achtergrond

Geenstijl

LIVE SPORT. Nederland speelt eerste ronde WK

ANISH GIRI WHO HO HO HO. ANISH GIRI WHO HO HO HO.

Er is geen voetbal meer er is geen schaatsen meer er is geen wielrennen meer en er is geen korfbal meer maar gelukkig is er nog wel: schaken. De sport der koningen die zo weinig contact en/of juichende menigten behoeft, dat er in tijden van corona gewoon gespeeld kan worden. En dat hebben we nodig ook mensen. Want al dat "thuiswerken" is natuurlijk geen ene ster aan als je niet naar live sport kun kijken. Gelukkig begint in Jekaterineburg om 16:00 plaatselijke tijd (nu ongeveer) de eerste ronde van het WK Kandidatentoernooi en Nederland doet mee. Trek dus allemaal fluks uw oranje thuiswerkpak aan en JUICH voor onze Anish Giri, die het in de eerste ronde opneemt tegen de Rus Nepomniachtchi (hele toffe naam wel, red.). Nou weet u ook dat schaken sowieso nogal een ruige sport is, maar tijdens de staredown een rustig gesprek met de Volkskrant heeft Giri Nepomniachtchi (echt een goeie naam, red.) ook nog eens divagedrag verweten. Dat wordt vuurwerk. Live commentaar van regerend kampioen Carlsen op alle vier de wedstrijden na de breek, de stelling van Giri live checken (wel even anderhalve meter afstand tot de lopers houden) kan daarrr. EN WIE NIET SPRINGT, EN WIE NIET SPRINGT, EN WIE NIET SPRINGT DIE IS EEN NEPOMNIACHTCHI! NEPOMNIACHTCHI, NEPOMNIACHTCHI, JE MOEDER IS e2-e4, JE MOEDER IS e2-e4! Nou ja. Wij zijn er klaar voor.
UPDATE: Naatje. Verloren.

Psychologische oorlogsvoering!

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

FOTOOS. Wereldkampioen Magnus Carlsen raakt schaaktitel kwijt aan mysterieuze uitdager

Pion naar g4, paard wordt zonder pardon van het bord gepoetst en wereldkampioen Magnus Carlsen (FIDE  2834) is op NPO-grondgebied insta-kansloos tegen de mysterieuze uitdager, die zojuist koketteerde over een joekel van een banaan in zijn oor.

@Mosterd | 17-01-18 | 18:25 | 0 reacties

Schaakmeisje zegt fuk joe tegen Saoedi's

Schaakkampioene Anna Muzychuck gaat twee titels verliezen. Ze wil namelijk niet naar Saoedie-Arabië om in een haatverpakking gestopt te worden en onder verplichte begeleiding van een man te moeten rondbewegen. Dan maar geen titels. Applaus!

@Van Rossem | 27-12-17 | 12:15 | 0 reacties

Ruben Schaken klapt uit school: homofobie in voetballerij doodgewoon

'Nieuws' uit de 'biografie' over Ruben Schaken. Hij distantieert zich van homoseksualiteit. "Ik neem afstand omdat ik er liever niet mee word geassocieerd."

@Ronaldo | 29-11-17 | 15:05 | 0 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.