Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

LIVE! Vrolijke grafstemming bij PvdA ledenraad

Zo zijn ze dan ook weer wel bij de Partij van de terAardebestelling. Van 38 naar 9 zetels kelderen maar toch drie dagen later hun ledenraad al livestreamen. En alle kiezers zijn present, want het is bomvol in het begrafeniszaaltje Beatrixtheater. Waar weggestemde Kamerleden gisteren nog een pagina in het partijblad vol foeterden op Spekman, wordt de vertraagd vertrekkende voorzitter vandaag door de laatste nog levende leden met schouderklopjes onthaald. Familievetes op een begrafenis, dat levert de beste beelden op. Vooral als de notaris vervolgens het testament op moet gaan maken: moties hier (pdf), over Spexit en niet meedoen aan Rutte III. Koffie. Cake. Livestream!

Reaguursels

Inloggen

Ik liep gisteren op weg naar een leuker gebeuren (bioscoop) langs dat Beatrixtheater waar ik mij moest banen door wat van hun gutmenschen die zich ophielden bij de ingang. Aan weerszijden van de ingang wapperden ook wat zielige banieren. Voor een voorbijganger was de grafstemming al voelbaar, moet heel gezellig zijn geweest daar binnen. Ik was eerlijk gezegd verbaasd dat ze niet een of ander gymzaaltje hadden gehuurd maar deze dure locatie.

Admiraal Balthasar | 19-03-17 | 17:46

en de schapen zijn weer misleid, het gemoed voldoende gesust. Spekman smeekt om nog een half jaar aan te mogen blijven, wil geen rommel achterlaten.. Staat zijn positie nu juist niet ter discussie omdat hij er een rommeltje van gemaakt heeft ? Bijzonder ook hoe hij opeens het woord 'We' gebruikt. Spekman spreekt normaal gesproken uit de eerste persoon (ik). Dat gebruik van 'we' is appelleren aan emotie. Een beinvloedingstechniek. 'Iets' zegt mij dat we deze man het komende jaar veel gaan horen en zien bij de 'publieke' omroep.

Croisantneuf | 19-03-17 | 10:19

Waar is onze vriend dikkop Samson?
Waar is onze vriend dikkop Timmerfrans?
Waar is onze vriend dikkop Bertje Roest?
Waar is onze vriend dikkop en gemaakt platprater commissaris van de Koning van Drente Tichelaar?
De pvda zal vast ooit nog terugkomen in de peilingen en bij de volgende verkiezingen met dank aan de linkse media.

IndoFortuyn | 19-03-17 | 09:59

Ze hebben (de leden) nog steeds niet maar dan ook helemaal niets begrepen!!

Rommel maar fijn verder.

joppo0 | 19-03-17 | 09:47

Wat is dat nivelleren van ideologisch achterhaalde, regenteske partijen toch een feestje!
Het was nog lang onrustig in Utrecht.

Rommelende Onderbuik | 19-03-17 | 08:28

Ik heb de hele lijst commentaren doorgenomen en het was zeer vermakelijk:) Je zou ze bijna uitprinten en inlijsten als een soort van monumentaal aandenken aan PvdA voorzitter Spekman chef Assher en het verlies van de partij die het geheel aan zichzelf te wijten heeft en gewoon op dezelfde weg verdergaat! Het eindebat was ook een drama Assher was drammerig, opdringerig, ongeduldig, laagdunkend richting tegenstanders en zat met stemverheffing te gillen en te rartelen richting Wilders om hem maar te overstemmen...
Zullen zien wat de toekomst brengt voor de elitaire grachtengordel-kliek.

wim72 | 19-03-17 | 05:18

Weten jullie wat ik mij afvraag landgenoten? Waar (be)landt Bertje Koenders dit keer als hij van zijn roze wolk is gedonderd? Volksvertegenwoordiger is hem te min heeft hij al ruim voor de verkiezingen aangegeven.

Een benoeming in het hogere segment bijv. als burgemeester van een stad die ertoe doet, volgens die stad dan, of als CdK in bijv. Drenthe, naaah nee, NL is te klein voor zo'n "grote geest" en de PvdA doet nu even niet meer mee in die baantjes carrousel, denk ik, hoop ik, verwacht ik.

Baantje bij de UN? Naah nee. Het trucje dat hij vorige keer uithaalde om zich daar een baantje te kopen met 30 miljoen NL takspoet, kan hij niet een keer herhalen. Bovendien zitten ze daar te wachten op een ambteloze Nederlander lid van een rudimentair partijtje? Hoewel. Je weet het nooit met dit soort. Partij en ambtsgenoot Jet Bussemaker, ja die met die hysterische angstblik en verleden in de kraakbeweging, deed iets met onderwijs verordonneerde op de valreep nog even de nodige miljoenen voor meer vrouwelijke hoogleraren- minder onderzoek op de universiteiten en vooral minder mannen daar. Discriminatie schijnt dus zowel vervloekt als selectief nuttig te zijn. Om dat te begrijpen moet je wel links getormenteerd zijn.
Jet was onlangs ook nog even in Rabat, Marokko, om daar een dependance te openen voor een of ander nutteloos mocro project dat bij de UvA was geflopt of, als niet langer te verkopen in NL daar was afgevoerd. Raar volk hoor, die rooien, zo 20ste eeuw, zo onbetrouwbaar. Behalve Spekman, die bleef opgeruimd, tot hij het werd.

Brussel dan, de stortplaats van en safe house voor in eigen land uitgerangeerde politici? Naah nee, Schulz ook SD, is al opgevolgd en Bertje heeft niet kunnen "scoren" met het MH17 drama. Bovendien Timmerfrans zit daar nog en we hebben de laatste tijd toch al genoeg broedermoord bij de PvdA gezien, toch?

Het succes van Rotterdam dan? Nee ook daar heeft hij zich niet kunnen manifesteren, als MiBuZa nota bene wist hij met die diplomatieke rel niet te scoren. Hij liet zich daar de kaas van het brood eten door Rutte en o jee, partijgenoot Ahmed Aboutaleb. Knap werk van die twee en in het bijzonder van de politie en die anti terreur eenheid. Geweldig hoe ze die Turkse gorilla's aan de kant en voor joker zetten. Wist u trouwens dat Kuzkuz en Erdo de hele smerige zaak tot in detail hadden voorbereid? Kuzkuz had opdracht om ervoor te zorgen dat het in 010 uit de klauw zou lopen en Erdo stuurde twee colonnes zwarte Mercedessen naar NL. Een met een ministeriële Turkin en de ander met een stand in lookalike van die ministeriële Turkin, in de hoop dat de pliesie zich in 010 belachelijk zou maken door in actie te komen tegen de fake Turkin zodat de ministeriële Turkin toch sneaky het consulaat zou bereiken. Jammer voor Erdo had de pliesie het spelletje door en werd de colonne met de fake Turkin op tijd terug gejorist naar Dl. Heeft u die Turkin ook zo horen gillen als een haram varken dat werd geslacht toen ze even met instappen werd geholpen? Vandaar dus het succes van 010. BTW, ik heb inmiddels ook begrepen wat die Turkin de 010 Turken in opdracht van Erdo moest gaan vertellen, ze is per slot minister van familiezaken, dat ze meer moeten neuken, las ik.

Dus blijf ik voorlopig nog zitten met de prangende vraag, waar zal Bertje, die als BK gewend was altijd goed onder de pannen te zijn, de eerste onder zijn gelijken, als hij van zijn roze wolk is gedonderd (be)landen? Ik hoop ergens waar hij niet steeds mijn beeldbuis beeld komt vergallen.

h.a.k. blok | 19-03-17 | 03:22

Speklap, en wat een jolijt had deze sociaal democraat toen ze ook de bovenkant van de middengroepen verneukten met hun nivelleren feestje. De afgunst mbt harde werkers die 2 x modaal is zo groot dat men genoot toen men deze mensen in de portemonnee mocht pakken.

Deze week toonde Speklap wederom waarom de PvdA dood gaat en enorm triest is. Met een lach vertelde hij op het podium dat het in ieder geval wel gelukt was een mogelijke overwinning van de PVV te keren. Hij vertelde dit alsof dat de reden was waarom de PvdA een politiek partij is, wat een vreugde. Tegelijk moest hij daarna een bruggetje maken naar het slagveld dat de PvdA had getroffen en de partij had gemarginaliseerd.

Wat ben je dan een trieste klaploper wanneer je zoveel stemmers verliest, je duidelijk een signaal krijgt, maar toch openlijk een overwinning staat te vieren op de PVV. Want zo legde Speklap de 20 zetels van de PVV uit.

Losers, die zich niet richten op hun eigen tekortkomingen maar op het demoniseren van anderen.

Moneytron | 19-03-17 | 00:44

Geen enkele partij alwaar men de JUDAS HUG zo bedreven hanteert als bij de PVDA, LOL.

Moneytron | 19-03-17 | 00:32

Bij PvdA snappen ze niet kan.Dommer kunnen ze niet zijn.We stemmen extra strategisch om vvd buiten te houden en dan gaan ze er mee in kabinet zitten.Dat gebeurt dus maar een keer,daarom geen PvdA gestemd nu.En dan maar roepen wij zijn in kabinet gaan zitten om Nederland er weer bovenop te helpen,dom dom we wilde geen vvd.

Drieciel | 19-03-17 | 00:19

... de Partij van de Amusementsartiesten is nog lang niet dood.
Ze zullen dat ook nooit zijn - want er is altijd wel *ergens* een schnabbel - en je krijgt gemakkelijker een hond voorbij de worstenkraam dan dit soort lieden voorbij een hoopje geld.
-
Men werkt dus naarstig aan een comeback - want de show gaat door, het orkest toert en toetert verder.
-
Met een sterk gereduceerde bezetting. Dat dan weer wel.

Herbert_von_Caravan | 18-03-17 | 22:42

Lodewijk zegt andere dingen dan hij denkt. Ook hij weet dat de Joodse gebouwen in Amsterdam zwaar bewaakt worden. En als ik hem dan hoor praten alsof er niets aan de hand is bekruipt mij een eng onderbuikgevoel. Lodewijk speelt tegen beter weten in mooi weer. En doet dat om u en mij de klappen te laten opvangen. Lodewijk, de komodovaraan, spreekt met gespleten tong. Gelukkig heeft de grote massa Nederlanders dat nu door.

Orakel1958 | 18-03-17 | 21:57

Op naar de 0 zetels, kennen jullie hem nog?

www.youtube.com/watch?v=XeyZhIWHFsk&a...

Het ware gezicht van de haatsocialisten.

Nu zijn de rollen omgedraaid, with no end in sight.

