Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Betonvloergate. Vijf autochtone klootzakken (m/v) mishandelen transgender (m/v) Jessica

Schokkend verhaal gisteravond in Hart van Nederland. Jessica (heette vroeger geen Jessica) dacht dat ze een afspraakje had geregeld via internet, maar in plaats daarvan werd ze met ducttape vastgebonden, tweeëneenhalf uur geschopt, geslagen en met haar hoofd tegen de BETONVLOER gebonkt. Ze werd beroofd, maar deze zieke mishandeling doet vermoeden dat bij de vijf daders (onder wie één vrouw) ook een transgender-haatmotief meespeelt. En, zal je net zien, alle vijf hebben ze een roomblank autochtoons daderprofiel. Ze zijn inmiddels aangehouden en worden verdacht van onder meer poging tot doodslag. Dat lijkt ons terecht en we hopen dat ze net zo'n slechte advocaat hebben als dat betonschaargajes. En nu maar wachten tot Alexander Pechtold met deze profielfoto afspraakjes gaat regelen via datingsites.

Reaguursels

Inloggen

omanders | 25-04-17 | 20:07

Voeren we nu een nature (sekse)/ nurture (gender) discussie? Want ik denk dat allebei een rol spelen en op verschillende manieren in elkaars verlengde liggen. Het bestaan van het ene weerlegt het bestaan van het andere helemaal niet, zo heb ik het persoonlijk ondervonden althans. Het wordt dan ook niet voor niets bij de VU een "sociale rolwisseling" genoemd. www.vumc.nl/afdelingen/zorgcentrum-vo...

Een intersekse conditie is misschien wel een uitzondering die de regel bevestigt. Bij mij was altijd onderliggend dat er fysiek iets helemaal niet klopte en was nooit travestiet of crossdresser voor ik in transitie ging. Daar ben ik pas mee in de weer gegaan, omdat het moest van VUmc: je krijgt je operaties pas als je een jaar fulltime vrouwelijk hebt geleefd en gaandeweg kreeg ik de smaak zeker te pakken. Maar dat is een leerproces. Tegenwoordig help ik beginnende transen met winkelen en styling, dus die achterstand liep ik zeker in. Maar je hebt ook transvrouwen voor wie de dysforie evengoed over sociale, cultureel bepaalde aspecten gaat.

Het is een vorm van je aanpassen aan wat er als vrouw van je verwacht wordt in de samenleving en dat hoeft helemaal niet overeen te stemmen met hoe je het zelf wilt, of je persoonllijke vrouwelijkheid ervaart. Ik werk bijvoorbeeld op het hoofdkantoor van een bank (eerste transvrouw). Van mannen wordt daar verwacht dat ze pakken dragen en van vrouwen dat ze rokjes, jurkjes en hakjes dragen. Het moet "appropriate" zijn. Er wordt ook anders met je omgegaan, ik moet als vrouw echt andere strategieën verzinnen om nog effectief te kunnen project managen, vrouwen hebben minder gezag. Zulke dingen zijn dus door nurture ingegeven, cultureel, vormen de constructie "gender", die maar ten dele biologisch verklaard kan worden.

Maar het heeft zeker ook biologische kanten. Door de hormonen werd ik veel zorgzamer, emotioneler, minder technisch, het verandert je persoonlijkheid diepgaand, waardoor de vrouwelijke rol ook vanzelfsprekender wordt. En je lichaam verandert natuurlijk.

Overigens is het geen intersectionele bullshit dat je als man gesocialiseerd wordt. Als klein kind wist ik al dat ik eigenlijk een meisje was, zat op ballet, speelde met poppen, had alleen vriendinnen en dan praatten we over jongens, maar dat werd er heel letterlijk bij me uitgeramd, zowel op school als thuis. Dat noem ik dan maar heel eufemistisch "socialisering". Bij die sociale rolwisseling moet je natuurlijk ook veel aangeleerde mannelijke trekjes afleren die er diep ingesleten zitten Neem nou bijvoorbeeld de stem: ik heb een bereik van vier octaven en kan goed vrouwelijk passabel zijn met mijn stem wat de hoogte betreft, dat is een biologisch gegeven. Maar een vrouwelijk stemgeluid gaat ook over je manier van praten, je dictie, woordkeuze etc. dat is een sociaal gegeven en moet je leren.

KermitDeKrikker | 25-04-17 | 20:12

Whatever makes ur boat float ofzow. Sterkte ermee.

Naomi71 | 25-04-17 | 21:34

Naomi; je verzint er van alles omheen. Ik heb niet gezegd dat transvrouwen aan iedereen moeten vertellen hoe en wat. We hadden het heel duidelijk over bedpartners. Dat een lesbisch stel niet samen op biologische wijze kinderen kunnen krijgen, was je neem ik aan al van op de hoogte.
.
Ik wil het je wel uitleggen hoor. Voor kinderen heb je manlijk zaad nodig en een vrouwlijk eitje. Twee mannen kunnen dus niet zelf biologische kinderen krijgen, twee vrouwen ook niet. Een liegende transvrouw die als man geboren was, en een nietsvermoedende onschuldige hetero man, kunnen óók geen kinderen krijgen.
.
Hoe lang je er over lult, als jij met iemand naar bed gaat en je vertelt niet je verleden, dan ben je gewoon een klootzak of een kutwijf, je mag zelf kiezen. En een enorme gigantische egoist.

KermitDeKrikker | 25-04-17 | 20:12

@Naomi71 | 25-04-17 | 08:40


"Je sekse is een zuiver biologisch gegeven, gender is zowel biologisch (hersens) als cultureel (typische genderrollen, identiteit) bepaald. Volgens mij sprak ik mezelf dan ook niet tegen."


Als het die culturele constructie - ze bestaan wel hoor, daar niet van - groot genoeg was had je niet in transitie hoeven gaan. Jouw leven is een weerlegging daarvan.


"hoewel ik in de mannellijke genderrol gesocialiseerd werd"


Wat jammer dat je die intersectionele bullshit loopt te verkondigen, want dit is echt interessant:


"In mijn geval kwamen ze er bijvoorbeeld achter dat ik een intersekse conditie heb (rudimentaire baarnoeder en eierstokken) nadat de diagnose met genderdysforie al gesteld was"

omanders | 25-04-17 | 20:07

KermitDeKrikker | 25-04-17 | 11:34

Oh kijk, nou hebben lesbiennes binnen jouw oud gereformeerde sharia ook al een probleem.

Jij ViNDT het moreel verwerpelijk als transvrouwen "stealth" leven (dus dat niemand weet dat ze als man geboren werden), maar dat is alweer jouw probleem. We hadden het er inderdaad over dat kinderen krijgen binnen sommige relaties belangrijk kan zijn en ik liet je zien hoe dat opgelost werd. Dat jij aanneemt dat transvrouwen alleen relaties aangaan met mannen is alweer jouw probleem.

Naomi71 | 25-04-17 | 12:06

@Naomi71: hou nou eens op met je oeverloze domme gezwets. We hadden het over dat kinderen krijgen een belangrijk iets is binnen een relatie. Dat lesbische mensen een probleem daarmee hebbem is iedereen duidelijk. Je lult er omheen.
.
Feit blijft; als jij als trans met een man een relatie aangaat, en je vertelt niet dat je trans bent, dan ben je moreel gewoon verkeerd bezig. Punt. Einde discussie.

KermitDeKrikker | 25-04-17 | 11:34

omanders | 25-04-17 | 07:56

Ik lepel naar eer en geweten wetenschappelijke standaard definities op hoor. Kijk maar www.med.monash.edu.au/gendermed/sexand...

Het is vrij gebruikelijk om een onderscheid te maken tussen gender en sekse. Je sekse is een zuiver biologisch gegeven, gender is zowel biologisch (hersens) als cultureel (typische genderrollen, identiteit) bepaald. Volgens mij sprak ik mezelf dan ook niet tegen. Die hersenen maken je geen "vrouw in een verkeerd lichaam", maar zorgen er wel voor dat je het zo ervaart, dat je genderdysfoor bent.

In mijn geval kwamen ze er bijvoorbeeld achter dat ik een intersekse conditie heb (rudimentaire baarnoeder en eierstokken) nadat de diagnose met genderdysforie al gesteld was Vanaf mijn derde, het moment dat ik begreep dat er een verschil is tussen jongens en meisjes weet ik al dat er iets heel erg niet klopt met mijn sekse, hoewel ik in de mannellijke genderrol gesocialiseerd werd, wat mijn leven nogal verziekte.

Naomi71 | 25-04-17 | 08:40

Dus je chat met iemand, zonder de persoon goed genoeg te kennen ga je op "blind date" naar een verlaten parkeergarage om daar ontvoerd te worden en in elkaar te worden getrapt door 5 "autochtonen" en MOET je nog even benadrukken dat het probleem vooral niet ligt bij Marokkanen en Turken, maar het meeste voorkomt onder autochtonen, want lekker sappig voor politiek correct nieuws om snel over te nemen.

Vervolgens zijn er weinig bewijzen, zegt ze meerdere malen tegen haar hoofd te zijn getrapt (maar kan alles wel tot in 'details' vertellen) en worden er geen namen gedeeld van de daders die al wel zijn opgepakt zo snel na de daad terwijl de pakkans als anders-gecultuurden zoiets doen er maanden overheen gaat en dan pas op opsporing verzocht verschijnen om daarna weinig succes te hebben.

En hoe kan het dat het toevallig daders zijn uit dorpen die eigenlijk redelijk vér uit elkaar liggen en ook nog allemaal van die Hollandse boeren dorpen? Dorpen met een live and let live mentaliteit.

Iets stinkt behooooooorlijk aan dit verhaal. Mocht het waar zijn dan is het uiteraard vreselijk, maar er staat nog net niet in het verhaal "tevens waren all 5 de personen vaste bezoekers van de website Geenstijl" ofzoiets.

LangeTijdGeleden | 25-04-17 | 08:05

@Naomi71


"Er zijn vrouwen die als biologische vrouwen gezien worden, maar xy chromosomen hebben"


Ja dat klopt. Voor de uitleg: deze mensen zijn genetisch man maar hebben geen receptor voor testosteron en ontwikkelen zich vanaf dag 1 als vrouw. Maar wat zo apart is, is dat het kan voorkomen dat men verbijsterd te ontdekken dat het geval is. Ze WETEN vaak niet dat ze mannelijke genen hebben. Wat aangeeft dat er klaarblijkelijk niet iets in de genen zit, naast je geslachtelijke ontwikkeling, dat iemand "van binnen" man of vrouw maakt.


"gender is sowieso een grotendeels cultureel bepaald gegeven dat losstaat van sekse,"


Dat is Gloria Wekker-gelul (pun intended). Onbewijsbaar, en dus onbewezen.


"transvrouwen hebben vrouwelijk ingerichte hersenen"


En daarmee weerspreekje PRECIES je vorige regel. Klaarblijkelijk is geslacht en bijbehorend gedrag dus wel degelijk zeer biologisch bepaald.


Je hebt is zoverre gelijk dat er vrouwelijke trekken zijn gevonden - het aantal onderzochte gevallen is laag, dus statistische ruis kan optreden - maar dat maakt je nog geen vrouw in een mannenlichaam. Immers, als we zien dat zonder testosteron een foetus zich volledig als vrouw ontwikkeld, en we zien dat transseksuelen wat vaker vrouwelijk hersenopbouw hebben kan dat alleen maar aan de testosteron liggen. En die heeft i.g.v. transeksuelen zijn werk al gedaan, anders hadden ze geen mannelijk lichaam. Zie boven.

omanders | 25-04-17 | 07:56

Hier legitimeerde je bijvoorbeeld geweld, maar je deed het natuurlijk meer dan eens:

"Je liegt over je geslacht en komt dan mensen tegen die hun vechthond op je afsturen. Ben jij dan slachtoffer, of medeschuldig? Jij zult betogen dat je slachtoffer bent. Ik stel dat je zelfs dader bent. "

Je meningen over hoe het zou moeten zijn verder prima zolang je bijvoorbeeld maar geen geweld legitimeert en er op die manier toe oproept. Deel uitmaakt van het probleem. Daarnaast ga je ervan uit dat ik in jouw soort kroegen zou komen en me tot jou aangetrokken zou voelen. Misschien ben ik wel lesbisch, weet jij veel. Hoe dan ook, ik denk niet dat je een kans bij me zou maken, dus geen zorg. Op al dat gewouwel kwam je terecht omdat je geweld tegen transen zat te legitimeren.

Naomi71 | 25-04-17 | 00:37

@Naomi: ik heb herhaaldelijk aangegeven dat geweld niet goed is. Ik legitimeer niets. Ik stel alleen dat als je als Ajax Supporter in het Hardcore PSV vak 'AJAX' gaat scanderen, dat dan de kans groot is dat je in elkaar geslagen wordt. Daarmee legitimeer ik dat niet, ik stel alleen vast dat er in zo'n geval óók een stuk eigen verantwoordelijkheid meespeelt.
.
Vergelijkbaar is ook liegen over je, laten we het 'biologische sexuele herkomst' noemen.
.
De wet schrijft mensen niet voor sociaal te zijn. De wet is een beschrijving van regels die we hebben om als maatschappij leefbaar te zijn. Niet een handboek van hoe je je moet gedragen, 'normaal' gedrag en respect gaan verder dan de wet.
.
Het kinderen verhaal. Dit alles in de context van niet vertellen wat je herkomst is. Dus ik kom jou tegen in de kroeg, ik vind jou leuk, rozen zijn rood, schepen zijn blauw, enz. Ik heb een kinderwens, jij ook.
.
In een gelukzalig samenzijn vervul ik liefdevol mijn biologische deel van de taak, en dat doe ik, al zeg ik het zelf, respectabel. Ik doneer veel en vruchtbaar zaad.
.
Vervolgens loop jij naar de vriezer en haalt daar een reageerbuis bevroren zaad uit.
.
Leg mij eens uit hoe wij kinderen gaan krijgen dan?
.
Door het te verzwijgen, denk je alleen aan jezelf. Niet aan de consequenties die het voor anderen zou hebben. Ik heb er zelf geen ervaring mee in praktische zin, daar ik nog nooit iemand ontmoet heb bij wie ik het niet zélf al zag.
.
Ik zeg niet dat het niet mag, fout is, geweld goed is, enzovoort. Wat ik wél zeg, is dat geslacht binnen een relatie een zeer belangrijk punt is, waarbij het - naar mijn mening - niet juist is de waarheid hieromtrend achter te houden voor je partner. Of jij het daarbij van belang vind, of niet, is daarbij niet relevant, het gaat óók om de ander.
.
Verder is het allemaal gewouwel wat met het oorspronkelijke topic niets te maken heeft. Ik gaf alleen aan dat er óók een mogelijke andere verklaring is. Niet dat die het meest waarschijnlijk is. En geweld is nooit goed. Om welke reden dan ook.

KermitDeKrikker | 25-04-17 | 00:29

Twee-en-een-half uur lang...
Vier mannen en een vrouw...
Heerlijk volk!

Pace | 25-04-17 | 00:12

KermitDeKrikker | 24-04-17 | 23:20

Gast, je zit hier geweld te legitimeren en illustreert alleen maar hoe en waarom het belangrijk is om haat tegen transen niet alleen als een probleem van moslims te zien. Jij maakt als blanke halve zool evengoed deel uit van dat probleem.

De realiteit, biologie, psychologie en wetgeving zitten anders in elkaar dan jij het graag zou willen. Simpel En nee, ik MOET mijn geboortegeslacht helemaal niet vertellen aan een potentiële bedpartner, jij VINDT dat het zou moeten, maar er is geen enkele WET die mij daartoe verplicht. Wel om het te vertellen als ik een besmettelijke ziekte heb, dan is het zelfs mishandeling als ik het niet vertel.

Dat kinderverhaal slaat bovendien nergens op. De VU bewaart voor je met hormoontherapie begint en onvruchtbaar wordt rietjes van je zaad en die kan je gebruiken als je een kinderwens hebt. Bovendien heb ik al een zoon van bijna achttien die ik grotendeels alleen verzorgde, heb ik er sinds kort een stiefdochter van 14 bij, deed mijn werk al. Ik en andere transseksuelen kunnen dus wel kinderen krijgen en bovendien heb ik op mijn leeftijd geen kinderwens meer. Daarnaast vind ik het een beetje een hypocriet verhaal over je "kinderwens", want het lijkt me niet dat je op zoek was naar een moeder van je toekomstige kind op die geile chatsite waar je "bedrogen" werd door een crossdresser (wat dus iets anders is dan een transseksueel, zoals hierboven).

Anyway, ik MOET helemaal niets vertellen, los van het feit (voor de derde keer nu) dat ik het wel vertel omdat ik er trots op ben, dat mijn huidige partner er zelfs zoveel van weet dat hij met me meegaat naar mijn afspraken bij VUmc, Hij ziet me als vrouwelijker dan zijn ex vrouw.

Overigens eis niet dat er extra ekening met me wordt gehouden zoals jij stelt, maar dat ik gelijk aan anderen behandeld word. Er wordt geen rekening met me gehouden als ik niet vanwege mijn transseksualiteit een vechthond op me afgestuurd krijg en veilig over straat kan.

Anyway. De wet bepaalt wat ik in zulke gevallen wel en niet MOET vertellen, die schrijf jij me niet voor.

Naomi71 | 24-04-17 | 23:57

Typerend overigens. Je eist enerzijds wel dat iedereen rekening houdt met en begrip heeft voor jouw afwijking (want ja, het wijkt af van het gemiddelde, of je dat nu leuk vind of niet) maar vervolgens wens je zelf op geen enkele wijze rekening te houden met anderen.
.
Ik kan je garanderen dat het overgrote merendeel van de NL mannen het niet waardeert als ze met je naar bed geweest zijn en jij hun achteraf verteld, of ze daar achter komen, dat je vroeger man was. Dan kwets je die mensen nodeloos in hun gevoelens, hun zijn.
.
Maar ja. Daar heb jij schijt aan. Want jij denkt alleen aan jezelf en je eigen 'problemen'.

KermitDeKrikker | 24-04-17 | 23:23

Naomi hou op met dat oeverloze gezwets. Als iemand je vraagt naar je geslacht, vertel je het geslacht wat je bij geboorte had. Had je een piemel, ben je een man. Had je een vagina, ben je een vrouw. Sim-pel.
.
Prima als jij vind dat die piemel niet bij je hoort, en het laat ombouwen tot vagina, moet je helemaal zelf weten. Is jouw lichaam, jouw keuze. Echter, zodra je een relatie aangaat met iemand waarbij dat soort kenmerken van belang zijn, MOET je dat vertellen. Ook vrij simpel.
.
Doe je dat niet, ben je gewoon een lul/heks. Die vroeger of later ook iemand gaat tegenkomen die dat op de verkeerde manier oppakt, en je afrost. Waarvan je zelf al blijk geeft in je eigen berichten. En dan ga jij slachtoffer lopen spelen, terwijl de ander slachtoffer is van jouw gelul en bedrog.
.
Wat je aanvoert als verdediging, slaat al als een tang op een varken. Iemand die als man geboren is, dient gewoon altijd in zijn paspoort te hebben staan dat ie man is. Dat de maatschappij dermate debiel in elkaar zit, dat jij daar vrouw hebt weten te krijgen, zegt niets. Je bent gewoon een man. Die z'n lul eraf heeft laten snijden en van de restjes een vagina heeft laten boetseren.
.
Nogmaals, leven en laten leven, als dat jouw keuze is, prima. Maar ga niet anderen opzadelen met de problemen omtrend jouw keuze. Een bedpartner heeft gewoon 100% het recht te weten hoe/wat.
.
Om een voorbeeld te noemen; jij kunt geen kinderen krijgen. Een item wat binnen een relatie ZEER belangrijk en groot kan zijn. Een potentiele bedpartner heeft gewoon het recht te weten hoe/wat.
.
Egoisme ten top. Het draait allemaal om jou. Jouw keuzes jouw lichaam jouw geslacht bla bla bla. Daarmee bevestig je precies het stereotype wat ik aanhou. Denk ook eens aan een ander. Jij bent niet het middelpunt van de wereld.
.
Als jij als man geboren bent, je hebt laten ombouwen, nu in je paspoort hebt staan dat je een vrouw bent, MOET je dat in ELKE relatie waar er sprake van sex kan zijn, vertellen. Doe je dat niet, ben je gewoon fout bezig, een bedrieger, oplcihter, charlatan.

KermitDeKrikker | 24-04-17 | 23:20

KermitDeKrikker | 24-04-17 | 21:37

Als vier man en een vrouw je op staan te wachten werd die vrouw daar met voorbedachte rade naartoe gelokt omdat ze het leuk vonden met z'n allen een transvrouw te molesteren. In rusland was het ook een tijd modieus en werden de filmpjes van die vernederingen online gezet...

Bewust misgenderen van een transvrouw is respect- en compassieloos en zou je als vorm van geweld kunnen zien als je je realiseert hoeveel zeer je daar iemand mee kan doen Je zegt er iets mee over jezelf. Maar ik denk dat een discussie over het verschil tussen gender en sekse, secundaire en primaire geslachtskenmerken en natuurlijk chromosomen geen zin heeft. Er zijn vrouwen die als biologische vrouwen gezien worden, maar xy chromosomen hebben, gender is sowieso een grotendeels cultureel bepaald gegeven dat losstaat van sekse, transvrouwen hebben vrouwelijk ingerichte hersenen, hoe vrouwelijk zijn ze als ze een vrouwelijk lichaam hebben inclusief vagina? Dat is veuls te ingewikkeld voor je en bovendien niet aan jou om te bepalen. Wel aan de wetgever. In mijn paspoort en geboorteakte staat dat ik vrouw ben, dus in deze samenleving hoor je mij of een andere transvrouw als zodanig te bejegenen. zo werkt het in dee samenleving en als je je niet kunt aanpassen raad ik je aan om naar je zielsverwanten in Tsjetsjenië te verhuizen. Ik ben niet aan mijn bedpartner verplicht wat mijn medische verleden is, als ik je verder nergens mee besmet.

Van mannen die zich voordoen als vrouw hoorde ik verder niet. maar je hebt crossdressers, travestieten, sissies, etc. Dat zijn mannen die zich ook als zodanig identificeren, maar het leuk vinden om zich vrouwelijk te presenteren, wat veel andere mannen overigens wel leuk vinden. is iets compleets anders dan de mevrouw uit dit topic, die dus aangeeft een transseksuele vrouw te zijn. Mogelijk is ze nog niet zo passabel, maar je moet ergens beginnen en dat maakt haar gender echt niet minder vrouwelijk. Transseksualiteit betekent dat je door een team van professionals gediagnosticeerd wordt met genderdysforie en een loodzwaar medisch traject van hormonen en operaties ingaat, fulltime vrouwelijk leeft. Heeft verder niets te maken met de crossdressers die jij ergens in een endeldarm van het internet vond.

Dus nee, het zou geen mogelijkheid kunnen zijn en als dat de reden was, zou het geen rechtvaardiging zijn. Daarnaast is het wel duidelijk dat je verder geen enkele mensenkennis hebt, want je bewees al over onvoldoende respect en mededogen te beschikken, om dat waar te kunnen maken. jouw inschattingen van die vrouw zijn dan waardeloos.

je schreef: "Prima dat als jij een piemeltje hebt, je jezelf vrouw wil noemen.". je weet zo ontzettend weinig van transseksualiteit, dat je niet beseft dat transseksuele vrouwen doorgaans een vagina hebben. Kijk maar! Zo werkt dat: www.youtube.com/watch?v=Y1vKT4JEcDc

KermitDeKrikker | 24-04-17 | 22:01

Ik liegen over mijn geslacht? In mijn paspoort staat dat ik vrouw ben, lijkt me geen leugen. Bovendien gaf ik aan dat het wel vertel, maar niet vind dat ik het zou moeten. ik vertel het omdat ik er trots op ben, zoals ik al schreef. En ga je nou serieus beweren dat als ik voorbijloop en iemand die ik niet ken en nooit sprak stuurt de vechthond op me af, dat ik medeschuldig ben? Ben je zwakzinnig?

Naomi71 | 24-04-17 | 23:05

Wol | 24-04-17 | 21:20
Zonder permanente (fysieke) schade uiteraard.

Wol | 24-04-17 | 23:03

-weggejorist-

KermitDeKrikker | 24-04-17 | 22:30

@KermitDeKrikker | 24-04-17 | 22:14


Nee nee, jongeman. Als je lange epistel op GS kwakt ga je ze ook uitleggen. En ik ben redelijk op de hoogte van sommige krochten, alleen deze niet.


Vertel!

omanders | 24-04-17 | 22:27

Het is niet mijn taak jouw onkunde aan te vullen omanders. Als je kennelijk niet volledig op de hoogte bent van de krochten van de maatschappij, moet je er wellicht ook geen mening over ventileren ;)

KermitDeKrikker | 24-04-17 | 22:14

@KermitDeKrikker | 24-04-17 | 21:59


Ik ben gewoon kleinburgerlijk hetero, getrouwd en trouw aan mijn huwelijk dus ik heb werkelijk geen idee over de sites waar je over praat - mijn meest schalkse escapades zijn de dames van de VrijMiBo. Dus ik ben nu nieuwsgierig naar waar je op doelt:


"ik denk het juist vanwege die samenstelling niet. Op chatsites zie je vaak van dat soort clubjes die er nog een vrouw bij zoeken.
.
Juist de samenstelling van de groep, en het feit dat het om autochtonen gaat, doet dit versterken."


Wat voor clubjes doel je dan op? Wil je wat meer vertellen?

omanders | 24-04-17 | 22:05

@naomi: overigens; je bewijst zelf al wat ik zeg. Je liegt over je geslacht en komt dan mensen tegen die hun vechthond op je afsturen. Ben jij dan slachtoffer, of medeschuldig? Jij zult betogen dat je slachtoffer bent. Ik stel dat je zelfs dader bent. Je licht mensen op met je geslacht. En tsja, als je mensen oplicht, kunnen ze boos worden. En ja, tokkies kunnen dan vervallen tot geweld.
.
De oplossing: niet mensen oplichten en gewoon eerlijk zijn over je biologische geslacht.

KermitDeKrikker | 24-04-17 | 22:01

omanders: ik denk het juist vanwege die samenstelling niet. Op chatsites zie je vaak van dat soort clubjes die er nog een vrouw bij zoeken.
.
Juist de samenstelling van de groep, en het feit dat het om autochtonen gaat, doet dit versterken.
.
Ja, je komt op dat soort sites ook genoeg homo/translokkers tegen die duidelijk uitzijn op haat/geweld/agressie, maar dat zijn nagenoeg altijd allochtonen.
.
Dat is geen racistisch standpunt, maar gewoon een feitelijke weergave.

KermitDeKrikker | 24-04-17 | 21:59

@KermitDeKrikker | 24-04-17 | 21:53


Vier man en een vrouw? Nee, dit is echt iets anders.

omanders | 24-04-17 | 21:56

@Naomi:

"Als je een geslachtsziekte hebt vind ik dat moet vertellen omdat je daar iemand anders mee in gevaar kunt brengen, maar je gender identiteit is verder je eigen zaak."
.
En daar zit precies het probleem. Zodra het over relaties gaat, via datingssites, chatsites, enzovoort, is het NIET je eigen zaak en MOET je het eerlijk vertellen. Niet ongevraagd je eigen voorkeur aan anderen op gaan zitten dringen. Dat wil jij toch ook niet?
.
En ja, in het kader van datingssites is geslacht een ESSENTIEEL stukje informatie wat je NIET mag verzwijgen.
.
Dat is dus PRECIES wat ik bedoel met je hand in eigen boezem steken. Nogmaals, ik keur geweld niet goed, maar als jij je voordoet als vrouw, daarover niet de waarheid spreekt, en iemand moet er op de harde manier achter komen.. tsja. Dan kom je óók een keer een tokkie tegen die je in elkaar slaat. Dat is niet goed, maar dan zit er toch echt een groot aandeel eigen schuld bij.

KermitDeKrikker | 24-04-17 | 21:53

Hm, dat word weer schoffelen, hoewel het betreft hier zwaar zieke blanken, dan wellicht celstraf.

Wienerschnitzel mit | 24-04-17 | 21:51

@Naomi71 | 24-04-17 | 20:32


"Als je een geslachtsziekte hebt vind ik dat moet vertellen omdat je daar iemand anders mee in gevaar kunt brengen, maar je gender identiteit is verder je eigen zaak."


Als je daar niet duidelijk over bent belazer je iemand.


Maar ik denk niet dat dit de oorzaak is vanwege de samenstelling van de groep.

omanders | 24-04-17 | 21:46

@Naomi71 | 24-04-17 | 17:47


"Vooral van Marokkanen en Antillianen heb ik last, maar zeker ook van blanke tokkies (zeker ook Polen trouwens). Die laatste zijn ook agressiever. Marokkanen doen stoer <snip>, maar wat ik met autochtonen meemaakte is agressiever... eentje stuurde zijn vechthond op me af en ik werd verschillende keren in mijn gezicht gespuugd, voor "puto" uitgemaakt"


Wat voor types hebben we het dan over? Graag zo stereotypisch mogelijk.

omanders | 24-04-17 | 21:40

Naomi71 | 24-04-17 | 20:32
.
Nee, ik stel gewoon biologische feiten vast. Transsexueel is geen geslacht. Iemand is man of vrouw, einde discussie. Deze man is een man. Die zich graag verkleed en voordoet als vrouw. Dat mag, en dat heet trans. Daar ben ik niet op tegen, maar laten we wel dingen blijven noemen zoals ze zijn. Dat heeft met stoerdoenerij niets te maken.
.
Verder; als je wel eens gechat hebt op het internet (en ja, dat heb ik) dan zijn mannen de grootste klootzakken die er zijn (iedereen kent het wel; de mannen die zich voordoen als vrouw) en transen voeren daarin de lijst aan. Dringen zich op, volharden dat ze toch echt vrouw zijn, enz.
.
Gezien dit verhaal acht ik de kans erg groot dat het hier ging om een groep mannen met een vrouw, die er nog een vrouw bij zochten, voor een wilde avond. Die hebben zitten chatten op een CHATsite (dus niet lexa, tinder, etc, maar de wat beduimelder chatsites) en daar dit sujet ontmoet hebben.
.
Bij afspraak bleek het toen TOCH een kerel te zijn, en daarop is deze agressie gekomen.
.
Ik zeg niet dat dat harde FEITEN zijn, ik zeg alleen dat het een hele grote kans heeft. Dat er óók een mogelijke andere verklaring is.
.
Ik schijn toch wel wat mensenkennis te hebben, en op het filmpje zie ik een standaard type aandachtstrekker. Ik ken het type. Dringen zich op, willen aandacht, en zodra er maar iets verkeerd ruikt, zijn ze slachtoffer. Nooit de hand in eigen boezem, nooit eigen fouten toegeven, het zijn altijd de anderen, de maatschappij, door wie ze onjuist behandeld worden.
.
Begrijp mij niet verkeerd; ik keur geweld NIET toe. De klootzakken die dit gedaan hebben, zijn klootzakken, en die dienen opgepakt en hard aangepakt te worden. In geen geval is geweld goed, ook in dit geval niet.
.
Ik wil alleen wel ook duidelijk aangeven dat een bepaalde groep mensen misschien ook eens de hand in eigen boezem moeten steken en bedenken of er in hun eigen cultuurtje misschien niet wat scheef zit. Prima dat als jij een piemeltje hebt, je jezelf vrouw wil noemen. Moet je helemaal zelf weten, we wonen in een vrij land. Maar bedenk je wel dat JIJ daarmee ZELF een uitzondering creëert, en dus ook ZELF als eerste je aan moet passen, en niet andersom.

KermitDeKrikker | 24-04-17 | 21:37

@omanders | 24-04-17 | 21:33


Herstel: De beschreven familie. De naamgever is de onderzoeker.

omanders | 24-04-17 | 21:33

En wbt blanke daders: De naamgevers van het Brunnersyndroom waren autochtone Nederlanders.

omanders | 24-04-17 | 21:33

"Op 11 april werden de eerste drie mannen aangehouden, een 28-jarige uit Nieuwegein, een 33-jarige uit Geldrop en een 33-jarige uit Reusel. Op 20 april volgende de arrestaties van een 24-jarige Culemborgse man en een 25-jarige vrouw uit Bladel."


Dat is apart. Ik bedoel dit: 5 mensen uit half Nederland komen bij elkaar om dit te doen. Foute familie? Kampers?

omanders | 24-04-17 | 21:32

Even aannemend dat het verhaal waar is gezien de twijfels die worden geuit. Ben geen voorstander van Shariah, maar even flink de haat eruit rammen met wat stokslagen voor de daders van geweldsmisdrijven zoals ernstige mishandeling of verkrachting kan ik best in berusten...

Wol | 24-04-17 | 21:20

heel erg als dit waar is, echter ik vind de schade voor een twee en een half uur durende ransel partij met herhaaldelijk hoofd tegen een betonnen vloer slaan 'n beetje te weinig.
'k kan er niets aan doen maar 'k heb moeite dit te geloven. als het wel waar is die klerelijers natuurlijk berechten en volgens de letter van de wet afrekenen op hun daden.
toch, na de schade op 't gezicht gezien te hebben twijfel ik nog steeds of 't wel echt twee en een half uur was.... dat is 150 minuten... als ik zolang op iemand zou losgaan...(iets waar ik geen enkele behoefte aan heb!) dan zou 't slachtoffer toch echt meer beschadigd zijn, en dit was door 5! personen...

Ceevoo | 24-04-17 | 21:16

KermitDeKrikker | 24-04-17 | 19:42

Wat een provocatie zeg, een transvrouw meneer noemen. Je zult wel trots op jezelf zijn.

Maar het ging er dus sowieso niet om dat deze vrouw wat dan ook verzwegen zou hebben, want ze stonden haar al bij voorbaat op te wachten. Op de dating sites waar jij het over hebt staan stuk voor stuk ook categorieën voor transen (behalve tinder geloof ik,, maar die werken er nog aan) en die krijgen daar meer dan voldoende seksuele belangstelling om zich als cisgender vrouw voor te moeten doen, kan ik je uit persoonlijke ervaring vertellen. Een trans prostituee draait gemiddeld drie keer meer omzet dan haar cis collegaatje. Want stiekem vinden al die zogenaamde homo en transfoben het maar wat geil, en doen ze alleen maar naar tegen LHBT'ers omdat ze worstelen met hun eigen seksuele oriëntatie of gender identiteit.

Bovendien is deze mevrouw nog helemaal niet passabel genoeg om zich anders voor te kunnen doen, zelfs niet op een foto op een dating site. De adamsappel is nog zichtbaar, ze kreeg nog geen stembandoperatie of gezichtschirurgie, ze is nog onhandig met makeup, op het vlak van damesmode heeft ze nog een leerprocesje voor zich liggen, een transvrouw in dat stadium van haar transitie kan nog niet eens misleidend zijn.

Je neemt aan dat het zo gelopen zou zijn, omdat je een beetje een ziek beeld van transvrouwen hebt, dat ze erop uit zouden zijn om mannen te misleiden en op de een of andere manier om geweld vragen als ze dat niet zouden doen. Ik vind in ieder geval niet dat ik de morele verplichting heb om aan een potentiële bedpartner van me te vertellen dat ik een vrouw met een transseksueel verleden ben, evenmin als een andere vrouw hoeft te vertellen dat haar baarmoeder weggehaald werd, of dat ze een intersekse conditie heeft, of dat ze je moet vertellen hoe haar schaamlippen eruit zien voor je in haar broekje mag. Ik vertel het wel hoor, maar dat is eerder omdat ik er trots op ben en het deel uitmaakt van wie ik ben. Als je een geslachtsziekte hebt vind ik dat moet vertellen omdat je daar iemand anders mee in gevaar kunt brengen, maar je gender identiteit is verder je eigen zaak.

Naomi71 | 24-04-17 | 20:32

@Nathan R Jessup | 24-04-17 | 18:40
"In het Midden Oosten noemen ze dat sharia wetgeving."

- Een hand of voet (of beiden) afhakken bij diefstal, stenigen bij overspel, de doodstraf bij beledigen van een fictiefiguur e.d. noem jij zonder te blikken of blozen 'hetzelfde terugdoen'?

Dan is het met mijn realiteitsbesef gelukkig net iets beter gesteld.

Johnweer | 24-04-17 | 20:23

Kerel is een zwetser. Niet geloofwaardig na 2,5 uur hakken zie je er een stuk raarder uit als dit man-vrouwtje. Kutverhaal van iemand die te weinig aandacht krijgt. Als er klappen zijn gevallen (1) lijkt me dit meer omdat betrokkene zich voordoet als een vrouw i.p.v transgender. Of hij heeft gelijk en blanke hooligans slaan als kleuters.

rattenvanger XL | 24-04-17 | 19:59

De waarheid is waarschijnlijk iets anders. De waarheid is waarschijnlijk dat deze mensen elkaar op een dategerichte chat tegengekomen zijn. Waarbij meneer de trans verzweeg dat hij meneer was en geen vrouw.

KermitDeKrikker | 24-04-17 | 19:42

@de Voorzittert | 24-04-17 | 14:09
Nee, alstublieft niet zeg! Dan krijgen ze een monument in Saoedi-Arabië voor hun heldendaad!

Jostifiel | 24-04-17 | 19:11

@Patatter | 24-04-17 | 17:56
"Als we nou daders voortaan eens aandoen wat ze hun slachtoffers aan hebben gedaan? Lijkt me wel zo eerlijk."

In het Midden Oosten noemen ze dat sharia wetgeving.

Nathan R Jessup | 24-04-17 | 18:40

@Patatter | 24-04-17 | 17:56
"Als we nou daders voortaan eens aandoen wat ze hun slachtoffers aan hebben gedaan? Lijkt me wel zo eerlijk."

In het Midden Oosten noemen ze dat sharia wetgeving.

Nathan R Jessup | 24-04-17 | 18:40

phantom2 | 24-04-17 | 17:55

Ze presenteerde zich niet als biologische, maar als transvrouw, er was geen sprake van misleiding. Daarnaast lijkt me niet dat ze in elkaar geslagen werd omdat de man in kwestie zich bedrogen voelde, want zijn vrienden stonden haar al op te wachten.

Naomi71 | 24-04-17 | 18:00

Als we nou daders voortaan eens aandoen wat ze hun slachtoffers aan hebben gedaan? Lijkt me wel zo eerlijk.

Patatter | 24-04-17 | 17:56

Als ik een afspraak dacht te hebben met een lekker wijf en deze kerel met die stem komt opdagen zou ik me ook bekocht voelen. Maar dan draai ik me om, loop weg en koop een betere monitor of een bril. Als hij/zij/het trouwens werkelijk met haar gezicht op een betonvloer gebeukt zou zijn zouden neus, kin en voorhoofd ook wel wat schade vertonen. Maar goed, HvN preekt dan ook niet voor mijn parochie.

phantom2 | 24-04-17 | 17:55

Verschrikkelijk verhaal weer, maar geweld tegen transen komt helaas heel veel voor. Overigens valt het vies tegen wat "roze in blauw" voor je kan betekenen als je aangifte wilt doen.

Ik begin gelukkig minder last te krijgen op straat omdat ik passabeler word, niet meer direct herkend word als trans en een vriendje heb met wie je geen problemen wil krijgen, maar zeker in het begin van mijn transitie had ik veel last. Ik woon in Schiedam, waar zowel de PVV als Denk hoog scoorden en vroeger zelfs nog CP'86 in de raad zat). Go figure.

Vooral van Marokkanen en Antillianen heb ik last, maar zeker ook van blanke tokkies (zeker ook Polen trouwens). Die laatste zijn ook agressiever. Marokkanen doen stoer als ze in een groepje zijn en schelden wat in onverstaanbare straattaal terwijl ze niets liever dan seks met je willen als ze alleen zijn, maar wat ik met autochtonen meemaakte is agressiever... eentje stuurde zijn vechthond op me af en ik werd verschillende keren in mijn gezicht gespuugd, voor "puto" uitgemaakt (zeg dan in ieder geval "putA"), er is veel meer agressie richting transen dan homo's. Onderzoek liet zelfs zien dat 41% van de transen minimaal eens per jaar te maken heeft met geweld op straat.

Het lastige is ook dat je door de hormonen minder spieren hebt, dat wordt allemaal afgebroken. dus ik kan me ook niet meer verweren zoals ik dat gewend was. Als man was ik best in staat om goed terug te beuken, maar dat gaat dus niet meer. Gelukkig krijg ik nu kungfu training van een vriendin van me en leer om tijdens een gevecht de kracht van de ander te gebruiken. Hard wegrennen is helaas lastiger met een hakje aan.

Als je trouwens een blinddate hebt via het internet (niet verstandig, altijd op een openbare plek ontmoeten) van iemand die specifiek een trans versierde en meelokte, lijkt het me vrij duidelijk dat het motief transhaat is.

Naomi71 | 24-04-17 | 17:47

Als je op kinky.nl zoekt op haar naam dan snap je wat voor een date dit was

pendajo | 24-04-17 | 17:25

Die-hard Moslims zijn inderdaad vaak tolerant naar transgenders toe, het betekent immers vaak dat zij dan geen homoseksueel meer zijn... Of je daar blij van wordt... Hoe dan ook erg triest dat dit is gebeurd, denk je ff op een leuke date te gaan :/ :(.

Halveneger | 24-04-17 | 17:17

-weggejorist-

pendajo | 24-04-17 | 17:13

De uitzondering bevestigt de regel.

Toontje50 | 24-04-17 | 17:05

@Doe mij maar twee ! | 24-04-17 | 16:32
Is het niet een beetje vroeg voor LSD?

miff | 24-04-17 | 16:44

-weggejorist-

Doe mij maar twee ! | 24-04-17 | 16:32

Teringkinderachtig en behoorlijk zwakzinnig om Pechtold er weer bij te betrekken.

wowee001 | 24-04-17 | 16:23

Inderdaad op Joop was het wereldnieuws.

Maar mijn reactie aldaar heeft het niet gehaald.
Ik mocht niet zeggen dat ik ook het verhaal van de verdachten zou willen horen. En dat het vermelden van de etniciteit stigmatiserend kan werken.
En dat geweld helemaal verkeerd is.

Luisje99 | 24-04-17 | 16:11

Misschien is een gelijk behandeling als straf een idee.

En na die behandeling 1 jaar cel plus betalen schadevergoeding aan slachtoffer.

Moneytron | 24-04-17 | 16:06

Erg benieuwd naar het motief van die jongens/meisje en of die jongens/meisje uberhaupt een iq hebben .... Sterkte voor de slachtoffer(s)

Datkanjenietmenen | 24-04-17 | 16:01

Dat Joop er nu wel ineens wel als de kippen bij is trouwens ook walgelijk, hier word tenminste iedereen direct ter verantwoording geroepen !

Castor12 | 24-04-17 | 15:56

Hij/zij had een date... 2 minuten zoeken en je kunt hem/haar dus vinden...

iets met betalen... yuk

patient-zero | 24-04-17 | 15:55

Helaas bestaan er ook echte boze witte mannen, hoe smerig ziek ben je dan !

Castor12 | 24-04-17 | 15:52

Zal wel van dat AFA-tuig zijn geweest, die hebben het niet zo op mensen met een andere mening.

Johnweer | 24-04-17 | 15:34

Waarom doe je zoiets nou ik zal het nooit begrijpen.

Bokito ergo sum | 24-04-17 | 15:30

In Duitsland was er toch een Turks meisje dat door migranten was verkracht en bij de aangifte had gezegd dat het autochtonen waren? Zou hier iets vergelijkbaars aan de hand kunnen zijn?

zwarte_weduwe | 24-04-17 | 15:26

Eens ben jij ook aan de beurt. In Nederland.
.
Volgens de notitie registreerde de politie in 2015 960.000 misdrijven, vooral op basis van aangiften. Uit onderzoek naar door burgers ervaren misdaad blijkt echter dat er na schatting 3,5 miljoen incidenten meer moeten zijn geweest.
www.telegraaf.nl/binnenland/27425907/_...

duitse herder | 24-04-17 | 15:21

Kunnen we niet een deal sluiten met Tsjetsjenië of Rusland, dat wij hun homo's en transgenders nemen en zij onze homofoben en tokkies krijgen?

Dan kunnen we dat soort gasten ook gewoon hun paspoort afpakken en op de trein zetten naar een fijne goelag in teringwatkoudhierië.

meneerjan | 24-04-17 | 15:20

Waarom vermeldt MSM nu ineens de achtergrond van de daders? Ik dacht dat ze daarmee gestopt waren ivm racisme.

BTW sterkte voor het slachtoffer en ongezien een neqschot voor de veroordeelde beesten die dit gedaan hebben.

h3* | 24-04-17 | 15:18

Misselijke gebeurtenis, laffe mongolen en sterkte voor het slachtoffer. Maar opvallend (niet verassend) dat er nu wel al snel bij staat dat het autochtonen zijn Is op zijn minst hiepowkriet

Duck Twacy | 24-04-17 | 15:06

Triest! Maar Jessica heette vroeger Jesse?

Ko Ranzig | 24-04-17 | 15:05

En deze mevrouw Jessica heeft zich in een zeer kwetsbare positie laten leiden. Ik zeg niet dat het haar eigen schuld is maar dit had voorkomen kunnen worden.
keestelpro | 24-04-17 | 13:40

Ja ja, dit had voorkomen kunnen worden. Nou hoe dan, geen diensten aanbieden via het internet?!? Veel hoeren die diensten aanbieden zitten in een kwetsbare positie, en statistisch gezien worden deze mensen ook vaker vermoord.

JI-HAAT | 24-04-17 | 14:48

@geenspam | 24-04-17 | 14:28
Op Joop hadden ze het over 'witte daders'.
Die schrijver weet duidelijk het verschil niet tussen wit en blank.

necrosis | 24-04-17 | 14:39

Die hebben speciaal een afspraakje met haar gemaakt om haar te beroven,wat een lage klote volk toch.Wat valt er nou bij zo iemand toch te halen?

kzegje | 24-04-17 | 14:38

@staples | 24-04-17 | 14:28
“Degenen die haar zo ernstig hebben toegetakeld waren autochtonen. Iets wat ze in het verleden ook al eens had gemerkt. Toen ze ermee werd gepest. “Het zijn niet de Marokkanen of Turken, die zijn juist positief. Ik heb vooral problemen met oer-Hollandse mannen.”

Dikr | 24-04-17 | 14:32

Een incident waar je op kon wachten. Er zijn teveel autochtonen in dit land. Meer transgenders is de enige oplossing.

RickTheDick | 24-04-17 | 14:29

-weggejorist-

staples | 24-04-17 | 14:28

blanke daders; ze kunnen hun geluk niet op bij joop.

geenspam | 24-04-17 | 14:28

Nederland tokkificeert in rap tempo. De laffe honden moeten een zware douw van justitie krijgen. Het zijn witte mensen dus dat zal in dit geval wel lukken ;-)

LJBrinkhorst | 24-04-17 | 14:28

@de Voorzittert | 24-04-17 | 14:07
Er werd in het linkje gesproken over poging tot doodslag.
Niet ingrijpen is medeplichtig, pleur ze allemaal de cel maar in voor een jaar of vijf.
Ik kom de zeepjes wel uitdelen......

necrosis | 24-04-17 | 14:27

Goh, de Joop is er ook als de hazen bij nu het eens een keer over blanke daders gaat pfff.

herrieschepper | 24-04-17 | 14:26

In de strijd tegen feminisering zijn transgenders het eerste doelwit.

JTKDM | 24-04-17 | 14:20

Is het nu écht zo moeilijk voor mensen om een beetje lief voor elkaar te zijn?

ZoltarTheMagnificent | 24-04-17 | 14:19

Alle vijf af laten zinken in de noordzee met een betonblok om hun nek.

StijlvolRechts | 24-04-17 | 14:13

Ja ook sommige witte boze mannen(m/v/t) zijn slecht. Elke maatschappij telt ploerten, maar sommige hebben er (veel) meer dan anderen (vrij naar Animal Farm)

telelezer | 24-04-17 | 14:12

Oke, het waren geen lichtgetintiers. Toch blijf ik van mening dat een buitenlander die ook maar door rood fietst gedeporteerd moet worden.

Deze gasten moeten overigens gewoon een paar jaar de cel in

Ziekeconstipatie | 24-04-17 | 14:12

Gore galbakken. Als we al dit soort mensachtigen nu eens bij elkaar op een eiland zouden kunnen zetten met een hoog hek eromheen, zou dat fantastisch zijn.

wazakzegguh | 24-04-17 | 14:10

Vroeger ging je op je vrije dag gewoon lekker rondje fietsen, potje voetballen of lekkere wijven kijken op het terras. Tegenwoordig is het dus transgenders misleiden en betonvloerbeuken. De daderkoppen zouden met foto, naam en achternaam op het internet moeten. In alle talen. Voor eeuwig.

de Voorzittert | 24-04-17 | 14:09

&Hettiet
Ik denk in die chemtrails in de lucht, tenminste, daar hoor ik wel eens wat over. Maar dan zou ik er ook last van moeten hebben, en eigenlijk interesseert het me geen zier, dat laatste kan natuurlijk ook een bijwerking zijn, je weet het niet.... alles kan.

HerDietrich | 24-04-17 | 14:09

-weggejorist-

Berbaar | 24-04-17 | 14:09

Hmmm, we kunnen ze niet hun paspoort afpakken en terugsturen.
Maar wel op het vliegtuig zetten met Air Argentina een enkeltje Noordzee.
Of een Gregoriusje.
Ook deze daders hebben we niets aan, en de maatschappij is beter af als ze er niet meer zijn.

Hemmenaar7 | 24-04-17 | 14:08

Natuurazijn 24-04-17 | 13:55
Zoiets meegemaakt in de kroeg. Iemand werd in mekaar getrapt maar niet in het gezicht geraakt, en vervolgens met het achterhoofd op het beton gebeukt. Zag er precies zo uit.

Deksmaat | 24-04-17 | 14:07

Niet duidelijk wie van de 5 daadwerkelijk de betonvloerbeuker was: alle 5 vrij!

de Voorzittert | 24-04-17 | 14:07

Ook al pakken ze de daders op, ze staan binnen een uur weer buiten. Dus niet zo gek dat dit soort van tuig gewoon hun gang kan blijven gaan, en je er tegen wapenen mag niet. Maar even iets anders, zijn de daders al tot slachtoffer benoemd, want dat is heel normaal in dit kutland.

FreeVogelaar | 24-04-17 | 14:02

@blikjegrolsch | 24-04-17 | 13:55

Wat is daar mis mee? Het is altijd goed om op je eerste date een op neutraal terrein af te spreken. Mw overVecht heb ik op haar werk ontmoet en de bemoeienis van haar pooier stoorde mij mateloos.

overVecht | 24-04-17 | 13:59

Autochtoon, dus snel(ler) opgepakt.

Verachtelijke mensen die een ander iets aan doen om; anders denken, anders zijn, anders lief te hebben. Hopelijk een gedegen voorbeeld, qua straf.

MarcS | 24-04-17 | 13:57

Onderzoekje bij het Pieter Baan centrum lijkt me wenselijk bij deze daders.
Sick f*cks!!

Berbaar | 24-04-17 | 13:56

Smerig rotvolk. Hang ze op, wat mij betreft. Laat het een les zijn voor iedereen: eerste afspraakjes met een vreemde alleen in de openbare ruimte, waar mensen bij zijn. Of dat mensen in ieder geval weten waar je bent. Tot je weet dat je te maken hebt met iemand die deugt.

Poes Fiep | 24-04-17 | 13:56

ongeloofwaardig; 2,5 uur geslagen en geschopt EN met het hoofd tegen een betonvloer gebonkt en dan alleen pikzwarte (blauwe ogen) vlekken bij de ogen en verder geen enkele schram op haar gezicht.

verder triest als ook maar 1 % van dit verhaal klopt natuurlijk

Natuurazijn | 24-04-17 | 13:55

Je hebt een date met een onbekende en daarmee ga je naar een verlaten parkeergarage?

Okee...

blikjegrolsch | 24-04-17 | 13:55

Ik heb wel eens een transgender gedaan...

overVecht | 24-04-17 | 13:53

Discriminatie vanwege seksuele geaardheid? Moeilijk te bewijzen denk ik. Maar zware mishandeling, vrijheidsberoving, huisvredebreuk dat is een flinke combinatie. In de VS gaat je daar zo 15-30 jaar voor in de bak.

Admiraal Balthasar | 24-04-17 | 13:53

Wat bezielt die lui?

Deksmaat | 24-04-17 | 13:52

Triest. Gewoon triest. Dat dat gajes maar even een paar jaartjes mag brommen.

Graaisnaaiert | 24-04-17 | 13:49

Lijkt dus ook nog op voorbedachte rade
wat een sick fucks

Tobi | 24-04-17 | 13:49

Vreselijk verhaal en ik hoop dat deze lui flink gestraft worden.Wel fijn dat Jessica in haar verhaal aangeeft dat juist Marokkaanse en Turkse mannen nooit een probleem gehad hebben met haar sexverandering en het zelfs toejuichen.Ik vraag mij overigens dagelijks af waar komen al die trensgenders plots vandaan?Waarom wil men plots genderneutrale toiletten ? Zit het in het water?

Hettiet | 24-04-17 | 13:49

Morgen alle politici uit solidariteit ook met hun hoofd tegen het beton?

DaJonkel | 24-04-17 | 13:47

Walgelijk.

Ben Adam | 24-04-17 | 13:44

Hoe zielig ben je als je jezelf zo door haat laat leiden.

Antitheïst | 24-04-17 | 13:41

Wat een vreselijk verhaal!
Maar hoe gewelddadig deze roofoverval ook was, het bewijs voor discriminatie is voor mij niet geleverd.
Ook 'normale' mensen worden soms met buitensporig veel geweld overvallen.
Dit soort laffe overvallers zoeken hun slachtoffer meestal uit op kwetsbaarheid. En deze mevrouw Jessica heeft zich in een zeer kwetsbare positie laten leiden. Ik zeg niet dat het haar eigen schuld is maar dit had voorkomen kunnen worden.

keestelpro | 24-04-17 | 13:40

Het stopt niet..... niet vanzelf....

Moeimaker | 24-04-17 | 13:39

Weet iemand een goed scheldwoord voor dit soort zwak volk?

Mesmer | 24-04-17 | 13:39

Gepijp zeik. Een paar van die kerels kwamen er te laat achter dat dat zachte mondje om hun eikel ook van een kerel was?

roflol

Teleo | 24-04-17 | 13:38

Met een groepje een transgender in elkaar trappen.... Mannen en moed zijn 2 verschillende dingen vandaag de dag, want de meesten hebben hun ballen al verkocht om ergens bij te mogen horen. Lang leve de scheinheilige meelopersmaatschappij.

GhostwriterAvitas | 24-04-17 | 13:35

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen