achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

Joke Smitprijs: Black & Dekker en Meisjeshacker

\

De Joke (uitspreken op z'n Engels) Smitprijs, dat is dus vandaag. Met in de hoofdcategorie als genomineerde Soerin Narain, die kennelijk met zijn jatten aan kleine meisjes heeft gezeten. Narain zette zich zo hard in voor vrouwenrechten, dat hij geheel vrijblijvend minderjarige meisjes controleerde op borstkanker en daarbij Mentos uitdeelde tegen de schrik. "Narain zou tijdens een dansavond Sharisha’s billen en borsten hebben gestreeld. 'Hij drukte ondertussen z’n piemel tegen mijn dij'." Nou ja, net zo'n aanrander als Francisco van Jole dus ongeveer, alleen propte Jolo zijn tong nog in iemand van boven de zestien. Minder klasse hebben dan een aanrander, vrij matig. Een andere genomineerde: Gloria Wekker, logische nominatie ook, want iedereen die een blank is, is een koloniaal, een fascist en een vrouwenhater. Gloria 'alsof het woord blank vergeet waar het is geweest' Wekker, Gloria 'de holocaustherdenking is veel te blank' Wekker, Gloria 'erotische relaties met kinderen en jongeren' Wekker. Die dus. Zoek maar in het archief. En de derde die 10.000 euro aan herstelbetalingen plus een mooi stuk roofkunst kan winnen is Angela Maas, hoogleraar cardiologie, maar die gaat toch niet winnen, want die is niet krankzinnig genoeg.

En dan nog de genomineerden voor de aanmoedigingsprijs. Een arts die mensen aanzet om fysiek en mentaal fit te worden, uitermate knappe aanbevelingen van die arts wiens naam we niet eens hoeven te noemen. Applaus graag. Ten tweede de voetbalvrouwen, die hebben aangetoond dat het in tegenstelling tot in de islam heel normaal is dat vrouwen doen wat ze willen en in korte broekjes lopen. Ofzo, maar dat staat verder allemaal hier uitgelegd door Joke Smit zelf. En ten derde Antifa Fleur Dekker, professioneel menstruatiecolumnist, taartgooier en G20-voorman. Conclusie. Een paar nono's, een pedofiel die Francisco van Jole overtoept, een doorgekolonialiseerde volksmanipulatrix en een stel vrouwen in voetbalbroekjes. O ja, en Antifa Fleur Dekker, die dagen bezig is geweest een goede jurk uit te zoeken, om zo appetijtelijk mogelijk voor de dag te komen. Want die Joke Smitprijs,  als je die wint ben je géén slet van het persoonlijke prijsjeskartel. Dan ben je gewoon echt iemand.

Nou jongens, ferme knopen die juryvoorzitter Eva Jinek heeft door te hakken. Jongejongejonge wat spannend!

UPDATE 14u01: Antifa Dekker heeft niet genoeg gedaan voor de vrouwenrechten om de aanmoedigingsprijs te winnen. Vrouwen die achter een voetbal aanhollen wel. Gefeliciteerd, Oranje Leeuwinnen! Opdat jullie nog maar veel treffers mogen maken en opdat jullie nog maar vaak de buitenspelval mogen omzeilen. 

**UPDATE 14u06: LANG ZAL ZE LEVEN IN DE GLORIA!
**GLORIA WEKKER KRIJGT 10.000 EURO HERSTELBETALINGEN VAN NEDERLAND - De Nederlandse overheid heeft in de persoon van Staatssecretaris Eva Jinek van Gendergelijkheid en Feminisme de regeringsprijs Joke Smit toegekend aan beroepsgekwetste Gloria Wekker, die daarmee 10.000 euro aan herstelbetalingen ontvangt. Ook krijgt Wekker een stuk kunst, hopelijk niet gemaakt door een blanke witte kunstenaar want dan is het weer racisme. Gefeliciteerd Gloria, dat je nog maar veel wijze dingen mag blijven zeggen.

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Achttien schokkende citaten uit OVV-rapport Michael Panhuis: "Het is echt een modelpatiënt"

Woensdag debatteert de Tweede Kamer met minister Dekker over het vernietigende OVV-rapport over Michael Panhuis. Hieronder leest u waarom Dekker moet aftreden.

@Ronaldo | 30-03-19 | 13:03 | 0 reacties

Tamara - Onrechtsbijstand

Helemaal niemand meer die opkomt voor jouw gelijk en voor jouw recht.

@Redactie | 30-09-18 | 17:00 | 0 reacties

'Thierry, extreem-rechts heeft intellectueel niets te bieden' (en Jared Taylor is een Witte Wekker)

Blanke identiteitspolitiek is politiek rampzalig en intellectueel armoedig, betoogt voormalig FvD-lid Eric C. Hendriks in NRC Handelsblad. "Thierry Baudet is in de verkeerde hoek op zoek naar ideeën.”

@Van Rossem | 28-12-17 | 20:55 | 0 reacties

Blogger sloopt bullshitwetenschap Gloria Wekker

Hoppa. Winnares van de Joke Simitprijs en de opperkloek van dom en deugend krijsvolk Gloria Wekker is eventjes he-le-maal uitmekaar getrokken door bloggert Russell's Teapot.

@Zentgraaff | 20-12-17 | 20:50 | 0 reacties

Joke Smit-bepotelaar werkt voor PvdA-wethouder Den Haag (en casht tonnen subsidie)

Hindoe-#MeToo Soerin Narain blijkt banden te hebben met Haagse PvdA-wethouder Baldewsingh. Hij werkt voor de gemeente, maar de Joke Smit-genomineerde krijgt ook subsidie van de wethouder. En dat terwijl hij beschuldigd wordt van pedoseksueel misbruik.

@Van Rossem | 15-12-17 | 13:08 | 0 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.