MaxiCosi24 | 18-03-17 | 20:52

Wij tikken in de komende 38 maanden toch maar mooi met z'n allen ruim vijfeneenhalf (!) miljoen Euro wachtgeld af voor de gewipte pluchzitterts bij de PvdA - en ruim anderhalfmiljoen voor de gewipte VVD-ers (hoezo: winnaars???)
-
Om met der Zimmerfranz te spreken: 'wat zijn wij toch een goéd land, hé?'

bisbisbis | 18-03-17 | 20:19

Spekman blijft aan tot oktober zodat hij kan orde op zaken kan stellen. Lees: instructies kan geven om de resterende 9 zetels ook nog teniet te doen. Nivelleren tot 0 zetels. Nivelleren is een feestje Hans. Geweldig hoe je door middel van incompetentie, gebrek aan visie en geen enkel oog en oor voor je kiezer je partij kunt slopen. En deze felicitaties gaan ook uit naar Spekman en een ieder die gelieerd is aan VARA/PVDA/JOOP ;-)

Rest In Privacy | 18-03-17 | 19:53

Over 4 jaar krijg je Ahmed Aboutaleb als lijst trekker.
En met een beetje pech worden ze nog de grootse ook.

Het is echt niet te hopen maar ben er wel bang van.
Zie ze liever naar de 0 zetels gaan.

Het is te hopen dat Thierry Baudet en Theo HIddema zich goed profileren en indekt worden door het grote publiek dan is er mischien nog hoop voor Nederland.

Brutus v Overvecht | 18-03-17 | 19:25

Gaan we dat jankerige geluid van Spektrui missen? Ik denk het niet, bedankt dat je met je onzalige ideeen de partij naar de kloten hebt geholpen. En die lul van een Asscher, het paard van Troje, blijft gewoon aan. Een slap verhaal, geen inspiratie en het imago van een rat aan zich kleven, dat werd dus nooit wat met Asscher. Laat hem burgemeester van Voorst worden ofzo, kan hij geen schade meer aanrichten, alhoewel, ik denk dat ze hem in Voorst niet eens willen hebben.
Bedankt ook voor die lui van Denk, weer een groepje kansenparels van de PVDA.

Ruud5 | 18-03-17 | 19:10

Voor alle autoplay liefhebbers hier de software die de PvdA kan draaien om te zien wie er met ze mee kijkt www.youtube.com/watch?v=jynMCQ1fyvM

Watching the Wheels | 18-03-17 | 18:44

telelezer | 18-03-17 | 13:27
Niet Absoute maar opzouten met dat hele clubje. Vier jaar bezig geweest nederland af te breken en dat nog wouwelen over "idealen die we delen". Ja meer poen en corruptie voor hun elitekliek zalle ze bedoelen.

HijgentHert | 18-03-17 | 18:42

Jammer hoor dat Spekkie nu weg is, had eindelijk een mooie trui aan , met een roos .

blauwe zander | 18-03-17 | 17:57

Ik voorspel het nu al, winst over vier jaar, juichende pvda-ers over een heropstanding en teleurgestelde GeenStijlreaguurders die Nederland niet begrijpen en de deense herder achterna willen.

Rest In Privacy | 18-03-17 | 17:45

Gewoon het nog een keer uitleggen aan de kiezer, PvdA. Dan komt het helemaal goed :)

Lewis Lewinsky | 18-03-17 | 17:40

-weggejorist-

Stijlloze_stemmer | 18-03-17 | 17:25

Huilen is voor jou te laat.

van Oeffelen | 18-03-17 | 17:22

Het valt me op dat - vooral binnen de PvdA - veel mensen roepen dat deze partij met die belegen dageraad-cultuur uit het begin van de 20ste eeuw, verloren heeft door de beroerde verkiezingscampagne die ze gevoerd hebben. Het bewijst maar weer eens, hoe groot de plaat is voor de koppen van die Paasheuvel-dansers.

Ze zien niet in dat hun ideologie heeft afgedaan; de arbeiders zijn geëmancipeerd en tegelijkertijd gedegenereerd van stoere kerels tot bank-aardappels met papa-dagen, die elk jaar massaal naar Turkije vliegen om daar de islam te sponsoren.

Die hele socialistische 'Ersatz'-religie met zijn iconografie van lichtende paden, rode wapperbanieren, kraaiende hanen, gebalde vuisten en die eeuwige dageraad, is passé. Niet eens meer van gisteren, maar van eergisteren.

Daar komt bij dat die typisch socialistische filosofie van 'internationale solidariteit' heeft geleid tot de verwelkoming van zo'n beetje alle 'verworpenen der aarde' in onze nationale huiskamer - die ooit zo netjes en schoon was, en nu volledig ondergespuugd en ondergescheten.

Helaas bleken die 'verworpenen der aarde' niet 'ontwaakt' te zijn, maar integendeel gedompeld in een diepe, welhaast comateuze slaap, en dat al zo'n beetje sinds de middeleeuwen. Hetgeen ze niet verhinderd heeft om op effectieve wijze elke westerse samenleving waarin ze namens hun socialistische broeders & zusters zijn binnengehaald, grondig te verzieken.

De PvdA is niet ten onder gegaan door een slechte campagne. De partij werd afgerekend op wat ze de afgelopen jaren - en de afgelopen decennia - hebben gedaan en vooral níet gedaan.

De dwaallichten van de PvdA hebben niet alleen hun eigengebakken principes van vrijheid en gelijkheid, van secularisme, van vrouwen- en homo-emancipatie verraden, ze hebben bovendien verraad gepleegd jegens hun eigen vaderland, door honderdduizenden onbeschaafde, onopgeleide en ongeëmancipeerde types uit de meest obscure hoeken van de wereld hier te verwelkomen. Mensen die ronduit vijandig staan ten opzichte van zo'n beetje alles dat ons lief is, en met een destructieve houding naar alles dat we hier hebben opgebouwd.

Steeds meer mensen hebben dat in de gaten gekregen en dienovereenkomstig hun stem uitgebracht. Steeds meer mensen. Alleen: nog lang niet genoeg en helaas te laat.

Peter Emile | 18-03-17 | 17:15

Komt er nog een ledenraad van Geen Peil?

Dino Z. | 18-03-17 | 17:15

Eindelijk krijgt Hansje de kans om eens goed te gaan douchen, zijn haar te shampoe-en een nieuwe trui te kopen. Wel belangrijk als je na jaren toch eens moet gaan solliciteren. Oh wacht, er is een uitkering voor gesjeesde politici...

ljcoster | 18-03-17 | 17:13

Fuck Asher! Hij heeft mijn WW uitkering naar de klote geholpen omdat ik gestaakt hebt voor een beter sociaalplan. Sociaal democraten? My ass!

Wasbakplasser | 18-03-17 | 17:02

@070 | 18-03-17 | 15:46
De enige mensen die nog PvdA stemmers zijn hun eigen leden + overheids gesubsidieerde banenjagers. Kiezers willen geen Jaques Tichelaar of Bert Roest and so on. PvdA zit vol met mensen die willen besturen, de kiezer zegt juist U kunt niet besturen.

Beroep = Boerenlul | 18-03-17 | 17:00

blij dat ze weg zijn hoop ze nooit meer terug te zien wat een tuig is het altijd geweest

subman | 18-03-17 | 16:59

Fascinerend.. De ontgoocheling. Decennia lang waren ze gedreven de inkomens piramide op zijn kop te zetten. het is jullie fucking gelukt! Wees er blij mee. Oh.., en dat de gemiddelde proleet jullie afrekent omdat je zelf feitelijk ook in de apex hoort hadden jullie natuurlijk allang zien aankomen.

Croisantneuf | 18-03-17 | 16:54

Ik wil hierbij nog even afsluiten met een positieve noot.
Onze ''politici'' hebben namelijk nu weer 4 jaar rust.

Ze hebben namelijk net de enige twee weken waarin ze werken gehad voor de komende 4 jaar :de verkiezingstijd.

alphapapatango | 18-03-17 | 16:48

Ik weet niet wat komischer is hier..... het geitenwollensokken geleuter van een aantal Pvda dino's die nog niet willen toegeven dat ze binnenkort daadwerkelijk uitgestorven zij..... of het gereutel van gefrustreerden die zichzelf voor de verkiezingen zagen als de zwijgende meerderheid en na de verkiezingen de andere 85% van Nederland voor idioot verslijten....
Dan heb je meer hout voor je plaat dan de afgelopen 25 jaar in Brazilië gerooid is..

agitsnob | 18-03-17 | 16:42

Hah, dat word een paar dagen geen-geenstijl... Autoplay maakt meer kapot dan je lief is.

MeReet | 18-03-17 | 16:35

Er moet meer geëxperimenteerd worden is het verhaal, gemeenschapsgeld verbrassen, grachtenpanden, hautain gedrag en drank zijn niet meer genoeg .
Asscher mag blijven, willen niet meer meeregeren uit angst voor meer zetel verlies .

Castor12 | 18-03-17 | 16:28

The problem with socialism is that eventually you run out of people to pay for it...

Rest In Privacy | 18-03-17 | 16:24

Appsole | 18-03-17 | 16:15

Inderdaad.De vvd is nog veel schuldiger.
Maar die lachen zich de tyfus,want die weten dat hun rijke achterban toch op ze stemt.
In turkije kunnen burgers die op erdogan stemmen zich nog beroepen op hun lage IQ.

Welk excuus vvd stemmers in nederland gaan aanvoeren is mij een raadsel.
Waarschijnlijk zoiets van ;nou k ben er niet op achteruit gegaan heur.

alphapapatango | 18-03-17 | 16:24

Door die autoplay heeft de PvdA meteen al onze IP-adressen, bedankt!

Watching the Wheels | 18-03-17 | 16:20

Laat maar zitten die Spekman en het partijbestuur. Het moet nog stukker. De partij zonder ideologie en zonder kiezers heeft nog steeds een grote mond. Op npo1 gaat het over één ding. De PvdA. Mei li Vos, Jeroen Recourt en nog een ex kamerlid in unisono zwanenzang.

ristretto | 18-03-17 | 16:20

-weggejorist-

Appsole | 18-03-17 | 16:15

MENSEN! Wat.. een.. avond! (dat roepen ze allemaal na de uitslag)

devil13 | 18-03-17 | 16:13

Het grootste probleem voor de PvdA moet nog komen.
Hun harde kern stemmers, geboren in de jaren 30, gaat overlijden in de komende 4 jaar.
Er zijn er al een hoop weg en dat is al goed zichtbaar.

Gelukkig! :)

HAHAHAHA bye bye Partij van de Aalmoes

MaxiCosi24 | 18-03-17 | 16:11

Daar is ie weer: het stopwoordje bij uitstek.

''wij hebben verantwoordelijkheid genomen''.

Jullie zijn inderdaad mede verantwoordelijk voor het verder afbreken van de samenleving in het slechtste kabinet aller tijden.

alphapapatango | 18-03-17 | 16:09

Ahmed Marcouch komt ook niet meer terug in de kamer lijkt me. nummer 13 op de lijst.

lady blabla | 18-03-17 | 16:08

Net als V&D zal niemand de PvdA nog missen.

Rest In Privacy | 18-03-17 | 16:05

-weggejorist-

Rest In Privacy | 18-03-17 | 16:04

Briljante motie hoor die nummer 8.

padbuffel | 18-03-17 | 16:04

Toch knap dat ze álle PvdA stemmers in een zaaltje hebben gekregen.

marcoplarco | 18-03-17 | 16:01

Kan die Livestream niet even op optioneel worden gezet, zodat je niet de halve pagina over hoeft te scrollen om uit te zoeken waar het getetter vandaan komt als je GS opent?

Vage_eddie | 18-03-17 | 15:57

Deze uilskuiken-partij heeft voor Erdogan een flink ei uit gebroed.
Uit dit ei kroop een kuiken wat de kuikens van de waard het nest uit kieperde.
Koekoek!

Ben-Bataaf | 18-03-17 | 15:54

Elke keer het zelfde geouwehoer.

''We moeten het samen doen''

Dat is wat de pvda juist heeft gedaan.Samen hebben ze de burgers verloochend.

En die gozer die geen zelfreflectie heeft en vier jaar uit zijn neus heeft lopen vreten ,moeten ze afzetten.

Drie keer raden wie dat is?

alphapapatango | 18-03-17 | 15:52

De PVDA is een partij uit de randstad en voor de randstad. Val me dus niet lastig op het platteland.

Sjakkie van de Hoek | 18-03-17 | 15:51

Geinig: ondanks 29 zetels verlies vindt de VVD de PvdA aantrekkelijker als partner dan GL of CU. Te links, die laatste twee.

DebraCadabra | 18-03-17 | 15:50

Pvda stapt over op ecologisch..

Zo denkt men de gl kiezers weg te kapen.

LOL.

alphapapatango | 18-03-17 | 15:48

zojuist zag ik de toekomst van de PvdA in beeld.
Lieke van de Jonge Socialisten.
Stop de vergadering maar.

Rest In Privacy | 18-03-17 | 15:47

De enige die nog PvdA stemmen zijn de hordes subsidie vreters, culturele profiteurs, volksstammen aan ambtenaren, raadsleden en commissies,een woud aan gesubsidieerde instellingen en organisaties en aanverwant. Echte normale stemmers zijn er niet meer. Het is dus eigen geld eerst. Wat een afgang en treurnis.

070 | 18-03-17 | 15:46

-weggejorist-

Stijlloze_stemmer | 18-03-17 | 15:44

Haha, Asscher wordt wakker:
Ik citeer:
" PvdA-leider Asscher ziet het niet gebeuren dat de PvdA alsnog gaat meeregeren in een kabinet.
Dat zei hij bij de PvdA-ledenraad zaterdag in Utrecht. “We moeten de uitslag echt accepteren”, sprak hij over het dramatische zetelverlies. “De winnaars moeten gaan besturen, wij niet.”
www.telegraaf.nl/binnenland/27832890/_...

telelezer | 18-03-17 | 15:44

Zijn die gemeenteraadsleden en zo daar in de zaal er wel van op de hoogte, dat 70% van de wetgeving uit Brussel komt, en dat het dus nix uitmaakt of ze wel of niet in de kamer zitten, tenzij ze de steven wenden en pro-Nexit worden. Die man op 15:41 snapt het wel, maar durft alleen te zeggen dat veel armoede in ons land te wijten is aan monetaire politiek. En dat is dus Jeroen D.

Ci Ty33 | 18-03-17 | 15:42

Zet die kut autoplay eens af! Je kan niet eens meer fatsoenlijk F5'en.

Palmares0 | 18-03-17 | 15:41

stoppen met knuffelen en grenzen dicht krijg je weer wat stemmen terug [ liever niet]

bekijket | 18-03-17 | 15:39

He GS zet die automatisch startende broadcast eens uit, ik hoef die troep niet.

oranjerood | 18-03-17 | 15:39


J.Slavink | 18-03-17 | 15:32

Die hebben gewoon gewacht tot de oprichting van de eerste moslim partij.
En dan kan iedereen wel allerlei drogredenen aanvoeren waarom denk zo groot is,of waarom de pvda zo klein is.

Er is geen andere reden dan deze reden.

alphapapatango | 18-03-17 | 15:39

Partijcongres om met de leden te praten.

''We hebben geen tijd om met jullie allemaal te praten''.

alphapapatango | 18-03-17 | 15:36

Er zitten helemaal geen allochtonen in de zaal. Dit laat zien wat hun loyaliteit voorstelt. Vanaf Den Uyl zijn zij gepamperd, positief gediscrimineerd, etnisch geprofileerd en gesubsidieerd. Ondankbare nieuwe Nedelanders met een achtergrond. Nu zijn ze vertrokken. Dat moet een hard gelag zijn voor die naïeve goedmensen daar in vergadering bijeen.

J.Slavink | 18-03-17 | 15:32

De PvdA heeft gewoon een duidelijk symbool nodig, een symbool dat in één oogopslag laat zien waar de partij nu eigenlijk voor staat.

www.feestgarant.nl/image/cache/catalo...

Jackanders | 18-03-17 | 15:30

Merkwaardig dat niemand in de gaten heeft dat Asscher het probleem is. Hij zal bepaalde kwaliteiten hebben, maar is absoluut geen persoonlijkheid die gedreven een partij kan leiden. Vind het overigens prima dat de PvdA de ingeslagen weg naar het einde voortzet.

watazooi | 18-03-17 | 15:28

Ah, die neem ik nog even mee. Truus wil dat PvdA een partij wordt van wijze, oude vrouwen (met grijze coup de garcon).

Rommelende Onderbuik | 18-03-17 | 15:27

Shame, shame, shame, Groenlinks na willen doen met een netwerk/beweging.

Rest In Privacy | 18-03-17 | 15:25

Ik heb mijn verzameling Jiskefet-typetjes weer compleet.
Ga nu maar weer wat nuttigs doen. Werken aan zingeving en zo. Eerst maar eens beginnen met een biertje.

Rommelende Onderbuik | 18-03-17 | 15:25

Het is uitgesproken. De PvdA komt niet in de coalitie. Prima.

Rest In Privacy | 18-03-17 | 15:22

Ze leren het nooit.

de honden blaffen... | 18-03-17 | 15:22

Weet je wat ze moeten doen? acht jaar wachten en dan een mooiboy naar voren schuiven die alle nieuwe schatjes naar zich toe kan Yasseren. Zo moet het, vraag maar aan GeeuwLinks.

vanBarchum | 18-03-17 | 15:21

Ik hoor weer de retoriek van globaliserende eurofiel open kraan dweilende Asscher naar boven komen.

fukallahalhollandi | 18-03-17 | 15:21

Iedere seconde besteed aan deze afschuwelijke zelfhaatpartij is er 1 te veel.
Zonde van mijn 20 seconden dus...

Slipsnifter | 18-03-17 | 15:20

jaaa we moeten een club zijn die aardig is voor elkaar

*klap* *klap* *klap*

Helemaal niet man, als ik je een lul vind moet ik dat tegen je kunnen zeggen, tere zieltjespartij

vanBarchum | 18-03-17 | 15:19

Die zwarte gordijnen achter Asscher zijn wel uitstekend gekozen.

Nehemia | 18-03-17 | 15:18

Iemand vergeleek de pvda net met een sekte.
En dan vraagt iemand :''waarom moeten we ons gedrag veranderen.''

Kortom daar is de bevestiging .

alphapapatango | 18-03-17 | 15:18

Goed zo. De een wil concrete dingen doen -zonder dat duidelijk is wat- de ander wil een analyse naar de toekomst.

Rommelende Onderbuik | 18-03-17 | 15:16

Wanneer oudere mensen aangeven dat ze "de jongeren" aan moeten gaan spreken, dan weet je eigenlijk al dat je partij bejaard is.

Rest In Privacy | 18-03-17 | 15:16

Zijn de woorden islam of wegkijken al genoemd? Een van de grote oorzaken van de kaalslag. De eerste die dat dat durft krijgt bloemen.

J.Slavink | 18-03-17 | 15:15

Spekman moet tot op het bot vernederd worden. En vervolgens zijn trui afnemen. Uitsluitend laten doen door 'mannen in witte pakken'.

Reviaan | 18-03-17 | 15:14

De 29 PvdA kamerleden die straks geen werk meer hebben kunnen straks beter een cursus volgen "Tuinieren" o.l.v. Jette Klijnsma. Doen ze eens een keer wat met de handen!

De Laureaat | 18-03-17 | 15:13

-weggejorist-

Stijlloze_stemmer | 18-03-17 | 15:12

@Rommelende Onderbuik | 18-03-17 | 15:11
Ik ben al 60 jaar geen lid.

Zwizalletju | 18-03-17 | 15:12

@Mastermattie | 18-03-17 | 13:10
Nee, nooit! Dan gaan ze zich voegen bij GroenLinks, zodat ze daarna met de VVD en D66(33+(14+9)+19=75 zetels) Paars IV (? ben de tel eventjes kwijt) kunnen gaan vormen. Maar ja, dan wordt het wel spannend wie de restpartij wordt. SGP, CU, CDA of misschien zelfs FVD maken dan kans.

Jostifiel | 18-03-17 | 15:12

Het is ook een soort wedstrijd. Je begint te zeggen dat je 41, 52, 76 jaar lid bent van de partij.

Rommelende Onderbuik | 18-03-17 | 15:11

Wat een prachtige stem!

lady blabla | 18-03-17 | 15:08

THomas von der Dunk, ah woord. Wat een achterlijk accent. tdriee , zotdra

Zwizalletju | 18-03-17 | 15:08

Deze man met z'n kaakkramp en z'n hoed,.... is dat een hologram?

Prof. Pim Pam Pet | 18-03-17 | 15:08

Is Jiskefet ook uitgenodigd? John Wayne.

Nehemia | 18-03-17 | 15:08

Ah, Thomas von der Dunk.
Gevaarlijk hoor. Bom op het gebouw en alle slechte mensen zijn op.

Rommelende Onderbuik | 18-03-17 | 15:08

-weggejorist-

Goedverdoemme | 18-03-17 | 15:06

Ah, Jetta jarig. Leuk.
Doet me denken aan mijn oude bridgeclub.
Toen de helft na jaar of 10 jaar dood was en ik nog steeds het jongste lid... Heb ik mij maar verschoond van dit soort ceremonie.

