de bloggers (en ja, dat is een generalisatie). Wat opvalt is de kentering. Linkse bloggers komen op, zowel in Nederland als in de Verenigde Staten'

brulaap | 03-07-06 | 12:02

@bral-aap 03-07-06 @ 11:59

Als je zonder de optie gekozen te hebben op vote klikt.....

KaiserSoza | 03-07-06 | 12:01

@daskapitalist:

Probeer [Shft-F5] eens...

ZwartGat | 03-07-06 | 12:01

LUFTALARM!!!

bral-aap | 03-07-06 | 12:00

Geenstijl is idd niet rechts, daar zijn ze niet slim genoeg voor. Links zijn ze ook niet, geenstijl is helemaal niks. Zo.... dat is eruit

Onno Thuis | 03-07-06 | 12:00

SBS6 85 99%
Totaal 86
---
het is een farce!!

bral-aap | 03-07-06 | 11:59

@smartist 03-07-06 @ 11:53
Niet bijster heaug indien tweehandig, indien tweevoetig buiten modaal wanneer voetballert.

style.councillor | 03-07-06 | 11:59

ik hoor PIMMETJE!
Waar is Felix Laband?

blikjegrolsch | 03-07-06 | 11:56

hmm. vreemd. ik type een comment in op die site. druk op "submit comment". wacht even. dan druk ik op F5, maar ik zie mijn comment niet. dat gebeurt anders nooit!

daskapitalist | 03-07-06 | 11:55

Bij de weg, met deze temperaturen is het niet linksch, niet rechts maar recht naar zee!

style.councillor | 03-07-06 | 11:54

A style.councillor 03-07-06 @ 11:51

Ik ben ambidexter, in welke inkomensgroep zou ik dan thuishoren?

smartist | 03-07-06 | 11:53

Tegeltjes in de handel brengen. Wordt net zo n klepper als de doritoos.

veest van pim | 03-07-06 | 11:53

@Traag: klopt. Ik speel alleen nog op als ik drogredens, dikke onzin of duidelijk vooringenomen maar als waar verkondigde onzin in de GS-stukken zie. Kom ik gek genoeg vaak bij dezelfden uit, om Fleischbaum en Pritt Stift niet te noemen. Maar dat ze me dat gewoon laten schrijven vind ik dan weer mooi. GS mag dan rechts en niet perfect zijn, fair zijn ze wel. *inlikmodus uit*

veest van pim | 03-07-06 | 11:52

hoe kan die poll op 92% staan als er maar 1 keuse mogelijk is :S

HongkongTfoeï | 03-07-06 | 11:51

Quote:
-----------------------------------
Populisten zijn per definitie anti-autoritair, tegen het politieke establishment en eigenlijk nergens voor, behalve voor zichzelf.
-----------------------------------

Volgens mij is dit wel de kern van GeenStijl dus wat doe je nou moeilijk Pritt Stift. Oké, GeenStijl noemen in één adem met het Fortuynisme slaat de plank mis, maar 'een vleugje' populisme valt niet te ontkennen.

Drs. Saugensie | 03-07-06 | 11:51

het is inmiddels weer veilig om alvast te zeggen dat de kogel van links gaat komen. Het is een tijdje rustig geweest aan het linkse-demoniseer-front maar aangezien we snel weer een rood-kruisje moeten zetten in een plaatselijke basisschool, wordt het zware geschut weer in stelling gebracht. tijd voor een tegen aanvalletje?

DFT | 03-07-06 | 11:50

LOL@poll

KaiserSoza | 03-07-06 | 11:50

Rechts ja, goebbels nee. Vind nogsteeds de oude slogan 'de stofzuiger van internet' een goede omschrijving.

Burgemeester Kiesman | 03-07-06 | 11:49

ik ben diep onder de indruk van het diepgravende onderzoek dat vooraf ging aan het diepzinnige artikel van Blanken. Dat 'ze' klinkt ook zo lekker genuanceerd....

francoise smokeglass | 03-07-06 | 11:44

Haze is dood, gelukkig. Helaas zijn ze vergeten al zijn werk er bij te ruimen. Heb dagelijks last van een kutmongeaul die naast me woont en meent hazes op 10 te moeten draaien...

Hellsmurfje | 03-07-06 | 11:43

Hersenscheet in het zelfde genre? Mensen hebben hun werk niet goed gedaan!

kaatjesigaaartje | 03-07-06 | 11:42

Links is zeau dom, probeer maar eens links te rijden, binnen de korste keren de grootste ongelukken (ja het is hierrr eauk +30C)

style.councillor | 03-07-06 | 11:42

ff een beetje kassie aan heh geenstijl!!!! Fortuyn is de enige oprechte en intelligente politicus die we gehad hebben!!!!
Verdonk kon even makkelijk door de elite gewipt worden met een schandaal. Bij Fortuyn lukte ze dat niet en die moesten ze gewoon wegschieten!
Ik snap wel waarom de SGP tegen vrouwen in de regering is, die maken er een zooitje van, ze moeten lekker gaan koken!

LoL @ Sévèke | 03-07-06 | 11:41

Linkshandigen leven gemiddeld 7 jaar korter. Zal ook wel voor links denken gelden, dus we zitten safe. Het probleem lost zich vanzelf op.

chebruta2 | 03-07-06 | 11:41

Het lijkt een teken van herwonnen zelfvertrouwen. Links mag weer.
---
Heb ik ooit anders gedaan...

da wizard | 03-07-06 | 11:40

Eh... Heeft Blanken een radiokies of heeft hij vergulde oogkleppen voor z'n verjaardag gekregen?

blikjegrolsch | 03-07-06 | 11:40

Dacht dat wij sinds een tijdje "Recht Door Zee" waren.

Coot | 03-07-06 | 11:40

Tegen Fortuyn en vóór Verdonk beste GeenStijlerts? Dan wordt het langzaam tijd eens echt na te gaan denken.

Professor Plons | 03-07-06 | 11:38

Geen Stijl is echt wel rechts, zelf Lucas is om.
Het zijn altijd de rechtse die onkennen rechts te zijn. (Pim, Rita, enz....)

Traag | 03-07-06 | 11:38

Als die Blanken z'n IQ 1 punt lager geweest zou zijn, moesten ze hem water geven, want dan was het een plant geweest.

PJP de II | 03-07-06 | 11:38

En zo'n tegeltje zou ik wel aan de muur willen hebben!

Shani | 03-07-06 | 11:37

et jor survis

bral-aap | 03-07-06 | 11:36

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie
Online Casino | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen