achtergrond

Geenstijl

AD: ‘Jammer dat antisemitisch idealisme niet kan’

Het Links-Islamitisch Blok in 010 is aan diggelen en dat is mooi. NIDA is een islamitische haai die 'progressief links' niet moet voeren. Toch jammer van het idealisme, schrijft het AD, dat zich afvraagt wanneer antisemitisme nou eens salonfahig wordt.

Allahoe Hakbarrr! Het Halalgemeen Dachaublad gaat full slachtoffermodus namens NIDA (opklik). Zo is het de schuld van domme boeren in Emmen dat Rotterdam (>50% allochtonen) geen islampartij kan hebben, want dat snappen domme boeren in Emmen niet. En het is de schuld van PVV en FvD dat linkse partijen zich niet met moslimpartijen durven te vertonen uit angst om 'anti-Nederlands' over te komen. Zo vallen de "goede bedoelingen" van het Linkslamitisch Verbond dus in duigen. Hallooooo AD. Word eens wakker en ruik de köfte. Nida is geen leuke idealistische club waar je lekker linksprogressief mee samen kunt werken. 

Op papier kunnen ze lieve woordjes fluisteren over een 'holistische islam' en handreikende handtekeningen onder regenboogzebrapaden zetten, als je vervolgens de straat op gaat en spreekt bij pro-Erdogandemonstraties en op Hamasconferenties, of om de Turkse jihad tegen de Koerden in Afrin toe te juichen, dan ben je een stel baarden van Troje die via de democratische sluiproute meer islam in de samenleving willen pompen, inclusief de extragratis "zionistische complotten" waar zoveel moslims in (willen) geloven. We weten al JAREN wat voor dubbeltong Ouali is - het is schofterig dat het AD haar lezers voorhoudt dat NIDA zo'n leuke idealistische club van kloofdichters zou zijn.

Ja tuurlijk in onze vrije, tolerante en open democratie mogen Nourdin en zijn trawanten allemaal openlijk voor Erdogan, Afrin & Hamas pleiten want vrijheid van meningsuiting, maar laten we in godsnaam blij zijn dat de meeste Nederlanders nog een seculier democratisch brein hebben waarmee ze deze regressieve reli-ellende ver van zich werpen. En dat "wij" met onze "westerse blik" niet zitten te wachten op anti-joodse politiek van "islamitisch geïnspireerde" partijen, daar kunnen we gelukkig nog steeds een vrije democratische keuze in maken. Dat is geen obstructie van hun hun "idealen" (brrr) en vrijheid van meningsuiting, dat is een overwinning van ons gezond verstand.

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.