Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Gefeliciteerd Nederland! Uw nieuwe leiders

Zo. Dit zijn ze dan. Allemaal. 1 MinPres, 3 vice-premiers, 12 ministers en 8 staatssecretarissen. 24 FTE met Balkenende-normpjes en dito gepantserde BMW's met chauffeur (en een fiets voor de ANP-fotografen op het Binnenhof). 

Social

We moeten in dit land echt steden gaan bijbouwen want er komen weer karrevrachten burgemeesters aan! Geen Menspersonen van Kleur overigens, want die probeerden zich waarschijnlijk in te vechten met hun echte achternaam op het sollicitatie-formulier. Maar wel wat (vooral) D66-dames. Met de hartelijke groetjes van Mark Rutte (VVD), de beste leugenaar sinds de oorlog. Bewegend beeld van de witte mensen alhieronder via NOS Journaal. Veel plezier met BTW-boodschappen doen morgen in uw plaatselijke opeetdingen supplier en speculaties of Rutte III deze of de volgende kerst haalt.

Social

Reaguursels

Inloggen

Overigens een geinige maar beetje kortzichtige poll over een eventuele val van het kabinet of het vertrek van Omtzigt.
Wanneer Omtzigt voor zichzelf begint valt de regering vanzelf.... tekort aan zetels....
Aangezien ik hoop en er eigenlijk van uit ga dat dit kabinet nog vóór 2018 valt, ga ik die namen niet uit het hoofd leren en ik wil die koppen niet zien.

mallekater | 22-10-17 | 08:17

Waarom staat Pieter Omtzigt daar niet bij? Heb ik iets gemist?

P.A.van San45863205 | 21-10-17 | 21:54

Wiebus ... ai ai ai ....

Wekkertje | 21-10-17 | 20:09

Omdat ik niet zo veel meer van hem hoorde hoopte ik al dat Sander Dekker door een Centuriontank was overreden. Nu blijkt dat hij nog leeft en zelfs in de nieuwe regering zit zal ik contact moeten zoeken met mijn Albanese kennissen.

JvanDeventer | 21-10-17 | 19:31

Ben trouwens geen fan van "zuivere" democratie als dictatuur van de meerderheid, maar ik heb nog meer vertrouwen in het resultaat van een geheel democratisch gekozen ministerraad dan dit coalitiegekonkel. Gewoon elk jaar één lid van het kabinet kiezen, met maximaal 10 leden of zo, met desnoods een tweede ronde als niemand een 50+% meerderheid haalt in de eerste. Dat of gewoon een examen afleggen op relevante gebieden en de beste kandidaat selecteren.

Durf te wedden dat de minister van defensie dan niet een vrouw wordt zonder enige ervaring of band met het leger en de minister(s) van BuZa niet een botte fractiehork en een vrouw die bijkans langer buiten NL dan in NL gewoond heeft, omdat men kennelijk een diversiteitsquotum voor ogen had.

Moet wel zeggen dat die Sigrid Kaag een interessant cv heeft en zeker wel van diplomatie en buitenlandse zaken af lijkt te weten (ze is zelfs met eentje getrouwd). En ze spreekt haar talen, maar dat doet Timmermans ook... Maar als ik dit stuk over haar lees, inclusief het obligate "islamofobie", en hoe ze haar policor Nederland niet meer terugherkend met demonstraties tegen asielzoekerscentra heb ik bij voorbaat nul komma nul vertrouwen in dat moedwillig naïeve mens: www.vn.nl/sigrid-kaag-profiel/

Ze is kennelijk niet in staat tot logisch en consistent nadenken. Eerst benadrukt ze de enorme problemen die Syrische vluchtelingen geve. Hoe in Libanon zelfs moslims onderling elkaar naar het leven staan wegens het volgen van "de verkeerde islam", aanslagen plegen, in grote getalen werkloos zijn, de arme Libanezen uit hun banen verdringen, hun dochters uithuwelijken voor een verblijfsvergunning of in ruil voor levensonderhoud, en hoe Palestijnse vluchtelingen nu inmiddels al 66 jaar daar wonen terwijl het de bedoeling was dat ze terug zouden gaan.

Om vervolgens doodleuk, zonder enige logische of feitelijke basis te beweren dat Europa dus maar veel van dat soort figuren moet binnenlaten, met alle bijbehorende problemen, kosten, doden en ellende van dien. Plus het kleine feitje negerend dat moslims uit Syrië qua cultuur toch ietsje verder afstaan van Nederlanders dan de Libanezen met wie het kennelijk ook al niet botert. En kennelijk denkt dat iedere moslim een hoogopgeleide tandarts is zoals haar Palestijnse PLO\Fatah-man. Net als president Assad van Syrië, wiens voornaamste ervaring met kiezen vooral bestaat uit het trekken ervan, i.p.v. de democratische variant.

Opvang in de regio gelooft ze kennelijk niet in, zelfs als het goedkoper is om die mensen daar van onderhoud te voorzien dan hier, maar het leed, de werkloosheid, aanslagen en integratieproblemen gelijk verdelen over de rest van Europa en Nederland vindt ze kennelijk geen enkel probleem. Opvangen en helpen van mensen met problemen die je niet zelf hebt veroorzaakt is een gunst mens, niet een grondrecht ten koste van alles en iedereen.

Wol | 21-10-17 | 15:42

"terug dringen van het aantal ambtenaren " ja Rutte goed bezig!!

Mathma | 21-10-17 | 15:15

Verheug me nu al. Hoe meer zielen, hoe meer ondeugd. Of zoals Juncker aangaf: negentig Europese regio's zijn zoveel moeilijker op één lijn te krijgen dan het huidige aantal lidstaten. Vierentwintig bewindslieden.... Zelfs Zwitserland, politiek en etnisch\taalkundig aanzienlijk complexer, heeft slechts een collectief staathoofd\regering in de vorm van een Bondsraad van zeven (!) raadsleden met roulerend voorzitterschap. Die ook hun eigen "ministeries" kunnen runnen.

Dit worden interessante tijden. Hoeveel miskleunen, interne kift, schandaaltjes zal het opleveren en hoeveel en vooral hoelang is voldoende voor men moet aftreden? Of zullen ze tot het laatst toe proberen om al lijmend de vier jaar vol te maken? Rutte is net teflon, een totaal letterlijk en figuurlijk nietszeggende man die nooit enige verantwoordelijkheid neemt voor welk debakel of gebroken belofte of negeren van de volkswil dan ook. Smile and wave is z'n eeuwige taktiek, premier zijn kennelijk z'n enige doel,zonder visie of agenda voor een beter Nederland, en dat lijkt voor hem nog te werken ook.

Als het maar genoeg vuurwerk oplevert, speelt dit mooi de FvD in de kaart, mits Baudet geen grote misstappen maakt of zwartgemaakt of omgelegd wordt natuurlijk. Maar ik vrees het ergste. De Brexit zal waarschijnlijk maximaal gesaboteerd en gebruikt worden om zo groot mogelijke onzekerheid en economische schade te creëren. Of de EU moet ineens bij zinnen komen en bedenken dat ze daarmee zichzelf van een erg onsympathieke kant laat zien en het masker af laat vallen dat de EU zou draaien om "vrede", vrijheid en welvaart en in feite toont waar het werkelijk om gaat: zo groot mogelijke macht en status. Wie zich niet onderwerpt aan Brussel wordt met economische oorlogsvoering gedwongen te kiezen tussen onafhankelijkheid en vrijheid met mogelijk minder welvaart, of zich laten bedreigen, omkopen en slaafs te gaan voor de centen.

En dan komt, ongeacht hoe die Brexit verloopt en of Rutte er dan nog zit, of het nu een U-turn terug naar Brussel wordt of werkelijke onafhankelijkheid, natuurlijk de aap uit de mouw. Je kunt nu al voorspellen dat de overblijvende leden (al dan niet met VK weer erbij) uit naam van het voorkomen van zoveel door de EU zelf veroorzaakte chaos, gaan roepen dat artikel 50 uit het Verdrag van Lissabon moet worden gewijzigd om de EU net als Spanje "ondeelbaar" te maken. Of op z'n minst de exit van leden aanzienlijk te bemoeilijken door een grotere dan 50% meerderheid te eisen, een afkoelperiode met een tweede stemming, of zelfs toestemming van de andere lidstaten om te vertrekken.

Wellicht zien we Rutte de Nietszeggende ooit nog eens terug als gouverneur van de provincie Nederland, of zelfs als President van de EU. Hij heeft er immers het profiel voor, net als Merkel of Juncker. Gewoon zo lang mogelijk willen blijven hangen aan de macht en status van het opperhoofdschap, met principes en visie als elastiek, zo niet geheel afwezig.

Wol | 21-10-17 | 14:53

Meeste zullen heus tijden hun studie betere cijfers behaald hebben dan ikzelf zelfs meerdere diploma's hebben dan de gemiddelde Nederlander maar uiteindelijk staan ze allemaal veel te ver van de samenleving en hebben volgens mijn totaal geen besef wat er leeft in Nederland want hun eigenbelang is veel hogen dan die van andere.

mente aperta | 21-10-17 | 14:25

we hebben wel de langstzittende genderneutrale premier van de wereld , tja Genders gaan er nu eenmaal even goed voor zitten als ze op het potje moeten.

peter van dijk1186 | 21-10-17 | 14:07

Eigenlijk zou er in Nederland een wet moeten komen die stelt dat wanneer iemand werkzaamheden uitvoert die het karakter van een perceptie manager hebben nooit meer per maand mag verdienen dan 1.600 euro netto.

Príncipe | 21-10-17 | 13:21

Echte Rariteiten Kabinet!

Weer een VVD vrouw op Defensie... dat wordt gewoon weer 10x niks en nieuwe schandalen!

VVD-ers Wiebes en Halve Zoolstra... willen onze economie ondergeschikt maken aan die van China.

Dekkers... tsja... hopeloos geval.

MRF2739 | 21-10-17 | 12:55

Geen vak-minister op defensie, is een fijne trap na, voor ons leger. Laat de tanks maar opmarcheren naar het binnenhof. Oh wacht , die zijn verkocht :(

modderator | 21-10-17 | 12:43

Vooral dat Palestijnen vriendinnetje baart mij zorgen!

latuque | 21-10-17 | 12:10

Het zal een ambtenaren kabinet vormen.
Dat zal dus nooit goed zijn voor Nederland.
Er moet opportunistisch geregeerd worden met aandacht voor alle linkse diversiteiten clubjes met hun problemen inzake zwarte piet, slavernij,standbeelden van onze zeehelden, gestoorde feministen.
Met jokkebrok Rutte aan het roer, die gezien zijn machtsspelletjes met de nieuwe minister ploeg de vloer zal aanvegen.
Rutte wil tzt een topbaan in Europa , verraad ons land en loopt als een mietje achter Merkel en Macron aan.
VVD, waardeloze partij aan het worden, niks rechts mer aan.
Zoals die Wiegel vanmorgen in De Telegraaf, waarbij hij die pvda- er Dijsselbloem de hemel in prijst, terwijl Dijsselbloem voor Nederland alles fout gedaan heeft bij de EU wat maar kon, met ons geld heeft gesmeten en nu zelfs zijn kiezers verraad, door een topbaan elders.
De Telegraaf zou inzake Wiegel eens moeten heroverwegen hem als columnist te bedanken . Wat schrijft die man een onzin.
Dijsselbloem is de grootste minkukel in de politiek geweest ooit.
De huidige politiek in Nederland, die de NPO plat hebben, is thans een ongezonde zaak voor ons Nederlanders. Ons staan nog veel leugens te wachten.

outdoor | 21-10-17 | 11:40 | 3

Ambtenaren kabinet? Dit is het meest rechtse zakenkabinet van de afgelopen tien jaar.

Heeft u de lijst wel gezien, en belangrijker begrepen?

litebyte | 21-10-17 | 11:59

Op anti-abortus, anti-wierie en gesubsidieerd bijzonder onderwijs na, is niks "rechts" aan CDA en CU.

D666 is een eurofiele linkse partij. Blijft de VVD over... wat onder Dijkstal, Zalm en Rutte een centrum linkse partij is geworden.

Misschien op papier dat dit een rechts conservatieve kabinet is, in de praktijk is dit een eurofiel links slippendragerskabinet die schatplichtig is aan onze suzerein Mutti Merkel I.

Graaf_van_Hogendorp | 21-10-17 | 12:12

litebyte@
gelukkig dat een verblinde vvd-er zoals U ook GS leest.
MaarU zit mis, helaas. Geen top zakenman/vrouw te bekennen, armoede dus.

outdoor | 21-10-17 | 13:30

Gelukkig doet Sander Dekker ook mee, zijn prestaties uit het recente verleden worden alom geroemd! En natuurlijk allemaal voorgezeten door de meest integere premier ooit, een persoon (m/v/n) die nog nooit een kwalijke leugen te berde heeft gebracht. Zij staan voor Neerland's zaak!
/sarcasme modus uit

LaatmaarLu? | 21-10-17 | 11:30 | 1

Minister van veiligheid en justitie.... je zou werkelijk denken dat het een grap is.

litebyte | 21-10-17 | 12:06

De trieste neerslag van maandenlang gekonkel en gekuip om Nederland zonder tussenkomst van Het Volk definitief naar de kloten te helpen. Onder luid gejuich van Nederlandhatende antidemocratische reli-debielen uit de 7 e eeuwsezandbak, mannenhatende wijven, sexueel
deviante leipkezen die totaal van het padje zijn, en amsterdammers. Met zulke vrienden heb je geen vijanden nodig.

De Briemusketier | 21-10-17 | 11:25

Zeer wit. De Quincys, Sylvana's en de Wekkeroïden ( (c) Van Amerongen ?) zullen wel op hun achterste poten gaan staan. Eigenlijk zou Zwarte Piet er in moeten.

Zwizalletju | 21-10-17 | 11:10 | 1

Een normale regering had deze hyenaas tien jaar geleden al op de trein gezet. Deze regering subsidieert dit soort anti Nederlandse buitenlanders. We sponsoren het gajes dat Nederland vol ins gesicht spuugt.

De Briemusketier | 21-10-17 | 11:52

Allemaal jonger dan 50 jaar. Het mag dan wat frisser ogen maar het blijkt geen verbetering.

dedeurs | 21-10-17 | 11:05 | 2

Er zitten enkele tussen met goede bestuurlijke ervaring, Kajsa Ollongren - VVD'er in hart en nieren maar voor het gezicht D66'er geworden is er 1 van.
Kaag en Grapperhaus zijn ook voorbeelden van bestuurlijke kennis en groot netwerk.

Een zakenkabinet waarvan je weet dat de poppetjes de komende 4 jaar gana gebruiken om zich een bruine arm te werken - voor Brussels of bij een multinational.

litebyte | 21-10-17 | 12:13

@litebyte,
Ja, maar in het algemeen is het, hoe ouder hoe meer ervaring in het leven, met zaken, politiek en mensenkennis (um, deze zin klopt niet helemaal...). Wat ik dan weer een beetje vreemd vind is dat 70-80 jarigen zo geobsedeerd zijn door macht en persoonlijk kapitaal gewin. Voor hun nageslacht misschien?

dedeurs | 21-10-17 | 16:22

- error 500- traditie na een uurtje werk aan gefundeerd boe-roep-reaguursel

Boe! EU-poppenkast!
Boe! error 500

hallevvezool | 21-10-17 | 10:26

De muppet show is begonnen en hoop dat we in januari nieuwe verkiezingen krijgen.
Waar de selectie is op gebaseerd is een volkomen raadsel er zijn fietsenmakers die ineens slager worden, wat een zooitje.

rexm | 21-10-17 | 10:25

De vijfde colonne is geland in vak K dankzij D666

von Amsberg | 21-10-17 | 10:23

Wat op zich wel weer interessant is dat er weer vrijwel geen HBO en MBO opgeleide bewindslieden zijn, terwijl academici toch echt een minderheid in de maatschappij vormen. Derhalve kun je stellen dat de "gewone Nederlander" eigenlijk niet in de regering en 2e kamer vertegenwoordigd is.

Bigi Bana Boy | 21-10-17 | 10:18 | 1

Jesse Klaver zit in de 2e kamer...... die heeft geen opleiding genoten.

Oepsie1234 | 21-10-17 | 11:43

Wij hier zouden het *ALLEMAAL veel beter doen..!

aardv@rk | 21-10-17 | 10:12

Een tijd geleden werden er uitstekende militairen ontslagen uit het leger omdat de MIVD de antecedenten van hun partners niet kon verifieren omdat deze afkomstig waren uit landen waarmee Nederland geen verdrag had.

Benieuwd hoe de, met een Pali getrouwde, minister van buitenlandse zaken dit voor elkaar gaat krijgen!

Tollebol | 21-10-17 | 10:11 | 1

Jamaar dit zijn bestuurders. De boven u gestelden die over leven en dood beslissen van militairen die ze openlijk verachten. De een vindt dat ze zich kunnen verdedigen door pang pang te roepen en de ander voorziet de militairen weer van een gebroken geweer en ondeugdelijke munitie. En dan krijgen we nu een d66er die ons gaat betrekken in het conflikt tussen Israel en de pallestijnen.

eh.dinges | 21-10-17 | 11:40

wegens succes geprolongeerd(4 VVD ers sneuvelde op zeer onfrisse dossier) weer 2 VVD bewindslieden op Veiligheid en Justitie, zijn er dan nog meer Henry Keizers en Linschotens Jorissen enz enz die uit de wind gehouden moeten worden ??? VVD-politici voor de vijfde keer op rij uitgeroepen tot ‘minst integer’ en ‘vaakst crimineel’ van iedereen. Hoezo geen affiniteit met het ministerie , dit zijn mensen uit de praktijk , weten hoe de hazenlopen, het zit in de gene. Dus niet zuren mensen .

peter van dijk1186 | 21-10-17 | 10:06

Daar gaan we weer, nu met een nieuw circus. Ik beperk mij tot een enkele vraag: wat in hemelsnaam zijn de kwalificaties van die mevrouw van Defensie om minister van Defensie te worden?

ljcoster | 21-10-17 | 10:00 | 1

Het AD schrijft, uit de mond van Rita Verdonk, dat politiek ervaren bewindslieden zich snel kunnen inlezen en, nu komt het, goed geadviseerd worden door de ambtenaren. Wat ze dan even overslaat, is dat diezelfde ambtenaren juist de bron van alle ellende zijn!
Tergend.

EEnzame SchizofrEEN | 21-10-17 | 11:35

Nederland is niet het enige land dat ministers aanstelt met een track record of CV waar je grote vraagtekens bij moet zetten.
In Japan was een minister van justitie een voormalig verloskundige.
Die heeft het niet lang uitgehouden op die post, anders gezegd men was er snel van verlost.
Laat dat laatste een voorbeeld zijn voor Rutte III.

Memek | 21-10-17 | 09:57

Wel goed getimed, zo met halloween in aantocht...

Mastermattie | 21-10-17 | 09:53

Ik mis Juncker op de foto.

komtdatschot | 21-10-17 | 09:49

Liberalen en Gristenen, met een vrijgemaakt gereformeerde boerentrien op Vice MP. Echt, ik wil dood.

Bigi Bana Boy | 21-10-17 | 09:42 | 1

Dat houd in dat we belogen en besodemietert gaan worden, daar een schuldgevoel over krijgen aangepraat waarna die grefokudt met hel en verdoemenis begint te dreigen en je laatste centen afpakt. Ik stel voor dat we de zeedijken doorsteken, opdat het bestuurstuig de Noordzee inspoelt.

De Briemusketier | 21-10-17 | 11:32

Zelfs Bruno Bruins is wit.

Mr_Natural | 21-10-17 | 09:28

Tijd voor weer een nieuwe hashtag. #nietmijnvertegenwoordigers . Of #nietmijnkabinet. #waarblijfthetzakenkabinet?

EEnzame SchizofrEEN | 21-10-17 | 09:28

Hopelijk waait het niet op het bordes want dan waaien deze lichtgewichten allemaal weg.

priks | 21-10-17 | 09:26

10 vrouwen, 14 mannen, 0 ballen. Geheel genderneutraal.

Mariah_Thierry | 21-10-17 | 09:26

Wat een kneuzenparade.

priks | 21-10-17 | 09:24

Hoera! Hoera! Hoera!

van Oeffelen | 21-10-17 | 09:24

ze hebben nu herfstreces, ... mag weten waarom. ze volgen alleen de regeltjes van Brussel. de enige discussie is die van een met roetkleur geschminkt persoon.

ogeon | 21-10-17 | 08:50

Was er nou echt geen gekleurd of lichtgetint persoon te vinden met evenveel kwaliteit als de nu gekozenen? Dit nieuwe kabinet is uiterst racististisch, maar dat kun je verwachten van witte mensen partijen als D'66, VVD en CU

batvoca2 | 21-10-17 | 08:46 | 1

De PVV is de 2e partij geworden, eerst dat cordon sanitair strafbaar stellen en de democratische wil van het volk volgen dan kan er gepraat worden over een vertegenwordiging van minderheden. Punt

Daffy_Duck | 21-10-17 | 09:24

Allemaal 2e rangs vervangbare figuren, niets geen gewicht. Kunnen zonder problemen opgeofferd worden bij lijken in de kast, zodat Rutte de rit zo lang als mogelijk uit kan zitten.

Oepsie1234 | 21-10-17 | 08:46 | 1

Grapperhaus heeft wel wat gepresreerd in het echt leven. Zal ook wel als eerste met pek en veren afgeserveerd worden voor leugens / fouten / fraude van zijn vvd voorgangers. De partij van law and order.

HaatbaardKnipper | 21-10-17 | 09:15

Grappig, die hoop op een spoedige 'val van het kabinet'. Heb maar geen illusies, kijk maar naar hoe dat de laatste keer ging. Geheel tegen gangbare spelregels in, vormde men een nieuwe regering met wat andere partijtjes en bleef zo 5 jaar aan het pluche plakken. Geen gang naar de koning, geen opdracht om te 'lijmen', en als dat laatste niet lukt, nieuwe verkiezingen. Nee, klapt het uit elkaar, vormt Rutte gewoon een andere coalitie en gaat het beleid gewoon door alsof er niets aan de hand is. Wachten op nieuwe verkiezingen? Men deed er nu al een half jaar of meer aan plakken, en traineerde bewust de formatie zodat linksig PvdA beleid gewoon werd opgenomen in de miljoenennota. Opvallend dat na Prinsjesdag er binnen een paar weken een kabinet was gevormd. Laat je niets wijsmaken, dit gajes is gewoon aangesteld om een agenda uit te voeren. Nederland stemt overwegend conservatief en gematigd links, krijgt vervolgens een kabinet met zogenaamd rechtse partijen (en 1 linksig) en vervolgens verschijnt een ploeg linksradicalen aan het roer. Dit klopt voor geen meter. Kans is vrij groot dat dit de laatste verkiezingen zijn geweest. Met deze Eurofielen en Hamas-adepten aan het roer is Nederland over een jaar of 5 zijn soevereiniteit toch kwijt. Want ga er maar vanuit dat dit kabinet lang zal blijven zitten, ondanks schandalen, ruzies en wat dan ook. En tegen die tijd is het Europees leger een feit, dus als er hier plotseling Catalaanse illusies optreden, komt dat artikel van de EU Grondwet naar voren en vallen de Duitsers en Fransen binnen 'om de orde te herstellen'. Aluhoedje? Misschien, maar geef toe dat de afgelopen vijf jaar verre van gebruikelijk waren - en dan druk ik me nog zwak uit.
Opgeven? Nee, we kunnen nog altijd een verschil maken door het ze zoveel mogelijk lastig te maken, met referenda die ze niet willen, met dit 'nieuwe' kabinet te kijk zetten, blijven hameren, dat doen zij tenslotte ook. En zodra we de kans krijgen, kieperen we dat zootje de Noordzee in.

Rest In Privacy | 21-10-17 | 08:37 | 2

Ik hoop dat je er naast zit maar sluit het niet uit dat je gelijk hebt. De EU is de derde poging van de Duitsers Europa te bezetten. Tot nu toe hele succesvolle operatie.

HaatbaardKnipper | 21-10-17 | 09:52

Je zou net als de Catelanen met een bankrun kunnen beginnen.

Brulboei_61SB | 21-10-17 | 11:58

Ik kan de strategie rondom Pieter Omtzigt niet inschatten. Wordt hij straks door het CDA ingezet als reserve voor een vroeg blunderend CDA kabinetslid?
Of als controlled demolition apocalypse ter bezwering van damage-control?

Rest In Privacy | 21-10-17 | 07:54 | 1

Omtzigt sputtert altijd wel wat maar uiteindelijk houdt ook hij van het pluche. Gristenen zijn bovendien altijd godsvrezend en gezagsgetrouw. Hij zal aan de leiband van Buma lopen als het er op aan komt. Buma staat in contact met de Heere weet je nog?

HaatbaardKnipper | 21-10-17 | 09:57

En weer bedankt kiezers! Dit land verdient niet meer beter.

pjisonline | 21-10-17 | 07:38

Dit kabinet. Vier partijen. Democratisch gekozen via het huidige systeem. Gevolg: uitlevering aan de EU. Zonder enige nuance, tegenspraak of gêne dat bij elk afzonderlijk EU referendum het volk NEE zal stemmen.
.
En met de EU krijg je anno 2017 de Islam er gratis bij. We omvolken rapper dan ooit al vindt Mabel het nog niet snel genoeg gaan.

de Voorzittert | 21-10-17 | 06:58 | 1

Democratisch gekozen? Nee, het systeem bepaalt wie er in de regering komt, niet de kiezer. Dat heeft met democratie niets te maken.

Rest In Privacy | 21-10-17 | 08:38

EUsurpers
Raus!
Art.93 W.v.Str.

hallevvezool | 21-10-17 | 06:10

Hoezo leiders,dit land is een representative democratie die nekken staan ten diensten van ons het Nederlandse volk, ze mogen ons vertegenwoordigen, wij het volk zijn hun baas en opdrachtgever.
Maar ze vinden zich zelf toch heer en meester dus in de praktijk hebben we hier dus een oligarchie.

"In naam van het volk open de poorten"

Daffy_Duck | 21-10-17 | 05:56

Leuk al die poppenkasten als rookgordijn, maar in de Europese lidstaten zijn helaas partijen gekozen die in een paar jaar de macht overhevelen naar de EU: Economisch, defensief, financieel, Een eigen regering heeft een lidstaat straks niet meer, alleen straks nog Brusselse gekozen vertegenwoordigs. De trein dendert keihard door.

Jan, Leiden | 21-10-17 | 05:49 | 1

Nogmaals, met verkiezingsfraude (Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Nederland) en machtsspelletjes (vooral Nederland) zijn in Europa partijen aan de macht gekomen die niet zozeer gekozen zijn maar wel geplaatst. Omdat die trein moet doordenderen.

Rest In Privacy | 21-10-17 | 08:41

Ik heb altijd geleerd: Niet met vreemden meegaan. Maar deze mensen zien er zo vriendelijk, hip maar toch ook zakelijk uit. Wat moet ik doen?!?

VP732 | 21-10-17 | 05:39

Om te janken... maar ik heb er ook niet op gestemd. Komende jaren iedereen die ik ken klaar maken voor 'populisme'.

tragic1911 | 21-10-17 | 03:26

3 vice-premiers = Bananenrepubliek.

MistaRazista | 21-10-17 | 03:24

Trieste bedoening dit rariteitenkabinet. Ze gaan elkaar angstig vasthouden want ze willen de rit uitzitten. Doodsbang als ze zijn voor de PVV en FvD.

Basil Fawlty | 21-10-17 | 02:35

Ja hallo met Rutte, de partij sjef. Ja jij moet gewoon even minister worden van rutte 3 aka Treurnis 1. Als je nee zegt, stopt je politieke carrière, en als je ja zegt eigenlijk ook.
Maar deze politieke treurnis vind het wel prima, want dan krijgen ze eindelijk hun eigen wiki pagina.

Henk de Vries2074 | 21-10-17 | 02:31

Rutte: "effe voorover buigen, nee niks an de hand, doet maar 4 jaar pijn."
Trieste is. innmiddels 4 en 1/2 jaar geleden zei ik precies hetzelfde hier op GS. En dat is iets waar ik niet trots op ben.

Basil Fawlty | 21-10-17 | 01:58

Het uiterst negatieve commentaar van uiterst links en uiterst recht op dit kabinet van het midden heeft geen enkele inhoud.
SP, GL en PVV hebben onze samenleving niets te bieden.

Orakel1958 | 21-10-17 | 01:54 | 4

@ litebyte
Ik denk dat je PVV toch iets te licht maakt. Het is de PVV die het stokje van Fortuyn heeft overgenomen en de absurde Linkse "Multiculti=mooi" dictatuur heeft doorbroken. Ik weet niet hoe oud je bent en wat je uit die tijd bewust hebt meegemaakt. Maar eind 90'er jaren en begin 2000 heerste er in Den Haag een echt absurde Multiculti dictatuur, met name door PvdA gevoed.(Die wilde niet dat er opstand tegen hun Stemvee import kwam). Er werden echt de meest belachelijke argumenten verzonnen waarom, tegen alle realiteit in, de multiculti met de islam toch zo mooi was. Eerst werd beweerd dat er helemaal geen problemen waren... toen dat niet meer te handhaven was werd beweerd dat WIJ het probleem waren... toen dat niet meer te handhaven was werd maar verboden om over multiculti problemen te praten want dan was je een Socialist (Nazi)
-
Het was de PVV die toen als enige voor de Nederlandse bevolking opkwam en dat nog steeds doet
Alle "oude"partijen kijken alleen maar naar zichzelf en zullen zonder aarzeling Nederland + bevolking uitleveren aan EU en/of Islam. Zoals ze al gedaan hebben.
-
Gelukkig komt er nu de FvD.
Hopelijk kunnen PVV en FvD samen door één deur en kunnen ze ooit eens samen een kabinet vormen. Dat zou NL zo langzamerhand wel verdiend hebben.

moitambien | 21-10-17 | 02:38

PVV is bedacht door de VVD als een tokkiesbliksemafleider, stemmen inderdaad altijd braaf mee met de VVD en voor de rest veel kabaal maar geen gevaar voor de gevestigde orde. dat doen ze dan wel weer best knap onze legale criminelenorganisatie , Rutte heeft geen visie ideaal voor zijn opdrachtgevers hij voert blind uit wat hem wordt opgedragen.

peter van dijk1186 | 21-10-17 | 06:44

@moitambien | 21-10-17 | 02:38

Te licht maakt? Feitelijk schrijf ik de PVV nog te veel macht toe. De PVV doet er niet toe, het is alles wat de grote blonde rukker dicteert. Die halve debielen (enkele uitzonderingen daargelaten) die in de PVV fractie zitten dienen maar 1 ding, als echoput voor Wilders.

Je zal zien dat ook met deze regering alles wat uit de stortkoker komt van de VVD zal mee worden ingestemd door de PVV (lees Wilders.)

FvD, als het werkelijk die grote democratisch bestuurlijke veranderingen wil, dan heeft Baudet niet zo lang meer.

litebyte | 21-10-17 | 11:56
▼ 1 antwoord verborgen

Hoogste tijd om dit eens mooie landje vaarwel te zeggen ,met zijn linkse leugenachtige volksverlakkers en antifa mongolen ,heb ik het niet eens over het reeds verloren islammerdam ,de halfverrotte verdommense staatsmedia en de werkschuwe islam met zijn meegebrachte criminelen en hun slachtofferrol..

gelukzoeker | 21-10-17 | 01:05 | 8

@Supermatthijs | 21-10-17 | 01:39

Echt links en echt rechts is alleen nog te vinden op de uiterste flanken van het politieke spectrum. Het politieke kleurloze midden wordt gedomineerd door VVD-D66-PvdA-CDA. De gggristenen die nu meedoen kunnen als rechts worden bestempeld maar hebben hun muilkorf om in dit kabinet. Ze zullen niet eens hardop mogen blaffen.

Politiek meedoen is nu vooral je ideologische bek houden (voor zover nog aanwezig) al is het alleen al maar voor je eigen carriere mogelijkheden nadat je je als politieke schandknaap- en meid hebt ingezet om het land (lees BV Nederland) zo stabiel mogelijk weer 4 jaar verder hebt geluld en gelogen.

litebyte | 21-10-17 | 01:55

@gelukzoeker | 21-10-17 | 01:05
Als jij emigreert dat kom je binnen een jaar op handen en voeten terug kruipen.

Orakel1958 | 21-10-17 | 01:57

Ik moet nog zien dat dit clubje de 4 jaar uit gaat zitten. Genoeg mensen aanwezig om in de traditie van Judas een mes in iemands rug te steken. Maar lukt het ze wel is het een forse ruk naar rechts ondanks kereltje Pechold of wellicht juist dankzij hem. En nu ga ik slapen

Supermatthijs | 21-10-17 | 02:01
▼ 5 antwoorden verborgen

Het is helemaal niet belangrijk wie er in het kabinet zitten. Elke ongeschikte nitwit is geschikt. We moeten ons afvragen waarom 3 machtsgeile mannen NIET in het kabinet plaatsnemen. Dat zijn de fractievoorzitters van CDA, CU en D666. En waarom is dat denkt u? Om deze hele krappe meerderheid door dwingelandij, afpersing en bedreiging in de fracties in stand te houden. Het is gewoon een een-tweetje tussen kabinet en coalitie om het kabinet zo lang mogelijk te laten zitten, zodat ze het vernietigende werk kunnen doen.

Graaf van Egmont | 21-10-17 | 01:00 | 2

Ook de SGP steunt dit kabinet, dus de meerderheid is meer dan plus één.
Maar ik verdenk Pechtold ervan dat hij graag met het zweepje staat te zwaaien.

Jan Dribbel | 21-10-17 | 01:05

Ze hebben er zo lang over gedaan om dit regeerakkoord op te stellen, dat alles al beslist is. Dus tenzij onzekere voorvallen 4 jaar ellende wat mij betreft. En ik ben blij dat Pechtold in de kamer blijft. Dan hoef ik me in ieder geval niet te ergeren als hij uit eigen beweging zijn functie neer zou leggen en nog eens tig jaren wachtgeld zou krijgen, net als jaren geleden toen hij deserteerde uit de regering omdat er met Verdonk volgens hem niet samen te werken viel. Nu moet hij tenminste nog wat bla bla verkopen voor zijn (ons) geld.

SlimmeBelg | 21-10-17 | 04:15

4 jaar mogen we meedoen , ze zitten de rit nog uit ook.

piratenpartij | 21-10-17 | 00:47 | 2

Natuurlijk zitten ze de rit uit. In belang van BV Nederland.

litebyte | 21-10-17 | 01:33

Drie jaar en paar maanden.

Rest In Privacy | 21-10-17 | 01:51

Mijn god, wat een kansloze exersitie. Ik ga hier zo snel mogelijk weg.

krijgdetiefusmaar | 21-10-17 | 00:32 | 8

Geen moslim te bekennen in zuid Amerika. Volop zon en prachtige natuur. Land zeer betaalbaar en mensen heel aardig als je taal beetje spreekt.

Rest In Privacy | 21-10-17 | 01:53

@krijgdetiefusmaar | 21-10-17 | 00:32
Als jij emigreert dan kom je binnen een haar op handen en voeten terug kruipen.

Orakel1958 | 21-10-17 | 01:59

@Gulliver | 21-10-17 | 01:53
Doe eens een taaltraining Spaans in Guatemala bv, erg populair in Antigua. Let vooral op hoe de Spaanstaligen denken over de oorspronkelijke bewoners en hoe met ze wordt omgegaan. In andere Zuid-Amerikaanse landen is dat niet veel beter, met Peru als triest dieptepunt.

kindapaas | 21-10-17 | 06:14
▼ 5 antwoorden verborgen

Rutte, maar ook de rest van de coalitiepartners, heeft er alle belang bij dit kabinet de hele rit uit te laten zitten wat er ook gebeurt. Ik vermoed dat ze beseffen dat hun rol is uitgespeeld als ze de boel voortijdig laten klappen. Ze voelen de hete adem van Baudet en consorten in hun nek en hun hypocrisie wordt steeds meer aangetoond bij elke speech van Baudet. Alle tussentijdse verkiezingen zouden het FvD op voorsprong zetten (niet in zetelopzicht, maar wel moreel en strategisch) en dat willen ze niet laten gebeuren, sterker nog dat LATEN ze niet gebeuren. Dan maar doormodderen tot het einde, maar deze voorsprongpositie geven ze niet zomaar op. Ergens is dat ook wel weer gunstig, want dat geeft het FvD de tijd om rustig te groeien en meer kiezers te bereiken.

Braboblanke | 21-10-17 | 00:19 | 5

@knutsel
Ik denk dat er een omslagpunt bereikt is. In mijn omgeving al een verstokt cda-stemmer die gezegd heeft bij de volgende verkiezingen FvD te gaan stemmen; en een die eerst niks moest hebben van Baudet en ineens sympathie begon te krijgen na gezien te hebben hoe Baudet werd behandeld door de Kamervoorzitter bij z'n Mali-speech. Als je de commentaren leest op YouTube of bv Facebook zie je ook veel mensen die nu zeggen bij de volgende verkiezingen op FvD te gaan stemmen. Kortom ik denk dat we op een kantelmoment zitten. Nog niet zodanig dat FvD de grootste partij gaan worden, maar dat is volgens mij een kwestie van tijd. En ik ben de eerste die een dansje doet als dat het geval gaat zijn.

Braboblanke | 21-10-17 | 00:41

Ja maar OB, enig oppurtunisme is de kiezer toch ook niet te verwijten? Of noem het pragmatisme. Baudet slim, Wilders simpel. Moeilijker hoef je het ook niet te maken toch?

knutsel_ | 21-10-17 | 00:43

knutsel_ | 21-10-17 | 00:43
Dat is ook zo. Neuken?

Ongeblustekalk | 21-10-17 | 01:03
▼ 2 antwoorden verborgen

Tja wat kan ik zeggen. Ik heb er niet op gestemd. Niemand eigenlijk.

knutsel_ | 21-10-17 | 00:18 | 8

Vula, kennelijk vinden een heleboel kiezers Wilders wel betrouwbaar. Rutte wil niet met de PVV omdat die weigeren mee te kronkelen voor Brussel. Daarom heult Rutte met Pechtold en Buma.

HaatbaardKnipper | 21-10-17 | 01:03

@knutsel_ | 21-10-17 | 01:03

Wilders wilde niet regeren, heeft de blonde rukker meerdere malen zelf gekrijst.
Daarnaast heeft Wilders de afgelopen regeerperiode met ***alle*** plannen van de VVD ingestemd. Als enige 'oppositie' partij. Als je als PVV kiezer dan nog niet verneukt voelt door een rukker als wilders, ga dan gewoon niet stemmen.

Wilders dient maar als 1 ding, dat is als bliksemafleider voor rechts verongelijkt Nederland. Dat was totdat Baudet boven kwam drijven. Maar ook Baudet gaat zich neerleggen wat politiek bepalend Nederland wil, goedschiks, of kwaadschiks. Die neemt binnen 3 jaar de plaats in van Wilders als bliksemafleider.

litebyte | 21-10-17 | 01:43

Lifebite, ga eens een boek lezen van Baudet en je zult zien dat die (jonge) man al lange tijd heel goed heeft nagedacht. En dat hij fundamenteel anders kijkt naar en handelt in de politiek. Nee, Baudet heeft inhoudelijk nog zoveel te melden en te veranderen die gaat echt niet mee in het politiek correcte.

Graaier | 21-10-17 | 08:56
▼ 5 antwoorden verborgen

Waarom mag ik niet op het bordes staan binnenkort? Ik bedoel het kabinet als woord
is toch een meubelstuk..
Uut rariteiten-kabinet weluswaar met maxima als enige exoot en de resterende inheems.
Uiteindelijk begrijpt de rechter wel dat ik een brood uit de winkel moet stelen omdat ik deze nie kan betalen.
Zie ze straks daar staan in het kabinet! anatomisch-natuurkundig verschijnselen!

Dr. Frambozenjam | 21-10-17 | 00:15 | 3

U staat al iedere dag op de ontbijttafel, dus ook nog op het bordes is een beetje teveel gevraagd.

Jan Dribbel | 21-10-17 | 00:23

Hihi..
wat men eet? vergeten spreekwoord.
bosbessen schijnt te helpen!

Dr. Frambozenjam | 21-10-17 | 00:50

Willy wortel lampje:
"uit wiens hand men eet wiens woord men spreekt"
niet ter zake doende.
mijn adviesbureau Bot geeft poletieke advies.
Factuur vooruit betalen svp.
21% btw
9% in het vooruitzicht verhoogd!!
geïmporteerden vrijgesteld! compensatie via contactpersoon.
Party!! may i have this dance?

Dr. Frambozenjam | 21-10-17 | 01:02

Ze gaan de hele rit uitzitten. Als er één premier is die heeft laten zien dat hij om kan gaan met minderheden in EK en TK en vertrekkende bewindslieden is het Rutte.

Vula | 20-10-17 | 23:53 | 2

Ik heb liever een premier die met meerderheden kan omgaan. DAAR moet hij zijn energie in steken. Besturen is niet werken voor de uitzondering maar werken voor de meerderheid.. De meerderheid wil geen islam en geen EU.

moitambien | 21-10-17 | 00:13

Rutte nokt em tussentijds naar Brussel om zijn grijpstuivers te innen. Zijn beloning voor de uitverkoop van NL.

HaatbaardKnipper | 21-10-17 | 01:08

Dit clubje lichtgewichten, icm fractievoorzitters die in de kamer blijven zitten, het zeteloverschot van 1 en gezien het motto geeft mij het vermoeden dat ze er zelf weinig vertrouwen in hebben.

faz | 20-10-17 | 23:45

Als dit kabinet een bedrijf zou moeten leiden, dan was het binnen een paar maanden failliet.

Wobbelplatte | 20-10-17 | 23:44 | 2

zou niet eens een kans krijgen, hun businessplan zou voor de tijd al zijn afgekeurd.

Titje | 20-10-17 | 23:52

Ik geloof niet dat er nog veel lui in zitten die uit de industrie komen en weten hoe ze serieuze problemen moeten oplossen. Het zijn allemaal lui die van school komen met een alfa-studie richting. Goede babbel maar geen oplossingen kunnen bedenken. Vandaar jarenlang de "wegkijk" oplossingen voor serieuze problemen. De baas is god beter het een geschiedenisleraar!

moitambien | 21-10-17 | 00:22

Dit faalteam is als een vrouw die een scheet laat tijdens de ochtend-pis, recht in het gezicht van de samenleving.

Ongeblustekalk | 20-10-17 | 23:40 | 3

Sorry. Probeer me hier even een helder beeld bij te vormen en dat lukt me niet helemaal. Dusdoende realiseer ik me dat het volgens mij onmogelijk is een scheet te laten tijdens het urineren. Of u bedoelt ochtendspits? De passage na de komma is me echt helemaal een raadsel.

Rest In Privacy | 20-10-17 | 23:51

Morgenvroeg als je gaat pissen hoor je het wel.

Ongeblustekalk | 20-10-17 | 23:57

Niks gemerkt...

Rest In Privacy | 21-10-17 | 08:39

Het rariteitenkabinet heeft vandaag een nieuwe betekenis gekregen.

Wobbelplatte | 20-10-17 | 23:38

Jan Dribbel | 20-10-17 | 22:49
Sterker nog: er zit geen een moslim in het kabinet. Het bewijs van een islamitisch complot!

Bakito | 20-10-17 | 23:28 | 3

De vijfde colonne heeft al plaats genomen in Vak K , wel opletten hoor zij is geparachuteerd door 666 de partij van de duivel.

von Amsberg | 20-10-17 | 23:39

von Amsberg | 20-10-17 | 23:39
Ja, de beste vriendin van Elastiekempje.

Jan Dribbel | 20-10-17 | 23:45

Wanhopig tuig.

Ongeblustekalk | 20-10-17 | 23:52

Rutte aspireert misschien voor de functie machtigste man van Europa, maar dat lukt alleen als kabinet Ducttape 1 het lang genoeg houdt. Tot die tijd is Pieter Omtzigt de machtigste man van Nederland, omdat hij de boel kan laten klappen.
Gezien er nu echt maar één zeteltje nodig is en gezien zijn keer op keer kritische inspanningen, zou het zomaar kunnen gebeuren. Die man is er principieel genoeg voor en nu heeft hij het middel om het af te dwingen.

Vage_eddie | 20-10-17 | 23:26 | 1

U vergist zich. Er is gedoogsteun genoeg per dossier. Daarom duurde het informeren ook zolang. De verbandjes zijn allang aangebracht.

Rest In Privacy | 20-10-17 | 23:31

Dit zijn de 15 mensen en Rutte die zorgen dat Nederland verder kapot wordt gemaakt

gerrit5042 | 20-10-17 | 23:20

De VVD: voorgoed de partij die zowel de ZZP’er als de hypotheekrente sloopte. Nadat het in de jaren’70 ook al verantwoordelijk was voor de massale instroom van laaggeschoolden met een bepaalde religieuze peruasie.

de Voorzittert | 20-10-17 | 23:17

Al komt er schandaal na schandaal en moeten Rutte’s nieuwe bukkameraadjes een voor een het veld ruimen, Rutte liegt door. Rutte blijft achter zijn kabinet staan. Een verzuipend kabinet is immers ook een kabinet! Lulverhalen over de crisis die al sinds 1937 doorebt, inlegvelletjes van anuszacht toiletpapier, dichter bij het volk staan, populisme, ook christenen in een unie kunnen rationeel denken, btw heel even omhoog en echt een tijdelijke maarregel, het is is voor de Unie en U pure winwin dat Turkije toe gaat treden tot de EU, het Referendum komt echt terug mensen maar dan anders, MH17 is nooit vertrokken van Schiphol dus een schuldige aanwijzen blijft moeilijk, Islam is absoluut verenigbaar met onze Christelijk/ Joodse waarden en open democratie, we luisteren wel degelijk naar die 1.5 miljoen PVV mongolen, dat zijn bezorgde burgers die gehoord moeten worden and so on. Rutte danst zijn glibberige dans, doet averechts zijn ding, lacht nog eens onder het weglopen van vragen en na ons geheel uitgeleverd te hebben aan de EU en massa import islamieten krijgen we de pil van drion als laatste afscheidsbedankje bij zijn vertrek naar een heel hoge Brusselse functie. Timmermans adviseert een glaasje water bij het innemen Juncker valt om bij het woord water. Maar Mark heeft de buit binnen. Het kabinet zal echter echt niet vallen. Niet voor wij allen inwoners van het EU kalifaat zijn.

Dagdief | 20-10-17 | 23:12

Volledig geïnfiltreerde maffiosi, allemaal !

blauwe zander | 20-10-17 | 23:07

Ik krijg sterk de indruk dat u reaguurders het aantredende kabinet niet echt helemaal ziet zitten. Heeft u geen vertrouwen in de toekomst? De informatieperiode is nochtans zeer zorgvuldig verlopen en de betrokken partijen hebben er erg veel zin in om dit mooie land nog mooier te maken.

Rest In Privacy | 20-10-17 | 23:06 | 3

Klopt; menige straat in menige stad wordt versierd met mooie plantenbakken. Strategisch geplaatst, dat dan weer wel.

Rest In Privacy | 20-10-17 | 23:20

Ironisch, dan wel sarcastisch bedoeld neem ik aan.

canis lupus | 20-10-17 | 23:23

Langshetrandje .Als je deze onzin echt meent kun je beter gaan hangen van gekkum.

gelukzoeker | 21-10-17 | 01:25

Echt al die oneliners van de VVD zijn kolder. Exact het tegenovergestelde van wat uiteindelijk bedoeld wordt.

Dirk III | 20-10-17 | 23:05

Iemand al een motie van wantrouwen ingediend?

Keyboardspeler | 20-10-17 | 23:05 | 1

Zowat iedere reaguurder.

SlimmeBelg | 21-10-17 | 04:23

kweethetooknietbeter | 20-10-17 | 22:15:
Hoe kun je nou trouwen als je geen ruggengraat hebt?

r.s.jonkman | 20-10-17 | 23:02

Ik heb ze niet geteld, maar er komen door deze benoemingen wellicht interessante, potentieel dissidente Kamerleden voor in de plaats. Niet van het kaliber-Omtzigt, maar hoop doet leven.

doedeljantje | 20-10-17 | 23:01 | 1

Is Cruijff geïncarneerd?

SlimmeBelg | 21-10-17 | 04:24

Waarom worden er in godsnaam drie vice-premiers benoemd? Moeten ze gedrieeen in het NOS journaal simultaan gaan kwaken als min pres Rutte een keer verstek laat gaan?
Het wordt steeds zotter in dit land. Klauwen met geld kost deze onzin en het levert niets op.

Gravin v Kippenbouth | 20-10-17 | 22:54 | 1

Kwik, Kwek en Kwak...

Rest In Privacy | 20-10-17 | 23:13

De grootste fout van Rutte en Buma is dat ze Pieter Omzigt geen baantje hebben gegeven. Nu kan ie dissidentje gaan spelen in de Tweede Kamer. Ik kijk er naar uit.

Geneeskrachtig Kruit | 20-10-17 | 22:50 | 4

Omtzigt wordt ontzien. Heeft meer MP profiel dan Buma die ook veel stemmers afschrikt. Bovendien kan CDA zo lopende de rit meer eitjes in hun mandje verzamelen.

Rest In Privacy | 20-10-17 | 23:09

Omtzigt wordt naar mijn mening helemaal niet ontzien, hij wordt genegeerd, ook door zijn eigen partij.

Rest In Privacy | 20-10-17 | 23:26

kweethetooknietbeter | 20-10-17 | 23:26
Dan is het een onwaarschijnlijke sukkel dat ie op de CDA lijst is gaan staan.
En dat is ie niet volgens velen alhier, kiest u maar.

Rest In Privacy | 20-10-17 | 23:33
▼ 1 antwoord verborgen

200+ dagen om tot een akkoord te komen, waar zelfs de eigen achterban van die partijen geen brood in ziet aangezien alle kroonjuwelen van tafel zijn geveegd. Het is allemaal weer vlees nog vis. Belangrijke zaken worden zorgvuldig uit de weg gegaan en als sluitstuk van deze oud hollandsche klucht (John Lanting waardig) wordt een complete freakshow bij elkaar gezocht aangezien geen enkele capabele (voor zo ver aanwezig) kandidaat zijn/haar/x vingers wil gaan branden aan dit kansloze spektakel.

Ruikbaard | 20-10-17 | 22:49

Het woord islam komt in het regeeraccoord niet éénmaal voor.
Dat wordt weer pappen en nathouden en van incident naar incident gaan.

Jan Dribbel | 20-10-17 | 22:49 | 1

Verwondert het u? Al jaren staan de stopcontacten van het huis Europa in brand. Niemand mag er iets van zeggen, blussen is levensgevaarlijk en als we de hoofdschakelaar uitzetten gaat het licht uit.

Vreetkonijn | 21-10-17 | 07:12

Ik zie geen kopvod. Ik zie geen negert. Ik zie geen senees. Ik zie geen pensionado. Ik zie geen sargentiniër. Het moment dat deze witmensen over diversiteit beginnen is het moment dat ze moeten kappen. Binnenkort dus.

jacobh-59 | 20-10-17 | 22:46 | 1

Afgezien van misschien de chinees, is het gemis vam de andere groepen geen gemis.

SDI | 20-10-17 | 22:50

50% haalt niet de eindstreep. Ik zou mijn kids met geen van hun alleen laten. Dit wordt kabinet pappen. Nathouden en vooral zuigen, zuigen, zuigen aan het pluche.

LasVegasTheGuy | 20-10-17 | 22:41

het maakt geen reet uit welk kabinet er plaats neemt, links- of rechtsom we gaan voor de eu-bijl.

Bill Cosby | 20-10-17 | 22:28 | 1

Ach, we liepen toch al jaren aan de leiband van Duitsland. Veel zal er in dat op zicht niet veranderen. En met een beetje mazzel krijgen we er lebensraum bij. Het kan dit kleine landje Nederland wel gebruiken. Ooit werd er gezegd dat we met 10 miljoen mensen al vol waren en zoals we weten zijn we dat aantal al lang gepasseerd. Sterker nog; nog even en dat aantal is verdubbeld.

Rest In Privacy | 20-10-17 | 22:35

Gaat vast goed, twee kapiteins op één schip. Niet één maar drie departementen: Justitie, Onderwijs en Buitenlandse Zaken. #zinin

wingload | 20-10-17 | 22:25

Ik mis nog de minister en de staatssecretaris van ICT-zaken en Robotisering.

Rest In Privacy | 20-10-17 | 22:23 | 3

Onbegrijpelijk dat er geen minister van ICT benoemd is. En dan wel drie fop-ministers zonder budget.

de Voorzittert | 20-10-17 | 23:23

Heel simpel: er is sprake van een tekort aan rationeel-denkend intellect in de politiek. Iemand met gezond verstand doet een beta-studie en duikt de wetenschap in, niet de politiek.

Gravin v Kippenbouth | 20-10-17 | 23:44

@gravin: En die mensen hebben we juist nodig!

SlimmeBelg | 21-10-17 | 04:29

Iedereen loopt nu te zeiken hier.
Ik zie dit liever dan een kabinet met GL, PVDA, SP, PVDD.
Zou trouwens niet kunnen want hebben geen meerderheid.
Wat ik het grote schandaal vindt van dit kabinet is dat Wilders genegeerd is.
Kan niet in een democratie.
Ipv D66 had de PVV in dit kabinet moeten zitten.

Kruisruiker | 20-10-17 | 22:22 | 7


kweethetooknietbeter | 20-10-17 | 22:32Lul niet met die fake info. Alleen geïndoctrineerde dombo's papegaaien dat soort onzin na. www.youtube.com/watch?v=JleKlOn-cMA

XaleX_2 | 20-10-17 | 22:37

Xalex
Greet is oud nieuws (en ik vermoed helaas een beetje versleten na al die zware jaren). Geef mij de oprechte dikke emotie van Agema maar. Dynamischer en confronterender. In de kamer is Wilders toch een beetje een soort Freek de Jonge geworden die alweer zijn standaardtrucje komt opvoeren. Iedereen stapt weg van de microfoons en wacht tot het gestandaardiseerde verhaaltje over schandelijk, weggeven, verkwanselen over is en gaat over tot de orde van de dag. Ik wil hier niet stellen dat hij geen punt heeft overigens. Dat heeft ie namelijk wél.

Rest In Privacy | 20-10-17 | 23:29

@langshetrandje et voilà, voor minderen dan u heeft het cordon sanitaire het gewenste effect gehad. "Joh, laten we hem met z'n allen negeren zoveel mogelijk. Dan gaat dat nieuwe en oprechte er van af en is men wel klaar met hem. Dan gaat met weer bijten in onze verkiezingsbeloftes. En daar kunnen we nog altijd mee rommelen - high gevestigde politiek five! "

VP732 | 21-10-17 | 05:28
▼ 4 antwoorden verborgen

Ik heb domweg geen enkel vertrouwen meer in Rutte en dit kabinet.
Ik weet zeker dat ze geen enkel serieus probleem zullen oplossen en 95% van de tijd bezig zullen zijn dit samengeraapte kabinet overeind te houden.
Nederland gaat helaas weer een slechte kabinetsperiode tegemoet.

moitambien | 20-10-17 | 22:14 | 8

@Langshetrandje | 21-10-17 | 00:04
Dat snap ik ook wel, betwetertje.
Heel veel zaken wat betreft de euro zijn geregeld bij de invoering, in 2001. Toen Bos er zat.
Zaken zoals de omwisselkoers met de gulden, waar we ontzettend mee zijn genaaid.

Slipsnifter | 21-10-17 | 01:59

Opvallend trouwens hoeveel mensen het hier voor Woutertje Boslim van de pvda opnemen, het lijkt Dumpert wel.

Slipsnifter | 21-10-17 | 02:00

Dank voor het compliment
In 2001 opereerde Bos onder de recentelijk bedankte informateur en werd hij zorgvuldig door hem gekneed en gevormd. U moet Bos niet te veel "eer" geven.

Rest In Privacy | 21-10-17 | 08:56
▼ 5 antwoorden verborgen

Joepie, er is weer een nieuw blik dikbetaalde, slechte acteurs opengetrokken die ons weer 4 jaar lang meer EU, meer islam, meer belastingen en meer ambtenaren door de strot mag duwen, leuk.

Slipsnifter | 20-10-17 | 22:14

Helaas op de CU en Barbara Visser na
heb ik er absoluut geen vertrouwen in.
Ik hoop op mooi weer als ik binnenkort mijn stem weer mag uitbrengen.

nemeton | 20-10-17 | 22:04

Ik zou willen dat vvd stemmen dodelijk was, helaas wel een hersenziekte, maar niet dodelijk.

Analia von Solmsch | 20-10-17 | 22:03

Drie (3!)vice premiers, alsof Rutte of vervangbaar is? Mijn fapsok heeft meer hersencellen.

Analia von Solmsch | 20-10-17 | 21:53 | 1

rutte heeft geen zin meer in blunderende ministers die de aftocht blazen.
Daarom heeft ie nu backups.

p17266141 | 20-10-17 | 22:09

Verlanglijst voor Sinterklaas:
1- Zijlstra wordt met pek en veren uit een Visegrad-land gedonderd.
2- Ollongren krijgt de boemerang van haar Amsterdamse cultuurmaffiajaren.
3- Kaag loopt tegen een Israëlische bulldozer op.
4- Wiebes blijkt nóg incompetenter dan in zijn vorige baantje.
5- Rutte..., eh..., ja, Rutte...

De Vrijlansier | 20-10-17 | 21:52 | 1

Rutte kondigt aan dat hij gaat trouwen in 2018?

Rest In Privacy | 20-10-17 | 22:15

Waar is Karnaval Klaas (paar weken defensie)? Waar is nachtaap Blok? Waar is Pia Journaal?

derksje | 20-10-17 | 21:50 | 1

Pia is gepolst voor de post van staatssecretaris van nepnieuws.

p17266141 | 20-10-17 | 22:12

Leiders?

Schoorsteenveger | 20-10-17 | 21:49

Minder lijders bedoel je. Zou het een virusje kunnen zijn, vrij geïsoleerd van al het andere dat net buiten de vijver zwemt, daar in Denhaag?

Mr_Pikibelly | 20-10-17 | 21:48

#nietmijnkabinet ?

Is dit nog nieuws? | 20-10-17 | 21:48

Geachte Excellenties, U heeft 133 dagen de tijd om het kortst zittende kabinet sinds WW2 te worden. Geef het vertrouwen in de toekomst terug en ga de uitdaging aan om dit record met minstens 100 dagen te kloppen.

der_feldwebel | 20-10-17 | 21:48

Hallo witte mensen!

keestelpro | 20-10-17 | 21:47 | 1

Waarom niet donkere mensen groeten? Foei! Oh wacht die staan er niet bij....

Is dit nog nieuws? | 20-10-17 | 21:50

De complete voorste kerkbank zo te zien?

ceriel82 | 20-10-17 | 21:47

Meint ihr nicht
Wir könnten unterschreiben
Auf dass uns ein bis zwei Prozent gehören
Und Tausende uns hörig sind

[...] Meint ihr nicht
Wir könnten es signieren
- Vielleicht sogar auch resignieren -
Und dieses Land
Gleich Eintagsfliegen
Nur noch auf und ab und ab und auf bespielen
Um später dann zurückzukehren
Ganz aufgedunsen
Längst vergessen
Nur noch kleine Kreise ziehen

Wir könnten, aber ...

mozaard | 20-10-17 | 21:46

Iemand met ervaring bij en affiniteit met defensie (Knops) naar binnenlandse zaken, iemand zonder affiniteit met defensie, maar met ervaring in openbaar bestuur (Visser), naar defensie. Heeft men met het uitruilen de kaartjes door elkaar gehaald ofzo? Behalve partijpolitiek geen logica te bekennen. Thierry, eat your heart out.

Reynaerde | 20-10-17 | 21:40 | 1

Sterker nog. 2 mensen zonder enige affiniteit met defensie. Aan de andere kant natuurlijk ook logisch want we hebben powervrouwtjes op belangrijke departementen nodig maar Buza was al vergeven.

SDI | 20-10-17 | 22:47

Het is maar de vraag of dit kabinet de kerst haalt. Met een beetje mazzel stopt Zwarte Piet ze in de zak en neemt ze mee naar Catalonië.

marcoplarco | 20-10-17 | 21:39

G*dT, 'minder is meer' zou de dichter met de te nauwe voorhuid, Henk Spaan gezegd kunnen hebben;-)
De tribalisering van de Lage Landen gaat gewoon door dankzij de kosmopolieten van kereltje Pechtold!
*CcMed*

kapitein oosterlng | 20-10-17 | 21:38

Man o man, zelfs de bak witlof bij de super heeft nog meer uitstraling dan dit stel. Lijkt er op alsof er een tehuis voor minder geestelijk bedeelden is leeg getrokken.

Ruikbaard | 20-10-17 | 21:36

Stuk voor stuk koppen die je op school kapotgepest zou hebben en wat natuurlijk ook gewoon gebeurd is.

#Miskleunen.

schoon-schip-maken | 20-10-17 | 21:36 | 4

Inderdaad , vvd-ers zijn untermenschen, pas op met slaan, het zijn er teveel. Net sprinkhanen, ze zwermen. Ze weten zelf niet waarom .

Analia von Solmsch | 20-10-17 | 21:57

Ik sloeg altijd mensen in elkaar die pestkoppen in elkaar sloegen, wat een grote mond heeft u toch.
Nog steeds niet van de drank af?

D-Fens_1963 | 20-10-17 | 22:19

D-Fens_1963 | 20-10-17 | 22:19
Doe eerst maar eens aan normale opvoeding, voordat je mij de maat neemt, totaalidioot.

Ongeblustekalk | 21-10-17 | 00:38
▼ 1 antwoord verborgen

Overwegend kuffars die langs de lijnen der islamitische ideologie The New EU Order implementeren.

Zoltan | 20-10-17 | 21:36

23 FTE voor 24 "banen"?

Destructx | 20-10-17 | 21:35

Gedwee volk dat het plebs naar de slachtbank zal leiden zonder scrupules.

puntjeopdei | 20-10-17 | 21:35

Rutte erkent dat in het nieuwe kabinet weinig vrouwelijke bewindslieden komen. „Ik had graag meer willen hebben, maar uiteindelijk geldt: we gaan voor de beste mensen. Zelfs dat laatste liegt hij.

eentweehuppekee | 20-10-17 | 21:33

Soort van Jostiband..... waarbij ik de band nog tekort doe.

Oepsie1234 | 20-10-17 | 21:33

Wat sien ik.
Griezels. Griezels. Griezels.
Engerds. Engerds. Engerds.
Vleeshoofden.
En sommigen daarvan (die van links onder, en die van midden boven) kijken uit hun ogen alsof ze nog hun verkrachting aan 't verwerken zijn.
En dat ze daarvóór zó preuts waren, als Nederland van voor de tweede wereldoorlog.
Toen zeiden ze over reli-vrouwen: dat is er één van 'hempje raak m'n gatje niet'.
Ofwel, dat ze zelfs zo preuts waren, dat zelfs hun hempje niet te dicht in de buurt van hun intieme delen mochten geraken.
Eh, mensen, we gaan nog veel cabaret met dit 'herkent-u-dat-deuntje-weer' meemaken.
Zwemverbod-op-zondag 2.0.
De nieuwe reli-kerk wordt de EU.
(het deuntje wordt van 'mag-niet-van-god' tot 'mag-niet-van-EU')

Der Paulie | 20-10-17 | 21:31 | 2

Net als in de kerk moet je niet teveel van jezelf bloot geven. Ik zou eens met een extern persoon gaan praten over het onverwerkte trauma. Thuis helpt het blijkbaar niet.

Ongeblustekalk | 20-10-17 | 21:40

Ha, daar is ongeblust kalknageltje weer.
Ik moet telkens zó om hem lachen.

Der Paulie | 21-10-17 | 00:16

Kijk nou naar die gezichten; een en al karakter, visie, lekker eigenwijs, durf. Die in Brussel en Straatsburg doen het dun in het declareerbare broekje.

dysdiadochokinese | 20-10-17 | 21:30

Ik zie heel weinig lieden, die opgewassen zijn tegen Rutte. Altijd een slecht teken: leiders, die slecht personeel om zich heen verzamelen. Geen enkele vakminister ook; dat wordt weer een lekkere puinhoop. Het mag wat kosten van onze centen.

Wobbelplatte | 20-10-17 | 21:29

Behalve Halbe Zijlstra zijn deze bewindspersonen stuk voor stuk onzeker, dat is de recruitment selectiemethode tegenwoordig.
Aangenomen om zich te laten verzanden in een overdosis aan werk om opgezweept door een gezamenlijk doel, de realiteit niet meer te zien.
Ondergeschikt personeel dat voor een leider met snode plannetjes, trekpoppen zijn.
Wopke Hoekstra is een voorbeeld cloon.

Ongeblustekalk | 20-10-17 | 21:26

De geruchten gaan nu al dat Fred Grapperhaus is aangenomen op een tijdelijk contract, flexcontractje, door Rutte.

Mark_D_NL | 20-10-17 | 21:25

Hebben we nou echt straks meer.ministers van BuZa, Justitie en volksgezondheid? Gaan ze echt het zelfde doen? Als ze telkens beide een deel doen.waarom heten ze dan hetzelfde? Je kan toch er een minister van Politie noemen, minister van ziekenhuiszorg en Noordelijke buitenlandse zaken vs Zuidelikke buitenlandse zaken ofzo..

Shoarmamasutra | 20-10-17 | 21:25 | 1

Tja, wat wil je. Pappadagen of zo. Vijf-uur mentaliteit. Het moet allemaal wel leuk blijven he?

Gravin v Kippenbouth | 20-10-17 | 23:51

wat gaat handjesvasthouder van pechtold doen?

Einde van de Domheid | 20-10-17 | 21:20 | 1

Er is nu een gat in zijn hand gebrand. Financiën, sociale zaken?

Shoarmamasutra | 20-10-17 | 21:37

Iedereen gefeliciteerd met het kabinet bijgeraapt zootje lll.

p17266141 | 20-10-17 | 21:18

Mooi moment dus, om, nu het weer goed gaat met Nederland, stilletjes een salarisverhoging van 2% per jaar voor hen zelf te regelen, dat met terugwerkende kracht vanaf 1 januari 2012 ingaat, uiteraard.

Rest In Privacy | 20-10-17 | 21:16

Ik heb zo'n idee dat deze hoogvliegers wel aardig wat topics gaan opleveren. Gristus en zielen.

osolemio | 20-10-17 | 21:15 | 1

God verhoede ons voor dit samenraapsel.

Is dit nog nieuws? | 20-10-17 | 21:53

Zodra je besluit Albert Verlinden in je kabinet te stoppen is de inspiratie wel echt op.

Makro777 | 20-10-17 | 21:15

zeker het lelijkste kabinet sinds WOII.
Wat een zure, verlepte koppen allemaal.

Tohuwabohu | 20-10-17 | 21:13

Godlof, Keesje -draaikont- Verhoeven blijft secretaresses en ander vrouwvolkin de tweede kamer lastig vallen.#hetoo

BozeKater | 20-10-17 | 21:12

Halbe. Secretaris postduivenvereniging. Lijkt mij meer dan voldoende relevante werkervaring voor een minister van buitenlandse zaken. www.telegraaf.nl/nieuws/876373/dit-zi...

medusa324 | 20-10-17 | 21:12

Een overdosis aan lichtgewichten zonder vakkennis. Dit belooft een hoop gedoe.

de Voorzittert | 20-10-17 | 21:11 | 3

Hah, dit.

harry21 | 20-10-17 | 21:12

@ voorzitter
Als ze gaan knokken zoals in de Oekraïne, prima.

Is dit nog nieuws? | 20-10-17 | 21:51

@Is dit nog nieuws
Dat zijn nog politici met idealen Dit is gewoon een afgezaagde poppenkast.

Mastermattie | 21-10-17 | 10:01

Nou, ze hebben geen uitstraling waar ik vertrouwen van in de toekomst krijg..

GroetenVanUrk | 20-10-17 | 21:11

Deze club kan geen lang leven beschoren zijn. Ik hoop op korte termijn val van dit kabinet en een enorme verschuiving in het politieke landschap bij nieuwe verkiezingen. Dat de VVD, CDA en D66 geminimaliseerd mogen worden. Wat een bedriegers.

Rest In Privacy | 20-10-17 | 21:09 | 2

Ik voorspel dat het in een jaar of twee bij de eerstvolgende 'crisis' valt en dat deze club dan netjes afgerekend wordt op de verbroken beloftes. Ook een mooie tijdsspanne voor FvD om zich voor te bereiden op al het invullen van alle gepeilde zetels.

GroetenVanUrk | 20-10-17 | 21:13

Ze hebben de ministes niet eens kunnen verdelen. Alsof het opgelost is door twee ministers op een zelfde thema te zetten.

Shoarmamasutra | 20-10-17 | 21:33

Minder, minder!

D-Fens_1963 | 20-10-17 | 21:08

Het volk heeft gekozen. We're fucked.

harry21 | 20-10-17 | 21:05

en natuurlijk is er van elk een compromitterend dossier om de EU dictatuur er door te rammen.

Pimp my Voortuin | 20-10-17 | 21:03

De crème de la crème van de NL samenleving.
Elk volk krijgt de leiders die ze verdient.

Pimp my Voortuin | 20-10-17 | 21:02

Dag Nederland. Lekker zooitje hebben ze daar neergepleurt zeg!

Manus Olie | 20-10-17 | 21:01 | 1

Neergepleurd that is...

Manus Olie | 20-10-17 | 21:06

Deze puppets on a string zelf ook te boeken voor al uw leugenfeesten en misleidingspartijen > www.koomanspoppentheater.nl/

HdJ | 20-10-17 | 20:59 | 2

Ollongren al uit je linkedin gegooit, i presume?
Wat ken jij goed engels zeg!

Ongeblustekalk | 20-10-17 | 21:05

@kalk Geen idee wat mijn relatie tot Ollongren volgens jou is maar Linkedin is voor loonslaven en die tijd heb ik allang gehad. Vandaar dat ik ook deels in een ander land kan wonen met Engels als voertaal. Dus vergeef mij de talenmix en ga verder ff iemand anders in de bek lopen zeiken. Met je recruitment @21:26

HdJ | 20-10-17 | 23:45

Gelukkig zit groenlinks niet in de regering.
Positiever kan ik het niet maken.
Dat d66 heeft echt gore minkukels geregeld. Kutvolk.

Ongeblustekalk | 20-10-17 | 20:58

De witte omvormers. Het puikje van de zalm. Succes.

RickTheDick | 20-10-17 | 20:57 | 4

Duurt te lang. Dit is een club van landverraders, waar we ons veel meer tegen moeten verzetten, dan alles bij FvD neer te leggen. Dit gaat om de toekomst van Nederland, en dit is een kabinet van landverraders pur sang die geen enkele loyaliteit naar Nederland kennen. Dit kabinet is een vijand van Nederland.

Tarak | 20-10-17 | 21:20

Policor-horrorkabinet des doods
we're totally fucked
and doomed, dat ook

Tobi | 20-10-17 | 21:30

Ik zie in ieder geen quotumallochtonen in kabinet Rutte III. Ook geen infiltranten die werken voor Israël, Marokko of Turkije. Formateur Rutte heeft safe gespeeld deze keer. Ik denk dat de AIVD hier ook tevreden over zal zijn.

Jostifiel | 20-10-17 | 21:59
▼ 1 antwoord verborgen

@'... steden gaan bijbouwen ...'; Burgemeesters besturen gemeentes, geen steden. En dankzij Plasterk hebben we daar steeds minder van.

Hoen | 20-10-17 | 20:56 | 3

Het zal net zo gaan als bij de scholen;
klassen kleiner; klassen groter; klassen kleiner; klassen groter.... [repeat modus on]

Rest In Privacy | 20-10-17 | 21:21

@kweetmietbeter: de schoolklassen moeten groter, GROTER, GROOTST!!!!
Je mag namelijk geen quotum hebben, alleen op uitgaven,niet kwaliteit. vvd is uiteraard kwaliteit klasse Z, lager kan niet, hun stemmers hebben een ernstige hersenbeschadiging, zie Rutte en zijn uitspraken.

Analia von Solmsch | 20-10-17 | 22:08

Burgemeesters besturen de gemeente niet. Gemeenteraden besturen de gemeentes, colleges van B&W doen het uitvoerende dagelijks bestuur.

Stormageddon | 20-10-17 | 22:42

Wat vooral opvalt is dat de meesten (4 hebben ooit nog iets anders gedaan) nog nooit een echte baan hebben gehad. Alleen maar rondjes draaien in de ambtenaren en bestuurders carrousel.

faz | 20-10-17 | 20:56 | 1

Die postduivenverenigingsfunctie van Halve Zoolstra is toch geen overheidsfunctie

Shoarmamasutra | 20-10-17 | 21:34

Lekker weer stemmen op VVD, dit land heeft het verdiend...

JohnAlblas | 20-10-17 | 20:54

En wéér een echte Minerva ploert erbij. Als MinFin. Meui

Bollux | 20-10-17 | 20:54

Wat is dat toch met die uitbraak van albinisme de laatste tijd? Nu weer allemaal witte mensen in het kabinet (dixit NOS).

piloot47 | 20-10-17 | 20:52 | 3

Toen ze vorig jaar december geschminkt aan ordehandhaving met roe deden en ook al de belastinh uitdeelden viel het niet goed.

Shoarmamasutra | 20-10-17 | 21:35

Dat krijg je met een rechts kabinet. Alle gekleurde mensen zitten namelijk bij links.

Jostifiel | 20-10-17 | 21:45

Alle gekleurde mensen zijn nu in opleiding voor een politiefunctie...

Sarcastisch varken | 21-10-17 | 09:38

En dat moeten ze dit nu maar eens gaan oplossen en rechttrekken:

Cacob-Jornegoor | 20-10-17 | 20:51 | 1

Duidelijk uitgekozen om snel meer EU erdoorheen te drukken.

Mark_D_NL | 20-10-17 | 20:49

Dit kabinet vraagt erom om overgeworpen te worden. Revolutie.

Tarak | 20-10-17 | 20:48 | 7

@miko de industriele revolutie?

tata1981 | 20-10-17 | 21:15

@ miko | 20-10-17 | 20:59
Dat de moren uit Europa geknikkerd werden in de middeleeuwen.

vinzDH | 21-10-17 | 12:57

De Franse revolutie moet ook heerlijk geweest zijn. Tijd voor een herhaling. Ik bemoei me wel met Timmerfrans.

hustler01 | 22-10-17 | 12:39
▼ 4 antwoorden verborgen

Wat jambekken,

bodypoppin | 20-10-17 | 20:48

Dit kabinet is een soort debielenparade.

Tarak | 20-10-17 | 20:48
-weggejorist-
rattenvanger XL | 20-10-17 | 20:47 | 1

Who let the dogs out?

rattenvanger XL | 20-10-17 | 20:47

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl