Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Marokkanendrama's in 010 en 020

kijk, vlindervangboysBeh! Marokkanen in het Nieuwsch. Eerst maar even naar Rotterdam-Zuid, alwaar programmamaker Prem Radhakishun is bedreigd door een clubje biculturele kansenjongeren. Prem was weer eens kudtjongetjes aan het filmen en dat mag natuurlijk niet. De Marokkaantjes in de banlieu Hillessluis dreigden de auto van Prem in de fik te steken en de camera te vernielen. Wat doet een programmamaker dan ook in zo'n wijk, vraag je je af. Welnu, Hillesluis schijnt uitstekende veiligheidscijfers te hebben. Echt alles koek & ei daar. Niemand die aangifte durft te doen van straatterreur. Dus is er geen straatterreur. In Amsterdam, bakermat van de labbekakkerigheid, was het van de week ook weer raak. In Oud-West wordt al acht jaar (!) een snackbareigenaar geterroriseerd. Al 38 keer zijn de ruiten ingegooid. In plaats van het straattuig eens flink onder hun hol te schoppen, bedacht de gemeente een briljante oplossing. De Marokkaantjes met rust laten en de slachtoffers UITKOPEN. Geniaal! Joehoe, beleidsambtenaren van 010 en 020, die te maken hebben met criminele Marokkaantjes. We hebben nog een aardige tip! Laat die jongens Vlinders Tellen. Kan nog het hele weekend.

Reaguursels

Inloggen

Ik denk dat we er wel uit zijn wat er moet gebeuren ;-)

Ervarings_deskundige | 14-05-07 | 19:09

nou komop Den haag, steek u kop maar weer lekekr in het zand en kruip maar weer in je vrijstaande villa.. en die teringzakken maar vrij en vrolijk de rest van de NL bevolking vervelen en het leven zuur maken.

Den Haag,snappen jullie dan niet dat wij dit niet lang meer pikken!!!?

En als het strx te laat is weer met je domme politieke kutkop gilen dat je niet wist dat het zo erg was..

gekkehuus | 14-05-07 | 15:50

Dat boekje van mevrouw Jurgens: Echt lezen!
Dan openen je ogen pas echt en besef je dat het nog 10x zo erg is dan dat je dacht met die Kudtmarokkanen.

Zonde van diegenen die het wel goed doen, en jammer dat er -alweer- geen zelfreinigend vermogen is binnen deze groep.

1 oplossing heb ik bedacht: Laat Koning Mohammed VI maar eens zelf zorgen voor zijn irritante draaideur-crimiprinsjes! Wat mij betreft mogen ze opzouten!

Dysphemian | 14-05-07 | 13:32

@ frietjecouscous 13-05-07 @ 21:55 :
"Een ander belangrijk vraag voor jouw is. Wat houdt de (ongelukkige) marokkaan en moslim hier?"
Uitkeringen, goedkope woningen, onbestrafte criminaliteit, gratis vlindervakantie's, onverzekerde ziekenzorg, fantastische groene beleggingen (Milli GoorUs)...

TyfusLeijer | 14-05-07 | 13:05

al dat stinktuig onder de grond stoppen.. levend en wel,met of zonder gezin gewoon onder de grond ermee..

laffe kutpolitiek ons maar racistisch noemen maar zelf wonen ze niet tussen die gore teringlijertjes.. en als je dan de pliesie belt schieten de pliesies je dood..

gekkehuus | 14-05-07 | 13:00

Heeft Femke Halalsema als uitgelegd aan GS en haar reaguurders dat dit toch echt een verrijking is van onze arme 0031 cultuur?
Nee, nou dit volk is prachtvolk en het zijn allemaal prachtjongens die een pracht aan kansen kunnen laten liggen (en dat massaal dus doen).
Alles past in dat prachtige plaatje dat criminelen in 0031 zieligerTs zijn die zo zijn geworden vanwege hun afkomst. Dat die afkomst vaak armoedig is ligt niet aan die mensjes zelluf maar aan de overheid en die blanke racisten die in dure huizen wonen.
.
Ow ow ow, ik heb zo'n spijt dat ik PVV hebT gestempT dat ik alle volgende keren maar gaaT stemmen op Groen Links. Het leverT fantastisch volluk op en dan kunnen de pedeaux straks ook weer ongestoord frummelen aan jonge meiskes (en lekker opensqeuren en volblaffen).

TyfusLeijer | 14-05-07 | 12:37

behalve als een autochtone niet voormalig islamitisch 0031er met een braziliaansche wil trouwen, dan vind ik het goed.
bottehond 14-05-07 @ 00:54

Gelukkig, voel me alweer stuk beter, wat zou ik toch zonder mijn braziliaanse sappige vrouwtje moeten !

latinha | 14-05-07 | 08:07

het is onze plicht recht te zetten wat krom is. Wolla dat staat zellef in die boekje...

hallevvezool | 14-05-07 | 07:58

Moet er niet meer gewerkt worden straks?
Het monster leeft, het is geen mooiert geworden, maar dat wisten we allang.
Één troost, het monster keert zich altijd tegen de schepperT.
Nu geheel OT:
www.youtube.com/watch?v=bINjbknZvKs

bejaarde op brommer | 14-05-07 | 01:03

PVDA creeert altijd puinhopen met andermans centen ........ en ze kafferen je direct uit voor rascist mocht je daarover een mening hebben.


Als de chaos niet meer te overzien is leggen ze het bijltje erbij neer en komen daar zoals bekend ook altijd mee weg. Vervolgens laten ze een andere partij de problemen oplossen via inpopulaire maatregelingen terwijl zij weer kritiek spuiend langs de zijlijn toekijken. Kortom laffe typetjes als Marcel van Dam en zijn kliek.

PVDA beschouwd de Mocro's als welgezind stemvee en daar willen ze wel eens een oogje voor dichtknijpen of een respect vol schuiderklopje uitdelen.

Ervarings_deskundige | 14-05-07 | 01:01

v Maerlant 14-05-07 @ 00:44

Dat zeg ik. Mij gaat het niet om normaal vriendelijke of chagrijnige kleurlingen van welke aard dan ook. Het zijn er erg veel, maar bon: ik wil geen zeveraar zijn. Het gaat mij puur en 100 % alleen om de islam, de tribale cultuur die er aan geklonken is, de (straat)criminaliteit die er moreel het logisch gevolg van is en de idioten die haar promoten. Als die bende opgeruimd is, de grenzen open voor tijdelijk werk en veaur verders helemaal niets meer, behalve als een autochtone niet voormalig islamitisch 0031er met een braziliaansche wil trouwen, dan vind ik het goed. Tsja: dat artikel één he? Oliedom. Enne: de eu zou 0031 binnenvallen als we de moslims en andere nieuwkomerTs op dat vlak zouden discrimineren! Die zouden het nochtans moeten aanrpijzen als hét middel om hun toekomst een goede te laten zijn. Als de west europeanen zouden wéten. Dit was het: deal er mee en maak er iets moois van: dan zou het goedkomen. maar dat is de bijl aan de wortel van die frankesteinesque eudoctrine. Ergo: zij wensen liever islamisten in turqye en dat land er bij dan het leger dat turqye en europa kan redden. De lemmingen. Ik zeg: de virtuele fiq in die eu!

EFTA.

bottehond | 14-05-07 | 00:54

CoJoNes 14-05-07 @ 00:35

't Is slegts een synoniem voor aboriginal, CoJo. Zo ontmaskert de zogezegd gematigde iedere keer weer zichzelf. Zoals ik wel 's meer zeg: je kan de muis vastpakken zoals je wil, je komt altijd uit bij de staart.

v Maerlant | 14-05-07 | 00:44

Ik vind het nogal grof om als 'oud-nederlander' te worden gezien.

CoJoNes | 14-05-07 | 00:35

Iedereen , kijkt de andere kant op, doet politiek correct, ondertussen vermarokaniseerd onze maatschappij en dendert op de afgrond af. Massa tereur, discriminatie van autochtonen, diefstal van eigen Nederlandse identiteit. Dat is wat er gebeurt in Rotterdam. Daar waar LPF aardig bezig was de puinhopen van de PVDA te ruimen, dienen deze puinhopen zich weer met rasse schreden aan. Maar over dit alles mondje dicht.

Awasawas | 13-05-07 | 23:57

frietjecouscous 13-05-07 @ 23:31

De toekomst van Nederland is onzeker, zo ook de uitkomst van jouw dictaat.
Welterusten hoor.

v Maerlant | 13-05-07 | 23:49

Nou met zuks nieuws is het als reguurder bijna onmogelijk om niet weggejorist te worden.

spruitjesvreter | 13-05-07 | 23:38

Wat er ook gebeurt life goes on. Het is dat ik ECHT goede nederlanders ken en heb meegemaakt. En dat ik ook ECHT goede marokkanen ken en heb meegemaakt. Daar hou ik me aan vast. Wij hebben het steeds over de marokkaan en de allochtoon. Terwijl ( als ik me niet vergis) de grootste groep naast de oud-nederlander de halfbloedjes zijn. En de toekomst van nederland

welterusten iedereen

frietjecouscous | 13-05-07 | 23:31

... en dan als afsluitend woord naar de Mocro's die het hier niets vinden en er ook niets van willen maken:

" YOU ARE ALLOWED TO LEAVE !! "

Ervarings_deskundige | 13-05-07 | 23:08

frietjecouscous 13-05-07 @ 21:55

Goeie post, maar je cultuurrelativisme deel ik niet, vind ik volstrekt geen houdbare basis en zal ik ook niet bespreken. Het gaat om één woord en dat is Vrijheid. Ook daar valt heel wat van af te dingen, doe dat voor eigen rekening als je wilt. Voor je waaromvragen mag ik je, denk ik, verwijzen naar werken van socio- biologen en de betere antropologen en sociologen. Norbert Elias heeft een aardige bruikbare theorie ontwikkeld: de civilisatietheorie. Als je wilt komen we er nog een keer op terug, mijn hoofd staat er niet echt naar en ik wil je ook geen afgeraffeld antwoord geven, daarvoor waardeer ik je veel te veel.

Die laatste vraag stel je niet voor niets, lijkt me. Geen idee wat je bedoeling er mee is, wil je hem zelf beantwoorden?

Tenslotte nog dit: ik ben niet erg begaan meer met het reilen, zeilen én het lot van de moslimimmigrant. Ik zie niets meer in een dialoog met betreffende groepen. Ik bekommer me om de Nederlanders en hun strijd. Ik heb mijn kant gekozen, niet omdat ik tegen dialoog en samenleven ben, maar omdat het in dit geval overduidelijk een volkomen mislukt sosjaal eksperiment is. Je kunt van mij niet meer verwachten dat ik nog aan het deaude paard van de dialoog ga trekken. Ik ben wél in dialoog met een aantal individuen uit die gemeenschappen en ik begrijp hun dilemma's. Die zijn echter niet mijn probleem en ik voel me volstrekt niet meer (mede) verantwoordelijk voor die problemen. Ben ik onverzoenlijk? Tegen de groep en hun geloof: 100 %. Tegen de individuen. Allesbehalve.

Ik hoop dat je iets met mijn toch nog lange post kunt. CU around, dude.
Hier: een bot voor jou, ook al staan we deels lijnrecht tegenover elkaar door het lot. Ik restecpeer je toon en je fijnzinnige vechtlust.

www.snootypets.com/SnootyPets/assets/S...

bottehond | 13-05-07 | 22:19

we zijn te ver heen

chinaski | 13-05-07 | 22:04

Hahaha. Ik begrijp je wel bottehond. Wij zijn de (sommige?) gasten die de gastheren en gastvrouwen even komen zeggen hoe ONS nederland bestuurd moet worden , zonder zelf een greintje te veranderen maar wel zeiken , terroriseren en zielig doen.

Mensen zijn net papegaaien , die elkaar napraten ( zowel marokkanen als de oud-nederlanders e.a).Men vind het moeilijk om hun emoties en gedachtes onder woorden te brengen en daar eerlijk naar te kijken. Het makkelijkste emotie is woede, haat en onbegrip en dat lees je bij de reakties hier , bij die rechtsextremistische sites , als op marokko.nl ( zonder iedereen te generaliseren) Maar wat speelt er nou ECHT. Wat voor gedachtes en de bijbehorende emoties spelen er nou echt in onze geesten en harten? Wat drijft ons uit elkaar? Wat zorgt ervoor dat men bereid is elkaar te discrimineren alsook te terroriseren?
Waarom beseffen mensen niet dat hun hele leven bestaat uit veranderingen. Onze hele historie bestaat uit veranderingen. De veranderingen waren ook tijdens het leven van onze voorouders. Wie waren de oorspronkelijke nederlander? Wie waren de oorspronkelijke marokkaan? wat houdt de ware islam in? Wat houdt de ware europese identiteit in? Wat maakt je nederlander? Of belg of rus of moslim of europeaan?
Een ander belangrijk vraag voor jouw is. Wat houdt de (ongelukkige) marokkaan en moslim hier?

frietjecouscous | 13-05-07 | 21:55

www.youtube.com/watch?v=Yfktr5hQqYA

Ella Vogelaar (nieuwe PVDA minister van Wonen, Wijken en Integratie was onder de indruk van de woede die ze tegenkwam bij een jongen op Kanaleneiland over hoe hij behandeld en vernederd werd als allochtoon en geen kans kreeg op werk, maar die daarnaast toch een clubhuis voor jongeren had opgericht ofzo.

ELLA: Zie de video !! Pvda Fossiel !!

www.youtube.com/watch?v=Yfktr5hQqYA

Ervarings_deskundige | 13-05-07 | 21:32

heb 6 jaar in de van kinsbergenstraat gewoond, nog geen 100 meter van die snackbar vandaan, tot ik 4 jaar geleden 0031 ontvlucht ben ....
al jarenlang heeft de hele buurt daar last van de kleaute marokaantjes. een paar jaar geleden was er een buurt vergadering waarin meneer de wijkagent nog probeerde uit te leggen dat "'t allemaal niet zo erg was". toen de buurt voorstelde 't probleem dan maar zelf op te lossen, konden de grootste ettertjes wel opeens naar opa & oma in marokko gestuurd worden ...
toch jammer dat dat werk niet door de buurt is afgemaakt...

alfr | 13-05-07 | 21:31

@tofoeboy
De etenswaren vliegen voorbij hier.
Zet hem op zou ik zeggen, vrijheid van meningsuiting bestaat nog, al ziet de linkse kerk liever dat je daar zeer beperkt mee omgaat.

bejaarde op brommer | 13-05-07 | 20:52

@ frietje

zeg het maar eensch in je eigen woorden, want dit kan ik met de beste wil van de wereld niet aanzien. heb de tekst even gegoegeld. Slappe hap, calimero slachtoffergedrag. Tis weer de schuld van de Nederlanders begrijp ik? Ik geef je een kort geschiedenislesje. Voordat de hordes "cultuurverrijkerTs" kwam was Nederland een zeer vriendelijk, open minded en tolerant land. Die massa waar jij ook deel van uit maakt heeft het verkloot, mede door de grote aantallen en de veel te grote cultuurverschillen. Verkloot voor jullie en verkloot voor ons. Zo liggen de zaken. je zou je moeten verdiepen in de ontwikkelingen in de samenleving gedurende de laatste 40 jaar. Nu zit er geen kop en geen staart aan je mening. Sorry to say. Doe maar eensch veel lezen, dan begrijp je ook waarom 0031ers immigranten en dan vooral de moslimse massaal uitkotsen. Laat je niet foppen door de agitprop van de SStaatSStelevisie. Op teevee vertellen ze jou heus niet hoe het écht zit. Tijd voor een keuze, vriend. Wat mij betreft zijn jij en je kinderen en je vrouw van harte welkom. Tenzij je vasthoudt aan die islam. Wat ik wel vervelend vind is dat men jullie altijd voorgespiegeld heeft dat het allemaal zo makkelijk zou gaan. Maar ja: "men" heeft zichzelf overschat en de problemen onderschat. Kom op, man. Houd op met klagen en jammeren en wordt Nederlander.

bottehond | 13-05-07 | 20:47

mijn groot compliment aan GEENSTIJL.NL is dat uw redactie tenminste de power en durf heeft om dit soort perikelen publiekelijk te bespreken,
hulde aan geenstijl

bamipakket@tofoeboy | 13-05-07 | 20:44

frietjecouscous 19.17
LOL

bejaarde op brommer | 13-05-07 | 20:22

Wat speelt er in hun hoofden dat leidt tot hun gedrag???

frietjecouscous | 13-05-07 | 19:20

Als snackbarhouder zou ik een aantal dingen doen.. 1. Uitzoeken waar de biculturele kansenjongeren wonen, welke auto of ander vervoermiddel zij hebben, en eventuele andere voor hen waardevolle spullen bekijken. Vervolgens zou ik snachts bij hen de ruiten in gooien en hun banden lek steken. Eens kijken of dat tuig het dan nog gaaf vindt om de eerlijke HARDWERKENDE man lastig te vallen.

driebierennogtwee | 13-05-07 | 18:15

stijlloze1988 13-05-07 @ 12:10

Moet je hem eerst zien te isoleren van zijn roedel, maar mijn zegen heb je.

Zo jammer! | 13-05-07 | 17:58

Prem is ook vervelend.....

leijpeideaud | 13-05-07 | 17:57

PREM RULES!

LoL @ S?v?ke | 13-05-07 | 16:44

nu werkt een buitenlander een keer, word ie weggepest door marokaantjes met een uitkering.
als ik hem was zou ik toch het recht in eigen handen nemen, en een keer een marokaantje vierindelen

stijlloze1988 | 13-05-07 | 12:10

@vander F 12-05-07 @ 12:16
Je had comediant moeten worden ! Niet ontkennen, maar verbeteren. De waarheid is nou eenmaal hard.

Voor de rest moeten ze dat kudttuich gewoon eens in een donker steegje aderlaten.

ManiacMansion | 13-05-07 | 11:30

CoJoNes 13-05-07 @ 10:08
Een hond heeft een baas en een kat heeft personeel.
De jongens zijn nu bezig ontbijt te maken voor moeders.

Zo jammer! | 13-05-07 | 10:36

CJN
Vind ik ook hoor, ik mag @Botte erg graag en ik vertrouw hem volkomen, maar ik zit hem gewoon graag te stangen. Gaat over en weer, als ik zo op Thieme-draadjes kijk.
*eet smakelijk*

bejaarde op brommer | 13-05-07 | 10:15

@bob
Je doet botte ernstig tekort. De man is gedreven en getergd tot het uiterste door het (schijnbare) gebrek aan inzicht van de burgerij als het gaat om de teloorgang van onze vrije waarden.
Het verschil tussen hem en mij is dat hij een analogie met het canine type zoekt, terwijl ik eerder van het feline type ben. Een hond blijft trouw, een kat kijkt het aan en vertrekt als het he niet eer bevalt.

*moederdagontbijt gaat maken voor vriendin*

CoJoNes | 13-05-07 | 10:08

@CoJoNes 13-05-07 @ 09:45,
ik zit nu op m'n werk te F 5'en.....
vrouwlief ligt nog lekker op bed.

vander F | 13-05-07 | 10:00

Nieuw Zeeland zit?
Is wel een bruikbare optie, NZ, maar heb je plannen in die richting?
Als je er al zat zou je niet zo heftig kunnen reageren op de verwording van Nederland, hooguit wat bijtende Schadenfreude.
Was gisteren wel een leuk draadje eigenlijk, ook en mede vooral door jou, cjn, (m/v) want de rest is niet zo snel van begrip(doelt op een zekere iemand die nog in de mand ligt)

bejaarde op brommer | 13-05-07 | 09:58

Wanneer en waar gaan er ogen open?

kokanjemast | 13-05-07 | 09:58

@vander F
Môgge de koffie en croissants reeds uitgeserveerd in het kader van moederdag?

@bob
Niet veel, behalve het bordje, en dat CJN in Nieuw Zeeland zit.
Aanmatigende bejaarden zijn het ergst trouwens.

CoJoNes | 13-05-07 | 09:45

enkeltje rifgebergte.... en dan eraf gooien hebbie er ook geen zooi van !

pietje_puk | 13-05-07 | 09:35

*crypto-satanistische dieren-aanbidder annex verbale milieuterrorist logt in*
Tjonge, wat zijn jullie vannacht to the point geweest zeg, het is hier echt "boeie" zonder crypto's als Mekker en ik, jullie zullen de nachtjoris wel in slaap verveeld hebben met jullie gedreutel.
Ah, waren de v. Maerlants er maar, of desnoods de onovertroffen en onoverwinnelijke @verbaasme.
@CJN 0.35
Wat had die link moeten doen?
Of moet ik nu ontvirussen en mijn IP veranderen?

bejaarde op brommer | 13-05-07 | 09:32

@CoJones,
mogge,
die Botte toch.

vander F | 13-05-07 | 09:28

dubbel paspoort? terugsturen naar oma!

css.... | 13-05-07 | 08:11

@ ballen

scusi

deze dus...

5.50 et al.

www.youtube.com/watch?v=IdLoDuU716M&am...

Curieus, of niet? Aangenaam "geloof" en heftig beleden. Wist jij dat? Mooie hofdichters als we prins pils in de hofvijver gedonderd hebben.

bottehond | 13-05-07 | 03:24

@ Cojo

vanaf 5.50

"So take your responsability". Kewl.

bottehond | 13-05-07 | 03:14

bottehond 13-05-07 @ 03:01

Tuurlijk zijn we niet alleen. Tenminste ik ben er nog.

kwarko01 | 13-05-07 | 03:13

piquant 13-05-07 @ 02:13

its just us than.

bottehond | 13-05-07 | 02:30

kop er af

XaaD666 | 13-05-07 | 02:17

@Botte @ 2.11
geen hond meer te bekennen hier;Mekker is zekr opgeroepen of heeft zichzelf(aannemende dar het een "hij"is een Viagra toegediend en dan horen we die ook al niet meer.

piquant | 13-05-07 | 02:13

piquant 13-05-07 @ 02:10

Ik ben wakker, cojo is slapie doen.

bottehond | 13-05-07 | 02:11

@Botte @ 2.08

Slaap jij ook lekker!!!

piquant | 13-05-07 | 02:10

@ Koerbagh @ 2.03
Een mooie metafoor voor waar we allemaal zijn als we op GS rondhangen midden in de nacht.

piquant | 13-05-07 | 02:04

@piquant 13-05-07 @ 01:55:
Ik ben in Neverland.

koerbagh | 13-05-07 | 02:03

@Bottehond @ 1.58

Ik weet niet wat ssri's zijn,maar voel je niet aangesproken. Ik had het over niemand in het bijzonder.

piquant | 13-05-07 | 02:01

Eischt Economische Groei! Eischt EFTA.
Welterusten @allen

CoJoNes | 13-05-07 | 01:59

piquant 13-05-07 @ 01:54

Als je ssri's nodig hebt ben je geen psychiatrisch patiënt.

bottehond | 13-05-07 | 01:58

He,waar is @ koerbagh??

piquant | 13-05-07 | 01:55

Zijn hier alleeen nog psychiatrische patienten? kom ik er ook ff bij.

piquant | 13-05-07 | 01:54

Mekker 13-05-07 @ 01:21

Nuchter in de zin van : geen speed op of wat? Heb je pilletjes van die ouwetjes gepikt. Oproepbaar?Dat kan net zo goed crisisshrink als bejaardenhuisdirectrice zijn. Jij en bob passen prima bij elkaar qua cryptiek. heheheh EFTA!

bottehond | 13-05-07 | 01:28

Mekker @ 1.20
Nou goed dan, je bent weekend-arts of anders, steek maar een mooie preek af straks, ze verdienen het, de schapen.
Groeten van een oude misdienaar.
(oh jee, weer een klassieker, zoveel kunnen ze er hier niet verwerken)
*kruipt terug in de goot*

bejaarde op brommer | 13-05-07 | 01:28

Heb ze direct gegeven:-)

Mekker | 13-05-07 | 01:21

@ bob

De afkorting is wat sneller;
ik werk met roependen, u mag de rest invullen, ben meestal uitgezonderd de broodnodige rust voor een ieder bereikbaar.
Nog een leuke anecdote, zal u als bejaarde bekend in de oren moeten klinken;
Vorige week vroeg een bejaarde mij om 2 viagra pillen en ik wilde graag weten voor welk doel. hij gaf als antwoord:" 1 om s'nachts niet uit bed te vallen en 1 om s'ochtends mijn pantoffels niet nat te plassen."

Mekker | 13-05-07 | 01:20

Mekker 13-05-07 @ 01:11 Sluit ik me bij aan. God sprak net tot mij en zei, ga eens wat normaals doen met je leven man.
Terecht. Morgen ga ik even naar de Maasvlakte, een olieraffinaderij kopen en een beetje in de benzinebusiness zitten. Lijkt me leuk.
Jullie horen nog van mij. Truste mannen.

Dirrek | 13-05-07 | 01:17

Volgens mij is het zondag straks, of ben ik nu weer te cryptisch?
Welke idioot werkt er nu op zondag, of zit je in de zorg?

bejaarde op brommer | 13-05-07 | 01:16

En nu bedtijd, straks wacht de arbeid en de roependen me weer.
Voor alle mannen ( incl Dirrek): handen boven de dekens en fluiten maar!

Mekker | 13-05-07 | 01:11

@ Dirrek:

Ga direct naar binnen, sluit alle ramen en deuren en wacht verdere berichtgeving ( niet via de staatsmedia) af..-)

Mekker | 13-05-07 | 01:09

@ Botte:

Ik geloof direct dat u nuchter bent, want C2H5OH met sedatie cq tranquillizers heeft vaak wat vervelende bijwerkingen.

Mekker | 13-05-07 | 01:08

Mekker 13-05-07 @ 00:57 Vlierbessen gedrenkt in mijn eigen urine. Drie maal daags een beker en een doosje Oxazepam. Per dag. Ik ben overigens even buiten, ik zie allemaal lichtende bollen. Ze roepen me geloof ik . .

Dirrek | 13-05-07 | 01:05

@Bottehond: Marokkanendrama

Ik heb het boek gelezen,voor lui die gepokt en gemazeld zijn in het probleem worden alle mythes vakkundig nog eens op een rij gezet.( veel praktijkvoorbeelden)
Voor hen die weinig van de materie weten kan het een eyopener zijn.
Veel originele visies heb ik er niet ik kunnen ontdekken

Lavrenti_Beria | 13-05-07 | 01:05

Mekker 13-05-07 @ 01:03

Ik ben vrijwel nuchter heur. Ik typ snel en onzorgvuldig, dat dan weer wel.

bottehond | 13-05-07 | 01:05

@ Botte:

Ik ben net thuis van werk, dus ik denk momenteel de meest nuchtere te zijn.
Mijn antwoord op uw stelling:
De marokkanen en het gros der moslims worden mi niet gehaat, maar het merendeel zijn ze wel zat vwb het uiten van hun geloof met de daarbij behorende daden.

Mekker | 13-05-07 | 01:03

Ik ga de vraag maar eensch stellen, tenzij het niet kan vwb de @ Redactie. Volgens mij worden marokkanen en het gros der moslims gewoonweg gehaat in 0031. Is een stelling he. Vroeg ik me zomaar af.

bottehond | 13-05-07 | 00:57

@ Dirrek

vertel me wel medicijn u gebruikt en ik geloof u. Anders moet ik het toch wijten aan het te goedkope bier, tja de medicus spreekt.

Mekker | 13-05-07 | 00:57

De enigzins lastige Mocro's gewoon retour zenden . De lat natuurlijk wel laag leggen....... Kaartje erbij voor koning: " veel plezier ermee " en hij handelt proleten zooitje zelf wel even af volgens traditioneel lokaal gebruik.

Chapeau !!

BEN IK NOU ZO SLIM OF ........

Ervarings_deskundige | 13-05-07 | 00:56

Mekker 13-05-07 @ 00:41 Nou ja, kijk: die ene keer dat ik naakt door de Bijbelschool rende en riep: SATAN NEUKT JULLIE MOEDERS ! ben ik behandeld zeg maar. Sindsdien leg ik me meer toe op het vraagstuk: hoe gaan weploks om met de materie ehh . . .allochtonen ten aanzien van de habitat van de oorspronkelijke bewoners van +31. Zoiets.
(tering, bier onder de 30 eurocent doet rare dingen met je hersens)
bottehond 13-05-07 @ 00:43 Effe geen commentaar. De stemmen maken me gek. Even met me hoofd op het koele graniet liggen. Schijnt te helpen. En m´n Glock even doorladen. Voel ik me veilig.

Dirrek | 13-05-07 | 00:54

Enkele jaren geleden werd het Centraal Station in Amsterdam "schoongeveegd" door mariniers, die de junkies daar zat waren. Misschien ook een ideetje hier in deze wijken?

RightOfMind | 13-05-07 | 00:54

CJN 0041
Oh, gaan we nu zeggen "dat wisten we allang".
Altijd vals spelen, echt een v-en trekje.
btw.
Leuke link, heb je inmiddels al mijn jeugdfoto's gedownlood?

bejaarde op brommer | 13-05-07 | 00:47

@ Botte;

Oh maar dit gaat wel lukken, u weet mijn lengte.
Heeft u het boek van Fleur Jurgens gelezen? Zo ja, wat vond u hiervan?

Mekker | 13-05-07 | 00:43

@ Dirrek

U roept wel erg snel om een dokter, haldol gekregen? Verteld wat de oorzaak van de val was..:-)?

Mekker | 13-05-07 | 00:41

All roads lead to ram(m), Bob, zo ver waren we al.

CoJoNes | 13-05-07 | 00:41

na de geboorte die mocro's castreren of steraliseren....
weg probleem

Baron Jaeger | 13-05-07 | 00:41

Mekker 13-05-07 @ 00:23

Nee hoor, gewoon tegen de deur douwen en de postbeambte is ready.

bottehond | 13-05-07 | 00:40

piquant 13-05-07 @ 00:33 Kreidlernazi, is niet helemaal wat ik bedoel.
Mekker 13-05-07 @ 00:34 dankzij de medicijnen goed. Ik hoor wel de stemmen van overledenden, maar dat is bijwerking. Zegt de dokter.

Dirrek | 13-05-07 | 00:39


@ CJN 0028
Sorry kind, wat wil je weten?
alvast de vorige vraag:
"Hoe kan je stoer lopen doen als je intact wil blijven?"
*Vraagt een bejaarde aan de broertjes in de bak*
Ik ben dus erg stoer, 180 graden omdraaien van "zekerheden en structuren"
(sorry CJN maar je blijft hier gissen naar vorm en geslacht, wel leuk toch eigenlijk? @cjn 0.33?)

bejaarde op brommer | 13-05-07 | 00:39

@ Dirrek

Hoe is het met uw hoofdpijn?

Mekker | 13-05-07 | 00:34

@Dirrek @ 00.31

Vroeg op de avond al hoor.

piquant | 13-05-07 | 00:33

LOL@bob 0028

CoJoNes | 13-05-07 | 00:33

CoJoNes 13-05-07 @ 00:26 Snap ik, ik braak er ook zo maar even tussendoor. Overigens heb ik (standaard vraag van mij) nog niemand een link zien leggen naar Nazi Duitsland. Maakt me een beetje bezorgd.

Dirrek | 13-05-07 | 00:31

BH 021
Hij???
Is CJN een hij???
Kan nooit, "hij" is veel te intelligent om een hij te zijn.

bejaarde op brommer | 13-05-07 | 00:28

@bob
Botte heeft een punt, je bent bang of onzeker of je houdt van adventures. Vertel het maar.

CoJoNes | 13-05-07 | 00:28

@Dirrek
Het was overdrachtelijk IQ van botte, 271,8, tssssk, ik had botte intelligenter ingeschat.

CoJoNes | 13-05-07 | 00:26

Ga met IQ smijten. Daar is de wereld mee geholpen.

Dirrek | 13-05-07 | 00:24

@ Botte:

Klopt, maar t lijkt al een tijd gesloten te zijn..

Mekker | 13-05-07 | 00:23

@CoJoNes 13-05-07 @ 00:17,
geweldig, vooral als bedenkt hoeveel ambtenaren je wel niet bezig kunt houden met veel rapporten schrijven en controleren.

vander F | 13-05-07 | 00:22

Mekker 13-05-07 @ 00:16

botte heeft een virtueel postkantoortje, mekkerT.

bejaarde op brommer 13-05-07 @ 00:16

Jij zegt meestal niet wat je precies bedoelt. Jammer, maar als Mensalid dien je eerst een cursus "sociale en communicatieve vaardigheden" te volgen voor je je onder gewone stervelingen mag begeven. Een soort omgedraaide TBS, imho. Ik bedoel cojo en ik hebben een gezamenlijk IQ van 271,8 dus als hij en ik je zeggen dat je er om heen ouwehoert deaur je te verschuilen achter cryptische teksten, dan heeft dan enige betekenis, ouwe.

bottehond | 13-05-07 | 00:21

EFTA!
@mezelf @ 00:16:
Afhankelijk van de lengte van het brood...
(met dank aan CoJo)

koerbagh | 13-05-07 | 00:20

Valt wat voor te zeggen natuurlijk, 3 voet, lang zat.

*kamelekilometers........ tsss*

vander F | 13-05-07 | 00:18

Ah, lekker. Warme knakworst met Dijon mosterd. Doet pijn aan neus. Vroegâh ging ik nog wel eens een kroketje halen op zaterdagavond. Kon je nog veilig over straat.

Dirrek | 13-05-07 | 00:18

@vander F
18 centimeter voor wit brood, 6 centimeter voor Tarvo en 30 cm voor Waldkorn.

CoJoNes | 13-05-07 | 00:17

@vander F 13-05-07 @ 00:11:
Een beetje kamelenteen is inderdaad na 1 kilometer wel uitgehobbeld.
(een beetje afhankelijk van de lengte van de eh... *ahem* ...)

koerbagh | 13-05-07 | 00:16

@ Botte;

even off topic, wanneer gaan we rijden?

Mekker | 13-05-07 | 00:16

@cjn 00.13
tjeezus, spellen heeft dus ook geen zin, wie is er nu cryptisch?
INTACT!
@vander F@00.11
Raarrrrr!

bejaarde op brommer | 13-05-07 | 00:16

Wat is het volgende,
een brood mag niet langer dan 3 voet zijn?

vander F | 13-05-07 | 00:14

@bob
The prosecution must prove their case, is dat het?

CoJoNes | 13-05-07 | 00:13

ik ken ze dus wel.

bejaarde op brommer | 13-05-07 | 00:11

Kan ik haast niet geloven, dat van die Kamelekilomerts.

vander F | 13-05-07 | 00:11

Wie moeten het tij dan keren, botte?

CoJoNes 12-05-07 @ 17:14

Wij. EFTA.

bottehond | 13-05-07 | 00:10

CJN
Jij zit zo dichtbij, maar der Wunderhund slaat aanwijzingen over, maar heeft alvast wel een oordeel. (is geen verwijt aan zijn adres, ik kan er ook wat van)
----
Hoe kan men praatjes maken als men intact wil blijven?
*de volgende scene in de bak, de derde spreker, Gvd moet ik hier alles spellen?*
(die --- geeft aan dat ik daar hele stukken oversla)

bejaarde op brommer | 13-05-07 | 00:07

@martelaar van gorkum 13-05-07 @ 00:02
Ik las het ook, wat een moderniteit!

CoJoNes | 13-05-07 | 00:04

@CoJoNes 12-05-07 @ 23:27
Ik heb het artikel gelezen. Wist jij dat schoolreizen boven de 81 km - zijnde de dagtocht van een kameel - haram zijn.

martelaar van gorkum | 13-05-07 | 00:02

Sorry, maar ik was tijdens het masturberen in de douche uitgegleden en met m'n kop tegen de wastafel gesmakt. Twee uur buiten westen gelegen en 500 comments gemist. Ik vraag me alleen af, wanneer het omslagpunt komt en buurtbewoners die zandhappertjes massaal en collectief een hersentrauma slaan, zodat ze de rest van hun bij voorbaat mislukte leven kwijlend en zichzelf bevuilend voor het raam door mogen brengen. Het is toch te zot voor woorden dat complete buurten onbegaanbaar zijn geworden ?
*blikje knakworst opwarmt. hongâh"

Dirrek | 13-05-07 | 00:00

@bob
Je bent omtrekkend. Zie mijn post 1714

CoJoNes | 13-05-07 | 00:00

bejaarde op brommer 12-05-07 @ 23:56

Dan ben je te cryptisch geweest. Wie bepaald of jij te cryptisch geweest ben? Mag de ontvanger daar over oordelen of niet? Ik snap je kennelijk niet: ergo: leg uit, want je bent te cryptisch veaur mij. Zo beter?

bottehond | 12-05-07 | 23:59

botte@23.51
Goed idee, je slaat de plank nu zo vreselijk mis.
Ik ben niet cryptisch op dit moment, jij trekt gewoon te snel conclusies.
Veel sterkte, jij zal het veel harder nodig hebben dan ik.

bejaarde op brommer | 12-05-07 | 23:56

koerbagh 12-05-07 @ 23:51
Volgend jaar alleen de vlaggen van landen laten zien, de uitslag zal hetzelfde zijn. Gaat sneller en ook geen last van herriemakers die zich zangerts noemen.

Karel kwakbol | 12-05-07 | 23:56

Hoe bedoel je vlinders tellen. Naar mijn mening mogen ze zelfs kiezen wat de straf is.

Mijnen ruimen in Cambodja of Libanon.
Orgaan donor worden. NU!

benter | 12-05-07 | 23:56

bejaarde op brommer 12-05-07 @ 23:41

Jij bent oud en denkt in oude structuren en zekerheden. Ik zei het al vaker: a whole new ballgame, andere regels, ouwe. Verliezen zei je? Who cares: if I loose you loose. En maar kletsen over kinderen die smart genoeg zijn om elders hun heil te zoeken. waar dan, Kreidlernazi, waar dan? Verliezen kan ik van jou slechts als je te cryptisch bent, waarvoor je me reedsch waarschuwde. Verliezen van jezelf is een Kunscht die jij beter verstaat dan ik. En ik heb geen enkele behoefte aan gekibbel. Jij wel? ga dan met iemand anders messen, wil je?

bottehond | 12-05-07 | 23:51

@Karel kwakbol 12-05-07 @ 23:47:
Dat komt alleen omdat Marokko (nog) niet meedoet. De enige *kuch* "Nederlanders" die er naar kijken en televotend sms'en zijn Turken en immigranten van landen die wél meedoen (en heaumeausensuelen natuurlijk, maar die sms'en niet).
De 12 punten voor Turkije van 0031 verbazen me dus niks. Maar goed: volgend jaar is het songfestival in Kalmukkië of Kirgizistan ofzo?

koerbagh | 12-05-07 | 23:51

koerbagh 12-05-07 @ 23:41
In het Oostblok bestaat nog solidariteit. Nederland *kuch* geeft de stemmen aan Turkey.

Karel kwakbol | 12-05-07 | 23:47

fuckje 12-05-07 @ 23:10

Dat hangt er van af in welke traditie je ze op laat groeien, lijkt me. En hoe belangrijk je die traditie aan hen brengt. De angst om onze kinderen in de nakende onluistering van de Vrijheden op te zien groeien lijkt me te veel op "submission".... Meer kan ik je er helaas niet over zeggen, ik ben te matig helderziend.

bottehond | 12-05-07 | 23:42

EFTA
Zullen we er even een (niet geheel off-topic, maar bijna) gezellig liedje ingooien, als tegenhanger voor de slavische volkstümliche Hitparade op de Europese StaatsTV? Welja, waarom ook niet...
www.youtube.com/watch?v=MHjhhxoKeEo
't Is uit Slovenië, dat dan weer wel.

koerbagh | 12-05-07 | 23:41

botte@ 23.36
Draai je conclusie zo'n slordige 180 graden en je begrijpt mijn punt.
Of ken je klassiekers.
Als je het hier wilt uitvechten met mij ga je het verliezen.
Gewoon omdat ik gelijk heb.

bejaarde op brommer | 12-05-07 | 23:41

hakbar....... hackbar....... snackbar!

Bezorgde Buurtvader | 12-05-07 | 23:37

CoJoNes 12-05-07 @ 23:08

Word, dude. Word. De vraag is alleen nog op welke wijze die uitgevoerd dient te worden. Tsjek voor een aardige hypothese Hans Jansen nog eens in zijn laatste bijdrage veur Opinio.

bejaarde op brommer 12-05-07 @ 23:31

la Thieme is een decadent Mensch. Verders: maak het je zelf vooral gemakkelijk, maar val anderen die wél guts hebben er niet mee lastig. Dat is precies waar de bokken de oude gheyten gescheiden worden. Een ieder kan zijn eigen ziel onderzoeken om te weten waar hij/ zij staat.

bottehond | 12-05-07 | 23:36

CoJoNes 12-05-07 @ 23:27
De anti-islam partijen schieten als paddestoelen uit de grond in heel Europa en winnen allemaal terrein. Hoe blind moet je wezen om de problematiek niet te onderkennen?

Wishbone | 12-05-07 | 23:33

Bottehond@23.06
De essentie van jouw betoog van 23.01 is dit:
www.youtube.com/watch?v=nzCl7lPxfu4
De essentie van mijn onuitgesproken betoog volgt direct op deze scene, vandaar dat jullie als rabbits in de koplampen blijven zitten.
Rubik dat maar uit, pal, je kan zelfs nog leren van dikbil in dat opzicht.

bejaarde op brommer | 12-05-07 | 23:31

Treurig, treurig, driewerf treurig...

Reykjavik | 12-05-07 | 23:31

De Rotterdamse politie moet eens een voorbeeld nemen aan die politieagenten in Nijmegen, die tuig fietsend op de stoep met het bonnenboekje in de hand keihhard aanpakt!

HP de Tijd lezer! | 12-05-07 | 23:28

Over de effecten van criminaliteitspreventie bij allochtone jongeren.
Gaat iemand nog naar de boekpresentatie Boefjes of Briljantjes op 16 mei 2007? Men stelt dat in ‘boefjes’ ‘briljantjes’ kunnen schuilgaan - en nodigt beleidsmakers en professionals uit om ook op die manier naar deze jongeren te kijken.
www.forum.nl/agenda/index.html?boefjes...

Karel kwakbol | 12-05-07 | 23:26

EFTA
@fuckje 12-05-07 @ 23:19:
Ach lieverd, het maakt niet uit welke partij een door de kroon benoemde ambtenaar achter een bureau in het provincie-huis wordt geplempt.
Lood om oud ijzer. Symboolpolitiek.

koerbagh | 12-05-07 | 23:26

@CoJoNes,
@vanderF,
we gaan Johan Remkes even opzoeken, hoop dat hij Com. wordt, hoewel Guusje Nadorst weer een PvdA-erT hebben wil.
Dan breekt hier echt de revolutie uit!

fuckje | 12-05-07 | 23:19

Opgroeien zal ook nog wel lukken Cojones, maar wat geef je ze mee?

nummer niet te telle | 12-05-07 | 23:16

@fuckje 12-05-07 @ 23:10
Kinderen krijgen zal nog wel lukken, op laten groeien? Neen.

CoJoNes | 12-05-07 | 23:15

is er later nog wel een nederland of zal het dan anders heten?

nummer niet te telle | 12-05-07 | 23:14

@bottehond,
Het wordt nu echt tijd voor de revolutie! Weg met alle Albayraks, ( beide zusjes!) , Aboutalebs, Lazrakken, adviseurs van Koning M.
Kan ik hier in Nederland later nog veilig Nederlandse kinderen geboren laten worden?

fuckje | 12-05-07 | 23:10

fuckje 12-05-07 @ 22:53
Helaas.
En excuus voor typo's.
Dan maar weer urbansniper worden, en een hoop Marokkanen een vijfdaagse hersenenschudding bezorgen met mijn Leopold Field 5.5 mm vannacht., in het uitgaansleven, bedoel ik.

Zo jammer! | 12-05-07 | 23:09

EFTA@botte
Revaluatie doen? Hergroepering?

CoJoNes | 12-05-07 | 23:08

CoJoNes 12-05-07 @ 22:04

Mag ik voorstellen het weaurd polarisatie te vervangen deur een ander? Doe eensch een suggestie. Ik zal er vast één doen. Polarisatie deur 0031-ers is een positieve herbezinning op waar 0031 voor staat of voor zou moeten staan. In twee woorden? No Pasaran! Heb je "300" al gezien? Fijne allegorie op de staat der europeesche naties.

bottehond | 12-05-07 | 23:06

EFTA (extragraties advies veur SP, PVV en CU)

Zo jammer! 12-05-07 @ 22:48

Dialoog met islamisten en riffijnen? You have got to be kidding. Wat heeft die dialoog zoal opgeleverd de voorbije 30 jaar? Dit is de op het schild gehesen kroonprins van de polikor: een fijn specimen...

www.hetvrijevolk.com/?pagina=3468&......

www.freethinker.nl/forum/viewtopic.php...

bottehond | 12-05-07 | 23:01

@Zo jammer!,
Ja, maar...... dat ........... gebeurt.......... niet...........;-(

fuckje | 12-05-07 | 22:53

Alle argumenten en discussies na, het blijven kudt arrokanen, en die moet je gewoon aanpakken met grove maatregelen, je kan er over overloos discuseren in de hoop dat de feitelijkheden verdwijnen in de discussie, zoals zo vaak,of je kan ze aanpakken, en het liefst verdelgen.
Je laten verleiden in een discussie die de feitelijkheden uiteinderlijk verdoezelen en het de echte reden tot protest doet vervagen is het gevaar.
Dikkeme, blijf on topic, en laat je noiet verleiden tot linkse, of abosargumentatie. Trek je conclusies en actie.. Een dialoog is mooi, maar je schiet er geen zak mee op.

Zo jammer! | 12-05-07 | 22:48

@andre wouterlood 12-05-07 @ 22:44:
Volgens mij heb je dit topic niet begrepen of Hitler's rassen"theorie" niet. Of je hebt teveel op st*rmfr*nt.org rondgehangen, kan ook nog.

koerbagh | 12-05-07 | 22:47

-weggejorist en opgerot-

andre wouterlood | 12-05-07 | 22:44

@bejaarde op brommer 12-05-07 @ 22:03:
Oh die... hehehe... ja, da's nog bekend. Mijn geheugen is ook prima, heur.

koerbagh | 12-05-07 | 22:27

CoJoNes,

Ok, het waren 2 uitersten wat ie liet zien, maar die Turk meende het wel echt, denk ik. En als dat dan weer leuke linkse television oplevert voor de NPS, doen ze dat, ja. Maar twas wel echt en ik schaamde me kapot voor die lowminders.
Maar soms moet je ook het ene uiterste laten zien om uiteindelijk in het midden uit te komen (alloch versus autoch).

rosalie | 12-05-07 | 22:25

Nog plaats voor wat little Lebowski Urban Achievers?

fuck it....

Lebowski Achiever | 12-05-07 | 22:23

rosalie 12-05-07 @ 22:14
Nee, hier kan ik niet in mee gaan. Als ik altijd een grote bek heb over de multi-culli dan ga ik niet ineens de vrolijke begrijpende jongen uithangen en voor lul staan voor al mijn vrienden. Het had dus ook de andere kant op kunnen gaan en een gesprek tot stand kunnen komen. Ergo, die camera erbij was een grote vergissing.............

Wishbone | 12-05-07 | 22:21

@tietenbekkie,
die kant gaat het ook op. Bij elk dergelijk persbericht of tv-uitzending krijgt Geert er weer een zetel bij. Mohammed B. heeft de afgelopen week ook voor minstens twee extra zetels voor de PVV gezorgd. Nog een jaar en Geert heeft de meerderheid van de Nederlandse bevolking achter zich staan.

fuckje | 12-05-07 | 22:20

@rosalie
Mission accomplished door Prem. Snap je het nou?

CoJoNes | 12-05-07 | 22:16

Wishbone 12-05-07 @ 22:04

Tja, misschien heb je gelijk, ze waren dan ws. grover geworden.....kun je nagaan.

rosalie | 12-05-07 | 22:14

Misschien is het een idee om de finnen met hun eigen wapen te bestrijden?! Het gezegde ''politiek correct'' heeft een linkse klank! Iedereen weet wat er bedoelt wordt! Dat moet worden omgebogen naar een rechtse klank! Stemmen op Geert en het wordt vanzelf ''politiek correct'' om kudtfinnen terug te schoppen naar de (berber)grot van herkomst!

tietenbekkie | 12-05-07 | 22:13

CoJoNes 22:04,

Hmm, ikvereenzelfig me niet graag met die lonsdalers, maar ok, ze staan dan ineens als zijnde de bevolking van Holland te kijk daar. En das niet zo mooi.

rosalie | 12-05-07 | 22:12

rosalie 12-05-07 @ 22:01
Wat ik me afvraag is; hoe had het afgelopen als er geen camera bij was geweest? Hadden ze dan wel geluisterd of hadden ze hem duidelijk gemaakt dat hij het beter uit zijn hoofd kan laten om het nog een keer te vragen.

Wishbone | 12-05-07 | 22:04

@rosalie
Omdat je bang bent dat het jouw zaak geen goed doet. Vreemd, dat je nog steeds het gevoel hebt dat je in dezelfde hoek zit als die Lonsdale jochies.
Mooi toch? Die extreme polarisering, allemaal de schuld van de multicul.

CoJoNes | 12-05-07 | 22:04

bejaarde op brommer 12-05-07 @ 21:52
Het lekkere meisje stond met een koffer bij een bushalte te zingen. En zo te horen was ze weer beschikbaar. Op dit moment zingt een letse afvaardiging van een begrafenisonderneming er een italiaans nummer.

Jeremia | 12-05-07 | 22:03

Het ergste zijn de gevallen van vrijheids beroving voor die domme wijven die zwichten voor de slachtofferrol of agressie van een Marokkaanse vriend, trouwen en er koters mee krijgen. Volledig cultureel in de war en kans op achterlating in Marokko zonder paspoort.
Maar goed, dat hebben ze zelf in de hand gehad, lekker spannend enzo.

Zo jammer! | 12-05-07 | 22:03

Koerbagh@ 2157
Dat topic waar jij de 666 binnensleepte.
Comment 666 is voor.....
(én er was iets geks met een mislukte link waar jij een nogal dubieuze rol in speelde, geheugentje hè!)

bejaarde op brommer | 12-05-07 | 22:03

Wishbone 12-05-07 @ 21:50

Tuurlijk argwaan is niet zomaar weg, maar een hand geven vind ik, als Hollandse wel zo normaal als die je gereikt wordt, door welke onbekende dan ook, met de beste bedoelingen. Ik kots op die jochies met hun bekrompen boerse gedachten en vooroordelingen die dat even stoer moesten weigeren in bijzijn van hun maten.

rosalie | 12-05-07 | 22:01

LOL @bejaarde op brommer 12-05-07 @ 21:52:
Welk reli-topic...? Ik bemoei met allemaal!
Overigens, thanks for Dr. Who... Dankzij dat oostblok-liedjes gebeuren heeft de BBC de nieuwe aflevering doorgeschoven naar volgende week... Ik schakelde helemaal vergeefs naar de Brit-1 om kwart voor 8.

koerbagh | 12-05-07 | 21:57

Jeremia@ 21.39
Ik zag net een lekker meisje staan zingen op bijna alle netten (en zo kwam ik op Goebbels 2 terecht ) was dat 'r?
(die russische meidengroep is ook erg leuk zag ik ergens)
OT OT OT OT
*vraagt alvast vergiffenis*
@rustige@21.37
Ah is dát nu debatteren. Zwaaien met je armen terwijl je duffe policor onzin uitkraamt.
Over die brommers, mijn nick is al gekraakt door MurdockYoufool bij Kouwes en paar maanden geleden, zie bovenstaande link, ik heb niets met brommers dus.
Oh ja Koerbagh, we hadden het over Sarah op dat reli-topic, deze bedoel ik:
www.youtube.com/watch?v=Ud4oWX7hNzY&am...

bejaarde op brommer | 12-05-07 | 21:52

rosalie 12-05-07 @ 21:43
Ik vind dat jij hier gelijk hebt. Ook vind ik de opstelling waarmee de jongen het gesprek aan ging erg hoopgevend. Daarentegen vind ik het naief om te denken dat als er iemand een poging doet, een andere reactie te krijgen als waar je getuige van bent geweest. Dit soort dingen hebben tijd nodig. Je kan denk ik niet verwachten dat jongelui niet met enig argwaan naar zo'n gebaar kijken.

Wishbone | 12-05-07 | 21:50

@rosalie 12-05-07 @ 21:43:
Als die Turk wil intergreren dan trekt hij een Lonsdale trainingjekkie aan, zet een petje op, koopt een tray Hollandia bier en gaat mee zuipen in de bierkeet.
Dát is een handreiking naar die gozerts toe.

koerbagh | 12-05-07 | 21:48

*helemaal vergeten is Sytze een prettige buikloop te wensen*

CoJoNes | 12-05-07 | 21:47

@bejaarde op brommer 12-05-07 @ 21:37:
Op het Ontdekkings-kanaal zijn een stel blanke Amerikanen hard aan het werk om een luxe brommer te bouwen. Dat zou toch meer je interesse moeten hebben.

koerbagh | 12-05-07 | 21:44

"frietjecouscous" heeft zich als Marokkaan in de discussie durven mengen, hulde daarvoor! En hij probeert daarbij ook nog de stem van rede te laten klinken.
Maar, probleem zit 'm juist in het feit dat hij waarschijnlijk ook zijn vrouw (nichtje?) heeft geïmporteerd uit het Rif, die met een hoofddoek rondzwalkt achter de kinderwagen. Dat hij thuis alleen maar Marokkaans praat en dat er via de schotelantenne alleen naar Marokkaanse / Arabische zenders wordt gekeken. En natuurlijk krijgen zijn kinderen een islamitische opvoeding.
En tja, zelf werkzaam bij de overheid of in de subsidiesector.

Daarmee blijft de gehele problematiek toch gewoon in stand?!

paardenvijg | 12-05-07 | 21:43

koerbagh 12-05-07 @ 21:30

Je weet best wat hier een hand geven betekent. Als zo'n jongen de hand wil reiken aan z'n "vijanden" dan getuigt dat van opvoeding en een goede intergratie van zijn kant. Die lonsdalers faalden daar (....) in.

rosalie | 12-05-07 | 21:43

@bejaarde op brommer 12-05-07 @ 21:37:
Dat heet het Lagerhuis. Daar mogen van te voren geselecteerde politiek correcte menschjes zoals Sharon Kroes hun platitudes en gratuite meninkjes spuien van de VARA, en dat noemen ze dan debat.

koerbagh | 12-05-07 | 21:41

@bob
op BaNaaN 3 danst een overgewaardeerd wit meisje met negers in South Central.
Zo is er overal wat.

CoJoNes | 12-05-07 | 21:41

@paardenvijg 12-05-07 @ 21:35

Yep en wij moeten de intolerantie van de islam tolereren, de wereld op z'n kop...

bruinspruit | 12-05-07 | 21:40

Wat wil je als je jarenlang de kanslozen en de verstotene binnenhaalt uit dat land. Deze lat je vervolgens Fucken en Werpen ......... dan komt er zoiets te voorschijn wat wij KUT Marokkaantjes noemen. Gewoon evolutie.

Op een dag weet je het: Je wordt Kut Marokaantje "

Ervarings_deskundige | 12-05-07 | 21:39

bejaarde op brommer 12-05-07 @ 21:37
O. Op Goebbels 1 vraagt een hongaarse zich af waarom haar vriendje haar verlaten heeft.

Jeremia | 12-05-07 | 21:39

OT
sjek dit uit:
Op Goebbels 2 is een heel gek programma aan de gang, mensen die suffe dingen zeggen en daarbij steeds druk met hun armen zwaaien.

bejaarde op brommer | 12-05-07 | 21:37

-weggejorist-

wattiserdan | 12-05-07 | 21:37

skerchi 12-05-07 @ 17:53

Je hebt het goed geraden, had gaat om een christelijke (koptische) snackbareigenaar ! (voornaam = Michel)

Ik raad eenieder in Amsterdam aan om eens met eens een praatje aan te knopen met de snackbarbaas: bijna allemaal Egyptenaren die keihard werken en die een ongelooflijke hekel hebben aan Marokkanen (ook de islamitische Egyptenaren).
Vol verbazing kijken ze naar de Nederlanders, hoe wij ze hun gang durven laten gaan.

paardenvijg | 12-05-07 | 21:35

CoJoNes, 21:29, Daar ging het niet om in dit filmpje; het was een gewone Turk die toenadering zocht met de lonsdalers voor de goeie gang van zaken.
swah.

rosalie | 12-05-07 | 21:35

@rosalie 12-05-07 @ 21:17:
Het verschil is: die imam accepteerde wel de uitnodiging om met de vrouwelijke minister te babbelen. Vanuit zijn geloof heeft een vrouwelijke minister geen enkele waarde, als minister niet en als vrouw niet. Als je dan principieel geen handjes schudt vanuit je geloof heb je ook principieel niks te zoeken in een gesprek met de minister. Dubbele moraal, heet zoiets.
Dat kun je mij niet dan verwijten als ik in onderhavig hypothetisch geval uit vrije wil de uitnodiging niet eens aanneem.

koerbagh | 12-05-07 | 21:30

@rosalie
Dus stel... als de verkrachter van je dochter na het uitzitten van z'n straf je een hand komt geven, moet je die accepteren ?

CoJoNes | 12-05-07 | 21:29

Marokkaantjes ...... kut en klootjes volk ... niet allemaal natuurlijk maar de meeste wel.

Wederom onder het motto "NIET LEUK, WEL WAAR "

Ervarings_deskundige | 12-05-07 | 21:29

@CoJoNes,

Ja, maar kom je dan verder? Die hand die die Turk wilde reiken had wel even een andere waarde, met het idee erachter dan die iman die de hand weigerde.

rosalie | 12-05-07 | 21:23

@rosalie
Ook dat mag ie zelf bepalen. Da's het mooie van Nederland. Nog.

CoJoNes | 12-05-07 | 21:19

koerbagh 12-05-07 @ 21:08

Ja, dat mag jij zelf bepalen, maar dan ook niet zeuren over imans die Verdonk de hand weigeren te geven.

rosalie | 12-05-07 | 21:17

koerbagh 12-05-07 @ 21:08
Het zal wel net zoveel haar op zijn rug hebben en daardoor vaak als fin aangezien worden. Dan zou ik waarschijnlijk net zo gefrustreerd reageren.....

Wishbone | 12-05-07 | 21:13

Giovanni_2007 12-05-07

Dus je kan lezen, knap hoor!!!
Hoe lang was de opleiding........??
Maar of je het nou echt begrepen hebt....
Vast niet.
Geeft niks.
Je hebt ze wel meer.
Die mensen.
Denken dat ze een taal machtig zijn.
Ach, je geeft ze een qwerty bord
En denken gelijk dat ze iets zijn.
Nou veel plezier met je generaal pardon
Groetjes aan je big mama mia.

en...

vertel nou s eerlijk ...

hoe voelt t om zo te zijn...

en willem bever | 12-05-07 | 21:12

@Karel kwakbol 12-05-07 @ 21:06:
Ga eens weg met die Pro-Ana propaganda. Bah.

koerbagh | 12-05-07 | 21:12

Zo jammer@ 21.09
In dát geval kan je ze niets kwalijk nemen.

bejaarde op brommer | 12-05-07 | 21:11

@koerbagh 12-05-07 @ 21:08
Ik heb een donkerbruin vermoeden dat Giovanni_2007 geen Italiaan is...

bruinspruit | 12-05-07 | 21:11

Mooi, ik heb het allemaal gelezen, hierbij bijf ik bij me eerste comment.
Het is genetisch manco.

Zo jammer! | 12-05-07 | 21:09

EFTA.

Zelfs katholieke blanke Italianen identificeren zich liever met moslim berber-aapjes dan met Nederlanders? Veel gekker moet het toch niet worden in Europa.

@rosalie 12-05-07 @ 20:21:
Ik denk dat ik als vrij mens altijd nog zelf mag bepalen welke uitnodiging ik wil accepteren en welke niet.

koerbagh | 12-05-07 | 21:08

v Maerlant & Wopper LOL
Jullie zijn warm.
Veel duisterheid & geweld in ieder geval.
Bob gaat eerst wat zaakjes regelen in de Lodge.
www.youtube.com/watch?v=zJ5ACSNY2Pk&am...

bejaarde op brommer | 12-05-07 | 21:03

@Giovanni_2007 12-05-07 @ 20:55

Opzienbarend hoe je Nederlandsch spontaan met sprongen vooruit gaat, wel een grappige troll overigens ;)

Vladimir Poetin | 12-05-07 | 21:03

Giovanni_2007 12-05-07 @ 20:55
eten is goed, vrouwen ook, maar jullie voetbal zuigt apesnot.

sjaakdeslinksesul | 12-05-07 | 21:00

@Giovanni_2007 12-05-07 @ 20:55
Doe eens niet zo frustie en ga normaal een debat aan.
Bovendien een vriend van m'n broer is Italiaan en hij zou zich schamen voor jouw comments. Jij moet echt een klein pikkie hebben. In iedergeval kunnen ze er niet op trappen dat is dan weer een voordeel.

bruinspruit | 12-05-07 | 21:00

bejaarde op brommer 12-05-07 @ 20:52

Resilience, is dat deliverance voor bejaarden?

v Maerlant | 12-05-07 | 20:59

@ bejaarde op brommer 12-05-07 @ 20:52

LOL.. khou drover op, maestro!
Brandnetelsoep van jong blad is btw heerlijk..
*duikt dadelijk de bossages in om te plukken, vollemaan?*

wopper | 12-05-07 | 20:58

Het is natuurlijk ook niet zo vreemd dat niemand aangifte doet van straatterreur.
Tijdens de aangifte zal de dienstdoende politieagent je van racisme beschuldigen,en een aanklacht tegen je indienen.

de honden blaffen... | 12-05-07 | 20:56

@self: Leer een shet verschil tussen enkelvoud en meerfout...

Vladimir Poetin | 12-05-07 | 20:56

en willem bever 12-05-07 @ 20:46

Ben ik weer..
wat zeg je allemaal willempje..
Die Italianen hebben we goed eten en voetbal.
Zonder die Nieuwe Nederlanders zou Nederland saai zijn..

wees nou eerlijk Bevertje.. met je kleine pikje...

Giovanni_2007 | 12-05-07 | 20:55

Toch blijf ik me afvragen waarom die rifkonijnen en ander mediteraan gajes blij is met zo'n paupersletje.

Vladimir Poetin | 12-05-07 | 20:55

wopper @ 47
Ik was al bang dat je over survival zou beginnen, een soort linkse (sorry) Pavlov-reactie, maar ik noemde het resiliance. Een paar dagen voorsprong is genoeg om niet tussen tokkies in de rij te hoeven staan.

bejaarde op brommer | 12-05-07 | 20:52

@ bejaarde op brommer 12-05-07 @ 20:34

OT
BoB, kan nu wel gissen, maar bedoel je voorraden en een waterzuiveringsautomatron, een cursus bandenplakken en nog wat van dit soort zaken?
Als de elektriek een paar dagen uitvalt en 't oliewapen opnieuw wordt ingezet zijn we allemaal de pineut.

Het kleine survivalboekje heb ik dan weer wel..;)

*kans van wegjorissen wordt weer groot*

wopper | 12-05-07 | 20:47

Giovanni_2007 12-05-07 @

het enige waarom jullie een blondiene aan de arm willen hebben is om een keer de macht/baas te hebben/zijn over een blanke....
das de laatse paar millenniums niet echt gelukt.
Ik hoop voor je dat je het kan lezen anders spel ik het nog een keer voor je:
italiaantje wil kraag baas zijn
komt door ijseter piekkie is klein
italiaantje kan koed swetse
pasta sliekertje kan je mooi kwetse

by the way GS-ers, hier zit n stoker , laat je niet fokken beste mensen...

en willem bever | 12-05-07 | 20:46

@Giovanni_2007 @ 20:26
Jij bent ook het leukst om mee te lachen, hoor.

tipo | 12-05-07 | 20:38

Das idd een tikkeltje tegenstrijdig.

G-unite | 12-05-07 | 20:36

Giovanni_2007 12-05-07 @ 20:30
Daarnet zeg je nog dat niemand het erover heeft dat marokkanen vastgoed bezitten en dat dat de goede kant van marokkanen ook wel eens belicht mag worden en nu blijkt het opeens om criminele hasjhandelaren te gaan. Fijne vriend ben jij zeg,

sjaakdeslinksesul | 12-05-07 | 20:35

Giovanni_2007 12-05-07 @ 20:30
Kleine criminaliteit, grote criminaliteit.............. Als het maar crimineel is...........

Wishbone | 12-05-07 | 20:34

Ik ga er maar vandoor..
Prettige avond heren.

gr

Giovanni_2007 | 12-05-07 | 20:34

Giovanni_2007 12-05-07 @ 20:26
"Ik ben opgegroeit met en tussen Marokkaanen en zij zijn het leukst om mee te lachen."
Tsja,schizofrenie schijnt bij de 2e generatie marokkanen 11 maal vaker voor te komen dan bij autochtonen.

de honden blaffen... | 12-05-07 | 20:34

v M .33
Beloven kan ik niets, brullio laat zich niet 'managen' en dat siert hem.
We wachten af. Misschien werkt hij samen met Hammie aan een daverende come-back.
@wopper.26 Veerkracht.
Is wel nodig met die hete zomers (koelwaterproblemen en zo, uitval, privatisering, wat dies meer zij)
Hoe dan ook, zorg dat je niet in de rij hoeft te staan als acuut de pleuris uitbreekt. Als je eco kan bouwen kan je dit ook uitwerken, zonder gekke maatregelen te moeten treffen. Gewoon even prakkidenken en de goedkoopste en eenvoudigste oplossingen uitwerken. Denk maar aan die e-coli mededeling vanochtend op GS.

bejaarde op brommer | 12-05-07 | 20:34

@Giovanni 20.26
Ik word zowaar bijna een beetje trots op je.
Het gaat al langer hoe beter he? Laten we het er maar op houden dat jou Nederlands beter is dan mijn Italiaans.
Komt ongetwijfeld ook door je ouders die via de Hoogovens jou een onbezorgde toekomst hebben gegeven.
Stel ze nou niet teleur, ok?

Fuzzy-de-Bear | 12-05-07 | 20:31

@Giovanni_. Na de 38ste vernielde ruit vergaat je het lachen wel dunkt me.

knutsel | 12-05-07 | 20:30

@Giovanni

Jij hun dope, zij jouw natura? Il bello della vita!

v Maerlant | 12-05-07 | 20:30

sjaakdeslinksesul 12-05-07 @ 20:28

Dat klopt niet jongen.
Dat hele stuk bij brouwersgracht is van een Marokkaan. Spuistraat. Herengracht etc..
Echter laten zij dat niet zien, omdta het allemala crimineel geld is.
80% van de coffeeshops in a'dam, rotterdam, utrecht etc. is van Marokkaanen. Het enig ewara julli eover praten zijn die snot neusjes...
-edit leuk, fonetisch suri..-

Giovanni_2007 | 12-05-07 | 20:30

@CoJoNes,

Ok.

rosalie | 12-05-07 | 20:30

Giovanni_2007 12-05-07 @ 20:26
Nou ik zou zeggen, doe eens mee verhuizen naar het rifgebergte. Er lopen al genoeg dhimmi's in Nederland rond met maar één paspoort......... Shalom...

Wishbone | 12-05-07 | 20:30

@Johannes
Man, jij herkent een feit nog niet, als ie je in je gezicht staat te pissen.

CoJoNes | 12-05-07 | 20:29

@Giovanni_2007 12-05-07 @ 20:26
Het meest vastgoed in amsterdam is in handen van joegoslaven hoor. Maar best voor je dat je kunt dollen met marokkanen, maar waarom moet je dan ook meteen zo slecht gaan schrijven als die gasten?

sjaakdeslinksesul | 12-05-07 | 20:28

sjaakdeslinksesul 12-05-07 @ 20:22

Leven hangt daar niet van af. Het is slecht een kleine bijzaak. Ik benoem dat, omdat gewoon een feit is.

Verder doen die Nieuwe Nederlanders het heel erg goed.
Zie maar de hogescholen, universiteiten etc.
Ik heb in de stad (amsterdam) gewerkt en de meeste onroerende goed
dara in de binnenstad is van Marokkaanen en daar hoor je nooit iets over.
Ik ben opgegroeit met en tussen Marokkaanen en zij zijn het leukst om mee te lachen.
Zo kan ik doorgaan

ciao

Giovanni_2007 | 12-05-07 | 20:26

@ bejaarde op brommer 12-05-07 @ 20:20

Nee, voorlopig blijft 't bij af en toe naar de foto's kijken als 't me hier te veel wordt..;) maar ik mocht lije dat ik ergens in de States of Nw Zeeland zo'n huisje had; een oud landhuis mag eauk..

Wat betekent 'resilience'?

wopper | 12-05-07 | 20:26

wopper 12-05-07 @ 20:19
Tsja daar sta ik ook niet echt van te kijken. Alles in het werk stellen om vooral maar de multi-culli niet voor het zere been te schoppen.......... Het flirten is altijd leuk, je ziet ze rood tot onder de theedoek worden........
.
Giovanni_2007 12-05-07 @ 20:17
En wanneer maak je je school af ?

Wishbone | 12-05-07 | 20:25

rosalie 12-05-07 @ 20:21

Te laat de put gevuld als 't kalf verdronken is. Zie CJN 19:21 multicul is faiiliet.
-
bejaarde op brommer 12-05-07 @ 20:20

Beloofd?

v Maerlant | 12-05-07 | 20:23

@rosalie
Ik mag als libertarier geen multikul handen schudden. Van mijn geloof.

CoJoNes | 12-05-07 | 20:23

@Giovanni_2007 12-05-07 @ 20:17
Gek, dat is altijd het eerste wat buitenlanders roepen als ze willen provoceren: "wij neuken jullie meisjes". Gast, het interesseert mij geen flikker wie jij allemaal neukt. Maar je bent wel een ongelofelijke stakker dat je hele bestaan afhangt van die hollandse meid aan je arm. En ergens je hebt nog gelijk ook: zonder die hollandse meid stel je helemaal geen reet voor.
En LOL@van mearlant

sjaakdeslinksesul | 12-05-07 | 20:22

@ Giovanni 20.17
Lief jong, ik probeer het nog één keer voordat Joris definitief ingrijpt: leer eens spellen.

Fuzzy-de-Bear | 12-05-07 | 20:21

@ Giovanni_2007 12-05-07 @ 20:17

Ho ho, kleine giovanni, niet zo heetgebakerd; de Kalverstraat is 't putje van Amsterdam, de meisjes daar zijn niet de mooiste, slechts wat dom.

wopper | 12-05-07 | 20:21

Giovanni_2007 12-05-07 @ 20:17
Heb je ook een recept voor bananen-ijs?

Karel kwakbol | 12-05-07 | 20:21

@Giovani
Ok, Jolanthe Kabauw? Witter dan Jan Smit komen ze niet hoor!

CoJoNes | 12-05-07 | 20:21

koerbagh 12-05-07 @ 20:14

Jij ziet een uitgestoken hand niet als die jou gegeven wordt?

rosalie | 12-05-07 | 20:21

frietjecouscous 12-05-07 @ 18:35
Je weet waarschijnlijk net zo goed als ik dat de berbers zich zeer weinig aantrekken van wat de koning van Marokko beweert,hij is namelijk geen berber.

de honden blaffen... | 12-05-07 | 20:20

-edit en deze stelt dan weer teleur -

Giovanni_2007 | 12-05-07 | 20:20

v Maerlant 20.09
@Brullio werkt op dit moment in het diepste geheim aan zijn mega-commentaren. Duikt wel weer eens op in een Wilders topic.
@wopper@ 2012
mannetje pech told is kansloos, alleen hij weet het nog niet.
(grappig, die eco-kabouterhutjes op je link, ik kies echter voor de tussenweg: resilience. Met beperkte middelen een weekje of zo kunnen doordraaien als één van de voorzieningen het laat afweten. Denk er eens over na, je staat te kijken van de mogelijkheden, of ben je zelf al verder?)

bejaarde op brommer | 12-05-07 | 20:20

@ Wishbone 12-05-07 @ 20:12

Hoe was je flirt met de kopvoddekes?
Ben niet nieuwsgierig..
Hier in de banlieu eens een volop gedoekte én bezonnebrilde metrochauffeuse aan het stuur gezien, heb toen de metro-autoriteiten aangeschreven dat ik dat wel gevaarlijk vond enz. (je weet wel); antwoord: het was beleid en men wist heus wel wat men deed en de chaufeuse was errug goed en voorzichtig, kortom, waar bemoeide ik me mee..

wopper | 12-05-07 | 20:19

Ik ben ten eerste Nederalnder. Mijn ouders zijn 40 jaar geleden van Italie naar Nederland gekomen.
Wat reacties allemaal zeg.
Kunnen jullie niet hebben dat de Italianen, Marokkaanen en Surinamers met de mooiste Hollandse mesijes gaan.
Jullie moeten het doen met die boerkutjes.
Loop maar een dagaje door de Kalverstrata of ga maar uit in a'dam, rotterdam, utrecht etc.
De mooiste Nederalndse meisjes gaan altijd met marokkaantjes, italianen of suri's.
Jullie gaan maar bier drinken in bartjes en dan je frustraties schrijven op geen stijl.
WAT EEN EIKELS ZEG.
Kijk maar om je heen en breng de top tien dames in beeld en je zal signaleren dat ze niet met een witte gaan.
-edit deze is al een beetje leesbaar -

Giovanni_2007 | 12-05-07 | 20:17

@CoJoNes 12-05-07 @ 19:58:
Ja, ik ook. Als ik een broodje shoarma en een biertje wil betekent dat nog niet dat ik daar gezelschap bij hoef dat ik niet zelf heb uitgekozen.
Die aflevering werd toevallig vanmiddag op staatsTV 2 herhaald, ik heb er smakelijk om gelachen. Dat dan weer wel.

koerbagh | 12-05-07 | 20:14

fuckje 12-05-07 @ 20:08
Beter 3 minuten kunnen wachten met F5én. Die worst bij de boerenkool is dat hele of in plakjes gesneden?

Karel kwakbol | 12-05-07 | 20:12

CoJoNes 12-05-07 @ 20:09
HEY, Niet generaliseren.... godsjammelere.......

