Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

GeenStijl presenteert. Ode aan de saaie lul en de sufkut. De GeenStijl Kleurloze 100!

De welbekende televisiester en politieke socialite Sylvana Simons pakt vandaag de toppositie in de Kleurrijke 100 en bewijst daarmee wederom dat een mens zich vanaf een riante positie op de voorste rij nog steeds achtergesteld kan voelen.

Ons kan het verdomd weinig schelen welke kleur Sylvana heeft, maar om eerlijk te zijn boeit haar boodschap ons nog minder. Ze was leuk toen ze nog videoclips aankondigde, en we hebben gelachen toen ze een bril met vensterglas op haar bevallige neus zette om een boekenprogramma te kunnen presenteren, maar sindsdien komt er weinig zinnigs meer uit. Het verhaal van de Gewone Nederlander, de zwijgende meerderheid, de stille motor, de man of vrouw uit de Randstad én de Rest van Nederland. Dát willen we horen. Die moeten het doen, die houden het gaande en die smeren de economische machine van Mark Rutte's BV Nederland. Tijd om de zwoegende meerderheid eens ongevraagd in het zonnetje te zetten. Omdat het kan, en omdat niemand anders het doet. Hier is de GeenStijl Kleurloze 100. Alle 100 middelmatig!

100. Stefan Winter. IT-manager te Apeldoorn. Nam een keer 2 koffie na het eten. Sliep toen pas om half 12.

99. Alfons Gerretsen. Medewerker technische dienst te Gasselternijveen. Keek ooit af tijdens wiskunde en behaalde daardoor gemiddeld een 7. Ruim voldoende dus.

98. Annie Willems. Vrijwilliger kinderboerderij in Etten-Leur. Had eerst een groene jas. Nu een blauwe.

97. François de Klerck. Noodgedwongen francofiel vanwege zijn voornaam. Dus ieder jaar met de vouwwagen naar de Dordogne.

96. Delano Nijssens. 14 jaar en nu al gedoemd tot een middelmatig kudtleven want geboren in Almere Muziekwijk.

95. Bertus Waagmeester. Binnendienst bij NUON. Woont best ver van zijn werk maar is gelukkig altijd bijtijds thuis voor DWDD.

94. Wilbert Plasjes. Gemeentesecretaris in Roermond. Werd gepest om zijn achternaam, terwijl zijn voornaam ook best wel kut is.

93. Pieter Kerkwijk. Logistiek medewerker uit Bovenkarspel. Vorig jaar 4e bij gemengd toernooi klaverjassen. Gaat dit jaar voor het podium.

92. Herman van Horst, 56, is communicatiemanager in de zorg maar heeft al twee jaar geen echt gesprek meer gehad met zijn eigen dochter.

91. Bennie Holleman, gediplomeerd lasser uit Oud-Gastel, heeft onlangs TROS Kompas opgezegd omdat ie hem eigenlijk toch nooit las.

90. Frits van der Werf. Had ooit politie aan de deur omdat hij iets afgrijselijks gezegd zou hebben op Facebook. Bleek dat zijn buurman op zijn wifi zat. Dat was het eigenlijk wel.

89. Bram Nijman, 47, heeft ooit tijdens de lunch een grap gemaakt waar iemand om grinnikte en herhaalt die nu dagelijks.

88. Sijmen Drijver. Was die buurman.

87. Wilma de Boer, huisvrouw uit Veenendaal. Durft nooit meer naar de Coop omdat een kassameisje haar een keer raar aankeek tijdens het afrekenen van de komkommers.

86. Jan Janssen, 54 uit Deventer. Vind het stiekem altijd wel leuk als mensen naar de strip verwijzen.

85. Alexander van ’t Schip, process controller uit Hoogeveen, denkt dat hij het veel beter kan dan de darters op teevee.

84. Henk Frans, professioneel duivenmelker. Zijn achternaam is ook een voornaam en daardoor wordt zijn leven gekenmerkt door wantrouwen.

83. Anja Dubbeldam, 57, probeert de leegte in haar leven op te vullen met levensechte poppen van babies.

82. Machteld Maggi, 33, uit Amsterdam. Ze werkt bij Unilever en ze vindt soep best lekker, maar ironisch genoeg heeft ze dan weer een schijthekel aan Maggi.

81. Klazien Huntjens, 45, wandelt graag over het strand, leest graag historische romans maar wil eigenlijk gewoon een man die om haar geeft.

80. Jayden de Groot, fulltime vulploegmedewerker bij de Dirk in Zeewolde. Heeft een keer een filmpje geüpload op Dumpert en dat kwam er toen niet op.

79. Peter J. de Vries, 61 jaar uit Aalsmeer, wil helemaal niets te maken hebben met zijn bijna-naamgenoot. Peter repareert computers en als hobby spaart hij voetbalplaatjes van Panini.

78. Ans op de Koel, 68, teert nog steeds op de herinnering van haar wilde seksleven in 1968. Toen kon het nog.

77. Marjolein Rustenburg, 45, uit Emmen. Is een “cool mom” en ziet zichzelf als beste vriendin van haar dochter.

76. Barry Heesterbosch, 35, heeft geen seks maar wel een heleboel zeldzame Star Wars-merchandise.

75. Stan van Baarle, gemeenteambtenaar uit Geleen, heeft liever niet dat het vlees en de groenten op zijn bord elkaar aanraken.

74. Jolanda Rustenburg, 17, Werkt dubbele dienst in de supermarkt om zo snel mogelijk uit huis te kunnen. Dan begint het pas.

73. Bloem Devolder, 44, is yogainstructrice. Ze was een van de eersten met een grachtengordelnaam, maar nu heeft ze een broertje dood aan namen als Bloem, Binck en Vlinder.

72. Adolf Benito van de Kamp, 77, heeft nog steeds last van de verkeerde keuzes van zijn ouders. Komt ook moeilijk aan werk.

71. Maarten Steenkamp, assistent-bedrijfsleider uit Nuenen. Gaat wel eens kijken bij paardrijwedstrijden.

70. Jan Franssen uit Hilversum. Werkt sinds de jaren '70 op het Mediapark maar voelt zich er al jaren niet meer thuis.

69. Dave van den Eemden. Buschauffeur in Breda. Nog elke dag fluitend naar het werk. Al zevenentwintig jaar.

68. Stefan Maasbree, 37, overdenkt het nut van condooms terwijl hij verregend bij het voetbalveld staat te kijken hoe klunzige f’jes over elkaar heen struikelen.

67. Jacqueline van Delft, 42. Apothekersassistente in Reimerswaal. Trouwde na acht jaar verkering met haar middelbareschoolliefde en heeft daar sindsdien eigenlijk altijd spijt van gehad.

66. Samantha Beij wordt door haar vriendinnen Sam genoemd. Curieus is wel dat ze is getrouwd met Henk Bal en dat zij diens naam niet aan wilde nemen. Sam Bal-Beij vond ze toch wat teveel van het goede. O ja, ze is 29 jaar en is kapster.

65. Frank Thijssen, community manager C, wint meestal met schaken maar heeft ook een keer remise gespeeld

64. Michael van der Velden, 49 uit Veenendaal. Neemt soms wel eens een broodje met speculaas.

63. Floyd Raemaekers, 23, leeft op Red Bull, heeft een hippe engelse naam maar niemand kan het uitspreken in zijn Limburgse dorp Leudal.

62. Sjoukje Heeroma, 24-jarige HEMA-medewerkster, is blond en Fries maar is door de gemeenschap uitgestoten omdat ze niet wil schaatsen.

61. Marianne Engelink, 50, vindt zichzelf zekerder in haar schoenen staan als ze uitdagende lingerie aanheeft, ook al ziet niemand dat op de administratie van het transportbedrijf waar ze werkt.

60. Robert de Boer. Kraanmachinist bij een overslagbedrijf in de Eemshaven. Leeft voor het uitzicht over zee. Gewoon Rob voor vrienden.

59. Patrick Willems, 30, heeft ondanks zijn studie in de grote stad altijd contact gehouden met zijn oude korfbalteam in zijn dorp onder de rook van Zwolle.

58. John Daelaemans uit Budel, even in de ziektewet, al begint het nu toch wel te duren. Heeft op 2 seizoenen na al zijn oude VI's nog.

57. Miranda Klein, 48, doet heel veel werk maar wordt door haar zachtaardige karakter altijd ondergewaardeerd door haar manager. Wel een aardige vent hoor, daar niet van.

56. William de Keizer. Is accountmanager bij een Amerikaanse multinational en heeft een auto van de zaak, maar heeft nog nooit aan zijn vrienden uit kunnen leggen wat een accountmanager precies doet.

55. Walter de Reus. Kocht als een van de eersten een mooi nieuwbouwhuis in de vinex van Amersfoort, maar kwijnt daar sinds zijn scheiding stilletjes weg.

54. Jens Olde Meijerink, 25, denkt als laatste van zijn vriendengroep dat het stoer is om air quotes te gebruiken.

53. Dinie van ’t Woud, 80, heeft al haar tanden nog en stopt haar kleinkinderen af en toe wat zakgeld toe.

52. Pim Koopmans, winkelmedewerker uit Amsterdam, groet meestal terug op straat en constateert met een misplaatst gevoel van lichte trots dat hij bijna de enige is die dat nog doet in Amsterdam.

51. Nico van Schie, 40, kalend en een beetje een proleet, denkt nog steeds dat hij wel kans heeft bij het meisjesdispuut aan de andere kant van de bar.

50. Samantha Hobbema, 33, heeft een nagelstudio aan huis die niet zo goed loopt maar gelukkig heeft haar man een goede baan.

49. Hendrik de Jong, 45, neemt altijd manderijntjes mee naar kantoor om uit te delen maar niemand wil ooit.

48. Sabrina Marcelis, 46, trouwde de verkeerde man voor het geld en nu is het voor haar te laat om haar hart nog te volgen.

47. Joost Dauwman, 40, zet de lijnen uit en praat in Engelse anachronismen die hem nog steeds heel hip klinken.

46. Thijs Mos, werd ooit slachtoffer van een practical joke toen collega’s zijn pindakaas hadden vervangen voor mosterd. Voelt nog steeds de leedvermaakte ogen van zijn collega's in zijn rug prikken.

45. Bart Blijman, 35, alter ego van een bekende blogger, is bijzonder gelukkig om mindful te genieten van een vlinder in plaats van zich te mengen in onwrikbare maatschappelijke discussies.

44. Tori White komt uit Amerika en is om onduidelijke redenen in de Achterhoek beland. Haar donkere nicht is bekender, maar ze heeft altijd geleerd niet in zwart-wit te denken.

43. De 50-jarige Berend van Drost uit Emmen doet de administratie van een groot warenhuis. Eigenlijk wilde hij leeuwentemmer worden, maar ja, er is nou eenmaal weinig werk in de leeuwentemindustrie.

42. Marc van Deventer. Woont inderdaad in een hanzestad. Houdt van gezellige tradities. Dus ook van Sinterklaas mét Zwarte Piet, ja.

41. Albert Buiting (39) is machinist. Vroeger deed hij ook aan volleybal, maar nu niet meer. Te lastig combineren met de wisselende werktijden. En zo leuk was het ook niet meer.

40. Jan van de Parre. Gepensioneerde drukker die zich op zijn hobby gestort heeft: Modeltreinen. Op zolder staat een prachtige spoorset. Zijn vrouw roept hem soms voor koffie.

39. Wim Veen. Werkt drie dagen en zorgt voor de kinderen omdat zijn vrouw fulltime werkt. Van hem mag er nog wel een dag af.

38. Tank Frieskens, 31, vindt de discipline in de werkslack belangrijker dan persoonlijke hygiëne. Is daarom doelgericht en productief maar niet de meest geliefde collega. Al vindt iedereen zijn voornaam fascinerend.

37. Geurt-Willem Dekker (40) werkt in de offshoreindustrie. Hij is vaak van huis, maar als hij wel thuis is, dan is het ook gewoon lekker lang. Een paar weken ofzo.

36. Angeline van Laarhoven zit in de wegenbouw. Vraag niet waarom, maar dat wilde ze haar hele leven al. Houdt zich prima staande in die mannenwereld.

35. Pascal Leunissen uit Alblasserdam is docent. Drinkt meer dan hij thuis toegeeft.

34. Moniek van der Jagt, 27, drinkt aan het eind van een avond stappen graag een glas cola, en soms nog een Spa rood.

33. Jantien Dijsselplant, 38, gelooft in de heilzame werking van kristallen en niet in vaccins. Belt soms in bij SBS6 om haar horoscoop te horen.

32. Kerwin Olde Karspel was een keer zijn rugzak kwijt. In de trein. Met zijn werklaptop er nog in, maar dat durfde hij pas 2 weken later aan de IT-afdeling door te geven.

31. Sjors de Bruin, 67, zat ooit op dezelfde club als Johan Neeskens en had net zo goed kunnen worden als hij niet aan de heroïne was geraakt. Hij denkt er nog dagelijks aan terug.

30. Bert van Unen, 43, omschrijft zichzelf als een gezellige Brabander maar staat in de praktijk altijd een beetje in de leegte te schreeuwen op feestjes.

29. Berend Uitdam werkt in een hotel/café, houdt eigenlijk best van pinda's maar vindt dat pellen zo'n gedoe. Toch weet hij vanuit zijn vakgebied dat je nooit pinda's zonder dop moet eten in een kroeg.

28. Jack Bruinen, 64. Heeft ooit 500 euro gewonnen in de postcode loterij, maar is daar altijd heel gewoon onder gebleven. Hij kocht er een nieuwe jas van, en een bos bloemen voor zijn vrouw. De rest zit in de spaarpot.

27. Jonathan Hartog, 24, weet na drie gefaalde pogingen zijn draai op de vierde hbo-opleiding nog steeds niet te vinden. Woont gelukkig nog thuis.

26. Wilma van Haren (63) werkte jarenlang in de vleesindustrie, maar nu zit ze achter de kassa bij de BP aan de A2. Haar man Fred is echt een bengel. Soms roept hij heel hard: "WILMAAA!" Dat heeft hij van The Flintstones, echt enorm infantiel.

25. Leontien de Hoon (41), werkt bij een reisbureau en heeft een lekker gekke tatoeage op haar onderrug (en eentje op een spannender plekje), van uit de tijd dat ze nog reisleidster bij GoGo Tours was. Nu is ze Fly/Drive-specialiste.

24. Medusa Visser, 27, makelaarsassistente. Haar ouders begrepen de hype verkeerd en kozen het verkeerde Disneypersonage om haar naar te vernoemen. Haar jongere broertje heet Sebastiaan.

23. Joyce Nabuur (32), Castricum. Leuke, spontane meid die desondanks altijd tot het licht aan gaat op de dansvloer staat en de one night stands allang beu is. Al haar vriendinnen zijn al getrouwd.

22. Mike Valentijn. Getapte jongen uit St. Willibrord die op de groenteafdeling van de supermarkt werkt en altijd net iets te hard praat als hij schuine moppen tapt in de kantine.

21. Pascalle de Brijn. Rij-instructrice in Hoogerheide. Is getrouwd met Alex Bruijns en heet nu dus Bruijns - De Bruijn. Maar dat heb je nou eenmaal vaak in kleine gemeenschappen.

20. Ben Schuurder, 45, weigert een van de zeventien miljoen bondscoaches te zijn omdat hij zichzelf meer als keeperstrainer ziet. Is daarin op zijn eigen manier uniek.

19. Lou Knijpkens, zzp-consultant uit Uithoorn. Actief in de buurtvereniging maar niet meer zoveel als vroeger. Leest wel trouw elke week het lokale krantje.

18. Louise Welman, kapster in opleiding uit Maasbree, houdt ontzettend van varkens, gespierde mannen en de kleur geel.

17. Inge Thomassen, thuiszorgster uit Breda. Zei dat ze die 5 euro nog langs zou brengen bij de buurtsuper maar bleef het maar uitstellen en toen was de buurtsuper weg.

16. Frits Zweekhorst uit Amsterdam is fietsenmaker. Opmerkelijk genoeg reist hij zelf het liefst met de bus, omdat hij een enorme hekel heeft aan fietsen.

15. Katja Dröge, 44-jarige mondhygiëniste uit Den Haag. Kijkt op feestjes vaak om zich heen om te zien of iemand zich eenzaam voelt.

14. Jaap Harmsen, 57, uit Nieuw-Vennep, kent nog een leuke mop over een dom blondje.

13. Dillon Hoefjes werkt als glazenwasser en klikt op PornHub het liefst op filmpjes die nog niet zo vaak zijn bekeken, in de hoop dat hij iets bijzonders ontdekt. Spannend!

12. Jeroen Graumans uit Aarle-Rixtel is 43 maar kijkt nog steeds elke keer snel weer weg als hij zichzelf weerspiegeld ziet in een etalage. Hij ziet veel etalages, want hij werkt in een schoenenzaak in het grote winkelcentrum.

11. Mary Franssen uit Zoetermeer heeft haar arm gebroken, maar hoor je haar daar wel eens over zeuren? Nou dan.

10. Hanneke Mureau uit Groesbeek doet de administratie van de rijschool van haar man. Heeft er een hekel aan als mensen haar 'Han' noemen, maar durft er niks van te zeggen.

9. Jack Haak uit Bennebroek rijdt vrachtwagen en zit vaak in het publiek bij televisieshows. Baalt dat het eigenlijk allemaal minder wordt tegenwoordig.

8. Wieger te Gussinklo uit Hoogeveen vindt het prima dat iedereen een mening heeft over Anouk, maar waardeert haar gewoon om de liedjes.

7. Bertien Ammerlaan, 56, trotste moeder van 50 katten en al jaren fan van Geert (al vindt ze die dekselse Thierry ook wel charmant).

6. Wim Bakker. Is ook echt bakker maar dat is toeval. Het is wel al zolang hij bakker is onderwerp van grapjes. Hij vindt het best.

5. Gré Faber (53) uit Surhuisterveen heeft geen kinderen maar wel een kleine speelgoedwinkel. Hij is gespecialiseerd in bordspellen.

4. Dante de Vries dankt zijn voornaam aan belezen ouders, maar zelf is hij staalvlechter bij een lokale aannemer. In het weekend is hij te vinden bij de boogschietvereniging.

3. Leo van Diest is geboren in 1957 te Beetsterzwaag en verhuisde van daaruit ooit naar Ureterp. Drachten was hem net te veel van het goede.

2. Janny de Groen (39) is bloemiste. Ze woont naast Sauna Diana in Zundert en dat is het spannendste detail uit haar seksleven.

1. Sybrand Buma (52) uit Workum

Potdomme wat hield je het spannend, Syb!

Sybrand werkt in Den Haag. Hij ging ooit de politiek in omdat traditionele waarden hem dierbaar zijn. Hij houdt als goed christen niet van straffe taal, en het internet is hem altijd een doorn in het oog geweest. Zijn eigen vrouw noemt hem ouderwets en zelfs zijn collega's, zelf ook niet de wildsten, vinden hem wat bedaagd. Hij is de kroon op deze lijst, derhalve, en mag volgend jaar de eerste prijs in de Kleurloze 100, bestaande uit een pak hagelslag (melk), een zak drop (lichtzout) en een dunschiller, uitreiken aan de winnaar van 2018. Sybrand, van harte en proficiat! Je maakte het de concurrentie bijzonder lastig en die eerste plaats is je meer dan gegund. De uitreiking is op 2 december bij Jeu de Boulesvereniging "Petanque" in Hoevelaken, waar na een gezamenlijk en ongedwongen spelletje (dus geen toernooi!) jeu de boules een warm en koud buffet zal worden verzorgd om de prijsuitreiking mee op te leuken.

Reaguursels

Inloggen

Bij deze de 101e Voor de Dokkummerposse het volgende:
Aangevoerd door Narciste SS de tekstjattende subsidie frauderende plagiaat pleger Jerry Afriyie alle gekleurde niet Nederlanders en links dementerende Multi Culti degeneres van helaas wel Nederlandse afkomst, ingekleurd door tout bekend Nederland onder beschermende begeleiding van een 100+ tal laffe leden van de Nederlandse Gendarmerie, wens ik jullie tezamen een leerrijke excursie in onze mooie Friese Provincie, naar ik hoop zal deze worden afgesloten met ecologisch gierputzwemmen en een historische uitgeleide met pek en veren.

VincentSchoers | 02-12-17 | 09:28

Gisteren van de trap geslipperd, rug tegen de hoek van de muur. En nu kan ik niet kiezen. Rugpijn of buikpijn van het lachen.

Fred Hartman | 01-12-17 | 17:06

Eigenlijk moet #1 naar de redacteuren van dit kleurrijke blog: volhardend zeiken op alles gewoon om het zeiken is wat mij betreft burgerlul eigenschap numero uno. Iets met gebrek aan een echt leven of zo.
Veel plezier verder met het zoeken naar volgende slachtoffers, rook vooral lekker door en veel success met de gevolgen daarvan. Benieuwd wie jullie daarvoor de schuld gaan geven.

Homer P. Simpson | 01-12-17 | 15:51

Deze uitslag is gemanipuleerd door de Russen. Sybrand weet het zeker.

doskabouter | 01-12-17 | 15:11

@Van Rossem: een saaie lul kan ook prima een buitenlandse naam hebben en uit een stad komen.
Jesper J. Andersen (38), uit Amsterdam, wilde ingenieur worden om auto-onderdelen te ontwerpen maar maakt nu 3D-renderings van kippenslacht- en broodbakmachines.
Souad Benzakour (29), telefoniste uit Heerlen, kijk als enige van de familie het hele jaar uit naar de kerstmarkt van Aken.

Diotima | 01-12-17 | 11:57

Wat deze mensen gemeen hebben is dat ze allemaal op Mark Rutte gestemd hebben.

keestelpro | 01-12-17 | 11:55

ROFLOL @ # 87.....

DeDenkerT | 01-12-17 | 11:45

Mooi werk, Van Rossem, mooi werk.

mirvink3478 | 01-12-17 | 11:10

Die Miranda Klein zou ik doen.

bft | 01-12-17 | 10:44

10771a Frits van de Wereld. Geboren in het pittoreske Heiloo. Kreeg na 25 jaar werken bij defensie een gouden horloge, een loodvergiftiging en een spreekwoordelijk nekschot toen zijn arbeidsverhouding 'rechtens wel beëindigd'. Werkt nu 5 dagen in de week als vrijwilliger. 's-Morgens de winkelwagentjes van de Jumbo opruimen en 's-middags bij AH.
Stel hem 1 vraag over de politiek en hij zal melden de PVV nog niet rechts genoeg te vinden. Als hij tenminste de adem hiervoor kan vinden. Kijk politiek, zo groot is het gat tussen jullie en de burger geworden.

Casey-Neistat | 01-12-17 | 10:34

Godsamme, kon dit niet onder een "lees verder" linkje?

warmeballen | 01-12-17 | 10:27

Die Buma, daar gaan we nog veel van horen. *Proest*

Casey-Neistat | 01-12-17 | 10:25

101. P. Cocu. 3e keer kampioen,toch kleurloos.

van Oeffelen | 01-12-17 | 10:16

Heb niet de hele lijst gekeken maar volgens mij ontbreekt "de reaguurder".

D-Fens_1963 | 01-12-17 | 10:04

Mijn rechterhand volhard in de beweging die hij hele tijden maakt om de frustraties af te schudden. Nu val ik al weer buiten de boot en plof op mijn twijfelaar.

Rest In Privacy | 01-12-17 | 09:56

Heerlijk die gezapigheid. Het hoeft natuurlijk ook allemaal niet op z'n Randstelijkst. Als ik niet beter wist, dan zou ik een volgende keer bijna nog op em gaan stemmen. Enkele traditionele waarden zijn te vlug overboord gegooid. Zo wordt op sommige basisscholen het netjes schrijven geen aandacht meer gegeven, en rekenen doet de rekenmachine wel voor je "dus dat hoeft ook al niet meer". Als dit nu een bewuste keuze was, maar nee, er zijn inmiddels heel wat leerkrachten die zelf niet/niet goed schrijven of rekenen kunnen. Laat staan wat hun mores is over ethiek.

mozaard | 01-12-17 | 09:35

Gerard, hier van de administratie, is blij dat hij er niet in staat. Hij denkt dat het komt omdat hij zijn auto altijd op een plek van het bedrijf hiernaast neerzet en de schil van zijn sinaappel er in 1 strook afpelt.

TheseDays00 | 01-12-17 | 09:27

WTF heeft Timmerfrans de lijs... nieT gehaald?

Swonchek | 01-12-17 | 09:07

Vind het een zeer kleurrijke lijst. Zoveel hobbies en bezigheden. Het soort mensen dat leeft en laat leven.
.
Kan je natuurlijk wel makkelijk op afgeven. Doen toch niets terug. In tegenstelling tot anderen...

Parel van het Zuiden | 01-12-17 | 08:54

De kids van Sam zijn dus ontstaan uit de Beij-Bal'letjes

Sandronique | 01-12-17 | 08:30

Hoe is 't met die vent die alleen op de kleur van zijn schoenen minister is geworden. Saaie kleurloze lul zonder z'n schoenen,

Breinbrouwsels | 01-12-17 | 08:00

Zie dat ik de lijst niet heb gehaald als rancuneuze provinciaal met postzegelverzameling en voorliefde voor doorgekookte spruitjes.

atheïstisch stemvee | 01-12-17 | 07:50 | 3

Met draadjes vlees?

Swonchek | 01-12-17 | 09:09

En altijd luisteren naar NOS Langs de lijn.

Reagurend_Nijlpaard | 01-12-17 | 10:14

Spruitjes. Heerlijk!

Casey-Neistat | 01-12-17 | 10:26

wel mooi, dat op no1 een 50 plusser is terecht gekomen. We weten allemaal hoe het die groep uit generatie nix anno 2017 vergaat.

En zeker mooi dat een 50 plusser in het zonnetje wordt gezet, nu het contract van ambassadeur van de 50 plusser John de Wolf niet is verlengd. Overigens niet vanwege het succes dat hij als ambassadeur voor de werkeloze 50 plusser heeft geoogst, maar gewoon vanwege een reorganisatie bij zijn werkgever.
Iets wat zijn doelgroep meestal ook overkwam en nog steeds overkomt.

Oh wacht John, no1 kan misschien nog iets voor je doen!

fikkieblijf! | 01-12-17 | 07:45

166. Organische evolutie, ZZP'er (nét) buiten de Randstad, die door de jaren heen een voor een zijn favoriete NLtalige websites zag verdwijnen en daarom (te) veel op Geenstijl en Dumpert zit.

Organische evolutie | 01-12-17 | 07:37

48b. Ronald Visser, 70 jaar Geniet samen met zijn vrouw Beppie van een redelijk pensioen in een fraaie wijk in de Oosthoek van Ens. Dol op zijn vier kleinkinderen en verwoed beschilderaar van klompen in de Hindelooper stijl. Ontpopt zich op Facebook als rechts-radicaal en schreef drie weken geleden bijna een dreigtweet naar Georgina Verbaan.

Donkersloot | 01-12-17 | 07:23 | 1

Dat lijkt me geen saaie lul.

ristretto | 01-12-17 | 07:28

Heb ik jullie al ooit verteld van Berbaar zijn vergissing in de panelen?
Hij had blijkbaar een geschil met een aantal mensen( wonderlijk ) over geld en zaken.
Toen kwam de ware aard naar boven: het ging niet om zijn gelijk bij de rechter maar zijn vileine uitspraak daarna. Hij zou die paupers met zijn eisen helemaal tot de bedelstaf brengen en kapot maken. Daarop aangesproken reageerde hij geschrokken en geagiteerd. Vooral betrapt. Na deze laffe actie tegen lupuslupus, die al ligt, wordt nageschopt en ook niet kan reageren, haal ik deze negatieve anekdote graag van zolder.

Nee Berbaar, je bent niet saai. Wel een lul. De grootste die ik ken.
En, voordat je flauwe grappen over incasseren en uitdelen begint, er is een verschil tussen hebben en zijn. Jij bent het.

ristretto | 01-12-17 | 07:08 | 2

Ik heb mijzelf echt even helemaal gevoegelijk de pleuris gelachen. Dank dan kan ik nu dankzij u weer door met mijn werk :-)

Swonchek | 01-12-17 | 09:00

@Berbaar, dat is toch die maaghond die graag de wannabeegangster uithangt in de haagsche schilderswijk? Dezelfde schilderswijk, waar iedere zichzelf respecterende duindorper nog met geen tien paarden tegelijk deaud gevonden wil worden.

De Briemusketier | 01-12-17 | 13:33

Geen van de mensen op de lijst verdient minstens 107.000,00 Euro per jaar excl. 16% vakantiegeld en eindejaaruitkering, recht op neveninkomsten, 4.900,00 Euro reiskostenvergoeding, 2.670,00 Euro beroepsonkostenvergoeding en 590,00 Euro p/m om een potje of zo te maken voor als ze arbeidsongeschikt zijn. Kortom zo'n 140.000,00 per jaar excl. neveninkomsten. Ik vind dat Sylvana met recht de eerste is geworden! Het blijft knap dat je de mensen die jouw dit allemaal betalen gewoon voor racist kunt uitmaken.. geweldig! En dat voor een kapster.

salsaparilla | 01-12-17 | 07:02

Geen van de mensen op de lijst verdient minstens 107.000,00 Euro per jaar excl. 16% vakantiegeld en eindejaaruitkering, recht op neveninkomsten, 4.900,00 Euro reiskostenvergoeding, 2.670,00 Euro beroepsonkostenvergoeding en 590,00 Euro p/m om een potje of zo te maken voor als ze arbeidsongeschikt zijn. Kortom zo'n 140.000,00 per jaar excl. neveninkomsten. Ik vind dat Sylvana met recht de eerste is geworden! Het blijft knap dat je de mensen die jouw dit allemaal betalen gewoon voor racist kunt uitmaken.. geweldig! En dat voor een kapster.

salsaparilla | 01-12-17 | 07:02

Mag ik brugwachter Herman de Vries uit Appelscha nomineren? Om de files te ontwijken, zwom hij in de zomermaanden gewoon naar zijn werk. In de winter niet.

quigg | 01-12-17 | 06:57 | 2

Briljant: "In de winter niet." Maar ik zit dan toch met de vraag: hoe in dat jaargetijde dan wel? (En wie schaatsen zegt is af.)

Organische evolutie | 01-12-17 | 07:41

@organische revolutie áls de optie 'schaatsen' er was zullen er waarschijnlijk weinig bootjes onder de brug door hoeven

Sandronique | 01-12-17 | 08:34

Anja de Ruiter (46) werkte 13 jaar als cassière bij de V&D. Is nu een hele blije agile coach binnen de financiële dienstverlening. Dwingt haar echtgenoot Simon lid te blijven van badminton club Pluimvee United in Heerhugowaard.

de Voorzittert | 01-12-17 | 06:40

Willem (Wim) Pakkert (71) was ooit hopper (hoofd operations) van een financiële administratie. Vond dat hij de enige was binnen het bedrijf met kennis van zaken en dwong zijn vrouw elk jaar op vakantie te gaan naar Frankrijk.

Memek | 01-12-17 | 06:14

Sybrand van Haersma Boeman kon ik soms nog wel enigszins pruimen toen hij in de oppositie zat, hoewel het een vuige gristenhond is en blijft. Thans onderdeel van het motorblok, is het (om zijn eigen woorden te gebruiken) demasqué, de ware aard komt boven en steekt hij Pechtold naar de kroon als arrogante hufter.
Het motorblok van de coalitie zou je de naam AAL kunnen geven, net zo glad als een emmer snot, maar het staat voor Arrogant,Arrogant en Leugenaar.
Tot slot heeft Boeman de uitstraling van oudbakken halve kip.

Memek | 01-12-17 | 06:06 | 1

Mag ik het dit keer volledig met je eens zijn? In het verleden zelfs op hem gestemd (*Schamen in een hoekje doet). Nou is hij echt los: Omtzigt laten vallen als een baksteen en de kiezer volledig overlopen meer zijn 'visie' op het referendum.

Casey-Neistat | 01-12-17 | 10:29
-weggejorist-
swebe | 01-12-17 | 05:09

Ko Molenaar (72) is geboren en getogen in de Jordaan. Reist elke week naar Almere om herinneringen op te halen.

Rest In Privacy | 01-12-17 | 04:56

Ik zou niet graag in jouw schoenen willen staan, Sybrand van Haersma Buma, wanneer de Heere Jezus terugkeert. Naast de verbale afranseling schijnt hij ook behendig met de riem te zijn.

LiniaalRectaal | 01-12-17 | 02:40

Als je zo'n lijstje opstelt.. heb je dan lsd gebruikt of gewoon een joint?

deechteprins | 01-12-17 | 02:31 | 1

Ik weet nieT waT ie gebruikT heb, maar ik er ook wel wat van...

Swonchek | 01-12-17 | 09:03

Henk van Veen, is manager bij de Rijksdienst voor ondernemend nederland, draagt graag pakken met aparte stiksels en heeft een wijkende haarlijn. Heeft nooit een vak geleerd en vind daarom alles een uitdaging.

De Briemusketier | 01-12-17 | 02:07 | 2

Hahaha, prachtige laatste zin. Die ga ik gebruiken bij mijn Rijksdienst voor ondernemend Nederland (prachtige paradox), als ik, specialist, van mijn D666 baas op zoek moet naar groei en een andere functie omdat mobiliteit helemaal toppie joppie is.

Graaier | 01-12-17 | 07:52

@Graaier
Gebaseerd op ware feiten, over het management bij RVO wordt op de werkvloer gefluisterd dat ze geen ziel hebben. Met de mobiliteit zit het wel goed, gezien de kennis en know how die daar om de drie jaar de deur uitloopt.

De Briemusketier | 01-12-17 | 15:04

Jetstream 41 jaar lang Garnalen peller is het zat er komen nieuwe bootladingen aan het houd nooit meer op dit trek ik niet meer dit is een uitzichtloos bestaan .

Jetstream | 01-12-17 | 01:26

Het absurde is dat van Rossem hele lijst in tien minuten heeft uitgewerkt. Waarvoor applaus.

Rest In Privacy | 01-12-17 | 01:25

4711. Bernard van Baarsen, 43 jaar, 2 meter, 128 kilo. Magazijnbediende, noemt dat zijn "toko". Heeft een Succesagenda. Zijn collega's noemen hem Berbaar. VVD-stemmer. Trappen naar beneden en likken naar boven is zijn ding.

Lewis Lewinsky | 01-12-17 | 01:16 | 2

.... heeft het desondanks nooit verder geschopt dan eerste bediende, zelfs met de behaalde HBO certificaten van de NTI. Zijn collega’s vinden hem een lul en het management ook.

Stormageddon | 01-12-17 | 01:24

@lewis lew .. haha kostelijk ( tranen van het lachen doet )

Swonchek | 01-12-17 | 09:01

De nummers 100 t/m 2 vertegenwoordigen Nederland met al hun fouten en gewoon werken, wat harder of minder.

Zij brengen de centen op die de regeringen van Nederland welke dan ook, soms goed gebruikt, maar ook soms kwaadschiks te veel verbrast.

Gemiddeld zijn politici gieren, ... nee dat is niet aardig voor die vogels, zij kunnen er niets aan doen, maar die aaseters op het fluweel wel, een paar goede daargelaten, hoewel ook zij zijn aangeraakt door machtswellust.
Tschüß, Evocatus

Evocatus | 01-12-17 | 01:06

Jeroen Eu Financedrill toe Uw Doublebill. Loopt nooit over, gaat al lang mee. Afkomstig van deugdelijke partij.

Oprisp | 01-12-17 | 00:29

28, moet num lock aanzetten, wilde geen kinderen maar wel, manager doet lelijk, mevrouw japan in okura vergat glas te brengen voor wijn, vaker onzichtbaar, viel eens met de snorfiets omdat het ijzelde, altijd spannend of in brievenbus een brief zit.

28 | 01-12-17 | 00:23

Viel ook dit jaar weer net buiten de top-100 : Ivan Hoebergs, woonachtig in Reet, België, valt op oudere dames en was op school altijd de beste turner van de klas.

ivanhoe bergs | 01-12-17 | 00:08 | 2

Geweldig.

Kruisruiker | 01-12-17 | 00:47

Tovenaar van de strakke lat. Of was het toch het elastiek van het losse schaambeen?

Rest In Privacy | 01-12-17 | 01:39

Ook de lijst niet gehaald Lupus.
Almelose bejaarde die af en toe fijn met een boekje in de tuin kan gaan zitten om zich los te rukken van het media geweld.
Dierenvriendin met straatvrees voor alles en iedereen wat/die niet Hollandsch, niet gristelijk of heaumeau is.
Heeft helaas de Kleurloze top 100 niet gehaald maar is wel genoemd voor de Rost-van-Tonningen trofee voor de hoogste binnenkomer in de zwarte (weduwe) lijst van 2018.

Berbaar | 01-12-17 | 00:01 | 16
-weggejorist-
LiniaalRectaal | 01-12-17 | 02:07
-weggejorist-
LiniaalRectaal | 01-12-17 | 02:16

LiniaalRectaal | 01-12-17 | 02:16
Meeloper,hahaha. Leuke belediging, maar het feit dat zuurpruimen en gerontonfiel als jij me dat verwijten geeft aan dat ik het niet ben.
En nu vort,ga slapen rimpelkutplatje.

miko | 01-12-17 | 04:31
▼ 13 antwoorden verborgen

Zeewolde heeft geen Dirk (nummer 80). Of mis ik het punt van dit artikel?

Henk657 | 30-11-17 | 23:59

Ok gister het nummer de gewone man van Pisa gepost onder dat bla bla nl in zoveel woorden topic. Doe ik nu weer!

Ik pak een pils tegen de dorst
Aan het ontbijt lees ik de krant
Ik hou van boerenkool met worst
Eens per week ga ik in bad
's Zomers twee weken naar het strand
Zaterdag 's middags naar de stad
Naast m'n schoenen loop ik niet
Ik heb maatje 42, 42.

Heel gewoon, doodgewoon
Ik heb een dochter en een zoon
Heel gewoon, doodgewoon
Een rijtjeshuis waarin ik woon
Z'n vrouw zit in een caravan
En in 't weekend gaat hij ook (moet-ie wel).

Heel gewoon.

Naar het kantoor in de Kadet
Van voren word ik al wat kaal (doodgewoon)
Een regenjas, een ruitjespet (heel gewoon)
Als ik naar bed ga ben 'k zo moe
Zo afgepeigerd dat ik heb
Alleen maar in het weekend toe
Naast m'n schoenen loop ik niet
Ik heb maatje 42, 42.

Heel gewoon, doodgewoon
Ik heb een dochter en een zoon
Heel gewoon, doodgewoon
Een rijtjeshuis waarin ik woon

Heel gewoon, doodgewoon (2x).

Ik ben een doodgewone man
En daar is er maar eentje van
Goedbeschouwd ben ik uniek
In mij zit doodgewoon muziek.

Heel gewoon, doodgewoon

P-unit | 30-11-17 | 23:55 | 1

Wow.
Knap tikwerkje.
Twijfel bij schoenmaat 42.
Mijn hond woont op grotere voet.

Rest In Privacy | 01-12-17 | 01:30

UWV belde. Adolf’s werkloosheid zou zijn eigen schuld zijn omdat hij zijn vorige beroep in zijn CV heeft gezet. Führer schijnt toch een ietwat beladen beroep te zijn en omscholen tot fietsenmaker wilde hij niet. Kreeg hij teveel gezeik met Hollandse opa’s, zei hij.

Nivelleermarionet | 30-11-17 | 23:55 | 1

Nee dat had die keizer Wilhelm 2 beter geregeld beetje hout hakken bij de familie

P-unit | 01-12-17 | 00:04

Ach, wat jammer dat Hans de Vries (52) de lijst niet heeft gehaald. Hans is niet-spelend lid van de plaatselijke voetbalvereniging en draait elke zaterdag kantinedienst. Elke dag laat hij zijn cocker-spaniel uit en hij gebruikt zijn computer voornamelijk om patience te spelen.
Dat was natuurlijk net niet gewoon genoeg. Begrijpelijk, maar toch jammer.

Stormageddon | 30-11-17 | 23:38 | 2

Zegt iemand die de oscar uitslag meerde jaren achtereen integraal deelde midden in de nacht.
En dan anderen afzeiken?
Hahahaha. gay

Ongeblustekalk | 30-11-17 | 23:44

Sorry Hans. Ik wist niet dat je hondje dood was.

Stormageddon | 30-11-17 | 23:49

En blanke man van het jaar is geworden: Jan Roos. Net zo succesvol als Sylvana Simons (o zetels).
'
Serieus. Als je er over nadenkt: de meest succesvolle vrouw van kleur is volgens een uitverkiezing Sylvana Simons, een gepensioneerde plaatsjes-aan-elkaar-prater, een uitgerangeerde tv-presentator, een mislukte zangeres, een belabberde politica met een te kort aan creativiteit om een originele naam voor een politieke partij te verzinnen (en deze op last van de rechter moet aanpassen in een naam die overeenkomt met een crèche) en vervolgens net zo veel stemmen trekt als bezoekers van de dolle dinsdag in Delfzijl. Sylvana dus. Kleurvrouw van het jaar. Dat zegt veel.
'
What's next? Huwelijk van het jaar: Jan Roos & Sylvana Simons. Voltrokken door buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke Sybrand Buma verkleed als Zwarte Piet.

overdrijfnietzo | 30-11-17 | 23:37 | 1

Spel eens de top 100 hierboven en vertel mij of jij niet de kleurvrouw van het jaar bent.

Ongeblustekalk | 30-11-17 | 23:40

Hilarisch.

liegende lippen | 30-11-17 | 23:31

Franca Blanca Vla. Hoofdsecretaresse bij ontlastingdienst. Heeft vele mondelinge contacten. Voert afsjorboot onder een Panamese vlag.

Oprisp | 30-11-17 | 23:30

Tante Truus uit Houten staat er weer niet bij dit jaar.
Wel jammer want Tante Truus was 50 jaar geleden heimelijk verliefd op de melkboer.

Jan Dribbel | 30-11-17 | 23:28

Dit is kunst.

keestelpro | 30-11-17 | 23:16

Lache man, dooien door het slijk trekken.
En wie is Patrick?

Ongeblustekalk | 30-11-17 | 23:15

Ietwat OT maar ik las in het begin al Sylvana simons dus toen vroeg ik me ineens iets af..
Als we zwarte piet nou af zou schaffen hè, alle racismeslachtoffers hun zin, en we zouden alleen maar blanke pieten doen.
Zijn we volgens diezelfde racismeslachtoffers dan racisten omdat er geen enkele zwarte piet bij zit? Daar ben ik wel benieuwd naar eigenlijk

geenstijlsteengeil | 30-11-17 | 23:15

Nuenen goed gespeld.. ik pinkt een traan weg.

hoffrevisited | 30-11-17 | 23:10

Met plezier gelezen!

osolemio | 30-11-17 | 23:07

Ik doe aan mountainbiken op zondagochtend met mijn fiets vrienden.
Maakt me niet uit wat voor weer het is.
Daarna naar de kerk en in de middag zuip ik me klem.

Blontkraag | 30-11-17 | 23:02

GeenSpeld haha.
Ik hoop dat de redactie evenveel lol had als wij reaguurders!

Nuchternederland | 30-11-17 | 22:56

Hulde. En buma is een baas.

GroenGrasBijBuren | 30-11-17 | 22:54 | 1

Ik vind Buma helemaal niet zo raar. CDA is mijn partij niet maar Buma heeft wel humor. Dat pleit voor em.

Kruisruiker | 30-11-17 | 23:04

Buma heeft een bijbaan als propper op Ibiza. Dus meisjes de disco in lokken zodat de jongetjes ook komen. Zo saai is dat niet. No kidding: www.volkskrant.nl/opinie/buma-wil-bij...

Wedstrijdkrokodil | 30-11-17 | 22:52 | 2

Proppers noemen ze dat toch?

Semper-Fi | 30-11-17 | 22:54

Buma is eerder een prepper dan een propper.

Nuchternederland | 30-11-17 | 22:57

Lex van der Ham. Is geen familie van Boris maar wel een volle achterneef van Kees Verhoeven. Stemt sinds 2015 op de PVV maar zegt op verjaardagsfeestjes altijd dat hij blanco stemt. Weet sinds hij op Youporn een filmpje van shemales heeft gekeken niet hoe hij van die shemale-ads moet afkomen en stelt daarom de reparatie van zijn gecrashte D-schijf met al zijn wachtwoorden en kinderfoto's al vijftien weken uit.

Professor Superhirn | 30-11-17 | 22:52

Ah, dus dat zijn dus gewone mensen. Weer wat geleerd.
Hebben ze ook allemaal een vt wonen interieur, aangelengd met hier en daar wat IKEA? Staat nergens.

Nuchternederland | 30-11-17 | 22:52

Keurig gedaan. Ik ben helemaal fan. Ik houd van al deze mensen. behalve van de nr.1. Toch een beetje een uitslover om zo gewoon te doen.

Rommelende Onderbuik | 30-11-17 | 22:51

Nu moet ik toch even een hart onder de riem steken bij Walter de Reus.

Sqbar | 30-11-17 | 22:51

Jullie moeten je vervelen op de redactie.

Semper-Fi | 30-11-17 | 22:50

Ik lag dubbel, dit is goud!

Hiesjes | 30-11-17 | 22:48

Heerlijk lijstje, zó zijn er gelukkig een kleine 6 miljoen in NL, gewoon zonder poeha. Leuk gevonden! Nr. 66 kostte me toch bijna een bier-spill.

Lompiedompie | 30-11-17 | 22:40

Een soort alternatieve haringtest met maar een echte rotte vis ertussen. De rest smaakt lekker vet in de uitjes.

Eeuwig..Op..Vakantie | 30-11-17 | 22:35

Mis eigenlijk nog Jaap Smit (43). Mislukt en zonder vrienden in Nederland, kon ondanks verwoede pogingen maar geen vrouw vinden, is in wanhoop naar Denemarken verhuisd maar heeft gemerkt dat hij ook daar als een loser wordt gezien. Heeft het op verschillende Nederlandse websites constant over het fantastische Denemarken omdat hij niet toe wil geven dat hij eigenlijk enorme heimwee heeft.

spanarchist | 30-11-17 | 22:30 | 2

U vergeet zijn hond, een Duitse herder, te vermelden.
Dat beestje heeft het best zwaar, ben je van Duitse origine en zit er in Denemarken een malloot de hele dag in het Nederlands tegen je te zwatelen hoe fijn het daar allemaal wel niet is.

Berbaar | 30-11-17 | 22:40

@Berbaar | 30-11-17 | 22:40

Met de hond valt het best mee. Krijgt een Nederlandse uitkering wegens ziekte (zie hieronder). Beest had een mooie baan. Heeft Duitse Herder eens op gepocht. Kan het gelukken van een dergelijke bedriegerij wel voorstellen in NL.

Citaat: "Zo werkt het niet. Er wordt iedere 2 weken een Nederlandse psycholoog ingevlogen die mij ondersteunt. De rekening van de behandeling wordt weg geboekt op naam van mijn hond. Die, de heer D. Herder dus, heeft sinds 1981 bij het UWV een uitkering wegens heup en rug problemen.

De Heer D. Herder was filiaalchef bij één van mijn filialen.
duitse herder | 25-05-17 | 21:33 |"
daskapital.nl/2017/05/mocrosteuntrekke...
Genieten dus maar. Evocatus

Evocatus | 01-12-17 | 01:23

Beste v. R. aan u en uw medewerkersterrer(s)(essen) M/V/X/Z/W/Q. . . en de rest, mijn dank voor dit mooie, zinnige, goed geformuleerde en onderbouwde, lekker lezende verhaaltje. Hopelijk leert Buma wat bij het doorlezen want dat doet hij 'moggeochend' vast-wel-zeker, om up-to-date te blijven van wat de echte NL-er meent en ervaart

Guiermo | 30-11-17 | 22:30

Ik mis Toontje Habraken en Marie Verbaarschot van Harmonie De Geilblazers te Valkenswaard, waar Toontje altijd (elektrische) Trompet speelde en Marietje van toeten maar wel blazen wist.
Groet Frans Habraken. #101 zo begreep ik op de lijst. Ben trouwens nog beschikbaar als Sinterklaas dit jaar. Boekingen via buro Sylvana S.

KeesRoeiboot | 30-11-17 | 22:26

Ja maar jullie missen Franciscus Cornelis Gerardus Maria aks Timmerfrans uit Maastricht: 'Desondanks zijn autistische persoonlijkheidsstoornis wist 'uns frenske' zich toch maar mooi op te werken tot schandknaap van de baas van Brussel!' Nou dat is toch echt ook wel bewonderingswaardig!

Jan-Joris-Jaap-Joop | 30-11-17 | 22:24 | 1

Haha

Kruisruiker | 30-11-17 | 22:30

Ik zou ze allemaal doen, om @Parsons maar eens een keer voor te zijn.

Jackanders | 30-11-17 | 22:24

Complimenten voor de tekstschrijvers van deze lijst.
Dit is mijn humor.

Anrone | 30-11-17 | 22:22

Mevrouw Jayda Fransen net gezien op npo3. Nou die is niet saai.

Pakt het nogal kort door de bocht aan maar in de kern heeft ze gewoon een punt. In the UK was er een giga verkrachtingzaak van meer dan duizend meisjes/dames door met name Pakistaanse netwerken. Er is niet echt veel aan gedaan en men zwijgt er eerder over bij de BBC etc.
Grote delen van steden zijn 10 keer erger dan Molenbeek en het kan het mag allemaal daar. Het weg met ons is er nog erger dan alhier.

Overigens ook dikke tieten. Ze valt op meerdere wijze op. Niet saai.

Moneytron | 30-11-17 | 22:19 | 1

Die is niet mals. En ook een lekker lichaam trouwens.
Alleen die apen om haar heen vond ik minder.

Kruisruiker | 30-11-17 | 22:24

Bart, vertel, die namen, telefoonboek?

Normpje | 30-11-17 | 22:18 | 1

Nee sommige bestaan alleen wonen ze niet naast Sauna Diana in Zundert maar ergens anders,boekjes schrijvert.

miko | 30-11-17 | 23:29

Is er ook nog 1 in de internationale prijzen gevallen Staatssecretaris Knops stapt in zee-egel en loopt mank.

Rang | 30-11-17 | 22:18

Theo Potjes stelde zichzelf altijd voor als Karel, vond hij leuk zij hij altijd. Meestal begreep men hem niet en hij vertelde dan toch maar de clou, de schat!

Morgenishetbeter | 30-11-17 | 22:18

Met zo'n nummer 1 zijn al die (2) nullen inderdaad een fletse vertoning. O Gij die den Nederlanden betreed, Verlaat alle Hoop! www.youtube.com/watch?v=Sq91fcN_cts

Rest In Privacy | 30-11-17 | 22:14

Ik kan me wel voorstellen dat Adolf Benito moeilijk aan het werk komt. Niet vanwege zijn naam, maar omdat hij 77 jaar is.

quigg | 30-11-17 | 22:11

@Van Rossem: Hilarisch. Het erge is dat ik heel veel mensen (her)ken, sterker nog: ik zou er zelf tussen kunnen staan.. Vooral lachen om nr 45. Lol in het kwadraat!!

Von Mutzenbacher | 30-11-17 | 22:10

Kees de Boer, administratief medewerker in een groot championbedrijf. Verkleed zich 's avonds als Hitler, en oefent op toespraken. Hoopt nog één maal in zijn leven naar Berchtesgaden te gaan. Is licht autistisch, maar heeft er mee leren leven. Valt op brunettes à la Kate Bush, maar is in de praktijk nog steeds vrijgezel.

King of the Oneliner | 30-11-17 | 22:09 | 1

Ok, genoeg... ik heb al het toetsenbord schoon moeten maken na @Van Rossem gelezen te hebben... niet nog eens!!

Von Mutzenbacher | 30-11-17 | 22:15

Allemaal kleurlozen die wel het fundament zijn waar ook al die gekleurden volop van leven en profiteren. Maar die hun tradities vertrapt worden en uitgemaakt voor racist omdat ze zich niet snel genoeg schikken naar de grillen van diezelfde gekleurden.

2voor12 | 30-11-17 | 22:08

Buma presteert het om een gemiddelde Demofoob666'er nog vriendelijk, liberaal, eerlijk, anti-establishment, democratie-minnend, vrije-woord vechtend, en vol inlevingsvermogen te laten lijken.

Een terechte winnaar van deze prestigieuze prijs.

Graaf_van_Hogendorp | 30-11-17 | 22:08

@63: Leudal is een gemeente, geen dorp, maar dat weet Floyd natuurlijk niet met z'n inteeltkop.

Makro777 | 30-11-17 | 22:07

Mooie mensen. Als ik Facebook had nam ik een groepsselfie met bijschrijft 'mooie mensen'.

oorwormpie | 30-11-17 | 22:06

Workum. Met ongeveer 4400 inwoners een klein dorpje met stadsrechten. Leuk dorpje, mooie wateren om lekker te varen/vissen/zwemmen en het Súd en Nord zijn leuk om te winkelen om of een visje te halen. Workum is er eigenlijk alleen maar beter op geworden nadat de zoon van burgemeester Bernhard van Haersma Buma het dorp verliet om richting Den Haag te gaan.
Ik zou er zo weer opnieuw kunnen wonen.

Yarixus | 30-11-17 | 22:05

Shit, is die Buma me voor! Voor mij geen gezellig avondje in Hoevelaken dus..

BartV87 | 30-11-17 | 22:05 | 1

Ik woon er. Je bent welkom

marcoplarco | 01-12-17 | 08:19

Buma, mijn man in Den Haag.

Francieux | 30-11-17 | 21:59

Wow. Dit raakt me gewoon soms. Mooi gedaan.

Rest In Privacy | 30-11-17 | 21:58

68, 66 en 62... Ik had het even niet meer. Zitten nog wel meer pareltjes tussen. Hoe een hoofd- en een bijzin soms een heel vertaal kunnen vertellen...

Den Heerscher | 30-11-17 | 21:55 | 1

Bedoel 63. Floyd Raemaekers...

Den Heerscher | 30-11-17 | 21:56

Buma heeft dezelfde betrouwbare uitstraling als Zalm.

spanarchist | 30-11-17 | 21:51 | 1

Jonge... doe''s niet zo cynisch man... joh!

Sarcastisch varken | 01-12-17 | 00:20

Ik mis Mo en zijn vrienden

ad melkert | 30-11-17 | 21:50

Ontroerend mooi. Koot en Bie revisited.

balustrade | 30-11-17 | 21:49 | 1

Absoluut. Ook zoiets wat bij links geheel is verdwenen: creativiteit en humor.

Vod Kanockers | 01-12-17 | 01:43

derksen ?

Hvb De draaideur | 30-11-17 | 21:48 | 1

Ik moest lachen!

Semper-Fi | 30-11-17 | 22:53

toch wel bitterballen bij die borrel?

langzullenweleven | 30-11-17 | 21:47

Als ik de naam Sylvana zie denk ik aan meisjes en vrouwen die door armoede gedwongen hun hoofd laten kaalscheren om mensen als Sylvana te voorzien van een pruik. En ondanks dat er ook doucheputjes worden leeggehaald en er dus ook schaamhaar terecht komt in de pruiken van decadente westerse dames met van nature slecht haar vind ik het intens triest. Als ze dan ook nog zeggen 'kom niet aan mijn haar'.. om één of ander statement te maken, dan denk ik 'wat nou mijn haar'.

RickTheDick | 30-11-17 | 21:46 | 2

Hoogpolige vinylvloertegel.

Rang | 30-11-17 | 22:06

Op de Antillen gaat het grapje dat als je naar een voodoo priester gaat met wat haar en nagels van een negerin om een bezwering te doen het rsultaat altijd is dat OF er een onschuldig meisje sterft in Peru of Bolivia OF er een fabriek van plastic spullen in China of India de in brand vliegt,

miko | 30-11-17 | 23:26

Jezus, van Rossem, ik hou hier zelfmoordenaanvallen van over.

dedeurs | 30-11-17 | 21:43 | 1

Wat let je?

marcoplarco | 01-12-17 | 08:18

Mooi stukkie !

Vesta | 30-11-17 | 21:43 | 1

Ja geweldig, mijn soort humor.

Kruisruiker | 30-11-17 | 21:53

Ha Ha Ha! Kunnen jullie niet de traditie van Koot en Bies bescheurkalender voortzetten?

Rosaturbinata | 30-11-17 | 21:42

LOL! Mooi en snel gedaan, GeenStijl!

hoogstetijd | 30-11-17 | 21:42

Al deze mensen (vrouwen vooral) stoppen met het verven van hun haar (want ja, teveel gedoe), dragen zo’n All - seasons jack van bijvoorbeeld Helly Hansen, lopen op van die gezondheidslippers. Degelijke bril (Lindberg). 3-kwarts afritsbare broek.

Werken op ‘kantoor’. Rijden in een Opel.

Nacho_Vidal | 30-11-17 | 21:41 | 2

Tip: ANWB stelletjes op FB

Von Mutzenbacher | 30-11-17 | 22:03

Tja, wie draagt er nu H/H, natuurlijk draag ik alleen maar Imhoff, de goeiste gele variëteit van vroeger. Niks all-seasons, alleen jack als 't kutweer is. Anders Lee Victor. Footprints Hamburg. Duitse internetbril, Pike Brothers. OK zo?
Zeiken op oudere mensen, goddomme. Ik weet hoe het heurt, heur!
Tsss, Evocatus

Evocatus | 01-12-17 | 01:35

Heerlijk gewone mensen. Wonen in een Hanzestad, met de vouwwagen naar de Dordogne en in slaap vallen voor de tv.

koeberg | 30-11-17 | 21:40 | 1

Betalen op tijd hun belastingaanslag, rommelen wat met aftrekposten en zijn twee tot drie dagen opgelucht als ze ('s avonds) de dikke A4-envelop, mét bonnetjes uiteraard, in de brievenbus van Van Rooijakkers Administratiekantoor hebben geschoven.

Organische evolutie | 01-12-17 | 07:49

Ik vraag me af of Buma alleen missionair neukt of toch ook op z’n hondjes of z’n vrouw beft. Vragen, vragen...

Accident_Prone | 30-11-17 | 21:40 | 7

Als hij nu uit Dokkum kwam dan konden we nog wat van hem verwachten. Maar Workummers... pffff

Winter_is_coming | 30-11-17 | 23:04

Als goed christen bestijgt hij waarschijnlijk het hele gezin. Als Lot zijn dochters mag bevruchten van God waarom zou Buma daar ook niet op mogen oefenen.

miko | 30-11-17 | 23:24

Dus als jij Buma leg jij de associatie met neuken? Zoek hulp. Nu.

spanarchist | 30-11-17 | 23:35
▼ 4 antwoorden verborgen

Ik zie zo snel geen liefhebbers van massamoord op die kleurloze 100 staan.
Dat is bij de kleurrijke 100 wel anders.

Winnaar dit jaar was genocide-ontkenner Sylvana Simmons;
- bevriend met de vele stalinisten en isis-aanhangers in de anti-Piet beweging;
- begonnen als koffiezetster bij Denk, de partij die alle niet-Turken haat;
- zei dat dictators ie isis steunen niet beledigd mogen worden, en Ebru Umar derhalve terecht vastzat.
Winnaar vorig jaar was Peter "wie de sharia overtreedt moet dood" de Vries;
- verdedigde het doodschoppen van een grensrechter want "grenzeloos onsportief";
- verdedigde de executie van joden en cartoonisten want "provocerend";
- tegen beveiligen van Wilders want "op islamkritiek staat de doodstraf";
- tegen beveiliging van Hirsi Ali want "op afvalligheid staat de doodstraf".

Eigenlijk vind ik die saaie lullen en sufkutten helemaal niet zo verkeerd.

Dandruff | 30-11-17 | 21:38 | 1

een zinvolle bijdrage Dandruff! De twee genoemde heren, sorry, personen, sorry, mensen, sorry....... ok , de twee genoemden komen ook bij mij zo de strot uit dat ik echt van ze walg omdat ze altijd de aandacht zoeken en totaal narcistisch gedrag vertonen..

langzullenweleven | 30-11-17 | 21:51
-weggejorist-
Dandruff | 30-11-17 | 21:38

Waarom sta ik er niet tussen?

Hebbiehemookweer | 30-11-17 | 21:37 | 1

Persies! Ik ook niet.

hotnot | 30-11-17 | 21:40

43. De 50-jarige Berend van Drost uit Emmen doet de administratie van een groot warenhuis. Eigenlijk wilde hij leeuwentemmer worden, maar ja, er is nou eenmaal weinig werk in de leeuwentemindustrie.
Haha

Kruisruiker | 30-11-17 | 21:35 | 1

afgekeken van Monty Python, geeft niet

skoftig | 30-11-17 | 22:04

Allemaal weer uit de provincie.

van stampij | 30-11-17 | 21:32 | 2

82, 32 en 16 Amsterdam

TheseDays00 | 30-11-17 | 21:35

Meer dan van buiten Amsterdam in die ander top 100, dus.

TheseDays00 | 30-11-17 | 21:35

Welke redacteur van een late night talkshow pakt deze lijst erbij als hij of zij op zoek is naar economische expertise? Zijn er in Nederland HR medewerkers die de lijst raadplegen bij het samenstellen van prestigieuze projectteams?

Net zo goed hier van toepassing.

TheseDays00 | 30-11-17 | 21:30

Jammer dat er geen Reaguurder op zijn zolderkamer in de top 100 staat.

Mark_D_NL | 30-11-17 | 21:28 | 1

Dat kan niet meer.

miko | 30-11-17 | 23:21

Waarom sta ik er niet onder mijn eigen naam in, en verdeeld over een paar plekken?

TheseDays00 | 30-11-17 | 21:27

Die paar die ik van deze lijst ken zijn allemaal witte mannen.

down | 30-11-17 | 21:23

Zwart-Wit zijn geen kleur! Geel is wel een kleur maar die Aziaten hoor je tenminste nooit klagen.

Crematorium-de-Asbak | 30-11-17 | 21:22 | 2

What about redskins?

Winter_is_coming | 30-11-17 | 23:01

Winter_is_coming | 30-11-17 | 23:01
Veel geschaard in dat hondenhok van je tussen de kids?
Nee.

Ongeblustekalk | 30-11-17 | 23:16

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl