achtergrond

Geenstijl

VIDEO. Erik Dijkstra vindt docu Fidan Ekiz over cancelcultuur (die hij niet heeft gezien) 'gezeur'

Cancel de cancel

Fidan Ekiz is ervan overtuigd dat haar programma 'De Vooravond' gestopt is, omdat ze te rechts is voor BNNVara. Erik Dijkstra, presentator bij BNNVara denkt dat het iets anders in elkaar steekt. “Het programma was gewoon niet zo goed”, vertelt hij bij Jinek aan tafel. #Jinek

229
Reply

Is het gezeur over het gezeur over dat er gezeur is over gezeur over gezeur nou nog niet afgelopen? Gisteren reageerde Erik Dijkstra bij Jinek op het verschijnen van de veelbesproken docuserie 'Doe-het-zelf dictatuur' van Fidan Ekiz bij BNNVARA Omroep MAX. Volgens Erik Dijkstra is er helemaal geen angstcultuur bij BNNVARA, want als je Erik Dijkstra heet en precies vindt wat iedereen bij BNNVARA ook vindt, mag je bij BNNVARA gewoon zeggen wat je vindt. Verder liet Erik Dijkstra weten dat hij De Vooravond een slechte talkshow vond, de documentaireserie 'gezeur', en dat hij er trouwens ook niet naar ging kijken. Met zulke ex-collega's heb je geen angstcultuur meer nodig.
PS De eerlijkheid gebiedt ons toe te geven dat wij gisteren aflevering 1 toevallig wél hebben gezien en van oordeel zijn dat er toch een zeker mate van urgentie ontbrak. Of mag je dat soms ook niet meer zeggen?
PPS Lijkt ons een ideale kandidaat voor de recent vrijgekomen vacature van TEFAF-directeur, die Dijkstra.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.