achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

Feestelijk topic! De kampioenen besmettingen

De winnaars van de Cluster League

ZEVENDE PLEK

6 besmettingen bij studentenvereniging Albertus te Groningen. "We hebben ons gehouden aan alle maatregelen, zoals testen voor toegang."

ZESDE PLEK

'Zeker 10 besmettingen' bij feest van studentenroeiclub Triton te Utrecht. "Bestuurslid Bas van Rijn van Triton benadrukt dat ze zich aan de regels van de Rijksoverheid hebben gehouden."

VIJFDE PLEK

17 besmettingen bij personeel van een aantal kroegen in Maastricht

VIERDE PLEK

'Zeker tientallen mensen' bij Club NYX en Skøll in Amsterdam. "Ik weet in ieder geval dat wij er alles aan hebben gedaan om aan de regels voor testen Voor Toegang te voldoen."

DERDE PLEK

50 besmettingen bij studentenfeest in Den Haag. "Wij hebben de regels standvastig nageleefd en zijn alert geweest op pogingen tot fraude."

TWEEDE PLEK

78 besmettingen bij studentenvereniging NSR te Rotterdam. "We hebben alles aan de voorkant goed gedaan. Toch kan er iemand doorheen glippen."

EERSTE PLEK

180 besmettingen in Aspen Valley in Enschede. "Je doet er van tevoren alles aan om het allemaal goed te regelen. We lieten ons personeel testen en hadden een strenge controle aan de deur. Beveiligers controleerden de negatieve testbewijzen voordat mensen naar binnen mochten. Waar het dan fout gegaan is? Het systeem is gewoon lek."

GEFELICITEERD ALLE PRIJSWINNAARS! U WINT CORONA

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.