achtergrond

Geenstijl

Opgepakte haatsheik Ibn Ali preekte overal in .NL

Eind juni werd Tarik Ibn Ali, een veel geziene Belgische haatprediker, opgepakt in zijn woonplaats Birmingham, op verzoek van de Spaanse autoriteiten. Jep, de man maakt zijn ronden. Ook in onze topics, al sinds 2014. Ook in Nederlandse mosketen kwam hij veel en vaak. Voor lezingen, fondswerving en jihadgala's, waarvan het bekendste voorbeeld de MegaMoskee in Gouda is. Onze Sheikwatcher dook er nog eens in, en weet te melden dat de gearresteerde 'spiritual leader of terror cell' Tarik Ibn Ali onlangs (mei - juni) nog preekte in Tilburg, Vlaardingen, Amsterdam en Oosterhout.

14 en 19 mei, Tilburg: Assunnah moskee Deze moskee is eigendom van de Syrische Verdonkhand-weigeraar Ahmed Salam. Vorig jaar deed de FIOD een inval in deze moskee. Tijdens de benefiet van 14 mei was Tarik er kennelijk ook al.

1 juni, Vlaardingen: Al-Hijra moskee Video. En ook: "Het bestuur van de moskee geeft aan dat Tarik Ibn Ali sinds 2007 vijf keer als gastspreker in de moskee is geweest." Dat de laatste keer dus nog geen maand voor zijn arrestatie was, houden ze wijselijk stil.

2, 3 en 4 juni, Amsterdam: El-Hijra moskee, bij benefiet voor bouw nieuwe moskee:

Dit is tevens de moskee die Esmaa 'Meid/Moeder van Halal' regelmatig bezoekt (video) en die (mede) opgericht is door haar vader. 2 juni, nog een video: tientallen (honderden?) belangstellenden passen niet in de El-Hijra moskee en luisteren naar Tarik buiten op het plein. 3GJU24uV4Jewe9Em0XsgAWdRDFdRh0KEt4MJGbtfBRht1O7EpW22QzLn7BiPutT_J6JHq9Rl2Q0CCDxuBDV3wd13lAH4jYQr16DDJ91AHWwqQQby9KCwc5QcSiD9xELnRA4ubjKIDho9VNoBW7aUJO825ob5SnRb-fA_I9mPnphB2C7cKQl0iKJkGDhLwk1wUkOiCVjSdUkzMxHe6OS6Ck38wasnK.jpg 11 juni, Oosterhout: Almohsinin moskee, ook te zien op video. Dit is de moskee van (ex?) GroenLinkser Soliman Chahid, ooit nummer 3 op de lokale kandidatenlijst en hier op video samen te zien met Tarik Ibn Ali voor de moskee: ibnaligroenlinks.png"Chahid zat sinds 1995 in het bestuur van de Stichting Moskee Almohsinin en vormde het gezicht van de stichting voor de contacten met de Oosterhoutse samenleving. Chahid legt direct na het openingsfeest van de moskee, op 1 maart 2010, zijn functie neer." (BN/De Stem, december 2009)

"Deze ‘bruggenbouwer’ hoopt anno 2014 dat Adolf Hitler zo snel mogelijk terug komt, om zijn karwei af te maken (oftewel: alle Joden af te maken). Zo liet hij via de sociale media weten." (Likud.nl, zomer 2014) Chahid-1.jpg "Op woensdag 8 april 2015 togen een grote groep GroenLinks leden met vrienden en partners naar de Beneluxweg 99 in Oosterhout. Daar staat de stijlvolle Almohsinin moskee." (GroenLinks Oosterhout, april 2015)

Gerelateerd: De 31 Nederlandse plaatsen (waarvan nu bekend is dat) moslims aldaar de gearresteerde jihadprediker Tarik Ibn Ali in het verleden verwelkomd hebben: Almelo, Almere, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Berkel en Rodenrijs, Boskoop, Culemborg, Den Bosch, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Gorinchem, Gouda, Groningen, Helmond, Hilversum, Huizen, Lelystad, Maassluis, Nieuwegein, Oosterhout, Rotterdam, Sittard, Tiel, Tilburg, Utrecht, Vlaardingen, Woerden, Zeist.

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.