achtergrond

Geenstijl

Dit is 'm dan. De man die Laura al weken lastigviel, bedreigde, stalkte en uiteindelijk vermoordde

Dit is 'm dan, de moordenaar van de Utrechtse studente Laura Korsman. Sam G. alias Sam de Man alias Sameer alias Speedy Gonzales. Wij weten ook niet meer hoe hij heet. Feit is wel dat hij knetterleip is.

En de hele zaak is er weer een om je voorhoofd bij stuk te beuken op je bureau. Laura bleek al tijden doodsbang te zijn voor die Sam, met wie ze in het verleden een relatie had. "Haar ex hield haar constant in de gaten, brak bij haar in via het balkon, vernielde haar Peugeotje, bedreigde en viel haar lastig", aldus een nichtje in de Tele. Zo stak hij onlangs de banden van haar auto lek en brak hij de spiegels eraf. Onze Sam is een knettergekke idioot en kennelijk is het in Nederland dan nog altijd onmogelijk zo'n arme meid te beschermen. Laura had meerdere keren aangifte gedaan, er lag een dik dossier bij de politie, ze was bang om de deur uit te gaan, ze kreeg een panic button. Allemaal voor niks. Om het nog erger te maken: na de dood van Laura vernamen haar ouders het nieuws op het internet en de politie wil de doodsoorzaak niet vertellen, waardoor de familie geen begrafenis kan plannen, niks. Enfin, nu mag Sam lekker bukken voor Michael Panhuis, die andere gestoorde vrouwensloper. Kies zelf maar wie een grotere kloodtzak is.
UPDATE: PTSS'er ****Sammy zelf kreeg tikken en moest pis drinken, zo lezen we bij Korterink. Live love life smile.

Bijzondere likes op FB wel

Bijzondere likes op FB wel

Citatenbraaksel

Citatenbraaksel

(Gasten die dit soort sneue live-love-life-tekstjes aan de buitenwereld moeten laten zien, kap daar verdomme eens mee man. We staan hier niet op de home decoration-afdeling van de Action. Kerels die van die live life smile-kots plempen zijn in werkelijkheid heel onzekere mannetjes, die dan zogenaamd willen uitstralen: kijk mij eens een vrolijk ventje zijn. Maar in werkelijkheid zijn het compleet duistere eikels.)

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.