Wishbone | 12-05-07 | 20:12

@ bejaarde op brommer 12-05-07 @ 20:07

Iskander gaat de party vernieuwen, dan moet je wel met deze eloquente oneliners komen om nwe stemmen te trekken; kan ie z'n kapsel niet eens veranderen à la marocqie?

wopper | 12-05-07 | 20:12

Giovanni_2007 12-05-07 @ 20:05
Ik heb het even aan mijn buurmeisjes gevraagd. Ze hebben vanmiddag nog een paar marokkaantjes in het gezicht gespuugd omdat ze weer als hoer uitgescholden werden. Dichterbij als ze voor hoer uitmaken komen ze niet........ Groetjes terug van een echte Amsterdammer zonder dubbel paspoort..........
.
Oh en maak je inburgeringscursus nou eens af..........

Wishbone | 12-05-07 | 20:11

@ Giovanni 20.05
Ga eens snel terug naar Italie, één uitroepteken of punt is ook voldoende hoor.
En oh ja, leer eens spellen.
Lutser.

Fuzzy-de-Bear | 12-05-07 | 20:09

Ineens weet je het: je mist Karel Banaan.

v Maerlant | 12-05-07 | 20:09

@Giovanni
Toch 020-West, hè? Met dat onderwijs is iig niks mis in jouw gegend. En ik maar denken dat alle echte amsterdammers in Almere wonen.

CoJoNes | 12-05-07 | 20:09

@ Giovanni_2007 12-05-07 @ 20:05

Wat is er zo leuk aan marokjes?
Tell us.

wopper | 12-05-07 | 20:08

@Giovanni_2007,
nu komt de boerenkool weer naar boven. Nitwit!

fuckje | 12-05-07 | 20:08

"Iedereen komt naar het midden dacht ik, maar iedereen gaat juist naar de flanken" merkt pech told op (zojuist bij Staatsnieuws op Goebbels 1)
De grapjurk!
LeesT eensch vaker commentaren op GS, linkse drollenwipper, kennelijk toch een teken aan de wand.

bejaarde op brommer | 12-05-07 | 20:07

-weggejorist-

Giovanni_2007 | 12-05-07 | 20:05

Zwaar k*t land, spaart nog even door voor emigratie.

bad to the bone | 12-05-07 | 20:05

.. en het is best fijn dat je als kansmocro geen baantje krijgt vanwege een burka, kan je lekker ongestoord uitkerinkje vangen en jongetjesfabriek worden voor de volgende generatie kansjongeren.

bejaarde op brommer | 12-05-07 | 20:00

@koerbagh
eeehrrmmm,.... kan ik me iets bij voorstellen. Sorry.

CoJoNes | 12-05-07 | 19:58

@CoJoNes 12-05-07 @ 19:23:
Korte samenvatting: een stel multikul Turken te Kampen wil een multikul feestje organiseren en een stel lokale Lonsdale-jeugd wil niet komen.

koerbagh | 12-05-07 | 19:55

CoJoNes 19:21,

Concur

rosalie | 12-05-07 | 19:54

@vinque 1738
Alles o.k.,
maar stel je van het afschrikwekkende effect van varkensvet niet teveel voor,
de islam is een pose; die import-parasieten ontlenen daar hun *kuch* identiteit aan, aangemoedigd door het koor van linkse landverraders.

bejaarde op brommer | 12-05-07 | 19:52

38 keer stenigen lijkt me een passende straf voor die gasten daaro...

alumaximum | 12-05-07 | 19:52

Me to...

bruinspruit | 12-05-07 | 19:30

* sluit zich helemaal bij CoJoNes 12-05-07@19.21 aan*

fuckje | 12-05-07 | 19:26

@rosalie
Ga ik kijken en kom ik op terug.

CoJoNes | 12-05-07 | 19:23

*schaam* ... vol liGt... oetlul.

CoJoNes | 12-05-07 | 19:22

@frietjecouscous 12-05-07 @ 18:35
Je raakt de kern van het probleem. Je moet ze dus volgens jou aanspreken op hun Marokkaan-zijn en het feit dt ze marokko te kakken zetten.
1: Ik heb geen flikker te maken met Marokko, ik woon in Nederland, ik was niet van plan om op vakantie te gaan naar een woestijn die vol licht met plastic zakjes, dus wat ik van Marokko vind is totaal irrelevant.
2: Het zijn toch Nederlanders? Die dubbele moraal van de Berbers is zum kotzen, als ze geen hand willen geven, zijn het Nederlanders met Nederlandse rechten, maar als het ze uitkomt liggen de roots weer in Marokko. Kiezen moeten ze, verdomme, net als iedereen hier. Multicul is failliet!
3: De ouders zijn verantwoordelijk, de Imams zijn (mede)verantwoordelijk voor de slechte integratie vande ouders, net als de cultureel straathoekwerkers en de hele geitenwollensokkenmaffia. Niemand wordt in Nederland achtergesteld, dat doe je echt helemaal zelf.

CoJoNes | 12-05-07 | 19:21

Ik zeg grenzen dicht en bezem er door.

Hank66 | 12-05-07 | 19:21

@Rosalie @19.10

Ja,ik heb je gelezen,maar het nog niet gezien en wilde reageren,als ik het bekeken heb,maar dat red ik nu niet. Vanavond laat misschien. Kom erop terug.
@Wopper ook heb ik gezien.

Dank, Rosalie

piquant | 12-05-07 | 19:18

OT

Kijk net naar een program op den Vlaamsche TV over aapjes die uit Marokko komen en waar de eigenaars vanaf willen. Eens ze drie-vier jaar zijn beginnen ze alles kapot te bijten en je aan te vallen omdat ze hogerop willen in de roedel.

Goed, waar hadden we het over?

v Maerlant | 12-05-07 | 19:17

frietjecouscous 12-05-07 @ 18:35
Heb je het gelijknamige boek "Marokkanendrama "gelezen
Het boek is n.b in opdracht van de politie geschreven
Wat je om 18.35 zei is werkelijk van elke realiteitszin gespeend.
De loyaliteit van deze marocs ligt nog noch in Marokko, noch in Nederland
Hun loyaliteit ligt uitsluitend in het eigen "gekrenkte"ego, en de groepscodes.
Marokko is voor hen vermoedelijk alleen interessant wanneer ze er op jouw kosten vlinders kunnen vangen.
Marokkaanse prinsjes: groot ego, kort lontje.

Lavrenti_Beria | 12-05-07 | 19:12

Hey piquant,
heb je me gelezen op 18:17?

rosalie | 12-05-07 | 19:10

Verdomme die hele wijken kaalslaan met buldozers en die criminele kudtventjes opsluiten VOOR ALTIJD! Daar wil ik best wat geld per jaar extra voor neer leggen en is denk ik een stuk goedkoper dan in de weer gaan met een kudtvlindertuin....

Tommygunner | 12-05-07 | 19:05

Het is hun schuld niet, ze hebben in hun kindjesjaren geen kameeltje gehad...

beroepswerkeloze | 12-05-07 | 19:04

@ Koerbagh @ 18.55

Met enige tegenzin welliswaar,moet ik je gelijk geven.

piquant | 12-05-07 | 18:56

@piquant 12-05-07 @ 18:51:
Die koning bemoeit zich er zeker wel mee... maar met een heel andere reden en motivatie. En dat is zeker niet de integratie alhier te bevorderen en zijn onderdanen een beetje fatsoen bij te brengen. Ik zou haast zeggen: Integendeel. Dergelijke inmenging lijkt me sowieso niet wenselijk, met welke reden dan ook.

koerbagh | 12-05-07 | 18:55

Staat in de Sunna:
De gewoonte en gebruiken van een cultuur met Mohammed als voorbeeld. Mohammed plunderde en terroriseerde ook de andersdenkende in zijn omgeving.

technosoof | 12-05-07 | 18:55

* zit met rode oortjes terug te denken aan zijn vorige post *

lekker moeder | 12-05-07 | 18:52

@Multiculti @ 18.41

In de kern heeft u gelijk wat u zegft; hoe meer we trekken;hoe meer duwen. ietsje minder aandacht en opblazen van de negatieve dingen zou ook al helpen. Maar wat ik nog steeeds mis is een spreekbuis van de niet westerse allochtonen die zich afkeren tegen diegene die het voor ze verpesten ;want wat wij willen en zeggen maakt bij de groep waar het omgaat,geen indruk.

De inmenging van de staatshoofden @frietjecouscous@ 18.35 zou een manier kunnen zijn,maar of dat in ons stelsel kan weet ik niet. De koning van Marokko kan sowieso zijn mond open doen,maar doet het om hem moverende redenen niet.

@fuckje @ 18.24
Niet gehoord; lag ik zeker nog in mijn bed.

piquant | 12-05-07 | 18:51

@wopper 18:45,

Ik ook niet, maar Prem z'n uitzendingen met boodschap zijn aan het veranderen...

rosalie | 12-05-07 | 18:48

Het is te zot voor woorden dat iemand wordt uitgekocht terwijl de daders ongemoeid worden gelaten! Hier moeten door alle partijen (met een beetje medemenselijkheid in hun politieke aderen) vragen over gaan stellen aan het kabinet. (Dus niet alleen Geert). Dit moet keihard worden aangepakt, dat geldt had kunnen worden gebruikt voor inzet van desnoods de ME... slappe hap hierzo in Nederland, logisch dat er steeds meer Nederlanders gaan emigreren...

Hyppo Kriet | 12-05-07 | 18:48

-weggejorist-

lekker moeder | 12-05-07 | 18:46

EFTA

@frietjecouscous 12-05-07 @ 18:35:
Ooit gehoord van de wet op de gezinshereniging en -vorming? Allochtonen, en dan met name en voornamelijk Marokkanen komen nooit voorbij de drempel van de 2e generatie. De huwelijkspartner (lees: neef, nicht) wordt uit het Rifgebergte gehaald om hier in Nederland als broedmachine te dienen.
Onderwijl doet de koning van Marokko er alles aan om Marokkanen in den vreemde te binden aan het moederland (middels die fijne commissie van waar mevrouw kamerlid Arib in zit... www.ccdh.org.ma/migration/article.php3... )

www.youtube.com/watch?v=0gl2isK7DMI

koerbagh | 12-05-07 | 18:46

@ rosalie 12-05-07 @ 18:27

Thanks.
Ben niet zo 'Premmerig' maar zal 'm morgen eens rustig bekijken.

wopper | 12-05-07 | 18:45

CoJoNes,

Heb je de uitzending gezien?
Die jongen wilde echt toenadering, dat zie je duidelijk. Ja, misschien heeft ie Prem daarover gemaild en vandaar die opname. Maar het feit blijft hetzelfde: schaamte over de reactie van de meeste lonsdalers. Turkse jongeren dachten hetzelfde hoor...., maar goed het ging om die ene Turkse jongen. Hulde, toch wel aan zo'n vent met z'n missie.

rosalie | 12-05-07 | 18:44

@frietjecouscous 12-05-07 @ 18:35
Intrigerend idee, al ben ik er persoonlijk voor om die uitleg in marokko te geven, na inneming van het 0031 paspoort en de welbekende schop onder den kont.

Vladimir Poetin | 12-05-07 | 18:43

Een soort positief nationalisme Frietje, inderdaad. Hoe harder je aan iemand gaat trekken hoe meer hij/zij zich van je afzet. Je moet niet willen dat mensen integreren, gewoon de boot afhouden als ze met een burka solliceteren bij een striptent. Daar heeft de linkse machine nogal moeite mee.

Multikuli | 12-05-07 | 18:41

Na het lezen van de titel heb ik er al geen zin meer in.

PsychiatrischPatient | 12-05-07 | 18:41

@noord-afrikaan 12-05-07 @ 18:38
Jaja, bevestig het vooroordeel maar weer......

Vladimir Poetin | 12-05-07 | 18:40

-edit maar jij bent dan ook een trol Ferry. ban -

noord-afrikaan | 12-05-07 | 18:38


Ik heb er wel vaker over nagedacht wat de probleem is en de oplossing zou kunnen zijn. Ik geloof dat het met loyaliteitsprobleem met nederland te maken heeft.

De marokkaanse koning ( samen met koningin beatrix ) moet zijn emigranten en jeugd aanspreken op hun eer en trots als berbers en als moslim. Dat ze te ver gaan als 'gast' en ze marokko als land te kakken zetten waarvoor ze staan en waar hun voorouders eeuwen lang voor gestreden hebben. Het zal hun trots krenken maar het zou psychologisch gedeeltelijk wel kunnen helpen. En in ieder geval de meelopers op het rechte pad kunnen zetten. Er is een psychologische aai op de bol nodig maar ook duidelijkheid dat zij de trots van marokko op die manier niet echt verdedigen en het land juist schade toebrengt.

Maar jah wat weet ik als simpele ziel ( ik probeer mijn best te doen). Wat ik wel weet is dat als mensen geloven dat deze loyaliteitsconflict binnen een paar generaties opgelost kan worden ze naar de historie van VS moeten kijken. Het kan het hoop ik wel versnellen.

frietjecouscous | 12-05-07 | 18:35

@rosalie
Waarom zou iemand toenadering willen zoeken tot Lonsdalers, behalve in opdracht van een pc televisiemaker? Daar al over nagedacht?

CoJoNes | 12-05-07 | 18:31

'@Joltcan
Aan jouw reactie te zien, staat de deur van die bus vast nog open, dus make like a tree..

CoJoNes | 12-05-07 | 18:30

wopper 12-05-07 @ 18:22

Het gaat over een uitzending van 8 mei j.l. van Prem. Hij is dan op bezoek in Kampen waar een Turkse jongen toenadering probeert te zoeken met lonsdalers, het is heel erg te zien hoe die lonsdalers daar op reageren.
Je kunt toch wel "uitzending gemist" bekijken?

rosalie | 12-05-07 | 18:27

Waarom gaan die kutgasten niet lekker ergens anders wonen in plaats van de boel hier te terroriseren. Ben het echt een beetje zat aan het worden. Die gasten maken je gewoon rechts. Heropvoeden of opdonderen.

Joltcan | 12-05-07 | 18:25

@piquant,
Prof. Katan was vanmorgen al op het radio-1-journaal, en later bij de Tros-Nieuwsshow. Bij gebrek aan " echt" nieuws;-)

fuckje | 12-05-07 | 18:24

@ rosalie 12-05-07 @ 18:17

Plaatsvervangende schaamte, hoezo? (ik kan 't niet bekijken vanwege een pc uit 't stenen tijdperk).
Als je wilt, tenminste.

wopper | 12-05-07 | 18:22

wopper @ 1815 THX
Goeie, ik heb hem meteen gebookmarkt, samen met Cosmos.
Zo steek je steeds weer wat op, ook bij finnentopics.
Ik ga pizza knagen, smakelijk eten @allen incl. GS-Unite.
EFTA!

bejaarde op brommer | 12-05-07 | 18:21

-weggejorist-

piquant | 12-05-07 | 18:20

piquant, 18:04,

Tuurlijk reageren de meesten hetzelfde en terecht!
Maar deze aflevering van Prem http://player.omroep.nl/?aflID=4516954
laat ook zien dat sommige allochtonen wel anders willen....Ik had plaatstvervangende schaamte toen ik dit zag.

rosalie | 12-05-07 | 18:17

-weggejorist-

piquant | 12-05-07 | 18:16

-weggejorist-

bejaarde op brommer | 12-05-07 | 18:16

-edit ontopic bitte -

piquant | 12-05-07 | 18:14

-weggejorist-

wopper | 12-05-07 | 18:12

*kijkt lachend mee over de rug van Poetin naar de gebochelde assistent-toneelmeester annex spullenman piquant*

bejaarde op brommer | 12-05-07 | 18:12

@piquant: ja

Vladimir Poetin | 12-05-07 | 18:12

herstel DE Gein

wopper | 12-05-07 | 18:11

@wopper @ 18.09

U fietst wat af;maar bent u niet op het verkeerde topic? (ook geen interessante amho)

piquant | 12-05-07 | 18:11

@ piquant 12-05-07 @ 18:04

Langs het Gein fietsen en niet uitwijken voor de SUV's zodat er een de plomp inrijdt...

wopper | 12-05-07 | 18:09

@Vladimir Poetin @ 18.07

U lacht mij uit?? Enfin pas 1.

piquant | 12-05-07 | 18:09

*Lacht en wijst naar piquant*

Vladimir Poetin | 12-05-07 | 18:07

Ik heb bewondering voor de harde kern die dag na dag dezelfde discussie met dezelfde argumenten en dhimmificaties voeren.

* wacht op felle reacties dat ik niks inhoudelijks heb toe te voegen; maar dat is hetzelfde als de meeste reaguurders;schelden en problemen opsommen is niet productief* ;)

Redactie: doe es een ander onderwerp. Nieuws genoeg.

piquant | 12-05-07 | 18:04

CJN.47
Gelukkig, daar zijn we het dan over eens, dood aan de EU!
*doet geheime lodge-groet: met rechterhand achter rug langs tussen de knieën door zwaaien*

bejaarde op brommer | 12-05-07 | 17:55

@frietjecouscous:
Tsja, de waarheid is hard en cijfers liegen niet. Wel weer typisch op z'n moslims nar andere wijzen ipv de hand in eigen boezem te steken.......

Vladimir Poetin | 12-05-07 | 17:54

@G-Unite
Pulease, cultureel werkers kunnen we missen als kiespijn, die hebben nog nooit iets bijgedragen en kosten alleen maar geld.

CoJoNes | 12-05-07 | 17:54

Als het inderdaad om een heel klein groepje gaat zou links er geen probleem mee moeten hebben om de families met de grootste huftertjes weg te sturen naar Marokko. Als de verpestende invloed weg is gaan al die goede marokkaantjes braaf hun school afmaken, werken en belasting betalen. Prachtig toch? Maakbare samenleving.

Even iets anders: Wie is er wel eens in die Egyptische snackbar geweest? Is die man misschien en Christen of Kopt? Ik kan me zo slecht voorstellen dat het marokkaanse schorem een geloofsbroeder de wijk uit pest. Hingen er misschien Mariaplaatjes achter de bar? Dit structurele geweld lijkt me iets dat ze reserveren voor afvalligen of ongelovigen.

skerchi | 12-05-07 | 17:53

Mea culpa, helemaal vergeten om de nwe strijdkreet te plempen:

EFTA/EVA.. zegt 't veurt!

wopper | 12-05-07 | 17:53

Alert: niet bestemd voor lieden die menen dat 'ze' het niet menen:

sioe.wordpress.com/2007/05/07/the-isla...

Frans journalist/reporter interviewt GIA-er of FISser 'Abu Yazid'.
*Het had zo maar een collega van Mo B kunnen zijn*

Doe me/ons een lol en lees dat artikel en ziet hoe serieus deze lieden het menen en welke kolossale problemen we hebben en nog krijgen.. kijk/lees ook over de grens van de kaasstolp.

wopper | 12-05-07 | 17:51

@frietjecouscous 12-05-07 @ 17:48
Typical, zijn de reaguurders vergeten zijden handschoentjes aan te trekken? Tranentrekkend.

CoJoNes | 12-05-07 | 17:50

Come on frietjecouscous, het is een fris geluid. Laat je niet afschrikken door de overheersende mening.

G-unite | 12-05-07 | 17:50

Onze excuses? Waar moeten wij ons precies voor verontschuldigen Frietjecouscous? Met alle goede wil van de wereld, wij zijn het probleem niet. De problemen met marokkaanse jongeren is iets waar we last van ondervinden, maar het is niet ons probleem, het is het jullie probleem. Een probleem dat heel erg snel uit de hand kan lopen, vergis je niet.

Multikuli | 12-05-07 | 17:49

Zucht , ik trek me al terug ( en hebben ze het lef over die marokkaanse straatterroristen te praten)

frietjecouscous | 12-05-07 | 17:48

@bob
EFTA is tongue in cheek manier om aan te geven dat het slim is om uit de EU te stappen en verder te gaan in de EFTA. Het topic probleem is één van de redenen. Als iedereen nou alleen maar EFTA zou wiki-en, dan hebben we een begin gemaakt.
Geen geheimtaal dus, au contraire, de EFTA is aanzienljk transparanter dan de EU.

CoJoNes | 12-05-07 | 17:47

frietjecouscous 12-05-07 @ 17:36
Wat voor excuses ? Ik geef je een paar oorzaken ! En waarom moet er een balans komen ? Het is toch zo dat marokkanen overtegenwoordigd zijn in alle negatieve statistieken. Ik zou zeggen in plaats van een balans te vinden, ga je eens inzetten om de balans recht te trekken zodat het tuig niet meer oververtegenwoordigd is............
.
En nee het is niet alleen een marokkanen isseu want van de antilianen is minstens zoveel overlast. Dus in plaats van excuus marokkaan te spelen, moet je eens over oplossingen na gaan denken waar je zelf een bijdrage aan kan leveren...........

Wishbone | 12-05-07 | 17:47

Goh,
Carl Sagan, was ik helemaal vergeten.
*Vangalis' Heaven and Hell zwelt aan*
EFTA?
Gaan we net als padvinders geheimtaaltje doen?
Zo ja, prettige digitale inteelt dan verder met z'n drieën.

bejaarde op brommer | 12-05-07 | 17:42

@frietjecouscous,
Nu is het me duidelijk: je hebt een cursus " Zweefteef" gevolgd.

fuckje | 12-05-07 | 17:41

Het is weer het gebruikelijke commentaar hier. Maar de nederlander kijkt wel uit om in actie te komen. Dus laat iedereen maar z'n mond houden (wat altijd al gebeurd is)

Bertus Bolknak | 12-05-07 | 17:40

Bewapen de Polen. Geef Marokkanen een eigen wijk. Stop de subsidie's. Slacht het linkse college in Rotterdam af. Vertienvoudig straffen die betrekking hebben op verkanseling van gemeensschapsgelden. Neem nooit een hoofdoek aan als baas. Stop met positieve discriminatie. Deporteer illegalen naar land herkomst.
Stop immigratie uit moslimlanden. Cancel kinderbijslag na derde kind. Vertel aan iederéén dat Nederland is vergeven met varkensvet tot aan de zuurstof toe.
Verplicht pro westerse propaganda op scholen. Draai alle immigratie van niet westerse allochtonen na 1994 terug. Sloop alle teringschotels van de muren.
Stel een shoarmatent quotum in. Bespuw en veracht de socio/islam aliantie. Laten we stoppen met het graven van het ultieme massagraf van de vrije westerse cultuur.
--zoiets--

vinque | 12-05-07 | 17:38

lange wapenstokken tot standaard uitrusting ....
eerst slaan , dan vragen .... als dat nog kan .

M0USE | 12-05-07 | 17:37

EFTA@koerbagh

Of die gedachte me nou geruststelt weet ik niet. Bovendien is het ijdele hoop, het blijven collectivistische denkers, dus in het beste geval wordt een groepje geïsoleerd dat het collectief (lees: De meeste moslims) bedreigt.
Een heilloze weg, we weten allebei dat de ellende niet opgelost kán worden, zolang we vrijheid van godsdienst als een apart recht beschouwen.
Gristenen zouden afstand moeten doen van het gropndwetsartikel omdat ze geëmancipeerd genoeg zijn om hun hobby uit te oefenen onder de vrijheid van vereniging. Alleen fundamentalisten staan op dat unieke recht.

CoJoNes | 12-05-07 | 17:37

Dezelfde excuses waar wij marokkanen achter schuilen van: jah dat zijn van die clan en die clan. Die zijn altijd zo. Zo verstoppen de autochtonen zich achter hun excuses.
Heb een paar jaar in een 'witte' gemeente gewoond en gewerkt als cultureel werker.
Ik kan je voorbeelden op schrijven wat zij zoal uitspookten en daar doen zij echt niet onder voor de marokkaanse straatschoffies. En het zijn echt geen tokkies alleen ( mijn taken waren ook huisbezoeken).
Ik weet dat dit modder gooien is naar elkaar. Maar er moet toch een soort balans komen bij al deze extreme uitingen die worden gedaan naar marokkanen en hun opvoeding.
Dat wij marokkanen een probleem hebben met onze jeugd is ZEER duidelijk en er valt niet over te twijfelen. Maar dat het een marokkanen issue alleen is?

frietjecouscous | 12-05-07 | 17:36

@frietjecouscous,
niet zo arro doen, wij hebben niet om dat tuig gevraagd.

fuckje | 12-05-07 | 17:31

Koankeur Marokkanen, alle bloempot kapsels moeten per direct, (d.w.z) wel NU een kogel door hun kop krijgen. Alle achterstands wijken bombarderen, alle Moskeén platgooien, en een ieder die overblijft gelieve te verbranden.

Bandjee | 12-05-07 | 17:30

Dat is nou het echte probleem knutsel, de weg met ons mentaliteit. Je kan wel aan mensen vragen zich aan te passen maar we weten zelf niet eens aan wat. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, weg met het linkse gedachtengoed, een of andere erogene zone in de linkerkwab of zo waar ze niet af kunnen blijven. Patienten. Nederland is een echt land met een echte geschiedenis een cultuur, anders zouden we het al die tijd niet tussen de grootmachten hebben uitgehouden. Omsingelt door Duitsland Frankrijk Spanje en Engeland, wat nou weg met ons.

Multikuli | 12-05-07 | 17:26

Han Banning, 1986 dacht zich in die tijd de luxe nog te kunnen veroorloven
Maar ik zie bij geen enkele andere partij in 2007 een wezenlijk ander geluid.

