achtergrond

Geenstijl

Ook dat nog. Mestwagen gekanteld op A50 Hattem

Oh mijn god nee niet Hattem.

Alsof alles nog niet erg genoeg was. Alsof we nog niet emotioneel genoeg waren. En nu ook nog een natuurramp én (r)overheidswebcare die er een grapje van maakt. Op de A50 bij Hattem - een monument - is een volledige mestwagen volledig omgekanteld en de gevolgen zijn niet te overzien.

"Rijkswaterstaat sloot op de hoofdrijbaan de rechterrijstrook af wegens bergingswerkzaamheden. Ook de afslag bij Hattem voor verkeer richting Zwolle gin dicht. Verkeer moest omrijden door bij Heerde de afslag te pakken. Door de sluitingen ontstond zeven kilometer file tussen Heerde en Hattem. Nadat het wegdek weer werd vrijgegeven, loste die grotendeels op, tegen 09.00 uur werd ook de afslag weer vrijgegeven waarna het verkeerd weer vrije doortocht had. De vrachtwagenchauffeur bleef bij het ongeval overigens ongedeerd."

En dan denkt u misschien dat het eigenlijk niet erger kon. Het monumentale verkeersbord knooppunt Hattemerbroek "is door de chauffeur aan flarden" gereden. Niet omver, nee, aan FLARDEN. Meer human interrest hier bij De Stentor en maar liefst 27 ondoenlijke foto's van de ramp HIER bij Onze Man In Hattem Stefan Verkerk.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.