achtergrond

Geenstijl

Journo's opgelet. Deze woorden zijn NAZI

Ah, Seada Nourhussen. Vroeger nog wel aardig, maar tijdenlang door witte mensen beloond met wiedergutmachungscolumns als ze racisme riep, dus nu een onuitstaanbaar gevalletje parasitair kwetsjankie geworden. Ze is nu opperhoofd van het subsidieblaadje voor Deugend Nederland, OneWorld, en vanuit haar stoel als Powhatan van de redactie vaardigt ze decreten uit over FOUTE WOORDEN. Seada verkeert namelijk in de veronderstelling dat journalisten de dans moeten leiden qua morele deugfapperij in den lande (zucht) en heeft daarom een lijstje opgesteld van dingen die Echt Niet Meer Kunnen. Anyway, de verboden woorden zijn: "Een stem/een gezicht geven", Empoweren/empowerment, Etnisch, Inheems, Leefgebied, Lid (giggle), Lokaal/lokalen, Luo-vrouwen/Masai-mannen, Minderheden. Moderne slavernij, Ontwikkelingslanden, Stammen/stamhoofd. Hele lijstje en motivatie hierrrrrr.

U ziet wat er staat: benoemen van etnische groepen is fout (een regel die kennelijk niet opgaat als er doelgroepsubsidie wordt verstrekt, maar consistentie bij de klaagnegers mag u niet verwachten). Ook mag u niet over moderne slavernij praten want alleen abstract en historisch leed telt en u moet wel vinden dat ontwikkelingslanden eigenlijk net zo leuk zijn als Nederland. Nu knikken ze bij de systeemmedia vast ja en amen, want niets vinden ze daar zo fijn als uitgescholden worden door raspsychopaten die de lijntjes uitzetten op het morele kompas. Oh Domineesland, waarom ben je toch zo. 

Instant update: en jawel, matig intelligente blanke deuglul Rutger B. springt al weer op de band wagon om stoer te doen voor zijn progressieve vriendjes. Sad.

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

96 (!) clubjes duwen Frits Huffnagel van homoboot

Beste Postcode Loterij, kunnen deze 96 organisaties allemaal afgeschaft worden aub?

@Ronaldo | 06-03-20 | 16:00 | 0 reacties

Obama spreekt presidentieel over SJW'ers

Progressieve held veroordeelt verziekte identiteitspolitieke woke-culture

@Van Rossem | 30-10-19 | 19:02 | 0 reacties

Iedereen haat Dave Chappelles nieuwe Netflix special wegens té anti-policor

Dave Chappelle, bekend uit Robin Hood: Men in Tights (1993) en Con Air (1997), de Matteo Salvini van comedy. Onderstaand een teasertje van z'n gisteravond gelanceerde vierde Netflix Special.

@Spartacus | 27-08-19 | 21:35 | 0 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.