Rommelende Onderbuik | 18-03-17 | 15:05

De wijze waarop er hier een stemming afgeraffeld werd is ongekend. Een duidelijk partijdige voorzitter, die iedereen de mond snoert, die even een uitslag van een compleet ontransparant proces opleest. En dan even gaan zingen. Daar moet je het dan mee doen. Als PvdA'er zul je wel gewend zijn aan deze praktijken denk ik dan.

Wedstrijdkrokodil | 18-03-17 | 15:05

Ongelooflijk hoe de voorzitter van de vergadering met de leden omgaat. Het voorstel van het partijbestuur moet worden aangenomen. Criticasters krijgen nauwelijks ruimte. "Het draait niet om de poppetjes", zeggen ook Spekman (waarom niet de vice-voorzitter het stokje niet meteen over?) en Asscher ("het ligt niet aan 1 persoon"). Kennelijk beseffen ze nog niet dat in het tijdperk van Facebook en andere sociale media beeldvorming bepalend is. En als het niet om de poppetjes gaat, waarom moest Samsom dan weg? Waarom moest er dan een lijsttrekkers-verkiezing gehouden worden? Niemand in de zaal die die vraag stelt. Bij het bestuur en de Haagse koptukken ontbreekt volledig het besef dat hardwerkende gemeenteraadsleden straks het slachtoffer worden. Het gaat weer beginnen, kijken naar "spannende" televisie.

Mannes | 18-03-17 | 15:00

Er ettert iets. Dit zijn geen 'eerlijke' 10 minuten.

padbuffel | 18-03-17 | 14:59

vanBarchum | 18-03-17 | 14:54
Nee, dan hadden ze tegen moeten stemmen.
Ze hebben nu voor het voorstel van het partijbestuur gestemd.
Een van de punten daarbij was om nog even lekker door te modderen tot na de zomer.

Jackanders | 18-03-17 | 14:59

@padbuffel | 18-03-17 | 14:25

Doet me denken aan de commercial van Specsavers.

Pieter V | 18-03-17 | 14:57

Duurt lang, die plaspauze. Zeker opstand onder de vrouwtjes, die op de gendervrije toiletten op natgeplaste brillen moeten zitten? Ja trutjes, je moet er wat voor over hebben.

Wobbelplatte | 18-03-17 | 14:57

Dus toch. Het gaat over Spektrui die tot oktober mag blijven hangen. Dat bestuur is echt knettergek, maar dat verkapte loyaliteitsgevoel gaat ze lelijk opbreken en dat is voor rechts alleen maar goed. Op naar de nul zetels.

Nehemia | 18-03-17 | 14:56

In meerdere comments hierboven staat de oorzaak van de teloorgang van deze partij perfect opgesomd, en dat is niet sarcastisch bedoeld. Maar op dat congres zijn alleen maar salonsocialisten te zien die niet doorhebben dat politiek correcte abstracties ("verbinden" "niemand wegzetten" "arbeiders verheffen")niet meer werken. Achter die 9 zetels zitten de 50 plussers die de mond vol hebben over de 'sociaaldemocratische idealen' maar aan wie de gevolgen van de immigratie volledig voorbij zijn gegaan en die nog nooit een fabriek van binnen hebben gezien. Spekman is daar het perfecte voorbeeld van. Toch mag hij tot oktober blijven zitten. Heel dom want never waste a good crisis en aan de formatie doet de partij toch niet mee.

Frits de Vriez | 18-03-17 | 14:55

@necrosis | 18-03-17 | 13:54
Volgende keer tanden op elkaar houden. Dan houd je de brokjes binnen.

Zupschufter | 18-03-17 | 14:55

Is het allemaal al voorbij, of komt er nog meer tragikomedisch?

Rommelende Onderbuik | 18-03-17 | 14:55

volgens mij is 60% voor versnellen hoor

vanBarchum | 18-03-17 | 14:54

Pieter V 1446
Die verfbomgooiende Duijvendak is echt zo een ultralinkse crimineel. Dan zit die bij GroenLinks wel uitstekend.

Nehemia | 18-03-17 | 14:54

'er' ergens tussen mikt.

Jackanders | 18-03-17 | 14:52

@Wedstrijdkrokodil | 18-03-17 | 14:48
Ah natuurlijk,Dank daarvoor,en de Ex Kamerleden moeten natuurlijk tzt ook ondergebracht worden, dus wordt dringen in de baantjes caroussel.

Zwizalletju | 18-03-17 | 14:51

Ze hebben nog wel wat Bilderbergers in de aanbieding.

rechtsdwalendeautist | 18-03-17 | 14:48

Zwizalletju | 18-03-17 | 14:43
Het voorstel was om Spekman en consorten nog even tot oktober de tijd te gunnen om alle kasten uit te mesten en hun nieuwe baantjes te regelen en ondertussen salaris te krijgen.

Wedstrijdkrokodil | 18-03-17 | 14:48

@Graaisnaaiert | 18-03-17 | 14:13

Gaat het wel goed, meneer Graaisnaaiert?

Pieter V | 18-03-17 | 14:47

Ah, we hebben mooie uitvaart-muziek.
Hoe worden de mondelinge stemmen van de digibete leden nu meegewogen?

Rommelende Onderbuik | 18-03-17 | 14:46

@Nehemia | 18-03-17 | 13:46

Die crimineel Duijvendak zit bij die andere linkse geld wegpissende aso-partij, Groen Links dus.

Pieter V | 18-03-17 | 14:46

60% geeft spektrui de tijd tot oktober, om de klerezooi nog wat groter te maken. Direct ophoepelen gaat dus niet door. Mooi.

Wobbelplatte | 18-03-17 | 14:46

Pieter V | 18-03-17 | 14:28
Hear, Hear! + Veel!

Marie Curieux | 18-03-17 | 14:45

Wat is er nu aangenomen? Dat er ook broodjes kaas zonder boter geserveerd worden?

Nehemia | 18-03-17 | 14:45

60 % vóór WAT ??? wat is het voorstel ? Als voorzitter geef je even een korte samenvatting van het voorstel. Lul.

Zwizalletju | 18-03-17 | 14:43

Er is iets aangenomen met 60/40% van de stemmen. Geen idee wat maar men is nu 10 minuutjes de beentjes strekken en de handen wassen

padbuffel | 18-03-17 | 14:43

Ik ga even mijn handen wassen. Ruiken echt niet fris na deze stemming.

Simon_GS | 18-03-17 | 14:43

@Pieter V | 18-03-17 | 14:40
cq de lijst met eerste bewoners van het nog te realiseren straf- en heropvoedingskamp Rottumeroog.

Lafayette | 18-03-17 | 14:42

-weggejorist-

Stijlloze_stemmer | 18-03-17 | 14:41

Nehemia | 18-03-17 | 14:39

Nee

vanBarchum | 18-03-17 | 14:41

-weggejorist-

vanBarchum | 18-03-17 | 14:40

@andere hans | 18-03-17 | 13:26

"... dat gekopschop hier is tamelijk sneu"

Inderdaad, dat hele zootje landverraders en zakkenvullers zou voor een tribunaal gedaagd moeten worden.

Pieter V | 18-03-17 | 14:40

Voordat de kist de grond in gaat wel even een optelsommetje maken van alle maatschappelijke kosten , gemaakt / nog te maken , ten gevolge van het door het lijk gevoerde wanbeleid.
Lijkt me alleszins redelijk deze bij de nabestaanden : leden , ex-leden , stemmers en ex-stemmers te claimen.

enorme sukkelzak | 18-03-17 | 14:40

'De stemmen worden verwerkt'. Zou je niet alleen moeten tellen?

Wedstrijdkrokodil | 18-03-17 | 14:40

Hier komt gezeik van. De helft weet niet hoe te stemmen. Maar de PVDA draait doorrrrrrrrrrrr.

padbuffel | 18-03-17 | 14:39

Kan Meili Vos niet even een lapdance geven om die doodse stemming daar wat op te beuren?

Nehemia | 18-03-17 | 14:39

Oh, Spekman helpt nu met repareren van de WIFI.

Rommelende Onderbuik | 18-03-17 | 14:39

Eigen netwerk? Whatsapp?

Simon_GS | 18-03-17 | 14:38

Een zeer groot aantal stemmen, hahahahaha!!!!!
De russen hacken succesvol blijkbaar.

Wobbelplatte | 18-03-17 | 14:38

Een zeer groot aantal... da's niet hetzelfde als 'bijna iedereen' van daarnet. Kortom, 80% heeft niet gestemd.

Lafayette | 18-03-17 | 14:38

Benieuwd of er kamerleden gaan afsplitsen, dan houden ze helemaal weinig zetels over.

Osdorpertje | 18-03-17 | 14:37

Terwijl u met zijn allen druk bezig bent om uw smarttelefoon of tebbelet op de WIEFIE te krijgen volgt nu een huishoudelijk verzoek

voor de mevrouw met de geelgeruite broek achterin de zaal

of u even wilt stoppen om uzelf de hele tijd (per ongeluk of expres, dat weet ik niet)

over de poes te aaien.

Ik weet dat er boven een bepaalde leeftijd sprake kan zijn van decorumverlies, maar dit gaat wat ver mevrouw en deze vorm van zelfstimulatie is niet het soort motivatie dat wij naar boven wensen te halen

ook heeft het een negatief effect op de hartslag van meneer Vink, die heeft daar last van.

Dus of u daar even mee wilt stoppen alstublieft; dankuwel

vanBarchum | 18-03-17 | 14:37

Wel toepasselijk, dat Beatrixtheater
beiden relikwieën uit lang vervlogen tijden
beiden verworden tot een stoffige oude doos, achter op zolder opgeborgen in een gammele, oude kist

Tobi | 18-03-17 | 14:37

Met die anderhalve lid die ze overhebben kunnen ze toch gewoon de hand opheffen ???

witchmaster | 18-03-17 | 14:36

Ben benieuwd of spektrui nog door mag kloten tot oktober of dat ze nu al met een schone lei willen beginnen. Beide is kansloos overigens.

Wobbelplatte | 18-03-17 | 14:36

De smartphone is 25 jaar oud. Aangezien de PVDA 30 jaar achterloopt gaat het nu mis. . Geen beter vermaak dan leedvermaak.

padbuffel | 18-03-17 | 14:36

Typisch voor de pvda ; in beeld u kunt nu stemmen.

Maar zoals gewoonlijk weet niemand waar ie op stemt,want er staat geen uitleg over motie v1op het beeld. haha

alphapapatango | 18-03-17 | 14:35

Als je techniek gebruikt voor een stemming dan zorg je dat je iemand met verstand achter een tafeltje zet en dat geef je aan het begin van de bijeenkomst aan.

Voorbeeld nummer 12341 waarom de PvdA bestuurlijk compleet prut is.

fukallahalhollandi | 18-03-17 | 14:35

Je zou maar vertrouwen in dat appje moeten opbrengen.

Wedstrijdkrokodil | 18-03-17 | 14:35

De PvdA heeft het fascistisch beest DENK gebaard, daarop wordt ze afgerekend. Erdogan wil Nederlanders uitroeien en daar houden mensen in Nederland over het algemeen niet zo van.

Jack Jersey | 18-03-17 | 14:35

Met die mooie tonsuur op Spekmans zijn hoofd kan die nog altijd monnik worden.

Nehemia | 18-03-17 | 14:34

Ik kan niet inloggen! Ik kan niet inloggen! Potverdomme.

Simon_GS | 18-03-17 | 14:34

Spekman vieze zwerver.

RenHoek | 18-03-17 | 14:34

@animalia | 18-03-17 | 14:27
correctie: zijn vrijheid opgeeft!

animalia | 18-03-17 | 14:31

Wat een heerlijke bende is het daar! Leuk om mee te kijken. Geen beter vermaak dan leedvermaak.

Wobbelplatte | 18-03-17 | 14:30

Gewinflipt | 18-03-17 | 14:27

Zoiets gaat helaas niet lukken,omdat het ploumetjesgordijn herkozen is in de kamer.
Die deed net voor het sluiten van de markt nog even 2 miljoen naar allochtonie sturen.
Gewoon omdat ze lak heeft aan onze eigen ouderen bijvoorbeeld.

Die moeten maar een moestuin nemen.

alphapapatango | 18-03-17 | 14:29

Mooi om te zien hoe al die wereldvreemde huilebalken zichzelf voor lul zetten. Partij van de Afstraffing, op naar de 0 zetels!

Uw Psychiater | 18-03-17 | 14:29

Niet te vroeg juichen. Eerst even uitzoeken hoe groot het percentage PvdA-ers is in de top van de ambtenarij en de semi-overheid. Pas als die weg zijn kunnen we echt juichen

BASinnic | 18-03-17 | 14:28

Een partij die een onvoorstelbare onbenul als Spekman als partijleider kiest, zijn achterlijke waandenkbeelden steunt, zijn twijfelachtige reputatie voor wat betreft integriteit negeert, en hem ondanks de ene blunder na de andere de hand boven het hoofd houdt, verdient het niet om Nederland ook maar in de buurt te komen van beleid mogen maken.

In feite zijn ze geen haar beter dan hun koekoeksjong DENK dat ze tegen beter weten in gekoesterd hebben.

Wat betreft Asscher heeft Elsevier al eens een overzicht gemaakt van de eindeloze lijst van blunders van dit schertsfiguur. Daar kan er nu weer een aan worden toegevoegd.

Het ergste is dat ze zelf te achterlijk zijn om het te zien.
Maar met een heleboel geouwehoer in hun hermetisch afgesloten stolp gaan ze het weer eens oplossen.

De definitie van krankzinnigheid die ook wel aan Albert Einstein wordt toegeschreven is hier op zijn plaats:
"Die Definition von Wahnsinn ist, immer wieder das Gleiche zu tun und andere Ergebnisse zu erwarten."

Maar ja, met de vernietiging van onze cultuur als de belangrijkste drijfveer voor de Partij van de Asocialen, vinden ze natuurlijk zelf dat ze het perfect gedaan hebben.

De schade die ze decennia lang hebben aangericht is onherstelbaar.

Pieter V | 18-03-17 | 14:28

Ik kom niet meer bij. Wat een prutsers. Lijkt erg op de uistlagenavond bij de NPO.

padbuffel | 18-03-17 | 14:28

"Vadertje" Drees draait zich om in zijn graf als hij deze walgelijke vertoning ziet.
Vadertje Drees heette ooit "De premier van de Wederopbouw"
Ik noem daaraantegen Asscher, Samsom. cs, de "premiers van de afbraak".
Toen ik als schooljochie op de HBS aan de Beeklaan in Den Haag zat zwaaide de toen gepensioneerde "Vadertje Drees" altijd vriendelijk naar ons als hij toevallig in zijn woonkamer voor het raam stond(hij woonde daar) en ik heb daaraan een weemoedige jeugdherinnering overgehouden.
Helaas is zijn werk van de wederopbouw van Nederland en hulp aan de Nederlandse armen en ouderen stelselmatig kapotgemaakt door de huidige wan-club.
www.isgeschiedenis.nl/invloedrijke-man...

telelezer | 18-03-17 | 14:28

@witchmaster | 18-03-17 | 14:25
Gek, ik kreeg een BSOD (blue screen of death).

Lafayette | 18-03-17 | 14:28

PVDA weggevaagd, iedereen joelt, we krijg er groenlinks voor terug.
En alle andere malloten, meer grenzen open meer Europa.
Ik heb besloten, mijn verlate goede voornemen voor 2017,
me niet meer druk te maken, dit land krijgt wat het verdiend, meer meer meer! stik er dan maar in.
Ik zie de typjes straks wel weer voorop lopen als de bak ellende komt, met hun protestbordjes, en medeleven.
Ben er zo klaar mee.
Het is dat ik nog wil stemmen op de man die zijn leven geeft, doe dat braaf, meer kan ik niet doen.

animalia | 18-03-17 | 14:27

PvdA stuk. De rest versplinterd. Nu de rest rest aan gort hakken. En dan hopelijk eindelijk belasting omlaag door uitgaven aan het buitenland in te perken.

Gewinflipt | 18-03-17 | 14:27

raar als ik op refres drukt komt er een dood kist ,wel in de kleuren rood dat dan weer wel

witchmaster | 18-03-17 | 14:25

Where is Troelstra now they really need him!

fukallahalhollandi | 18-03-17 | 14:25

Smartphones zijn we een beetje hoog gegrepen luitjes. Een bingo was meer op zijn plaats geweest.

padbuffel | 18-03-17 | 14:25

necrosis 1419
"Wellicht beter als de PvdA zichzelf opheft."
.
Laat ze een stille dood sterven. Probleempje is wel dat die zetels dan naar GroenLinks of DENK gaan.

Nehemia | 18-03-17 | 14:25

Schouderklopjes ,gaven ze bij de Peetvader ook ,lag je binnen een paar dagen opgebaard .Fijne partij ,allemaal profiteurs en die worden het gevaarlijkst wanneer ze zonder geld komen te zitten .

fleurtje | 18-03-17 | 14:24

Hebben al die fossielen dan een smartphone?

Rommelende Onderbuik | 18-03-17 | 14:24

ahhhhh wij mogen thuis ook meestemmen. ik stem voor kist dichtschroeven en versneld begraven dat zootje.

william2190 | 18-03-17 | 14:24

Sorry, ik ben ff inloggen.

Lafayette | 18-03-17 | 14:23

Ja, geef de Russen ff jullie wifi wachtwoord. Godsammekraken.

padbuffel | 18-03-17 | 14:22

Die leden moeten hun bek houden.
Het Bestuur.

de honden blaffen... | 18-03-17 | 14:22

De livestream hapert, maar ik hoor Spekman zeggen dat hij wil "één zijn met elkaar."
Ik dacht: wees blij dat je nog met z'n negenen bent, maar dat vindt hij er blijkbaar acht te veel.

simpelman | 18-03-17 | 14:22

@Nehemia | 18-03-17 | 14:13
Zo aardig ben ik nou ook weer niet.....

necrosis | 18-03-17 | 14:22

Hahaha wat een theater.
Dit is natuurlijk pas af als er dadelijk 20+ leden uit protest de zaal verlaten.

Lafayette | 18-03-17 | 14:21

-weggejorist-

Stijlloze_stemmer | 18-03-17 | 14:21

@Nehemia | 18-03-17 | 14:07
Wellicht beter als de PvdA zichzelf opheft.

necrosis | 18-03-17 | 14:19

Oh jesus.. spekman gaat terugkrabbelen..

oh toch niet.

alphapapatango | 18-03-17 | 14:19

Whahaha wat een puinhoop, en zo democratisch ook: Wilt u zich wel aan de in "de app" voorgekookte voorstellen houden !!1!!

Vesta | 18-03-17 | 14:18

Mooi die voorzitter... "Check even of het nuttig is wat die mijnheer te zeggen heeft"
Tot zover het kippenhok van de sociaal democratie.

Rommelende Onderbuik | 18-03-17 | 14:18

Ja gloeiende, staan de voorstellen nog niet in de app. Dat was niet de bedoeling mensen.

padbuffel | 18-03-17 | 14:17

uit 1 van de moties: toenemende
polarisatie in de samenleving, de onrust in de wereld om ons heen, de klimaatverandering

Ze hebben de thema´s al helemaal veranderd zie ik. Het moet eerlijker, we moeten verbinden, maar niemand in ons kringetje toelaten, samen staan we sterk, maar we willen een heleboel mensen niet bij deze samen hebben. Wij vechten met windmolens en zonnepanelen. We zijn halverwege de afgrond, maar we zullen de bodem nog wel bereiken. de dood of de rode rozen. Asscher zal ons redden.

Na zoveel jaren is de Alzheimer nu helemaal voltooid. Leven in het verleden, korte termijn geheugen nul.

bergsbeklimmer | 18-03-17 | 14:17

Eerst moet er gekozen worden voor het bestuursvoorstel, en daarna mag de vergadering nog op wat varianten stemmen. Haha.

Wedstrijdkrokodil | 18-03-17 | 14:17

Wat een arrogant stuk vreten is die voorzitter zeg.... daarom zijn ledenpartijen dood.

Keyboardspeler | 18-03-17 | 14:17

@lady blabla | 18-03-17 | 13:58
Vlinders in mijn buik vanwege Sharon?
Ik heb het net al gemeld: ik laat me nog liever pijpen door een krokodil.
Bij Dijksma krijs ik het hele internet vol.

necrosis | 18-03-17 | 14:17

PvdA = VARA = NPO = DWDD = NOS = media
Bij o.a. het Staatsjournaal ruimen ze maximaal zendtijd in om de PvdA te promoten, soms openlijk en soms op een verborgen manier. Stuitende afhankelijkheid.

PvdA = COA = UWV = sinterklaas
Ooit wel eens een interview gezien met een ‘rood’ kopstuk, zij zei letterlijk: “wat wij doen is het herverdelen van rijkdom” (en glom van trots). De dubbele standaard is als altijd dat ze zichzelf iets meer rijkdom toekennen dan de paupers welke ze nodig hebben voor hun beleid. De beeldvorming naar buiten toe betreft geveinsde armoede…

PvdA = FNV = stakingskas en opruiing
Momenteel zijn het de hijskranen op de bouw waar ze tegen ageren… ondertussen zitten ze op zakken met geld opgebracht door alle hardwerkende stumpers uit het land.

PvdA = ook PARTIJBURO, BESTUURSLAGEN en BURGERMEESTERS = macht
Macht corrumpeert, overal waar deze gasten op het pluche zitten, veranderd de leefomgeving langzaam in een rokende chaos.

Eigenlijk is het een soort van sekte.

Veluwse-Eikel | 18-03-17 | 14:16

De enige vrolijke PvdA-ert is Drees sr , viert ondergronds feestje.
Blij dat er een eind aan zijn lijden komt en hij zich niet langer 3x daags hoeft om te draaien

enorme sukkelzak | 18-03-17 | 14:14

wat een ruimte daar in die zaal ,hier kan je nog zeker 1000 asiel zoekers bergen

witchmaster | 18-03-17 | 14:13

necrosis 1410
"Ik was nog aardig......
Wat mij betreft was ze weer terug in zee gesleept."
.
Ik hoop in dat geval dat haar echolocatie nog werkt.

Nehemia | 18-03-17 | 14:13

Gisteren zegt die verslaggever nienke of nynke op nieuwsuur.

''Ja het is ook zinloos om de schuld aan een iemand te geven''.

We moeten hier samen naar kijken.

Het is inderdaad al die bewindslieden hun schuld ;dus waarom stappen ze niet allemaal op.

alphapapatango | 18-03-17 | 14:13

De enige vrolijke PvdA-ert is Drees sr , viert een ondergronds feestje.
Blij dat er een eind aan zijn lijden komt en hij zich niet langer 3x daags hoeft om te draaien

enorme sukkelzak | 18-03-17 | 14:13

Waarom gaan ze door, het failliet van de sociale democratie en dus de PVDA is een feit. Toch gaan ze door, ze gaan veranderen, ze gaan het beter doen deze keer. Volgens mij zijn ze gewoon in totale paniek om hun baantjes en hun geliefde baantjesmachine.

XaleX_2 | 18-03-17 | 14:13

@Lafayette | 18-03-17 | 13:47
.
Haar postuur maakt haar natuurlijk een makkelijk target ( pun not intended ) maar het is wel een bestuurder die wat voor elkaar krijgt met een heldere en realistische visie, een van de weinige capabele mensen binnen die partij. Had haar graag bij de SP of de PVV gezien...

Graaisnaaiert | 18-03-17 | 14:13

Die voorzitter smoort elke vorm van kritiek direct. Dat gaat niet iedereen pikken.

Wedstrijdkrokodil | 18-03-17 | 14:12

Ik denk dat er heel wat hotelcake doorheen zal gaan.

Nehemia | 18-03-17 | 14:12

Ik vond het volgende topic leuker

Botte Hork | 18-03-17 | 14:11

Hebben historische musea zich al gemeld? Een aantal van dit soort fossielen (ergens naast een vitrine nazi-relikwieën) zou in hun collecties niet misstaan.

Rommelende Onderbuik | 18-03-17 | 14:11

@Nehemia | 18-03-17 | 13:56
Ik was nog aardig......
Wat mij betreft was ze weer terug in zee gesleept.

necrosis | 18-03-17 | 14:10

De burgervader van Amsterdam is helaas ernstig ziek. Lolo mag hopen dat hij in aanmerking komt om hem eventueel op te volgen want de komende jaren moet hij dompteur spelen in een inzakkende circustent.

LJBrinkhorst | 18-03-17 | 14:10

dit zijn echt de mensen die ver voor de tweede wereldoorlog de werggevers een lesje hebben geleerd en de macht van de arbeider vorm hebben gegeven. Staand op de barrikaden. Strijdend tegen het onrecht dat de heerstende klassen het aandeed. Geweldig dat dit nog (eventjes) bestaat.

jan-lul-de-behanger | 18-03-17 | 14:08

Lange tocht in de woestijn... de perfecte samenvatting van de PvdA. Een partij die zich omringd voel met helemaal niets.... dat wordt vooral rondjes lopen.

Lafayette | 18-03-17 | 14:07

Totaal van een andere wereld denk beweging. Hahaha

Rimini | 18-03-17 | 14:07

Misschien goed als Lodewijk de wijk gaat nemen?

Nehemia | 18-03-17 | 14:07

-weggejorist-

Stijlloze_stemmer | 18-03-17 | 14:07

"Jongens het ligt niet aan hans, ik durf zelfs te zeggen ook niet aan mij, het is gewoon, we moeten écht veranderen"

aldus een vreemde snuiter genaamd Lodewijk Asscher

die gaat nu een lange tocht in de woestijn doen ofzoiets

vanBarchum | 18-03-17 | 14:06

Haha die oude demente advocaat. "Ik ben al sinds 1980 advocaat!!" "Asscher en ehh.. en die anderen". Goed verhaal.

Een paard | 18-03-17 | 14:05

Deze partijbijeenkomst is één grote necrologie. Straks gaan ze nog met urnen gooien.

Nehemia | 18-03-17 | 14:04

-weggejorist-

vanBarchum | 18-03-17 | 14:04

Zul je zien dat ze ook dit keer gewoon het kabinet in gaan.

lady blabla | 18-03-17 | 14:03

Eerste Berber gespot. En meneer heeft niet voor de PvdA gestemd en komt er voor uit. LOL

Hier moet je dus van af. DENK adept

Rimini | 18-03-17 | 14:02

De PvdA... niemand zal haar missen. De sociaal-democratie als brede volksbeweging is dood. Omdat 'we' onze welvaart niet meer willen delen met Jan en Alleman. Mensen scharen zich nog wel massaal op andere thema's achter een partij. SP: voor steuntrekkers; D66: voor Eurofielen; PVV: voor dartfans etc.

Maar ondanks dat Vincent Bijlo dit al minstens `16 jaar geleden zag aankomen, was de PvdA stekeblind. Misschien wel verblind door een paar oplevingen in verkiezingstijd. Maar met een beetje prikken en paar sterkte uitdagers ter linker en ter rechterzijde prik je de rode luchtballon zo kapot.

Spekman zal ongetwijfeld wel iets sociaals gaan doen in Utrecht. Want 60% van de ambtenaren (schatting) heeft bij de aanstelling een PvdA-stempas ondertekend...

LJBrinkhorst | 18-03-17 | 14:02

@hurenisvoorpaupers | 18-03-17 | 13:11
.
Het verlies van de PvdA heeft niets met de VVD te maken. probleem van de PvdA is dat ze het voor de verkeerde underdog opnemen. De arbeider, hun vroegere underdog, werd overklast door de elite en de rijken en daar hebben ze zich voor ingezet. Ze hebben zich ingezet voor vrouwenrechten en goede voorwaarden voor arbeiders. De underdog waar ze tegenwoordig voor opkomen heeft zichzelf in de slachtofferrol en underdogpositie geplaatst. De PvdA brengt tegenwoordig begrip op voor minderheden die vrouwenrechten schenden. Precies die vrouwenrechten waarvoor de PvdA 50 jaar geleden keihard gestreden heeft. De PvdA neemt het bij voorbaat op voor de underdog zonder te kijken naar de rol van die underdog.
Dan verspeel je de credits.

Bytemaster | 18-03-17 | 14:02

Het gaat er dus om of Spekman nog even tot oktober de tijd moet krijgen om de boel schoon achter te laten. Jaja.

Wedstrijdkrokodil | 18-03-17 | 14:01

De PvdA fractie bestond voor het grootste deel uit onzichtbare kamerleden die alleen maar een zetel warm hielden en mee stemden met de fractiediscipline en daar kregen ze €7.500 per maand voor plus vakantiegeld plus eindejaarspremie.
Die moeten nu allemaal proberen om via de baantjescarrousel iets lucratiefs voor zichzelf te regelen waar je niet te veel voor hoeft te kunnen, geen ervaring voor nodig hebt, maar wat toch goed betaald.
Zie deze bijeenkomst dan maar als een banenbeurs voor overbodige ex kamerleden.

Osdorpertje | 18-03-17 | 14:00

hurenisvoorpaupers | 18-03-17 | 13:11
Hulde,idd 4 jaar vvd politiek in een notedop!
Maar ok,tegen de sociopaat Rutte waren ze allang geen partij meer (in figuurlijk opzicht)

roberto9715 | 18-03-17 | 14:00

Valt me ook op dat er totaal geen Turken en Marokkanen meer in de zaal zitten. Pijnlijk voor ze.

Het maakt wel de weg vrij om eens een harder standpunt in te nemen mbt de vluchteling/migrant. Waarom zou je je nu nog steeds in de uitverkoop voor Allah doen? Masochisme?

Rimini | 18-03-17 | 13:59

@ad melkert | 18-03-17 | 13:27
De PvdA had wel degelijk oog voor haar achterban. Maar ja, die zitten nu bij DENK.

Rest In Privacy | 18-03-17 | 13:59

Miljaar! Dat familiegevoel bij de PvdA is nog groter dan bij de Tros.

Nehemia | 18-03-17 | 13:59

Het lijkt wel of de gesloten afdeling van het lokale gekkenhuis is uitgenodigd op dat PVDA eventje, wat een rariteiten kabinet loopt daar rond. Zijn die lui wel helemaal ok?

Mark_D_NL | 18-03-17 | 13:59

Ik krijg zo het gevoel dat Spekman hoopt dat de meerderheid van de leden hem gaat smeken toch te blijven als leider van de PvdA.

Rest In Privacy | 18-03-17 | 13:58

@necrosis | 18-03-17 | 13:54

Je bent gewoon wat misselijk van die vlinders in je buik als je denkt aan Sharon.

lady blabla | 18-03-17 | 13:58

Ik stel voor de naam te wijzigen in Partij van de Aardrijkskundeleraren, bij de komende verkiezingen goed voor zeker 2 Kamerzetels.
Er staat er nu een stakker suïcidaal te stotteren..... bel het Riagg

Prof. Pim Pam Pet | 18-03-17 | 13:58

Oeverloos gezwam.
Bouwstenen, samen, verbinden, procedures, landen in de dialoog, pijnlijke spiegels...

Lafayette | 18-03-17 | 13:57

necrosis 1351
"Nee, nee , nee.
Je mag niet meer dan één zetel bezetten.
Zij heeft er minstens twee nodig."
.
Haha. Je bent nog mild voor deze gelipstickte vierdubbele onderkin.

Nehemia | 18-03-17 | 13:56

@Prof. Pim Pam Pet | 18-03-17 | 13:43
Dijksma sexy?
Ik laat me nog liever pijpen door een krokodil.

necrosis | 18-03-17 | 13:56

Hansie klinkt alsof hij elk moment in tranen kan uitbarsten

nick.name | 18-03-17 | 13:56

Als je in het indexvenster de stream aan staat en vervolgens komt in een apart topicvenster er nog eentje automatisch bij, dan krijg je een stemverdubbelaar.

Rest In Privacy | 18-03-17 | 13:55

Kim Yong Un gaat de (virtuele) rijen aanpakken. Geeft Spekman weer het woord.

padbuffel | 18-03-17 | 13:55

-weggejorist-

Stijlloze_stemmer | 18-03-17 | 13:54

@lady blabla | 18-03-17 | 13:43
Sharon Dijksma sexy?
*Haalt brokken kots uit tikplank*

necrosis | 18-03-17 | 13:54

"En zullen we vanaf nu een paar jaar op GS stoppen met PVDATOPICS? Ze liggen op de grond en dat gekopschop hier is tamelijk sneu.
andere hans | 18-03-17 | 13:26"
.
Zullen we dat even niet doen? Doorgaan met de topics tot de 0 zetels. En dan 3 aaneengesloten verkiezingen. Tis slechts een kleine genoegdoening ten op zichte van de blijvende islamitische verandering van de samenleving door hun toedoen.

de Voorzittert | 18-03-17 | 13:53

Geef die Hans Spektrui een spons. Die shagrokende kwiebus met zijn piekende scrotumhaar heeft gefaald. Douchen luidt het devies en als het even kan met antiroos shampoo.

Nehemia | 18-03-17 | 13:53

Leedvermaak op een begrafenis is 'not done' maar, er zijn uitzonderingen natuurlijk.

Rest In Privacy | 18-03-17 | 13:53

Tja, als DENK in Schilderswijk in Den Haag de macht overneemt van de PVDA (niet echt verrassend) dan weet je wel waar je staat als partij en wij waar we met dit land naar toe gaan www.omroepwest.nl/nieuws/3376621/Bijna... maar ook mooi om te zien dat de PVV toch tweede is geworden in Schilderswijk. Dat zullen wel voornamelijk de Hindoestanen en overgebleven blanken zijn die voor PVV hebben gestemd.

Dinand | 18-03-17 | 13:52

@Nehemia | 18-03-17 | 13:42
Nee, nee , nee.
Je mag niet meer dan één zetel bezetten.
Zij heeft er minstens twee nodig.

necrosis | 18-03-17 | 13:51

Sharon Dijksma en Sexy. Dan moet je echt 20 jaar droog hebben gestaan en dan nog moet je minimaal 30 bier in je mik hebben wil je daar je penis in durven duwen.
--
Dikke vrouwen zweten altijd heel erg, echt goor is dat.

Mark_D_NL | 18-03-17 | 13:51

De teloorgang van de sociaal democratie heeft de PVDA helemaal aan zichzelf te wijten. De arbeiders, die weinig moeten hebben van internationale solidariteit, hebben allang een onderkomen gevonden bij de PVV en de SP. En met de geboorte van het kind DENK hebben allochtonen tegenwoordig ook een ander alternatief. En wat blijft er dan over? Een club met wereldverbeteraars op kosten van de belastingbetaler, een club van mensen die menen dat de wereld maakbaar is, een club van mensen die identity politics bedrijven. Het restant van de PVDA kan dat ook maar beter fuseren met Groen Links.

therealbraindump | 18-03-17 | 13:50

Dat komt nooit meer goed met die partij. Oude leden, de stellingen worden herhaalt en niemand wil het echte probleem benoemen: islam en wegkijkgedrag. Daar valt de 50-er niet meer en masse voor.

Rimini | 18-03-17 | 13:50

Op naar de 0 zetels

ron_78 | 18-03-17 | 13:48

ad melkert | 18-03-17 | 13:27
Een politicus met een geweten is nieuw voor mij. Het lijkt erop dat mensen veranderen zodra ze op het pluche komen te zitten. Ik hoop dat al de mensen die vvd hebben gestemd zich doodschamen door het nieuwe verraad.

Implants | 18-03-17 | 13:48

@Nathan R Jessup | 18-03-17 | 13:39
Wat moeten we met Buma?
Die vent is net zo'n engnek als Rutte, Klaver en Pechtold.
Opzouten met die lamlul!

necrosis | 18-03-17 | 13:48

Alleen jammer dat we nu opgescheept zitten met het nageboorte Denk.

Wasbakplasser | 18-03-17 | 13:48

De partij van het wachtgeld is goed voor 31 X 3 jaar en 2 maanden lang 5000 euro. Die blijven gewoon wachten tot de verkiezingen...

da wizard | 18-03-17 | 13:47

Overigens is Sharon best een tof wijf (althans vroeger en prive dan). Ooit een paar biertjes met haar gedronken op Bonaire, net voordat ze in de Kamer kwam. Ik neem dan ook volledige verantwoordelijkheid voor het drama dat zich daarna afspeelde.

Lafayette | 18-03-17 | 13:47

pvda leden zijn oud als ik het zo bekijk. oef is wel een dingetje.

lady blabla | 18-03-17 | 13:47

Veel grijze dakduiven in het zaaltje. Die komen nog uit het Krijt.

Nehemia | 18-03-17 | 13:46

Veel ouderen in de zaal. Goed teken.

Rimini | 18-03-17 | 13:46

PvdA - Samen achteruit!

Nehemia | 18-03-17 | 13:45

Neem aan dat de zaal inmiddels leegloopt?

padbuffel | 18-03-17 | 13:44

Laat Dijksma eerst haar school afmaken.

J.Slavink | 18-03-17 | 13:44

Sharon: 'Hoe we weer een klein beetje sexy worden." Iets met Weight Watchers?

Nehemia | 18-03-17 | 13:43

Dijksma die sexy gevonden wil worden..... lijkt me dat FC Emmen nog eerder de CL gaat winnen.

Prof. Pim Pam Pet | 18-03-17 | 13:43

Dijksma nieuwe partijleider omdat pvda sexy moet worden!

lady blabla | 18-03-17 | 13:43

Waarom samen vooruit, als samen achteruit zo goed ging?
Vooral zo doorgaan. 0 zetels is echt wel haalbaar.

Lafayette | 18-03-17 | 13:43

Hahaha, deze Live Broadcast is leuker cabaret dan de geregisseerde PvdA promotie bij DWDD en andere NPO bagger.

nick.name | 18-03-17 | 13:42

-weggejorist-

Stijlloze_stemmer | 18-03-17 | 13:42

Free Willy bestijgt het podium. Onze Sharon Dijksma.

Nehemia | 18-03-17 | 13:42

Vijf jaar lang voorzitter geweest Hans. Nu mag je je gele trui inleveren. Zo gaan die dingen.

Nehemia | 18-03-17 | 13:41

Iedereen opstappen. Laat ze blijven!!

Rimini | 18-03-17 | 13:41

@Vesta | 18-03-17 | 13:32
Opzouten met je PvdA, die partij is net zo betrouwbaar als een schorpioen.

necrosis | 18-03-17 | 13:40

Die schele is de volgende.

roze_bril | 18-03-17 | 13:40

@necrosis | 18-03-17 | 13:28
"Rutte III?
wat heb ik gemist?"

De keuze van de PVV stemmer, als ze Buma gestemd hadden dan was het Buma 1 geworden.

Nathan R Jessup | 18-03-17 | 13:39

andere hans | 18-03-17 | 13:26
Ghehehh. Ging die Borsato niet ook ooit totaal failliet?

chicago river | 18-03-17 | 13:38

Geen bloemen.

Rest In Privacy | 18-03-17 | 13:36

andere hans | 18-03-17 | 13:26
Ocherm. Het doet echt pijn, niet? Rood is niet meer...

.
Rood is al lang het rood niet meer,
Het rood van rode rozen
De kleur van liefde van weleer
Lijkt door de haat gekozen

Dat mooie rood was ooit voor mij
De kleur van passie en van wijn
Ik wil haar terug, die mooie tijd
Maar zij lijkt lang vervlogen

En alle beelden op tv
Van bloed en oorlog om ons heen
Werken daar ook niet echt aan mee

Dus ik neem heel bewust het besluit
De krant leg ik weg
En de tv gaat uit

Vandaag is rood de kleur van jouw lippen
Vandaag is rood wat rood hoort te zijn
Vandaag is rood van rood wit blauw
Van heel mijn hart voor jou
Schreeuw van de roodbedekte daken dat ik van je hou
Vandaag is rood gewoon weer liefde tussen jou en mij

Ik loop de deur door en naar buiten waar de zon begint te schijnen
Laat alles achter, kijk vooruit en met mijn laatste rooie cent
Koop ik een veel te grote bos met honderdvijftig rode rozen
Een voor elk jaar waarvan ik hoop dat jij nog bij me bent

Vandaag is rood de kleur van jouw lippen
Vandaag is rood wat rood hoort te zijn
Vandaag is, rood van rood wit blauw
Van heel mijn hart voor jou
Schreeuw van de roodbedekte daken dat ik van je hou
Vandaag is rood gewoon weer liefde tussen jou en mij

Nu sta je hier zo voor me
De rode avondzon streelt jouw gezicht
Je bent een wonder voor me
Denk ik, terwijl een doorn mijn vinger prikt

Rood is mijn bloed dat valt op de grond
En even lijk ik verloren
Maar jij brengt mijn vingers naar je mond
En je kust ze
En ik weet

Vandaag is rood de kleur van jouw lippen
Vandaag is rood wat rood hoort te zijn
Vandaag is, rood van rood wit blauw
Van heel mijn hart voor jou
Schreeuw van de roodbedekte daken dat ik van je hou
Vandaag is rood gewoon weer liefde tussen jou en mij

Vandaag... is rood

Gooi de loper uit
En drink een goed glas wijn
Pluk de dag want het kan zo ineens de laatste zijn
Vandaag is rood gewoon weer liefde tussen jou en mij

Vandaag staat rood weer voor de liefde
Tussen jou en mij

.
En dat zong Marco Borsaaato. Zet het liedje eens op, knap je misschien van op.
Mijn smaak is het niet, net zoals de PvdAnderen mijn smaak niet is.

chicago river | 18-03-17 | 13:36

Jammer dat Spekman stopt. Hij heeft nog 9 zetels over, dus hij is nog niet klaar.

accijnstoerist | 18-03-17 | 13:35

@Franker U hebt helemaalo gelijk. Dat was ik in de euforie even helemaal vergeten.

J.Slavink | 18-03-17 | 13:33

Kan me vergissen maar je ziet dat 50+ notulistenblondje naast em denken, wat de f**k doe ik hier nog?

william7055 | 18-03-17 | 13:33

En over 4 jaar gaan de gl en d66 stemmertjes weer terug naar de PvdA en praten we over een gigantische winst voor de PvdA.... pffff verrassend allemaal hoor

Dulacs | 18-03-17 | 13:33

Een partij die de lusten 'eerlijk' verdeeld, maar de lasten 'eerlijk' aan een beperkte groep overlaat, heeft geen bestaansrecht meer anno 2017.

padbuffel | 18-03-17 | 13:32

De PvdA is op sterven na dood, en dan motie #6 van Kimmetje vd Kant lezen.

Vesta | 18-03-17 | 13:32

En zullen we vanaf nu een paar jaar op GS stoppen met PVDATOPICS? Ze liggen op de grond en dat gekopschop hier is tamelijk sneu.
andere hans | 18-03-17 | 13:26 .

.
Deze club heeft de samenleving voor decennia naar de kloten geholpen. Dan kun je verwachten dat je daar aan herinnerd wordt. Wees blij dat ze niet op de bolderkar door de Hoofdstraat van de Veenkolonien gejaagd worden, dat verdienen ze namelijk ook. Hoon en spot. C'est ca.

ad melkert | 18-03-17 | 13:31

@ J.Slavink denk je werkelijk dat hij enige kwalificaties nodig heeft voor een nieuwe baan? De PvdA mag dan wel grotendeels uit de Kamer verdwenen zijn, de afgelopen decennia hebben ze zich in de topposities van bijna alle gesubsidieerde organisaties in Nederland gewurmd, dus vriendjes genoeg voor een baantje.

Franker | 18-03-17 | 13:30

Buma en Slob zullen het karwei van Spekman netjes afmaken.

tipo | 18-03-17 | 13:30

Nivelleren is een feestje! De PvdA nivelleert de PvdA! Hoera! Hoera! Hoera!

Robske007 | 18-03-17 | 13:30

Kort gezegd draait het hier om: is Spekman bereid zich representatief te kleden in zijn nieuwe functie?

J.Slavink | 18-03-17 | 13:30

Rutte III?
wat heb ik gemist?

necrosis | 18-03-17 | 13:28

Lijkt wel of Asscher loenst....

Focus | 18-03-17 | 13:27

Als Asscher een kerel met geweten en eer is stapt hij na zijn falen ook op. Want je hebt laten zien datje ook echt nulkommanul gevoel hebt voor de wensen van je achterban. Maar ja dat vermaledijde pluche. Oh wat plakt dat lekker. Ik hoop dat er een roep van de leden komt ook Asscher weg te sturen want deze man is het probleem.

ad melkert | 18-03-17 | 13:27

Opstappen, NU !!!
ad melkert | 18-03-17 | 13:16

Zit jij daarmee? Laat Spekmans z'n werk afmaken joh, op naar de nul!

Hygiënetip aan die schouderkloppers: handen wassen!!

gemeentereiniging | 18-03-17 | 13:26

En zullen we vanaf nu een paar jaar op GS stoppen met PVDATOPICS? Ze liggen op de grond en dat gekopschop hier is tamelijk sneu.

andere hans | 18-03-17 | 13:26

Voor spekman en de zijne hebben ze bij de COA nog wel wat vetbetaalde nutteloze baantjes over
Uiteraard wel op kosten van de belastingbetaler want kwaliteit mag geld kosten.

komtdatschot | 18-03-17 | 13:26

Klinkt Asscher een beetje verkouden?

Wedstrijdkrokodil | 18-03-17 | 13:25

Nee! nee! nee! head-desk-bang! nee! Die idealen delen we niet Asscher! En dáárom hebben we ook niet op jullie gestemd! Jullie snappen het nóg niet!

Robske007 | 18-03-17 | 13:25

Jawel Hans Spekman de Neparbeider! Nivelleren is een feest! Hetzelfde voor dat grachtengordelfiguur Lodewijk Asscher, heeft ook nog nooit een schop in de handen gehad! Hiermee is het einde van de PvdA, die zoveel ellende over Nederland heeft uitgestort, nu of binnenkort een feit.

De Laureaat | 18-03-17 | 13:24

Symbolisch dit, ontkennen van de werkelijkheid. Doen ze al jaren, door het instemmen met de privatiersing onder paars, door het binnenhengelen van het Paard van Mekka, door het geforceerd plaatsen van Moslims in bestuursfuncties, tegen beter weten in.
Er zijn virussen die minder schade toe brengen aan een lichaam dan de PVDA...

Graaisnaaiert | 18-03-17 | 13:23

Alsof het een verrassing is dat ze afgestraft zouden worden door de kiezers. De gemeenteraadsverkiezingen gaven al een duidelijk beeld, net als de opiniepeilingen.
Maar ja, de PVDA was te druk de bitch van de VVD te spelen en steeds hun kont naar boven te duwen als de VVD iets wilde om op de duidelijke signalen te letten die heel Nederland al lang en breeed zagen.
Spekman is niet de enige die moet opstappen naar mijn mening, maar de gehele partijtop.

Quasi88 | 18-03-17 | 13:23

Huh? Waarom klapten ze nou? Uitjouwen zou gepaster zijn geweest. "Hè hè eindelijk!" roepen! Heel Nederland wist al jaren dat die man achter de geraniums moest gaan zitten... met zijn truienverzameling.

Robske007 | 18-03-17 | 13:23

ik maak me zorgen of hij wel bemiddelbaar is? Of zullen zijn kameraden zorgen dat hij weel een politiek baantje krijgt. dat zal wel. Maar wat is zijn opleiding, heeft hij ergens gewerkt? dat soort dingen. En.. de grote vraag- is hij bereid zich representatief te kleden in enigerlei functie die hem geboden wordt? Dit kon misschien wel in de jaren zestig van de vorige eeuw en dat nog alleen in bepaalde kringen- met een shaggie, maar kom daar nu maar eens om. Spekmans als slachtoffer van al diegenen die altijd op die vreselijke PvdA hebben gestemd maar opeens kwam het jullie niet meer uit. Schaamt u allen verworpenen der aarde.

J.Slavink | 18-03-17 | 13:22

Ik denk dat de PvdA pas weer wat groter gaat worden als ze eindelijk eens onderkennen en erkennen dat de islam wanneer deze te groot groeit in NL en Europa een bedreiging is voor onze Westerse, liberale samenleving.
Tot die tijd...
Rot in Hell PvdAllah!!!

Aristotalloss | 18-03-17 | 13:22

Nivelleren is een feest rotzak, ben blij dat je afgegaan en vernederd bent met die pvda, donderstraal maar op voor al die jaren dat je de Allochtoon boven de Arbeider hebt verheven varkenskop die je er bent.
Havenwerker | 18-03-17 | 13:14
=
+honderd!!

meneer Q | 18-03-17 | 13:22

@dugo | 18-03-17 | 13:15
Dat hoort bij de PvdA, ongevraagd iets door je strot geduwd krijgen waar je niet op zit te wachten.

sinar2 | 18-03-17 | 13:21

Dat PvdA volk is nog dommer dan dom. Immers:ze begrijpen nog steeds niet dat hun laaghartige collaboreren met de schandeljke VVD afbraakpolitiek van Nederland om de Brusselse baantjescaroussel te behagen niet door het volk gewild wordt.
-
Maar het schapenvolk is helaas nog dommer dan de PvdA want dat heeft Mark-AfbraakVanNederland-Pinokkio herkozen.
-
Zoals hierboven reeds iewmand zei:
".. normale ezels stoten zich geen 2 keer aan dezelfde steen; die Hollandse ezels hiero doen het gewoon 3 keer op rij..."

telelezer | 18-03-17 | 13:20

De twee mannetjes die Spekkie op de schouders slaan willen allen maar even voelen of het mes in de rug wel diep genoeg zit.

JanvandeBiertent | 18-03-17 | 13:20

Partij van de Absoute

Jos Tiebent | 18-03-17 | 13:20

Hahahaha...
Bedankt PvdA.
voor de afbraak in de zorg.
voor de onbetaalbare gezondheidskosten.
voor de huurverhogingen.
voor de enorme stroom gelukszoekers.
Eindelijk hebben jullie gekregen wat jullie verdienen.

meneer Q | 18-03-17 | 13:19

Het is in ieder geval de komende 4 jaar over en uit.

duitse herder | 18-03-17 | 13:19

De partij voor de (niet) arbeid, lol. Eigen schuld

rifraf | 18-03-17 | 13:18

Nivelleren is een feest rotzak, ben blij dat je afgegaan en vernederd bent met die pvda, donderstraal maar op voor al die jaren dat je de Allochtoon boven de Arbeider hebt verheven varkenskop die je er bent.
Havenwerker | 18-03-17 | 13:14

Verraad aan JanmetdePet is het handelsmerk geworden van deze partij.

ad melkert | 18-03-17 | 13:18

@Normpje | 18-03-17 | 13:13
Ik moest ook gelijk aan Mie Ketelkamp denken.
Zouden die zure wereldverbeteraars het ook op prijs stellen als Asscher bij de afsluiting van de vergadering "I did it my way" aan zou heffen?

JanvandeBiertent | 18-03-17 | 13:16

Opstappen, NU !!!

ad melkert | 18-03-17 | 13:16

God wat een malloot heeft deze partij jarenlang "aangestuurd".

ad melkert | 18-03-17 | 13:15

.. en bedankt voor de autoplay!

dugo | 18-03-17 | 13:15

Een geborduurde narcis op zijn trui had de werkelijkeid meer eer aan gedaan.

Guy de Lombard | 18-03-17 | 13:14

Waarheen, waarvoor?

Normpje | 18-03-17 | 13:13

Wat zullen ze zich genaaid voelen door de VVD. Zij geen baantjes meer en bij de VVD is het feest. Rutte loog niet toen hij zei dat hij een partij zou vernietigen. Hij loog alleen dat het de PVV zou zijn maar het is de PVDA geworden. Niet moeilijk over doen hij liegt nou eenmaal over alles.

hurenisvoorpaupers | 18-03-17 | 13:11

Trek gewoon de stekker uit die partij. Heeft haar bestaansrecht verloren.

Mastermattie | 18-03-17 | 13:10

Gaan meeregeren zou een zo mogelijk nog dikkere middelvinger naar de Nederlandse kiezer betekenen dan alles wat ze tot nu toe al geflikt hebben. Maar ja, normale ezels stoten zich geen 2 keer aan dezelfde steen; die Hollandse ezels hiero doen het gewoon 3 keer op rij. Masochistisch rotvolk.

Robin Hood | 18-03-17 | 13:04

Je moet toch wel een ontzettende hekel aan jezelf hebben om je vrije zaterdag op te offeren aan de uitvaart van de PvdA....

Fatwabuster | 18-03-17 | 13:03

Welkom terug, Bart.

- Edit: Hoi -

De Laatste Atlantiër | 18-03-17 | 13:02

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl