Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Caravan te koop

iemand nog een leuke hobby?Aangeboden tegen elk aannemelijk bod. Caravan (tweedehands) met seizoenplaats op mooi lommerrijk (eikenbomen!) en kindvriendelijk recreatiepark in Oostvoorne. Is van een oud mannetje geweest. Nooit in gerookt. Met tal van authentieke details, en veel geheime vakjes. Binnenkant mag een verfje gebruiken, en ook vloertegels vertonen hier en daar een vlek, maar caravan kan nog jaren mee. Eventueel ruilen tegen snelle twaalfcilinder camper met WiFi, 500 GB harddisk en cloaking device.

Reaguursels

Inloggen

@ TheLuggs 06-06-06 @ 23:24

Je vergelijking met softdrugs gaat niet op. Situationeel al niet en zeker niet qua gevolgen voor anderen.

- Softdrugs is legaal voor eigen gebruik als meerderjarige. Net zoals drank dat is. Alles wat je in overmaat gebruikt maakt je verslaafd en slachtoffer. Ga je er normaal mee om, dan ben je geen slachtoffer. Een gebruiker, gebruikt in principe enkel voor zijn genot.

- In principe raak je met overmatig gebruik alleen jezelf niet een ander. Dat is een belangrijk verschil met een actie van een pedofiel, deze raakt het kind en daarnaast ook naasten/ouders. Acties door verslaafden na het gebruik is meer indirect, bijvoorbeeld als ze criminele zaken gaan uithalen. Is echter een ander verband.

- Softdrugs bespreekbaar maken ten opzichte van -sexueel- misbruik van minderjarigen is ook heel wat anders. In het ene geval is er sprake van een gebruiksmiddel, in het andere van een ander levend wezen.

Je hebt gelijk i.v.m. iets bespreekbaar houden, geen taboesfeer. Klopt. Vandaar dat er genoeg discussiepunten op het internet zijn en verenigingen i.v.m. pedofilie. Echter, een partij die standpunten uitdraagt is een ander verhaal. Je krenkt er direct slachtoffers, naasten en ouders mee.

Heel goed wat je zegt: je bent voor de discussie, echter tegen consessies ten nadele van kinderen. Discussie is er al genoeg, de NVD is reeds een consessie ten nadele van kinderen.

NielsAchterberg | 07-06-06 | 12:46

@pekelharing
Ik denk ook niet dat de discussie bijzonder nutig zou zijn voor de pedofielen dan wel hun tegenstanders... Ook ik ben net als zowat heel nederland niet bereid te tornen aan de wet om pedofielen het makkelijker te maken een kind te misbruiken. Ik denk dat de discussie vooral nuttig zou zijn voor hen die de eerdere discussie niet mee hebben gekregen. Meisjes van 12 die niet beseffen dat als een jongen van 22 zegt hoe bijzonder ze zijn, dat ze dan juist heel erg op hun hoede moeten zijn. Het is ook belangrijk om te weten dat pedofielen niet die engen man in de lange regenjas achter de boom is, maar in veruit de meeste gevallen (van misbruik) een bekende. Ik zie de discussie met pedofielen ook meer als een gelegenheid om de potentiele slachtoffers te waarschuwen dan om pedofielen een plezier te doen.

TheLuggs | 07-06-06 | 10:01

@TheLuggs
Beste TheLuggs,

Een discussie moet wel mogelijk zijn (hoewel ik er niet op zit te wachten, maar goed). Praten kun je moeilijk verbieden. Nu is er in de jaren '70 en '80 al heel heftig gediscussieerd over de acceptatie van pedofilie. In de jaren '70 (als uitloper van de seksuele revolutie van de jaren '60 waarin Nederlanders ineens de buurvrouw gingen neuqen in het kader van partnerruil en 'moet kunnen') leek het er zelfs even op de pedofilie gewoon het volgende taboe was dat nog even geslecht moest worden.

Ene Edward Brongersma, lid van de Eerste Kamer, wetenschapper en pedofiel (en ook nog eens aangesloten bij Martijn) pleitte regelmatig voor seks met kinderen en hoe normaal dat wel niet zou zijn. Hier voor info over Brongersma:
nl.wikipedia.org/wiki/Edward_Brongersm...

www.brongersmastichting.nl/

Brongersma was heel regelmatig op TV te zien, in heel geaccepteerde discussieprogrogramma's. Nou had ie het nadeel dat hij een vieze weke (lees: bleek dikke walvis) was en nogal verlekkerd praatte over seks met kinderen. Hoewel hij veel gepubliceerd heeft over seks met kinderen, denk ik dat hij de zaak uiteindelijk niet veel goed gedaan heeft.

Brongersma had (hij is inmiddels dood) net als andere pedofielen een 'one-track' mind. Hij kon écht nergens anders over praten. En was ook nog eens een drammer van jewelste die iedereen die het niet met hem eens was voor zeer dom hield.

Maar goed, even leek het er op dat seks met kinderen moest kunnen. Want de Papoea's en Aboriginals deden het ook, zei Bongersma. En dat waren nog eens échte natuurvolken. Mensen die zich altijd al aangetrokken voelden tot kinderen, grepen hun kans. In de jaren '70 en '80 had je nog veel communes (allemaal baardapen die - gekleed in een soort postzakken - samenwoonden) en daar werd flink geexperimenteerd met seks, ook met kinderen. Een persoonlijke getuigenis is geschreven door Maroesja Perzonius die er ook een docu over maakte: 'Communekind', het boek heet: 'De droom van mijn moeder'.

www.nieuwamsterdam.nl/maroesjaperizoni...

Helaas leidde al dat vrijdenken toch tot veel excessen, hoewel je een direct verband met pedofilie niet eenvoudig aan zult kunnen tonen. Althans, dat zullen pedofielen wel weer zeggen. Wat zij HOUDEN gewoon van kinderen. Enfin, al die excessen hebben geleid tot de wetgeving die wij nu kennen en de negatieve beeldvorming die er inmiddels is ontstaan rond seks met kinderen.

Wat nu? Ik wil niet zeggen dat er vanwege het verleden NOOIT meer over gepraat mag worden. Maar het is niet zo dat er nog nooit over is gediscussieerd. Nu zullen we in het Westen ook niet binnen 10 jaar besloten hebben om bijvoorbeeld lijfstraffen af te schaffen, daar zal ook wel een halve eeuw over heen zijn gegaan. Dus eenmaal een discussie, betekent niet: daarna altijd zwijgen. Het vervelende is wel dat ik niet zie dat pedofielen hun standpunt ook maar enigszins hebben laten beinvloeden door gebeurtenissen uit het verleden. Sterker: ze komen nog steeds met dezelfde afgetrapte argumenten over Aboriginals en Papoea's (zie de site van Martijn) en hun ideeen lijken zich alleen verhard te hebben, net als de ideeen van de tegenstander overigens. Dat is geen goed uitgangspunt voor een discussie.

Maar goed, laten we het maar afwachten. Ik denk echter dat er op dit moment geen vruchtbare discussie te voeren is - als dat al ooit nog mogelijk gaat zijn. De meeste mensen zijn gewoon mordicus tegen seks met kinderen - en dat zal toch ook niet voor niks zijn. Pedofilie stuit veel mensen blijkbaar zo tegen de borst, dat een discussie op basis van argumenten geen moer helpt. Het zit denk ik dieper dan dat. Bij mij wel in ieder geval, de argumenten verzin ik er bij - maar ik ben gewoon TEGEN. Op basis van GEVOEL. Tja, geen erg sterk argument, maar het zit wel een stuk dieper dan een rationaal bedacht argumentje.

Pekelharing | 07-06-06 | 05:09

@niels achterberg
Hoeveel mensen zijn het slachtoffer geworden van softdrugs ? Omdat mensen ergens onder geleden hebben, is geen reden om iets onbespreekbaar te maken. Ik denk dat je met het onbespreekbaar houden en taboesfeer kweken je nog meer schade aanricht. Met het bespreekbaar maken kun je het ook bespreekbaar maken voor slachtoffers zodat hun eerder en makkelijker kun praten wat hun overkomt. Je kunt daarmee ook waarschuwen voor pedofielen en wat hun voorstaan. Het is ook belangrijjk om duidelijk maken dat pedofielen niet noodzakelijk bruten zijn die kinderen ontvoeren en verkrachten, maak ook heel geraffineerd en subtiel te werk kunnen gaan. Dus ja ik ben voor een discussie over pedofilie, ik ben echter tegen consessies doen ten nadele van kinderen.

TheLuggs | 06-06-06 | 23:24

@TheLuggs: Jawelzeker, ik ben mijn roeping als leraar Nederlands (met hoofdletter) misgelopen. En wat is daar mis mee dan???

En eh ... Allah bestaat niet hoor. Ik ben al dood geweest en wat denk je wat: helemaal niks, nakko, niente.

Maar goed, ik begrijp jouw punt wel. Je vindt dat mensen gewoon moeten kunnen zeggen wat ze willen. Daar is sowieso nogal wat op af te dingen. Ik vind dat er wel een 'recht is om te provoceren' maar niet een 'recht om te beledigen' - dat is wel een verschil, lijkt mij. Onder het mom van de vrijheid van meningsuiting en om jouw 'verdediging' van de NVD kracht bij te zetten, haal je het Sto(r)mfront aan. Kijk, wat het verschil is, is dat het Sto(r)mfront geen politieke partij is en dat - gegeven het huidige politieke klimaat - ook niet kan worden. De NA is dat wel, maar kan ook op protest rekenen.

Als de NVD het bij de vereniging Martijn had gehouden en dus niet de politiek in was gegaan, was er niet zoveel aan de hand geweest. Martijn bestaat al vanaf de jaren '60 of '70 ofzo - kijk, die vrijheid van meningsuiting hadden ze dus al. Aan Martijn werd nauwelijks aandacht besteed. Maar de NVD is nu net even een stap te ver. Niet eens alleen omdat het pedopikketrekkers betreft, maar meer omdat het laat zien dat in Nederland elke idioot een partij kan beginnen - als het maar niet met nazisme te maken heeft. Dat nazi-achtige partijen niet kunnen: prima. Maar dat verder elke gek een partij kan oprichten, dat vind ik geen goede zaak.

Ik zag trouwens dat de NA een actie is begonnen tegen de NVD onder het motto: Geen Pedo's in de Politiek. Een weinig verfijnde campagne, maar vooruit maar.

www.nationalealliantie.com/

Pekelharing | 06-06-06 | 16:45

Het doet niet terzake of het een vaag randverschijnsel is en blijft of niet.
.
Duizenden slachtoffers en ouders voelen zich letterlijk en/of figuurlijk zwaar genomen door deze figuren. Hoe moeten die mensen zich enkel en alleen al wel niet voelen door de uitingen van een dergelijke partij? Wie weet eindigen vele slachtoffers en/of ouders door deze grappenmakerij wel weer in een depressie of beleven alle narigheid opnieuw.
.
Dat is al erg genoeg om deze onzin niet in de naam der democratie maar een dergelijke spreekbuis te laten hebben. Sommige zaken geven nu eenmaal negatievere bijzaken dan dat de onbenulligheid groot is.

NielsAchterberg | 06-06-06 | 16:24

@pekelharing ben je je roeping als gefrustreerde leraar nederlands misgelopen ?

Of allah bestaat weet ik niet, kom ik wel achter na mijn dood... Echter er zijn voldoende mensen die er heilig in geloven om rekening te houden met die mensen. Toch stel jij jouw gevoelens boven die van miljoenen moslims. Let wel ik ben er geenzins voorstander van om pedofilie te legaliseren, noch ben ik van mening dat een kind de emotionele bagage heeft om vrijwillig de keuze te maken om met iemand naar bed te gaan.

Ook aan extreemrechtse kant bestaat vrijheid van meningsuiting. Zie ook het bestaan van stormfront, nationale aliantie etc... En zoals ik ook al aangaf in de post die jij aanhaalt vind ik pedofilie geen punt van discussie, daar ik het dat standpunt geen compromis wens te sluiten. En zolang de samenleving geen compromis wenst te sluiten op het gebied van pedofilie zal de nvd niet meer dan een vaag randverschijnsel blijven dat nu even hun 15 minuten roem heeft maar dadelijk niets eens de kiesdrempel haalt.

TheLuggs | 06-06-06 | 15:29

@ TheLuggs 06-06-06 @ 14:58

Daarom exact. Aangezien het blijkbaar kan en mag, willen we een gezonde en evt. ludieke tegenhanger van de NVD. Ofwel op dezelfde manier gewicht in de schaal gooien als zij doen.
.
Ouders van en slachtoffers zelf moeten dat geneuzel allemaal aanhoren zonder dat er iets tegen te doen valt?
.
Raar land is dit. Vandaar de LdP. Wat overigens ook kan staan voor Ludieke Demonstratieve Partij, we vinden niet dat wij/de overheid pedo's moeten lynchen, LdP wil ook niet aanzetten tot, LdP wil bespreekbaar maken of in deze uitzonderlijke lage streken slachtoffers en ouders het heft in eigen hand mogen nemen. Partijpunten zijn nog niet exact opgesteld, maar in ieder geval zijn we tegen de punten die de NVD zo graag ter discussie willen stellen!

NielsAchterberg | 06-06-06 | 15:13

@NielsAchterberg & Pekelharing
NVD roept niet op tot illegale activiteiten maar tot legalisering van activiteiten die nu illegaal zijn. Vergelijkbaar is het oprichten van een partij die de doodstraf voor pedofielen voorstaat....

TheLuggs | 06-06-06 | 14:58

@TheLuggs: JIj schreef: ==Ook het oprichten van een politieke partij behoord (moet behoort zijn hoor, is t.t., maar dit terzijde) tot de basisrechten in een democratie. Het zijn voor ons partijen als de nvd die ons op de proef stellen ==
HA HA, LAAT ME NIET LACHUH MAN.

== omdat voor de meeste mensen kinderen heilig zijn en niet geschonden dienen te worden. Voor moslims is hun profeet heilig en daar mag niets over gezegd worden. Ook daar geld (moet geldt zijn, derde persoon enkelvoud t.t., maar dit terijzde) dat vrijheid van meningsuiting zwaarder weegt.
Het is juist omwille van hun (naar mijn mening) zieke standpunten dat ze het recht moeten hebben een politieke partij op te richten en hun mening te uiten. Want vrijheid van meningsuiting is te makkelijk als het je eigen mening is... maar juist het belangrijkst als die mening indruist tegen alles waarvoor je staat.
===

Verschil is dat Allah niet bestaat en kinderen wel!! DACH IK ZO ...

==Vergeet niet dat geenstijl alleen kan bestaan omwille van diezelfde vrijheid van meningsuiting. Er zijn genoeg mensen in nederland die vinden dat een site als geenstijl verboden zou moeten worden.==

En om nou alles maar af te doen met de vrijheid van meningsuiting ... Propageren van sick ideas gaat nou net weer iets verder. waarom eigenlijk geen nazi-partij??? Gewoon, leuk, als 'gedachtenexperiment' en 'om de discussie ruimte geven'. En dat alles onder het mom van vrije meningsuiting. Wel ja, waarom ook niet.

Pekelharing | 06-06-06 | 14:06

@ Deense Postbode 06-06-06 @ 13:43
@ Pekelharing 06-06-06 @ 13:56

Zo wordt een ludiek bedoeld initiatief nog geboren ook hier bij GS.
.
Pekelharing, het grappig is, website maken moet mogelijk zijn, wat marketing er omheen ook (ben ik zeer in thuis), teksten ben ik redelijk in maar jij expert dus helemaal top. Denk dat we dit offline maar eens ff moeten gaan bekokstoven. Denk dat dit soort initiatieven de beste zijn om op een wettelijke wijze andere tegen te gaan.
.
Ik zeg LdP all the way! (uh tja damn da's ook alweer dubbelzinnig)
.
Wie sluit aan? Even tijdelijk een hotmail adres geopend, het zal later iets professioneler eraan toegaan: schrijf u in, voor tekstschrijvert, website/grafisch vormgevert, ideeëngeneratort, spreekbuistypert, financierdert, als het zinnig kan zijn schrijf je in. Steunbetuigingen zijn ook van harte welkom zo lang het allemaal maar legaal is mensen
.
LDP_Partij@hotmail.com

NielsAchterberg | 06-06-06 | 14:05

Grappig trouwens dat jij nou net ACHTER-BERG moet heten. Klinkt als voor (af beter: achter) stander van Adje de Pedopikketrekkert. Nou, die kijkt nog raar op z'n lid als de LdP van de grond komt.

Pekelharing | 06-06-06 | 14:00

@Achterberg. Volgens jouw redenering heb je gelijk. Als jij een website kan maken zou ik zeggen: maak er één voor de LdP - ik ben tekstschrijvert dus wie weet kan ik nog iets voor je doen. Komiek wel, het standpunt dat je pedo's mag lynchen (scheelt maar weinig met lunchen) bespreken teneinde het legaal te maken. Zo had I hut nog niet bekeken. Ik werkte voorheen weleens voor Nutricia en daar moest je altijd schrijven: Voor uw kindje! Nou, dat is meteen een goeie voor de LdP: LdP: want u wilt natuurlijk het beste voor uw KINDJE (met gratis zomerhoedje).

Pekelharing | 06-06-06 | 13:56

Niels Achterberg, de logica is helder en in het ergste geval gaan wij idd jouw partij de ldp oprichten. Het geld hebben we binnen no time bij elkaar, want alle ouders, (min de pedo-ouders) dragen een steentje bij.
Kennelijk mag je volgens de democratische beginselen een partij oprichten die standpunten heeft die absurd en onwettig zijn. Doen we dat toch?
Vullen we waarschijnlijk meteen de hele Kamer, dus doen we meteen nog wat andere standpunten op het programma zetten.

Deense Postbode | 06-06-06 | 13:43

Stukje uit de column van Youp van 't Hek:
"Zag dat de man in een caravan woont. Wie weet kan ik nog wat woordspelen met het begrip trekhaak. Zag ook dat de oprichter voldeed aan alle criteria die wij stellen aan dit soort viespeuken. Dik, over de zestig, een afgebladderde caravan, badslippers en een groezelig gebit. Als dat als kind je eerste seksuele ervaring wordt. Dat je je onschuldige pielemuis in dat meurende fietsenrek moet parkeren. Toen ik die kamelenbek zag, begreep ik onmiddellijk waarom de goede man ook seks met dieren wil toestaan. Voor de zekerheid."

poktor | 06-06-06 | 13:14

@ Pekelharing 06-06-06 @ 11:46

Ik roep ook niet op tot het lynchen volgens de huidige regels van de wet. Echter kun je wel aan de kaak stellen of het niet in de wet geregeld zou moeten zijn. Want, de pedopartij zegt in principe ook iets illegaals volgens de huidige wet, maar wil het aan de kaak stellen/bespreken om het legaal te maken.

Ofwel zoals ik zeg: we doen het niet, maar vinden het wel een mogelijk toekomstig recht van slachtoffers en ouders. Volgens mij mag de LdP dan weer wel, omdat in diezelfde optiek de pedopartij lijkt te mogen...

NielsAchterberg | 06-06-06 | 12:16

En toch blijf ik het gek vinden dat alle agressie zich vooral of alleen op Adje de Pedopikketrekkert richt. Hij is wel de engste ENGERD van de drie - maar die Marthijn de Pedopikketrekkert en Norbert de Pedokutjelikkert zijn ook totaal niet in ordnung. Het wordt tijd om ze met eikels te bekogelen! Misschien biedt Adje zich aan als EIKEL zijnde ...

Pekelharing | 06-06-06 | 11:49

@Niels Achterberg. Tja Niels, zo'n partij mag nou juist weer niet - omdat je niet mag oproepen tot lynchen. Er is 'vrijheid van meningsuiting behoudens ieders verantwoordelijkheid volgens de wet'. En onder die verantwoordelijkheid valt: niet oproepen tot doden enzo. Volgens roept de NVD - gezien de huidige wetgeving - ook op tot het plegen van misdrijven. Seks tussen volwassenen en kinderen is immers verboden. Gek dat het dan toch ERRUG stil blijft in 070. We moeten het weer hebben van klootjesvolk die eikels werpt naar de caravan van Adje de Pedopikketrekkert.

Pekelharing | 06-06-06 | 11:46

Ik verwacht dat dhr van de Berg binnenkort zelfmoord pleegt.
Inclusief afscheidsbriefje dus zaak gesloten.
Ik heb soms weleens van die visioenen.

Jim Beam | 06-06-06 | 11:10

@ Postbode

Ofwel, mijn idee van een partij: de LdP ofwel Lynch de Pedo's mag ook. Ik doe het niet, maar vindt wel dat ouders van slachtoffers van die ransapen hier het recht op hebben.
.
Vrijheid van meningsuiting noem ik dat.
.
Maar het blijft wel molesteren/vermoorden van iemand ook al issie dan pedo. Echter als zij kunnen zeggen wat ze vinden, dan mogen wij normale mensen dat klaarblijkelijk ook.
.
Ik zeg: wie sluit zich aan bij de LvD? Samen op de bres voor slachtoffers en ouders! Hier spreekt uw voorzitter!

NielsAchterberg | 06-06-06 | 11:08

@postbode
Ook het oprichten van een politieke partij behoord tot de basisrechten in een democratie. Het zijn voor ons partijen als de nvd die ons op de proef stellen omdat voor de meeste mensen kinderen heilig zijn en niet geschonden dienen te worden. Voor moslims is hun profeet heilig en daar mag niets over gezegd worden. Ook daar geld dat vrijheid van meningsuiting zwaarder weegt.
Het is juist omwille van hun (naar mijn mening) zieke standpunten dat ze het recht moeten hebben een politieke partij op te richten en hun mening te uiten. Want vrijheid van meningsuiting is te makkelijk als het je eigen mening is... maar juist het belangrijkst als die mening indruist tegen alles waarvoor je staat.

Vergeet niet dat geenstijl alleen kan bestaan omwille van diezelfde vrijheid van meningsuiting. Er zijn genoeg mensen in nederland die vinden dat een site als geenstijl verboden zou moeten worden.

TheLuggs | 06-06-06 | 10:29

Hannalore 2.48 en dat "bovenste beste man" moet zijn: "ranzige pissebed" of woorden van gelijke strekking, dus de dagwaarde van vandaag bv: "dat Beest xxx "

Deense Postbode | 06-06-06 | 07:46

Een mening uiten is iets anders dan er een partij voor oprichten, en dat dat door de 'regeerders' wordt toegestaan.
Maar ach, wie ben ik in tijden dat het Beest rouleert!
Ett två tre fyra fem SEX SEX SEX 666
xxx !!!
Pekelharing 2.32 Het is me dus niet gelukt die artikelen uit te lezen en nou ben ik best wat gewend. Het wordt al gauw duidelijk bij het lezen van het verhaal van een pedo dat hij oversext is, dus zijn enige recht is het spreekrecht bij een psychiater en een flinke (liefst een over-) dosis medicijnen.
Godallemachtig, wat heb ik te doen met hun ouders, je zal zo'n beest maar geworpen hebben.

Deense Postbode | 06-06-06 | 07:36

Ai, foutje, Het begin moet 'Het IS weer eens tijd...' zijn.

Hannalore | 06-06-06 | 02:48

@marth (of de trol, doch dit terzijde)

Het weer eens tijd voor een nachtelijke overdenking, laten we er maar van uitgaan dat een blik vanuit nocturaal vleermuis perspectief ons verheldering kan bieden in dit duistere draadje.

Op het ogenblik vind in feministische en aanverwante kringen een geanimeerde discussie plaats over tienermeisjes die zich via de webcam exhibitioneren op het net. Een aantal feministische durfals permitteren zich de vrijheid om te beweren dat deze jonge meiden uit angst 'om er niet meer bij te horen' of onder druk van intimidatie uit de kleren gaan voor de webcam. Het woord 'durfal' schrijf ik niet zonder reden, de moraalridders van de sexuele revolutie, jawel die bestaan ook, bagatelliseren de probleemstelling van de feministes door deze simpelweg af te doen als preutsheid.

Ook ik werd eens verrot gescholden door een voorvechter van pedofilie omdat de bovenste beste man mij meningen toedichtte zonder dat ik de kans kreeg die te uiten. Het vreemde aan deze man was dat hij zijn agressieve gedrag legitimeerde met zijn vermeende slachtofferstatus, en de, volgens hem, bekrompen ideeën uit de maatschappij. Dit soort agressieve vormen van moraalridderij is uiterst intimiderend en behoorlijk ongewenst, en verklaart misschien wel het onderdanige gedrag in hedendaagse feministische kringen, men is bang om voor preuts gehouden te worden.

Moraal van dit verhaal: 'Het gelijk is relatief, maar het bevindt zich schijnbaar aan de zijde van hem die de grootste bek heeft'.

Hannalore | 06-06-06 | 02:45

En dit spookhuis genaamd: Norbert de Jonge www.martijn.org/info/Norbert/NdJ_20050...
nog eentje (eigen risico!)
www.martijn.org/info/Norbert/NdJ_20050...

is een pedoviel die op jonge meisjes valt, zo rond de 8 a 10 jaar.
Nou, ik hoop dat ze hem niet in donker tegenkomen. SCHRIKKEN. Meneer het Spookhuis heeft een mooi artikel geschreven waar ook zijn piemel een belangrijke rol in speelt. Het artikel heet: Jonge Meisjes Aanraken. Brrr.
www.martijn.org/info/OK87_2.html

Norbert en Marthijn waren trouwens ook te zien in Barend en Van Dorp op 14 december 2005. Ga dus naar www.talpa.tv en dan naar programma gemist.

Pekelharing | 06-06-06 | 02:32

En ook nog een weblog www.volkskrantblog.nl/blog/3706

Is het trouwens mensen opgevallen dat het vandaag 06-06-06 is. DE DAG VAN HET BEEST!!!!

Pekelharing | 06-06-06 | 02:17

En Marthijn heeft ook een hele eigen sexencyclopedie gemaakt. Jawel ... Knap werkje hoor. www.seksencyclopedie.nl/
Opvallend is dat ook Baby en Pampers in zijn sexencyclopedie voorkomen. Marthijn beschrijft Baby zoiets als: 'kunnen sommige mensen opgewonden van worden' en bij Pampers: bekend luiermerk. Mmmh. Wat zoiets in een sexencyclopedia doet?? Worden sommige mensen nou ook al geil van luiers? Marthijn is wel errruuug veel met seks bezig, hm.

Pekelharing | 06-06-06 | 02:14

Lees hier een geweldig mooi en interessant en verhelderend interview met Marthijn Uittenbogaard uit 2002: www.p-loog.info/Persoonlijk/marth.htm

Nou, petje af, slimbo.

Pekelharing | 06-06-06 | 02:05

Waar zijn die andere twee oprichters van de NVD eigenlijk gebleven??

Pekelharing | 06-06-06 | 01:50

@Pronto> ik neem mijn vergelijking terug, sry dat ik je ermee heb gekwetst. En nogmaals ik pleit ook voor een verbod op dit soort partijen, netzoals met extreem rechts is gebeurd. Take it easy de komende dagen.

Kyokushinkai | 06-06-06 | 01:09

@independ Vrijheid van meningsuiting is een van de belangrijkste peilers van een democratie. Daarmee hebben ook pedo's het recht hun mening ventileren. Overigens vind ik niet dat je elke mening moet respecteren. Verder kun je het de media wel kwalijk nemen dat ze de nvd een uitgebreid platform geven om hun mening te ventileren. Tenslotte houdt vrijheid van meningsuiting niet in dat je ze maar op radio en tv moet laten. Dus mijn inziens is het beter ze te negeren, ze niet uitgebreid in de media brengen en er niet mee in discussie gaan. Ik heb ook geen behoefte om met pedofielen in discussie te gaan daar het nergens toe kan leiden. Hun worden er niet minder pedofiel van, en ik blijf sex met kinderen onaanvaardbaar vinden....

TheLuggs | 06-06-06 | 01:08

Deense postbode, het ging wel goed hoor, ik dacht dat ik het wel verwerkt had, maar nu ik dit zo lees allemaal,.....zo'n nvd.....

pronto | 05-06-06 | 23:00

@independ, nou dood gezwegen in de media wil ik niet zeggen. Ik bracht gisteren een van mijn honden naar duitsland naar zijn nieuwe baas en geloof het of niet,...weer werd ik, dit maal op zo'n twentse zender geconfronteerd met Leipo Adje. Mijn neef uit italie is zelfs op de hoogte van onze nvd. Die had ik vandaag aan de telefoon. Neef zei nog: italie is niet alles qua regering maar bij jullie lijkt het wel een slapstick.

pronto | 05-06-06 | 22:59

Pronto, ik wil je sterkte wensen.

Deense Postbode | 05-06-06 | 22:44

Pronto, Waarom nog geen nationaal persbericht van JP? Ik heb gemerkt dat deze kwestie om een of ander reden wordt doodgezwegen in de media. Dit kan ik me ook wel voorstellen, deze mongolen proberen in de openbaarheid te komen door uit te lokken. En geen aandacht geven aan zo een idioot is trappen tegen de tere ziel van die Pedo partij. Ben reuze benieuwd hoe dit zich gaat manifesteren. Over punt 1, ik persoonlijk vind dat NL behoorlijk is doorgeschoten wat betreft vrijheid van meningsuitting. Vind het niks met mening te maken een wet te laten doorvoeren om pedosex bespreekbaar te maken. Ondertussen liggen er genoeg slachtoffers van Pedo's 7 meter onder de grond. Zoniet in levenslange trauma's (schaamte) Wat volgt hierna; de incestpartij? NL wordt steeds zieker.

independ | 05-06-06 | 21:38

Het enigste wat mij rest is dit: heeeee nvd,...adje,...gore hond,..hier voor jou mocht je het nodig gaan hebben: http://www.uitvaart.nl/?s_page_id=92&id=1822

pronto | 05-06-06 | 21:24

dank je independ voor je reacties. Bij het lezen van dit soort dingen word ik heel onpasselijk. (netjes uitgedrukt.) Maar waar ik mij nog het meest kwaad om maak is punt 1. dat het in nederland kan dat die gore pedo's een politieke partij MOGEN oprichten. Dat vind ik al tever gaan. punt 2. dat er mensen zijn die die gedachtengangen van die gore pedogevoelige ranzige smeerlappen (daad al verricht of niet.) gaan goedpraten door met achterlijke vergelijkingen te komen.
En wat dan ook zo erg is,...ze hebben het niet eens door dat ze met een super domme en achterlijke vergelijking komen politiek gezien.
Dit is toch echt zorgwekkend?
Punt drie,...na die commotie hier op geen stijl in op de radio. Waarom nog geen nationaal persbericht van JP??????? Onze charismatische leider,...sorry,...* moet even heel hard hoesten,..kuch kuch,....stofje in de keel* .

pronto | 05-06-06 | 21:21

Pronto, Ik ben het er helemaal mee eens dat dit soort uitschot alles doen om een kind te kunnen krijgen in hun bed, als het niet van een ander is dan maken ze er zelf wel 1. Als ik goed naar die Marth luistert probeert hij iedere keer zijn geweten te sussen door het goedpraten van wat zij normaal vinden.
Jij bent wel de juiste persoon die die klote pedo Marth kan vertellen wat hij een kind heeft aangericht met zijn onschuldige spelletjes. Sterkte met de verwerking...

independ | 05-06-06 | 21:17

Pronto, Ik ben het er helemaal mee eens dat dit soort uitschot alles doen om een kind te kunnen krijgen in hun bed, als het niet van een ander is dan maken ze er zelf wel 1. Als ik goed naar die Marth luistert probeert hij iedere keer zijn geweten te sussen door het goedpraten van wat zij normaal vinden.
Jij bent wel de juiste persoon die die klote pedo Marth kan vertellen wat hij een kind heeft aangericht met zijn onschuldige spelletjes.

independ | 05-06-06 | 21:11

@Kyo 18:13: nou, laat een mongeaul lekker schuimbekkend achter de fanfare aanhobbelen dan, als tie er zin in heeft. Of hou em tegen dan. Kan die fanfare weinig aan doen. Profeet my ass

LibertasSimplex | 05-06-06 | 21:03

Voor mijn gevoel is het maar een enkeling die het bij fantasie houdt, de meesten gaan het toch eens in het echt uit proberen, en daar moet men voor behoed worden. als zo'n fantasie al zo'n kick geeft, moet het in het echt toch veel lekkerder zijn?

pronto | 05-06-06 | 20:53

lagen = lachen

pronto | 05-06-06 | 20:51

@Kyokushinkai 05-06-06 @ 20:34

volgens de wet had die pedo die mij zo manipuleerde (en een vriendje trouwens) ook niets misdaan. Doch echter had ie wel boekjes waar mijn vriendje en ik rare gevoelens van kregen. Je geraakt ook als kind in vreemde sferen bij het lezen van die boekjes al weet je niet eens echt goed wat het is. Als je VOLWASSEN bent kun je wat met die gevoelens en weet je gewoon dat je geyl bent. Strafbaar was ie dus zeker,..hij had kinderpron in huis en op zijn achterhoeks gezegd: "mie ducht" had onze leipo ad ook wel wat dingen in huis eh caravan. Wil je alleen nog zeggen pas op met naïef zijn, ook al zou het goed bedoeld zijn. Moeten rechters ook maar eens gaan doen. Wat meer tijd besteden aan echt onderzoek ipv gelijk zeggen er is nog geen concreet bewijs geleverd. Daar lagen die psygophaten om en weten er ook precies mee om te gaan.

pronto | 05-06-06 | 20:50

@Pronto> en ik was wel met je in debat zie ik nu, ook daar excuses voor. Ik begin moe en onscherp te worden. Tijd om mijn pc te gaan verlaten.

Kyokushinkai | 05-06-06 | 20:37

@Pronto> naar VOOR je bedoelde ik in mijn eerste zin natuurlijk, mijn excuses daarvoor.

Kyokushinkai | 05-06-06 | 20:36

@ Pronto, ik was niet met jou in debat, vandaar dat ik jou niet heb gelezen. Ik vind het heel naar van je wat je is overkomen en moge degene die je dat heeft aangedaan fikken in de hel, maar deze pedo heeft geen kinderen misbruikt. In dit land ben je onschuldig totdat het tegendeel is bewezen. Gelukkig maar. De man heeft heeft alleen nogal sicke denkbeelden, waarvan ik mij kan voorstellen dat die erg kwetsbaar zijn voor jou. Maar er zijn ook homo's en hetero's met sicke denkbeelden. Check de rapesites op internet maar eens. Het hebben van sicke denkbeelden is gelukkig ook niet verboden. Verlaag je niet tot hun niveau en hou vast aan onze eigen morele waarden, de waarden van onze rechtstaat. Niemand wordt hier vervolgd, opgepakt, of gelynched dan wel bedreigd om zijn mening, hoe verwerpelijk deze ook is. Deze partij moet dan ook gewoon verboden worden als ze in hun ideeën blijven volharden.

Kyokushinkai | 05-06-06 | 20:34

@Kyokushinkai 05-06-06 @ 19:29

Heb je het nog steeds niet begrepen wat ik bedoel he???? Er is in mijn ogen (en dat van meerderen in dit land) toch een groot verschil tussen weerloze kinderen misbruiken onder het mom dat het geen misbruik is,..omdat door manipulatie die kinderen daar "vrijwillig" aan meewerken of vinden dat nederland vol is,..dat er misbruik word gemaakt van de wao en ww wet of dat de moslimvrouw wordt onderdrukt. Ben zelf als kind misbruikt door zo'n manipulatieve gore pedo en het heeft mijn verdorie 28 jaar gekost van mijn nog jonge leven om dat te verwerken (heb ik nog niet gedaan anders reageerde ik hier niet zo heftig.) Ga mij niet zo'n goedkope vergelijking geven als een ad van den berg of nvd, met pim fortuyn,..theo van gogh of hirshi alie of hoe schrijf je dat. Ik vind dat totaal verschillende zaken. En wat jij nu schrijft is ook die gigaplaat die die ad voor zijn kop heeft. Waar ie in elk intervieuw ook telkens mee komt. Je kunt appels niet met peren vergelijken.

pronto | 05-06-06 | 20:24

@Vrouwekul> gelijk ook maar de rechtstaat opheffen voor een stelletje sicke pedo's? Ook maar alle laagopgeleiden alvast opsluiten, omdat de kans statistisch groot is dat die ook in criminaliteit vervallen? Gelijk dan maar ook een gedachtenpolitie instellen om mensen te controleren op foute gedachtes en meningen? Jou ook maar prefentief opsluiten omdat je een potentieel gevaar bent voor de rechtstaat?

Kyokushinkai | 05-06-06 | 20:19

en veel geheime vakjes

Ja daag gaan ze mij controleren en ben ik de lul met me 2dehands camper.

biertje? | 05-06-06 | 20:10

@TheLuggs
Misschien komt het overspannen over maar ik kan me enorm opwinden over het feit dat deze mensen compleet over alle gevoelens van kinderen heenwalsen om aan hun zieke gerief te komen. Op een pc van die lui mischien niet maar netwerken natrekken zou geen kwaad kunnen.

pcsmurf | 05-06-06 | 20:00

@pcsmurf
Je reageert nogal overspannen. Overigens was het een aantal jaren geleden in nederland toegestaan porno te maken vanaf 16 jaar. Nu wil ik best een discussie aangaan over die leeftijd, maar de NVD wil die verlagen naar 12 jaar wat mij inziens veels te ver gaat. Maar ook bij pedo's moet je het een en het ander kunnen bewijzen net als bij terroristen. Ik ga er overigens vanuit dat die 3 oprichters geen kinderporno op hun computer hebben staan en zich strikt aan de wet houden... Gezien de ophef kunnen ze namelijk verwachten dat ze in de gaten worden gehouden. Ook zit het er dik in dat hun pc onder de loep word genomen (al dan wel of niet op legale wijze)

Overigens of het wel of niet schadelijk is voor het kind vind ik niet eens relevant.

TheLuggs | 05-06-06 | 19:51

@paranoia 05-06-06 @ 18:24
Hoezo dubbele moraal.
Je vergelijkt hier een volwassene met een kind.
Hoe haal je je in het hoofd om deze 2 te vergelijken.
Een volwassene kan zich meestal wel zelf beschermen, daarintegen is een kind volledig afhankelijk van de bescherming van zijn ouders of verzorgers.
Deze vergelijking gaat de vreselijk mank.

Vrouwekul | 05-06-06 | 19:39

"Het is nog niet bewezen dat hij iets fout heeft gedaan"

Flikker toch op!! Ik neem liever geen enkel risico.
Een volwassen kerel leert wel verder leven met een vals beschuldiging.
De kans dat een kind een normaal leven zal leiden na een pedobehandeling is nul.
Ergo
Opjagen die hufters en niet stoppen tot ze op een poolkap vastgevroren zitten.

Vrouwekul | 05-06-06 | 19:32

@Pronto> ik neem aan dat jij ook vindt Dat Geert Wilders, Pim Fortyun en Ali Hirsi Ali de consequenties moeten dragen van het uiten van hun mening? Nou ik niet, ik vind het nooit normaal dat mensen vanwege hun mening met geweld of moord worden bedreigd, hoe verwerpelijk deze mening ook is.

Kyokushinkai | 05-06-06 | 19:29

@Kyokushinkai
wederzijds

pcsmurf | 05-06-06 | 19:20

Zou het hem echt zijn, die Marth, of is het een trol?
Armeluis partijtje Marth? De één kan de tandarts niet betalen en de ander heeft geen geld voor de psychiater. Kan je je gewoon niet aansluiten bij de PVDA? De Partij van de Armen van geest.
Hoe dan ook, ik draag nog liever een burka, dan dat er een pedo het voor het zeggen krijgt.
Ach, die partij is geen lang leven beschoren. Stelletje psychopaten.

Deense Postbode | 05-06-06 | 19:17

@marth 05-06-06 @ 17:01
Zit je hier te reaguren?
Heb je niets beters te doen?
Een nieuwe hoster zoeken bijvoorbeeld.
Nu media design stopt met pedohosting is er alleen xs4all nog
die het pedofilisme ondersteunt.

En waarom doet de media jullie zo doodzwijgen?
Zo krijgen jullie nooit bekendheid.

De Intrigant | 05-06-06 | 18:37

@Kyokushinkai 05-06-06 @ 18:13

Geen Stijl schrijft,...geen negatieve dingen,..neeeheee maar dingen die spelen in dit land. Het enigste negatieve wat ik kan ontdekken gaat over de personen waar geen stijl over schrijft. (of niet.) En dan geeft dan weer uiterst intressante discussies/commentaar. zo leren we elkaar toch kennen? Beter dan die normen en waarden wat politiek nederland voor ons bepaald of nog sterker,...de media. En aub hou op met die vrijheid van meningsuiting. Het is je eigen verantwoording als je pedo bent en een pedopartij op wil richten terwijl zelfs door "leken" hier de wetenschappelijke toestanden van pedo's al worden doorgelicht. Is toch zo klaar als een klont? Niet gaan zeuren over die vrijheid van meningsuiting. Wil je daaraan deelnemen, aanvaard dan ook de consequenties. Moet ik ook.

pronto | 05-06-06 | 18:37

"Een pedo roept iets, en krijgt het aan de stok met heel Nederland en krijgt geen beveiliging."
En dit is erg omdat? Zowel de hakbar als de pedo zijn fout. De hakbar wordt ook niet beschermd maar degene die iets over de hakbar te melden had. Het feit dat iemand onschuldig is totdat het tegendeelk bewezen is ben ik met je eens. Maar op het moment dat je gaat roepen van "we gaan een politieke partij oprichten die het neuqen met kinderen propageert"... dan doe je het jezelf aan...

Hellsmurfje | 05-06-06 | 18:36

Nekschot voor Marth

Hill | 05-06-06 | 18:31

@marth:

in hoeverre is het woord 'vrijwillig' represenatatief wanneer een oude viespeuk sex heeft met een 9-jarige ??? je praat erover alsof je hebt over een snoepje

Prego | 05-06-06 | 18:24

Wel vreemd, Hirsi roept iets en beledigd een hakbar of 10 en krijgt beveiliging en heel veel anders.

Een pedo roept iets, en krijgt het aan de stok met heel Nederland en krijgt geen beveiliging.

Hoe bedoel je dubbel moraal en vrijheid van meningsuiting.

Maar hier zullen we uiteraard geen woorden aan vuilmaken in de politiek. Want het is nu eenmaal niet leuk indien je als politici op komt voor de vrijheid van meningsuiting indien iemand iets pro's pedo's heeft uitgesproken, maar nog niets strafbaars heeft gedaan.

Wat dat aangaat kunnen we beter andere mensen gaan bashen, want die hebben zich wel niet geuit, maar wij hebben wel een boek waaruit blijkt hoe zij zich zouden gaan uiten.

paranoia | 05-06-06 | 18:24

@pc smurf, ben het niet met je eens maar respecteer je mening.
@Libertas> GS doet me denken aan een evil profeet omdat ze negatieve dingen schrijven, vaak op de persoon of tegen een hele bevolkingsgroep gericht, en er vervolgens hele volksstammen schuimbekkende dwazen tot actie over gaan. Rambo (ex GS) heeft ooit gemeld dat GS er van schrok hoe makkelijk geestelijk beinvloedbare zielen schuimbekkend achter hun aanliepen. Dat is niet veranderd, er zit hier nog altijd een hele kliek zwakbegaafde xenofobe schuimbekkende nablaters. Kennelijk doet GS niets met deze verantwoordelijkheid.

Kyokushinkai | 05-06-06 | 18:13

pardon?,...hoe normaal neerzetten? andere woorden ofzo?

pronto | 05-06-06 | 18:12

toch gevoelig onderwerp he??? Joris???Vooral voor kinderen die zijn beetgenomen door een pedo. ff een stuk praktijkervaring willen plaatsen hoe het in detail in zijn werk gaat met die pedofielen. Zou een mooie waarschuwing zijn voor ouders die hun kinderen ontredderd en angstig weer thuis zien.Was blijkbaar niet geschikt. Maar zo werkt het dus wel en dan nog lees ik reacties van een Marth bijvoorbeeld die het gewoon niet snapt wat die kinderen wordt aangedaan met dat psygologisch gekonkel.,..dat wat menig pedo aanricht niet alleen lichamelijk maar ook geestelijk bij die kinderen. En tuurlijk verrichten kinderen sexuele handelingen,...als je de juiste toon (bedreiging) maar zet. (zitten ook 15 jarigen tussen hoor, 15 jarige kinderen).

-edit nee hoor, maar zet het dan normaal neer-

pronto | 05-06-06 | 18:01

Er is pas reden voor aandacht als hij gebeld is.

diepnek | 05-06-06 | 17:51

Hij is ondergedoken in de Anwar E Madina moskee in Eindhoven.

Onno Thuis | 05-06-06 | 17:43

-weggejorist-

pronto | 05-06-06 | 17:41

-weggejorist-

Pieter Baan | 05-06-06 | 17:24

@kyokushin: Eens, behalve dat GS natuurlijk geen profeet is, niet eens evil vlgns mij. Gewoon een vrij platform. Onzin heeft zin als je je er kostelijk mee vermaakt.

LibertasSimplex | 05-06-06 | 17:16

@kyokushinkai: wel volkomen met je eens. uss ;)

LibertasSimplex | 05-06-06 | 17:13

@marth
Je bent te walgelijk voor woorden ik ken mannen genoeg met schade uit het verleden door tuig die net zo denken als jij en neem van mij aan... zetels halen jullie niet want de meeste mensen die zo denken als jij zijn lafbekken die anoniemiteit prefereren boven de publiciteit zoeken met hun meer dan zieke gedachten.

pcsmurf | 05-06-06 | 17:08

http://www.uitvaart.nl/?s_page_id=92&id=1822

Alvast voor Pedo Ad met zijn caravan. Leven in caravan,.........

pronto | 05-06-06 | 17:02

@ Sjaakderechtsepik
Als 1000 mensen iets anders beweren dan 1 ander iemand zegt dat op zich niets: zie masturbatiewaanzin vroeger, homohaat, aarde is plat et cetera.
Lees eens de onderzoeken van Bauserman, Tromovitch en Rind: Zij concluderen dat er een schadepercentage is van jongens die het vrijwillig met mannen deden van 0%. Zelf hebben ze geen onderzoeken gehouden maar alleen bestaande onderzoeksgegevens van alle beschikbare onderzoeken bij elkaar gegooid. Dit onderzoek werd in de VS verboden (unaniem of bijna unaniem) omdat ieder seksueel contact onder de 18 schadelijk moet zijn. Een onderzoek dat 2 17-jarigen geen schade ondervinden aan vrijwillige seks mag nimmer ingebracht worden ter verdediging in een rechtzaak want het is per definitie (volgens politici) schadelijk. Dit is het klimaat in het 'vrije westen'. Zelfs levenslang voor het sabbelen aan kindertenen geeft men. Wees blij dat er mensen zijn die tegengas durven te geven zou ik zeggen.
-
En waarom zouden we stoppen. Ben je bang dat we 76 zetels halen? Bang dat we gelijk hebben in deze en in onze andere standpunten. Wij zijn NIET radicaal, wij zijn juist voor evolutie.

marth | 05-06-06 | 17:01

@Kyokushinkai
Ik denk dat het punt juist is dat er vanuit justitie niet hard genoeg opgetreden en gecontroleerd wordt op deze mensen. De nvd is helaas het topje van de ijsberg. De meeste pedo's zitten op posities in de maatschappij waar ze veel en op vertrouwensbasis met kinderen bezig zijn. Kijk eens wat een schade de maatschappij ondervind door hulpverlening en begeleiding te moeten geven slachtoffers die niet normaal kunnen functioneren. Als ik terroristische ideeen ga ventileren wordt ik aan alle kanten geconroleerd maar als ik dit soort dingen naar buiten breng kan ik gewoon mijn gang gaan. Dan kom je dus op het punt wanneer ideeen strafbaar kunnen zijn. Voor mijn gevoel moet dat strafbaar zijn zodra het andere mensen aanzet om ze te gaan uitvoeren maar ik zou geen rechter kunnen zijn in zo'n geval.

pcsmurf | 05-06-06 | 16:48

@Draaitafel> Ben gewoon een blonde Haagse kaaskopmet een gemiddeld iq, alleen vertik ik het om met de schuimbekende masse hier achter evil profeten als GS te lopen en kies ervoor om onafhankelijk voor mezelf na te denken. En dát zouden meer mensen moeten doen.

Kyokushinkai | 05-06-06 | 16:46

hebben jullie natuurlijk wel al gezien
www.nvd.nl/

Z.K.H.Prins Carnaval | 05-06-06 | 16:45

Kyokushinkai .. tja jullie kutaziaten hebben het hoogste iq's .. erg irri .. maarja 't houdt wel die domme kaaskoppen stil .. en das altijd nice ;)

Draaitafel Demagoog | 05-06-06 | 16:41

@pcSmurf> Daar heb je wel een punt. Maar dan is schuimbekkend oproepen tot lynchen of iemand oppakken voor zijn zieke mening geen oplossing toch? Daar richt je onze rechtstaat mee ten onder, door mensen vanwege hun mening op te pakken, hoe ziek deze mening ook is. Mijn oplossing zou zijn, eerst het debat aan te gaan en hun kromme argumenten met feiten weerleggen, zodat het voor heel Nederland waaronder ook andere pedo's duidelijk is dat seks met kinderen niet wordt getolereerd omdat het zeer schadelijk is, en bij volharding van de ideeën de partij gewoon verbieden. Maar nooit de rechtstaat schade aandoen voor een stelletje sicke pedo's.

Kyokushinkai | 05-06-06 | 16:37

zijn er geen psygiaters die aan de bel trekken nu over dat pedo adje toch echt een gevaar voor de maatschappij is en opgesloten dient te worden?

pronto | 05-06-06 | 16:34

Janmaat hoorde een bel,
Fortuyn wist waar de klepel hing,
als ik deze lijn door zou trekken concludeer ik dat er nu een controversieel onderwerp is aangesneden dat nu nog niet bespreekbaar is en dat er een verandering zal optreden waarbij het onderwerp wel bespreekbaar wordt?
Ik denk dat het onderwerp van belang is en hoe het gedragen wordt in de maatschappij.
Bij deze fopspenen kan ik niet concluderen dat ze een breed draagvlak hebben.

Z.K.H.Prins Carnaval | 05-06-06 | 16:33

is er trouwens al een reactie gekomen van die minister president van ons over pedo adje????????

pronto | 05-06-06 | 16:32

@Kyokushinkai
Een homo of hetero die fantaseert over verkrachting vind ik een heel ander onderwerp dan een stelletje pedos die de wet zouden willen wijzigen om hun fantasieen legaal te kunnen uitvoeren dus sex met kinderen vanaf 12, prostitutie en pornoproducties vanaf 16 en ga maar door. Ik vind het een belediging voor de homo's en hetero's die jij bedoeld om ze met deze zieke mensen te vergelijken.

pcsmurf | 05-06-06 | 16:27

@pcsmurf> Over welke slachtoffers heb je het? Nogmaals, welke slachtoffers heeft deze vent dan gemaakt? En als je het over pedo's in het algemeen hebt, vindt je dan soms ook het laten lopen van homo's en hetero's die over verkrachting fantaseren een schande en gemiste kans voor onze rechtstaat? Moeten we dan maar een gedachtenpolitie oprichten om te controleren of mensen soms niet verkeerde dingen denken?

Kyokushinkai | 05-06-06 | 16:23

doodsbedreigingen gaan op het conto van degeen die dat doet en is natuurlijk geen uitkomst. De partij verbieden zou kunnen maar helpt niet roept nl. weer weerstand op. Helaas denk ik om gewoon de verkiezingen af te wachten en hen te laten zien dat ze de enige drie zijn met deze mening.
Mijn probleem zit hem in dat ik evt. gelijkwaardig wil debatteren maar dit specifieke onderwerp vindt ik gewoon onbespreekbaar en daar zullen ze het mee moeten doen.

Z.K.H.Prins Carnaval | 05-06-06 | 16:21

Ik zou graag een diepgaand onderzoek zien naar deze mensen ik denk niet dat dat een gevaar voor de samenleving zou opleveren. Mijn medeleven gaat uit naar alle slachtoffers van deze mensen want het is echt te gek voor woorden dat dit soort ideeen geventileerd worden in een partijprogramma. Mijn eerste reactie is inderdaad lynchen of opjagen maar dat zal zijn reden wel hebben. Natuurlijk weet ik dat dat niet kan in een rechtsstaat zoals wij hebben maar meneer lekker laten lopen met zijn pc's onder zn arm vind ik een schande en een gemiste kans voor onze rechtsstaat.

pcsmurf | 05-06-06 | 16:19

@Prins Carnaval> als je met paal en perk stellen bedoelt de partij verbieden kan ik het nog met je eens zijn. Maar ik dacht dat we debateerden over de keuze het debat aan te gaan of toestaan dat deze mensen worden bedreigd met geweld.

Kyokushinkai | 05-06-06 | 16:13

@pcSmurf> in Nederland is iemand onschuldig tot het tegendeel is bewezen. En er is geen enkel bewijs dat deze vent een kind heeft verkracht. Er zijn ook homo's en hetero's die erover fantaseren om iemand te verkrachten. Daar heb je zelfs speciale rapesites en films voor. Zolang ze het niet praktiseren kan je ze net zo min voor verkrachten veroordelen als pedo's met seks met kinderen. Je kan ze wel erop aanspreken hoe verwerpelijk hun ideeën zijn, want schoon is het niet. Maar om ze dan maar vanwege hun mening bloot te stellen aan een lynchende schuimbekkende massa is een democratische rechtsstaat als Nederland onwaardig. Jij fantaseert overigens hier op het vervolgen van mensen vanwege hun mening. Als we jouw 'tel'redenatie consequent zouden volgen zou jij ook een gevaar voor de samenleving zijn.

Kyokushinkai | 05-06-06 | 16:08

@Kyokushinkai
Slachtoffers van dit soort mensen zijn nooit meer vrij dus hoezo vrij land?

pcsmurf | 05-06-06 | 16:05

@Eenzaam Wolfje> Het blijft helaas niet bij gefrustreerd dingen zeggen die niet gemeend zijn, die smeerlap wordt ook echt met de dood bedreigd en lastig gevallen. Het begint altijd bij een boze ophitste massa, en eindigt maar al te vaak in een brute lynchpartij. Wederom verwijs ik naar de moord op Fortuyn, de bedreigingen en pogingen tot moord op Wilders en Hirsi Ali. Allemaal mensen die vanwege hun mening gevaar lopen/liepen in dit vrije land.

Kyokushinkai | 05-06-06 | 16:03

@Kyo
Als we hen moeten uitleggen dat ze verwerpelijke ideen nastreven, hebben ze hun hele leven niet op zitten letten en zullen ze nu ook niet luisteren. Ik snap ook niet wat ze bedoelen, ze willen het wel(sex met 18-) Maar hebben het nooit gedaan daar dit strafbaar is en dat willen ze dus bespreekbaar maken.
Pimmetje heeft hier weinig mee te maken.
we kunnen blijven polderen maar er zal ook paal en perk gesteld moeten worden

Z.K.H.Prins Carnaval | 05-06-06 | 16:01

@Kyokushinkai
Ik heb geen direct bewijs maar kan wel tellen. En ik reken hem in ieder geval tot een zeer gevaarlijk soort wat er niet voor terugschrikt mede pedofielen het gevoel te geven dat sex met kinderen heel normaal is. Als je andere mensen dat duidelijk wil maken en er zelfs een partijprogramma over maakt ben je mijns inziens niet schoon. Als ik het programma van de nvd lees kan ik er niets anders uit opmaken dan dat ze kinderen als volwassenen willen zien en dus op die manier legaal sex met ze te kunnen hebben.

pcsmurf | 05-06-06 | 16:01

@pcsmurf> Hoe kan in een vrij land een mening een van de grootste misdaden zijn? Ik vind jouw denkbeelden minstens zo gevaarlijk als die van die Pedo. Ook maar een lynchpartij voor jouw voordeur dan?

