achtergrond

Geenstijl

De FeauteauF*ck is begonnen

Start de afbeeldingsbewerkingsprogramma's maar weer op. We gaan beginnen met een nieuwe editie van de FeauteauF*ck. Het thema van deze week is Floortje Dessing. Want Floortje STOPT met airmiles maken voor RTL Travel. Floortje heeft zelfs zoveel gereisd met vliegtuigen, boten, auto's, toektoeks en tweetakts dat ze in haar eentje verantwoordelijk is voor 0,001mm zeespiegelstijging. Dus wat nu? Ja, mevrouw was al een oké-winkeltje beginnen met FSC-goedgekeurde Max Havelaar-truitjes. Maar daar kun je natuurlijk niet van rondkomen. Hoog tijd voor de photosoepers en paintvirtuozen van GeenStijl ImagoBeheer om een nieuwe carriere voor Floortje Dessing te bedenken. Uploaden kan hierrr, andermans creaties bekijken kan HIERRR
graw22.jpg Ghost Recon Advanced Warfighter 2 Heb je een dikke vette Xbox? Dan hebben we Ghost Recon Advanced Warfighter 2 voor je liggen. Game is nog niet eens uit, en toch kun je 'm al winnen. Check de trailer als je niet snapt waar dit over gaat. Dope shit. Bovenstaande niet leuk? Dan is de PS2-game Teenage Mutant Ninja Turtles vast iets voor je!


lostpica.jpg 6-dvd-box van LOST, seizoen 2 De spannende tv-serie Lost is wereldwijd een gigantisch groot succes op zowel TV als DVD. Het eerste seizoen bracht Buena Vista in december 2005 uit en groeide uit tot de beste verkopende TV-serie van Buena Vista ooit op DVD. De serie wordt wereldwijd door maar liefst 180 TV zenders uitgezonden en heeft alleen al in Amerika meer dan 23 miljoen vaste kijkers. Met recht is Lost al na 2 seizoenen uitgegroeid tot een internationaal fenomeen en een absolute must-see!

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.