Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

GeenStijl claimt overwinning in het Stamcafé (en live verder kijken naar stemmentellen USA)

Trump/Biden zal allemaal wel, dit is een bedanktopic

Negen uur onafgebroken online in een fantastisch decor dat met liefdewerk in elkaar is gesleuteld door Mosterd en z'n meisje, met prullaria van de kringloop & Ali Express plus tienduizend tackers om het allemaal vast te tackeren. Tom Staal, die leeft voor deze shit. Hans Teeuwen, Theodor Holman en Wonder Woman die de kk corona eindelijk ff konden vergeten. Roderick Veelo, onze gezellige oom die goedkeurend knikte en breed glimlachte. Zentgraaff die met een boel weemoed terug op het roze nest was om met oude sparringpartner Spartacus de degens te kruisen. Geerten Waling, altijd bereid om dingen te duiden. De heren Omtzigt en Van Helvert, Kamerleden van het CDA, die via video inbelden voor een interview. Ronaldo, met z'n Lincoln Project petje voor een green screen met Cortés-kaart om urenlang te roepen dat het allemaal niet uitmaakt omdat Pennsylvania toch pas vrijdag bekend is.

Maar dat zag u allemaal zelf al. Laten we vooral de onzichtbare onmisbaren achter de schermen eens benoemen en bedanken. Peilloze stijlloze dank aan Boris von Opshausen, zijn lower thirds en een mentaliteit die nul kommafouten in zijn eigen code tolereert. Aan Halma, van het gelijknamige automatiseringsbedrijf, die het halve land doorkruiste om een nacht te helpen. Cameraman Ate Tameling, die na een volle werkdag voor NieuwNieuws nog een volle nacht in de CNB productieruimte zat te schakelen, and he didn't flinch. Anton (21), onze bumper-man die alle instartjes renderde & de huisstijl van CNB en de USA-show maakt(e), van posters tot leaders. En Steven Geerts van Phoxit met zijn crew, die zich als event-producers in beeld, geluid & licht door een rampjaar moeten schrapen en voor GeenStijl met weinig middelen en nog minder ruimte even lieten zien dat ze hun A-game nog beheersen.

Social

En u, die zo massaal keek dat een filmpje van 9 uur lang trending werd op YouTube terwijl de warme woorden ons overspoelden. U, die zo massaal doneerde de afgelopen dagen om deze productie überhaupt mogelijk te maken. We hadden het mentaal allemaal ff nodig, in dit teringjaar van de vleermuis. En dan is er nog niet eens een winnaar. Het ging de afgelopen nacht om en overe hele andere dingen, Trumpie was alleen maar een rooie draad die alles verbond in één lange podcast. In de YouTube-beschrijving staan nu de tijdcodes met alle barbezettingen, om direct naar je favoriete gast/blok/moment te kunnen zappen.

Enfin. Er is dus nog geen winnaar. Het gaat om Wisconsin & Michigan, vooral. En dat verdomde Pennsylvania natuurlijk. Nevada zit ook op nog het vinkentouw en niet iedereen lijkt zeker te weten of Arizona nou wel of niet blauw is. Hier en na de breek een paar livestreams (nog niet allemaal actief) die niet van ons zijn, want met het laatste Amerikaanse opdrinkbier proosten we op u allen.
UPDATE: Wisconsin naar Biden, zeggen diverse media. 237 om 213 nu en de eerste bij 270 kiesmannen.

Ouwe Bernie heeft een punt

Social

Reaguursels

Inloggen

Bernie heft totaal geen punt. Het stemmen per post kan al weken. Er is dus weinig redenen om op zo’n laat moment nog post binnen te krijgen. Daarbij bleek ook dat democraten over het algemeen eerder stemde, dus hoe later stemmen binnen komen, hoe minder groot het voordeel van de democraten is, ook per post.

Het gevaar van het toelaten van post na de verkiezingsdag is dat je fraude wel heel gemakkelijk maakt.. Oow we hebben daar nog 136000 stemmen nodig, laten we er even 138000 voor Biden dumpen. (deze getallen zijn niet uit de lucht gegrepen maar een verwijzing naar een verdachte sprong die ineens bij Michigan ter zien was).

Ook in Nederland hebben we op diezelfde reden de afspraak dat stemmen per post (wat bij ons sowieso al alleen onder specifieke voorwaarden wordt toegelaten omdat het minder veilig is) voor 5 uur op de verkiezingsdag mee mag tellen. Alles wat erna komt telt niet mee.
In de VS zeggen de republikeinen, alles was na 00:00 binnen komt zou niet mee moeten tellen.

Zover dat.

Dan Arizona. Er zijn daar nu weer 4% meer van de stemmen geteld, daarbij is Trump met 0,5% ingelopen. ALS je dat doortrekt naar 100% van de stemmen wint Trump Arizona.

DerUnterMensch | 05-11-20 | 11:09

Project Veritas zit op veel gevallen van grootschalige fraude bij de post. Waar de zakken vol Biden stemmen vandaan komen.
Nooit eerder in de geschiedenis van de menseheid stonk een verkiezing zo tegen de klippen op.
China Joe zelf had in zijn seniele verwarring een zeldzaam moment van eerlijkheid:
www.youtube.com/watch?v=MA8a2g6tTp0&a...

En zo is het gegaan Joe.

Jan Passant mk2 | 05-11-20 | 10:04 | 2

Kan je kort toelichten wat project Veritas nu allemaal verteld/ontdekt?

SinisterNL | 05-11-20 | 10:05
-weggejorist-
dik van alster2409 | 05-11-20 | 16:08

Ach een deel van de wereld wilt gewoon een beschaafd ogende salonsocialist, iemand die zich anders voortdoet en zich niet aan de afspraken houden is geen enkel probleem... liever deugen en politiek correct en samen hand in hand met knokploegen AFa , Blm en zwarte milities toont gewoon aan dat ze het allemaal goedkeuren zolang het hun belangen dient... zoals het ook in NL is gegaan met Janmaat, Pim en nu met Baudet en Wilders. Daarmee de staat van het land in zowel de usa als in NL nemen mensen stelling in en staat blank en zwart nog nooit zover uiteen, ook in NL... daarbij al die jaren voeden en sympathie hebben heeft ertoe geleid dat straatnamen aangepast moeten worden, positief racisme, positieve discriminatie, divi bokaal enz. Alles om de klagende niet succesvolle minderheden tevreden te stellen en in het zadel te helpen. Al die naïviteit heeft er ook toe geleid dat we in Europa met een enorme grote populatie met jonge salafisten zitten die als ware tikkende spijkerbommen bij het minst of geringste op scherp staan. Al met al een beleid waar links en liberaal/progressief ontzettend trots op mag wezen. Ik hoop alleen voor de toekomst dat er nu eens velen slachtoffers zullen vallen tussen de veroorzakers van dit probleem, wellicht dat ze dan eens wakker worden... want onschuldige burgers geven ze helemaal niks om, dat is wel gebleken over de jaren heen.

Hollandse_blauwe | 05-11-20 | 09:58

Die Russen toch... ik bedoel zij beslissen hoe de verkiezingen verlopen in de usa? Blijkbaar is Biden nu toch Putin’s keus?

P-unit | 05-11-20 | 09:56

Een wereldmacht waar je kunt kiezen tussen een overjarige seniel met een iets te groot en wit kunstgebit of een zelfingenomen mafkees met het empatisch vermogen van een stoeptegel.

tsjajaja | 05-11-20 | 09:40 | 2

Gefeliciteerd, u bent de honderdduizendste reaguurder die de leeftijd van één of beide kandidaten als 'argument' inbrengt! Chapeau!

Zenzeo | 05-11-20 | 09:46

Die tanden van Biden zijn echt bizar inderdaad. Soort mister Ed

ZureKoek | 05-11-20 | 10:04

Het ziet er naar uit dat er een licht seniele 78 jarige aan het roer komt te staan van een van de machtigste landen ter wereld met een hardcore socialist aan zijn zijde.
Trump heeft echter op tijd het Supreme Court in verhouding gebracht ten gunste van de republikeinen die hoogstwaarschijnlijk ook de meerderheid in de senaat behouden.
Dat wordt dus 4 jaar de president uithangen met je handen op je rug gebonden.

Eppo | 05-11-20 | 09:34 | 2

Enerzijds hoop ik wel dat het extreme linkse doorslaat! Dan zullen de mensen er dus achter komen wat ze hebben gedaan.....

SinisterNL | 05-11-20 | 09:36

Harris is net zo socialistisch als Trump Christen.

ZureKoek | 05-11-20 | 10:06

Dus de VS is een land dat ongeveer 50% democraten en 50% republikeinen heeft.
Toevallig zijn het kleine of grote groepen die bij verkiezingen naar de andere kant lopen, ook weer toevallig ongeveer met een verdeling van 50-50.
In de EU zijn er ook veel volksraadplegingen met deze uitslag.
En ik moet dat blijven geloven.
En ik moet geloven dat na acht jaar Obama en vier jaar Trump, iets meer dan de helft weer zin heeft in george bush 3.
Ze zijn gewoon weer terug bij af.
In Europa staan bepaalde groepen nu grijnzend te spotten. Groepen waarvan ik denk: hoe groot zijn jullie eigenlijk. En hoe groot zijn die plannen van je.
De conclusie is dat het gelukt is.
De gevestigde orde heeft het voor elkaar te kunnen blijven heersen. Laat die Obama maar met zijn obamacare. Laat Trump maar met zijn tobbende ondernemertjes.
Gewoon uitbuiten van de onderlinge verschillen die de gevestigde orde zelf veroorzaakt heeft. Politieke woestelingen denken toch niet na. Die kun je goed gebruiken. De geopolitiek doet de rest wel: ze hebben de grondstofhandel in handen, en kunnen met een vingerknip vliegtuigen vol new americans laten invliegen. Zo blijft de boze blm-er toch een kansloze sukkel.
De amerikaanse elite heeft het op een smerig akkoord gegooid met buitenlandse belangen die ik hier niet hoef te herhalen. Welke landen het zijn: je vindt het precies terug in de verhoudingen binnen de groepen expats, studiemigranten en overzeese vluchtelingen.
En de rest van de bevolking maar zwoegen.

zeurmachine | 05-11-20 | 09:25 | 2

Ach ja, misschien maar gewoon oogkleppen op doen en net als de rest “het raakt mij toch niet denken”?
Volgend jaar wel PVV!!

Ik blijf ook altijd maar denken, waar gaan die verdomde terroristen en BLM niet eens door Bloemendaal en bergen en gooi/Vechtstreek! Laat de rijke nou maar één voelen en zien.

SinisterNL | 05-11-20 | 09:33

Vandaag is de dag van de goed gekozen nicks

Beste_Landgenoten | 05-11-20 | 09:48

Door alle corona maatregelen bij de stembureaus is het stemmen en ook het tellen van de stemmen zeer fraudegevoelig en zo lek als een mandje. Trump moet dit geknoei gaan aanvechten tot het allerhoogste rechtscollege, The US Supreme Court, en zijn leger van advocaten gaat dat ook zeker doen. De eis: Een totale hertelling. Dat dit op z'n minst nog weken gaat duren staat nu al vast.

Motleycrew | 05-11-20 | 09:09 | 3

Een hertelling op wat voor manier? Want als er valse fysieke biljetten waren, zijn ze er dan ook. Was een handtekening wel of niet nodig?

Enerzijds moeten we de eer aan ons zelf houden en respecteren en feliciteren maar TOCH knaagt er iets. Zal het nou echt dat zo ZOVEEL mensen toch echt tegen Trump hebben gestemd? Zijn nou echt ALLE groten steden zo links als de neete?
Want het is niet links tegen rechts, het is trump tegen de media, en de media LETTERLIJK niet te vertrouwen.

SinisterNL | 05-11-20 | 09:28

Trump wil alleen de verkiezingen aanvechten in de staten waar hij verliest. Heel doorzichtig.

Rest In Privacy | 05-11-20 | 09:45

@SinisterNL | 05-11-20 | 09:28: Precies... De woke MSM zijn zeker niet te vertrouwen en zullen alles, maar dan ook alles in stelling brengen om Trump onderuit te halen. Wat ik dan weer niet begrijp van Trump is dat hij hier van tevoren geen rekening mee heeft gehouden. Hij had dit aan kunnen zien komen en tijdig maatregelen moeten nemen ter voorkoming van de nu ontstane situatie. We gaan het zien...

Motleycrew | 05-11-20 | 09:49

In tegenstelling tot dat Republiekeinen vaak ‘Havikken’ worden genoemd, was dit zeker niet het geval met Trump. Met Biden als president ligt de weg weer open voor de krankzinnige agenda van de CIA. Rusland wordt weer de boeman en Chinezen worden geknuffeld. Enig lichtpuntje, als het niet alleen bij woorden blijft, is dat Biden Erdogan wil aanpakken. youtu.be/EAUm7-ouUdE

KeizerTraianus | 05-11-20 | 08:56 | 4

Joh, Trump moet nu gewoon Maximaal zaken gaan doen met Rusland. Elke jaar paar keer op bezoek bij Putin en flink handelen

SinisterNL | 05-11-20 | 09:34
▼ 1 antwoord verborgen

Trump toont zich een slechte verliezer, ben benieuwd hoe de laatste maanden van zijn presidentschap gaan verlopen. Een kat in het nauw maakt rare sprongen.

kneuterzak | 05-11-20 | 08:45 | 6

Hij heeft nog niet verloren, dus waarom zou hij zich een goede verliezer tonen?

Usumani | 05-11-20 | 09:00

Ja ik denk dat hij een guerilla leger samenstelt van rechtse milities en zich verschanst in het witte huis. Wordt goeie tv man

Gen. Maximus | 05-11-20 | 09:16

@ZureKoek | 05-11-20 | 08:59: Misschien kan hij BLM en Antifa inhuren. Die hebben het goed gedaan voor de Dems.

Rest In Privacy | 05-11-20 | 09:24
▼ 3 antwoorden verborgen

@ZureKoek | 05-11-20 | 09:09: bronnen Het Parool kaart oa, CNN,NBC News, CBS News dus niet de officiële overheids cijfers.

steekmug | 05-11-20 | 09:17
▼ 4 antwoorden verborgen

Een goedenmorgen, lieve - sinds een ruime 24 uur - mede roze reageergenoten. Na enkele jaren passief meelezen, me opwindend over het vieze rechtse geluid hier in de panelen, stiekem me toch verbazend over het redelijk beschaafde geluid en bovenal het gelijk dat ik in vele gevallen moest toegeven, dan nu lid. Met Bloody kroontje. Ik ben een bekeerling, geef ik grif toe. En aldus stel ik me aan u voor, voormalig links-identificerend, sociale studie, sociaal werk, sociale vrienden, maar gedesillusioneerd door de richting van zogenaamd progressief.

Waarom deze keuze? Simpel: vleermuizenhoest en de dood van mijn beste vriend en voorbeeld, een man met dezelfde achternaam (niet aan elkaar gerelateerd, hij mocht gelukkig 2 weken voor de blafhoest overlijden). Omdat de dood van hem en Corona me gek maakten, moest ik van mijn mediaverslaving af. Ik heb alle apps van de Volkskrant, NRC, Nu etc verbannen, omdat de doden en hoestenden me teveel werden.

Om mijn toilettijd toch te vullen las ik af en toe dit roze bloggie. En - Thank fuck - kwam ik daar Bret Weinstein en Evergreen College tegen. Holy-cow. Hier zag ik alles wat ik nodig had om mijn groeiende onbehagen tegen het gebruik van het woord ‘wit’, de quota op regenboogkleurtjes en andersgegenderden, het dedain waarmee werd gesproken over simpele tokkies van het platteland. Via Weinstein ging de deur wijd open: de geeikte namen kwamen voorbij, en veel van deze namen kwam ik hier tegen.

The-loopy-cowboy | 05-11-20 | 08:44 | 11

Bret Weinstein is een interessante figuur. Maar als je hem goed beluistert is hij bepaald geen Trumpfan of rechtsert. En toch een puntje van kritiek ook: Wat er op zijn campus gebeurde is niet representatief voor de Amerikaanse universiteiten. Hij werkte op een liberal arts college, sowieso een verzamelplaats voor weirdo's van linkse snit met aparte plannen over de samenleving. Wel legt hij de vinger op de juiste plek als het gaat om de SJW-beweging, die nogal aan het doorslaan is. Maar dit blijven voorlopig randverschijnselen, gewone mensen moeten weinig hebben van deze fratsen.

Beste_Landgenoten | 05-11-20 | 09:31

Welkom Loopy. Dat er vele interessante discussies mogen volgen. Soms op het scherpst van de snede, maar dat maakt het interessant.

Rest In Privacy | 05-11-20 | 09:32

@ beste landgenoten: Evergreen was de kanarie. Vijf minuten zoeken op internet zal je de ogen doen openen en laten zien dat Evergreen een voorbeeld is, en niet de uitzondering: Princeton, North Western, Duke en vele andere instellingen zijn de volgende geweest. Zoek voor de lol de rellen op Yale eens op, en huiver.

Weinstein is geen fan van Trump inderdaad. Geen van de mensen die ik noemde zijn dat. Ik ook niet. Ze geven alleen aan dat Trump een symptoom is. Die analyse deel ik

The-loopy-cowboy | 05-11-20 | 10:02
▼ 8 antwoorden verborgen

Op Twitter allerlei berichten dat er in Florida grof gefraudeerd is met stemmen. En daar hebben de Republieken nogal van geprofiteerd. Maar ja, Florida heeft dan ook een Republikeinse Gouverneur. In werkelijkheid schijnt Biden The Sunshine State te hebben gewonnen. Hoog tijd voor rechtszaken!

Rest In Privacy | 05-11-20 | 08:42 | 5

Daar gaan we pas van horen als Biden president is, want Trump en zijn vrienden zullen dit uiteraard downplayen. Enfin, het is een gerucht, zoasl alle geruchten over fraude voorlopig, maar het is interessant dat niet alleen Democraten in staat worden geacht tot fraude. Dat besef zal hier wel niet bestaan, echter.

Beste_Landgenoten | 05-11-20 | 09:24

Bron? of maak je jezelf nu schuldig aan waar je iedereen altijd van beschuldigt?

Rest In Privacy | 05-11-20 | 09:33

Project Veritas zit op veel gevallen van grootschalige fraude bij de post. Waar de zakken vol Biden stemmen vandaan komen.
Nooit eerder in de geschiedenis van de menseheid stonk een verkiezing zo tegen de klippen op.
China Joe zelf had in zijn seniele verwarring een zeldzaam moment van eerlijkheid:
www.youtube.com/watch?v=MA8a2g6tTp0&a...

En zo is het gegaan Joe.

Jan Passant mk2 | 05-11-20 | 09:52
▼ 2 antwoorden verborgen

Biden wordt dus president door kiezers die te beroerd waren om naar een stemlokaal te lopen. Liefst hadden ze gestemd met de afstandsbediening van hun tv.

D.Onderop | 05-11-20 | 08:41 | 5

Heeft dit niet ook met corona te maken?

Beau_Reaal | 05-11-20 | 08:56

@Diederik_Ezel | 05-11-20 | 08:48: Ezel, wat loop je weer een onzin uit te kramen.
Wikipedia: "As of May 2020, Gallup polling found that 31% of Americans identified as Democrats, 25% identified as Republican, and 40% as Independent.[3] Additionally, polling showed that 50% are either "Democrats or Democratic leaners" and 38% are either "Republicans or Republican leaners" when Independents are asked "do you lean more to the Democratic Party or the Republican Party?"[3]"

Beau_Reaal | 05-11-20 | 08:58

@Beau_Reaal | 05-11-20 | 08:58: 31% en 50% is toch meer dan resp. 25% en 38%? Is toch geen hogere wiskunde of wat begrijpt u hier niet aan?

Diederik_Ezel | 05-11-20 | 09:19
▼ 2 antwoorden verborgen

Het is nog lang niet klaar deze verkiezings. Trump legt zich nooit neer bij een nederlaag, zijn fans belagen inmiddels de telkantoren. Zijn advocaten spannen zaken aan waar mogelijk een op Twitter probeert hij achterdocht te zaaien over de stemmen. Hij zal geen middel onbenut laten. Sinds 3 november heeft hij slechts onwaarheden en ongefundeerde beschuldigingen rond geslingerd en dat gaat nog veel erger worden de komende dagen, zo niet weken. Dit zat al weken in de pijplijn, deze gang van zaken.

Beste_Landgenoten | 05-11-20 | 08:38 | 7

@Gen. Maximus | 05-11-20 | 09:23: Mooie tegel.

Rest In Privacy | 05-11-20 | 09:35

@Gen. Maximus | 05-11-20 | 09:23: Doe nou niet of daar niets aan de hand was. Je hoort bij de club die het Mueller Report lezen als een "exoneration" voor Trump. Dat is het bepaald niet.

Beste_Landgenoten | 05-11-20 | 09:54

@Beste_Landgenoten | 05-11-20 | 09:54:

Je bedoelt bij de club die het rapport niet gelezen hebben en enkel 1:1 Twitterberichten overnemen van notoire leugenaars.

Theodorus.Goldbach | 05-11-20 | 10:18
▼ 4 antwoorden verborgen

Met een verzwakt VS, onder Biden, zullen de totalitaire eurofielen zich onoverwinnelijk voelen. Dit gaat een hoop ellende opleveren.

Braindead2000 | 05-11-20 | 08:37 | 5

@Beste_Landgenoten | 05-11-20 | 08:40:
Boeie, Jij bent het achterlijke Nederland gewend met kutlikkertje Rutte die alles en iedereen in het buitenland likt om aanzien te winnen maar dat is echt geen gezonde vorm van democratie.

Braindead2000 | 05-11-20 | 08:50
▼ 2 antwoorden verborgen

Biden op 253 kiesmannen. Biden op voorsprong in Nevada en Arizona, waar vooral steden en poststemmen nog geteld moeten worden. Daarmee is 270 al haalbaar.

Tijdens onze nachtrust zijn de kansen in Pennsylvania, North Carolina en Georgia voor Biden verder verbeterd. Ik verwacht dat Biden daar 1, 2 of 3 van oppikt. Vooral Pennsylvania kan richting een voorsprong Biden van meer dan 100.000 als alle stemmen geteld zijn.

Biden heeft al aangegeven dat hij verwacht de verkiezingen te winnen als alle stemmen geteld zijn. Dat is ook mijn verwachting. Biden gaf vier keer zoveel uit, deze verkiezing is gewoon gekocht. Money talks.

Gegevens via: www.foxnews.com/elections/2020/genera...

Pennsylvania (20) Niet meer nodig, wel mogelijk.
Fox: Biden 3052 duizend
Fox: Trump 3216 duizend
Fox: Geteld 89%

Voorsprong Trump 164 duizend, was 675 duizend 4 november 11:23, toen 75% geteld was.

Calculatie:
Geteld 6268 duizend
Beschikbaar 7043 duizend
Nog te tellen 775 duizend
Telbaar min gap 611 duizend
De helft hiervan 305 duizend
Minimaal Biden 469 duizend
Maximaal Trump 305 duizend

Percentage dat Biden nodig heeft uit nog te tellen stemmen: 61%

North Carolina (15) Niet meer nodig, wel mogelijk.
Fox: Biden 2655 duizend
Fox: Trump 2732 duizend
Fox: Geteld 94%

Voorsprong Trump 77 duizend

Calculatie:
Geteld 5387 duizend
Beschikbaar 5731 duizend
Nog te tellen 344 duizend
Telbaar min gap 267 duizend
De helft hiervan 133 duizend
Minimaal Biden 210 duizend
Maximaal Trump 133 duizend

Percentage dat Biden nodig heeft uit nog te tellen stemmen: 61%

Georgia (16) Niet meer nodig, wel mogelijk.
Fox: Biden 2408 duizend
Fox: Trump 2430 duizend
Fox: Geteld 96%

Voorsprong Trump 22 duizend

Calculatie:
Geteld 4838 duizend
Beschikbaar 5040 duizend
Nog te tellen 202 duizend
Telbaar min gap 180 duizend
De helft hiervan 90 duizend
Minimaal Biden 112 duizend
Maximaal Trump 90 duizend

Percentage dat Biden nodig heeft uit nog te tellen stemmen: 55%

Vanuit steden en briefstemmen is zijn zulke percentages haalbaar. Pennsylvania en Michigan lieten ruim 70% zien. Ik hoop dat ALS Biden wint, hij dat ruim doet, anders verwacht ik lange rechtszaken, rellen en ook economische ellende voor ons. USA heeft al een crisis die bij ons doorwerkt, er is geen extra crisis nodig.

Dat deze poststemmen zo laat binnenkomen, is de schuld van de Republikijnse partij, die hebben verboden dat poststemmen voor de stembusgang, bij binnenkomst al geteld worden. Dit is een handmatig gecreëerd probleem, in een poging een deel van de stemmen hun legitimiteit te ontnemen. Hoe later de stem geteld wordt, hoe meer kans Trump heeft om er succesvol tegen te procederen. Dit soort acties zijn tekenend hoe de VS functioneert, en de reden dat het een derdewereldland lijkt.

Interactief kaartje waar u zelf verder kunt spelen, startpunt is wat FOX gecalled heeft.
projects.fivethirtyeight.com/trump-bi...

Mocht u een kansberekening willen, dan kan ik deze aanraden
www.270towin.com/2020-election-result...
Of deze, wie 100 GBP inzet op Trump maakt kans op 700 GBP.
www.oddschecker.com/politics/us-polit...
www.actionnetwork.com/betting-calcula...

Hoor Trump staten claimen die hij niet of nog niet gewonnen heeft.
4:10 "We are winning Pennsylvania" toen 64% van de stemmen waren geteld.
4:41 "We are winning Michigan" toen 65% van de stemmen waren geteld.
7:30: "Frankly, we did win this election" Hij claimt de verkiezing gewoon, om daarna te stellen dat hij alleen nog maar kan verliezen dankzij diefstal en fraude en te vertellen dat hij naar de federale hoge raad gaat.
twitter.com/TeamTrump/status/13238881...
Hier weigert een president stembureau`s de ruimte om in rust hun werk te doen.
Gelukkig is Mike Pence zo netjes Trump direct te nuanceren en corrigeren.

Hoe meer staten Trump via de rechter moet laten stoppen met tellen, hoe ongeloofwaardiger zijn verhaal wordt.

Feynman | 05-11-20 | 08:34 | 11

@Diederik_Ezel | 05-11-20 | 08:45:
We zijn beland in het tijdpek der stupiditeit. Iedereen met een Twitter kan een sekteleider worden en in bubbels groeit de waanzin. Trump is daarvan het fraaiste voorbeeld. Ook bij GS leefde men tot vandaag in een bubbel van Trumpfans, die de ene na de andere onwaarheid en roddel die Trump rond-twitterde zonder enige check als waarheid slikken. Dat gaat gewoon door, nu Trump al dagen leugens rondstrooit over de tellingen die hij zelf van tevoren saboteerde ook nog. Je kunt je ook de vraag stellen, waarom bestaan religies nog? Is dat niet ook georganiseerde waanzin?

Beste_Landgenoten | 05-11-20 | 08:57

@Beste_Landgenoten | 05-11-20 | 08:57:

Het is dan ook religie. Trump en zijn MAGA sekte zijn gewoon een religieuze instelling. Ze vertrouwen in God en Trump is zijn Messias, de laatste profeet. Verschillende historische figuren deden hem het voor waaronder Jezus, Mohammed, Boeddha, Bahá'u'lláh en meer recent David Koresh, Jim Jones etc. bekende voorbeelden zijn.

Theodorus.Goldbach | 05-11-20 | 09:20

@Beste_Landgenoten | 05-11-20 | 08:57: :
"nu Trump al dagen leugens rondstrooit over de tellingen die hij zelf van tevoren saboteerde ook nog"
De pot verwijt de ketel, dat 'ie zwart ziet.

Usumani | 05-11-20 | 09:20
▼ 8 antwoorden verborgen

Biden gaat zomaar president worden met 7.500 kiezers (Nevada) verschil.

D.Onderop | 05-11-20 | 08:29 | 1

Nevada moet nog een 14% van de stemmen tellen, vooral post & steden, dus die gaat nog uitlopen.

Feynman | 05-11-20 | 08:35

Trumpashenko.

Bigi Bana Boy | 05-11-20 | 08:28 | 6

Ik vind de gang van zaken, meer in het algemeen, rond verkiezingen in de VS beschamend en zorgwekkend. Van beide kanten. Wat is het voor systeem als beide kandidaten van te voren al batterijen aan advocaten hebben klaar staan om uitslagen aan te vechten? Het lijkt wel of we het hier over verkiezingen in donker Afrika hebben. Die sneer naar Trump was maar een gebbetje overigens, al gedraagt hij zich ook weerzinwekkend op dit moment.

Bigi Bana Boy | 05-11-20 | 09:38
▼ 3 antwoorden verborgen

Heeft iemand nog een baantje beschikbaar voor Charles Groenhuijsen? Nu Biden waarschijnlijk president wordt is hij, als deskundig Trumphater, 97% van zijn schnabbels en inkomen kwijt.

Braindead2000 | 05-11-20 | 08:09 | 6

Trump gaat er alles, maar dan ook alles, aan doen om de macht te houden. Al moet hij een burgeroorlog beginnen. Dus het worden een interessante 3 maanden.

Theodorus.Goldbach | 05-11-20 | 08:24

@Fele | 05-11-20 | 08:17: misschien kunnen ze net als de Trumplaven allemaal complotten verzinnen over satanisten, afgoden en graancirkels.

ZureKoek | 05-11-20 | 08:40
▼ 3 antwoorden verborgen

Goed,Biden word dus de nieuwe president. Had het niet verwacht. Hij maakt me trouwens ook moe dus misschien kan ik ff pitten.

Nevelheim | 05-11-20 | 07:58

Haha ineens is Trump niets, vond ik al, maar hier las ik alleen maar superlatieven over hem altijd. Freek de Jonge /Geogina Verbaan en Dolf Jansen lezen dit met veel genoegen, weer een linkse website erbij. Kijken als Wilders straks verliest of ze dan ook zo snel en massaal overlopen en zeggen dat het een one issue partij is met alleen de Islam als onderwerp en een tikkie achterban.. Neem je verlies. Rechts verliest overal ter terrein en types als Klaver/Kaag/Asscher zullen zegevieren. Komt door die enorme verdeeldheid op rechts die elkaar vooral niets gunnen. TPO is daar het ultieme voorbeeld van, waar een mafkees als Chris Aalberts de koning is geworden. FVD kapot, nu op naar de PVV die overigens veel minder bedreigend is voor het kartel. Laat Wilders maar schreeuwen, iedereen kijkt even op zijn mobiel en als hij klaar is gaan ze verder en negeren hem volkomen.

Ziener-2 | 05-11-20 | 07:56 | 7

En dan jezelf ziener noemen..

Beste_Landgenoten | 05-11-20 | 08:22

Ziener (lol) springt eindelijk uit de bosjes en wil nu de uitslag bijna rond is plots zijn gelijk halen. Laffe haas !

Castor12 | 05-11-20 | 08:25

Hoezo ‘ineens niets’?

Alsof ik op elke mallotige Trump fan ga zitten reageren.

vander F | 05-11-20 | 09:14
▼ 4 antwoorden verborgen

Wie slechte verliezers zijn heb we de afgelopen vier jaar gezien.
Trump was het beste wat de USA nodig had maar toch snak schijnbaar de meerderheid weer naar een paar oorlogen en rotzooi in het midden Oosten.
De tamelijk rust die was ingetreden met Trump gaat om zeep. Het begint in de Chinese zee en het aanvallen van Taiwan door China. Ook in Europa gaat de rotzooi beginnen. Eén ding moet je de USA een compliment maken ze houden de rotzooi ver van hun deur.
Het verleden geeft aan dat de heersers die door zeg maar een Goebbels propaganda aan de macht komen diep zullen vallen.

dik van alster2409 | 05-11-20 | 07:53 | 2

Interessant

Harris Pilton | 05-11-20 | 08:01

Ik denk dat er helemaal niets gaat gebeuren. Die man ziet eruit alsof hij niet kan regeren en de hele dag koffie zuipt. Trump had tenminste nog humor

Nevelheim | 05-11-20 | 08:02

Donald Sutherland is inmiddels 85. De tijd gaat snel.

Vuurwezel | 05-11-20 | 08:10

Lekker boos zijn met z'n allen.
Weet je wei daar ook succes mee had?

kloopindeslootjijook | 05-11-20 | 08:03

@Patje2011
Dank u voor het delen.

toetssteen | 05-11-20 | 09:02

Nou lekker dan. Mag de linkse kerk het feestje gaan vieren. Dat doet toch wel pijn.
Uitgangspunten Biden slecht, economie zal alleen maar dalen. Waar Trump de BLM'ers onder controle moest houden mag Biden aan de slag met de Rednecks.

Wat betreft Trump, die was gisteren af met zijn toespraak. Net een klein kind dat dreigt een bordspel te verliezen en ervoor kiest om eigen regels op dat moment te formuleren. En als het echt niet lukt om te winnen spel maar van tafel te gooien. Viel me tegen.

Enfin worden interesante tijden.

Cheffff | 05-11-20 | 07:48 | 3

Wacht maar af. Als straks blijkt dat er gigantische fraude gepleegd is dan ben ik benieuwd wat iedereen gaat zeggen

briefpapier | 05-11-20 | 08:01

@briefpapier | 05-11-20 | 08:01:
En fraude door wie? Komen die Biden-stemmen van Biden of van Trump, die van te voren al wist dat hij ze zou vinden? Hier ga je dus niet uitkomen. Je kunt er wel een mooie serie over maken over een jaar of 5 voor op Netflix.

kloopindeslootjijook | 05-11-20 | 08:07

Biden moet zowel de Rednecks en BLM onder controle krijgen en in het geval van de Socialistische progressieven kan dat helemaal niet . Die vallen alles en iedereen aan en als ze echt macht krijgen vreten ze uiteindelijk, als alles in elkaar is gestort ook zichzelf op .

Castor12 | 05-11-20 | 08:29

Dus? kanye west wint

Rest In Privacy | 05-11-20 | 07:44

Tenminste weer 4 jaar woke, gender politiek met een grote toef “anti’-racisme. Socialisme, maar dan ingezet en uitgevoerd door Biden, de man die in zijn VP periode 70 mln rijker werd. Iedereen delen en sociaal zijn, behalve zijzelf dan. Meet het van Dam en Rosenmoller model (in kastelen van huizen, de beste baantjes, maar alle anderen moeten sociaal zijn). 4 jaar lang de woke blanken horen roepen dat de blanken schuld aan alles hebben en dat zij zichzelf moeten afschaffen. Door de blanken zelf, behalve zijzelf dan. Het GroenLinks model... meer diversiteit, behalve in onze partij.

Het begrip sociaal en socialisme klinkt nobel, maar zijn louter gekaapte begrippen. Socialisme betekent niet veel meer dan invulling geven aan Animal Farm.

Nog meer excuus mutsen met kleurtjes als leiders van de WTO (Nigeriaanse muts). Nog meer AOC (waitress) en haters van het Westen (Ilhun Omar) op machtsposities om onszelf af te schatten. Van de EU moeten we het niet hebben. Rusland en China hebben een hele andere agenda. Het Westen is door een soort van zelfkastijding zichzelf af aan het schaffen, totdat het te laat is. En gek genoeg, dan ligt het alsnog aan degene die het juist probeerden te voorkomen. De hypocrisie en ontbreken van zelfreflectie is ongeëvenaard.

Gelukkig zal het allemaal niet zo’n vaart lopen. Er is nog wat weerstand door het Senaat. Maar met zorgen en grote verbazing neem ik al een tijdje de teloorgang van het Westen waar. Allemaal vrijwillig en gesteund door de gehersenspoelde jeugd. Onder leiding van de zichzelf verrijkende Linkse ‘Grote Leiders’.

Welcome in de Nieuwe Wereld.

Rest In Privacy | 05-11-20 | 07:43 | 11

@Harris Pilton | 05-11-20 | 08:05: Geen adoratie en Trump is in directe zin zeker niet het beste voor Europa. Maar hij is tegen een gevaarlijke stroming waar we op lange termijn ook van zouden kunnen profiteren. De EU is totaal ondemocratisch en zijn super deugers, totdat ze hun dag vergoeding moeten inleveren.

Geen adoratie voor Trump, al krijgt hij echt wel te weinig krediet voor wat hij wel goed heeft gedaan.

Rest In Privacy | 05-11-20 | 08:10

Ik hoop dat u wel mans genoeg bent om, als blijkt dat Biden uiteindelijk toch geen socialistische heilstaat van de VS probeert te maken, u dit zal toegeven. Niemand kan in de toekomst kijken natuurlijk, maar in de (vrij lange) carriere van Biden zijn socialistische standpunten op 1 hand van een patient in het ziekenhuis op 1 januari te tellen.

ZureKoek | 05-11-20 | 08:56

@ZureKoek | 05-11-20 | 08:56: Zeer zeker zal ik mijn foute zienswijze toegeven. Daar heb ik geen enkele moeite mee. Sterker nog, ik ken de hele agenda van Biden niet, omdat hij geen inhoudelijk programma heeft gepresenteerd, behalve de belastingen te verhogen, gratis geld voor bepaalde groepen en hij gaat Covid snel ff oplossen. Sterker nog, Biden is eigenlijk veel rechtser dan Trump in zijn doen en laten in het verleden. Vele racistische uitspraken en doen aan verrijking. Harris heeft ook geen programma, maar is wel meer uitgesproken Links.

Maar het begint al bij het feit dat het totaal onlogisch is om Biden als kandidaat te hebben. Wat heeft hij precies te bieden. Hij komt seniel over, zeker geen sterke leider waar bv een Poetin en Xi van onder de indruk zullen zijn. Hij heeft geen programma. Hij heeft een paar ernstige onderzoeken tegen zich lopen die hem chantabel maken. Twee, hij wordt gefinancierd door de financierders van Antifa en BLm. Type voor de gein maar eens antifa.com in, dan kom je bij Biden uit. Soros zit er ook achter. En die hebben wel duidelijke agenda's.

Daarom heb ik al eerder geschreven dat Biden maar een simpele puppet is die waarschijnlijk in het krijt staat bij vele anderen en die ff wat rommel gaat opruimen en daarna van het toneel verdwijnt. Harris neemt het over. En ik heb, buiten haar uitspraken, geen idee wat haar werkelijke agenda is. En dat is geen prettig gevoel. De macht geven aan iemand die niet kenbaar maakt waar ze voor staat.

Rest In Privacy | 05-11-20 | 09:14
▼ 8 antwoorden verborgen
-weggejorist-
Henkjan1999 | 05-11-20 | 07:39 | 7
▼ 7 antwoorden verborgen

Heb de hele nacht niet geslapen. Ik had eigenlijk moeten kijken,dan sliep ik als een roos

Nevelheim | 05-11-20 | 07:38

CSI!

Rest In Privacy | 05-11-20 | 07:54

Goedemorgen! Het blijft gewoon nog even spannend in de VS, onbetaalbaar theater!

Rest In Privacy | 05-11-20 | 07:35 | 2

Ik geef er nog geen cent voor, dus ja, onbetaalbaar

Rest In Privacy | 05-11-20 | 07:42

@ruudvangeelen | 05-11-20 | 07:42:
Prachtig man al die nieuwsshows en persconferenties en dan ook nog reaguurders die elkaar de tent uitvechten en het allemaal beter weten.

Rest In Privacy | 05-11-20 | 08:04
-weggejorist-
Henkjan1999 | 05-11-20 | 07:34 | 7
▼ 7 antwoorden verborgen

De democraten zullen we spoedig ergens een oorlog beginnen om de boel af te leiden .De kanonnen in Oost Europa kan knallen

dik van alster2409 | 05-11-20 | 07:34 | 4

@dik van alster2409 | 05-11-20 | 07:55: dat zou ook gelijk oorlog met Rusland betekenen. Het gaat nooit gebeuren.

Blasfemie | 05-11-20 | 07:58

@dik van alster2409 | 05-11-20 | 07:55: Aha. Bedankt voor deze reactie. Weet ik gelijk wat ik met je andere reaguursels moet doen.

Harris Pilton | 05-11-20 | 08:10
▼ 1 antwoord verborgen

Dat er in een keer een doos met alleen 138000 stemmen Biden binnenkomt noemt men geen fraude.

dik van alster2409 | 05-11-20 | 07:32 | 6

Fake news, maar blijf vooral lekker Trump nakwaken

Diederik_Ezel | 05-11-20 | 07:44

Je bent een nepnieuwsverspreider, doe je mondkapje voor...

SterF... | 05-11-20 | 08:06

Als er eerst een stapeltje Trump is geweest zou dat op de grafiek te zien moeten zijn ............. toch ?

Castor12 | 05-11-20 | 08:33
▼ 3 antwoorden verborgen

Zag een filmpje bij de NYT van groepen mensen die naar stemmen tel locaties gaan om te zorgen dat het stemmen tellen gestopt wordt. Doet me denken aan die idioten en complotdenkers van viruswaanzin.

Diederik_Ezel | 05-11-20 | 07:32 | 6

Dat is resultaat van vier jaar lang in diskrediet brengen van democratische instellingen. Trump heeft voor elkaar dat men echt gelooft dat zomaar zakken vol met Biden stemmen verschijnen uit het niets. En hier in de panelen heb je lange fransjes die dat klakkeloos geloven ook. Verbaast het me? Nee niet echt..

Beste_Landgenoten | 05-11-20 | 08:27

@Harris Pilton | 05-11-20 | 08:13: BLM, antifa... allemaal protesten tegen dit. Schei uit. Ze hebben een half land gesloopt om hun zin te krijgen. En met geweld. Hou jezelf vooral voor de gek.

Rest In Privacy | 05-11-20 | 09:00

@Beste_Landgenoten | 05-11-20 | 08:27: nee het jarenlang indoctrineren dat Trump een racist is, dat Blm AFa en zwarte milities het logische gevolg is van Trump en alle sympathie behoud terwijl maandenlang diverse Staten in de fik stonden, plunderen wereldwijd en slopen... mensen op de knieën dwingen als ware fascisten.... als je werkelijk achter deze knokploeg methode staat dan ben je het zuurstof op deze aardkloot niet waard.

Hollandse_blauwe | 05-11-20 | 09:39
▼ 3 antwoorden verborgen

Ook lachen.

De Biden-stemmer: 'ik wil graag weer fatsoen, betrouwbaarheid en moraal in het witte huis na 4 jaar Trump zijn we een schandvlek in de wereld'

Experts: Dit klopt, het gedrag, de uitspraken, de leugens van Trump hebben het aanzien van Amerika ernstig beschadigd in binnen- en buitenland.

De Trump-stemmer: 'de economie, Trump is een geniale zakenman en het beste voor de economie.

Experts: 'Trump heeft feitelijk met geleend geld de rijken rijker gemaakt en de rest een habbekrats geleend want die moeten het straks terug betalen. Zijn tarieven hebben o.a. kleine bedrijven, boeren en fabriekswerkers ernstig getroffen en zijn rampzalige aanpak van de pandemie zal economisch nog jaren voelbaar zijn voor de meeste Amerikanen.'

Maar goed. 67 miljoen Amerikanen geloven nog steeds heilig in de man. Voor deze mensen kan hij niets fout doen en ligt alles wat misgaat bij de ander. Trump de minst mannelijke man ooit die president is geworden. Schandvlek op de liberale westerse democratie.

Theodorus.Goldbach | 05-11-20 | 07:29 | 5

Je hebt gpedgelovige mensen en goedgelovige mensen die zichzelf het Licht wanen.

nikolaos | 05-11-20 | 07:55

De geschiedenis zal het leren.
Feit is wel dat er veel armoede is in de VS, en dat geen enkele regering daar iets aan kan doen lijkt het. 15% van de kinderen groeit op in armoede.
De helft van de VS leeft (bijna) in armoede.
Volgens het Credit Suisse 2018 Global Wealth Databook behoren 34 miljoen volwassen Amerikanen tot de 10% armste mensen op aarde.

Elk ongelukje, elke tegenslag betekent een ramp voor de mensen met lage lonen. Ongezond en risicovol leven. De kinderen krijgen slecht eten en gaan naar slechte openbare scholen. Wonen in gevaarlijke buurten, in slecht onderhouden huizen of appartementen. Niet goed verzekerd. Dat veroorzaakt weer schulden waar ze nooit uitkomen. Zelfmoord onder die groep is hoog.

Maar dat was voor Trump ook al zo.

kloopindeslootjijook | 05-11-20 | 07:58

@kloopindeslootjijook | 05-11-20 | 07:58:
Ik denk wel eens dat de kiezers voor Trump16 daar vandaan kwamen. Vraag me ook af of coronacrisis en de aanpak van Trump de reden is dat zoveel kiezers tegen Trump20 hebben gestemd. Maar we zullen het waarschijnlijk nooit weten.

Rest In Privacy | 05-11-20 | 08:08
▼ 2 antwoorden verborgen

Uiteraard een zege voor de USA en de westerse wereld als de mad orange man zijn koffer moet pakken. Maar toch ga ik het missen, de dagelijkse waanzin uit real life soap het witte huis.

panthoseen | 05-11-20 | 07:29 | 1

Er komen nog rechtszaken, er gaat nog een zoon het gevang in. Blijft voorlopig erg vermakelijk.

Rest In Privacy | 05-11-20 | 07:54
-weggejorist-
Henkjan1999 | 05-11-20 | 07:26 | 7
▼ 7 antwoorden verborgen

Ik ben benieuwd of het plot net zo eindigt als in House of Cards, dat de hoofdrolspelers hun seksuele fantasieën tot werkelijkheid hebben gemaakt enzo.

* | 05-11-20 | 07:22

Gefeliciteerd Republikeinen, het is jullie beurt om 4 jaar lang als kleuters de zittende president aan te vallen, verdacht te maken en te beschuldigen van gewoon alles wat maar in je op komt, daarnaast zijn de democratische progressieven totaal van de pot gerukte rupsjes nooit genoeg dus die zullen zich ook al snel tegen die eigen witte oude man keren . Ben ook benieuwd hoe lang het duurt voordat ze na vier jaar wapenstilstand weer ergens oorlog gaan voeren en in flink de stront roeren on ergens belangen of huilie zodat de wereld weer in brand vliegt . Spannende tijden ahead .

Castor12 | 05-11-20 | 07:20

Roepers van ‘fraude’ zijn in essentie niet anders dan complotdenkers en viruswappies; mensen die het moeilijk vinden om met de realiteit om te gaan en dan dus maar liever in exotische oorzaken geloven om zo de waarheid niet onder ogen te hoeven zien.
Als Trump écht zo’n grote stoere jongen was geweest dan had ‘ie de afgelopen 4 jaar gewoon gezorgd voor een stemsysteem waarbij fraude danwel grotendeels uitgesloten zou zijn, danwel waarbij er meer controle zou worden uitgeoefend. Denk aan het roze stemmentellen. Zoiets.
Dit is gewoon slappe excuusjes. En oorzaken verzinnen om de realiteit maar uit de weg te gaan.

Jimmydepimmy | 05-11-20 | 07:20 | 3

Dat is de afgelopen vier jaar lang geroepen .

Castor12 | 05-11-20 | 07:21

Weetje wat pas slap is; dat een “meerderheid” voor Biden zou kiezen. De man die zwarte amerikanen jarenlang vast heeft laten zetten, oorlogen gevoerd, IS zijn gang laten gaan..

Het is letterlijk ongeloofwaardig dat er uberhaupt zoveel mensen op hem stemmen

briefpapier | 05-11-20 | 08:07

Van de Twitter feed van Sietske Bergsma:

"So Trump was winning MI & WI by a solid lead, the vote count gets paused, then Biden jumps 200k votes in MI overnight without adding a single vote to Trump or 3rd party candidates.

Meanwhile Wisconsin which magically shifted blue has more votes counted than registered voters."

_Roy_ | 05-11-20 | 07:17 | 3

Lekker bezig Roy. Ik heb je er al op gewezen dat dit onzin is en er niet plotseling stemmen bij gekomen zijn. Vooral doen alsof je het niet gelezen hebt en dit volhouden.

GS410 | 05-11-20 | 07:31

@GS410 | 05-11-20 | 07:31: er zijn letterlijk beelden van de detroit telling waar mensen, na sluiting, met bakken vol met stemmen binnen komen zonder tussenkomst van controle of beveiliging..

briefpapier | 05-11-20 | 08:08

De Biden stemmers komen er nog wel achter wat ze hebben aangericht. Hoge belastingen, windmolens en zonnepanelen in de achtertuin. Dure brandstofprijzen, minder banen want alles naar China, bedrijven failliet, minder inkomen.

Stonecity | 05-11-20 | 07:16 | 2

Bedenk je echter wel dat een stabiel systeem over de lange termijn beter kan zijn dan een strategie van ‘quick wins’. Trump is van het laatste en past daarmee in de Amerikaans typische stijl van hoe management met hoge bonussen binnen bedrijven opereert. Snel scoren, geld pakken, wegwezen en de shit komt later wel, maar na mij de zondvloed.

Jimmydepimmy | 05-11-20 | 07:25

Iets hogere belastingen voor miljardairs lijkt me niet zo'n probleem in de VS.

Rest In Privacy | 05-11-20 | 07:42

Links Nederland zal de komende dagen met genoegen naar GeenStijl komen.

Bigi Bana Boy | 05-11-20 | 07:14 | 3

En wij gaan ze niets leuks geven.

kloopindeslootjijook | 05-11-20 | 07:30

Links NL? Serieus?? Alsof we net als in de usa maar 2 smaken kennen? U is Blm activist of iets?

Hollandse_blauwe | 05-11-20 | 09:07

Biden meer stemmen dan Obama had....

Right...

Stonecity | 05-11-20 | 07:11 | 3

De opkomst is hoger. Waar zou het niet kunnen?

Jimmydepimmy | 05-11-20 | 07:14

Als er meer mensen gaan stemmen kan dat.

kloopindeslootjijook | 05-11-20 | 07:14

Ja, white privilege, hè?

Alexander des Burgus | 05-11-20 | 07:25

Die interactie tussen Hans Teeuwen en Theodor Hopman is zo geweldig! Echt heerlijk om naar te kijken! Ik zou ze proberen te strikken voor een vast programma. Maakt mij niet uit waarover het gaat. Ik doneer wel.

HenkvdMast | 05-11-20 | 07:11 | 2

Ze kennen elkaar al een tijdje.
Stel je een vriendenclubje voor van Teeuwen, Holman, Ayaan Hirsi Ali en Theo van Gogh.

kloopindeslootjijook | 05-11-20 | 07:17

Ja ik weet het. Je ziet ook de vriendschap. Ik kan daar van genieten.

HenkvdMast | 05-11-20 | 07:22

Biden gaat dus winnen. Wat mij betreft een ramp, ook voor NL. BLM kan zich opheffen in ieder geval, want Biden gaat alles doen wat zij willen. Bereid u voor, want ook hier zal dat zo gaan.

Rest In Privacy | 05-11-20 | 07:05 | 3

Blm kozp AFa we hebben ze hier ook, wij hebben alleen lee towers, jij denkt dat al die extremisten en groeperingen weg gaan op moment dat de politiek ze gaat voeren en sympathie heeft voor hun geklaag en geplunder???

Hollandse_blauwe | 05-11-20 | 07:18

Ik trok net mijn plee door en die werkte nog gewoon.

* | 05-11-20 | 07:19

BLM is niet het ergste. Met Biden worden de TTIP-onderhandelingen weer opgepakt en wordt de outsourcing naar China weer opgeschaald.

Alexander des Burgus | 05-11-20 | 07:26

Bernie heeft geen punt en Bernie is geen ziener. Bernie wist wat er ging geeuren en stoomde demense vast klaar. Altijd handig als je achteraf kunt zeggen, zie je wel ?

Wat de uitslag ook wordt, het is een ongekende gang van zaken.

netniet | 05-11-20 | 07:00 | 4

@_Roy_ | 05-11-20 | 07:04:
Hier ga je dus niet uitkomen.

Trump kan ook zelf die stemmen toevoegen om naar Bdiden te kunnen wijzen. Daarom was hij ook zo stellig over een stemfraude.

Krijg je dat soort frames.

kloopindeslootjijook | 05-11-20 | 07:10

@_Roy_ | 05-11-20 | 07:12:
Ja precies. Je kunt net zo goed mensen laten stemmen met echte stembureaus. Dat duurt ook lang door de corona, maar dan heb je dit gedoe niet dat nog veel meer tijd gaat kosten. En onrust geeft. Stel dat er doden bij vallen... niet fraai.
Of in elk geval zo weinig mensen per post dat het net veel uitmaakt.

kloopindeslootjijook | 05-11-20 | 07:20
▼ 1 antwoord verborgen

Het is net als de vorige keer, the "great rigged election", maar de "Witch" had het toen niet zo goed ingeschat, en de stem-fraude was nit genoeg. Daarom zei Biden al: "we hebben de grootste fraude-machine in gang gezet..

Dan voor de NOS-kijkende Wappies:

Between 3:30-4:30AM, they “ found” 140,000 mail in ballots for Biden in Wisconsin.

Between 3:30-5:00AM, they “ found” 200,000 mail in ballots for Biden in Michigan.

Between 2:00-4:00AM, they “ found” 1,000,000 mail in ballots in Pennsylvania.

All for Biden. None for Trump.

M13 | 05-11-20 | 06:53 | 8

@kloopindeslootjijook | 05-11-20 | 07:12:

Wie heeft het motief? Waarom zou Trump dat doen als ie anders gewonnen had? Gevalletje eigen ramen ingooien dan. Overduidelijk de democraten zitten hier achter.

_Roy_ | 05-11-20 | 07:15

@_Roy_ | 05-11-20 | 07:15: Ga je nou bewust mijn post negeren? Lees het stukje wat ik je heb opgestuurd en je komt erachter dat de Democraten niet plotseling 130.000 stemmen hebben toegevoegd in 1 klap

GS410 | 05-11-20 | 07:25

@_Roy_ | 05-11-20 | 07:15:
Net andersom, dat is de ellende.
Je kunt sowieso valse stemmen maken van te voren en die erin gooien naar smaak en dan de andere kant van fraude beschuldigen. Dat hoeven er niet veel te zijn, als het maar op fraude lijkt.
Alleen Trump was wel heel stellig van te voren. Dat maakt hem verdacht.
Maar de democraten zouden dat ook kunnen doen. Zelf valse Trump-stemmen toevoegen en dan die nog vinden ook en dan naar the Donald gaan wijzen.
Het is sowieso dom om 100% Biden-stemmen toe te voegen. Zo dom zullen de democraten zou ook weer niet zijn. Dan doe je een handige mix. 70-30 of zo.

kloopindeslootjijook | 05-11-20 | 07:29
▼ 5 antwoorden verborgen

253 voor Biden tegen 213 voor Trump. Alleen wanneer Trump alle laatste staten wint kan hij nog de verkiezingen winnen. De kans dat dit gebeurt is erg klein. Wanneer Biden wint is dat het begin van een enorm juridisch gevecht.

Red shirt | 05-11-20 | 06:42

Contact, contact, ben ik in contact?

Sleazzz | 05-11-20 | 06:38

Nou, Biden inmiddels 264 en Trump 214. Biden nu snel op naar de 270. Sleepy dementerende Joey next president of the USA. Voor hoe lang? In elk geval haalt Don dit niet meer in.

Jan, Leiden | 05-11-20 | 06:31 | 4

En hoe groot is de kans nu op de eerste vrouwelijke president geworden...

kloopindeslootjijook | 05-11-20 | 07:13

@Jan, Leiden | 05-11-20 | 07:55: Dat is het probleem. Dat weet niemand eigenlijk. Erg links met een grote vleug diversiteit en socialisme. Maar eigenlijk is er geen agenda, net als bij Biden. En daarom is een stem op hen ook zo verwonderlijk en kan eigenlijk alleen maar een stem tegen Trump zijn.

Rest In Privacy | 05-11-20 | 09:04
▼ 1 antwoord verborgen

Toch bijzonder dat de helft van de US voor Trump stemt en het leeuwendeel van de andere helft tegen Trump stemt. Slechts een klein deel stemt voor Biden.

Binnenbaan | 05-11-20 | 06:09 | 5

@grapjasz | 05-11-20 | 06:15: nee hoor, geweld komt van links. Let maar op. Antifa, blm, dat soort terreur clubjes, sponsored by Democrats.

Ride_On | 05-11-20 | 06:43

@HoerieHarry | 05-11-20 | 06:27: En in Nederland maar pro-Biden zijn. Kijken als er over een jaar of 2 een militaire escalatie ontstaat tussen de US en China onder de bezielende leiding van wartime president Biden, of M en haar vriendjes nog steeds zo enthousiast zijn.

Binnenbaan | 05-11-20 | 06:43
▼ 2 antwoorden verborgen

Toch best wel benieuwd of Ali.B. nog iets zinnigs bij te dragen heeft over de toestand in de Wereld............(misschien wel leuk om te koppelen met Ellie Lust om saampjens multicultie het nieuwe frisse opsporing verzocht te presenteren/onteren..........

grapjasz | 05-11-20 | 06:06

Vers wakkergeworden met een gruwelijke nachtmerrie in de kop.... als sleepyjoe gaat winnen... staat binnen een mum van tijd klimaarkabouter timmerfranz op mijn voordeur te bonken met een kruiwagen vol hersenspinsels/stiksofregelementen... aufmachen..!

grapjasz | 05-11-20 | 06:03 | 1

Gaat ie anders ook doen , er is gewoon veel te weinig tegengewicht in Europa .

likmegaties | 05-11-20 | 06:10

Toch weer veel gepiepmuis hier, over zogenaamde fraude bij de tellingen. Nog steeds zien de Trumpies niet in dat ze precies in het door hun idool opgezette valletje lopen. Die man krakeelt al maanden feitenvrij over fraude, zonder enig bewijs, integendeel. Stemmen tellen is een heel normaal proces na verkiezingen, dat sinds het begin der tijden dagen lang kon duren. Nu opeens is dat een probleem en toevallig alleen in de staten waar Trump het spannend krijgt. Kijk, Trump is wie hij is, een oneerlijke, liegende bokkeslurf, maar dat mensen die nonsens nog één dag langer blijven slikken, DAT is het waanzinnige. Alsof Lange Frans president is. Hopelijk komt snel een einde aan het bewind van deze sekteleider met zijn volgelingen. Maar tot die tijd krijgen we nog een hoop idioten die voor hem de boel op stelten willen zetten daar.

Beste_Landgenoten | 05-11-20 | 05:51 | 6

@Beste_Landgenoten | 05-11-20 | 06:36: Zijn we familie ofzo? ;) Door het samenklonteren van al die gekkies, creëren ze inderdaad een publiek: zichzelf.

beldewouten | 05-11-20 | 06:43

Als je gelooft dat er bij een massale briefstem verkiezing geen fraude wordt gepleegd ben je wel een beetje naïef. Het is een land waar een verkiezing kan hangen op tientallen stemmen. Natuurlijk zal er wel wat tussen zitten dat klopt. Laten we dat uitzoeken en niet nu al roepen dat briefstemmen 100% veilig is. In Nederland is het om een reden verboden.

Blasfemie | 05-11-20 | 07:24

Jij begreep het, Landgenoten!

Jimmydepimmy | 05-11-20 | 07:28
▼ 3 antwoorden verborgen

Hey Van Rossem,

"Die Trump-stemmer is echt niet zo geïnteresseerd in economie, die is geïnteresseerd in identiteit", zegt econoom Barbara Baarsma.
twitter.com/BartNijman/status/1324069...
Bart on Twitter - “Dat Dit is M is wel met stip het DOMSTE programma op de NPO hè. t.co/Cz88AUe4Ta%E2%80%9D
twitter.com/

Die bleke dwdd-vara-vrouw met dat sjofel witte Trump look-a-like kapsel Barbara Baarsma die nu bij ncrv/kro haar onzin mag verkondigen - ditmaal over 'witte mannen in Amerika die fysiek niet zo actief zijn' versus de jogastem - is vooral een blaaskaak die van toeten noch blazen weet.

CNN:
Welk thema heeft uw stem bepaald?
Bij Bidenkiezers stond economie slechts op 34%.
Bij Trumpkiezers bovenaan op 62%.
(Bron: Canvas - De Afspraak).

De NPO had er wijzer aan gedaan om daarvoor in de plaats weldenkend duider Amerikacorrespondent Emile Kossen voor Elsevier Weekblad, uit te nodigen.
Dat de democratische 'joga-stem' tweedeling in de samenleving en economische armoedepercentages en toenames van werkloosheid voorstaat, is vooral duidelijk zichtbaar in Californië. Die staat telt de meeste miljonairs en de meeste daklozen. In de tijd dat Obama regeerde, verkaste vanwege hoge belastingen ruim een miljoen burgers naar goedkopere, republikeinse staten. Het merendeel vertrok naar Texas. De reden? Daar is een kleinere overheid, waardoor lagere belastingen. Bijkomend voordeel voor hen daar is, geen gebamzaai over identiteitspolitiek.

drs.Nee | 05-11-20 | 04:10 | 6

Is CNN nu opeens een betrouwbare nieuwsbron? Zie je, het is nooit te laat om je mening bij te stellen..

Beste_Landgenoten | 05-11-20 | 05:54

Barbera is onderdeel van het (Amsterdamse) linkse cirkeljerk circuit en zal vast ook een yogasnuiver wezen.

steekmug | 05-11-20 | 05:57

is die baarsma ook niet van de voetjebal ofzo..?

grapjasz | 05-11-20 | 06:08
▼ 3 antwoorden verborgen

Project Veritas onthulling

Antidateren poststempel stembiljetten in Michigan die per post te laat zijn ontvangen met datum 3 november,
twitter.com/JamesOKeefeIII/status/132...

thephysicist | 05-11-20 | 03:29 | 5

Twitter, de meest betrouwbare bron ooit. Komt Q nog langs denk je om Trump een helpende hand te reiken?

Beste_Landgenoten | 05-11-20 | 05:56

Is er al een betrouwbare bron die dit verhaal brengt?

beldewouten | 05-11-20 | 06:29
▼ 2 antwoorden verborgen

Wij hebben al genoeg ondergedoken gezeten. Nu is het hun beurt.

SIogra | 05-11-20 | 03:28

@SIogra | 05-11-20 | 03:28,
Ik snap wat je bedoelt.

Bad - Casey | 05-11-20 | 04:08

De meeste Moslims zijn radicaler dan wij voorgeschoteld krijgen door de media.
Ze zullen niet allemaal een hoofd afsnijden, maar mee eens zijn ze het wel.

HoerieHarry | 05-11-20 | 05:37
▼ 1 antwoord verborgen

Toen de VS haar 200ste verjaardag vierde. Grand Funk Railroad - 1976:
youtu.be/DeS4ZA09PSU?t=300

threeheadedmonkey | 05-11-20 | 03:12

Zo lekker pitten. Nog een cracker pindakaas met stukjes noot. Doei.

gebruikesrnaam | 05-11-20 | 02:43 | 2

Slaap lekker reaguurdersvriend!

keestelpro | 05-11-20 | 02:47

gebruikesrnaam | 05-11-20 | 02:43,
Weltrusten beste ;).

Bad - Casey | 05-11-20 | 02:49

Zou Trump ook gebruik van de maffia maken? Voor Biden heb ik alleen Alzeimer sokken om de ziekte te sponsoren.

Nevelheim | 05-11-20 | 02:26 | 3

Joe. Harry Mens heeft hem laatst een doosje met begrafenispolissen gestuurd. Gewoon, om even door te bladeren.

Oprisp | 05-11-20 | 02:38

Trump is de Walter White van de onderwereld.

keestelpro | 05-11-20 | 02:46

Maar bepaald niet zo slim als WW

Beste_Landgenoten | 05-11-20 | 05:57

Op 14 november geboren ken ik een jochie, zoon van een boekbinder. Vijf jaar later, waarschijnlijk niet precies op 14 november ging hij ineens componeren. Zomaar. Fuck me.

Falco - Rock Me Amadeus (Remix)

gebruikesrnaam | 05-11-20 | 02:26 | 1

Mietjes! FaceTheMusic!
*huilt*

keestelpro | 05-11-20 | 02:34
▼ 3 antwoorden verborgen

Die Biden.
Kleinlullig gestoffeerd ambtenaartje mag het laten zien hoor. Of doet Joe niet aan Twitter, zodat we ook een beetje kunnen zien wat hij zoal denkt, en meer uitspookt tussen nu en richting kerkhof.
Joe gaat straks de Corona oplossen. Of andersom dat kan ook, maar hij oogst de opgang van de economie die eigenlijk ome Don zou toekomen. Want slechter als nu kan het haast niet gaan, had ik haast gezegd.
Over hazen gesproken, weten hoe de hazen lopen in de handel en wandel. Dat was Trump's handigheidje. En dat moet ik nog eens zien bij die Biden.

Oprisp | 05-11-20 | 02:11 | 4

@keestelpro | 05-11-20 | 02:19: Helemaal waar Kees! Ik sta volledig achter je kerel. Ja, nu even niet maar dat geeft niks joh. Samen komen we er wel door. Volhouder zijn in barre dagen met goede moed en taaie kost he, godveredomme

Oprisp | 05-11-20 | 02:32
▼ 1 antwoord verborgen

Gewoon een kwartier lang het goed tproberen te omschrijven. En dan toch alles weggegooid. Zelf censuur. Helpt de mensheid niet verder. Denk dat jullie er gewoon nog niet klaar voor zijn.

gebruikesrnaam | 05-11-20 | 02:11 | 4

@gebruikesrnaam | 05-11-20 | 02:20:
Ik snap het. Heb hier nog een reaguursel liggen wat me gegarandeerd een ban oplevert. Bewaar het nog even.

LiniaalRectaal | 05-11-20 | 02:23
▼ 1 antwoord verborgen

Daar gaan mijn vakantieplannen.

LiniaalRectaal | 05-11-20 | 02:12

Sporadisch ga ik met de trein en dan reis ik van het zuiden naar Groningen en vice versa. De laatste keer was ik "betrapt" op het roken van een sigaret aan het einde van het perron op een bankje in de buitenlucht in de zon, er was geen persoon dichterbij dan 30 meter van mij.

Twee spoorweg-agenten zagen mij roken en hebben mij aangesproken dat dit niet mocht, ik heb hen uitgelegd dat ik een kudt eind moest reizen en dat ik gewoon even een sigaret wou roken zonder iemand tot last te zijn. Ze begrepen mij en lieten het voor wat het was.
Ik ben ervan overtuigd als dit 2 BOA's waren geweest dat het feest was geworden.

Brabeaulander | 05-11-20 | 02:35

BOA: Bijzonder Onaardige Afgekeurde (wout)

DooieKapotte | 05-11-20 | 07:04

Ik vind dat stemmen anno 2020 gewoon en uitsluitend per internet moet.
Dat gedoe met potloodjes en via de mail en via volmacht etc. schept alleen maar verwarring.
In Nederland is het heel makkelijk: via je BSN nummer plus een persoonlijke code kun je inloggen, je stem uitbrengen, en klaar.
Je kan toch ook zo je belastingaangifte etc. doen.
En de digibeten dan?
Die kunnen hulp krijgen van een familielid of een hulpverlener.
Je kan dus ook via een smartphone of tablet stemmen via de app.
fraude: net zo weinig kans als geld overmaken via je bank, of je belasting invullen.

King of the Oneliner | 05-11-20 | 02:07 | 3

En wie controleert het stemmen bij elkaar optellen? Nog afgezien van dat de overheid maar beter niet je stemkeuze kan weten.

LiniaalRectaal | 05-11-20 | 02:11

En een unieke persoonlijke code zodat je na de uitslag je stem anoniem kan verifiëren in een openbare database.

Binnenbaan | 05-11-20 | 02:27

@Binnenbaan | 05-11-20 | 02:27: inderdaad. Of met een block-chain. Iedereen heeft altijd 100% vertrouwen in digitaal bankieren, maar stemmen is opeens super moeilijk fraudegevoelig.

King of the Oneliner | 05-11-20 | 02:47

Heel gezellig allemaal maar er gaat daar toch niets veranderen dus ik ga pitten

Nevelheim | 05-11-20 | 02:05

Ik zou haar doen.

keestelpro | 05-11-20 | 01:58
-weggejorist-
Olie2.5 | 05-11-20 | 01:55 | 7
▼ 7 antwoorden verborgen

Nu wil de Trump ook dat het tellen van de stemmen in Georgia wordt gestopt.
Want Georgia dreigt ook blauw te kleuren.
Wat een zwakte bod.

Jan Dribbel | 05-11-20 | 01:43 | 1

Een president kiezen is altijd onzin. Kennedy werd president met hulp van de maffia

Nevelheim | 05-11-20 | 02:07

Aandeel Smith & Wesson ook flink omlaag vandaag.

Benieuwd wat Biden gaat doen met de wapenwet.

Roze_bril_drager | 05-11-20 | 01:43 | 1

"To enslave a people, you first have to disarm them."

LiniaalRectaal | 05-11-20 | 01:50

Voor die pinda aan de bar van gister - Tielman Brothers Maria

gebruikesrnaam | 05-11-20 | 01:40 | 26

@lezeres | 05-11-20 | 02:16:
Ik zou graag met je boksen. Of ja iets fysieks lijkt me sowieso leuk. Lekkere binnen de 1½ meter. Party like it's 1999. #oudenormaal

keestelpro | 05-11-20 | 02:29
▼ 23 antwoorden verborgen

Altijd lastig, na een late dienst de slaap verwelkomen terwijl je weet dat de wereld afbrokkelt. Heimwee naar het oude normaal. Waar anderhalve meter niet bestond, en je in het Goffertpark dit live kon luisteren.
youtu.be/isCh4kCeNYU
Die verkiezingen zijn ons voorland. Eerlijk is slechts wat de massa gelooft. Of moet geloven.
Gaat u allen rustig slapen. Er is vooralsnog geen enkele reden tot zorg.

koolteer | 05-11-20 | 01:38 | 1

Ik geloof niemand meer! Geloof ik...

keestelpro | 05-11-20 | 01:39

A Trump does NOT lose!

Binnenbaan | 05-11-20 | 01:34 | 1

A Smith & Wesson beats four aces.

LiniaalRectaal | 05-11-20 | 01:36

Ik zoek deze DVD in kleur:
Roy Orbison and Friends - "Dream Baby" - from "Black and White Night"

gebruikesrnaam | 05-11-20 | 01:33 | 2

https://www.youtube.com/watch?v=ANy4x3wgTSA

Is dit nog nieuws? | 05-11-20 | 01:35

@Is dit nog nieuws? | 05-11-20 | 01:35: Muchos gracias.

gebruikesrnaam | 05-11-20 | 01:39

De slechte (of gemanipuleerde) peilingen hebben denk ik ook aan deze uitslag bijgedragen.
De dommecraten waren sowieso fanatiek op revanche uit en makkelijker te mobiliseren. Ook doordat vooraf gestemd kon worden. De repubikleinen waren minder makkelijk te mobiliseren omdat het volgens de peiling bijna zinloos was om voor Trump ergens in de rij te gaan staan.

Premier Trutte | 05-11-20 | 01:33 | 1

Trump zou met twee vingers in zijn neus zijn tweede ambtstermijn gaan binnenhalen maar het Chinese virus gooide kroepoek in het eten.
(of bankroet in het eten ik ben geen Mr_Natural)

keestelpro | 05-11-20 | 01:37

Zou het toch Biden worden?
En dan?

Is dit nog nieuws? | 05-11-20 | 01:30 | 2

Lijkt er toch op dat Biden de overwinning pakt. Niet heel erg schokkend, maar ik dacht toch dat Trump het (met een kleine meerderheid weliswaar) zou winnen.

Die verhalen dat Trump zou weigeren het Witte Huis te verlaten of de uitslag zou aanvechten... dat kan hij doen, maar ik verwacht het eerlijk gezegd niet. Hij kan met opgeheven hoofd het Witte Huis verlaten. Hij heeft het beter gedaan dan menigeen had verwacht. Misschien kan hij nu een boek gaan schrijven over de deep state en "the swamp". Dat hij van schrijven houdt hebben we wel gezien de laatste 4 jaar op zijn twitteraccount.

threeheadedmonkey | 05-11-20 | 01:28 | 2

In Georgia en North Carolina loopt Biden in op Trump, met nog een klein aantal stemmen te gaan kan hij hier nog winnen. In Nevada ligt hij nipt op kop maar met 25% van de stemmen die nog geteld moeten worden is het allesbehalve een gelopen race. Pakt hij 1 van deze 3 staten, dan wint hij (hangende alle flauwekulrechtszaken die Trump heeft aangespannen). Pennsylvania is een verloren zaak voor hem, hij lijkt daar niet genoeg in te lopen op de voorsprong van Trump. Een verrassingsuitslag met Trump als winnaar is nog steeds mogelijk.

Muxje | 05-11-20 | 01:45

Of hij loopt over 4 jaar gewoon nog een race.

KlauwnBassie | 05-11-20 | 06:12

Ergens heb ik wel respect voor Republikeinen. Ze zijn de slechtste verliezers, de meest manipulatieve jankerds, de meest corrupte gangsters, de geniepigste dieven en de grootste fraudeurs... en TOCH hebben ze half Amerika weten te overtuigen dat al deze labels het meest van toepassing zijn op de Democraten.

Rationele Mocro | 05-11-20 | 01:21 | 5

@Rationele Mocro | 05-11-20 | 01:27: Ik wil ook aandacht van je Latijnse kop.

gebruikesrnaam | 05-11-20 | 01:28

@Rationele Mocro | 05-11-20 | 01:27: Ad personam

LiniaalRectaal | 05-11-20 | 01:29
▼ 2 antwoorden verborgen

Ik heb nog een paar ideetjes voor de chips nootjes bier bar:
-laat een goede akoestische song live spelen op gitaar of piano
-of gewoon een gouwe ouwe van YouTube/Spotify, niet hele tijd, maar het is tenslotte een bar, of zet een jukebox neer waarin de Gast van de Avond een kwartje (virtueel) kan gooien. You get my drift.
Dan: lees eens een paar hilarische reaguursels voor, die geplempt zijn onder het bar-gebeuren, ook hier weer: overdaad schaadt.
-nodig eens een keer een reaguurder uit, bijvoorbeeld Feynman of kasteelpro om te beginnen, waarom niet?
ontsmetten jullie wel die oranje/gele bolletjes van de hoofdmicrofoons?
-als je Hans Teeuwen uitnodigt, zit je altijd goed

King of the Oneliner | 05-11-20 | 01:15 | 5

@Brabeaulander | 05-11-20 | 01:26
Moest lachen ;)

Bad - Casey | 05-11-20 | 01:31

@Bad - Casey | 05-11-20 | 01:30: Nou, ik ben een grote Elvis fan, dat is waar. Ik heb zelfs de bakkebaarden weer op de kaart gezet. Serieus.
Maar dank je, Bad Casey

King of the Oneliner | 05-11-20 | 01:54

@King of the Oneliner | 05-11-20 | 01:54,
Ik geef u een kus ;)

Bad - Casey | 05-11-20 | 02:20
▼ 2 antwoorden verborgen

In de trein richting Parijs noord
Is deze plaats vrij?
Nee ga zitten
Vakantie of wat?
In het Arabisch:
Nee heb andere plannen
Familie of wat?
In het Arabisch:
Nee geen familie
Lekker weer toch?
In het Arabisch:
il pleut
Later dacht ik nog
Ga je geiten neuken?

Moraal van het verhaal. Er zijn ook goede Fransen.

gebruikesrnaam | 05-11-20 | 01:11 | 2


Helder!

keestelpro | 05-11-20 | 01:12

Beste nummer ooit:
TOTO - I'll Be Over You.
(voor lezeres. Ik hoop dat je deze kiest op onze verjaardag)
youtu.be/r7XhWUDj-Ts?t=30

keestelpro | 05-11-20 | 01:07 | 10

@keestelpro | 05-11-20 | 01:54: Ahh Kees, met deze tegel maak je alles weer goed. Ben weer een happy Peppy. (Best moeilijk om iemand te vergeten die op dezelfde dag jarig is als jij, lol) :-))

lezeres | 05-11-20 | 02:27

@lezeres | 05-11-20 | 02:27:
Ja dat blijf ik erg wonderbaarlijk vinden. Een kans van 1 op 365 met aftrek van schrikkeljaren maar dan toch. Neem mij trouwens niet zo serieus. Doe ikzelf namelijk ook niet. x

keestelpro | 05-11-20 | 02:42

@keestelpro | 05-11-20 | 02:42: Maar Kees... ik neem je eigenlijk helemaal NOOIT serieus!!!.... oeps :-)) Ha... jij bent niet de enige die kan plagen. Maar nu blijf ik toch weer hangen. Moet echt naar bed. Trusten en slaap lekker voor straks, X

lezeres | 05-11-20 | 02:55
▼ 7 antwoorden verborgen

Misschien een leuk idee om een volgende keer al die mensen in beeld even te laten zwaaien ? Als de democraten winnen : binnen het jaar wordt Iran binnengevallen.

Kim-Jung-Un | 05-11-20 | 01:07

Zelfs de meest hardvochtige Trumphekelaars moeten toegeven dat Biden echt kudt is.
Kan mij niet voorstellen dat een weldenkend mens de illusie koestert dat de wereld beter wordt dankzij Biden.

Ruimedenker | 05-11-20 | 01:06 | 3

Klopt. Maar alles beter dan een anti-democraat. In een democratie. Echt alles beter, ik zou er graag economisch op achteruit gaan met Biden. Als je Erdogan of Poetin style wilt, hadden we daar wel gewoont toch.

Inferi0r | 05-11-20 | 01:11

@Inferi0r | 05-11-20 | 01:11: Hoe denk je over klokkenluiders? Biden was onder Obama de grootste vervolger van deze mensen.

ultraman | 05-11-20 | 01:42

Ik denk dat weinig mensen Biden een warm hart toe dragen. Het is vrij dramatisch dat je na 4 jaar een volslagen malloot aan de macht met zo'n povere kandidaat probeert te winnen. Maar het is gelukkig wel iemand die het democratische systeem respecteert. Trump doet dat niet.

beldewouten | 05-11-20 | 02:13

Ik kan het gewoon niet geloven als die gekke ouwe Biden wint van de super charismatische self-made-man Donald Trump. Da's geen appels met peren vergelijken maar Goden met microben.
Als Biden wint is voor mij de wereld vergaan. Fijne nacht reaguurders x

keestelpro | 05-11-20 | 01:06 | 3

PS: Maar ik zal Biden wel erkennen en niet janken.

keestelpro | 05-11-20 | 01:07

Kusje Kees.
Ik ga ook. Zit buiten te vernikkelen.
Laatste peuk.
Welterusten Kerel!

Ruimedenker | 05-11-20 | 01:08

@keestelpro | 05-11-20 | 01:07: Ik denk er net zo over Kees. Maar ik zal de uitslag pas accepteren als Trump dat doet of het wordt 20 januari, whichever comes first. Dit is namelijk fraude en dat is geen gejank.

LiniaalRectaal | 05-11-20 | 01:11

Zelfs voordat de uitslag officieel is, is de meest belangrijke uitslag bekend. De Dems leken in 2016 de prijs van allerslechtste en zuurste verliezers voor eeuwig te gaan pakken, maar het blijken de Reps te zijn. De paniek wordt hen op zoveel fronten teveel dat ze alle waarden van de democratie al vergeten zijn.

De kansloze fraude speech van Trump vannacht was tekend. Hele dag prominenten Reps en Rep campagne leiders die zich kwamen distantieren van het dictatoriale gedrag van Trump.

Sterke leiders Erdogan en Poetin hoofdschuddend voor hun TV. Zij kunnen schaamteloos zijn op en rondom verkiezingen weten ze van zichzelf, maar die poep uit de mond van de Donald gaat zelfs hen te ver.

Inferi0r | 05-11-20 | 01:02

Ben nu al jaloers op de dealer van Hunter.
Als pappie wint gaan de Crackprijzen omhoog.

Ruimedenker | 05-11-20 | 01:00 | 2

Maar goed, wat gaat er gebeuren met die beelden en emails?

Deflatiemonster | 05-11-20 | 01:07

We waren met deze uitzending getuige van een mirakel voor de Democraten. Mail in vote. Zonder waren ze kansloos dat blijkt wel. Die COVID toch, wat een geluk bij een ongeluk. Biden zijn gebeden moeten zijn gehoord op de oude berg Olympus. Wie wat of hoeveel er verstuurd zijn is onbekend. En dan kan er, als het tellen gepauzeerd word, diep in de nacht, gewoon een ‘mail dump’ met tien duizenden stembiljetten, allemaal voor Biden, worden toegevoegd terwijl de stembureaus al uren gesloten zijn. En dat precies in beslissende kiesdistricten in de battleground states. Een wonder van democratie heeft zich onder onze ogen afgespeeld. Nou ok wij zagen vooral Teeuwen overal door heen ratelen als een dronken Messias, maar een wonder des te meer. Chips, nuts, beer. We waren getuige.

P-unit | 05-11-20 | 00:59 | 7

Leuk dat je voor het eerst ook de Amerikaanse verkiezingen hebt gevolgd P-unit. We snappen dat alles nog een beetje nieuw is en dat het stemmen van tellen nog een beetje onduidelijk is. Dat komt de komende verkiezingen wel.

Wel jammer dat je nu al van alles al gek en raar vind, als dit gewoon elke verkiezing zo gaat, ja, inderdaad ook doen sterke leider Trump werd verkozen in 2016. Of dat in veel counties de eerse dumps aan stemmen bijvoorbeeld 100% Trump waren.

Maar kom het vooral weer volgen in 2024, want democratie is leerzaam!

Inferi0r | 05-11-20 | 01:10

@oblix | 05-11-20 | 01:07:
Hij had het om te beginnen niet hoeven te ontkennen of te bagatelliseren. Hij ziet die beelden uit China ook en hij weet als geen ander hoe snel je vanuit China op L.A. landt en hoe vaak dat dagelijks gebeurt. Als hij het in januari al had ingezet tegen china als onderdeel van de handelsoorlog had hij de meerderheid van de VS juichend achter zich gehad en de dems geen ammo in haden gegeven om hem als onverantwoordelijk neer te zetten en die klucht met Fauci ( een breed gerespecteerd man ) uit te spelen.
Gevalletje eigen schuld, onrechtmatigheden of niet.

Graaisnaaiert | 05-11-20 | 01:17

@Graaisnaaiert | 05-11-20 | 01:17: eens, T heeft een gun (NL :) factor van 0 en dat heeft hij voor 100% aan zichzelf te danken.... jammer, want hij is niet een complete idioot en een full-swing echte USA-er...

oblix | 05-11-20 | 01:19
▼ 4 antwoorden verborgen

Welke uitleg je ook hoort... je voelt je toch besodemieterd..

grapjasz | 05-11-20 | 01:00

Je gaat het pas zien als je het door hebt.

gebruikesrnaam | 05-11-20 | 01:00

LiniaalRectaal | 05-11-20 | 00:57,
Ziek !

Bad - Casey | 05-11-20 | 01:02

Deborah Harry was echt een verschrikkelijk mooie vrouw.

Brabeaulander | 05-11-20 | 01:06

Zoals Blondie op kauwgom knauwt. Op één of andere manier sexy as hell.
Ik denk dat het door het zelfvertrouwen komt, in combinatie met een perfecte vrouwelijkheid.

King of the Oneliner | 05-11-20 | 01:21

James Woods en Deborah Harry in Videodrome: youtu.be/qul-rDvU9QI

LiniaalRectaal | 05-11-20 | 01:47
▼ 2 antwoorden verborgen
-weggejorist-
grapjasz | 05-11-20 | 00:56 | 3

NPO wtf, als Joe wint gaat bij ons de champagne open...

Shadow112 | 05-11-20 | 00:54 | 2

Gelukkig is de NPO tot in de puntjes onafhankelijk als het gaat om het verspreiden van nieuws. ,,EenVandaag: Trump heeft veel aanhangers met een laag opleidingsniveau en die zijn moeilijk te bereiken met peilingen. Vandaar dat Trump meer stemmen heeft dan verwacht."

Brabeaulander | 05-11-20 | 00:57

hier altijd om welke reden dan ook, proost!

oblix | 05-11-20 | 01:08

272-268?
Is best de moeite van het hertellen waard.
Dan moet de rest naar Trump gaan, anders moet ie z’n verlies toegeven.

Ruimedenker | 05-11-20 | 00:52 | 3

zoveel kiesmannen zijn er volgens mij niet.... but... ok....

oblix | 05-11-20 | 01:08

@oblix | 05-11-20 | 01:08:
538
Ik heb ergens een telfout gemaakt blijkbaar.
Maar toch. Heel close, mits Trump de rest wint.
Anders is het verschil nog groter en moet ie z’n verlies erkennen.

Ruimedenker | 05-11-20 | 01:13

@Ruimedenker | 05-11-20 | 01:13: het is nu niet te tellen, eerst dacht ik 270-267 maar het kan toch nog raar lopen.... los van de law-suits... etc...

oblix | 05-11-20 | 01:21

Waar gaat Biden als eerste oorlog voeren als hij aan de macht zou komen?

Brabeaulander | 05-11-20 | 00:52 | 6

WW III?

de honden blaffen... | 05-11-20 | 01:07

Good old Afghanistan dan verder waar men gebleven was in Irak en Syrië dan doorpakken net Oekraïne en Rusland. Blijft koud maar dat gaat spannend worden voor ons Europeanen. Wel gaan de Duitsers gedwongen worden van get Russisch gas af te gaan vanwege opgelegde Amerikaanse sancties. Gelukkig zijn er goede contacten met Buirisma in de Oekraïne. Verwacht harde economische klappen want wij krijgen de rekening. En oefen maar met het welkom lied de ‘vluchtelingen’ zullen weer in nog grotere getallen onze kant op worden gedreven. De lijn Obama zeg maar.

P-unit | 05-11-20 | 01:07

@P-unit | 05-11-20 | 01:07: Ja, die bommen Obama. Ze hebben zich kapot gelachen toen er een neger kwam als president. Man man. Met zijn one-liners en de Nobelprijs. Wat een afgang.
Nu hebben ze een gries menneke die met een huppeldraf naar de microfoon gaat. Om maar zo jong mogelijk te lijken. Ook al zo'n aanwinst.

Oprisp | 05-11-20 | 01:19
▼ 3 antwoorden verborgen

Wist iemand van jullie dat de Republikeinen al dertig jaar rechtszaken moeten voeren om eventuele fraude bij presidentsverkiezingen aan de kaak te mogen stellen?

www.theatlantic.com/politics/archive/...

Dus als ik het goed begrijp is dit het eerste jaar sinds de jaren negentig dat de Reps niet meer onder die curantele staan?

treintrien | 05-11-20 | 00:51 | 2

Als er een partij vieze spelletjes speelt om consequent de popular vote niet te winnen maar de presidential vote wel zijn het de Reps zelf natuurlijk. En ze moeten ook wel. Instroom van migranten, groei door geboorte (hoogopgeleide jongen Amerikanen), kleiner wordend deel blanken, de demographics zitten gewoon heel erg tegen.

Inferi0r | 05-11-20 | 00:58

@Inferi0r | 05-11-20 | 00:58: Ja, dat ook. En als je doodgaat schijn je ook in ene Democrat te gaan stemmen.

Maar als ik dit met mijn VWO-Engels goed snap dan is het dit jaar dus een heel ander 'juridisch landschap' als alle jaren hiervoor.

treintrien | 05-11-20 | 01:17

Er zijn 2 partijen in USA, als het dan een close finish is zeggen ze dat het land sterk verdeeld is, met 2 partijen is het altijd sterk verdeeld tussen de één of de ander.

Roze_bril_drager | 05-11-20 | 00:49 | 1

Yeah, de opmerkingen die we de laatste jaren horen in de Nederlandse media: "Trump heeft het land enorm verdeeld" zijn gewoon leugens. Het land is altijd verdeeld geweest.

zetje01 | 05-11-20 | 01:14

Volgende keer als Ajax op een voorsprong komt, moeten ze ook eisen dat de wedstrijd gestaakt wordt omdat het anders fraude is als ze alsnog de wedstrijd verliezen.

Bigi Bana Boy | 05-11-20 | 00:48 | 4

Gewoon extra ballen in het spel brengen.

Roze_bril_drager | 05-11-20 | 00:54

klinkt "not too bad"..... had het eerder voorgesteld....

oblix | 05-11-20 | 01:10
▼ 1 antwoord verborgen

Als sleepyjoe wint en na een jaartje in zijn kelder gaat verderdutten... dan hebben we met die kamela juffrouw te dealen......... en is alles wit met steel en 2 ballen het lul.............

grapjasz | 05-11-20 | 00:46 | 5

Qua timing begreep ik dat Joe Biden dan net na de midterms om moest vallen dan kon ze er tien jaar zitten. Yikes (meme met meisje met heel vies gezicht)

treintrien | 05-11-20 | 00:55
▼ 2 antwoorden verborgen

The powers that be.
Can't be defeated.

de honden blaffen... | 05-11-20 | 00:44

Gaat nog wel eens in een tarantino film gebruikt worden.

zetje01 | 05-11-20 | 01:08

De republikeinen hebben de senaat in hun handen. Biden gaat heel moeilijk krijgen om wetsvoorstellen door heen te krijgen. En dat heeft ie ook nog met republikeinse rechters te maken in hooggerechtshof. The lame duck

TRUMP | 05-11-20 | 00:42 | 3

Dat nihilisme hebben de Republieken wel laten zien onder Obama. Het enige doel wat ze toen nog hadden was Obama weg krijgen. Van enig besef dat ze er zaten om het land te besturen was geen sprake meer.

Bigi Bana Boy | 05-11-20 | 00:51

@Bigi Bana Boy | 05-11-20 | 00:51: Alsof het andersom niet zou gebeuren. Dat land glijdt hoe dan ook af, ongeacht wie er in het witte huis zit.

Deflatiemonster | 05-11-20 | 00:58

@Deflatiemonster | 05-11-20 | 00:58:
Yeah, dat heb ik als kind al gehoord:
Twee partijen die elkaar de pan uit vechten, waardoor er zelden iets verandert.

zetje01 | 05-11-20 | 01:06

Is er iemand met een grote rekenmachine die kan uitrekenen hoeveel mensen er op Biden heeft gestemd en hoeveel op Trump? Pas dan weten we echt hoe de stemmenden USA-er over de kandidaten denkt.

Rest In Privacy | 05-11-20 | 00:41 | 4

Ik zou het met google proberen...

E2 | 05-11-20 | 00:42

Biden: 70,950,722 votes (50.3%)
Trump: 67,601,918 votes (48.0%)

Op dit moment.

De Eierbal | 05-11-20 | 00:43

@De Eierbal | 05-11-20 | 00:43:

Biden 71,286,728 votes (50.3%)
Trump 68,161,250 votes (48.1%)

Maar net waar je kijkt natuurlijk.

Roze_bril_drager | 05-11-20 | 00:51
▼ 1 antwoord verborgen

Teken voor de petities tegen petities. Heb je Hepatitis C zet een vinkje aan zee. De tering. Vroeger pakte je een wijf op een savannegebied van Oost-Afrika. Nu moet je eerst een uur gezellig doen aan een tafel in een vega restaurant. De hele avond geen vlees denk je dan. Kuttekop.

gebruikesrnaam | 05-11-20 | 00:37 | 6
▼ 3 antwoorden verborgen

Ik moest vanavond aan een uitspraak denken van Joseph Stalin: “Niet de mensen die stemmen bepalen een verkiezing. Maar de mensen die de stemmen tellen.”

Swaen | 05-11-20 | 00:34 | 4

Dat moest je niet. Ik ben deze letterlijk al tientallen keren deze week tegengekomen in de comments van Tim Pool, Ben Shapiro en Steven Crowder. Maar beter goed gejat dan slecht bedacht, zullen we maar zeggen hè

RtotheB | 05-11-20 | 00:43

Trump denk ik ook. Gelukkig heeft hij daar geen invloed op.

E2 | 05-11-20 | 00:44

als 10jarige mocht ik meekijken bij het stemmen in mijn woonplaatsje.... ik was recruited for vvd, we nietten een marsje aan het briefje door de deur... ik zag toen al de volwassenen frauderen met de stemmen tellen (ben zelf beetje autist met gevoel voor getallen) en vond dat raaaaaaaaaaaaaarr...... btw: almost 50 jaar geleden....

oblix | 05-11-20 | 01:12
▼ 1 antwoord verborgen

Inzake aanslag in Wenen,

"Er wordt ook onderzocht of de Oostenrijkse veiligheidsdiensten fouten gemaakt hebben. De dader probeerde deze zomer in Slovakije wapens te kopen. Slovaakse overheden brachten de Oostenrijkse veiligheidsdiensten daarvan op de hoogte, maar met die informatie werd niets gedaan."
bron: HLN

D.Onderop | 05-11-20 | 00:33 | 4

Is toch achterlijk.
Altijd weer waren de “diensten” op de hoogte van geradicaliseerde personen, maar deden er niets mee.
Tuurlijk, ik begrijp dat ze weinig kunnen doen, zonder heterdaadje, maar toch.

Ruimedenker | 05-11-20 | 00:48

Die dader heeft vastgezeten, maar verklaarde dat hij gederadicaliseerd was.
Wat men maar al te graag wilde geloven.

de honden blaffen... | 05-11-20 | 00:50

Zoiets komr bij ons gelukkig nooit voor, de geheime dienst is er als de kippen bij.

NOT

jan huppeldepup | 05-11-20 | 00:54
▼ 1 antwoord verborgen

Tom MacDonald - People So Stupid.
Adam Calhoun - Public Enemy.
Adam Calhoun - Home Of The Brave.
Ryan Upchurch - Hollerboys.
Ryan Upchurch - My Neck Of The Woods.
Mesus - The White Sin.

Even wat stoom afblazen hoor!

VBO_B_Niveau | 05-11-20 | 00:31

Op NU staat het ook, net zoals eerder de NOS:
"De Amerikaanse president Donald Trump wil via de rechter afdwingen dat in de staten Pennsylvania en Michigan wordt gestopt met het tellen van de stemmen na de presidentsverkiezingen. Tegelijkertijd eist Trump de uitgebrachte stemmen te hertellen in Wisconsin."

Maar dat wil hij helemaal niet, hij wil dat ze stoppen met stemmen. Dus niet stoppen met het tellen van de stemmen.

JackStick | 05-11-20 | 00:31 | 4

Waar heb je het over? De stembureaus zijn al lang dicht, er wordt niet meer gestemd.

Muxje | 05-11-20 | 00:38

Tellen.

RtotheB | 05-11-20 | 00:48
▼ 1 antwoord verborgen

laatste en dan gaan ik eens wat doen.
Trusten en ieders nog een fijne nacht.
Top 28 The most beautiful Israeli women Supernius.pl
www.youtube.com/watch?v=pO5o454q7eY

komtdatschot | 05-11-20 | 00:28

Einddatum:17-09-2020

D.Onderop | 05-11-20 | 00:35
▼ 3 antwoorden verborgen

J3zus Christus wat een wansmaak heb je dan zeg, als je dat serieus een goede serie laat staan 1 van de beste van de afgelopen 5 jaar vindt. Heb je he medicijnen wel geslikt? Of wil je mensen trollen en ze een paar kostbare uren laten verspillen door het uit te gaan proberen?

Quantum Suicide | 05-11-20 | 00:55

Ali B die z’n mening geeft bij Op1 is toch wel het dieptepunt van deze verkiezingen.

Trumme | 05-11-20 | 00:19 | 5

Lekker inclusief, snap dat dan. Multitalent B. , tevens multicultureel en moslim is de nieuwste hype. Krijgen wij er allemaal ingewreven omdat die oranje racist de verkiezingen heeft verloren. Je weet toch hoe het werkt...
Alleen daarom vind ik het al jammer dat Biden gaat winnen/heeft gewonnen, er zit geen rem meer op die idioterie van de laatste jaren, genderissues, multicul, moslims, kortom, alles wat tvertrouwd voelt is fout en alles wat nieuw is en je van ver haalt is beter en moeten we dus juichend accepteren of we zijn racist, genderfoob, xenofoob, islamfoob, nazaten van slavenhouders en gore PVVers.
Nogmaals, je weet hoe het werkt en de rem is weg, de proggie idioten in de VS gaan natuurlijk net zo hard tegen Biden in als blijkt dat hij Sanders toch niet op links passeert, wat hij natuurlijk niet gaat doen want dat is waanzin.
Mensen die denken dat de ellende daar ophoudt, vergeet het. Dit gaat nog veel erger worden. D Reps hebben niet geleverd, vinden zij, de dems gaan dat ook niet doen. Nou, wat zal de volgende stap zijn?

Graaisnaaiert | 05-11-20 | 00:27

het kan inderdaad niet slechter/verdrietiger......(gelukkig niet gekeken.!)

grapjasz | 05-11-20 | 00:43
▼ 2 antwoorden verborgen

Behoud de vrijheid van meningsuiting.
Teken de petitie.
www.petities.nl/petitions/behoud-de-v...
peilschaal | 04-11-20 | 22:45

Best wel belangrijk... voordat een tekening strafbaar wordt.

Ruimedenker | 05-11-20 | 00:13 | 4

Best wel belangrijk? Super belangrijk!

gebruikesrnaam | 05-11-20 | 00:17
▼ 1 antwoord verborgen

Biden wint ,deal er mee .Ik had het ook liever anders gezien. Maar goed we gaan leuke maanden krijgen.

Truste vrienden.

pegaje | 05-11-20 | 00:12 | 6

@gebruikesrnaam | 05-11-20 | 00:24: Man man man.
"Oeh jij lijkt zoveel op Jamiroquai, jij vindt zijn muziek vast leuk!"
Was ik vroeger maar niet zo eerlijk.

LiniaalRectaal | 05-11-20 | 00:26
▼ 3 antwoorden verborgen

De docent van het Emmauscollege in Rotterdam die eerder deze week werd bedreigd vanwege een spotprent in zijn klaslokaal, zit momenteel ondergedoken. Dat melden bronnen aan NRC.
www.rijnmond.nl/nieuws/200811/Bedreig...

D.Onderop | 05-11-20 | 00:10 | 11

Als ik directeur was, had ik de leerlingen die deze stampij veroorzaakten direct van school getrapt.

Papa Jones | 05-11-20 | 00:32

@Papa Jones | 05-11-20 | 00:32: ies rassiesssme

grapjasz | 05-11-20 | 00:41

@Papa Jones | 05-11-20 | 00:32:
Dan moet die directeur ook onderduiken.

de honden blaffen... | 05-11-20 | 00:53
▼ 8 antwoorden verborgen

@Knufter | 05-11-20 | 00:22:
Die geposte stemmen zijn zo fraude gevoelig! Het is veel makkelijker om naar een postbus te lopen ipv in de rij te staan voor een fysiek stembureau en bovendien is het nooit 100% zeker dat een geposte stem ook echt van de daadwerkelijke stemmer afkomstig is.
Trump is de winnaar maar Biden heeft een zeer geniaal systeem om de zaak te zieken.

keestelpro | 05-11-20 | 00:27

@Graaisnaaiert | 05-11-20 | 00:19: het gaat er niet om of het 'stom' is. Het is pure haat. Die wil je laten zien. Net zoiets als vlaggen verbranden of met schoenen op een portret lopen. Dit filmpje is 100% zeker authentiek.

Knufter | 05-11-20 | 00:27

@Knufter | 05-11-20 | 00:27:
Sja. Maar toon het maar aan. Ik kan me er in ieder geval moeilijk in verplaatsen ( maar daar gaat het natuurlijk niet om ). Zou zelf als ik teller zou zijn echt geen stemmen op Kaag of Klaver in de hens steken, zou eerder medelijden met de stemmert hebben...

Graaisnaaiert | 05-11-20 | 01:25
▼ 5 antwoorden verborgen

Zit ineens te denken aan een lied van een Duitser die iets zong over nog een sigaret en goedenachtwensing en tijd om op de stappen.
*iedereen welterusten wensen doet*

aflaatverkoper | 05-11-20 | 00:07 | 6

@Knufter | 05-11-20 | 00:15: Geestig. Wat kan een mens nog zeggen met een vleeskroket in de mond? Dat kan niet veel zijn.

JvanDeventer | 05-11-20 | 00:21

Mooi liedje, en het heeft een speciale plek in mijn hart. Eind jaren 80, eind van de middelbare school bracht ik veel tijd door op de zolderkamer van een goede vriend, klooien aan computers met Hilversum 1 op de achtergrond. Dit liedje was het teken dat het laat begon te worden... en dat we dus nog wel even door konden gaan. Zeker in de verkiezingsnachten.
"Habt Dank für die Zeit, die ich mit euch verplaudert hab". Wie zegt dat Duits geen mooie taal is?

Muxje | 05-11-20 | 00:50
▼ 3 antwoorden verborgen

De Staten weten het al.
Trump heeft gewonnen, maar ze weten nog niet hoe ze dat moeten vertellen.
Elke staat wil “the moment of fame”.
Zolang kan dat tellen niet duren.

Ruimedenker | 05-11-20 | 00:07 | 1

"Ruime denker" zo lang het om complotdenken gaat.

De Eierbal | 05-11-20 | 00:46

Stel Biden wordt president. Stel hij krijgt na een tijdje Alzheimer of een hersenbloeding of corona en hij gaat dood. Dan krijg je die Pamela Harris. Zij wordt dan POTUS, maar hoe moet je haar man dan noemen? FHOTUS (First Husband...)? Of toch weer FLOTUS (First Lord .... )? In Nederland heet zo iemand een Jan Hen.

JvanDeventer | 05-11-20 | 00:04 | 5

First Gentleman of the Nation. Er zijn al genoeg vrouwelijke gouverneurs. Hun man is daar ook de first gentleman of the state. Het probleem is dus al opgelost. *PLOP* op Biden, the next Potus.

Guillermo | 05-11-20 | 00:14

Aangezien de yanks geen probleem hadden met het debiele getweet en het tenenkrommende domme gelul van trump bik de persconferenties, verwacht ik dat enige dementie van Biden (hij is maar 4 jaar ouder en komt veel intelligenter over dan trump) ook nog wel getolereerd gaat worden.

BobDobalina | 05-11-20 | 00:19
▼ 2 antwoorden verborgen

Ik begin een beetje Trump/Bidden moe te worden, kijk over 3 dagen wel wie er gewonnen heeft, om mijn zenuwen te sparen.

jan huppeldepup | 05-11-20 | 00:00 | 2

Biden lijkt al gewonnen te hebben. Alleen Nevada nog zou genoeg zijn.

Watching the Wheels | 05-11-20 | 00:05

Geen zorgen Jan.De zuidelijke gaan met hun leger naar Washington.
Komt goed.

komtdatschot | 05-11-20 | 00:06

Oh mijn god wat hoop ik dat Trump wint. Niet eens dat ik zo'n aanhanger van 'm ben, maar gewoon om die links-zure kop van die über-deuger, "Amerika-kenner" Michiel Vos te zien, als-ie dat nieuws hoort.
Heb je 'm zien zitten vanavond, bij Jinek? Die póse van 'm alleen al, gadverdámme! Die ingestudeerde houding van 'm, een peperduur pak dragend, ons debiele belastingbetalers wel even uitleggend hoe we moeten denken en wat we moeten vinden.
En passant laat-ie nog even weten dat alle Trumpstemmers een soort zielige gefrustreerde kneuzen zijn en zo niet, dan toch op z'n minst populisten. Behalve onjuist is dat zó ontzettend dom en vooral ondemocratisch! Bovendien jaag je er alleen maar meer mensen het Trumpkamp in, zijn die drammers nou echt te stom om dat in te zien?
Echt, dat mannetje Vos, exemplarisch voor de linkse deugerij, het moreel verhevene, die zelfverklaarde superioriteit. En hij heeft er natuurlijk zelf géén idee van, dat hij heel misschien 's géén gelijk heeft, dat er andere denkbeelden bestaan die niet eens verwerpelijk zijn!
Hij en z'n soortgenoten zullen in de geschiedenisboeken nog eeuwenlang vervloekt worden, maar o zo jammer dat wij dat niet meer meemaken.

L. Vis | 04-11-20 | 23:53 | 10

Michiel wie?

Harvey2Face | 05-11-20 | 00:20

@Nascardude | 05-11-20 | 00:09:

Waarom ben je op GeenStijl? Vooringenomen en absoluut niet objectief. Ze zeggen het zelf.

De Eierbal | 05-11-20 | 00:47

@De Eierbal | 05-11-20 | 00:47:
Als jij Geenstijl vooringenomen en absoluut niet objectief vindt behoor je tot het Jinek kamp. Daar mag je vannacht eens goed over nadenken.

Nascardude | 05-11-20 | 00:56
▼ 7 antwoorden verborgen

Held

P-unit | 05-11-20 | 00:14

Potato potato.
Beide de enorme verdeeldheid in het land niet oplossen.

Harry Turtle | 04-11-20 | 23:50 | 1

Die is er altijd al geweest, en als een kandidaat gaat zeggen dat hij het gaat oplossen, liegt 'ie dat hij barst.

zetje01 | 04-11-20 | 23:56

Wonderlijk dat deze nog niet benoemd is:
Hans Teeuwen - Amerika

gebruikesrnaam | 04-11-20 | 23:49 | 9
▼ 6 antwoorden verborgen
▼ 1 antwoord verborgen

*plop*, hier gaat de eerste al open. Proost op Biden !!

Pater.Koekkoek | 04-11-20 | 23:48 | 1

Verslik je niet.
Cheers!
Ik doe er nog één op Trump.
Misschien wel de laatste......... van vandaag dan.

Ruimedenker | 04-11-20 | 23:49

Was er ook maar zoveel aandacht voor Nederland en hoe we in ons land de islamisering echt een halt toe kunnen gaan roepen, salafisme bestrijden en radicaal gespuis uitzetten. Allemaal leuk daar in Amerika maar we hebben in ons land de afgelopen jaren ook een verharding v d samenleving, extremisme groeit de pan uit, terreur is onderdeel van NL geworden en die achterlijke praktijken in Amerika steken ook zo de grote plas over en strijkt neer in de polder.

Hollandse_blauwe | 04-11-20 | 23:47 | 2

Er is een partij die zich daar al járen hard voor maakt. De partijleider wordt al járen straffeloos met de dood bedreigd. Zijn meer dan één miljoen stemmers worden in deze * proest* democratie door het partijkartel al járen in het verdomhoekje geduwd. U kunt daar verandering in brengen door met de komende verkiezingen het enige juiste vakje rood te kleuren. Stemt massaal op de PVV en u zult zien dat er best wel heel wat kan verbeteren in ons, ooit zo prachtig, Nederland.

GirtWeelders | 04-11-20 | 23:58

@GirtWeelders | 04-11-20 | 23:58:
Nope. Mocht dat ooit gebeuren, dan krijgen we ook ineens ver(r)assende stemresultaten via de immer onafhankelijke NPO.

koolteer | 05-11-20 | 00:37

Erg mooi!

letopuwzaak | 04-11-20 | 23:46

Ondertussen op Times Square..: youtube.com/watch?v=eJ7ZkQ5TC08

Harry de Slijter | 04-11-20 | 23:39 | 5

@Ruimedenker | 04-11-20 | 23:45: Ik mag geen echte link doen van een strenge meneer. Moet je daar dan lid voor zijn of zo, om dat te mogen??

Harry de Slijter | 05-11-20 | 00:07

@Harry de Slijter | 05-11-20 | 00:07: Je zwitsal is weg, probeer nog eens.

LiniaalRectaal | 05-11-20 | 00:19
▼ 2 antwoorden verborgen

Voer voor complot theorieen deze verkiezingen. Iemand een idee hoe dit nu werkelijk zo op het laatste moment kon gebeuren, dat alles naar Biden ging.

ultraman | 04-11-20 | 23:39 | 10

@GirtWeelders | 04-11-20 | 23:47: het is duidelijk dat jij nog nooit verkiezingen in de USA gevolgd hebt en hoe het daar werkt.. ik zou gewoon mijn mond houden als ik jou was je komt behoorlijk ongeïnformeerd over.

je ne regrette rien | 04-11-20 | 23:58

Misschien voortaan het nieuws volgen? Al WEKEN stond vast dat Dems vooral per mail gingen stemmen en Reps in-person.

Sterker, de Reps wilden niet dat mail stemmen vooraf zouden worden geteld, ze wilden dat deze stemmen pas uiteindelijk binnen kwamen. Het niveau is hier helaas nog een stuk lager dan in 2016.

Inferi0r | 05-11-20 | 00:08

Spijker op de kop, Inferi0r. Helaas zijn complottheorieën in de mode, zelfs hier waar men vroeger nog wel eens door de waan(ideeën) van de dag heen prikte.

Veteranus | 05-11-20 | 00:26
▼ 7 antwoorden verborgen

Robbie Williams - "Me and my monkey" (Live @ Knebworth)
"Wow, wowowow, look at that, good evening everybody watching at home, this is the Robbie Williams show and this is Corona".

gebruikesrnaam | 04-11-20 | 23:38 | 3

Geweldig nummer.

Rest In Privacy | 04-11-20 | 23:40

Dat is wel heeeel vroeger.
Je hebt zeker nog wel de roze strippenkaart gebruikt?

zetje01 | 04-11-20 | 23:41

Misschien ga ik wel luisteren now.

Ruimedenker | 04-11-20 | 23:43

Trump claimt op Twitter dat hij Michigan, Pennsylvania, Georgia en North Carolina heeft gewonnen. Hij slaat echt helemaal door.

Rest In Privacy | 04-11-20 | 23:34 | 9
▼ 6 antwoorden verborgen

Heb wel zin in een leuk ska nummer.
Anders wel het enige rap nummer dat ik kan waarderen: Black Eyed Peas: Where is the love? [?]

SNAFU | 04-11-20 | 23:33 | 5
▼ 2 antwoorden verborgen

Al het activisme tegen Trump gaat iemand in de kont bijten en ik denk dat het de kont van Biden gaat worden. De USA, dat gaat rap afglijden en de npo kan de aandacht weer op zwarte piet gaan richten.

drs. P | 04-11-20 | 23:29

Dit verlies is juist een zege voor de republikeinen. Ze hebben nog een meerderheid in het senaat, dus veel kunnen de democraten de komende 2 jaar niet uitrichten. Komen financieel en economisch enorme zware tijden aan dus wordt lastig om populair te worden. Kom je over 4 jaar terug met Ivanka Trump en je hebt de eerste gekozen vrouwelijke president van Amerika.

EnricoS | 04-11-20 | 23:25 | 7

@Zapata10 | 04-11-20 | 23:28: Zeker wel. We kunnen geld overhouden doordat we de bezuinigingen op defensie weer kunnen voortzetten. Daarnaast kunnen we binnenkort weer Chinese telefoons van Huawei kopen. En de VS zal klimaatverdrag nu wel ondertekenen.

ultraman | 04-11-20 | 23:36

@ultraman | 04-11-20 | 23:36: het Chinabeleid van de VS gaat echt niet veranderen onder Biden. Het wordt hoogstens wat leuker verpakt.

Bataafje | 05-11-20 | 00:03

Waarom zou Trump het over 4 niet weer kunnen proberen, als hij niet gekozen is voor een 2e termijn, kan hij over 4 jaar toch gewoon weer meedoen?

Keyboardspeler | 05-11-20 | 00:05
▼ 4 antwoorden verborgen

Hoe zit het eigenlijk met die Harry Windsor en zijn linkse kleurlinge? Waren die ook stemgerechtigd in de VS?

Zo jammer als de Orange Man gaat verliezen!

plug&play | 04-11-20 | 23:24 | 1

Harry von Sachsen-Coburg und Gotha.
Die Duitse achternaam hebben ze in 1917 gefotoshopt naar Windsor (naar het kasteeltje waar ze destijds woonden), omdat de Engelsen geen Duitse namen konden pruimen.

The_Master_Bear | 04-11-20 | 23:53

Parool: "Amsterdam gaat na vragen van Sofyan Mbarki (PvdA) de circa 450 handhavers in de stad een coronabonus uitkeren van 300 euro per persoon. Dit is een beloning voor hun inzet in deze zware tijden"

D.Onderop | 04-11-20 | 23:21 | 9

Gelukkig worden ze op 'inzet' beoordeeld en niet op 'resultaat'.

The_Master_Bear | 04-11-20 | 23:59

En waarom niet de slagers, de bakkers, de schoonmakers, de dakdekkers, tramconducteurs?

Oja. Gewoon aan eigen volk geven. Ambtenarenvolk.

Knufter | 05-11-20 | 00:19

Zwijggeld nav de Damdemo.
Tuurlijk hebben boa’s het kudt.
Dat ligt nauwelijks aan het publiek, maar wel aan Halsema, GrapjesHaus en ander selectief overheidstuig.

Ruimedenker | 05-11-20 | 00:38
▼ 6 antwoorden verborgen

Doe even mee.
𝐓𝐡𝐞 𝐑𝐨𝐧𝐞𝐭𝐭𝐞𝐬 - 𝐁𝐞 𝐌𝐲 𝐁𝐚𝐛𝐲 - 𝐥𝐢𝐯𝐞 [𝐇𝐐]
www.youtube.com/watch?v=jrVbawRPO7I&a...

komtdatschot | 04-11-20 | 23:18 | 2

Grappig. Lettertype en al meegekopieërd.

gebruikesrnaam | 04-11-20 | 23:21

Lekker .

Bad - Casey | 05-11-20 | 02:54

Er was een landslide aangekondigd verschil is bijna verwaarloosbaar. Wat hebben de media het weer mis.

ultraman | 04-11-20 | 23:18 | 2

Was voorspeld door ene Maurice the Dog

D.Onderop | 04-11-20 | 23:25

ik heb die opmerking alleen maar van Trump fans gehoord .. mijn twitter staat er vol mee

je ne regrette rien | 05-11-20 | 00:00

Heerlijk om Trump zo te zien spartelen. Four more years. Whahahaha.

Raspatat | 04-11-20 | 23:17 | 4

@Guillermo | 04-11-20 | 23:24: De hele dag door ‘plop’ roepen op Geenstijl. Wat een geweldig leven moet u hebben.

JackStick | 04-11-20 | 23:27

...... ... ... .. . .....
*morse*

komtdatschot | 04-11-20 | 23:30
▼ 1 antwoord verborgen

Ik voorspel dat Biden gaat winnen en Trump bezwaar gaat maken.

Harry de Slijter | 04-11-20 | 23:15 | 4
▼ 1 antwoord verborgen

Mij om het even. Als elke stem maar wordt geteld. En voor de vals spelers heb ik een mooi nummer gevonden:
Radiohead - Karma Police

gebruikesrnaam | 04-11-20 | 23:15 | 3

Was het maar om het even. Amerikaanse politiek is ook hier te voelen.
Radiohead is trouwens een depressieve kutband. youtu.be/1uYWYWPc9HU

LiniaalRectaal | 04-11-20 | 23:23

Mooi de pers heeft de afgelopen 4 jaar flink kunnen cashen met Trump. Ben benieuwd wat de nieuwe ragebait zal worden. Ik vermoed: white supremacy. Wellicht waait het ook nog over naar de EU.

ultraman | 04-11-20 | 23:13 | 6

@OuweOuweLekkerMauwe | 04-11-20 | 23:37: Ja, was dat niet 1912 of zo, dat vrouwenkiesrecht..... daarna 2 wereldoorlogen, ruim 30 jaar koude oorlog, je gaat toch twijfelen aan de dames.

Keyboardspeler | 04-11-20 | 23:59

@Keyboardspeler | 04-11-20 | 23:59:
Drie groepen zouden geen stemrecht mogen hebben:
1] mensen die door de staat onderhouden moeten worden (behalve AOW)
2] mensen wiens loyaliteit niet bij Nederland ligt
3] wezens die geen rationele beslissingen kunnen nemen

LiniaalRectaal | 05-11-20 | 00:03

@Keyboardspeler | 04-11-20 | 23:59: Het is dat ze soms zo lekker zijn, maar de twijfel is er wel degelijk. Vergeet ook de watersnoodramp niet!

OuweOuweLekkerMauwe | 05-11-20 | 00:08
▼ 3 antwoorden verborgen

Wanneer kunnen we nou echt de uitslag verwachten?

Harry de Slijter | 04-11-20 | 23:10 | 4

2024.

Binnenbaan | 04-11-20 | 23:11

Als het mee zit met een paar maanden. Hangt er vanaf hoe vlot het high court is.

D.Onderop | 04-11-20 | 23:12
▼ 1 antwoord verborgen

Het verschil tussen Biden en Trump is zo nihil dat een mooie oplossing zou zijn om beiden president te maken. Is weer eens wat anders.

D.Onderop | 04-11-20 | 23:09 | 5

Trump voor IQ <100 en Biden voor >100?

priwax | 04-11-20 | 23:45

Een part time baan als volksvertegenwoordiger is zóóó Sylvana Simons.

The_Master_Bear | 05-11-20 | 00:03
▼ 2 antwoorden verborgen

Tsjonge jonge het is me wat... Waar zullen de Trevor's , Dolf's , Claudia's , Jimmy's , Colbert's andere linkse grappenmakers de komende 4 jaar toch grappen over moeten gaan maken?

Pittzz | 04-11-20 | 23:08 | 4

Zelfde als voor Trump, toen had je ook zulke shows. Betere zelfs, aangezien Donald Trump debieler is dan iedere mogelijke parodie.

Over debiel gesproken, Trump claimt Michigan, terwijl hij er met meer dan 1% verliest en dus ook geen hertelling kan claimen.

ZureKoek | 04-11-20 | 23:14

Ik heb Claudia en Adolf nog nooit een grap zien maken.

The_Master_Bear | 05-11-20 | 00:03
▼ 1 antwoord verborgen

Waar is Basil gebleven?
Tijd niet gezien, klopt dat?

Ruimedenker | 04-11-20 | 23:06 | 4

Kaas, Storm, Koolteer, ik mis er ook wel een paar.

Normpje | 04-11-20 | 23:13

@Normpje | 04-11-20 | 23:13:
Er moet helaas ook gewerkt worden.
Ik volg dit circus waar ik kan. En verbaas me over wat er gaande is.
Denk zelf dat Trump wel een punt heeft qua fraude. Maar dat hij dat gevecht niet kan winnen.
De media hebben Biden gekroond, links gaat feestvieren. Rechts gaat nog harder werken om dat feest te betalen.

koolteer | 04-11-20 | 23:24
▼ 1 antwoord verborgen

We zullen gewoon een aantal jaren door het socialistische, gender krankzinnige, black privilege en emo maatschappij moeten en hopen dat een grote groep naïeve dromers op tijd wakker worden. Het is niet alleen Amerika, maar EU is precies hetzelfde. De pijn moet gewoon veel groter worden bij sommigen om te beseffen dat ze het fout hadden. Net als onze zelfkastijding bij de import van extremistische moslims. Rationeel niet te begrijpen, maar we doen het wel.

Hopelijk duurt het niet te lang en is de schade te herstellen. Ik sta in ieder geval in de startblokken om het schouwspel als toeschouwer te aanschouwen ipv als onderdeel.

Rest In Privacy | 04-11-20 | 23:05 | 5

@Boogschuttertje | 04-11-20 | 23:18: Maar ik hoop met jou mee en samen wordt het best een hele hoop. Ik geef de hoop ook nog niet op want volgens mij is het een vies vuil spelletje wat die Demorats spelen. Ik ga nog steeds voor nog vier jaar voor Trump.
De Demorats belazeren de kluit.

GirtWeelders | 04-11-20 | 23:40
▼ 2 antwoorden verborgen

Bedankt voor uw stem op Joe Biden.

de honden blaffen... | 04-11-20 | 23:04 | 1

Top!

Hatseflat | 04-11-20 | 23:28

dus ze stemmen op Biden
die vent is nog dementer en erger dan Trump.

had het liever anders gezien.

out-of-de-box | 04-11-20 | 23:04 | 2

Als je in je persoonlijke leven te dealen hebt gehad zit er uit principe weinig anders op om tegen de narcist te stemmen. Dat bleek voor veel Amerikanen een reden om voor Biden te stemmen. Een stem tegen Trump.

Als je ziet hoe Trump in zijn laatste uren nu nog even los gaat op Twitter. Triest, voor een volwassen kerel met zoveel geld.

Inferi0r | 04-11-20 | 23:06

Trump is hardstikke gestoord.

Stel jij speelt met jouw voetbalteam tegen een ander voetbalteam en je neemt op voorhand al pistool mee. In de 75-ste minuut sta je vervolgens op achterstand met 0-2, waarna je eist dat de scheidsrechter wordt vervangen. En om je woorden kracht bij te zetten, richt je het pistool op de huidige scheidsrechter. Daar kom je als verliezende club nooit mee weg.

In bovenstaande metafoor moet je het pistool vervangen door Trumps electoraat en achterban en jezelf (uiteraard) door Trumpman. Trump maakt zichzelf onsterflijk belachelijk en ik hoop dat na de inauguratie de dagvaardingen voor de gehele familie Trump in niet geringe mate de vestibulen zullen vullen! Die hele dynastie moet zwaar en fors worden geplukt!

Boris Poepnagel | 04-11-20 | 23:03 | 13

@Boris Poepnagel | 04-11-20 | 23:17: de criminelen zijn weer veilig en kunnen hun shit wat beter opruimen. Ze hebben alles uit de kast moeten halen, maar het is gelukt hun mededader op zijn plaats te krijgen. Het evenwicht is hersteld.

Rest In Privacy | 04-11-20 | 23:22

@Kuifje-naar-Brussel | 04-11-20 | 23:19: weet je een beetje van statistiek? Zo ja, dan is dit vreemd. Zeg niet dat het niet klopt, zeg alleen dat dit heel vreemd is. En vreemde zaken vragen om uitleg, toch?

Rest In Privacy | 04-11-20 | 23:24

@Boris Poepnagel | 04-11-20 | 23:17: die milities, plunderaars, moordenaars , AFa terreurorganisatie en Blm activisten Hebben maanden Amerika in de fik gezet enkel voor de hulpdiensten en leger denkt u?

Hollandse_blauwe | 04-11-20 | 23:30
▼ 10 antwoorden verborgen

Gefeliciteerd Joe Biden.

Coño de Barbaar | 04-11-20 | 23:03 | 1

Zo is het!!

Hatseflat | 04-11-20 | 23:29

Trump mobiliseert de jongens van sportclub WODAN

De Almachtige | 04-11-20 | 23:00 | 4

haha... Jacobse en Van Es samen voor ons eigen

HetOorAakel | 04-11-20 | 23:12

K&B

zetje01 | 04-11-20 | 23:14

Wacht maar tot de morbide eenheid zijn matras aan stukken snijdt!

BobDobalina | 04-11-20 | 23:48
▼ 1 antwoord verborgen

@Gen. Maximus | 04-11-20 | 23:09: Tot nu toe verslaat Biden Trump fors in Maricopa.

Rest In Privacy | 04-11-20 | 23:10

@Kuifje-naar-Brussel | 04-11-20 | 23:10: schijnt een hele uitgestrekte county te zijn met hele heterogene samenstelling. Niet 1 grote stad waar je makkelijk kunt extrapoleren. Maar goed, what do we know. We zien wel morgen. Ik was allang blij dat iemand kon duiden waarom de reps nog hoop hadden op AZ. Begreep er niks van gezien stand

Gen. Maximus | 04-11-20 | 23:23
▼ 4 antwoorden verborgen

Neon Neon - trick for treat.
Mooi nummer over Amerika en auto ontwerper Frank Delorian. Het hele album stainless style gaat over zijn leven. Heb neon neon ooit live gezien in Barcelona. Band lid en zanger har Mar superstar doet het rap stuk ondersteboven in een soort yoga pose. Hier zijn ze live in hetzelfde jaar op Glastonbury.
youtu.be/4ZLVlnGK-LQ

P-unit | 04-11-20 | 22:59

Op twitter lijkt de hashtag #Fraud niet meer trending te kunnen worden. Hoewel dat momenteel de meest gebruikte hashtag is. Wat het ergste aan de verkiezingen toch wel is hoeveel macht de social media hebben. Aangezien ze aan de kant van de democraten staan hoeven we geen verandering te verwachten.

ultraman | 04-11-20 | 22:59 | 10

@De Eierbal | 04-11-20 | 23:09: ik sta ook redelijk paf. Die trumpfanboys blijken opeens alles te zijn waarvan ze de democratische kiezer van beschuldigen.

BobDobalina | 04-11-20 | 23:51

@LiniaalRectaal | 04-11-20 | 23:05: Dit was helemaal niet te verwachten, tenzij je Trump heet. Er is tot op heden NUL bewijs voor zijn aantijgingen.
Het is fake news die hij de wereld inslingert. Hij gedraagt zich als een kind dat uiteindelijk verlies bij mens-erger-je-niet en dan met het bord gaat slaan.
En het is ook nog eens ronduit onverstandig, mocht ie toch nog winnen zal iedereen roepen dat dat OOK door fraude is gekomen, en zal het aangevochten worden tot in den treure.
Hij had zijn grote waffel moeten houden, en dat deed ie niet. En dat is wel te verwachten!

Harvey2Face | 05-11-20 | 07:28
▼ 7 antwoorden verborgen

Wat is nu de stand van zaken?

Harry de Slijter | 04-11-20 | 22:57 | 6

Als Teun nevada,PA, N Carolina en Georgia pakt kan ie winnen en anders niet. Tenzij hij vanalles gaat aanvechten en dat wint

cheops | 04-11-20 | 23:01
▼ 3 antwoorden verborgen

Mooi!

Rest In Privacy | 04-11-20 | 23:00

Ja, heel mooi nummer.

letopuwzaak | 04-11-20 | 23:12

Tomorrowland / EDC Las Vegas "MADNESS" - Dimitri Vegas, Like Mike, Coone & Lil Jon ( RECAP TEASER )

gebruikesrnaam | 04-11-20 | 23:01

Huh hoe dan

tjongerschans | 04-11-20 | 23:03

@tjongerschans | 04-11-20 | 23:03: die website wordt niet meer gebruikt nu. 3.8 miljoen stemmen geteld, dat is de stand van MI van 12u geleden.

Inferi0r | 04-11-20 | 23:08

Ik hoop dat de berichten over de elections gauw ophouden, mijn chinese vrouw wordt er onrustig van..

VolleBak | 04-11-20 | 22:55 | 2

Houd je bloek dan dicht.

Ruimedenker | 04-11-20 | 22:58

Geef der ff een broodje vleelmuis dan? Vind ze lekkel. ;)

OuweOuweLekkerMauwe | 04-11-20 | 23:17

We zijn er uit hier: het wordt een duo-presidentschap.

ciabatta | 04-11-20 | 22:51 | 3

Dat zou hilarisch zijn.

Usumani | 04-11-20 | 22:56

LOL!

Bataafje | 04-11-20 | 22:59

Biden 253, Trump 213 aldus CNN en NYPost

pibasso | 04-11-20 | 22:50

Biden op 253 kiesmannen. Biden op voorsprong in Nevada en Arizona, waar vooral steden en post stemmen nog geteld moeten worden, het is ook mijn verwachting dat die voorsprong alleen groter wordt. Samen 270.

Biden heeft al aangegeven dat hij verwacht de verkiezingen te winnen als alle stemmen geteld zijn.

Gegevens via: www.foxnews.com/elections/2020/genera...

Pennsylvania (20) Niet meer nodig, wel mogelijk.
Fox: Biden 2813 duizend
Fox: Trump 3123 duizend
Fox: Geteld 86%

Voorsprong Trump 310 duizend

Calculatie:
Geteld 5936 duizend
Beschikbaar 6902 duizend
Nog te tellen 966 duizend
Telbaar min gap 656 duizend
De helft hiervan 328 duizend
Minimaal Biden 638 duizend
Maximaal Trump 328 duizend

Percentage dat Biden nodig heeft uit nog te tellen stemmen: 66%

North Carolina (15) Niet meer nodig, wel mogelijk.
Fox: Biden 2655 duizend
Fox: Trump 2732 duizend
Fox: Geteld 94%

Voorsprong Trump 77 duizend

Calculatie:
Geteld 5387 duizend
Beschikbaar 5731 duizend
Nog te tellen 344 duizend
Telbaar min gap 267 duizend
De helft hiervan 133 duizend
Minimaal Biden 210 duizend
Maximaal Trump 133 duizend

Percentage dat Biden nodig heeft uit nog te tellen stemmen: 61%

Georgia (16) Niet meer nodig, wel mogelijk.
Fox: Biden 2321 duizend
Fox: Trump 2397 duizend
Fox: Geteld 95%

Voorsprong Trump 76 duizend

Calculatie:
Geteld 4718 duizend
Beschikbaar 4966 duizend
Nog te tellen 248 duizend
Telbaar min gap 172 duizend
De helft hiervan 86 duizend
Minimaal Biden 162 duizend
Maximaal Trump 86 duizend

Percentage dat Biden nodig heeft uit nog te tellen stemmen: 65%

Vanuit steden en briefstemmen is zijn zulke percentages haalbaar. Pennsylvania en Michigan lieten ruim 70% zien. Ik hoop dat ALS Biden wint, hij dat ruim doet, anders verwacht ik lange rechtszaken, rellen en ook economische ellende voor ons. USA heeft al een crisis die bij ons doorwerkt, er is geen extra crisis nodig.

Besef even dat de Republikeinse partij stemmen liever niet telt.
www.npr.org/2020/10/19/922411176/supr...

Interactief kaartje waar u zelf verder kunt spelen, startpunt is wat FOX gecalled heeft.
projects.fivethirtyeight.com/trump-bi...

Mocht u een kansberekening willen, dan kan ik deze aanraden
www.270towin.com/2020-election-result...
Of deze, wie 100 GBP inzet op Trump maakt kans op 760 GBP.
www.oddschecker.com/politics/us-polit...
www.actionnetwork.com/betting-calcula...

Hoor Trump staten claimen die hij niet of nog niet gewonnen heeft.
4:10 "We are winning Pennsylvania" toen 64% van de stemmen waren geteld.
4:41 "We are winning Michigan" toen 65% van de stemmen waren geteld.
7:30: "Frankly, we did win this election" Hij claimt de verkiezing gewoon, om daarna te stellen dat hij alleen nog maar kan verliezen dankzij diefstal en fraude en te vertellen dat hij naar de federale hoge raad gaat.
twitter.com/TeamTrump/status/13238881...
Hier weigert een president stembureau`s de ruimte om in rust hun werk te doen.
Gelukkig is Mike Pence zo netjes Trump direct te nuanceren en corrigeren.

Dit gaat nooit meer goedkomen, wie er ook wint: het gebrek aan een duidelijke winnaar is genoeg om het kruitvat te ontsteken.

Ik ga even bijladen, ik zal jullie reacties later lezen, en er dan waarschijnlijk niet meer op mogen reageren.

Feynman | 04-11-20 | 22:49 | 10

Arizona is begonnen met mail in votes

Oromis | 04-11-20 | 23:40

@keestelpro | 05-11-20 | 00:52: En ook niet hoe het werkt! Hij kan in totaal méér stemmen hebben, alleen als die stemmen komen uit staten met weinig kiesmannen, heb je er niets aan....

Harvey2Face | 05-11-20 | 07:21
▼ 7 antwoorden verborgen

En nu afwachten als oude partij elite van de democraten ook werkelijk de macht heeft. Ben benieuw hoe hij omgaat met de morele elite binnen zijn partij. Met een beetje pech of geluk (hoe je het maar bekijkt) scheurt de hele democratische partij uit elkaar. Biden zei vol voor de Green New Deal te gaan. Dat worden in elk geval veel windmolens en zonnepanelen.

ultraman | 04-11-20 | 22:49 | 4

@sjuul69 | 04-11-20 | 22:51:
En wie precies schiet met het door u voorgestelde scenario iets op?
Uw recalcitrante houding misschien?

SterF... | 04-11-20 | 22:58

@SterF... | 04-11-20 | 22:58: Het is een waanzinnig scenario, waar niemand iets mee opschiet. Als er al fraude is gepleegd, dan moet dat worden aangetoond en dan zullen rechters zich erover buigen en uitspraak doen. Lijkt me een beter scenario.

Usumani | 04-11-20 | 23:01
▼ 1 antwoord verborgen

Biden is een seniele demente man vandaar dat zijn meeste stemmers vooral tegen Trump stemmen. Maarja, als democratische principes voor je portomonee gaan had ik ook die pijnlijke beslissing gemaakt.

Eerst als Reps de wet wijzigen in WI, MI en PA dat stemmen niet vooraf kunnen worden geteld (OK) en nu keihard schreeuwen als een klein kind dat het stemmen zo te lang gaat duren met al die mail ballots. De domheid van de tweets van Trump gaan steeds meer pijn aan de ogen doen, dat je nog op zijn tegenstander zou stemmen als het een kabouter was.

Ik snap dat je met tegenzin op Trump stemt, ik snap dat je op Trump stemt omdat je een hekel aan linkse socialisten hebt. Maar op Trump stemmen omdat je hem gewoon een toffe peer vindt is voor mij onbegrijpelijk. Maargoed, daar zal die meerderheid aan stemmen van laagopgeleiden dan ook wel vandaan komen. Ondanks dat socialist Biden degene is die gratis geld uitdeelt.

Inferi0r | 04-11-20 | 22:49 | 1

Het is allebei 3 x niks. De ene is 'orange', de andere is 'bananas'.

The_Master_Bear | 05-11-20 | 00:09

Als Amerika een vrouw was, en ik een psycholoog, had ik de diagnose sexverslaafd vastgesteld. Zo hard wordt zij op dit moment geneuksekst.

OuweOuweLekkerMauwe | 04-11-20 | 22:46 | 2

Als Amerika een vrouw was. En mijn vrouw heette Sue. Dan was het elke week Sue me.

gebruikesrnaam | 04-11-20 | 22:52

@gebruikesrnaam | 04-11-20 | 22:52: Als Amerika mijn sexverslaafde vrouw was, en ze heette Maga, dan was het nu, come'on, not again!

OuweOuweLekkerMauwe | 04-11-20 | 23:07

Benoem Trump tot beste verliezer ooit, geef hem een beker en hij is tevreden.

Raspatat | 04-11-20 | 22:45 | 2

Mooie tegel met een kern van waarheid erin...

SterF... | 04-11-20 | 23:00

"Make it big, no, make it huge. So huge. The hugest beker ever won. It's so huge. so huge... Joe never won such a huge beker. No. I did. I did win it. So huge".

Graaisnaaiert | 04-11-20 | 23:21

Voor de echte objectieven! Niet rood of blauw, noch blauw edoch de rood:
Krid Snero White Line (orginal) 1992

gebruikesrnaam | 04-11-20 | 22:44 | 1

Bij de NPO/ Op1 zijn ze zch weer langzaamaan aan het herpakken... ze lachen weer en de sfeer wordt al weer beter.

Behangdelul | 04-11-20 | 22:44 | 4
▼ 1 antwoord verborgen

Wat een heerlijke avond.
3 graden... zal wel gaan vriezen a/d grond.
Dat wordt krabben morgenochtend.
Lekker buiten zitten, wijntje, jasje aan.

Ruimedenker | 04-11-20 | 22:44 | 3

Zeker! Ik zat net ook buiten. Wel erg fris, maar lekker.

letopuwzaak | 04-11-20 | 22:48

Hier 6 graden, heerlijke frisse lucht. Op het dakterras met een irisch coffee. Trui aan en voor de sfeer 3 grote stompkaarsen en de blauwe gloed van de terras verwarming. Geen mondkapje, heerlijk ademen. Proost Denker!

grapo | 04-11-20 | 22:57

En in arisona werden massaal sharpies viltstiften uitgedeeld ipv pennen. Waae stiften niet gebruikt mogen worden

Oromis | 04-11-20 | 22:46

Nigerianen doen het dan ook veel beter dat de Afro Amerikanen. Nigerianen tellen voor BLM niet als zwarten.

ultraman | 04-11-20 | 22:52

De meeste stemmen lijken voor Biden. De meeste lijken stemmen voor Biden.

Dead lives matter!

Rest In Privacy | 04-11-20 | 22:38 | 1

Call collected!

Lepo | 04-11-20 | 22:55

Editors - Papillon
youtu.be/xeKMOhYtg9Y
Nog maar eens, gewoon een te gek liedje.

Ruimedenker | 04-11-20 | 22:37

Gaan de Amerikanen ook in spanning zitten kijken volgend jaar, naar de Nederlandse parlementsverkiezingen? NoStyle live from the cafe with special guest Sendcount.

Rest In Privacy | 04-11-20 | 22:36 | 1

Hahaha! Yeah.

BobDobalina | 04-11-20 | 23:55

WI en MI naar Biden, als Nevada daar bijkomt staat hij op 259, zou Trump dus de rest moeten winnen om het te halen. Ik lees wat tegenstrijdige berichten of Arizona nu nog post stemmen aan het tellen is, of juist de election day stemmen. Dat zal de doorslag geven dan denk ik

Pierke Smulders | 04-11-20 | 22:34 | 4

Arizona is volgens mij nog niet definitief nee.

Het zou 270-270 kunnen worden, maar het lijkt er op dat de Dems hem nipt winnen.

frickY | 04-11-20 | 22:52
▼ 1 antwoord verborgen

Trump verdient het predikaat slechte winnaar en lamlendige verliezer. Dat imago achtervolgt hem al jaren. Voorbeeld: Op een golfbaan die hij heeft laten aanleggen, heeft hij de eerste score neergezet als zijnde het behaalde clubkampioenschap zonder andere deelnemers. ( en die score was waarschijnlijk niet volgens de regels). Het gaat Trump enkel om zijn naam bovenaan op het bord zijnde de eerste winnaar. Je kunt erom lachen natuurlijk maar het gedrag is van het niveau Kim Jung Il en z'n 11 holes in one.
Als die halve gare straks rechtszaken wil/gaat voeren om zn gelijk te halen dan hoop toch ik echt dat hij genadeloos met zn kop in de stront wordt geduwd en dat luid en duidelijk wordt meegedeeld dat zijn rol en positie kansloos en onverenigbaar zijn.

masahide | 04-11-20 | 22:33 | 3

Hij speelt het spel om te winnen.
Alleen gaat het hier wel om stemrecht van burgers. Dus dat is niet zo fraai.

kloopindeslootjijook | 04-11-20 | 22:35

@kloopindeslootjijook | 04-11-20 | 22:35: zou op zich ook wel leuk zijn.. een presidentskandidaat die een miljoen/miljard euro in de strijd gooit om vervolgens te zeggen: "ach meedoen is belangrijker dan winnen..".

Angie_Thomas | 04-11-20 | 22:41

@kloopindeslootjijook | 04-11-20 | 22:35: Dat is net zo goed een spel. Nooit anders geweest alleen nu komt het aan de oppervlakte. Alleen daarom al is Trump een eye opener.

Reaganmania | 04-11-20 | 22:41

Kan iemand dit duiden? Ik hou heel de middag al Michigan in de gaten. Verschillen waren niet mega, maar Trump lag duidelijk voor en 90% van Michigan was en is Trump. En dan.... is er 1 county: Washtenaw County....
56241 votes for Trump
157130 voor Biden!

Waar het overal max 45-55% is is het hier ineens 26% vs 72.7%
100.000 stemmen meer....

www.foxnews.com/elections/2020/genera...

Behangdelul | 04-11-20 | 22:33 | 9

Mooi rond getal ook.

de honden blaffen... | 04-11-20 | 22:50

Er is verschillende keren al geregistreerd dat Biden opeens meer dan 100.000 stemmen erbij kreeg, en Trump geen enkele. Dit ook nog eens snachts, toen de stemmen niet meer geteld werden. Nu zie je dat in democratische counties het tellen van de stemmen in het geheim gebeurt, er mogen geen stemcontroleurs bij aanwezig zijn. Vele postzakken met stembiljetten zijn zoekgeraakt of verbrand, er is geen ID verplichting voor de stembiljetten, in sommige counties is de opkomst zo hoog dat er praktisch 100% is op komen dagen (nooit vertoond), van stembiljetten per post die tot 6 november binnenkomen zonder poststempel wordt aangenomen dat die voor 3 november zijn verstuurd, etcetera etcetera. Deze fraude is zo omvangrijk, met geen pen (of sharpie) te bestrijden. Als deze praktijken in Rusland waren voorgekomen hadden alle VN observateurs unaniem de verkiezingen voor ongeldig verklaard. Wat een blamage.

Realisties | 04-11-20 | 23:20
▼ 6 antwoorden verborgen

Trump speelt het spel. Hij wil Biden-votes uit de post kwijtraken.
Het enige probleem hier is dat het geen zakendeal is, waar je goed uit wil komen.
Het gaat om de democratie. Om stemrecht van de burger.
Het is niet anders.

kloopindeslootjijook | 04-11-20 | 22:32 | 1

Volgens mij bedoeld hij de stemmen per post, die te laat zijn ingestuurd.

Usumani | 04-11-20 | 23:18

Alle stemmen die per post uitgebracht zijn lijken voor Biden te zijn.
Vreemd.

de honden blaffen... | 04-11-20 | 22:32 | 8

Zou jij het fijn vinden om als democraat naar een stembureau te gaan wat omringd wordt door hillibillies in grote trucks?

noudster | 04-11-20 | 22:52

@ZureKoek | 04-11-20 | 22:36: Wel raar al die massa demostraties en bijbehorende rellen zijn toch echt zo'n beetje allemaal democraten.

ultraman | 04-11-20 | 22:54

@noudster | 04-11-20 | 22:52:
Als Trump stemmer tussen een meute black lives matter waanzinnigen is ook geen pretje.

de honden blaffen... | 04-11-20 | 23:10
▼ 5 antwoorden verborgen

spannend die verkiezingen tussen goldy locks en die ander Joe over de oceaan. En het gekke is dat msm en social media in NL niet deze passie heeft mbt de opvolging van voorzitter van de Europese Commissie , van Juncker naar Ursula. Welke commissarissen handel , economie , interne markt bezetten en wie vicevoorzitter van bevordering van onze Europese levenswijze is of vicevoorzitter waarden en transparantie

HetOorAakel | 04-11-20 | 22:30 | 2

Dat komt omdat de meeste Europeanen ook wel weten dat de hoofdman ook degene is die de meeste compromissen moet sluiten en relatief weinig eigenrichting kan geven aan het dagelijkse bestuur. Dat is in Trumpland ook hetzelfde, echter average Joe Sixpack wil makkelijke oplossingen voor complexe problemen. Als dat niet voorhanden is dan raakt Joe Sixpack in paniek, waarop het wapen gegrepen moet kunnen worden om de Overheid te dwingen om die simpele oplossing ASAP te geven.

Dat is een samenvatting van het gemiddelde electoraat dat momenteel rondom Trump zwermt.

Boris Poepnagel | 04-11-20 | 22:38

Da's wel jammer ja. Dat gaat ons veel meer aan.

koeberg | 04-11-20 | 22:42

Dit programma is zo afgrijselijk slecht ...
10 minuten aangekeken maar weer terug naar ABC News.
Goeie live feed op youtube.

OprechtObjectief | 04-11-20 | 22:28

The Black Eyed Peas - I Gotta Feeling (LUM!X Remix)

gebruikesrnaam | 04-11-20 | 22:27 | 1

Top nummer!!!

Frietpiet | 04-11-20 | 22:37

Kat en muis. De ene keer fraudeert de ander meer dan de ene. Vermoed dat het dit keer aan het licht komt voordat de stemmen zijn geteld. Gutfeeling.

gebruikesrnaam | 04-11-20 | 22:26

Het was een houtje touwtje en amateuristische uitzending. Kaders scheef, vormgeving ging op zwart en filmpjes starten in dwars door tekst van de presentator heen. Totaal gebrek aan regie. Heerlijk peppie en kokkie. Iedereen was wel op stoom. Teeuwen dronken. Het was wel amusant en zeker het beste te kijken US election 2020 programma. Heeft me over de streep getrokken om lid te worden ondanks mijn voornemen om pas een lidmaatschap te nemen waneer mijn Zwitsal status weer ingetrokken word. Net als voor mijn, totaal onnodige, permaban, uitgevaardigd tijdens de donkere dagen van het TMG regime. Maar het gaat om het vrije woord. Ons grootste goed.

P-unit | 04-11-20 | 22:26 | 7

@Muxje | 04-11-20 | 22:33: ook GeenStijl heeft, net als de Biden’s, ook een pay for play systeem blijkt.

P-unit | 04-11-20 | 22:44

@Dikke_Tammo | 04-11-20 | 22:43: Ik heb je bij de favorieten staan, maar je zal in het begin wel een beetje ‘wild’ geweest zijn. Maar het komt goed.

Normpje | 04-11-20 | 22:51
▼ 4 antwoorden verborgen

Mensen proberen tellocaties in Michigan binnen te dringen en roepen stop the count. Dit gaat mis.

ZureKoek | 04-11-20 | 22:22 | 7

Iets**

ZureKoek | 04-11-20 | 22:33

When Karens attack.

Ad Hominem | 04-11-20 | 22:53
▼ 4 antwoorden verborgen

De enige reden dat Trump een kans had, was Biden.

De enige reden dat Biden een kans had, was Trump.

Wie er ook wint, de keizer verliest. Wij ook, want hun economische malaise, buitenlandse oorlogen en wanbeleid rond huidige en komende virussen komt vanzelf onze kant op.

Feynman | 04-11-20 | 22:21 | 8

@Dikke_Tammo | 04-11-20 | 22:26:
Oh zeker!
Daar gaan wij niet over.
Het is slechts een constatering.
Een conclusie, zoals ik ‘t zie.

Ruimedenker | 04-11-20 | 22:31

@Ruimedenker | 04-11-20 | 22:25: Dit is inderdaad een wedstrijdje van mensen die tegen Trump stemmen, tegen een andere groep mensen die tegen Biden stemmen.

jaimelavie | 04-11-20 | 22:26 Uw racistische uitspraak is niet politiek correct genoeg, schaam je. Ik zie alle kleuren van de regenboog.

Feynman | 04-11-20 | 22:33

@Ruimedenker | 04-11-20 | 22:31:
Gedrag heeft consequenties. Keuzes hebben consequenties. Dat achteraf verklaren in wat de ander daadwerkelijk heeft bedoeld is wat de wokies en de Halsemaatjes doen. Als Biden wint dan ben ik daar niet blij mee, maar het zij zo.

Rest In Privacy | 04-11-20 | 22:38
▼ 5 antwoorden verborgen

253 we zijn er bijna, we zijn er bijna maar nog niet helemaal

andrew1972 | 04-11-20 | 22:18 | 3

We? Oké en dan?

Ruimedenker | 04-11-20 | 22:33

@koeberg | 04-11-20 | 22:45:
Oh zo!
Ja, inderdaad, dan hebben we het gehad.
Nee joh, dan begint het gezeik pas.
Hertellen, rechtszaken.
Dit gaat nog weken duren.

Ruimedenker | 04-11-20 | 22:54

Had ik al gezegd dat afgelopen nacht een topuitzending was?
Nee hè? Afgelopen nacht was een topuitzending!
Of eigenlijk, ik bedoel, ik vond het een topuitzending.

zetje01 | 04-11-20 | 22:16 | 4

@kloopindeslootjijook | 04-11-20 | 22:26:
Yeah, hahahaha, en Holman moest nog naar huis fietsen en gauw een
column in elkaar flatsen.

Oh, en ik was ook wel gaar... met enkel bankhangen.

zetje01 | 04-11-20 | 22:31

Daar sluit ik me helemaal bij aan.
Zo professioneel, zo onderhoudend - daar kan geen televisie tegenop!

Gewone_mevrouw | 04-11-20 | 22:39

@zetje01 | 04-11-20 | 22:31:
De antwoorden kwamen ook steeds later en werden steeds warriger. Die zijn nog wel een paar dagen aan het bijkomen.

kloopindeslootjijook | 04-11-20 | 22:41
▼ 1 antwoord verborgen

Wat gebeurt er als Trumps team zou kunnen aantonen dat er gerommeld is met enkele post stemmen? Verschillen zijn hier en daar klein, Biden krijgt 99% van de post stemmen en er is ver voor de verkiezingsdag al een hoop kritiek geweest op die post stemmen (eventuele omkoping, weggegooide stemmen, niet reglementaire stemmen). Moet je van elke stem de geldigheid aanvechten want dan kan dat nog een jaar of 4 duren ...

C1O2 | 04-11-20 | 22:16 | 9

@oblix | 04-11-20 | 22:27: Het feit dat beide partijen hiermee zouden kunnen rommelen impliceert wat mij betreft dat beide partijen dat ook doen (zo werkt het nou eenmaal). Hoe de fuck kan de uitslag dan 95 om 5 zijn?

C1O2 | 04-11-20 | 22:43

@C1O2 | 04-11-20 | 22:43: je moet weten wat partijen laten liggen vanwege welke redenen dan ook....

oblix | 05-11-20 | 01:17
▼ 6 antwoorden verborgen

Mooie toespraak van Joe Biden. Presidentieel.

Rest In Privacy | 04-11-20 | 22:15 | 4

Ik heb het gemist. Geeft hij toe dat hij gefraudeerd heeft?

sjuul69 | 04-11-20 | 22:53

"We moeten stoppen met onze opponenten te behandelen als vijanden”

Rest In Privacy | 04-11-20 | 22:57

Ik vond het hypocriet en ongeloofwaardig. De tientallen miljoenen Amerikanen die Trump in 2016 het Witte Huis in stemden hebben van de Democraten nooit het respect gekregen dat ze net als elke andere kiezer hadden moeten krijgen. Trump moest kapot, Trump moest het Witte Huis uit. Niemand die Trump zag als een symptoom van een ziekte waar de Democratische partij zelf aan lijdt. Niemand bij de Democraten die blijk gaf van enig zelfinzicht, hoe het in 's hemelsnaam kon zijn dat na acht jaar Obama de kiezers niet voor de Democratische kandidaat gingen, maar voor die leugenachtige vrouwenbepotelende circusdirecteur. Nee, alles was de schuld van Trump - en van de Republikeinen die Trump weigerden af te vallen, en van die laagopgeleide Trumpstemmers met hun dikke nekken, hun vermeende racisme en hun vervuilende pickup trucks.

Zo'n schrijnend gebrek aan zelfinzicht. Met hakken over de sloot - dus ook Biden heeft de Trumpstemmers van toen niet kunnen overtuigen dat onder zijn leiding de Democraten het beter, anders zullen gaan doen. De Democratische partij is zieker dan ooit.

En dan, na alle minachting die ze ruim vier jaar voor de Trumpstemmer ten toon hebben gespreid, opeens presidentieel gaan doen en over genezing en verbroedering praten? Ik vind het hypocriet en ongeloofwaardig. En 2024 wordt een big Republican win, dat weten we nu al.

Professor Superhirn | 04-11-20 | 23:02
▼ 1 antwoord verborgen

Brekend & Live: Joe Biden verwacht de verkiezingen te gaan winnen. MI, WI, AZ en NV zijn kant op, maar ook PA. Mail in ballots gaan daar 78% zijn kant op.

Biden heeft maar 66% nodig heeft volgens mijn laatste calculaties. Dus wat hij nu verwacht, is mogelijk. Let`s count.

Feynman | 04-11-20 | 22:15 | 9

@Beste_Landgenoten | 04-11-20 | 22:24: Trump heeft 400 miljoen schuld prive. Vergeet die niet. De bedoeling van POTUS zijn, was de merknaam Trump naar epische hoogte tillen. Als hij niet met het juiste imago het Witte Huis uitwandelt, raakt hij veel meer kwijt dan zijn ambt.

Feynman | 04-11-20 | 22:37

@Muxje | 04-11-20 | 22:27: Er zijn ook nog allerlei akkefietjes met de fiscus. Daar gaat hij niet vrijuit.

Rest In Privacy | 04-11-20 | 22:45
▼ 6 antwoorden verborgen

Je kan lachen om Kanye West wat je wil, maar er hebben dus wel meer mensen op hem gestemd dan op Willem-Alexander.

spanarchist | 04-11-20 | 22:11 | 2

Alleen omdat Willen wit is. Racists! Lol

grapo | 04-11-20 | 22:15

Mooie tegel!
We zijn dus allemaal belachelijk...
(waar ook)

SterF... | 04-11-20 | 22:21

Ik ben nou wel nieuwsgierig naar Meisje Mosterd.
Ik zoek nog een binnenhuisarchitecte.

Ruimedenker | 04-11-20 | 22:10 | 2

Bouvier het geen dochters denk?

gebruikesrnaam | 04-11-20 | 22:23

Heerlijk hoe de Republikeinse partij mail-in-voting vandaag verkettert. Tijdens Bush vs. Gore werden die dingen military ballots genoemd, werden ze alsnog geteld en mochten ze een week na de verkiezing nog binnenkomen.

Feynman | 04-11-20 | 22:10 | 2

Het lijkt wel wat op voetbal. Continu zeiken tegen de scheids. Anderen proberen een rode kaart aan te smeren. De eigen overtreding bagatelliseren. Ik hou niet van voetbal.

Rest In Privacy | 04-11-20 | 22:18

Goh, volgens de MSN was het al maanden een gelopen race. Altijd weer boeiend waar die hun wijsheid vandaan halen.

Rest In Privacy | 04-11-20 | 22:08

Hoe laat NL tijd begint het verkiezingsdebat ?

Baron Clappique | 04-11-20 | 22:05 | 1

Zodra mr Melkert enters the building.

piloot47 | 04-11-20 | 22:19

22:00
Blijf binnen u mag uw huis niet verlaten!
Ik herhaal
Blijf binnen u mag uw huis niet verlaten!
m.youtube.com/watch?v=4VDqu7Oa9rs&...
Toekomst voor bepaalde regio's

Rest In Privacy | 04-11-20 | 22:01 | 3

Is maar advies toch?
Of toch niet?

laurentius | 04-11-20 | 22:04

@laurentius | 04-11-20 | 22:04:
Voor regionale brandhaarden houdt het kabinet nog extra ingrepen achter de hand. Als de situatie daar niet verbetert, overweegt het kabinet daar een avondklok (van 22:00 tot 04:00) op te leggen en middelbare scholen en winkels te sluiten. Vooral de regio’s rond Rotterdam en Dordrecht en Twente verkeren nu in zwaar weer qua coronabesmettingen.

Rest In Privacy | 04-11-20 | 22:07

Lijkt me lastig. De stemmen die nog ontbreken komen vooral uit de grote steden. En daar winnen de democraten.

Rest In Privacy | 04-11-20 | 22:47

Overigens een linktip:
fivethirtyeight.com/live-blog/2020-el...
Wat je ook van hun peilingen kunt denken, voor de liefhebbers is hun liveblog wel heel leuk, met een heel stroom posts ingezoomd op losse counties.
Vooral nu de update van 3:22 is interessant met wat er in verschillende staten nog geteld moet worden.

TheOtherWhiteMeat | 04-11-20 | 22:01 | 3

Aardige quotes daar ook:
"With the latest updated votes in Pennsylvania, Trump’s raw lead drops below 400,000 votes. If the Secretary of State’s website accurately reflects outstanding mail ballots, there are roughly 1 million mail ballots still out, which excludes those that arrived most recently.""
Kan nog steeds spannend worden dus.

Beste_Landgenoten | 04-11-20 | 22:17

Fire I'll take you to burn.

gebruikesrnaam | 04-11-20 | 22:02

Mijn voorspellikjes:
Als Trump wint, breekt de pleuris uit. Biden-lovers, en dat zou de helft van het land zijn ware het niet dat dit de USA is, gaan volledig los op alles wat los en vast zit, de volgende vier jaar zijn die dan alleen nog maar gefocust op trumpbashen terwijl ze geen oog meer hebben voor hun land en de ellende die ze in hun woede voeroorzaken.
Als Biden wint zal in eerste instantie de rust weerkeren, trump start een proces maar zijn aanhangers likken hun wonden. Wat de stemmers zich niet realiseren is dat Biden echter alleen maar zijn hele leven president heeft willen zijn; als hij het is, is voor hem de kous af. Verwacht geen input van hem (als zijn hersenen en lijf het nog een jaar volhouden), hij verkoopt zijn ziel aan de duivel, economie zal er niet beter op worden en trump krijgt daar de schuld van.
Hoe dan ook, kiezen tussen een clown of een hoogbejaarde.

EEnzame SchizofrEEN | 04-11-20 | 22:00 | 3

Als Trump verliest breekt ook de pleuris uit.
Wat is er aan de hand dat land? Vroeger ging het veel relaxter allemaal.

kloopindeslootjijook | 04-11-20 | 22:28

Links heeft de afgelopen maanden al verschillende steden in as gelegd. Dan weer als antifa, als blm, of als andere knokploegen. Wanneer Trump nu wint kan je verwachten dat dit nog een versnelling hoger gaat. Zo werkt linksfascisme nu eenmaal.

Bloemschikliefhebber | 04-11-20 | 22:46

Biden wordt binnen een jaar weggejorist en dan komt dus Harris. Die gaat een voor de USA veel te links beleid vieren. Over 4 jaar krijg je dan weer een rechtse reactie.

5611 | 04-11-20 | 23:18

Op een schaal van 1 t/m 10, hoe fucked up is Amerika?

OuweOuweLekkerMauwe | 04-11-20 | 21:59 | 19

@OuweOuweLekkerMauwe | 04-11-20 | 22:22: In het kort. Iedereen kent iemand slimmer. In het geval van Einstein was dat Kurt Gödel. In het geval van Kurt Gödel was dat madness.

gebruikesrnaam | 04-11-20 | 22:39

@gebruikesrnaam | 04-11-20 | 22:39: Madness heeft ook wel wat uit te leggen nu. Die Einstein blijft ons ook maar achtervolgen he. Energie die nooit vergaat..

OuweOuweLekkerMauwe | 04-11-20 | 22:41
▼ 16 antwoorden verborgen

Ach, als Biden wint, dan is ie dat de volgende dag alweer vergeten.

Baron Clappique | 04-11-20 | 21:59 | 2

Zou die dat dan bewust meemaken> Of overleven?

EEnzame SchizofrEEN | 04-11-20 | 22:01

Toch leuk, elke ochtend weer een verrassing wanneer je wakker wordt in het Witte Huis.

Papa Jones | 04-11-20 | 22:26

Hebben ze al kunnen uitleggen wat er precies zo kwetsend is aan zwarte piet?
Het is niet blackfacing, want zwarte piet een kinderheld.
Blijft over wat uitsluiting met uitschelden.
Is niet leuk, maar gaat dus om uitsluiting, niet om zwarte piet.
Of is het wat anders?
Leg nou een keer uit KOZP...

kloopindeslootjijook | 04-11-20 | 22:30

Neem aan dat we van alle drie genoemde staten toch wel stuk of wat inwoners hier van alle gemakken hebben voorzien? Anders gaan we ze halen daar hoor.

Lorejas | 04-11-20 | 22:59
▼ 3 antwoorden verborgen

Het is onbegrijpelijk dat er niet gestopt wordt met tellen van stemmen in een swingstate als POTUS dat twittert. De strijd tussen Trump en de Joris van Twitter is ook een briljant zijgevecht. Waar komen die vrachtwagens met Biden stemmen opeens vandaan? Maar zonder gekheid. Het is best een beetje onverantwoord om zonder bewijs al de winst van Biden aan stembusfraude te wijten. Wel goed dat Wisconsin wordt hergeteld. Er zit een raar sprongetje in de tussentijdse uitslagen, maar of dat grafiekje ook werkelijk de waarheid weergeeft, dat weet niemand dan weer.
Ik ben ook benieuwd hoe Haga deze twijfelzaaaiierij gaat kopiëren als wij dagenlang (wegens corona) verkiezingen hebben. Met Lange Frans die tussentijds alleen maar vragen stelt.

tipo | 04-11-20 | 21:56 | 1

Die sprongetjes (megajumps) zijn echt niet te verklaren, zie enkele voorbeelden in dit filmpje youtu.be/Lzum7yzjlbQ

Realisties | 04-11-20 | 23:25

Nu maar hopen dat Joe Biden straks de dag nadat hij beedigd is nog weet dat hij president is....

Frietpiet | 04-11-20 | 21:56 | 6

My fellow Africans, thank you for... huh what? Oh ok. My fellow Americans...

Lorejas | 04-11-20 | 22:04

Dat gaat ook een vermakelijk gestuntel worden...

SterF... | 04-11-20 | 22:09
▼ 3 antwoorden verborgen

Komt het feit dat bijna alle vote by mails naar Biden gaan niet door de achterdocht van de Republikeinen? Veel Trump stemmers gelogen toch wel in complotten en deep state shit. Dan ga je je stemformulier niet opsturen.

Rest In Privacy | 04-11-20 | 21:55 | 5

En dat het er op lijkt dat de Amerikanen wel gewoon klaar zijn met de grootste staatsmongool ooit. Elke dag Corona persconferentie. Weet je nog. Hoe gênant was dat.

Rest In Privacy | 04-11-20 | 21:58

@ZureKoek | 04-11-20 | 21:57: in dunbevolkte county’s hoef je waarschijnlijk niet zo lang te wachten als in de grote steden.

Rest In Privacy | 04-11-20 | 22:00

Alsof linkse mensen in Amerika vies zijn van complottheorieën..

OuweOuweLekkerMauwe | 04-11-20 | 22:02
▼ 2 antwoorden verborgen

NPO1 heeft het smurfendorp live in de uitzending.

gebruikesrnaam | 04-11-20 | 21:53

Goeiendag bij nieuwsuur is het ook weer een langerekte anti trump reclame, wat is dat doorzichtig zeg.

JDMslut | 04-11-20 | 21:48 | 10
▼ 7 antwoorden verborgen

I did not have sexual intercourse with dead presidents.

gebruikesrnaam | 04-11-20 | 21:47 | 1

Necro mania.

Roze_bril_drager | 04-11-20 | 22:00

Joe biden is zo dement dat hij elke avond weer de film ground hog day
opzet en na afloop zegt van "dat was nou eens een leuke film"

von sokkenstopfen | 04-11-20 | 21:46 | 4

Die film kan ik ook geen genoeg van krijgen.

Beste_Landgenoten | 04-11-20 | 22:03

@Guusneus | 04-11-20 | 21:58: Heel weinig. De YouTube filmpjes van Biden zeggen meer dan genoeg over de man zijn geestelijke vermogens.

Usumani | 04-11-20 | 22:04

Dit komt mij bekend voor

Ragnar_Lodbrok | 04-11-20 | 23:15
▼ 1 antwoord verborgen

Denemarken is in rep en roer apnews.com/article/denmark-cull-15-mi... Er is een gemuteerd coronavirus van nertsen op 12 mensen overgesprongen. 15 miljoen nertsen gaan er nu aan. “It is very, very serious,” Frederiksen said. “Thus, the mutated virus in minks can have devastating consequences worldwide.”

Eeuwig..Op..Vakantie | 04-11-20 | 21:41 | 11

@lekgoot | 04-11-20 | 21:51: Ik ben net op kleinmazigevangnetten.nl wezen kijken, maar nee hoor. Die zijn medisch en mogen niet door burgers gebruikt worden.

Rest In Privacy | 04-11-20 | 21:57

Als ze kippen op dezelfde manier hadden getest (met meer dan 45 pcr cycli) waren die ook positief bevonden. Of koeien, schapen, huisdieren, etcetera. De nertsenindustrie moet gewoon dood, daarom hebben ze die testen daar gedaan is mijn twee centen.

Realisties | 04-11-20 | 23:28
▼ 8 antwoorden verborgen

99% wat ik zeg is onzin. Maar deze eigen tegel van gisteren kon ik vandaag zelf nog om lachen:

Ik. Racist? Echt niet.
En dat brandende kruis in de tuin dan?
Niet van mij.
Je hebt dat kruis net geplaatst.
Oh, dat kruis. Dacht dat je de tuin bedoelde.

gebruikesrnaam | 04-11-20 | 21:40 | 7

Leuke grap wel.
En dat brandend kruis.
Ook vaak last van.

Beste_Landgenoten | 04-11-20 | 21:53

Ik snap ‘m niet €:-)

Ruimedenker | 04-11-20 | 21:54
▼ 4 antwoorden verborgen

Soms kijk in naar mijn bolle anus in de spiegel en vraag mij dan af of het nu een ruft is of dat ik moet poepen.

Ragnar_Lodbrok | 04-11-20 | 21:39 | 6

Maar een manier om achter te komen.
Gratis tip: zorg dat je zit.

EEnzame SchizofrEEN | 04-11-20 | 21:47

Op het toilet. Bank of stoel lijkt me lastig indien het geen ruft blijkt te zijn. Geeft zo'n rommel.

Lorejas | 04-11-20 | 22:07

Heb je wel eens inkt op je anus gesmeerd en een mooie sterre-stempel op goed papier geproduceerd?
Ik kan het aanraden! Ik heb inmiddels een prachtig plakboek van al mijn vrienden en exen...

SterF... | 04-11-20 | 22:13
▼ 3 antwoorden verborgen
-weggejorist-
Watjijwat | 04-11-20 | 21:37 | 3

Jezus die filmpjes nu op crowder live stream van die Detroit tel operatie in het holst van de nacht zijn wel shady zeg. Wordt van alles naar binnen gerold zonder enige check en vervolgens de ramen dichtgeboard. En toen kwam ineens die biden spike in Michigan. Terwijl ze het tellen zouden staken voor de nacht. Dit krijgt nog wel een staartje dunkt me.

Gen. Maximus | 04-11-20 | 21:36 | 2

Het was de MH370 die eindelijk terecht is, met 100.000 Biden votes...

Beste_Landgenoten | 04-11-20 | 21:53

Geef ze nog een paar weken en dan wordt bekend gemaakt, dat Trump met een landslide heeft gewonnen en dat de democraten enorm gefraudeerd hebben.

Usumani | 04-11-20 | 22:11

Trump wil dat het tellen wordt gestopt in de staten waar hij voor ligt, maar het moet doorgaan in de staten waar hij achter ligt. Wat een loser...

Rest In Privacy | 04-11-20 | 21:36 | 10
▼ 7 antwoorden verborgen

Freudiaanse verspreking van Eelco Bos van Rozental net live: " ga vooral door met stemmen tot het bittere eind " hij bedoelde tellen...

Roze_bril_drager | 04-11-20 | 21:35 | 1

Misschien moet hij naar gitaarles.

Raspatat | 04-11-20 | 21:38

Als dit het verslag van de verkiezingen in de joe.es.ee, goed gedaan trouwens, verwacht ik een marathonuitzending van een week in maart....
Uweetwel, voor onze eigen verkiezingen...

SterF... | 04-11-20 | 21:34

The best president was... Denk niet dat je die ken nie die.

gebruikesrnaam | 04-11-20 | 21:32 | 4

President Thomas J. Whitmore?

Rest In Privacy | 04-11-20 | 21:38

De eerste, want de eerste de beste.

Usumani | 04-11-20 | 22:26
▼ 1 antwoord verborgen

Het verbaast me überhaupt dat die bejaarden nog kunnen lopen.

OuweOuweLekkerMauwe | 04-11-20 | 21:46

Echt goeie bron inderdaad.

Rest In Privacy | 04-11-20 | 21:53
▼ 1 antwoord verborgen

Het hele twitter staat vol met gevonden stembiljetten van Reps of biljetten zonder registratie en dit gaat een probleem worden voor Dems. De supreme court gaat het bepalen uiteindelijke, of Biden het nu leuk vind of niet....

twitter.com/Wizard_Predicts/status/13...

lenny | 04-11-20 | 21:30 | 5

Misschien moet u niet alles geloven wat op internet staat? Heel soms wil er nl. iets op staan wat niet klopt.

Diederik_Ezel | 05-11-20 | 08:36
▼ 2 antwoorden verborgen

Mogen dan ook spiegels op de graven van Theo van Gogh en Pim Fortuijn? Verplicht eenmaal per week langslopen voor alle politici.

Andersdenkend | 04-11-20 | 21:48

muur om de stad bouwen, poort op slot en sleutel weggooien.

yeps | 04-11-20 | 21:48

Iedereen zag het aankomen. Behalve hier bij GS dan, want Trumpies. De heer Donald Trump zou de overwinning gaan claimen en dan zeggen: Stop met tellen, die mail-in-ballots is allemaal fraude! What Bernie says. En inderdaad. Als 1 ding voorspelbaar is, dan Trumps croockedness. Straks dagen, misschien weken lang gezeik van Trumps handlangers en advocaten, oplaaiende rellen, mogelijk daarop weer een crackdown, enzovoort. Trump gaat niet weg, tenzij ze hem het Witte Huis uit slepen.

Beste_Landgenoten | 04-11-20 | 21:26 | 17

@Happy People | 04-11-20 | 21:55: Welke prestaties?

Rest In Privacy | 04-11-20 | 22:52

@Kuifje-naar-Brussel | 04-11-20 | 22:52: Hij heeft een klein stukje Muur bijgebouwd en geen oorlogen gevoerd. Voor de rest de belastingen voor rijken een beetje verlaagd, handelsoorlogen gevoerd die vooral zijn eigen achterban (fabrieken, landbouw) hebben geraakt. Trump heeft 0,0 geïnvesteerd in onderwijs en 230K covid doden. Het zou mij niet verbazen als Trump als een vd slechtste presidenten ooit de geschiedenisboeken in zal gaan, maar dat kun je uiteraard pas over een aantal jaar beoordelen.

Diederik_Ezel | 05-11-20 | 08:32
▼ 14 antwoorden verborgen

Uiteindelijk verliest Trump door Hawaii. Weet je wie daar vandaan komt ?
*probeer ook maar wat onrust te zaaien*

D.Onderop | 04-11-20 | 21:25 | 2

Edward scissor hands.

gebruikesrnaam | 04-11-20 | 21:26

Fascinerend om te zien dat er wappies zijn die niets liever doen dan een charlatan volgen. Een beetje Alex Jones, maar dan in het Witte huis. Jammer dat het er nu toch op begint te lijken dat deze fascinatie na vier jaar niet meer gevoed gaat worden.

beldewouten | 04-11-20 | 21:23 | 8

@Kuifje-naar-Brussel | 04-11-20 | 21:37: Wat heb je toch weinig verstand van het Neoliberalisme. Begin eens met Foucault die heeft het aardig uitgelegd. Neoliberalisme en een grotere overheid zijn helemaal geen tegenstelde zaken zolang als die overheid als primaire doelstelling het dienen van de markt heeft. Dan mag die overheid groot of klein zijn. Al naar gelang de tijdsgeest. Meer belastingen vindt de neoliberaal ook niet erg zolang als dat de doelstelling van de overheid maar niet in de weg zit. Je bent een beetje in de war met het laissez faire liberalisme best Kuif.

Zapata10 | 04-11-20 | 21:45

@Zapata10 | 04-11-20 | 21:45: Foucoult is geen econoom. Neoliberalisme is een containerbegrip. En het gaat niet op in West-Europese landen waar de overheid een grote vinger in de pap heeft en bijna 50 procent aan belastingen heft.

Rest In Privacy | 04-11-20 | 22:54
▼ 5 antwoorden verborgen

Wat is eigenlijk Ronald Reagan zijn beste film?

gebruikesrnaam | 04-11-20 | 21:23 | 6

The Brother Rat.

SterF... | 04-11-20 | 21:39

Ik weet zeker dat je op youtube er leuke samenvattingen van kan vinden.

Zapata10 | 04-11-20 | 21:54
▼ 3 antwoorden verborgen

Alleen al vanwege zijn vrouw mag Biden niet winnen. Die stond vandaag te klappen als dat aapje met die bekkens uit dat orkest van V&D. Geef mij dan Melania "Mij interesseert het allemaal niet" Trump maar.

MickeyGouda | 04-11-20 | 21:22 | 14

Ja dat hebben sommige vrouwen, die parkeren hun (vaak te dikke reedt op de bank) en boeit het niet hoe de man de rekeningen betaalt.
Mevrouw Biden lijkt betrokken en mevrouw Trump schijnt al jaren een aparte vleugel van het witte huis betrokken te hebben wegens walging
Maar ach iedereen haar rolmodel dat het beste bij je situatie past

jaimelavie | 04-11-20 | 21:59

@jaimelavie | 04-11-20 | 21:59:

Veuillez choisir un autre alias. Le vôtre est un gaspillage de la belle langue française. Merci.

MickeyGouda | 04-11-20 | 22:14
▼ 11 antwoorden verborgen

Waarom wachten ze trouwens niet met een staat "callen" tot het gewoon 100% zeker is. Wil iedereen gewoon graag de eerste zijn?

ZureKoek | 04-11-20 | 21:21 | 1

Ja, dat laatste. Media concurreren elkaar.

koeberg | 04-11-20 | 21:54

*PLOP* op Biden. Ik hoop dat de telling niet lang meer duurt. Hik.

Guillermo | 04-11-20 | 21:21 | 1

Hoeveelste plop-tegel is dit van je?

JackStick | 04-11-20 | 21:39

Nacht nummer 2.
Gaan jullie deze nachten volhouden totdat er een uitslag is? Want dat kan wel even duren.

koeberg | 04-11-20 | 21:20

Als de laatste 6 staten gaan volgens prognose, dan wordt het 264-264. Alleen van Nevada is nog niets bekend. Met 6 kiesmannen is dat de ultieme swing state.

Toverkol | 04-11-20 | 21:20 | 1

En Nevada gaat naar Trump

tjongerschans | 04-11-20 | 21:38

Dat niemand nog bezwaar heeft gemaakt tegen de term ‘kiesmannen’ verbaast mij enigszins.

laurentius | 04-11-20 | 21:20 | 4

Kiespersonen

Rest In Privacy | 04-11-20 | 21:22

@Dikke_Tammo | 04-11-20 | 21:22:

Kiesentiteiten, want het is natuurlijk niet gezegd dat men zich standaard identificeert als mens, Tammo. Foei!

MickeyGouda | 04-11-20 | 21:25

@MickeyGouda | 04-11-20 | 21:25:
Mocht iemand zich identificeren als aanvalshelikopter, dan zou ik opteren voor kiesaanvalshelikopter. Leve de diversiteit Mickey.

Rest In Privacy | 04-11-20 | 21:29
▼ 1 antwoord verborgen

De invloed van Trump wordt mijn inziens alleen maar groter als hij geen president meer is. De helft van het land blijft zijn fan, hij kan lekker los gaan in de media.

dhrat | 04-11-20 | 21:19 | 4

Ik vermoed dat hij dan meteen van Twitter wordt gegooid.

lekgoot | 04-11-20 | 21:27

Prima, laat hem maar een wappie-zender runnen dan, zo'n Alex Jones waanzin-zender.. Long French heeft zich al aangekondigd als mystery guest.

Beste_Landgenoten | 04-11-20 | 21:28

Vanuit de cel is het lastiger twitteren.

Rest In Privacy | 04-11-20 | 21:38
▼ 1 antwoord verborgen

Stel het wordt biden is het dan 4 jaar lang loftrompetten op onze media?

timmey | 04-11-20 | 21:16 | 4

Ze komen vooral klaar vanwege Harris.

Snake | 04-11-20 | 21:29

Op BNR vanmiddag al de uitspraken dat met Trump de extreemrechtsen de wind in de zeilen zouden krijgen. De kleur van de MSM komt lekker door deze week.

NiCeY | 04-11-20 | 21:35

Nou ja, zou hij het vier jaar volhouden?

SterF... | 04-11-20 | 21:41
▼ 1 antwoord verborgen

Trump: They are working hard to make up 500,000 vote advantage in Pennsylvania disappear — ASAP. Likewise, Michigan and others!
twitter.com/realDonaldTrump/status/13...

D.Onderop | 04-11-20 | 21:15 | 4

Jij en Trump snappen het tellen van stemmen niet.

Erikjan79 | 04-11-20 | 21:25

Trump weet - net als sommige reeds matig intelligente mensen met een IQ van meer dan 100 - dat stemmen tellen in de grote steden wat langzamer gaat. Philadelphia en omstreken, een democrats bolwerk, staan nog een hoop stemmen open, met 77% tot nu toe voor Biden. Dat gaat ook die staat nog een heel stuk richting Biden drukken. En nee, het heeft niets met fraude te maken, beetje jammer dat je Trump zomaar op zijn oranje kleauten gelooft.

Beste_Landgenoten | 04-11-20 | 21:34

Zo ging het gister met de Democraten in Florida. Die raakten ook hun voorsprong kwijt toen de stemmen van het platteland doorkwamen.

Rest In Privacy | 04-11-20 | 21:39
▼ 1 antwoord verborgen

Arizona gaat weer richting Trump.

ABC en NYT hebben AZ teruggetrokken uit de Biden overwinning.

Swieberj | 04-11-20 | 21:14

De uitslag van de verkiezingen in Amerika is net zo eerlijk als de uitslag van het Eurovisie Songfestival.

Mr_Natural | 04-11-20 | 21:13 | 2

Ilse Delange en Waylon verloren met een baardlengte

D.Onderop | 04-11-20 | 21:17

Je bedoelt dat al de staten in het oosten elkaar 12 punten geven?

koeberg | 04-11-20 | 21:25

De democrates hebben de grootste fraude in de geschiedenis van de democratie gepleegd.

Rest In Privacy | 04-11-20 | 21:12 | 7