achtergrond

Geenstijl

NL Alert! Anderhalve meter bier in het Coronacafe

Coronanacht! Stijlloos Coronacafe ook op zondag geopend, we zijn immers het Reformatorisch Dienblad niet.

Je kon de coronabacillen bijna met het blote oog zien, zo strak was de buitenlucht. We hopen dat u allemaal MET INACHTNEMING VAN DE AFSTANDREGELS & zonder het antiracistisch knuffelen van Chinezen nog een beetje heeft kunnen profiteren van beweging & buitenlucht, want van alleen binnen zitten ga je ook alleen maar complot- en paniektheorieën twitteren en als je daar te lang aan bloot staat, word je zieker dan van corona. En aan de schitterende dronebeelden hieronder te zien, houdt Nederland zich ECHT WEL aan de afstandregels, dus misschien wat makker an doen met het social shamen van mensen die ff een frisse neus halen in bos of duinen?

Enniewee. Zeikloze zondagavond! Het Stijlloze Coronacafe is weer geopend. Stamtafel, aanschuiven, lekkere borrel pakken want thuiswerkwekkers kunnen echt wel een uurtje later dan normaal. Off-topic ouwehoeren over wat je vandaag hebt gedaan of juist hebt gelaten, we zijn weer open voor alle nuttige linkjes, wegleesartikelen, aan- en afraders, streamingtips, voedingsadvies, goeie, slechte of schuine moppen of schuine moppen of schuine moppen en sterke verhalen voor het slapengaan. Dus laat je zorgen staan. Schuif gezellig aan. In socialdistancestan! *plop*

Niemand in de stad

MONDKAPMISBRUIK! Draag dan gewoon niks

Niet (meer) beschikbaar

1 miljoen followers, nooit van gehoord, wel gelachen

Niet (meer) beschikbaar

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Statistische duiding van pandemie-exponentie. Soort van.

NL Alerter! Installeer de GeenStijl App

NL Alerter! Installeer de GeenStijl App

Wij zijn er voor de luim, de satire en de sarcastische middelvinger. Maar als het er op aan komt, zijn is GeenStijl er ook om zin van onzin te scheiden. Om landsbelang tegen logica af te wegen. Om niet in paniekzaaimodus te gaan, maar wel bloedsnel feiten te pushen. En pushen, dat kunnen we nu letterlijk. Met de GeenStijl App zijn we consequent sneller dan de rest (feitelijk bewijs: pica hierboven), en tegelijkertijd beloven we de pushfunctie niet (zoals teveel andere media doen) te misbruiken voor spam. Pushen als het er toe doet, en dan als eerste op de hoogte: installeer de Stijlloze App HIERRR VOOR iOS-MACHIENTJES of DAARRR VOOR ANDROID-APPARATEN. Hij is nog GRATIS ook (maar lidmaatschappen en donaties blijven zeer welkom in deze economische lockdowntijden)

Andere app features: swipen tussen topics, comments sorteren op oud/nieuw, pinch & zoom op afbeeldingen, (automatische) dark mode en nog veel meer + nieuwe features die we blijven in- en aanbouwen.

Schitterend weer voor luchtfotografie vandaag

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.