Lavrenti_Beria | 12-05-07 | 17:24


koerbagh 12-05-07 @ 17:18:Anja Meulenbultrug
kende ik nog niet, sterk ;)

Lavrenti_Beria | 12-05-07 | 17:21

Ik heb in een grijs verleden een jaar op de sosjale akademie gezeten *kuch*. Daar werd het vak 'welzijnswerk ten dienste van migranten' gegeven. Ik citeer uit het gelijknamige boekje:
"... Van Nederlandse zijde zal er alle begrip moeten zijn voor de moeilijke positie waarin migranten die zich hier blijvend vestigen, zich zowel ekonomisch als kultureel bevinden. De Nederlandse machtspositie zal vanuit dit begrip bereid moeten zijn zich daadwerkelijk voor migranten in te zetten. Van de kant van migranten zal er de bereidheid moeten zijn om een plaats te verwerven (misschien wel te veroveren) binnen een samenleving die gedomineerd wordt door een westerse traditie en kultuur. Samen zullen we moeten zoeken naar wegen die aan die dominantie zoveel mogelijk het gevaar ontnemen van alles overheersend te zijn, en naar wegen die een reeel perspektief voor de migrantengroepen bieden om met behoud van eigen kultuurgoed een geintegreerde en gewaardeerde positie in de Nederlandse samenleving te krijgen." (Han Banning, 1986)
.
And there you have it gentlemen. Niks eeuwenoude Nederlandse cultuur, neen, weg met de overheersende dominantie. Ik ben benieuwd of het vak 'welzijnswerk ten dienste van migranten' nog steeds wordt onderwezen en of het op dezelfde wijze gaat. In dat geval zeg maar dag met je handje tegen Nederland.

knutsel | 12-05-07 | 17:20

@honden 1706
Weet ik, zie mijn eerdere comment, maar ik wil de zaak niet teveel in het genetische trekken. Wij zitten met de rommel, daar komt het op neer.
Daarom nogmaals, laat de immigranten en straks de Oosteuropeanen de rest van ons "sociale" stelsel maar leegeten, dan kan het Grote Creperen beginnen voor de socialisten, hun uitkeringsimmigranten en hun tokjes.
Misschien daarna de grote schoonmaak, wie zal het zeggen, maar dan zónder zak geld terug naar hun vaderland, die tijd is geweest. De Terugkeerwet van 2012 zullen we maar zeggen, met of zonder handtekening van K.Pils.

bejaarde op brommer | 12-05-07 | 17:20

@ CoJoNes 12-05-07 @ 17:07

Neem me niet kwalijk, ik las verkeerd (dacht dat er hordes autoch koters van 7 jaar aan 't straatrellen waren).
Dus er zitten koters van autochs op Islamitische scholen? Dit is nieuw voor mij, nooit eerder iets over gehoord/gelezen.

wopper | 12-05-07 | 17:20

EFTA
@CoJoNes 12-05-07 @ 17:14:
Misschien... heel misschien (en wellicht na nog een gevalletje Ondiep/Hillesluis) moet het juist van types als Prem komen. De felste anti-rokers zijn immers de ex-rokers. Wellicht dat het met multikul-propagandisten ook zo werkt.

*Huivert alleen wel bij de gedachte dat Anja Meulenbultrug Nederland zou moeten gaan redden*

koerbagh | 12-05-07 | 17:18

@Bottehond "De hele politiek zit met de islamfrage"

Lavrenti_Beria: De hele politiek zit met de islamrage

Voor de rest deel ik je mening.

Lavrenti_Beria | 12-05-07 | 17:17

botte hond

Wie er gelijk heeft , zal me een worst wezen. Ik kijk naar mezelf ,mijn gezin , betaal mijn belastingcenten en voor de rest wat je vindt van mij of ons. Doet er niet aan toe. Zolang je niet met oplossingen komt maar hetzelfde gebrabbel produceert als die straatschoffies hoef je jezelf niet verheven te voelen. Je bent dan van hetzelfde niveau die hard aangepakt moeten worden door de justitie en politiek.
.

frietjecouscous | 12-05-07 | 17:16

@Lavrenti_Beria 12-05-07 @ 17:13

Inderdaad Lavrenti ik spring hier net in en er is al weer een nieuw whatever.

bruinspruit | 12-05-07 | 17:16

Kunnen we die finnen niet het land uit treiteren.

GeenComment | 12-05-07 | 17:14

EFTA

@botte 1708

Ik leed ook niet aan dat syndroom, maar ik zie te weinig beweging om de ontwikkelingen te keren. Hoewel er een spliijting aan de gang is tussen de intellectuele kampen, hebben die te weinig trek in 'bloed aan de handen', dus maken ze bij dreigend gevaar omtrekkende bewegingen.
Wie moeten het tij dan keren, botte? Wie kunnen in de eerste plaats beargumentern/overtuigen én zijn niet bang om vieze handen te maken, ik ken ze niet.

CoJoNes | 12-05-07 | 17:14

@aan allen
European Free Trade Association (EFTA)
EFTA= ?????

Lavrenti_Beria | 12-05-07 | 17:13

nummer niet te telle 12-05-07 @ 17:03

Zonder meer. Daar maak ik dan ook grif gebruik van.

bottehond | 12-05-07 | 17:12

Je kan er wel cynisch over schijven maar het is wel een mega probleem aan het worden. Die mongeaulen denken zelfs al dat ze de cribs en de bloods zijn. Hoe labiel kan je zijn.

Geert doe is kamervragen stellen!

doskabouter | 12-05-07 | 17:09

Lavrenti_Beria 12-05-07 @ 17:00

De hele politiek zit met de islamfrage en het marokkanendrama in de maag. De commissie blok was een lachertje. Met gaat uit handelingsverlegenheid dan maar door met de bewezen onwerkzame medicijnen als kansenzones etc etc. Erger nog: dit kabinet promoot een islamistische zuil om die onbestuurbare massa moslims te binden en te kaderen teneinde haar te disciplineren. Futiel, geldverslindend en uitstel van executie. Overigens lijd ik in het geheel niet aan het syndroom: "we kunnen niets doen, het is te laat".

bottehond | 12-05-07 | 17:08

CJN@1657

Ik hoef van mezelf geen 20 jaar meer en mijn getalenteerde nakomst kan nu al makkelijk weg, ze hoeven niet eens te solliciteren.
We zijn inderdaad voorbij het punt van no return.
Ik zelf wil echter de burgeroorlog niet missen over pak 'm beet 5 jaar,
mag je 1x raden wie er dan aan moeten geloven.
(mijn vuisten stuk slaan op de import-parasieten vind ik tijdverspilling)

bejaarde op brommer | 12-05-07 | 17:07

@wopper 12-05-07 @ 17:01

Dat zeg ik niet. De multicul is doorgeslagen en de dhimmitude is onbewust bij de massa doorgedrongen, uit angst voor- en kennisgebrek van de meest fascistische ideologie die heden ten dage nog getolereerd wordt.

In plaats van bewustwording en het scheppen van afstand tussen vrijheid en kneveling, zie ik een verstrengeling en dat is niet goed, lijkt me.
Hoe blind ben je om als vrije Nederlander je kind naar een islamitische basisschool te sturen, een plaats waar dood en verderf verweven zijn met de dagelijkse leefstijl.

CoJoNes | 12-05-07 | 17:07

Oh enne...
EFTA!

*knipoogt naar bottehond*

koerbagh | 12-05-07 | 17:06

bejaarde op brommer 12-05-07 @ 16:36
De culturele erfenis die je aantreft in zuid Spanje is daar nagelaten door de arabieren,en zeker niet door de berbers.
Het is destijds een bewuste strategie van de Marokkaanse overheid geweest om de berberbevolking door middel van gastarbeid te exporteren vanwege het opstandige karakter van deze bevolkingsgroep.

de honden blaffen... | 12-05-07 | 17:06

Ach, het zijn slechts wat biculturele boefjes. Kwajongens... Pietje Bell was ook een Rotterdammer. Het zit 'm echt niet in die lieve, getinte kansenjeugd, het komt door de vieze, vuile kankâh-stad (010 dus.)

Ehm... ja... zelfs ik, de redelijkheid zelve, geloof dat soort sprookjes niet meer.
Om het eens op z'n Oer-Nederlands te zeggen: "wat umbidan we nu?"

koerbagh | 12-05-07 | 17:05

Heb je bij mijn weten niet voor een dilemma gezet bottehond ;o))

vrijheid van meningsuiting was het toch ??

nummer niet te telle | 12-05-07 | 17:03

EFTA!

Aussie 12-05-07 @ 16:48

TimmermanSS heeft zijn jeugd doorgebracht in Italië, Frankrijk en ik meen België en noemt zich europeaan. Deze man kan vanwege zijn extremistische europafilie NOOIT de belangen van het Nederlandsche volk vertegenwoordigen in europa. Deze man voelt zich mijlenver verheven boven het hollandsch provinciaal janhagel en zal álles doen om zijn privé droom van een kosmopolitisch europa te verwerkelijken. De man heeft om die reden het verraad aan de Nederlandsche saeck in zijn aderen ingebakken. Ik heb gewaarschuwd voor hem, mede omdat híj één van de promoters is van de komst van tariq ramadan, de moslimbroeder met zijn agenda voor de verre toekomst. ZimmermanSS is dé allerernstigste vergissing van het CDA en van de gristenhundenUnion, die bepaald geen fan van europa zijn. (Ies logisch, want de gristenhunden zijn als europeesche factor van nul en generlei betekenis).

bottehond | 12-05-07 | 17:03

frietjecouscous 12-05-07 @ 16:47
ik kan me wel vinden in je betoog en zal je ook antwoorden, alleen de poging om de aandacht af te leiden door te zeggen "ja maar jullie doen het ook" is een foute manier van discussieren.
tinyurl.com/ytfsh2
.
Dan een antwoord. Daar zie ik verschillende oorzaken; de tokkies die gewoon zelf geen opvoeding genoten hebben en hen kinderen ook niet opvoeden, dan heb je de ouders die allebei een drukke baan en daardoor geen tijd hebben om de kinderen op te voeden en dan heb je ook nog de groep die zich afzetten tegen de hele multi-culli en zich in groepsverband gaan verzetten wat ook niet een mooi plaatje opleverd. Dit zijn enkele voorbeelden en het is dus verklaarbaar waardoor het dus ook op te lossen is........

Wishbone | 12-05-07 | 17:03

@StijlSchrijver 12-05-07 @ 16:58

Het probleem is dat deze schoffies iets verder gaan dan autochtone schoffies.

bruinspruit | 12-05-07 | 17:01

... Zelfs, of juist, hier ook bosjes autochtone kinderen van een jaar of 7...

@ CoJoNes 12-05-07 @ 16:57

EFTA/EVA (ja, ik neem 't 'wachtwoord maar over)

Oh, dan is de bloem der natie dus zonder onderscheid des afkomst de oorzaak dat we kunnen kiezen of delen: weggaan of onze tijd uitzitten.

wopper | 12-05-07 | 17:01

Maar we zijn nog helemaal niet zo ver afgegleden Bottehond. Laten we toch aub het hoofd koel houden en niet van een mug een olifant proberen te maken. Het zijn kutstreken, en het word genegeerd door degenen die we betalen om ons land te runnen. Meer is het gewoon niet. Arrogantie en trots van de idioten die niet kunnen toegeven dat niet iedereen hetzelfde ideaal heeft, en in een keer een stuk minder soft worden wanneer dat duidelijk word. Mijn behoeftes zijn veel simpeler, ik wil gewoon lekker leven hier. Sommige mensen praten hier al bijna over ethnische zuiveringen, als jij dat een fijne omgeving vind geef mijn portie dan maar aan fikkie. Zijn jullie een beetje aan het radicaliseren of zo.

Multikuli | 12-05-07 | 17:00

@Botte hond AVE "Niet kijken wat er van vandaag op morgen verandert. Kijk naar bv. 2, 5 of 10 jaar terug."

Los van de vraag of ik dat cynisch moet duiden, ik hoop het :-), een paar kanttekeningen als reactie op je laatste zin:

Vijf zes jaar terug was ik me nog voor geen meter bewust van wat er zich in dit land afspeelde. Tot mijn schande moet ik bekennen dat dat mij pas duidelijk op 2 nov 2004. En dan met name op het forum van Anja Meulenbelt op de dag daarop.

De meest verbijsterende zin die ik daar las was : "He verdorie, dit met Th van Gogh kunnen we er hier in Nederland nou net niet bij hebben" sic

Dat was voor mij het grote omslagpunt
Pas daarna werd het monsterverbond tussen politiek correct Nederland en islam me duidelijk.
Pas na de rituele slachtpartij werd me duidelijk hoe in Nederland ALLES wat recht was kromgetrokken werd en andersom. Pas toen begon ik me af te vragen waarom de islam zo razend populair aan het worden is.

En anno 2007 realiseer ik me dagelijks wat er aan de hand is : Marokkanen die bij mij in de straat agenten de les lezen, en ettelijke allochtone en autochtone vrouwen van het type "meiden van halal" die het straatbeeld (ont)sieren

PS: de emailwegen ken ik, van één partij kreeg ik oot een persoonlijk berich terug: de CU . Ze deelden me mijn bezorgdheid, maar ik heb tot nu toe meneer Rouvoet zich alleen maar druk horen maken over bijzonder onderwijs, en dus impliciet de vrijheid van islamitisch onderwijs.

Lavrenti_Beria | 12-05-07 | 17:00

Wanneer begrijpt iemand nou dat het om een nietszeggend percentage van de Marokkanen in Nederland gaat. En dat elke andere Marokkaan zich net zo irriteert aan die schoffies als ieder ander. De meeste Marokkanen zouden echt graag willen dat het anders was.

StijlSchrijver | 12-05-07 | 16:58

nummer niet te telle 12-05-07 @ 16:53

Je bent naïef. Stop fooling yerself. Val mij in ieder geval niet lastig met je dilemma's.

bottehond | 12-05-07 | 16:58

¡EFTA!

Verspilde moeite dames, heren ook.
Nederland is voorbij het point of no return. Het is een kwestie van billen bij elkaar en nog 20 jaar doorharken om tegen die tijd volledig onder de voet gelopen te zijn.
Ik was donderdag in Arnhem en parkeerde de auto in Klarendal, want gratis. Eén van de meest provinciale steden in 0031 beschikt over een islamitische basisschool, waar ze in 020 jaloers op zouden zijn. Zelfs, of juist, hier ook bosjes autochtone kinderen van een jaar of 7. Doe de wiskunde en stop met vechten tegen de bierkaai. Ga sparen en plannen om weg te gaan of leg je er bij neer. Dat zijn de opties.

CoJoNes | 12-05-07 | 16:57

*Maak een aantekening in z'n agenda om premtime op dinsdag om 21:30 niet te vergeten*

bruinspruit | 12-05-07 | 16:56

frietjecouscous 12-05-07 @ 16:47

Jouw enige optie lijkt me om radicaal met de islam te breken, te verhuizen naar een woonplaats waar weinig tot geen marokkanen wonen, omdat de klauwen van de deaudscultus je anders vroeg of laat zullen achterhalen en heel rap te gaan werken aan een verbod op de islam in 0031. Het spijt me voor jou, vriend. Denk overigens niet dat jouw uiterst belabberde positie in 0031 mijn wensch is. Ik analyseer en beschouw zonder emoties of moraliteit. De goeien onder jullie zullen het zelf moeten doen door jullie radicaal te gaan onderscheiden van de fouten. samenklonteren is geen optie, denk ik. Ik wil ook niets te maken hebben met gristenhunden en tokkies. Jij wel?

bottehond | 12-05-07 | 16:55

knutsel 12-05-07 @ 16:49

Geen beslissing nemen is stilstaan. Het nemen van een beslissing brengt het risico mee dat die achteraf gezien niet helemaal goed zou zijn.

Dan ga ik liever voor het laatste.

kwarko01 | 12-05-07 | 16:53

@bottehond

Hoezo ALWEER een zak geld mee, van het geld wat er elk jaar aan kinderbijslag... en blablabla daar al naar toe gaat, hadden we hier prachtwijken kunnen opbouwen!!!!

nummer niet te telle | 12-05-07 | 16:53

@Kwarko. Dat komt omdat Geert's zienswijze nogal extreem is, niemand wil zijn vingers branden en achteraf 'fout' geweest zijn. Dat is een enorm probleem.

knutsel | 12-05-07 | 16:49

Nogmaals. Ik durf zeker in mijn achtertuin te kijken en naar onze rotte plekken te wijzen en hoop via mijn kinderen wat voor de nederlandse maatschappij te doen ( meer kan ik helaas niet doen al zou ik willen). Maar durf ook zeker mijn beschuldigende vinger te wijzen naar de rotjochies die niet van marokkaanse afkomst zijn en daar heb je er meer dan genoeg van. Wat voor reden hebben jullie daarvoor. Opvoeding , geloof?
Nee hoor, het kan je eigen kind wezen. Er is iets anders aan de hand , wat wij als simpele zielen niet kunnen verklaren

frietjecouscous | 12-05-07 | 16:47

bejaarde op brommer 12-05-07 @ 16:46

En dat hebben die politici eind jaren 70-tig er gewoon geruisloos doorheen gejast: dat die lui met hun neef of nicht mogen trouwen.

KOTSCH!

kwarko01 | 12-05-07 | 16:47

hear hear kwarko.... psies!!!!!!!

nummer niet te telle | 12-05-07 | 16:47

Multikuli 12-05-07 @ 16:30

Als we iets van WO II en de Menschelijke geschiedenis geleerd hebben zou het kunnen zijn om dit seaurt problemen humaan op te lossen. Repatriëren die hap. En masse en pronto. Zak geld mee, thuislanden meest begunstigde handelspartner verklaren en eerst en vooral de EU uit en de EFTA in. Je denkt in onmogelijkheden. Denk in mogelijkheden. Zoals Geert Wilders een jaar terug al om stopzetten van de westermoskee pleitte had de SP 25 jaar geleden al een puik plan om de rotzooi van de islamisten en de meute er achter grondig op te lossen.

bottehond | 12-05-07 | 16:46

kwarko01 @ 1637
Precies mijn punt, niet de voorouders maar de dorpsoudsten zorgen voor hun eigen genetische ondergang. Onnatuurlijke selectie, (zo) jammer dat wij de rommel mogen opruimen.

bejaarde op brommer | 12-05-07 | 16:46

nummer niet te telle 12-05-07 @ 16:40

Tot nu toe laten ze Wilders de kolen uit het vuur halen (of eigenlijk aansteken). Krijgt die de zwarte piet en hoeven die NSB-ers zelf niets te doen.

Maar wel herhaaldelijk met de standpunten van Wilders aan de haal gaan (als deze min of meer zijn geaccepteerd)

De vuile honden!

kwarko01 | 12-05-07 | 16:43

@edit Karel kwakbol 12-05-07 @ 16:20
Had je anders verwacht van de Azijnbode? Als het geen allochtonen waren geweest dan had de Azijnbode gekopt met het rechts radicale jongeren.

Karel kwakbol | 12-05-07 | 16:42

@ Lavrenti_Beria 12-05-07 @ 16:32

Right, laten we de neo-cons erbuiten houden, ze zijn bijna weg btw.

Zoals nummer niet te telle @16:33 al zegt, het moet eerst heel erg vreselijk uit de hand lopen.. en dan is 't nog maar de vraag aan welke kant de pliesie en 't leger staan.

Nee, laat maar escaleren, elke dag opnieuw, tot het barst als een kankergezwel.. maar dan ook overal (België, Denemarken, Zweden (kots), Frankrijk enz.enz.).

*herinnert zich de tijd nog dat er NIET elk uur van de dag - dag in dag uit, jaar in jaar uit - gezeik was met de wanstaltige excessen van de grootste fake religie ooit*

wopper | 12-05-07 | 16:41

Dat zullen uiteindelijk wij worden dus... michello
Want we zijn alleen goed genoeg om een stem te brengen als er verkiezingen zijn en verder laten ze je van alle kanten barsten... of rukken je een poot uit.

nummer niet te telle | 12-05-07 | 16:40

nummer niet te telle 12-05-07 @ 16:33

De gevestigde politiek wil zijn vingers er niet aan branden, ze laten de kolen liever door een ander uit het vuur halen wie ze de zwarte Piet kunnen toeschuiven als het uit de hand loopt.

michello | 12-05-07 | 16:39

bejaarde op brommer 12-05-07 @ 16:36

Ja, plus alle inteelt-gevolgen vandien.

kwarko01 | 12-05-07 | 16:37

vergeleken met Belgie of Zweden is het hier de natte droom van iedere multicultistfundi" Multikuli 12-05-07 @ 16:30

Waarvan acte in de uitgangstekst.
Je kon er wel blij mee zijn

Lavrenti_Beria | 12-05-07 | 16:37

EFTA!

Lavrenti_Beria 12-05-07 @ 16:29

Ze hebben allen meeladressen en zijn op diverse plaatsen in den lande te spreken op bijeenkomsten. begin daar maar mee, dan doe je al heel wat.

Overigens onderschat je de massieve druk vanuit de samenleving. aleid wolfson heeft voorgesteld om de westermoskee te begraven vanwege de criminele activiteiten van milli görüs. Dat is om de volstrekt verkeerde reden, maar tog. Niet kijken wat er van vandaag op morgen verandert. Kijk naar bv. 2, 5 of 10 jaar terug.

bottehond | 12-05-07 | 16:37

Zo jammer 1627
Niet helemaal, ooit was het een vooruitstrevend volkje, de resten zie je nog in Zuid- Spanje, maar dat is een hele tijd geleden.
Het ging fout toen we er arbeiders gingen halen, waarbij Marokko conform verdrag de krachten "aanleverde" en wij ja of nee mochten zeggen.
Je begrijpt waar ze ons toen mee hebben opgezadeld.
De Pvda deed samen met het CDA de rest met de wet op "gezins" hereniging.
(lees: dorps-hereniging)

bejaarde op brommer | 12-05-07 | 16:36

Ach Lavrenti.... het is allang bekend in de TK, allen houden ze er daar een kwakzalverij op na.
Eerst moet het onder de bevolking flink uit de klauwen lopen, en dan springen ze op.... om vervolgens als de rust is weergekeerd er een paar zieltjes bij gewonnen hebben.
Het is een enorm naar vervelend politiek spelletje, en ik heb er dit jaar voor gepast.
Maar inderdaad, WANNEER wordt er eens ingegrepen!!!!

nummer niet te telle | 12-05-07 | 16:33

wopper 12-05-07 @ 16:27

Ik ben het in alles met je eens, maar je opmerking over anti-amerikanisme roept vragen op. Ik ben geen voorstander van het Bushbeleid, maar die discussie valt buiten de heading.

Lavrenti_Beria | 12-05-07 | 16:32

In een Duitse stad hebben ze een aantal jaren geleden een stuk of 3 complete gezinnen het land uitgezet. Dat heeft tot op vandaag nog verregaande gevolgen voor de achterblijvers, geloof mij maar. Gewoon een aantal van die lui het land uitgooien. Als dat in Duitsland kan, moet er in de NL-wet ook wel een gaatje te vinden zijn.

kwarko01 | 12-05-07 | 16:30

Het is natuurlijk leuk om je te wentelen in onbegrijpelijk proza maar de realiteit is dat we het hier niet eens zo slecht doen in NL, vergeleken met Belgie of Zweden is het hier de natte droom van iedere multicultistfundi. Heb er nooit om gevraagt maar het is er. We zullen er toch echt uit moeten komen, of zien jullie liever met bloed besmeurde straten? Ik niet namelijk.

Multikuli | 12-05-07 | 16:30

rooibossenCohenzoethoutersthee ( ja correct gespeld)

Ik hoef het niet te zien Karel Kwakbol 12-05-07 @ 16:16, Na de laatste berichten over ZKH Irene die het integreren wil bevorderen door allochtonen te laten ruiken aan de Nederlandse bossen, en een stuk warm contact met de Nederlandse grond te laten voelen,( zie NCRV maandagavond), komt alle rooibossenCohenzoethoutersthee mij de neus uit.
Ik heb maar een vraag : Welk politicus, heeft naast Wilders het LEF.
Dat is het probleem. het gros van GS en op ettelijke andere fora hebben het licht allang gezien, hoe krijg je wat er leeft in de TK ?
Naieve vragen van mij, ik weet het, maar doe maar een voorstel.

Lavrenti_Beria | 12-05-07 | 16:29

sjaakdeslinksesul 12-05-07 @ 12:48
En ik ga een biertje doen op de Hilledijk, ook daar moet je ogen in de rug hebben.

Maaknieuitjoh! | 12-05-07 | 16:28

Uit pure angst kijkt ...
Lavrenti_Beria 12-05-07 @ 16:15

Angst waarvoor? Voor rellen? Voor gezichtsverlies? Voor eigen falen? Om als racist/xenofoob weggezet te worden?

ANGST?!

En dat noemt zich beschaafd?
Laat me niet lachen: onze anti-Amerikaanse en anti-Zionistische fake pacifistische übermenschen zijn laffe slappe weke zakkenwassers/-vullers geworden.

wopper | 12-05-07 | 16:27

Jehova's tuig 12-05-07 @ 16:21
Ik denk dat het ligt aan hun genetische opmaak, idd dus ook de ouders en hun voorouders.
De geschiedenis geeft aan dat dit genetische inferieure volkje nog nooit iets heeft gepresteerd dat de mensheid in zijn geheel ten goed kwam. Kijk, wij, Hollander hebben een rijk verleden, hebben een goede eeuw gehad, en zijn daarna pas afgezakt tot het niveau dat we zelfs Marokanen tolereren.
Was getekend,

Ps, hahahaha, wat zijn we een lutsers geworden, hier in 0031.

Zo jammer! | 12-05-07 | 16:27

Bij de riffijnen komen de islam en het onknakbare oerkoppige karakter van dat volk, dat eeuwen en eeuwen bevochten is door kolonisatoren van diverse origine maar nooit geknecht samen. Een helse mix, maatschappelijk ontwrichtend, zeker in een open en op wederzijds restecp gebaseerde samenleving als de onze. Repatriëren, eerst en vooral de islamisten met hun hoofdgedoekte broedmachines en het assorti criminele schuim onder hen. Ik vrees echter dat de king van mocronië ze niet terug zal willen als we nog lang wachten. Omdat deze van nature opstandige luiden besmet zijn met de deaudscultus zullen zij er voor garant staan dat Nederlander heel erg lang en mogelijk nooit meer maatschappelijke vrede zal kennen. Met dan aan de pvda.

bottehond | 12-05-07 | 16:25

Probleem ligt voornamelijk bij hun ouders!.
Geef die kinderen eens een flinke trap onder hun hol en geef ze 3 maanden huis arrest.
Zolang hun ouders hun gedrag goedkeuren, zal geen enkele instantie grip op dit tuig krijgen.
Indien de ouders niet willen meewerken, dan moet je de optie: het land uitzetten gaan hanteren.

Jehova's tuig | 12-05-07 | 16:21

@frietjecouscous,
ik weet dat je niet iedereen over 1 kam mag scheren, maar zo langzamerhand krijg ik de kots in de keel als ik ergens het woord: islamiet, marokkaan, turk, mohammed, enz. hoor, lees of zie.
Laat ik heb vriendelijk zeggen: 95 % van voornoemde mensen mag van ons onmiddelijk opsodemieteren naar het land van oorsprong.

fuckje | 12-05-07 | 16:18

@Frietje. Da's de 'poreuze cirkel' om even met Koot en Bie te spreken. Een paar jongeren halen kattekwaad uit, oude bewoners kiezen het hazepad, de buurt wordt steeds meer bevolkt door dezelfde mensen met kinderen die kattekwaad uithalen, kattekwaad wordt terreur, iedereen die Achmed heet wordt met de nek aangekeken en krijgt geen baan meer, steeds meer jongeren hangen op straat, de buurt is intussen getto en niemand die ingrijpt.
Linksom: uitkopen, rechtsom: uittrappen. Geen van beide 'oplossingen' leidt tot het gewenste resultaat. Te rechts kan niet omdat het om Nederlanders gaat, te links gaat al tijden fout en is wellicht zelfs een van de oorzaken.
.
Alleen hard ingrijpen kan het tij doen keren. Geen slap pliesie geouwehoer meer, oppakken, vastzetten en ouders (financieel) verantwoordelijk stellen,
geen geknuffel meer, geen vruchteloos jongerenwerk meer, ouders en kinderen met dubbel paspoort ondubbelzinnig het land uitzetten.
.
Iedereen die meeleest en vindt dat ik een racist ben en overdrijf moet maar eens bij zichzelf te rade gaan. Als jij naar een ander land verhuist, laat je dan ook je kinderen de buurt terroriseren? Het is een grote sjgande dat we deze shit tientallen jaren geaccepteerd hebben, maar het moet nu echt voorbij zijn. Grijpen de gemeentebestuuren niet nu in, wordt Geert MP en volgen er nog hardere maatregelen en dan heb ik ook op hem gestemd. Kiezen of delen ransstad, dit is het moment.

knutsel | 12-05-07 | 16:15

Dat heel politiek correct Den Haag (zet de belegen begrippen links en rechts eens uit je kop) zwaar boter op het hoofd heeft, blijkt vooral uit het UITKOPEN van de snackbareigenaar.
Elke parlmentariër in de Tweede Kamer die dit beleid niet in onverzouten taal luidkeels in de TK aan de orde stelt heeft boter op zn hoofd, CDA,CU SP VVD,SP D66, links of rechts hoe je het maar noemen wilt, dat maakt geen bal uit.

Maar ik vrees dat dat er niet in zit: De werkelijke oorzaak werd net al door Dr Batholdy verwoord: Uit pure angst kijkt men weg terwijl het probleem groter wordt en een redelijke oplossing steeds verder uit het zicht raakt. Ik wil daaraan toevoegen dat ik in dir verband redelijkheid als een gepasseerd station zie.

Nogmaals : De indeling links rechts klopt niet : Er is maar één indeling: Lui die het lef hebben om te zeggen wat er in dit land werkelijk aan de hand is.... en de lui die uit pure angsthazerij de andere kant op kijkt .

Ik zie niemand daar een speld tussen krijgen.

Lavrenti_Beria | 12-05-07 | 16:15

zum kotzen 12-05-07 @ 16:07

Precies! Zo denk ik er ook over. :-)

kwarko01 | 12-05-07 | 16:14

Ik heb een oplossing:
alle polletiekers, hoge ambtenaren, het oranje conglomeraat én de king van mocroland moeten 3 maanden in een auto- en allo ghetto gaan wonen; ín de huizen van de gepesten en getreiterden; zonder dikke dure bolide en in slechtzittende kledij..

Na 3 maanden kijken we wie nog veur het pamperen voor de rotzakken is..
die gaan aan den galg; de rest mot asap onze wenschen uitvoeren.

wopper | 12-05-07 | 16:13

Weet je hoe ongelovelijk veel het zou helpen als jouw geluid wat meer gehoord werd Frietjecouscous. We hebben gewoon geen flauw idee wat we aan de marokkaanse gemeenschap hebben als het op deze problematiek aankomt. Zoals het er uit ziet zitten jullie ook met de handen in het haar, maar kijk, dat weten wij gewoon niet. Ben zelf een beetje verbaast nu.

Multikuli | 12-05-07 | 16:12

gaat iets fout in ieder geval het was een goed filmpje waar je kon zien dat wij net zo razend zijn.

frietjecouscous | 12-05-07 | 16:12

@ Dr. Dr. Bartholdy 12-05-07 @ 16:04

Duidelijk. Duidelijk antwoord bedoel ik.

*onschuld verloren is en dat door een topic eauver 'youth'*

wopper | 12-05-07 | 16:08

Die gastjes moeten in een straf battallion en vervolgens uitgezonden worden naar Irak, Afganistan, Darfur, Somalie etc. Vechten tot de dood tegen Islamieten, weigering is doodsstraf.
Na tien jaar (indien niet kapot) mogen ze een bestaan in de woestijn hebben voor de rest van hun kudt leventje.
Zo, dat lucht weer op, zo een uitspraak. Meer nut hebben die jochies niet voor de samenleving hier..
En nu niet met een bilo/abos argument aankomen, mensen. We hebben het over dieren en die kan je gewoon trainen. Moslimterroristen zijn een groot voorbeeld daarvan.

Zo jammer! | 12-05-07 | 16:07

Je kunt -voor de zoveelste keer- wel weer 'kudtfinnen!' roepen of een quasi-grappige opmerking maken. Maar even serieus, nu iemand van de politiek-correcte elite aan den lijve ondervindt hoe dramatisch de stand van zaken is, ben ik benieuwd hoe types als Pechtold, Halsema en Van Dam reageren. Hulde overigens aan Prem, die in tegenstelling tot eerdergenoemde lafbekken zijn politiek-correcte denkbeelden durft te toetsen aan de realiteit en ze in rook ziet opgaan.

zum kotzen | 12-05-07 | 16:07

lol@Dr

G-unite | 12-05-07 | 16:04

Dat er een hardere aanpak moet komen lijkt me duidelijk, want zo kan het niet langer doorgaan. Die kudt kinderen doen maar wat ze willen en ze treiteren ook eigen volk:
www.youtube.com/watch?v=OvJg3WbBoFo

Jehova's tuig | 12-05-07 | 16:04

wopper: "OMG.. dus hier is ook censuur??"

Deze vraag kan ik niet beantwoorden.

Dr. Dr. Bartholdy | 12-05-07 | 16:04

Karel Kruizenruiker 12-05-07 @ 16:00

De berbers zijn de vroegere barbaren. In marokko worden ze al met de nek aangekeken. Wat wil je dan hier ermee? (gebruik geen hoofdletters voor tuig)

kwarko01 | 12-05-07 | 16:02

@ Dr. Dr. Bartholdy 12-05-07 @ 15:57

OT

OMG.. dus hier is ook censuur??

*voelt zich nu gemuilkorfd en durft niets meer te vragen*

wopper | 12-05-07 | 16:02

Hoe veel volkeren bevolken deze wereld? ? Wat halen ze uitgerekend naar Ned.
Wie het weet mag het zeggen!!!!!
Schot voor de boeg het begint met een M.

gerrardo | 12-05-07 | 16:00

@frietjecouscous

Ik heb ooit ergens gelezen, dat Marokkanen die hier komen niet gewend zijn aan de verworven vrijheden zoals wij die kennen en dat men het woord "vrij" vertaalt in alles wat god (allah) verboden heeft. Jij stelt dat het niet aan de opvoeding ligt, maar dat betwijfel ik, ik vraag me af of de Marokkanen die nu dreigen te ontsporen, of die ook in Marokko zover zouden zijn afgegleden.

Karel Kruizenruiker | 12-05-07 | 16:00

@ kwarko01 12-05-07 @ 15:54

Wij kunnen wel vanalles willen c.q. bedenken, maarr het zal er nooit van komen.

Gezichtsverlies, eer (hoe wrang) en niet meer terug kunnen naar een andere benadering zal de UI (EU) never toestaan.

Ik vrees dat we 't motten 'uitzitten'.

wopper | 12-05-07 | 15:59

Zure deal Frietjecouscous. Ik snap dat je niet graag met die schoffies in verband wilt worden gebracht, maar er moet echt wat gebeuren en snel. Zoals je merkt begint de gevoelstemperatuur steeds onaangenamer te worden, we zijn een beetje aan het eind van ons begrip met dit soort etterbakjes.

Multikuli | 12-05-07 | 15:58

wopper: "Ben nieuw hier."

Welkom!

wopper: "Er wordt toch wel vaker off topic gereaguurd."

Dat was niet het probleem.

wopper: Wie is de Chef?

Iemand die niet wil dat jij aan Micha Kat refereert.....

Dr. Dr. Bartholdy | 12-05-07 | 15:57

wopper 12-05-07 @ 15:52

Internaten voor scholing en opvoeding voor allochtone dropouts.

michello | 12-05-07 | 15:56

@kwarko01 voordat het zover is zijn de goeien al gevlucht uit Nederland.

..zapper | 12-05-07 | 15:56

wopper 12-05-07 @ 15:52

Dubbele nationaliteit afschaffen. Die lui een verblijfsvergunning geven voor 1 jaar. Gajes eruitdonderen. Blijven de goeien hier en kunnen we SAMEN verder.

Lijkt je dat wat?

kwarko01 | 12-05-07 | 15:54

@ Dr. Dr. Bartholdy 12-05-07 @ 15:48

OT

Wie is de Chef?
Ben nieuw hier..
Er wordt toch wel vaker off topic gereaguurd.

On T dan maar: heeft u Dr.Dr. Bartholdy een oplossing voor dit drama in onze buurten en wijkjes?

wopper | 12-05-07 | 15:52

Best symbolisch zo'n vlinder: eerste een jankerig eitje vervolgens een slome rups wat alles opvreet,daarna gaan ze verharden (ies goed voor imago) en uiteindelijk ontpoppen ze als een plaag.

Jehova's tuig | 12-05-07 | 15:52

-weggejorist-

wopper 12-05-07 @ 15:35
-----------------------------------

Mag niet van de Chef, wopper!

Dr. Dr. Bartholdy | 12-05-07 | 15:48

*laadt de vrachtwagen vol met balen rooibosthee en vertrekt richting 020*

Aktivist | 12-05-07 | 15:47

Parsifal 12-05-07 @ 14:41

Het antwoord op jouw vraag staat in het boekje "Het Marokkanendrama", waarvan de afbeelding bovenaan deze thread staat. Te koop bij Bol.com voor een paar Euro.

michello | 12-05-07 | 15:46

Voorbeelden zat multikul. Mijn eigendommen zijn echt niet veiliger dan die van autochtonen ( autobanden lek , bekrast , fiets weg etc). Als je iemand vermanend toespreekt , staat er ook een hele groep tegenover je , of je nu marokkaan bent of niet. Je kunt kiezen van: ik draai nu door en leer ze een lesje dat zij niet meer vergeten of ik hou mijn mond en ik zorg voor eten en onderdak voor mijn gezin. Ik ben net zo verlamd en weerloos als ieder ander. Als wij marokkanen bij elkaar zitten , dan hebben we het ook over die rotjochies. Maar het ergste is , dat je sommige jongens kent waarvan de vader een gewoon normaal hardwerkende persoon is , waarvan een zoon op havo zit en zijn dochter studeert op de universiteit.
Het ligt niet altijd aan de opvoeding. Het ligt niet aan de wereldproblematiek. Er is iets anders aan de hand. Wat weet ik niet. Dit speelt overal , ook in marokko. De jongeren ongeacht afkomst , religie of cultuur zijn ontevreden. Met wat ik weet het echt niet.

frietjecouscous | 12-05-07 | 15:43

@wopper en nu kappen met die sluikreklame voor de burger king.

..zapper | 12-05-07 | 15:37

jij lult net zo slap als die politici

monstrera!!! | 12-05-07 | 15:36

-weggejorist-

wopper | 12-05-07 | 15:35

We hebben zo veel buitenlanders in Nederland waar we helemaal geen last van hebben. Denk maar eens aan de Chinezen die al jarenlang in ons landje wonen en ons tenminste de afhaalchinees hebben opgeleverd. Niets mis mee.
Surinamers en Antillianen? Kwestie van ons kolonie verleden. Moeten we niet erg over zeuren.
Grote probleem is en zal steeds meer worden het Allah gebroed. Trouwens niet alleen in Nederland. Overal waar dat tuig zit, is er rottigheid.
Of het op te lossen is? Ik vrees dat het kwaad al te ver is doorgewoekerd.

retep123 | 12-05-07 | 15:35

We moeten de grenzen eens gaan zien ald diodes. One way direction.

kwarko01 | 12-05-07 | 15:21

Kock mot terug!

wopper | 12-05-07 | 15:20

Die Prem is behoorlijk aan het radicaliseren. Wordt tijd dat kereltje Pechtold van Dhimmy 66 eens een goed gesprek heeft partijgenoot en voorzitter van de NPS Rogier van Boxtel.

Karel kwakbol | 12-05-07 | 15:17

Buigen fuckje! Bukken mag ook ;).

..zapper | 12-05-07 | 15:16

Zo lang broer en zus Verbeet en hun soortgenoten nog iets te zeggen hebben blijft het kleaute in Nederland.

fuckje | 12-05-07 | 15:15

Ook voor dit probleem komt de oplossing uit limburg:http://www.nieuwnieuws.nl/archives/2007/05/vermiste_marokkanen_herdacht.html

de honden blaffen... | 12-05-07 | 15:13

geweldige reclame voor 0031 weer.....
ik ben het met geert eens: leger er op af sturen, en dan niet om zieltjes te werven voor een of andere cursus (heropvoedingskamp of bootcamp mag niet gezegd worden)

DenLangel*l | 12-05-07 | 15:11

PS Het mag duidelijk zijn dat ik God ben, en mijn wil is wet. Buigen zullen jullie stelletje ongehoorzame onderdanen! Buig! Buig! Buig!

..zapper | 12-05-07 | 15:09

@bd

A. God bestaat. Get over it.

B. Evolutie bestaat is een hoax.

C. Toeval bestaat niet. Voorkomen is een hoax.

..zapper | 12-05-07 | 15:09

Dank U, Dr.Dr. Bartholdy;-)

fuckje | 12-05-07 | 15:07

fuckje: "dat wist ik wel, ik wilde het alleen even met andere woorden nog even onder de aandacht brengen".

Accoord.

Dr. Dr. Bartholdy | 12-05-07 | 14:59

@Dr.Dr.Bartholdy,
dat wist ik wel, ik wilde het alleen even met andere woorden nog even onder de aandacht brengen.

fuckje | 12-05-07 | 14:59

@inquistra 14.27 www.het vrije volk is lekker op weg.

kruisridder | 12-05-07 | 14:56

@ Wishbone 12-05-07 @ 14:51

LOL..

wopper | 12-05-07 | 14:56

fuckje: "waarom begrijpt de "rest van Nederland": Boslim, Femkudt, Mao, Kudtte, ZwalkBalk, Roubeen, Pechman, vander Maegdevlies, Thiemens;
Geert en ons niet???"

Ze zien het heus wel. Ze begrijpen het ook. Maar toegeven dat er een structureel probleem is betekent dat ze het probleem ook op moeten lossen. Echter, dit probleem laat zich niet oplossen zonder harde maatregelen die escalatie en radicalisatie tot gevolg zullen hebben. Dáár is men doodsbang voor.

Uit pure angst kijkt men weg terwijl het probleem groter wordt en een redelijke oplossing steeds verder uit het zicht raakt.

De vorige en huidige generatie politici dragen een enorme verantwoordelijkheid.

Dr. Dr. Bartholdy | 12-05-07 | 14:56

@ Fuckje en @ Dorst

Juist, Dorst!
En omdat ze in de tang van de UI (EU) zitten.

wopper | 12-05-07 | 14:55

@fuckje

Eddy Terstall schreef een mooi stukje over de angst van de PvdA in VN:

"Het is dat Wouter Bos aan het eind van vorig jaar zelf een initiatief nam voor een motie voor de bescherming van Vrijheid van Meningsuiting, want uit de partij was dat nooit gekomen. Bang als die partij is om direct of indirect gezien te worden als een beweging die er aan meewerkt dat ook de islam bloot kan staan aan kritiek. Bang voor de Turkse en Marokkaanse kiezer."

[...]

"Uit de veelbesproken"Wouter-tapes" bleek dat de PvdA in het nieuwe kabinet de post "integratie" on-voor-waar-de-lijk wilde
binnenhalen. Waardoor de vraag dus rees waarom "integratie" dan zo afwezig was in het publieke debat van de verkiezingscampagne. Voorzover het onderwerp aanwezig was, was het vaak verkeerd aanwezig. Verkeerd, dat is: reactionaire religieuze gezagsdragers begunstigen boven homo's, feministes en vrijzinnigen. Verkeerd is: suggereren dat er een moreel midden te vinden is tussen die twee uitersten. Mensenrechten en gelijkheidsprincipes mogen het nooit afleggen ten opzichte van irrationele doctrines van ongelijkheid. Jammer voor de cultuurrelativisten, maar hoe krom ik in het kader van pappen en nathouden zou willen denken, iets anders kan ik er niet van maken. Ik ben nu eenmaal links."

Aussie | 12-05-07 | 14:54

@ Aussie

Van de VVD hoef je volgens mij nooit meer wat te verwachten. Die lui zijn verscheurd in een soort van D'66-kamp en een Rita Verdonk kamp, dus die polderen zichzelf tot een willoze smurrie. Ik gok daar gewoon niet meer op. Ze komen niet eens in de buurt meer van de punten van Wilders, tenzij ze gelijk in de peilingen merken dat ze weer 3 zetels kwijt zijn. Voor de rest zit er rechts niks meer, behalve Geert.

inquisitra | 12-05-07 | 14:52

Aussie 12-05-07 @ 14:49
Ik heb er een kort stukje van gezien. Ik ben het dan ook met de journalist eens, ik denk niet dat Rutte het lang volhoud. Ff tussenuit, ga maar even flirten met de theedoeken in de supermarkt..........

Wishbone | 12-05-07 | 14:51

@fuckje 12-05-07 @ 14:45

Omdat ze dan toe moeten geven dat ze al jaren de verkeerde weg zijn ingeslagen. Zolang je het probleem niet wil zien is het er ook niet.

Dorst | 12-05-07 | 14:49

@Wishbone 14:42

Rechts gaat ook zeker niet vrijuit. Van de VVD hoeven we denk ik voorlopig ook niets te verwachten. Gisteren nog een stukje gezien van het liberale genootschap bij Nova en volgens mij zijn ze er nog steeds niet uit welke koers ze gaan varen. Gaan ze de links-liberale kant op dan komen ze in het vaarwater van het CDA, gaan ze kant op van rechtse volkspartij dan leggen ze het onmiskenbaar af tegen Wilders. Zolang Rutte daar aan het roer staat, zal de VVD geen rol van betekenis spelen in de Nederlandse politiek, zeker weten.

Aussie | 12-05-07 | 14:49

fuckje 12-05-07 @ 14:45
Niet begrijpen of niet willen begrijpen "that's the question."

Wishbone | 12-05-07 | 14:48

Ik heb er gewoon geen zin meer an om hier vandaag mee bezig te houden. Ik haalde bij snackbar Raphael altijd de ijsjes als ik bij een vriend in de Baarsjes Ajax ging kijken. Kan dus niet meer. Wat zijn het toch ook hufters en wat zijn de mensen die het beleid maken en moeten laten uitvoeren eigenlijk zielige zwakke mensen. Het is een wonder dat die mensen in het machtscentrum zitten.

Mokum Kosher | 12-05-07 | 14:48

Er staat nu op teletekst dat de politie hard op gaat treden tegen luilakvierders die met meel en eieren gaan kliederen. Lekker STOER politie!!!!! hebben jullie niet wat te corrigeren in 010 en 020??? Word er echt wanhopig van.

inquisitra | 12-05-07 | 14:47

@Iedereen,
waarom begrijpt de "rest van Nederland": Boslim, Femkudt, Mao, Kudtte, ZwalkBalk, Roubeen, Pechman, vander Maegdevlies, Thiemens;
Geert en ons niet???

fuckje | 12-05-07 | 14:45

Wishbone 12-05-07 @ 14:37

Ja, is al van begin deze week, de slang Tariq Ramadan heeft ze al terechtgewezen. Het zijn povere tekentjes van een rug-tegen-de-muur - gevecht dat me weinig hoop geeft. It's not good enough. Scuzzi, ik moet eruit; laters maar weer.

v Maerlant | 12-05-07 | 14:44

@Parsifal, Ik hoop dat frietjecouscous daar een antwoord op kan geven. Voor het eerst dat ik hoor dat ook oudere marokkanen de bok zijn.

Multikuli | 12-05-07 | 14:44

Multikuli 12-05-07 @ 14:37
Het slappe gedrag van de linker zijde is inderdaad stuitend. Dat terwijl rechts uiteraard ook niet geheel vrijuit gaat. Ik denk alleen dat het de situatie verergerd en niet dat het de oorzaak is....

Wishbone | 12-05-07 | 14:42

n.a.v. Multikuli:
Ik vraag me tevens altijd af waar de Ouders van deze huftertjes zijn en of die werkelijk een opvoedingsmethode hanteren zoals: Gedraag je zo schofterig en respectloos mogelijk tegenover een ieder in de samenleving: dan pas houdt je Onze Familie-eer Hoog?

Parsifal | 12-05-07 | 14:41

Bagataliseer helemaal niks Wishbone, zeg alleen wat mijns inziens de kern van het probleem is. Slap links gedoe, niet in en in kwaadaardige jongeren.

Multikuli | 12-05-07 | 14:37

@ Multikuli 12-05-07 @ 14:30

No, sir; dit is doelbewust, mark my words; 10/15 jaar geleden kregen deze gasten al instructies uit met name Frankrijk om de zaak te laten escaleren; we kunnen nog 10 jaar doorlullen en er nog eens miljarden aan verspillen, dit DEEL van het mocrotuig spoort niet: deporteren is de enige optie.

wopper | 12-05-07 | 14:37

v Maerlant 12-05-07 @ 14:33
Ik zag er "in je eigen sop gaarkoken" in........... En ja het is inderdaad al rijkelijk laat om nog in te grijpen. Toch denk ik dat het langzaam aan door begint te dringen, ook in ander landen. Ik las vanochtend al een stuk dat ze in Zwitserland de minaretten willen gaan verrbieden om zo het symbool van een mogelijke sharia een halt toe te roepen.

Wishbone | 12-05-07 | 14:37

Ik vraag me af of er ooit iets aan gedaan word, het lijkt wel of we het normaal gaan vinden dat ongeletterde Marokjes hele straaten en buurten verzieken met hun misselijk makende mentaliteit. Hard werkende mensen die krampachtig hun hoofd boven water proberen te houden, worden gedwongen, door klaplopers die meestal niet werken, hun zaak voor een appel en een ei te verkopen.
Oplossing? een kopje thee drinken in een nieuw te bouwen buurthuis en de problemen zijn weer tot ieders tevredenheid opgelost.

Karel Kruizenruiker | 12-05-07 | 14:36

@Multikuli 12-05-07 @ 14:30
Het lijkt mij persoonlijk niet echt onschuldig als bijna 40x je ramen eruit gegooid zijn. En v.w.b. grenzen opzoeken heb je eigenlijk wel gelijk.... de Nederlandse grens dan snel over ... richting het zuiden!

Falsema | 12-05-07 | 14:35

@Chinuk

o ja en marokkaan schrijf je niet met een hoofdletter want dat zijn ze niet waard.

We zijn ze zat ik wil gewoon rustig in de tram zitten zonder in elkaar geslagen te worden

Mulatin Rome | 12-05-07 | 14:35

Multikuli 12-05-07 @ 14:30
Hou toch op met dat bagatelliseren...... Je bent er tien jaar te laat mee....

Wishbone | 12-05-07 | 14:33

Wishbone 12-05-07 @ 14:31

Het staat ons niet te wachten, het is bezig. De temperatuur loopt op. Veel meer dan hopen kunnen we niet. Hopen dat hier of daar in één van de buurlanden er een kikker zit die niet als de andere is en roept 'au, da's warm' waarop de anderen misschien repliceren 'nu je 't zegt'.

v Maerlant | 12-05-07 | 14:33

v Maerlant 12-05-07 @ 14:25
Dat is wel een beetje wat ons te wachten staat als er geen maatregelen genomen worden..........

Wishbone | 12-05-07 | 14:31

Ik denk dat het onschuldiger is dan het lijkt Halsema, en dat ze prima tot de orde kunnen worden geroepen. Het is geklier en hufterigheid, als niemand je terugfluit dan ga je er mee door. Moet een behoorlijk gevoel van macht geven aan die snotapen. Dat de incidenten steeds ernstiger worden is logisch, grenzen heb je om op te zoeken toch?

Multikuli | 12-05-07 | 14:30

@kruisridder.

Een eigen omroep is ook wel gewenst. Eentje die niet vol stromannen zit van de zittende linkse grachtengordelintellectuelen( Kuch). Als veronica het lukte om uit te zenden op de Noordzee, dan moet dat toch weer lukken? Want het huidige bestel laat geen nieuwe omroepen toe die totaal buiten de controle vallen betreft de inhoud van de PvdA.

inquisitra | 12-05-07 | 14:27

Het zou fijn als een keertje niet alleen Wilders z'n bek opentrekt in de politiek over dit soort zaken. Je hoort bijv. nooit maar dan ook nooit de SP of GroenLinks zich eens druk maken om dit soort straatterreur. Het is toch godsgeklaagd dat goedwillende burgers maar te pas en onpas slachtoffer worden van Marokkaans tuig en dat die gastjes er nog mee wegkomen ook. Dat die snackbareigenaar een zak geld meekrijgt vind ik op zich prima, de beste man heeft genoeg geleden. Maar het is wel weer gemeenschapsgeld dat slappe stadsbestuursleden aanwenden om de problemen maar af te kopen!

Aussie | 12-05-07 | 14:25

@eric@fuall

Evenzo keihard aanpakken. Ik zie het liefst dat fatsoenlievenden ongeacht afkomst en religie de handen ineenslaan en de straten schoonvegen.

mr_atheist | 12-05-07 | 14:25

@Multikuli 12-05-07 @ 14:18

Met je laatste 2 zinnen kan ik het geheel eens zijn. Maar als je dit soort zaken in de categorie "kattenkwaad" plaatst, ben ik benieuwd wat jij terreur vindt. Voor alle zekerheid; klik effe hier nl.wikipedia.org/wiki/Kattenkwaad

Falsema | 12-05-07 | 14:25

@Wim Bitterzaad™ 12-05-07 @ 14:02

Het effect zal nog versterkt worden door de oosteuropese hordes die we hier op bezoek gaan krijgen. De overlast is nu nog beperkt tot de wijken in grote steden. Maar we zullen hoe langer hoe meer te maken gaan krijgen met bendes die dwars door het hele land de huizen van nederlanders gaan leeghalen.

Auke | 12-05-07 | 14:23

@ Eric,

In dat geval was het weer es rascisme natuurlijk, zaten die figuren allang op het bureau en kregen ze van Job Cohen echt geen warme choco.

inquisitra | 12-05-07 | 14:23

@ Schoorsteenveger 12-05-07 @ 14:16

We zitten klem in ons eigen democratische stelsel, helaas.

wopper | 12-05-07 | 14:22

@Inquistra.idd ja ,dat is ook het grote probleem,Iedereen is te druk met zijn eigen ding.En laat de wereld aan zich voorbij gaan.Let tevens wel op dat degene die zijn mond opendoet er door die linkse kudt media gelijk van langs krijgt.

kruisridder | 12-05-07 | 14:20

hm ik ben benieuwd wat er gebeurd zou zijn als het blanke jongens waren geweest die bij een egyptenaar constant de boel zouden vernielen.

van mij mogen ze die marrokaanse - edit edit edit edit- voor hun verjaardag en voor hun moeder vader en broertjes- edit- edit- edit- edit-

eric@fuall | 12-05-07 | 14:20

was aan falsema gericht trouwens

Multikuli | 12-05-07 | 14:19

en als konijnen starend in koplampen te wachten op de grote ellende.

inquisitra 12-05-07 @ 14:15

Mooi gezegd. Om Redbone te parafraseren: we are all Sitting Ducks in Sitting Duck's Country.

v Maerlant | 12-05-07 | 14:19

Als het 1 keer gebeurt is het kattekwaad, gebeurt het 100 keer dan wordt het terreur. Probleem is gewoon dat er niks aan gedaan word, ze hebben vrij spel en dat weten ze. Gewoon aanpakken die hap, pak ze op, laat ze schade vergoeden, niks geen links gelul.

Multikuli | 12-05-07 | 14:18

wopper 12-05-07 @ 14:04
Ik snap 'm maar al te goed. Dat is nou ook precies wat aan de orde is. Ik wilde dezelfde strafmaat voorstellen als een aanhanger van de ware islam daadwerkelijk heeft uitgevoerd en nog steeds propageert als een adequate straf voor iemand die alléén maar kritiek uit, maar dat kan dus niet.

Schoorsteenveger | 12-05-07 | 14:16

noorderling 12-05-07 @ 14:05

Met mensen die er een andere mening op nahouden voer ik geen discussie.
Ik ben het polderen beu.

frietjecouscous 12-05-07 @ 14:10
Fijn dat je er ook zo over denkt. Mensen zoals jij kunnen de samenleving nog lijmen.

michello | 12-05-07 | 14:16

@ kruisridder

We zouden eigenlijk gewoon opnieuw een eigen staat uitroepen, de grondwet herschrijven, stoppen met belasting betalen. Iedereen die dat kan en wil 1 paspoort geven. Wie stopt je? Die bonschrijvende idioten of het leger dat thee zit te drinken in Afghanistan? Nee hoor, we zitten allemaal op onze reet te klagen en als konijnen starend in koplampen te wachten op de grote ellende.

inquisitra | 12-05-07 | 14:15

@ kruisridder 12-05-07 @ 14:13

A/B. B? -----> A.

bd | 12-05-07 | 14:15

@frietjecouscous 12-05-07 @ 14:10,
probleem is ook de concentratie van het racaille,
In Deventer bv wonen weinig Marokkanen, ook geen problemen.
Vervelende buurt Tokkies zijn uiteindelijk wel aan te pakken, 5 straten vol tuig niet meer, althans niet door de buurt zelf.
En aangezien de pliesie liever een blokje omrijdt en alleen, veel later, de schade komt opnemen, loopt het met die gastjes gierend uit de klauw.

En als bleekscheet mag je er niks van zeggen, want ja, racisme he.

vander F | 12-05-07 | 14:14

@ Multikuli 12-05-07 @ 14:07
@Ja Falsema, kattekwaad. Dus laten we aub er wat minder krampachtig mee omgaan, het is wat het is.
-------------------------
Als stelselmatig je ramen eruit vliegen, er doodsbedreigingen worden geuit en je auto een wasbeurt kan krijgen met een molotovcocktailtje... spreek je dan van katte(n)kwaad? Nee Multikuli, dan spreek je van terroriseren! Moeten die gasten niet werken aan de opbouw van een mooi Nederland?

Falsema | 12-05-07 | 14:14

frietjecouscous 12-05-07 @ 14:10
Er bestaat nog enig respect voor de Marokkaanse medemens.......... Ik zeg dus ook niet dat jullie er zelf geen last van hebben alleen dat de terreur naar de autochtoon iets extremere vormen aanneemt.....

Wishbone | 12-05-07 | 14:14

frietjecouscous 12-05-07 @ 14:10

Dat is evident, samenwerking is dus noodzakelijk tussen auto-alloch om dit probleem te elimineren. Oprechtheid is geboden wel-te-verstaan.

bd | 12-05-07 | 14:13

@bd 14.11 het zou mischien ook aan hun zelf kunnen liggen???

kruisridder | 12-05-07 | 14:13

Leg eens uit Frietje?

Multikuli | 12-05-07 | 14:12

De kern van het probleem is A, opvoeding en B, inpotentie al dan niet gepaard met autochtone desacceptatie.

bd | 12-05-07 | 14:11

Als marokkaan schaam ik me voor het gedrag van deze schoffies. En moet ook hard worden aangepakt. Ik kan zelf zat voorbeelden als amsterdammer , geen twijfel dat ze te ver gaan.
ZEER hard aanpakken dus.
Mijn vraag is aan anderen. Ik heb familie in 'witte' gemeentes. Daar gebeuren die treitereien en uitzuiging van normale werkende mensen ook. Het zijn nu (bijna) geen marokkanen.
Is het geen jeugdtrend geworden en heeft het geen andere sociale faktoren die tot zo'n gedrag leiden zowel bij autochtone als allochtone jongeren? Nogmaals ik verdedig deze gedrag van deze uitzuigende jongeren van marokkaanse afkomst niet en gruw er net zo van. En als jullie denken dat wij marokkaanse ouderen buiten schot blijven dan vergissen jullie. De terreur is ook naar ons gericht.

frietjecouscous | 12-05-07 | 14:10

@Inquistra,ik ben benieuwd hoelang nog! Maar in een snelle verbetering geloof ik allang niet meer.Ook omdat de immigratie gewoon weer in volle gang is en je er niemand over hoort.

kruisridder | 12-05-07 | 14:08

Ja Falsema, kattekwaad. Dus laten we aub er wat minder krampachtig mee omgaan, het is wat het is. Helaas worden we bestuurd door een in en in bang stelletje nichten dat zeven kleuren in hun broek schijt voor een stelletje losgeslagen pubers.

Multikuli | 12-05-07 | 14:07

PvdA kom maar binnen! Zet de deuren nog wijder open en zie uw aanhang groeien! We gooien er nog een extra Generaal Pardon tegenaan!

Falsema | 12-05-07 | 14:07

ik zou zeggen, stuur Rutger er op af voor wat sfeerrijke reportages over onze kansjongeren.

Auke | 12-05-07 | 14:06

@ kaalkopjes gehalte reaguurders

Probeer wat meer context te brengen in je reaguursel. Het is zo NET5.

bd | 12-05-07 | 14:06

@michello 12-05-07 @ 13:42
Dat slaat nergens op. Krakers en punkers kun je al niet vergelijken, en in 1981 hadden ze bovendien altijd een hoger sociaal doel voor ogen. Vraag me werkelijk af of je toen al uit de luiers was, want erbij was je zeker niet.

noorderling | 12-05-07 | 14:05

@kruisridder

Dat komt ook omdat er door die leuke overheid van ons alles aan gedaan wordt om het zelf-corrigerend vermogen van ons volk totaal te ondergraven. Zolang inbrekers rustig ons huis kunnen leeghalen zonder dat je ze er zelf uit mag trappen, zolang je kunt rekenen op aanklachten van tasjesrovers die je op hun vlucht hebt laten struikelen, de politie stoepfietsende studenten staat te bekeuren als volleerde verlengstukken van de belastingdienst, dan kunnen deze zweerplekken in onze maatschappij rustig verder etteren. Zachte heelmeesters maken stinkende wonden.

inquisitra | 12-05-07 | 14:04

@ Schoorsteenveger 12-05-07 @ 13:52

Het was ook maar een 'ogenopenerT' .. omkeren waartoe mo de pro van de knoran oproept.

Deze klootviolen-jongeren + famielje deporteren met een zakske geld terug naar Mocroland, de king aldaar zal ze met open armen ontvangen, ze kunnen een stuk land kopen en daar een vruchtbare geitenfokkerij (kaas) en/of een bloeiende oase met groenten laten ontstaan.. als de jeauden dat konden dan kunnen de rifferTs dat zeker.. (kuch)..

Wel eerst het Nederlandse paspoort afpakken - heel gewoon dus den wet veranderen..

*uit boze droom wakker wordt en voor de zoveelste keer het liedje 'vluchten kan niet meer' opzet*

wopper | 12-05-07 | 14:04

Wat hebben die geyteneukers hier eigenlijk te zoeken?

eerst alle criminele geyteneukers retour afzender.
rest mag blijven ( 1 of 2 )

:-))

Nederland wordt weer mooi!

Tinus de Hakker | 12-05-07 | 14:03

Face it: nederland wordt een islamitische sharia staat. Niemand van de leidende linkse kliek voelt de behoefte of het lef om allochtonen aan te pakken. De burgers worden steeds meer in het nauw gedreven door terreur van allochtonen maar krijgen van de regering te horen dat er niets aan de hand is en dat er geintergreerd moet worden. Hierdoor ontstaat steeds meer woede tegenover de politiek en tegenover allochtonen, wat de situatie alleen maar erger maakt... de oplossing? heb ik niet... wat een toestand!

Wim Bitterzaad™ | 12-05-07 | 14:02

-weggejorist-

H.J.W. | 12-05-07 | 14:01

De baarsjes is GEEN oud-west, baarjes is paupers, oud-west is hip, woon er zelf al 3 jaar en heb nooit geen overlast, sterker nog ik ga zeer goed om met me allochtone medemens in het bruine cafe

Kees Kernraket | 12-05-07 | 14:01

Is het weleens anders geweest dan........ Het is in ieder geval positief voor een rechtse zetel-verdeling in de 2e kamer.Bestuurlijk nederland heeft "geluk dat Nederlanders zo,n laks en alles accepterend volk is.Anders had het allang een keer op rellen uitgelopen.

kruisridder | 12-05-07 | 14:00

-weggejorist-

mr_atheist | 12-05-07 | 13:59

Te weten:

A. God bestaat niet. Get over it.

B. Evolutie bestaat nog wel, maar dadelijk niet meer.

C. Voorkomen is beter dan genezen

*no braincells were hurt during the making of this bullcrap*

bd | 12-05-07 | 13:59

als -> van

Dr. Dr. Bartholdy | 12-05-07 | 13:57

Multikuli 12-05-07 @ 13:40
--------
Uchedekucher.... Kattenkwaad? Dat is zooooo jaren 50!

Falsema | 12-05-07 | 13:56

@michello 12-05-07 @ 13:50

'P.s. en 25 jaar dáárvoor waren het de hippies, haha'

Maar die werden tenminste nog door een bosje Mariniers van de Dam afgerammeld. Dat waren nog eens tijden.

Achtertuyn | 12-05-07 | 13:55

niet te geloven, want een zielige 'oplossingen'. Beter pakken ze gewoon het probleem aan in plaats van weg te lopen en te kiezen voor de makkelijke 'oplossing'. Schandalige en zielige oplossing maar het past prima in het beleid van de regering...

Lytse_Hille | 12-05-07 | 13:55

Bummer. Voor zo-goed-als heel de wereldpopulatie. De overduidelijk spijkerharde zero-tolerance bewijzen, geroemd en geprezen om het ab-so-luut onomstotelijke consistentieve realiteit gehalte, stapelen zich op

bd | 12-05-07 | 13:54

wopper 12-05-07 @ 13:46
Nee nee, ik zou niet durven. Ik citeerde slechts Mohammed Bouyeri, die van de rechter (en van GS, via een doorlink) alle ruimte kreeg om te vertellen waarom bepaalde mensen, zonder tussenkomst van justitie wel te verstaan, gewoon dood moeten en anderen niet. Ik waagde te veronderstellen dat de kansjongeren hetzelfde geloof aanhangen als deze meneer en vroeg me af of de door deze meneer voorgestelde straf niet gepast zou zijn.

Schoorsteenveger | 12-05-07 | 13:52

P.s. en 25 jaar dáárvoor waren het de hippies, haha

michello | 12-05-07 | 13:50

Nog 4 weken.

* Steeds blijer word *

Achtertuyn | 12-05-07 | 13:48

Dat de gemeentes 010 en 020 zo verschrikkelijk slap zijn inzake deze materie heeft niks met de-escalerend beleid te maken. Dat hele beleid waardoor het uit de klauwen loopt is gewoon ontstaan omdat ze zich daar laten gijzelen met dreiging op herrie. Ondertussen verliezen hardwerkende burgers terrein aan het uitschot van de samenleving, vervallen de ghetto's nog meer etcetc. Doe daar eenb sausje dodelijk naieve en onsmakelijk saus PvdA-politiek bij en je krijgt dit soort dingen. Ofwel, je lost er geen zak mee op. Dus eigenlijk, als je ergens onderuit probeert te komen, dan ga je gewoon stampei maken, je geeft maar weer eens de maatschappij de schuld en als er kritiek komt dan zoek je lekker dekking onder vleugels van de PvdA die lekker thee met je gaat drinken.
Ik vind het niet raar, die Finnen denken dat ze overal mee weg kunnen komen en ze worden nog beschermd ook ipv VOL ter verantwoording geroepen te worden. Dan veranderen ze maar in radicalen, kunnen we ze er nog wat makkelijker uittrappen.

inquisitra | 12-05-07 | 13:47

@ Schoorsteenveger 12-05-07 @ 13:23

Je bedoelt: 'Kill the Muslims wherever you find them'...
www.thereligionofpeace.com/Articles/Qu...

Don Fappo 12-05-07 @ 13:32

Een lijst bijhouden van dit soort wanstaltige omgedraaide wereld appeaser oplossingen (zoals bovenstaande site dat o.a. ook doet) lijkt me een goed idee om de LUMPEN INTELLECTUALS )(alert! nieuwe term voor de knuffelmaffia) hier te lande wakker te schudden en te EISEN dat wij dit niet meer pikken.. te beginnen in je eigen buurt.

wopper | 12-05-07 | 13:46

@ me 13:40

Grammatica. It's a bitch.

bd | 12-05-07 | 13:43

Over 25 jaar lachen we erom, dan is het weer véél erger dan nu.
Net als de krakers en de punkers in 1981, dat was toen het uitschot.
Ja mensen, er komt een tijd, en dat maken wij makkelijk mee, dan denken we met weemoed terug aan die kutmarokkaantjes met hun grote mond en af en toe eens een overvalletje.

Mark my words!

michello | 12-05-07 | 13:42

@ .. zapper 12-05-07 @ 13:41

Het is de schuld van DNA die een eigen leven aan het leiden is.

bd | 12-05-07 | 13:42

Het is de schuld van Paars!

..zapper | 12-05-07 | 13:41

Heelfijn 12-05-07 @ 13:07

Emigreren is allemaal leuk en aardig. Maar met het huidig klimaat wat ons in de nabije toekomst populatief ge-gar-ran-deer-dt gaat decimeren, waarbij ons struisvogelgedrag goed aan bijgedragen heeft, is het tijdverspilling dan wel individualistisch genot for-the-sake of tijd doden tot de doodt.

bd | 12-05-07 | 13:40

Vervelende is dat het eigenlijk kattenkwaad is, maar een hele stapel incidenten word al gauw 'terreur'. Niet groter maken dan het is, en gewoon dezelfde behandeling geven die blanken zouden krijgen. Het is allemaal zo verschrikkelijk makkelijk, maar de problemen van de multicultuur is zo langzamerhand big business geworden voor de gelijkheidsmafia.

Multikuli | 12-05-07 | 13:40

Ook mooi:
"Veel Sterrenwijkers zijn bovendien woedend over de overplaatsing van de beheerder van buurthuis Sterrenzicht aan het Keerkingplein, trefpunt van de wijk. Hij had -in zijn vrije tijd- een woordenwisseling met een Marokkaans gezin dat aan het Keerkringplein een huis kwam bezichtigen. Daarbij vielen over en weer harde beschuldigingen. Nadat een getuige het incident aan werkgever Cumulus meldde, werd de man overgeplaatst."
www.ad.nl/utrecht/article1365906.ece

Don Fappo | 12-05-07 | 13:38

Nou hiertegen moet je niet eens de ME inzetten, maar gelijk een heel peloton mariniers om die gasten even een goed lesje te leren. Het moet een keer afgelopen zijn. Maar je weet hoe het gaat met die linkse stadsbesturen. Allemaal als de dood dat het de klauw uitloopt. En de gewone hardwerkende burgers zijn weer de dupe van die kutmarokkaantjes.
En iemand die geterroriseerd wordt uitkopen? Omgekeerde wereld. Die kutjochies gelijk deporteren naar Marokko. Het wordt onderhand maar normaal dat die etters alles maar doen. En de politie maar trots dat ze tijdens de Europeesche anti-hardrij actie het hoogste aantal bekeuringen scoorde!!?? Het is te achtelijk voor woorden.
Nu maar hopen dat bij de volgende verkiezingen flink VVD en Wilders wordt gestemd in plaats van die laffe linkse etters..

Maurits | 12-05-07 | 13:36

And on top of all that komt tegenwoordig het heetste nieuws van Fok?!

* handdoek in ring gooit *

JudgeJuly | 12-05-07 | 13:35

Grasgriezel 12-05-07 @ 13:31
Helemaal mee eens. We vreesden al dat het om een autochtone, bevooroordeelde rechtsstemmende middenstander zou gaan, maar gelukkig viel het mee.

Schoorsteenveger | 12-05-07 | 13:35

Jaren terug werd de wijk waar ik woonde bedreigd door Marokkaanse drugsdealers,iedereen werd bedreigd,de burger de winkeliers,tot de dag dat ze mij bedreigde met een wapen,ik heb ze slaag gegeven want ik moest mij verdedigen, heel de wijk was er positief over dat de heren eindelijk tegen de verkeerde aanliepen maar de politie heeft mij daarna jaren lang gehinderd en bedreigt, want iedereen moest maar begrijpen dat ze mijn voorbeeld niet moesten op volgen.

Justitie heeft bij mij geen invloed meer,heb genoeg gezien.

souty | 12-05-07 | 13:35

Kan zo'n sluis niet gewoon dicht dan?

**stijlvol** | 12-05-07 | 13:33

Bijzonder voor deze Egyptenaar die zich perfect heeft opgesteld. Een sterke man, met een sterke vrouw. En een bijzoner slapjanerig bestuur daar in A'dam. Kunnen we dat bestuur niet wegjorissen?

Reflector | 12-05-07 | 13:33

Pim zou het niet zo gewild hebben......

Falsema | 12-05-07 | 13:31

Ik vind het bijzonder sneu voor die Egyptische mijnheer maar ik hoop dat hij (en andere allochtonen zoals Prem) eens beseffen dat we écht niet overdrijven als we het over kansloze Marokkaantjes hebben. En dat we blij zijn met allochtonen als deze Egyptenaar die tenminste een goed bestaan weet op te bouwen. Nu niet meer dus.

Grasgriezel | 12-05-07 | 13:31

Verder word ik kotsmisselijk van woordjes als 'kansenzones,' 'kansjongeren,' etc.
Kansenzone zou misschien nog kunnen, daar kan wat van gemaakt worden. Maar 'kansjongere', tsja... Niks anders dan een verdraaiing van de werkelijkheid, dunkt me.

ingmar | 12-05-07 | 13:26

@puur hollands 12-05-07 @ 13:18,
maar dat is gewoon beleid hoor, maak van alle autochtonen allochtonen door ze het land uit te jagen of maak ze monddood.
Door artikel 1. van de grondwet te verkrachten of anders de Brusselse anti-vrijheid van meningsuiting wetten uit de kast te trekken om de Europese burger te smoren in een natte doek van polikolder.

vander F | 12-05-07 | 13:26

@Retep. Dat heb ik ook al vaker geopperd. De sharia invoeren voor iedereen die zichzelf achter de islam verschuilt. Hoe is het mogelijk dat zelfs de meest grote Nederlandse tokkies niet zulke enorme problemen veroorzaken en complete wijken terroriseren. Ik bedoel, het bestaat wel, maar die mensen worden uiteindelijk uit hun huis gezet, gekort op hun uitkering en noem ze maar op, de mogelijke wettelijke instrumenten die de overheid tot haar beschikking heeft. Ik snap niet dat dit tweede generatie tuig gewoon vrij baan krijgt.

knutsel | 12-05-07 | 13:25

Ik ben het boek Moord namens de Kroon? aan het lezen.
Ik had geen idee hoe erg het gesteld is in Nederland.
Een echte aanrader!

puur hollands | 12-05-07 | 13:24

ErachterKijkerd 12-05-07 @ 13:03
Nou, dat valt in mijn geval wel mee, maar cynisme wordt niet altijd door joris gewaardeerd dan wel begrepen. De strekking was, en nou moet ik heel goed op mijn woorden letten, dat sommigen zich beroepen op een dik boek en menen dat iederéén die de teksten in dat dik boek niet voor waar en absoluut aanneemt en daar openlijk kritiek op heeft tot het kwade deel der schepping gerekend moeten worden en bijgevolg om het leven gebracht mogen worden, terwijl anderen, die ontegenzeglijk tot een groep behoren die datzelfde dikke boek als referentie hanteren kennelijk acht jaren lang de plaatselijke terrorist uit mogen hangen en níet tot het kwade deel der schepping worden gerekend. Ik had de euvele moed voor die anderen eenzelfde lot voor te stellen als die sommigen voor de kritikasters van dat dikke boek publiekelijk en vóór de rechter hebben voorgesteld. Dat is alles.

Schoorsteenveger | 12-05-07 | 13:23

@Dr. Dr. Bartholdy 13:18

Tx voor de link, wist dat ze al eens uit logeren was geweest, maar niet dat dat in Hillesluis was. Aan het berichtje over Prem te zien moet ze er nog aardig wat logeerpartijtjes tegenaan gooien.

Aussie | 12-05-07 | 13:23

Dr. Dr. Bartholdy 12-05-07 @ 13:08

Heelfijn: "Stop toch eens met zeiken over deze situaties. Nederland wil het nou eenmaal zo."

Inderdaad. Mensen blíjven maar op de PvdA stemmen.

Maar de PvdA is niet voor niets de partij van de allochtonen, weet je. En daarvan zijn er nogal wat, hier.
Zo 'wil' Nederland het helemaal niet, maar dat is wat de media (en de politiek) iedereen wil doen geloven.
Volgens mij is 99% van de (autochtone) Nederlandse bevolking geheel klaar met dat geëtter van kansjongeren met een marokkaans uitziend voorkomen (Finnen dus), maar het mag nog steeds niet gezegd worden.

Persoonlijk ben ik er ook wel klaar mee. Ik voel wel wat voor het eerder in dit topic geopperde idee van de exploderende halsbanden. Wel ons ervan vergewissen dat ze zich niet 'per toeval' bevinden in de buurt van een bushalte of bioscoop dan, he.

ingmar | 12-05-07 | 13:21

fuckje@13:15 Ja Pim....... die zit tog maar mooi met 72 maagden opgescheept,.... tog jammer dat je dan heaumeau bent!

dodgepowert | 12-05-07 | 13:19

vander F 12-05-07 @ 12:16

Ach natuurlijk het zijn weer schatjes he die nooit iets doen, het word tijd dat mensen eens opstaan tegen dat soort tuig en zich niet weg laten jagen of uit laten kopen, waar is die regering in godsnaam mee bezig, en dan vinden ze het gek dat zoveel nederlands uit hun eigen land vertrekken, dit is nog maar het begin want die schoffies krijgen alle rechten hier van de overheid.

puur hollands | 12-05-07 | 13:18

In kansenzones worden allerlei nieuwe formules uitgeprobeerd om de kwaliteit van onze samenleving op een hoger niveau te tillen. Onze kansenjongeren offeren zichzelf en hun vrije tijd op om deze experimenten gestalte te kunnen geven. Hun onbaatzuchtige pionierswerk siert hun en staat in schril contrast met de opportunistische ideeënpikkerij van deze egocentrische tv-maker, die ter meerdere eer en glorie van zichzelf de knowhow van deze jongeren te grabbel gooit. Momenteel wordt onderzocht onder welke bepalingen van de strafwet de laakbare houding van de heer Prem kan worden gevat.

v Maerlant | 12-05-07 | 13:18

Aussie: "Heeft iemand nog een logeerplek voor Ella Vogelaar in De Baarsjes en Hillesluis?"

------------------
Vogelaar slaapt in Hillesluis

[...]

Haar ministerie wilde niets kwijt over mogelijke veiligheidsmaatregelen rondom het bezoek.

www.ad.nl/rotterdam/article1210525.ece...
-------------

Dr. Dr. Bartholdy | 12-05-07 | 13:18

* mompelt dat Pim altijd wel gelijk heeft gehad en voorspelt een zeer hete zomer met veel dooien en geweld*

fuckje | 12-05-07 | 13:15

Heeft iemand nog een logeerplek voor Ella Vogelaar in De Baarsjes en Hillesluis?

Aussie | 12-05-07 | 13:13

Ha ik ga Joris niet in de kaart spelen maar dit meld ik wel:
die kudt Finnen.

monaco | 12-05-07 | 13:10

bidlip 12-05-07 @ 13:03
Wacht even. Ik denk dat ik het mechanisme begin te begrijpen. Die fietseropstoepbekeurders brengen in Nijmegen het geld binnen waarmee in Amsterdam een snackbareigenaar kan worden uitgekocht.

Schoorsteenveger | 12-05-07 | 13:09

bidlip 12-05-07 @ 13:03
Wat dacht je er van om het tuig gewoon terug te sturen naar het land van herkomst in plaats van nog meer van dat islam ongedierte binnen te halen....... Laat ze het lekker in het rif gebergte uitzoeken..............

Wishbone | 12-05-07 | 13:08

Heelfijn: "Stop toch eens met zeiken over deze situaties. Nederland wil het nou eenmaal zo."

Inderdaad. Mensen blíjven maar op de PvdA stemmen.

Dr. Dr. Bartholdy | 12-05-07 | 13:08

Zullen we eens beginnen met lijfstraffen?Grote kans dat zo iets werkt. Is het proberen waard

retep123 | 12-05-07 | 13:08

bd 12-05-07 @ 13:00
Als Nederland een patient is , dan heeft de dokter net de diagnose terminale uitzaaiingen gesteld. Er zijn geen suggesties meer. Het is afwachten of emigreren naar een plek waar het nog 20 jaar langer goed gaat.

Heelfijn | 12-05-07 | 13:07

Er is ook goed hoofdstedelijk kansenouderen en -jongeren nieuws *kuch* : er komt geen *kuch* moskee in 020-gaza, want het bestuur heeft alles uitgegeven aan appeltjestabak. Bijna had 020 nog gezegd, och, dat is dus zielig, en daarom leggen we een dikke d-tour in de Noord/Zuidlijn zodat jullie kinderen de boel weer kunnen slopen, maar Jood Job koos dit keer voor een andere tactiek:het bestuur mag zichzelf onderzoeken wie er potjandikkeme toch die fraude op zijn geweten heeft. De Burgeroorlog wordt zo toch weer een maandje of 3 uitgesteld. Op naar de zomer... Klik!
* schaakklok indrukt *

JudgeJuly | 12-05-07 | 13:06

-------------
Door Marokkanen weggetreiterd

AMSTERDAM - Een snackbareigenaar en zijn vrouw in Amsterdam zijn door een groep Marokkanen de wijk uit geterroriseerd. De gemeente heeft het echtpaar uitgekocht.

De afgelopen jaren werden de ruiten van snackbar Raphaël van Frieda en Michel Awad in De Baarsjes 38 keer ingegooid. Een groep Marokkaanse jongeren kon het echtpaar aan de van Kinsbergenstraat jarenlang ongestraft terroriseren.

Bron: www.telegraaf.nl/binnenland/article634...
-------------------

Dit is zo ontzettend..... Cohen. Zo........ PvdA.

Ik word er zo moedeloos van.

Dr. Dr. Bartholdy | 12-05-07 | 13:06

Laatst een artikel in de krant over marokkaanse klerenkasten die (buurtvaders werden uitgehoond) de orde moesten bewaren. Werden ze aangevallen door kutmarokkanen, ontstond er een vechtpartij *naast* het politiebureau. Duurde 20 minuten voor er een paar van die fietseropstoepbekeurders naar buiten kwamen om in te grijpen. Conclusie van de klerenkasten: Gewoon wat politie uit marokko hierheen halen: probleem zo opgelost.

bidlip | 12-05-07 | 13:03

Als de niet-weggejoriste reacties als pleiten voor het ombrengen, deporteren of streng-straffen van mocro's, wat moeten de weggejoriste reacties dan wel niet voorstellen?

ErachterKijkerd | 12-05-07 | 13:03

Marokkaantjes gezocht. Ik heb een snackbar, en wil me graag laten uitkopen...

sjonnie | 12-05-07 | 13:01

@ Heelfijn 12-05-07 @ 12:53

Dat is heel fijn allemaal, maar kom eens met suggesties

bd | 12-05-07 | 13:00

SuperTed 12-05-07 @ 12:58
doei !

preston spears | 12-05-07 | 12:58

Over uitkopen gesproken... Wanneer gaat GS hier eens op in? frontpage.fok.nl/nieuws/76583

Je mag kiezen welke knie éérst moet, Dominique.

-edit: haha neon leest Fok! -

Neon | 12-05-07 | 12:58

Yes, eindelijk eens weggejorist. Mijn dag is helemaal goed. Al heb ik geen idee waarom, blijkbaar mag je wel posten als je pro-Marokkaan bent, maar niet als je wat nuttige tips geeft om kutmarokkaantjes op te blazen. Tja vrijheid van meningsuiting he...

Met alle trieste topics van afgeslopen week is het dan ook snel exit.

SuperTed | 12-05-07 | 12:58

@kapitein k: Doe mij een grammetje van het spul dat jij op hebt ;)

OT: Het wordt echt tijd voor een "terugkeerwet" , oprotten met die straatterroristen, enkele reis rifgebergte en nooit meer teurgkomen.

Vladimir Poetin | 12-05-07 | 12:57

@ joris 12-05-07 @ 12:48

Goedkoop Joris. Goedkoop, maar voorspelbaar.

bd | 12-05-07 | 12:55

@.Kapitein K. Iets zegt me dat het gebruik van drugs niet de voornaamste oorzaak is voor deze problemen.

knutsel | 12-05-07 | 12:55

deze kansjongeren wachten gewoon op een gouden handdruk, dat leren ze daar namelijk van de locale politici .

ies koeltoer.

preston spears | 12-05-07 | 12:54

@Heelfijn 12-05-07 @ 12:53,
beetje bij beetje?
Optimist.

vander F | 12-05-07 | 12:54

bd 12-05-07 @ 12:52
Daarom is deportatie de enige humanitair verantwoorde optie

tasmaniandevil | 12-05-07 | 12:54

Ik weet weer waarom ik ook al weer ga emigreren.

Tapu | 12-05-07 | 12:54

Stop toch eens met zeiken over deze situaties. Nederland wil het nou eenmaal zo. Nederlanders zijn een laf volkje dat beetje bij beetje alles weggeeft omdat het anders wel erg sneu is voor die lieve buitenlandertjes.

Heelfijn | 12-05-07 | 12:53

@bd 12-05-07 @ 12:52,
LOL!

vander F | 12-05-07 | 12:53

@ vander F 12-05-07 @ 12:44

Sanks for the reminder smartass. I get the picture na 1.6 jaar wel denk ik nu, sank joe ferry mutsj.

@ bd

♪♪♪ :-X Maar het blijven kudtmarrokanen met hoog urgent
get-rid-of-this-problem gehalte written all over it

bd | 12-05-07 | 12:52

Schoorsteenveger 12-05-07 @ 12:37
... of anders gezegd, wie anders dan wij allen, inclusief de eigenaren van de snackbar, de politiek, de buurtregisseur, de ouders, de imam, het welzijnswerk in al zijn schakeringen, de vlinderbrigade, kan deze jongeren nog tot de orde roepen dan de Almachtige?

Schoorsteenveger | 12-05-07 | 12:50

Het wordt ook eens tijd dat de overheid snoeihard gaat optreden tegen het druggebruik onder de autochtone bevolking. Allochtone drugsdealertjes zijn de crimineeltjes en lopen de gevaren van opgepakt te worden (niet dat ik het goed wil praten, maar ik ben wel van mening dat problemen bij de oorzaken van de problemen moeten worden aangepakt), terwijl aso's, stampertjes en yuppen zich vergrijpen aan de heerlijke witte poedertjes.
Als men het druggebruik kan tegengaan door gewoon snoeidieloeihard te controleren op bijvoorbeeld technofeesten waar iedereen aan de pillen, coke of speed is (streep door wat niet van toepassing is), dan moet het op deze manier. Waar een vraag is, ontstaat een markt. Neem de vraag weg, en foetsie is het probleem.
Legaliseren van harddrugs vind ik ook wel een optie, maar het is onduidelijk wat voor problemen dit met zich mee kan brengen.
Zodra er voor straat jongeren geen quick bucks meer zijn te maken met drugs, zullen ze gaan inzien dat ze moeten werken (overigens wil dat niet zeggen dat voor andere overlast en criminaliteit geen harde aanpak nodig meer zou zijn, maar het alleen al uitschakelen van de problematiek rondom het druggebruik zou al veel schelen).
Helaas zijn stampertjes en technopartygangers vaak wél tegen kudtmarokaantjes, maar zijn ze zelf (alle vieze snuiferds en slikkerds) een grote oorzaak van de problemen.

.kapitein k | 12-05-07 | 12:50

010 en 020:http://www.bfhsydcon.com.au/Content_Common/pg-Razorwire.seo

dodgepowert | 12-05-07 | 12:50

@bd 12-05-07 @ 12:48,
don't push your luck..

vander F | 12-05-07 | 12:50

G-unite 12-05-07 @ 12:45
Jorissen is niet nodig. Hart luchten geeft voldoening.

tasmaniandevil | 12-05-07 | 12:50

Blijft triest, maar de helft van dit soort berichten haalt het nieuws niet eens. De politiek doet er in ieder geval geen reet aan. En de enige die zich er wel druk over maakt (Geert) wordt doodgezwegen, belachelijk gemaakt, "gedemoniseerd". En straks zullen een hoop politici weer opgelucht ademhalen als een nieuwe Bouyeri hem om weet te leggen.

uwesbeki | 12-05-07 | 12:50

Te fucking triest voor woorden dit weer. Het duurt niet lang voor mensen dit dus echt zelf gaan oplossen. En dan ongetwijfeld weer 20 stille tochten, opvang voor de arme getroffen jeugd en een nationale inzamelactie op TV voor een jeugdhonk in 020

uberdude | 12-05-07 | 12:49

-weggejorist-

SuperTed | 12-05-07 | 12:48

-edit O, deze bijvoorbeeld -

bd | 12-05-07 | 12:48

*faxt record bestelling Rooibos naar Pretoria*

vander F | 12-05-07 | 12:48

Iedereen weet het, maar omdat het niet peaulitiek correct is mag je het blijkbaar niet hardop zeggen: Marokkanen zijn het kankergezwel van de samenleving. FEIT!

bolddt | 12-05-07 | 12:47

Ik ben benieuwd of Prem als pleitbezorger van de multiKUL-samenleving zijn mening gaat herzien.

tasmaniandevil | 12-05-07 | 12:46

Had ik bd toch bijna gejorist..

G-unite | 12-05-07 | 12:45

@bd 12-05-07 @ 12:42,
je moet nooit ironie, sarcasme en andere stijlvormen gebruiken in je comments op GS, dat is tegen de huisregels hoor...

vander F | 12-05-07 | 12:44

Ik zou hier een vlammend betoog kunnen gaan houden over wat er nu weer allemaal hapert en fout loopt enzovoort undsoweiter...

Maar ik hou het maar gewoon op een kort en krachtig: Kudtfinnen!

fluh | 12-05-07 | 12:43

Rotterdam nog maar een keer bombarderen dan?

Hop Tap Sap | 12-05-07 | 12:42

Jongens jongens toch,
Marokkaan zijn is een keuze, dat moet je respecteren.
En zeg nou eerlijk, we willen dat prachtig kleurige straatbeeld toch niet meer kwijt?

vander F | 12-05-07 | 12:42

@ bd

Voor de seiko's onder ons, met "Ook al is Prem bedreigen begrijpelijk en niet meer dan normaal" bedoel ik dus in de metaforische figuurlijke cynisch sarcastische zin.

bd | 12-05-07 | 12:42

o ja en marokkaan schrijf je niet met een hoofdletter want dat zijn ze niet waard.

Chinuk | 12-05-07 | 12:38

Ook al is Prem bedreigen begrijpelijk en niet meer dan normaal, blijven die kudt maroc-jochies je irriteren als een mug die je 's-nachts wakkerhoudt en je konstandt loopt te zieken.

Als iets niet in staat is zichzelf moreel te ontwikkelen voor het huidig collectief gegeven, moeten we zoeken naar mogelijkheden die het niveau op kan krikken, zodat we vrij zijn van annoyment door retoriek en verveling.
Evolueren kun je leren.

bd | 12-05-07 | 12:37

-weggejorist-

Schoorsteenveger | 12-05-07 | 12:37

Ik weet niet wat meer terreur is... Die marokkaantjes die kutten of de overheid die het allemaal maar best vind. Terreur tegen het volk

Chinuk | 12-05-07 | 12:37

Het wordt tijd dat de politie eens wat strenger gaat optreden tegen het indienen van aangiftes.
Het moet maar eens afgelopen zijn met het gezeur van het belastingbetalende tuig

Jan Passant | 12-05-07 | 12:36

Blijven pubers, de ruimte die je geeft benutten ze ten volle. Als we politici hadden die in gelijke behandeling geloofden hadden we al dit gezeik niet. Maar ja, er is maar 1 cultuur, de multicultuur, en links is haar profeet.

Multikuli | 12-05-07 | 12:36

waarom lijken al die noord-afrikaansche hakbars-in-spe zo op elkaar ?
omdat ze allemaal een muts over hun petje trekken ?
omdat ze raspende keelklanken door de nederlandsche taal mixen ?
omdat ze een voorliefde hebben voor onze veel te dikke bakvisschendochters ?
omdat ze wetten noch regels wensen te respecteren?
omdat ze slechts voor elkaar (zelfs letterlijk) bokje staan ?
goed van prem dat hij deze misstanden aan de kaak stelt,maar ik vrees dat hij na pim en theo de volgende martelaar gaat worden van het goedwillende deel van neerlands mensen.voorwaar voorwaar :de kogel zal onder de kameel vandaan komen !

schuddespeer | 12-05-07 | 12:34

In de toekomst kon de SP het wel eens moeilijk krijgen. De partij bestaat uit figuren die de islam een zeer warm hart toedragen én uit mensen die helemaal niets moeten hebben van deze 'vredelievende' godsdienst.

Jeremia | 12-05-07 | 12:32

racaille

Chinuk | 12-05-07 | 12:32

LEUGENAARS! Er is daar niets aan de hand. Allemaal eerlijke, werkende en kansvolle jongeren in deze wijken. Er worden ook geen stenen naar stadsreiniging gegooid en de kans dat de politie daar een goudeerlijk iemand doodschiet omdat ie met een mes staat te zwaaien in deze wijken is nagenoeg nul. Al dat gelul over dat de multiculturele samenleven een mislukking zou zijn, wat een gelul. Iedereen is hier gelukkig en problemen hebben we niet. Dus, gewoon doorlopen, ander artikeltje aanklikken, er is hier niets te zien. Daaag.

Achtertuyn | 12-05-07 | 12:32

-weggejorist en opgerot-

Turfie | 12-05-07 | 12:30

-weggejorist-

Hete Hond | 12-05-07 | 12:29

Het dictaat van de realiteit laat zich meer en meer gelden en zal ervoor zorgen dat de mensen gedwongen worden kleur te bekennen. In de toekomst zullen heel veel 'sociaal bewogen' geitenwollensokkendragers en ander (inter)nationaal socialistisch gajes openlijk en zonder schroom zeer warme gevoelens uiten voor de biculturele kansenjongeren in het algemeen en haatbaarden in het bijzonder.

Jeremia | 12-05-07 | 12:29

retep123 12-05-07 @ 12:19,
precies, er moeten nodig welzijnswerkers op afgestuurd worden,
laten we minstens 50 miljoen euro aan subsidies vrijmaken om de jongeren te steunen in deze harde kapitalistisch-racistische maatschappij.

Is Brussel al gebeld?
Het AD, PREM en GS moeten keihard getraft worden voor hun haatzaaierij,
HaHaHa, dat wordt 3 jaar brommen.

vander F | 12-05-07 | 12:29

-weggejorist en opgerot-

024_kicksass | 12-05-07 | 12:28

Good afternoon, this is your wake-up call. Have a nice day.

bd | 12-05-07 | 12:27

Ach ja, een doodgewone dag.

Multikuli | 12-05-07 | 12:26

Er schijnen nog een paar mooie nieuwbouwprojecten te zijn in de Westelijke Sahara, ies leuk wonen daar voor Marokkanen.

Lobo | 12-05-07 | 12:25

Geert is de man die het verhelpen kan!

Kotsbeu | 12-05-07 | 12:25

Om heel eerlijk te zijn vind ik het allemaal wel meevallen in Hillesluis, maar ik zal wel een enorme bikkel zijn waar die jochies allemaal bang voor zijn, dat kan natuurlijk ook...

sjaakdeslinksesul | 12-05-07 | 12:24

Ik ben blij dat ik niet in de ransstad (geen spelfout) woon zeg, wat een walgelijk wanbeleid wordt daar gevoerd.

knutsel | 12-05-07 | 12:24

"Een politiewoordvoerder vindt het wat overdreven en stelt dat de politie toch al bij een deel van de opnames zou zijn. "
ehhh... dus het was al bekend dat het een kudtbuurt is? Politie is dagelijks bezig met het excuses aanbieden ipv ze een schop onder hun hol geven?

Alcoholic | 12-05-07 | 12:22

Het land uit, net als die slippenjattert in Emiraten.

Jodekoek | 12-05-07 | 12:21


Stuur een "Keppeltje" samen met een "rondborstige blonde schone" die Gazastroken in.
Rutger en Twan in Burkas verscholen.
ME verdekt in de achterhoede.

Filmpje....!

dhimmi | 12-05-07 | 12:20

Die nooerd Africaanse mannetjes in Hillesluis zijn maar een zooi mietjes,
dus wat maakt dat van Prem......

Zwarte Ray | 12-05-07 | 12:20

Eigenlijk geen nieuws meer, we raken eraan gewend. Dat komt ervan als iedereen pappen en nathouden accepteert.
Het kwaad is al zo doorgewoekerd dat alleen radicale oplossingen een oplossing kunnen geven. Helaas.

retep123 | 12-05-07 | 12:19

Het nieuwe stadsleven:
De begane grond uitgevoerd in raamloos beton, cameratoezicht overal, op verzamelplaatsen hinderlijke fluittoontjes laten zoemen, af en toe een roedel valse honden de straat opjagen, op je verdieping ver boven de straat heerlijk cocoonen en elke indringer, voor zover ze nog binnen geraken, wegsturen of corrigeren (niet praten, dat is zinloos, meteen ingrijpen of de hond erop afsturen)

bejaarde op brommer | 12-05-07 | 12:19

goh.... ik had niet anders verwacht met die geiteneuqerts

monstrera!!! | 12-05-07 | 12:19

Geert Wilders kom er maar in

karmahead | 12-05-07 | 12:17

@ vander F 12-05-07 @ 12:16

VerraaderdT...;)

wopper | 12-05-07 | 12:17

-weggejorist-

k.uthaar | 12-05-07 | 12:16

Wat tendentieus en ongefundeerd toch weer.
Als er geen aangiftes binnenkomen bij de pliesie is er geen probleem.
Geen aangifte=geen probleem,
TOCH?!?

Prem is een vieze racist, maar goed dat die kansenjongeren voor hun kansen opkomen.
En het AD is een smerige rechtse krant, zo maar stigmatiserende stukkies schrijven over Marokkanen, zo komen die prachtjongeren weer in een verkeerd daglicht te staan en krijgen ze helegaar geen stageplekken meer.

vander F | 12-05-07 | 12:16

Job heeft hele lekkere thee

matazurka | 12-05-07 | 12:14

Je vraagt je toch oprecht of die 010/020 gemeentebesturen en beleidsambtenaren uberhaupt ooit eens wakker zullen worden of gewoon in permanente coma blijven

Tobi | 12-05-07 | 12:13

Geweaun weer een gebrek aan opvoeding! Wie werkt wordt beloont met knaken, zo gaat het al 1000 jaar dus ook de mocro's moeten er maar aan geloven.

kleefpasta | 12-05-07 | 12:11

succes voor een goede onderneming?

LOCATIE LOCATIE LOCATIE!!!

electronicsurfer | 12-05-07 | 12:08

LOL & succes @ G-unite

-edit- | 12-05-07 | 12:03

Hilarisch, tsjek die van goudgekleurde randen en multikul picca's voorziene site van banlieu Hillegespuis!

wopper | 12-05-07 | 12:02

O shit...
*Poetst editknopje op*

G-unite | 12-05-07 | 12:00

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online Casino | Online Casino | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen