Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Ali Bah-Bah

Ali Bah-BahDan ga je als vrouwelijke BreEzAh op vakantie naar de Turkse kust, krijg je wat aandacht en is het weer niet goed. Turkse jongemannen overschaduwen namelijk het vakantiegeluk van veel Nederlandse meisjes aan de budgetkust van nep-Europa. Plaatselijk noemen meisjes deze gasten al 'Ali'. Kort voor, Aanraken, Lastig, Intimiderend: "...de mannen zijn vreselijk, zeker als je geen vriend bij je hebt. Als kakkerlakken komen de Ali's uit alle hoeken en gaten." Volgens de plaatselijke Ali's vragen Nederlandse vrouwen er zelf om. "Met onze eigen vrouwen is niets te beginnen. Te conservatief. Tijdens de zomer komt de verlossing. Vooral Russische en Nederlandse vrouwen zijn toppertjes. Zalig die korte rokjes..." Dat wordt binnenkort weer speuren in het ravijn. Nee dames, wil je echt rust, dan doe je er goed aan naar Italië af te reizen...

Reaguursels

Inloggen

Die meisjes in het artikel zijn ex-klasgenoten van mij. (havo) Het waren niet de meest preutse tantes voor zover ik me kan herinneren, maar het zijn nog net geen BrEeZaH's, daar zijn ze niet dom genoeg voor. Aan de andere kant, erg intelligent kun je toch echt niet zijn als je in dat soort oorden s'nachts in je minirokje rondhuppelt en dan verbaasd staat dat de Ali's je iets te leuk vinden.

Usagi | 05-08-05 | 14:45

Ik denk dat de gemiddelde Duitser over die andere 2 groepen ook niet zo te spreken is trouwens.
En wonen daar nou zoveel Marokkanen eigenlijk?

Pannie | 04-08-05 | 16:17

broodje smegma 04-08-05 @ 13:37
Okee dat zal ook best eigenlijk.
Valt toch niet te ontkennen dat Polen waardering voor onze cultuur en manier van samenleving hebben, om het zielige woordje respect maar te vermijden...
Ik bedoel als we dan toch in de toekomst nog goedkope arbeidskrachten nodig zouden moeten hebben..
Ik heb het niet over Russen trouwens he!

Pannie | 04-08-05 | 16:10

@pannie
De gemiddelde duitser is niet te spreken over polen. laat staan russen. Wat duitsers mij vertellen, is dat die als probleemgroepen worden gezien, terwijl er zat marokanen en turken daar wonen.
Ik denk dat die groep ook sneller aan wapens kan komen. Voor huis, tuin en keuken gebruik natuurlijk.

broodje smegma | 04-08-05 | 13:37

Gewoon met die dikke te.ing handen van een ander afblijven. Dus ook van schaars geklede hollandse meiden.

gegroet

IT | 04-08-05 | 11:24

Brullio omdat ze keihard werken, ze van een lolletje houden, er leuke meiden bijzitten, die hun vader niet de strot afsnijdt omdat ze met een Nederlandse jongen thuiskomen! Omdat ze redelijk dol zijn op Holland en de Hollanders. En om tegenwicht te geven inderdaad.....

Pannie | 04-08-05 | 11:20

mja, het spreekt voor zich dat die gasten met hun poten van die BreEzAh-sletjes moeten blijven. Dit gedrag is NIET goed te keuren.

Langs de andere kant, zelf in België zijn Hollandse sletjes gekend dat ZE GEWILLIG ZIJN en snel in bed duiken. Als ik in Spanje een Hollandse BreEzAh versier, weet ik ook meteen dat ik die avond niet alleen slaap ... Het is een imago-probleem dat door de Hollandse BreEzAhz is veroorzaakt.
Dus steek ook ff de hand in eigen boezem (anders doen die ALI's het wel ...)

De discussie over integratie vind ik niet van toepassing. Er is een verschil tussen op vakantie gaan en in een ander land wonen. Toeristische plaatsen draaien op toerisme, dan is het ook normaal dat er waarden over genomen worden van de toeristen. Dus schaars geklede dames aan strand en dijk.
Als je natuurlijk een moskee bezoekt, is het vanzelfsprekend dat je jezelf bedekt ...

RAI` | 04-08-05 | 11:10

@Pannie
Ehm, even gokken: omdat ze bij europa horen? omdat ze katholiek zijn? omdat ze met z'n allen een mooi tegengewicht vormen voor het miljoen moslims dat hier bivakeert? Ehmmmm. Mneee. Ik begrijp op het eerste gezicht niet waarom. Maar van mij mogen ze ook komen. Wij mogen tenslotte ook daar een stukkie land kopen en er gaan zitten. Landgenoten, weetjewel, sinds europa..

Brullio | 04-08-05 | 09:25

Wat kunnen onze hollandse babes toch zeiken,het is nooit goed als je naar een land van de geiteneukers gaat waar amper het woord SEX uitgesproken mag worden waar vrouwen als 3e hands burgers worden behandeld en opgesloten in hun huis wat willen onze patatdames dan in Turky?
De jonge turken met allemaal chlamidia aandoeningen van de wisselende sexcontacten kunnen hun moslimhandjes niet thuis houden,want in hun boek jawel de Koran staat dat de westerse vrouwen vieze sletten&hoeren zijn daar mogen ze dus alles mee doen!
Elk jaar heeft Jaap Jongbloed(oudbloed)zijn handen vol met nederlandse vrouwtjes die zonodig met zo,n moslimman een relatie of huwelijk aangaan!
In VERMIST zien we dan hoe Mohammed of Ali Babba zijn kindjes heeft ontvoerd naar zijn geiteneukers land in naam van Allah!Eigenlijk moet er op de vliegtickets ook een waarschuwing komen te staan net zoals op pakjes sigaretten,
PAS OP TURKSE MANNEN ZIJN GEVAARLIJK VOOR UW GESLACHTSDELEN!

nummertje | 04-08-05 | 09:05

Brullio 04-08-05 @ 08:05
Van mij mogen ze de poorten 100% open gooien voor de Polen.
Je begrijpt wel waarom.

Pannie | 04-08-05 | 08:47

Tja, 't is toch een dilemma, voor veel meiden is het scoren van een leuke jongen tijdens de jaarlijkse 14 dagen Middelandse Zee een belangrijke voorwaarde voor een leuke vakantie. Dus prop je je koffer vol met uitdagende kleren en neem je een karrevracht make-up mee.

En die Turken, tja, die moeten het natuurlijk laten bij goedkeurende blikken en niet verder gaan, maar dit soort dingen komt ook voor in andere Zuid-Europese landen die in de zomer worden bevolkt door welgevormde Hollandse meiden in schaarse kledij. En moet je de opmerkingen van Nederlandse bouwvakkers eens horen als er een lekker ding langsloopt.
Mannen zijn nu eenmaal geyl en dat wordt er niet minder op als schaarsgeklede schoonheden langsparaderen. Waarbij het overigens de volledige verantwoordelijkheid van de man is om zijn poten thuis te houden indien daar geen prijs op gesteld wordt!
Toch blijf ik die meiden hypocriet vinden, je doet je uiterste best om op te vallen bij de kerels en als er dan ook minder goddelijk geschapen kerels naar je zitten te gapen is het opeens 'lastig' en 'intimiderend'.

zum kotzen | 04-08-05 | 08:19

Moslims vallen meisjes zonder hoofddoekje vaker lastig dan 'gewone' mensen, omdat ze geen respect hebben voor ongesluierde meisjes. Ze kunnen het eenvoudigweg niet begrijpen dat de meisjes geen hoeren zijn. Ze dragen toch geen hoofddoekjes? En in het buitenland komt daar ook nog eens bij dat als ze een ouwe nederlandse taart kunnen huwen, ze toch mooi dat nederlandse paspoort kunnen krijgen (o, je dacht dat het liefde was.. whahahaha).

@Thygros
Natuurlijk kun je die cijfers niet tot in het oneindige extrapoleren. Het is dan ook meer een indicatie. Een What IF geval. Het aandeel Nederlanders in nederland daalt echter wegens vergrijzing. Ook is het gemiddelde aantal kinderen bij ons 1.2 oid. Bij moslims is dat 4 of 5. Ook als de immigratie stopt zal het moslim deel van de bevolking ons voorbij groeien. En inderdaad, ik ken veel mensen die nederland ontvluchten vanwege de moslims. De regering ziet de stroom binnenwandelende moslims als een oplossing voor de vergrijzing. Bovendien zien ze 3e generatie marokkanen niet meer als buitenlanders. Wij wel. In sommige klassen is inmiddels 80 procent van de leerlingen moslim. Het zal maar een paar decennia duren of we zijn een minderheid in eigen land, dankzij de regering zonder ballen.

Inmiddels zitten er volgens de AIVD ongeveer 100.000 jihadisten in nederland. Er zijn ter vergelijking slechts 56.400 militairen in nederland (in 1999). Wanneer denk je dat de jihadisten de macht gaan grijpen? Zodra moslims macht krijgen in nederland, zullen ze de poorten wijder openzetten, en hun broeders/vrouwen met bakken tegelijk importeren (met dank aan Femke Moslima, die daarmee al is begonnen)

Er zit een gematigd moslim meisje naast je in de bus. Je knikt eens vriendelijk. Zou ze zich opblazen? Zou ze (net als in Egypte) ineens opstaan en koran verzen gaan reciteren? Alle aanslagen zijn gepleegd door moslims die er behoorlijk gematigd uitzagen/waren. Radicaal extremistische moslim terroristen groeien als vanzelf binnen de gematigde moslim cultuur. Wat wil je ook. Met zo'n aggressief geloof.

Wie een hoofddoekje draagt verklaart zich solidair met het onderdrukkende moslim geloof, verklaart zich een vijand van het vrije woord, de vrije gedachte, verklaart zich vijand van de westerse wereld, verklaart zichzelf een vijand van de nederlandse staat.

Iedere moslim met een strafblad, uitkering of dubbele nationaliteit: doei doei!

Brullio | 04-08-05 | 08:05

@broodje smegma
Heb nog nooit een meisje lastig gevallen en zal ik ook nooit doen, geen goede redenering van je.

De mentaliteit van de turken ontstaat uit het idee dat alle westerse meisjes sletjes zijn die zich suf laten neuken voor hun huwelijk.

Mijn advies is het ateam bellen en onder escorte op vakantie gaan. Mét of zonder katalysator.

masturberik | 04-08-05 | 01:31

Mannen vallen vrouwen lastig (mannen zijn altijd geil). Overal ter wereld zeiken vrouwen over dit zogenaamde 'probleem'. Vaak zit er een ondertoon in van (ik word versierd dus ik ben lekker), dit natuurlijk gepaard met de ingebouwde naiviteit van een vrouw, die er heilig in gelooft dat die jongen 5 minuten na haar, nooooit een ander meisje precies op dezelfde manier zal aanspreken').
Stel dat deze meisjes naar turkije waren gegaan en geen enkele turk had naar hun omgekeken. Dan hadden zij voor niks al die make-up opgesmeerd en dure rokjes gekocht. Volgend jaar gaan ze naar Italie en dan krijg je precies dezelfde klachten te horen.

broodje smegma | 04-08-05 | 00:13

de bier is daar een verschil tussen?

Pannie | 03-08-05 | 22:53

@pannie 03-08-05 @ 22:14
Voor spooky of spooky.nl?

de bier | 03-08-05 | 22:52

@Pannie
:))

bethundered | 03-08-05 | 22:33

Hehe ontketend is nou netjes bovenaan begonnen met lezen volgens mij...

Pannie | 03-08-05 | 22:28

ontketend 03-08-05 @ 22:10
Of andersom natuurlijk.

Pannie | 03-08-05 | 22:19

@ontketend
Jahh LOL... Klinkt wel lekker eigenwijs vandaar die nick.

bethundered | 03-08-05 | 22:16

Ze leven volgens de Koran wanneer het hun uitkomt.
Kutmoslims.

Dikke tieten | 03-08-05 | 22:16

ontketend 03-08-05 @ 22:07
Nee bij ons gaat dat vanzelf natuurlijk.
wat heb jij voor kutkomputer vent?
Ps wel ontopic blijven he!
bovenaan beginnen, of een nieuw topic afwachten.
Zoals het hoort!
En pas op voor Spooky!

Pannie | 03-08-05 | 22:14

@ bethundered. Coole nick. = bedonderd :)

ontketend | 03-08-05 | 22:13

ontketend 03-08-05 @ 22:07
Yep...

bethundered | 03-08-05 | 22:10

@ pannie lol
@ bethundred moet er een beetje inkomen

ps. moeten jullie ook continue refreshen om de nieuwe posts te lezen?

ontketend | 03-08-05 | 22:07

Thygros 100% hoofdreden bij meer dan 65%: Pim Fortuyn.
Durf ik zo om te wedden.
(helaas te lui om te googelen)
Balkenende zal toch nooit een reden zijn om te emigreren vent!
Hoezo?
Omdat de sociale zekerheid wordt afgebouwd bijvoorbeeld?
Sorry, die is overal ter wereld nog slechter hoor!
Volgens mij emigreren ook veel van die plattelanders van waar jij woont, maar die krijgen het over 2 jaar onder Bos echt niet beter hoor!

Pannie | 03-08-05 | 22:05

Eerst een post met betrekking tot dit onderwerp; Jongens die meisjes lastigvallen op vakantie? Waar niet kun je beter vragen.

ontketend | 03-08-05 | 22:04

@ontketend
Gooi de trossen los en laat je horen!

bethundered | 03-08-05 | 22:02

ontketend wat is dat nou voor slappe kutpost! heb jij niet de verkeerde naam gekozen ofzo!
.
Ps ;)

Pannie | 03-08-05 | 22:00

Zo dit is mijn eerste keer dat ik hier post. Ik groet jullie allen!

ontketend | 03-08-05 | 21:55

@pannie: uh ja, ik zit op het platteland , dus ik ken redelijk veel mensen met meer dan twee kinderen. En dat van Balk weet ik zo zeker nog niet ;-)

Thygros | 03-08-05 | 21:54

Thygros 03-08-05 @ 21:36
Ik weet ook zeker dat voor meer dan 90% Balkenende niet de hoofdreden is om te emigreren.

Pannie | 03-08-05 | 21:43

Thygros 03-08-05 @ 21:36
Ik denk zomaar dat dat klopt. Ken jij veel mensen met meer dan 2 kinderen?
Ja ik weet het zeker denk ik ;), dat is waar.

Pannie | 03-08-05 | 21:41

@pannie: Met Balk aan het roer kan ik me daar iets bij voorstellen, maar in 15 jaar tijd is de bevolking met iets van 6 miljoen gegroeid en vananf nu zou volgens het CBS alleen de moslims groep groeien..... denk het niet echt

Thygros | 03-08-05 | 21:36

Thygros 03-08-05 @ 21:15
Er zijn verleden jaar 50.000 Nederlanders geemigreerd hoorde ik gisteren bij 2 vandaag.

Pannie | 03-08-05 | 21:32

. vander F 03-08-05 @ 18:16
Waar jij woont misschien!
Geef trouwens eens een voorbeeld van waar dat invoegen in de samenleving niet perfect ging, want mijn geschiedeniskennis is niet al te best...
Kijk zeiken op 'nieuwkomers' dat hebben we hier in Rotterdam of in Nederland altijd gedaan natuurlijk, als je dat bedoeld. De eerste Surinamers waren ook zogenaamd luie messentrekkers, maar dat idee is toch redelijk snel rechtgetrokken meen ik...

Pannie | 03-08-05 | 21:29

Brullio 03-08-05 @ 18:06
Het heeft volgens mij niks met het onderwerp te maken, maar ik kan me verder redelijk vinden in deze samenvatting van wat er de laatste 10 jaar aan het gebeuren is...
Ik vind dit trouwens voor de Turken veel minder opgaan, want die doen naar mijn mening wel goed mee.
Niet vergeten dat die eerwraak en eremoord gevallen in de meeste gevallen Koerden betreft trouwens.
Bovendien maken en drinken de Turken Raki! ;)
En met excuses naar de Marokkanen die WEL volop meedoen hier...

Pannie | 03-08-05 | 21:19

@brullio: weet wat ik zo grappig vind aan die cijfers die je nu opsomt? Dat we dan nog steeds 16 miljoen inwoners zouden hebben.... zou het niet vreemd zijn dat alleen de moslims gemeenschap zich voortplant?

Thygros | 03-08-05 | 21:15

Mij totaal onduidelijk waarom Kees Balbet zojuist weggejorist wordt trouwens, maar Joris zal wel weer last van z'n naad hebben neem ik aan?

Pannie | 03-08-05 | 21:09

Balbet baby, je weet niet wat je mist!

Pannie | 03-08-05 | 21:05

Ik denk dat meisjes op vakantiebestemmingen in Spanje en Italië ook lastig gevallen worden. Ik zelf vind het soms zelfs vervelend om te zien, maar goed het is vakantie. En daarnaast staan Nederlandse meisjes inderdaad niet bekend als moeilijk. Maar het gebeurd daar niet meer dan ergens anders. Ben zelf in Turkije geweest 2x en het viel reuze mee allemaal vergeleken met Lloret. Ik was in Bodrum en Marmaris.

SCAGE | 03-08-05 | 20:47

-weggejorist-

Kees Balbet | 03-08-05 | 19:26

Wie gaat er dan ook naar een dergelijk achterlijk land?
Is toch vragen om problemen?

goedendag | 03-08-05 | 19:09

@ Yener, ik zit hier al een flinke tijd en dat gezeik van die geile baard eikels komt me de strot uit. Waar ik in Amsterdam ongestoord met mijn dronken hol over straat kan lopen op weg naar huis van een club, kan ik hier goedverdoeme niet eens zonder mannelijke chaperone een f*cking biertje gaan drinken.

Nee, ik draag geen transparante tepel bedekking, nee ik draag geen brede riem die door moet gaan voor mini rok.

En ondanks dat ik elke avond defol tegen dezelfde treurige gasten moet zeggen, vermaak ik me nog steeds prima, want er zijn er genoeg die wel normaal doen en niet direct in je broek hangen terwijl ze je een vuurtje geven. En bovendien is het een geruststellend idee dat de meesten weer opzouten als het seizoen voorbij is.

Overigens misschien wel leuk om te weten dat die lui ook de turkse dames (toeristen uit Ned, Duits, Belg) lastig vallen met hun gelul.

Seaudebeau | 03-08-05 | 19:05

@vander F
er zijn anders 315.821 marokkanen van de eerste + 2e generatie op dit moment in Nederland. Derde generatie wordt gezien als nederlands (zelf zien ze zich anders nog steeds als marokkaan).

Even wat cijfers:

Moslims in Nederland:
Jaartal: Percentage vd Bevolking: Absoluut:
1993:3.7:566000
2005:5.8:944000 (bron: CBS: groei per 12 jaar: 66 procent)
2017:9.6:1567000 (schatting bij gelijkblijvende groei)
2029:15.9:2601000
2041:26.5:4318000
2053:44.0:7167000
2065:73.1:11897000

Onze kinderen zullen het dus nog meemaken dat Nederland Moslimland word. Overigens is volgens de AIVD 10 procent van de moslims Jihadist te noemen, terwijl 25 procent van de moslims terreur toejuicht.

Waar maak ik me eigenlijk druk om? Laat onze kinderen maar lekker de rotzooi van onze linkse knuffelmaffia opruimen...

Brullio | 03-08-05 | 18:42

Nederlandse vrouwen staan echt niet alleen in Turkijke bekend als geyle snollen, en het mooie is dat veel ook voldoen aan dat beeld , in Spanje , In Italië , in Frankrijk , overal waar ze ff uit zicht van paps en mams zijn veranderd dochterlief ineens in een sexy-kortgerokt-navergepierced-kontdraaiend, tietenvooruitstekende-kijk mij es lekker geyl er uit ziende- zaadvragende oogjes- en rode wangetjes van opwinding en alcohol, ongeremde sexbeesten in 90 % van alle gevallen op vakantie in het buitenland....... en vertel me nou niet dat het anders is, want dan ben je op de verkeerde plekken geweest, en heb je weinig tot geen idee van wat er tegenwoordig gebeurt in een beetje vakantieplaats met een beetje goeie clubs in de uitgaansgebieden. En ach, wat kan het schelen ook , ik ben jamer genoeg te vroeg geboren, de evolutie van de vrije sex is net te laat begonnen voor mij..... maar kom op, die grietjes moeten ook niet zeuren als er een zooitje wel es de zelfbeheersing verliest..... nu is het Turkije, maar het kan nooit lang duren of dit is dagelijkse kost, overal..... Kijk es op Tv na 12en, OOoohhhhh Pak me !! Ik ben zoooooo heet , mijn kontje, en tieten branden van genot, MMMMMMM kom ertussen , nu , ik wil de jouwe nu AAAAhhhh OOOOOhhhh MMMMM lik me, pak me tieten , doe het nuuuuuu, en gauw, kom daaan metdie grote .... lekkeerrrrr mmmm OOOhhh Aaahhhhh

Zou dat nou niet werken als reclame voor de Nederlandse vrouw ? Ik denk het wel.
Waar ligt de scheidingslijn van dit kan wel , en dit kan niet ? Bij de Nederlandse man is dat ongeveer duidelijk, maar geldt dat ook voor hen die alleen Zwarte Burka's en Hoofddoekjes, Dikke Konten in lange grijze,donkerblauwe of zwarte soepjurken zien en één keer in de zoveel tijd al dat lekkers voorbij zien komen? Ze zullen toch ook wel sateliet-Tv in Turkije ontvangen?

bondje33 | 03-08-05 | 18:33

@Brullio,
nou, vul jij de scheidingspapieren alvast in zou ik zo zeggen.
Maar verdiep je ook nog eens in onze geschiedenis, en zie dat die immigratie lang niet altijd op rolletjes liep, grote problemen zelfs.
Die paar procent etters en jihadisten zijn nog niet zolang bezig en met te weinig om je daar nu ontzettend over op te winden.

vander F | 03-08-05 | 18:16

@vander F
we zijn al een jaar of 400 een immigratie land. Dat is altijd perfect gegaan: Immigrant krijgt zorgverzekering, huis, huursubsidie, studie, vrijheid van meningsuiting, vrijheid van geloof, respect.

Immigranten gingen voorheen altijd na een tijdje meedoen met ons, op hun eigen, unieke manier. Het kan niemand meer schelen als je orgineel uit china komt of uit italie. Wie respect doet, respect ontmoet. Maar toen kwamen de moslims, en moesten we ons wereldbeeld bijstellen...

Wat bleek: hoe meer we die gaven, hoe meer disrespect we kregen. Onze klopjes op de schouders van kleine crimineeltjes worden gezien als zwakteboden. Geloofsvrijheid wordt misbruikt om een onderdrukkend geloof de knoet te laten zwaaien over ongelovigen. Vrijheid van meningsuiting wordt de keel doorgesneden. Deze gasten zijn anders. Ze komen niet in vrede. Ze komen om te veroveren. Elke vorm van slapte zullen ze aangrijpen om hun machtsbasis te vergroten. Hoe langer we lullen, hoe machtiger ze worden.

Jammer. Het had zo mooi kunnen zijn. Maar liefde moet van 2 kanten komen. Het is tijd om te scheiden.

Brullio | 03-08-05 | 18:06

De volgelingen van Mohammed kunnen altijd op een warm onthaal rekenen op GS.
Waar ze ook vandaan komen, een aantal reaguurders gaat dan smijten met hun vermeende superioriteit, en dito herseninhoud..

vander F | 03-08-05 | 17:54

Wat praten we toch weer op een hoog niveau zeg! Allemaal volwassenen ook nog!

Heb het nou eens over de feiten! De echte feiten! Jullie lopen de Turken weer eens zwart te maken en jullie smullen er echt van zo te zien. Ga er is een x heen voordat je dingen gaat roepen hier

yener | 03-08-05 | 17:49

In de turkse badplaatsen werken over het algemeen allemaal Turken uit het sippe oosten die bij de gratie god hun eigen ID card kunnen lezen.

1 doel-> een gleufdier (dik, dun, oud, jong, lelijk of minder lelijk) strikken om aan de ellende (denken ze) ontrokken te worden.

Volgen 24/7 hun l*l en je kan het ze niet eens kwalijk nemen... ze hebben nu eenmaal geen MTV en Big Brother spin offs daar in de bergen.

Aan de andere kant, meiden die hier op vakantie gaan.... Denk even na en neem je brein mee als je uit het vliegtuig stapt.

Ja, niet iedereen is conservatief in Turkije, maar die zongebruinde 'hot shots' die bedjes, parasols, vakantie tattoos en meer van die meuk verkopen of vaak je gezellige ober of barman zijn... zijn over het algemeen allemaal trieste ongeschoolde schaap/geitherders die in de winter, met hun zuur verdiende lira's gewoon weer terug gaan naar hun familie, ver weg van de badplaatsen en hun sheep herd.

Dus loop niet topless met je anderhalve tepel en je string tanga giegelend te leuren om een gratis bedje, dans niet op de bar zonder ondergoed of in je transparante string, want dit soort vogels denkt maar 1 ding...

It dresses as a ho' it acts like a ho' so I can treat it as a ho'.

Seaudebeau | 03-08-05 | 17:42

het respect van de Turken straalt er weer eens af...

. Brullio 03-08-05 @ 17:25

Respect voor de Turken... whaaaaaahahaha
sukkels... het is toch bekend hoe ze zijn naar vrouwen alleen.. Beeetje naive..

ray_69 | 03-08-05 | 17:37

het respect van de Turken straalt er weer eens af...

Brullio | 03-08-05 | 17:25

@Pannie
CaPPaDoCiaNis de nieuwe nick van Ertan... Maar weer een pizzatje versturen.

bethundered | 03-08-05 | 17:22

Chiant 03-08-05 @ 17:03
Geef toe als ze op een Turkse site zo praten over 'de Nederlanders' zitten wij ook schuimbekkend achter ons toetsenbord ;)

Pannie | 03-08-05 | 17:09

@CaPPaDoCiaN 16:33
U spreekt wartaal.

Chiant | 03-08-05 | 17:03

Chiant Italiaanse vrouwen = all show & no go! Die Italianen zijn volgens mij echt bang voor het onbekende...

Pannie | 03-08-05 | 16:48

@Pannie
Niet voorzeggen!

OgodO | 03-08-05 | 16:47

CaPPaDoCiaN 03-08-05 @ 16:33
Je moet trouwens zeggen: 'jullie laten je bejaarde familieleden wegrotten in bejaardentehuizen, jullie hobby is tongzoenen met je hond die jullie behandelen als een soort kind in jullie trieste eenzaamheid, en wat normaals te vreten klaarmaken is er ook niet bij met dat oneetbare baggervoedsel van jullie.
Met dat soort opmerkingen krijg je 'ons' gegarandeerd veel kwader... ;)

Pannie | 03-08-05 | 16:44

Pannie 03-08-05 @ 16:39
het lijkt wel of je leuke ervaringen heb met griekse jongetjes

CaPPaDoCiaN | 03-08-05 | 16:43

@Pannie:
De plaats waar ik de meeste "classy" vrouwen ooit in grote getalen bijeen heb gezien was Zagreb. Op de voet gevolgd door Milaan. En de plaats waar ik de meeste snollen in grote getalen bijeen heb gezien was Salou. En dat waren overigens in laatstgenoemde plaats niet de Spaanse dames, maar voornamelijk de gewillige en rijkelijk van cosmetische lichaamsverminkingen voorziene Nederlandse en Engelse deernes.

Chiant | 03-08-05 | 16:40

CaPPaDoCiaN 03-08-05 @ 16:33
Nou ik heb toch begrepen dat die Griekse jongetjes een stuk beter kunnen neuqen dan die Turkse jongetjes!
maarja dat zal binnen een paar jaar wel bijtrekken neem ik aan, geen zorgen!

Pannie | 03-08-05 | 16:39

als er maar iets over Turkije staat op de fabeltjesgraaf
zijn ze gelijk als kippetjes d'r bij de ubermensch sukkels met hersencellen van een kakkerlak ,
figuren zoals OgodO . wat zijn jullie superieur zeg mogool nog geen eeuw geleden schijtten jullie ubermenschjes nog midden in je woonkamer en wassen ? wat was dat ? gewoon parfum klaar !
hebben jullie te zeiken over Turkije gewoon niet komen er komen zat toeristen kaaskoppen daat zitten ze niet om te springen. ga maar dan naar italie of griekenland daar lopen gecrastreerde jochies op strand

CaPPaDoCiaN | 03-08-05 | 16:33

Nu ik er aan denk. Ik ben in dat nep Europa ook ooit eens door een hitsige vent achterna gezeten. En ik ben zelf toch een keurige jongeman (zolang ze me niet verstaan dan). Geen wijf iig. Dus die snolletjes moeten gewoon maar accepteren dat ze daar gewoon alles proberen aan te randen wat 37 graden warm is. Niet speciaal omdat het doosjes uit Holland zijn.

blawablawa | 03-08-05 | 16:29

Chiant in Kroatie ook? Serieus? Shit!
Offtopic land met de mooiste dames waar ik ooit ben geweest: Litouwen!
En ze hebben meer lol als de Russinnen.

Pannie | 03-08-05 | 16:12

Ach, zolang het land grenst aan de Middellandse zee weet je zeker dat het mannelijk deel van de bevolking tussen 14 en 40 jaar (het deel dat nog wél deels eigen tanden heeft) achter de kont van alles wat blond is aanloopt... De vrouwen zijn ook in Italië, Spanje, Kroatië, Griekenland, etc. veel conservatiever en in de meeste gevallen komt Jan Kaas dan ook niet aan geyle neuqsex met een inheemse toe. Dan dus ook maar een Hollandsche of Engelse (bij voorkeur met tatouage en piercings, want die neuqen het snelst)

Chiant | 03-08-05 | 16:09

Offtopic volgens mij heb ik een alternatief gevonden voor het stamcafe...

Pannie | 03-08-05 | 16:06

@knutsel
Ik neem aan dat jij niet van Turkse toerist in Nederland verwacht dat deze de Nederlandse taal gaat leren. Daartegen verwacht je vast wel dat de "nieuwe (Turkse) Nederlanders" dat wel doen, met een verplichte inburgeringcursus als toetje. Vandaar het onderscheid.

OgodO | 03-08-05 | 16:04

Amtrak
"Pannie, de Antilianen regelen dat? Alleen zonder de hulp van een Nederlandse meid?"
Hoewel ik geen cijfers bij de hand heb is het een feit dat de meeste tienermoeders op dit moment van Antilliaanse afkomst zijn.
Dat geeft verder niets overigens.
Ze nemen een kind als levensvervulling, om een jongen aan zich te binden, of omdat een keer per 24 uur eraan te denken de pil te slikken te ingewikkeld voor ze is.
Voor de rest zijn Nederlandse tieners volgens mij toch redelijk keurig vergeleken met de rest van de planeet.

Pannie | 03-08-05 | 16:02

blawablawa, ik heb er geen problemen mee.
Constateer enkel.
Leuk geweest ook op dit topic.

Amtrak | 03-08-05 | 15:57

@Pannie seksuele intimidatie is een subjectief begrip in die zin dat er wettelijk gezien al sprake van is zodra de geintimideerde zich geintimideerd voelt. op zich niets mis mee, nl. ter bescherming van de zwakkere partij: de vrouw, waarvan er ook een aantal is dat ongestoord en gezond wil/moet kunnen flirten. de sterkere partij, de man hoeft gelukkig niet in bescherming te worden genomen tegen deze "zwakkere" partij, omdat de man verstandiger is en zijn hormonen altijd kan/moet kunnen uitschakelen als de vrouw aan het cockteasen is.

neuzel | 03-08-05 | 15:55

Thygros, staat genoteerd een leuke om er later zelf een keer in te gooien.
Pannie, de Antilianen regelen dat? Alleen zonder de hulp van een Nederlandse meid?
Vaag erg vaag, neuqen doe je tegenwoordig op je 14e trouwens.
Hier het liefst niet met een persoon waar je, je verder leven niet mee deelt erg katholiek nog hier en niet het katholieke als in Nederland.

Amtrak | 03-08-05 | 15:54

Ach ja, Hollanders zeiken altijd op vakantie.
Krijgen die grieten een keertje aandacht is het weer niet goed.
En je weet het dames, als iemand handtastelijk is meteen die voet tussen hun benen...

da wizard | 03-08-05 | 15:53

Thygros, staat genoteerd een leuke om er later zelf een keer in te gooien.
Pannie, de Antilianen regelen dat? Alleen zonder de hulp van een Nederlandse meid?
Vaag erg vaag, neuqen doe je tegenwoordig op je 14e trouwens.
Hier het liefst niet met een persoon waar je, je verder leven niet mee deelt erg katholiek nog hier en niet het katholieke als in Nederland.

Amtrak | 03-08-05 | 15:53

@Amtrak 03-08-05 @ 15:37
Jeugd neukt er overal op los. Waarom voelt een aantal mensen toch zoveel behoefte en is zo intensief bezig om het neukgedrag van anderen te controleren en te voorkomen. Zijn ze bang dat anderen meer neuken dan zijzelf? Zijn het allerlei psychotische en op niks gebaseerde aannames over degradatie van de moraal en de toorn van God? Worden ze elke dag wakker in een plas sperma van allerlei mensen uit de buurt. Dus dat je zegt het zit in mijn haar en krijg het er niet meer uit en daarom moeten we er iets tegen doen. Of wat is de reden toch dat mensen uit het opleggen van beperkingen aan anderen hun zingeving halen?

blawablawa | 03-08-05 | 15:53

Ik hoop dat er nog watleuke Turks/Nederlandse vriendschappen/relaties ontstaan.
Goed voor de integratie.

Pannie | 03-08-05 | 15:52

Vergeet de 'kamaki' boys in het voormalige Turkije = Griekenland niet.
Buitenlandse vrouwen worden trouwens GEK van dat lamlendige passieve geflirt van Nederlandse mannen. Ik ken hier Braziliaanse dames, die werden hier in het begin zwaar depressief.

Pannie | 03-08-05 | 15:49

Daar zitten ze inderdaad niet op te wachten Peduhr, ze zoeken ze op en komen net even te dichtbij.
Als een maat van me altijd zei, de kroeg en disco heb je niks te zoeken wanneer je een goede relatie hebt, de enige reden om die te bezoeken is om te zoeken (en dan zoek je in de verkeerde plaats overigens).
Of om je te verzuipen vanzelf, maar dat is een bepaald slag en voornamelijk mannelijk.

Amtrak | 03-08-05 | 15:45

@amtrak 15.37:Ik prijs me gelukkig dat ik dit topic nooit meer zo goedkoop uit de hoek kan komen dan jij al gedaan hebt.

Thygros | 03-08-05 | 15:45

Amtrak 03-08-05 @ 15:37
Jeugd neuqt er hier helemaal niet op los, zeker niet in verhouding met de rest van de wereld.
Onze tienerzwangerschapsaantallen liggen in Nederland nog zo'n beetje het laagst ter wereld, hoewel de Antillianen er (mede) voor zorgen dat we die eerste plaats aan het verliezen zijn, en volgens mij ligt de sex beginleeftijd in Nederland boven het gemiddelde, en ik gok ongezien hoger als in Mexico bijvoorbeeld.
Onze jeugd zit redelijk goed in z'n vel en flirt ongedwongen, maar dat verwarren jullie oudere kerels met hoerig gedrag volgens mij.

Pannie | 03-08-05 | 15:45

@donkerdoorn
Mee eens. Ik ben er in '92 ofzo ook wel eens op vakantie geweest. Toen was de kust ook al net zo vrij als hier en in tegenstelling tot het Franse platteland.
Ach we proberen gewoon de komkommertijd te vullen en geen geliefder onderwerp hier op GS dan de mohammedaanse medemens.

knutsel | 03-08-05 | 15:44

Is dit topic een reclame voor Italie? :P

TurkishPower | 03-08-05 | 15:43

Niet iedereen hoeft op vakantie te gaan om te kunnen neuken. Jij ziet die dingen blijkbaar als onlosmakelijk met elkaar verbonden. Triest...

En stel dat ze het wel zouden willen dan zitten ze nog niet te wachten op 1 of andere vieze Turk die zijn geile knuisten niet ongevraagd thuis kan houden.

Peduhr | 03-08-05 | 15:40

Thygros 03-08-05 @ 15:10
Precies...

bethundered | 03-08-05 | 15:40

@pannie nee dat niet, maar ik probeerde slechts wat illusies bij je weg te nemen.

neuzel | 03-08-05 | 15:39

Gier 03-08-05 @ 15:33
Nee om bij d'r kut te worden gepakt door de eerste de beste malloot?
wake jij up...

Pannie | 03-08-05 | 15:39

Ik heb me nog nooit te goed gevoeld voor werk Peduhr.
Goedkoop Thygros.
Verre van 200, pannie
Knutsel, Nederland staat als liberaal te boek, jeugd neukt er hier op los, niet raar dat de turkies denken dat onze meiden gemakkelijk zijn en openstaan voor dergelijke zaken.
Ik denk dat ze zich prima aanpassen.

Amtrak | 03-08-05 | 15:37

Wat een drukte weer om niets. In de Turkse steden lopen de vrouwen er precies bij als bij ons in het "westen", hebben ze gewoon een baan, een vriendje en kijken ze ook sex-in-the-city. Ja, en in de binnenlander heb je te maken met meer "boerse" types. Maar op het platteland van Frankrijk zijn ze lekker ontwikkeld ? En het probleem van opdringerige-mannen-op-het-strand is volgens mij al zo oud als het toerisme zelf. Op de Spaanse stranden, in Italie, de skileraar. Kom op.... als er niet aan toe werd gegeven zou het ook niet bestaan.

Berichtje past de noemer tendentieus komkommer

DonkerDoorn | 03-08-05 | 15:36

T'was maar een dolletje... ;)

Pannie | 03-08-05 | 15:35

@peduhr: draag geen bikini, maar een zwembroek. bikini is nl. voor meisjes en vrouwen. jij ziet "gewoon een paar normale jonge meiden". zeer juist. en waarom zijn ze op vakantie ? om te rummikubben ? om het broedgebied van de afrikaanse zwaluw in kaart te brengen ? wake up.

Gier | 03-08-05 | 15:33

@pannie 15.27: das wel erg off topic, maar ik zou het niet weten eigenlijk, ik kom er nooit. Zie graag met wie ik wat doe, maar vraag het Superjan eens das de slet van de darkroom van het stamcafe

Thygros | 03-08-05 | 15:32

Neuzel jij komt daar ook???

Pannie | 03-08-05 | 15:30

@Pannie als mannen sex hebben, is het nooit persoonlijk bedoeld.

neuzel | 03-08-05 | 15:28

@OgodO
Ik ga gewoon uit van mijn eigen Nederlandse normen en waarden. Dat zijn namelijk de enige die ik heb. Ik ben ook zeer blij met de verworvenheden die het vrije westen mij biedt. Maar zelfs als ik het probeer te relativeren en de waarden van -in dit geval- Turkije ernaast leg en tot de conclusie kom dat sommige zaken bij ons beter geregeld zijn, durf ik nog niet te beweren dat wij superieur zijn,
hoogstens anders. Ik weet het, het klinkt onlogisch en dat is het ook...
Als een vreemd land niet gelukkig is met de aldaar heersende moraal, mogen ze er zelf iets aan doen. Willen ze bij de EU-club horen, dienen ze de regels in acht te nemen. Dat is in ieder geval wel duidelijk.
Overigens ben ik het ook eens met de uitspraak dat een land dat zich richt op de toeristenmarkt, ook verantwoordelijk is voor het welzijn en de veiligheid van de toeristen.
De tijdslimiet van aanpassing daarentegen
bestrijkt m.i. het verblijf van de vreemdeling in het betreffende land. Of het nu twee weken is of twintig jaar, dat maakt niets uit.

knutsel | 03-08-05 | 15:28

Je moet wel veel zelf doen he Amtrak, waarom neem je geen werkster man, jij bent toch veel te goed voor dit soort werk.

Waneer komt je Russische spuithoer weer naar Nederland?

Peduhr | 03-08-05 | 15:28

Thygros is dat nou leuk eigenlijk zo'n darkroom? Lijkt me zo onpersoonlijk.

Pannie | 03-08-05 | 15:27

@pannie 15.18: Ik zie dat "open staan" van amtrak (15.14) voor goedkope snollen die zichzelf bedruipen ook een stuk anders LOL

Thygros | 03-08-05 | 15:23

Amtrak ik heb ook een vriend met een Mexicaanse vrouw, maar dat gaat toch niet helemaal goed na hun 30'ste volgens mij...? Of is dit een incidenteel geval?

Pannie | 03-08-05 | 15:23

@peduhr, gier ziet het goed.

Amtrak | 03-08-05 | 15:22

Ha!
Het hersencellen tellen is weer begonnen op GS!

vander F | 03-08-05 | 15:22

@Gier
Alleen lompe hersenloze boeren of Turken op het strand van Alanya roepen dit soort stomme dingen. Je kijkt met je pik.
Jij vindt het geile neuqsletten omdat ze een bikini aan hebben wrs. (lees schaars gekleed) maar ja ze zijn op het strand he, wat draag jij op het strand dan?
En als het de bikini niet is mag jij het me uitleggen wat het wel is.
Ik zie gewoon een paar normale jonge meiden, thats all.
Pak nou ff wat lectuur Swiebertje en blaf je buxie ff een keer of 3 leeg in je vuistje.
Kijk dan nog eens.

Peduhr | 03-08-05 | 15:20

Dat klopt Pannie... :-)

Amtrak | 03-08-05 | 15:20

Maar gelukkig wel 200.000 pesos per jaar verdienen begrijp ik!

Pannie | 03-08-05 | 15:20

@Amtrak: Blij dat jij kan inschatten dat ik "ongelogelijk" homo ben. Er zit een verschil tussen een beetje provoceren en je zelf onsterfelijk belachelijk maken, waardoor hetgeen wat je wilde zeggen en in de toekomst gaat zeggen niet echt serieus meer genomen kan worden. Iemand met jouw intellect had dat toch moeten weten.

Thygros | 03-08-05 | 15:20

Nou als je in Mexico het huishouden doet ben je zeker de homo van de buurt volgens mij

Pannie | 03-08-05 | 15:18

Klopt pannie, en ja die ja.

Amtrak | 03-08-05 | 15:18

@Pannie 03-08-05 @ 15:11
Ja, met een knuppel boven de deur om zich te beschermen tegen de slechte jeugd in Nederland. In Mexico is alles beter.

blawablawa | 03-08-05 | 15:15

In de regel sta ik alleen open voor goedkope snollen die zichzelf financieel kunnen bedruipen Thygros.
Als jij niet zo ongelofelijk Heaumeau was zou je over de jaren ook wel een beetje snappen hoe de meiden in elkaar steken (uitzonderingen daar gelaten).
Overigens stel ik me in de regel een tikkeltje provocerend bij wanneer ik op .gs commenteer.
In het dagelijkse leven denk ik de zaken enkel en ben vanzelfsprekend een geweldig hypocriete romanticus die het huishouden naast het zelfstandig zijn doet evenals het koken en de was?
We dwalen af van het topic overigens.

Amtrak | 03-08-05 | 15:14


@Thygros 03-08-05 @ 15:03
Amtrak mist gewoon het instinct daarvoor. Voor hem is een poster van het huilende zigeunerjongetje net zo prachtig als David van Michelangelo.

blawablawa | 03-08-05 | 15:14

@vlinderina: ben al stokoud, hoor, de dertig gepaseerd inmiddels.

@peduhr: zeer juist, geile neuksletten. wat zijn het volgens jou ? EO meisjes on tour ? de jaarlijkse kantklos-meeting in Turkije ? kom nou toch, nooit in Salou geweest ? of Lloret ? die meiden willen maar 1 ding.

Gier | 03-08-05 | 15:12

Woonde Amtrak nou in Mexico?

Pannie | 03-08-05 | 15:11

@amtrak,
Je koppelt succesvol zelfstandig zijn wel weer aan veelverdiener, dus heb ik alsnog gelijk als ik zeg dat je intellect koppelt aan veel verdienen.

Even je koppie erbij houden he anders val je door de mand.

Ja tis lachen he plofje met zo'n clown erbij.

Peduhr | 03-08-05 | 15:10

@plofje; nee een homo is niet zo stijlloos als amtrak. helaas Amtrak is gewoon een nogal frustie hetero, begin te vermoeden een mannetje van 15 waarvan zijn vriendin het net heeft uitgemaakt www.nu.nl/news/568598/13/Bekladders_hu...

Thygros | 03-08-05 | 15:10

@Amtrak
dus toch heaumeau?

Amtrak is een beetje pissed off sinds ie voor heaumeau is uitgemaakt. Sindsdien verdiend ie bakken geld, is ie getrouwd met een 26 jarige schone die slikt en die nu een eigen woning zoekt.
Je maakt wat mee op woe.middag.
Ik vermaak me kostelijk hier!

plofje | 03-08-05 | 15:05

@amtrak: Mag ik even opmerken dat ik je in deze erg sneu vind. Als dit de manier is waarop jij over vrouwen moet praten, moet je wel een heel klein pikkie hebben dat je jezelf op deze manier een vent moet voelen.
Dat de goedkope snollen die jij kunt krijgen zo in elkaar steken als jij schetst zegt niks over het normale deel van de vrouwen, waarvan ik vermoed dat ze een miezerig ventje als jij gewoon uitkotsen. Bral-aap.

Thygros | 03-08-05 | 15:03

@ vlinderina
Psies :-)
@Gier
Ook jij ziet vast met je bekrompen geile beeldvorming in die meisjes alweer geile neuksletten. Ga ff rukken dwaas en kijk dan nog eens goed!

Peduhr | 03-08-05 | 15:02

Hij mag haar hebben Vlinderina, ze zoekt inmiddels een woning, daar ik haar inruil voor een jonger modelletje.
Ze werkt overigens en verdiend 2 keer modaal hier.

Amtrak | 03-08-05 | 15:01

@peduhr
again: psies
@Gier
foto's wil Amtrak vast met je delen, en vast nog wel meer, je mag haar vast tegen kleine betaling een nachtje lenen.. of uurtje.. ze heeft toch niks te doen verder, staat de hele dag in de keuken (haar recht... aan----)

op jou reactie @14.50 heb ik maar 1 ding te zeggen; old timer voor jou ja. je bent nog jong toch.

@Stalinorgel
erg sterk uitgedrukt en vooral ook heel origineel..

Vlinderina | 03-08-05 | 14:58

lol@gier, laat peduhr maar die is wat naïef.
Genomen door de gehele studenten vereniging, maar even lekker naïef je wangetje draaien naar de beveiliging.

Amtrak | 03-08-05 | 14:56

Peduhr ik combineerde intellect met het succesvol zelfstandig zijn, niet met het veelverdiener.
Jammer dat je niet kunt lezen.
Hoewel, dat kun je waarschijnlijk wel, alleen het begrijpen gaat wat moeilijk he, daarom vroeg ik ook aan je hoe ziet de wereld van een minder bedeelde eruit, daar ik denk dat jij me een sluitend antwoord kan geven.

Amtrak | 03-08-05 | 14:53

@peduhr "Als je 18 bent (lees jong en naief en niet geil en dom) en daar voor het eerst bent weet je niet beter."

Ahahahahhahhahah..... geloof je het zelf? Kijk naar die foto. De dames zijn reeds volledig doorgesmeerd, gereviseerd en van nieuwe kleppen voorzien. 18 jaar is al bijna een old-timer!

Gier | 03-08-05 | 14:50

@amtrak,
Een mooie vrouw hebben en veel verdienen heeft dus helemaal NIETS met intellect te maken. Jammer dat ik je dat moet uitleggen.
Je komt op me over als een op geld belust varken die vrouwen respectloos behandeld.

Intellect.... yeah my ass!

(In mijn vorige post kan je trouwens lezen hoe die tong in haar mond kwam)

Peduhr | 03-08-05 | 14:49

Maarja, daar ga je toch ook helemaal niet heen. ik begrijp er geen reet van. de meisjes kunnen beter hier blijven, dan had de poll er ook meteen beter uitgezien.

Stalinorgel | 03-08-05 | 14:49

@Eagle_Eye: je schijnt je er wel aan te storen want anders had je er geen last van gehad.

Kris | 03-08-05 | 14:48

@Amtrak: "beeldschone 26 jarige" ? Foto's !!

Gier | 03-08-05 | 14:45

Wat die smeerlappen doen (heb het zelf gezien) is opdringerig vragen om een zoentje op hun wang en als ze dat dan argeloos doen draaien ze snel hun kop om en steken ze hun tong naar binnen.
Als je 18 bent (lees jong en naief en niet geil en dom) en daar voor het eerst bent weet je niet beter. Het enige waar het goed voor is is dat ze zien hoe ze in elkaar zitten, zodat ze er voortaan ver bij vandaan blijven. Door schade en schande....

Peduhr | 03-08-05 | 14:43

@Vlinderina is een feministe mannen hater dat was me al opgevallen hier, maar tegen de tijd dat Amtrak 200 schoon pakt in een jaar, is ze ook gewoon lief voor Amtrak en word er gewoon doorgeslikt.
Zo werkt het namelijk met die beestjes.

Amtrak | 03-08-05 | 14:43

Natuurlijk willen die Turken onze vrouwen neuken. Blanke vrouwen krijgen tenminste geen snorren als ze 25+ zijn.

DonJoe | 03-08-05 | 14:39

Vlinderina, Amtrak is getrouwd met een beeldschone 26 jarige.
Amtrak zelf is zelfstanding en doet het aardig goed, dus met dat intellect zal het wel los lopen.
Ow en er zijn verscheidene vrouwtjes die wel graag even willen, om de centjes he Amtrak is niet naïef natuurlijk, Vlinderina wel.
Overigens kun je een attitude hebben van hier tot Tokio, wanneer je succes hebt neuqt het prima met een attitude, zo zijn de vrouwen namelijk? loop toch niet te zeiken man vrouwen zijn ook gewoon hypocriete wezens en o zo makkelijk te doorgronden.
Meiden kunnen de tekort komende mannen daar wel uitdagen met de tanga?s, flirten (en geloof me dat doen ze), zuipen etc maar o wee als de man dan een iet wat over de scheef gaat.
Leg me maar eens uit hoe die tong achter in die mokkel haar strot kwam, de gast liep op haar af hand in de nek en reet en rammen met die tong?
Dan had ze niet gezegd hij stak zomaar een tong in me strot dan had ze gezegd hij rande me aan.

Amtrak | 03-08-05 | 14:39

@babababa
euhm, zoiets heb ik zelf nog nooit gezien, je kijkt een beetje te veel zieke dingen lijkt me.
Maar euh, wat heeft dit met het onderwerp te maken?

Vlinderina | 03-08-05 | 14:38

@Gier 03-08-05 @ 13:19
Vlinderina heeft een uitgelubberde klit. Die sleept tot 30 meter achter d'r doos vandaan, daar kun je onmogelijk naast trappen.

blawablawa | 03-08-05 | 14:36

Als meisje moet je gewoon van je af bijten, Dat verhaal van die Joelle geloof ik dan dus ook niet. Wanneer je zoent met een uitsmijter heb je er 100% zeker zelf de aanleiding gegeven. Anders gebeurt dat gewoon niet. Of je moet erg weinig zelfrespect hebben.

NieNie_ | 03-08-05 | 14:34

@Amtrak,
Nederlands hoort bij die 2 dan neem ik aan. Overschat je jezelf nog behoorlijk denk ik.

Die onzin die uitslaat noem je wel intellect? *Proest*

Peduhr | 03-08-05 | 14:29

@amtrak
ik weet niet of jij heaumeau bent maar als dat niet zo is dan ben jij juist degene die minder bedeeld door het leven gaat, want een vrouw kun jij iniedergeval niet krijgen met jouw shit attitude (t.o.v. dit topic ofc, om even on topic te blijven)..

Vlinderina | 03-08-05 | 14:24

Psies, net zoals wij net tolereren dat de Duitsers kuilen graven op het scheveningse strand.

Laat ze maar lekker, zolang zij maar duur bier kopen en in onze dure hotels slapen :-)

Peduhr | 03-08-05 | 14:17

peduhr, ik kan me frustraties in 4 talen erg duidelijk maken en in 2 redelijk.
Dus ik heb me er nog nooit echt over beraad hoe het zou zijn wanneer ik dat niet kon.
--
Minder bedeeld als in achtergesteld intellect.
--
www.geenstijl.nl/mt/archieven/006469.h...

Amtrak | 03-08-05 | 14:15

@knutsel
Jij gaat dus pas roepen dat wij "superieur" zijn als het noodzakelijk is. Tot die tijd hou je je mening voor je. Legitiem standpunt. Ik blijf herhalen; jij bent ook geen cultuurrelativist. Van mij hoeft Turkije zich niet aan onze normen aan te passen maar ik wil ook heel graag dat Turkije buiten de EU blijft.
Een immigrant moet zich naar mijn idee aanpassen. Een toerist hoeft dat niet omdat het verblijf van korte duur is, men is even op bezoek. Dat betekent natuurlijk niet dat een Iraniër op vakantie in Nederland onze homoseksuelen mag gaan ophangen, we hebben het over de wat ?mildere? culturele verschijnselen. Turkije pretendeert een vakantieland te zijn en gokt op toerisme uit west Europa. Het lijkt me dan niet meer dan logisch dat Turkije dan ook de typisch Europese culturele verschijnselen moet tolereren.

OgodO | 03-08-05 | 14:13

In Brazilië wordt je als blonde chick gevolgd op straat erg extreem, en veel Braziliaanse meiden willen toekomst neuqen.
Allemaal zo de bekende weg, en zo lekker naïef om er over te gaan lopen miepen als de turkies wat proberen, omdat het turkies zijn?
De Italianen deden het al jaren.

Amtrak | 03-08-05 | 14:08

@Amtrak,
"Trouwens voor we ons druk maken over turkies, zouden we ons eerst druk kunnen gaan maken over de zwaar heersende ballen cultuur die onder de erg jonge jeugd in de NL leeft"

Minder bedeeld als in?

Hoe is het om zonder een behoorlijke taalcursus je frustraties hier te spuwen?

Peduhr | 03-08-05 | 14:06

@Thygros,
Die zijn blijkbaar gewend (zo is hun cultuur zijn de argumenten hier) om zo behandeld te worden of weten wel raad met zulke geile geitenneuqers.

Peduhr | 03-08-05 | 14:02

Peduhr, taco's de trompa...
Japanner, chevy...
beiden, hoe is het om minder bedeeld door het leven te gaan?

Amtrak | 03-08-05 | 14:00

Pedhur een voorbeeld als in?

Amtrak | 03-08-05 | 13:58

@ japanner
Ik denk eerder dat de shoarma zaak dicht is vanwege lunchpauze ofzo.

Peduhr | 03-08-05 | 13:57

@peduhr:Waarom moet je dan wel ten alle tijden van die meiden afblijven en mogen ze hun grijpgrage vingers wel in hun burka vrouwen steken?

Thygros | 03-08-05 | 13:57

Amtrak,

is je traktor stuk?

de Japanner | 03-08-05 | 13:55

In de neuk arena willen de dames graag zelf uitmaken met wie ze neuken en dat is niet met grijpgraage Ali.

Peduhr | 03-08-05 | 13:54

@amtrak, geef eens een voorbeeld dan met dat domme gelul van je.

Je moet ten ALLE tijden van die meiden afblijven!! Ze steken die grijpgraage vingers maar in hun eigen burka vrouwen.

Peduhr | 03-08-05 | 13:50

Trouwens voor we ons druk maken over turkies, zouden we ons eerst druk kunnen gaan maken over de zwaar heersende ballen cultuur die onder de erg jonge jeugd in de NL leeft, das nog minder dan een tongetje in de in de strot, overigens druk je een tong niet van een meter in een meid haar strot en kan je een hoofd afdraaien voor de kerel het probeert ook.
Gewoon sletje dus die waarschijnlijk al met de stoere beveiliging stond te vozen.

Amtrak | 03-08-05 | 13:46

@Vlinderina
Als zo graag wilt zeiken doe dat dan op Indymedia ofzo, heeft iedereen er wat aan.

OgodO | 03-08-05 | 13:41

@PietjePrecies 12.54: Je toont er wel mee aan dat het land zelf dus niet gelooft in ongelijk van man en vrouw, wat de islamieten doen is verder net zo belangrijk voor de status van de vrouw in dat land als wat de SGP hier doet.

@peduhr 12.56: waar staat dat dan?

Thygros | 03-08-05 | 13:41

Das natuurlijk moeilijk, zo'n lekker blank stuk vlees wat zo uitdagend op het strand ligt, en je mag er niet aankomen.

Alleen kijken en handjes in je zakken houden...

de Japanner | 03-08-05 | 13:40

Dit zijn van die grieten die bij de douane met grote ogen staan te kijken als er een kilo genot uit hun koffer getrokken wordt.

Amtrak | 03-08-05 | 13:40

@ OgodO
Nog niet helemaal. We hebben het namelijk over twee zaken: vrouwen die in een vreemd land lastig worden gevallen en de aansluiting van het betreffende land bij een groep van landen, die er bepaalde wetten, regels, vrijheden, normen en waarden op nahoudt (in zover je de huidige EU-landen deze gelijkvormigheid kunt toedichten.) In het eerste geval denk ik aan aanpassen door de vreemdeling, in deze de nakende toeriste. In het tweede geval echter ook; aanpassen aan de meerderheid.
En natuurlijk kan ik ook geen uitspraken doen zonder mijn eigen opvoeding en vrije cultuur daarin te laten doorklinken.
Dus zolang ze niet bij "ons" horen, ga ik niet roepen dat "wij" superieur zijn. Laat ze er maar lekker hun eigen wetten en regels erop nahouden als ze zich niet bij ons willen aansluiten. Dit laatste is nu echter de kwestie: Moet Turkije zich aanpassen aan de rest van de EU m.b.t. vrouwenrechten of moeten halfblote toeristen zich aan Turkije aanpasssen, terwijl dit land nog niet bij de EU is?

knutsel | 03-08-05 | 13:37

@OgotO (??)
misschien wel maar ik heb gewoon zin om te zeiken dus jij leek me een goede keus.. ik heb geen zin om te lezen..
ben gewoon maar eerlijk he... niks te verliezen toch

Vlinderina | 03-08-05 | 13:36

Bekrompen, NL meiden die in turkie op het strand paraderen in bikini en in de avond in de kroeg hangen moeten niet zeiken, dat is een neuq vakantie.
Beetje schijnheilig zeiken dat de turkies je lastig vallen tsjj, raar he als je in de neuq arena van turkiestan begeeft.
Stranden zat in europa om te bruinen, als je als gast in Rusland bivakkeert loop je ook niet te zeiken dat elk wijf met je trouwen wil of MX ik noem maar wat.
De bekende weg dit.

Amtrak | 03-08-05 | 13:33

@Vlinderina
Misschien verstandig om al mijn posts even te lezen alvorens van leer te trekken.

OgodO | 03-08-05 | 13:25

@peduhr
ja psesies dat bedoel ik.. zelfde als wat ik zeg... als vrouw ja zegt (met lichaams, gebaren whatever taal) dan ja.. als ze nee zegt, dan nee.
Simpel

@0got0
Euhm... wat een gelul man, dat is toch ook gewoon zo.. onze cultuur is niet perfect maar inderdaad heel wat beter dan die shitlanden waar we het nu over hebben.. dat kun je gewoon niet ontkennen.. als je dat wel doet, ben je een 'in-denial' die in langdurige therapie moet (en dan nog vraag ik me af of er iets te fixen is... als je het nu al niet snapt... waarschijnlijk hopeloos geval)

Vlinderina | 03-08-05 | 13:21

@vlinderina
sorry hoor, lange teentjes vandaaag ?

Gier | 03-08-05 | 13:19

@monstrera!! Dit is echt alleen maar zo in jouw geile bekrompen beeldvorming, geloof me.

Peduhr | 03-08-05 | 13:16

@knutsel
Nee, jij bent geen cultuurrelativist. Zodra de andere cultuur "met Nederland aan één tafel wil plaatsnemen" moet er dus wel degelijk gesproken worden over mensenrechten e.d. Hierin lees ik; de vreemde cultuur moet zich dan aanpassen aan de onze en niet andersom. En waarom? Omdat jij onze eigen cultuur blijkbaar ook hoger acht dan de vreemde.
Hoera, we zijn er.

OgodO | 03-08-05 | 13:14

@Zum kotzen:
Dat is niet hypocriet, dat is logisch.
Tuurlijk vind ze het dan wel leuk, ze voelt zich immers tot hem aangetrokken, oftewel hij heeft haar toestemming. Jij wil ook niet betast worden door Ien Dales en al haar 10 zussen. Echter als miss universe eens lekker haar lippen over je pikkie schuift hoor ik je wrs ook niet klagen. (aannemende dat je een man en straight bent)
Btje hypocriet om ze hypocriet te noemen!

Peduhr | 03-08-05 | 13:13

@Gier
kotzzzz.. in jouw fantasieen misschien, deel die niet met ons alsjeblieft.
Ik wist ook niet dat je bij liddl jassen kon kopen trouwens... jij wel.. dusse.. goed op de hoogte van het assortiment (niet zeiken dus)

Vlinderina | 03-08-05 | 13:11

@pietje precies
Dat ben ik niet helemaal met je eens. Ten eerste kent de Nederlandse wet gelijkheid voor allen, vrouw en man, ongeacht religie, geaardheid etc. In onze _cultuur_ is dat echter wel anders! Er zijn volksdelen die vinden dat een vrouw achter het aanrecht behoort, het passief kiesrecht ontnomen moet worden, dat homofielen gek zijn etc. Dat is onze cultuur. We hebben alleen wetten die zwakkeren en minderheden beschermen tegen binnen onze cultuur aanwezige onverdraagzaamheid en dat is inderdaad een groot goed.

Dus vertel me niet dat we hier een cultuur van verdraagzaamheid hebben, want dat is niet zo. We zijn historisch onverdraagzaam naar allerlei bevolkingsgroepen toe geweest en de vrouw heeft ook pas sinds honderd jaren kiesrecht. In het bedrijfsleven komt zij pas de laatste jaren aan de bak.

Wat wij niet hebben, zoals veel andere landen dat helaas wel hebben, is een geinstitutionaliseerde vorm van ongelijkheid.

India met haar kastenstelsel is daar een donker voorbeeld van. Ook islamitische landen waarin vrouw en man verschillend zijn en waar mensen met een niet-heterofiele geaardheid niet worden geaccepteerd (wel oogluikend toegestaan - in Marokko heb je homobars).

Nu kent elke cultuur haar onverdraagzaamheid. Aan de mate waarin een land dmv de grondwet haar onderdanen beschermt tegen de eigen onverdraagzaamheid kun je opmaken hoe beschaafd en ontwikkeld een land is.

Rabarberke | 03-08-05 | 13:10

@Vlindera

... lekker... naief... die... breazah... hoertjes...

Eagle_Eye | 03-08-05 | 13:08

Ahum
@zum kotsen
geef je gelijk, maar de keuze moet bij de dames blijven. Als zij dus niet willen en die hint geven, dan moeten ze gewoon meteen op sodemieteren. Maar die Ali's denken gewoon allemaal dat ze Ali Baba zijn en negeren die hint.
@Eagle
... lekker... kort... zichtig.

Vlinderina | 03-08-05 | 13:05

@monstrera

Helemaal bij het rechte eind!!

Sjapeau

Eagle_Eye | 03-08-05 | 13:05

ALS ze die aandacht niet krijgen is het ook niet goed. ze lopen te koop alsof ze zo hitsig zijn als een natte dweil. en dan nog tussen dat soort gasten is vragen op gezeik

monstrera!!! | 03-08-05 | 13:04

@Kris

Heb ik enige aanleiding gegeven dat ik iemand ben die zich daartoe laat verleiden?

Eagle_Eye | 03-08-05 | 13:03

@Eagle_Eye: Blijf er dan ook van af en profiteer er ook niet van en vooral kijk er dan niet naar!

Kris | 03-08-05 | 13:02

@zum kotzen 12:18
mwoa.. uitzonderingen blijf je houden, al zie ik nooit varkenskoppen op de catwalk of op het filmdoek. bill gates ziet er tenminste slimmer uit dan de gemiddelde kwikfitmonteur.
En die sletjes zie ik later terug met een lidl-jas ipv een mantelpakje. of achter de webcam met een komkommer in de voeg op een drie-stuiver website.

Gier | 03-08-05 | 13:02

Groot gelijk. Nederlandse BreAzAhs kleden zich als goedkope hoeren.

Eagle_Eye | 03-08-05 | 12:59

@peduhr natuurlijk moeten de kerels van de meiden afblijven en kwijlend aan zitten staren. Aan de andere kant doen Spaanse kerels dat ook, dit vinden het elk jaar weer geweldig dat Hollandse meiden, met gemiddeld iets grotere maten dan de Spaanse dames, de costa's bevolken.

Bovendien is een groot gedeelte van die breezah's zo hypocriet als de pest, want als glurende Ali een ontzettend lekker ding is vinden ze de aandacht opeens geweldig...

zum kotzen | 03-08-05 | 12:59

@OgodO
In dat geval ben ik in ieder geval ten dele een cultuurrelativist. Niet dat ik het niet verwerpelijk vind, ik heb er echter niets mee te maken. Dat is inderdaad een kwestie van binnenlands beleid. De zaken veranderen echter wanneer ze ook bij de EU willen en met Nederland aan één tafel willen plaatsnemen.

knutsel | 03-08-05 | 12:58

Moet je eens flikken bij Turkse meisjes/vrouwen! Wedden dat in no time alle broers, vader, neven en opa's op je stoep hebt staan! Dan maakt het niet uit of je in Turkije bent of in Nederland!

Kris | 03-08-05 | 12:57

-edit beetje schelden mag, off topic geblaat is erger-

Peduhr | 03-08-05 | 12:56

@ Thhygros 12.49

Pakistan heeft ook een vrouwelijke premier gehad (benazir Bhutto)
Daarmee toon je niet aan dat het gros van de bevolking een op een talibanlijkende stroming van de Islam aanhangt waarbij vrouwen eerder als goederen dan als mensen beschouwd worden!

pietje precies | 03-08-05 | 12:54

@knutsel
Ik heb het niet over de vastgestelde normen van de EU maar over universele normen. Voorbeeld. Ik vind dat het ophangen van homoseksuelen in Iran verwerpelijk is. De cultuurrelativist zegt: daar mogen wij niet over oordelen, inherent aan hun cultuur, 'slands wijs, 'slands eer.

OgodO | 03-08-05 | 12:52

@mezelf 12.49:ongelijkheid! droplul niet ongelijk!

Thygros | 03-08-05 | 12:50

Wie heeft er bedacht dat er in Turkije ongelijk zou zijn tussen man en vrouw? Volgens mij had Turkije na Engeland als 1 van de eerste landen een vrouwelijke premier. Dat er bepaalde bevolkingsgroepen zijn die op bassis van hun geloof anders denken over die verhouding is hun goed recht, dat hebben we in Nederland ook.

Thygros | 03-08-05 | 12:49

@Rabarbeke je bent een beetje star zeg maar. je neemt jezelf ook heel erg te serieus. maar gelukkig zie ik dat je wat huis-tuin-en-keukenpsychologie hebt gevonden in jezelf. je boekt vooruitgang meid. ga zo door!

neuzel | 03-08-05 | 12:48

@ Rabarbeke

Dat iedereen voor de wet gelijk is staat bij mij niet ter discussie.
Ik heb het over culturen. "Onze" cultuur, inderdaad gekenmerkt door gastvrijheid en gelijkheid, staat haaks op de Islamitische cultuur. Deze gaat uit van een ongelijkheid tussen man en vrouw, het beschouwen van homosexualitiet als ziekte (in het gunstigste geval; er zijn stromingen die ze van flatgebouwen wil gooien) en de slechtheid en verderfelijkheid van Joden.
Hoe verklaar je anders de huidige wij-zij tegenstellingen? Je maakt mij niet wijs dat ik een latente fascistisce kaalkop ben of dat elke moslim een fundamentalistische zelfmoordenaar is. Toch kies ik en kiest de gematigde moslim partij....... in een verdeelde samenleving.
De door jouw (terechte) vergeleijking met het verleden gaat niet helemaal op, maar dat is een hele andere discussie (tijdsgeest, fundamentele mensbeelden, verhoudingen en aantallen, destijds opgelegde discriminatoire regelgeveing zoals het niet lid mogen zijn van gilden van joden etc. etc.)

pietje precies | 03-08-05 | 12:45

@neuzel

Nodig gelijkgezinden uit, niet mij. Mensen met humor, een hoog testosteron gehalte, mensen die vaak buiten komen (wat doe jij hier trouwens?) etc.

Rabarberke | 03-08-05 | 12:43

@ OgodO
Ik zei ook al dat ze het aspect van de ongelijkheid tussen man en vrouw moeten moderniseren willen ze bij de EU komen. Dat geldt ook voor de andere zaken die je noemt. De EU heeft inderdaad andere standaarden. Wat me tegenstaat is het superieuriteitsbeginsel. Dan ben ik maar een cultuurrelativist. Soit.

knutsel | 03-08-05 | 12:41

@ Zum kotzen, Salou is waarschijnlijk duurder en ik zit ook liever in een vliegtuig dan in zo'n stinkende kut-bus.
Maar daar gaat het hier niet om denk ik. Turken moeten zich gewoon gedragen en pas aan het meisje zitten als zij duidelijk laat weten dat dat mag.
En nee, een kort rokje is geen vrijbrief daarvoor.
Ik ben een gesluierde moslim ook niet gewend maar daar blijf ik ook gewoon af.

Peduhr | 03-08-05 | 12:38

@Rabarbeke je hebt geen gelijk. ik ben tegen geweld en oorlog. agressie, daarin uitmondend lost helemaal niets op. je bent vast een hele fijne meid, maar je moet niet vergeten dat schijnbare agressie oorzaken kan hebben. blijkbaar kom ik agressief op jou over, maar in feite ben ik een hele zachtaardige jongen. mijn oorzaken ken ik en zijn misschien rechtevenredig aan de mate van agressie die je opmaakt. daar heb ik geen psyhiater voor nodig. kom je nu een keer een biertje drinken, of verstop je je liever in de veilige schulp, zoals je bij iedereen doet.

neuzel | 03-08-05 | 12:37

@pp
Mee eens dat niemand gelijk is, daar gaat het ook niet om. Iedereen is gelijk voor de wet. Daar gaat het om.

Nederland is altijd al multicultureel geweest. Er is nooit een Nederland geweest waar alleen maar autochtone Nederlanders woonden en werkten. Binnen het huidige Nederland woonden vroeger al verschillende stammen. Door de eeuwen heen zijn er volksverhuizingen geweest. Nederland is van ouds her een smeltkroes van verschillende volkeren, culturen, talen en godsdiensten, die met vallen en opstaan hebben leren samenleven.

Rabarberke | 03-08-05 | 12:37

@ OgodO

Je hebt helemaal gelijk. Vooral links Nederland is jarenlang prat gegaan op hun cultuurrelativisme.
De hele multiculti naast-elkaar-levings-shit (SAMENleving kan je het toch niet noemen) is daar een goed voorbeeld van.
Geen enkel mens is gelijk, biologisch niet, geestelijk niet enz. Hetzelfde geldt voor volkeren, samenlevingen en naties.
Dat impliceert niet dat er uber- of untermenschen zijn, alleen dat er verschillen zijn.
Het lijstje wat jij geeft is in mijn ogen ook het bewijs dat onze samenleving beter/mooier/geevalueerder... geef het een naam, superieur van mijn part, dan de Turkse is.
Ook de aanwezigheid van een vrije pers zou ik daar nog aan toe willen voegen...

pietje precies | 03-08-05 | 12:31

Hoe gaat het eigenlijk met Ebru Umar?

pek en veren | 03-08-05 | 12:30

[off-topic]
Kim Jong-il moet jij niet druk bezig met straaljagervliegen, films maken, opera's schrijven en alle telefoonnummers van je partijkameraden uit het hoofd leren?
[/off-topic]

zum kotzen | 03-08-05 | 12:29

@neuzel

Dat blijkt. Je kanaliseert haar op mij. Jouw agressie is jouw probleem. Ga naar een psychiater en laat je behandelen.

Rabarberke | 03-08-05 | 12:29

Turkije is gewoon 't Twiske van Europa!

superlutser | 03-08-05 | 12:29

OgodO het Übermensch
Waar pleit je voor?

Horror Scoop | 03-08-05 | 12:28

@Rabarbeke ik kan mijn agressie heel goed kanaliseren.

neuzel | 03-08-05 | 12:28

@Horror, met wat bier achter je kiezen gaat je Noors je wat beter af doorgaans. ;)

Peduhr | 03-08-05 | 12:28

@peduhr als je niet veel te besteden hebt moet je je wensen ook bijstellen. Maar sommige mensen willen nu eenmaal persé op vliegvakantie, ook als dat betekent dat ze met Onur Air moeten vliegen. Dat vind ik dus echt wel achterlijk en gierig. Is met de bus naar Salou soms te min voor ze?

zum kotzen | 03-08-05 | 12:26

@neuzel

Wat precies wil je me laten beleven? Kun je goed omgaan met agressie?

En excuseer de vraag over die testosteron. Even leek het alsof je het aan den lijve had ondervonden.

Rabarberke | 03-08-05 | 12:26

@ Kim Jong-it: Klopt, praat idd maar eens met de reisleidsters daar. Je bek valt open van verbazing hoe brutaal, asociaal en bezitterig die Turken zich opstellen. Als ze niet doen wat de Turken zeggen worden ze gechanteerd waar je u tegen zegt. Vaak zijn de dames te jong (naief) om er iets tegen te doen.

Peduhr | 03-08-05 | 12:26

@Frank Scenario.
Damn man, waar heb je dan nog bier voor nodig? Moed indrinken ofzo?

Horror Scoop | 03-08-05 | 12:25

@Rabarbeke kom dan een biertje drinken, dan laat ik je eindelijk alles beleven.

neuzel | 03-08-05 | 12:25

@jagdfaust
De andere landen zijn corrupt en wel betrouwbaar?

Horror Scoop | 03-08-05 | 12:22

@jagdfaust
Die Duitse muur moeten we dus maar van oost naar west Duistland gaan trekken ter hoogte van de Frankrijk/Belgie grens?

Peduhr | 03-08-05 | 12:22

@clavan: Probeer Noorwegen eens. Lange slanke schoonheden, overwegend blond. Er is in dat land een groot vrouwenoverschot (mannentekort?). Enige nadeel is dat je wel tien euri voor een biertje betaalt.

Frank Scenario | 03-08-05 | 12:21

Niets nieuws en je hoeft er niet eens voor in bikini rond te lopen. Een Japanse vriendin werkte een tijdje als reisleidster in Turkije en ging netjes gekleed. Ik viel stijl achterover van haar verhalen. Elke Turkse man met wie ze beroepsmatig te maken had heeft een versierpoging gedaan, getrouwd of verloofd, het maakte niet uit. Standaardtruc was haar even in de hotelkamer te vragen omdat "er wat was". Stond zo'n getrouwde Turk opeens naakt voor haar!

Kim Jong-il | 03-08-05 | 12:19

offtopic
@Gier je moet eens kijken hoe ver lelijke mensen het schoppen in de maatschappij... ik noem een Bill Gates. Garnalen pellen, kassawerk en heftruck rijden zie ik over het algemeen gedaan worden door (vroegere) lekkere blondjes en stoere sjonnies...

zum kotzen | 03-08-05 | 12:18

alles wat onder belgie ligt is corupt en onbetrouwbaar. turkije is een achterlijk moslim land en moet nooit bij de eu komen.

jagdfaust | 03-08-05 | 12:18

Thygros, niets voor jou Turkije ;)

Apollo | 03-08-05 | 12:14

@Apollo: vroeger was het Salou of Lloret, nu is het alanya waar onze jonge studentjes heentrekken. En die hebben niet veel geld nee dus die moeten wel een btje op de centjes letten. Btje makkelijk om ze gelijk als dom en gierig af te doen he!
Turken kunnen niet met die weelde omgaan, dat is het probleem nu.

Peduhr | 03-08-05 | 12:14

Nogmaals die jongens daar zien bij tmf dat het gewoon is dat een vent van over de 40(menthal Theo) een een meisje van 15 vraagt of ie haar borsten mag zien en horen hem opmerkingen maken over haar kont. Gek he dat ze denken dat je volgens de westerse cultuur dus gewon die meiden die in bikini rondhupsen mag lastigvallen. gek he dat ze als ze een westerse meid in de dicso zien ook gewoon zeggen woo geile reet, ze zijn juist goed ge-intregeerd.

Thygros | 03-08-05 | 12:13

@Apollo: TNX ! Gaan we daar maar eens wat meisjes kapot scheuren.

Dr. R. Clavan | 03-08-05 | 12:12

Mohammed: met oma hebben allen meerdere malen ervaringen doorleefd ?

knutsel | 03-08-05 | 12:11

@Rayvo Ook ik heb het over aanpassen. maar als wij in NL zeggen dat in dit geval turken zich hier moeten aanpassen (en dus onze verworven "vrijheden" moeten respecteren), dan komt dat wat sterker over als je in Turkije het goede voorbeeld kunt geven.
.
@Dr.R.Clavan. ik zapte gister langs een item over 30.000 mormonen ergens in het zuiden van USA. de mannen van deze club hebben hier op aarde al meerdere vrouwen, hetgeen statusverhogend werkt in het hiernamaals.

neuzel | 03-08-05 | 12:08

@apollo eens als je hersens hebt spaar je gewoon ff door tot je naar een ander vakantie-oord kunt.

zum kotzen | 03-08-05 | 12:07

@corleone
In Italie dragen vrouwen ook hoofddoekjes. In Griekenland ook. In Spanje, Portugal. Allemaal Europa.

Rabarberke | 03-08-05 | 12:07

@neuzel
" zo'n conservatieve omgeving waarin mannen bovendien over een hoger testosterongehalte beschikken."

Hoger dan wie? Vertel eens over je ervaringen?

Rabarberke | 03-08-05 | 12:06

Ik ben ook een keer in Turkije op vakantie geweest en ik heb hier nix van gemerkt. De jonge Turkse dames liepen er net zo bij als westerse vrouwen met tatoo en al. Het zijn de berggeiten die naar Nederland komen vandaar al die hoofddoekjes hier.

bethundered | 03-08-05 | 12:06

@. GnoegvMoslims een goedgevulde weduwe-uitkering doet blijkbaar ook wonderen.. dus dan maakt leeftijd inderdaad niet uit...

MacManiac | 03-08-05 | 12:06

Nooit meer last van terhoerrist?
Wordt naturist!

Kakbouter | 03-08-05 | 12:04

Is toch logisch dat die Ali's een beetje handtastelijk zijn ze zijn al dat bloot gewoon niet gewent.
Telkens als ik een pinguïn in Nederland zie lopen moet ik ook altijd ff aan dat doekie en die snor zitten.

Saint-Pauli | 03-08-05 | 12:04

@ Clavan, Tallin in Estland

Apollo | 03-08-05 | 12:04

Volgende keer ga ik zeker wel weer naar Turkije, maar ik zal de toeristiese badplaatsen echt niet aandoen, ik huur zo'n prachtige in licentie gebouwde 70-er jaren renault, voor 'next to nothing' uiteraard zonder airco, en ga lekker het binnenland in, prachtig daar, en wonderbaarlijk vrindelijke mensen!

KaiserSoza | 03-08-05 | 12:04

Ik wou er maar mee zeggen dat Turken niet kieskeurig zijnen niet kijken naar leeftijd. Ook een bejaarde komt goed aan zijn trekken in Turkije. Moet zeggen dat ik er nooit meer kom.

GnoegvMoslims | 03-08-05 | 12:04

Bericht was toch doorgekomen.

Rayvo | 03-08-05 | 12:03

ik geloof dat nederlandse vrouwen assertief genoeg zijn om te zeggen dat ze op moeten flikkeren, dus waar zeuren ze over :S

prestodegekste | 03-08-05 | 12:03

@Flapdrol
Gaat mij helemaal niet om een verbod op hoofddoekjes. Wel goed lezen.

Maar als je bij Europa wil gaan horen zul je toch een beetje meer 'europeser' gaan gedragen. Als je dat niet wil, ook geen probleem. Maar solliciteer dan niet naar een toekomstig lidmaatschap.

Vindt je als land dat toeristen te bloot lopen, probeer dan dit soort toeristen niet te lokken.

Corleone | 03-08-05 | 12:02

hassan's zijn ook vaak te vinden in turkije:
Heeft
Altijd
Sex met
Schapen
Achterlangs
Natuurlijk

oom govert | 03-08-05 | 12:02

@Rayvo: Nou dat is toch simpel. Als je in Turkije bent wordt je met korte rok als hoer beschouwd. OK, daar heb je dan maar mee te leven. Maar als zij dan in Nederland zijn, en hier is een korte rok normaal (en vaak plezierig om naar te kijken), dus moeten zij zich maar aanpassen daaraan. En dus zich niet gedragen alsof deze dames hoer zijn. Dat doen ze maar in Turkije e.d.

Flapdrol | 03-08-05 | 12:02

@clavan: chapeau ! En zeker de kaakspieren van Joelle de la B. Die heeft al heel wat meter in haar mondje gehad. Zelfs op die foto kan ik haar al ruiken...
Lelijke vrouwen hoeven niet dood, er mot ook wat te wippen zijn voor de minderbedeelde mens. Graag ook voortplanten die handel want ook de vakken moeten gevuld, de heftrucks bestuurd en de garnalen gepeld.

Gier | 03-08-05 | 12:02

@ Neuzel
Wat er nou niet klopt is dat die bimo's niet alleen door Turken in Turkije als hoer gezien worden, maar ook door allochtonen in Nederland(voornamelijk moslims). Wie heeft het nou over aanpassen???????

Rayvo | 03-08-05 | 12:01

FF iets anders: weet iemand of er ergens ter wereld een plek is waar je juist als man door allerhande hitsige grietjes wordt 'lastig gevallen'? Zonder er voor te moeten betalen uiteraard. Ons blef zuunig.

Dr. R. Clavan | 03-08-05 | 12:00

@ Peduhr, de Turkse costa's trekken vnl. gierige jonge meiden aan die over het algemeen niet bijster slim zijn. Ik ken er genoeg daar ze zich gewillig laten schuiven, dat dan weer wel.

Apollo | 03-08-05 | 12:00

@OgoDO
Ben het alleen met je laatste opmerking eens...

knutsel | 03-08-05 | 12:00

@OgodO het Übermensch
Jij leeft pak 'm beet zo'n zes decennia te laat, lees ik.

Horror Scoop | 03-08-05 | 11:59

@Neuzel
Het probleem is dat die bimbo's niet alleen door Turken in Turkije als hoer gezien worden maar ook in allochtonen (voornamelijk moslims) in Nederland geldt dit. En wie heeft het dan over aanpassen?????

Rayvo | 03-08-05 | 11:58

@Neuzel
Het probleem is dat die bimbo's niet alleen door Turken in Turkije als hoer gezien worden maar ook door allochtonen (voornamelijk moslims) in Nederland geldt dit. En wie heeft het dan over aanpassen?????

Rayvo | 03-08-05 | 11:58

@Gnoegvmoslims: Als dat verhaal serieus waar is, ging het ze waarschijnlijk om het geld, denk je niet? Rijke westerling op leeftijd. Als arme Turk zit je met zo'n echtgenote gebakken.

Flapdrol | 03-08-05 | 11:58

@knutsel
Je vergeet iets. Onze (westerse) cultuur is superieur aan de Turkse cultuur. (waarden, normen, mensenrechten e.d. zijn naar mijn idee universeel geldig) Ik kan derhalve geen enkele zinnige reden bedenken waarom wij ons aan zouden moeten passen aan een cultuur die in meerdere opzichten minderwaardig is aan de onze. Het lijkt me overigens beter om dit soort landen te mijden als vakantiebestemming.

OgodO | 03-08-05 | 11:57

@ Apollo: Nope dat is wat jij suggereert, als ik er naast zit moet je vertellen wat je dan wel bedoelt met je opmerking.

Peduhr | 03-08-05 | 11:56

@GnoegvMoslims
Dat was dan inderdaad de tijd van haar leven. Ik weet niet of ze ook overleden is, maar het zou een mooie dood zijn geweest.

Horror Scoop | 03-08-05 | 11:56

@Clavan:
Verassingsaanval?

Flapdrol | 03-08-05 | 11:56

Joëlle de la Bije (18), studente pedagogiek: "gisteren stopte een beveiligingsman van de discotheek Robin Hood zijn tong in mijn mond. Die man moet voor mijn veiligheid zorgen."

Hoe de neuk kan iemand toch ongewild in tong in je mond stoppen? Je kaakspier is gvd de sterkste spier in je lichaam en niemand niemand niemand kan jouw kaken zomaar van elkaar krijgen en er zijn tond in stoppen.

Het klinkt net zo dom en ongeloofwaardig als "gisteren stopte een beveiligingsman van de discotheek Robin Vingerhoed zijn lul in mijn kutje". Dan moet je hem wel daartoe in de gelegenheid hebben gesteld!

Hoeren zijn het. Allemaal.

Dr. R. Clavan | 03-08-05 | 11:53

Domme Breazah-snollen, waarom moet je dan ook in hemelsnaam naar Turkije op vakantie?

- je vliegt met Onur
- gemiddeld 1 bomaanslag per week
- betastende Ali's
- voedselvergiftigingen

Denken ze dan alleen maar aan de lage prijzen? Spaar gewoon ff door en ga op vakantie naar Griekenland, Kroatië, Spanje, Italië, whatever...

zum kotzen | 03-08-05 | 11:53

Ja, t is zgn. goedkoop om in Turkije op vakantie te gaan. Dus zit t er vol met zunige hollanders. De lokale kudt-mentaliteit krijg je er ook nog eens gratis bij. Welcome to the EU

burnie | 03-08-05 | 11:52

@ vast goed
Ouder dan 40 zeker dan? Of je bent naief en hebt tevens een bord voor je kop.

Peduhr | 03-08-05 | 11:51

@ Pedurh, als dat jouw vertaling is van een bepaald slag mensen ?

Apollo | 03-08-05 | 11:51

@Rayvo "In turkije worden die "bimbo's" als hoer gezien, dus alle turken hier moeten als terrorist gezien worden? Wat een kromme redenatie!!!!!" Die redenatie van jou is inderdaad wel krom zeg. ik zeg dat alle bimbo's als hoeren worden gezien (en dat is helaas een feit), ik zeg niet dat alle moslims bimbo's als hoeren ("moeten") zien. Dus jouw vergelijking gaat niet op.
"En moeten wij hier in Nederland de hoofddoekjes verbieden i.h.k.v. aanpassen? Gaat toch nergens over!" Op zich gaat dat wel ergens over, maar ik zeg niet daat de moslim hier in NL strings moeten gaan dragen. er zijn nuances. Volgens mij is het dragen van de hoofddoek in Turkije in openbare gebouwen trouwens verboden, maar goed het gaat hier niet over de hoofddoek, das weer een heel andere discussie. Je gaat als vrij westers meisje gewoon naar een veel conservatiever land. punt. en dat conservatieve uit zich bijvoorbeeld in het wegzappen als er bloot op tv is, daar hebben veel mensen geen idee van. je hebt als bimbo gewoon een enorme plaat voor je kop als je denkt dat je halfnaakt kunt rondlopen in zo'n conservatieve omgeving waarin mannen bovendien over een hoger testosterongehalte beschikken.

neuzel | 03-08-05 | 11:51

Er is niets fijner dan in je skipak met bijpassende skiboots in Alanya over de boulevard te flaneren. En je valt ook nog eens lekker snel af. Turkije. Mijn vakantieland!!

D.Bader | 03-08-05 | 11:50

tsja, voor alle argumenten is wel iets te zeggen. Het is een moslimland, dus vrouwen "bekleden" daar een iets andere positie. Willen ze echter bij de EU, zullen ze dit aspect toch echt moeten moderniseren. Aandacht is toch echt iets anders als aanranden. Aanpassen geldt daarentegen voor iedereen die een vreemd land betreedt. De vraag is m.i. dus wie zich aan welke normen moet aanpassen?

knutsel | 03-08-05 | 11:50

@MacManiac
Mijn reputatie snelt me vooruit, lees ik. Maar je geeft me iets teveel credit. Ik zou dat inderdaad doen als ik in Afghanistan aan het strand zou gaan liggen ja, of in een Amish-gemeenschap, of ergens anders waar mensen niet gewend zijn aan de reguliere Nederlandse levensstijl.

Horror Scoop | 03-08-05 | 11:50

@ vast goed, zelfs Turken hebben grenzen

Apollo | 03-08-05 | 11:48

Ben onlangs met de Familie in een 9 sterren resort in Turkije geweest. Mn oma van dik in de 90 heeftg de tijd van haar leven gehad.
Ze was de gate nog niet uit of een jongeman van pak hem beet 20 probeerde mn oma te versieren.
Eerst dachten we dat het een snorderof een tasjesrover was maar het bleek liefde op het eerste gezicht.
De volgende dag aan het strand had oma een geanimeerd gesprek met een, ik schat 25 jarige, adonis die oma kennelijk nog wel zag zitten. Deze knaap is de hele vakantie niet meer van haar zijde geweest en heeft de hele vakantie bij oma in de hotelkamer geslapen.Tot groot genoegen van oma die na het overlijden van mn opa 21 jaar geleden droog stond.
Deze kleine Turkse viespeuk had kennelijk geen moeite met oma's leeftijd.
Op het einde van de vakantie heeft hij oma ten huwelijk gevraagd waarop oma een hartinfarct kreeg en met spoed naar een ziekenhuis vervoerd werd.

GnoegvMoslims | 03-08-05 | 11:48

Kom lekker naar visita-menorca.nl en geniet van mooie stranden op het eiland. Naakt, topless op meeste stranden geen probleem. En je wordt niet lastig gevallen.

Return of the Beasjt | 03-08-05 | 11:48

@Peduhr: Je moet als vrouw ook niet in spijkerbroek gaan lopen daar. En shirtje laat waarschijnlijk ook blote buik zien, zit strak om de borsten enzo.

Nee, gereformeerde jurk moet je aan, met een vestje of blouse eroverheen.

Flapdrol | 03-08-05 | 11:48

@ Apollo
dus alle vrouwen met weinig geld zijn hoeren die erom vragen om lastig gevallen te worden? btje dom...!!
Zeker nooit gehoord van studentes die niet te duur op vakantie kunnen.... en heb je die benzine prijzen weleens gezien!

Peduhr | 03-08-05 | 11:48

Grappig hoe iedereen z'n eigen ervaringen heeft. Ben in het prachtige Istanbul geweest, in een toeristenresort en in de binnenlanden. Met een normaal geklede vrouw nergens last van gehad. Het zal dus wel, net als overal, er vanaf hangen waar je komt en hoe je erbij loopt.

Kortom, wederom een GS-komkommer in een glas water.

vast goed | 03-08-05 | 11:47

reaguurders hier kunnen zich dan wel ergeren aan die breezahsletjes, en vinden dat ze zich aan moeten passen, maar in tegenstelling tot hier lopen de meeste moslimas daar dus NIET gesluierd... Wie heeft het verder nog over aanpassen????

KaiserSoza | 03-08-05 | 11:46

Joëlle de la Bije (18), studente pedagogiek: "gisteren stopte een beveiligingsman van de discotheek Robin Hood zijn tong in mijn mond. Die man moet voor mijn veiligheid zorgen."
.
Joëlle is in haar wiek geschoten omdat ze op zijn puddingbuks had gehoopt.

Eric Venhof | 03-08-05 | 11:46

@Horror Scoop, oh ben jij diegene die altijd in een lange broek en trui met 40 graden op het strand ligt te bakken... tsk tsk tsk... nee jij begrijpt het...

MacManiac | 03-08-05 | 11:45

@ Gier

Dood aan de lelijke vrouwen, al dan niet met bruine streep in het ondergoed!!

Brusselmans | 03-08-05 | 11:44

@ boomer: Onzin!
De dames worden hier in Nederland ook lastig gevallen door Turken en Marokkanen tijdens het uitgaan. Het verschil is alleen dat er daar nog meer zitten en dat die totaal niet weten wat respect voor vrouwen is!
En trouwens, ook de vrouwen die er normaal (spijkerbroek + shirtje) worden lastiggevallen. Als het maar een kutje en tieten heeft vallen ze het lastig, simpel.

Peduhr | 03-08-05 | 11:43

@MacManiac.
Jij bent gelukkig goed op de hoogte. Als de meiden al niet normaal gekleed het strand op kunnen, dan kunnen ze het al helemaal niet in bikini of iets dergelijks. Waren die meiden nou ook maar goed geïnformeerd geweest.

Horror Scoop | 03-08-05 | 11:42

@Dr. R. Clavan.. Dat zijn de vrouwen die elke morgen een uur staan te scheren voordat ze überhaupt toonbaar zijn. Ja en in Turlije zijn ze dat wel gewend...

MacManiac | 03-08-05 | 11:42

-edit tut tut-

Gier | 03-08-05 | 11:42

noekie_b je bedoeld 10 seconden Rotterdam neem ik aan...?

Pannie | 03-08-05 | 11:41

@corleone: Zijn hoofddoekjes tegen onze normen dan? Wij hebben altijd zat mensen gehad die een doek om hun kop trokken, nog vóórdat we überhaupt moslims in Nederland hadden. Dus wij moeten niet lopen zeuren over hoofddoeken. De gemiddelde bejaarde vrouw doet een doek om d'r haar als ze de deur uitgaat.

Maar, wij verwachten dat de mensen hier zich gedragen naar onze standaard. Dus accepteren dat vrouwen korte rokjes aandoen met mooi weer, topless zonnen op het strand.

Dit weer vertalen naar een verbod op hoofddoekjes is een beetje sneu.

Flapdrol | 03-08-05 | 11:41

In Turkije loopt volgens mij vrijwel niemand met een hoofddoek. Op het platteland misschien.
De openbare gebouwen kom je volgens mij met een hoofddoek geeneens binnen.

Pannie | 03-08-05 | 11:40

-edit tss tss-

Dr. R. Clavan | 03-08-05 | 11:39

Dacht dat Turken alleen hier irritant konden zijn.

GnoegvMoslims | 03-08-05 | 11:39

wat een gezever, ben ook in een turks toeristisch kustplaatsje geweest, al die turkse vrouwtjes daar lopen er nog sletteriger bij dan de gemiddelde oud-hollandsche breezah-snol.

Ik heb in 1 week totaal 1 hoofddoek gezien op een oudere turkse dame. Dat is minder dan een dagje rotterdam.

noekie_b | 03-08-05 | 11:38

@Horrorscoop, man je doet net alsof die grieten met dildo's rondzwaaiend over straat lopen. Die turkjes zijn niks gewend man. Het zijn gewoon irritante gasten that's it. Ik ken genoeg voorbeelden van meiden die daar niet eens normaal het strand af konden komen omdat zo'n stel strandgeilers provocerend op de trappen stonden om ze ff aan te raken. Zielige gefrustreerde drooggeilers dat zijn het, omdat ze zelf niks mogen met hun "eigen" vrouwtjes....

MacManiac | 03-08-05 | 11:37

@ Zeurder
Zie mijn reactie naar knutsel 03-08-05 @ 11.36

Rayvo | 03-08-05 | 11:37

@ Jopie

Ik ben in 'n gulle bui vandaag.

Brusselmans | 03-08-05 | 11:37

@knutsel
We vragen toch ook niet van Turken e.a. die hier op vakantie zijn om in een bikini op het strand te gaan liggen? Of om hier een joint te gaan roken?

Rayvo | 03-08-05 | 11:36

@Flapdrol
Als ik jou goed begrijp zouden de Turkse dames dan ook geen hoofddoeken moeten dragen als ze hier komen? En als ze dat wel doen moeten ze niet zeuren dat ze door kaalkopjes worden uitgejouwd.

Corleone | 03-08-05 | 11:35

Hahahahahahahahaha, dit is echt de beste grap. Krijgen ze aandacht, is het nog niet goed. KUT!

YouBastard | 03-08-05 | 11:34

@Rayvo: zie commentaar Flapdrol:
valt wel wat voor te zeggen, als Nederlanders vinden dat Turken zich in Nederland moeten aanpassen,
moeten Nederlanders in Turkije zich dan ook niet aan Turkije aanpassen?

Zeurders | 03-08-05 | 11:33

Pffhhh, hoor al 15 jaar dit soort verhalen over Turkije. Je kan niet eens fatsoenlijk een winkelstraat door. Maar goed, 2 weken voor 250 Euries trekt ook een bepaald slag aan natuurlijk.

Apollo | 03-08-05 | 11:33

De regering wil in overleg met de turkse regering op de turkse stranden zogenaamde 'strandvaders' stationeren om de boel bij elkaar te houden. Daarnaast zal er een voorlichtingscampagne worden gelanceerd waarin de cultuurverschillen benadrukt zullen worden. Een postbus 51 spotje 'geef de juiste signali aan Ali' is in de maak.

Elmer Fudd | 03-08-05 | 11:33

@Kakbouter.. ze hebben er 8..
8: Hé Hoer!

McCool | 03-08-05 | 11:32

Het blijft een probleem, die Turken.
Ze mogen niet bij de EU, wel en masse er naartoe op vakantie. Verwachten dat de turken hier zich aanpassen, maar zelf in Turkije geen enkele moeite willen doen.

knutsel | 03-08-05 | 11:32

@D.Bader
Het blijkt nu juist dat Turkije NIET klaar is voor de EU. Het land is te verdeeld, juist doordat de mannen de vrouwen te conservatief vinden! En omdat die bimbo's zogenaamd te schaars gekleed gaan lastig gevallen worden, ze weten nog niet hoe het in de rest van europa eraan toe gaat. En ga jij in Turkije in een lange broek en trui rondlopen met die temperaturen???? Doe normaal!!!!!

Rayvo | 03-08-05 | 11:32

@thygros
Mijne ook niet, maar alles wat er nu mis gaat heeft toch met onze Nee stem te maken. Vraag maar aan Ome Bot

D.Bader | 03-08-05 | 11:31

AliBahBah en de 7 versiertrucs:
1. Psst...
2. Pssst...
3. Psssst...
4. Pssssst...
5. Psssssst...
6. Pssssssst...
7. Piss off!!

Kakbouter | 03-08-05 | 11:30

Ach ja ze laten zich ook te vaak lekker neuken door die Turkse medemens. Het gedrag van de Turken wordt natuurlijk bepaald door de algemene reactie van westerse vrouwen. Als ze continu worden afgewezen houden ze wel op.

GrijpgrageGraaierd | 03-08-05 | 11:30

@MacManiac
Nee, ze moeten gewoon niet goedkopiegoedkopie naar landen gaan waar ze niets van weten. 's lands wijs, 's lands eer ofwel: When in Rome, act like the Romans

Horror Scoop | 03-08-05 | 11:29

-weggejorist-

D.Bader | 03-08-05 | 11:29

@D.Bader: effe voor de duidelijkheid, mijn nee-stem had niks met turkije te maken.

Thygros | 03-08-05 | 11:28

Pfff, alsof wij breezahsletjes niet lekker vinden.

SamF | 03-08-05 | 11:28

Nou.. kut is kut. In dat land is het nog altijd kut is kont, aangezien vrouwen daar als maagd het huwelijk in moeten.

olibaron | 03-08-05 | 11:27

@iedereen
Volgens mij komt dit allemaal omdat we NEE gestemd hebben. Het is gewoon duidelijk Turkijke is klaar voor de EU!!!

D.Bader | 03-08-05 | 11:26

Joëlle de la Bije (18), studente pedagogiek: "gisteren stopte een beveiligingsman van de discotheek Robin Hood zijn tong in mijn mond. Die man moet voor mijn veiligheid zorgen."
Voor wat hoort wat, Joelle!

Zeurders | 03-08-05 | 11:26

"Ik had gehoopt dat ik geen last zou hebben omdat ik brunette ben. Maar haarkleur blijkt niet uit te maken."
Nee, natuurlijk niet: kut is kut.

Zippy | 03-08-05 | 11:25

@. Horror Scoop, kruip 's snel weer onder die steen waaronder je vandaan kwam. Nederland is toevallig wel ff gezegend van hele mooie dames. Moeten die dan ook onder zo'n bedsprei die schamele 2 weken dat ze een beetje vakantie kunnen vieren? Ze moeten gewoon met hun poten er vanaf blijven! Heb de link wel geklikt? Niks mis mee met die dames. Ja, dat die geile turkjes ook wel 's een vrouw ZONDER snor en KNOFLOOKADEM kapot willen scheuren is logisch, maar dat mag niet het probleem van de "onze" Hollandse vrouwelijke toerist zijn.

MacManiac | 03-08-05 | 11:25

@ Neuzel
In turkije worden die "bimbo's" als hoer gezien, dus alle turken hier moeten als terrorist gezien worden? Wat een kromme redenatie!!!!!
En moeten wij hier in Nederland de hoofddoekjes verbieden i.h.k.v. aanpassen? Gaat toch nergens over!

Rayvo | 03-08-05 | 11:25

Ben zelf twee keer één dag naar Turkije geweest. Vanuit Griekenland. Ik vond er zo'n vervelende opgefokte sfeer hangen. Aan het strand stonden vervallen hotels naast nieuwbouw. Aan zee zag je vrouwen met moslim zwempakken wat het geheel nog meer eng en bijna buitenaards maakte. Voor het eindtijd gevoel en hitsige gigolo's (veel gonoreu) moet je in Turkije wezen. Ik betaal liever iets meer voor een beschaving hoger.

vinque | 03-08-05 | 11:23

Het is wel mooi dat voor kansloze breezahsletjes in Nederland er nu dus eindelijk een paradijs is waar ze wel aan hun trekken komen. Dikke Duitsers hebben zoiets met Thailand.

D.Bader | 03-08-05 | 11:23

Zitten we hier te zeiken over hoofddoekjes, maar gaan we vervolgens wel als hoer verkleed naar een moslim-land. Van welke planeet komen die snolletjes eigenlijk?

Eric Venhof | 03-08-05 | 11:22

iedere levensvorm met testosteron productie heeft het probleem te willen graaien naar fraai vleesch. daarom kunnen wij ook nog leren van anderen; vrouwen in burkhas, 100 zweepslagen voor een blote enkel.. dan houden deze excessen wel op.

SloopKogel (wie zijn | 03-08-05 | 11:22

@Flapdrol

Hulde Hulde!

jopie4500 | 03-08-05 | 11:20

Je weet toch dat in die landen de heren het niet gewend zijn om blote ledematen te zien ? Dat is al eeuwen zo.

GA ER DAN NIET HEEN !!!!!

Of pas je aan, aan hun way-of-life.
Net zoals wij dat van hun verwachten, als zij hier naartoe komen.

Typisch blond.

Boomer | 03-08-05 | 11:20

Waarom passen die lui in turkije zich niet aan? Zij willen toch toeristenoordje spelen en het nieuwe spanje worden? Maar jan-kaas kennende is dit probleem niet onoverkomelijk, eant het blijft toch mooi goedkoop..

olibaron | 03-08-05 | 11:19

@Brusselmans

heb ik gevraagd maar het geld is op zoals je weet!!! Opgemaakt aan verdeel en heers technieken van onze overheid!
(wat een eer! Brusselmans reageert op mij???)

jopie4500 | 03-08-05 | 11:19

Tja, ergens vind ik eigenlijk ook wel dat je als je naar Turkije gaat, je ook een beetje moet aanpassen. Ik heb vroeger altijd geleerd dat als je naar een dergelijk land gaat, dat je er verstandig aan doet eens te kijken naar gewoontes, gebruiken en fatsoensregels. In reismagazines vertelden ze bij TUnesië, Turkije e.d. altijd dat het verstandig was een lange broek voor mannen en een lange jurk voor vrouwen te dragen. Want korte broeken en rokjes zijn daar not-done.

Wij verwachten van hen toch ook dat ze zich aan onze normen aanpassen als ze hierheen komen. Als je halfnaakt wil lopen slettenbakken en dan toch met rust gelaten worden als je 'nee' zegt, moet je naar Spanje ofzo. Daar hebben ze inmiddels een speciale set badplaatsen ingericht voor de west-europese vakantieganger die wil rondflaneren met zijn/haar lichaam, maar niet op handtastelijkheid zit te wachten, totdat ze zich vol hebben gezopen met Breezers en met iedere glimlachende gozer mee willen gaan.

Flapdrol | 03-08-05 | 11:17

Waarom passen die Hollandse hoeresletjes zich niet gewoon aan?

Horror Scoop | 03-08-05 | 11:16

Wat een nare, stigmatiserende opmerkingen weer..

Het LBR moet inmiddels overuren draaien..

@ Jopie

Is er geen vacature voor je bij een of ander gesubsisieerd clubje op naar beroepsallochtoontjes?

Brusselmans | 03-08-05 | 11:15

@Think

is inderdaad hetzelfde telegraef=stormfront

jopie4500 | 03-08-05 | 11:15

ach vroeger had je de spaanse macho's, die waren misschien niet zo direkt, maar wat dat betreft is de maatschappij ook wat anders. Drukte om niks, op tmf mag een mentaal gestoorde Theo aan kinderen van 15 vragen of ie haar borsten mag zien en dit zou niet door de beugel kunnen?

Thygros | 03-08-05 | 11:14

@EvS

ik heb hem rechts hangen hoor!

jopie4500 | 03-08-05 | 11:13

Doet me deugd at onze BreEzaH's hier nix van moeten hebben.
En bovendien hoeven ze voor een Ali/kakkerlak niet helemaal naar Turkije, daar hebben we er in R'dam ook genoeg van zitten!

Saint-Pauli | 03-08-05 | 11:12

@Joop4500. Stormfront? Is de telegraaf ook goed??
@Hoxha. Kan je misschien AD login erbij geven?

Think | 03-08-05 | 11:11

@jopie4500

Volgens mijn trendwatcher wordt racisme weer helemaal hot in 2006. Hoor ik er eindelijk ook weer een beetje bij. Nu maar hopen dat Samir A's en Mohommad.B's zich een beetje blijven misdragen anders is er niets aan natuurlijk.

OgodO | 03-08-05 | 11:11

-weggejorist-

jopie4500 | 03-08-05 | 11:11

UIT HET
.
.
.
REFORMATORISCH DAGBLAD ????????
.
.
.

pennestront | 03-08-05 | 11:11

-weggejorist-

jopie4500 | 03-08-05 | 11:11

@ MacManiac t'is maar hoe je het brengt he?

@de rest: ga dan naar italie en kijk of het echt waar is!

Opruiende kutdnieuwsberichten! Direct door AAIVEED gesommeerd in de krant te zetten!

jopie4500 | 03-08-05 | 11:11

redelijk hoog bimbo gehalte. ali baba's zeggen natuurlijk geen nee tegen deze westerse sletjes die een hooguit wat verontwaardigd reageren als ali baba met zijn handjes zomaar zelfs onder hun rokje komt. wanneer dringt het besef eens tot deze bimbo's door dat ze allemaal als hoeren worden gezien. deze ali baba's willen vervolgens alleen maar trouwen met een vrome moslima. misschien moeten er eerst maar weer eens wat sletjes worden verkracht voordat het doordringt dat aanpassen ook in Turkije een subjectief begrip is.

neuzel | 03-08-05 | 11:10

We moeten dus een grote delegatie brede, gespierde homosexuele mannen naar Turkije sturen, die daar dan lekker een potje 'return the favour' gaan doen. Want die Turkse jongens, met hun gebruinde spierbundels en gladde kapsels, die vragen er toch gewoon om?

Flapdrol | 03-08-05 | 11:10

Ik ga het zelf maar eens uitproberen dit jaar denk ik. Met mijn 100 kilo en 1.98 meter moet er toch een sexy doorschijn-burqa voor me te vinden zijn. Onder die burqa steek ik een rooie lamp aan en steek wierook op. Hiermede flaneer ik over de boulevard en scoor per 100 meter een knaapje.
Neo-Europese kusten: BurqaBerta komt naar je toe deze zomer!

pennestront | 03-08-05 | 11:06

Eigenlijk wel een okay stukje.
Het is gewoon zo dat die Ali's alles wat niet gesluierd gaat lastig valt. In hun opinie: niet gesluierd = hoer. En hoer betekent daar mag je alles mee doen.

Je komt dit niet op deze manier tegen in italië, griekenland, frankrijk of spanje. Echt gelul dat dit wel zo is. Maar natuurlijk Turkije is lekker goedkoop, dus waar gaat jan-kaas naartoe?

Wel appart om die reacties in de telegraaf van mannen waarvan de vrouw is lastig gevallen. Dan ram je er toch op los?

olibaron | 03-08-05 | 11:06

Wat is nou verkeerd aan het vertellen van de waarheid?

Rayvo | 03-08-05 | 11:05

Ben een keer naar dat land geweest...
Walgelijk inderdaad.

Aggressieve verkopers
Verkrachters/aanranders overal

Het allerergste was dat ik een Turks vriendinnetje had daar .... Je wordt de hele tijd bedreigend aangekeken, van die locals die dan ruzie met je gaan zoeken.
Turken zijn echt barbaren.

Maar ja vakantie bij Hollanders moet altijd goedkoop zijn .....

Rest In Privacy | 03-08-05 | 11:04

@Jopie4500.. Don't blame the messenger...

MacManiac | 03-08-05 | 11:04

Jopie, racisten, dat zijn het ja!
Je kan het natuurlijk ook gewoon doodzwijgen. Net doen alsof er daar niks gebeurt! Dat is namelijk veel beter, want je stigmatiseert niet!

TV Dominee | 03-08-05 | 11:04

@jopie4500

en jezelf jopie noemen is zo '45

Meneer | 03-08-05 | 11:03

@Prof. Hoxha

Slim maar stijlloos?

tjeeeeezzzz
racist zijn is zo 90

jopie4500 | 03-08-05 | 11:01

De blondo's kunnen natuurlijk ook lekker in Nederland blijven: daar zijn geen ALI's, vooral niet in het zwembad... let's face it: loshandige viespeukjes zijn OVERAL. Maar ligt het nu aan de blote blondo's, of aan de losse ALI's?

3*links=rechts | 03-08-05 | 10:59

'k geef onze turkse vrienden geen ongelijk, kijk maar naar de foto. zulk hoerig vlees schreeuwt om een feel-up. en over de hoofden trek je een papieren zak

Gier | 03-08-05 | 10:59

@Hoxha

komt dit weer van strormfront ofzo, of officieel ANP bericht? Ben je wel eens naar italie geweest als meisje? Hollandse pannekoek! lekker olie op het vuur he?

jopie4500 | 03-08-05 | 10:56

Turkse jongemannen kunnen net als Hollandse jongemannen maar aan een ding denken. Niks bijzonders volgens dhr Freud.

Hardasyouth | 03-08-05 | 10:56

... of neem gewoon je burka mee op vakantie.

pfff | 03-08-05 | 10:53

daarom kun je ook beter naar Vrouwenpolder gaan ...

A8 | 03-08-05 | 10:52

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken
Online Casino | Online Casino | Paynplay Casinos | Online casino expert | Online Casino
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com