Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

NRC veegt bebloed straatje Eurlings schoon

"Op de bank in zijn ouderlijk huis in Valkenburg trillen Eurlings’ lippen bij vlagen en vecht hij soms tegen zijn tranen." Godsamme. Emo-journalistiek en mantelderliefdeën van de Grootste Lul des Vaderlands met de meest gigantische plaat voor zijn kop in het koninkrijk. De Vlaamsche Meubelfolder mocht bij Us Camiel op bezoek om zijn biecht te horen. Ramtofelemoon Camiel Eurlings zegt eigenlijk niks want heeft afgesproken om niet op de details in te gaan, maar moet wel "va banque in de spiegel kijken" van zichzelf. Betekent helemaal niks, lul. Hij blijft gewoon zitten en zegt dat er geen probleem is met ethische commissie van het IOC - raar, dat een door bezopen en corrupte sportbobo's uit warme apenlanden instituut niets kan vinden bij zo'n benedenrivierische kartelprins.

Ook is het gewoonweg schandalig dat hij überhaupt in een mishandelingszaak mocht schikken: zou de Gewone Man dat ook mogen? Mag de gewone man ook een "minnelijke schikking" als ie zijn mokkel in elkaar beukt? Dit ranzige staaltje klassenjustitie wordt uiteraard niet aangekaart door de Nurk, die veel te veel bezig is met de joemen interest - want krantjes en wijntjes verkopen is natuurlijk veel belangrijker dan een beetje op de democratie passen in het tijdperk-Vandermeersch. Dat de krant een gebroken elleboog, een gebroken oogkas en gescheurde oorlellen” (echt, dan moet je hard slaan hoor) afdoet als “een handgemeen” zegt eigenlijk alles over de staat van de krant in 2017 - een kritiekloze sportverslaggever zware mishandeling goed laten praten, je moet het maar durven.

Nou Camielleke, zoek eens contact met een echte priester van die gheyle R.K. van je, die kan je meteen vertellen dat een biecht zonder boete helemaal niks waard is. In dat Limburgse land staan nog allemaal van die kruisjes bij de knooppunten van de hollewegen waar in vroeger tijden de zondaars op hun knieën langs moesten om boete te doen. Dus. He. Lekker een halve marathon op de knietjes langs de veldkruizen van Limbabwe en nooit meer in de buurt komen van een publieke functie of andermans geld. 

Dit land jongens. Deze fucking bananenrepubliek. Dit land waarin een kartelprins zomaar wegkomt met mishandeling, op zijn corrupte erebaantje mag blijven zitten en dan kritiekloos boete mag doen in het vod dat eens een kwaliteitskrant was, volledige geregisseerd door zijn PR-meneertje Jan Driessen. SAD. 

Tot slot nog een tragische partijkartelkwoot: 

Nooit verbaasd geweest dat koning Willem-Alexander en Hein Verbruggen u met nauwelijks een sportverleden naar voren schoven als IOC-lid?

„Natuurlijk was ik in het begin verbaasd. Ga je vragen: hoe zit dat? Maar ik hapte pas toe nadat ik toenmalig IOC-voorzitter Rogge had horen zeggen: ‘Als je geen ja zegt, verliest Nederland zijn positie.’”

Volgens mij was een telefoontje van de koning naar KLM nodig om u in het IOC te krijgen.

Lachend: „Daar kan ik niks over zeggen. Maar pas op, Kees Storm, voorzitter van de raad van commissarissen van KLM, zei tegen mij; ‘Camiel, je moet het echt doen. Dit is van nationaal belang.’ Ik realiseer me terdege dat ik die positie weer moet verdienen.”

UPDATE: Straatje was nog niet schoon genoeg

Wat ben je toch een LUL, Eurlings

Eurlings heeft ff nagebeld naar NRC/NSF Camielcourant.

Reaguursels

Inloggen

Waarom hebben zulke leeglopers altijd maar weer van die prachtige en nietszeggende erebaantjes. Zuip, vreet, knippen van lintjes, lopen geilen naar billen wiegende deernen met hun kaalgeschoren miauwtjes. Ja..., ben best wel jaloers. Kudt Camielque, ga inderdaad maar eens op je blote knietjes de tocht der tochten doen langs alle kruizen in Limbabwe. Heel jou schuldbekentenis kan wat mij betreft en die van velen denk ik, zó de plee in en doorgespoeld worden.

jale | 31-12-17 | 13:47

Dus dames, let op: als je man/vriend je in elkaar slaat mag je niet terugslaan, maar met je het lijdzaam ondergaan. Anders heet het 'wederzijds handgemeen' en ben je medeschuldig aan je eigen verwondingen, zoniet de dader.
Zo droevig dit ..

noorderling | 31-12-17 | 08:27

Ach Camieleke, al genoeg gezegd over die windbuil.

At your service, zo stond hij daar bij het cda congres, één grote act zoals zijn hele tijd in de politiek en bij de KLM. Inhoudelijk waardeloos.
Dadelijk komt het erop neer dat mijnheer zelfverdediging heeft toegepast omdat hij werd aangevallen door zijn lief. Hier geldt eens een leugenaar altijd een leugenaar.
Het IOC NSF heeft boter op zijn hoofd. Lozen die vent en stop een fatsoenlijke ex sporter op die positie.

Moneytron | 31-12-17 | 03:45

je hoopt bijna dat Noord-Korea de atoombom bovenop zijn IOC-hotel schiet.

oudroze | 31-12-17 | 01:43

Ik wist niet dat Camiel president-directeur was van de KLM. Volgens NRC wel.

zakkewasser | 30-12-17 | 23:42 | 1

Ja, en ook daar was hij bepaald geen succes.
Ze dankten de heer en z'n mallemoer dat ze hem kwijt waren.

mallekater | 31-12-17 | 08:16

Zie hem nog janken bij het CDA congres. Lul eerste klas. Vrouwen sla je niet waar is sunny Bergman wanneer je haar nodig hebt.

franck7020 | 30-12-17 | 21:02

Ik hoop dat ze haar elleboog heeft gebroken op zijn scrotum.

Stompe_Loeres | 30-12-17 | 20:35

Typische een katholieke Limburger, achterbaks en proberen de feiten te verdoezelen, dan wel te bagataliseren. Camiel is een heel eng ventje, in de media de vriendelijke charmeur spelen maar feitelijk hebben we hier te maken met een gefrustreerd mannetje met een kort lontje. Dit soort types zouden zelf eens flink mishandeld moeten worden en dan ook graag die zaak in de doofpot. Maar waarschijnlijk staat meneer vooraan om in de media te verschijnen als hij zelf klappen krijgt. Zijn excuses kunnen al niet meer oprecht zijn omdat Limburgers per definitie niet oprecht zijn. Bovendien komen ze in dit geval véél te laat, dus ook dit toneelstukje van "ons Camieltje" is te doorzichtig. Sterph Debiel Eurlings !

LordLucky | 30-12-17 | 19:58

Buma ? Jouw CDA ! Toch ?

Kamervraag | 30-12-17 | 18:38

Nooit gedacht dat ik over 'vrouwenmishandeling' nog eens tegen de stroom in zou gaan.
En al helemaal niet om die Eurlings.
Maar het moet gezegd.
1e postulaat: Mensen zijn in staat tot agressief gedrag.
2e postulaat: Vrouwen zijn mensen.
Conclusie: vrouwen zijn in staat tot agressief gedrag.
Nog vragen?
Dat mannen in staat zijn hun partner te slaan, of terug te slaan, dat is wel duidelijk.
Maar dat vrouwen net zo goed in staat zijn hun partner te slaan, of terug te slaan, is net zo duidelijk.
En ja, ik weet dat de meeste mensen van zichzelf vinden, 'dat ze nooit 'n ander zouden slaan, en dat inderdaad (tot op heden) ook nooit gedaan hebben'.
Klopt.
En dat moet ook zo blijven.
En let even op; ik praat hier niét het slaan van de ander goed.
Ik zeg alleen, dat mensen dat 'kunnen'.
Ik zeg alleen, dat vrouwen dat 'kunnen'.
Ik zeg alleen, dat vrouwen dat dus ook gedáán kunnen hebben.
Ik zeg alleen, dat de ex-partner van Eurlings dat dus ook gedaan kán hebben.
Dat de ex-vrouw van Eurlings de agressieve slaande daderes kan zijn geweest, en ja, dat Eurlings daarop heeft teruggeslagen.
Niet om dat gedrag te rechtvaardigen. (had hij 't huis uit moeten vluchten?)
Niet om dat goed te praten. (had hij zich eventueel helemaal beurs moeten slaan?)
Mogelijkheden. Mogelijkheden. Mogelijkheden.
Eh, ja, ik ben gescheiden, en ja, mijn vrouw is echt agressief geweest, en gelukkig heb ik me toen alleen maar afwerend opgesteld.
Maar vertel mij dus nooit, dat vrouwen niet de agressief aanvallende daders kunnen zijn.. Ik beklaag me nergens over. Ik generaliseer niet. Maar ik weet wél, hoe het 'kan' zijn gegaan. Je hoeft geen slachtoffer te zijn (fuck off with being a victim), om te weten, dat vrouwen zich echt klote kunnen gedragen. Net als mannen.

Der Paulie | 30-12-17 | 17:17 | 4

Gulliver | 30-12-17 | 18:00
Há.
De moraal-politie meldt zich. Mono-denkertje met alle antwoorden.
Zou die kunnen lezen?

Der Paulie | 30-12-17 | 19:10

Gulliver, je bent een waardeloze lulhannes.
Der Pauli, heb in dezelfde positie gezeten. Mijn vrouw sloeg (in het bijzijn van de kinderen) helemaal door, gooide van alles naar mijn hoofd en wat ik ook deed om de situatie te kalmeren, het hielp niet echt. De buren hebben toen de politie gebeld op basis van het gegil van de kenau en de politie heeft mij toen meegenomen, want ik was de man des huizes. Dat ik onder het bloed zat en dat er geen schade te vinden was bij de vrouw deed allemaal niet terzake.
Ik heb een dag vastgezeten en werd doorgestuurd naar de reclassering om te kijken wat er moest veranderen voordat ik weer terug mocht naar huis.
Na tien dagen onderzoek kwam men tot de conclusie dat er niets te doen was en dat ik weer naar huis mocht. En dat ze de zaak zouden laten rusten. Toen heb ik zelf een advocaat in de arm genomen om de zaak bij de rechtbank voor te leggen. Ik wilde namelijk VRIJSPRAAK, omdat zo'n zaak anders tot in lengte der dagen aan je blijft kleven.
En uiteraard ben ik helemaal vrijgesproken. Mijn vrouw hebben ze nooit vervolgd. Want vrouw.

Tychikus | 30-12-17 | 19:36

@Gulliver
Zo te zien heeft ie het te druk met zijn eigen frustraties. Ziet er niet naar uit dat hij die ene zin uit je berichtje gelezen heeft. Dat is ook moeilijk, begrijpend leen enzo. En het blijft toch het internet hé, gal spugen en frustraties botvieren.

Johnny_Stardust | 31-12-17 | 04:10
▼ 1 antwoord verborgen

Een 'handgemeen' veronderstelt meerdere partijen. In je eentje is het nu eenmaal tamelijk ingewikkeld handgemenen, (tenzij je masturbeert met uitgedroogde wintervingers)
-
'Wederzijds handgemeen' is een aperte redundantie.

bisbisbis | 30-12-17 | 16:55 | 1

Klopt.
Maar toch is sprake van 'n gedeeltelijke redundantie.
Bij 'wederzijds handgemeen' wordt duidelijke begrepen, dat partijen elkaar over en weer geslagen zouden hebben. En die extra informatie over de wederkerigheid houdt in, dat 'handgemeen' en 'wederzijds handgemeen' geen volledige redundantie is.

Der Paulie | 31-12-17 | 05:05

Ha!!...
Bij het ene geloof krijg je 77 maagden als je je opoffert, en bij de andere mag je na zondag weer met een schone lei de hele wereld naaien..
Wat voorspelbaar, nu dat zijn baantje op de tocht staat.

Trek123 | 30-12-17 | 16:15

Noc is nog niet tevreden. Dieper buigen Kameeltje!!!!

thesmul | 30-12-17 | 16:07

Zo'n Driessen (ex-Aegon, nu woordvoerder Camiel) is ook geen eenvoudige jongen zo te zien, pandje aan het Vondelpark van 4,5 miljoen te koop gezet volgens www.quotenet.nl/Nieuws/Zozeer-loont-de... dus zal wel een stapje hoger willen. Volgens Quote zou hij het imago van Rutte gebruikt hebben om Camiel te helpen? Handige kerel zo lijkt www.quotenet.nl/Nieuws/Hoe-Mark-Rutte-...

Watching the Wheels | 30-12-17 | 15:59

Hoe doe je dat, het OM zo ver krijgen dat ze genoegen nemen met een schikking? Zou Justitie instructies van hogerhand hebben gekregen? Dan klopt de scheiding der machten toch niet meer?

DitjaarkrijgikAOW | 30-12-17 | 15:29

Het besluit om de Fyra voor HSL/Zuid te kiezen was mede gedaan door Camile toen hij nog minister was.

Ikbeneenzelfbouwer | 30-12-17 | 15:25

Het waren slechts een paar kleine corrigerende tikjes.
Helaas hebben Limburgers van die grote kolenschoppen.

Mr_Natural | 30-12-17 | 15:01 | 1

Die hadden ze ook nodig in de mijnen.
U kent dat grapje van die 2 nonnen die ergens bij Heerlen in een VW kever langs de mijnen reden.
Waarop die ene non tegen die ander zij: ik ruik de mijnen" waarop die andere non antwoordde: : ik ruik de mijne ook.

watmagjenogwel | 30-12-17 | 15:32

Ik ben decennialang trouw NRC-lezer geweest. Totdat de krant een aantal jaren gelden volledig kopje-onder ging en zich als boulevardblad t.b.v. asielio's begon te etaleren. Dus: exit, wegwezen, hoppa!

Gisteren werd ik weer eens gebeld door de marketingafdeling (nee, dat "bel me niet"-register werkt dus NIET). Ik heb alleen maar heel erg hard gelachen.

Eurlings... gatverdamme. Bah Bah Bah.
Zo'n gast interviewen? Driewerf het bovenstaande.

EefjeWentelteefje | 30-12-17 | 15:01

Met de zachte 'g' lijkt ook de soepele roomse moraal bij Den Vlaamsche Meubelfolder tot standaard te zijn verheven. Konden de Boven Ons Gestelden altijd al rekenen op een begrijpend oor, nu kunnen ze helemaal niets meer fout doen. In elk geval niets waarmee ze met een, in omslachtige bewoordingen gesuggereerd, mea culpa niet vanaf kunnen komen. Van kleuter neukende clerus tot vrouwen meppende leek op de voorste bank. Allemaal fijne mensen. Ons Soort Mensen.

Mike_DB | 30-12-17 | 14:55

Nou doen ze weer net alsof ze geen Nederlands spreken, "handgemeen" www.vandale.nl/gratis-woordenboek/nede... was al duidelijk maar geen reden om een vrouw zo te slopen, je kunt ook na 1 gescheurd oorlelletje stoppen zou je zeggen. Vreem ook zijn de woorden bij www.1limburg.nl/camiel-eurlings-biedt... waar de Cameel zonder bulten zegt: "Daarom hoop ik dat ook voor mij de regels én afspraken van onze rechtsstaat gelden.", terwijl dat natuurlijk juist niet het geval is geweest #vriendjespolitie.

Watching the Wheels | 30-12-17 | 14:29 | 1

Die Driessen is wel slim hoor om het zo in stappen op te bouwen. Boeven zijn het en reken maar dat het moment vlak voor de jaarwisseling ook bewust gekozen is. Het zal hem niet helpen, Camiel kan beter zijn eigen pad trekken buiten het zicht van de camera. Waarom zou zo'n vent medailles moeten blijven uitreiken aan sporters? Hij kan toch ook iets anders in het netwerk van het partijenkartel gaan doen, er is heus wel ergens voor iemand een zak te vullen.

Watching the Wheels | 30-12-17 | 14:35

Ach gut, deze misselijkmakende Limbo - ranselsmiecht doet het allemaal voor ons, voor Nederland. Dat maakt alles anders natuurlijk.

HaatbaardKnipper | 30-12-17 | 13:53

Ach, dan verliest Nederland zijn zetel. Of Nederland invloed heeft. Bij KLM gaf hij alles aan de Fransen weg: vracht, geld enz. . Hij moest er natuurlijk in voor de tickets en toewijding als sponsor. Alleen Parijs moest toestemming geven, vandaar de twijfel.

arlen | 30-12-17 | 13:48

Reken maar dat Camiel heel wat weesgegroetjes moet doen van de biechtvader. De rest van zijn leven en wel 5 keer per dag.

Rest In Privacy | 30-12-17 | 13:36 | 1

Hij zal met die biechtvader nog wel meer (hebben) moeten doen.
Hij is niet voor niets zo'n zak geworden.

mallekater | 31-12-17 | 08:19

Hoe kan dit laffe misbaksel nu medailles omhangen bij sportieve sporters.

Goedverdoemme | 30-12-17 | 13:36

De verboden woorden 'Orde van het Geilig Graf van Jeruzalem' en 'Jan Driessen' zijn al enkele keren gevallen, maar het woord 'Buma' nog niet, iemand?

godeliefje | 30-12-17 | 13:29 | 2

Bea, geridderd in Malta door haar vader.

gato | 30-12-17 | 14:21
-weggejorist-
G1Gezijk | 30-12-17 | 17:43

Het maakt mij weinig uit waar Camiels losse handjes terecht komen. Om je bozer te maken maken dat n vrouw in de weg stond is plat seksisme.

Camile met de losse handjes had natuurlijk nooit in het IOC mogen zitten. Wat n maf verhaal ook. Sinds wanneer heeft KLM hier iets mee te maken? Dat WA daar zit snap ik een beetje beter, die heeft ten minste de 11steden uitgereden.

Munchhausen | 30-12-17 | 13:28 | 3

11 steden uitgereden???????Dat mocht Bea willen.

rechtsdwalendeautist | 30-12-17 | 14:23

En dat zegt jij met droge ogen ?

PopeyeKamper | 30-12-17 | 14:50

Halverwege ingestapt.

gato | 30-12-17 | 16:02
-weggejorist-
kippevlees | 30-12-17 | 13:19

Kan GS geen HeToo-top 100 samenstellen? Dus met mannen die zich richting vrouwen "ridderlijk" hebben gedragen? Meppers, billenknijpers, tonguitstekers. Ik noem een Van Jole, een Eurlings, een Lubbers...

knerf | 30-12-17 | 13:18 | 1

Wat dacht je van een mee-too voor mannen die door vrouwen zijn mishandeld? MEE TOO!

Munchhausen | 30-12-17 | 13:31

Volgens de 'richtlijn voor strafvordering huiselijk geweld' had Cassius Eurlings (blijkbaar) gewoon een taakstraf of een gevangenisstraf moeten krijgen , (deels) voorwaardelijk voor (zware) mishandeling. Daar staat ook nog eens nadrukkelijk dat een geldboete een onwenselijke straf is bij huiselijk geweld zaken.

bull shit | 30-12-17 | 13:18

(Ex) Politici en een ruggengraat...... Het blijft een zeldzame combinatie.

Cold-Cees | 30-12-17 | 13:15

Het IOC koop dus gewoon mensen met invloed, en Camiel is te koop.

W_F | 30-12-17 | 13:05 | 1

... jawel... maar met die invloed zal het inmiddels wel zo'n beetje loslopen...

bisbisbis | 30-12-17 | 16:57

Je kan zeggen wat je wil, maar die bloksnor staat hem goed.

RickTheDick | 30-12-17 | 13:02

Kan de betrokken mevrouw in kwestie nog eens geinterviewd worden?
Om de details nog eens goed boven tafel te krijgen?

Gele Beer | 30-12-17 | 12:56 | 1

die kijkt wel uit.. letterlijk!

fikkieblijf! | 30-12-17 | 12:57

Mark, Emielleke,Alexander, Joris, dike Wilie en zijn hele huis, het hele criminele VVD circus, de democraten 66, de godvrezende CDA , CU, begrijpen ook niet waarom u en ik dit allemaal pikken, maar op een WC tegel in hun clubhuis staat:
" vraag niet hoe het kan maar profiteer er van"

peter van dijk1186 | 30-12-17 | 12:47

Eurlings in het NRC Ha. en Pechthold in het ND (Nederlands Dagblad, Christenunie-krant) laten met hun immer proactieve (altijd aanvallen, nooit je verantwoorden) geklaag zien, dat hun knieën stieten en hun botten ontzetten bij het lezen van berichten op het internet (= de hedendaagse equivalent van 'het wonderbare schrift op de wand' (Daniel 5) zonder tussenkomst van dodobomenkrantjes.) Deze Koning Belsassars ontdekken dat hun dagen geteld zijn en voeren nu nog hun laatste stuipaanvallen op. Geen haar op Eurlings hoofd had nooit gedacht hoe zijn huiselijke meppartij hem zou kunnen gaan hinderen bij zijn glanscarrière. Kereltje Pechthold had nooit gedacht hoe zijn gefoezel met Scheve appartementjessleutels en Poro-trips hem laten voortglibberen als een berg snot.

Wat het oudejaarspartijestablishment schromelijk onderschat heeft is de ontketening van de oudere generaties in het interactieve internet: die oudere generaties zeggen de dodokrantjes massaal op en ontdekken hoezeer ze door CDA-bobo's, D66-bobo's, VVD-bobo's en hun MSM-pages bedrogen werden tot Sint Juttemis. Nieuwejaarspartijen als FvD openen de blik op de toekomst van onze Nederlandse democratie en ze vinden degenen die op hun stemmen interactief via het internet. Gelukkig nieuwjaar!

Eeuwig..Op..Vakantie | 30-12-17 | 12:41 | 1
-weggejorist-
G1Gezijk | 30-12-17 | 17:46

Gods wil is wet, in dit geval de wil van de god van het geld, de machtigste god die er is.

Umberto die trotzoni | 30-12-17 | 12:35

Uit het interview:

Maar u kreeg toch wel boete en een taakstraf opgelegd?
„Geen van beide. Ik heb alleen met de officier van justitie afgesproken om enkele dagen maatschappelijk werk te verrichten."

Mijn hemel, wat een lul.

Cheeky Bastard | 30-12-17 | 12:29 | 1

Wat voor maatschappelijk werk heeft hij gedaan dan? Paarse kopjes gewassen in het Gerechtsgebouw?

Alco-de-Holist | 30-12-17 | 15:23

Do as I say..... not as I do.

Oepsie1234 | 30-12-17 | 12:28

We adoreren ex-SSer prins Bernard, woningmaffiabaas Bernard junior, een Zorreguieta voor kekke liefdadigheid en gratis leven als vorstin, van Baalen als intermediair voor Poroshenko en Erdogan als vrinden van VVD, Holleeder geeft college op Uni, en Camieleke als vrouwenmepper. Vrouwen zijn helemaal gek van Rutte, en op die marokaanse bedrieger die zich KLAVER laat noemen. We waren allemaal verzetshelden, Nederland is niet beter, verdient niet beter.

pivo1 | 30-12-17 | 12:17 | 3

Bernard was bij de SA.... niet SS

Oepsie1234 | 30-12-17 | 12:23

SA.... niet SS, sorry maar ook daar is hij weggejaagt als lozer maar wij blijven als RTL/SBS-verzetshelden- volkje onvoorwaardelijk houden van die man en die familie.

pivo1 | 30-12-17 | 12:31

Niet dat de SA nu een nette vereniging was :-)

Oepsie1234 | 30-12-17 | 12:51

Met deze veel geld klassejustitie wordt toch door die christenen van het CDA en NSB Handelsblad de weg geplaveid om met hun ideologische vriendjes nog eens de sharia in te voeren: vrouwen mogen dan rechtsgeldig in elkaar worden geramd. Is vast een droom voor het CDA: vrouwen met hooddoek op en het zwijgen opleggen en laten stofzuigen. Terug naar de jaren zestig. Een stad per jaar ervan halen we straks via ferries alvast van binnen? De kleine door MSM uitvergrote uitzondering daargelaten. Donner had ook geen probleem met de toekomstige sharia in onze wetgeving. Toch?

Waar zijn de feministes gebleven? Je hoort ze niet meer? Sterker nog: hoe kun je dit nog allemaal verdedigen in hun nu linkse organisatieclubjes?

CDA? "Ik glöf nie in die partij".

Jan, Leiden | 30-12-17 | 12:17 | 2

Heb het al eerder gezegd, Donner en Sorgdrager zijn heel gevaarlijk.

gato | 30-12-17 | 14:24

Het NOC/NSFW.

LibertasSimplex | 30-12-17 | 12:10

Wat een nichtenstreek van Camiel, dat interview. Dat zou Henk Krol nooit doen.

Rest In Privacy | 30-12-17 | 12:07

Leugenachtige paapse sla-meneer verdient een high five. Met een frituurpan. In z'n slangengezicht.

Sliptong | 30-12-17 | 12:00 | 1

... een gevulde, met helse temperatuur, als hint voor strakjes, bij Petrus...

Breinbrouwsels | 30-12-17 | 12:36

In ander nieuws: de partij van de censuur vindt dat Baudet minder aandacht moet krijgen want "circusklant". En dat wordt dan gezegd door de grote ti ta tovenaar die gratis penthouses in Scheveningen tevoorschijn tovert.
Pechtold, Eurlings, ze zijn allemaal de schaamte volledig voorbij.
www.ad.nl/binnenland/pechtold-minder-...

spanarchist | 30-12-17 | 11:51 | 4

Die smerige democratiehater draait de zaken volledig om. Waarom komen de problemen met vluchtelingen of defensie in het nieuws?

knutsel_ | 30-12-17 | 12:01

Je vergeet Nelie Kroes waarvan de duivel steeds meer op haar gezicht gaat zitten.

Premier Trutte | 30-12-17 | 12:02

Dank voor de link, Watching the Wheels. Erg schokkende documentaire inderdaad.

nicknamee85 | 30-12-17 | 12:59
▼ 1 antwoord verborgen

Tsja, partijbelidmaatschapten van vvd, cda, pvda, d66 zijn boven wet en regel verheven. Dat is geen nieuws.
.
U sanctioneerde dit opnieuw op 15 maart. Now shut the fuck up.

Parel van het Zuiden | 30-12-17 | 11:51 | 1

Dus maar verder niet over praten? Kan niet genoeg openheid aan gegeven worden, dunkt me. Ieder nieuw voorbeeld van deze "boven de wet verhevenen" moet aangeduid worden.

viejohuevon | 30-12-17 | 12:37

.. maar misschien moet Camiel Eurlings een echtgenote zoeken als Hillary Clinton. Die zorgde er wel voor dat iedereen die over uitspattingen van haar mannetje klaagde een ongeluk overkwam of afgekocht werd, zodat de tuin van deze Gutmenschen alleen maar naar rozen ruikt.

Jan Passant mk2 | 30-12-17 | 11:47

Niets dan goedertierenheid, plichtsbetrachting en altruïsme dat Camiel zich op speciaal verzoek des Konings en tot bloedens toe blijft inzetten bij het IOC. Alles voor de sport, koning en vaderland.
Heeft u nog wat commissariaten over? Camiel is u belangeloos van harte dienstbaar.

Van Zessen Klaar. | 30-12-17 | 11:46

Niet zo zeuren. Boksen is een erkende Olympische sport. Caboem Eukicks is gewoon het beste het boegbeeld dat we ons kunnen wensen. dat zijn mannetje slaat, uh vrouwtje slaat... nee mannetje staat. Die in een klap van Nederland een winnend land gaat maken. Die de beuk erin gooit. Trouwens, om dat te bereiken had ie zelf ook een gebroken elleboog hoor, best wel erg voor hem.

Premier Trutte | 30-12-17 | 11:44 | 2

Dat bericht is ook gecoördineerd door zijn woordvoerder van blauwe luchten en bloemetjesgeuren. RTL bericht dat hij zijn vriendin 'ZOU' hebben geslagen terwijl ze later schrijven dat de rechtbank het bewezen acht. Van de gebroken OOGKAS geen melding, Om het verhaal af te sluiten met dat Eurling aangifte heeft gedaan wegens een poging tot afpersing of chantage. Om daar dan bij te voegen een oud artikel dat ie dat gedaan heeft en niet de uitspraak van de rechter waarin hij ongelijk heeft gekregen.... Maar ja.. oud minister heh.... dan moet het beloofde kartel-baantje beschermd worden.

Premier Trutte | 30-12-17 | 12:15

Nederland gaat naar de kloten, en in rap tempo.
In de 2de klasse liggen volkskrant kranten en in de 1ste klasse telegraaf kranten.
Zorgelijke ontwikkeling.

Gokmaar | 30-12-17 | 11:38 | 2

Logisch op de toilet ligt het AD en NRC. Vlak bij het riool.

ristretto | 30-12-17 | 11:45

Met een rationeel wereldbeeld kom je nou eenmaal verder in de echte wereld buiten de subsidiestromen en ruifbanen.

Hemmenaar7 | 30-12-17 | 13:27

Ramtofelemoon..
Eh? Bij deze heb ik toch een beetje hulp nodig vrees ik.

noerg | 30-12-17 | 11:37 | 1

ensie.nl/scheldwoordenboek/tofelemoon-toffelemoon

knutsel_ | 30-12-17 | 12:06

Las dat Camiel vaak dagen zoek was en paranoïde was. Heeft hij niet gewoon een drugsverslaving?

i-Wonder | 30-12-17 | 11:36

Wat is trouwens de naam van de NRC-activist die het kletspraatje opgeschreven heeft? #namingandshaming

obominotie | 30-12-17 | 11:34

Het Ad is samen met NRC, Volkskrant, Trouw en Parool een afspiegeling van onze pers. De telegraaf is onlangs ingelijfd in deze onfrisse club.
Het is Koekkoek eenzang. Meh.

ristretto | 30-12-17 | 11:32 | 1

Dat van de telegraaf wist ik nog niet maar vandaar dat mijn katten al een week naast de bak pissen. "kattenbakkorrels halen gaat"

normanius | 30-12-17 | 11:47

Dit gaat ver boven mijn pet. Daarom wil ik alleen zeggen dat GeenStijl een beerput van Bijbelse proporties heeft opengetrokken. Vuile achterbakse gore kliek. Wat een kutweer vandaag hè? Zou het nog gaan regenen vandaag, en wie bakt er nu écht de lekkerste oliebollen?

Nivelleermarionet | 30-12-17 | 11:32 | 1

Die vuurwerkoverlast is ook zo vervelend, en zwarte piet is racistisch.

Moeki de Meeuw | 30-12-17 | 11:36

Camiel Eurlings is een Gutmensch. Gutmenschen mogen in hun witte onderbroek corrupt zijn geld van de armen stelen en vrouwen mishandelen zonder dat de media daar vervelende dingen over schrijven of het kabinet wantrouwen uitspreekt.
Omdat ze Gutmenschen zijn, de naam is voldoende zelfverklarend.

Jan Passant mk2 | 30-12-17 | 11:28 | 1

Ala die vent van de pvda, van die daklozen krant? LOL.

watmagjenogwel | 30-12-17 | 14:38

Maar heeft hij nou spijt of is een knieval noodzakelijk voor de bühne voor de volgende topbaan? Je houdt wat dat betreft je hart vast waar hij de volgende keer de boel weer gaat verkloten en hij moet nog even voordat men hem naar zijn pensioen gesleept heeft. Reken maar dat hij een 'Enfant terrible' is voor de voorzitter van de baantjes carrousel. Hij legt pijnlijk bloot wat men liever in achterkamertjes regelt.

Mark van Leeuwen | 30-12-17 | 11:26 | 2

Geen spijt, want, vlg dhr. Eurlings zelve was het een "wederzijds handgemeen"; dus, net alsof er een beetje heen en weer geduwd werd en of zijn vriendin hem ook klappen heeft verkocht. Wie gelooft zo´n uitleg?? Daar kijkt iedereen toch doorheen??

viejohuevon | 30-12-17 | 11:58

Verhagen helpt hem, die die woordvoerder van CDA.

gato | 30-12-17 | 14:28

Curieus.
Er moet een reden waarom vooraanstaande Nederlanders deze man de hand boven het hoofd houden. Hij is een lamlul, maar waarom komt hij er zo gemakkelijk mee weg?

De onderste steen is nog niet boven, en Rutte is niet erg goed in het bewerkstelligen hiervan, leert de geschiedenis.

Bernhard de II | 30-12-17 | 11:25 | 2

tRuttes fundament bestaat uit onderste stenen. Hoe meer, hoe stabieler zijn leugens staan. Tenminste, dat vermoed ik.

ScumbaggusMaximus | 30-12-17 | 11:26

Mooi verwoord Scumbaggus.

VreterRdePies. | 30-12-17 | 11:34

Ben benieuwd wanneer je een mishandelingszaak schikt je ook een aantekening krijgt die gevolgen heeft voor je verklaring omtrent gedrag. Met andere woorden zou Camielke zich kunnen aanmelden bij een plaatselijke FC zonder dat er een alarmbel afgaat?
www.knvb.nl/nieuws/districtsnieuws/di...
www.nocnsf.nl/vog

Klein maar saillant detail, NOCNSF focust met de VOG op seksuele intimidatie, KNVB heeft het over een veilig sportklimaat. Devil is in the details.

De Drenth | 30-12-17 | 11:25 | 1

Schikken dus een boete betalen betekent schuld bekennen en dus een aantekening. Dat zal bij Carmileku wel niet het geval zijn want iedere andere dader in Ned. had nooit kunnen schikken. Hier heeft het partij kartel het op een accoordje gegooid met het OM (lees Minister of Staatssecretaris) en is politiek op het hoogste niveau ingegrepen.

Trumme | 30-12-17 | 11:39

Even een nuance in dit stijlloze NRC-esque betoog.
Inderdaad riekt het ongemakkelijk rond deze ex-communicatie.
Echter, toen Eurlings de IOC binnen kwam had hij een prima staat van dienst en goed draagvlak.
GeenStijl doet hier wat zij anderen nogal eens verwijt; stemmingmakerij door anachronistisch vroegere informatie met huidige informatie te vermengen.
De aanstelling destijds staat los van zijn KLM optreden of het gevalletje zijn vriendin.
Tevens is nooit aan bod gekomen (zijn eigen schuld overigens) hoe eea verliep.
De info neigt naar dat ze nogal een lastig persoon en golddigger was, maar dat is info uit de marge.
Het scenario vrouw mept man met kachelpook en man verweert zich, lijkt geheel ondenkbaar (volgens MSM als De Geenstijl).
Hiermee suggereer ik niet dat dit zo is gegaan. Ik benadruk meer dat het kwalijk is dat onbekend is hoe hetbis gegaan omdat de maatschappelijke relevantie van dit geval wordt genegeerd, en deze optie dus nog bestaat... niet is uitgesloten.

hfakker | 30-12-17 | 11:22 | 10

geachte hfakker, voordat een vrouw een kachelpook pakt is er al eea (uw afkorting) gebeurd. Vrouwen gaan meestal physiek geweld uit de weg, vooral als de tegenstander een fors manspersoon is. Misschien is U dit niet bekend maar vrouwen zijn meestal toch zwakker dan de man. O ja, en als de heer Eurlings zich verdedigd had dan waren ook aan zijn kant tenminste een paar blauwe plekken (v d kachelpook bij voorbeeld) die hij ter verdediging had kunnen laten zien.

viejohuevon | 30-12-17 | 12:04

Nou, @afhakker, vrouwen slaag eerder en vaker dan mannen. Omdat ze verwachten dat een man toch niet terugslaat uit (wel) respect. Alleen zullen mannen zich wat minder snel bij de politie of een blijf-van-mijn-lijf-huis melden met "Mijn vrouw heeft me geslagen"...

Premier Trutte | 30-12-17 | 12:38
-weggejorist-
G1Gezijk | 30-12-17 | 17:54
▼ 7 antwoorden verborgen

De vrouwenmepper is lid van de Orde van het Heilig Graf van Jeruzalem en dan ben je meer waard dan het gepeupel. Dat staat vast ook niet in de Vlaamse reclamefolder.

Moeki de Meeuw | 30-12-17 | 11:20 | 1

Hij mept die vrouwen blijkbaar graag het Heilige Graf in.

Rest In Privacy | 30-12-17 | 11:41

Bij de KLM waren ze blij dat ze van hem af waren natuurlijk.

Achiel | 30-12-17 | 11:19 | 1

Dat roept de vraag op hoe hij er is gekomen. Luchtruim eerder open gesteld tijdens de uitbarting van die IJslandse vulkaan in zijn funktie als minister?

Mark van Leeuwen | 30-12-17 | 11:40

De sport wordt door politici en hun multinationals misbruikt voor hun reclamedoeleinden en de juichaapjes (Willy and friends) betalen net zoals hun olympische multinationals geen belasting, dus er valt genoeg te juichen. Daarnaast blijft het volk dat de belastingen moet ophoesten gezond (zolang ze geen relatie mety Camiel beginnen) en in de vrije tijd worden de arbeiders lekker bezig gehouden tot zij weer aan een nieuwe werkweek kunnen beginnen. Het is brood in spelen, zoals bij de Romeinen aan het eind van hun "beschaving", Willy en Camiel en al die andere bobo's misbruiken de sporters, die er als beloning een zakje duiten en zo nu en dan een medaille voor terug krijgen.

Watching the Wheels | 30-12-17 | 11:19 | 1

Helder! Geen woord limburgs bij!

godeliefje | 30-12-17 | 13:14

"Ik heb toen een handgemeen voorgedaan."

LibertasSimplex | 30-12-17 | 11:19 | 1

LOL

Chrisde | 30-12-17 | 11:21

De taak van de journalisten is niet om de macht te controleren maar simpelweg propaganda te maken voor het Kartel. Bewijs stuk nummer 2.
Pechtold mag in het AD los gaan op Baudet en Wilders.
www.ad.nl/binnenland/pechtold-minder-...

ristretto | 30-12-17 | 11:15 | 10

Ben het met Pechtold eens. Wat minder aandacht aan Wilders en Baudet en (graag) wat meer aandacht voor de feiten, zoals de feiten achter het aan hem geschonken flatje en waarom hij dit verzweeg...

viejohuevon | 30-12-17 | 12:07

AD? Is dat niet die oliebollen krant? Dat als je oliebollen haalt, je daar je bollen in verpakt, zodat je je klauwen niet verbrand. Die krant die je daarna bij het oud papier doet, zodat er papierpulp van gemaakt kan worden. Die krant?

Herr Zimmermann | 30-12-17 | 12:36

De brutaliteit van Arrogander kent geen grenzen blijkt maar weer.
Het plebs zou zichzelf verhangen, zo niet Arrogander, die doet er nog een schepje bovenop.
Het wordt nu echt wel tijd dat het volk wakker wordt, maar ik 'denk ijdele hoop.'

watmagjenogwel | 30-12-17 | 14:07
▼ 7 antwoorden verborgen

|We zijn allang een banenenrepubliek. We hebben een politicus waarvan ik de naam niet zal noemen omdat die Pechthold is die zomaar een appartement "geschonken" krijgt. Echt zomaar zonder tegenprestatie, echt waar. Per ongeluk. We hebben politici met dubbele paspoorten die onze democratie afschaffen (referendum). Alles waar we voor (of tegen) hebben gestemd in referenda is door de politici juist anders uitgevoerd. Iedereen mag voor racist uitgemaakt worden, behalve mensen die zelf zwaar racistisch zijn. Mensen die hard werken wordt dat verboden (ZZP), mensen die niet willen werken komen naar ons land voor gratis bijstand en wij moeten dat goed vinden. Zelfs landen zijn tegenwoordig een ras geworden. Democratie? Laat me niet lachen.

Rest In Privacy | 30-12-17 | 11:14 | 4

Willem moet optreden inderdaad, het is zijn regering. De rechters spreken een vonnis uit in zijn naam. Onze kinderen zitten op scholen met zijn portret en ik geloof niet dat hij werkelijk hier achter staat. Willem kop op! Vertel desnoods Prutte dat geen enkele positie meer bekleed zal worden door hem, zijn partij of zijn robot.

O2Neutraal | 30-12-17 | 11:43

Ja, en wil je dan nog strijden voor volk en vaderland dan zit ineens in de jungle van mali met een zelf aangeschafte uitrusting, een helm die je moet lenen zonder munitie en derde hands granaten die qua ouderdom en lokatie gewoon uit zich zelf ontploffen. Nog los van het idee wat je daar nu eigenlijk aan het doen bent.

Mark van Leeuwen | 30-12-17 | 11:51

Ja, betreft die Arrogander, in een "normaal" land zou zo iets een parlementair onderzoek opleveren, Ha,haha, zo niet in Nederland, dit houd je niet voor mogelijk maar is pure realiteit. En dan verwachten ze van het plebs dat de wet na geleefd wordt??? Man, man laat je nakijken roverheid!

watmagjenogwel | 30-12-17 | 14:02
▼ 1 antwoord verborgen

Goede link.

O2Neutraal | 30-12-17 | 11:43

Hij heeft spijt. De spijtsoort waarin de narcist exceleert. Spijt omdat hij er nu problemen door ondervindt. En nog steeds volhouden dat het een wederzijdse mishandeling betrof.
Nou dan had ik graag het letsel van deze zakkenwasser willen zien. Een schedelbasisfractuur ? Wat mij betreft gaat de ex nu full retard in het publieke domain.
Dit is pas een #metoo. Geen ongewenste tongzoen maar een full blown poging tot doodslag .

Drkildare | 30-12-17 | 11:11 | 1

Hear hear! Maar ik denkt dat ze tegenwoordig goed moet uitkijken als ze de straat oversteekt...

Sarcastisch varken | 30-12-17 | 11:40

Dat koningshuis moet heel schnell afgeschaft worden. teveel invloed op allerlei baantjes die goed gedaan kunnen worden door, in dit geval, oud sporters of anderen die niet omdat ze iets weten van prins Pils op een plek komen.
--
Het is echt heel simpel. Nexit + Republiek = Weer een goed Land.

Mark_D_NL | 30-12-17 | 11:10 | 2

Geheel mee eens nu die andere 80% die kruipt voor de elites nog.

rechtsdwalendeautist | 30-12-17 | 11:18

Eens, maar zolang het partijkartel in het zadel wordt gehouden door apathische burgers en de krantenmaffia o.l.v. 2 belgische families en enkele bedrijfjes die wat belastingvoordelen behoeven, zal de Republiek nog wel even een utopie blijven helaas...

godeliefje | 30-12-17 | 13:22

"Op de bank in zijn ouderlijk huis"
Rare plek voor een interview met een voormalig kamerlid, ioc lid en oud directeur van de klm. Wat wil ie hiermee zeggen, dat ie een echte betrokken familieman is oid? En waarom vermeld die journalist het?

noerg | 30-12-17 | 11:10 | 5

EEnzame SchizofrEEN | 30-12-17 | 11:21
Inderdaad, framing. En dat in een krant met Russisch nepnieuws...

O2Neutraal | 30-12-17 | 11:45

Denk dat de journalist dit vermeldt omdat hij door iemand opgedragen is om dit interview te voeren en er geen zin in had. Met deze zin laat hij/zij dit weten aan de intelligentere lezers onder ons.

viejohuevon | 30-12-17 | 12:17

U denkt dat die journalist ook maar één woord zelf geschreven heeft?

W_F | 30-12-17 | 13:25
▼ 2 antwoorden verborgen

Een man die vrouw en of kinderen slaat is niets meer dan een intens zielige dieptrieste tiet.

pannekoekgezicht | 30-12-17 | 11:09

Weer zo'n gevalletje "toekomstperspectief". Ongelofelijk dat deze lamzak nog heeft kunnen schikken ook. Mannen die vrouwen slaan, altijd veroordelen tot celstraf. Zo zou het moeten zijn. Echter, de realiteit is weerbarstiger.

Ommezwaai | 30-12-17 | 11:09

Qoute van Qoute: Tessa Rolink zou klappen hebben gekregen toen zij Camiel vroeg of hij 'eigenlijk niet gewoon op mannen viel'.

Einde van de Domheid | 30-12-17 | 11:08 | 1

Dat dus! Is in het zuiden hier een publiek geheim.

Asylum | 30-12-17 | 11:25

Als ik aan sportevenementen denk (hoewel in het geval van Olympische Spelen meer een commefcieel uitgebuit feestje, waar sporters voor moeten bukken) dan zie ik mensen die in hart en nieten sport beoefenen of die dat in het verleden hebben gedaan en daarvoor prijzen in de wacht hebben gesleept. Kees Verkerk, Ard Schenk (geroemd als volkshelden) en noem ze allemaal maar op. Mensen die een aantal jaren van hun leven veel voor de sport hebben gegeven. Camiel Eurlinkse Directe hoort niet in dat rijtje thuis. Hij is net als die Alex de Parasiet een bobo die slecht voor eigen aanzien zich bemoeit met iets waar hij totaal niet in thuis hoort, en lekker van andermans fondsen de buik rond kunnen vreten en zuipen.
Sportmensen zouden op die positie moeten zitten, mensen met een hart voor de sport die werkelijk iets voor dit land hebben gepresteerd.
Eurlinkse Directe is gewoon een opgeblazen flaplul van bedenkelijke moraal, maar ja soort zoekt soort niet waar Alexander.

Memek | 30-12-17 | 11:06 | 4

@Memek | 30-12-17 | 11:06
Juist dat. DAT.
Geldt niet eens voor posities in de Sportwereld. Geldt voor de hele gang van zaken die misgaan in de lokale en nationale polletiek.
Als je een Schoevers dame aanstelt als minister van Defensie, of een Hans Hoogervorst (VVD) destijds voor Volksgezondheid, Welzijn en SPort (VWS), dan ben je gewoon ziende blind.
Ook aardig te zien dat die Hoogervorst 4 jaar lid was van de PvdArmoede. En dan maar overstappen, want baantjes, Hans? De tering elke dag weer, zo slecht voor je gemoed.
Toch slaap ik er geen minuut minder om. Ik geloof het inmiddels allemaal wel en houd je bezig met belangrijkere zaken.

chicago river | 30-12-17 | 11:15

Ook ik verlies geen slaap. Maar het geeft ernstig te denken dat in een zogenaamd beschaafd land als Nederland de besmette moraal van dit soort figuren een ondergeschikt belang kent. Misschien wordt dat de laatste jaren verstrekt door de invloed van VVD figuren, waarvan velen qua moraliteit tot de allerlaagsten behoren. Hoe rotter je CV, hoe meer fraude, oplichting, etc. des te verder je het schopt. En de toevloed van gespuis uit corrupte landen, en het perfecte voorbeeld wat de EU hierin geeft, maakt de rauwe bonen blijkbaar ook zoet. Het luistert allemaal niet zo nauw, dat moet je ruim zien, oftewel de afkalving van moraliteit. Het geeft ook te denken hoe hypocriet men is in de sportwereld. Boycot van Rusland, Zuid Afrika, bedenkingen om China als het om mensenrechten gaat, maar een Eurlinkse Upperkut kan er altijd tussendoor.
De Olympische Spelen zijn besmet en met die ogen zal ik de gebeurtenissen gadeslaan.

Memek | 30-12-17 | 11:36

@ Memek, nee, dat is nu juist het probleem: "Hoe rotter je CV, hoe meer fraude, oplichting, etc. des te verder je het schopt. En de toevloed van gespuis uit corrupte landen, en het perfecte voorbeeld wat de EU hierin geeft, maakt de rauwe bonen blijkbaar ook zoet."
Dat geldt namelijk alleen door de door hunzelf boven ons gestelden.
Namelijk als dit van toepassing zou zijn op mensen zoals u en ik, dan zijn er ineens andere spelregels.
Geloof me ik wil niet het achterste van m'n tong laten zien, maar weet inmiddels dat we te maken hebben met een hele vuile kliek.

watmagjenogwel | 30-12-17 | 13:53
▼ 1 antwoord verborgen

Je hoort het zo’n -NSB- NRC-er zeggen...: “Pieter Omtzigt kost ons teveel gezichtsverlies om te rehabiliteren, maar wat nu als we Camiel Eurlings een kritiekloos podium bieden...? Willen we wel wat extra perskaarten voor de Winterspelen in Piongchang en een goed exclusief NOC-NSF nieuwtje... ok?”

hfakker | 30-12-17 | 11:06

Een schoolvoorbeeld van de werking van het kartel.

De luis | 30-12-17 | 11:06

Ik heb mijn vrouw nooit geslagen. Hooguit uit zelfverdediging.

Gokmaar | 30-12-17 | 11:04 | 1

Gewoon met een stuk hout mag ik hopen?

Watching the Wheels | 30-12-17 | 11:12

Een vrouwenmepper wordt de hand boven het hoofd gehouden en met oud en nieuw in Duitsland worden mogen vrouwen in shariavakken feesten. Het zijn mooie tijden. Ben blij dat ik geen dochters heb.

osolemio | 30-12-17 | 11:04

Zozo, Camiel. Ik houd van die opmerking van de reaguurder over Boete doen , bij de kruizen bij de hollewegen.
In Brabant hebben ze die ook.
Ik mag hopen dat je boete doet, Camiel, denk niet dat je er afkomt met een slappe biecht.
Katholieken, zucht. Diepe Zucht.

chicago river | 30-12-17 | 11:03

Dit gaat toch wel verder dan alleen kartel. Ik denk dat ik hier een rol alufolie voor nodig heb.

knutsel_ | 30-12-17 | 11:01 | 1

Als je hier iets achter gaat zoeken dan ben je een complotgekkie hoor. Kijk uit!

Moeki de Meeuw | 30-12-17 | 11:33

Ze kocht precies dezelfde jurk als Eurlings had voor naar het bal. Deed ze of het toeval was. Met haar cellulitis. Eigen schuld.

LibertasSimplex | 30-12-17 | 11:01

Wat een eigenpijper. Gadver.

Rest In Privacy | 30-12-17 | 11:00

Camiel begint onder druk te zweten en doet een fake mea culpa om zijn plekje in de baantjescarrousel te behouden,de rat !

Jimmy Mc Clure | 30-12-17 | 10:59

Meubelfolder is teveel eer voor de NRC, 'VVD PRAVDA' lijkt me beter.

Einde van de Domheid | 30-12-17 | 10:59

Waarom zouden Willem Alexander en Marc Eurlings beschermen? Hij heeft geen indrukwekkend CV, laat zich voortdurend afleiden door vrouwen en drank, vormde het kantelpunt voor een faalkabinet. (En was al een onhebbelijk aan het begin van zijn... tja, hoe noem je zoiets, eh, publiek bestaan....)

Einde van de Domheid | 30-12-17 | 10:57 | 3

Omdat hij een aardig voorkomen heeft, geen fietsenrek zoals de prins, dat staat leuk op de plaatjes, oranje sjaal om, beetje juichen. En Willy is loyaal naar vrienden (waarschijnlijk vroeger veel geplaagd en allang blij als iemand oprecht aan zijn kant staat). Eurlings laten ze niet vallen, Videla lieten ze ook niet vallen.

Watching the Wheels | 30-12-17 | 11:05

Vind Willy overigens wel een aardige man, het is onverstandig dat hij zich door al die mensen laat inpakken, het leven van een koning is eenzaam, hij kan EUlings onmogelijk blijven steunen.

Watching the Wheels | 30-12-17 | 11:10

Ik denk ook dat Willem gewoon een goede man is eigenlijk. Hij erft een demofobe kliek bestuurders van zijn moeder, die het misschien goed voor had, maar niet meer kon oplossen toen ze eenmaal onhoudbaar begonnen te cirkel-deugen. We zitten nu op deug-force 10 en de sentimentele vriendschappen van Beatrix lopen tot een einde als ze heengaat. Dan moet Willem het moeilijkste doen wat er is, hij zal de vrienden van zichzelf en de vrienden van zijn moeder moeten bellen, vertellen dat zijn moeder is overleden. Na verwerken van deze vreselijke gebeurtenis, zal hij ze weer gaan bellen, om te vertellen dat ze moeten ophouden met waar ze tientallen jaren mee bezig zijn geweest. Hij zal het langzaam doen, want geen enkel land kon dit soort hervormingen snel doorvoeren. Willem, ik verwacht dat iedereen hier je gaat steunen, ik in ieder geval wel. En als ik tijd heb (ik moet immers werken om de staatskas te vullen) dan kom ik hier om je te verdedigen als je bent begonnen. We gaan dit doen!

O2Neutraal | 30-12-17 | 11:54

Ik weet niet beter dan dat Camielke een bilridder is. Waarschijnlijk tegen de verkeerde borderliner aangelopen die deze kennis wilde uitbuiten. En dan knapt er wat bij Camielke he.

Asylum | 30-12-17 | 10:56 | 2

Bilridder? Is dat Arabisch voor: “van jou mag hij het flatgebouw af, head first?”

hfakker | 30-12-17 | 11:08

Een bilridder is iemand van de herenliefde. Wat overigens niet uitsluit dat Camielke headfirst mag.

Asylum | 30-12-17 | 11:24

Wat als Camiel je toejuicht tijdens die Olympische Spelen.. ???
--
Sporters moeten in het geweer komen en het vertrek eisen van Camiel de Vrouwenmepper.
--
Sjinke, Sven, Leontien, Freek, Johan, Fleur, Mohammad, Patrick, Stanley! Jullie zijn sporters, willen jullie een man die vrouwen in elkaar kapot mept als supporter...? Lijkt mij ook niet. Dus een Sporters actie.
--
"Camiel de Vrouwenmepper is niet onze Toeschouwer, Vrienden van het IOC en prins Pils"!!!

Mark_D_NL | 30-12-17 | 10:55 | 5

Ik vermoed dat sporters op hoog niveau uiteindelijk ook wel afhankelijk zijn van, heel ordinair, geld. Zonder geld kunnen ze onvoldoende trainen dus minder goed presteren. En helaas, de mensen met de centen hebben de macht.

EEnzame SchizofrEEN | 30-12-17 | 11:28

Sporters willen gewoon werken en geld verdienen zodat ze hun belasting kunnen betalen. Ze zijn ook vaak jong, hebben enkel de staatsscholen doorlopen en verder alleen getraint. Ik verwacht van een sporters niets dan het officiele deugen, ze hebben simpelweg geen tijd gehad om een ander denkbeeld te ontwikkelen. Je ziet dat pas als ze ouder worden ze een eigen mening kunnen ontwikkelen over dit soort zaken. Goede voorbeelden zijn er natuurlijk, Cruijff (complete visie inclusief het besturen van een topclub, IOC, etc. (kun je zeggen dat het niet is gelukt, maar de ideeen zijn niet eens echt slecht)) en recent was er Brinkman van het hockey, die zelfs moedig genoeg is om publiek vragen te stellen over onze nationale trots mevrouw Schippers (wat een held, of hij nou gelijk heeft of niet, wie durft zoiets tegenwoordig nog?).

O2Neutraal | 30-12-17 | 12:07

Ik hoorde al een sporter, die wilde dat hij opstapt.

gato | 30-12-17 | 14:57
▼ 2 antwoorden verborgen

Eens een dief altijd een dief?

DhrFukalla | 30-12-17 | 10:54 | 1

Ja !

Bergbloempje | 30-12-17 | 11:48

Wat weet Camiel van prins Pils....? Want beetje raar dat Prins Pils die vrouwen mepper laat zitten en dus tijdens de volgende Olympische Spelen zitten die 2 gebroederlijk naast elkaar te juichen voor Nederlandse Sporters... Lijkt mij onprettig.

Mark_D_NL | 30-12-17 | 10:49 | 2

Ach ... Willy verdedigde Jorge Videla ook, dan kijk je niet op een oorlelletje meer of minder.

Watching the Wheels | 30-12-17 | 10:52

Ben altijd wel een beetje van de RK kerk, de kruistochten, Rome etc, gewoon omdat het kan. Deze beste man is geen reclame voor de zaak...

deus u vult | 30-12-17 | 10:49 | 2

"gewoon omdat het kan"
hoi, Camiel!

vanBarchum | 30-12-17 | 10:50

@vanBarchum | 30-12-17 | 10:50
U hebt waarschijnlijk mijn plempsel niet goed gelezen, geeft niet, kan gebeuren. Als ik zeg "Deze man is geen reclame voor de zaak" bedoel ik eigenlijk, "dit is een lul met vingers"...

deus u vult | 30-12-17 | 11:02

De NRC-kop was al veelbetekenend; daar werd de 'mishandeling' ineens een 'handgemeen'. Ik begrijp niet precies dat Eurlings ineens de kans krijgt om 'zijn kant van het verhaal' te vertellen.

Donkersloot | 30-12-17 | 10:48 | 5

Ach interview geregeld door een spindokter, zij bepalen kop en wat wel of niet gevraagd/gepubliceerd mag worden. Dat gebeurt wekelijks en overal.
Dat hij nog in het IOC zit is hun probleem, boeien.
Dat hij een dealtje met het OM kon sluiten is waarschijnlijk het gevolg van een goede en pro-actieve advocaat dat is ook niks nieuws.
Waar ik dan wél niks van begrijp is van mannen die vrouwen slaan of erger zoals Camiel, zwaar mishandelen???
Nu ben ik reeds 25+ jaar samen met mevrouw Berbaar en natuurlijk zijn we het soms niet eens maar het is nog nooit zelfs maar in me opgekomen haar te slaan (een speels tikje op de bips niet meegerekend).
Wat voor een kortsluiting moet je dan wel niet hebben in je kop?
En wat een plaat voor je hoofd moet je dan wel niet hebben om te gaan jankeballen op de bank bij je ouders?
Je terugtrekken in een mergelgrot en je daar de rest van je leven gaan zitten schamen, had meer voor de hand gelegen.
Anyway, jammer voor je Camiel, je bent af!

Berbaar | 30-12-17 | 11:12

Er zal her en der ook wel flink met de portemonnee gerammeld zijn.

obominotie | 30-12-17 | 11:30

Berbaar, ik vermoed dat het stukje acteerwerk op de bank bij 'ons paps en mams' ook regelrecht uit de koker van een spindokter is gekomen. Speel in op de gevoelens! Acherm, kijk onze Camiel eens, die zit knus bij zijn ouders, wat lievvvv!

EEnzame SchizofrEEN | 30-12-17 | 11:32
▼ 2 antwoorden verborgen

Stel dat Eurlings een PVVer was. Dan stond het NRC ineens vooraan hooivorken, pek, fakkels en veren uit te delen. Zelfs al was er geen geweld tegen een vrouw gebruikt maar bijvoorbeeld 'slechts' in de brievenbus van een buurman had gepist (niet dat zoiets tof is).

Maar wat wil je. Persgroep (NRC dus) wordt met Belgisch overheidsgeld betaald en wie betaald, bepaald. Belgisch nepnieuws dus.

ZoekEenVrijeNick | 30-12-17 | 10:48 | 2

... betaalt, bepaalt.

Chrisde | 30-12-17 | 10:55

Sterker nog... zelfs dat brievenbus pis verhaal is verzonnen. Er is nooit daadwerkelijk door die pvv’er in een brievenbus gepist. Opgeklopt verhaal na een verbale vergelijking/dreiging...

number668 | 30-12-17 | 11:03

Doorlopen mensen!
Camiel heeft zichzelf opgeofferd voor het nationaal belang, zodat Nederland zijn positie heeft kunnen behouden, want stel je eens voor wat er anders allemaal had kunnen gebeuren..
Er schiet me zo gauw niks te binnen, maar érger dan dit hoor.. Het was 'va banque' met Emiel of niets, de dood of de gladiolen dus.

Zum_Fotzen | 30-12-17 | 10:48

Men zou in die kringen met de beste wil ter wereld niet kunnen bedenken dat er zich voldoende kwaliteit buiten het nepotistisch netwerk bevindt om bepaalde functies te kunnen vervullen. Wanneer je zoiets met je vriendin doet, dan zullen je collega's waar je ook werkt een aversie voor je hebben en zal je situatie op den duur onhoudbaar worden, zeker bij zo'n organisatie als waar hij is geparkeerd. Nationaal belang om een Nederlander daar te hebben? Wellicht, maar dan graag wel een van onbesproken gedrag ipv een vrindje van een vrindje.

devil13 | 30-12-17 | 10:47 | 1

Welnee bij die sportkoepels zit alleen maar van dit soort gespuis. Wellicht dat ze niet hun vriendin/vrouw aan puin geslagen hebben maar ze hebben allemaal wel iets op hun kerfstok wat bij voorkeur onder het tapijt geschoven blijft.

normanius | 30-12-17 | 10:59

Ah, het is van nationaal belang dat Camieleke daar zit. Hij doet het voor ons, demense! *traantje wegpinken doet*

atheïstisch stemvee | 30-12-17 | 10:47

Maar zijn al die vrouwen (m/v) bij het CDA nou met hem eens uit overtuiging of zijn ze alleen bang om ook klappen te krijgen?

zazkia | 30-12-17 | 10:46

Zie hier onze eigen hysterische christelijke fundamentalist, welke het vrouwen slaan heeft afgekeken van onze vredelievende Islamieten. Tevens ziet u verschillende koppen die u uw hele leven zult blijven zien, deze lieden zijn niet weg te rammen uit ons politieke bestel, dit is nu het partijkartel, het old-boys netwerk. Stem lokaal in 2018 en verminder hun macht.

www.youtube.com/watch?v=FUclLUgE58k

von Amsberg | 30-12-17 | 10:42 | 3

Op de lokale partij stemmen heeft geen enkele invloed op de huidige regering.

Is dit nog nieuws? | 30-12-17 | 11:05

O, jawel hoor, het partijkartel is ook lokaal aanwezig. Als je iets wil uitroeien begin je bij de wortel. Gemeente,Provinciaal en daarna Landelijk en wel met chirurgische precisie.

von Amsberg | 30-12-17 | 11:32

Op de lokale partij stemmen heeft geen enkele invloed op de huidige regering.
Is dit nog nieuws? | 30-12-17 | 11:05

Nou dat heeft wel degelijk effect. Het advies is dan ook stem op een andere (lokale) partij bij de Gemeenteraadsverkiezingen dan landelijk voor de 2e kamer. Door de overdracht van taken van de Rijksoverheid naar Gemeenten heeft het zin om zo te stemmen dat de belangen van u als burger door uw Gemeente behartigt worden. Dat gebeurt niet als U bijvoorbeeld landelijk VVD stemt en lokaal ook VVD.

Beroep = Boerenlul | 30-12-17 | 14:23

En deze oetlul was ooit de gedroomde leider van het CDA. Dat zegt vooral iets over deze partij en haar denkbeelden.

Lichtstadfan | 30-12-17 | 10:41

Hij zou zo bij de religie van de vrede kunnen aanschuiven.

zimmerschwanz | 30-12-17 | 10:40

wat een lulletje met oren, op geen enkele plaats geschikt.

Nietnagel | 30-12-17 | 10:39 | 1

Ook niet de luchtplaats van de Schie in Rotterdam?

EEnzame SchizofrEEN | 30-12-17 | 11:34

Hier de pa van Eurlings, trots op zijn achtergrond en lage cijfers youtu.be/Tedz4fCWoYk?t=113 het zijn handige rommelaars.

Watching the Wheels | 30-12-17 | 10:39 | 1

Blij dat hij geen slaag kreeg van zijn pa bij een slecht rapport. Begrijp wel waarom die vader Martin het wel gered heeft in Limburg, toch wel een harde werker. Die zoon heeft het allemaal veel makkelijker gehad.

Watching the Wheels | 30-12-17 | 10:48

Er zijn vast wel sterke vrouwen te vinden die Camiel eens in elkaar willen beuken. Elke dag een andere. Tot zijn kakement in zijn nek zit en hij struikelt over zijn oorlellen. Wie niet deugen wil moet voelen...

squadra | 30-12-17 | 10:38

"een wederzijds handgemeen"
Nee, maar, dat veegt dhr. (sic) Eurlings er toch maar weer even tussenin. Boehoe, #SheToo, zij mepte ook, tja.

"nadat zijn naam de laatste weken voor de zoveelste keer door het slijk werd gehaald. "
Jeetje-mina, wat ingemeen toch, 's man gode naam door het slijk halen. Wie zou dat nou doen? Heurt niet. Nou, Henk Stouwdam, had-ie maar niemand moeten "hurten"

"had vertrouwen in goede afloop"
Kijkus, kennis van mantra's, goed gedaan jochie. Van het kaliber: "wij zien het onderzoek met vertrouwen tegemoet" en "hierin herken ik mij niet"

"Met de wijsheid van nu had ik eerder naar buiten moeten treden."
Wijsheid van "NU" Man, man, man, Goh, heeft NU pas begrepen dat hij publiekelijk met de knietjes in het grind moet. NU pas.
Nou vetleren medaille, hoor.

Anton Geesink draait zich om in zijn graf, als echte Olympische sportman
Dat was-t weer, Evocatus

Evocatus | 30-12-17 | 10:38 | 1

Evocatus, dank voor al uw bijdragen in 2017.

O2Neutraal | 30-12-17 | 12:57

Net als Francisco van Jole zal Camiel tot in lengte van dagen achtervolgd worden. Dat houdt niemand tegen. En dat die armzalige hoernalist hem nog even fistfuckt met z'n Hema-horloge nog om, ach het is het NRC maar.

Rest In Privacy | 30-12-17 | 10:37 | 1

Ho ho. Tegenwoordig waart Ollongren door het land. Die weet wel raad met onwelgevallige publicaties. En anders ziet Pia D. u vast wel als een voltooit leven.

Van Zessen Klaar. | 30-12-17 | 12:11

Ik heb het niet gevolgd, sloeg hij met zijn handtasje?

rechtsdwalendeautist | 30-12-17 | 10:36 | 1

LOL

Lewis Lewinsky | 30-12-17 | 10:37

Mensen maken fouten. Ik vond het een eerlijk interview en geloof zeker, dat het een eenmalige fout is geweest.

Rest In Privacy | 30-12-17 | 10:35 | 2

Wat wil je hiermee zeggen? Dat iedereen elke fout één keer straffeloos mag maken?

hustler01 | 30-12-17 | 10:40

Ja, wie beukt zijn vrouw nu niet eens een keer in zijn leven een gebroken oogkas. Zand erover, en lekker doorspitten, olympische gedachte, nationaal belang enzo.
Net definitief van het NAC af, dit soort hypocriete satire ga ik toch wel missen

Zorc | 30-12-17 | 10:51

Eurlings heeft als nuttige idioot zijn rol gespeeld. De KLM heeft hij op de rand van de afgrond gebracht, het CDA midden in een strontstorm verraden.

Us Camielleke is klaar. Pleur hem uit het IOC en laat hem terugzakken in het grauw.

Glasgow Argus | 30-12-17 | 10:34 | 1

Helaas, Camieltje moet haast wel inside info hebben (waarom hem anders voortdurend de hand boven het hoofd houden), die rolt 'vanzelf´ van het ene baantje in het volgende. Zijn kostje is gekocht.

EEnzame SchizofrEEN | 30-12-17 | 11:40

je zou toch verwachten dat al die pseudo-feministen die Nederland rijk is nu met hun grote waffel op de barricaden zouden staan.

krelus | 30-12-17 | 10:34

Ik kan dat beeld maar niet uit mijn kop krijgen van die walgelijke Eurlings toen hij net de zilvere Olympische medaille aan Wüst had uitgereikt en tijdens een volkslied oogcontact probeerde te krijgen met haar alsof hij haar beste vriend in de hele wereld was. Wüst keek gelukkig niet naar hem. Te sneu voor woorden.

VreterRdePies. | 30-12-17 | 10:34 | 2

Wat!? Wist deze IOC-bobo niet eens dat Wüst van de damesliefde is?

gestoptmetroken | 30-12-17 | 10:59

Nee. Dit was meer in de trant van opzichtig populair lopen te doen.

VreterRdePies. | 30-12-17 | 11:42

Volgens deze Limbo was het "een wederzijds handgemeen voorgedaan tussen mij en mijn ex-vriendin".
Dus daarmee impliceert het vriendje van onze koning dat de gebroken elleboog, een gebroken oogkas, gescheurde oorlellen, kneuzingen en hersenschudding ook een beetje haar eigen schuld is.
Wat zal Máxima van deze hele affaire vinden? Dat haar man een vrouwenmishandelaar de hand boven het hoofd houdt.

leo de pejo | 30-12-17 | 10:33 | 1

Een hoop centjes doet Maxima van alles vergeven en vergeten, vermoed ik.

EEnzame SchizofrEEN | 30-12-17 | 11:43

Heeft petertje factuurtje al een onderzoek ingesteld?
Is verbaan al in de pen gekropen?
Heeft albert hein al toegegeven dat hun huismerk chocolade eigenlijk uit de oekraine komt?

Bij ons in de vriendenclub zou je als vrouwenmepper niet meer aan de bak komen, maar ja klasse justitie in de bananen lage landen van Mark Rutte onderleiding van een NSB66 muts kan gewoon.

Rest In Privacy | 30-12-17 | 10:32 | 1

Tja, NSB66 muts is een betere benaming.

watmagjenogwel | 30-12-17 | 12:09

Camiel was het laatste echte wijf op verkeer en waterstaat...

CarlApfel | 30-12-17 | 10:34

Bedankt G S nou heb ik weer zitten vloeken op de vroege morgen. Wat een helleveeg dat kut wijf dat ons Emielleke zo n pijn deed.

gelukzoeker | 30-12-17 | 10:30 | 1

Hee, een "schuld van GeenStijl"-roepert.

vanBarchum | 30-12-17 | 10:52

Wat wonen we toch in een GAAF LAND, menschen. Heerlijk om vrouwen in elkaar te beuken en je weet omdat je een positie hebt in dit gave land dat het voor jou geen consequenties heeft. Dit land glijdt af naar een samenleving waar de mensen met geld, macht en positie zich alles kunnen veroorloven. Ten minste als je maar niet uit het warme broeierige nest stapt. Deze lieden, kapittelen en veroordelen het gepeupel, het plebs in hun ogen.. Want hey, wat voor ons geldt, geldt niet voor jullie. Op naar een mooi, en rechtvaardig 2018. Denk het niet!!

De Evangelist | 30-12-17 | 10:29 | 3

Nu heb ik één vraag aan u: is het ooit anders geweest? Is het ooit eerlijk geweest? Zelf vermoed ik dat het antwoord hierop "nee" luidt.

vanBarchum | 30-12-17 | 10:47

Dit soort praktijken zijn inderdaad van alle tijden. Dit is natuurlijk een drogreden. Zo van, het is een gegeven, dus we laten het gewoon gebeuren. We staan erbij en kijken erbij en doen er niets aan. We hebben al genoeg wegkijkers in het Koninkrijk der Nederlanden. Oorzaak en gevolg. Je oogst wat je zaait.

De Evangelist | 30-12-17 | 11:03

Mag ik zeggen dat u een heel mooi evangelie verkondigd ik ben het helemaal met u eens.
Vooral het trappen naar het plebs neemt steeds ernstiger vormen aan, kijk bijvoorbeeld naar dat monster met 2 paspoorten waarvan 1 Zweeds is, voor de goede orde.

watmagjenogwel | 30-12-17 | 12:08

Eurlings is de zoon van Martin Eurlings, een landelijke partijprominent binnen het CDA en voormalig gedeputeerde van de prov. Limburg alsmede oud-burgemeester van Valkenburg. Eurlings sr. staat in Limburg bekend als 'een man die alles regelen kan'. Maar ook als een man waar je niet zomaar omheen kan. Een pater politicas.

De Eurlingsen staan bekend als een geslacht van drammerige konkelaren. Ze scharen zich daarmee rechtstreeks achter een groepje abjecte, duistere, zuidelijke bestuurstypen als Gerd Leers (CDA) en Jos van Rey (VVD). Dergelijke types hechten grote waarde aan de instandhouding van een zekere enclavepolitiek in Limburg. En de daarbij passende, duistere besluitvormingsprocedures. Het moet allemaal precies zo gaan als deze heren (en hun zakenrelaties) willen.

Camiel en zijn vader hebben altijd al min of meer in de clinch met elkaar gelegen. Waar senior junior de lokale politiek aanbeval, ambieerde de laatste toch een breder panorama. 'Us Camiel' móest en zou de landelijke en internationale Heil binnenhalen.
Het konkelen ging junior beduidend minder goed af. Hij had overduidelijk problemen met het leggen van contacten. Hij zou te gretig zijn en mensen direct voor het blok zetten om te kiezen voor zijn eigen plannen, zo klonk het bij diverse direct betrokkenen binnen de AirFrance-KLM-organisatie na 2014. Rond diezelfde tijd doken dergelijke berichten op uit het Europese Parlement en het Ministerie van Verkeer en Waterstaat. Bij de laatste repten ambtenaren zelfs over 'angst om de minister te informeren over problemen'. Het was een publiek geheim dat Eurlings jr. van tijd tot tijd zware driftbuien had en dan irrationele besluiten kon nemen. Ambtenaren moesten vrezen voor hun carrière, zo zou junior diverse malen hebben geroepen.
Op een vakantie op de Antillen, in juli 2015, mishandelde junior zijn vriendin. Het is niet helemaal duidelijk waarom. Volgens justitie heeft Eurlings hier nooit een verklaring voor gegeven. Het Internationaal Olympisch Comité (IOC) trok destijds aan de bel bij justitie over het gebrek aan openheid m.b.t. hun welgeëerde lid. Per slot van rekening wilden zij ook wel eens weten wat voor vlees zij in de kuip hadden. Echter wederom stuitte een maatschappelijke instantie op de duistere, Eurlingsiaanse facade. Ook Eurlings zelf weigerde ieder commentaar. Tessa Rollink zocht echter wel de media op en wist te melden dat haar voormalige geliefde haar ‘als een ware boksbal’ had gebruikt. De mishandeling kwam uit het niets, zo verklaarde ze. Echter ook zij liet officieel niks los over een eventueel motief. In het geruchtencircuit ontstond derhalve al gauw een zeer bestendig gerucht. Rollink zou hebben geïnsinueerd dat junior homoseksuele gevoelens zou hebben. No big deal toch, zou je zeggen. Iemand met een gezond incasseringsvermogen zou dit van een afstandje hebben kunnen bezien en een redelijke reactie kunnen geven.
Indien de officieuze lezing van de mishandelingsachtergrond klopt, dan is het niet uitgesloten dat Eurlings jr. zijn geculmineerde frustraties heeft botgevierd op zijn vriendin. Wie kan ons garanderen dat dit in de toekomst niet weer gebeurt? Gelukkig geeft Justitie ons die garantie in ieder geval wel. In maart van dit jaar schikte Justitie dan ook met Eurlings, waarmee de zaak maatschappelijk gemitigeerd kon worden. Dit heeft dan ook mogelijk bijgedragen aan de verstrekking van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Zo kon junior veilig worden geparkeerd bij de immer morele club NOC-NSF.

Echter, de huidige fase van opgaande hoogconjunctuur zal in de huiskamer van de Eurlings-dynastie ook wel zijn ingeslagen als een bom. “Jóng de mós numme waassekins. Noer bisser junk. Der mus noe der bok bie de hörner paake den isser der laat.”, zo zal papa Martin dit jaar ongetwijfeld op een gegeven moment tegen zijn engeltje hebben gezegd. Echter zal hij Camiel ook vooral dwingend hebben gewezen op diens zware, stinkende verleden. Echter, Camiel zal dat -wars als dat hij is voor iedere vorm van het autoritair bejegenen van zijn eigen persoontje- even een paar maanden hebben geparkeerd. Totdat de NOCNSF zich veertien dagen geleden serieus begon te roeren rondom hun eigen ‘hot piece’. Toen was de bok vet en stond Us Camiel ineens met zijn bleke bips in de internationale schijnwerper.
Resumerend gaat het mij niet om Junior. Junior kan me gestolen worden, echt! Waar het me vooral om gaat is de buitengewoon penetrante geur van klassejustitie. Die geur die nog jááááren zal blijven hangen op het binnenhof, het Brussels Europarlement, op de burelen van Air France-KLM en op het lichaam van Tessa Rollink.

Billy Ocean | 30-12-17 | 10:28 | 8

Billy Ocean | 30-12-17 | 10:28 | ,Wat ruikt er nou wel naar bloemetjes rond het gender neutrale binnenhof? Heb ik het maar niet over het torentje en de vergaderzaal van de onvolprezen kartel minkukels.

gelukzoeker | 30-12-17 | 10:46

Mooi stuk. Als dit ongeveer Onsmieleke beschrijft dan komt daar een beeld naar voren van iemand die in alle opzichten de mindere is van zijn vader en dat wel beseft maar daar niet mee overweg kan. Eigenlijk wel triest.

jacobh-59 | 30-12-17 | 10:54

Goed stuk Billy. Herkenbaar dat verhaal. Mijn ouders (uit het diepe zuiden) hadden vroeger al een hekel aan zijn pa omdat het een enorme gladbak was die zich overal liet feteren. Ik kan me nog herinneren toen ik al jaren uit Limburg weg was en ik las die naam weer, ik dacht: "K*t, zijn we nou nog niet van die familie af? Erger nog ze gaan nu ook landelijk."

Basil Fawlty | 30-12-17 | 11:35
▼ 5 antwoorden verborgen

Stuitend. Alles om Eurlings heen. Als Eurling IOC lid blijft heeft het IOC het voor altijd voor me afgedaan. Het zijn met een enkele uitzondering - fukking diknekken die sportvelden alleen vanuit een skybox zien. Ze weten niet eens hoe gras of gravel ruikt of voelt. En dit soort kleautzakjes hebben het over 'nationaal belang'. Rot toch op. Het begint met een hart voor sport en dus niet voor spumante.

PureYak | 30-12-17 | 10:28

Wat weet deze man dat ze hem nog steeds baantjes geven? Aan zijn kwaliteiten ligt het niet, die zijn er namelijk niet.

keizeradmiraal4 | 30-12-17 | 10:27

Misschien gooide ze wel rodr wijn tegen een schilderij ban een halbe ton en werkte hij haar tegen de grond om erger te voorkomen. We waren er niet bij.

Gewinflipt | 30-12-17 | 10:26 | 2

Ja en dat heeft hij dan al die jaren stil gehouden om haar te beschermen, nice try.

Watching the Wheels | 30-12-17 | 10:27

toch lastig om vervolgens niet meteen na aangifte een mea culpa te presenteren maar met een stalen, ik heb gelijk, ik heb altijd gelijk, na een half jaar aangifte tegen haar te doen wegens laster?? om vervolgens in 2 jaar tijd met moeite en veel 'maar ik ben dan nog niet schuldig aan mishandeling' een elitaire klassenjustitie schikking te accepteren..

waar rook is, is vuur en Camiel heeft het daarom nog steeds heel heet onder de bips..

fikkieblijf! | 30-12-17 | 13:23

Volgende week een interview met de moordenaar van Anne Faber die al de ophef nooit heeft begrepen.

Earl_of_Doncaster | 30-12-17 | 10:26

Wist niet dat die Jan Driessen de communicatie van Camiel EUlims verzorgde. Hij schijnt de Coq d'Honneur (GVR Gouden reclamehaan) (2011) gewonnen te hebben met C o c k. Dat is toch die gast die met Rutte en die KPN-minister van financien in dat Pride-bootje zat? Het is een vieze kliek.

Watching the Wheels | 30-12-17 | 10:25

Als je als vrouw wordt geboren heb je vele nadelen.
Maar een voordeel heb je, als je de wederhelft het bloed onder de nagels uit haalt,
en hij kan zich niet beheersen, dan was je je handen in onschuld.

No guts no glory | 30-12-17 | 10:24 | 5

Als je je als man zou laten gaan, wat fout is, dan blijft het bij 1 pets op wang, en als je dan niet zelf ook bij zinnen komt ben je man noch mens, en kun je beter als een dolle hond met te kort lontje neergespoten worden.
Een pets voor de wang levert niet de kwetsuren op zoals de jongedame in kwestie had. Waarbij het bloed onder de nagelsverhaal ook niet duidelijk is, de homovariant lijkt waarschijnlijker

Hemmenaar7 | 30-12-17 | 10:39

Geweld begint waar het verstand ophoudt.

DrumPiet | 30-12-17 | 10:39

Ik geloof dat Bill Burr hier een toepasselijk stukje over heeft.

hustler01 | 30-12-17 | 10:48
▼ 2 antwoorden verborgen

Wat me ook in het landsbelang lijkt is dat Camiel vandaag nog een stuk touw koopt bij de Gamma. Dat zeg ik, zelfm.. euh, Gamma!

Kapitein Stijlvol | 30-12-17 | 10:24

Mooie jongens zoals Camiel worden hun hele leven naar de ogen gekeken en ontwikkelen daardoor vaak een narcistische persoonlijkheid. Gebruikers met losse handjes, zonder zelfreflectie of geweten... ik ken meerdere exemplaren in mijn referentiekader.

MickeyGouda | 30-12-17 | 10:23 | 2

Mag ik informeren naar Uw beroep, iets in het zittende kartelbelang misschien?

gelukzoeker | 30-12-17 | 10:56

@gelukzoeker

Huisvrouw, mantelzorger, academisch gevormd, dus zo eentje die op verjaardagen vaak te maken krijgt met opgetrokken wenkbrauwen van hoogopgeleiden. Wat moet ik verstaan onder "het zittende kartelbelang"?

MickeyGouda | 30-12-17 | 11:11

LOL@url

Montgomery Burns | 30-12-17 | 10:22

Hoi Zentgraaff, je gebruikt meer stijlfiguren dan ik ooit op het VWO heb moeten leren. Verhaspel je teksten toch niet zo, dan zijn ze best behoorlijk te pruimen.

Guy de Lombard | 30-12-17 | 10:22 | 1

Heb je wel door op welke site je bent? GeenStijl, niet GeenStijlfiguur, pleefiguur.

vanBarchum | 30-12-17 | 10:37

Is er geen rechtbankverslag van wat er nu exact heeft plaatsgevonden. Want als betreffende dame na een klap heel ongelukkig viel met al dat letsel ten gevolg dan is het nog niet goed te praten maar toch minder erg.
.
Dat gezegd hebbende: Natuurlijk was Geert of Terry hier never nooit mee weggekomen.

kaasfondue | 30-12-17 | 10:22 | 1

De zaak is geschikt dus geen rechtbankverslag.

Roldrop070 | 30-12-17 | 12:36

Typisch gedrag van een narcistische psychopaat. Alleen het eigen ego telt

namensmijnhond | 30-12-17 | 10:21

Gelukkig heeft ie die vrouw geen ros verkocht in zijn witte onderbroek, anders had hij gehangen...

FasiscovanJole | 30-12-17 | 10:20
-weggejorist-
eerstneukendanpraten | 30-12-17 | 10:19 | 1

Bananenmonarchie, bananenrepublieken zijn beter

Bokito ergo sum | 30-12-17 | 10:18

Het was een privekwestie, dan kom je met alles weg

wijnvlek | 30-12-17 | 10:17

Dat is een flinke mishandeling. Een man die zijn vrouw dusdanig aftuigt is geen man.

Statler en Waldorf | 30-12-17 | 10:17

Als een voormalig bovenonsgestelde een vrouw in elkaar beukt, met een gebroken oogkas en diverse kneuzingen dan is dat een handgemeen. Als mijn partner dat met mij zou doen dan is het zware mishandeling of zelfs poging tot doodslag.
Een wijze raad voor veel vrouwen; let op deze klassenjustitie in Nederland.
En Emiel is een grote loser! na zoveel druk en ophef komen met een schamel, ik maak excuses (want anders verlies ik nog meer mijn geloofwaardigheid waarin dat laatste 'waardigheid' al jaren terug eraf mag)en zeg gewoon dat het 'geen schoonheidsprijs' verdient om in een handgemeen met een vrouw te willen winnen en mijn kracht als man in te zetten om haar heur plaats te wijzen.
Kom op Emiel, zij was behoorlijk gewond met ernstig fysiek letsel jij bent vooral in je Ego geraakt.

Met dit artikel over een handgemeen ga je nog verder de toekomst in als de man die nog steeds achter zijn daad van ' eenvoudige' mishandeling staat en dit voor de hele goegemeente blijft presenteren met als extra smet.
Klassejustitie in Nederland!

fikkieblijf! | 30-12-17 | 10:17 | 1

Emiel was die gast die houten poppetjes sneed, dit gaat over die Christen Democratische Aristocraat in hart en nieren.

Watching the Wheels | 30-12-17 | 10:21

Niet zo: bananenrepubliek.
Maar zo: Bananenmonarchie
Hè, he, Evocatus

Evocatus | 30-12-17 | 10:16

Ik snap dat hij haar mishandelde uit zelfverdediging.

Rest In Privacy | 30-12-17 | 10:12

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl