achtergrond

Geenstijl

Handig. Nieuwsuur vertelt 'vluchtelingen' hoe ze fijn vakantie kunnen vieren in eigen land

Kom er maar in, Wil Eikelboom!

Zijn ze bij het NOS Journaal al compleet van het padje, bij onderzoeksjournalistiek flag ship Nieuwsuur kunnen ze er ook wat van. Gisteravond in een item over *kuch* vluchtelingen, die vrolijk van uw fiscusfinanciën vakantievieren in door oorlog verscheurde thuislanden, mocht asielmaffia-advocaat Wil Eikelboom precies ende exact uit de doeken doen hoe dergelijke uitvretende laaielichters kunnen wegkomen met tripjes naar het thuisland. Vanaf 01:00 minuut hoort u van Tripadvisor Wil de instructies. Altijd zeggen dat je naar een familiebegrafenis moet in een veilig deel van het oorlogsgebied, en NIET meer vliegen vanaf Nederlandse, Duitse en/of Belgische luchthavens. En bedankt weer.

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Nieuwsuur propageert absoluut geen chemische deeltjes uit vliegtuig storten om zon te dimmen!

Nee nee nee we agenderen en propageren het niet! We platformen, signal boosten en thunderclappen alleen een minuscule minderheidsopvatting die anders nooit onderdeel van de discussie zou worden!

@Spartacus | 15-09-23 | 15:01 | 224 reacties

Nieuwsuur: "Gewelddadige mannen" maken Brussel onbewoonbaar

België is geen land en Brussel is geen stad, het is een protectoraat waar ambtenaren doen alsof Europa een bestuurlijke eenheid is

@Spartacus | 07-09-23 | 10:59 | 352 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.