Kyokushinkai | 05-06-06 | 15:55

@pcsmurf> heb jij bewijs dat deze meneer een kinderverkrachter is? Meneer heeft een pedoseksuele voorkeur. Ook verwerpelijk, maar daar doet hij op zich niemand kwaad mee. Tegen mensen die kinderen verkrachten ben ik echter net zo intolerant als jij. Mensen met bijv. een homoseksuele voorkeur doen ook niemand kwaad, tenzij ze een man verkrachten.

Kyokushinkai | 05-06-06 | 15:53

@Kyokushinkai
Slachtoffers van dit soort idioten zijn vaak jarenlang zo niet levenslang niet in staat te debateren over dit soort zaken. Ik blijf er bij dat het een van de grootste misdaden is en dat mijn tollerantie volledig is verdwenen naar dit soort mensen. Mensen die verdacht worden van terrorisme mogen op alle manieren gecontroleerd worden maar deze idioten mogen alles. Debat ga je aan met mensen die de titel mens waard zijn.

pcsmurf | 05-06-06 | 15:52

Ik bedoelde natuurlijk @ZKH Prins Carnaval

Kyokushinkai | 05-06-06 | 15:48

@Kyokushinkai> het debat zou erover kunnen gaan hoe verwerpelijk hun ideeën zijn bijvoorbeeld. Het is in elk geval belachelijk dat mensen in een vrij land en een rechtstraat als in Nederland om hun mening moeten onderduiken voor een schuimbekkende opgehitste massa. Die smeerlap is niet ondergedoken omdat hij bang was voor het debat, maar voor die schuimbekkende opgehitste massa die hem vanwege zijn (overigens naa rik vind verwerpelijke) mening met lynchgerei en doodsbedreigingen zijn caravan belegeren. Nogmaals, niets geleerd van de moord Fortuyn (die naar het schijnt ook niet geheel vies was kleine Marokkaanse jongetjes).

Kyokushinkai | 05-06-06 | 15:47

@pronto 05-06-06 @ 09:58
Het domme van Ad is dat hij nu denkt dat hij volwassen mensen ook kan manipuleren, net als kleine kinderen.

Framoes | 05-06-06 | 15:45

@"pakkende naam"
wanneer het 'kind' kan weglopen is het geen kind meer. Dat betekent natuurlijk niet dat je voor die tijd zomaar je leuter erin kan stoppen.

daskapitalist | 05-06-06 | 15:40

@kyokushinkai
waar zou dat debat dan over moeten gaan? Over jouw dochter of die van iemand anders of over fantasieen in het algemeen?
Deze man weet zo goed wat mensen en vooral de kleintjes onder ons, willen maar is wel verrast als er aandacht komt. Wat doet meneertje dan? Juist de smeerlap duikt onder en is niet te vinden voor debat

Z.K.H.Prins Carnaval | 05-06-06 | 15:39

@Kyokushinkai
Ja je hebt gelijk... laten we lekker tollerant gaan doen tegen kinderverkrachters.

pcsmurf | 05-06-06 | 15:31

Zwaar gebrek aan emphatie????

snoeff | 05-06-06 | 15:31

@Kyokushinkai 05-06-06 @ 15:23
In zekere mate met je eens, maar ik neem aan dat de vrijheid van meningsuiting ook voor de Geen Stijlers geldt. Als men gefrustreerd is dan zegt men dingen die niet gemeend zijn. Een grote bek kan ik ook hebben wat betreft de NVD en alle zaken eromheen. Ik geef toe dat ik ook gezegd heb dat ze aan de hoogste boom opgeknoopt kunnen worden, nu is dat idee nog zeker wel verleidelijk, maar als ik tegenover een van die figuren sta, zal het niet verder gaan dan een goeie trap.... ehm ik bedoel gesprek, afgesloten met de zin: ga eens deaud! en dan rennen, want ik ben tenslotte nog minderjarig

Eenzaam Wolfje | 05-06-06 | 15:30

@marth 14:59
Marth, als 999 van de 1.000 mensen iets roepen en jij roept iets geheel anders maakt je dat niet strijdbaar en standvastig, maar dom, hardleers en ontzettend eigenwijs.
Maar wij begrijpen je natuurlijk niet, omdat wij niet zo zijn zoals jij. Beste marth, ik zou best ieder lekker wijf (18+) dat ik op straat zie lopen ter plekke aan stukken willen scheuren. Ik doe het nooit en heus niet omdat de maatschappij of haar vriend/man dit niet tolereert en mij hiervoor straft, maar omdat ik rekening houdt met de negatieve gevolgen die mijn "slachtoffer" ervan KAN ondervinden.
Leer nou GVD eens inzien dat JIJ niet in staat bent om in te schatten welke gevolgen je acties voor het kind kunnen hebben en trek daaruit nou eens lering. Je blijft volharden in dooddoeners als "gelijkwaardige relatie", "op vrijwillige basis" en "kinderen als sexuele wezens", terwijl het om een relatie tussen een kind en een volwassene gaat, die per definitie ongelijkwaardig op geestelijk en lichamelijk vlak is.
Hoe ik iedere keer mijn best ook doe, ik kan jou niet begrijpen. Tenzij je een sociopaat bent met geen enkele notie van hoe een kind in elkaar steekt en wat een normale sexuele lustbeleving eigenlijk inhoudt, dan valt het kwartje wel.

sjaakdeslinksesul | 05-06-06 | 15:29

@15:18 Nu ik het teruglees, overigens niet bedoeld als bedreiging, voor zover je dat zo zou kunnen opvatten. pff

LibertasSimplex | 05-06-06 | 15:23

Democratie in Nederland. Als je standpunten hebt die een grote massa verwerpelijk vindt is er geen plaats meer voor debat, maar alleen nog maar voor haat. Nix geleerd van de moord op Fortuyn. Hoe verwerpelijk ik die Stichting Martijn ook vindt, ze hebben wel gelijk wat betreft het intolerante en aggresieve klimaat in Nederland. Ook GS draagt hieraan weer fijn hun steentje bij.

Kyokushinkai | 05-06-06 | 15:23

Trouwens dat gebit, geen enkel probleem. Ik voel me totaal niet bezwaard om hier vrijwillig wat aan te doen.

snoeff | 05-06-06 | 15:23

@ marth 05-06-06 @ 14:59

Ah kijk nou als jij jouw partij mag verdedigen, doe ik de mijne
.
LdP
.
Lynch de Pedofielen.
.
Doe het niet maar denk het wel!

NielsAchterberg | 05-06-06 | 15:20

Natuurlijk voor Debielen

NielsAchterberg | 05-06-06 | 15:18

Oh Ad, voor ik het vergeet, voor als je ze ziet, zou je de groeten van me willen doen aan An en Eefje? Geile groetjes, Piemie de Clown (senior cliniclown 1e klasse)

LibertasSimplex | 05-06-06 | 15:18

" 14.59.
Ik neem aan dat je bent wie je zegt, maar waar haal jij het gore lef vandaan om jouw soort hobby t.o de rest te verdedigen. Koest jij terug in je hok!!!

snoeff | 05-06-06 | 15:16

@marth 05-06-06 @ 14:59

Dat gebit van Ad is dus verloren. Aangezien de kans dat hij in de kamer komt nul komma nul is

whappie de flappie | 05-06-06 | 15:08

@ Jan-Joris-Jaap-Joop 05-06-06 @ 13:00 ''Ad van den Berg is voormalig voorzitter van de pedo-vereniging Martijn. De Marthijn die jij bedoeld is zijn opvolger. Van den Berg is dus allerminst 'onschuldig' en jouw reactie is dus waarschijnlijk volkomen onterecht.''
-
Nou ik ben niet de opvolger van Ad als voorzitter, daar zitten verschillende lui tussen en ik ben maar een halfjaartje de voorzitter van MARTIJN geweest, sindsdien de penningmeester. Maar bij MARTIJN lopen doorgaans aardige lui rond hoor. En Ad is en blijft strijdbaar. Als hij in de Kamer komt gaat hij misschien wat aan zijn gebit laten doen vetelde hij dit week-end. En 'ze proberen ons gek te maken maar dat zal ze niet lukken'.
-
Standvastige politici die tegenwicht bieden aan een intolerant, agressief klimaat over de gehele linie in de ssamenleving, zijn hoog nodig.
-
groetjes,
Marthijn

marth | 05-06-06 | 14:59

In feitte m.i heeft de man zichzelf en de inpact wat z'n partij en campagnepunten teweeg kunnen brengen(hebben gebracht). Maar dat is ook een onderdeel van idd. zulks persoonlijkheden, naar gelang je al over persoonlijkheden mag spreken, dit zeer narcistisch trekje kunnen dit soort figuren alleen maar op kinderen projecteren. Dat is net de ellende, de ouders zitten ermee. Het bewijst ook maar eens te meer dat je je kinderen toch steeds maar weer op het hart moet drukken, geen snoepjes van vreemden etc, triest. Maar ik geloof nooit dat deze partij ook maar enigzins gesteund en laat staan gehoord zal worden in Den-Haag. Maar gehoord zijn ze nu al.En later krijgen we weer die ellenlange discussies over het weren van deze partij , door discrimenatie en het onthouden van vrijheid mening etc. zoals de cp toendertijd, en we weten hoe het met Jan Maat is afgelopen, en z'n achterban is nu wel de grootste partij of in ieder geval met z'n denktank in Belgie. Maar wat er achter deze nvd zit. ???? Weet t ook niet, maar dat er een dubbele agenda in verborgen zit, is me wel heel duidelijk. Zeer verwerpelijk dit.

snoeff | 05-06-06 | 14:50

heeft ie Ad wel nodig, een cloaking device.

dommedodo | 05-06-06 | 14:47

Die caravan heeft toch niks gedaan???

blikjegrolsch | 05-06-06 | 14:37

Maar hij rookt niet...

anoniem | 05-06-06 | 14:26

Gezellig, Pedo's on Tour..........

Bos Aap | 05-06-06 | 14:25

@TheLuggs 05-06-06 @ 13:11
Je slaat de spijker op zijn kop. Nu moet het toch wel te begrijpen zijn door die pedo's,...waarom er niet naar ze geluisterd wordt?
Laten we dan even die kinderpron achterwege houden, het is een misdaad iemand bewust te manipuleren. Hitler deed dat toch ook? Chanteren, bedreigen, en verder zeer overtuigend lullen. Mensen op hun gevoeligheid pakken en stukje bij beetje zover manipuleren dat ze doen wat hij wil. Even voor iedereen te begrijpen taal: "Als je zegt wat ik heb gedaan maak ik je familie af." "Als je zegt wat er is gebeurd maak ik je kapot." Dat soort verklaringen hoor je toch ook van kinderen die sexueel zijn misbruikt door gore pedo's? Ook een mooi brainwash opmerking: "Oh, maar papa en mama vinden het goed hoor dat wij dit doen,..het is tenslotte heel normaal en menselijk."

*quote Hans Teeuwen: "hmmmm hmmm,...ja,...ja,......'t is wat ja,.....weet je,.....eigenlijk,......hè,....eigenlijk,...vind ik alle pedo's...........GESTOORDE BEESTUUHHH,.......ALLEMAAAAAAAAL!!,......sex met kinderen,.....GADVERDAMME.......en dan die fantasieën van die beesten.....alsof het niks is.*

pronto | 05-06-06 | 14:20

Prego 05-06-06 @ 13:16

Ik noem pedofilie/sexualiteit geen sexuele voorkeur. Ik noem dat verkniptheid in het hoofd, een ziekte. Aangezien deze voorkeur als middelpunt een groep heeft die zichzelf niet kan verdedigen en te manipuleren is, kan en mag dit gewoonweg niet.

Het is ook bewezen, homo's en transexuelen hebben een aantoonbaar verschil in de hersenen, maar die mensen richten zich op zichzelf of andere volwassenen. Pedo's zullen ook een verschil hebben in de hersens en in dat geval, gericht op kinderen, mag ik het terdege een ziekte noemen. Iemand met het syndroom van down heeft toch ook wat zaken 'anders' dan wat wij de gemiddelde mens hebben? Dat noemen we ook een geestelijk gehandicapte.

Stelling: een pedo heeft een daadwerkelijke afwijking, geestelijk, net zoals een schizofreen etc. en dat wordt ook als een ziekte gezien. Pedofielie is mijns inziens net zoveel ziekte.

Maar wel een hele gevaarlijke. Preventief behandelen dus, geen genade wacht maar eens tot je eigen kids of neefjes of nichtjes het slachtoffer worden. Eigenlijk zou er een partij opgericht moeten worden, alles kan toch gezegd worden? De LdP. Lynch de Pedo's. We doen het niet echt, maar we vinden dat Pedo's gelynched zouden moeten kunnen worden als ze zich vergrijpen.

Als de pedopartij kan, dan kan dit ook!

NielsAchterberg | 05-06-06 | 14:00

sjaakdeslinksesul 05-06-06 @ 13:35

Er was laatst zo'n baghwankind in het nieuws. Had een boek geschreven... daar ging het ook wild aan toe met kleine meisjes...

bottehond | 05-06-06 | 13:52

.... ik wil een stille tocht... een stille tocht voor 'em... jajajajajaja

Linkse intelectueel | 05-06-06 | 13:45

@brutus68 13:23
Adje lijkt me enigszins gestoord en dan druk ik me voorzichtig uit. Hij heeft niet door dat er iets mis is met zijn sexuele voorkeur en snapt ook niet waarom anderen hem daarop veroordelen. Psychiatrische hulp lijkt me meer op zijn plek en als dat niet helpt controle.
@bottehond 13:28
Ja, de NVSH pleitte geloof ik voor maatschappelijke acceptatie. Ik ben reuze benieuwd hoe de kinderen van de ruimdenkende cultuurrelativisten die hun eigen kroost ter beschikking stelden, vandaag de dag tegen hun ouders aankijken.

sjaakdeslinksesul | 05-06-06 | 13:35

En nogsteeds geen bod op de caravan...

Bushokje | 05-06-06 | 13:34

sjaakdeslinksesul 05-06-06 @ 13:20

Times are changing... In de jaren '70 was vrijwel de gehele progressieve goegemeente aanzienlijk "toleranter" tov pedoseksualiteit dan heden... meen ik me te herinneren.....

bottehond | 05-06-06 | 13:28

Ik wil best iedereen serieus nemen zonder uitzondering, maar in een democratisch systeem staat de dialoog bovenaan en een dialoog met deze serieuze minkukkels begint ermee dat zij luisteren naar onze waarden. Heeft niets met vrijheid van meningsuiting te maken wel met normen en waarden.

Z.K.H.Prins Carnaval | 05-06-06 | 13:27

@sjaakdeslinksesul 13.20

Waarom is het triest dat Adje de zondebok is? Hij had kunnen weten dat het naar buiten treden met dit soort dingen nogal -eh- weerstand oproept. Nee, hoor geen seconde meelij met dit figuur...

brutus68 | 05-06-06 | 13:23

Het kindermisbruik door pedofielen die er openlijk voor uitkomen is maar het topje van de ijsberg. Adje is niet beter of slechter dan die talloze leuke getrouwde vaders, ooms, buurmannen, leraren en leiders van de voetbal waar islamietje het over had. Van de ene kant is het triest dat Adje als zondebok gebruikt wordt, om maar niet te hoeven accepteren dat ook mensen in je eigen omgeving tot dezelfde misdaad in staat zijn. Van de andere kant wordt met de hetze tegen Adje wel een duidelijk signaal afgegeven aan alle potentiele misbruikers duidelijk gemaakt dat dit niet geaccepteerd wordt in onze maatschappij. Da's dan weer positief.

sjaakdeslinksesul | 05-06-06 | 13:20

@TheLuggs

Ik ben het met je eens, maar mijn punt was ook meer dat we dit echt niet serieus moeten nemen. En dat doet iedereen wel.
Het lijkt een beetje op dezelfde angst voor morgen "6-6-6", wat ook je reinste flauwekul is.

Mensen moeten eerst eens nadenken over de realiteit. Als ik morgen een politieke partij ga oprichten met het partijpunt "mensen die vegetarisch eten moeten een extra belasting betalen, omdat de veehouders inkomsten mislopen", dan neemt niemand dat serieus.
Waarom nemen we dit dan wel serieus?

"pakkende naam" | 05-06-06 | 13:17

@ nielsAchterberg:

ik snap wat je bedoelt en ik heb zelf ook moeite met pedo's maar ik snap niet dat je een sexuele voorkeur een ziekte noemt, dat het ziek is ben ik met je eens

Prego | 05-06-06 | 13:16

kunnen die mensen die hier nog steeds lopen te schrijven dat een behandeling of medicatie of wat dan ook beter is dan een 'heksenjacht' en alles maar met de mantel der liefde en zachte hand willen bedekken en denken dat ze jezus zijn misschien even dan voor onze zonden willen sterven... en wel meteen graag!

orderafterchaos | 05-06-06 | 13:15

ik wil hem wel kopen
moet hij wel eerst worden ontsmet met benzine

visboom | 05-06-06 | 13:12

@pakkende naam:
Dat kinderen vroeger aan sex doen mag geen probleem zijn... Eerlijk gezegd wat kinderen onderling doen moeten ze zelf weten. Als 2 10 jarigen "doktertje" willen spelen moeten ze zelf weten. Ik heb dat ook gedaan toen ik 10 was. Alleen kwamen daar geen volwassenen bij kijken... Er was geen camera, geen hijger die ons zat aan te moedigen, maar kinderen die spelend wat onderlinge euh verkenning doen. Eerlijk gezegd had het ook nog niet zoveel met sex te maken ook.

Maar volwassenen kunnen kinderen beinvloeden. En met wat de NVD voorstelt zouden kinderen ten prooi vallen aan manipulerende pedo's die uit zijn op hun eingen bevrediging. Pubertijd is een verwarrende tijd met verwarrende gevoelens... En het is juist die verwarring waar dat soort figuren misbruik maken.

TheLuggs | 05-06-06 | 13:11

Ik blijf erbij, ik heb tegenwoordig veel meer moeite met ontbijten, nu dit soort verhalen op GS staan.
afschrijven die gast

Suspension Goose | 05-06-06 | 13:09

-weggejorist-

Pieter Baan | 05-06-06 | 13:09

Het zoveelste non-item van de laatste tijd.
Wordt GS soms betaald per reaktie?

dikkemik | 05-06-06 | 13:05

Jan-Joris-Jaap-Joop 05-06-06 @ 13:00
bedankt voor deze correctie, ik wist niet dat Adje al eerder actief was

wolliejean | 05-06-06 | 13:05

spooky: ''Idd, zag laatst Martijn op een foto en dat leek me een heel aardige betrouwbare jongen qua uiterlijk.''
-
Ben ik ook wel.

marth | 05-06-06 | 13:03

Och, dit adres was snel genoeg bekend, zijn volgende adres word ook wel bekend...................

Jim Beam | 05-06-06 | 13:00

@indepent: Over die partij weet ik niet goed wat ik moet vinden... Enerzijds hecht ik erg aan vrijheid van meningsuiting, ook al stuit die mening me erg tegen de borst zoals de mening van de nvd.
Dat je met bepaalde gevoelens geboren wordt kun je niets aan doen. En met pedofielen kan ik medelijden hebben zolang ze niet handelen naar die gevoelens. Echter met mensen die kinderen misbruiken verdienen wat mij betreft geen medelijden. Nu probeert de nvd / martijn dat misbruik goed te praten met dat de kinderen dat zelf willen. En dat laat weer een hele wrange smaak achter... Het heeft iets weg van Samir A die zijn eigen politieke partij opricht. Tegen hem kon ook niet veel bewezen worden, maar toch...

TheLuggs | 05-06-06 | 13:00

@ wolliejean @ 12:50
Ad van den Berg is voormalig voorzitter van de pedo-vereniging Martijn. De Marthijn die jij bedoeld is zijn opvolger. Van den Berg is dus allerminst 'onschuldig' en jouw reactie is dus waarschijnlijk volkomen onterecht.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 05-06-06 | 13:00

Welingelichte bronnen wisten al te melden dat Adje de nieuwe columnist van GS gaat worden. Althans, hij is benaderd en heeft 'ja' gezegd. Maar dat doet -ie- naar het schijnt tegen alles wat jonger is dan hijzelf.

Jerry Nick | 05-06-06 | 12:56

@ da wizard 05-06-06 @ 10:35

Waarom zouden dit soort personen geen '40-'45 behandeling geven? Pek met veren op een kar door de stad verdien je in mijn ogen wel hoor. Als ik in de politiek zou komen werd het heel simpel:

Als pedofiel/sexueel ben je verplicht jezelf te laten registreren, puur omdat je een ziekte in je hoofd hebt die de minst zichzelf verdedigende kunnende groep op de wereld -kinderen, maar vanuit deze ransapenpolitieke partij ook de dieren maar even meegenomen- enorm kan schaden. Registreer je jezelf, dan krijg je een enkelband met GPS positiebepaler om. Verder word je niet zwart gemaakt via registratie op websites, maar de overheid kan jezelf wel in de gaten houden. Zo is deze persoon nog enigzins een normaal leven geboden.

MAAR: registreer je jezelf niet en ga je over de schreef dan is het ook einde oefening. Levenslange TBS. Registreer je jezelf wel en ga je over de schreef dan kijken hoever de persoon over de schreef is gegaan mogelijk van beperkte TBS tot levenslang.

En eigenlijk, ik weet dat de doodstraf afgeschaft is, maar voor dit soort vergrijpen zou hij weer ingevoerd moeten worden. Op de Russische manier: vier paarden aan armen en benen en trekken maar. Of gewoon dat de ouders zich mogen botvieren op zo'n figuur. We zijn dan wel een democratisch en ontwikkeld land, maar sommige zaken zou je toch anders willen zien.

@ bennie helemaal tof 05-06-06 @ 10:36

Vermoeden tja. Lees m'n verhaal hierboven maar. Als deze man deze punten uitdraagt in een partijprogramma, moge ik aannemen dat hij tegen de beperkingen is aangelopen anders zeg je dit niet. Overigens, pedogevoelens heeft hij in ieder geval dus in mijn optiek komt hij iig in aanmerking voor een GPS enkelband. Hij komt iig openlijk uit voor bepaalde zaken, dus hetzelfde als Irak etc. nou neu

@ Sneeuwbataljon 05-06-06 @ 10:39

"Die partij staat nog in de kinderschoenen en ze krijgen nu al zoveel tegenstand... Ik zou ermee stoppen."

Mooi gesproken, in de 'kinderschoenen' staan... ai ai ai

@ nietus 05-06-06 @ 10:46

Holleder en Samir A. targetten geen kids, de zwaksten in de samenleving. Het zijn terroristen. Natuurlijk mogen hier ook aan de schandpaal, maar deze kinderverneuqers verdienen deze aanpak. Het zijn ransapen

@ wolliejean 05-06-06 @ 10:49

Nou er zijn nogal veel priesters die nooit seqs hebben en daarom maar wat kids te grazen nemen. Zie alle schuldbetalingen van de katholieke kerk, die in USA zelfs hun gebouwen moet verkopen om al die misbruikte mensen af te kopen... Laten we zeggen dat het beroep nogal veel aantrekkingskracht heeft op die lui omdat ze een vertrouwenspositie hebben en juist daarom mensen niet zo rap aangifte durven doen. Ze wanen zich 'relatief' veilig.

Alle priesters kinderneuqers?

NielsAchterberg | 05-06-06 | 12:55

@wolliejean
Helemaal mee eens.

pcsmurf | 05-06-06 | 12:53

Wanneer is een kind geen kind meer? De afgelopen jaren zijn kinderen steeds vroeger met sex, hoewel sex met volwassenen in een "afhankelijke relatie" niet goed te praten is.
Dit is ook wat er in het partijprogramma staat. Heel vooruitstrevend om de kinderen vanaf 12 jaar toe te staan om sex te hebben met volwassenen. Want dit staat er, in tegenstelling tot "als je volwassen bent, zoek dan maar iemand van 12 die misschien wel met jou sex wil". Het initiatief wordt naar het kind verschoven.
Er staat in het programma nog wel meer dat heel vooruitstrevend is, maar totaal niet realistisch in deze tijd. Hoe kan een kind van 12 nou goed inschatten hoe het moet en hoe niet? Waarom bestaat het fenomeen puberteit? Wie durft de verantwoordelijkheid aan te gaan om sex te hebben met kinderen?
Waarom is homosexualiteit nu heel normaal en vroeger nog een reden om iemand in mootjes te hakken? En waarom wordt pedofilie nu ook als eenzelfde "afwijking" bekeken als homosexualiteit? Hoeveel recht heb je dan om dat te beoordelen?

Het lijkt me makkelijker om een constructieve oplossing te zoeken voor fantasten zoals Ad. Hier is iedereen bij gebaat. Woede is nooit een oplossing en nu zit iedereen elkaar gewoon op te stoken, i.p.v. dat iemand tijdens een biertje tegen Ad met de Afwijking zegt: "hoe serieus ben je nou eigenlijk"

Tot slot, als je dat partijprogramma leest, zijn er nog massa's onderwerpen meer met revolutionaire ideeen. Vrije handel soft- en harddrugs bv. Maar daar hoor je niemand over, evenals het aantrekkelijke "gratis openbaar vervoer". Alsof we echt bang moeten zijn dat vrije seks vanaf 12 jaar haalbaar is. Je kunt er maar beter heel hard om lachen.

"pakkende naam" | 05-06-06 | 12:50

in heel de discussie zien we misschien iemand over het hoofd, nl. die Martijn waar het allemaal mee begonnen is. Die heeft van Adje de schietschijf gemaakt terwijl hij tenslotte het ziekelijke brein is achter de hele organisatie. Als er iemand mag afgemaakt worden dat is het die lafbek wel !

wolliejean | 05-06-06 | 12:50

Applaus voor blikjegrolsch @ 12:15!

Jan-Joris-Jaap-Joop | 05-06-06 | 12:48

@XelaGBS 05-06-06 @ 12:30,

deze gasten gaan zich niet vrijwillig laten behandelen, anders hadden ze dat wel gedaan ipv de NVD op te richten zodat ze hun gang zouden kunnen gaan.

De kiddiepron die hun (ongetwijveld) op de pc hebben staan (en die ze willen legaliseren) zijn ook kinderen voor misbruikt.

Kloothommel | 05-06-06 | 12:46

En terecht! Oppleuren met die debielen en hun zieke partij.

ikkes! | 05-06-06 | 12:46

@XelaGBS
je stelt voor ze te behandelen voordat ze overgaan tot een of andere daad, je kunt niemand behandelen als er geen diagnose is gesteld. Helaas zo werkt de gezondheidszorg

Z.K.H.Prins Carnaval | 05-06-06 | 12:42

Ik kan de dialoog niet aangaan over een onderwerp dat onbespreekbaar is

Z.K.H.Prins Carnaval | 05-06-06 | 12:38

Dit is echt saai. Geef me die komkommers terug! Mediageile hoeren!

JoehneR | 05-06-06 | 12:35

Voltaire zei het al: "hoe abject uw mening ook, ik zal tot mijn dood uw recht verdedigen hem te verkondigen"

Daarom kan ik me zo irriteren aan al die mensen die zeggen dat deze man geen rechten heeft, of dat hij gelyncht moet worden. Ik weet trouwens zeker dat deze mensen om het hardst Theo van Gogh steunden in zijn strijd voor de vrijheid van meningsuiting.

Deze man moet je met woorden bestrijden en een zetel zal hij toch NOOIT behalen.

hondsdolle baas | 05-06-06 | 12:31

@Mayakovnik

Lik me reet, prutser !

Tomahawk33 | 05-06-06 | 12:30

Door deze discussie worden we weer voor de honderduizendste keer geconfronteerd met hoe dom en stom de gemiddelde nederlander is. Doodmaken, afmaken, ophokken vergassen.. tis allemaal alweer voorbij gekomen. Keer op keer er weer vergeten dat dit geen zin heeft. Net als met psychopaten worden er altijd weer nieuwe gevallen gevallen geboren (meschien wel je eigen nog niet geboren kind?), en hoe meer er sprake is van een heksenjacht, hoe minder controleerbaar en geweldadiger de begane misdrijven zullen worden. Daarnaast zoals hierboven ookal stond is een pedofiel niet meteen iemand die kinderen misbruikt en verkracht. Het is iemand die daartoe nijgt, net als een kleptomaan of een psychopaat. Zaak is dus om ze te vinden en te behandelen VOORDAT ze uberhaupt over de schreef gaan. De aanpak die de meeste mensen hier graag zouden zien (heksenjacht) zorgt ervoor dat pedofielie in de schaduw vedwijnt en je ze alleen nog maar traceert als het onheil al gebeurt is en daarna pas kan aanpakken. Naar mijn mening is begeleiding, tbs of medicatie de enige oplossing om dit probleem op te lossen. Maargoed, het kwaad is nu alweer geschiet en zal voor nog vele meerdere oncontroleerbare slachtoffers zorgen (Noway dat die lui ernu nog voor uitkomen en zich laten behandelen). En daar kunnen we al dat tuig dat nu zo achterlijk reageert voor bedanken, en idd geschriften die pedofilie nog steeds verheerlijken.

XelaGBS | 05-06-06 | 12:30

@Smurf: gelukkig dan maar dat voor moordenaars dezelfde wetten gelden als voor kindermisbruikers. Als we in de verkapte half-democratie leefden die u voor ogen hebt was uw moord ongestraft gebleven.

blikjegrolsch | 05-06-06 | 12:28

ja eigen schuld dikke bult

lukeyluke | 05-06-06 | 12:24

-weggejorist-

makemy.com | 05-06-06 | 12:21

@blikjegrolsch
Iemand die kinderen misbruikt schopt ze geestelijk levenslang het graf in en voor mensen die dit doen maak ik graag een uitzondering op mijn normaal gesproken zeer democratische gevoelens.

pcsmurf | 05-06-06 | 12:19

@wolliejean
Pedo's horen niet in een instelling thuis... Maar aan een boom

quickshare | 05-06-06 | 12:18

cloacking device LOL

TRS | 05-06-06 | 12:17

Wat heeft de omschrijving van een democratie en een rechtstaat te maken met jouw genoegdoeningsgevoel en mening over afwijkenden?
In deze staat heeft iedereen het recht zijn of haar gedachten te belijden, een politieke partij op te richten en zijn of haar mening kenbaar te maken zonder dat ze daarvoor vervolgd worden.
Ben je het daa rniet mee eens dan moet je ook de vrije democratie geen warm hart toedragen maar kiezen voor een dictatuur. Het is of het een of het ander. Een democratie waar mensen eigen rechter mogen spelen en groepen buiten de vrijheid van mening worden gesloten is geen democratie.
Dat staat los van jouw gevoelens van wraak, die gelukkig, dankzij de rechtstaat, net zo hard bestraft zullen worden, als ze ten uitvoer worden gebracht alshet uitvoeren van de zieke pedo-gedachten.
Voor een ouder "die ongestraft iemand een graf in schopt" zal binnen eenr echtstaat dus geen plek zijn. Kies maar: of de vrije democratie, waarin ook jouw abjecte mening geuit en gehoord wordt, of een verkapte dictatuur, waarin jij iedereen waarvan jij vindt dat ze het verdienen, ongestraft het rgaf in egschopt mag worden. Bij de laatste keuze dien je wel rekening te houden met het feit dat anderen wel eens zouden kunnen vinden dat ze jou ongestraft het graf in mogen schoppen.

blikjegrolsch | 05-06-06 | 12:15

blikjegrolsch 05-06-06 @ 11:59 Zolang het maar bij een mening blijft, dan moet het wel een recht worden als ouder zijnde die persoon ongestraft zijn graf in te schoppen als hij/zij aan mijn kinderen vergrijpt.

independ | 05-06-06 | 12:06

@whappie de flappie
BERK, ranzige kudt zooi.

Lesbeau's4ever | 05-06-06 | 12:05

@blikjegrolsch
Iemand die door met zijn mening naar buiten te komen slachtoffers maakt doordat andere zieke geesten kunnen gaan denken dat hun gedrag normaal is is een bedreiging voor alle minderjarigen in ons land. Sex met kinderen is een grote misdaad. Wel eens nagedacht over het feit dat het genoegdoening kan zijn voor slachtoffers of familie van slachtoffers om eigen rechter te spelen?

pcsmurf | 05-06-06 | 12:05

@blikjegrolsch 05-06-06 @ 11:59
En als hij zijn mening in de praktijk brengt?

De Intrigant | 05-06-06 | 12:02

Nee hoor, je bent in de war als je iemand die een andere mening heeft met de dood wilt vervolgen.

blikjegrolsch | 05-06-06 | 11:59

Sorry Adje was mijn commentaar en persoonlijke mail dan zo bedrijgend, of is het uit gekomen dat een papa van een meid van 12 voor je stond met een moker om je tanden eens recht te slaan? Mijn excuus dan dat ik het voorstel heb gedaan op Geen Stijl maar hoe kon ik nou weten dat mijn voorstel serineus genomen zou worden? Misschien een leuke tip voor je vanuit Ierland, hier mag je meisjes van 12 jaar dronken voeren met Breezas en dan verkrachten en aangezien justitie de wetten nog niet helemaal correct heeft is er dus van de week een man vrij gelaten i.v.m verkrachting van een 12 jarig meisje... Maar als je naar Ierland komt Adje waarschuw me even want dan is hier ook een leuke wet die mij toelaat een shotgun te kopen... Oeps volgens mij hierbij weer een voorstel gedaan die ik niet had moeten doen??? Adje GET A LIVE!!!

the Unchained | 05-06-06 | 11:58

Het is toch wel een trekkers-caravan?

aivd | 05-06-06 | 11:58

bij het tv programma Brainiac willen ze caravan vast wel hebben...

jan-lul-de-behanger | 05-06-06 | 11:55

Vossie heeft een gggrristelijke opvoeding gehad.

Vossie | 05-06-06 | 11:55

pedosexualiteit is net zoals als heterosexualiteit. je kunt er niet van genezen, het zit in je genen. zaak is een ander geen schade aan te brengen. bij pedo's ( de meeste zijn overigens hetero-pedo en vaak ooms, goede vriend van de familie) is dat door celibattair te leven. die ad heeft de confrontatie opgezocht, maar niet onderkend dat zijn gedachtengang door de meerderheid van de bevolking geenszins wordt gedeeld en al helemaal niet door rechtse media als de telegraaf en geenstijl.

islamietje | 05-06-06 | 11:53

@independ 05-06-06 @ 11:40
Daar zat ik ook aan te denken: kieslijst binnen --> invallen --> comp in beslag nemen --> opsluiten.

Duke ACID | 05-06-06 | 11:50

Ons aller ex-Pimmetje neuqte geen kleuters, maar likte gaarne aan de "bruine sterretjes" van jonge Finnen en zeau. "Rimmen" noemen zij dat in de Darkreaum. Pim Fortuyn was never nooit de Premier van 0031 geworden, om de deaudsimpele reden dat de Majesteit deze eigenaardige voorkeur "Getsie-bah" vond, en de Televaag al in bezit was van een dossier over de wonderlijke avonturen van Drs. W.S.P. Fortuyn in sexclubs te 010 e.o.
At your service!

Mayakovnik | 05-06-06 | 11:50

@blikjegrolsch
Iemand die een andere mening heeft dan jou is niet per defenitie in de war...
Waar zijn de democratische rechten van de slachtoffers gebleven in dit land?

pcsmurf | 05-06-06 | 11:48

@flappie 05-06-06 @ 11:45 Vindt jij dit topic lollig of zo ? Gek dit gaat om de bescherming van onze kinderen! En wanneer jij graag dat soort verzinsels leest oke ieder voor zich , maar plaats het dan niet in dit topic bah

harry de leipe | 05-06-06 | 11:48

ctrl/f-en op: Kruiningergors, Oostvoorne, jong en tietjes.
Zoiets kan alleen maar door ome ad geschreven zijn

whappie de flappie | 05-06-06 | 11:47

@blikjebier,
Ik begrijp wat je wilt zeggen, maar om Homo's met pedo's te vergelijken gaat iets te ver.
Naar mijn inziens maken homo's over het algemeen geen misbruik van mensen. Het zijn twee (of meer) mannen/vrouwen die bewust een (sexuele)relatie met elkaar hebben. Dit omdat beide partijen dat willen.
Bij Pedeaux het is meer dat 1 partij het graag wilt en misbruik maakt van de andere partij, hetzij geestelijk danwel na verloop lichamelijk.

Duke ACID | 05-06-06 | 11:46

TheLuggs 05-06-06 @ 10:33 Ja dat is wel zo maar zij menen dat zij er een partij voor kunnen oprichten. Ik ben voor deze partij. Dit om de volgende redenen. Het wordt door de uitslagen wel duidelijk waar de meeste pedo's wonen in NL, waardoor er beter gericht onderzoek kan plaatsvinden. En aan het aantal stemmen meteen een beeldvorming.

independ | 05-06-06 | 11:40

@aivd
Idd, zag laatst Martijn op een foto en dat leek me een heel aardige betrouwbare jongen qua uiterlijk.

spooky | 05-06-06 | 11:39

"Laten we aub niet praten over "rechten" van dit soort tuig. Opjagen tot ze deaud neervallen. Dat is in ieder geval misschien een beetje genoegdoening voor de vele slachtoffers die door dit "soort" getekend voor hun leven rondlopen."
Je bent in de war. In de war met landen als Noord-Korea, Iran, zo'n beetje heel het Afrikaans continent, Rusland, Tsjetsjenie, Syrie...
Daar kennen ze geen democratie maar een samenleving waar een door een bepaald aantal mensen aangeduide groep "tuig" opgejaagd worden tot ze dood neervallen. Het wiselt per land: homo's zijn vaak de klos, maar ook vreemgangers, dieven, vrouwen en ook: mensen die strijden voor vrije rechten, denkers, en (HEE!) meninggevers.
Welnu, gezien je reactie, die overduidelijk anti-democratisch, subversief en staatsondermijnend is, mag ik aannemen dat je staat te juichen als de Ridders van de Koran straks hun groene vlag op Het Torentje in Den Haag plaatsen?

blikjegrolsch | 05-06-06 | 11:35

@aivd, de koran en de bijbel verbranden.... lijkt me niet al te handig :-)

Duke ACID | 05-06-06 | 11:33

@ Deense Postbode 05-06-06 @ 11:18
Vergeet niet dat 'jouw aller Fortuyn' ook een voorkeur had voor jongere knaapjes. En iemand's ideeen pakken is niet nieuw in de politiek.

Neemt niet weg dat pedo's hier in Nederland wel een hele grote bek durven te krijgen. Misschien dat ze een wijze les van dit incidentje trekken;
Pedo's zijn niet gewenst.

Meneer | 05-06-06 | 11:31

"daar woont ie!".
"DAAR?!?" *BOEM*
"nee DAAR!!"
"ow...." *BOEM*

LoL @ Sévèke | 05-06-06 | 11:30

Is 't een kindervriendelijke omgeving ?

Prikker | 05-06-06 | 11:24

@da wizard 05-06-06 @ 10:49
Ok, maar weet je het verschil tussen een misstand aan de kaak stellen en
een misstand de wereld in helpen?

De Intrigant | 05-06-06 | 11:19

Alle boeken en films waar pedofilie in voorkomt moeten verbrand worden!?

aivd | 05-06-06 | 11:19

Tja, en dan te bedenken dat ons aller Fortuyn geciteerd wordt op de site van van de pedo-club en op het meisjesforum men zich bedient van dezelfde argumenten om pedopielie geregeld te krijgen: je wordt als pedo geboren , dus je kunt er niks aan doen. Net als dat je er niks aan kan doen dat je heaumeau bent, want dat krijg je ook bij geboorte. En die hebben ook rechten Dus mogen wij de pedo's dat ook. Zo wordt er dus geredeneerd door die achterbakse, ranzige stukken stront.
En Balkenellende kijkt naar de foebal, want dat is tenslotte zijn takenpakket.
Goed dat we dat niet wisten destijds van Fortuyn, of althans er maar liever overheen lazen, omdat het pc-dom afbrokkelen de grootste prioriteit had.
Het gaat om een column 'Moderne schandpaal'.
Hij stond hier ook ergens op GS door iemand geciteerd.

Deense Postbode | 05-06-06 | 11:18

Dé vraag die geen hoernalist aan Adje stelt: "Zeg viespeuk, is het gewoon niet zo dat jij je toevlucht wel móet zoeken bij makkelijk te beïnvloeden kindjes? Want wees eerlijk: met die rotkop en een gebit dat zo uit de rekwisietenkamer van een horrorfilm lijkt te komen, maak je bij een beetje vrouw natuurlijk geen schijn van kans?"

En die caravan, ik heb zo'n vermoeden dat de plaatselijke jeugd rondom die camping een fijn kampvuur heeft gepland, binnenkort.

Neon | 05-06-06 | 11:16

SHiT! Had ik dus toch even langs moeten gaan afgelopen zaterdag.. Kans verkeken tot een middagje pedobashing

Ceephax | 05-06-06 | 11:11

Laten we aub niet praten over "rechten" van dit soort tuig. Opjagen tot ze deaud neervallen. Dat is in ieder geval misschien een beetje genoegdoening voor de vele slachtoffers die door dit "soort" getekend voor hun leven rondlopen.

pcsmurf | 05-06-06 | 11:10

aivd 05-06-06 @ 11:05
Precies........ en daarom moet de overheid bekend maken (zie post van Duke ACID 05-06-06 @ 10:53) waar deze perverten uithangen zodat we onze kinderen kunnen beschermen tegen goorlappen

Fatwabuster | 05-06-06 | 11:08

De meeste pedo's (man of vrouw) zijn geen vieze oude mannetjes maar gewoon uitziende mensen. Met een normale baan, een normaal huis en een normaal gebit.

aivd | 05-06-06 | 11:05

@iek, 05-06-06 @ 10:52
Deze ziekeling omringt zich met kleine jongetjes dus laat meisjes
maar achterwege. Daar kicken die andere 2 pedo`s uit zijn partij weer op geloof ik. Pedo`s die een stap verder willen maar niet weten hoe worden bijv op meisjesforum aangeraden om in het verenigingsleven te gaan of kinderrijke campings te bezoeken.
Ziek ziek ziek.

De Intrigant | 05-06-06 | 11:00

Caravan (met die viezerik erin) achter de snelle 12 cilinder camper aanhaken.
En dan een paar rondjes Zandvoort.

Nog een rondje Ad ???????

Gemeen Mosje | 05-06-06 | 11:00

Nietus: Ik ben het met je eens, maar het is inderdaad vooral het AD die de schuldige is.
Wij leven in een land die mensen wil lynchen die gebruik maken van vrijheid van MENINGsuiting, maar ook in een land waar een volk woont dat NIET ingrijpt als kinderen door buren of familie mishandeld worden.
Triest.

Quacka | 05-06-06 | 10:58

@nietus, zijn adres was overal al bekend, en niet alleen bij GS.
Feit is dat GS wat drukker bezocht is.
Daarbij ben ik voor het openbaar stellen van de gegevens van 'bewezen' Pedeaux.
Ik de VS doen ze het al jaren, download een kaartje van het gebied waar je woont en je ziet er aangegeven waar een "Abuser" woont.
Gewoon volgelvrij verklaren die gasten/vrouwen.

Duke ACID | 05-06-06 | 10:53

die man spoort niet hoor,
Alleen, eenzaam, er zit iets niet goed bij hem,
hij kijkt dus de hele dag naar kleine jongetjes of meisjes die geneukt worden, die huilden geneukt worden,
en hij denkt dan niet bij zich zelf: "dat kan echt niet, ikw ordt iher misselijk van" nee, hij denkt: " oeh, geil geil, rukken rukken"
Nah, als je zo denkt dan klopt er iets niet in je hoor,...
zielig gewoon,
TBS! gevangenis straf,... ja, dat is vergelding, wordt je ook niet beter van, die man moet behandeld worden,....
of gecastereerd, dan is meteen alle sexuele drift weg,...

of ben ik nu te hard,..

iek, | 05-06-06 | 10:52

@vossie
wat je tegen priesters hebt is me niet duidelijk, ze brengen een positieve en vredevolle boodschap, wat van islamieten bv. niet gezegd kan worden. En de keuze om naar de kerk te gaan is een keuze die ouders voor hun kinderen maken en waar die kinderen later mee doen wat ze zélf willen. Maar jij hebt vast zo'n "vrije opvoeding" gehad ? Die is doorgaans een stuk onverdraagzamer dan hetgeen jij christelijk gedachtengoed noemt. Wat mag blijken uit jouw commentaar.

wolliejean | 05-06-06 | 10:49

@De Intrigant 05-06-06 @ 10:42
Als dat nodig is om de vrijheid van meningsuiting te beschermen, ja.
Hetzelfde voor de mening van links/rechts tuig en ieder ander...

da wizard | 05-06-06 | 10:49

@nietus 05-06-06 @ 10:46
Het was AD zelf en niet GS.

De Intrigant | 05-06-06 | 10:48

Vossie 05-06-06 @ 10:44
Ik vind dat geen vergelijking......... daar komt bij dat extremistische ideeen zich pas later vormen

Fatwabuster | 05-06-06 | 10:47

Erg cool (not) geenstijl, met jullie eerdere posts over de verblijfplaats van deze man hebben jullie dit dappere volksgericht uitgelokt. Doen jullie dat ook bij types als Holleeder en Samir A.? En dezelfde bedreigers, gaan die dan ook Samir A. en Holleeder bedreigen? Nee, want die kunnen wel eens gaan schieten. Ik ben t zachtstgezegd ook niet eens met de denkbeelden van de NVD, maar woorden moet je met woorden bestrijden, niet met dit soort verkapte oproepen tot een lynchmob (je weet gewoon dat dit gebeurt als je zo iemands adres op internet zet).

nietus | 05-06-06 | 10:46

Mooi wel, democratie.

blikjegrolsch | 05-06-06 | 10:46

@da wizard 05-06-06 @ 10:35

Je denkt toch niet dat ik er 5 jaar over wil doen ?

harry de leipe | 05-06-06 | 10:45

@ De Intrigant 05-06-06 @ 10:42

Ik in ieder geval niet.

Vossie | 05-06-06 | 10:45

Ik weet niet wat ik erger vind, zo'n pedogriezel die kinderbilletjes volpompt met zijn zaad of zo'n gladjanus van een priester of dominee die kinderzieltjes volpompt met het gggrrristelijke gedachtengoedje. Allebei even goor en verderfelijk, denk ik.

Vossie | 05-06-06 | 10:44

Ok maar meteen het gewetensvraagje aan de mensen die medelijden hebben met de behandeling van deze man(nen).
Zijn jullie bereid gezamelijk miljoenen neer te lappen voor bescherming van personen die zelf het onheil over zich afroepen?

De Intrigant | 05-06-06 | 10:42

Die partij staat nog in de kinderschoenen en ze krijgen nu al zoveel tegenstand... Ik zou ermee stoppen.

Sneeuwbataljon | 05-06-06 | 10:39

die kerel is echt zielig, heeft waarschijnlijk een hoop op zijn kerfstok, maar we leven wel in een rechtsstaat, waar iedereen zijn/haar denkbeelden mag ventileren. Als wij deze man nu al veroordelen op basis van vermoedens, wat onderscheidt ons dan van Irak, Iran etc?

Even voor de duidelijkheid: De man praat wel poep.

bennie helemaal tof | 05-06-06 | 10:36

Jezelf in de pers te boek zetten als pedo is natuurlijk vragen om problemen.
Maar om deze gast nu een 40-45 behandeling te geven gaat natuurlijk wel erg ver...

da wizard | 05-06-06 | 10:35

@indepent: Dit is niet zomaar een mening. Wat hij en zijn partij voorstaan is niet minder dan kinderen ten prooi maken aan hun lusten. Of er dwang is gebruik of trauma's worden opgelopen isniet relevant. Kinderen kun je redelijk makkelijk beinvloeden om dingen te doen. Kinderen hebben niet de ervaring om zich te verweren tegen dit soort gedrag. Een kind beseft niet goed dat ie gemanipuleerd wordt.
Dat ouders zich niet bepaald happy voelen dat iemand met hun kinderen speelt terwijl hij ze het liefst zou misbruiken (ik vind sex met een kind per definitie misbruik) onder het mom dat het kind dat wil nou niet echt verbazend

TheLuggs | 05-06-06 | 10:33

van ruilen komt huilen...
en die geheime vakjes? wat zit daar in? met zon oud mannetje zit je toch te denken aan kinderporno.. zeker lid van de NVD.. k hoef hem niet maar toch bedankt van de moeite...

Bloempje | 05-06-06 | 10:32

@Duke ACID 05-06-06 @ 10:25
Daar zou je best weleens gelijk in kunnen hebben maar zolang er niets bewezen is dan loopt deze gast vrij rond.......... gelukkig is die zo opvallend godgruwelijk lelijk dat hij op afstand door iedereen wordt herkend.
Helaas lopen er gelijkgezinden rond die niet direct opvallen........ dat zijn de gevaarlijksten......... ik pleit er dan ook voor om iedereen die zich inlaat met pedopraktijken, de foto prominent op internet te plempen

Fatwabuster | 05-06-06 | 10:31

hij is nu martelaar.

Artwido | 05-06-06 | 10:30

Konden zij bij GS geen gewoon artikel verzinnen ofzo?

rodka | 05-06-06 | 10:30

lekker voor hem. maar woonde hij ook in die caravan? hij moet toch ook nog ergens een huis hebben. eerst ff kijken of er geen kinderen op gesloten zitten en dan allemaal platbranden.

boer1985 | 05-06-06 | 10:27

trieste man, trieste partij, trieste camping, trieste post.

superjan | 05-06-06 | 10:26

Die slimmerik heeft zichzelf vogelvrij verklaard.

Grote Kater | 05-06-06 | 10:25

@Fatwabuster,
Ik durf te wedden dat hij wel iets starfbaars heeft gedaan.
Ik gok dat zijn comp. helemaal vol zit met 'jeugdige' pr0n. Dat vind ik al reden genoeg voor een jaartje of 10 met bubba.
De enige manier om dat niet bestraft te worden is de naam Tronio aannemen.

Duke ACID | 05-06-06 | 10:25

@wereldVreeeeed

waarom die link? die Nolleke schijnt haar gangbang daar idd gevonden te hebben, maar denk je dat ze die creep mee laten doen?

steen_geil | 05-06-06 | 10:17

Heb Liever een dønkere kelder.

Høng | 05-06-06 | 10:15

Nu alle aandacht op Adje is..... Wat is de Boskabouter aan het bekokstoven? Altijd als de aandacht niet op hem en/of zijn partijtje is, komen de rare, stupide ideen bovendrijven. Waar we vervolgens pas later van horen omdat......

Motor-Muis | 05-06-06 | 10:10

Cloaking Device ?

Andreas B. | 05-06-06 | 10:08

Eigenlijk niet de moeite waard.... Ik mis Disneyplaatsjes...

Lachende Scheerkwast | 05-06-06 | 10:07

@Pronto
He hebt helemaal gelijk maar zolang deze griezel geen strafbaar feit heeft gepleegd kunnen ze hem niks maken, zijn gore perverse denkbeelden zijn niet genoeg om hem achter de tralies te krijgen............ het lieft zou ik ook zien dat een dergelijke gast zou worden opgehokt of preventief geruimd zal worden.......

Fatwabuster | 05-06-06 | 10:03

X-iteer uit het AD:
(...)Zij worden zelf lastig gevallen door vervelende jongeren die eikels tegen hun caravan gooien en roepen ‘waar is die pedo?’.(...)
[einde citaat]
Pet af voor de journalist die het voor elkaar heeft gekregen een op zich volmaakt onschuldige zin te schrijven, die in deze context een heel andere (en pijnlijke) betekenis krijgt.

berluscottero | 05-06-06 | 10:02

@Intrigant: fillumpjes van nijntje? De beerenboot? Knabbel & babbel? Of zijn het videauclips van wackau jackau?

BitchSuperSoaker | 05-06-06 | 10:02

Die man kwam uit voor de vrijheids van meningsuitting, waardoor hij nu wordt opgejaagd. Jammer dat hij daar nu is vertrokken, van mij mocht hij daar wel blijven. Nu wordt het probleem verplaatst naar een ander geheime locatie, hopelijk meer richting Belgie, die hebben niet zoveel problemen met dit soort uitschot in de maatschappij.

independ | 05-06-06 | 10:01

zijn die vlekken nog te verwijderen? :O

steineken | 05-06-06 | 10:00

De caravan is leeggeruimd.Computers etc etc.Niet moeilijk te raden wat daar op staat natuurlijk. Run zieke hond run.

De Intrigant | 05-06-06 | 09:58

gisteren op de radio intervieuw gehoord met deze lijpo. Moraal was dat Leipo Ad vond dat kinderen zelf wel konden beslissen of ze sex wilden of niet,...omdat sex niet vies is. Leipo Ad snapt daarom ook niet waarom er een leeftijdsgrens is bepaald. Leipo Ad is verontwaardigt dat kinderen zelf niet mogen bepalen wanneer zij sex willen. Wat Leipo Ad even vergeet te vermelden is dat kinderen zo makkelijk te mannipuleren zijn,....en ik denk dat Leipo Ad's zijn werkwijze is,....het kind zo om te praten dat het kind zelf denkt dat hij/zij vrijwillig sex heeft omdat Leipo Ad zegt dat het lekker is en dat het niet erg is. Leipo Ad heeft zijn ranzige bevrediging en die kinderen lopen voor de rest van hun leven getraumatiseerd rond omdat zij min of meer in een gehersenspoeld stadium iets heel dom's en goor's hebben gedaan. Leipo Ad vond ook,..als kinderporno nu legaal wordt,...dan kinderen dan niet onder dwang sex hebben en dat dan ook de criminaliteit verdwijnt betreffende kinderhandel enzo. Leipo Ad is een psygophaat,...gevaarlijk,...doortrapt,....werkt op gevoelens van mensen op een zeer uitgekiende manier,...en zal nooit meer vrij rond mogen lopen.

pronto | 05-06-06 | 09:58

Nah mochten ze ergens een verkoold lijk vinden is hij waarschijnlijk snel te identificeren aan zn gebit...

Knotje | 05-06-06 | 09:55

Wat moet dat voor cloacking device zijn? Klingon of Romulaans?
De klingon So'wI' in mijn bezit is een beetje oud en afgedankt, een Romulaanse heb ik niet in de aanbieding. Een caravan sowieso niet. Elke patatkraam die ik ken meld ik bij TopGear of Brainiac ter creatieve destructie.

crixus | 05-06-06 | 09:51

Sorry net wakker we zagen net de link tata

harry de leipe | 05-06-06 | 09:40

GS paar vraagjes a . is hij dood . b. is hij weg van de camping. c . gearresteerd.
Anders is dit topic voor de reaguurcijfers en dat zou mij tegenvallen.

harry de leipe | 05-06-06 | 09:38

Waren dat niet de servers van geenstijl?

Kloothommel | 05-06-06 | 09:36

je zou haast medelijden krijgen met die man ...
Eigenlijk zijn de meeste pedo's gewoon angsthazen, ze komen nooit aan een echte relatie toe omdat ze bang zijn voor alles, en ook bang om afgewezen te worden dus. Kinderen wijzen niet zo gauw iemand af. Vandaar de interesse denk ik.
Maar uiteraard horen pedo's in een instelling thuis en niet op straat waar ze zomaar aan je kinderen kunnen zitten.

wolliejean | 05-06-06 | 09:34

Hij is in elk geval niet met de partijtop op staatskosten naar de US gevlogen.

gevallenverstand | 05-06-06 | 09:26

Wat zou er op die compjoeters staan?

Pjeutr | 05-06-06 | 09:26

Nou, dan heb ik toch liever de Bassie en Adriaan-caravan van Speurders.nl

tdk | 05-06-06 | 09:24

* sleept ook een bos stro naar de paal midden op het marktplein om lekker samen te zijn bij de oud-hollandsche folklore *

Jan Passant | 05-06-06 | 09:24

Ik knap een beetje af op het nijntje-behang.

Suske | 05-06-06 | 09:23

Had ie vooraf kunnen weten natuurlijk.

titsme | 05-06-06 | 09:20

Is Adje deaudgegaan?

fuckje | 05-06-06 | 09:19

Wat heeft dit voor zin, erg kansloos..

Dot22 | 05-06-06 | 09:19

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl