achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

Zweeds onderzoeksinstituut tegen Poetin en Kim Jong-Un: 'Denk even rustig na'

Heal the woooorld

Omdat een andere doodscultus momenteel de boventoon voert zou je het bijna vergeten, maar DE BOM kan maar zo vallen. De dreiging van een nucleaire apocalyps lijkt weer net zo groot als tijdens de koude oorlog. Onderzoekers van het Zweedse vredesonderzoekbureau SIPRI hebben daarom een oproep aan de leiders van 's werelds kernmogendheden: "Doe een stap terug om na te denken."

Wereldwijd zijn er volgens het SIPRI Yearbook 12.000 kernwapens op aarde, waarvan 2.100 stuks in opperste staat van paraatheid. Vorig jaar kondigde Poetin aan uit het New START-verdrag te stappen, volgens SIPRI "het laatst overgebleven kernwapenbeheersingsverdrag dat de strategische kernwapens van Rusland en de Verenigde Staten beperkt."

Als je dan Biden, Poetin of Kim Jong-Un bent, is het inderdaad een moment om bij jezelf te rade te gaan. Waar ben ik nou helemaal mee bezig? Waarom moet het allemaal zo boos? Waarvoor zoek ik nou die bevestiging? Sta ik nog wel in contact met mijn EIGEN kern-energie? 

Worstel jij met de drang om het voortbestaan van de mensheid te bedreigen om je geopolitieke positie te verzekeren? Wij zochten tips.

Zoek eens contact met je boomchakra

Ontdoe je van je lampenkapjes

Koop een trampoline

Pijp een struikgewas

In Ander Geopolitiek Nieuws: Mark Rutte bijna SG van de NAVO

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.