achtergrond

Geenstijl

LIVE - Hallo witte mensen op de A12

Haags arrestatiefeestje slegs vir blanken

Schakelen we nu over naar Den Haag, waar tout wit welgesteld bekend Nederland van de verre vliegvakantie aan het bijkomen is in een watergekoelde tunnelbak nabij de tijdelijke Tweede Kamer. Want potjandrie warempel het is waar. Die XR-bijeenkomsten lijken wel een braai van de Afrikaner Weerstands Beweging! Het is alles Jan-Julius en Merel-Sophie wat daar loopt de kakken en plakken op de A12. Hilarisch potsierlijk artikel waarom vankleurmensen zich nooit vertonen op deze roomblanke deugdemo's in De Volkskrant. Langs de Utrechtsebaan/A12 zijn gisteravond al zwarte schermen geplaatst tegen pottenkijkers en lieden die eieren willen gooien en er zijn maar liefst VIER WATERWERPERS opgetrommeld om de demonstrerende menigte (10.000 mensen verwacht) zachtjes te beregenen. De rest van Nederland staat vanaf vandaag totale anarchie te wachten omdat uit het gehele land DUIZENDEN agenten zijn gemobiliseerd om de Cariesjes en Siegertjes van het asfalt af te halen. Man ter plekke is Bob van Keulen. Later meer alsook updates.
Update: Illegale bezetting A12. Gemeente roept op demonstranten te verplaatsen
UPDATE: Livestream bij OmroepWest
Update: Houwdegen BM Van Zanen: "DE KARWATS ER OVER!"
Update:
Waterwerpers ingezet, standje "vernevelen"
Update: Aangehouden blokkeertuig naar ADO-stadion gebracht & vervolgens mogen ze wieberen, zonder ID te tonen of DNA-afname. Schandalig.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Blokkade van de A12/Utrechtsebaan is verboden. De burgemeester heeft toestemming gegeven om de snelweg vrij te maken voor verkeer. Actievoerders worden door de politie gevorderd om weg te gaan en aan te sluiten bij de aangekondigde klimaatdemonstratie.

22
Reply

Die kam doet het natuurlijk

H Y P O C R I E T

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.