achtergrond

Geenstijl

KRIJG NOU WAT! Moslims voelen zich zwaar gediscrimineerd in intolerant klote-Nederland

Moslims in Nederland voelen zich gediscrimineerd. Arme sneeuwvlokjes.

Kijk allemaal maar eens goed naar bovenstaande tabel en krab u flink achter de fascistische oren. Achter DE-SSAFR (Sub-Sahara-migranten in Duitsland) staan de Nederlandse kentekens op plek twee en drie. Wat dus wil zeggen: NL-NOAFR (Neder-Noord-Afrikanen) en NL-TUR (Nederturken) vinden Nederland krankzinnig discriminerend. Zo heet wordt de soep elders in Europa niet gegeten! Nog een tabelletje:

Op basis van achtergrond worden de Griekse (EL) moslims in hun land het meest gediscrimineerd, gevolgd door boys and girls and other in Nederland Naziland. Qua discriminatie op basis van religie is Nederland zelfs het hatelijkste land van de complete EU. Discriminatie op basis van huidskleur valt dan in verhouding nog wel mee dus Sylvana heeft ongelijk. Nog een tabelletje:

Voelen moslims zich verbonden met Nederland? Op een schaal van 1 tot 5 krijgt Nederland een 3,4 en dat lijkt een nipte voldoende op het rapport om trots aan Vader des Vaderlands Timmerfrans te laten zien, ware het niet dat alleen Italië een lager cijfer scoort - en aangezien het van Italië bekend is dat er veel rabiaatracisten wonen toch ook weer iets om even bij stil te staan. Een bonustabelletje voor de politie:

'Onze' Noord-Afrikaanse en Turkse moslims hebben geen fuck vertrouwen in de politie. Veel 'Nederlanders' zelf ook niet, dus dat scheelt.

Welnu. Bovenstaande informatie komt uit dit onderzoek van het Europese Agentschap voor Grondrechten, waaruit dus blijkt dat moslims helemaal de mama worden gediscrimineerd met Nederland als een van de koplopers. Maar wat moeten we ermee?

Moeten we zoals Timmerfrans roepen dat dit niet de manier is hoe we in Europa met elkaar omgaan? Dat het indruist tegen onze normen en waarden? Grappig, want na iedere door moslims gepleegde aanslag rept Timmerfrans eveneens over de fundamentele Europese normen en waarden, waarmee hij dus eigenlijk zegt dat discriminatie = aanslag. We hangen al tijden in een vicieuze cirkel, want moslims voelen zich gediscrimineerd en achtergesteld, moslims radicaliseren en zetten zich af tegen het gastland, moslims plegen aanslagen, niet-moslims vinden wel-moslims gore klootzakken en daardoor voelen moslims zich weer gediscrimineerd en achtergesteld.

Maar is het niet zo dat de moslimvrouwtjes vijf meter achter hun mannetjes aan moeten dralen? Dat de vrouwtjes niet op hetzelfde moment de moskee binnen mogen stappen? Heeft het iets te maken met gescheiden zwemmen? Met vrouwenrechten in het algemeen? Zou het misschien iets te maken kunnen hebben met oververtegenwoordiging in de criminaliteit? Met eeuwige rotzooi op het voetbalveld? Met hangjeugd, met straatterreur, met overvallen? Met Turkse vlaggen in de Rotterdamse binnenstad? Met fanatieke supporters van een dictator? Met inquisitie van iemand die een ander politiek figuur aanhangt? Met toeterende Marokkanen na een overwinning op het Nederlands elftal? Met de hang naar het thuisland in het algemeen? Met joden die in elkaar getimmerd worden? Met gappies die hier zijn opgegroeid maar niet verder komen dan 'wollah wollah vriend wat is deze'? Met de afwijzing van homoseksualiteit? Met betonscharen? Met buurten waar sommige mensen liever niet meer willen komen? Met bomaanslagen, steekpartijen, vrachtwagens en Bataclans? Met een halve stad die tijdens Prinsjesdag is volgepleurd met Merkel-Lego? Met dat eeuwige gewijs naar anderen? Met een religie die alle andere religies wil onderwerpen? Zou het misschien ook iets met de islam ZELF te maken kunnen hebben? Of zijn we in Europa domweg te laat en hebben we al zelfmoord gepleegd? Poeh poeh alarmerend zeg, wat zijn die moslims toch het slachtoffer van die haat-Europeanen.

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Plaatje. Dit is nou 'gesegmenteerde logica'

Komt in evenveel kleuren als kampen maar deze valt al jaren het meest op

@Spartacus | 24-04-24 | 21:00 | 227 reacties

Onverbiddelijk nieuw rapport geslachtstransities: "Kwetsbare Britse tieners gebruikt als voetbal, bewijs ontbreekt, dit is een systeemfout"

De avant-garde (wij, uw weblog, gewoon hier) kan het dossier 5 jaar te laat en tienduizenden verminkte kwetsbare tieners en adolescenten verder eindelijk overdragen aan de Zembla's en Guardians

@Spartacus | 11-04-24 | 19:33 | 206 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.