achtergrond

Geenstijl

Lucas wil revolutie!

Links lullen, rechts vullen...Arme Lucas. Onze huiskrakert droomde na het verpletterende NEEN al van regeren. Maar zoals wij al voorspelden dronken zij een glas, deden zij een plas en bleef zoals gewoonlijk alles zoals het was. Onze Lucas wil het nog steeds niet geloven, onze Lucas heeft nog idealen. En dat siert hem eigenlijk wel. Dus probeert onze wereldverbeteraar het nog een laatste keer de meute in beweging te krijgen. Het woord is aan Lucasdelinkselul..



Sta op en loop!

Van Belgie tot Bomhoff, van Groene Amsterdammer tot Vrij Nederland. Allen zijn ze het er over één ding eens: Balkenende moet oprotten. Onder het volk is het vertrouwen in de regering reeds gezakt tot een ijskoud dieptepunt. Journalisten en intellectuelen zijn eensgezind over de magere politieke prestaties van onze laagvoorhoofdige sater die slechts kwijlt en huilt. Gelukkig mochten we allemaal met lede ogen aanzien hoe het machtsbeluste gajes zonder enige gêne drieeneenhalf miljoen uitgaf aan een weerzinwekkende propaganda-actie. Een beleid dat uitgelegd werd met de woorden: "u bent dom, wij weten wat goed voor u is."

Hoe groter de mond over democratie, hoe kleiner het blikveld en hoe schandelijker de daden. Uitgerekend een Democratisch zesenzestigende ultra-regent van boven de tachtig geeft opdracht tot het uitmoorden van miljoenen koeien, varkens en kippen. Uitgerekend een christen die zegt betrokken en sociaal te zijn, verkoopt uw grootouders, onderwijs en gezondheidszorg aan graaiers van het ergste soort. Het krachteloze, charismaloze, burgerlijke, bescheten en bekrompen leiderschap van stukgekookte spruit Balkenende jaagt de toekomst van uw kinderen, uw pensioen, ouderdomszorg, en sociale zekerheid rechtstreeks over de rand van de afgrond.

Daar op de bodem, in de duistere diepten wacht ons het hellevuur, opgestookt door de Van Baalens en Hoogervorsten. Hoogervorst, die zonder blikken of blozen het bestaan van de meest slopende ziektes ontkent. Hoogervorst die staatsartsen opdracht geeft alles wat niet in een rolstoel zit 'gezond' te verklaren. Sinds het aantreden van minister Hoogervorst is het aantal wonderbaarlijke genezingen drastisch toegenomen. Het is wachten op de dag dat ook kanker, aids, depressie en MS niet meer 'als serieuze aandoening' erkend worden. 'U heeft een dwarsleasie? De VVD zegt: sta op en loop.'

Waar is het verzet? Waar blijft uw opstand? Hoe lang gijzelt u zichzelf nog? Verzet u! Fuck foto’s, schrijf weblogs, stuur emails, richt een digitaal tijdschrift op en noem het BRIGHT. Distribueer uw tegen-propaganda in rokerige kroegen en noem uzelf Hannie Schaft of Francisco Van Jole. Staakt, lig dwars, schreeuw, huil en spreek uit. Dit kabinet moet weg en dit kabinet kan weg. Laat uw massale NEE van 1 juni de opmaat zijn tot een definitef NEE in de nabije toekomst. Op de digitale wegen waakt Cerberus niet. Laat de roep om vrijheid zich met de snelheid van het licht verplaatsen. Muis en keyboard zijn de hamer en sikkel van de eenentwintigste eeuw. Kameraden, ik vertrouw op jullie!

Lucasdelinkselul

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.