Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Titel regeerakkoord: "Vertrouwen in de toekomst"

D66'er zegt het. Terlouw zei het. Eerste Overheidswoordvoerder Jaap Jansen zegt het. Het motto van Rutte III wordt een zin uit een random Q3-verslag van zomaar een midden- en kleinbedrijf. Weet je wie ook vertrouwen hebben in de toekomst?

Leprozen hebben vertrouwen in de toekomst

Roos en haar kinderwens hebben vertrouwen in de toekomst

Misha met anderhalf been heeft weer vertrouwen in de toekomst

Claassen, Moolenbeek & Partners hebben vertrouwen in de toekomst

De voormalige werkgever van vvd-spindokter Kees Berghuis heeft vertrouwen in de toekomst

Frank de Boer heeft vertrouwen in de toekomst

Julia Burgers-Drost heeft vertrouwen in de toekomst

Fiona heeft vertrouwen in de toekomst

Varkensboeren weten nog niet zo goed of ze vertrouwen hebben in de toekomst

Autist heeft vertrouwen in de toekomst

Rutte III steelt vertrouwen in de toekomst van India

Vrouwen in de toekomst

Uitzondering: NRC heeft geen vertrouwen in de toekomst...

... maar TMG heeft wél vertrouwen in de toekomst

Weinig vertrouwen in de toekomst voor iets dat "vertrouwen in de toekomst" heet

Social

Vertrouwen in de toekomst?

Heeft u vertrouwen in de toekomst?


Poll is Verlopen.

Vertrouwen in de toekomst?

Heeft u vertrouwen in de toekomst?

Social

Reaguursels

Inloggen

Ik las dit vanmorgen(Het nieuwe kabinet trekt fors extra geld uit voor ontwikkelingssamenwerking. Bronnen rond de onderhandelaars melden dat het om 1,8 miljard euro gaat.) en of je dan nog vertrouwen heb in de toekomst, nou voor mij ieder geval niet, ik heb een spierziekte, hart en vaatziekte , reuma en nog wel meer, ik en al de Nederlanders betalen ons blauw aan premies, dat is dan niet zo erg als je daar ook gebruik van kan maken, ik kan er geen gebruik van maken, ik met mijn aandoeningen moet zeker 1 a 2 keer in de week naar een arts, wel ben al ruim anderhalf jaar niet bij een arts geweest, waarom niet, dat is dat iedere rekening die ik later krijg mijn ondergang is met mijn levensbehoefte zoals eten en de dagelijkse dingen die het leven met zich mee brengt. Hoe kan dit... dit komt door een fout van de belastingdienst, de belastingdienst slokt mijn helemaal niet zo vette uitkering geheel op, dit doordat zij de fout hebben gemaakt moet ik bloeden, en die kut die dit heb veroorzaakt lekker verder zit te spelen met haar kut, door haar moet ik het doen met nog geen 20 euro per week, dan kan je nagaan dat ik er geen rekening bij kan hebben, dus ga je niet naar een arts want dat kost geld, want we betalen een hoop maar er word steeds minder vergoed, moet al wekelijks mijn bloed na te laten kijken, en daar krijg je een rekening van, DUS ga maar niet, als je niet eet ga je dood, maar bij mij is het nu al zo dat ik Russische roulette speel met mijn lijf, door niet naar een dokter te gaan, dus mijn lijf gaat met sprongen achteruit, dus de uitkomst is ook te raden. Dus wat ik ook doe , het maakt niet uit. Ik heb kwijtschelding gevraagd van betaling bij de belastingdienst, uitkomst, mijn naam doet vermoeden dat ik niet uit een zandbak kom dus geen kwijtschelding, terwijl ik in de brief duidelijk heb gemaakt dat ik op deze manier dood gaat, maar niks mee te maken, jij bent een Nederlander dus je betaal.. En dan lees je dit vandaag in de krant.

( Het nieuwe kabinet trekt fors extra geld uit voor ontwikkelingssamenwerking. Bronnen rond de onderhandelaars melden dat het om 1,8 miljard euro gaat.)

Een vluchteling hoeft al geen zorg te betalen, want dat betalen de Nederlanders, en zo kan je nog een heel verhaal opschrijven wat een vluchteling wel krijgt voor niets waar wij dik aan moeten betalen. Nu dan ontwikkelingshulpgeld, dus geld brengen naar landen die hun eigen land en mensen kapot schieten, daar brengen ze liever ons geld heen, dit is echt om te janken toch.... dit zootje gajes in Den Haag ons eigen volk naar de klote laat gaan om het beste jongetje van de klas in Brussel wil zijn, en dat gajes wat er nu zit is helemaal al niet gekozen door het Nederlandse volk maar gewoon door onze strot geduwd, omdat dit zootje, niet met een PVV wil samenwerken, en deze PVV de snelgroeiende partij is en ook de de tweede partij van Nederland..

En om dit zootje gajes heb Nederland helemaal niet voor gekozen, maar als je alleen al naar die kop kijkt van vaseline mannetje Pechtold, dan of zegt dat al meer dan genoeg, maar zo zit het vol van die meeglijders in Den Haag, en laten we maar niet praten over de MEGA leugenaar Rutte. Ik hoop voor de medemens die het misschien nog wel slechter hebben dan mij, dat dit kabinet snel weer weg is, mijn vader en moeder jou vader of moeder of jou opa en oma die Nederland na de oorlog weer opgebouwd hebben, die worden nu gewoon vergeten, ze moeten in luiers lopen omdat de verplegers/sters geen tijd meer hebben voor deze mensen, door de bezuinigingen door dit Den Haag, en al die bakken met geld die de bezuinigingen opleveren worden vergeven aan Brussel, Griekenland en vluchtelingen, en laten we die 1,8 miljard euro ontwikkeling- hulp niet vergeten...

We laten ons steeds weer piepelen door dat gajes in Den Haag, maar hoop zo dat deze of dit gajes snel op hun bek gaan, de nieuwe start van dit nieuwe kabinet begint al met 1,8 miljard voor een ander, terwijl ze de mensen die hun eigen huis bij elkaar gewerkt hebben een boete te geven omdat ze altijd netjes hun huizen premie hebben betaald, en die eindelijk kunnen zeggen"ik heb nu een eigen huis" Want die 1,8 miljard moet toch weer ergens vandaan komen, en ja bij hun eigen volk, dit volk dat als melkkoe word gebruikt, voor Brussel en andere volken te kunnen helpen.. en dan of we vertrouwen hebben in de toekomst, laat ons niet lachen.........

Gerrit1962 | 10-10-17 | 09:55 | 1

Het gezegde van geven gaat de beste koe DOOD geld nog steeds ze zullen ons blijven melken tot het EINDE

likdoorn | 10-10-17 | 10:57

Als we nooit meer syemmen op:
VVD, CDA, D'66, PvdA of Groen-links en dus wel op FvD ... ja dan,

Dan heb ik weer vertrouwen in de toekomst!

Hetvolkspreekt! | 10-10-17 | 08:01

Humor hebben ze wel, daar in Den Haag.

MickeyGouda | 10-10-17 | 06:23

Ik heb zeker vertrouwen in de toekomst, het gaat beter dan ooit en de verwachting is dat het alleen maar beter gaat. Mensen moeten eens afleren om zo afhankelijk te willen zijn van de overheid. Je bent voor 95% zelf verantwoordelijk voor je toekomst. Maak de overheid niet groter dan het is. Maar ik ben hier op een rechtse website dus dat zou ik niet uit hoeven te leggen.

Ardbeg | 10-10-17 | 06:16

Vertrouwen in de toekomst. Hoe seksloos- gender neutraal- niks zeggend- politiek correct gedegenereerd en zaaddodend wil je het hebben?

h.a.k. blok | 10-10-17 | 03:10

Je hebt goede en slechte spirits in en uit het lichaam. Een almachtige liefhebbende god zou geen misbruik toestaan. Je hebt bewuste en onbewuste energie. De sterkste bepaalt. Ik heb er vertrouwen in dat er een grote schoonmaak aankomt. Daarna dansen en lachen we weer in de zon en keert de rust weder.

Meneer_de_uil_13 | 09-10-17 | 22:38

Krijg ook steeds iets meer vertrouwen in de toekomst na dit kabinet!

Jan, Leiden | 09-10-17 | 20:57

Zolang ze bij D66 nog vertrouwen hebben in de pil van Drion en de islam, heb ik geen vertrouwen in de toekomst.

Wraakzalzoetzijn | 09-10-17 | 19:37

Wat een leuke en goede vraag.
Ik vertaal 'vertrouwen' in de toekomst'' naar 'heb je zelfgemaakte hoop voor de toekomst'
Want eh, we weten toch wel, dat je niet alleen maar ''n beetje toekomst-speculeren moet, om er zin in te hebben, 'omdat 't eindelijk eens gaat zoals jij wilt'.
Wij, alle mensen dus, zijn echt in staat tot 't zelf aanmaken van verschillende vormen van hoop.
Eerst nog 'blinde hoop'. Daarna, als 't niet allemaal zo naïef kan als je dacht, dan maar 'inziende hoop'. Eh, en omdat je 't ook niet allemaal in je eentje wilt, is 'romantische hoop' 'n goed idee (waar is mijn ideale geliefde, mijn prins/prinses, desnoods zonder wit paard). En als je nou al heel veel beleefd hebt (en nog steeds niet helemaal gelukkig), dan is existentiële hoop handig bij filosoferen of spiritueel doen.
Pas zodra je door alle vormen van hoop heen bent, blijft er die rauwe werkelijkheid over van 'someone who bites the dust'.
Je kunt 't knetter vinden, maar er wordt veel gesublimeerd, zodat vrijen (ouderwets woord) het opstapje betekent naar 'echte liefde'. Tja, maar bijna de helft van de getrouwde stelletjes gaat toch maar weer scheiden, in de hoop op enige herkansing. En van de getrouwd-blijvende stellen blijft ook 'n groot deel bij elkaar 'om de kinderen', of 'om 't geld'.
Heb ik vertrouwen in de toekomst (?), jazeker, juist omdat ik mijzelf vreselijk vrolijk voel worden over al dat onzinnige gedoe van de anderen en mijzelf. Ik weet, heus, dat 't allemaal nergens op slaat (feitelijk), maar ik voel me er ontzettend goed bij; ookal weet ik dat 't subjectief is: 'gaat 't goed met mij (?), dan gaat 't goed met de wereld; gaat 't slecht met mij (?), dan gaat 't slecht met de wereld'. Egocentrischer kun je 't niet krijgen.

Der Paulie | 09-10-17 | 19:28 | 1

Oja, de aanleiding van de vraag was het zojuist gesloten regeerakkoord (moet je nagaan hoe egocentrisch ik ben). Eh, het regeerakkoord houdt 't geen jaar uit, en dan komen er nieuwe verkiezingen. Dus ja, ik heb veel vertrouwen in de toekomst, omdat Rutte III het niet lang gaat volhouden. De rest is history voor de toekomst.

Der Paulie | 09-10-17 | 19:54

Wat lullen jullie nou? Samen met moeder de vrouw en onze drie kinderen voor het eerst in jaren en jaren €1,65 extra koopkracht te verdelen in ons gezin. Weelde. Reken dat eens om per persoon op jaarbasis. Pure weelde. En dat allemaal dankzij Rutte. Het geld lag gewoon al die jaren onder de onderste steen. Nee, ik zie veel zoet ipv zuur. De geldbuidel rammelt in ons gezin.

Dagdief | 09-10-17 | 19:12

1917 / 2017 zoek de verschillen.

pannekoekgezicht | 09-10-17 | 18:29

Ik vertrouw op de onderste steen.
Oh.... Wacht.....

Is dit nog nieuws? | 09-10-17 | 18:11

Kost dat nou zo'n motto/slogan? Zonde van het geld. De volgende regering maakt een punt door geen motto/slogan te hebben. En gewoon aan de slag.

kloopindeslootjijook | 09-10-17 | 17:59

Niks mis met de toekomst. De Hollanders betalen netjes hun bijdrage aan het Vierde Rijk. Duitse glorie in ere hersteld, de Fransozen aan de leiband, de Engelsen eruit, heel Europa volgt netjes. Niks aan het het handje! Als ook hier de pleuris uitbreekt met cola en popcorn van een station verder hoe de genenpoel opgeruimd gaat worden. Kan ik wel een foto van Rutte met kaalgeschoren kop op de platte kar onderweg naar Nürenberg bestellen? Dan heb ik nog wat leuks voor de kleinkinderen. Ik zie nog niemand op het Malieveld, dus het maakt niemand ene reedt uit. Der Untergang real life!

Frau Merkel | 09-10-17 | 17:06

Zolang ze bij DENK nog vertrouwen hebben in de toekomst, is geen enkel vertrouwen in de toekomst gerechtvaardigd

Abu Bachouca | 09-10-17 | 16:50

Toch wel mooi dat het aantal JA stemmers blijft stijgen.... nu al 52%... aangezien tot de kerst natuurlijk ook gewoon JA is!!!

bArAbAts | 09-10-17 | 16:21
-weggejorist-
Piet-Bundy | 09-10-17 | 16:20

"Vertrouwen in de toekomst"

Volgend nieuwsbericht:

" mensen met aflossingsvrije hypotheek moeten met hun bank gaan praten, want komen in problemen"

Opco Engering. | 09-10-17 | 16:08 | 3
-weggejorist-
Piet-Bundy | 09-10-17 | 16:21

Die overwaarde heeft op papier meer geduld dan jij bij verkoop...

pannekoekgezicht | 09-10-17 | 18:26

Piet Bundy onze vrome hypocriete huichelachtige Tollenaar toont zijn rijkdom.

von Amsberg | 09-10-17 | 20:39

Maar minder vertrouwen in de burger: sleepwet, afschaffen referendums.

Carryon | 09-10-17 | 16:02

"Vertrouwen in de toekomst" Welke toekomst?

Nu, een kabinet met christen fundamentalisten is en wordt een ramp, bij iedere beslissing proberen ze Gods zegen af te dwingen , ze hebben dezelfde mentaliteit
als de Islamieten, alleen ze moorden niet meer.

Het is ook onvoorstelbaar dat zo'n klein groepje gestoorde geloofs fanaten beslissingsbevoegdheid hebben verkregen in deze tijd waarin we weten wat fundamentalisme teweeg kan brengen.

von Amsberg | 09-10-17 | 16:02 | 5

Piet. Wat maakt het uit dat je christenen bent? Waarom die vermelding?

Is dit nog nieuws? | 09-10-17 | 18:12
-weggejorist-
Piet-Bundy | 09-10-17 | 18:16

Volgens mij ben jij een surrogaat christen Piet Bundy, zo eentje die tijdens de catechisatie te horen heeft gekregen "Onderzoek alles maar behoud het goede" vandaar dat je op GeenStijl zit, sommige gaan met dit gegeven ook naar de hoeren, het zijn soms net mensen. Vele landverraders schermen met hun christen zijn, neem Balkenende,de Jager en Buma enz enz.

von Amsberg | 09-10-17 | 19:43
▼ 2 antwoorden verborgen

Ik werk nu bijna 6 jaar fulltime en krijg al 4.5 jaar geen toeslagen meer.
De belastingen zijn alleen maar gestegen en vrij besteedbaar inkomen is alleen maar gedaald. Ik herinner mij nog een grote klap met dat over ALLE verzekeringen (dus ook de verplichte) de assurantiebelasting van 6% opeens naar 21% ging. Honderden euro's per jaar minder in 1 klap.

Vervolgens had je de 'olie crisis' (ofzoiets) waardoor Benzine opeens van stabiele 1,40 p/l naar 1,88 p/l (goedkoopste pomp voor een maand of 3) ging. Godzijdank is dit weer stabiel gezakt naar 1,50 p/l en rij ik nu een klein, zuinig en economisch dieseltje, maar het was een forse klap op wat je overhield per maand.

Toen vorig jaar een huisje gekocht (want ja, zie maar eens een redelijke woning voor normale prijs te kopen als starter) en je van een private huurwoning (wat ook ongeremd per jaar lekker door de verhuurder 8% mag stijgen op jaarbasis) naar je eigen woning gaat met alle (verbouwingskosten) en andere alsmaar stijgende verplichte gemeentegelijke kosten en dan zie je dit nieuws met dat je nog verder kaalgeplukt en genaaid wordt waar je bij staat door partijen waar je helemaal niet op hebt gestemd!

Onze gemeente gaat in 2018 hun hele vuil ophaal diensten wijzigen/bezuinigen, je moet je troep steeds verder brengen maar de kosten voor de bewoner omlaag brengen? Natuurlijk niet, gaan ook weer omhoog.

En dan denk je natuurlijk "Ja maar, de belastingen gaan dalen als je tot 68.000 p/j verdient!". Nou, werken in dit land voor minder dan 35.000 euro per jaar is al niet rendabel/slim/handig en Ja maar de eerste schijf verdwijnt ook en om dat te compenseren gaan ze voor die sloebers die werkeloos thuis zitten of met uitkering vrijwilligerswerk doen lekker de toeslagen omhoog gooien. Waar betalen ze dat van? Juistem, de hypotheekrente die je als huiseigenaar en hard werkende burger mag inleveren.

Wat een kut kabinet. Hoop dat het gauw valt en FvD aan de macht komt. Wellicht samenwerkend met VVD en VVD zal dan hopelijk net zo keihard bukken voor een coalitie partner als dat ze hebben gedaan bij de PvdA en D66.

Nu ik er zo over nadenk zie je dat de coalitie VVD, CDA en PVV de VVD maar al te graag had dat het kabinet viel (en dan PVV de schuld geven), want er moest een partij gezichtsverlies lijden en hoewel het de schuld van CDA was, konden ze lekker alles afschuiven op de PVV.

LangeTijdGeleden | 09-10-17 | 16:00

Titel regeerakkoord: "Wij het zoet, u nog meer zuur".

Baron Clappique | 09-10-17 | 15:55

Welke toekomst hebben ze voor ogen ?
Pas als ik dat weet kan ik al of niet vertrouwen hebben.

Kijkeensaan | 09-10-17 | 15:48 | 1

De toekomst van de EU?

Slipsnifter | 09-10-17 | 15:55

Ik heb wel vertrouwen in dat "laatste pilletje van Pegold"
.
*Zoeken in de medicijn kast doet

Het Licht | 09-10-17 | 15:45

Rutte, het trekpoppetje van Mutti Merkel, doet een 3e poging om dit vreselijke gave land weer eens een loer te draaien.
En dat gaat hem lukken, daar kun je best vertrouwen in hebben want dat is het enige wat deze ruggengraatloze flapdrol goed kan.

Memek | 09-10-17 | 15:44

Als ik het inkomen van een politicus had, had ik ook vertrouwen in de toekomst.
Als het hier in nederland mis gaat wijk je gewoon uit naar je tweede huisje in Spanje of Argentinie.
Daar is het nog veel lekkerder weer ook, win/win dus.

Slipsnifter | 09-10-17 | 15:40

Het gros van de partijen en aanhangende politici grossieren in het oplossen van zelf veroorzaakte problemen. Wat is dan in vredesnaam jouw toegevoegde waarde ? Als dit soort politici er niet waren dan hadden we dit soort problemen ook niet. "Iedereen en zijn moeder is overboord getiefd, doe het er maar mee"'is een passender en eerlijker motto.

netniet | 09-10-17 | 15:37

Ik heb zeker vertrouwen in de toekomst na Rutte III. Ik vertrouw er op dat Rutte III niet te lang duurt.

echtpaul | 09-10-17 | 15:36

Een holle marketingslogan van Marketing Rutte en zijn marketingpartij.

Trekbeest | 09-10-17 | 15:33

Benieuwd wat er met dit kabinet weer voor bagger aan nieuwe regeltjes en financiële correcties komt. Het wordt nooit minder.

Wekkertje | 09-10-17 | 15:33

Dit kabinet kan nooit lang standhouden. Segers vraagt vooraf aan elke fractievergadering om Gods zegen. Dat zal hij ook wel voor dit kabinet gevraagd hebben.
Iemand hier die weet wanneer God nog voor het laatst geluisterd heeft?

Graaf van Egmont | 09-10-17 | 15:30 | 3
-weggejorist-
Piet-Bundy | 09-10-17 | 16:24

@Piet-Bundy ik zie dat u ook slachtoffer bent van de GGZ bezuinigingen? Als u stemmen in uw hoofd hoort moet u dat het liefste zo spoedig mogelijk bij uw psychologe melden.
Dat zal de samenleving heel wat nare overlast voor later schelen. Dank u.

LangeTijdGeleden | 09-10-17 | 16:44
-weggejorist-
Piet-Bundy | 09-10-17 | 18:29

Vertrouwen in de toekomst. Iets in mijn binnenste fluistert me dat er iets schuurt.

Graaf van Egmont | 09-10-17 | 15:28

poeh, net op tijd Mark! een minister weggesjorst waar velen militairen vertrouwen in moesten hebben.. en wantrouwen het motto was om op te stappen.
je zou maar net in de vorige week dit motto de Nederlandse huiskamers in hebben geslingerd..

fikkieblijf! | 09-10-17 | 15:25

De meerderheid van de kiezers heeft er het volste vertrouwen erin dat ze iedere dag weer verneukt worden door hun geliefde partijen.
Kunnen ze weer gezellig klagen over hun geliefde partijen om bij de volgende verkiezingen weer te kiezen voor hun verneukers partijen.
Wat dat betreft is het een masochistische meerderheid die hun kinderen en kleinkinderen mee zullen sleuren naar de untergang.

komtdatschot | 09-10-17 | 15:25

als dat het motto is kunnen we nu dus vaststellen dat het verleden van Rutte I en Rutte II geen enkel vertrouwen heeft opgeleverd.. anders zou ik niet weten waar dit motto voor Rutte III op is gebaseerd.

fikkieblijf! | 09-10-17 | 15:21

Weet je wie ook vertrouwen had in de toekomst?
Sophie Stevenson, 24, initially met 21-year-old Jesse Mateman

Gies van Agt | 09-10-17 | 15:19 | 1

Zo zie je maar weer: mannen met de naam "Jesse" zijn niet te vertrouwen.

Slipsnifter | 09-10-17 | 15:47

Heb geen vertrouwen in Rutte III,
Ik geloof wel in de toekomst,
Mag ik dat? Ja dat mag ik.

Vieze eu pijpers.

Flightless bird | 09-10-17 | 15:19

Schijtlolloig topic omdat demense ondertussen aan de paliatyfus beginnen te lijen.
Glaasje water helpt ook al niet meer wegens RIJKSbelasting op DRINKWATER.

Van Rossem | 09-10-17 | 14:00 dank voor de vasthoudende pogingen er nog wat van te bakken.

hallevvezool | 09-10-17 | 15:15

Ik zeg: vertrouwen in de aandelen voor vaseline.... We zullen het nodig hebben de komende jaren met Rutte

InAnumPerRegimine | 09-10-17 | 15:09

:Vern.. k de massa grijp de kassa" lijkt me een betere titel voor dit kabinet.

watazooi | 09-10-17 | 15:08

Kabinet "Mekka 1".

Slipsnifter | 09-10-17 | 15:08

Een regeerakkoord van 56 pagina`s.
Een simpel handelsverdrag met de Oekraine 323 pagina`s.
En het toekomstige kabinet die vertrouwen heeft in de toekomst.
Ongezien de tyfus voor ze, het schijnheilige CDA voorop.

Maya de Blij | 09-10-17 | 15:08

De DDR had vroeger een volkslied dat startte met:
Auferstanden aus Ruinen, den Zukunft zugwandt.

Als regeringen over de toekomst gaan praten, moet je als bevolking opletten. niks gevaarlijker dan dat ze over hun graf willen gaan regeren en domme holistische frasen uitkramen.

RenHoek | 09-10-17 | 15:08 | 1

Eens. Het is opletten geblazen op de shit die nog gaat komen

kunnenzedanniks | 09-10-17 | 15:24

Ik vertrouw erop dat dit kabinet het de gewone man financieel moeilijk gaat maken.

Rest In Privacy | 09-10-17 | 15:07 | 1

nog meer, we kwamen toch al uit de crisis?

fikkieblijf! | 09-10-17 | 15:22

Wie vertrouwen heeft in de toekomst heeft geen controle meer.

Rest In Privacy | 09-10-17 | 15:06

Even zomaar wat kleinigheidjes die lastig voorspelbaar waren sinds het aantreden van het vorige kabinet: Opkomst van ISIS. Oorlog in Syrië. Immense vluchtelingen stromen. Zelfmoord aanslagen in heel Europa en Amerika. Internationale bankencrisis. Crisis in Griekenland. Overname van De Krim door Rusland. Een burgeroorlog in Oekraïne. Vlucht MH17 neergeschoten. En stijgende spanningen met Noord Korea. Maar heb vooral vertrouwen in de toekomst.

Sqbar | 09-10-17 | 15:05

Zelfstandigenaftrek omlaag, gij zult niet al te zelfstandig worden www.telegraaf.nl/nieuws/572023/aftrek... echte ondernemerspartij hoor die vvd, d66 ook liberaal. Dat hebben ze dus cda/cu gegund, niet te ver van de herder weg lopen, afhankelijk blijven.

Watching the Wheels | 09-10-17 | 15:04

VVD, CDA, D66 en ChristenUnie....... dat wordt weer een 4 jaar lange nachtmerrie.
Weg met ons.

Slipsnifter | 09-10-17 | 15:04 | 3

Die zitten geen 4 jaar, krijgen ruzie over iets onbenulligs. Pia die iets te snel een paar organen rooft of zoiets. Rutte had op z'n hoogtepunt moeten stoppen, maar er is geen goede opvolger.

Watching the Wheels | 09-10-17 | 15:11

Ik weet het niet.....
Ze laten een kabinet alleen ploffen als ze er hun voordeel mee kunnen doen.
Er is in de voorgaande kabinetten Rutte meer dan genoeg gebeurd waardoor ze hadden moeten opstappen, maar: geen zin in.
VVD, CDA, D66 is de aloude regentenkliek, de stem van de gristenunie met hun 1 of 2 zetels is te verwaarlozen.

Slipsnifter | 09-10-17 | 15:36
-weggejorist-
Piet-Bundy | 09-10-17 | 16:25

Geen vertrouwen in de toekomst die dit leprozenkabinet ons bezorgt.

sockpuppet | 09-10-17 | 15:02

ach in nederland veranderd er toch niets, al die linkse hobby clubjes zijn na 40/50 jaar socialisme ijzersterk.
De komende jaren wordt alles duurder voor de werkende mens. Het best ben je af als werkloos, zielige minderheid, of ambtenaar.

Henk de Vries2074 | 09-10-17 | 15:01 | 1

Yep.... het wordt steeds minder aantrekkelijk om te werken en steeds verleidelijker om thuis te gaan zitten en gebruik te maken van het gamma aan uitkeringen, subsidies en kwijtscheldingen.

Slipsnifter | 09-10-17 | 15:07

Regeren is vooruitkijken dacht ik altijd.

de uitbater | 09-10-17 | 15:01 | 1

In nederland is het "Regeren is wegkijken".

Slipsnifter | 09-10-17 | 15:10

Veel vertrouwen in de toekomst. Ben dan ook een exotist. Aanhangers van het exotisme willen, weten en strijden ervoor dat de boel wordt overgenomen door de zwaarreligieuze exotische man, de islammer.. een hogerbeschaafde heropvoedende zedenmeester. Het wordt allemachtig prachtig.

RickTheDick | 09-10-17 | 14:59

'Likken en Wegen' had ik persoonlijk een betere gevonden. Maar goed.

atheïstisch stemvee | 09-10-17 | 14:58

"De toekomst" zal steeds twijfelachtiger worden naarmate de eigen controle van burgers daarop steeds kleiner wordt gemaakt door het soort opportunisten dat nu een kabinet in elkaar knoeiden - en de EU.

Jan Passant mk2 | 09-10-17 | 14:58

Dictaat van Juncker.

Rest In Privacy | 09-10-17 | 14:54

Tuurlijk heeft Rutte vertrouwen in de toekomst. Als je ziet waar hij tot nu toe mee wegkomt..

Voorjaarsmoe | 09-10-17 | 14:54

Bruggen slopen.

Rest In Privacy | 09-10-17 | 14:53

Met dit soort prutser slogan's (wie verzint dit soort prietpraat ?!) is het volgende (weerom) aannemelijk: get ready for a royal buttfuck. Trouwens... vertrouwen is leuk hoor maar controle is beter. En laten we dát nou net al jaren lang aan het verliezen zijn. Als ik Rutte over vertrouwen hoor praten, denk ik altijd aan het bestuur van een voetbalclub: "wij hebben vooralsnog het volste vertrouwen in den trainert". En dan wéét je: de narigheid staat net om de hoek te wachten...

Grijskijkert | 09-10-17 | 14:53 | 1

Ik wel vertrouwen erin dat dit kabinet gaat bezuinigen en de onderklasse weinig te bieden heeft.

Rest In Privacy | 09-10-17 | 15:06

Er zijn voldoende economische omgevingsfactoren om vertrouwen in de toekomst te hebben INDIEN men de juiste maatregelen treft.

Met VVD, D66 erbij kan men er zeker van zijn dat die juiste maatregelen uitblijven.
Ben geen CDA of CU adept, verre van maar zelfs die zijn betrouwbaarder dan die zgn/ liberalen.

Moneytron | 09-10-17 | 14:51

@Titel regeerakkoord: "Democratie? ROFLMAO!!!"

Slipsnifter | 09-10-17 | 14:51

Eindelijk gaat het kabinet werk maken van #Nexit! Ook het partijkartel gaat opgeruimd worden. Oh, wacht..

Frau Merkel | 09-10-17 | 16:57

"Wat de toekomst brengen moge, mij geleid des Heeren Hand..."

De toekomst zal leren of Rutte de boeken in zal gaan als Prutte, met zijn Unilever-kreten.

Guido | 09-10-17 | 14:50 | 6

*liedje

Is dit nog nieuws? | 09-10-17 | 18:13

Gvd. Of gedicht.

Is dit nog nieuws? | 09-10-17 | 18:14
-weggejorist-
Piet-Bundy | 09-10-17 | 18:31
▼ 3 antwoorden verborgen

Typisch vvd:
Eerst burgers slaan en dan roepen "Heb (gristelijk) vertrouwen in ons"
Pinokkio is een gereformeerde grappenmaker. Je zal maar op die vvd-club gestemd hebben. Dan geloof je echt in sprookjes.

Kamervraag | 09-10-17 | 14:49

Zo'n standaardtitel straalt niet veel optimisme uit. Toch blijft het knap dat 4 partijen met soms tegenstrijdige ideeën een akkoord hebben bereikt. Voor veel reaguurders zal het een opluchting zijn dat "links" aan de zijlijn staat, maar ook deze constructie kan niet op veel enthousiasme rekenen. Wat wil men dan wel? Mocht onverhoopt Baudet mee gaan regeren, dan zal hij ook op belangrijke punten moeten inleveren, dan zal hij ook moeten meedraaien in het partij-kartel. Zo werkt het nu eenmaal in een sterk verdeeld Nederland.

Mannes | 09-10-17 | 14:47

Bejaarden- en verzorgingshuizen gesloten, gevangenissen gesloten, politie wegbezuinigd, Defensie wegbezuinigd, Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit uitgekleed, Belastingdienst (voor veel geld) uitgekleed, op Rijkswaterstaat bezuinigt, €1000,- van Rutte nooit uitgekeerd, kwartje van Kok is er nog steeds, de lage BTW gaat 3% omhoog, spaargeld dat niets oplevert wordt belast, wet Hillen wordt afgeschaft, etc., etc.
We betalen meer dan ooit en krijgen er steeds minder voor terug. Wie weet waar het geld dan wel naar toe gaat, mag het zeggen! (Ik heb er zelf wel zo mijn ideeën over!) En ik hoop nu maar dat het niet nóg "gaver" wordt!

benjeallanggek | 09-10-17 | 14:46

"Rutte houdt vertrouwen in zijn omstreden partijvoorzitter Keizer" www.rtlnieuws.nl/nederland/politiek/r...
.
"Rutte houdt vertrouwen in Hennis na spijkerhard rapport Mali" www.ad.nl/politiek/rutte-houdt-vertro...
.
"Premier Mark Rutte houdt volop vertrouwen in justitieminister Ard van der Steur" nieuws.nl/algemeen/20160115/rutte-bli...
.
"Rutte heeft vertrouwen in Wilders" www.nu.nl/politiek/2377709/rutte-heef...
.
En zo kun je in combinatie met Rutte en "vertrouwen" iedereen vinden, dus het zal wel goed komen.

Watching the Wheels | 09-10-17 | 14:46

Is het toeval dat 'rouwen' in het woord vertrouwen verstopt is?

Pimol | 09-10-17 | 14:45

Die uitspraak snijdt hout als je door een wormgat kan reizen.

Eigen_Gereid | 09-10-17 | 14:43

En dus Omtzigt Staatssecretaris.. haha. De Aap komt uit de ondemocratische achterkamertjes politieke kartel mouw. Omtzigt is dus gewoon, zoals eigenlijk wel bekend, een simpele carrière pik. Veel vragen, nooit antwoorden, en nog meer vragen en weer geen antwoorden. Valt niet op.... wat een lutser die Omtzigt.

Mark_D_NL | 09-10-17 | 14:42 | 3

De volksvertegenwoordiging is traditioneel een zooitje baantjesjagers die een toneelstukje opvoeren. What else do you expect?

Eigen_Gereid | 09-10-17 | 14:46

Omtzigt zetten ze op een zijspoor bij die cda schijnheiligen en daarna gaan ze hem zelf proberen te laten struikelen op iets. Vertrouwen!

Watching the Wheels | 09-10-17 | 14:49

Omzigt uitgerangeerd. Zal nu middels het contract dat hij moet ondertekenen trouw moeten zijn aan regeerakkoord. Perfecte manier om hem de mond te snoeren. Blijft over Wilders (veel geschreeuw weinig wol en cordon sanitair) en Baudet (wordt nu al voor rotte vis uitgemaakt dus wie weet wat er nog volgt). Ik heb daarom alleen nog het volle vertrouwen in mezelf en daar zal ik het bij laten...

kunnenzedanniks | 09-10-17 | 15:05

Weet je wie ook Vertrauen in die Zukunft had...?

vliegende knorrepot | 09-10-17 | 14:41 | 3

Anne Frank? Nouri? Pim Fortuijn? Theo? Osama bin Laden ? Khaddafi? Anne Faber,.....

miko | 09-10-17 | 14:55

necrosis

Watching the Wheels | 09-10-17 | 14:57

Ja, necrosis, waar is hij? Weggejorist?

Carmelita | 09-10-17 | 14:59

Ik ken er nog een paar die vertrouwen in de toekomst hadden, wel duizend jaar.

uisge baugh | 09-10-17 | 14:41

De komende (euro)crisis staat al op de deur te kloppen, waardoor alle marge-maatregelen die in dit flut-akkoordje staan dan direct de vuilnisemmer ingekieperd gaan worden.

Harry Turtle | 09-10-17 | 14:39

Vertrouw er alleen nog op dat we door Rukke weer voorgelogen en vierkant genaaid gaan worden voordat de goor riekende haagse slangenkuil uiteen spat.

gelukzoeker | 09-10-17 | 14:39

Ik heb er alle vertrouwen in dat:

Ook deze regering weer vroegtijdig zal falen en aftreden.
(Hopelijk duurt deze marteling voor ons niet te lang.)

Ze onze belastingcenten over de balk zullen smijten.

Verkiezingsbeloftes niet zullen nakomen.

Ons zullen naaien, waar we bij staan.

Deze afgelopen 200 dagen formeren (nieuw record, kijk ze eens trots zijn)
totaal zinloos zijn geweest. (En dat weet Rutte maar al te goed.)

En dat Ik er nu al zo geen zin meer an heb.
(Zeker niet na die eeuwige slijmerige fake big smile foto van Rutte)

mynameistrouble2 | 09-10-17 | 14:38 | 2

hoezo "ook deze regering weer vroegtijdig zal..." de vorige regering heeft haar termijn toch gewoon uitgezeten?! en het beste voor de bevolking is als een kabinet ALTIJD haar termijn uitzit! dat kost het minste!

bArAbAts | 09-10-17 | 14:45

bArAbAts | 09-10-17 | 14:45
Schrijf je niet een beetje onzin??
Mocht Jester K. I ooit aantreden dan is het uitdienen van de rit echt niet goed voor NL.

miko | 09-10-17 | 14:53

CDA en Gristenunie, toekomst? Terug naar de negentiende eeuw zul je bedoelen.

miko | 09-10-17 | 14:37

Je kunt er vertrouwen in hebben dat alles naar de donder gaat.

Watching the Wheels | 09-10-17 | 14:32

Welke toekomst ? Nederland wordt hardhandig door ambitieuze analfabetische import geëuthanaseerd onder het zingen van het Wilhelmus. Uiteraard gefaciliteerd door corrupte en incompetente politici en gestimuleerd door eng vrouwvolk zonder enig realiteitszin (m/v/x) waar de tahoe lucht niet van af te branden is.

Ruikbaard | 09-10-17 | 14:32

Zet het maar op mijn grafsteen.

28 | 09-10-17 | 14:32

Ik ga ver trouwen in de toekomst. Thailand of zo

skoftig | 09-10-17 | 14:32 | 2

maar van dit soort VARA zaterdagavond-cabarethumor worden we ook niet blij natuurlijk

skoftig | 09-10-17 | 14:33

Vertrouw erop dat die Thaise je ook te grazen neemt. Nothing is what it seems to be...

Implants | 09-10-17 | 19:28

Ik heb vooral vertrouwen in mn boekhouder die me precies op tijd op kostenposten (noodzakelijke) kostenposten attendeert.

De typhus voor je, lachebekje!

schoon-schip-maken | 09-10-17 | 14:32

Ik vertrouw erop dat we weer genaaid gaan worden.

priks | 09-10-17 | 14:32

Heb veel vertrouwen in mijn eigen toekomst, maar niet in die van Nederland en een groot deel van de Nederlanders. Wens velen van jullie heel veel succes....

Mark_D_NL | 09-10-17 | 14:31
-weggejorist-
Piet-Bundy | 09-10-17 | 14:29

We Are Seriously Fucked
zoals te doen gebruikelijk bij Mark

Tobi | 09-10-17 | 14:27

En ondertussen trekt Den Haag haar eigen geloofwaardigheid op geen enkele wijze in twijfel.

michelerionio | 09-10-17 | 14:27

We zijn straks een moslim land aan de Noorzee, welk vertrouwen moet je daar uit putten.

Rest In Privacy | 09-10-17 | 14:27

Mensen -zoals deze politici- die zo hard roepen dat ze vertrouwen in de toekomst hebben zoals zij die hebben beschreven, doen dat omdat ze er zelf totaal niet in geloven en weten dat ze zichzelf moed moeten inpraten. Anders zouden ze niet eens aan de taak die hebben gaan beginnen vanwege de hopeloze zaken die ze gaan aanpakken. Is er nou werkelijk iemand hier die gelooft dat deze heren werkelijk geloven dat wat zij hebben opgeschreven ook werkelijk gaat gebeuren? Als het verleden ons iets leert dan is het dat de toekomst nooit zo gaat uitkomen als dat wij zouden willen...

kunnenzedanniks | 09-10-17 | 14:26

Het volste vertrouwen dat de toekomst ons niet datgene brengt, waar we allen zo op gehoopt hadden. Minder, minder, minder... van alles.

Paaldanseres | 09-10-17 | 14:26

Ik krijg pas weer vertrouwen in de toekomst als er eerst nog een miljoen of 5 hoogopgeleide tandheelkundige meneren uit middeleeuwse Mo landen in Nederland zijn toegelaten,en dat spreekt voor zich als Pechtold is opgetieft.

gelukzoeker | 09-10-17 | 14:25

"Eenmaal, andermaal" had ik een goede slogan gevonden, alleen geven we ons land voor niets weg aan EU en Islam in plaats van het te verkopen aan de hoogste bieder. Wel worden we eenmaal andermaal genaaid door Rutte.

witwas | 09-10-17 | 14:23 | 1

Dit gaat gewoon weer vier jaar duren VVD besteelt 90% van de Nederlanders weer over vier jaar de afrekening maar dan gaan er weer een zooi met een riante wachtgeldregeling naar huis,het rot de moderne pluchklevers niks!!!

likdoorn | 09-10-17 | 14:29

Wir schaffen das!

Billy Ocean | 09-10-17 | 14:23 | 1

Immer!

Is dit nog nieuws? | 09-10-17 | 18:15

Hebben we een toekomst dan?

Mr_Natural | 09-10-17 | 14:21 | 3

Is er een verleden?

me | 09-10-17 | 14:22

Bestaat vandaag wel?

Mark_D_NL | 09-10-17 | 14:37

Isn't here not just there without a "t"?

Is dit nog nieuws? | 09-10-17 | 18:15

Is bezet hoor, hangt alleen geen website aan.

Bugblatter | 09-10-17 | 14:28

Ik vertrouw niemand meer, sinds ik poedermelk kreeg uit een flesje, terwijl ik eerst nog lekker mocht sabbelen aan twee grote tepels.
Maar dat duurde slechts 7 dagen.
Daarna weer genept met die Sinterklaas met z'n schoorsteen narratief, en toen dat verhaal over opa die nu in de "hemel" was, bij oma, en Flappy het konijn die ook plotseling "weg was gelopen".

King of the Oneliner | 09-10-17 | 14:20

Ik heb er alle vertrouwen in dat het in de toekomst beter gaat worden, even vier jaar doorbijten

Bertie Wooster | 09-10-17 | 14:18 | 1

Dat was de gedachte bij Rutte I ook, het doorbijten van Rutte bedoelt u zeker?

Implants | 09-10-17 | 19:34

Trouwens die uitspraak van die Roos. "Minimensje" Komt m'n Chinees spontaan weer naar buiten. Brrrr.

Basil Fawlty | 09-10-17 | 14:18

In het verleden behaalde resultaten bieden mij geen vertrouwen in de toekomst.

Stijlicoon | 09-10-17 | 14:15

cda, vvd, "vertrouwen", "normen en waarden" proest en ineens heb je een gebroken elleboog zou camiel eurlings zeggen. Wat zei Rutte nou precies nog niet zo lang geleden over de hypotheekrenteaftrek? youtu.be/P55fqLdZjn4?t=25 gaat hij weer recht kletsen met die lagere belastingen, maar dat betekent ook nog minder teruggave toch? Hij dolt ons allemaal de moeder.

Watching the Wheels | 09-10-17 | 14:14 | 3

Rutte is helaas gewoon een beroepsleugenaar, een "mooiprater". Dat zou ook een goede slogan kunnen zijn "mooipraters III". Onbegrijpelijk dat je mag blijven zitten als je steeds liegt. Het geeft mij weinig vertrouwen voor de toekomst, behalve dan het vertrouwen dat hij nog meer zal gaan liegen de komende jaren.

Watching the Wheels | 09-10-17 | 14:20

Kan iemand uitleggen, waarom de BTW 3% omhoog gaat? Komen ze geld tekort? Kan iemand uitleggen, waarom de Wet Hillen door CDA/vvd overboord gegooid wordt? Komen ze geld tekort? Kan iemand uitleggen, waarom ze zich niet houden aan hun eigen afspraken rond de HRA? De overheid moest toch betrouwbaar zijn? Vertrouwen hebben enz. Waarom belastingen verhogen? "Om mensen meer over te laten houden." En als ze dan meer over houden, dan worden ze hun huurhuis uit gepest omdat ze getto's willen i.p.v. gemêleerde wijken. Dus al die maatregels zijn er vooral om weer een paar scheefwoners te kunnen oormerken en natuurlijk om bij de laagstbetaalden geen loonsverhoging te hoeven geven. Wie worden er wijzer? Unilever en Shell en die zullen wel vie die nieuwe constructies nog meer belasting kunnen ontwijken.

Watching the Wheels | 09-10-17 | 14:29

Maar wel geld naar speciaal onderwijs, van die moslimscholen waar men leert over de koran van onze belastingcenten. Vertrouwen hebben. Ze zijn in de war.

Watching the Wheels | 09-10-17 | 14:31

De toekomst van Nederland, ik schat 40 jaar na nu, is een islamitische meerderheid die de vrijheid in dit land, welke thans reeds onder druk staat, totaal van de kaart heeft geveegd. Heb ik dan vertrouwen in de toekomst: NEE. En dat staat los van dit gender neutrale Reutel III kabinet.

Memek | 09-10-17 | 14:13

Zélfs Chuck Norris heeft geen vertrouwen in de toekomst.

Billy Ocean | 09-10-17 | 14:13

Waarom moet er weer zo'n holle marketing slogan aan worden vastgeplakt? Zit niemand op te wachten. "Schroot met een dun laagje chroom."

Basil Fawlty | 09-10-17 | 14:13

Mooi, nu kunnen wij de verkiezingsbeloften naast het regeerakkoord legen. En dan gaan we praten over vertrouwen, pffffffff.

Rest In Privacy | 09-10-17 | 14:13

Nog een paar jaar vertrouwen in de toekomst hebben en dan in het jaar 2021 is het zover.
107

steekmug | 09-10-17 | 14:13 | 1

Help me a.u.b. even steekmug? Wat weet jij wat ik niet weet?

benjeallanggek | 09-10-17 | 14:52

Ot: nog 2000 handtekeningen tot de 300k.
*øl klaarzet*

Tuborg øl | 09-10-17 | 14:12 | 4

Waar kan ik die tussenstand bekijken?

Alpengeist | 09-10-17 | 14:39

Minder dan 1000 nog..... 300.000 wordt dus ruimschoots gehaald en Plasterk, huidige kabinet en nieuwe kabinet krijgen vervolgens de dikke middelvinger van de burger..... die op haar beurt ook weer de middelvinger krijgt van het nieuwe kabinet.

Fatwabuster | 09-10-17 | 14:40
▼ 1 antwoord verborgen

Als het niet zo treurig was zou ik er om moeten lachen.

osolemio | 09-10-17 | 14:10

75 + 1 zetels.
Een rot ei in het mandje en de boel ontploft.

Kanarie_Geil | 09-10-17 | 14:10 | 2

Run Omtzigt, Run!!!!

Winter_is_coming | 09-10-17 | 14:12

Dat eitje kijkt wel uit om uit de mand te vallen ,word meteen door houthakker Pechtman de kop afgehakt,je deugt of je deugt niet domme deuger..

gelukzoeker | 09-10-17 | 14:33

Wantrouwen in de burger was toepasselijker geweest.

Ben-Bataaf | 09-10-17 | 14:10

"Nederland eerst!"

Winter_is_coming | 09-10-17 | 14:09

toch wel grappig dat door de opzet van de poll... nu JA op een meerderheid staat! want tja tot de kerst... is natuurlijk op dit moment een volmondig JA!

bArAbAts | 09-10-17 | 14:09

"Making The Lowlands great again!"

Winter_is_coming | 09-10-17 | 14:09

Ik snap de redenatie van Alptekin niet helemaal maar sluit me wel aan bij zijn mening.

RexCervisia | 09-10-17 | 14:09 | 1

Dat is net zoiets als Advokaat die zegt dat Nederland nog alle kansen heeft op het WK in Rusland. Dan weet je dus dat ze het niet gaan redden.

FrankVeer | 09-10-17 | 14:10

Vertrouwen in de leugens van Rutte

Gags Beasley | 09-10-17 | 14:08

Vertrouwen in de leugens van Rutte

Gags Beasley | 09-10-17 | 14:08

vertrouwen in de toekomst.... is vertrouwen in jezelf hebben.... de mensen die NEE hebben geklikt... moeten simpelweg harder ad bak... en ah werk om voor hun eigen geluk te gaan zorgen! ipv te wachten tot de overheid t komt brengen!

bArAbAts | 09-10-17 | 14:08 | 2

Veel mensen zijn hard aan de bak en brengen normaal gesproken genoeg binnen. Het is alleen de (R)overheid die continu val alles van hetgeen je binnenbrengt afknabbelt (bijvoorbeeld verhoging BTW, Hypotheekrente aftrek, idioot hoog eigen risico gezondheidszorg, 700k kwijt aan een dame die na 1 jaar al hoorde: er is geen plaats voor jou en dan de zonen achterlaat. Import van vele graties geld profiteurs waar vaak alleen een hogere misdaad van wordt bijgedragen, verkwanselen 10% van de gulden, honderden miljarden in de PIGS (Portugal, Italie, Griekenland en Spanje) die nooit meer terugkomen en ga zo maar door, en doooor en doooooor...)

InAnumPerRegimine | 09-10-17 | 15:08

Renteaftrek is zowiezo al niets meer... aangezien we bijna geen rente betalen.. dus de aftrek op recente hypotheken is al bijna niets! en de EU kosten... tja... altijd alleen maar praten over wat we betalen.. nooit over wat we aan geld al direct weer terug krijgen!

bArAbAts | 09-10-17 | 16:23

Tja in de toekomst hebben we dit kabinet niet meer. Dus ik snap het motto wel… Mensen, vertrouwen in de toekomst.

DerUnterMensch | 09-10-17 | 14:08

vraag me nu wel af wie er NEE hebben geklikt?! en waarom!? en of deze Heren/Dames wel werken cq belasting betalen?? of dat het nog studenten zijn!? of thuiswoners die dus bij papa/mama wonen!!

bArAbAts | 09-10-17 | 14:07 | 2

Werkende heer die keurig belasting betaald en er hel en verdoemenis voor terug krijgt. (randstad)

Tuborg øl | 09-10-17 | 14:10
-weggejorist-
Piet-Bundy | 09-10-17 | 14:32

de vvd, cda, cu en d666 hebben bewezen dat ze niet te vertrouwen zijn, en dan zo'n slogan maken, beetje onbetrouwbaar.

Titje | 09-10-17 | 14:07

En vergeet niet blij te reageren op het nieuwe kabinet. (zie mail D666)
Verder,... vertrouwen verdient men, je krijgt het niet.

Rest In Privacy | 09-10-17 | 14:06

"War is Peace, Freedom is Slavery, Ignorance is Strength"

Vertrouwen is wanhoop.

KutFilosoof | 09-10-17 | 14:06 | 1
-weggejorist-
Piet-Bundy | 09-10-17 | 18:33

'vertrouwen in de toekomst'? Wat wordt er in godsnaam mee bedoeld? Ik citeer maar weer eens een Russisch spreekwoord: "Vertrouwen is goed, wantrouwen is beter".

El Rico Grande | 09-10-17 | 14:05

Hoe oud kan je zijn om nog vertrouwen in de toekomst te hebben?

bloothommel | 09-10-17 | 14:05 | 1

Tot een jaar of 8, daarna ga je de boze wereld begrijpen, of niet... net hoe je het bekijkt. .

Tuborg øl | 09-10-17 | 14:08

Nietszeggend motto voor nietszeggende mensen in een nietszeggend Parlement. Treffend, dus.
Ikzelf vind "bij gebrek aan beter" toepasselijker. Of "1,2,3 in Godsnaam". "Prutte met Rutte". "Rutte. Omdat het moet. Van Juncker".
*in ee hoekje gaat zitten huilen*

Graaisnaaiert | 09-10-17 | 14:05

Ik heb er het volste vertrouwen in, voor de volle 100%, dat dit land, nee, continent naar de verdoemis wordt geholpen.

Croxifoxio | 09-10-17 | 14:04

Ik vertrouw niemand meer, zelfs de toekomst niet.

doskabouter | 09-10-17 | 14:04

Tuborg øl heeft geen vertrouwen in de toekomst van Nederland en de EU. Mijn eigen toekomst daarintegen...

Tuborg øl | 09-10-17 | 14:03

En niet te vergeten, Dick Advocaat heeft vertrouwen in de 7-0.

Kapitein Stijlvol | 09-10-17 | 14:02

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl