achtergrond

Geenstijl

Salafistische burgemeester Aboutaleb dolblij. "Salafisten infiltreren Rotterdamse politiek"

En wij maar denken dat Amsterdam de enige stad is die pardoes vergeten is de rotte salafistenappels uit de gemeenteboom te plukken.

Nou nee, want in de nieuwe aflevering van Duktales gaat het over Rotterdam: "Een medewerker van het programmateam radicalisering, Ahmed Harika, adviseerde de omstreden Stichting Waqf, die haatpredikers naar Nederland probeerde te halen en in Rotterdam een salafisten-instituut wilde oprichten. De aankoop van het gebouw werd gefinancierd door een Qatarees hulpfonds waarvan de oprichter miljoenen dollars doorsluisde naar islamistische terreurorganisaties." Die Ahmed Harika is een GroenLinkser die zijn hoogste hit scoort met een bonnetjesaffaire en dat van die haathut Waqf las u al op de GeenStijl. Waqf is zo'n gezellig clubje jihadgoedpraters dat van die keeldoornsnijdiërs en homo-van-gebouw-gooiiërs naar Nederland lokt. Leuke opdrachtgever dus voor Harika, die in de wereld van de Rotterdamse booslims kennelijk gezien wordt als een spin in het web, of eerder als een wolf in schaapskleren in het web: "Op het stadhuis werken mensen als Harika, wolven in schaapskleren, die ons uit het netwerk van sleutelfiguren hebben gezet." Aldus een gezelschap gematigde en seculiere moslimmannen, in een café, van wie een van hen dit zegt, tegen Wierd Duk, en dat staat in de krant. Wie wat zegt is bij Wierd altijd een beetje schimmig.

Wat de mannen ook zeggen: er lopen lijnen vanuit de Coolsingel naar de Moslimbroederschap. Eigenlijk lezen we gewoon een GeenStijl-topic, in 2013 van A. Nanninga, maar dan met wat andere variabelen: Rotterdam i.p.v. Amsterdam, Qatar i.p.v. Koeweit, Waqf i.p.v. Blauwe Moskee, Ahmed Harik i.p.v. Yassin Elforkani en Alia Azzouzi i.p.v. Saadia Ait-Taleb. Same shit, different day, different city. Die Azzouzi is een één op één Rotterdamse kloon van de Amsterdamse eenpersoons-humanitaire ramp Ait-Taleb. Een strenggelovige moslima die een hoofddoek om haar kop heeft geknupt om in de smaak te vallen bij die Hamas-pijpers van Nida. Alia deed klusjes bij topsgool Ibn Ghaldoun en orthodox clubje Ettaouhid, en eerder las u al dat Alia rechterhand (of linkerhand afhankelijk van voorkeur) van Tariq Ramadan was. En toen vond iemand het een goed idee dat zij maar even op het dossier Radicalisering gezet moest worden. Ja hallo beleidsmakers in de toekomst, hier spreekt het verleden: het is géén goed idee een orthodoxe moslim op het dossier radicalisering te zetten. 

In Amsterdam heeft het sinds 2013 járen geduurd vooraleer de clusterfuck omtrent Radicalisering & Polarisatie met een doffe dreun ontplofte in de toetjes van wandelende kluchten als Fatima Elatik en Saadia Ait-Taleb. Als zelfs de onaantastbare halfgod Eberhard van der Laan postuum een smet op zijn blazoen heeft kunnen krijgen is de pus hard aan het etteren. Benieuwd hoe ze het in Rotterdam gaan aanpakken. Iedereen en z'n Tanya is alvast hartstikke bezorgd. Behalve burgemeester Ahmed Aboutaleb, want die is zelf salafist.

Kijk zo kan het ook

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.