achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

Lisa van Ginneken (D66) binnenkort weer terug op Twitter

Twitter, how can I make this about me?

Kamerlid Lisa van Ginneken (D66) stopt met Twitter. (Voor sommige abjecte 'kwaliteitsmedia' is dat serieus ''nieuws'', een Kamerlid dat met Twitter stopt. Bij die '''kwaliteitsmedia''' ontmenselijken ze je vervolgens van 'Kamerlid' naar 'transgender Kamerlid', wat zum kotsen is. Doe je je hele leven je best vrouw te zijn, ook al ben je als man geboren, weigert zo'n discriminerend medium met het ethische besef van een pinda je te accepteren om wie je bent, ben je niets meer waard dan je genderidentiteit en duwen ze je als gedehumaniseerde kermisattractie in de clickbait-identiteitsoorlog-loopgraven. Zou RTL ''''Nieuws'''' soms worden overgenomen door de uitgever van NU.nl, Donald Duck, AD en die andere clickbaitfarm-woke-tabloids?)

Dat vinden wij heel goed, zowel ván Lisa van Ginneken (D66) als vóór Lisa van Ginneken (D66). Wat wij alleen niet snappen van Lisa van Ginneken (D66) is waarom ze na met twitter te zijn gestopt een heel lang en uitgebreid narcistisch ego-jammer-dram-document publiceert vol open huiliehuiliedeuren en 'schuld van anderen'-verklaringen over waarom ze stopt met Twitter. 

Alsof je stopt met roken en iemand ooit serieus is geïnteresseerd in waarom je stopt met roken. Alsof je op badminton of korfbal zit en denkt aan de hele wereld te moeten laten weten waarom je van badminton of korfbal afgaat. Alsof je een flame war in de comments van Facebook verliest en zeven keer 'PRETTIGE AVOND NOG!' in de reacties gooit alvorens weg te gaan en nog een keer terug te komen om 'IK GA NU ECHT WEG HOOR!' te roepen. 

Kortom: Lisa van Ginneken (D66) is na een korte twitterpauze straks weer gewoon terug op Twitter.

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Soep van de Week - Dood aan de digitale nomaden!

Ik interviewde Kevin van Vliet, correspondent in Zuid-Afrika (a.s. zaterdagavond te lezen op GeenStijl) en we hadden het over de digital nomads die als sprinkhanen neerstrijken in Kaapstad.

@Arthur van Amerongen | 07-02-24 | 21:00 | 126 reacties

Voorstel. Festivalseizoen voortaan TOT 1 juni

Piekbelastende klimaatgeneratie urineert teveel drugs in rioolwater

@Pritt Stift | 15-09-23 | 10:00 | 171 reacties

LIVE - Nachthoreca OPEN in Het StamCafé

De Nacht Staat Op, tegen Handhavende Halsema & Stedendwinger Bruls

@Pritt Stift | 12-02-22 | 22:02 | 0 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.