Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

KRIJG NOU WAT! Moslims voelen zich zwaar gediscrimineerd in intolerant klote-Nederland

Arme klaaglims

Moslims in Nederland voelen zich gediscrimineerd. Arme sneeuwvlokjes.

Kijk allemaal maar eens goed naar bovenstaande tabel en krab u flink achter de fascistische oren. Achter DE-SSAFR (Sub-Sahara-migranten in Duitsland) staan de Nederlandse kentekens op plek twee en drie. Wat dus wil zeggen: NL-NOAFR (Neder-Noord-Afrikanen) en NL-TUR (Nederturken) vinden Nederland krankzinnig discriminerend. Zo heet wordt de soep elders in Europa niet gegeten! Nog een tabelletje:

Statistische minaretjes

Op basis van achtergrond worden de Griekse (EL) moslims in hun land het meest gediscrimineerd, gevolgd door boys and girls and other in Nederland Naziland. Qua discriminatie op basis van religie is Nederland zelfs het hatelijkste land van de complete EU. Discriminatie op basis van huidskleur valt dan in verhouding nog wel mee dus Sylvana heeft ongelijk. Nog een tabelletje:

Voelen moslims zich verbonden met Nederland? Op een schaal van 1 tot 5 krijgt Nederland een 3,4 en dat lijkt een nipte voldoende op het rapport om trots aan Vader des Vaderlands Timmerfrans te laten zien, ware het niet dat alleen Italië een lager cijfer scoort - en aangezien het van Italië bekend is dat er veel rabiaatracisten wonen toch ook weer iets om even bij stil te staan. Een bonustabelletje voor de politie:

Pliesiestaafjes

'Onze' Noord-Afrikaanse en Turkse moslims hebben geen fuck vertrouwen in de politie. Veel 'Nederlanders' zelf ook niet, dus dat scheelt.

Welnu. Bovenstaande informatie komt uit dit onderzoek van het Europese Agentschap voor Grondrechten, waaruit dus blijkt dat moslims helemaal de mama worden gediscrimineerd met Nederland als een van de koplopers. Maar wat moeten we ermee?

Social

Moeten we zoals Timmerfrans roepen dat dit niet de manier is hoe we in Europa met elkaar omgaan? Dat het indruist tegen onze normen en waarden? Grappig, want na iedere door moslims gepleegde aanslag rept Timmerfrans eveneens over de fundamentele Europese normen en waarden, waarmee hij dus eigenlijk zegt dat discriminatie = aanslag. We hangen al tijden in een vicieuze cirkel, want moslims voelen zich gediscrimineerd en achtergesteld, moslims radicaliseren en zetten zich af tegen het gastland, moslims plegen aanslagen, niet-moslims vinden wel-moslims gore klootzakken en daardoor voelen moslims zich weer gediscrimineerd en achtergesteld.

Maar is het niet zo dat de moslimvrouwtjes vijf meter achter hun mannetjes aan moeten dralen? Dat de vrouwtjes niet op hetzelfde moment de moskee binnen mogen stappen? Heeft het iets te maken met gescheiden zwemmen? Met vrouwenrechten in het algemeen? Zou het misschien iets te maken kunnen hebben met oververtegenwoordiging in de criminaliteit? Met eeuwige rotzooi op het voetbalveld? Met hangjeugd, met straatterreur, met overvallen? Met Turkse vlaggen in de Rotterdamse binnenstad? Met fanatieke supporters van een dictator? Met inquisitie van iemand die een ander politiek figuur aanhangt? Met toeterende Marokkanen na een overwinning op het Nederlands elftal? Met de hang naar het thuisland in het algemeen? Met joden die in elkaar getimmerd worden? Met gappies die hier zijn opgegroeid maar niet verder komen dan 'wollah wollah vriend wat is deze'? Met de afwijzing van homoseksualiteit? Met betonscharen? Met buurten waar sommige mensen liever niet meer willen komen? Met bomaanslagen, steekpartijen, vrachtwagens en Bataclans? Met een halve stad die tijdens Prinsjesdag is volgepleurd met Merkel-Lego? Met dat eeuwige gewijs naar anderen? Met een religie die alle andere religies wil onderwerpen? Zou het misschien ook iets met de islam ZELF te maken kunnen hebben? Of zijn we in Europa domweg te laat en hebben we al zelfmoord gepleegd? Poeh poeh alarmerend zeg, wat zijn die moslims toch het slachtoffer van die haat-Europeanen.

HAATPARASOLS!!1!

Reaguursels

Inloggen

Hoe meer ze in de watten worden gelegd, hoe meer ze zich hier niet thuis of ongewenst voelen. Cultuurdingetje?

lulleficatie | 22-09-17 | 10:33

Wie als ouder iedere keer bij de kassa van de appie zwicht voor dreinende rotkinderen die om snoepjes zeuren, eindigt met een stel onhandelbare verwende draken van volwassenen.

Ziehier een aardige metafoor over hoe de Staat der Nederlanden zich de afgelopen 40 jaar heeft opgesteld t.o.v. nieuwkomers, en dan met name moslims.

Niets was/is genoeg: eindeloze jeremiades over 'sielug'heid, les in eigen taal en cultuur, buurthuizen en buurtteams om de onopgevoede rotjochies in het gareel te houden (mislukt), gemeentefoldertjes over de oetkering in 25 talen waaronder het berbers, arabisch en turks, levenslange oetkering, toeslagen en kwijtscheldingen, positieve discriminatie en een oneindige reeks reclame/brainwashing door de NPO en de dooie-bomen-media - het énige dat het heeft 'opgeleverd' is dat de verwende draken doorgaan met nòg meer eisen, eisen, en eisen.

Ja, daar word je als 'kind', oftewel Nederlander die zich netjes gedraagt (lees: zich aanpast, school afmaakt, aan het werk gaat en belastingen betaalt) op een gegeven moment kotsbeu van.

En die emotie wordt dus vertaald met 'discriminatie!'.
Ach ja.

EefjeWentelteefje | 22-09-17 | 09:17

Ja.. En de gemiddelde Nederlander voelt zich steeds meer bedreigt door 'gediscrimineerde' moslims. Dusch..? Wat gaan we daar aan doen? Laat ze lekker richting zandbak vertrekken, dan is blijkbaar iedereen gelukkiger?

Sokonomi | 22-09-17 | 08:38

Tja, Nederland is namelijk geen land waar men massaal op de knietjes knalt om de heer, welke heer dan ook, te dienen.

Wij hebben het niet zo op eng gelovigen.

Of ze nou van de zwartekousenbrigade zijn of van het haatbaardenvolkje, we hebben het gewoon niet zo op types die de zogenaamde regelgeving van een zelfverzonnen held hoger inschalen dan de gewone Nederlandse grondwet.

We hebben het al helemaal niet zop lieden die vanuit die merkwaardige verhaallijn uit een ver, héél ver, verleden ons even de wet gaan voorschrijven.

Want laten we even wel wezen, de story in de bijbel is al even idioot en ongeloofwaardig als die in de koran of andere merkwaardige bijeengesprokkelde schrifturen uit den ouden doos.

Sprookjes en wilde verhalen, de een deed dingen die die ene niet kon doen in zijn tijd, de ander deed dingen met kleine meisjes die hij niet kan/mag doen in deze tijd.

Dus wij, nuchtere polderjongens, hebben het niet zo op mensen die hun leven naar dit soort rare verhalen inrichten, en dus ook niet aan de daarbij behorende voorschriften die dat soort mensen ons wil opdringen.

Hou die hele handel achter de voordeur en loop niet zo met je afwijking te koop.

mallekater | 22-09-17 | 06:33 | 1

"Of ze nou van de zwartekousenbrigade zijn of van het haatbaardenvolkje, we hebben het gewoon niet zo op types die de zogenaamde regelgeving van een zelfverzonnen held hoger inschalen dan de gewone Nederlandse grondwet."

En zo is het maar net.
Als werkgever zou ik een mevrouwtje uit Veenendaal met een lange rok, brilletje en haar in een knotje óók niet aannemen. Gewoon omdat ik weet dat een dergelijke religie/ ideologie niet zou passen tussen de al aanwezige werknemers. Het is met moslims niet anders.

EefjeWentelteefje | 22-09-17 | 09:20

nine eleven was een glorieuze dag voor Europa, .......... in 1683.

getzappad | 22-09-17 | 02:40

Het is dus voor mensen die de islam aanhangen zo slecht dat ze nog sneller naar hier willen komen van ze houden allemaal van sm.

Umberto die trotzoni | 22-09-17 | 01:42

Vieze racisten hier, maar ja, gratis huis, gratis dokter en gratis geld...........

Vix707 | 22-09-17 | 01:34 | 1

Dat is de djizzia die wij dhimmies moeten betalen omdat wij kuffar zijn.
Volgens het handboek van de woestijnpadvinders hoort dat zo te zijn.
Een beetje meelevende arts verteld er wel bij dat het voorgeschreven medicijn
door een jood is uitgevonden.
Maar je moet je ook eens voorstellen dat je lid bent van een cult die in ruim
1400 jaar tijd niets zinvollers heeft kunnen bedenken om de levensstandaard
te verhogen dan te parasiteren op andere volkeren. Hoe frustrerend moet dat
wel niet zijn om te boek te staan als het meest nutteloze hoofdstuk in de
ontwikkeling van de homo sapiens.

getzappad | 22-09-17 | 02:35

Volgens het Europees Agentschap voor Grondrechten (FRA) is de ergste vorm van discriminatie die op de arbeidsmarkt.
Van fra.europa.eu/en/about-fra/recruitment...
"Work opportunities at the FRA are open to nationals of the 28 European Union Member States: currently the Agency employs staff from 23 different nationalities: for this reason candidates of the following nationalities are particularly encouraged to apply: Croatia, Cyprus, Latvia, Malta, and Slovenia."
Boter of hun hoofd... En dan hebben we het in het geval van Nederland nog niet eens gehad over 'positieve' discriminatie op de arbeidsmarkt. Het staatsjournaal geeft weer eens blijk van een totaal gebrek aan kwaliteit en integriteit.

radiatorknopje | 21-09-17 | 23:49

Ik ben er helemaal niet in geïnteresseerd of moslims zich gediscrimineerd voelen. Ik ben er ook niet in geïnteresseerd hoe de gemiddelde moslim zich überhaupt voelt. Ik ben eigenlijk totaal niet geïnteresseerd in moslims. Wees gelukkig, moslims, maar zoek dat lekker zelf uit. Dat doet de rest van de mensheid ook.

JvanDeventer | 21-09-17 | 23:26

Tsja als ik een moslim was dan zou ik ook ontploffen als ik iedere dag zo onterecht gediscrimineerd werd door de kuffars in dit kloteland... o wacht, verkeerde woordgrap...

Mark zit te Dutten | 21-09-17 | 23:16

I.p.v. dat Nederland eens een kritische blik werpt juist een podium om voor de zoveelste maal het slachtoffercomplex uit te dragen pauw.bnnvara.nl/nieuws/europese-mosli...

ThePeet | 21-09-17 | 23:03

Wat is volgens deskundigen eigenlijk de toegevoegde waarde van islam in de
westerse wereld. Ikzelf kan niets bedenken waarbij de aanwezigheid van
mohammedanen onze westerse manier van leven voordelig heeft beïnvloedt.
Probeer nu eens een boek uit te brengen waar zoveel haat in staat jegens
andersdenkenden als in de koran, je zou geen leven meer hebben.
Maar wij moeten die parasitaire doodscult maar accepteren, er word zelfs
verwacht dat wij respect hebben voor lieden die onze manier van leven
verafschuwen. Modoms die hun land ontvluchten komen per definitie naar
christelijke landen, om daar na verloop van tijd de zaak zo te verstieren
dat het meer en meer begint te lijken op de situatie waarvoor ze destijds
zijn gevlucht. Wie kan dit verklaren?

En dan nog dat eeuwige gedram over die palestijnen, hadden ze in het Midden-Oosten een oost aziatische mentaliteit gehad, dan hadden ze al lang geleden
het succes van Israël geïmiteerd en was de hele regio groen geweest met voldoende voedsel en banen voor de bevolking. Ze hebben het succesverhaal
voor het grijpen, maar zelfs iets goeds imiteren is nog te moeilijk.
En zoiets wil gerespecteerd worden? Dacht het niet, respect moet je verdienen,
voor zover bekend is er nog niets te melden dat respect verdiend.

getzappad | 21-09-17 | 22:59 | 1

Iets opbouwen als je alleen kan afbreken.
Het wordt nooit wat met die gehersenspoelden.

Jan Dribbel | 21-09-17 | 23:35

Ik zag ooit eens een ijzersterke strip van Sigmund, vreemdgenoeg in de linkse Volkskrant.

Vraag: De aanslagen in Parijs hebben niets met de islam te maken?
Antwoord Sigmund: Helemaal niets.
Vraag: Maar de aanslagen zijn wel door moslims gepleegd?
Antwoord Sigmund: Dat klopt.
Vraag: Hoe is dat mogelijk?
Antwoord Sigmund: Dat is het mysterie van het geloof.

Ikdachthetniet | 21-09-17 | 22:53

Hier een leuke video van iemand die nog eens wat zinnigs zegt over moslims van een moslim.
youtu.be/vUe4SbpN5-E

HipsterBrood | 21-09-17 | 22:37

..... uit de oost europese landen zijn geen relevante onderzoeksgegevens beschikbaar want de moslims vormen een te kleine minderheid (8 uur journaal). Conclusie: daar hebben ze het goed begrepen. Jaren de tijd gehad om te zien hoe onze samenlevingen naar de afgrond zijn afgegleden en tot de conclusie gekomen dat ze dat BESLIST niet zelf ook willen. In plaats van deze helden te eren in het Europese parlement en te vragen hoe ze dat toch voor elkaar hebben gekregen (volgens mij consequent de grenzen dicht houden) kotst Timmerfrans ze uit en dreigt met allerlei sancties. Verloren zaak. Moslims hebben schijt aan de Nederlander

joost3001 | 21-09-17 | 22:36

Hoe zou het in het omgekeerde geval zijn: stel onze grootouders/ouders zijn indertijd naar Turkije en Marokko geëmigreerd om daar werk te vinden. Ze zijn daar streng protestant/katholiek gebleven, kleden zich afwijkend en praten anders dan de rest van de bevolking. Om de omkering compleet te maken: criminaliteit en werkloosheid onder onze jongeren is veel hoger dan onder de autotochtone Marokkaanse- en Turkse bevolking. Zouden wij dan ook gediscrimineerd worden? Ik vrees dat ze ons dan al lang teruggeschopt zouden hebben naar Nederland en in het andere geval zouden we voor ons leven moeten vrezen.

oliebolletje123 | 21-09-17 | 22:25

Het slachtofferschap zit diep in NL.
Maar ja, de islam is driemaal kut.

Jan Dribbel | 21-09-17 | 22:19

Goed teken. Dat betekent dat de realiteitszin onder autochtonen in dit land toeneemt

Gen. Maximus | 21-09-17 | 21:48
-weggejorist-
GoeieGozer | 21-09-17 | 21:34

Het land waar ze het meest in de watten worden gelegd daar is de ontevredenheid het grootst. Want hoe meer je zeurt hoe meer het oplevert.

Drs. Paco P. | 21-09-17 | 21:29

De oplossing is heel snel weggaan.

