Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Koop dan! Word nu lid van GeenStijl Premium

GeenStijl presenteert: GeenStijl Premium! Word nu voor wat kleingeld Premium lid van het grootste & hardst kloppende Nederlandse weblog ter wereld en hou ons voor altijd onafhankelijk. Doneren mag ook. Koop dan!

Wow wattefak, een paywall? Jullie gaan NU uit mijn favorieten!
Nee, we bouwen geen betaalmuur. De topics op GeenStijl blijven altijd gratis toegankelijk. Om onze onafhankelijkheid te bewaken en te bewaren, nu en in de toekomst, vragen we om een bijdrage van onze lezers.  33,33 per jaar (of een bedrag naar keuze als je ons meer waard vindt). Da’s beduidend minder dan die kop koffie die je per dag aan de EU moet serveren! In ruil voor je support krijg je een Premium lidmaatschap met inclusief extragratis reclamevrij GeenStijl, stickers & telefoonhoesjes, bonus reaguurfuncties, een wekelijkse Premium Nieuwsbrief met exclusieve content & kijkjes achter de stijlloze schermen, korting op Koop een Koe, korting bij een verzekeraar en zo blijven we Premium uitbreiden om wie ons helpt, te belonen.

Maar GeenStijl, jullie hebben adverteerders. Waarom wil je mijn geld? Gaat het zo beroerd met de bloggers-baten?

Nee hoor, helemaal niet. Van webloggen zullen we niet rijk worden (en dat hoeft ook niet), maar een paar man met een paar laptops is ook geen hele dure hobby dus dat houden we wel vol. Maar er is heel veel aan de hand in Nederland en op internetland dus om onze onvoorwaardelijke onafhankelijkheid te bewaken, willen we ons beter wapenen tegen aanvallen van buitenaf - of dat nou door adverteerdersbellers of vanuit overheden is. Het kan ineens allebei, in deze rare roerige tijden.

Ja dikke doei, jullie moeten echt met een beter verhaal komen als jullie willen dat ik ga betalen voor een gratis website. 

OK. Dan komt nu ons pompeuze praatje. Je vroeg er zelf om.

Kijk. GeenStijl was en is altijd bedoeld als een aanvulling op je nieuwsconsumptie. Satirische overdrijving, sarcastische reflectie, af en toe een scoopje en verder een heleboel hihi & haha hyperbolen uit de rijke Nederlandse taal. Buiten het roze weplok moet je ook andere bronnen raadplegen, en dan bij ons lekker grinniken, klagen of uithuilen over al die oudmediale struisvogels, bescheten politici of kleincriminele kutmarokkaantjes waar je in de andere media (niets) over hoorde.

Maar gaandeweg is de rol van GS onbedoeld toch breder gegroeid. Niet omdat wij zo goed zijn - alsjeblieft zeg. Nee, eigenlijk veel meer omdat De Anderen het zo opzichtig laten liggen.

Hoe kan het dat GeenStijl een van de vurigste pleitbezorgers voor vrijheid van meningsuiting is geworden? Waarom moesten wij een referendum organiseren om de deplorabele staat van de democratie aan de kaak te stellen, waarmee we bewezen dat Brussel & Den Haag schijt hebben aan de kiezer? Waarom is GS een van de weinige websites waarop islamkritiek leeft, de EU wordt uitgedaagd en de voort malende migratiechaos met bezorgdheid wordt bevraagd? Waar steeds vaker (en in steeds meer woorden, sorry daarvoor) wordt gevraagd naar wat er stil blijft, en waar wordt geroerd waar het stinkt?

Nou? Waarom dan? Als je de wijsneuzerige voorzet geeft, zul je het wijsneuzerige antwoord ook wel paraat hebben zeker?

Zeker. Dat komt omdat krantenmakers arrogante oude meneertjes (m/v) zijn die zich, korzelig kauwend op hun pijp, steeds maar afvragen wanneer dat onfatsoenlijke internet eindelijk eens overwaait, terwijl hun roestige drukpersen het hosanna van de Europese Unie zingen, de verrijking van de multiculturele diversiteit vieren en de loftrompet steken op de absurdistische klimaatidealen waarmee de mens de natuur moet bedwingen. Zij schaffen das, en wij vragen het ons af. 

Omdat de NPO persberichten van de Rijksoverheid voorleest in haar nieuwsprogramma’s en de weeïge onderbuik van de empathie beroert in door blanke redacties gedomineerde talkshows, met gasten die alleen maar voorgekookte verhaaltjes vertellen waarin elke maatschappelijke niche-grief op basis van gender, huidskleur of afkomst wordt opgepompt tot een epische eindstrijd tegen de ijskoude onderdrukking door het Witte Patriarchaat van het Populisme, omdat daarmee hun verdienmodel niet in gevaar komt en hun goede naam geen imagoschade lijdt op het onverbiddelijke hakblok van fatsoen & respect & de drang naar "diversiteit".

Omdat politieke partijen enerzijds hun macht verstevigen met de kille tactieken van marketing en voorlichting en anderzijds steeds dieper verdwaald zijn in de moerassen van de verwarde maar agressieve identiteitspolitiek, en die allen tezamen onderling de baantjes blijven verdelen om het partijkartel gesloten te kunnen houden voor hemelbestormers van buitenaf. 

Trump won niet van Hillary, Hillary verloor van Trump. En zo is het ook ongeveer gegaan met GeenStijl. GeenStijl kon groeien en een pluriform plekje veroveren als populaire hofnar op het plein van de waan van de dag, omdat de macht, de media en de mores teveel opzichtige gaten in hun verhaal lieten vallen. Zij het zelfverklaarde grote gelijk, wij grinnikend het gretige tegengas.

OK. Helder. En heel leuk die zelfpijperij maar ik weet nog steeds niet waar ik nou precies voor betaal als ik Premium lid word.

Simpel: omdat we je steun nodig hebben. Het manifest van de adverteerdersbellers bewees vorig jaar dat het misschien wel meer dan ooit wij tegen hullie is, want van Volkskrant tot NRC, van BNNVARA tot de NOS en van GroenLinks tot D’66 kwam GeenStijl onder vuur. Om niets anders dan wat billen in beeld en een slechte grap, door hullie hoog opgestookt met de brandstof van jarenlang opgebouwde rancune tegen die hufters van het roze blog, die maar niet klakkeloos willen meedoen aan de deugdzame diversiteitsdogma's van de mainstream.

Begrijpelijkerwijs willen adverteerders, met hun nogal panische drang naar brand safety en een ophefloos imago, niet gevangen zitten tussen het roze blog & hun haters. De laffe aanval van de agressieve amazones van afgelopen jaar wisten we af te slaan, maar het deed ons des te meer beseffen dat onafhankelijkheid op internet niet gratis is, en al helemaal niet goedkoop. 

Dit jaar wordt het allemaal nog erger - en het gaat hard ineens. In Duitsland zijn social media aan censuurbanden gelegd. In Brussel wordt onder Nederlandse aanvoering gewerkt aan mediakeurmerken om “nepnieuws” te bestrijden, terwijl de verantwoordelijke minister Ollongren niet eens een definitie van nepnieuws weet te formuleren, laat staan dat ze concrete voorbeelden kan geven. Ondertussen vinden we onszelf wel terug op door de EU gefinancierde websites waar we zonder wederhoor en ten onrechte van het verspreiden van nepnieuws worden beticht - en waar we nu weer duur advocatengeld tegenaan moeten gooien om een rectificatie af te dwingen. Kortom, na een paar klagende krantenmeisjes moeten we nu ook al koekwaus kabinetsbeleid en idioot EU-beleid vrezen. En wij niet alleen, maar alle vrije internetters die vrij willen zijn in hun vrije mening en vrije uiting op het vrije internet.

Daar moeten we ontzettend beducht voor zijn. Daar moeten we ons tegen wapenen. Daarom moeten we onze onafhankelijkheid beschermen. Omdat scherpe kritiek, vol gas dwars doen en satirisch zuigen er bij horen in een vrije samenleving, anders is het geen vrije samenleving meer. Laat de humorpolitie niet alle geuren en smaken uit de samenleving trekken!

Right. En dat wapenen van jullie website, dat mag ik dus gaan betalen?

Jep. Jij bent onze roze ruggengraat. Alle haters die ons groot gemaakt hebben ten spijt, GeenStijl kon vooral groeien vanwege de reaguurders. Zonder lezers geen bereik, zonder bereik geen impact, zonder impact geen ophef en zonder ophef niks te lachen - en niks te winnen. De roze achterban is dus van levensbelang. En niet alleen voor shits 'n giggles. Jullie kwamen voor de ophef en het schandaal, en bleven voor de inhoud. 

De stijlloze achterban is onze thermometer in de aars van de samenleving, want reaguurders bepalen de trendgolven van de waan van de dag. Het is de machtige machine die het eerste door burgers georganiseerde landelijke referendum afdwong. Het is de roze golf die Brexits en Trumps wél ziet aankomen - en begrijpt.  Het zijn de commenters die allemaal altijd 'Ja' antwoorden op 'Zou u haar doen?', omdat het kan. Maar ook: de vinger aan onze pols en altijd bereid om ons op de vingers te tikken. Neem GeenPeil. Dat referendum vond (bijna) iedereen fantastisch, maar toen we er een partij uit kneedden waarmee we deelnamen aan de verkiezingen, voorspelden de donkere wolken in de comments al heel vroeg de tragische afloop. Jullie kunnen misschien wel zonder ons, maar wij sowieso niet zonder jullie. 

Jullie zijn onbetaalbaar. En daarom willen we je geld. 

Wij willen je goede doel zijn. Je roze Greenpeace, je stijlloze Oxfam of je bijterige Dierenbescherming. In april bestaat GeenStijl 15 jaar. Voor onze verjaardag willen we graag eeuwige onafhankelijkheid, gedoneerd door onze lezers & reaguurders. Want de weg naar wereldheerschappij is nog lang en GeenStijlland komt niet vanzelf uit de zeebodem omhoog. Dus doe mee. Word lid en/of doneer. Zodat we nog 15 jaar kunnen bestaan. Of nog langer, tijdgeest en guurders dienende.

Pfff, dank voor het compliment & graag gedaan, maar tering hee dat was wel pompeus inderdaad.

Ja sorry. Je was gewaarschuwd. Maar je vroeg er zelf om. En zo vaak bouwen we geen payw... eeeh ledensysteem. En zonder goed verhaal geloven onze lezers niks. Dus hopelijk was dit overtuigend genoeg om wat zuurverdiend geld uit je zakken te kloppen. Namens de hele redactie: bedankt. En de groetjes van Joris von Loghausen (vzmh). De full size pica 'Flags of our Fappers' (gemaakt door Thomas Schlijper) is hierrr te vinden. Oh, je naam en e-mailadres worden apart van je betaalgegevens verwerkt (want privacy), en Premium kroontjes zijn optioneel.

Premium Poll

Nou, roze thermometer. Zeg het maar. GeenStijl Premium?


Poll is Verlopen.

Premium Poll

Nou, roze thermometer. Zeg het maar. GeenStijl Premium?

Reaguursels

Inloggen
-weggejorist-
Rest In Privacy | 16-04-19 | 22:22

Ik wordt waarschijnlijk wel lid. Binnenkort emigreer ik, maar ik verwacht nog steeds regelmatig deze site te bezoeken. GeenStijl is wel mijn linkje met Nederland en wat hier gebeurd. Ik volg eigenlijk geen andere Nederlandse nieuws sites (maar wel wat journalisten op Twitter).

Helaas hoorde ik vandaag dat ik niet nog een 3-maanden verlenging heb voor mijn huidige freelance klus, dus vertrek ik binnenkort met iets minder geld dan gehoopt. Dus tot ik weer een andere klus heb, eventjes zuinig aandoen.

DolfWeerwolf | 06-02-18 | 22:49

Nou vooruit dan maar.

Snap_het_ook_niet | 06-02-18 | 21:22

Tegel

IJskouwe Kletser | 06-02-18 | 20:55

Die meiden mogen mijn vlaggenpaal ook wel omhoogbrengen.

A.I. van Dee | 06-02-18 | 19:38

Leuk initiatief hoor, mijn zegen hebben jullie.
Het kroontje zal er bij niet komen, dat was met mijn originele nick waarschijnlijk anders geweest.
Maar ja, van alleen maar uitdelen en niet kunnen incasseren hou ik niet zo erg (en Joris niet van kritiek op zijn broodheer, ook te snappen).
Begrijp iig. dat het voor mij wel even zal duren voor ik de portemonnee trek.
Eerst uitgekotst worden en vervolgens betalen om er volledig bij te mogen zijn?
Doen er niet veel denk ik.... Dan maar geen kroontje...
Dat soort versierselen kunnen ook nog wel eens tegen je gebruikt worden trouwens (als we het dan toch over dat ludieke jaarbedrag hebben....).

Maar mijn zegen heeft iedereen, hopelijk gaan we er niet elitair over lopen doen.
En keep up the good work GS!
Er is genoeg om in te roeren.

Gazzerop | 06-02-18 | 18:12

Beste geenstijl, kunt u met een iets meer op logica gestoeld betoog komen om het contributiemodel te promoten? Zelfs voor mijn beurs op bijstandsniveau is het bedrag op zich geen beletsel, ik pers er geen sinaasappeltje minder om.

Privacy op het internet is sowieso een wassen neus en als de overheid geenstijl op zwart wil, gaat geenstijl op zwart. In tegenstelling tot wat de marketing leert, werkt een beroep op het sentiment niet bij iedereen het beste. Toont u mij s.v.p. gewoon de meerwaarde aan en ondergetekende is lid.

Of u daar blij mee zou moeten zijn is vers twee.

Rest In Privacy | 06-02-18 | 18:10

Welk kroontje?

TigermanMcCool | 06-02-18 | 18:09

Alstublieft hier is mijn geld, doe er goede dingen mee!

weetbeter82 | 06-02-18 | 17:14

Ik reaguur zelden, maar ben nu toch even gestopt met kebab bakken om te reaguren. Jullie verdienen alle steun om een roze gloed te brengen in deze donkere tijden!

Ali el Kebabi | 06-02-18 | 16:47

Dit verhaal klinkt ongeveer net zo goed als dat van die zwever die zogenaamd een toerist was en een treinkaartje moest kopen om naar het politiebureau in Zierikzee te komen.

Verder, Zzzzz. Maar ja, ik kom eigenlijk ook alleen op Geenstijl voor de doorklik, omdat ik niet kan onthouden hoe je Dumbird.nl spelt.

Golez Trol | 06-02-18 | 16:30

Ik lees bovenaan dat ik al weer lid ben sinds 2005. Ik lees hier dus al 13 jaar -meestal- met veel plezier jullie artikelen. Dus ik heb ook in de buidel getast. Doe er wat goeds mee!

Grasgriezel | 06-02-18 | 16:15

gedaan! koop dan!!! koop dan jonghu!

rob1987 | 06-02-18 | 15:55

Ben nu Lid, kom maar op met die jaarlijkse scheurkalender.
Wel een met plaatjes van niet nader te noemen friese meiden ;-)

Steve1234 | 06-02-18 | 15:33

Vanuit het buitenland zou een betalingsmogelijkheid via PayPal wel handig zijn. Kan dat geregeld worden?

Stomstom | 06-02-18 | 14:48

Consider it done!

MrSec | 06-02-18 | 14:04

@Pritt Misschien wordt het tijd voor een (digitaal) TV kanaal? Wellicht in samenwerking met Fox Nederland? Als iedere regionale zender een uitzending kan maken moet het GS toch ook lukken.

hallootje kadootje | 06-02-18 | 13:55

pecunia non olet.

cat22 | 06-02-18 | 12:35

Ik reaguur eigenlijk nooit, maar toch maar gedaan, zo'n abonnement nemen.
Zou het reaguur venster wellicht wat hoger (lees: bovenaan net onder het artikel) kunnen komen?
Bij wat minder nieuwe topics, zoals deze slijt de scroll-knop van mijn arme muis zo hard :@
Of is Geenstijl bereid compensatie te verlenen voor het vervangen van mijn muis? :P

NiHaor | 06-02-18 | 11:47 | 2

Mee eensch, het reaguurvenster is erg ver scrollen naar beneden als er veel reaguursels zijn.

cugel | 06-02-18 | 14:43

Muis met indrukbaar wieltje nemen, scheelt tijd, moeite, RSI en je muis elke keer vervangen. Ik middelklik, schuif mijn muis iets naar beneden en laat hem los. Heb ik twee handen vrij terwijl de reaguursels in leestempo over het scherm rollen.

BootleggersSmurf | 06-02-18 | 16:16

Goede zet GeenStijl. Geen probleem om 20 Euri per jaar af te tikken voor onafhankelijkheid. Ik betaal ongeveer hetzelfde voor Weltschmerz. Nooit spijt van.

van heinde en verre | 06-02-18 | 11:24

ben nog beetje sceptisch. Uiteindelijk is de "mediahuis" eigenaar van Geenstijl. Door politieke druk van oa Groenlinks & D66 kan uiteindelijk Geenstijl de mond gesnoerd worden, zoals ook gepoogd wordt bij VI. De vraag is, of jullie (de redactie), even sterk erin staan als Johan Derksen en co.

AEX | 06-02-18 | 11:16 | 1

Goede vraag! Benieuwd naar het antwoord.

van heinde en verre | 06-02-18 | 11:25

Nou vooruit, omdat jullie het zijn!

Mag ik mijzelf nu ook koning gaan noemen, met dat kroontje?

B*tchmeister | 06-02-18 | 11:13

Ok dan, you got me. 1e keer in m'n lange, lange tijd op internet dat ik betaal voor een verzameling 1 en 0. Deze verzameling 1 en 0 maakt het vrije woord mogelijk, en dat is in deze tijden helaas steeds ingewikkelder aan het worden. Oh ja, en mocht er in de toekomst een situatie ontstaan waardoor reaguurders outlaws of opgejaagd wild worden door hun voorkeur of puur en alleen om hun reaguurgedrag, so be it. I want it standing up, not on my knees in the dirt....
Maar wél met een roze kroontje op, geweaun, omdat dat kán.

elfenstein | 06-02-18 | 10:41
-weggejorist-
KroonOpHetWerk | 06-02-18 | 07:00

1. Nee, ik verwacht geen inspraak. Of het is ok of ik trek mijn machtiging in.
2. Het zal mij een zorg zijn qua verbanningen, je houd je aan de huisregels of je rot lekker op. Als je naar de club gaat heb je jezelf ook te gedragen en krijg je ook niks terug bij wangedrag.
3. Dat kroontje moet uit te zetten zijn, ik wil geen zichtbare herkenning op geld gedoneerd tov niet want het boeit geen fuck toch?
4. ik moet nog zien welke extra dingen er komen, de ervaring leert dat er niet veel meer komt dan oorspronkelijk beloofd, jullie hebben 6 maanden ofzo en zonder extra's zeg ik weer op want behalve het kroontje dat ik niet wil hebben is het voorlopig niks extra's.
5. blabla, zie later wel of ik een kroontje krijg. Echt boeien doet het mij niet want dat kroontje zie je niet zo heel vaak bij mij. Waar necrosis hier een begrip is zal ik het niet worden met mijn 4.5 reaguursels per jaar.
4.5 Lolz, die moest erbij dus fukz U! Maar nogmaals: Doe die kroontjes lekker optioneel, gezien de comments ben ik niet alleen in deze.
1984, Zie wel of dit later nog een kroontje krijgt, jullie hebben mijn steun, voor nu. Ook al check ik dit blog niet elke dag vind ik het wel belangrijk dat hullie er zijn. Maar erm, nogmaals, doe die kroon lekker dumpen op verzoek....

BootleggersSmurf | 06-02-18 | 03:38 | 3

Geregeld!

HoezoStom? | 06-02-18 | 07:19

Waarom opzeggen als je niet meer extra opties krijgt? Eerste doel is toch om GS voor eeuwig en altijd onafhankelijk te houden?

Robin Hood | 06-02-18 | 10:12

@Robin Hood, omdat belofte schuld maakt...
Maar als ik niet in GS zou geloven als noodzaak hadden ze geen geld gehad van mij, dat mag je best weten. Neemt niet weg: Een man een man, een woord een woord.
@HoezoStom?, **glimlach**

BootleggersSmurf | 06-02-18 | 14:50

Doe maar een jaar abootje ipv de 2 x 2e prijs op de aloude feauteaufuck die ik nog tegoed heb van u. Succes en gr. Cleaude

CleaudeSacke | 06-02-18 | 02:03

Voeg aub ook Bancontact toe naast iDeal, stuur graag een paar dukaten vanuit Vlaanderen.

Bourgondier | 06-02-18 | 01:13

Done! Al jaren fan van het merendeel van het werk hier. Ik hoop niet dat het in de zakken van TMG verdwijnt en dat dit daadwerkelijk gebruikt wordt om GS afhankelijk te houden. Of te maken, het is maar hoe je het ziet.

Hasj_en_Wietje | 06-02-18 | 00:52

Ah, nu snap ik die roze kroontjes opeens.
En ik heb het hele bericht nog niet eens gelezen. Doe ik nog wel eens. Of niet. Maar niet nu, in ieder geval.
Die grap van €19,45 is trouwens wel flauw gejat van De Post Offline (die €40,45 kost(te)).

J. Jarig | 06-02-18 | 00:32 | 1

clotrimazol zou u helpen denk ik

Rest In Privacy | 06-02-18 | 00:44
-weggejorist-
Metropols | 06-02-18 | 00:17 | 3

Er schiet me trouwens te binnen dat ik een dag of 10 geleden iemand z'n tegel gewijzigd zag worden zonder -edit- nu weet ik hoe en waarom.

LiniaalRectaal | 06-02-18 | 00:06

Lachen. Bij het vorige geniale GeenStijl plan, namelijk een inhoudsloze politieke partij lanceren, heb ik me wat kritische opmerkingen veroorloofd. Prompt kreeg ik een reuze kinderachtige ban, die ook na enige aanmaningen mijnerzijds mooi niet van zijn plaats kwam. En nu de heertjes geld ruiken is mijn ban prompt opgeheven. Daar moet ik dan toch wel weer even om lachen. Het komende jaar kijk ik rustig even aan hoe het mij zal vergaan bij de (nieuwe) kampioenen van de VvM. Mocht er echt een nieuwe wind waaien dan kan ik altijd nog mijn beurs trekken. Maar blind vertrouwen in het idealisme van GS, dat is er wel een beetje af bij mij.

Nittickson | 05-02-18 | 22:57 | 2

Blijkbaar speelden er toen andere belangen, ik heb me destijds ook verbaasd om alle bans. Gooi het maar op gretigheid. Toch heb ik vandaag een paar tientjes gedoneerd, want Geenstijl moet blijven.

Rest In Privacy | 05-02-18 | 23:24

Je ban was waarschijnlijk al opgeheven bij de collectieve amnestie om de nieuwe layout te vieren.

LiniaalRectaal | 05-02-18 | 23:33

Ik wil graag lid worden voor een jaar en daarna jaarlijks maar als ik naar ideal ga dan zie ik dat er maar 0,01 euro afgeboekt zal worden ipv 19,45 euro. Wat nu?

Dinand | 05-02-18 | 22:20 | 1

Eerste maand is gratis geloof ik.

Robin Hood | 06-02-18 | 10:14

Lurk al een decennia lang dagelijks op GS. Ik post zelden iets, maar lees de topics en reaguursels altijd met veel plezier. Member worden was voor mij dan ook een no-brainer. Forza GS!

Silvion | 05-02-18 | 22:17

Hoi GS Mooie update en met plezier opgegeven. Voor zolang er nog anoniem op de Internetz gereaguurd kan worden. Want ik voorzie binnen 3 jaar een verbod hierop bij ms media.. Ook hullie Brutus. Enniewee.. Veel goeds!

horsteknots | 05-02-18 | 22:16

Geen denken aan, dat geintje met het PowNed lidmaatschap ben ik nog niet vergeten, verder heb ik nog een hele batterij tv’s en andere meuk van jullie tegoed. Weesie moest zonodig de toko voor veel geld verpatsen aan de oude media, ga maar op de blaren zitten. Hoedoe.

neemjemoederindemali | 05-02-18 | 22:13

ddos aanval met blockchain waarschijnlijk.

Holein1 | 05-02-18 | 22:12 | 2

Geldgeefsite doet ut niet meer dus....

Holein1 | 05-02-18 | 22:13
-weggejorist-
KroonOpHetWerk | 06-02-18 | 07:02

alleen als jullie je losweken van de Telebelg. Ik zit er niet op te wachten dat GS zoals het er steeds meer op begon te lijken laatste tijd, het onbeschofte broertje van de Chocoladeletterfabriek wordt. Ik wacht heel even. Ik trek de beurs zodra ik die overtuiging heb.

zeiksmurf | 05-02-18 | 22:05 | 2

+1

ScumbaggusMaximus | 06-02-18 | 06:54

mee eens

AEX | 06-02-18 | 11:17

Done.

MaisonDuCrabe | 05-02-18 | 22:04

Goed idee! Geen slaaf meer van politiek correcte boycot acties. Heb meteen betaald.

Rest In Privacy | 05-02-18 | 22:04

test 123

TheRealShowstopper | 05-02-18 | 21:52

Geen moment over hoeven nadenken. Lid geworden. Al ruim een decennium een reaguurder.

GS for reaguurders, reaguurders voor GS!

Keiuhtrekkert | 05-02-18 | 21:49 | 1

Hee, kom jij uit Amersfoort? En zo ja, doe eens wat van je laten horen bij acties enzo. Kunnen altijd vers vleesch gebruiken.

Robin Hood | 06-02-18 | 10:16

laat eens wat lekkere mannen zien dan euh..

Borisdekabouter | 05-02-18 | 21:23

Goedenavond allemaal, Wat veel reaguursels. Van Rossem, wat is jullie adres, ik stuur een goed gevulde enveloppe, ik hoef geen kroon, geen premium, maar ik wil wel bijdragen. Ik zal een hartje eigenhandig in de tweede nul van het briefje tekenen.

GKJP | 05-02-18 | 21:19
-weggejorist-
dennis089 | 05-02-18 | 21:15

Hm, sorry, ik pas voorlopig. Destijds toen het leek dat die enge wijven en censuurgeilen misschien succesvol zouden zijn via het adverteerders bellen om tegengeluid van GS plat te leggen heb ik toegezegd te zullen doneren voor behoud van jullie onafhankelijkheid, en als die in werkelijk gevaar komt zal ik dat ook zeker doen.

Maar ik heb nog nooit betaald simpelweg voor het krijgen van andermans mening. Met uitzondering misschien van het hebben van een abonnement op dat blad genaamd de NRC, en die heb ik niet voor niets al vele jaren terug opgezegd. Net zo min als ik ooit geld heb gevraagd voor het geven van mijn eigen (langdradige) mening op meerdere websites waarover ik als een soort internetnomade heb gezworven, al roepende in de woestijn.

Op zich een sympathiek idee hoor dat premiumkroontje, maar als ik nog geen 12 euro (?) betaal voor Netflix in ruil voor véél meer content en ook daadwerkelijk eigen producties vind ik 2 euro per maand toch wel wat aan de prijs voor een bedrijf zonder al teveel vaste kosten, of ligt dat aan mij? Is die 2 euro per maand berekend op wat het daadwerkelijk kost om GS in de lucht te houden met behoud van huidig personeel, zonder advertenties? M.a.w. levert elke reaguurder\-gluurder zonder kroontje 2 euro per maand aan advertentie-inkomsten op?

Heb toch liever dat jullie je eerst maar eens onafhankelijk verklaren. Wellicht dat het als een aandelenconstructie interessanter is: investeer in GS en krijg een bescheiden "winst" in de vorm van minimaal onafhankelijk nieuws\opinie of zelfs een echt dividend als jullie daadwerkelijk roetzwarte cijfers schrijven. Lokt me toch meer aan dan voor het eerst sinds jaren moeten betalen voor meningen, bovenop de ongevraagde bijdrage die de NPO via de aanslagen van de blauwe terrorist uit mijn portemonnee weet te roven.

Wol | 05-02-18 | 21:08 | 3

Blijf vooral reaguren Wol. U bent namelijk mijn 1e favoriet.

Gravin v Kippenbouth | 05-02-18 | 22:21

.. nooit betaald simpelweg voor het krijgen van andermans mening.. u begrijp het echt he? we leven in 2018, wist u dat? En denkt u dat het gaat om het kroontje? kom op zeg. Wij gaan u missen geloof ik

Rest In Privacy | 06-02-18 | 00:40

Gravin v Kippenbouth | 05-02-18 | 22:21
Dank u gravin voor de morele steun. Zo'n kroon staat toch beter op iemand van adel. ;)

shampo | 06-02-18 | 00:40
Want in 2018 is het normaal om te betalen voor een mening die je daarvoor gratis kon krijgen? Hoeveel wil je voor mijn reactie hierboven betalen? Als GS in problemen komt door censuursnollen trek ik ook wel mijn portemonnee, maar als ik voor "professionele" meningen van kranten en dergelijke niet betaal (omdat het vaak ook weinig toevoegt vergeleken met wat je gewoon op internet kunt vinden) ga ik dat ook niet zomaar doen voor GS.

Wol | 06-02-18 | 07:33

Net een cent gestort en lid geworden, effe kijken of ik echt een kroontje krijg.

louis6227 | 05-02-18 | 20:52

Het uitgespaarde abonnementsgeld van NRC dekt het premium lidmaatschap voor de komende 10 jaar.

Eierkopf | 05-02-18 | 20:17

Heb gedoneerd. Mocht het nodig zijn dan doneer ik weer. Heb ik nu ook een kroontje?

Rest In Privacy | 05-02-18 | 20:12 | 1

Als je méér doneert dan een jaar-abo, ben je dan niet automatisch premium?

Rest In Privacy | 05-02-18 | 20:19

Zo, ik ben lid, dit is mijn eerste comment sinds Yakuzi. Stelletje misogyne, disfunctionele, kontridderende naarlingen.

ChrisLuger | 05-02-18 | 20:10

Done.

HypoPseudo | 05-02-18 | 20:10

Begin vorig jaar lid geworden van FvD en nu van GS. Binnenkort kunnen we misschien nog lid worden van Voetbal Inside en dan hebben we zo'n beetje de laatste vertegenwoordigers van het vrije woord in Nederland wel gehad.

Rest In Privacy | 05-02-18 | 20:03

Ik ga er eens een nachtje over slapen...

Professor_Paardekuth | 05-02-18 | 19:49 | 1
-weggejorist-
KroonOpHetWerk | 06-02-18 | 07:03

ik doe ook mee

bazembiender | 05-02-18 | 19:47

Precies vorige week nam ik afscheid van GS, omdat ik dacht dat de 'oude' vorm van reaguren voor mij geen meerwaarde meer had. Ik heb gewoon een zesde zintuig.
Dus nogmaals bedankt, dan maar.

Luivend | 05-02-18 | 19:45 | 2

Er zijn er meer met een zesde zintuig, die hebben ook een aparte site daarvoor

Rest In Privacy | 05-02-18 | 19:53
-weggejorist-
KroonOpHetWerk | 06-02-18 | 07:04

Done. Hoop op meer waar voor m'n geld dan het lidmaatschap van GeenPeil.

nelson | 05-02-18 | 19:44

Done. Een kritische blik op onze overheid verdient zich dubbel terug. Blijf niet te lang aan TMG hangen!

W_F | 05-02-18 | 19:43

Done, geen geld die €0,01!

George84 | 05-02-18 | 19:39

Ik wilde gelijk voor jaar betalen en ga volgens de regels naar mijn bank en zie dat geen stijl het bedrag van 0.01 cent heeft ingevuld.
Ik heb het overgemaakt maar hoe kan ik nu voor 1 jaar betalen?
Graag even een mailtje jullie hebben mijn mailadres.
Ik kon dat bedrag namelijk niet veranderen.

roodborstje1 | 05-02-18 | 19:36 | 1

Geen zorgen.
De rest wordt later afgeschreven.
Of niet... Als u mazzel heeft.

RickyLaRue | 05-02-18 | 19:56

Check. Gedoneerd. Vrijheid moet je tegenwoordig afkopen. Waarvan akte.

Isnogaanhettype..... | 05-02-18 | 19:32 | 2

ps. wanneer word ik gekroond? of "Ego desidero coronam mihi" zoals mijnheer Baudet zou plegen te spreken.

Isnogaanhettype..... | 05-02-18 | 19:35

helaas maar waar..

Rest In Privacy | 05-02-18 | 19:45

Julie hebben mijn geld al een keer gebruikt waarvoor ik het niet heb gegeven.
Dus fuck you!

nomo | 05-02-18 | 19:32 | 1

Verklaart u nader?

Isnogaanhettype..... | 05-02-18 | 19:47

Jammer, GeenStijl was een open forum... gaat GeenStijl nu ook al segregeren net als GroenLinks en Co. (ofwel: 'wij en zij')? Jammer hoor. Daarnaast: nu diegene kunnen blokken die hoegenaamd 'irritante' tegels bakken die je mateloos irriteren? Dat draagt ook niet bepaald bij aan de open visie die GeenStijl jarenlang heeft gehad, waar je juist op andere onderbuik-gevoelens kunt reageren... altijd gedacht dat, ondanks sarcasme, knipoog en dergelijke, GeenStijl een platform zou kunnen blijven voor een intellectueel open debat... GeenStijl, jullie worden ingepakt... straks alles weg en is de schone zaak verloren en weggestopt...

Kersje! | 05-02-18 | 19:30 | 1

Wist u dat er mensen waren onder het mom van Democratie, adverteerders (zowat onder dwang) de "vrijheid van meningsuiting" opleggen! Dus daarom zo snel mogelijk onafhankelijk worden. Onafhankelijkheid is juist meer garantie voor open debat! .. en geenstijl WAS (?) een open forum? zo jammer...

Rest In Privacy | 05-02-18 | 19:43

Ik wacht even tot ik zwitsal af ben, haha.

LiniaalRectaal | 05-02-18 | 19:14 | 1
-weggejorist-
KroonOpHetWerk | 06-02-18 | 07:05

Goud die optie om reaguurders te blocken!

paost712 | 05-02-18 | 19:13 | 1

Wat bedoel je, ik zie je tegel niet. ;)

Tuborg øl | 05-02-18 | 19:23
-weggejorist en opgerot-
alan moore | 05-02-18 | 19:12 | 1

Als ik een kroontje wil ga ik wel naar de Efteling...

Air van Boven Dorens | 05-02-18 | 18:52

De echte Premium Reaguurdert is ongekroond zichtbaar onafhankelijk...

F. von Zeikhoven | 05-02-18 | 18:51 | 1

Verder wist ik niet dat er reclame op GS te zien is? Die Adblock Plus in m'n vuurvos vertelt me ook nooit wat...

F. von Zeikhoven | 05-02-18 | 18:54

Ok gedaan!

Balletje Mayo | 05-02-18 | 18:48

SenzaStile per sempre.

ristretto | 05-02-18 | 18:40

Daar gaat mijn geld, vooruit maar weer. Alles voor de wereldvrede .

n.sunny | 05-02-18 | 18:39

Ik blijf liever anoniem. Mag dat ook?

Is dit nog nieuws? | 05-02-18 | 18:32 | 1
-weggejorist-
KroonOpHetWerk | 06-02-18 | 07:06

Zo. Omdat het kan. En moet!

Bata4 | 05-02-18 | 18:28

Ik doe het alleen maar voor het roze kroontje. Ben benieuwd hoeveel jullie er binnen halen. Keep us posted.

mosman | 05-02-18 | 18:24

Ben benieuwd hoeveel leden er ondertussen zijn. Nergens een tellertje GS?

peterdh | 05-02-18 | 18:18 | 2

een telletje voor de belasting bedoel je?

Rest In Privacy | 05-02-18 | 18:23

Voor de enigen die vechten voor onze vrijheid bedoel je? Go roze schurken, go.

reagluurder010 | 05-02-18 | 18:37

Gedoneerd maar toch nog reclame?

kzpz | 05-02-18 | 18:16 | 1

Zelfs, 55 centen extra tov premium en niet eens een kroontje? Het is jullie gegundt!

kzpz | 05-02-18 | 18:18

Als je erelid bent, krijg je dan een krans om je lid?

Memek | 05-02-18 | 18:15

Koppel eerst maar es los van TMG of mediahuis of hoe dat conglomeraat ook maar heet. Dan wil ik er wel es over nadenken. Intussen blijft gewoon de adblocker actief en bovendien is dat roze kroontje best wel gay. Ik voorzie een nieuwe kloof tussen kroontjesdragers en mensen die wel over zaken nadenken.

PolarWolf | 05-02-18 | 18:13 | 1

kroontje hoef voor mij ook niet zo.. maar de eerste opzet is gezet.....

Rest In Privacy | 05-02-18 | 18:20

Wat een toeval.. al die zwitsal`s .. clickbaits
Goed voor de adv. inkomsten, Top GS

Rest In Privacy | 05-02-18 | 18:11

Wel jammer dat je jezelf niet aan de favorieten toe kan voegen. Vanwege het makkelijker zoeken dan he?

knutsel_ | 05-02-18 | 18:09 | 1

In bloedrood zou dan nog makkelijker wezen.

Tuborg øl | 05-02-18 | 19:22

Waarom zijn er toch die zo Boos doen... mooie crowdfunding dit. Zou het iets te maken hebben met D66 GL Jopie ?..... neeeeee kan niet

Rest In Privacy | 05-02-18 | 17:58 | 1
-weggejorist en opgerot-
abcWoeptieDoe | 05-02-18 | 18:00

Kan ik ook een roze kettingzaag krijgen ipv een kroontje? ..

VarkenForVendetta | 05-02-18 | 17:52 | 1

ik ook ik ook

Rest In Privacy | 05-02-18 | 18:08
-weggejorist-
Ankerspil | 05-02-18 | 17:43

Als ik Amnesty en zo nog een aantal goede doelen steun kan GS er ook nog wel een paar jaar bij. Ook al reageer ik bijna nooit meer als cugel2.

Het zou leuk zijn als ik eindelijk van de 2 achter cugel af kon, maar anderzijds is dat account gekoppeld aan mijn email bij een oude werkgever waar ik niet meer bijkan denk ik.
Als je rekent dat ik stickers geplakt heb en al weet ik hoe lang GS steun.

cugel | 05-02-18 | 17:42
-weggejorist en opgerot-
GarnaalSjors | 05-02-18 | 17:39 | 2
-weggejorist en opgerot-
What12Ever | 05-02-18 | 17:25 | 1
-weggejorist-
Hermanovic | 05-02-18 | 17:19 | 3

Geenstijl,je kunt geen dag zonder.

De Profundus | 05-02-18 | 17:13

Nastrovje, Wodkaski, Russianski Fakenewski, Trollski, Kaviarski.
Ja , daar betaal ik graag voor.

MistaRazista | 05-02-18 | 17:09 | 1

lachski :)

Rest In Privacy | 05-02-18 | 18:38

Kroontje test.

Scrooge | 05-02-18 | 17:09
-weggejorist en opgerot-
KermitDeFrigger | 05-02-18 | 17:07 | 3

Waarom geen herdoorstart als politieke partij ? Is vast al wel eens vaker geopperd, maar denk ook even aan het binnenharken van gratis subsidie o.b.v. ledenaantal. Topreaguurders in de 2e kamer ! Schenkingen lekker prive houden en hup, gaan met die kamervragen.

Baron Clappique | 05-02-18 | 17:07 | 3

Ik begeef me even op glad ijs gezien een eerdere, langdurige opsluiting in de kelder van Joris, maar die politieke partij, dat was dus een erg slecht idee.

BlowingBubbles | 05-02-18 | 17:15

BlowingBubbles | 05-02-18 | 17:15

Jan Roos in een matrozenpakje? Het idee was niet eens zo slecht, maar de uitvoering mogelijk wel.

Baron Clappique | 05-02-18 | 17:40
-weggejorist-
abcWoeptieDoe | 05-02-18 | 17:57

Bump - hoi, ik wil best GS supporten maar dan wil ik niet zo'n gay kroontje, iedereen gelijk enzo, zolang dat niet kan ben ik geneigd niet te betalen. En overigens betaal ik het liefst met eoa fopcoin om te voorkomen dat ik in een heropvoedingskamp terecht kom wanneer D66 gedachtenpolitie het internet overneemt.

geenspam | 05-02-18 | 17:03 | 1
-weggejorist-
abcWoeptieDoe | 05-02-18 | 17:57

Lid worden van GS is m'n beste politieke besluit (inclusief het 4 jaarlijkse stemmen voor de kat z'n viool) ooit.

DulleGriet | 05-02-18 | 17:00 | 1
-weggejorist-
abcWoeptieDoe | 05-02-18 | 17:57

Ok, I'm in. De afgelopen (god hóe lang alweer?) jaren teveel lol van GS gehad om ze niet nu te steunen.

Kameroudste | 05-02-18 | 16:59

Gedaan, wel eerlijk zeggen wat jullie hebben opgehaald later. Ik ben daar wel benieuwd naar.

decadent degeneraat | 05-02-18 | 16:55

Nou, dat hoef je maar 1x te vragen! Natuurlijk doe ik mee. Hoe onafhankelijker hoe beter

Samui07 | 05-02-18 | 16:52 | 1
-weggejorist-
abcWoeptieDoe | 05-02-18 | 18:00

Proef(test) bakaanpastesttegel
Test

Tuborg øl | 05-02-18 | 16:40 | 1

ikel

Rev Smee Again | 05-02-18 | 17:52

Is mijn kroontje wel veilig bij de NSBhandelsblad organisatie?
Pleidooi voor zelfstandigheid.
En geen klein bier (1,99 per maand, 19,45 per jaar) maar een 2ltr pul van 12.50 p.m. inclusief advocatenreserves.

Musset | 05-02-18 | 16:40

Alle dieren zijn gelijk, maar sommige dieren zijn meer gelijk dan anderen.
Kom op jongens (en meisjes).
Of je bent voor gelijkheid, zoals bij one man, one vote. (terwijl iedereen wel weet, dat de mening van de ene kwalitatief veel meer onderbouwd kan zijn dan die van 'n ander)
Of je bent voor een andere goede reden bezig met geld voor onafhankelijkheid, of zoiets.
wordt GeenStijl in z'n bestaan bedreigd?

Der Paulie | 05-02-18 | 16:39

Heb ik nou ook zo'n flikkerig kroontje?

edit: JA! En ook nog steeds mijn zwitsal. :D

JWZ_JMK | 05-02-18 | 16:38

Volle kracht vooruit.

Ankerspil | 05-02-18 | 16:35

De nieuwe tegels blauw breien is ook een brilliant idee!

Tuborg øl | 05-02-18 | 16:32

FF me kroontje zien

Maar waarom er eerst 1 cent wordt afgeschreven ipv het jaarbedrag is me niet duidelijk. Kan iemand me vertellen hoe het verder gaat?

RayHolland | 05-02-18 | 16:30 | 2

Vermoedelijk een proef maand om te zien of het naar behoren functioneert. Wanneer de boel in elkaar naait zal niemand om 1 cent Geenstijl willen cremeren.

Tuborg øl | 05-02-18 | 16:33

1e maand is gratis, die 1 cent is om de afschrijving te checken.

LuckyGirl | 05-02-18 | 16:35

Kroontje om als goedmens jezelf te presenteren. Nee daar werk ik niet aan mee.
Krijg je straks een elitair groepje reaguurders die net als met het nieuwelingen stempeltje menen dat je niks meer mag zeggen. Donatie prima maar geen stempeltjes aub.. ps Weet je wie vroeger ook stempeltjes uitdeelden?

memyzelfandai | 05-02-18 | 16:29 | 4

Die kreeg ik op de kleuterschool. Maar alleen als ik iets goed had gedaan. Wat stel jij voor?

rijfkoek | 05-02-18 | 16:41

Ik kreeg stempeltjes bij blokfluitles.
Goedmensen kunt u trouwens vinden bij Joop.

RickyLaRue | 05-02-18 | 16:55
-weggejorist-
abcWoeptieDoe | 05-02-18 | 17:58
▼ 1 antwoord verborgen

Oké, de eerste post bij dezen.
Goedemiddag allemaal!! (en dat voor zoo weinig geld...).

rijfkoek | 05-02-18 | 16:24 | 1

Ik ben benieuwd naar de 24 uurs statistieken voor hoeveel er gekroond zijn.

Tuborg øl | 05-02-18 | 16:43

Dit doet me denken aan de donorwet van Pia66, maar dan omgekeerd: Als je betaalt krijg je een kroon.
Overigens goed idee.

Musset | 05-02-18 | 16:24

Die met die kroontjes zijn dat fans van Koning Pils?

Rest In Privacy | 05-02-18 | 16:22 | 1

Integendeel

BosrandDirk | 05-02-18 | 17:57

Nee, verzin iets anders op dat kroontje, dat het koningshuis daar nou mee loopt, vooruit, die weten niet beter

janjo | 05-02-18 | 16:19

GeenStijl boven de evenaar, blijkt nu toch wel een bedelaar, meningen voor meningen...

godeliefje | 05-02-18 | 16:19

Met Asscher in de PvdA weet ik nog zo niet, voordat je het weet zit je weer in een trein of wordt je met SpaceX de lucht in geschoten. Ik denk er nog even over na.

zimmerschwanz | 05-02-18 | 16:16

"Om niets anders dan wat billen in beeld en een slechte grap, "

Ik wil ook minder billen zien en meer inhoud. Voorbeeldje: een paar dagen geleden was er een Oekraïnse Minister in het nieuws die gewoon hardop zei dat het Oekraineverdrag een directe opstap is om lid te worden van de EU en dat ze van plan zijn binnen een aantal jaren kandidaat-lid te worden.
Dag later kijk ik op GS en wat zie ik? Een topic over een sexpop met een mevrouw met schaar eronder en geen topic over die Minister die dus keihard bevestigde dat Rutte en het hele Kabinet tijdens het referendum heeft zitten liegen tegen het volk. Dat zou een reden voor Kamervragen moeten zijn en zeker ook een topic op GS (wat vaak hand in hand gaat).

Dus ik heb wel zo mijn twijfels, aangezien jullie heel dat Oekraineverdrag ook niet meer topicwaardig vinden zelfs als er nieuw bewijslast opduikt tegen het partijkartel. Moet ik 2 Euro per maand gaan betalen zodat jullie topics over sexpoppen kunnen plaatsen?

XaleX_2 | 05-02-18 | 16:11 | 3

Als je 100% coverage wil ben je nooit tevreden. Me dunkt dat Oekraïne hier voldoende aandacht krijgt

Hufterst | 05-02-18 | 16:17

Heeft niets met 100% coverage te maken, maar met nieuwe nieuwswaardige belastende feiten die ze laten liggen, omdat ze er geen zin meer in hebben oid.

XaleX_2 | 05-02-18 | 16:20

Helemaal mee eens (mits waar)

zimmerschwanz | 05-02-18 | 16:22

Ook lid geworden. Ik ben benieuwd naar de toekomstige VPN verbinding.

NetBeans | 05-02-18 | 16:10 | 1

Ik ben ook benieuwd naar die VPN verbinding. Zodra die er is, wordt ik ook lid.

Sitra07 | 05-02-18 | 16:23

Gezien het aantal kroontjes is er heel wat geld binnen. Maar wordt het hiermee geen club waarop alleen maar gelijkluidende meningen staan van mensen die het toch wel met elkaar eens zijn? Verliest GS hiermee niet aan kracht?

Mannes | 05-02-18 | 16:00 | 3

Mannes, Heb je het pleidooi wel gelezen?

Rest In Privacy | 05-02-18 | 16:02

@shampo: ik zou "The wave" eens gaan kijken om te zien wat er zoal gebeurt onder mensen die zich een "groepje" voelen, met je kroontje.

Slabak | 05-02-18 | 16:28

The wave. Mwoehaha!

knutsel_ | 05-02-18 | 17:49

Betaald en lid geworden. Doe het ajb beter dan PowNed GeenStijl, dan blijf ik ook op langere termijn lid.

robert1 | 05-02-18 | 16:00
-weggejorist-
GS_MTAR | 05-02-18 | 15:59
-weggejorist-
KroonOpHetWerk | 05-02-18 | 15:53

Heb geflyerd voor het referendum, was erbij in Amersfoort bij de start van GeenPeil en nu lid geworden. Drie keer is scheepsrecht!
We laten ons echte Hollanders niet knechten.

polderaar | 05-02-18 | 15:49

Liever genaaid door GS dan door de EU. Keep up the good work.

Allardus | 05-02-18 | 15:41 | 1
-weggejorist-
KroonOpHetWerk | 05-02-18 | 17:33

Jammer dat het nodig is, maar toch lid geworden. Inderdaad is vrijheid van meningsuiting te belangrijk om te laten liggen. Ga door roze broeders en zusters!

themexican | 05-02-18 | 15:33

Maar toch hè, NRC-eigenaar Mediahuis in België, die vorig jaar de Telegraaf-uitgever TMG overgenomen hebben, zijn daarmee ook eigenaar van Geenstijl geworden.
Dus GeenStijl is van de NRC
Eigenlijk zou ik daar geen lid van moeten zijn.

BosrandDirk | 05-02-18 | 15:19 | 3
-weggejorist-
KroonOpHetWerk | 05-02-18 | 15:53

Nee man, 03 juli 2017

BosrandDirk | 05-02-18 | 16:13

O! Das vers van de pers dus!

Sjeik-Sjotum | 05-02-18 | 20:38

Géén kroon de nieuwe jodenster.
Dat het zo ver moest komen.

Accident_Prone | 05-02-18 | 15:16 | 1

Musset | 05-02-18 | 16:24 | reageer

Musset | 05-02-18 | 16:28

125 jaar geleden een account aangemaakt op GS, speciaal voor het lidmaatschap revived. Ik was altijd een stille lezer, maar hier ben ik weer. Hiep Hoi.

KipGeit_Deluxe | 05-02-18 | 15:09 | 1

We hebben je allemaal ontzettend gemist!

Sjeik-Sjotum | 05-02-18 | 20:42

gedaan. En nou maar hopen dat ik een echt mannelijk lid ben ...
EDIT [dat werkt nog ook ]
EDIT [dat lid dan he ...]

Cynevisie | 05-02-18 | 15:04 | 1
-weggejorist-
abcWoeptieDoe | 05-02-18 | 17:58

Direct lid geworden natuurlijk! Succes gewenst!

Hendrik Zeevaarder | 05-02-18 | 15:01

Ik word lid.

René from the Café | 05-02-18 | 14:59

Mis de contactgegevens op reaguurder.nl. En een van de basisregels op dat vuige internet is nog altijd niet kopen bij dit soort bedrijven, kans is groot dat ze wat te verbergen hebben.
Daarnaast betaal je eerst 1 cent en pas daarna wordt het je duidelijk welke naw-gegevens jullie moeten hebben.
En aangezien ik wel een hele hoop te verbergen heb (hoi aivd leuk dat je meeleest) vind ik dat zeer onwenselijk.
Wil dan ook voorstellen, dat je bij jullie 2 tientjes (of veelvoud) in de brievenbus kunt stoppen en zo lid wordt.

Boris die Sauertopf | 05-02-18 | 14:57 | 2

Update: Heel goed dat je voor dat luttele bedrag de advertenties kunt verwijderen. Maar de aanwezige trackers en andere privacy-hatende-rommel blijven wel gewoon actief?

Boris die Sauertopf | 05-02-18 | 15:02

Volgens mij kan je via het TOR netwerk ook gewoon inloggen op GS. Tenminste, ik zie niet waarom dat niet zou kunnen. En VPN op GS is sowieso wel een beetje 'hihi'. Je maakt gewoon gebruik van VvMU op GS, dat is niet strafbaar. Het enige waardevolle is dat je kan reaguren met een nickname zodat niet de hele wereld je kan googlen onderje echte naam. De AIVD mag van mij gewoon meegluren hoor, ik doe niets strafbaars op GS

XaleX_2 | 05-02-18 | 16:44

Hoeveel van jullie zijn lid geworden om DKS te blocken .. Vraag ik voor een vriend ..

VarkenForVendetta | 05-02-18 | 14:55 | 5
-weggejorist-
KroonOpHetWerk | 05-02-18 | 15:54

Beter 10 DKS'en dan 1 trol die over jodensterren begint.

RickyLaRue | 05-02-18 | 16:00

VarkenForVendetta | 05-02-18 | 14:55
Bijkomend voordeel. Zelfs zonder extra functies en kroon was ik lid geworden.

Tuborg øl | 05-02-18 | 16:36
▼ 2 antwoorden verborgen

Kan ik ook lifetime premium lidmaatschap afsluiten? Ik heb een grondige hekel aan herhaalde betalingen en tijdelijke dingetjes.

ZoltarTheMagnificent | 05-02-18 | 14:49 | 1

Lifetime betekent meestal gedurende de levensduur van het product, niet van jou.

quigg | 05-02-18 | 15:48

Ik dacht dat jullie de reageerders zouden betalen, we doen hier het halve werk.

Zyprexa20mg | 05-02-18 | 14:48

Succes maatjes met jullie campagne! Mijn penny heb je.

Rest In Privacy | 05-02-18 | 14:45

Jaar abo.. Zekert!

Rest In Privacy | 05-02-18 | 14:45

Hmmm, op zich puik plan. Maar denk er nog even over na, omdat:
bij TMG inmiddels de champagneflessen zijn ontkurkt vanwege vooruitzicht superdividend. Waarom sowieso niet zelfstandig verder?
er al genoeg instanties zijn, overheid, belastingdienst en meer, die de beschikking hebben of onze bankgegevens. Die privacy vind ik daarom maar een wassen neus.
Ben overigens wel groot fan van GS.

rustzacht6 | 05-02-18 | 14:42 | 3

of=over

rustzacht6 | 05-02-18 | 14:43

Als kroondrager had je je fouten in de tekst zo aan kunnen passen, alleen daarvoor al zou je de prijs van een kop koffie in de maand kunnen overwegen.

Roze_bril_drager | 05-02-18 | 14:52

Prijs van een cortado € 1,10

rustzacht6 | 05-02-18 | 15:29

Eeuwen -sinds den beginne- een beetje meegelezen met alles hier. Eigenlijk alles altijd. Nooit geen reaguurder geworden. Beetje een mwaaa gevoel. Jullie zeiden wel wat ik vond, en anders stond dat wel in de comments. Wat moest ik dan toevoegen? Dit initiatief veranderd dat. Het word wel eens tijd dat ik kleur beken. Overigens; verwacht van mij nu geen stortvloed aan tegels. Maar wel een financieel hart(-tje) onder de spreekwoordelijke riem. Verder: ga vooral zo door!

DeJemelscheet | 05-02-18 | 14:36

Ok als jullie beloven Alexander Penthouse net zo lang te stalken tot hij opstapt.

priks | 05-02-18 | 14:34

Wil ik wel het tooltje terug. dan doe ik het

miko | 05-02-18 | 14:33 | 1

Exact, atm0s in dienst nemen moet nu gaan lukken. Hopende dat hij nog onder ons is..

Boris die Sauertopf | 05-02-18 | 14:47

Als je niet betaalt gaat er ergens een ijsbeertje/neger/transgender dood!!! Als je wel betaalt ook trouwens, maar voor 19,45 bekroond worden, waar vindt men dat nog?

Vod Kanockers | 05-02-18 | 14:31

Gewoon omdat het kan!

StijlvolRechts | 05-02-18 | 14:31

Heb het er graag voor over. Leve de vrijheid.

Scepticus | 05-02-18 | 14:30

Jaarabbo en tevens mijn allereerste reaguursel ooit! Make it count Geenstijl!

DeFortuynist | 05-02-18 | 14:29

Weet je wie ook hun eigen ster moesten kopen?

skoftig | 05-02-18 | 14:28 | 3

Hé, Van Leeuwen, u ook hier?

Dr. Blechtrummel | 05-02-18 | 14:37

Nou? Wie dan?
Luke Skywalker en Princess Leia?

RickyLaRue | 05-02-18 | 14:49

Telt sterretje bleken ook?

Mr_Natural | 05-02-18 | 15:17

Omdat je een stijlloos kroontje krijgt... Done.

A PARADOX | 05-02-18 | 14:27

Anders verwoord:
Gemerkt en niet gemerkt zijn.

steekmug | 05-02-18 | 14:27

Done. Succes mannen.

Lotus15 | 05-02-18 | 14:27

Ben er bij hoor! Nog maar pas officieel reaguurder, sinds 2016, maar al jaren stille lezer! Keep it up!

StijlloosRH | 05-02-18 | 14:24

Ik wil ook een kroontje!

De Tusschenspreker | 05-02-18 | 14:20

Ik zal het overwegen om er over na te denken. Pas als jullie echt op eigen benen staan.

peopinjeoor | 05-02-18 | 14:17

Wikipedia komt ook elk jaar. Als blijk van waardering en dank voor de mogelijkheid om plempsel-comments achteraf op taalfouten te corrigeren. Graag zou ik een eenvoudigere manier toegevoegd zien om 'links' naar andere websites te maken.

Eeuwig..Op..Vakantie | 05-02-18 | 14:14 | 2

Gewoon even wachten tot je geen zwitsal meer bent.
Volgens mij kan dat bij jou niet lang meer duren.

LuckyGirl | 05-02-18 | 16:24

LuckyGirl | 05-02-18 | 16:24
Dat denk ik ook LuckyGirl.

Tuborg øl | 05-02-18 | 17:35

20 Euri per jaar is toch maar liefst 340 Euro per jaar goedkoper dan wat ik vroeger voor het NRC betaalde. En ik hoef ook niet meer wekelijks naar de papierbak. Wat een winst.

van heinde en verre | 05-02-18 | 14:12

Geweldig die block functie, nooit meer feeling to kill.
Dus SLET en BERBAAR ge zijt gered.

bigstone | 05-02-18 | 14:09

Wat een armoedig verzoek jongens. Gatverdamme. Zo doorzichtig, om moedeloos van te worden.

Desalniettemin, ongezien premium... 🤙🏼
Viva la Revolution!

Linkse Zakkenvuller | 05-02-18 | 14:07 | 3

Ik hoop dat smiley's gejorist blijven worden.

Van Urk | 05-02-18 | 14:12

@Van Urk, ik betaal voor het recht op mijn smiley. Bitch.

Linkse Zakkenvuller | 05-02-18 | 15:04

Linkse Zakkenvuller, ik hoop dat u het er mee eens bent dat smileygebruik de leesbaarheid van GS enorm teniet zal doen. We zijn hier geen kleuterklas. Mijn hoop is dat u het hierbij zal laten.

Van Urk | 05-02-18 | 17:04

Opdat GeenStijl nog maar lang de vvmu mag uitdragen!

Jewie | 05-02-18 | 14:04

GS ik ben reeds hedenochtend 1 cent lichter geworden en heb nog steeds geen stijlloze kroon naast mijn nick!? How comes?

Rest In Privacy | 05-02-18 | 14:02 | 2
-weggejorist-
Henri-Bardouin | 05-02-18 | 16:26

Skål, ik heb er ook één geplopt.

Tuborg øl | 05-02-18 | 17:32

Helemaal voor. Zoveel genoegen aan het lezen van de schrijverijen GeenStijl en de commentaren van de reaguurders en ik ben voor dit soort Goede Doelen...
Dus, verbazing, een cent overgeboekt. Eh wat nu?

Goedzo | 05-02-18 | 14:01

Holadijee, ik doe mee.....

truvanu | 05-02-18 | 14:00

Done.
Ik geef ook aan Cafeweltschmerz.
Dit zijn nieuwsbronnen die moeten worden beschermd.

Prairiehond | 05-02-18 | 13:58

Een hele cent! Wauw

echtpaul | 05-02-18 | 13:55

Ik heb het centje overgemaakt. Keep up the good work lads!

Rest In Privacy | 05-02-18 | 13:53

Kroontje!

Rest In Privacy | 05-02-18 | 13:53

Doet u mij ook maar een kroontje.

Rest In Privacy | 05-02-18 | 13:52

Hoe zit dat dan met de relatie met de Telegraaf Media Groep (TMG Digital) en GS? Uitkopen??

mozaard | 05-02-18 | 13:49

Stap uit het Mediahuis en ik betaal nog wel meer dan die 1,99.
Maar nu verdwijnt mijn geld in de zakken van Belgische polico-dooie-bomen NRC-baasjes.
Geen zin an.

nick.name | 05-02-18 | 13:46

Lid geworden onder de voorwaarde dat Zentgraaf in keer in de maand de columns van Asha ten Broeke voordraagt live op de youtubes

RitseB | 05-02-18 | 13:45

Het koppelen van IBAN-gegevens aan uw nick leidt natuurlijk wel tot kaalscheren op het Bouyeriplein in uw woonplaats, over enkele jaren.

skoftig | 05-02-18 | 13:42 | 3

Die gegevens hebben ze middels big data toch al verzameld dus wat is je punt?

Gravin v Kippenbouth | 05-02-18 | 13:43

@ Gravin v Kippenbouth | 05-02-18 | 13:43
Dat is best mogelijk, maar de risico's van een lijstje waar dit soort gegevens mooi bij elkaar staan zijn toch een stuk groter. Je weet niet of Geenstijl ooit gehackt wordt, of wie de volgende hoofdredacteur wordt.

Panos88 | 05-02-18 | 13:47

U heeft hier zeker een sterk punt. Kan ik ook contant betalen op het kantoor aan de Meeuwenlaan?

Rhenium | 05-02-18 | 14:30

Wauw, wat een reacties! Omdat ik al oud ben heb ik een traantje weggepinkt.
De kans dat het tuinpad van mijn vader alsnog ergens heen leidt, neemt nu vast toe! Zet hem op GS!

Rest In Privacy | 05-02-18 | 13:41

Met je televaag salaris, vakantiegeld, 30 vakantiedagen, kerstpakket en 13e maand vechten voor de democratie. Leg eens uit GS loonslaven?

Mark_D_NL | 05-02-18 | 13:40

Done. Heb de hele tekst en uitleg niet gelezen. Kwaliteit van artikelen zijn dusdanig dat ik er zelfs een papieren versie van zou willen ontvangen, die je maandelijks krijgt.

me | 05-02-18 | 13:40

De vraag is nu wel: wie staat er hoger in de reaguurderspikorde:
Een Zwitsal met een kroontje versus iemand zonder Zwitsal en kroontje?

skoftig | 05-02-18 | 13:38 | 3

Beetje dimmen Kapitein Kroonloos.

RickyLaRue | 05-02-18 | 14:01

Zonder. Vrij, onverveerd, onafhankelijk.

Godwin alert!
.
Joden moesten in 1942 ook hun eigen jodenster kopen.

Stormageddon | 05-02-18 | 14:03

Stormageddon | 05-02-18 | 14:03
Hear hear! Alleen hadden de Nazi's het net zo keke moeten verpakken zoals GS nu. Dan hadden ze vrijwillig in de trein gestapt.

Cobalt bomb | 05-02-18 | 14:07

Ik stuur vandaag of morgen een envelop naar TMG met 'Geenstijl' als geadresseerde. Ik wil natuurlijk wel dat pedante kroontje maar niet dat mijn Reaguurdersalias gelinkt aan mijn IBAN in een of andere database.

Panos88 | 05-02-18 | 13:37 | 3

Ben ook voor de envelop. Noem me paranoïde. Verder ben ik dol op Pechtold.

RickTheDick | 05-02-18 | 13:50

Ik ben er ook wel voor dat Pritt gewoon bij alle reaguurders langsgaat in de Zweudse Vulva 6 cilinder (of op de fiets) om de contributie te innen. Net zoals de ijsclub hier nog jaarlijks doet. Komt de voorzitter de ledenkaart brengen en het tientje innen.
Cash is king.

Stormageddon | 05-02-18 | 14:09

Wat ook wel geil is... een prepaid kaartje die je gewoon bij de sigarenboer kan kopen. Kun je heel anoniem kopen. Net als ticketservice, bioscopen, mobiele belboeren enzo. Ik koop regelmatig zo’n kaartje als verjaardagscadeautje. Easy en gemakkelijk.

Stormageddon | 05-02-18 | 15:31

wil GS best supporten, maar zo'n kroontje vind ik uitermate gay, kan dat ook uit?

geenspam | 05-02-18 | 13:35 | 2

ik dacht dat ik bij eerder comments had gelezen dat dat kan. Dan kun je tegen medereaguurders zeggen dat je TOCH betaald hebt, of je dat nu gedaan hebt of niet.

skoftig | 05-02-18 | 13:37

@skoftig. Weet jij veel of geenspam dat heeft gelezen. Voor hetzelfde heeft hij als gekroonde net diegenen geblockt die het antwoord wisten.

Dr. Blechtrummel | 05-02-18 | 14:52

Uhum.... Geenstijl is gewoon onderdeel van een winstmakend bedrijf: TMG. Alles wat er dus extra bij geenstijl binnen komt, zal onder de streep als winst voor TMG gelden. Dus handig om ook te vermelden dat je als "Premium lid", ondanks alle geinige extra-tjes, gewoon mee betaald aan de winstuitkering van TMG!

Slabak | 05-02-18 | 13:35 | 3

Ik weet niet hoe de interne bedrijfsvoering binnen TMG en Geenstijl is geregeld; misschien wel een goed idee om daar wat meer openheid in te gaan geven nu men over wilt stappen naar een vorm van lidmaatschap.

Panos88 | 05-02-18 | 13:39

@Slabak. Dus? Dat doe ik met mijn volle bewustzijn. Die 20 eury staan in schril contrast bij de duizenden die ik verplicht af moet staan aan de EU, Griekenland en ongevraagde asieleisers. Soms moet je niet denken, maar doen.

Maytheforcebewithyou | 05-02-18 | 16:56

Nee, met een kroontje op je naam mogen zeiken over asielzoekers is die 20 euro extra bonus voor een dode bomen boer meer dan waard

Slabak | 05-02-18 | 20:35

Puik plan. Maar waarom kan ik het lidmaatschap niet gewoon met bitcoin betalen net zoals een donatie?

MogeWijEveOvergeve | 05-02-18 | 13:33

Ik doe het niet. Ik betaal toch ook niet voor sex? (wat me al een aantal woedende hoeren heeft opgeleverd)

skoftig | 05-02-18 | 13:32 | 2

Bah, gierpin!

Gravin v Kippenbouth | 05-02-18 | 13:34

skoftig | 05-02-18 | 13:32
Hahaha lol, dat kan overigens niet (tenzij je je vriendinnen hoeren noemt, dat staat je vrij uiteraard). Immers, de hoeren hebben een dienst geleverd die eerder niet tot uitvoer gebracht kon worden. Of de dienst naar wens was is een ander verhaal.

Cobalt bomb | 05-02-18 | 14:05

Test

Tabula | 05-02-18 | 13:22

Hopelijk gaat GS er nu met een nog gestrekter been in!

Dr. Pown3rt | 05-02-18 | 13:20

Geachte Geenstijl
Ik ben geen voor- of tegenstander van het lid zijn van een groep, maar nadat ik jullie tekst heb doorgelezen over waarom jullie het geld nodig hebben, én daarna op internet wat heb rondgelezen, vraag ik jullie om mij uit te leggen hoe het zit met hetgeen op de website staat hieronder:
saltmines.nl/2018/02/05/geenstijl-goe...

Oprechte vraag: graag jullie tekst van hierboven en tekst van column voorzien van feiten en waar nodig duiding van het nepnieuws.

Louise-in-de-pels | 05-02-18 | 13:20 | 3

Oeps dat geeft stof tot nadenken,dank Louise.

Rest In Privacy | 05-02-18 | 16:11

Louise blijkt de luis in de pels;) goed stuk van Ahmed had nog nooit van hem gehoord.

Trumme | 05-02-18 | 16:56

@Trumme
:) Misschien dan toch maar betalen zodat ik mijn nogal verstopte nickname kan veranderen in Luis in de pels. Maar dat klinkt zo mannelijk, nee toch maar liever Louise dan maar.

Louise-in-de-pels | 06-02-18 | 08:42

Wat een boel kroontjes al. Ben nu ook lid. Censuur moet weg.

InAnumPerRegimine | 05-02-18 | 13:19

Geniaal plan van GS: iedereen wil mee doen en er bij horen.
Ik vrees echter toch op een donatie uit te komen want:
1: om de zoveel maanden krijg ik weer een ban, ik lach me kapot, nooit over de schreef, maar de moderator zal wel iets hebben tegen mijn nick's. Met een betaald account heb ik geen vertrouwen dat dit beter gaat worden.
2: Hoezo privacy? Als ik betaal wordt mijn real life betaal gegevens in de backend toch echt gekoppeld met mijn nickname. Ik zie de GS hack al voor me en de betalende reaguurders liggen met naam en toenaam op straat.
3: Automatisch verlengen en incasseren? slim businessmodel maar niet voor mij weggelegt.
4: Anoniem betalen (crypto) lijkt me ideaal, krijg ik dan een donker roze donateurs kroontje?

DhrFukalla | 05-02-18 | 13:17

Volgens mij is er wat stuk?! Cent afgeschreven, maar geen kroontje.

kornexz | 05-02-18 | 13:17 | 1

Yesch :)

kornexz | 05-02-18 | 13:21

Ik erger me vaak kapot over sommige van jullie en heb zo mijn voorkeur voor anderen. Maar toch maar lid geworden van de club. GS is te waardevol voor NL om te verdwijnen.

petgerrit53 | 05-02-18 | 13:17 | 1

Eens!!

Rest In Privacy | 05-02-18 | 13:19

En voor wanneer is de volledige onafhankelijkheid van het Telebelg consortium te voorzien? Dat vind ik wel een cruciale vraag. Want als er 1 dode boom is met een voorliefde voor het huidige sloopkabinet, de totalitaire EU en de slordige omgang met de verworvenheden en vrijheden van de bevolking, is het de Televaag wel. En waar staat het roze weplok dan?

eastender | 05-02-18 | 13:16

Goed idee! Ik hou van onafhankelijk

Dr. Pown3rt | 05-02-18 | 13:12

Het zou wat betreft een eventuele donatie helpen als ik kan kiezen waar mijn geld terecht komt. Zo zou 94% aan Van Rossem mijn voorkeur hebben en 0.4% aan een goed doel. Zoals de dierenambulance ofzo.

Ik ben nu bang dat het vooral in de zakken van de verkeerde verdwijnt en Van Rossem er straks als eerste uitvliegt.

Is dat mogelijk?

LinkeLotje | 05-02-18 | 13:11

Heb toen al voor PowNed betaald. Je kon toen je geld terug krijgen. Nooit wat van terug gezien.

Wynardtage | 05-02-18 | 13:11 | 1
-weggejorist-
abcWoeptieDoe | 05-02-18 | 17:58

Ben ooit eens in Powned getrapt. Die Weesie en Castricum lachen zich nu nog dubbel om mijn geld.

De hond uit Duckhunt | 05-02-18 | 13:10 | 1

Haha ja, die heb ik ook tig jaar lang automatisch laten afschrijven beken ik in alle eerlijkheid. Eerste jaar nog bewust, maar vervolgens uit luiheid niet opgezegd.

NoNoVio | 05-02-18 | 13:28

Ok ik doe mee. Omdat anonimiteit heel leuk is maar soms moet je gewoon even laten zien waar je staat. Aan de kant van de VVMU dus. Onvoorwaardelijk.

Prof. v.d. Neuq | 05-02-18 | 13:09

Eerste tegel sinds 2005. Wil toch even dat kroontje zien

McSnack | 05-02-18 | 13:08

Done, blijf doorgaan op de ingeslagen weg. Iemand moet blijven schoppen tegen de losgeslagen kliek die denkt de mores in dit land te bepalen. Onvermoeibare strijders voor de VVMU en kritische geluiden zijn er nooit genoeg.

Wunderbra | 05-02-18 | 13:08

Sinds 2005 lid en dit is mijn eerste comment ooit. Ik gun jullie mijn knaken. Doe er wat leuks mee.

Rest In Privacy | 05-02-18 | 13:07

Deels gelukt. Moet ik me nu nog 1944 x registreren?

Vod Kanockers | 05-02-18 | 13:02

Voilà, gedaan. Niet omdat ik het altijd met jullie eens ben. Maar wel omdat ik een grondige hekel heb aan chantage door Social Justice Warriors en/of censuur door adverteerders. Premium lidmaatschap zal de dreiging van een ADpocalypse hopelijk verminderen. En de sloebers kunnen als freeriders ook alle content tot zich nemen. Prima formule lijkt me.

Doctor Honoris Causa | 05-02-18 | 13:02

Zuip wel 4 flessen bier minder per maand. Kan ik mooi GS van betalen.

winged | 05-02-18 | 13:01 | 1

Schulterbräu drinker?

todos | 05-02-18 | 13:18

Kroontjes waren gisteren al voor de incrowd te koop? Lekker inclusief weer. Overgaan tot lidmaatschap? Dat moeten we maar zien. Ik kan me altijd nog op nood breekt wet beroepen.
Overigens, wat als je gejorist wordt? (nog niet in de 1000 plus thread gekeken.)

Cobalt bomb | 05-02-18 | 13:01

De laatste keer kreeg ik gelijk een ban na betaling omdat ik net als zoveel anderen wat kritiek gaf op het meedoen met verkiezingen. Voorspeller van donkere wolken dus.
In keurige bewoordingen overigens. Als we hier in dit huis uit onze slof schieten is daar meestal wel een reden voor. mag ik die (lange) ban een tikkeltje kleinzielig vinden voor een site met "geen stijl pretenties" . Dat gezegd hebbende, we zijn weer toegelaten en hopelijk voor een lang en gelukkig "huwelijk" deze keer. Waar bijna alles gezegd kan worden. We kijken naar de toekomst. Dus bij deze van harte Geenstijl, en blijf zo lang als nodig is om onze samenleving te beschermen en te becommentariëren tegen alle fatsoensrakkers en samenleving ontwrichtende, verbiedende malloten die per ongeluk of expres een beetje macht hebben gekregen.

dijkbewaker | 05-02-18 | 13:00 | 4

Zoveel goede reaguurders zijn toen de deur uitgeschopt. Zo jammer. Ik hoop dat ze geen wrok koesteren en weer terugkomen. Ze zullen met open armen worden ontvangen, denk ik.

onnosel | 05-02-18 | 13:05

Ook paar keer meegemaakt inderdaad. Geen gevloek of gescheld, alleen uitgebreid aangegeven het met de strekking van een topic niet mee eens te zijn en hop, gejorist. Ook mijn verbaasde reactie op de joris: gejorist. Zit totaal geen logica in. Soms vermoed ik dat ze een stage-joris hebben die het nog even moet leren of zo. Of elke schrijver heeft zijn eigen persoonlijke Joris die dan wat scherper optreedt dan andere Jorissen, die indruk krijg ik soms ook.

Braboblanke | 05-02-18 | 16:29

Ik ook gebant destijds omdat ik heel netjes verwoorde dat verkiezingen geen goed idee was. Duurde ook verrekte lang. Zou dat met een zak geld beter worden?

Trumme | 05-02-18 | 17:02
▼ 1 antwoord verborgen

Dus we krijgen nu een tweedeling. De Kroontjes, dat zijn degenen die de ongekroonden de maat nemen. FvD-leden zeg maar. De ongekroonden, dat zijn de nieuwe Zwitsals. Ondergescheten en ondergezeken door de gepriviligeerde Kroontjes. Ik denk dat alleen Patries dat lekker vindt. Ik kijk het even aan en beslis dan of ik een eersterangsburger wil worden.

Nivelleermarionet | 05-02-18 | 12:59 | 4

Ik ben FvD lid (in eerste instantie ook als verkapte donatie, ben ook nog GeenPeil lid, lol) maar die kroontjes mogen van elitaire ikke ook wel wat minder opzichtig inderdaad

Merkelfapper | 05-02-18 | 13:02

Kudt. Vooralsnog geen premium, maar nog wel zwitsal. *pakt koffer in*

Rest In Privacy | 05-02-18 | 13:04

Dan had je ook gewoon kunnen doneren Merkelfapper. Ouwe hypocriet.

LinkeLotje | 05-02-18 | 13:06
▼ 1 antwoord verborgen

Paar centen goed gespendeerd.

BakkerHenk | 05-02-18 | 12:57

Eén grote gelukkige familie
En nog van adel ook
Voel me net een Galliër in een klein dorpje aan de kust

BosrandDirk | 05-02-18 | 12:56

Automatisch betalen wil ik niet, dus heb ik gedoneerd. Een kroontje wil ik ook niet. Ik ben niet van adel, wil dat ook niet worden. Nieuwe adel, een nieuwe jonkvrouwe in Nederland? Er is al een nieuwe en die telt voor duizend.
Doneren heb ik gedaan om de volgende reden:
Verscheidene keren heb ik in een reaguursel te kennen gegeven dat ik GeenStijl ontzettend waarder en hoop dat jullie op deze weg door zullen gaan. Het is makkelijk praten van mijn kant. Jullie doen het werk. Hoe moeilijk dat is, hoeveel moeilijkheden jullie hebben, weet ik niet.
Nu jullie hulp nodig schijnen te hebben, wil ik niet ineens niet-thuis geven. Dat zou schijnheilig zijn. Dan zet ik mezelf flink voor schut. Dan kan ik mezelf niet meer in de ogen kijken. Dus sterkte jongens. We horen het wel als er nog iets nodig is. Maar wat voor mij geldt, geldt ook voor jullie. Zet ons niet voor schut, neem ons niet in de maling. En bescherm onze identiteit.

onnosel | 05-02-18 | 12:55 | 1

Dit vind ik een erg mooie reactie om te lezen, goed onderbouwd onnosel en top dat je GS steunt.

NoNoVio | 05-02-18 | 13:30

Gedoneerd. Ik ben het niet altijd met jullie eens maar ik betaal graag om mij af en toe aan jullie te ergeren maar meer nog om de andere 'kant van het verhaal' te lezen! Go GeenStijl!

Amsterdamsko | 05-02-18 | 12:55 | 1

Al 9 jaar in het bezit van het reaguurderschap, maar nog nooit gereageerd. Nu dan maar lid geworden. Voor den democratie. Ik heb u lief.

Rest In Privacy | 05-02-18 | 13:08

DKS en berbaar al lid.......?

Maytheforcebewithyou | 05-02-18 | 12:55 | 1

Ik een wens, Ik denk dat iedereen weet wat. Over die twee dan. Zum kotzen.

bigstone | 05-02-18 | 13:34

Hmmm mijn nick is gekoppeld aan mijn 2e email adres, dat ik amper gebruik. Ik voorspel dat ik over iets meer dan een maand, na het verloop van die proefperiode, GS wanbetaler ben xD

Merkelfapper | 05-02-18 | 12:55 | 1

(Of het moet automatische incasso zijn, wie weet wat ik allemaal heb aangeklikt, het is maandag)

Merkelfapper | 05-02-18 | 12:56

Heb ik nou een kroontje of niet?

Snap je!? | 05-02-18 | 12:54

Als ik mijn gebruikersnaam kan aanpassen doe ik het!

Beffie_Turf | 05-02-18 | 12:53

Hop. Weg met dat geld!

voor1keertjedan | 05-02-18 | 12:53

Kreeg zowaar een Gutmensch gevoel toen ik zojuist de machtiging gaf aan de toppers van Geenstijl die verder gaan waar anderen ophouden (vrij vertaald naar Ollongren)!

Graaier | 05-02-18 | 12:52

2017 lid geworden van FvD 2018 lid geworden van GS Het houd niet op, niet vanzelf.

bigstone | 05-02-18 | 12:51 | 1

Dito!

Klassenfeind | 05-02-18 | 12:52

Lid dus; ik had ook wel lid voor het leven willen worden.

metagod | 05-02-18 | 12:50

Heb bij Meer Democratie al gedoneerd en schreef toen al hier, vrijheid van meningsuiting is onbetaalbaar.
Dus uiteraard nu ook lid geworden.
Daar heb ik geen kroontje of andere extra`s voor nodig trouwens.

Maya de Blij | 05-02-18 | 12:50 | 1

Je geeft dus geld aan BV de televaag.... Nou wat een heerlijk gevoel... roflol.

Mark_D_NL | 05-02-18 | 12:56

Ben nu betalend lid, kan die godvergeten groene stip dan weg voor de betalende bezoekers??

Zathras | 05-02-18 | 12:49 | 4

Ik wil eigenlijk wel dat wij een 2e groene pixel waard zijn.

Klassenfeind | 05-02-18 | 12:53

Jammer voor U, maar die houden wij in ere!
13.456.848
Tschüß, Evocatus

Evocatus | 05-02-18 | 17:54

Heb nog nooit een groene stip gezien.

roodborstje1 | 05-02-18 | 20:42
▼ 1 antwoord verborgen

FF kijken of ik al zo'n kek kroontje heb.

Maytheforcebewithyou | 05-02-18 | 12:48

Top GS! Ik doe mee! Jullie zijn mijn eerste bron nieuwsite.

Baardvansinterklaas | 05-02-18 | 12:47

Sorry GS, hieraan doe ik niet mee. Pas als jullie volledig op eigen poten in de maatschappelijke drek staan, en je onafhankelijkheid in beton waarborgen, zal ik serieus overwegen om lid te worden. Echter, zolang GS nog altijd vermaagschapt is aan de Televaag, pieker ik er niet over, ook al vind ik wel dat jullie de knuppel soms heerlijk in het hoenderhok donderen. Dat dan wel weer.
Ga zo door, maar wordt - echt - zelfstandig!

L.E. Raar | 05-02-18 | 12:45 | 4

Met een lidmaatschap kun je tot vijf minuten na plaatsing je comments editten. Iets voor jou?

LinkeLotje | 05-02-18 | 12:51

LinkeLotje +1, En van mijn kant vind ik het zuunig als je niet een paar tientjes over hebt voor een paar extra grote knuppels in het hoenderhok. Geef ze een kans zou ik zeggen. Volgend jaar mag je ze straffen door je bijdrage te stoppen.

Graaier | 05-02-18 | 12:59

Had dan een donatie gedaan. Doneren doe je niet opzichtig. Kronen koop je niet. Extra geld aan de Telegraaf schenken doe je niet. Koop dan liever een boek van Joost Niemoller ofzo.
En dan de mogelijkheid tot het blokkeren van andere reaguurders, Geenstijl onwaardig is mijn mening.

LinkeLotje | 05-02-18 | 13:21
▼ 1 antwoord verborgen

Graag betaal ik! Ik kan alleen niet inloggen met mijn oude nickname wel nog bij powned. Emailadres van die nick heb ik niet meer dus nieuw wachtwoord lukt niet. Wie weet hoe dit op te lossen.

gespierdespijkertje | 05-02-18 | 12:44 | 3

Als je je wachtwoord nog weet kan je ook gewoon met dat oude mailadres inloggen. Ik gebruik ook een mailaccount van 13 jaar geleden. Werkt prima.

Robin Hood | 05-02-18 | 12:52

Idem hier, e-mailadres bestaat allang niet meer, kan er wel mee inloggen.

EvT | 05-02-18 | 13:11

Wat ik bedoel is dat ik wel kan inloggen met oude mail en wachtwoord bij powned maar niet bij GS. Daar krijg ik een foutmelding wachtwoord. Ook al is deze goed. Dit is na de nieuwe lay-out van GeenStijl gebeurd. De link voor het resetten wachtwoord wordt naar mijn niet meer bestaande email gestuurd. Ach, had die nick vanaf 2011 ik ga maar verder onder deze of maak een nieuwe aan. Thanks voor het meedenken!

gespierdespijkertje | 05-02-18 | 15:37

Ik moet eerst even mijn premium membership op xhamster opzeggen, om wat ruimte te maken. Daarna zal ik erover nadenken.

His Lordship | 05-02-18 | 12:44

You had me at "Koop dan!"
Mag dat kroontje op het Zwitsal koppie?

RickyLaRue | 05-02-18 | 12:43

Deze kroon past ons allemaal.
Die andere niet.

BosrandDirk | 05-02-18 | 12:43

Done! Fuck’em! Ga door met roeren waar het stinkt, GS.
(En ik kan het weten.... ;-))

Vanillestront | 05-02-18 | 12:42

Ik word lid van Geen Stijl.
Wat is jullie banknummer ?

outdoor | 05-02-18 | 12:42

Nou... Ik hou mijn betaal gegevens liever nog even privé. Sleepnet wet enzo...

Is dit nog nieuws? | 05-02-18 | 12:42

Prima plan. Ik zie het ook echt als een bijdrage aan een goed doel.

Rolliebollie | 05-02-18 | 12:40

Lid geworden - goed werk jongens en meisjes (en genderneutralen).

wingmanA | 05-02-18 | 12:40

Ik wou het net voorstellen

Vod Kanockers | 05-02-18 | 12:39

En over de 1.000 reaguursels. Damn.

Mahatma | 05-02-18 | 12:38

Wanneer Geenstijl onafhankelijk wordt van Telegraaf/Mediahuis dan zal ik met liefde E100,-- per jaar doneren. Maar ik wil niet het risico lopen dat mijn donatie als dividend uitgekeerd wordt.

Haberdoebas | 05-02-18 | 12:37 | 1

Is ook waar. Misschien beter toezeggingen verzamelen in plaats van geld wat je nog niet nodig hebt?

de drijfsijs | 05-02-18 | 12:39

Dit is echt de mop van het jaar.
Denk dat ze op de headquarters inmiddels dronken onder tafel liggen.

Carmelita | 05-02-18 | 12:36 | 4

Het Milgram experiment is hierbij vergeleken niks.

Carmelita | 05-02-18 | 13:01

Milgram ging over het afschuiven van persoonlijke verantwoordelijkheid op een autoriteit, uitvoeren van bevelen en opdrachten op basis van niets meer dan vermeende rangorde.

Dit is eigenlijk nog veel erger, het slaafs volgen van de kudde, ergens bij willen horen, zonder dat er persoonlijk voordeel is te behalen en betalen voor de eer. Tja, ik vind het ook fascinerend.

Op zich snap ik de argumentatie allemaal wel, onafhankelijk worden van advertenties en deugende zeikwijven die jengelen om boycotten of EU gestapo die zwarte lijsten gaat aanleggen en andere bedrijven gaat verplichten sites van de zwarte lijst niet meer door te geven op hun monopolistische social media platformen. Dat je daar los van wilt zijn, snap ik volkomen.

Nou ja, gemengde gevoelens. Jan Dijkgraaf gaat tenminste nog een krant leveren. Een mooi glossy maandblad met naakte wijven, goede interviews en literatuur, daar zou ik me nog wel op willen abonneren. Maar een fokking kroontje op mijn nick en een correctieknopje? Meh.

Stormageddon | 05-02-18 | 14:55

Ja, het is niet precies Milgram.

Carmelita | 05-02-18 | 17:20
▼ 1 antwoord verborgen

Is er ook een snellere manier om naar beneden te scrollen om te reaguren?

todos | 05-02-18 | 12:35 | 5

Mobiele reaguurder?

Is dit nog nieuws? | 05-02-18 | 12:48

De pijltjes waren me nog niet opgevallen, bedankt!
"end" weet ik niet wat dat is.
Kan ik ook de reaguursels weer laten verdwijnen om snel naar het volgende item te gaan?

todos | 05-02-18 | 13:15

@todos
End is op je toetsenbord te vinden, bij mijn toetsenbord bij het cijfer 1. Maar ik heb geen Nederlandstalig toetsenbord en daarom doet "end" het bij mij niet. Maar wellicht bij jou wel, als je hem vindt.

Naar het volgende item gaan, doe ik als volgt. Ik klik item openen in nieuw venster en sluit het als ik het gelezen heb. Zo kom ik op de hoofdpagina terecht waar alle items onder elkaar staan.
Of ik kies hier rechts het maandarchief en kies een item en open in nieuw venster. Dat scheelt mij in heen en weer klikken.
Succes

Louise-in-de-pels | 05-02-18 | 13:34
▼ 2 antwoorden verborgen

Rib uit Mn lijf...

sparka | 05-02-18 | 12:35 | 1

Als t werkt...

sparka | 05-02-18 | 12:48

ff kijken of m'n kroontje past.......

AstraalPenisme | 05-02-18 | 12:33 | 2

check..... als gegoten!

AstraalPenisme | 05-02-18 | 12:34

Ach, ik wilde een grapje maken over dat kroontje van je, maar ik doe maar niet. Als reaguurster (met kroontje op niet zichtbare plaats) ben ik bang dat ik Joris tegen kom.

Louise-in-de-pels | 05-02-18 | 12:41

GS: een miljoenenbedrijf en dan nog durven bedelen om geld. Ik ben gekke Gerritje niet.
Ze zouden andersom de reaguurders moeten betalen voor al hun gratis inzet en content.

King of the Oneliner | 05-02-18 | 12:33 | 1

Eens. En all data is eigendom van de belg.

Mark_D_NL | 05-02-18 | 12:45

Als Peter R. de Vries mij een advies geeft, volg ik dat meteen op...........

Memek | 05-02-18 | 12:33

Zooooottt... dat heel politiek correct pluche klevend Den Haag, de NPO en alle linksche gutmensch media maar flink ongezien de tyfus mogen krijgen... Leve GS!

radbraker | 05-02-18 | 12:32

Vooralsnog even een Groucho Marx hier. De voordelen voor jullie zijn me wel duidelijk, maar voor mij? Zo’n lullig kroontje? Ik ben godverdomme republikein.
Biedt het ook bescherming tegen wegjorissen? Tegen een ban? En premium cuntent? Of eh, ik noem eens wat geks... een reaguurders slowchat café? En een gratis pet.
I want a goddamn Free Hat.

Stormageddon | 05-02-18 | 12:31 | 2

Op twitter hebben ze het al over "de kopvod van Geenstijl"
Ik zie alweer een ludieke actie uit linkse hoek komen, roze opblaaskroontjes.

Louise-in-de-pels | 05-02-18 | 12:36

Of iedere vrijdag om 5 via een koerier een fles Bier. Een Kroontje, Ben geen fucking dragqueen of omgebouwde belg. Iedereen met een Kroontje is een homeau!

Mark_D_NL | 05-02-18 | 13:13

Wanneer GS zelfstandig verder gaat betaal ik graag, en meer. Maar niet zo. Verder, schoenmaker blijf bij je leest.

Mark_D_NL | 05-02-18 | 12:30 | 8

Krijg hier ook een heel naar gevoel bij.

Muuke | 05-02-18 | 14:28

Het aantal reaguurders dat daadwerkelijk reageert is maar een miniem deel van het totale aantal. Is ook altijd al zo geweest.

knutsel_ | 05-02-18 | 14:37

Mark, je had gelijk. Door dit grapje ben ik weer terug. Zonder te betalen, uiteraard.

Luivend | 05-02-18 | 19:47
▼ 5 antwoorden verborgen

Die nieuwe 'wegjoris' optie lijkt me helemaal fout. Dan zie jij de comments niet meer van iemand die je niet welgevallig is, maar je ziet wel de reacties van anderen daar weer op. Krijg je een incompleet beeld en lijkt me erg op struisvogelpolitiek. Niet bepaald des Geenstijls.

Gele Beer | 05-02-18 | 12:27 | 2

Ik heb het al even getest de tegel zonder inhoud blijft staan en je kunt hem zo weer unblocken.

knutsel_ | 05-02-18 | 12:31

GS als vergaarbak van bubbels, prachtige optie toch?

Dr. Blechtrummel | 05-02-18 | 12:34

Wil best betalen, maar wil geen kroontje, kan dat ook ?

louis6227 | 05-02-18 | 12:24 | 1

Ja. Donatie.

Gokmaar | 05-02-18 | 12:26

Kan helemaal niks aan jullie kwijt. Doe zo mijn best. Error 500 verdwijnt niet

dagpauwoog | 05-02-18 | 12:24 | 4

Of herstart je comp. Dat werkte bij mij.

Halal gehaktbal | 05-02-18 | 12:32

Beide gedaan en gelukt!
bedankt.

dagpauwoog | 05-02-18 | 13:26

Test voor het hoofddeksel. De tientjes zijn afgeschreven.

dagpauwoog | 05-02-18 | 13:33
▼ 1 antwoord verborgen

Whatever.

zuiderduin | 05-02-18 | 12:23

Begin van het einde van GS, jammer.

Rest In Privacy | 05-02-18 | 12:23

Na 10 jaar goeie topics ben ik best bereid om een klein bedrag te dokken per jaar, done!

sko | 05-02-18 | 12:22

Check. Als ik Pechtold ongelukkig kan maken, dan altijd.

Rest In Privacy | 05-02-18 | 12:22

Top initiatief GS!

JackStick | 05-02-18 | 12:21

Zal je net zien, ben je betalend lid geworden krijg je een "opgerot" van Joris aan je broek. Daaaaaag 20 euro! Anyway, toch gedaan zodat ze nog dieper kunnen spitten in de beerput die overheid heet. Iemand moet het doen.....

osta | 05-02-18 | 12:21

Ik wacht nog even af totdat er PDS2 ervaringrecensies komen op forums.
Totdat moeten jullie het doen met mijn plempsels en advies die zijn ook minimaal €19,95 per jaar waard.

steekmug | 05-02-18 | 12:20

Verdorie, ik moet toch nog een keer reageren.
Ik ben zo het rijtje eens doorgelopen en zie steeds meer kroontjes verschijnen. Nu vraag ik mij af hoe dat voelt.
Op een site als GS wordt de islam met zijn hoofddoek op zijn zachtst gezegd uitgefoeterd. En nu dragen zowel de dames als ook de heren een hoofddeksel.
Hoe voelt dat nou, gesluierd middels een kroon door het leven te gaan.
Ik had nooit gedacht dat GS zijn volgelingen met een hoofddeksel zou gaan voorzien.
En net zoals in het straatbeeld (waar ik na jarenlang afwezigheid in Ned) verrast was over de toename van het aantal hoofddoeken, zie ik hier de kroontjes opeens zelfs in de meerderheid.

Louise-in-de-pels | 05-02-18 | 12:20 | 2

Niet ieder hoofddeksel is een hoofddoek. Vraag maar aan Janmetdepet.

BokoHalal | 05-02-18 | 12:35

Als je nou de hoofddoek met andere religieuze hoofddeksels had vergeleken, had ik ja gezegd. Nu doe je hetzelfde als wat je mij zit uit te leggen.

Louise-in-de-pels | 05-02-18 | 12:44

Ik wil wèl aandelen GeenStijl kopen en op die manier GeenStijl geheel onafhankelijk maken.

Call on the attacker | 05-02-18 | 12:17

oeps! ik koos voor de 19,45 per jaar en word via paypal naar 0.01 (1 cent) geleid.
en nu alsnog 19,44 betalen lukt niet..

reagierder | 05-02-18 | 12:17 | 1

Die 1 cent is nodig bij de betaalprovider om een mandaat aan te maken waarmee later geïncasseerd kan worden.

klap-kut | 05-02-18 | 12:47
-weggejorist-
Sinister-President | 05-02-18 | 12:17

zo gelukt, dan maar niet op wintersport

pietnederwiet | 05-02-18 | 12:17 | 1

U was van plan om Snowworld te bezoeken?

E-Burke | 05-02-18 | 12:41

Nou, toe maar dan.

ninjajanitor | 05-02-18 | 12:15

Denk niet dat de sponsors het leuk zullen vinden, wanneer GeenStijl voor veel reaguurders reclamevrij wordt

BosrandDirk | 05-02-18 | 12:15

Helaas hard nodig. Go get them!

Arie Pastafari | 05-02-18 | 12:14

And done! Vrijheid voor minder dan een kop koffie per maand; wie wil dat nu niet.

Heinz-Spitfire | 05-02-18 | 12:14

Die aanpasknop zal ooit nog weleens fijn zijn te hebben. Voor als ik ergens in de toekomst misschien toch eens een spelfout maak.

LibertasSimplex | 05-02-18 | 12:13

Als ik voor alles wat ik leuk vind op internet extra ga betalen ben ik een half maandloon kwijt. Dat gaat dus niet gebeuren.

Conan de Rabarber | 05-02-18 | 12:13 | 2

Zeg gewoon eerlijk dat je gierig bent.

beter-laat-dan-nooit | 05-02-18 | 12:38

Dat ben ik zeker.

Conan de Rabarber | 05-02-18 | 15:46

Gaan we ook maar eens doen dan.

Rutan | 05-02-18 | 12:12

Nou, vooruit. Met frisse tegenzin. Aan de andere kant, het is een beter plan dan een papieren versie die je in een neutrale envelop in de bus krijgt.

rexmundi666 | 05-02-18 | 12:12

Eat your heart out Trollongren ...

VarkenForVendetta | 05-02-18 | 12:11

12 jaar reaguurder & stemmentellert controleur, referendum supporter,.... maar ik wacht nog even met het kroontje totdat jullie vrij van de Belgen zijn. Desalnietemin goeie aksie.

am*dam | 05-02-18 | 12:10

Ik kan niet inloggen helaas, word zeker lid.

todos | 05-02-18 | 12:08 | 2

Ik moest mijn computer even opnieuw opstarten, toen lukte het wél.

Halal gehaktbal | 05-02-18 | 12:12

Het is gelukt, dank je wel Halal Gehaktbal voor je tip!

todos | 05-02-18 | 12:31

Shut up and take my money!

quantumcollider | 05-02-18 | 12:08

Ja ik ben van de partij.
Of van de vroege 1 april grap. Moet nog maar blijken.


Bernhard de II | 05-02-18 | 12:07

Een Heerscher zonder kroon, dat kon natuurlijk niet.

Den Heerscher | 05-02-18 | 12:05 | 1

LOL!

BlowingBubbles | 05-02-18 | 12:36

Ja! Verdomme, ja! Geenstijl is broodnodig, dus mijn steun hebben jullie.

coolvibe | 05-02-18 | 12:05

Als ik naar de poll kijk zijn er al zo'n 1000 betalers.

kwark001 | 05-02-18 | 12:05

Goed bestede centjes. Blijf roeren waar het stinkt.
Ps. Wanneer gaat Tom Staal langs de Eerste Kamer om eens wat mensen voor de camera te halen inzake de orgaanroof van de eeuw?

bwanabanjo | 05-02-18 | 12:04 | 1

Stuur hem nu maar naar Canada. Voldoende inkomsten voor een retourtje 'Penthousgate'. Soyez bien Tom !

SlimmeBelg | 05-02-18 | 12:26

Done!

Viper7410 | 05-02-18 | 12:04

Boo Kasja Ollongren, boo

Multatutti | 05-02-18 | 12:03

Was toch even schrikken, dat luchtalarm zojuist.
Heel even dacht ik; komen ze me nu al halen? Dat is snel!

Jackanders | 05-02-18 | 12:03

Done!

Stevia | 05-02-18 | 12:03

Ben je onderdeel van de Televaag Media Groep (dat jaar op jaar voor de gein een halfmiljard, dat is voor de reaguurders een 5 met 8 nullen erachter, omzet) heb je nog geld nodig. What the actual fuck? Los van het feit dat je een top 100 website in Nederland bent en het bakken met geld kost om een advertentie op de GS te tonen. Ik zou, met plezier zelfs tot 50 eypo per maand over hebben voor de Roze Panelen. Maar heb dan de lef om je middelvinger op te steken richting TMG en te vertrekken.
PS een VPN heb je ook graties: www.vpngids.nl/artikel/vijf-gratis-vp...

Mocro070 | 05-02-18 | 12:03 | 4

Voor 'gratis' gaat de zon op.

SlimmeBelg | 05-02-18 | 12:28

@SlimmeBelg | 05-02-18 | 12:28
Zeg dat maar tegen Mediahuis die krom ligt van het lachen. Waar gaat het geld anders naar toe?

Mocro070 | 05-02-18 | 12:44

Daarom zie je hier veel reclame, domme, eh, slimme belg.

Carmelita | 05-02-18 | 12:50
▼ 1 antwoord verborgen

Ik vind het helemaal mooi. Even kijken of er een kroontje naast m'n naam staat..

Nosky | 05-02-18 | 12:02

groetjes uit Lelystad

Hurdy Gurdy Man | 05-02-18 | 12:02

Niet omdat het kan maar omdat het moet. Zoiets. Helaas.

BokoHalal | 05-02-18 | 12:01

Betalen voor een circlejerk van louter gelijkgestemden? Doei!
*uitlogt*

DrumPiet | 05-02-18 | 12:01 | 1

Het gaat erom dat je kan blijven jerken, of je gelijkgestemd bent interesseert geen hond.

bwanabanjo | 05-02-18 | 12:07

O,01
Don't spent it all in one place!

BosrandDirk | 05-02-18 | 12:01

Al een jaar of tien niet meer gereaguurd maar ik doe weer mee! Als betalend lid no less.

Theo Roozenvelt | 05-02-18 | 12:01

Done!

Locutus-of-Borg | 05-02-18 | 12:01

500 melding op de doneerknop!

Brentjeee | 05-02-18 | 12:00

Als we voor dat kleine bedrag een door in het oog voor de Gutmensch kunnen blijven doen we zeker mee !

NathanDrake | 05-02-18 | 12:00

Ik ben wars van die kitscherige kroontjes en waar het voor staat, dus voor mij geen kroontje bovenop mijn reaguurdersnaam.
Verder download ik alles van het internet wat van mijn gading is gratis (films, muziek, software, tijdschriften/magazines, ...) Waarom een dief van je eigen portemonnaie zijn, wanneer je er gratis aan kan komen!
Om te betalen voor een weblog gaat dus tegen mijn principes in en zal ik dus nooit doen.

BadLieutenant | 05-02-18 | 12:00

Zal er eens goed over nadenken.
Zal uitmonden in andere nick ook want het emailadres wat aan deze hangt is al 10 jaar dood.

Ikdus | 05-02-18 | 11:59

Done

libidoos | 05-02-18 | 11:59

Ik zou het eigenlijk moeten doen...

Immortalles | 05-02-18 | 11:59

Ben ik de eerste?

Rest In Privacy | 05-02-18 | 11:59

Prima idee, betaal graag voor ongefilterd nieuws en commentaar. Mazzel en broche!

Golda Meir | 05-02-18 | 11:58

Uhm het is al bijna 12u en nog steeds niks anders te melden behalve het slijten van Gold accounts?

Vanilla | 05-02-18 | 11:58

Ik krijg nog 1K van Mark Rutte. Trek het daar maar vanaf.

Rest In Privacy | 05-02-18 | 11:58

Ik betaal wel voor echt onderbouwd nieuws..

miknic | 05-02-18 | 11:57

"Koop nooit iets wat je ook gratis kan krijgen". Mijn persoonlijke Eerste regel van het Internet.

rzer0 | 05-02-18 | 11:57

Done! Aaaaand my money is gone ! 0,01 cent that is. Doe er wat goeds mee zou ik zeggen.

GeWitUtOkGoed | 05-02-18 | 11:56

Misschien een redactiediscussie waard...
.
Ik vind het “kroontje” helemaal niet passen bij de inhoud die aangeboden wordt.
.
Naar ik begrijp is het vooral de bedoeling om onafhankelijk te zijn en dat alle geluiden (mits niet haatzaaiend etc) tellen en uitgedragen mogen worden.
.
Een kroon is juist een symbool van superioriteit obv niet relevante kenmerken, afgedwongen hiërarchie en volgzaamheid. De dragers ervan zijn ongekozen onderdrukkers.
.
Misschien is een “V” (verzet, vrijheid, ) meer passend?
.
Zomaar een gedachte...

Parel van het Zuiden | 05-02-18 | 11:56 | 1

Dan moet je wel eerst vrij zijn. En dat is nu niet zo. Een discussie op de redactie veranderd daar niets aan. Zij willen ook gewoon salaris aan het einde van de maand. En terecht.

Het bewijst alleen hoe makkelijk dat gaat. Ergens bij willen horen en groepsdruk. Net als in de Islam.

LinkeLotje | 05-02-18 | 12:19

Dus mijn bankrekening wordt aan het eind van de maand geplunderd voor de rest.
Mooie boel.

BosrandDirk | 05-02-18 | 11:56

De vrije mening lezen en plempen is wat waard! En zolang GS vrij voor ieder blijft, is het een ontmoetingsplek voor zelf denkende geesten. En dus onmisbaar in kartelland.

bloothommel | 05-02-18 | 11:54

Prima initiatief geld gooi ik anders ook wel weg aan alie express troep heb nu nog de illusie dat het beter besteed wordt. Want we hebben kritische mesa hard nodig in tijden waarbij je een held(in) bent als je verkleed gaat als vrouw i.p.v. dat mensen je adviseren om dringend psychische hulp te zoeken.

topgozert | 05-02-18 | 11:54 | 3

Hey waar is me kroontje... ---> Haha, hier issie dan

topgozert | 05-02-18 | 11:54

"Transactie afronden" na je iDeal betaling doen. Te laat :)

Hufterst | 05-02-18 | 11:56

ok

topgozert | 05-02-18 | 11:58

Ons Terry is ook in

Terry | 05-02-18 | 11:54

Gaan jullie elkaar nu naar de kroon steken?
En wie gaat de kroon spannen?
En wie gaat iemand de kroon van het hoofd nemen?
Is er ook een mogelijkheid om iemand een kroon op te zetten
Elkaar naar de kroon steken, is een zeer toepasselijke spreekwoord geworden.

Ik wilde in natura betalen maar krijg geen reactie, jammer.

Louise-in-de-pels | 05-02-18 | 11:53 | 3

Komt wel, ze zijn druk met geld tellen, ff wachten Luis.

Gokmaar | 05-02-18 | 11:56

@Gokmaar
Ik bedoelde jullie, de kroondragers van GS.

Luis, vind ik ook ok, maar dan wel graag mijn achternaam (in de Pels) erachter :)

Louise-in-de-pels | 05-02-18 | 12:02

Oeh in natura. Nice!

Is dit nog nieuws? | 05-02-18 | 12:52

Na jaren lezen ook maar eens een bijdrage doen.

BebaardeBitterbal | 05-02-18 | 11:53

Roeren waar het stinkt!!! Direct geregeld dus.

poiuytrewq | 05-02-18 | 11:52

Dit is een test.. Edit: 12345678910

Wasbakplasser | 05-02-18 | 11:52 | 1

Volgens mij is je test niet gelukt, ik zie bij jou geen kroontje, wel een klein wasbakje en nog een eh.. dingseltje erboven.

BosrandDirk | 05-02-18 | 11:59

Zit al meer dan 10 jaar op Geenstijl. Zou niet zonder willen. Mijn steun hebben jullie.

paridae | 05-02-18 | 11:51

Cadeaubon - iemand een jaar lang lidmaatschap geven... en dan na één jaar zelf de verlenging betalen omdat je het cadeautje alweer vergeten was...

Prze***walski | 05-02-18 | 11:51

Gedoneerd! Heb ik nu ook zo'n episch kroontje?

Ramsesz | 05-02-18 | 11:51 | 1

Oh ik moest daar dus nog een keer inloggen

Ramsesz | 05-02-18 | 11:54

De dag, waarvan je wist dat ie ging komen, ik heb mijn nick niet voor niets . Helaas noodzakelijk. Ik ga het vanavond gelijk regelen.
Tot zolang het duurt.

watergeus | 05-02-18 | 11:50 | 1

De tip van een andere nick aanmaken om te doneren spreekt me wel aan.

watergeus | 05-02-18 | 11:56

Done. En fijn dat je het kroontje straks kunt uitzetten, je doneert gewoon en lult er verder niet over. Precies zoals 'Die nare vent | 05-02-18 | 09:18' dat ook zegt.

drs. KJ | 05-02-18 | 11:48

Leidt een premium-schap ook tot onschendbaarheid, kwa jorissing en oprotting?

skoftig | 05-02-18 | 11:48 | 4

Ben ik geroepen ?

Gokmaar | 05-02-18 | 11:54

-Weggejorist-

Edit: Nee dus.

Lochos | 05-02-18 | 11:56

Edit: nee dus haha

obzzcure | 05-02-18 | 11:56
▼ 1 antwoord verborgen

Vote #Anders, alleen als ik een Refund krijg bij Joris Honing of Jerome de Banner.

Slurfje | 05-02-18 | 11:46 | 3

Betalen voor een Jerome de Banner is gelijk een kado kopen voor mijn schoonmoeder.

Slurfje | 05-02-18 | 11:49

@Basil........ doe het dan.

Slurfje | 05-02-18 | 11:50

...... schoon wefke .....

SlimmeBelg | 05-02-18 | 12:32

Voor al die zijkwijvon. Gewoon betalen ja. Is het nix, dan kan je het via de bank terug laten storten., maar ja kom op zeg 20 euro...2 pakkies shag

Gokmaar | 05-02-18 | 11:46

Snif, dat ik ook eens ergens bij hoor!

0ldSk00l | 05-02-18 | 11:45

Done.

Mensen die 'principieel' weigeren te betalen 'omdat internet gratis moet zijn' zouden eens onder hun steen vandaan moeten kruipen en beseffen dat het inmiddels 2018 is en geen 2003: gratis internet bestaat gewoon niet meer. De rek met adverteerders is er helemaal uit, dat geldt voor alle sites al helemaal voor online nieuwsmedia, en het levert domweg niet meer genoeg op om ook kwaliteit te kunnen blijven bieden.

En -iemand- moet het betalen. Het is leuk om heel stoer te blijven roepen dat films en series downloaden 'geen diefstal is' (dat is het wel) maar op een dag stoppen makers van films en series gewoon met films en series maken omdat het niet genoeg meer oplevert (wat overigens bij films bepaald niet het geval is maar het gaat om het voorbeeld). En dan is er überhaupt geen product meer online.

Zelfde geldt voor online nieuwsmedia: omzetten worden elk jaar lager, binnen nu en tien jaar is het afgelopen met genoeg verdienen door adverteerders. En dan is het einde oefening want -iemand- moet de redactieleden en de hostingkosten betalen.

Bovendien: de enige manier om écht onafhankelijk te zijn en te blijven is door betalende abonnee's en donateurs. Adverteerders kunnen besluiten te stoppen met adverteren, abonnee's niet, ik elk geval niet omdat ze onder druk staan door overheden of SJW-intimidatie. Gewoon betalen voor je content, zoals dat vroeger ook ging voor je couranten, is de enige toekomstbestendige manier om onafhankelijke media voor iedereen en alle smaken overeind te houden.

Niet willen betalen omdat je alles gratis wilt = onrealistisch en in feite diefstal.

blikjegrolsch | 05-02-18 | 11:45 | 6

Nee, dat was porn.

marcoplarco | 05-02-18 | 12:24

Ik krijg de indruk dat in Nederland vooral door veel reclames mensen echt de indruk hebben dat gratis bestaat. Nou, er werkt niemand voor niets hoor. Trap er niet in.

SlimmeBelg | 05-02-18 | 12:35

Over dat ‘onafhankelijke media’ valt ook nog wel te discussiëren daar heb je als abonnee ook helemaal niets aan. Bovendien was ik een vd eerste PowNed leden en daar ligt Weesie nu nog dubbel van.

Trumme | 05-02-18 | 17:22
▼ 3 antwoorden verborgen

Alstu!! mij heb je!

ZamZara | 05-02-18 | 11:45

Dit is wel precies wat bij de donorwet van Pia ook had gewerkt zonder dwang, een mooi glimmend kroontje op je AH-bonuskaart als je donor bent.

Watching the Wheels | 05-02-18 | 11:45

Saffarie zegt te veel omleidingen

beter-laat-dan-nooit | 05-02-18 | 11:43

Goed plan,weer een lid erbij.

Big-Siep | 05-02-18 | 11:43

Jammer. Zo creeeren jullie nog meer afstand tot het onwetende klootjesvolk. Sinds dat jullie bestaan heb ik veel mensen op de hoogte gebracht van jullie site. Enkelen vonden het niks. De meeste werden hun ogen geopend. Ga je hier nu een betaalmuur tussen zetten, dan zullen de meeste potentiele bezoekers onwetend blijven.

stoutklein_kutkonijn | 05-02-18 | 11:43 | 6

Kan iemand hem weer een paar maanden zwitsal status geven?

WellusNietus | 05-02-18 | 11:50

Er komt geeneens een betaalmuur. GS blijft zoals het is. Zo'n abo is meer een soort ondersteuning, als dank voor al die jaren dat ze mensen uit de onwetendheid hebben gehaald.

blikjegrolsch | 05-02-18 | 11:52

Breng ze toch niet op ideeën.

SlimmeBelg | 05-02-18 | 12:37
▼ 3 antwoorden verborgen

Toch nog ergens lid van...

Toontje50 | 05-02-18 | 11:43

Ben er ook voor, alleen maar om mensen met honderden aliassen het wat lastiger te maken. Ik bedoel, zonder kroontje nog serieus genomen te worden? Alleen even kijken welke alias ik zal kiezen om mee verder te gaan...

Sessine | 05-02-18 | 11:42

Hoppa! Van geen reaguurder naar heerschende Premium-reaguurder! Al sinds 'het begin' ben ik trouw GS-lezer. Nooit reaguurder geworden want jullie zijn allemaal uitschot. Maar hey, voor vrije pers heb ik wel wat over! Driewerf Hoezee voor de Stijlloze Revolutie!

Plague-Veritas | 05-02-18 | 11:42 | 1

Lijkt me sterk met die zwitsal.

kwark001 | 05-02-18 | 11:53

Jaren geleden al gejorist. Kan dus niet reaguren. En daar moet ik voor betalen?

copywriter | 05-02-18 | 11:41 | 7

'Censuur' is een feature en heeft niets met een ban te maken. Tenzij u met de muis over het balkje hangt, staat dat er om onvermoedde meelezers niet te informeren over uw identiteit alhier.

marcoplarco | 05-02-18 | 12:21

Het is al gezegd, miljoenen omzet en onderdeel van de meest twijfelachtige media groep ?
Sorry Gs, maar zo overtuigd ben ik (nog)echt niet.
En als de andere helft nou geen kroontje heeft ?
Gaat de andere helft daarmee dan aan de haal ?
Denk t van wel..., laat staan weggejorist te worden als je een lidmaatschap hebt..
Lijkt me meer op een verdeel en heers taktiek...

Trek123 | 05-02-18 | 12:49
-weggejorist-
abcWoeptieDoe | 05-02-18 | 17:58
▼ 4 antwoorden verborgen

Ysebaert hoeft alleen maar op de bankrekening van GS te kijken om een lijstje GS-sympatisanten uit te draaien ten behoeve van zijn Bilderbergvriendjes. IP-nummer staat er keurig bij als mensen met iDeal betalen (en anders ook wel). We hadden net zo goed een gele sherifster kunnen nemen als symbool.

Watching the Wheels | 05-02-18 | 11:41 | 9

@Lupuslupus | 05-02-18 | 12:00
Het zijn de banken die ik niet vertrouw met deze bewuste betalingsgegevens. Wil graag mijn steentje bijdragen maar wel anoniem, door bv paysafecard.

koosnaam | 05-02-18 | 12:31

De beste manier om de gedachtenpolitie buitenspel te zetten, zou zijn om massaal te doneren. Zoveel (pang pang) pistolen hebben ze niet.

SlimmeBelg | 05-02-18 | 12:42

Daar zou ik persoonlijk dan weer geen moeite mee hebben. Wil best niet-anoniem reaguren.

Carmelita | 05-02-18 | 13:39
▼ 6 antwoorden verborgen

@__underscore | 05-02-18 | 11:25

Waar schrijf ik iets over een complot?
Wat ik schrijf is dat de vrijheid van meningsuiting vanuit vele hoeken wordt aangevallen. Niets over plannen of coordinatie.
.
Al die verschillende aanvallen komen mijn inziens voort uit een andere achtergrond. De enige gemene deler is de basisgedachte eronder, namelijk “ik bezit de absolute waarheid, eenieder die dat niet vindt is minderwaardig, zal gehoorzamen of anders...”
.
Een verklaring voor die mentaliteit is een epistel op zichzelf en overspant vele jaren qua inleidende gebeurtenissen en gedrag. Vanzelfsprekend hebben gevestigde politiek en media daar een flinke hand ingehad. Demoniseren van oppositie is daar al lange tijd bon ton. De hedendaagse agressie is slechts een gevolg van wat voorging.
.
De aanvallen op vvmu zijn los van wat ik ervan vindt natuurlijk makkelijk te zien. Sleepnetten, verketteren, gekleurde & gemanipuleerde berichtgeving, openlijk oproepen tot inperking van vvmu. Wellicht moet u zelf eens onder uw steen vandaan kruipen.
.
Maakt niet uit. Ik hoef niet te overtuigen. De trend zal voortgaan, en men doet het steeds openlijker. Hoewel ik het graag anders zou zien krijg ik gewoon gelijk.

Parel van het Zuiden | 05-02-18 | 11:40

De kroon lozen worden zeker de nieuwe kut zwitsals , ik kijk de boom nog even uit de aap .

Castor12 | 05-02-18 | 11:39 | 2

Echt zo'n zure reactie van een kroonloze.

Pieter_Auper | 05-02-18 | 11:44

Of de cult zwitsals, later kan hij uitgezet worden en is iedereen weer gelijk.

Roze_bril_drager | 05-02-18 | 11:53

Jongens, jullie hoeven het maar te vragen

Ramsesz | 05-02-18 | 11:39

Nou hoor ik eindelijk ergens bij

nee_toch? | 05-02-18 | 11:39

Een goede reden om armer te worden; gedoneerd!

pigadaki | 05-02-18 | 11:38

Gedaan! Boter bij de vis! Ik ben trots dat ik mij vanaf vandaag Premium Lid mag noemen van deze fantastische club van vrijdenkers die zich niet willen laten beïnvloeden door de gekleurde beeldvorming die hen door de linkse MSM wordt opgedrongen. Om dezelfde reden heb ik sinds enkele weken een lidmaatschapspas van FvD in de pocket. Ja mensen het kost een paar centen, maar in deze tijd waarin de VVMU ook in ons land meer onder druk staat dan ooit te voren, moeten wij gezamenlijk naar voren stappen om die te verdedigen. Want als het aan Bilderbergtrut Ollonkreng ligt overkomt Baudet binnenkort een "Pim Fortuyntje" en gaat GS op Poetin/Erdoganeske wijze op zwart vanwege "staatsgevaarlijk medium". Dus stop met zeiken over die paar rotcenten en neem zo'n premium account. Together we will stand, together we will fall, together we are winners and the winners take it all!!!

Mark zit te Dutten | 05-02-18 | 11:38 | 2

U bent nu dus lid van twee clubjes die volgens de overheid een gevaar voor de samenleving vormen..... Daar gaat uw kans op een rustige, goed betaalde raam-baan en bijhorend Zwitserleven-gevoel-pensioen voorziening.

BlowingBubbles | 05-02-18 | 12:47

Als we dit land overlaten aan de linkse gekkies dan wordt het hier binnen no time een soort Zweden 2.0. En dan is er over 30 jaar helemaal geen Zwitserleven pensioen meer mogelijk. Dan is het hier tzt een grote rokende puinhoop genaamd het Kalifaat der Nederlanden. Dus liever de komende tijd een "gevaar voor de samenleving" dan dat er dadelijk helemaal geen samenleving meer is om voor te vechten!

Mark zit te Dutten | 05-02-18 | 18:14

Moet ik hier iets van vinden?

Sarcastisch varken | 05-02-18 | 11:37 | 1

Sarcastisch varken....... ;-)

swebe | 05-02-18 | 11:49

Hoppa. Done.

Pieter_Auper | 05-02-18 | 11:37

Doe er wat moois mee!

Tabula | 05-02-18 | 11:37

Als t kroontje die je ontvangt groen zou zijn had ik het gekocht.

Tgroenekroontje | 05-02-18 | 11:37 | 2

Kronen koop je niet. En al helemaal niet als ereteken, onderscheiding of lidmaatschap van een orde.

LinkeLotje | 05-02-18 | 11:39

Blijkbaar zijn ze gewoon te koop lotje.

Tgroenekroontje | 05-02-18 | 11:40

Gelukt, ik ben er bij.

tantesidonia | 05-02-18 | 11:37

Eindelijk een goed doel waar ik wel in geloof! Wel jammer dat gerommel met mn account, maar hee, dan maar 'n nieuwe, keertje opnieuw zwitsal zijn ook wel leuk.

Zeg GS, doe es morgen posten hoeveel premium reaguurders jullie op 1 dag rijker zijn?

GunStoidhle | 05-02-18 | 11:37

En die andere €19,44 voor een jaar lidmaatschap, hoe wordt dat in rekening gebracht? Of heb ik zojuist met 1 cent 1944 kado gekregen ?

zimmeradel | 05-02-18 | 11:35

Gebeurt er nog wat vandaag of is het alleen payday??? Ik begrijp dat het wereldnieuws plat ligt ?

daytripper | 05-02-18 | 11:35 | 1

Laat ze maar effe een paar flesjes Moët achteroverslaan.
Dat kan ik wel begrijpen.

Carmelita | 05-02-18 | 11:40

Done. Reclame vliegt me nog steeds om de oren op de mobiele website, maar goed.

Rest In Privacy | 05-02-18 | 11:34

Volgens mij hebben jullie geen idee waar je nou eigenlijk voor betaalt.

Carmelita | 05-02-18 | 11:34 | 5

Je kunt zo, met de kroontjes, wel gemakkelijk de schapen onderscheiden.
Meheheh..

Carmelita | 05-02-18 | 11:43

Wanneer je de op de rug liggende schapen weer rechtop zet, verdwijnen dan de kroontjes?

Van Urk | 05-02-18 | 11:56

@Carmelita , voor al bewezen diensten. Alles wat er in de toekomst nog geleverd wordt is mooi meegenomen.

marcoplarco | 05-02-18 | 12:17
▼ 2 antwoorden verborgen

Bah wat een gebrek aan diversiteit!

Alleen zwarte bikinibroekjes en zwarte bikinitopjes!
Waarom geen zwarte netkousen?
Waarom geen zwarte naadkousen?

Hemmenaar7 | 05-02-18 | 11:34

Hmm mm Nou oke dan.

Have@Cigar | 05-02-18 | 11:33

Dus niet.. Mooie prachtige praatjes, maar als jullie hier intrappen

simonsniep | 05-02-18 | 11:33

Hahahaha.
Gert Ysebaert lacht zich de ballen uit de broek!
De anti-MSMs die geld in het MSM laatje mikken.

Rest In Privacy | 05-02-18 | 11:33

Hoe is geregeld dat dit geld bij jullie blijft en niet doorstroomt naar TMG als zij het even lastig hebben?

Mesmer | 05-02-18 | 11:33

Cent well spent. De blockoptie is goud: een DKS-loos GS geeft het leven weer zin.

FustViking | 05-02-18 | 11:31 | 3

Ah, had geen zin die 37 meter tekst door te lezen, maar dit is dus idd goud: deberbariseren die handel!

skoftig | 05-02-18 | 11:50

En ont-botbotten.
Vraag me wel af of de aliassen en alter-ego's zoals "adjudant" ook gelijk geblocked worden of dat je dat nog handmatig moet doen.

Rommelende Onderbuik | 05-02-18 | 12:01

Dom, dom, dom... Blokken = bubbel bouwen. Waren we daar niet tegen?

marcoplarco | 05-02-18 | 12:15

Han van der Dorst vond het een enorm kut idee. Dus daarom lid geworden.

Chemokar | 05-02-18 | 11:31 | 4

@Hanvanderhorst 10:37 - 5 feb. 2018
#GeenStijl wordt steeds meer een site van predikers. Nu beginnen die dominees ook nog onder de gelovigen te collecteren. Net als de familie Maasbach

Chemokar | 05-02-18 | 11:40

Ach ja, die linkse Archie Bunker maakt zich overal druk over. Terwijl hij nergens echt verstand van heeft.

Rest In Privacy | 05-02-18 | 11:47

De lutsers bij Joop hebben zelf een behoorlijk schimmige betaal constructie via ledengeld van VARA BNN. Om maar te zwijgen over het preken van de diverse moraalridders (m/v) aldaar.

Chemokar | 05-02-18 | 11:54
▼ 1 antwoord verborgen

0,01 ct,
Viel me mee, ik dacht dat ik 19,45 kwijt zou zijn

BosrandDirk | 05-02-18 | 11:30 | 6

Lupus, je bedoelt natuurlijk 19,44

BosrandDirk | 05-02-18 | 11:52

Nee geen 19,44/45 want ik betaal per maand.

Lupuslupus | 05-02-18 | 12:06

Lupus, je bedoelt natuurlijk 1.98

BosrandDirk | 05-02-18 | 12:45
▼ 3 antwoorden verborgen

Ik mis nog even een alinea over: "Jah, maar jullie zijn toch van de Televaag-groep", geef die aandeelhouders eens wat minder."

Ongezien | 05-02-18 | 11:29 | 2

Of dat alle zonder Kroon een Tokkie of Trol zijn.

Slurfje | 05-02-18 | 11:35

allen met een N

Slurfje | 05-02-18 | 11:35

Voor een ieder die zit met zijn/haar anonimiteit:

Ik heb een nieuwe nick die gekoppeld is aan mijn IBAN. Met die nieuwe nick ga ik niet reageren.
En nemoj krijgt geen kroontje (staat met toch niet).
Makkelijk zat.

nemoj me jebat | 05-02-18 | 11:28 | 4

Je hebt mijn oude tegel gelezen zie ik.
Louise-in-de-pels | 05-02-18 | 10:55

Louise-in-de-pels | 05-02-18 | 11:32

@Louise-in-de-pels
Ha, was dus niet de enige die op het idee kwam.
Maar ik moet je teleurstellen: op het moment dat jij je plemp plempte, had ik mijn nieuwe account al aangemaakt.

nemoj me jebat | 05-02-18 | 11:37

Dit is inderdaad nog een optie. Zal er nog effekes over nadenken. Dank sweetie.

Stormageddon | 05-02-18 | 13:55
▼ 1 antwoord verborgen

Nou, vooruit dan maar. Ben toch al lid sinds 2008 van deze obscure bende.

Nojodaaaaaaaaaaa | 05-02-18 | 11:28

Zolang ze geen systeem hebben waar je kan terug zien waarom je geband bent en daar over kan reclameren gooi ik me geld met zo lief in mijn eigen prullenbak. me eerste account vanaf het begin staat nog steeds geband voor niets dus fuck it GS.

faqalto | 05-02-18 | 11:27 | 4

Dan had u allang netjes kunnen vragen aan de redactie of uw ban er af mag ipv nu huilie huilie doen.

Lupuslupus | 05-02-18 | 11:34

Me geld in mijn eigen prullenbak. Me eerste account vanaf het begin. Okay dan, ik weet genoeg faqalto. Byeee. Handig die block. Bedankt Geenstijl.

zimmeradel | 05-02-18 | 11:58

Tja dat ik dat niet aan gedacht hebt om het te vragen, ohhh wacht ze hebben er niet aan gedacht om te antwoorden. En nee ik doe geen huillie huilie simpele, ze vragen info de poll info de reden waarom niet en die geef ik. Aan die Zimmerfreiadel heen ik ook nooit iets gemist so who the fuck cares.

faqalto | 05-02-18 | 12:24
▼ 1 antwoord verborgen

Hoewel ik amper reageer en vooral lees moet ik jullie steunen, vind ik.

Bimmer | 05-02-18 | 11:27

Je kan dus met een kroontje nooit meer weggejorist worden. Vraag maar aan Willie.

Ernst Oosters8389 | 05-02-18 | 11:27

Zou helemaal geweldig zijn als dit een enorme grap is en de kroontjes vanavond massaal een permaban krijgen.

Want zeg nu zelf, geld aan de Telegraaf schenken om in het bezit van een roze kroontje te komen dan is er iets niet helemaal lekker met je.

LinkeLotje | 05-02-18 | 11:27

Ik mis alternatieven: issue GS-coins, vraag 5 euro aan iedereen die een videofuck wil uploaden op Dumpert, of organiseer een GSerious request in een glasbak ergens in Nederland.

Binnenbaan | 05-02-18 | 11:26

Ik betaal indirect al mee aan verkrachtersblogje Joop, dus dit kan er ook nog wel vanaf.

Harry Turtle | 05-02-18 | 11:26

De block functie nu al een paar keer toegepast. Heerlijk :)

obzzcure | 05-02-18 | 11:26 | 2

Grappig dat zelfcensuur op GS is geintroduceerd.
Nu kun je niet meer zien wat die ander over jou schrijft.
Je ziet het dan wel niet meer maar alle anderen kunnen het toch lezen.
Je gaat veel missen, lijkt me zo.

Louise-in-de-pels | 05-02-18 | 11:37

Nou dat hoeft ook niet, want trollen schrijven toch geen nuttige dingen.

obzzcure | 05-02-18 | 11:43

Ok doen we!

VEAUT | 05-02-18 | 11:25

En daarbij wordt het goddomme net een kermis hier, met al die roze kroontjes. Ze leiden af, is all I m saying

Magdatkandat | 05-02-18 | 11:25 | 2

Daarom ben ik liefhebber van een Muts, die is gecamoufleerd.

Slurfje | 05-02-18 | 11:30

Krijgen we ook een optie om *alle* kroontjes uit te zetten?

Muxje | 05-02-18 | 11:31

Wat doen we eerst? Wereldheerschappij veiligstellen of bij alle anderen adverteerdersbellen?

Wachtmeester R | 05-02-18 | 11:25

Dit is stap 1 #De Kroon
Stap 2 is geen Refund bij Joris Honing of Jerome de Banner
Stap 3 is niet meer mogen Reaguren zonder Kroon
Stap 4 is niet meer kunnen inloggen/lezen zonder Kroon
Stap 4 (durf ik niet neer te zetten, want Joris of Jerome)

Slurfje | 05-02-18 | 11:25 | 3

Te laat. Stap 4 staat er al. Was er nu maar een edit knopje he.

zimmeradel | 05-02-18 | 12:04

Laf, en ook nog eens niet kunnen tellen. Tsk, tsk..

marcoplarco | 05-02-18 | 12:07

lol gesnapt en ik kan niet verder dan vier tellen, maar ben ik nu een Tokkie of een Trol, alleen @Basil begrijpt dat.

Slurfje | 05-02-18 | 12:39

Ik heb DKS al in mijn favorietenlijst.

Rest In Privacy | 05-02-18 | 11:24 | 3

Tja soort zoekt soort.

Lupuslupus | 05-02-18 | 11:37

Kijk maar uit, ik kan je blocken!

Rest In Privacy | 05-02-18 | 11:48

Mij dreigen heeft geen enkele zin. Je doet maar wat je niet laten kunt.

Lupuslupus | 05-02-18 | 12:09

Check. Betaald.

Henkderhenken | 05-02-18 | 11:24 | 1

oh vandaar dat kroontje bij je naam zeker?

cybe2001 | 05-02-18 | 11:26

Maar waarom je site dan verkopen aan de Telegraaf en co en dus indirect aan de overheid? Dit terwijl er een veel hoger bedrag geboden werd door meneer de Mol? Ik blijf het vreemd vinden hoor en dan nu nog geld vragen ook? Dit geld gaat zeker via allerlei doorgangen naar de overheid of niet? Heel vreemd allemaal.

maaknietsuit | 05-02-18 | 11:23 | 1

Wat heeft Telegraaf met overheid te maken?
GS was al bij de Telegraaf
Het TMG concern is door de Belgen gekocht , via alle spelregels
Ja , heel veel geld gaat naar de overheid, dat heet belasting, accijnsen, etc.

Zwizalletju | 05-02-18 | 11:35

1 cent armer, maar waar blijft m’n kroontje!

vlijtig liesje 50 | 05-02-18 | 11:22

Ben ik al Premium Poes? Ik wil glitters op m'n kroon!

Poesmobiel | 05-02-18 | 11:21

Mag ik opmerken dat de meeste trollen GEEN kroontje hebben.
Dat gaat wel opvallen heren/dames trollenaars.

watmagjenogwel | 05-02-18 | 11:20 | 3

Ze wachten waarschijnlijk op reactie van Pechtold of ze een abonnement op GeenStijl ook gedeclareerd krijgen.

Foolonthehill | 05-02-18 | 11:29

hahaha. Dat is een mooie.

Lupuslupus | 05-02-18 | 11:38

Als straks de roze laarsen door de straten stampen, kan ik tenminste zeggen dat ik daar niet aan heb meegeholpen...

Sarcastisch varken | 05-02-18 | 11:46

Ik wil dan ook meteen van mn zwitsaltje af ;-P

VarkenForVendetta | 05-02-18 | 11:20 | 2

Niks d'r van, voor het durven vragen alleen al dien je een extra zwitsal te krjgen.

Abject | 05-02-18 | 11:22

Mooi niet, dat moet je verdienen. Niet àlles is voor geld te koop.

Robin Hood | 05-02-18 | 11:35

Voor € 0,01 een kroontje, maar wel je anonimiteit kwijt.
Zuurteregelaar voor eeuwig gekoppeld aan een bankrekeningnummer.

Zuurteregelaar | 05-02-18 | 11:19 | 2

Was met de 5,72 voor Powned toch ook al zo dus maakt niet meer uit.

Halal gehaktbal | 05-02-18 | 11:25

Ze komen maar als ze durven.

Wachtmeester R | 05-02-18 | 11:27

geenstijl in sellout mode,

m4rz | 05-02-18 | 11:19 | 1

en gedaan en bij deze mijn eerste reaguursel

Vespist | 05-02-18 | 11:20

Hoppa en geregeld. Iedereen die loopt te zitten te zeiken over een ban of "censuur" binnen de panelen kan zijn tampon gaan verschonen en opzouten. Want dan snap je het gewoon niet helemaal. Als er iets van waarde bestaat op het internet en maatschappij dan is het wel vrije meningsuiting en kritisch mogen zijn naar diegene im pauwah! Zonder dit soort initiatieven gaan we gewoon keihard de strijd verliezen en zijn we met 2 generaties teruggebracht naar geld producerende kantoorslaven zonder eigen bezit en intellectuele identiteit. Man man.. als iedereen nou eens werkelijk zou zien wat "the powers that be" aan het orchestreren zijn..

Saluut mannen van Geenstijl!

Koning één oog | 05-02-18 | 11:19 | 3

Keurig samengevat.

Wachtmeester R | 05-02-18 | 11:29

Ze hebben nog niet helemaal door wat er aan de hand is.

Lupuslupus | 05-02-18 | 11:40

betaalde vrije meningsuiting... yeah!!

ger1306 | 05-02-18 | 11:53

Waar is Hufterst? Ik wil hem favorieten.

Linkse allergie | 05-02-18 | 11:19 | 1

Traantje wegpinkt.

Hufterst | 05-02-18 | 13:15

Was altijd een anonieme lezert, door mijn lidmaatschap nu ineens een reaguurder!

JapieDeKrekel | 05-02-18 | 11:19

Regel even dat de betaling echt ANONIEM kan, is in deze tijden ook noodzakelijk wil je je baan niet verliezen.

Tientje per jaar zou ook prima bedragje zijn trouwens :) Denk wel dat veel reaguurders (een redelijk bedrag) willen doneren ALS HET ANONIEM KAN.

de drijfsijs | 05-02-18 | 11:19 | 3

Precies mijn punt: betalingen en donaties moeten anoniem, dan doe ik meteen mee! Eerder niet.

Brou Is Back | 05-02-18 | 11:23

Ik heb een nieuwe nick die gekoppeld is aan mijn IBAN. Met die nieuwe nick ga ik niet reageren.
En nemoj krijgt geen kroontje.
Makkelijk zat.

nemoj me jebat | 05-02-18 | 11:28

Vreselijk wat een bangerds. Nou daar gaan we de oorlog dus niet mee winnen.

Lupuslupus | 05-02-18 | 11:42

Ahh, jammer. Ik heb het geprobeerd, het stamhoofd wilde er ook nog wat geld bijdoen, maar het is niet gelukt. Misschien vanmiddag een poging wagen via Western Union of Wafa Cash.

Rest In Privacy | 05-02-18 | 11:19 | 3

Ik heb nog een familielid in Nigeria die mij veel geld gaat overmaken. Kan hij het voor jou ook doen? Zo helpen we elkaar.

TheseDays00 | 05-02-18 | 11:28

Die ken ik. Ik heb hem wel eens geld geleend, zodat hij een erfenis veilig kon stellen. Binnenkort gaat hij me terugbetalen, beloofde hij.

Rest In Privacy | 05-02-18 | 11:49

Jammer joh. Hij is overleden. De buren vonden hem in zijn slaapkamer. De kasten puilden uit van de dollars, en op zijn computer zijn tienduizenden emails gevonden waarin hij bedelde of iemand hem as-je-blieft van dat geld af kon helpen. Helaas, niemand die hem hielp.

marcoplarco | 05-02-18 | 12:01

Helaas, zodra de netneutraliteit verdwijnt, verwacht ik dat geenstijl toch te sloom wordt.

Hadena | 05-02-18 | 11:18

Alleen al voor het uitstekende interview met Peterson is mij dit waard.
Doen we dus.

Masturwasbeert | 05-02-18 | 11:18

Als die VPN ook Tim Kuik bestendig blijft als ik de bittorrent weer eens aanzwengel zie ik er wel waarde van aanschaf in. Wacht ik nog even met mijn BPN uitkiezen, momenteel toch geen boeiende titels waar Dutch Filmworks vlaim op heeft.

Abject | 05-02-18 | 11:18 | 1

uhh de typo's. Koffie!

Abject | 05-02-18 | 11:24

En nu graag nog een pay-back-actie. Veel gelezen en gewaardeerde reaguursels mogen natuurlijk beloond worden. Een bitcoin-knopje ipv een plusje?

Worden regelmatig omvangrijke verhandelingen geschreven alhier die zeker niet onder doen voor de gemiddelde bijdrage van een redacteur.(Russell's Teapot cs).
En met een beloningssysteem gaat de kwaliteit van de reaguursles allicht ook omhoog.

Rommelende Onderbuik | 05-02-18 | 11:18 | 1

Niks betaalconstructies voor reaguurders, VALVE maakt de modding-community al kapotstuk met die onzin.

Abject | 05-02-18 | 11:20

Overigens, GS, heeft het 'bekronen' van nicks iets van naming en shaming maar dan omgekeerd. Van mij hoeft t niet. Laat de mense lekker met rust, eenieder die reageert heeft sowieso het hart op de goede plaats, wat haar of zijn mening verder ook is.

Magdatkandat | 05-02-18 | 11:18

Doet hij het?

LectoriSalutem | 05-02-18 | 11:17

@adjudant | 05-02-18 | 11:12

Kunt u dat ook onderbouwen?
Voor ongefundeerde politiekcorrecte aantijgingen kan ik gewoon naar een constellatie van media die zich wel netjes inlikken en de politiekcorrecte demoniseringcampagne en op personen gericht verbaal geweld faciliteren. Daar bezoek ik GS niet voor.

Parel van het Zuiden | 05-02-18 | 11:17

0,01 cent armer

BosrandDirk | 05-02-18 | 11:15 | 1

Ik ook......

Bernhard de II | 05-02-18 | 11:18

Niet zeuren en zeiken , doen.

Zwizalletju | 05-02-18 | 11:14

Ik zie slechts 1 groot nadeel aan deze actie,
Als overtuigd republikein word ik nu toch opgezadeld met een symbool van nepotisme. Als er dan toch een icoontje nodig zou zijn, kan er dan een poll worden opgezet om tot een passender image te komen, een gestileerde luis (mag zonder pels) of zakrat zou mij persoonlijk meer plezier doen..

wan hung lo | 05-02-18 | 11:14 | 1

Als monarchist kan ik het wel waarderen dat jij een kroontje boven je naam hebt.

koeberg | 05-02-18 | 11:43

Krijgen we nou de hele dag geen gratis nieuws meer zodat deze bedelactie bovenaan blijft staan?

Premier Trutte | 05-02-18 | 11:14

Zolang ik de filmpjes op Dumpert maar gratis kan blijven zien zal het mij aan de anus oxideren. Dus geen geld van mij.

van_Heutsz | 05-02-18 | 11:12 | 1

Spelbreker!! :P

obzzcure | 05-02-18 | 11:13

Ik heb geen duit in het zakje gedaan...

Hyppo Kriet | 05-02-18 | 11:12 | 2

Maar wel een cent aan energiekosten van de server verspild, u doet uw naam eer aan.

Roze_bril_drager | 05-02-18 | 11:15

Wees blij met mijn zuurverdiende flap.

Ikdeedjemoeder | 05-02-18 | 11:17

Berbaar is de 1ste die ik ga blocken.

Gokmaar | 05-02-18 | 11:12 | 8

Overigens kan je wel een andere DNS server gebruiken dan die van je provider en bovendien versleuteld meen ik - DNSsec.. werkte wel goed (maar dan gebruik je bijvoorbeeld dus een DNS-service van Google.. ). Ik moet het eigenlijk maar weer instellen (had een router moeten wisselen en het was er niet van gekomen nog.. ).

nickolaas | 05-02-18 | 12:05

Oh, DNSsec is niet versleuteld.. en voegt dus niks toe in termen van vertrouwelijkheid van die informatie: "When it comes to DNS packet inspection, both queries and responses contain data in clear-text. DNS traffic between the client and the recursive name server is not encrypted, nor is any encryption used when recursive name servers perform recursive lookups. The Domain Name System Security Extensions (DNSSEC), contrary to what its name might imply, does not encrypt the payload of the DNS query or response, but rather, provides a method of validating the authenticity of the information. DNSSEC provides for origin authentication and data integrity, but does not provide any confidentiality or DNS service reliability/availability." community.infoblox.com/t5/IPv6-CoE-Bl... Alleen zorgt het dat de DNS-lookup meer betrouwbaar wordt.. (dat je minder makkelijk naar een valse site geleid wordt door bijvoorbeeld manipulatie van DNS-cache.. althans ze heb ik het ooit begrepen). Maar dus geen versleuteling.. (als men er dan niet alsnog via Google bij had gekund.. ).

nickolaas | 05-02-18 | 12:23

marcoplarco | 05-02-18 | 11:56
Zeg, duw hem maar weer in een hokje! Beide is ook mogelijk hoor. Next!! (tribute)

Cobalt bomb | 05-02-18 | 13:36
▼ 5 antwoorden verborgen
-weggejorist en opgerot-
frank123 | 05-02-18 | 11:10 | 6
▼ 6 antwoorden verborgen

Bruine envelop met geld, kan dat ook? Moet wel mijn zwarte roebels ergens kwijt.

Dima Beeline | 05-02-18 | 11:10 | 3

Zwarte roebels? Ik krijg altijd betaald in Wodka. Kisten vol, kan ze nauwelijks nog kwijt.

Lupuslupus | 05-02-18 | 11:25

Ze hebben een postbus toch? Stuur mijn knaken wel met de postduif westwaarts, de wind staat guurrechts uit het oosten.

Dr. Blechtrummel | 05-02-18 | 11:27

Lupuslupus | 05-02-18 | 11:25
Je bent dus geen sherry drinkster?

Cobalt bomb | 05-02-18 | 13:33

Done, en nog sneller dan bij postoffline ;o)

Cariadclogs | 05-02-18 | 11:10 | 1

Dat was niet moeilijk, ben geloof iets van drie uur bezig geweest om E 40,45 over te maken.

mvdwarsligger | 05-02-18 | 11:25

Lekker kort... You had me at 'Koop dan'

denhaagvandaag | 05-02-18 | 11:09

Ik ben bang dat dit de doodsteek voor Jan en zijn krantje wordt.

marcoplarco | 05-02-18 | 11:09 | 2

Liever 2 euro dan 41 euro haha.

obzzcure | 05-02-18 | 11:12

obzzcure | 05-02-18 | 11:12
20 eu tegen 41eu lijkt me? Of was de boom offline 41 eu per maand??

Cobalt bomb | 05-02-18 | 13:32

Ik wil wel in natura doneren. Nee, nee, nee, t's niet wat jullie denken...

Louise-in-de-pels | 05-02-18 | 11:09 | 1

Aaaah! Damn! Hahahaha!

Basil Fawlty | 05-02-18 | 11:12

Graag paypal toevoegen.

Fokko Flip | 05-02-18 | 11:08 | 4

hmmja, ook weer een goed punt. Vooruit dan maar.

Fokko Flip | 05-02-18 | 11:37

@100monkeys. Bitcoin dan? Veel anoniemer dan dat wordt het niet.

Semper_in_Angaria | 05-02-18 | 11:42

'k heb nog 2000$ tegoed van die oplichters, na jarenlang account de regels veranderen, aan het gas met Paypal.
Ben blij dat ebay er afstand van heeft genomen.

watmagjenogwel | 05-02-18 | 12:35
▼ 1 antwoord verborgen

Ben benieuwd wie het eerst serieus schrijft als antwoord tijdens een discussie: "Grote mond! Maar geen kroontje, Gierigaard!" Hahahaha!

Basil Fawlty | 05-02-18 | 11:08 | 7

@Slurfje. Die eer gun ik je niet. Lol! Maar jij en ik gaan nu achterover hangen en wachten op die opmerking van een reaguurder, want hij zal er komen. Overigens ik heb een half jaar ban aan de broek gehad. Ik zie het als een onderscheiding. Hahaha!

Basil Fawlty | 05-02-18 | 11:27

Premier Trutte | 05-02-18 | 11:25
Shame on you! Beginners fout! Lmao!

Basil Fawlty | 05-02-18 | 11:36

Ja de Kroon op Uw werk, ik ga maar een nieuw account maken met de naam Ettur, dan heb ik tenminste een Zwitsal.

Slurfje | 05-02-18 | 11:41
▼ 4 antwoorden verborgen

Of je je nou uit laat zetten door een kogel van links, of Joris van rechts: ervoor betalen is van de dolle.

koperbij | 05-02-18 | 11:08 | 4

Betalen voor de NPO-bagger maar er al jaren geen gebruik meer van maken, dat is pas erg!

Lupuslupus | 05-02-18 | 11:27

Ach elke keer stem ik op de heer G. Wilders als MP en krijg ik MP Ettur. Je krijgt niet vaak waar je voor betaald in Neederland.

Slurfje | 05-02-18 | 11:44

Klassenfeind | 05-02-18 | 11:21
Dat is staatsdictatoriaal opgelegd en je kan er niet onderuit. ergo, plemp van niks.

Cobalt bomb | 05-02-18 | 13:29
▼ 1 antwoord verborgen

Lid!

Kwastenbederver | 05-02-18 | 11:07

Zoals ik ook zeg tegen alle goede doelen:
Ik krijg nog 1000€ van Rutte, ga daar maar bedelen.

Ali Bi | 05-02-18 | 11:07 | 1

Men zou je moeten laten kiezen tussen €1000,- per jaar of stemrecht.
Klootjesvolk heeft de keuze al snel gemaakt.
Begrijpen alleen geld als het als biljet in een sok zit.

Rest In Privacy | 05-02-18 | 11:20

Waarom maar 1 ct? Meteen korting?

BertusP | 05-02-18 | 11:07

Dilemma, hoor.
.
De vrijheids van meningsuiting wordt door de EU, NL regering en parlement, gevestigde politieke partijen, leibandmedia en diverse politiekcorrecte en religieuse dwingelandgroepen aangevallen en is inmiddels al zwaar beschadigd. Ook het heersende superioriteitsmentaliteitje onder “heugopgeleiden” draagt daar een flinke steen aan bij.
.
Zeer recent werd ons allen duidelijk dat Geenstijl wellicht het laatste grote bastion is dat weerstand biedt tegen deze bonte collectie van viezerikken die de grondslag voor vrijheid en vrede proberen te vernietigen. Alleen Geenstijl ging de buhne op om een doodsbedreigende demoniserende minister te challengen.
.
Maar hoe dit te rijmen met mijn persoonlijke aversie tegen dit soort “verdienmodellen” waar geld gevraagd wordt voor een wazig omschreven tegenprestatie. Zoveel vragen. Hoe gaat dit geld onafhankelijk houden, heeft die vieze belg invloed op besteding? Ik wil dat soort “verkoop” eigenlijk niet ondersteunen.
.
Ga er eens goed over nadenken.

Parel van het Zuiden | 05-02-18 | 11:06 | 6

Je omschrijft dat tientallen partijen, miljoenen mensen een groot complot tegen de 'democratie' aangaan...
Zou het misschien je perspectief zijn?
Zou misschien iedereen zichzelf blijven maar drijf jij op je eilandje weg?

Rest In Privacy | 05-02-18 | 11:25

De tegenprestatie is het voortbestaan van de site. Voor de prijs van een duur bakkie koffie per maand... en voor minder dan een los nummer van de Volkskrant.

Ik ben het met je eens dat ik graag wat meer zou horen over hoe dit geld besteed gaat worden. Maar denk er niet te lang over na, en word gewoon lid. Als later blijkt dat het geld niet goed besteed wordt of dat die Belg er met z'n vieze tengels aan kan zitten, dan trek je je steun gewoon weer in.

Muxje | 05-02-18 | 11:29

adjudant | 05-02-18 | 11:12
Grus dich,
Net als je moeder dus, doe Angela toch de groeten van me ouwe sergeant.

Cobalt bomb | 05-02-18 | 13:54
▼ 3 antwoorden verborgen

Twijfels hier.
Hoe zorgt geld dan voor "die eeuwige onafhankelijkheid"?
Adverteerders zijn er nog steeds en zolang money rules blijven ze komen. En wanneer uitingen hier verboden zullen worden, helpt geen geld dat te voorkomen. Alleen een rechtszaak kan helpen. En dan doneer ik wel.

Carmelita | 05-02-18 | 11:05 | 2

Dit is voor als er weer eens een rondje demoniserend adverteerders worden gebeld. Zodat GS óók dan nog door kan gaan. Onafhankelijk. Maakt dat hele adverteerdersbellen gelijk waardeloos. Wind uit de zeilen nemen heet dat.

Robin Hood | 05-02-18 | 11:17

Die adverteerders hebben zich daar niet veel van aangetrokken, zoals gebleken is.

Carmelita | 05-02-18 | 11:22

Twee weken geblokt wegens 1 woord onder een topic ("Flauw"). Kritiek op GS is blijkbaar not done. Is dus censuur. En dan daarvoor betalen? Hmmm... moet ik nog even over denken.....

Godnondejusdorange | 05-02-18 | 11:05 | 4

Lees de huisregels. U ziet zelf wel onder welke ongewenste categorie uw reactie geschaard kan worden.

Van Urk | 05-02-18 | 11:12

Nou, ook ik ben wel eens geblockt zonder te weten waarom. Mail naar GS waarin ik om opheldering vroeg is nooit beantwoord. Om onverklaarbare reden inmiddels weer toegelaten.

Linkse allergie | 05-02-18 | 11:22

@linkse allergie, wellicht omdat GS allergisch is voor links, dus eigenlijk wel verklaarbaar, doe dan wat aan uw nick, bijvoorbeeld: rechtse allergie.

watmagjenogwel | 05-02-18 | 12:32
▼ 1 antwoord verborgen

Ik wil een jaar kopen maar jullie brengen 1 cent in rekening..... is dit weer een van jullie kutgeintjes?..

swebe | 05-02-18 | 11:05 | 1

Er stond eerste betaling want de eerste maand gratis. Waarschijnlijk wordt volgende maand het overige bedrag geincasseerd.

Linkse allergie | 05-02-18 | 11:23

Gewoon gedaan omdat het kan.

Gokmaar | 05-02-18 | 11:05

Altijd geld tekort, maar GeenStijl is het me dubbel en dwars waard. En wie A zegt (in de comments roepen om aandelen GS), moet ook B zeggen en lid worden.

Robin Hood | 05-02-18 | 11:04

Overigens verwacht ik wel, nee, EIS IK, dat GS een knop inbouwt om in geval van nood alles gegevens van iedereen te wissen. Voor persoonsgegevens in de landelijke registraties is dit een wettelijke verplichting. Als figuurlijk gesproken de Duitsers binnen vallen bijvoorbeeld, kun je daar veel levens mee redden. Helden van de Burgerlijke stand hebben registers vernietigd alvorens deze in handen konden vallen van de vijand en daarmee veel levens gered. Neem dit aub serieus GeenStijl.

Rheia | 05-02-18 | 11:04 | 7

@Klassenfeind | 05-02-18 | 11:58
Je hebt gelijk, maar met die betalingsgegevens wordt het wel een stuk makkelijker. Mijn reaguurdersschap is geregistreerd via een buitenlandse e-mailprovider en v.w.b. mijn IP-adres kan ik makkelijk een "plausible deniability" creëren of deze via VPN anonimiseren. Zodra ik echter via iDeal betaal, ben ik onontkenbaar lid van een (mogelijk) subversieve organisatie, als we straks zuchten onder een kalifaat of onder een Dictatuur'66-kabinet o.l.v. Führer Kapo Ollongren.

Brou Is Back | 05-02-18 | 12:10

@Brou Is Back | 05-02-18 | 12:10

Ja klopt, maar je moet op een gegeven moment iets durven te doen. De geschiedenis van totalitaire regimes heeft keer op keer bewezen dat 'wegkwijnen in een hoekje en hopen dat het probleem vanzelf overwaait' niet helpt.

En zelfs áls je angstig en monddood in dat hoekje zit dan is de kans nog steeds groot dat je ooit door de Gedachtepolitie opgepakt gaat worden want blijkbaar ben je wél slim genoeg om de totalitaire trekjes in D666 te herkennen. Zulke mensen zijn per definitie al een gevaar voor ieder totalitaire regime, dan ben je namelijk een "contrarevolutionair" of een "vijand van het volk."

De kans om opgepakt te worden neemt trouwens alleen maar toe naar mate we ons verder in een hoekje terugtrekken en de SJW's de agenda laten dicteren.

Klassenfeind | 05-02-18 | 12:59

@Klassenfeind | 05-02-18 | 12:59
Wie is dan het ondergrondse verzet?
1984:Bij de eerste internetrazzia zijn jullie bankrekeningen geblokkeerd wegens onwelgevallige meningen en daarna via de BSN die gekoppeld is aan de IBAN het adres te achterhalen door de gedachtenpolitie.

steekmug | 05-02-18 | 18:41
▼ 4 antwoorden verborgen

De kroon op al het goede werk !

ja,diedus! | 05-02-18 | 11:03

Ai, Dan zal ik mijn Powned lidmaatschap op moeten zeggen.

BCage | 05-02-18 | 11:02 | 5

Hat je al kunnen doen nadat duidelijk werd dat het een vehikel was geworden om Weesie en de zijnen van een riant inkomen te voorzien.

Muxje | 05-02-18 | 11:09

@Muxje. Omdat ik de bui al zag hangen ben ik nooit lid geworden van Powned; 'eerst maar even afwachten'. Mijn conclusie: Powned voegt helemaal niets toe. Nu met GS ligt dat heel anders omdat dit het enige blog is dat er nog toe doet voor vrije nieuwsgaring EN daarom zwaar bedreigd wordt. Dáárom ben ik lid geworden.

Lupuslupus | 05-02-18 | 11:52

Ik heb geen idee wat er zich achter de schermen van Pownews heeft afgespeeld, wie met pek omgaat wordt er misschien wel mee besmet en in die tijd had ik ook nog geen tijd om op GS rond te neuzen, maar ik vond wel degelijk dat Pownews wat toe te voegen had. En zeker in de beginperiode hoe politici reageerden, ook al die agressieve beroepsdemonstranten, en last but not least is die Thierry toch ook via Powned in het zadel geholpen ? Denk niet dat veel mensen hem gekend zouden hebben zonder die publiciteit. Los van zijn nog te bewijzen capaciteiten heeft hij met de steun van Mr. Hiddema toch wel voor een ommezwaai gezorgd en zou een toekomstig cordon sanitaire wel eens aan de linkse kant kunnen terechtkomen. Dus waarom geen uitbreiding van zendtijd van deze club als begin van een hard nodig nieuw (zend)tijdperk.

SlimmeBelg | 05-02-18 | 13:06
▼ 2 antwoorden verborgen

Ondanks dat 90% een grote portie jankerige eenzijdige opinie is gericht tegen de oude MSM TV- en krantenjournalisten die weer eens iets fouts hebben gezegd (serieus, als morgen de 'oude' media en de NPO verdwijnt heeft GS niks meer te schrijven) zit er af en toe wel een leuk spraakmakend onderzoekje tussen. En dat mag beloond worden, net als de reaguurders die me toch weer terug laten komen. Hopelijk wordt mijn geld straks net zo goed besteed als bij de Correspondent. Betalen in Bitcoin werkt perfect, wel zo fijn als je naam niet in een of andere database wordt gekoppeld aan je username.

Ardbeg | 05-02-18 | 11:02 | 2

He maar nu wil ik wel zo'n fancy kroontje natuurlijk.

Ardbeg | 05-02-18 | 11:04

Ik heb €30 ingevuld, gekozen voor Bitcoin, €30 in Bitcoin overgemaakt, bevestiging gezien... maar laat me raden, dat heeft me natuurlijk 10 euro aan transactiekosten gekost waardoor GS maar €20 ontvangt? Bitcoin werkt iig nog niet 100% vlekkeloos.

Ardbeg | 05-02-18 | 11:14

Nooit van mijn leven gedacht dat ik ooit nog eens kroonlid zou worden. Mijn dank is groot Geen Stijl!

BonHomme | 05-02-18 | 11:00 | 1
-weggejorist-
MdeRuyter | 05-02-18 | 11:19

Leuk, maar jullie zijn nog steeds onderdeel van een groot mediabedrijf. Moeten jullie volledig de eigen broek ophouden? Welk aandeel van de winst gaat naar dit mediabdrijf? Graag zou ik een aanvulling lezen waar jullie de link met dit bedrijf wat meer toelichten (incl het financiele verhaal.

Goed-hardt | 05-02-18 | 11:00

Je bent een lid wanneer je geen lid wordt! Dus doneer aan GeenGeld.

Premier Trutte | 05-02-18 | 11:00

Haha, you had me at 'sterft een stukje penthouse'. Alleen de bank heeft het lastig, (of een DDos, of een blockchain) dus weet ik niet of de betaling is gelukt.

Poesmobiel | 05-02-18 | 11:00

Done.
In deze onzekere tijden is een zeer scherpe en onafhankelijke media van groot belang.
Zeker omdat het grootste deel van onze media links gekleurd is.
Go GS

Schepvogel | 05-02-18 | 11:00

Goed idee!! Voor!! MAAR... GeenStijl is eigendom van een of andere vage Belg. Is daar een afspraak mee gemaakt? Is er sprake van een (ANBI) stichting waar het geld naartoe gaat die onafhankelijk is en die op zeker moment eigenaar kan worden? Of zo. Graag antwoord @redactie

Graaiende Teddybeer | 05-02-18 | 10:59 | 1

precies. Doe eens wat details. geen zin om de Belg te spekken.

Chemokar | 05-02-18 | 11:02

Ja, en me dan jorissen zodra ik wat zeg wat jullie niet leuk vinden zeker?

Eerste keer gejorist in 2005 omdat ik wat zei over twilight.

Tweede keer omdat ik kritiek had op kwit.

Derde keer omdat ik jullie er op wees dat jullie snel even de burelen gingen schoonvegen voordat jullie werden overgenomen door weet ik veel.

Is dit nummer vier?

spamtarget | 05-02-18 | 10:58 | 1

Geen antwoord. Dat dacht ik al.

Is dit net zoals die boot die jullie zouden kopen? Nooit wat van gehoord en dat geld was ik wel mooi kwijt.

spamtarget | 05-02-18 | 13:14

Ik heb me aangesloten :)

obzzcure | 05-02-18 | 10:58

Jullie rekeningnummer graag

Panos88 | 05-02-18 | 10:58 | 2

Donatie knop

Hufterst | 05-02-18 | 10:59

Ah top, ga ik vanmiddag even langs de bank

Panos88 | 05-02-18 | 11:05

Aan al die kroontjes te zien loopt het al redelijk. Ik wacht nu braaf op die VPN. Maar jullie spelen toch niet met mijn privé!?

S.Boon | 05-02-18 | 10:58 | 2

VPN heb ik al, dus dubbel op, zo zie ik het graag.

Gokmaar | 05-02-18 | 11:10

Dat ze die service wel even regelen bij een 'derde partij' ,die weten wat ze doen.. (en dan meteen 'full service' - npo kijken in het buitenland en wat grotere '.torrent-sites' er ook weer bij, sommige providers schijnen die te blokkeren).
De meest simpele VPN-constructies passeren namelijk je eigen firewall en NAT.. dan ben je dus van de regen in de drup als dat niet goed gemaakt is (en ik kan het me haast niet voorstellen - maar op zijn minst moeten bijvoorbeeld gebruikers van elkaar geïsoleerd zijn.. allemaal zaken die bij een 3e partij met echte specialisten vanzelfsprekend geregeld zijn).

nickolaas | 05-02-18 | 11:21

misschien heb ik er over heen gelezen, maar die 1 cent begrijp ik niet...

RubbereRob | 05-02-18 | 10:57 | 2

Dat is een soort rekening check, voor automatische incasso volgende maand.

obzzcure | 05-02-18 | 10:59

Verificatie van de betaalgegevens. Super makkelijk, hoef je zelf niks meer in te toetsen, weten ze in één keer alles + een bevestiging dat ze maandelijks/jaarlijks mogen afschrijven (afhankelijk van de keuze die je hebt gemaakt)

S.Boon | 05-02-18 | 10:59

Mooi dat je voor een klein bedrag kunt bijdragen aan VVMU en het bestrijden van de enge deugmeute aan de andere kant van het spectrum. Mijn euries boek ik graag over voor het goede doel. Maar geen kroontje graag.

Graaier | 05-02-18 | 10:56

one for all, all for one!

KlareWijn | 05-02-18 | 10:55

Graag zou ik jullie van wat centjes voorzien, alleen werkt de betaalpagina niet op m'n mobiel en is dat even de enige wijze waarop ik hier een betaling kan doen.

Vanavond maar even doen dan.

DDSilver | 05-02-18 | 10:55

Wil best geld doneren Pia, maar dat betekent ook meteen dat mijn betaalrekening aan het gebruikte e-mailadres gekoppeld wordt, wat ik een minder prettig idee vind. Hoe gaan we dat voorkomen met in het achterhoofd de Ollongrengestapo?

Watching the Wheels | 05-02-18 | 10:54 | 8

Nog eens gelezen, email wordt niet gekoppeld en het kroontje kan later uitgezet worden.

Roze_bril_drager | 05-02-18 | 11:08

@Roze_bril_drager | 05-02-18 | 11:08
Die Ollongren, Macron en al die anderen die onze EU nu leiden zijn toch onderdeel van het Bilderbergbankiernetwerk? Zeg maar de mensen waar Jorg Haider 14 dagen voor zijn dood iets kritisch over zei www.youtube.com/watch?v=y4K1F9K4esU eigenlijk hebben ze je e-mailadres niet eens nodig. Als geld van jouw rekening naar GS gaat dan ben je mogelijk al aan de beurt. Daarbij is de koppeling met je e-mailadres er natuurlijk wel, want anders kunnen ze nooit dat roze kroontje aan je nick name koppelen.

Watching the Wheels | 05-02-18 | 11:22

Ik ben sowieso slordig met mijn privacy, soms ben ik ingelogd via vpn en soms gewoon met mijn eigen ip adres. Daarom denk ik dat die betaling mij niet unieker identificeert dan al reeds was met mijn eigen ip adres.

Roze_bril_drager | 05-02-18 | 11:36
▼ 5 antwoorden verborgen

Han van der Horst heeft mij direct over de streep getrokken. Bedankt! Aldus een haat-website die op kosten van leden van een publieke omroep zegt te draaien (dus lidmaatschapgeld voor een ander doel aanwent dan waarvoor het bestemd is), maar best weleens gewoon op staatssteun en witte onderbroeken zou kunnen lopen.

TheseDays00 | 05-02-18 | 10:54 | 1

Met een moderator die het vrije woord vermoord heeft.

TheseDays00 | 05-02-18 | 10:56

Goed idee om de onafhankelijkheid van GS van onder SJW-druk zwichtende adverteerders te bewerkstelligen, maar hoe zit het met de anonimiteit van de Premium reaguurders?
.
Als ik betaal zijn mijn NAW bij jullie in de bestanden bekend en ik mag jullie dan wel vertrouwen, het Binnen-Zonder-Kloppen-team dat striptekenaar Nekschot van zijn bed lichtte, onder auspicien van grrristen engnek E. Hitler-Stalin kan nu, op last van Dictatuur'66 minister van Newspeak Ollongren, bij jullie de deur instampen en vervolgens moeiteloos bij mij terechtkomen omdat ik hier ooit kritiek op de Heilige Islam heb geuit!
.
Hoe hoog en veilig is jullie betaalmuur voor mij? Accepteren jullie Bitcoin?

Brou Is Back | 05-02-18 | 10:54 | 5
-weggejorist-
MdeRuyter | 05-02-18 | 11:16

@Watching the wheels
Dan heb ik nu al medelijden met de kampbewakers. Dat zooitje in toom houden.

mvdwarsligger | 05-02-18 | 11:18

@ Muxje | 05-02-18 | 11:11
Meestal laten ze je eerst douchen.

Watching the Wheels | 05-02-18 | 11:33
▼ 2 antwoorden verborgen

Hier met dat kroontje.

JohnAlblas | 05-02-18 | 10:54

Hoe zit het met de solidariteit GS? Mensen met een minimuminkomen 50% korting, steuntrekkers, vluchtelingen en immigranten graties. Het mag toch niet zo zijn dat objectief nieuws alleen voor de happy few beschikbaar wordt.

Pimol | 05-02-18 | 10:54 | 4

Neem maar een 2e baan, schouders er onder Pimol ;) Vrijheid betaalt zichzelf niet!

Jasperados | 05-02-18 | 11:03

Nee, zoals gewoonlijk betalen en garanderen de happy few dat het objectieve nieuws voor ook voor vluchtelingen beschikbaar blijft. Want die mogen zich gratis ergeren hier. (incl. de spoed cursus integratie in de Nederlandse cultuur)

Premier Trutte | 05-02-18 | 11:12

En dan mag ik in de commissie die dat gaat controleren. Uiteraard tegen een ruime vergoeding.

kwark001 | 05-02-18 | 11:33
▼ 1 antwoord verborgen

Ik heb al gratis reclamevrij Geenstijl.

petshopboy_mike | 05-02-18 | 10:53 | 1

Gaat om ondersteunen goed initiatief, vrijheid van meningsuiting enz.

Watching the Wheels | 05-02-18 | 11:09

Alleen al om die kop van Livestro als hij ziet dat het wel kan :)

schoneslapert | 05-02-18 | 10:53

Kweenie, zit in dubio. GS roert waar het stinkt en met humor. Veel mensen lezen het blog denk ik om hun onvrede over de bovengenoemde fenomenen te kanaliseren, en slaken dan een zucht van opluchting met de gedachte: 'pff gelukkig zijn er nog mensen die er ook zo over denken en nog verstand hebben'. Wat ik nu zeg klinkt misschien wat apocalyptisch, maar ik voorzie een wat treurige toekomst. Wat als GS VERBOTEN wordt? Liever niet natuurlijk, maar wat als al die lezers hun onvrede dan niet meer kunnen kanaliseren via GS? Gaat het dan niet eens is wat meer borrelen in de samenleving? Dat mensen dan eens echt boos worden en actie nemen, ipv een blog lezen en verder afdwalen als kokende kikkers. Nja, denk er nog even over.

Machinale Knal | 05-02-18 | 10:52

Julie ok bedankt.

VoorEensEnAltijd | 05-02-18 | 10:52

“De eerste maand is sowieso GRATIES. Daarna schrijven we iedere maand €1,99 bij je af. Uiteraard kun je dat op ieder ogenblik stopzetten.

Je kunt ook in een klap €19,45 betalen. Dan ben je een jaar lang Premium Lid. Een jaarlidmaatschap wordt automatisch verlengd.”

Jammer van die automatische verlenging. Ik wilde best wel 20 euro doneren voor een jaar premium om ze zo te steunen, maar geen automatische verlenging, stuur dan naar een jaar maar een mailtje dat het jaar verloopt en als ik weer een jaar wil, ik weer 20 euro moet doneren.

Daarbij is bij de optie voor ‘lidmaatschap’ geen optie voor PayPal (waarschijnlijk juist vanwege die automatische incasso) dus weg met de privacy. Jammer, maar hierdoor is het een no-go voor mij.

DerUnterMensch | 05-02-18 | 10:52 | 5

Ze koppelen de betalingen los van je nick. Fusze kunnen met auto incasso wel je echte naam zien, maar weten dan niet je bijbehorende nick.

Robin Hood | 05-02-18 | 11:22

@ Robin Hood | 05-02-18 | 11:22
Denk even logisch na ... dat kan namelijk niet. Hoe weten ze dat je betaald hebt? Ze moeten toch weten dat een bepaalde nick name een kroontje "verdiend" heeft. Die koppeling met je nick name is er wel degelijk, kan niet anders.

Watching the Wheels | 05-02-18 | 11:30

@Robin Hood | 05-02-18 | 11:22
Ik ben ICT-er; dan mogen ze (GS) eerst eens precies aan mij uitleggen HOE e.e.a. beveiligd is! Bovendien kan alleen het lidmaatschap van GS in deze tijden van Dictatuur'66 en de EUSSR al gevaarlijk zijn, afgezien van wat je ermee doet.
.
Een anonieme betaalwijze (Bitcoin, PaySafeCard o.i.d.) zou beter zijn, en dan zónder stilzwijgende verlenging maar gewoon ieder jaar vooruit betalen.

Brou Is Back | 05-02-18 | 11:34
▼ 2 antwoorden verborgen

Nice,
de fanatieksten nu extragratis en geverifieerd in kaart gebracht middels combinatie van dwangcookies en betaalgegevens.

Er hoeft er maar 1 z'n kop te scheren en JiJ staat bekend als kaalkopje.
Hoogdravend gezegde vanuit een anonieme loopgraaf op geleend ip:
“Unlike me, many of you have accepted the situation of your imprisonment and will die here like rotten cabbages.”

hallevvezool | 05-02-18 | 10:52 | 4

Ik leef ik vrijheid of ik leef niet. Dat geldt voor iedereen. Buig en ga dood of doe al het mogelijke, zelfs het opgeven van je privacy, om verzet te plegen tegen de dictatuur die zich op steeds openlijker en schaamtelozer wijze manifesteert. Als het nu WOII was geweest, zat ik in het verzet. En jij? Zou jij toekijken hoe de nazi's binnen marcheren en wegkijken, snel de gordijnen sluiten? Daarmee ook je eigen vrijheid opgevend.

Rheia | 05-02-18 | 10:59

@Louise-in-de-pels | 05-02-18 | 10:55
Als de policor-Gestapo van Dictatuur'66 Oberfeldzwiebelin Ollongren bij GS binnenvalt, worden ALLE betalende reaguurders opgepakt, of je nou gereaguurd hebt of niet.

Brou Is Back | 05-02-18 | 10:59

@rheia:

Jij wilt het verzet in? Juist in het voorbeeld wat jij geeft werd graag gebruik gemaakt van de feilloze administratie van de Nederlandse overheid. Niet handig.

Enrique C | 05-02-18 | 13:29
▼ 1 antwoord verborgen

Van mijn leven nog nooit lid geworden van een club met zulke vage voorwaarden en beloften. Zeker niet van een club die toebehoord tot dezelfde Vlaamse organisatie die een onbetrouwbare meubelfolder uitgeeft. Doe me een plezier en koop GS vrij met mijn ledengeld en ontdoe je van de ketenen.

r@face | 05-02-18 | 10:51

Ik doe het, zodra dat kroontje uit te vinken valt - als je de Wet van Lucas erbij pakt, dan bestaan er namelijk per definitie geen 'premium-reaguurders'.
"De eerste Eerste Wet [..] stelde dat 80% van de reaguurders idioot was, maar er is door Brussen een correctie op toegepast. (Door de toeloop van nieuwe internetgebruikers?) Brussen stelde in 2008 dat de wet zou moeten luiden, "90% van de reaguurders is idioot. Van die reaguurders is een klein aantal serieus levensgevaarlijk en ernstig gestoord". In later jaren stelde hij tijdens zijn bijdrage aan het radioprogramma Vrijdagmiddag Live dat het "waarschijnlijk 95% moest zijn". Dat markeert dus de derde Eerste Wet." wiki.retecool.com/index.php/Eerste_Wet...
Uitgaande van die wet kan 5% 'niet-idioten' die op een forum tussen 95% idioten tegels gaat lopen plempen, per definitie nooit 'premium' zijn.. (daar schuilt op zichzelf al waanzin in) en bij Breitbart.com zijn ze er bijvoorbeeld ook mee gestopt - dus ik vond het al een raar idee.

nickolaas | 05-02-18 | 10:51 | 1

Ach, dat ik een idioot was dat wist ik al. Dat kroontje kan er dan ook nog wel bij. Als een soort oormerk.

atheïstisch stemvee | 05-02-18 | 11:53

Ik zal niet vaak reageren op een artikel, maar ik vind het wel van belang dat Geenstijl onafhankelijk blijft! Een tegengeluid naar de MSM is van levensbelang. Ik hoop alleen dat ik niet zo teleurgesteld wordt als in het verleden met "Powned".
Succes Geenstijl! (en mede reaguurders)

Raceeend | 05-02-18 | 10:51

De vorige keer werd ik erom gejorist, maar ik zeg het nu gewoon weer.
Ik vond Geenstijl wat te braaf worden. Dat noem ik het Mediahuis-effect.
Maar goed de redactie heeft het roze licht gezien (het rode misschien ook, maar dan deden ze aan een bepaald tijdverdrijf...)
En Bijtendehond gaat ook een duit in het zakje doen.
O ja, ik denk nog steeds dat Joris I vertrokken is, om GeenStijl te redden uit de klauwen van Dodebomenland.

Bijtendehond | 05-02-18 | 10:51

Heb al spijt van lidmaatschap. Dom, ja, want zie nu pas dat er dan ook geen reclame meer komt. Dat vind ik absoluut onjuist. Er is nix mis met gratis reclame-inkomsten. Het lidmaatschap had dus goedkoper gekund. Dit is dus niet netjes jegens mensen met weinig geld.
G.S. Ik wil de reclame terug.

CiTy3 | 05-02-18 | 10:51 | 1

Mee eens. Zolang die reclame netjes blijft (geen gestuiter, geen zelfstartende videos) heb ik er geen moeite mee, als de sites waar ik graag kom daarmee extra inkomsten genereren. Doe zoals Slasdot destijds, en geef donateurs de keuze om reclames uit te zetten als ze dat willen

Muxje | 05-02-18 | 10:55

Lid worden lukt hier niet. Er gebeurt niets als ik inlog op de pagina. Toen wilde ik dan maar doneren maar krijg dan "error 500" te zien.
Hoe krijg ik die betaling rond? Zal ik dan maar een envelopje sturen?

Halal gehaktbal | 05-02-18 | 10:50 | 1

Update: Moest de computer opnieuw opstarten en toen lukte het opeens wel.

Halal gehaktbal | 05-02-18 | 11:23

Als je een vrijdenker bent is dit een noodzakelijke en logische stap!

lanexx | 05-02-18 | 10:50

Worden Joris en de Jerome de Banner nu ontslagen of krijgen Wij een Refund bij een !@#$%^Joris of Ban?
(rofl ik stop met een reactie te vragen, echt en succes ik blijf Blootshoofds)

Slurfje | 05-02-18 | 10:50
-weggejorist-
MdeRuyter | 05-02-18 | 10:49 | 1

Ja, geen enkele twijfel over mogelijk natuurlijk. Alles voor die kloppende, roze erectie in het land van de slappe lulletjes.

HerrTampert | 05-02-18 | 10:49

Mwah, bij PowNed kreeg ik tenminste nog wat stickers...

Sadomassochristus | 05-02-18 | 10:48

GS heeft de rol overgenomen van wat ooit Van Kooten en de Bie, Joop Visser, Bluf!, Freek de J. (ja, echt. héél lang geleden was hij iemand die ertoe deed) en andere linkse rakkers hadden. Mijn steun krijgen jullie, blijf lekker doorgaan met jullie satire, die vaak niet wordt begrepen door degenen die op de hak genomen worden, terwijl het juist een eer is om door GS genoemd te worden en dat opzicht treden jullie ook in het voetspoor van Wim Kan. Ik sluit mij aan bij de roze brigade!

Voorwaarts en niet vergeten
Waaruit onze krachten bestaan
Bij policor en bij hypocrisie
Voorwaarts en nooit vergeten
De creativiteit
Reaguurders van deze weblog
Verenigt u in deze zin
Maakt haar tot uw vast bezit
Bewoners tot een groot gezin

Arnold Layne | 05-02-18 | 10:48

Nu kunnen we meteen eens kijken wie de vrekken onder de reaguurders zijn... Geen kroontje=een zuinigaard....

Ommezwaai | 05-02-18 | 10:47 | 4

Ik kies voor de Muts van mijn echtgenote en daar kan geen Kroon boven, ik blijf Bloodshoofds, maar steun alle Kroontjes en ik verneem in de wandelgangen, dat Uw contributie gerefund wordt bij een Joris en Jerome de Banner.

Slurfje | 05-02-18 | 10:53

@vanurk: Had ik daar maar eerder aan gedacht.

SlimmeBelg | 05-02-18 | 10:56

@Van Urk
Niet meer, tegenwoordig komt de belastingdienst eerst even afromen

mvdwarsligger | 05-02-18 | 11:12
▼ 1 antwoord verborgen

Een volk dat voor tirannen zwicht.... betaald!

Luna71 | 05-02-18 | 10:47

#metoo!

Magdatkandat | 05-02-18 | 10:46

met veel plezier net Euro 50 gedoneerd .. GeenStijl is een waardevol onafhankelijk medium . Het enige nog volgens mij buiten FTM .

lasttango2016 | 05-02-18 | 10:46

.. en voor de rest ben ik van mening dat een opt-out donorregistratiesysteem het best is.
Eens kijken of ik nu geblokt wordt.

Marcel66664746 | 05-02-18 | 10:45

Done

derkccs | 05-02-18 | 10:45

Als ik even vrij mag spreken: die kroontjes (versus geen kroontjes) creëren toch een tweedeling in de gelederen van de GS-reaguurders. En dan kan toch niet de bedoeling zijn van GS, toch?

Rest In Privacy | 05-02-18 | 10:45 | 5

@kweethetooknietbeter
Welkom bij de Bond van de Ongekroonden.

Louise-in-de-pels | 05-02-18 | 10:52

Kroontjes, Hoofddoekjes, ik blijf bij de Muts van mijn echtgenote en Refund bij Jerome de Banner van GS zal niet gebeuren.

Slurfje | 05-02-18 | 10:55

In het land van roze kronen is de ongekroonde koning.

Dr. Blechtrummel | 05-02-18 | 11:49
▼ 2 antwoorden verborgen

Cooollll, doe mij ook zo'n gezellig kroontje...

Jeetjemina | 05-02-18 | 10:45

Ik ben net an mijn laatste abonnement af, die van de blauwe maffia, sorry ga niet over op roze zeker niet automatisch als dat al lukt, blijf graag lezen af en toe reageren maar met betalingen maak je et olonkreng wel makkelijker reaguurders te vinden, blauwe maffia mag in je bankrekening kijken, maar succes hoop dat jullie een berg binnen harken

Rest In Privacy | 05-02-18 | 10:45

Vrijheid is niet gratis.
De boom der vrijheid groeit
door het bloed van de martelaren!
En Christine zag dat het goed was.

Red Pill | 05-02-18 | 10:44

Stoppen met roken= geld overhouden = lid worden

gestoptmetroken | 05-02-18 | 10:44 | 1

Sinds wanneer?

Ommezwaai | 05-02-18 | 10:46

Ik snap het niet helemaal. Ik wilde voor een jaar betalen, maar er werd €0,01 als "eerste betaling" afgerekend. Wat is hier de bedoeling van? Vooral dat "Eerste betaling" baart me toch wel enige zorgen. Worden er nu te pas en te onpas automatisch (willekeurige) bedragen van mijn rekening afgeschreven?
Geen Stijl verklaar u nader s.v.p.

BonHomme | 05-02-18 | 10:44 | 4

Als je naar het betaling overzicht gaat zie je dat er een proefperiode is tot maart. Zal daarmee te maken hebben. Wel wat raar, gs mag iets meer uitleg geven daarover.

voordezeenekeer | 05-02-18 | 10:50

De eerste maand is gratis, die ene cent van nu is om uw lidmaatschap bevestigd te hebben.

Jackanders | 05-02-18 | 10:58

Storneren en opnieuw lid worden......... oh wacht.....

SlimmeBelg | 05-02-18 | 10:58
▼ 1 antwoord verborgen

Meta analyse: hou de zwitsals met kroontjes in de gaten...

Dude heb je eten | 05-02-18 | 10:44

zet hem op. En geef die meisjes een kop erwtensoep!

Marcel66664746 | 05-02-18 | 10:43

Gaan hier allemaal alarmpjes af, Safari certificaten en werk vpn...
Toch, voor deze ene keer.

voordezeenekeer | 05-02-18 | 10:43

Nee. Gewoon nee.

Lewis Lewinsky | 05-02-18 | 10:43 | 11

Nee. Overheid weet niets van mij. En dat wil zo houden, Mahatma.

Lewis Lewinsky | 05-02-18 | 11:15

@nemoj me jebat | 05-02-18 | 11:10
Slim. Dank voor deze info! Maar nee, mij te ingewikkeld.

Lewis Lewinsky | 05-02-18 | 11:16

Inderdaad, best moeilijk. Stuur dan een envelop. Nee dat kan dan weer niet.

RickTheDick | 05-02-18 | 11:25
▼ 8 antwoorden verborgen

Mooi, dat kroontje!

Quichegerechtigde | 05-02-18 | 10:43

De strijd tegen de sleepwet boeit me niet, het afschaffen van het (D66) referendum al helemaal niet. Het zijn de artikelen als "Kajsa Ollongren wil Thierry Baudet dood" die voor mij doorslaggevend zijn om lid te worden. En de LOL artikelen natuurlijk

M3nn0123 | 05-02-18 | 10:43

Hoppa, ik doe ook mee voor het goede doel.
Het vrije woord mag niet verloren gaan.
Nu niet en nooit niet.

Gravin v Kippenbouth | 05-02-18 | 10:42

Nee,voor mij geen aflaat,dank u.

Jimmy Mc Clure | 05-02-18 | 10:42

Doneren werkt helaas niet. Geeft een serverfout... da's natuurlijk geen stijl!

En inloggen op deze pagina laat niet zien dat je ook daadwerkelijk ingelogd bent, je blijft de "log in" knop zien in het linker vlak. Ik kom vanmiddag nog wel even terug om te doneren ;-)

kanon0503 | 05-02-18 | 10:42

Done! Maar vooral vanwege de wetenschap dat de mogelijkheid bestaat om Berbaar te verbannen uit de reaguurders-panelen.

Go Geenstijl!!

Jasperados | 05-02-18 | 10:41 | 2

Hahaha en hopeijk DKS ook.

Bijtendehond | 05-02-18 | 10:47

Ik heb intussen begrepen dat dit een vrouw is, diens meningen neem ik sowieso met korreltjes zout.

Jasperados | 05-02-18 | 10:57

Test..

TunyNL | 05-02-18 | 10:41 | 1

Test.

Gewone_mevrouw | 05-02-18 | 10:48

Ik zal niet vaak reageren, maar ik ben er wel heel zeker van dat een tegengeluid hard nodig is, nu de regenten steeds brutaler hun masker laten zakken. En om in de toekomst te kunnen zeggen dat oma al vroeg in het verzet zat, ben ik premium lid geworden. Stel me niet teleur, jongelui.

BrabantsVerzet | 05-02-18 | 10:41

Nu is het Nederlands wat wolliger dan het Engels/Amerikaans, maar Curry en Dvorak van noagendashow. com noemen dit gewoon het value for value. Overduidelijk dat jullie dit concept hiervan geplagieert hebben. Geeft verder niet heur.

cucaracha | 05-02-18 | 10:41

Ik wil best lid worden maar verwacht daar toch echt ook wel het aloude super handige reaguurders tooltje voor terug, wat gewoon uit lamlendigheid afgeschaft is.
Goed verhaal verder.

zwellevertje | 05-02-18 | 10:41

Natuurlijk.. waarom niet?

horsteknots | 05-02-18 | 10:41

kroontje test.... edit ja het werkt direct na betaling!

Space2012 | 05-02-18 | 10:41

Van jarenlang gluurder naar reaguurder!

pariaatje | 05-02-18 | 10:41

Deze week lid geworden van The Post Offline en nu dan ook van GS. Vrijheid van meningsuiting is het waard. Ik ben blij dat jullie er zijn.

osolemio | 05-02-18 | 10:40 | 1

Hier nog zo eentje

mvdwarsligger | 05-02-18 | 11:04

Krijgen we nu ook een meest geblockte reaguurder trofee aan het einde van het jaar?

Basil Fawlty | 05-02-18 | 10:38 | 4

@Slurfje. Het is denk ik "op eigen risico doneren". Lol!

Basil Fawlty | 05-02-18 | 10:51

Dat wordt de Slet natuurlijk. U bent kansloos.

Mahatma | 05-02-18 | 11:08

Mahatma | 05-02-18 | 11:08
Zal me niet verbazen ;-)

Basil Fawlty | 05-02-18 | 11:16
▼ 1 antwoord verborgen

Wel grappig, knappe truc om die kroontjes te geven, de onzekere meute moet nu wel betalen om er bij te blijven horen. (En nou geen teringgeintje uithalen en mijn een kroontje geven)

Mather | 05-02-18 | 10:38 | 3

Wat dacht je van mensen die het gevoel hebben dat de vrijheid van meningsuiting en meningsvorming onder druk staat. Kroontje mogen ze van mij houden...

mvdwarsligger | 05-02-18 | 11:03

Dwarsligger, natuurlijk, daar zijn er ook een paar van, maar massa psychologie leert ons dat een beloning zoals een sticker of kroontje een sterker argument is. Er bij willen horen en zo.Groepsdeuk, bang om op te vallen / af te wijken.

Mather | 05-02-18 | 12:13

@Mather
Daarom mogen van mij dat kroontje ook per direct weer afschaffen.

mvdwarsligger | 05-02-18 | 12:19

Ik wil niet iets met een automatische verlenging.
Wordt een donatie ook automatische verlengd?

CoffeePatch | 05-02-18 | 10:38 | 1

Denk het niet. Donatie is eenmalig. Is geen incasso. Gewoon doen!

Rheia | 05-02-18 | 10:39

Nu al een succes. Ollongren en Pechtold hebben een kutdag. Mijn dag is goed. Ik verwacht minimaal 1500 reaguursels met een kroontje vandaag alleen al ;)

Rheia | 05-02-18 | 10:38

Kijk eens goed linksonder op de site van Schlijper.

Mahatma | 05-02-18 | 11:09

Puik plan. Mijn geld mag je hebben.

Potsierlijk | 05-02-18 | 10:37

Ben vroegah gedurende meer dan twintig jaar abonnee van ....(allemaal ff omdraaien)... de VK geweest ... 1 van de vele fouten .. zucht

daytripper | 05-02-18 | 10:36

Okay,

Jullie hebben 1 jaar de tijd om 'onafhankelijk' te blijven. Dezelfde periode die ik statistisch (met mijn levensstijl) nog te gaan heb in deze stofjas. Dus, laat me ervan genieten met zijn allen.

Op naar de 300.000 donateurs !

No hard feelings voor de gemiddelde reaguurders, 16 jaar, puberaal en dus zonder harde eurootjes en ook de 'trollen' die waarschijnlijk eerst hum bijdrage in een parkeergarage in hun regenjas moeten declareren bij hun 'werkgevers'.

SlimmeBelg | 05-02-18 | 10:36

Schiet eens op met die VPN. Nu wil ik lid worden, word ik door mijn bedrijf weer geblockt. het zal even tot vanavond moeten wachten ben ik bang.

HA BIER!1! | 05-02-18 | 10:36

Mooi zo, wilde jullie al een hele tijd financieel ondersteunen, net zoals ik doe bij FTM.

Acidbrain | 05-02-18 | 10:36

Ook maar lid geworden.

asmitb | 05-02-18 | 10:36 | 1

Voor Volk en vaderland. Tot dat er niet Meer is.

voordezeenekeer | 05-02-18 | 10:38

3e en laatste X:
Goed verhaal en ook lekker kort, maar ik zal iets gemist hebben want ik las niet wat er gebeurt als ik weer eens een ban krijg hier. Ja de laatste duurde meer dan een jaar. Krijg ik dan "mijn contributie" terug? (joris/ban Refund)
(nee lees de plempsels maar terug ik heb geen ziektes noch vloeken gebruikt)
pfffffff ik stop er mee en zal verder blootshoofds door het leven gaan, maar wens jullie veel personeel, verwacht eigenlijk geen reactie

Slurfje | 05-02-18 | 10:36 | 2

Zelfde verhaal dus.....

Mather | 05-02-18 | 10:36

Al de Kroontjes zouden zich dit ook af moeten vragen, misschien maar bumpen of zal GS in haar Wijsheid nimmer reageren over mijn serieuze vraag?
( ) geschikt
( x ) on-geschikt

Slurfje | 05-02-18 | 11:03

Ik kreeg een permaban op Powned (waar ik lid van was/ben) en op Geenstijl omdat ik onder een topic van Yasmina Haifi reageerde dat het goed is dat mensen zeggen wat zij denken. Ook al is dat onwelgevallig. Je kan het maar beter weten is mijn mening. Daarom geen vertrouwen in Geenstijl.

LinkeLotje | 05-02-18 | 10:35 | 3

Juist!

Mather | 05-02-18 | 10:36

Doei.

Mahatma | 05-02-18 | 11:10

Blablablabla. Klagers zijn welkom bij Joop.nl

Maytheforcebewithyou | 05-02-18 | 12:53

Ik sluit me ook aan bij de geweldloze roze kustwacht.

papieren tijger | 05-02-18 | 10:35

begrijp het niet, wil voor 1 jaar betalen, dus €19,45 via CC, zie ik dat ik maar 1 cent heb betaald??
Waar heb ik de fout gemaakt?

watmagjenogwel | 05-02-18 | 10:35 | 2

Je hebt geen fout gemaakt. Die 1 cent zijn de broodkruimels die naar je bank leiden om er later 19.99 vanaf te rippen.

Red Pill | 05-02-18 | 10:39

Ik wil desondanks wel, ech wel, maar heb een ban van mijn echtgenote, haar Muts wint.

Slurfje | 05-02-18 | 10:40

Nederland hangt onderhand van abonnementen aan elkaar.
Ik pas.

swassannuf | 05-02-18 | 10:35

Na jaren alleen maar lezen doe ik nu ook mee.

bouwjaar57 | 05-02-18 | 10:34

Donatie gedaan. De gif na afloop is het al waard ;)

marcoplarco | 05-02-18 | 10:34

Ik heb toch graag wat contretere info over het doel van mijn centjus. Ik lees hier een hoop MSM gezeik waar ik normaal een glimlach van krijg, maar mijn geld gaat dus het partijkartel en hun media doorbreken.

Hoe dan? Want de laptops op de zolderkamer was geen dure hobby.

barryvantiggele | 05-02-18 | 10:34 | 1

"Geen dure hobby" != "Gratis"

DDSilver | 05-02-18 | 10:40

Zakgeld was net binnen dus alsjeblieft GS.

053 | 05-02-18 | 10:33

Done! Ben geen groot reaguurder, wel een groot fan van de site

Boejah | 05-02-18 | 10:33

Ik lees hier graag, kan me heerlijk ergeren aan de soms best kortzichtige reacties, en lever daar graag commentaar op. Met als gevolg al een aantal malen een ban. Dus ik moet betalen voor iets waar sommige meningen, die net iets te dicht tegen GS aan schuren, niet welkom zijn? Ik heb nooit gescholden, bedreigd of lelijke woorden gebruikt overigens, nee, alleen wat dingen gezegd die niet in het GS straatje passen. Censuur, daar weiger ik voor te betalen. Maar ik blijf wel lekker meelezen en zeiken, dat beloof ik.

Mather | 05-02-18 | 10:33

Kun je nog ergens zien hoe vaak en door wie je geblockt bent?

RenHoek | 05-02-18 | 10:33

Geld is overgemaakt. Als 65+vrouw heb ik niet zoveel met teen +1 of blote tieten etc. etc. Maar wel met luizen in de pels, flauwe humor, stevige kritiek op overheid en religie en vooral VVMU! Als dit de manier is om Alexander, Pia, Ollonkreng, al die andere enge mensen van d666 en overige politieke (EU)engerds verdrietig te maken word ik graag lid van jullie club.

vlijtig liesje 50 | 05-02-18 | 10:32 | 2
-weggejorist-
KroonOpHetWerk | 05-02-18 | 10:43

Waar is je kroontje dan?

Jostifiel | 05-02-18 | 10:48

ok dan...

waterboy | 05-02-18 | 10:31

Gedaan. Suggesties voor xtra functionaliteit:

- Nieuwe redacteuren kiezen
- Redactie-webcam. Kunnen we checken of jullie een beetje doorwerken van onze centen.
- Referendumtopics voordragen

Bass Trouble | 05-02-18 | 10:31

Meh .... zat er aan te komen natuurlijk. Zal moeder de vrouw eens polsen of ik mijn zakgeld hierop mag stukslaan.

Rene_Himself | 05-02-18 | 10:31

Ik had al een gouden kroon .. lol .. maar heb niet gezegd waarom :)) . wie weet wordt het diamant ... als dat toch es waar zou zijn ...

daytripper | 05-02-18 | 10:31 | 1
-weggejorist-
daytripper | 05-02-18 | 10:33

"Koop dan" linkje ook handig in de titelbalk, voor wanneer dit topic van de voorpagina afvalt.

Muxje | 05-02-18 | 10:30

Goed idee. Binnen 1 maand meer GS-leden dan NRC Zwendelblad abonnees!

Irnerius | 05-02-18 | 10:30

Prima plan, als er dan toch geld nodig is; misschien ook maar een GS webshop openen, met leuke tshirts, goodies en eetbaar ondergoed?

Meneert | 05-02-18 | 10:30

Even kijken.
Nu heb ik dus geen kroontje ...

nemoj me jebat | 05-02-18 | 10:30

Ik geef wel wat zakgeld maar ik wil heel graag géén kroontje.

ploppy | 05-02-18 | 10:29

Present! Roze leger hoog!

FilterFunnel | 05-02-18 | 10:29

Geenstijl is onderdeel van TMG, TMG ziet leuk potje ontstaan, TMG verzint leuk juridisch trukje om potje toe te eigenen, TMG is happy.

Geenstijl krijgt geen cent van mij zolang ze onderdeel zijn van de TMG en/of er geen juridisch bindende (door onafhankelijk juridisch onderlegd reaguurder bevestigd) verklaring ligt dat dode bomen groep TMG het geld niet, nooit, never in handen kan krijgen.

Gregovic | 05-02-18 | 10:29 | 2

@redactie?

Bass Trouble | 05-02-18 | 10:33

Dat was ook mijn eerste gedachte. Aan de andere kant: soms moet men gaan met de banaan en gewoon een stap voorwaarts zetten. Mopperen kan altijd nog.

Hufterst | 05-02-18 | 10:38

Ik denk er nog even over na. Even afwegen of ik de goede stukken vind opwegen tegen de onzinnige volksmennerij die m.n. Pritt af en toe post.

Ballenman | 05-02-18 | 10:29

Met GeenPeil en PowNed in het achterhoofd hoef ik voorlopig geen kroontje op mijn hoofd. Staat GeenStijl ook op het punt om het niet te gaan halen dan?.

leijpeideaud | 05-02-18 | 10:28 | 2

Denk dat het eerder een zet is tegen de nieuwe 'fake news' regelzucht uit de EU, een keertje winnen (je gelijk halen) is natuurlijk mooi, maar de eu kennende proberen ze het net zo lang tot ze een rechten vinden die gs ziet voor wat het (in zijn ogen) is en er een permanent slotje voor maakt. Met tunnels en achter een muur wordt dat een stuk lastiger.

001_Mills | 05-02-18 | 10:37

*r
Krijg je als premium ook een edit knopje?

001_Mills | 05-02-18 | 10:38

Ik wil een gold account en ook alle weggejoriste tegels zien. Vind ik fascinerend.

Hufterst | 05-02-18 | 10:28

damn, lid sinds 2007
getting ooold

Ph0bium | 05-02-18 | 10:28

Ben geen fanatieke dagelijkse reaguurder maar dit roze blog moet blijven... iemand moet het toch doen.
Daarom gedoneerd.

Von Mutzenbacher | 05-02-18 | 10:28 | 1

1 euro zeker!

Rest In Privacy | 05-02-18 | 10:29

Gewoon om de adverteerdersbelmaffia een spaak in de wielen te steken.
En omdat het weekgeld van de JanWier instelling op moet.

JanVergoor | 05-02-18 | 10:28

Goed idee, GeenStijl. Ik wil best meedoen en voor mijn vrijheid van meningsuiting dat pauperbedragje te betalen.
.
Maar daar ligt ook mijn zorg: dat betalen dus. Als ik betaal en jullie dus over mijn adresgegevens en zo meer beschikken, valt mijn "plausible deniability" verhaal, dat ik heb opgebouwd via een vage buitenlandse e-mail provider, VPN/IPsec/TOR/BMOVL-tunnels en een brakke WiFi-beveiliging (ik geef het hackende zoontje van de buurman de schuld) om als de Policor Gedachten-Gestapo bij jullie de deur komt intrappen en jullie ledenbestanden onder dwang afnemen.
.
Kortom: Kan ik met BitCoin of PaySafeCard betalen?

Brou Is Back | 05-02-18 | 10:28 | 2

Je haalt terecht een heikel punt aan. Zeker als je de afgelopen maanden ziet wat er gaande is; Ollongron, vd Gijp, Baudet enz. De jacht op de reaguurders word al geopend op het moment dat de eerste overboekingen binnenkomen.

Trumme | 05-02-18 | 10:33

Plaatje met die dames vind ik trouwens wel mooi. En ook divers, zo te zien.

Rest In Privacy | 05-02-18 | 10:28

ik denk dat ik t wel ga doen, die poeplap trekken. Treurig om te zien dat adverteerdersbellen en de politieke druk dus wel enig succes heeft gehad. Is het iemand trouwens opgevallen dat Sylvana weer radio commercials inspreekt voor die telefoonboer?

Nanker Phelge | 05-02-18 | 10:28 | 2

Nee, welke?

Rest In Privacy | 05-02-18 | 10:31

Telfort volgens mij.

Nanker Phelge | 05-02-18 | 10:38

f*ck, nu kan iedereen zien hoe cheap ik ben :(

Historicuck_Han | 05-02-18 | 10:28 | 1

Dat is ook de psychologie erachter. Bij de Postcodeloterij werkt het ook zo.

Mahatma | 05-02-18 | 10:44

Wel zo fijn dat je reaguurders mag blocken, lol.

Apollo | 05-02-18 | 10:28 | 8

Ja vast handig tijdens een discussie comments niet te zien waar anderen dan weer op reageren waar jij dan weer geen vermoeden van hebt waar het over gaat.
Irritante reaguurders hebben ook gewoon een functie hier al was het maar om in te zien hoe de gedachtenkronkels van die types en hun soortgenoten lopen.
Keep your friends close but your enemies closer.

2voor12 | 05-02-18 | 10:36

@ Mather, slechte ontwikkeling? Iedereen zijn ding toch? Ik sta juist open voor andere meningen maar heb geen trek in trollen en tenentrekkende reaguurders.

Apollo | 05-02-18 | 10:47

@ 2 voor 12, zeker niet handig tijdens een discussie, daar heb je een punt. Maar er zitten er voor mij echt een paar bij die ik niet wil lezen.

Apollo | 05-02-18 | 10:49
▼ 5 antwoorden verborgen

Persoonlijk vind ik dat IK betaald zou moeten worden door GS.
Maar ik ga er vandaag over nadenken, beloofd!
Het zou de eerste x worden dat ik voor iets internets betaal; betalen en alsnog weggejorist worden, daar moet ik nog ff aan wennen........

pennestront | 05-02-18 | 10:27

Wil best betalen, ben immers al consument sinds 2003. Maar ik wil dan wel de garantie dat ik niet geband word wanneer ik zure (maar beschaafde) stukjes typ over waarom ik vind dat Ebru Umar geen aanwinst voor GS is. Deal?

NV_2017 | 05-02-18 | 10:27

@Redactie | 05-02-18 | 09:09
09:09= “Een levensfase komt binnenkort tot een einde en dit is in lijn met de astrologische elementen die op jou van invloed zijn.”
Geenstijl gaat dus een andere levensfase in.

steekmug | 05-02-18 | 10:27

Angst is een slechte raadgever.

watnouwatnouwatnou | 05-02-18 | 10:27

Peter rrrrrrr gaf de doorslag!

Geenszins | 05-02-18 | 10:27

Nog een X:
Goed verhaal en ook lekker kort, maar ik zal iets gemist hebben want ik las niet wat er gebeurt als ik weer eens een ban krijg hier. Ja de laatste duurde meer dan een jaar. Krijg ik dan "mijn contributie" terug? (joris/ban Refund)
(nee lees de plempsels maar terug ik heb geen ziektes noch vloeken gebruikt)
(lezen kan na ban, maar als ik voor lezen, ademen, farten en fappen moet betalen, dan maar bloodshoofds en ja die ban van meer dan een jaar zit mij nog dwars)
Ben benieuwd naar reactie of weer een ban?

Slurfje | 05-02-18 | 10:27 | 1

Gezien ik mij opnieuw heb geregistreerd met een jaren geleden gebande accoount denk ik dat de ban database leeggedumpt is...

Maar hoe dat in de toekomst gaat is inderdaad een juiste vraag.

Foxcave | 05-02-18 | 10:29

Lid geworden. Zal eerlijk gezegd wel te wachten op een tegenzet. Er moet wat mij betreft een krachtig signaal gegeven worden vanuit de internet community. Goede actie Geenstijl.

ardeverb | 05-02-18 | 10:26

Ik doe mee zodra betalende leden mee mogen kijken met de boekhouding, niet om er wat van te leren maar om het gevoel te hebben er ècht bij te horen..

001_Mills | 05-02-18 | 10:26

Wel betaald en niks gekregen. Kom is effe op zeg!!!!!!

Sargon | 05-02-18 | 10:26 | 4

Dank voor de tip. Maar dat werkt helaas niet. Ging ook iets niet goed bij bevestiging betaling. Maar de afschrijving is er wel....

Sargon | 05-02-18 | 10:31

Hmmm. Misschien rookt de server nu al.

Mahatma | 05-02-18 | 10:43

Misschien 'doneer' aangeklikt ipv 'lid worden'?

Frans1156 | 05-02-18 | 13:15
▼ 1 antwoord verborgen

Ik denk er nog even over na.

Rest In Privacy | 05-02-18 | 10:25

Done!

Red Pill | 05-02-18 | 10:25

Ik was een vd eerste die lid werd van PowNed en daar vreten Meesie&Co nog een dikke boterham van maar goed als het GS onafhankelijk maakt van de Telebelg heeft dat ook wel weer voordelen.

Trumme | 05-02-18 | 10:25 | 1

Geloof jij dat dit geld niet naar België verdwijnt?

001_Mills | 05-02-18 | 10:27

Goed, als het niet de weg van PowNed inslaat

Jan Passant mk2 | 05-02-18 | 10:25

Nu ben ik vorig jaar voor vrij lange tijd in Joris kelder beland. Hoe gaan jullie straks om met het Jorissen van betalende reaguurders?

BlowingBubbles | 05-02-18 | 10:25 | 5

Je moet ook nooit de gastheer beledigen Trumme. Nooit.

Lupuslupus | 05-02-18 | 10:31

Zei ik toch net: een doos sigaren en een fles single malt doen wonderen op de burelen...

eerstneukendanpraten | 05-02-18 | 10:40

Lupuslupus | 05-02-18 | 10:31
Beledigd zijn is een keuze en ik was nogal verrast dat de betreffende uitingen reden waren voor de lange Jorisperiode. Vandaar mijn terughoudendheid. Ik denk er kortom nog even over na. Het zal kiezen worden tussen Elsevier en GS....

BlowingBubbles | 05-02-18 | 12:13
▼ 2 antwoorden verborgen

Hoppa Knalluh!
EDIT: Zo nu eerst eens mijn top10 Vervelende Reaguurders blocken

Madrox | 05-02-18 | 10:24 | 2

Je bent duidelijk niet zo voor vrijheid....

Foxcave | 05-02-18 | 10:30

Jij gaat als eerste op mute zwitsal!

Madrox | 05-02-18 | 11:21

Een nijlpaard met een roze kroon, nog nooit zoiets doms gezien.

Reagurend_Nijlpaard | 05-02-18 | 10:24 | 1

Wel een hele boel in een roze tutu maar dat is lang geleden.

Mahatma | 05-02-18 | 10:26

Lidmaatschap voor Powned destijds betaald. Niks meer over gehoord. Mogen we nu 749 maanden gratis?

Rest In Privacy | 05-02-18 | 10:24

alsjeblieft zeg, weg met die kroontjes. ik had niet gedacht dat dat zo'n irritante toevoeging zou zijn.

B. Randnetel | 05-02-18 | 10:23 | 1

Ik draag mijn roze doornenkroon met trots.

Rest In Privacy | 05-02-18 | 10:26

Maar wie moet Herpesberger nu bellen?

Mahatma | 05-02-18 | 10:23

onafhankelijkheid... Muahhahahahaha wat een grap. Mijn dag kan niet meer stuk...

C-Bear | 05-02-18 | 10:23

In principe ben ik tegen betalen van nieuws internet dinges porno en hoeren, maar ik vind geenstijl wel belangrijk alleen maar om Peter R, Pechtold en al die andere kotsmensen af te zijken!

homieguerneville | 05-02-18 | 10:22

€ 19,84 had ook een mooi bedrag geweest, maar € 19,45 will do.

RazingMandre | 05-02-18 | 10:21 | 3

Dacht ik ook aan. Maar aan de andere kant is in 1945 het einde gekomen aan een zeker regime. Dus ook een prima getal.

Mahatma | 05-02-18 | 10:25
-weggejorist-
KroonOpHetWerk | 05-02-18 | 10:29

lol!

Basil Fawlty | 05-02-18 | 10:30

Graag gedaan!

yadda | 05-02-18 | 10:21

Hopsakee, als we dan ten onder gaan, dan ten minste met een roze kroon op!

jip_86 | 05-02-18 | 10:21

Done!!

TunyNL | 05-02-18 | 10:20

Nou, wel graag een reportage wat er met het geld gebeurt.
Wil zo op de zolderkamer toch een beetje kunnen meegenieten van het grote GS-personeelsfeest.

Rommelende Onderbuik | 05-02-18 | 10:20

Waar is de knop voor meer tieten?

RenHoek | 05-02-18 | 10:19

Ik lees jullie al 15 jaar (en toch Zwitsal. Ik weet het). Die twintig piek per jaar krijgen jullie van me!

Neta | 05-02-18 | 10:19 | 3

@Helpdesk, ik maakt die 1 cent over en kom daarna in een soort refresh loop des doods terecht. Nu opnieuw kopen levert een 404 error op als ik op de KOOP DAN!!!!11!!! knop druk...

Neta | 05-02-18 | 11:55

En ik heb nog geen kroontje, dus die 1 cent is gehackt door Nieuwsuur en Willem Vermeend. Godver.

Neta | 05-02-18 | 11:56

Yes het werkt. Conclusie Safari is stom, Chrome werkt.

Neta | 05-02-18 | 13:39

Na te hebben ingezoomd op de pica:
Geenteen -1
't was wel koud voor de dames zo te zien.

elfenstein | 05-02-18 | 10:18

Eindelijk een manier om de Slet te blocken. Yay!

Mahatma | 05-02-18 | 10:18 | 5
-weggejorist-
KroonOpHetWerk | 05-02-18 | 10:30

Als je iemand die 5500 keer per jaar hetzelfde reaguurt over de onderwerpen Trump, Brexit, Wilders, Baudet, Poetin, EU e.d. nog interessant vind, dan kun je net zo goed de NPO/NOS aanzetten want dan krijg je ook dagelijks hetzelfde.

Memek | 05-02-18 | 10:36

Ben doorgaans zelf ook niet zo van het blokken, maar een paar reaguurders waaronder DKS hebben die twijfelachtige eer dan toch gekregen. Ik heb graag een debat op het scherpst van de snede, geen enkel probleem. En men hoeft het ook zeker niet met me eens te zijn. Maar dat constante op de man/vrouw/anders spelen, dat gescheld en mensen op lafhartige manier onderuit halen kwam me danig de strot uit.

Sjefke7807 | 05-02-18 | 13:34
▼ 2 antwoorden verborgen
-weggejorist-
KroonOpHetWerk | 05-02-18 | 10:18 | 1

Ja Doei, betalen hahaha.

King of the Oneliner | 05-02-18 | 10:17

En dan heffen wij nu uit gezamelijke borsten het volkslied en zorgen dat deze heugelijke dag niet wegzinkt in de strijd tegen de vvmu in de geschiedenis van de lagelanden.

van stampij | 05-02-18 | 10:17

Ok. Is gedaan.

desmodromo | 05-02-18 | 10:17

Is Femke Halsema al lid?

Moeki de Meeuw | 05-02-18 | 10:17

Done. Voor minder dan 20 euro de zelfstandigheid van GS kopen, is geen geld.

Mahatma | 05-02-18 | 10:17

Geef 19,45 op en ideal geeft aan 0,01 euri? Is een grapje zeker?

MareJane | 05-02-18 | 10:16 | 3

Nee, is voor de eerste maand. Daarna zal het wel ingehouden worden.

kwark001 | 05-02-18 | 10:18

Is voor automatische incasso.

Mahatma | 05-02-18 | 10:19

Ik snapte het ook al niet.

Apollo | 05-02-18 | 10:25

GS = onbetaalbaar goed !

krelus | 05-02-18 | 10:16 | 1
-weggejorist-
abcWoeptieDoe | 05-02-18 | 17:59

Beetje te veel tekst. Als je schrijft dat je geloofwaardigheid toeneemt als je door betalende leden draagvlak blijkt te hebben, kan je korter duidelijk maken waarom je het doet.

M.egafoon | 05-02-18 | 10:16 | 1

Sommige reaguurders hebben meer tekst en uitleg nodig.

Mahatma | 05-02-18 | 10:19

"Da’s beduidend minder dan die kop koffie die je per dag aan de EU moet serveren!" Ja, maar nu wordt het allebei. Enniewee, ik ga overstag :)

Apollo | 05-02-18 | 10:15

Hmm, ik zal er nog even over nadenken. Maar wellicht zal ik het nog doen ook.

LangeTijdGeleden | 05-02-18 | 10:15

Heb echt al jaren geen tegel meer geplaatst, maar bij deze dan. En hoewel ik principieel tegen paywalls etc ben. Is het in jullie geval zeker niet misplaatst met deze nieuwe gedachten politie

WaltherP99 | 05-02-18 | 10:14 | 1

Nou, over het algemeen weten de reaguurders, en dan zeker de vaste kern, de Libero Brigade er haarfijn uit te pikken als die weet eens komen vervelen met een nieuwe Zwitsal account. Maar inderdaad, wat er op de achtergrond gebeurt is natuurlijk ook nog de vraag.

Sjefke7807 | 05-02-18 | 13:30

Maar nu mis ik natuurlijk wel reclames zoals die van een scheerapparaatmerk onder het topic van de harige bangmaker.....

Road to serfdom | 05-02-18 | 10:13

Succes mannen! En als er vrouwen bij jullie werken dan bennuh dat kerels!
Iemand van de "buitenwacht" wat te zeiken over deze mannificatie van mij.
Zeik ze!
Pief-PaF-Poef, Evocatus

Evocatus | 05-02-18 | 10:13

Done!

andalucia | 05-02-18 | 10:13

Gedaan, met een vers account, met als extra motivatie voor dit jaarlidmaatschap: (mede) uit naam van jullie helaas veel te vroeg en veel te jong overleden geenstijl-F5-ster "Charly" die volgens mij niet eens een account had.

Skwurrel | 05-02-18 | 10:13

Mijn eerste reaguursel sinds jaren. Ik ben principieel tegen betalen voor websites maar voor jullie natuurlijk niet

M3nn0123 | 05-02-18 | 10:12 | 4

Even F5-en.

Mahatma | 05-02-18 | 10:20

helpt niet, nog meer tips? Ik heb betaaldd

M3nn0123 | 05-02-18 | 10:28

Ik ga je echt niet helpen. Klagen als het niet ok is en nooit meer wat horen als het wel werkt. Die ken ik al.

Pedronegro | 05-02-18 | 11:18
▼ 1 antwoord verborgen

Heerlijk, geen reclame!

Road to serfdom | 05-02-18 | 10:12

Goed verhaal en ook lekker kort, maar ik zal iets gemist hebben want ik las niet wat er gebeurt als ik weer eens een ban krijg hier. Ja de laatste duurde meer dan een jaar. Krijg ik dan "mijn contributie" terug? (joris/ban Refund)
(nee lees de plempsels maar terug ik heb geen ziektes noch vloeken gebruikt)

Slurfje | 05-02-18 | 10:12 | 4

Goed punt, aan de andere kant ook na Joris blijft het lezen mogenlijk.

am*dam | 05-02-18 | 10:19

En wanneer GS hier een reactie plaatst: vanaf welk donatiebedrag geniet een reaguurder de premiumfuncties? Vanaf welk donatiebedrag krijgt een tichelaar een betaalbaret?

Van Urk | 05-02-18 | 10:24

Als je een ban hebt kun je het beste een doos sigaren of een mooie fles single malt naar GS-HQ sturen. Succes gegarandeerd...

eerstneukendanpraten | 05-02-18 | 10:37
▼ 1 antwoord verborgen

Top!

Gumush | 05-02-18 | 10:11

Ok dat gaan we vanavond dus even regelen want van zo'n roze kroontje wordt zelfs de meest asexuele panda nog geyl!

Bozepanda | 05-02-18 | 10:11

nou gefeliciflapstaart dan maar allemaal

Rest In Privacy | 05-02-18 | 10:11

uiteraard doe ik ook mee. ben het spuug- en spuugzat die linkse kliek

grauwelaar | 05-02-18 | 10:10

Wacht nog even af wat mijn belastingaanslag wordt. Verder moet ik dit jaar al beginnen met de aflosboete op mijn volledig afgelost huis. Het zijn financieel gezien wat onzekere tijden dus ik denk er nog even over na...

eerstneukendanpraten | 05-02-18 | 10:10

Ai, ik kan niet meer in mijn email van Tuborg øl, is dat een probleem?
Ik wil namelijk niet van mijn nick af.

Tuborg øl | 05-02-18 | 10:10 | 2

Maak een nieuw account als Tuborg løl en iedereen weet dat jij het bent.

Fratello | 05-02-18 | 10:13

Dat zou mijn altijd zeeeer serieuze tegels ondermijnen. ;)

Tuborg øl | 05-02-18 | 13:56

Maar ik had al geenstijl zonder advertenties, wegens een niet heel speciaal normaal geconfigureerde browser met adblocker.

141535979 | 05-02-18 | 10:10 | 1

Ik zie ook geen adv. om dezelfde reden als u. Maar toch lid geworden gewoon omdat het nodig is.

Lupuslupus | 05-02-18 | 10:37

Tja, uit eerdere ervaringen uit het GeenStijl ideeéncentrum ben ik nog niet overtuigd of dit wel gaat werken; lidmaatschap, PowNews, GeenPijl en nu GeenMuur (of wat is de naam van dit initiatief?). Ik zeg niet dat het niet nodig of nuttig is geld te verzamelen voor de roze kruistocht, maar ik ben toch bang dat het politieke establishment een langere adem en meer geld heeft de roze ridders van Geenstijl.

PisFinger | 05-02-18 | 10:09 | 1

Gewoon proberen, experiment.
We zien wel. Kan net zo'n flop als PowNed worden?
Nou èn? Niet geprobeerd is sowieso nat gegaan, toch?
Tschüß, Evocatus

Evocatus | 05-02-18 | 10:17

Feels good, really

Toiletflush | 05-02-18 | 10:09

Noodzakelijk kwaad. Zoals u blieft.

Merrick | 05-02-18 | 10:09

Roze kroon maakt het allemaal wat onnodig druk... maar goed, voor een goed doel..

Denkhetnjet | 05-02-18 | 10:08 | 1

Koopje

Rest In Privacy | 05-02-18 | 10:11

Ik wil best wat betalen maar heb de schurft aan machtiginge e.d. waar je maar moeilijk weer van af komt. Is er dan ook nog een optie?

B0bBer | 05-02-18 | 10:07 | 1

Een machtiging kunt u bij uw bank ten allen tijde stopzetten. Dus gaan met die banaan.

Lupuslupus | 05-02-18 | 10:38

Eeen prikkie voor de vvmu.

knier | 05-02-18 | 10:07

Goh... nu hoor ik er ook bij. Dank GS.

Paaldanseres | 05-02-18 | 10:07

Done (r)

Rest In Privacy | 05-02-18 | 10:07

You had me with 'presenteert'.

Rest In Privacy | 05-02-18 | 10:06

Jan Dijkgraaf aan de kant met je dure onzin. Ik ga roze €uri's storten want het land roept. (Zeg even tegen Bertje dat ik volgende maand weer betaal. Echt waar, dus laat mijn kinderen met rust. En al die andere dure xenofobe, alt right en fascistisch-racistische rechtsrichtersclubs. Geduld)
Gewoon aan de deur 'n €uri in de pot stoppen, zoals vroegah, was altijd stukken goedkoper.

Van Zessen Klaar. | 05-02-18 | 10:06

Anders namelijk: Ik wil wel lid worden maar als ik op die pagina kom wordt mij gevraagd in te loggen wat ik ook heb gedaan maar dan gebeurt er vervolgens niets en blijft er linksboven staan dat ik nog moet inloggen. Help?!

Halal gehaktbal | 05-02-18 | 10:05

Logisch verhaal. Met zo'n enge EU, zo'n enge minister, zo'n enge partij wiens naam eindigt op 66. Hun strapatsen zijn zeer verontrustend

We moeten David geenstijl bewapenen tegen Goliath

koelkast | 05-02-18 | 10:05

Jullie willen dus centjes? Dat kan geregeld worden!

Basil Fawlty | 05-02-18 | 10:04

goed bezig

Biff Everwood | 05-02-18 | 10:04

Kan ik als premium lid dan wel af en toe kritiek hebben op GS zonder weggejorist of geband te worden?

TheBigKirth | 05-02-18 | 10:04 | 4

Als je binnen de huisregels blijft zou dat moeten kunnen.
En waarschijnlijk werkt zo'n kroon ook een beetje als helm.
Iets met bijten in de hand die je voedt.

keestelpro | 05-02-18 | 10:14

Ik bedoel dus niet nazi opmerkingen of discriminatie. Ik bedoel gewoon het niet eens met GS zijn, kan gebeuren toch, en tegengas geven. GS is goed in uitdelen maar af en toe niet goed in incasseren.

TheBigKirth | 05-02-18 | 10:17

@TheBigKirth
Ik ga al heel wat jaren mee hier en geef altijd mijn mening. Ik ben slechts sporadisch -weggejorist- en nog nooit een -opgerot- aan de broek gehad.

atheïstisch stemvee | 05-02-18 | 10:20
▼ 1 antwoord verborgen

Fuck yeah !

Yopie | 05-02-18 | 10:04

Ik ben gek op geweldige ideeën, kan ik keihard om lachen en doe dat nu ook.

Skunk57 | 05-02-18 | 10:04

De natuurlijke werking van maatschappij zal hier nu ook zijn intrede doen. Reaguurders met een betaalbaret zullen zich verheven voelen boven de andere. De betaalbaretjes bouwen hun eigen bubbeltjes middels de blokkeerfunctie. Kaalkopjes en ander gespuis kunnen moeilijker opgerot worden, want premium. Ik voorzie een enorme verzuring in de panelen.

Van Urk | 05-02-18 | 10:04 | 5

Kan. Zo schijnt bijna iedereen een hekel te hebben aan @Berbaar, terwijl ik regelmatig om hem moet lachen. Misschien dat mensen toch nieuwsgierig worden bij blanco veldjes en weer unblocken.

atheïstisch stemvee | 05-02-18 | 10:26

Dat verheven voelen kan meevallen. Ben nog steeds anarchist, dus moet niets hebben van verheven voelen.

Dat blokkeren daar heeft u een puntje, inderdaad hoeft van mij helemaal niet, als iemand die behoefte voelt mij uit te schelden o.i.d. dan doetie dat maar. As'k zin heb fileer ik hem wel met woorden.

Potje iemand proberen te tergen is goedkoper dan bezoek aan de zieleknijp, dus ik bespaar mijn tegenstander kosten en het lucht hem op. Dus ik zal hoogstwaarschijnlijk nooit iemand blokkeren.

Ouderwets duel daarentegen lijkt me wel leuk, pistool of rapier.
Tschüß, Evocatus

Evocatus | 05-02-18 | 10:27

Eerst de komende weken maar eens kijken wat dit voor effecten heeft inderdaad.

Wobbelplatte | 05-02-18 | 11:08
▼ 2 antwoorden verborgen

Goed initiatief en verstandig om naar meer meer meer onafhankelijkheid te zoeken. Na meer dan 10 jaar extragratis te hebben kunnen meegenieten van GS is het niet meer dan terecht om een bijdrage te leveren. Keep it up.

Dutchbeaurouge | 05-02-18 | 10:04

Gedoneerd!
Op dezel site wordt gezegd wat velen denken!

silverhees | 05-02-18 | 10:04

Na het overweldigende succes van Powned is dit echt een aanrader.....

DeDenkerT | 05-02-18 | 10:03 | 2

Ben nooit lid geworden van Powned maar geef graag die paar euro voor GS.

Lupuslupus | 05-02-18 | 10:15

Tja was experiment. Niet echt geslaagd.
Maar leuk geprobeerd.
Tschüß, Evocatus

Evocatus | 05-02-18 | 10:28

i'm in

larie | 05-02-18 | 10:03

Done, duidelijke zaak lijkt mij

expectoclitorum | 05-02-18 | 10:03

Proud Member sinds vandaag. Kom maar door met die kroon.

Uiterst_Rechts | 05-02-18 | 10:03

Prima initiatief. Dit is de enige methode om dagelijks je portie onafhankelijkheid tot je te kunnen nemen. Ik word lid voor mijn leven.

aamert | 05-02-18 | 10:03

Voortaan is iedere dag een dag met een kroontje.

Rheia | 05-02-18 | 10:02 | 1

lol

Lupuslupus | 05-02-18 | 10:15

Ik post dit alleen om mn kroontje te zien.

gebakkenegel | 05-02-18 | 10:01 | 1

Ik post dit alleen om mijn comment te kunnen lezen.

Freiherr_von_Mordax | 05-02-18 | 10:24

Zonder kroontje ben je nu al in de minderheid. Ik trek de diskriminasie kaart! Ik wil een kroontje zonder hier voor te betalen.

freakz0rz | 05-02-18 | 10:01 | 4
-weggejorist-
KroonOpHetWerk | 05-02-18 | 10:08

Allang gedaan. Vanavond ergens in een praatshow op de NPO.

freakz0rz | 05-02-18 | 10:28

Ach ja, dat kroontje.
Hoeft inderdaad niet. Was leuk bedacht, maar nogal ouderwets idee.
Hej, GeenStijl
Kroontje mag afgeschaft hoor!
Tschüß, Evocatus

Evocatus | 05-02-18 | 10:30
▼ 1 antwoord verborgen

Tuurlijk doe ik mee. Wel één vraag. Wie beheert de rekening. Is er naast het redactiestatuut ook een regeling waarmee GS financieel en qua privacygevoelige inschrijfinfo onafhankelijk kan opereren van, ik noem maar een dwarsschoft, Peter van der Meersch? Dat wil ik graag eerst even weten.

superjan | 05-02-18 | 10:01 | 1

Rian Rijnsburg hackt ons regelmatig maar komt er gewoon NIET in.

ristretto | 05-02-18 | 10:06

Wil geen roze kroon maar een gouden met diamanten enzo...

Kost dat?

Teleo | 05-02-18 | 10:01 | 1

Dat klinkt best een beetje hebberig....

Lupuslupus | 05-02-18 | 10:16

Straks is het een statusdingetje om geen kroontje te hebben...

Nuchternederland | 05-02-18 | 10:01

Zodra jullie je vrijkopen van de telebelg investeer ik al mijn zakgeld!

Pierewoaier | 05-02-18 | 10:00

GS in je favorieten? GS is al jaren mijn startpagina. Eerst ff topics checken voor ik iets anders bekijk in mijn browsert

SerTheFun | 05-02-18 | 10:00

Ik zou graag met crypto's betalen.. Doe eens NLG toevoegen.

Kabila de stijlloze | 05-02-18 | 10:00

Geen kroontjes...... vervelende flauwekul....

P.Faust | 05-02-18 | 09:58

Ben je dan ook verlost van advertenties op Dumpert en Daskapital?

Harry Turtle | 05-02-18 | 09:58 | 1

Daar hoop ik wel een beetje op!

ElmoPeijnenburg | 06-02-18 | 14:48
-weggejorist-
KroonOpHetWerk | 05-02-18 | 09:57 | 2

Ik heb net het boek van Rian van Rijbroek binnen, kan ik niet overmaken via smart blockchain, daarnaast heb ik nog een berg Crypto waar ik vanaf moet en ik wil graag een beetje anoniem kunnen betalen. Ook maar opzoeken hoe ik Powned kan opzeggen. Wordt dit ledengeld apart gezet en transparant uitgegeven of zitten de Belgen al een nieuwe cruise te boeken van het ledengeld.

Zander | 05-02-18 | 09:56

Oké, vraag ik het even heel concreet: wat kan er in het slechtste geval gebeuren met mijn persoonlijke gegevens, gekoppeld aan mijn gebruikersnaam, bijvoorbeeld als jullie gehackt worden (ik noem maar wat)? Ik ben daar huiverig voor. (Al kun je dan natuurlijk zeggen: wie is er nou geïnteresseerd in een anoniem guurdertje. Is óók weer zo.)

Lewis | 05-02-18 | 09:56 | 9

@ Van Rossem | 05-02-18 | 10:27
Thx. Ik weet genoeg.

Lewis | 05-02-18 | 11:09

Lewis en onnosel, doe het nou maar, als we allemaal tegen de muur staan, leren we mekaar ook nog even kennen van dichtbij, heeft ook z'n charme.

watmagjenogwel | 05-02-18 | 11:29

LOL. Deze keer heb ik gendoneerd. Dus geen kroontje voor mij. Ik hoop reaguurders op een andere manier te leren kennen dan tegen de muur. Dan is er maar weinig tijd om een praatje te maken :)

onnosel | 05-02-18 | 13:09
▼ 6 antwoorden verborgen

Dat ga ik dus echt niet doen.

Minister van Emotie | 05-02-18 | 09:56 | 1

LOL!

keestelpro | 05-02-18 | 10:08

doei!

49 | 05-02-18 | 09:56

Dan weten jullie waar mijn bankrekening woont en dan gaat Ollonkreng de gegevens confisqueren?
Oh, wacht... Trollen kunnen blokkeren?
Puik plan maar ik betaal liever met litecoins.

Rommelende Onderbuik | 05-02-18 | 09:56

Sjezus wat een berg lettertjes! Graag in de toekomst een iets korter verkooppraatje. Ik doe toch wel mee.

24-07-69 | 05-02-18 | 09:56

Hmm... Effe over nadenken...

Lefty-Messup | 05-02-18 | 09:55

Noodzakelijk kwaad.

sique fuque | 05-02-18 | 09:55

Nou vooruit dan maar.

Lupuslupus | 05-02-18 | 09:55 | 1

Inderdaad ....: jammer dat het kennelijk nodig is maar het is dus niet anders.

Reinaert | 05-02-18 | 09:56

De inlog/ betaal - ervaring in Safari is nog nite optimaal.

VVerner | 05-02-18 | 09:55 | 1

Klopt, ook mij lukt inloggen/betalen niet vanaf Ipad

appelvink | 05-02-18 | 10:17

Even kijken of ik nu ook een kroontje heb.

zutzooi | 05-02-18 | 09:55

gedaan

Ignatius Barracuda | 05-02-18 | 09:54

Heb net 10 euris gedoneerd. Wat ben ik toch een goed mensch!

AttoMelani | 05-02-18 | 09:54

Volgende topic. Deze is oud. Aan het werk daar!

Oerkoendoe | 05-02-18 | 09:54

Geenstijlland is mine, and it owes me a living. Toch ben ik met liefde bereid geld en mijn gegevens te betalen. Bij het goede antwoord op de vraag hoe het zit tussen een onafhankelijk GeenStijl en de Brusselsgezinde eigenaars. Met andere woorden, where the doe go.

LibertasSimplex | 05-02-18 | 09:53

Gewoon, al was dat alleen al voor dat geyle kroontje!

Fatwabuster | 05-02-18 | 09:53

Musk bouwt vlammenwerpers om aan cash te komen, Armstrong deed 50m met zijn armbandje. Jullie kunnen ook zoiets. Kosten dragen met winst op vermogen is toekomstbestendiger dan contributie innen.
Is er ook een bedrag waarbij GS zich uitkoopt bij TMG?
En deze moet even... Je kan de contributie stopzetten. Kan je dan ook je account verwijderen?

Alquest | 05-02-18 | 09:53

OK.Tientje VPRO eruit.Geen Stijl dubbel en dwars erin.

P.Faust | 05-02-18 | 09:53 | 1

Wow, wat een switch, dat zie je niet vaak. Hoop dat het een voorbode is op meer. Begrijpelijk dat je van een voorheen vrijzinnige club thans zuur links godwin bolwerk overstapt naar de goede kant waar men nog vrijzinnig kan denken en uiten

AttoMelani | 05-02-18 | 10:00

proefperiode????

Foxcave | 05-02-18 | 09:53

Ga gewoon ff wat halen bij Weesie, die heeft nog wel wat liggen.

mrv | 05-02-18 | 09:53

ook maar gedaan als armlastige WIA-er maar Geen Stijl helpt mij elke dag weer door en die censuur- en SJW-golf stuit mij enorm tegen de welbekende borst.

Fedde71 | 05-02-18 | 09:53 | 2

Ach zelfs voor een armlastige AOW-er is dit nog te betalen. Gewoon een paar keer per week brood met pindakaas eten....
Dat is juist het mooie dat er een heel klein bedrag wordt gevraagd dus iedereen die wil kan meedoen. Daar is over nagedacht :-)

Lupuslupus | 05-02-18 | 10:21

probeer nu gewoon 1 keer in de maand naar mijn broer en zijn familie te gaan voor avondeten. Heb ik die € 2,- er ook weer uit

Fedde71 | 05-02-18 | 11:12

Kan ik ook met floepies betalen?

Rest In Privacy | 05-02-18 | 09:52 | 3

Zeker! 1 floepie = 1,75 kwezel, dus reken maar uit.

Nuchternederland | 05-02-18 | 09:58

En 1 kwezel is dan weer ongeveer 20.000 Vaffanculo's waard. Afhankelijk van de wisselkoers natuurlijk.

ristretto | 05-02-18 | 10:10

Ze accepteren nu ook porcodio's.

LibertasSimplex | 05-02-18 | 12:11

Al meer dan 10 jaar geen TV- of krantenabonnement en nu voor het eerst lid geworden van een website!

Gefrituurde Mars | 05-02-18 | 09:52

Ik neig er wel naar om het doen, als ik maar geen kroontje krijg.
Oh shit....

But seriously, nu we betalen, mogen we dan ook de inhoud bepalen?
Zoals even een maandje geen Sylvana of zo?

Nuchternederland | 05-02-18 | 09:52 | 3

Meer Sylvana!

Rest In Privacy | 05-02-18 | 09:53

Dat lijkt me niet juist, dan gaan de correcten hier bepalen, dan ben ik weg...

Foxcave | 05-02-18 | 09:54

Een maand lang niets over een bepaald geloof en de volgelingen daarvan lijkt me prachtig.

Halal gehaktbal | 05-02-18 | 10:27

Ik betaal hier graag aan mee!

Zuurdropje | 05-02-18 | 09:52

misschien is het handig dat we ook in crypto kunnen bijdragen, kunnen jullie ook beter van worden, of niet, but yeah, life is a gamble.

heerlijk | 05-02-18 | 09:52 | 2

Dat kan dus ook. Betalen met Bitcoins is een optie.

Rheia | 05-02-18 | 09:53

En dan stort die Bitcoin terug tot €17,95. Weg kroontje.

marcoplarco | 05-02-18 | 11:06

Toch roept het ook weer vragen op. Ik zie net dat een paar zwitsals een premium account hebben gekocht. Als je over de schreef gaan krijgen je dan nog steeds een ban? Lijkt me een lastige situatie betaal je 20€ ben je een beetje kwaad op een dag en schiet je uit je slof over Pechtold en is je account tijdelijk/permanent bevroren. Hoe zit dat? Heb je een soort van status aparte?

De Koreaanse Slet | 05-02-18 | 09:51 | 9

Van Rossem | 05-02-18 | 10:29

Dat bedoelde ik niet. Ging specifiek over zwitsals. Er is immers een zero tolerance beleid voor zwitsals als ik het goed heb. Of word je zwitsal opgeheven?

De Koreaanse Slet | 05-02-18 | 10:38

Het is trouwens wel paradoxaal dat een reaguurder van het jaar geen kroontje heeft.

Jostifiel | 05-02-18 | 10:53

Kom op Slet niet zo somber, misschien kun die die €19,45 wel declareren bij Suikeroom George Soros of bij Van Jole?

Professionele linkse trollen hebben toch zeker wel ergens een expense accountje bij een of andere vage 'stichting tegen discriminatie' gefinancierd uit publieke middelen of uit de diepe zakken van oom Soros?

Klassenfeind | 05-02-18 | 13:10
▼ 6 antwoorden verborgen

Ik heb 5 tientjes overgemaakt. Heb ik nu ook mijn eigen roze kroontje?

SerTheFun | 05-02-18 | 09:51 | 2

Nee dus....

SerTheFun | 05-02-18 | 09:52

#fuckyeah;)

SerTheFun | 05-02-18 | 09:54

Betalen voor GS, noway Jose. belachelijk!

Nalek | 05-02-18 | 09:51 | 1

Check.

Henkderhenken | 05-02-18 | 11:23

Ik hep betaald maar nog niks gekregen.... redactie??

Sargon | 05-02-18 | 09:51 | 1
-weggejorist-
KroonOpHetWerk | 05-02-18 | 10:00

Dure maand dit. Maar goed, helaas is het nodig.

Richard H. | 05-02-18 | 09:50 | 1

Scheelt dat het de kortste maand van het jaar is

E-Burke | 05-02-18 | 13:13

Roze kroontjes zijn voor homosuele prinsesjes.

Mark de Grootte | 05-02-18 | 09:50

Kom eraan....

Foxcave | 05-02-18 | 09:50

test test

boccelullus | 05-02-18 | 09:50

Wil het wel doen hoor, maar dan de komende 5 jaar geen ban meer, ook niet bij Dumpert.

Balletje Mayo | 05-02-18 | 09:50

Ja oké, ben net wakker even testen - maar wat is het nut van mijn bijdrage als ik dan geen reclame te zien krijg? Dan gaat het er aan de ene kant erin en de andere weer uit? Zzzz

kapoerewiet | 05-02-18 | 09:49

Ik stort wel wat

Tommygunner | 05-02-18 | 09:49

Tuurlijk, momentje

Flipus | 05-02-18 | 09:49

-1 cent weggejorist en opgerot-

N3uk33nd | 05-02-18 | 09:48

Hoeveel tokens krijg ik nou? Is er een roadmap? Hoeveel Aziaten zitten er in het team?

strijpsestraat | 05-02-18 | 09:48

Done. Maar ik ga er niet vaker van reaguren (ook niet minder).

Dorst | 05-02-18 | 09:47

Jammer dat het nodig is, maar goed besteed in ieder geval.

Durkmans | 05-02-18 | 09:47

Hopatee! Goed initiatief.

Bobdesloper | 05-02-18 | 09:46

Als jullie je hiermee kunnen uitkopen bij die weke Belg, ben ik voor.

Harry Turtle | 05-02-18 | 09:46

test

komtdatschot | 05-02-18 | 09:46

Die foto van Peter R. De Vries in het scherm die zei dat ik geen lid moest worden, zorgde ervoor dat al mijn twijfel verdween. Ga door met jullie goede werk jongens!

Rheia | 05-02-18 | 09:46 | 1

Ja Peter gaf bij mij de doorslag en natuurlijk het afbreken van het penthouse.

Memek | 05-02-18 | 09:49

Kroontje hoef ik niet, beetje geld gun ik jullie wel. Het begint inderdaad allemaal steeds enger te worden.

Bokito ergo sum | 05-02-18 | 09:45

Tja heb 100 euri gedoneerd kwamen jullie met die maffe stemkastjes en powned ook meegdaan, een ezel etc. Nou ja VVMU enzo vooruit met de geit.

bijna_raak | 05-02-18 | 09:45

Er wordt al sinds Grolsch zijn advertenties terug trok van GeenStijl geen Grolsch meer gedronken in huize Forecastle. De donatie komt jullie kant op.
Ik wordt nog eens arm van al dat volk dat mijn zuurverdiende centen wil hebben om te kunnen vechten tegen de opstomende marxistische, fascistische (welke het is, daar ben ik nog niet uit. Ze ontlopen elkaar niet zo veel) dictatuur onder de noemer EU met de gewillige Rutte III collaborateurs .

forecastle | 05-02-18 | 09:45

Heb gewoon gedoneerd. Zet maar om naar lidmaatschap als kroontje weg is.

Hufterst | 05-02-18 | 09:44 | 1

Overigens for the record: Ik krijg nog een prijs van jullie wegens het als eerste juist spellen van een of ander woord bij dat dictee. Water under the bridge though.

Hufterst | 05-02-18 | 10:13

Stelletje lutsers, ik mag aannemen dat dit een grap is want jullie zijn zelf het bezit van een krant, de Televaag !

wattenstaafje | 05-02-18 | 09:44 | 2

Niet lang meer ben ik bang. Ook bij de televaag verdwijnt er meer en meer achter de betaalmuur. En die kudt belgen zijn ons liever kwijt dan rijk.

Indoneesje | 05-02-18 | 09:45

CTRL + U doet wonderen bij een aantal betaalmuren

Louise-in-de-pels | 05-02-18 | 09:49

Done! €19,45 is geen geld voor een goed kritisch tegengeluid! Typisch weer dat zuinige en kortzichtige Hollanders die duizenden Euro's per jaar aan belasting, BPM en premies afdragen om 24/7 met dezelfde linkse propaganda bestookt te worden, nu lopen te miepen over €19,45.

Maar GS, effe een vraagje: hoe kunnen linkse trollen met meerdere accounts lid worden? (/sarc) ;-)

Klassenfeind | 05-02-18 | 09:44

Wat mot, dat mot. Leuk is anders maar kennelijk mag niets in dit land nog leuk zijn en om daar tegenaan te mogen/kunnen schoppen betaal ik graag een paar centen.

Reinaert | 05-02-18 | 09:43

Dat tot 5 minuten editen is wel fijn, ik zie vaak zodra ik gepost heb taalvouten.

Roze_bril_drager | 05-02-18 | 09:43 | 2

tijd ga nu in

elfenstein | 05-02-18 | 09:46

kut he dat je dan nog steeds niet in andere reaguursels de TV's eruit kan editen.

elfenstein | 05-02-18 | 09:46

Al jaren een ban en nou mag het opeens weer......... of wordt het dan toch, tegen betaling een premium ban?

GenotKnot | 05-02-18 | 09:43

Ja, ik wil.

EnzoIshet3 | 05-02-18 | 09:43

Natuurlijk

Rest In Privacy | 05-02-18 | 09:43

Hulde! Goede actie en doorgaan!

niettebenauwd | 05-02-18 | 09:42

Waar is m’n kroon?!!? Gloeiende gloeiende......

Sargon | 05-02-18 | 09:42 | 1

Verlang je naar zo'n zijig roze kroontje?

botbot | 05-02-18 | 09:55

Kunnen jullie niet wat pleuros bij Joop halen?

GuidoTheKillerPimp | 05-02-18 | 09:42
-weggejorist en opgerot-
Eduard46 | 05-02-18 | 09:42 | 3

Kan ik ook betalen via de smart blockchain?

TDB | 05-02-18 | 09:42

Zag er al iets over in de panelen, maar kunnen jullie zelf nog iets meer zeggen over anonimiteit en zo?

Lewis | 05-02-18 | 09:42 | 2

Zat ik ook te denken toen ik dat geld overboekte. Opeens flitste die hysterische grijnskop van mevrouw Van Rijbroek voorbij

kapoerewiet | 05-02-18 | 09:55

Je naam en e-mailadres worden apart van je betaalgegevens verwerkt staat er.

Rheia | 05-02-18 | 09:57

Voor een paar centen jezelf verheffen tot GS royalty?
Geen kroontje op = cheapass lutser?
So Be It.
"Alle reaguurders zijn gelijk, sommigen zijn alleen iets gelijker dan de anderen"

elfenstein | 05-02-18 | 09:41

Hep petaald.

Memek | 05-02-18 | 09:41

Komt er op den duur ook een vervanging voor dat kroontje? Ik heb liever een bivakmuts.

knutsel_ | 05-02-18 | 09:41

Done. Mannen ben verdomd blij met het vrije woord op Geenstijl.

Willy Keutel | 05-02-18 | 09:41

Zorg eerst eens voor een werkende stek.

Cuban8 | 05-02-18 | 09:40

Done !!

lovelydevil | 05-02-18 | 09:40

Het moet niet gekker worden en daarom met een weloverwogen 1 eurocent, zijnde een luizige 2 gulden centen.

kwark001 | 05-02-18 | 09:40 | 1

2.20371
Dingflofbips
Dus..

marcoplarco | 05-02-18 | 11:01

totale onzin natuurlijk.... als GS te weinig in kas heeft om zich te verdedigen in de rechtszaal... dan moeten ze gewoon minder de grens van het toelaatbare opzoeken!

bArAbAts | 05-02-18 | 09:40 | 4

Tegenwoordig is alleen de mening van D666 toelaatbaar. De rest wordt gecensureerd, gemanipuleerd en bedreigd. Door onze minister nota bene!

Rheia | 05-02-18 | 09:59

Dat is fijn beginsel; als je je niet op legale wijze kan verdedigen tegen door de EU gesubsidieerde propagandamachine van de EU zelf, moet je je maar houden. Klinkt bijna democratisch.

PisFinger | 05-02-18 | 10:01

.. je je bek maar houden.
(was m'n vorige comment nu gewoon door mezelf al weggejorrist of door een correctfilter geplempd?)

PisFinger | 05-02-18 | 10:02
▼ 1 antwoord verborgen

Privacy nu dus door het toilet....

Oerkoendoe | 05-02-18 | 09:40

Nou vooruit, ik ben ook de beroerdste niet. Dus net maar even premium lid geworden :-)

The2Amendment | 05-02-18 | 09:39

Resumerend: laffe adverteerders lopen weg en jullie kosten gaan omhoog.
Helder. Wat ik echter mis in het verhaal, is of jullie (inmiddels) de ANBI-status hebben gekregen. Immers: donaties aan een ANBI zijn, vanaf een bepaald bedrag, fiscaal aftrekbaar.

Ik zou zeker een donatie overwegen wanneer ik daarmee een extra middelvinger kan geven aan 's lands enige criminele organisatie die afpersing en dreiging met geweld als businessmodel heeft.

McPhart | 05-02-18 | 09:39 | 1

Het zou mij hoogst verbazen wanneer GS een ANBI status zou krijgen. Dat is met name weggelegd voor policor clubjes.

Mahatma | 05-02-18 | 10:50

Hihi. Fransie op het eind. Heerlijk. Daarom GS.

Normpje | 05-02-18 | 09:39

Foeilelijke kroon trouwens. Maagoed dan maar deze week geen bamischijf bij de patat. Zolang mijn favoriete weplok maar door kan gaan met het schoppen tegen de spreekwoordelijke enkels waar het hoort. Hoezee!

Wc-kip | 05-02-18 | 09:39 | 1

U geen Bamischijf, ik geen zalm deze week.

watmagjenogwel | 05-02-18 | 11:11

Automatische incasso? Dus de reaguurder in spé word gekoppeld aan een IBAN banknummer.
Dat word nog leuk met de Europese PSD2 bankregeling. radar.avrotros.nl/uitzendingen/gemist...
Toekomstgericht?
Welkom 1984.

steekmug | 05-02-18 | 09:38 | 5

Als ik uw redenering volg kun je dus nergens meer lid van zijn of worden. Kreeg onlangs nog post van het Alzheimer fonds. Ik dacht hu?? Hoe komen die aan mijn naam en adres dan?

Lupuslupus | 05-02-18 | 10:04

Lup... omdat je Alzheimer hebt misschien... ik denk hardop.

Pedronegro | 05-02-18 | 11:01

@lupuslupus, die lezen natuurlijk al uw reaguursels.... ha ha.
Geintje Mevrouw! U bent toch niet boos?

watmagjenogwel | 05-02-18 | 11:10
▼ 2 antwoorden verborgen

test. EDIT: Done.

acefoxy | 05-02-18 | 09:38

Done!

appelboor | 05-02-18 | 09:38

ik doe mee

Ant-Warp | 05-02-18 | 09:38

Als ik vanaf het buitenland (buitenlandse niet €-rekening) lid wil worden kost het meer dan dat het kost, en wellicht ook niet zo verstandig. Subversiviteit wordt niet in alle landen even ruimhartig beoordeeld. Dus ben ik voortaan een minderwaardig roze lezer, want zonder kroontje.

Maartenalsoptwitter | 05-02-18 | 09:38 | 2

Ik heb gewoon Nederlandse creditkaart en bankpassen plus een buitenlandse.

gato | 05-02-18 | 09:43

Mooi Gato dat is handig. Kan je even aftikken voor Maarten? scheelt een hoop in de kosten voor hem.

Pedronegro | 05-02-18 | 10:59

Ik heb het allemaal niet zo snel kunnen lezen maar heb ik goed begrepen dat de winnaar van de necrosisbokaal een jaar lang een gouden kroontje krijgt?

De Koreaanse Slet | 05-02-18 | 09:37 | 4

in dit geval een loden kroon.

Roze_bril_drager | 05-02-18 | 10:04

Gewoon betalen Slet!
(Ik hoop trouwens dat bij mij alles is goedgegaan. 'Safari kon de pagina niet openen.' Of is dit een 1 april-grap of zo?)
Edit: Yesssssssss!

Aristotalloss | 05-02-18 | 10:11

Niet mekkeren Slet. je hebt toch zeker wel een expense accountje bij een of andere vage 'stichting tegen discriminatie' gefinancierd uit publieke middelen of uit de diepe zakken van oom Soros?

Klassenfeind | 05-02-18 | 13:13
▼ 1 antwoord verborgen

Natuurlijk. Die paar euro voor beter nieuws.

Denbramjong | 05-02-18 | 09:37

Doe mij maar een 4 gallon stetson ipv een kroon

Horsemouth | 05-02-18 | 09:37

En hoe weet ik nou dat het geld niet naar jullie Belgische evil overlords gaat?

Blasfemie | 05-02-18 | 09:37

Gedaan, 2 tientjes is toch te weinig om spijt van te krijgen :-)

En gelijk aangepast omdat het kan

Zathras | 05-02-18 | 09:36

Gelukt?

Sargon | 05-02-18 | 09:36

Worden bans ook opgeheven na betaling? En wordt een snelle ban eerder ontzien of het resterend terugbetaald als betalend lid? (je moet overal rekening mee houden ;) )

Sinclair | 05-02-18 | 09:34

Ook gedaan... (het ging mij om de kroon!11!!)

dreistein34 | 05-02-18 | 09:34

Kunt dan wel een crisis hebben. Gewoon betalen. Gewoon schuiven me da geld.

atheïstisch stemvee | 05-02-18 | 09:34

Tip. Zet dit er even duidelijk bij in het artikel:
Je naam en e-mailadres worden apart van je betaalgegevens verwerkt.

Rheia | 05-02-18 | 09:34 | 2

Je naam kan niet apart van je betaalgegevens worden verwerkt. Of u moet de nickname bedoelen.

Lupuslupus | 05-02-18 | 10:06

En die nickname is gewoon gekoppeld aan je betaalgegevens en dus je naam anders kunnen ze niet bijhouden welke nick een kroontje moet hebben en houden en wie niet.

2voor12 | 05-02-18 | 10:19

Ach kijk aan , je kan een account kopen bij het commerciële GS. Dag onafhankelijkheid.

AntonJensen | 05-02-18 | 09:33 | 2

Lees het artikel voor de aardigheid eens

MAURIK | 05-02-18 | 09:38

Sowieso wat Maurik zegt maar als het aan de MSM ligt verliest GeenStijl al haar adverteerders. Dan is het pas echt daaaaaag onafhankelijkheid.

keestelpro | 05-02-18 | 10:05

Ik heb jaren veel plezier van jullie, jullie informeren me al heel lang over nieuws waar ik anders nóóit of maar half van te horen zou krijgen, julle zijn onmisbaar in het publieke debat, jullie zijn de broodnodige en uiterst effectieve luis in de pels van MSM en politiek, en misschien wel het allerbelangrijkst: ik vertrouw jullie motieven, dus mijn bijdrage kunnen jullie tegemoetzien en is jullie zeer gegund.

Lewis | 05-02-18 | 09:33

Wil het wel doen maar dat sukkelkroontje houdt me tegen. Een Panda met een Porsche motor is top. Een Porsche is voor sukkels. Maw anonimiteit. Gaat dat lukken GS... zonder kroontje?

Pedronegro | 05-02-18 | 09:33 | 3

Wie ben jij dan?

Rheia | 05-02-18 | 09:38

Helemaal eens. Ik betaal graag. Heb Jan Dijkgraaf ook gesteund. Maar ik wil geen kroontje. Dat is een heel dom idee. GeenStijl onwaardig. Dus GS, hoe kun je betalen zonder zo'n pedant kroontje te ontvangen?

Geneeskrachtig Kruit | 05-02-18 | 11:03

Dan moet je kiezen voor 'doneer' ipv lid worden, dan krijg je geen kroontje.

Frans1156 | 05-02-18 | 12:49

Ik kom al op GeenStijl sinds 2006/2007.. Lees elke topic, elke reaguursel. Ik reageer nooit, is niet nodig (jullie zeggen vaak alles al). De gedachte dat jullie weg zouden kunnen vallen bevalt mij niet, absoluut niet.. Heb het dus maar gedaan, money well spent! Thanks voor alle voorgaande en komende jaren!!

Kevinnnnnn | 05-02-18 | 09:33

Done.

Iko Nal | 05-02-18 | 09:32

Powned staat me nog zeer helder voor de geest.

Vanilla | 05-02-18 | 09:32

Zo te zien ben ik vanaf vandaag de ongekroonde *ba dum tss* koning van GeenStijl. Met een knipoog natuurlijk, voor puur narcisme blijft De Koreaanse Slet uw aangewezen aanspreekpunt.

Kapitein Stijlvol | 05-02-18 | 09:31 | 1

.