achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

Het wordt tijd voor Immigration Rebellion

Als we nu niks doen hebben we straks een Tijdelijke Noodwet Onteigening Zolderkamers&Tuinschuurtjes (die nooit meer weggaat)

Honderden jaren van uitbuiting en vernietiging hebben ons land naar de afgrond gebracht. Over het hele land verliezen mensen hun leefwijze, leefomgeving en levens. We hebben nog maar een paar jaar om de ergste gevolgen van de migratiecrisis af te wenden, als we niet al te laat zijn. De zesde massale immigratiegolf is begonnen. Wat we de komende paar jaar doen bepaalt de toekomst van het leven in Nederland.

Wat is Immigration Rebellion?

Wij zijn mensen uit alle hoeken van het land, van verschillende leeftijden en achtergronden. Wat ons bindt is een diepe zorg om de migratie- en ecologische crisis en het leven in Nederland. Wij zijn grootouders, ouders en kinderen die deel uitmaken van een nationale beweging die strijdt voor een leefbar en rechtvaardig Nederland.

Doe Mee

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen bij Immigration Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Boe!
Het kabinet wil voor de zomer met een wetsvoorstel komen waardoor gemeenten in de toekomst gedwongen kunnen worden om opvangplekken voor asielzoekers te realiseren. (NU.NL)

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

LIVE. FORMATIE FINALEWEEK

TEH NEH, NEH NEH NEH NEH NEH, TE NEH, NEH NEH NEH NEH NEH, NEH NEH NEH NEH NEH, TEH NEH, NEH NEH NEH NEH NEH, NEH NEH NEH NEH, TEH NEH NEH NEH

@Ronaldo | 06-05-24 | 09:33 | 174 reacties

ASIELCRISIS! 295 TEVEEL in Ter Apel

Formerende partijen roepen ASIELCRISIS uit - Eric van der Burg geeft opgestapte COA-baas Ter Apel trap na - Instroom gewoon weer "ONGEVEER 900" - Nieuw record voor Ter Apel - Enge Mannetjes, overal

@Pritt Stift | 23-04-24 | 08:00 | 287 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.