Patatter | 21-09-17 | 21:24

Als ik me zo gediscrimineerd voelde, zou ik meteen vertrekken.
Wie wil nu constant merken dat men je liever kwijt dan rijk is?
Kwestie van gevoel voor eigenwaarde enzo.
Maarja, dat gratis geld van die kuffars hè?

xavier | 21-09-17 | 21:10

De oplossing is heel simpel. Stoppen met die islamitische scholen, stoppen met jezelf segregeren uit de samenleving, omarm de seculiere westelijke cultuur en de normen en waarden die daarmee meekomen, en stop eens met de islamitische wetten tot echte wetten hier te verheven.

Met andere woorden, integreer. Als je gewoon gezellig met ons meedoet, word je ook eerder serieus genomen. Oh, en doe es wat aan die papieren huid. Niemand houd van een huilebalk die om het minste en geringste "racisme" en "diskriminasie" loopt te piepen.

Welkom in het westen, waar je soms dingen hoort die je tegenstaan. Hoort erbij. Leer daar maar mee leven (al mag je er natuurlijk wat van zeggen). Doen wij ook.

coolvibe | 21-09-17 | 20:46

Het zit ons wel redelijk mee he, lsd-fabriek timmermans die joden naar israel beschermd. Kuffar hun rechtmatige trapje in de onderbuik geeft. Kansloze kale mongeaul, hoe krijgt hij zoveel shit uit die dikke bakkes.

rattenvanger XL | 21-09-17 | 20:35

Groot item bij het 8 uur journaal. 42 % zegt met discriminatie te maken. Dus 58 % heeft NIET met discriminatie te maken. Dus de meerderheid. Maar ja: moslims dus zielig dus moet er aandacht aan besteedt worden. Maar verder zal het mijn reet roesten.

loser | 21-09-17 | 20:33

Ik herhaal hem gewoon nog een keer; wanneer gaan ze een onderzoek doen ,waarin alle niet -moslims worden gevraagd of zij discriminatie tegen over hen van moslims ervaren?
En hoeveel% van de moslims is bevoordeeld ,op basis van hun religieuze achtergrond?
Doe eens een onderzoekje waarin je de vraagstelling omdraait.. Oh nee dat mag niet ,is discriminatie.

p17266141 | 21-09-17 | 20:08 | 1

Bestaat er uberhaupt een onderzoek, met onderzoek naar hoe moslims niet -moslims,bejegenen? Volgens mij niet.

p17266141 | 21-09-17 | 20:11

moslims = invasieve exoten.
Uitermate schadelijk voor de oorspronkelijke bevolking.
(Rijksdienst voor Ondernemend Nederland)

Kanarie_Geil | 21-09-17 | 20:06

Hoort bij de 5e colonne, liegen en verdraaien zodat je steeds een stukje verder de maatschappij ontwricht hebt.

Bill Cosby | 21-09-17 | 19:56 | 1

Dit. Pim Fortuijn (ghzz) had gewoon gelijk.

prakkie | 21-09-17 | 21:46

Misschien iets voor de moslims om te overdenken hoe dat toch komt, al die discriminatie. Oh nee, reflecteren kunnen ze niet.

Caras | 21-09-17 | 19:24 | 1

Ze voelen zich gediscrimineerd. Misschien iets om te overdenken, als ze een van de vele in Nederland gebouwde, door enge moslimlanden gefinancierde moskeeën betreden. Of als ze hun kindertjes uit Nederlands belastinggeld opgetrokken Islamitische scholen sturen, alwaar de haat gepredikt wordt. Of als ze stemmen op DENK, dat hier de ruimte krijgt om ons vanuit de Tweede Kamer onder te kotsen.

Schoorsteenveger | 21-09-17 | 19:32

Dit zegt toch helemaal niets? Of ze feitelijk gediscrimineerd zijn of dat ze zich gedicrimineerd voelen, is een wereld van verschil.
Als je een enquete houdt onder nonnen of ze nog maagd zijn, zullen ze toch ook niets toegeven?

Sociale controle in de betreffende subculturen zorgt er wel voor dat als er een vraag of discriminatie gesteld wordt, deze altijd bevestigend beantwoord zal worden.
Zeker in een land als NL, waar de slachtofferrol je geen windeieren legt.

Kortom, zero toegevoegde waarde dit.

J.Luns | 21-09-17 | 19:18

In Nederland wordt het meest gezeurd, door iedereen, dus ook door moslims. Dat zie je direct terug in de cijfers van dit soort oppervlakkig onderzoek.

Schoorsteenveger | 21-09-17 | 19:11 | 1

Helemaal mee eens

piratenpartij | 21-09-17 | 20:47

Vroegah, toen je nog kon lachen om rare etnische claim's was er de iconische 'joodse homosexuele communistische neger met horrelvoet, die scheel keek, uit z'n bek stonk en stotterde'. Om een aantal redenen, zo gaat het verhaal, ging zijn omgeving behoedzaam met de man om maar hij maakte het wel bont door te claimen dat hij werd gediscrimineerd omdat 'hij brildragend was'.
Het hele circus rond al dan niet ondervonden discriminatie is zoals men intussen heeft vastgesteld, een verdienmodel voor vogels van divers pluimage, statistieken over deze materie zijn als het weer; maar ten dele interpretabel en het hangt in hoge mate af van wie er b.v belang hebben bij een bepaalde uitkomst.
Als het gaat om het hedendaagse mohammedanisme zijn de, in mijn beleving, de vele verschijningsvormen van deze doctrine (waar men in kan geloven) een groot misterie. Een probleem in deze gelaagde, kameleontische leer is niets is wat het lijkt, apologeten van deze club kunnen met verbale gymnastiek van alles distelleren om zieltjes te winnen en het resutaat is tamelijk verbijsterend; gewone Nederlandse huisvrouwen hullen zich, van de een op de andere dag in religieus islamitische kledij, ik vond het een tijdje volmaakt oninteressant, dacht: Lou de palingboer of mohammed, who gives a fuck.
Maar met het uitreizen van getormenteerde mafklappers die uit naam van deze "religie" tot de meest perverse vertrapping van mensenrechten in staat waren, is mijn opvatting drastisch gewijzigd, ik denk dat we op een gegeven moment op een kantelpunt komen, deze gekte kan een samenleving zoals in Nederland, maar een tijdje aan, het probleem is er is geen consensus bij het bestuurlijk esthablisment, die hebben teveel weggekeken of waren domweg te naief, geloofden in de rechtstaat die vervolgens veel gedupeerde burgers ook in de kou lieten staan.

fred upstairs | 21-09-17 | 19:02

Onderzoekers van Motivaction. Waar dhr Asscher op zijn bek mee ging.

franck7020 | 21-09-17 | 18:59

Laatst samen met een Turkse collega een sollicitatiegesprek gevoerd. Het bleek na 5 minuten al dat deze (eveneens) Turkse sollicitant zijn CV bij elkaar gelogen had en zijn motivatiebrief door iemand anders had laten schrijven. Tijdens het telefoontje met de afwijzingen betichtte deze man mij van discriminatie want "dat ben ik wel gewend van Hollanders". Op de opmerking; u heeft toch ook met mijn Turkse collega gesproken kreeg ik het verwijt :" Dat is geen echte Turk, anders was ik het wel geworden". Gediscrimineerd worden en een te kleine piemel; een wereld van verschil!

sallandstrots | 21-09-17 | 18:57

Is er ook onderzocht wie al deze moslims discrimineert? En is er ook gevraagd aan de localo's of zij gediscrimineerd worden? Of benne de onderzoekers "vergeten" dat te vragen want het antwoord past niet bij de hypothese/wensen van de geldverstrekker?

Vragen, vragen, vragen...

h3* | 21-09-17 | 18:25

Vraag eens een willekeurige islamiet of elk woord in de koran klopt. Ik heb mijn veldonderzoekje in de laatste 10 jaar gedaan en dit aan zeker meer dan 15 mohammedanen gevraagd, inclusief mijn vaste shoarma boer. Allen, zonder 1 uitzondering zeggen dat elk woord in de koran klopt. Het is namelijk het directe woord van de enige echte God, zo luidt de verklaring. Nu weten we dat de koran en de overige islamitische boekwerkjes uitpuilen van ongebreidelde haat tegen alles en iedereen die zich niet onderwerpt. Het is daadwerkelijk een geloof doorspekt met haat. Zou dit de integratie wellicht in de weg kunnen staan?

Het bewijs dat die geschriften onmogelijk het woord van de enige ware God kunnen zijn is de belofte van de 72 maagden. Welke God beloofd sex in ruil voor het doden van mensen? Allah dus! Dit is toch echt te absurd voor woorden.

Ik eis van Aboutaleb en Marcouch dat zij zich uitspreken tegen het absolutisme dat wordt opgehangen aan de Koran en overige islamitische geschriften. Ik eis van Aboutaleb en Marcouch dat zij zich uitspreken en erkennen dat er ook een hoop kwats en haat in de islamitische geschriften is opgepend, die niet thuishoren in waardige geloofsgeschriften. Ik eis van Aboutaleb en Marcouch dat zij zich uitspreken tegen de sharia wetgeving in Nederland, mocht deze optie ooit ontstaan. Doen zij dit niet, dan staan ze integratie van de moslimgemeenschap in de weg en zijn zij het burgemeesterschap onwaardig.

MvandePijnakker | 21-09-17 | 18:23 | 1

... en dienen zij per direct hun ambt neer te leggen!

MvandePijnakker | 21-09-17 | 18:46

Allemaal de schuld van Witte de With.

puntjeopdei | 21-09-17 | 18:11 | 1

Gelukkig komt er nu een Mexicaanse directrice geen neokoloniale witte man.

Rest In Privacy | 21-09-17 | 18:13

Mijn Marokkaanse kennissen hebben een baan, praten goed Nederlands en zijn prettig in de omgang en staan positief in het leven. Het kan dus wel in NL

Rest In Privacy | 21-09-17 | 18:04 | 2

Pas maar op , kijken wat er gebeurt als de grote jihad gaat beginnen.

blauwe zander | 21-09-17 | 18:07

Zij balen enorm van die aanslagen.

Rest In Privacy | 21-09-17 | 18:11

Heeft niks met de islam te maken.

Eddy67 | 21-09-17 | 17:49

Je hebt leugens, je hebt grote leugens en je hebt statistieken.

Zenzeo | 21-09-17 | 17:47

Je kunt als moslim schijt hebben aan de wereld. Prima. Dat kan. Maar ga dan niet piepen als diezelfde wereld de schijt krijgt van jou.

Deksmaat | 21-09-17 | 17:43

De oplossing is super eenvoudig, je bent vrij om te vertrekken.

priks | 21-09-17 | 17:38

Tijd dat Nederlandse autochtonen ook aan een onderzoek mogen meedoen, vragen als;
vind u dat u als slaaf wordt behandelt als werkende
vind u dat uw opgebouwd pensioen ook van u is of voor heel Europa
wat vind u van het nivilleringsfeestje
vind u dat u recht heeft op alle zorg als u per jaar een verzekering verplicht betaald van pak um beet incl ZvW van 4000,00 euro's
vind u dat uw regering u moet behoeden voor kopschoppers en ander tuig dat u invalide mag trappen.
vind u dat indien u invalide wordt gekopschopt of uw kinderen dat daar een passende straf tegenover dient te staan en zo ja wat vind u passend
vind u als autochtoon dat u gelijk behandelt wordt bij het verkrijgen van een huurhuis..
etc etc etc

fikkieblijf! | 21-09-17 | 17:25

Logisch, de statistieken wijzen uit dat de Nederlanders gelijk hebben, ze staan in de absolute top in vrijwel iedere negatieve statistiek

maaktgeenbalout | 21-09-17 | 17:21

Nederland loopt altijd al op een positieve manier voorop. De rest van Europa zal snel volgen.

wieowie123 | 21-09-17 | 17:02

Ik zou me meer zorgen maken als ze het hier fantastisch vonden.

uisge baugh | 21-09-17 | 16:47

Timmer Franz zei het al met tranen in zijn ogen ,wat zijn wij toch een prachtig mooi land, Timmer wist toen nog niet over deze tabellen,en dat het erg onverstandig is over oorlogsgebied te vliegen waar vliegtuigen uit de lucht geschoten worden,jammer dat Franz dicht gegroeid is na deze lofzang.

gelukzoeker | 21-09-17 | 16:41

Ik denk dat niet-Moslims harder worden gediscrimineerd in Nederland. Tegenwoordig krijg je geen woning in een kansenwijk, omdat je niet past tussen de Marokkanen, Turken en ander Moslimtuig dat daar woont. Of de verhuurmakelaar is zelf een Moslim en geeft de woning aan iemand van zijn 'eigen soort', ook al sta jij hoger op de lijst.

Hetzelfde geldt voor werk. IslaMIETJES zijn er niet vies van om hun eigen soort voor te trekken en niet-Moslims buiten te sluiten. Mijn bloed begint dus meteen te koken als ik hoor hoe ze lopen te klagen over discriminatie. Ik kan niet wachten op het moment dat Europa in actie komt tegen dit volk. Ik word schijtziek van ze.

Henri1873 | 21-09-17 | 16:32 | 2

Henri1873 | 21-09-17 | 16:32 Je kan beter denken ,we lacht er niet die de mossel beziet,veel beter voor je bloed druk.

gelukzoeker | 21-09-17 | 16:51

Niet-moslims? Je bedoelt Nederlandse Nederlanders die gediscrimineerd en racistisch behandeld worden door moslim- Nederlanders.

ger1306 | 21-09-17 | 19:00

Voel erg mee na deze tabellen met de slinkse deuger s ,hoop wel dat zij er gezond doorheen komen ,eerlijk gezegd mopper ik wel eens op hen maar zou ze echt een beetje missen als zij plots het licht zouden gaan zien .

gelukzoeker | 21-09-17 | 16:30

Waarom wordt de ontvangende samenleving nooit wat gevraagd, of zijn de uitbuiters bang voor de antwoorden.

ben kokhals | 21-09-17 | 16:23 | 2

Niet mopperen hoor ,iedere vier jaar mag je toch stemmen waarna je weer keurig netjes in je kruis getrapt word.

gelukzoeker | 21-09-17 | 16:32

@gelukzoeker Zo is het, en volksvertegenwoordigers die niet met de versjacheraars meemarcheren worden weggewerkt of uitgesloten (over discriminatie gesproken).

ben kokhals | 21-09-17 | 17:15

Leef weer helemaal op na deze tabellen,lijkt wel of ik 50 jaar jonger ben geworden.

gelukzoeker | 21-09-17 | 16:23

cijfers liegen er niet om, ware ik moslim, ik vertrok nu nog uit nederland en ik ging naar syrie waarlijk een land waar je moslim kan zijn. (was het nu sjiiet of soenniet?) ........ blijft een probleem.

ik heb het nogal gezegd "liever 100 nazis in de tuin dan een IS'er " en dat geld voor (bijna) alle bewoners van nederland. niet dat ik een nazi in de tuin wil, maar als je moet kiezen..

isotope 465 | 21-09-17 | 16:21

Het enige middel dat de werkschuwe niet tolerante Nederlander tot zijn beschikking heeft word door de racisten en onderbuiker s en verdere boze blanke mannen [ het kwaad van alles op de wereld ] ten volle benut,volhouden luitjes er is nog een minimale hoop . Wat een heerlijk slecht zich niet voldoende voortplantend blank volk zijn wij toch, WEG MET ONS. Dan kunnen de graaiers naar hartelust door blijven graaien en komt Mo ook aan zijn gerief. .

gelukzoeker | 21-09-17 | 16:16

wie hier in trapt kent islam niet. trap er niet in!

Kudzak | 21-09-17 | 16:11

Nederland is al die tijd veel te aardig geweest en heeft torenhoge beloningen gegeven voor het "gediscrimineerd zijn" in de vorm van gratis geld en snoepbaantjes. Noem het positieve discriminatie, iets wat ik sowieso nooit heb begrepen trouwens. Dat werkt averechts. Het zijn net verwende kinderen geworden. Wat je ook geeft, tolereert of aan vrijheden toestaat (halal slachten, kindhuwelijken, allesbedekkende kleding enz) het is nooit genoeg. En het zal ook nooit genoeg zijn tenzij we hen alles in handen geven wat er is, tot dat moment zullen ze zich blijven gedragen als verwende kindertjes. Overigens kan ik volledig oprecht zeggen dat ik zelf inderdaad moslims negeer. Discriminegeren zeg maar. Ik koop niet bij die lui, mijd de kassa's met een hoofddoek erachter, mijd de straten waar het barst van die doeken en baarden, ik moet die mensen niet en dat is mijn goed recht. ik heb ook tientallen redenen om die lui niet te moeten, waarvan er tig hierboven beschreven staan. Kun je roepen wat je wilt Frans of welke andere buiten de realiteit staande goedmens dan ook, ongezien de tiefus voor die godsdienstwaanzinnigen met hun deathwish en geloof van bloed en dood.

Dutchbeaurouge | 21-09-17 | 16:00 | 1

Mee eens. Overigens zijn de volledige gasbaten, zonder te vragen, geheel verjubeld aan de massaimmigratie. Als Groningen wegzakt, dan weet het waar het moet aankloppen voor herstelbetalingen. Maar dit terzijde.

ben kokhals | 21-09-17 | 16:39

Wou mij net gaan verhangen ,maar deze tabellen doet mij nog even wachten doen. Zou er dan toch nog een sprankje licht zijn aan het donkere tunnel eind?. Hoop dat ik niet wakker schrik straks uit een mooie droom.

gelukzoeker | 21-09-17 | 15:55

Grappig dat Duitsland dat met hun misplaatste schuldgevoel door de tweede wereldoorlog juist het hardst voor ze buigt , geeft meteen aan dat elke islamiet een rupsje nooit genoeg is en hoe meer je geeft des te harder gaan ze janken .De vrijheid die we hier hebben en die ze krijgen wijzen ze juist af , hoe meer vrijheid hoe kwader ze worden want ze streven uiteindelijk allemaal naar de volledige onderwerping van een land aan de islam en invoering van de sharia .
Maar goed, we worden toch niet wakker en de deugmens zal dit zielig vinden en nog meer voor ze opofferen .

Castor12 | 21-09-17 | 15:49

Hoera , dan is er dus toch nog wat hoop voor ons welkom in mijn land
gelukzoekers deugland ,gezien de tabellen zal in Griekenland en Nederland als eerste de graf tieffes uitbreken,welke dag het word weet ik niet maar ik stel voor om er direct maar een nationale feestdag van te maken.

gelukzoeker | 21-09-17 | 15:47

deze cijfers geven de burger moed!
Fundamentalistische en criminele islam nog meer negeren worden deze cijfers nog beter.

captain-caveman | 21-09-17 | 15:44

Ik raad de moslims aan om naar een land te verhuizen waar ze niet gediscrimineerd zullen worden en waar ze gelukkig verder kunnen leven.

Avin | 21-09-17 | 15:43 | 1

Ik doe ook met overtuiging mee, om moslims hier weg te pesten.
Het is het enige wapen wat ik heb.
In Nederland zou geen plaats moeten zijn voor de islam.

Rest In Privacy | 21-09-17 | 15:35

Om met Pim te spreken; U hoeft hier niet te wonen...

chosenignorance | 21-09-17 | 15:35

Ze kunnen ongezien de tyfus krijgen en dat hebben ze met z'n ALLEN verdiend. Ze kunnen beter gaan nu het nog kan.

Wachtmeester R | 21-09-17 | 15:10

Maar: op zich is dit goed nieuws natuurlijk, het lijkt er op dat De Boodschap toch behoorlijk aan het overkomen is, op het juiste adres.

De Briemusketier | 21-09-17 | 14:53

Dat heet geen discrimineren, ik discrimineer ook niet, ik vind gewoon alle aanhangers van alle totalitaire ideologieën (Isla, neonazi shit, VVD,CDA, AFA of welke andere deathcult dan ook) volstrekt achterlijk en vind dat ze ook geen plaats moeten hebben in onze samenleving, noch boven de wet geplaatst moeten worden onder mom van religie, zielig of gewoon gestoord moordzuchtig tegen andersdenkden.

Creaguurder | 21-09-17 | 14:40 | 1

Ze hebben best een plek hoor. Heb me kostelijk vermaakt om al die debielen in Enschede. Neem de meest fanatieke, Zet die elke dag een half uur op een veldje van 20 bij 20 en je hebt een tv format.

netniet | 21-09-17 | 15:21

Ach en andersom is het precies het zelfde.
Ik heb steeds minder vertrouwen in ( nederlandse ) moslims.
Zo lang er geen protesten komen van( nederlandse ) moslims tegen terrorisme. Of dat ze openlijk afstand nemen van alle mocro misdaad zoals ramkraken ,homo geweld , meisjes lastig vallen of schietpartijen midden op staat..

talibhagwan | 21-09-17 | 14:39 | 1

Het 'typische' is dat ze, zoals b.v. de vrouwenopvang al sinds jaar en dag laat zien, geen enkel probleem hebben zich - om het maar zeer klinisch te stellen - verantwoordelijk te voelen voor het publieke gedrag van hun vrouwelijke familieleden. Waar b.v. een trip naar het geboorteland om dochterlief heroptevoeden geen probleem is om te organiseren, kan een simpelweg meewerken met de politie waar het daadwerkelijk strafbaar wangedrag van zonen betreft er niet van af. Alleen dochters hebben kennelijk invloed op de familie eer.
Oud probleem overigens, denk maar aan b.v. de tafrelen rond de bejubelde film Shoef Shoef Habibi. Lekker joelen als de hoofdpersoon 'serieus wordt' en 'dus' zijn zus afrost.

Knoeperd | 21-09-17 | 15:12
-weggejorist-
SnartBlirdetRagnarok | 21-09-17 | 14:38

Nou beste mensen, morgen is het weer VredesVrijdag. Morgenmiddag/avond is er dus een artikel te lezon op GS, over een aanslag in Europa, door een intolerante, verwarde, Moslim.(Pleonasme alert!)
Wedden?

Rest In Privacy | 21-09-17 | 14:34

Ik heb grote vraagtekens bij de uitslag van het onderzoek, aangezien de gemiddelde autochtone Nederlander met een boog the size of Texas om herkenbare moslims heen loopt, en deze dus nooit de kans krijgen om zich uberhaupt gediscrimineerd te voelen.

De Briemusketier | 21-09-17 | 14:30 | 3

Om moslims heenlopen is dus discriminerend gedrag, dus het onderzoek klopt wel!

Spaansche Griep | 21-09-17 | 15:12

Spaansche Griep | 21-09-17 | 15:12:
Lijkt meer op vermijdend gedrag...

Zo Ontzettend Moe | 21-09-17 | 15:45

om moslims (voornamelijk met lange jurken en baarden) heenlopen is gezond verstand.
Ze kunnen bepaald niet goed autorijden en hebben een kort lontje

captain-caveman | 21-09-17 | 15:50

Voorop gezet plan en tactiek! Hoe erger gediscrimineerd, achtergesteld en zielig deze mensen zich voor doen, hoe harder de overheid met geld gaat smijten om deze "ongenoegens" op te heffen. Het is en blijft investeren in een bodemloze put, tegenprestatie wordt nauwelijks door deze categorie geleverd en erger nog, niet verlangd door onze overheid. Maar ze zijn goed in het omhoog jagen van de bevolkingsaantallen. Dat dan weer wel. Maar je mag het niet hardop zeggen, maar welke werkgever staat nu te wachten op ongeschoold, ongeïntegreerd, onaangepast volk dat ons ongelovigen het liefst ons eigen land wil uit knikkeren.

LolaBabooshka | 21-09-17 | 14:27 | 1

Dat denk ik ook. Het is geen ranglijst van de hoeveelheid discriminatie, maar van de opbrengsten van discriminatie roepen.

frank87 | 21-09-17 | 15:46

Nou mooi toch? Moslims een hekel aan Nederlanders en Nederlanders aan moslims. Komt er vandaag nog iets langs wat we nog niet wisten?

ZegMaar | 21-09-17 | 14:15 | 1

Ik doe een poging.
Er is nog nooit een moslim op de maan geweest! ISLAM vrij

captain-caveman | 21-09-17 | 15:52

Heb een collega van Marokaanse achtergrond met laten we zeggen een afrikaans uiterlijk. Je moet eens weten wat die naar zijn hoofd geslingerd krijgt (in z'n moerstaal) als ie een rondje doet door de stad..

Sanur | 21-09-17 | 14:11 | 3

Mijn dochter en haar klasgenotes werden op een elite gymnasium voortdurend voor "kankerhoer" uitgemaakt door de enige Marokkaan in de klas. De policor rectrix vond dat de dames maar assertiever moesten worden en sprak de "dader"niert aan op zijn gedrag. Mijn zoon hebben we van een multicul scholengemeeschap moet afhalen omdat hij in zijn rug werd getrapt in de gangen door een groepje Marokkanen. A propos, wil je misschien een waslijstje van dodelijke, autochtone slachtoffers als gevolg van Marokkaanse geweld bij berovingen en overvallen de afgelopen twintig jaar? En heb jij dan voor mij misschien een lijstje van het omgekeerde?

knerf | 21-09-17 | 14:26

Afrika is tot op het bot racistisch. Maar op een snel weggemoffeld artikeltje in Onze Wereld na heeft men het daar liever niet over, en moet men doen alsof het normaal is dat bv in Tanzania partijen strikt raciaal gescheiden zijn.
En over de bezetting van de zuidelijke Sahara (referendum zou begin jaren 90 plaatsvinden) heeft niemand het, nog over de zes(!) muren die daar door Marokko zijn aangelegd om mensen buiten te houden (idem dito de ANC muur om migratie uit Zimbabwe tegen te gaan)

Knoeperd | 21-09-17 | 14:30

@knerf | 21-09-17 | 14:26
Ik denk niet dat je Sanur's verhaal helemaal begrijpt!

Spaansche Griep | 21-09-17 | 15:17

Discriminatie is wanneer mij een vakantiebaan werd afgeraden vanwege de huidige populatie moslims op de werkvloer. Discriminatie is actief homo's wegpesten uit je buurt. Discriminatie is mij toefluisteren dat je over 50 jaar met meer bent en dus aan geboortepolitiek doet. Discriminatie is niet omgaan met andersdenkenden (ongelovigen) omdat je op de westerse cultuur van je gastland neerkijkt. Discriminatie is een Marokkaans uitziende meid een duw geven omdat zij met haar donkere vriend over straat loopt maar zij kennelijk een hoofddoek behoort te dragen. Discriminatie is NIET de REACTIE die je krijgt op al deze situaties wanneer je een gastland al deccenia lang tot het uiterste drijft... Als je haat zaait oogst je haat. De media zegt dat de autochtonen de haat zaaien maar niets is minder waar. Wij reageren op de complete ontworteling die een deel van Nederland voor zijn ogen ziet gebeuren

letopuwzaak | 21-09-17 | 14:10

Totaal geen vertrouwen in dit onderzoek. Bij Joop wordt meteen het verwijt gemaakt naar rechtse politici. Bij joop hangt de vlag uit. Want ze hen hun gelijk. Ik mij herinneren dat dhr Asscher zich ooit verkeken heeft op onderzoek resultaten. Heeft daarvoor zijn excuus aangeboden. Moslims mogen nog steeds hun geloof uit dragen een moskee bouwen. Wat is het probleem. Het probleem is dat gedram en de problemen binnen islam over de ware islam en de moslimterreur aanslagen. Dat is het wel logisch als je als buitenstaander wat argwanend wordt.

franck7020 | 21-09-17 | 14:00 | 2

Hoeso probleem man? Ikke zijn al driede generaties heb liefe moeder en jouw moeder is een hoer man. Jullie altijd discriminaties want geen vette BMW man. Gewoon jaloers of zo. Wij altijd veel money hebbe, en jullie lekker werken. Ikke blaas je wel op as je blijf diskriminelen. Samen met Joden, homo's en dan schuif ik je de see in as jullie me niet serieus nemen. Fuck you en Allah is heeeeel groot, veel groter dan jullie, vervloekte kafirs

zorgeloos-type | 21-09-17 | 14:22

Tenenkrommend was Joop/Vara laatst over het Britse onderzoek naar toenemende homo-haat. Een hele paginalang lullen zonder ook maar 1 keer de oprukkende islamisering te noemen. Duikvereniging Raqqa wordt zo wel erg groot.

Knoeperd | 21-09-17 | 14:25

Hoe zou dat toch komen ik pieker me rot maar ik kan mij geen reden.
politiek, politie, justitie, knuffelen de booslims te pletter.
Ik krijg er alvast een lage bloedsuiker spiegel van

Jacktheflipper | 21-09-17 | 13:59

Wat je zegt ben je zelf

Rest In Privacy | 21-09-17 | 13:58

Ze voelen zich dus gediscrimineerd.. Zegt dus nog niks over dat ze daadwerkelijk gediscrimineerd worden. Het kost ook een hoop moed om verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven ipv telkens discriminatie te roepen. Als iemand je een lul vindt is dat waarschijnlijk omdat je een lul bent, heeft niks met afkomst te maken.

Turbulentie? | 21-09-17 | 13:51

Laatst zei Ali B. iets aardigs over vader Paul de Leeuw tegen een orthodox Christen die tegen het homohuwelijk was in RTL Late Night. In de comments die online volgden van geloofsbroeders van Ali bleek maar weer eens hoe moslims discrimineren en dat simpelweg een geloofskwestie vinden.

Simon_GS | 21-09-17 | 13:51 | 2

Typische is dat waar bij bijvoorbeeld de Goeree's hun beroep op Protestantisme werd weggewuift, het inherente anti-semitisme van de Islam wordt vergoeilijkt met beroep op de vrijheid van godsdienst.

Knoeperd | 21-09-17 | 14:22

Ali B heeft een dubbele agenda, van hier tot Marokko.
Vreselijk, Johan Derksen heeft hem jaren geleden al eens zijn masker afgetrokken, nou dat noemen ze door mand vallen!

joppo0 | 21-09-17 | 17:42

Het is sowieso nooit goed of het deugt niet, ben wel klaar met dat discriminazi geneuzel. Daarnaast verdom ik het om als autotochtoon me te schikken naar het sneue gezeik van de moslim minderheid. Als het je hier aanstaat wat doe je hier nog?

Undefined_variable | 21-09-17 | 13:49

“In Nederland heb je het leven van een robot: vroeg op staan, naar school, werken, thuis komen, en weer slapen. Dat leventje daar houd ik niet zo van.” Een antwoord van de geïnterviewde dame waar velen het niet mee oneens zullen zijn. Wellicht dat daar maatschappij-breed wat meer op ingezet moet worden. Wat minder expansiedrift, wat meer focus op de sociale kant van de maatschappij (met eigen verantwoordelijkheid).

mozaard | 21-09-17 | 13:47

Waarom wordt er nooit eens onderzocht of autochtonen zich gediscrimineerd voelen ten opzichte van moslims....
Oh, wacht, dat is natuurlijk te controversieel....
Of het gebeurt gewoon niet, immers moslims doen dat soort dingen niet.

Is dit nog nieuws? | 21-09-17 | 13:47 | 1

Omdat uit dergelijke onderzoeken naar voren komt dat 95% van de ondervraagde autochtone Nederlanders wel klaar is met het chronische volcontinu gezeik dat uit anti Nederlandse multicul- en linkse kringen richting De Natie wordt geventileerd. En dat het smijten met miljarden aan subsidie voor indoctrinatie van De Natie dus volledig zinloos blijkt. En slechts verdeeldheid en afbraak van sociale cohesie bevorderd.

De Briemusketier | 21-09-17 | 14:36

Ze voelen zich dus ernstig gediscrimineerd.. welnu, als dat, die discriminaassie enzo, mij zou overkomen zou ik ondanks alle financiële voordelen die dit land mij biedt toch aan mijn stutten trekken en eindelijk in mijn eigen land, waar ik a b s o l u u t niet gediscrimineerd word en waar ik e n o r m e financiële kansen heb een plekje zoeken.
Moslimtiepjes blij, en WIJ ook erg blij.

Dat moet lukken , toch?

mallekater | 21-09-17 | 13:45

Heel snel beginnen met dat Canon, anders begint deze vanaf de landing van de eerste gastarbeiders.

Sans Comique | 21-09-17 | 13:48

Alleen jammer dat de ellende in feite al begonnen is met de Oranje kliek en hun 'liever Turks dan Paaps!'.
Wat dat betreft heeft het altijd wat komisch dat te veel mensen die zich terecht zorgen maken over de islamisering, teruggrijpen op het Wilhelmus e.d.

Knoeperd | 21-09-17 | 14:19

Zolang ze niet bij zichzelf te rade gaan, ligt het altijd aan een ander

Diedenien | 21-09-17 | 13:37 | 1

Natuurlijk ligt het aan de ongelovigen en niet aan de hemelse door allah geschapen wondermens das toch duidelijk?

Is dit nog nieuws? | 21-09-17 | 13:48

Als je een schijthekel hebt aan (alle) katholieken, streng hervormde EO-bible belters, NVU-leden, PVV-aanhangers, facisten, neo-nazi's vanwege hun overtuiging/ideologie, dan mag dat allemaal. Is namelijk een mening en VvMU.
.
Bij moslims en islam mag dat niet: slachtofferrol, (voorgedrukte) aangiften, aanklacht en veroordeling door onze linkse PvdA/GroenLinks/D66 justitie en rechters..
.
Dus waarom mag je (privé) geen schijthekel hebben aan (alle) moslims vanwege wanstaltige en agressieve ideologie (islam). En waarom mag je dit niet uitspreken? Is toch een vrije mening en VvMU.
.
Dit is GEEN discriminatie. Discriminatie, het zit al in in de term opgesloten, vereist een ACTIE: Je moet voor discriminatie een actie plegen waarbij je iemand vanwege overtuiging, sexe, etc. benadeeld.
.
Bijv. Sta ik in de tram/bus/trein alleen voor een oudere moslim dame op en niet voor een oudere blanke oudere dame, zoals sommige moslims in Amsterdam-West doen. Dat is discriminatie: een ACTIE.
.
Toch niet als je je mening verkondigt over moslims en islam, ook al is die zeer negatief? Is geen discriminatie = geen ACTIE = een mening/VvMU.

Jan3863 | 21-09-17 | 13:35 | 2

Inderdaad.
Ze voelen het, ....... zeggen ze..

En ze worden het ook, ...... maar dan omgekeerd (positief gediscrimineerd).

Kijkeensaan | 21-09-17 | 13:48

Jan3863 | 21-09-17 | 13:35 |
Waarom zouden ze opstaan voor een ongelovige vrouw? Ze staan toch ook niet op voor een hond?

Is dit nog nieuws? | 21-09-17 | 13:49

Zolang ze niet bij zichzelf te rade gaan, ligt het altijd aan een ander

Diedenien | 21-09-17 | 13:34 | 2

Iets wat mensen in Afrika en Azie ook opgevallen is.

Knoeperd | 21-09-17 | 14:15

Als je gemiddeld dertig punten iQ tekort komt om aan te klampen bij het gemiddelde niveau van Nederland heb je maar een optie en dat is heel Nederland naar je eigen niveau te verlagen.
Dat de gemiddeld Nederlander schijt heeft aan die woestijnsprinkhanen en zijn eigen ding blijft doen heet tegenwoordig discriminatie.

De Briemusketier | 21-09-17 | 14:43

Bij geweldsdelicten zoals overvallen, straatroven en aanrandingen in zwembaden zijn blanke autochtonen het slachtoffer en allochtonen en met name moslims de daders. Dit zijn feiten en op te zoeken bij het WODC en/of het CBS al zijn de cijfers daarover soms moeilijk te vinden wat weggemoffeld.Dit is al jaren het geval. Het omgekeerde komt namelijk niet voor. Bendes blanke autochtonen overvallen geen Marokkanen, Marokkaanse oudjes worden niet beroofd en Marokkaanse meisjes niet aangerand in zwembaden door opgeschoten jongens van autochtone komaf. Dit is ook een feit. Toch worden nooit via de policor NOS deze berichten in het nieuws verspreid. Jarenlang heeft het autochtone deel van de Nederlandse bevolking dit geslikt maar nog wekelijks valt in een programma als Opsporing Verzocht te zien wie de daders en wie de slachtoffers zijn bij geweldsdelicten. Autochtone vrouwen worden nog steeds voor "kankerhoer" uitgemaakt. Maar al dit soort feiten worden niet genoemd noch wordt er onderzoek naar gedaan. Cynisch gezegd: bij geweldsdelicten wordt er door de daders flink gediscrimineerd op sekse en/of ras. Het aantal dodelijke, autochtone slachtoffers bij overvallen en berovingen door allochtonen en met name door Marokkanen de afgelopen twintig jaar is niet meer op twee handen te tellen. Ook dit is een feit. En dan het raar vinden dat het autochtone gedeelte van het Nederlandse volk niet veel op heeft met de moslims....

knerf | 21-09-17 | 13:33 | 1

Gezien de overheidscampagnes om discriminatie altijd te melden zou men kunnen stellen dat het vervullen van burgerplicht is om dergelijke discriminatie van autochtonen telkens te melden. Dan moeten de bovenonsgestelden er wel op reageren en/ of klapt het systeem.

Knoeperd | 21-09-17 | 14:13

Als 100% racist (vanwege al dat gezeik over Zwarte Piet en over Keti Koti als nationale feestdag etc.) ben ik hier niet rouwig om. Alleen jammer dat al die jankmoslims die zeggen gediscrimineerd te worden op de arbeidsmarkt wel moeten eten en daarom parasiteren op kosten van de werkende Nederlander.

eerstneukendanpraten | 21-09-17 | 13:30 | 3

Ik werk (zeik) hier want er is veel werk in social media

call1Maria | 21-09-17 | 13:40

@ call1Maria

Ben bitcoinmiljonair dus hoef ik niet meer te werken.

eerstneukendanpraten | 21-09-17 | 13:58
-weggejorist-
call1Maria | 21-09-17 | 14:07

Zelf haten die gasten homo s, christenen, joden, varkens , honden eigen dochters, etc.
Opzouten en heel snel!

joppo0 | 21-09-17 | 13:27

Kan dit ook even uitgevoerd worden onder de "oorspronkelijke" bewoners? Ik als "witte man" word namelijk constant gediscrimineerd door dat zooitje figuren.

Shalalieshalala | 21-09-17 | 13:26 | 1

De overheid roept telkens op gevallen van discriminatie ( in de praktijk vaak beledigingen) bij subsidieslurpers te melden. Men kan zeggen dat het dus uw burgerplicht is ook over uw discriminatie te klagen.

Knoeperd | 21-09-17 | 14:10

Ja, dit schiet op.... Alsof je een onderzoek uitvoert naar boerderijdieren en alleen de ratten vraagt naar hun bevindingen.

Stormageddon | 21-09-17 | 13:25

Verklaring van Timmerfrans ter ere van Mohamedanen Zijn Zielig-dag (wtf? Bestaan die ook voor andere religies of is dit weer een Islamitisch Privilege?) bevat ook enge uitspraak over verbod op 'ethnic profiling' (iedereen de lul ipv goed recherche werk) en andere totalitaire trekken.
Gebrek aan historisch besef bij Timmerfrans en co is ook stuitend.
Al zouden we bijvoorbeeld het slavernij verleden dat verbonden is met het Arabisch-Ottomaanse kolonialisme sinds de zevende eeuw in naam van Mohammed vergeten, dan nog is de realiteit dat het Slavernij Heden sterk met diezelfde Islam verbonden is.
Of het nu de totale minachting voor niet-Moslim vrouwen betreft die in wezen als sexslaaf behandeld worden (zie b.v. Loverboy problematiek, de verkrachtingsnetwerken in de UK waar overigens dus ook Shiks en Hindoe meiden slachtoffer van worden) tot de tegenwoordig bestaande regelrechte slavernij in te veel islamitische staten inclusief het door Euro-moslims bejubbelde IS-kalifaat (althans, zoalng het leek te winnen), de rode draad is duidelijk voor iedereen die de waarheid zoekt.

Met andere woorden: Toen niet (Wenen 1683), Nu niet (IS), nooit meer (islam) facisme!

Knoeperd | 21-09-17 | 13:25 | 3
-weggejorist-
call1Maria | 21-09-17 | 13:34

@call1
Wat heeft krullerig haar met het historische feit dat sinds de zevende eeuw met de Islam ook slavenhandel zoals boven besproken gepaard gaat te maken?
Of iemand het fijn vindt of niet, het is een historisch feit dat de landen die (in ieder geval op papier) slavernij als laatste verboden hebben zich als Islamitisch typeren.

Knoeperd | 21-09-17 | 14:07
-weggejorist-
call1Maria | 21-09-17 | 14:30

noteer even dat in de staatjes voelt niet staat maar gewoon disciminatie als feit

pantera | 21-09-17 | 13:23 | 1

In staatjes codeer je toch alleen feiten? Ik verzamelde postzegels en munten

call1Maria | 21-09-17 | 13:38

Sorry, maar ik heb geen ander advies aan de jankers en klagers van moslimorigine, dan dat ze het beste terug moven naar dat fantastische land dat ze hebben verlaten om hier de staatskas te kunnen plunderen.
Ik ben er van overtuigd dat het hen in het land van herkomst, zo Islamitisch als de ziekte, beter zal gaan dan het ze hier gaat.

En niemand houdt ze tegen.

Wij niet in elk geval.

Behalve de behoefte om misbruik te maken van het gratis geld dat ze hier door de idiotie van een of andere merkwaardige wetgeving ontvangen , hebben ze hier weinig in te brengen.

mallekater | 21-09-17 | 13:23 | 2

Het probleem is alleen dat Nederland het land is waar de meeste vandaan komen!

Mocro2897 | 21-09-17 | 13:24

@ Mocro2897 | 21-09-17 | 13:24
En met 2 paspoorten, dus waar ligt dan de loyaliteit? De koran? Marokko? Familie? Wat ik wel weet is dat men geen echte Nederlanders is! Ik geef je 1 voorbeeldwoord. Tolerantie! (kennen ze niet en willen ze niet) Gelukkig is het moslim geloof zo versplinterd, dat men elkaar afmaakt

Rest In Privacy | 21-09-17 | 14:05
-weggejorist-
meneer Q | 21-09-17 | 13:20 | 1

Volgens mij hebben ze dezelfde rechten en plichten als de autochtone Nederlander. Dus wat zit die Timmermans nou te zeuren?
En dan toch eindeloos blijven jammeren; dan word je vanzelf een keer uitgekotst.

marjen | 21-09-17 | 13:19

Als je vraagt; "Voel je je verbonden met Nederland" krijg je een ander antwoord dan wanneer je vraagt; "onderschrijf je de Westerse waarden en normen".

Allicht voelt men zich verbonden met hun geboortegrond. Tis alleen zo jammer van al die ongelovige kaaskoppen. Maar daar wordt op de achtergrond aan gewerkt.

Sans Comique | 21-09-17 | 13:18

Ik, als allochtoon uitziende persoon met een migratie achtergrond, die nog nooit gediscrimineerd is door blanke Nederlanders maar al ontelbare keren door moslims, schrijf al twee jaar reacties naar kranten die dit soort artikelen plaatsen. Zou het inderdaad iets te maken kunnen hebben met de haat die zijzelf tentoon spreiden, de ervaringen met moslims op scholen, in je buurt, het willen domineren waar ze kunnen, het niet schuwen van fysiek geweld tegen joden en homo's, het demoniseren van het gastland, het nietvwillen integreren, het neerkijken op de westerse cultuur etc.. overal waar veel moslims wonen wordt op een partij gestemd die hieraan grenzen wil stellen. Ra ra hoe kan dat. Er wordt niet naar deze boodschap geluisterd, als een blond iemand het zegt is hij een rascist en zegt iemand met een 'kleur' het.. dan.. wordt het gewoon genegeerd want hee.. dan moet het wel waar zijn en daar wil links niks mee.

letopuwzaak | 21-09-17 | 13:16

Lekker onderzoek weer. Zijn dezelfde vragen ook aan de autochtone bevolkingsgroepen gevraagd? Welke vragen zijn er hoe en aan wie gesteld? Voor een echt relevant onderzoek heb je statistische grootheden nodig (ik lees hier in kleine lettertjes iets van minder 20; dat komt niet eens in de buurt van statistiek onder miljoenen van mensen). Oftewel, bedankt voor niks.

PisFinger | 21-09-17 | 13:13

Staatkundig zeg! Vertrouwende staat zeker. Meten aan wie eruit te halen valt wat er in zit. Staatsies! Ronder als de belcurve kunnen we het niet maken.

call1Maria | 21-09-17 | 13:12 | 1

En nu in verstaanbare zinnen?
*gaat bammetjes smeren*

Rest In Privacy | 21-09-17 | 14:07

Welke landen (buiten Zweden RIP) geven nog meer klaplopers een baan als columnist of passen tradities aan een kleine groep parasieten?

First Contact | 21-09-17 | 13:12

Tuurlijk, ze wonen immers tussen de kafirs. De hele Islam is 1 en al discriminatie richting de kafirs. Daarbij hebben ze zelf zowat alles al gescheiden met hun aparte zwemles en ramadan gemeeeeehker, en aparte ingang bij de lokale kerk. de vrouwtjes mogen toch echt niet met een niet moslim trouwen etc etc.

Stortkoker | 21-09-17 | 13:11 | 1

@Stortkoker. Klopt. De hoeveelheid tekst die aan ons, de Kafir, wordt besteed; In de Hadith 37%, de Koran 64%, de Sira zelfs 81%! In totaal zo'n 51% van de bovenstaande trilogie is gewijd aan de Kafir. Dat zou nogal te denken moeten geven....

Sjefke7807 | 21-09-17 | 13:34

Anoniem solliciteren??? Alsof ze zouden WILLEN werken

Diedenien | 21-09-17 | 13:10 | 1

Ja zo een stom robot-bestaan is niets voor ze.

Rest In Privacy | 21-09-17 | 13:12

We hebben ze veel te veel in de watten gelegd. Al onze aargasbaten zijn op gegaan aan uitkeringen, extra zorg, subsidies etc. om het ze naar de zin te maken. Nu zijn ze tot op het bot verwent en eisen steeds meer.
Gemiddeld genomen voegen ze niets toe aan onze maatschappij en cultuur.
Wat mij betreft worden ze bij negatieve uitlatingen over Nederland netjes naar het door hun gewenste land gebracht.

watergeus | 21-09-17 | 13:09

Als je rooms-katholiek bent, word je soms helemaal verrot gescholden: "Hoe kan je lid zijn van zo'n ideologie met al die pedo's op de kansel". Mag allemaal.
.
Als je streng hervormd bent (van de EO-bible belt) word je soms helemaal verrot gescholden: Laatst nog in de show van Youp vh Hek. Mag allemaal.
.
Als je openlijk lid bent van de NVU (neo-facisme - politiek overtuiging) word je zwaar gediscrimineerd. Kan je een baan wel vergeten. Terecht... of mag ik dat niet zeggen, is dat ook discriminatie??
.
Maar als je moslim bent, mag niets meer: Mondje dicht!! Geen kritiek op de islam!! Mag niet. Anders komen er (voorgedrukte) aangiften en aanklachten door onze linkse PvdA/Groenlinks/D66 officieren van justitie en veroordelingen door onze linkse PvdA/GL/D66 rechters.
.
Ik ben die moslims, die constant de slachtofferrol zoeken, helemaal zat. Ik ben de wanstaltige en agressieve islam helemaal zat. De islam, die een land en haar inwoners wil gelijkschakelen onder één ideologie en onder één ideologische wetboek (sharia), hoort niet thuis in een democratisch land. Oprotten, weg ermee, verbieden.

Jan3863 | 21-09-17 | 13:04

Nou, moslimmutsjes, wanneer het jullie hier niet bevalt staat het jullie helemaal vrij terug te keren naar dat geweldig, superislamitisch, supersociaal, thuisland Marokko, of Turkije, of welk willekeurig klotekutislamland dan ook.

Maar ja, ik vrees dat de financiële emolumenten, alsmede de graties woningen, alsmede de graties zorg en alsmede het graties onderwijs toch net effe zwaarder wegen dan jullie verlangen naar een Islamstaat, waar jullie vrouwen EINDELIJK weer onderdrukt kunnen worden en andersdenkenden domweg de kop afgehakt mogen worden.

Geld maakt rauwe bonen zoet, dus het feit dat jullie niet mogen klooien zoals je gewend bent is een helaas bijkomende vorm van discriminatie.
Maar echt waar.. helemaal niemand houdt je tegen wanneer je naar jouw, het jou beloofde Islamland terugkeert.
Integendeel, we zwaaien je echt oprecht verheugd urenlang uit.

Maar ik vrees dat jullie je de luxe van dit schandalig non-islamland niet willen ontzeggen.

En dus zeiken jullie dagelijks in het rond omdat jullie je zogenaamd gediscrimineerd voelen.

WEET je wie er hier gediscrimineerd wordt??
De autochtone Nederlander.

mallekater | 21-09-17 | 13:01 | 3

Kan GS niet een Poll starten met de vraag of autochtone Nederlanders zich al dan niet gediscrimineerd voelen? Denk dat het bij laagopgeleide Nederlanders ook wel speelt. Trouwens ook hoogopgeleide Nederlanders moeten zich inlikken in netwerkjes om niet buitengesloten te worden.

Watching the Wheels | 21-09-17 | 13:05

Hoeveel Christelijke familiebedrijven zijn er wel niet, waar je als ongelovige geen schijn van kans maakt om de top te bereiken.

Watching the Wheels | 21-09-17 | 13:07

Maar wat maakt het uit, dan ga je toch gewoon weer verder.

Watching the Wheels | 21-09-17 | 13:07

Ach, een maal in de EU mag je wonen waar je wilt. En als Nederland dan niet bevalt zijn er andere EU landen war je het kunt proberen, daar discrimineert men gegarandeerd niet. Dus ik zou zo zeggen, ga het eens proberen in Polen, de Baltische staten, Hongarije , Roemenië Tsjechie of Slowakije.
Succes!!

miff | 21-09-17 | 13:00

De meeste moslims hebben een gebrek aan respect en inlevingsvermogen vermogen, ze zijn altijd slachtoffer en ze doen het nooooooit fout. Nee moslim en vrijheid..... gaat niet samen.

ikgeloofhetniet | 21-09-17 | 12:59

We hebben de moslims nog niet vrijwillig tot de heersende klasse en cultuur gemaakt in NL dat hun, rechtens hun religie, natuurlijk toekomt. Daarom voelen ze zich gediscrimineerd en achtergesteld. Waarom in NL dan meer dan in andere landen? Omdat ze hier al de finish in zicht hebben en hun gevoel dus meer bevestigd zien dan in andere landen en nog even die laatste meters opeisen.

BASinnic | 21-09-17 | 12:56

Waarom klagen Japanners, Chinezen nooit over discriminatie in Nederland?

Watching the Wheels | 21-09-17 | 12:56 | 1

Weet je dat wel zeker?

Mocro2897 | 21-09-17 | 13:26


'waaruit dus blijkt dat moslims helemaal de mama worden gediscrimineerd met Nederland als een van de koplopers '

.... terecht compliment ... we zijn namelijk altijd al trentsetters geweest

Ervaringsdeskundige | 21-09-17 | 12:52 | 1

Gidsland

P-unit | 21-09-17 | 13:21

OT/ necrosis? iemand?

Toontje-S | 21-09-17 | 12:51 | 3

Ja die is al een paar dagen weg, viel mij ook op. Geen idee.

Watching the Wheels | 21-09-17 | 12:58

En LuckyGirl ..

Watching the Wheels | 21-09-17 | 12:59

@ Watching the Wheels | 21-09-17 | 12:59
necrosis is ziek en houd er niet van als men bezorgt om hem is. Lucky Girl is weer terug in NL ( Delft en omgeving) en hopelijk zien wij ze allemaal snel weer online.

Rest In Privacy | 21-09-17 | 13:11

Ach en wee, kommer en kwel. Als je naar ze wijst voelen ze zich al gediscrimineerd. Wat men nog niet door heeft is, hoe harder onze Moslim broeders en zusters roepen dat ze gediscrimineerd worden des te meer krijgen ze voor mekaar wat betreft voorrang op huizen etc. etc. En maar lekker doorgaan met voortplanten om een fortuin aan kinderbijslag te ontvangen, kwijtschelding van allerlei belastingen krijgen, want die arme zielen hebben alleen maar een uitkering en, oh ja, recht op alle denkbare toeslagen. Kortom Nederland is luilekkerland

Diedenien | 21-09-17 | 12:51

Is dit te koppelen met het tabelletje tegen Nederland afzetters, uitkering- en toeslagenfraudeurs, overlastgevers, overvallers, inbrekers en andersoortig crimineel tuigh?

Mathijs2017 | 21-09-17 | 12:49

oh oh het is hier zo slecht waarom komen jullie moslims dan allemaal naar ons toe..?.... jullie hebben het hier harstikke goed en het enige wat jullie moslims doen
is ons mooie landje verzieken... ga weg vertrek ga je eigen landje verpesten!

jonsen | 21-09-17 | 12:49

Het zijn moslims die vrouwen onderdrukken, homo's en Joden willen doden, andere geloven niet dulden.
Maar bovenal. In de meeste moslimlanden hebben ze anno 2017 nog slaven, verkrachtten, mishandelen en vermoorden deze slaven en komen er mee weg door extreme corruptie.
Dus laten ze alsjeblieft hun ... houden over discriminatie in het vrije westen.

Dirk III | 21-09-17 | 12:48

Wat deze statistieken mij zeggen..? dat het dezelfde etnische groepen zijn die in verschillende landen gediscrimineerd worden. Daar zal dan vast wel een goede reden voor zijn. Kan de discussie dan nu gaan over wat de verschillen zijn en ook een wederzijds kritisch zijn jegens elkaar ipv. de boel af te vlakken en te verklaren dan onderlinge verschillen in de samenleving niet (mogen) bestaan!?

mazel_tov | 21-09-17 | 12:47

Tabel één;
Ze worden hier op alle fronten voorgetrokken. Alles gratis terwijl de inheemse Nederlander overal het volle pond voor betaalt. Buurthuizen (die vervolgens binnen de kortste keren bestolen en gevandaliseerd worden), gratis kickboxlessen zodat we die k.k.tata's nog wat harder in elkaar kunnen schoppen want toch geen straf. Het is een lange lijst waar de Nederlander wél voor moet betalen en zíj alles gratis danwel bijna gratis krijgen. En nog is het niet goed.

Tabel twee;
Discriminatie op basis van religie?!? We verzuipen hier zo langzamerhand in de moskeeën en madrassa's, hele wijken zijn zó transplanteerbaar naar het M.O. maar gediscrimineerd dat we worden! Schei toch uit zeg.

Tabel drie;
Ze voelen zich vooral verbonden met het gratiessss keld. De inheemse Nederlander kan kapot vallen. U hoeft alleen maar te kijken naar de weinig vleiende benamingen die ze onder elkaar voor ons hebben. Het is hun eigen intolerante, onhebbelijke "Herrenras" mentaliteit die er voor gezorgd hebben dat de Nederlander het uiteindelijk een keer spuugzat aan het worden is.
Zoals de uit Egypte verbannen Sjeik Youssouf al Quaradawi van de UOIE, Islamitische Organisaties in Europa zei: “Met uw democratische wetten zullen wij u koloniseren. Met onze wetten uit de Koran zullen wij u domineren”.

Verder wat @Mosterd zegt;
Maar is het niet zo dat de moslimvrouwtjes vijf meter achter hun mannetjes aan moeten dralen? Dat de vrouwtjes niet op hetzelfde moment de moskee binnen mogen stappen? Heeft het iets te maken met gescheiden zwemmen? Met vrouwenrechten in het algemeen? Zou het misschien iets te maken kunnen hebben met oververtegenwoordiging in de criminaliteit? Met eeuwige rotzooi op het voetbalveld? Met hangjeugd, met straatterreur, met overvallen? Met Turkse vlaggen in de Rotterdamse binnenstad? Met fanatieke supporters van een dictator? Met inquisitie van iemand die een ander politiek figuur aanhangt? Met toeterende Marokkanen na een overwinning op het Nederlands elftal? Met de hang naar het thuisland in het algemeen? Met joden die in elkaar getimmerd worden? Met gappies die hier zijn opgegroeid maar niet verder komen dan 'wollah wollah vriend wat is deze'? Met de afwijzing van homoseksualiteit? Met betonscharen? Met buurten waar sommige mensen liever niet meer willen komen? Met bomaanslagen, steekpartijen, vrachtwagens en Bataclans? Met een halve stad die tijdens Prinsjesdag is vol gepleurd met Merkel-Lego? Met dat eeuwige gewijs naar anderen? Met een religie die alle andere religies wil onderwerpen? Zou het misschien ook iets met de islam ZELF te maken kunnen hebben? Of zijn we in Europa domweg te laat en hebben we al zelfmoord gepleegd? Poeh poeh alarmerend zeg, wat zijn die moslims toch het slachtoffer van die haat-Europeanen.

Sjefke7807 | 21-09-17 | 12:47 | 3

Hohoho. Ugh! Het is niet 5 meter, maar slechts 2 meter, Sjef.

chicago river | 21-09-17 | 13:30

Ik quote op het eind slechts het laatste stuk van @Mosterd mijn beste Chicago. Dus u zult de meetkundige discrepantie met hem moeten opnemen^^

Sjefke7807 | 21-09-17 | 13:41

Gheheheh.
Ik laat dat voor de lieve vrede achterwege. Plus, er is ook niet echt een strijdbijl die begraven moet.
Jammer en helaas gaat er ook geen strijdbijl begraven worden tussen mij tussen en de muesli's want too little too late. There's no buryin' hatchets here.

chicago river | 21-09-17 | 14:16

Wel grappig, want persoonlijk vind ik dat we echt nog veel te tolerant zijn.

moitambien | 21-09-17 | 12:46

Hier in het oosten des lands voelen wij ons ook gediscrimineerd door de Randstad. Maar dat is nog altijd beter dan in een land te wonen met een dictator zonder vrijheid van meningsuiting. Bovendien komt niemand hier om van de honger, is er geen oorlog en zijn er nog redelijke sociale voorzieningen. En als je (nog) werkt krijg je er binnenkort ook nog wat bij. Je mag ook wel een keer tevreden zijn.

Mannes | 21-09-17 | 12:44 | 1

Niemand mag boven die standaard. Bombardeer het MO naar Afrika en die verrekte Koreanen of Chinezen die hebben geen praatjes

call1Maria | 21-09-17 | 13:22

Als er één bevolkingsgroep is die het absoluut niet over gediscrimineerd worden moet hebben zijn dat wel de moslims.
-.
Mijn God roept niet dat alles wat niet mijn geloof is vermoord en geknecht moet worden.

moitambien | 21-09-17 | 12:43

Liepen die Duitsers een tijdje terug ook niet allemaal te zeiken dat ze gekwek achter hun rug hoorden (Jiskefet) youtu.be/DoTuSvfGIG8?t=91 ?

Watching the Wheels | 21-09-17 | 12:42

Tja beste moslims. Je oogst wat je zaait.

Statler en Waldorf | 21-09-17 | 12:42

En ik voel me in dit land als autochtoon steeds minder thuis. Hoe zou dat nou toch komen?

Tiltetapper | 21-09-17 | 12:41

VOELEN ze zich gediscrimineerd of WORDEN ze gediscrimineerd??
.
Ennnn, ...... hoe was de vraagstelling?
Lijkt me best relevant om te kunnen beoordelen of ze zich al of niet terecht gediscrimineerd voelen.
.
Anders is het zoiets als vragen aan de kok: 'wat zit er in mijn eten' en een antwoord krijgen in de trant van 'het is lekker'.

Kijkeensaan | 21-09-17 | 12:41 | 1

Inderdaad, voelen ze het of worden ze het. Als je cultuur/geloof zegt dat je beter bent dan de rest, dan is gelijke behandeling ook niet toereikend.

zwarte_weduwe | 21-09-17 | 12:50

Wat ik mij afvraag of het Europese Agentschap voor de Grondrechten dit onderzoek geheel met eigen middelen en personeel heeft gedaan, of dat zij in sterke mate geleund heeft op instanties die op nationaal niveau opereren. Dat zou namelijk ook een verklaring kunnen zijn voor de verschillen tussen Nederland en enkele Zuid Europese landen waarvan we weten dat daar vele malen discriminerender wordt opgetreden dan in Nederland.

Panos88 | 21-09-17 | 12:39

De islam is toch een wanstaltige en agressieve ideologie. Het heeft dezelfde bouwstenen als het fascisme en nazisme:
.
Overeenkomst islam met fascisme: Gelijkschakeling van iedereen (werkgevers, burgers, overheid, economie) onder één ideologie. Iedereen moet voldoen aan de eisen van deze ene ideologie. Ooit een weligtierende verzameling van allerlei belanggroeperingen (politieke partijen, werkgevers- en werknemersorganisaties, homo- en/of vrouwenbelangenverenigingen, etc) gezien in een islamitisch land. Tuurlijk niet. Allemaal gelijkgeschakeld onder de islam, liefst onder de sharia als maatstaf.
.
Overeenkomst islam nazisme: Iedereen met een andere mening of geaardheid of overtuiging, wordt uit de samenleving gehaald. Zelfs met dodelijke afloop (sharia).
.
Het lijkt me logisch als je een dergelijke wanstaltige en agressieve ideologie als islam/fascisme/nazisme aanhangt, dat je "negatief in de picture staat". De islam zou vanuit grondbeginselen verboden moeten worden, net als fascisme en nazisme.

Jan3863 | 21-09-17 | 12:39

Die lui kruipen weer in de slachtofferrol omdat ze wéten dat ze dan met rust gelaten worden, want zielig! Ondertussen rommelen veel van die lui lekker door met duistere handeltjes. Ze lachen zich het schompes.

demaup | 21-09-17 | 12:38

Die lui kruipen weer in de slachtofferrol omdat ze wéten dat ze dan met rust gelaten worden, want zielig! Ondertussen rommelen veel van die lui lekker door met duistere handeltjes. Ze lachen zich het schompes.

demaup | 21-09-17 | 12:38

En wat vind U van de mensenrechten beschreven in de Koran, meneer Timmermans?? Hoort ook in de 21e eeuw in EU?

ali komijnekaas | 21-09-17 | 12:38

Op NOS.nl lees ik het volgende hierover:

"het Europese Agentschap voor Grondrechten (FRA)"

vervolgens:

"zegt Friso Roscam Abbing, onderzoeker van FRA"

Friso Roscam Abbing, FRA, toeval?

Durak | 21-09-17 | 12:38

Wat verder opvalt is dat landen die uitheemdiers tot in den treuren ongezien hun zin geven (Zweden en de UK) er 'positief' uitspringen. Oftewel ze zijn pas tevreden als het land zich volledig aanpast aan hun cultuur.

Sqbar | 21-09-17 | 12:34

Natuurlijk worden ze gediscrimineerd.
.
Ze krijgen uitkeringen terwijl anderen die alleen tegen voorwaarden krijgen.
Ze staan boven de wet die voor anderen wel geldt.
.
Ik ben het wel met ze eens dat het hoog tijd wordt om ze eens gelijk te behandelen.
.
Kan morgen hoor. Politiekcorrecte bestuurders kunnen in 10 minuten beleid & aansturingen weer binnen grondwetskaders brengen en alle discriminerende uitzonderingen staken.
.
Maar ja hè... die politiekcorrecte bestuurders zijn natuurlijk niet voor niets "the enemy within"

Parel van het Zuiden | 21-09-17 | 12:34

Als je elke dag tegen een vrouw zegt dat ze zo mooi is krijg je Marijke Helwege. Als je elke dag tegen een neger zegt dat hij gediscrimineerd wordt, voelt hij zich gediscrimineerd en als je een turk subsidie geeft omdat hij zich gediscrimineerd wordt, worden er steeds meer gediscrimineerd.

bergsbeklimmer | 21-09-17 | 12:33

Mooi. Dit wil dus zeggen dat de doorsnee Nederlander met zijn gezonde verstand reageert in plaats van policor, en gewoon een hekel heeft aan een onderdrukkende ideologie. Ik ben weer gerustgesteld.

BrabantBovenAlles | 21-09-17 | 12:32

Ik vind het discriminerend dat de meeste Nederlandse moslims een dubbele nationaliteit bezitten. Zij hebben rechten in twee landen, terwijl ik mij moet zien te redden op één nationaliteit.

Duifmans | 21-09-17 | 12:31

Als een golddigger die klaagt dat zij slechts op 1 manier serieus wordt genomen.

ChatBot | 21-09-17 | 12:31

Of Ieren. Ieren konden ook wel een bommetje geld gebruiken al dan niet voor het thuisland. Waren zo op de boot gestapt, een zeewaardige dan wel, over bootjes gesproken.
Was leuker geweest ook voor de invloed van het Iers op het steenkolen Engels van Nederlanders.
En die pedofiele kk-katholieke cultuurmisdragingen had je niet gehad want die uitvoerders waren te druk bezig in eigen gelederen in eigen land.

En ook daar kennen de Mohammedanen er genoeg van, tenzij je zelf Mohammedaan bent, want dan bestaat dat allemaal niet. Luister maar goed naar de Tsjetsjeense president Ramzan Kadyrov: 'die hebben wij niet'. Het jaar 1400 ligt nog maar net achter ons en achtervolgt ons met rageous speed.

chicago river | 21-09-17 | 12:31

roep
om een voorkeursbehandeling?

ali komijnekaas | 21-09-17 | 12:30

Mooi. En nu terug naar de zandbak.

Word er zo moe van.. | 21-09-17 | 12:29

Mmmm..... Ik voel me alleen al gediscrimineerd omdat het niet aan de autochtone bevolking word gevraagd. Sinds alles "divers" moet en alles met een kleurtje of een kutje dus voorang krijgt bij overheidsfuncties etc, voel *ik* me ook zwaar gediscrimineerd als blanke man.

peterdh | 21-09-17 | 12:29

En maak er maar weer eens een mooi land van, lukt nooit meer.
Mis nog steeds necrosis en zelf KSlet.

gato | 21-09-17 | 12:28 | 3

DKS zit zelf ook in dit draadje @ Gato. Opletten ;)

Rest In Privacy | 21-09-17 | 12:58

Ook een vorm van diversiteit toch? En er bestaat altijd een neiging hier de braafste jongetjes en meisjes van de klas onder mensen van Noord-Afrikaanse afkomst op het schild te hijsen - maar misschien helpt het van beide kanten om zich iets in wat 'volksaard' zou kunnen zijn proberen te begrijpen (ok, hoort dan misschien ook bij mensen die hier relatief succesvol zijn), Maar ook in Israel - immigratieland zoals er weinigen zijn - hebben ze veel van wat toch iets van cultuurverschil lijkt te zijn ook meegemaakt met dus groepen Marokkaanse joden die naar Israel trokken (en vaak in de regio rond Dimona terecht kwamen), En nog steeds blijft dat een vrij herkenbare groep (ook onder de mensen die daar dus relatief succesvol zijn). en.wikipedia.org/wiki/Migration_of_Mo... En binnen Nederland zijn er ook wel weer verschillen in volksaard, Friezen, Groningers, Brabanders, Zeeuwen, Rotterdammers, Limburgers, Volendammers.. allemaal verschillen en vaak kunnen mensen die verschillen ook wel een beetje herleiden en vaak ook wel een accepteren en overbruggen - zonder dat zou er ook niet zoveel in Nederland van zijn plek kunnen komen ook denk ik.
Idem met vluchtelingen - landen als Zweden en het VK zijn meer open en halen ook meer uit die mensen lijkt soms ook wel. Discriminatie is ook wel een beetje een self fulfilling prophecy vaak (en er zijn ook mensen die het dus graag zo zien ook). Zweden heeft zijn Zlatan Ibrahimovic gehad als voorbeeld van een relatief recente vluchteling die succesvol is geweest op een gebied waarin je ook relatief snel carrière kan maken en in het VK was artieste Dua Lipa ook iemand die het heel goed deel op festivals als Glastonbury www.youtube.com/watch?v=8KpzQIcphwE (ouders die gevlucht zijn voor geweld in Kosovo). Dat is toch succes waar mensen in heel brede kring van kunnen genieten (en er zijn veel meer voorbeelden, maar vaak sectoren waar carrière maken wat trager gaat en niet alles wordt ook afgemeten naar relatief succes - maar het geeft wel aan dat mensen ook een stukje kansen krijgen en klimaat is daarvoor ook belangrijk.. idem dus voor Volendammers, Zeeuwen, Friezen, (Oost-)Groningers, etc ). Zonder dat komt er inderdaad niet zoveel van zijn plek en heb je ook een aanzienlijk minder mooi land in in ieder geval naar mijn inzicht..

nickolaas | 21-09-17 | 13:10

Maar waar is necrosis? Ik begin me zorgen te maken. Is ie dood?

Andrew Deen | 21-09-17 | 13:26

Geloof ik best, maar hebben ze met name te danken aan kansenjongeren uit hun eigen groep.

Blasfemie | 21-09-17 | 12:27

Grappig is dat, intolerant zijn voor intolerantie. Hij haat zeker ook haters..

ubiquity | 21-09-17 | 12:27

Wat zijn we weer grenzeloos goed.

Rest In Privacy | 21-09-17 | 12:26

In Westerse landen is iets van 40-50% van de moslims voor de invoering van de sharia. Dat alleen al is reden genoeg dus om het contact met die groep zo beperkt mogelijk te houden.

Gibbon | 21-09-17 | 12:26
-weggejorist en opgerot-
call1Maria | 21-09-17 | 12:26 | 7

Aan de voet van een molen doet men er goed aan om uit te kijken voor langsrazende wieken.
.
Mosterd na de maaltijd maar ik wilde het toch even meegeven...

Parel van het Zuiden | 21-09-17 | 12:38

Wuttt? Druk 's heel snel op dat rode knopje naast je bed.

drekzooi | 21-09-17 | 12:53

Religekkie???

Rest In Privacy | 21-09-17 | 12:54
▼ 4 antwoorden verborgen

kritiek krijgen is niet leuk maar is een investering in de ander. Dit is een goed signaal voor de toekomst. Alleen niet voor een moslim want die neemt niets aan van een Kufar. Jammer het kan maar een kant op met deze achterlijke sekte ... zie het nieuws...
Duidelijk een stuiptreking van een ondergaande sekte.

ali komijnekaas | 21-09-17 | 12:25

Natuurlijk voelen ze zich gediscrimineerd. Zodra ze dat roepen krijgen ze namelijk alles op een presenteerblaadje aangeboden. Dus trekken ze bij alles de 'discriminatiekaart'.

Worden ze niet aangenomen omdat er 300 sollicitanten zijn: discriminatie.
Krijgen ze niet direct een woning omdat er meer gegadigden zijn: discriminatie.
Krijgen hun koters straf op school omdat ze lastig zijn: discriminatie.
Mogen ze niet met een burka aan op de foto in hun paspoort: discriminatie.

En zo kan ik nog wel even doorgaan.

Kee van de Plee | 21-09-17 | 12:25 | 1

Toch wel makkelijk hier in Nederland. Lekker blijven doorbrabbelen in het turks en arabisch en je hoeft maar een nederlands woord te kennen waarmee je alles gedaan krijgt: Diezzcriemienazie.

drekzooi | 21-09-17 | 12:48

Nu graag het onderzoek "Nederlanders worden gediscrimineerd door moslims"
(vrouwen en mannen). Over "hoer", tv-satire op moslims. cartoons, homo's, handen schudden, afschaffen van verplichte hoofddoek, uithuwelijken, joden, naakt schilderijen, toneelstukken, christenen, "kanker" (voor alle uitingen), juwelenroven, ongelovigen, overvallen op bejaarden .. "
O, en dan ook een onderzoek naar Chinezen en Vietnamezen.

Kamervraag | 21-09-17 | 12:25

Zou je niet zeggen als je iedere dag Geenstijl leest. We zijn juist heel open naar Moslims, als wij iemand moeten aannemen en we hebben de keuze tussen een blanke man, blanke vrouw, mannelijke Moslim of vrouwelijke Moslim dan heeft iedereen een gelijke kans. Vreemd onderzoek.

Ardbeg | 21-09-17 | 12:24 | 2

Heel vreemd, we zijn zo aardig op Geenstijl, snap het ook niet.

gato | 21-09-17 | 12:29

Heeft in mijn geval niks met Geenstijl te maken maar met levenservaring. Twee keer heb ik het geprobeerd door een moslim aan te nemen en wat heeft het me opgeleverd? Grijze haren, te hoge bloeddruk en diverse doodsbedreigingen waar de politie niks mee deed. En wat heeft het me gekost? Heel veel geld. Nooit maar dan ook nooit meer een moslim in mijn bedrijf. Misselijk stink volk!

voorbips | 21-09-17 | 12:51

Moslim zijn is een keuze. Net als je er voor kiest om als clown verkleed de straat op te gaan. Dan moet je niet zielig gaan doen als de over grote meerderheid een tikkie anders tegen je aan kijkt.

guppy | 21-09-17 | 12:23

Ze zijn toch pas tevreden als hier de sharia wordt ingevoerd dus ik kan me hier niet druk om maken.

priks | 21-09-17 | 12:22
-weggejorist-
obi1 | 21-09-17 | 12:22

Ga toch niet al die balkjes in statistiekjes en grafiekjes doornemen. Ik heb ogen en oren en die zijn, heel gek, ook meteen mijn onderbuik.
Ook gek: ik heb doorgaans juist minder problemen met sub-saharanen dan met saharanen. Deels een geloofsdingetje. Yes, why?
Hadden we het gehouden bij Portugezen, Spanjaarden en Italianen, Polen en Tscjechen, destijds, had je je oude continent nog enigszins in de hand gehouden.

Te laat.
Veels te laat. Gaat niet meer goed komen ook.

chicago river | 21-09-17 | 12:22

Laatst een stukje van prem radhakishun gezien, en die vroeg dat aan mensen met een huidskleur en wat denk je? Niet, nada het waren wel mensen die het gemaakt hebben, maar daar moet je zelf wel wat voor doen. En dat is net het probleem met zulke mensen, die denken dat alles zo maar alles uit de lucht komt vallen. Maar goed, als je het ergens beter/fijner kan kan krijgen

Voor-de-5e-keer | 21-09-17 | 12:22

Je geeft ze 1 vinger en ze pakken je hele land, dat zijn de moslims.

XaleX_2 | 21-09-17 | 12:21 | 1

Je hand en je AOW

Ausefullidiot | 21-09-17 | 12:35

We kunnen gemakkelijk hélemaal bóven aan het lijstje komen.
Maak maar eens een lijst over Nederlanders die zich gediscrimineerd "voelen " .....

A333aan | 21-09-17 | 12:20

Je ziet het ook overal gebeuren he. Ze moeten zich steeds onderdaniger opstellen en krijgen bijna nergens meer hun zin... manmanman

Lood om oud ijzer | 21-09-17 | 12:18

Ik wil wedden dat deze cijfers er twintig jaar geleden heel anders uitzagen. Wat zou de oorzaak hiervan zijn? Meestal als iemand een hekel aan je heeft, heb je het er zelf naar gemaakt.

DrumPiet | 21-09-17 | 12:17

Er wordt van alles gedaan om de moslims het naar de zin te maken, zelfs de politie feest mee met hun feestdagen. By the way, zijn ze al bij onze Joodse medelanders geweest om hen Gelukkig Nieuwjaar te wensen? En dan nog klagen (sommige) moslims dat ze zich gediscrimineerd voelen? Ondankbaar...

Quichegerechtigde | 21-09-17 | 12:17

Maar wel elke maand lekker cashen. Ik voel mij gediscrimineerd in eigen land. Nou jullie f*ckvolk.

Rest In Privacy | 21-09-17 | 12:17

Hoera! Weer bovenaan in een lijstje!

je suis bier | 21-09-17 | 12:14

Moslims zijn over het algemeen aanstellerige hypocriete huilebalken. Daarom wordt het ook nooit meer iets met die anus van de wereld die ze het Midden-Oosten noemen. Het enige waar moslims toe in staat zijn als ze met tegenslag geconfronteerd worden is schreeuwerig janken dat het allemaal de schuld van die ander is. Moreel inferieur, huichelachtig zelfvoldaan en de emotionele volwassenheid van een achtergestelde kleuter met borderline: dat volk is niet meer te redden.

His Lordship | 21-09-17 | 12:14

Misschien krijgen ze hier wel te klapjes, zodat ze menen dat ze mogen klagen. Opvoeden moet je soms namelijk met een harde hand als ze niet willen luisteren; je kan niet eeuwig blijven marchanderen.

little C | 21-09-17 | 12:14 | 1

te weinig... te weinig klapjes. Volgende keer beter nakijken, sukkel...

little C | 21-09-17 | 12:33

Steeds meer moslims hullen zich in het uniform van een ideologie die zich in het diepst van den ziel vijandig opstelt tegenover alles waar ik in geloof. Een ideologie, die mij persoonlijk als mens afwijzen omdat ik niet OOK gevangen zit in diezelfde akelige geestelijke gevangenis. Lang niet alle moslims voegen de daad bij het woord, maar nog zat moslims doen dat dus WEL.
Ik kijk wat ongemakkelijk wanneer ik streng religieuze moslims tegenkom in hun opzichtige uniform. Ik kan mij voorstellen dat die moslims zich dan gediscrimineerd en onbegrepen voelen.

Ik stel ze voor om in een land te gaan wonen waar ze gewoon streng islamitisch kunnen zijn. Of als ze dan toch zo nodig in Nederland willen wonen, om dan NEDERLANDER te worden. In hun eigen land zouden ze mij als buitenlander met een uitkering toch ook gewoon lynchen?

Jan Passant mk2 | 21-09-17 | 12:14 | 1

Oh ja, Timmermans kan makkelijk lullen over tolerantie. Rond ZIJN persoonlijke woonomgeving staan hoge hekken en bewakers en vrachtwagens vol Merkel-lego om moslims buiten te houden.
Volgevreten EU-farizeeër!

Jan Passant mk2 | 21-09-17 | 12:20

Gewoon vrijheid van godsdienst schrappen uit de grondwet.
O wacht even,daar was die buma van het cda weer zwaar op tegen.

komtdatschot | 21-09-17 | 12:13

Het is natuurlijk ook een gebrek aan empathie en ronduit racistisch als we noord Afrikanen veroordelen die joden dood willen. Dat is hun cultuur, daar moeten we tolerant voor zijn.

Ares | 21-09-17 | 12:13

Iraanse hier. Als je gewoon normaal doet heb je in Nederland echt geen problemen. Je kan om alles wel gaan lopen huilen. Gevoelens zijn een keuze! Mijn opa en de rest van mijn familie zijn Nederland in ieder geval nog altijd dankbaar.

Firuzeh | 21-09-17 | 12:12 | 4

Vertrouw er evengoed geen één, let maar eens op als de jihad begint, dan blijken ook bij die aardige Iraniërs de hakmessen al geslepen

blauwe zander | 21-09-17 | 12:20

Kijk kijk kijk!
Ze bestaan dus wel.
Jammer dat je dit soort mensen met een kaarsje moet zoeken.

ik_word_gek_in_NL | 21-09-17 | 12:24

@ blauwe zander | 21-09-17 | 12:20
Ook onder Iraniërs heb je gekkies, maar je hoeft niet bang te zijn dat ze zich bij de Mocro's aansluiten; andere religieuze stroming.

Panos88 | 21-09-17 | 12:26
▼ 1 antwoord verborgen

Zullen ze het er niet een heel klein beetje zelf naar maken?

Roodneus | 21-09-17 | 12:12


De Nederlandse cultuur voelt zich tot in alle haarvaten gediscrimineerd door moslim-, en andere exoten.

Kijkeensaan | 21-09-17 | 12:12

Ik geloof er geen ruk van. Waarom willen moslims die buiten de EU wonen allemaal het liefst naar Nederland komen? En waarom gaan Nederlandse modlims niet massaal terug naar hun land van herkomst? Of naar een ander EU-land waar het zoveel beter is?

Antwoord: De uitkeringen zijn het hoogst in Nederland en Nederland is het meest tolerante land in de EU voor moslims. Wij hebben moslims en andere minderheden geleerd dat hoe harder je 'dissriminatoe!' schreeuwt de Nederlanders zich in allerlei bochten wringen im het moslims en andere 'minderheden' het nog meer naar de zon te maken.

Zwarte Piet dissriminatie? Schaffen we Sinterklaasfeest toch af. Wil je een nieuwe salafistische haathut oprichten? We hebben er al tig, ga je gang, kan er nog wel een bij.

In een boerka lopen en zeiken dat je geen baan krijgt? Geen probleem. Jij hoeft niet te solliciteren. Enz, enz.

Rest In Privacy | 21-09-17 | 12:11

Nou Timmermans, moslims hebben helemaal niks op met onze normen en waarden dus je schiet jezelf in de voet met deze uitspraak.

Zzzzooooffff | 21-09-17 | 12:10 | 1

@TimmermansEU: I want to assure Muslims in #EU that the European Commission will not tolerate intolerance. It is against our values & laws.
_____

Juist.
Alleen ben ik bang dat hij het hier niet over de olifant in de kamer heeft, die intolerantie van moslims naar de autochtoon heet.

Kijkeensaan | 21-09-17 | 12:18

Ze beseffen klaarblijkelijk nog steeds niet dat ze hoogst onwelkom zijn. En nooit geweest ook. Nergens eigenlijk buiten de binnenlanden van het Arabisch schiereiland.

Elessir | 21-09-17 | 12:10

Ik voel mij regelmatig als Nederlander ook gediscrimineerd, maar dan door onze overheid en bijbehorende lijfeigenen. Had ik maar een kleurtje of was ik vluchteling, dan was het leven een stuk makkelijker met gratis geld, toelagen, Miele's, gratis zorg, gratis zakgeld en geen enkele verplichting voor dit alles. Werken hoeft toch niet, want alle statushouders (oké 90% dan) hebben allemaal na 10 jaar nog steeds een bijstandsuitkering. Oké dan had ik geen vrijstaand huis kunnen bouwen, maar waren er veel minder zorgen. Onze overheid ies rassies!

pibasso | 21-09-17 | 12:09

Dus als ik het goed begrijp hebben de Duitsers op Europees niveau gezien de meest dikke huid van iedereen. En Noord-Afrikanen zijn de nieuwe Belgen omdat ze onze humor blijkbaar te letterlijk nemen.

Rest In Privacy | 21-09-17 | 12:09

De roverheid is te lief voor ze, verwende kindertjes schreeuwen het het hardst en klagen het meest.

Earl_of_Doncaster | 21-09-17 | 12:08

Wat een gelul. Vraag het aan 100 Erdogan Turken en welk resultaat krijg je? Optyfuh

tata1981 | 21-09-17 | 12:07

Je kunt het ook omdraaien: SSAFR, SASIA en RIMGR voelen zich helemaal niet gediscrimineerd in Nederland! Gefeliciteerd hoor.

batvoca2 | 21-09-17 | 12:07

Europese Agentschap voor Grondrechten - gotogot, als we ook geen EU-laatje meer hebben om overtollige, uitgerangeerde ambtenaren en politici in op te bergen, dan wordt er wel eentje gemaakt. Overigens, wanneer worden dit soort onderzoeken onder de allochtone bevolking gehouden, ik denk dat de heren politici de schrik om het hart zal slaan bij de uitslag. Wellicht is dat ook de reden dat het ons niet gevraagd wordt.

FrankVeer | 21-09-17 | 12:07 | 1

They do have the right for ground, 10 feet above them :)

Rest In Privacy | 21-09-17 | 13:02

ik had de vragenlijst wel willen zien en het ontbreken van relevante vragen.
"je wordt zeker gediscrimineerd hé ? "
"het zijn racisten in w-europa of niet?"
voel je je europeaan of moslim? homo's zijn gelijkwaardig aan jou?

alleen dan waren de conclusies anders geweest.

pejoar | 21-09-17 | 12:05
-weggejorist-
jack and friends | 21-09-17 | 12:03
-weggejorist-
blauwe zander | 21-09-17 | 12:01

Er wordt ze zo vaak vaak ingefluisterd dat ze gediscrimineerd worden dat ze het zijn gaan geloven. Er is bijna tot geen discriminatie in Nederland

Bokito ergo sum | 21-09-17 | 12:01

ik hoor nooit iemand over discriminatie / oververtegenwoordiging in sport en muziek van negroide mensen. het kan dus wel, doen waar je zin in hebt, talent en hard werken. Oververtegenwoordiging zien we ook in de criminaliteit alleen helaas geeft dat dus discriminatie punten voor jouw ras.
En voor zij die helaas niet zo getalenteerd zijn, hard werken en met respect omgaan met je collega's, maar ja dat moet je wel willen / kunnen

truiz | 21-09-17 | 12:00

Wij Nederlanders voelen ons ook gediscrimineerd. Door onze regering En de ploflims.

Rest In Privacy | 21-09-17 | 11:59

Islam is het kwaad... en moslims terroristen . die ene zandvlieg die je toevallig eens lekker in je oog kietelt neemt het risico op leishmaniasis niet weg.
eisers drammers en gekwetsten , nee hier past men zich al te veel aan jullie aan.
tijd dat het omdraait , vlucht maar weg van hier ... nu nog uit plezier .
straks is het later..

medelmo | 21-09-17 | 11:58

In het land met de meeste vrijheden heb je natuurlijk ook de meeste vrijheid om leugens te propageren. Geen land in de EU dat zo goed voor haar gasten zorgt als Nederland. Maar helaas, na onszelf decennia weggecijferd te hebben weigeren we vrij baan te geven voor nog meer beschuldigingen en haat jegens onszelf. Dan krijg je inderdaad nog meer "discriminatie" drammers.

Wat een kleuters. Alle vrijheden hebben, en dan nog drammen.

Noltie | 21-09-17 | 11:56 | 1

Ze zijn pas tevreden als alles geislamiseerd is, dat is de hele kern van dat "geloof".

Slipsnifter | 21-09-17 | 11:58

15 jaar geleden is er al gesteld dat autochtonen de schuld moesten krijgen. Niet de mosselen !
Dat wordt langzamerhand goed bewaarheid....

A333aan | 21-09-17 | 11:56

Religion is fascism ©¹°³
Pot verwijt de ketel dattie blank ziet..

cynic | 21-09-17 | 11:56

Dus een van de tolerantste landen is niet tolerant genoeg? Dat is toch eigenlijk bewijs genoeg dat de multicul niet en nooit zal werken.

KutFilosoof | 21-09-17 | 11:55

Er staat niet wie wie discrimineert, voorbeeld... kijk naar alle kaas hulpjes in Mocro/Turka supermarktjes. Hadden ook Hasan en Moustaffa kunnen zijn. Maar nee, meneer moest zo nodig kaaskopjes aannemen. Hmmmmmm....

ikdenkwat | 21-09-17 | 11:54 | 1

En die kaaskopjes zijn apetrots op hun baantje, net als hun ouders en de rest van hun familie.
Want ze deugen ontzettend.

Slipsnifter | 21-09-17 | 12:01

Tijdens een demonstratie in perfect Nederlands vertellen dat Erdogan je president is. Tijdens een andere demonstratie handgebaren maken van de extreemrechtse Turkse groepering Grijze Wolven, terwijl je zij aan zij omarmt staat met politicus Kuzu. Leuk hoor al dat gezeik van een volgende compleet asociale minderheidsgroep, die hoger o de zieligheisladder staat van de witte man maar waar wel volop op geleund wordt voor het ontvangen van gratis geld om je leven te bekostigen in dit o zo racistische en discrimenrende kutland. Al dit gel*l is vermoedelijk vrij makkelijk te debunken want anders waren er wel cijfers gepubliceerd dat er op grote schaal remigratie plaatsvond en had men vanuit de politiek wel staan blèren omdat de diversiteits-doelstellingen vanuit Brussel zo niet gehaald worden. Flikker toch eens op met dit soort inferieur gewouwel dat alleen maar maatschappelijke ontwrichting met zich meebrengt.

netniet | 21-09-17 | 11:54

nou en?
als ze nou eens baan zouden hebben en zouden bijdragen, dan zouden ze wat meer zelfrespect ontwikkelen en dan was dat geklaag en gezeur ook niet nodig.
(en anders rot je maar op naar je eigen zandbak)
Wat zou europa toch mooi zijn zonder hen...

Tohuwabohu | 21-09-17 | 11:54 | 2

En zonder de EU, vooral dat.

Slipsnifter | 21-09-17 | 11:54

Ze werken toch ook. Ze hebben een baan bij de soos.

EvertsNL | 21-09-17 | 12:11

Als ik zo gediscrimineerd werd, zou ik weggaan.

En snel ook.

Bastie | 21-09-17 | 11:53

Ik ben ervan overtuigd dat de roverheid er alles aan zal doen om te zorgen dat ze gelukkig worden.
Ten koste van de autochtone bevolking uiteraard, maar die racisten moet hun rotsmoel houden en doorwerken.

Slipsnifter | 21-09-17 | 11:53

Zou het EU beleid zijn om in de discriminatiestaatjes de autochtonen buiten te sluiten?

bodemloos | 21-09-17 | 11:53

Het is hetzelfde als met kinderen. Hoe meer je er aan toe geeft hoe meer ze klagen om hun zin te krijgen. Echt. Iedereen met kinderen kan dit verband leggen.

Repetitive Beats | 21-09-17 | 11:51

Zolang ze geen ander islam promotie team kiezen denk ik niet dat het er beter op gaat worden.

voldemort | 21-09-17 | 11:51

'basis van religie is Nederland zelfs het hatelijkste land van de complete EU'

Kijk! Dat zijn cijfers om trots op te zijn. Dat doet me goed. De verlichting zit er dus nog goed ingebakken bij de Nederlanders. Nu doorpakken en omzetten in daden.
Nederland, religie vrij!

keestelpro | 21-09-17 | 11:49

Het is zo makkelijk dr islam narratief te weerleggen maar het mag niet en gebeurt niet. De pathos is te hoog. Breek dr ketting van de islam! Laat zien dat wij ze met gemak bij alle schakels breken!

LifeCatcher | 21-09-17 | 11:48

Ik zie een opmerkelijk patroon: hoe meer de moslims in het gastland in hun eigen enclaves wonen, hoe minder gediscrimineerd ze zich VOELEN. En ook is verminderd GEVOEL van gediscrimineerd worden geen garantie dat ze minder aanslagen plegen (zie UK). Lijkt me dus meer een gevalletje aanpassingsonvermogen.

IslamPislam | 21-09-17 | 11:47

Sneeuw is wit (rassisties) gras is grün what else is new?

leisure suit larry | 21-09-17 | 11:47

Vrij logisch. Vroeger voor 9/11 waren moslims voor de meeste Nederlanders rare mensen. Vieze Turken en stink Marokannen maar na 9/11 werden het terroristen. Dus ja. Moslims worden door de meeste Nederlanders met de nek aangekeken.

Veel reaguurders zeggen zelf dat ze niet bij het moslim kassameisje willen afrekenen. En dat ze geen moslims in dienst willen nemen. En dat ze moslims verafschuwen. Of zeggen 'je mag het eigenlijk niet zeggen maar...' enzovoort.

Ergens begrijpelijk want het is vreemd dus raar en met al dat terreur gevaarlijk. Wat de boer niet kent zeg maar.

Dus ja. Het klopt. Moslims zijn de nieuwe negers. En ja men discrimineert en ja men is xenofoob en racistisch. En nee dat is niet altijd terecht. Vooral omdat de meeste moslims best oké volk zijn. Maar ja. Zoals een gouwe ouwe Utrechter tientallen jaren geleden al zei. "Het zijn de slechte die het voor de goede verpesten".

En ja dat is racistisch. Dat is discriminatie. Kan je over huilebalken tot je een ons weegt maar het is zo. Ik doe het zelf ook hoor.

Wel lullig voor al die moslims die wel hun best doen. Dat dan weer wel.

De Koreaanse Slet | 21-09-17 | 11:47 | 23

Yeah, sletje leeft nog! En zelfs 17 reacties al.
Reactie terug: ja er waren ook goede Nazi,s. Nou jij weer!

Rest In Privacy | 21-09-17 | 13:06

Weet u, we hebben Chinezen, Spanjaarden Grieken, binnen gehaald, tot op de dag van vandaag geen enkel probleem met die mensen, hebben zich vanaf het begin aan ONZE cultuur aangepast, en iedereen was tevreden.
En laten we het dan ter vergelijking eens over de moslims hebben.......

watmagjenogwel | 21-09-17 | 13:21

Heb je hem weer. De Bijlmer was aardige wijk tot de eerste golf Surinamers er kwam wonen . Vanaf toe verloederde het, mensen werden beroofd en overvallen. De vui8lnis werd gewoon over de balustrade gegooid. Dat was in de eerste heeft van de jaren zeventig. Toch stelde het autochtone deel van de Nederlandse bevolking zich toterant op. In de jaren tachtig, negentig kwamen de Marokkanen. Oude vrouwtjes op weg om hun AOW te halen, werden met een stoeptegel de hersens ingeslagen, bendes Marokkanen maakten de Damstraat onveilig. Later werden overvallen gepleegd en berovingen met dodelijke afloop. De daders: Marokkanen, d slachtoffers blanke autochtone. Autochtone meisjes werden aangerand in zwembaden en treinen op weg naar het strand, grensrechters doodgeschopt op voetbalvelden. Ondertussen ging policor Nederland rustig door met het pamperen van de criminele bontkraagjes. Maar het autochtone deel van de Nederlandse bevolking bleef redelijk beleefd en nam geen wraak. Toch blijkt een groot deel van onze islamieten( Turken) inclusief) te sympathiseren met zaken als IS. Ook geeft men de voorkeur aan de islamitische wetten boven onze democratische wetten. En jij, sukkel, snapt niet waarom zoveel autochtone Nederlanders de pest hebben aan de moslims?

knerf | 21-09-17 | 14:41
▼ 20 antwoorden verborgen

Heel erg klaar met die discriminatie roeperts..... als je het hier niet bevalt dan tyf je fijn op naar een land waar het allemaal beter is..... Toedeledokie!

Fatwabuster | 21-09-17 | 11:46 | 1

Zo is dat. Als ik mohammedaan was, allah verhoede het, zou ik hier geen dag langer willen blijven.

Elessir | 21-09-17 | 11:56

Moslims hebben de negatieve beeldvorming over hun soortgenoten volledig aan henzelf te wijten. Ze zijn de meest overbodige bevolkingsgroep met hun minderwaardigheidscomplexen en lompe eisende houding.

van Oeffelen | 21-09-17 | 11:45

Benieuwd wat de uitkomsten zijn als neo-nazi's dezelfde vragen gesteld zouden worden. De vergeten groep die ongebreideld gediscrimineerd en achtergesteld wordt. Een schande!!

CoJoNes | 21-09-17 | 11:44

De islamitische klaagcultuur in beeld. En we zien wat er mis is in West-Europa: er wordt serieus met het geklaag omgegaan.

Hommel | 21-09-17 | 11:44

Op naar de 1ste plaats als meest islam kritisch land. Zijn we toch nog ergens goed in.

Rest In Privacy | 21-09-17 | 11:44

" I want to assure Muslims in #EU that the European Commission will not tolerate intolerance."

Behalve de intolerantie van de moslims zelf, jegens homo's, vrouwen, joden, ongelovigen. Dat dienen we te respecteren, want vrijgheid van religie en is cultuur en zo.

Tapu | 21-09-17 | 11:44 | 4

@DKS. Onderbouw uw stelling met feiten.

Sjefke7807 | 21-09-17 | 12:37

Ware woorden Tapu. Ze hebben zelf een zeer, zeer laag tolerantie nivau. En dat is geen onzin, dat is gewoon werkelijkheid.

Baski | 21-09-17 | 12:38
-weggejorist-
SnartBlirdetRagnarok | 21-09-17 | 14:15
▼ 1 antwoord verborgen

De overheid moet hier echt iets mee stelletje viespeuken... o wacht. Als het niet geregisteerd is, dan is het probleem er niet voor de overheid. Dan gebeurt dat. Dan moeten ze maar invechten. Behalve als je bijvoorbeeld vindt dat Zwarte Piet niet meer kan. Want dat kan de tere zieltjes van autochtoon Nederland echt niet aan. Laten we lekker passief agressief doorgaan met discrimineren en iedereen die daar een afwijkende mening over heeft voor rotte vis uitmaken. Maar ja NL (zie Zuid Afrika) loopt altijd een paar eeuwen achter de rest van de wereldbevolking aan. Dus over 100 jaar kan het misschien wel aangepast worden.

Kaan78 | 21-09-17 | 11:43 | 7

Even de cynismemodus aan: bij overvallen, berovingen een aanrandingen altijd blanke autochtonen kiezen als slachtoffer. Dat is pas discriminatie.
*Cynismemodus uit*

knerf | 21-09-17 | 14:45

Hetl ligt dus volgens jullie echt niet aan jullie zelf dat er zo veel haat en discriminatie is. Ik heb wel een oplossing. Discriminatie is inferieur gedrag. Als iemand van een volk met rijke historie wil ik jullie aanbevelen om normaal te doen. Dat is lief hebben, constructief bouwen en vertrouwen in mensen. Samen verbeteren. Ik vind het niet erg dat jullie debiele uitingen doen. Kwestie van tijd, voordat jullie mee kunnen doen met ons soort volk. Ik ben er mee eens dat een deel dat op bepaalde politieke partijen stemt verminderd toerekeningsvatbaar moet worden geacht voor de uitingen die ze doen op Geenstijl.

Kaan78 | 21-09-17 | 15:09
-weggejorist-
SnartBlirdetRagnarok | 21-09-17 | 16:13
▼ 4 antwoorden verborgen

Eigen schuld dikke bult, want als je jezelf een moslim noemt, dan geef je dus aan, dat je de walgelijke islamitische haat-ideologie aanhangt en dat houdt dus in, dat je ook in het volgende gelooft thereligionofpeace.com/pages/quran/vio... dan moet je dus ook niet raar kijken en gaan janken, als mensen je niet kunnen vertrouwen en dus ze willen met je he-le-maal niks te maken hebben.

Tip. Bevrijd jezelf van die walgelijke islamitische haat-ideologie, dan zul je zien, hoe mooi het leven kan zijn.

Wonderful-Life | 21-09-17 | 11:43

Hahaha, een EU onderzoekje... onbetrouwbaarder vind je ze niet snel. Enge propaganda spelletjes van dat gore EU clubje. #Nexit

Mark_D_NL | 21-09-17 | 11:43

Komt er nu ook nog zo'n betrouwbaar alsook hoogstnoodzakelijk noodzakelijk onderzoek naar de mate van dankbaarheid die moslims voelen ten opzichte van hun gastlanden? Of hou je daarmee EU ambtenaren niet lang genoeg vande straat?

bisbisbis | 21-09-17 | 11:43

Wat een gaaf land he?!

Croxifoxio | 21-09-17 | 11:43 | 2

Vergeet niet dat Rutte zijn opleiding bij Gordon heeft afgerond

Jos Tiebent | 21-09-17 | 11:56

Rutte(graatloos) geeft ons nu allemaal een aai over ons bolletje.

drekzooi | 21-09-17 | 12:02

eerst zichzelf buiten de orde, de maatschappelijke, democratische en normatieve werkelijkheid plaatsen en vervolgens anderen de schuld geven dat men daarbuiten wordt gehouden. Slachtoffercomplex ! Kwetsgedrag!

krelus | 21-09-17 | 11:42

't heeft wel lang geduurd voordat ze 't een beetje doorhebben dat ze hier ook helemaal niet welkom zijn. Nu niet, nooit niet.

SoepKip | 21-09-17 | 11:42

Altijd en eeuwig het slachtoffer uithangen! Om het minste en geringste de discriminatie-kaart trekken, ook als het er niets mee te maken heeft.

Is er ook onderzoek gedaan naar hoe vaak de niet-moslim slachtoffer?

B*tchmeister | 21-09-17 | 11:41 | 1

+is

B*tchmeister | 21-09-17 | 11:42

Afgezien van bovenstaande; laat een moslimjongen of meisje eens met een niet moslim verkering hebben. Wordt uitgekotst door ouders en andere moslims. Moslims discrimineren negers de moeder.

Wij discrimineren moslims omdat moslims discrimineren !
Zelf schuld imho....

A333aan | 21-09-17 | 11:41

Geweldig nieuws! Dan heeft het dealen in drugs, het lastig vallen van vrouwen, het platwalsen van ongelovigen met vrachtwagens, plofkraken, treitervlogs, het gebrabbel van mensen met een enkele hersencel, het uitspreken van haat jegens Nederlanders, het juichen bij terroristische aanslagen en het juichen voor Erdogan eindelijk toch iets opgeleverd!

zorgeloos-type | 21-09-17 | 11:41

Als we stoppen met positieve discriminatie, dan valt Nederland alvast weer terug tot de middenmoot.

GerbenW | 21-09-17 | 11:41

Ze hebben altijd nog de keuze om terug te gaan naar het land van herkomst...

greetopeen | 21-09-17 | 11:40

Ik moet erkennen dat ik wel een klein beetje trots ben.

Panos88 | 21-09-17 | 11:40 | 1

Al moet natuurlijk wel gezegd worden dat de Zuid-Europese landen wel zullen goochelen met de cijfertjes.

Panos88 | 21-09-17 | 11:41

Of wij hebben de grootste islamitische jankballen in Nederland rondlopen. Waarschijnlijk omdat we teveel tolereren van deze religieverrijkers en ze hier voor alles en nog wat de muil open mogen trekken. Hoe oostelijker, hoe meer dat volk in het gareel gehouden wordt en dus ook minder gejank. En anders... rot maar op.

drekzooi | 21-09-17 | 11:40

Ik heb niks tegen parasols hoor.

hustler01 | 21-09-17 | 11:40 | 4

Ik identificeer mij als een parasol.

Ausefullidiot | 21-09-17 | 11:46
-weggejorist-
negorij | 21-09-17 | 11:59

Ik heb, met de winter in aantocht, gisteren toevallig nog een parasol onderdak gegeven. in mijn garage.

Petrus Poortwachter | 21-09-17 | 12:07
▼ 1 antwoord verborgen

Nederland heeft er een handje van om in het Engels gestelde enquetes veel te absoluut te beantwoorden. Dat fenomeen is me wel vaker opgevallen, wanneer er weer eens een internationaal onderzoek werd gepubliceerd door een of andere subsidiemolen. Geen land ter wereld waar zieligheid zo wordt beloond met subsidies en uitkeringen en koelkasten en sociale woningbouw. En toch komen we uit de enquete als een kampbaas in het Polen van de vroege jaren '40 van de vorige eeuw.
Daar klopt dus heen ene reet van.

Glasgow Argus | 21-09-17 | 11:39 | 2

Omdat ze weten dat dreinen, janken en zeuren hier in Nederland helpt. Iets dat ze in andere landen niets oplevert worden ze er hier extra door vertroeteld.
En daarom doen ze dat ook en zal het nooit genoeg zijn. Gewoon negeren dus is het beste. Laat ze maar gediscrimineerd voelen, we kunnen het toch nooit goed genoeg doen bij ze.

2voor12 | 21-09-17 | 11:49

in het Polen van de vroege jaren '40 van de vorige eeuw... moet zijn: Duitsland. De grenzen zijn na de oorlog verlegd. De Polen werden er wel als eerste in opgesloten/omgebracht. Groot detail ;)

lovekila | 21-09-17 | 14:25

Ze zijn al gediscrimineerd en belaagd als je niet voor dat tuigh aan de kant gaat, maar de vraag moet natuurlijk zijn: wat ging er door de slachtoffers heen na weer een aanslag.

jack and friends | 21-09-17 | 11:39

Nou en? Kan mij het wat schelen. Standpunt is: als ik niet weet wie ik wel kan vertrouwen is de velige houding niemand te vertrouwen en dan leiden de goeden onder de kwaden. Daar kan ik prima mee leven.

Alexis de T. | 21-09-17 | 11:39

Wij mogen er wel van uit gaan, dat wij binnenkort een exodus tegemoet kunnen zien? Naar de veel vrijere en democratischer moederlanden, bijvoorbeeld, waarmee men zich toch al zo nauw verbonden acht?
-
Love it - or leave it.

bisbisbis | 21-09-17 | 11:38

En de rest van Nederland onveilig. Dan weet ik een mooi compromis, ieder die zich niet thuis voelt in Nederland, het land uit.

Brainder | 21-09-17 | 11:38

Jezelf buiten de maatschappij plaatsen. En dan zeiken over discriminatie. *bonk*

Bert Konterman | 21-09-17 | 11:37

Voorheen was discriminatie ongelijke behandeling om fysieke kenmerken etc. Nu is discriminatie en racisme verworden tot 'ik hoorde ooit een grap die ik kwetsend vond'

Rest In Privacy | 21-09-17 | 11:37

Kan iedereen die zich hier in dit land gediscrimineerd voelt op basis van afkomst, het land definitief verlaten? (wel graag paspoorten inleveren!)
Dit is een win-win situatie.

Frietje_Oorlog | 21-09-17 | 11:37

"Wat moeten we ermee?"
Niets. "We" hebben ze zelf geleerd dat hoe zieliger ze zich voelen, hoe meer ze geknuffeld worden. Wat we moeten doen, is die knuffelaars buiten schoppen (een begin is gemaakt, dag-dag PvdA), dan houdt het vanzelf op.

TheEgg | 21-09-17 | 11:36

kijk, dit is nog eens een belangwekkend onderzoekje. Dat laatste plaatje slaat weliswaar de plank een beetje mis. De uitkomst is inderdaad alarmerend. Toch?

mozaard | 21-09-17 | 11:36 | 2

Niet als je in verhouding ziet met het vertrouwen van autochtonen in de politie, die is ook laag. Dus bij zowel allochtonen als autochtonen is die laag en waarschijnlijk gewoon in dezelfde verhouding als bij andere landen.
Daarom zijn dit soort onderzoeken waardeloos maar koren op de molen van de dhimmies die nog meer willen toegeven aan de islam.
Het staatsjournaal op Radio 1 kon dan ook maar met moeite een snik van geluk over die racistische autochtonen onderdrukken.

2voor12 | 21-09-17 | 11:41

Ik zou graag in hetzelfde onderzoek, naast de mening van de mosselmannen, ook cijfers willen hebben staan van westerse migranten in NL, aziatische migranten, aneere geloven zoals Taoisme, Hindoeisme etc. Pas dan kunnen we zien dat in NL niet de buitenlanders negatief worden beoordeeld, maar een specifieke subgroep met specifieke intolerante houding.
Conclusies trekken op maar één subgroep in onderzoek hoort in het hoekje waardelize wetenschap

Winter_is_coming | 21-09-17 | 14:52

Als het je hier niet bevalt waarom donderstraal je dan gewoon niet op naar een land waar je beter zou passen?

Prof. Pim Pam Pet | 21-09-17 | 11:36 | 1

Hier krijg je gratis geld en de straffen zijn om te lachen maar, ben blij dat we in dit onderzoekgoed scoren

slotbert | 21-09-17 | 11:41

Tussen voelen en worden zit een enorm verschil.
Kan ook zijn dat ze hier een grotere bek hebben en gewoon nog langere tenen hebben .

2voor12 | 21-09-17 | 11:34

Wat kunnen we toch een mooi land zijn!

Tikkie Terug | 21-09-17 | 11:34 | 1

Wat HADDEN we toch een mooi land kunnen zijn. Helaas te laat, te laat.

Kaft | 21-09-17 | 11:44

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen