Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Reaguursels

Inloggen

wanneer laat peggold zijn baard staan en trek hij een jurk aan !!! misschien kan hij er een krijgen van dat groen links snotaapje !!!

geeratz8217 | 07-02-17 | 12:12

Inderdaad, Wilders doet er goed aan dit soort bagger te vermijden - al zal hem dat niet eenvoudig vallen - , want mensen die in principe achter zijn denkbeelden staan worden door dit soort acties toch een beetje weggejaagd.Mensen die dit soort bruine prut wel leuk vinden blijf je houden... daar moest maar eens een piemol in.

mallekater | 07-02-17 | 06:38

@TB2318 | 06-02-17 | 18:33

Pechvogel is een politicus die A zegd en B inde achterkamertjes uitvoerd.
Ligt te janken over het gevoerde beleid onder Rutte masr op vrijwel alles zijn handtekeng gezet.
Een hypocrite terror oehoe is hij, meer niet.
Zolang de kiezer niet door heeft dat dit doort politiek correcte kletspraat enkel voor de bühne is viert Perchvogel en zit hij weer jaren op het pluche.
-
En hou nou toch eens op over hoog en laagopgeleiden, die discussie zal komende decenia snel achterhaald worden.
-
Waarom hebben laagopgeleiden vaak gelijk?

Er zijn goede sociologische en systeemtheoretische gronden, waardoor te begrijpen is dat het zogeheten  domme volk en de politici waarop ze stemmen, de populisten, het nu vaker bij het rechte eind hebben dan hoogopgeleide regenten.

Laagopgeleiden bleken bepaald niet dom
De eurocrisis komt niet uit de lucht vallen. Voor de goede verstaander waren de tekenen al decennia lang waarneembaar. Dit geldt ook voor andere grote maatschappelijke problemen, zoals de energiecrisis, de milieucrisis en de problemen met islamitische immigranten. Geert Wilders waarschuwde bijvoorbeeld al in 2010 dat de steun die CDA-minister van financiën Cees de Jager aan de Grieken ter hand stelde, ondertussen opgelopen tot 21 miljard euro, niet meer terug zou komen. De SP, een partij die net als Wilders’ eenmanspartijtje ook vaak weg wordt weggezet als populistisch, waarschuwde begin jaren zeventig al voor de grote integratieproblemen die islamitische immigranten opleverden en later, voor de invoering van de euro. Hoewel in de jaren zeventig een actieve milieubeweging bestond, voornamelijk gedragen door hoogopgeleiden, begon in de jaren tachtig het grote graaien, eveneens door voornamelijk hoogopgeleiden. Ook begon de uitdijiing van de economie met allerlei, kunnen we nu vaststellen, overbodige baantjes als beleidsambtenaar, veiligheidskundige of gezondheidsmanager. Het waren weer de laagopgeleiden die deze ontwikkeling aan de kaak stelden en er kernachtige woorden als ‘deskundologen’ en ‘gogen’ voor verzonnen.

Hoogopgeleiden hebben doorgaans, lang niet altijd zoals Mensa-buschauffeurs bewijzen, een hoger IQ dan laagopgeleiden. Ook beschikken ze over een bredere blik en veel meer kennis dan een laagopgeleide. Hoe komt het dan dat vooral hoogopgeleiden toch achteraf gezien rampzalig beleid steunden? Waarin verschilt het denken van hoog- en laagopgeleiden?

Verschillen in denken tussen hoog- en laagopgeleiden
Een hoogopgeleide heeft jarenlang in een beschermde omgeving, school of universiteit geheten, doorgebracht, waarin hij of zij afgeschermd is van de harde realiteit van het dagelijkse leven. In deze omgeving leert de hoogopgeleide-in-spe nuttige dingen, althans: bij bètastudies en een handjevol alfa-en gammastudies. Het grootste deel (bij alfa- en gammastudies: vrijwel alle tijd) van haar tijd (aangezien meer dan de helft van alle hoogopgeleiden nu vrouw is, lijkt me de betiteling zij gerechtvaardigd), leert ze echter het jargon en de paradigma’s die in deze sector overheersend zijn. Bij dit proces van acculturatie hoort ook het aanleren  van ego-onderdrukkend, omfloerst gedrag, het lezen van zogeheten kwaliteitskranten als de Volkskrant (onder laagopgeleiden ook wel bekend als de Azijnbode), NRC Handelsblad en dergelijke. Abstract denken wordt aangemoedigd, inductief denken, wat de mens van nature doet, wordt afgeleerd. Ook vaardigheden waarin de laagopgeleide vaak sterk is, zoals keihard onderhandelen en boter bij de vis eisen, worden afgeleerd als “onbeschaafd”. Alleen de slimmere hoogopgeleiden kunnen zich redden met inzicht. De dommere hoogopgeleiden beperken zich tot napraten en acculturatie. De wat wereldvreemde hoogopgeleide wordt zo klaargestoomd voor een baantje bij een grote multinational of de overheid, waar dwarsdenken niet op prijs wordt gesteld.

Kokervisie en wereldvreemdheid
De gevolgen laten zich raden. De hoogopgeleide kijkt een beetje neer op de laagopgeleide, die alleen gelooft wat hij met zijn ogen ziet en geen boodschap heeft aan de “mooie kletsverhalen” van de hoger opgeleide. De hoogopgeleide laat zich leiden door zogeheten hogere idealen, waar uiteraard een passende beloning tegenover moet staan. Jarenlange opleiding heeft er toe geleid dat de hoogopgeleide alleen met andere hoogopgeleiden “op niveau” kan communiceren, d.w.z. het jargon spreekt. Een hogeropgeleide is geleerd niet al te kritisch te staan tegenover de lesstof, anders haalt ze een onvoldoende. De lesstof bestaat na de studie doorgaans uit dezelfde “kwaliteitkranten” en VARA-programma’s als tijdens de studie. De wereld wordt geïnterpreteerd volgens de aangeleerde normen en waarden. Hoogopgeleiden denken in woorden, niet in beelden. Daarom zijn hoogopgeleiden ook makkelijk met mooie idealistische praatjes om de tuin te leiden. De Grieken zijn hier bijvoorbeeld meesters in. Terwijl de hoogopgeleide Jan Kees de Jager, die tijdens zijn opleiding geleerd heeft abstract te denken en zijn ego te onderdrukken,  miljarden ophoestte, geloofde hij grif in de ontroerende beloften van zijn Griekse gesprekspartners. Een laagopgeleide weet daarentegen wel beter dan aan een “vaag land”  als Griekenland miljarden uit te lenen. De Finnen,  met een regering die de hete adem van een populistische partij in de nek voelt, zijn daarom de enigen die hun geld terugkrijgen: zij eisten onderpand. Foutje van 21 miljard euro, bedankt.

Wereld van nu beter door een laagopgeleide te begrijpen
De afgelopen dertig jaar waren een paradijs voor hoogopgeleiden. Het systeem dat onze maatschappij uitmaakt, werd steeds complexer en abstracter. Er was niet alleen werk voor gymleraren en sportdocenten, maar ook voor gemeentelijk beleidsmedewerkers sportbeleid en regionaal coördinators sportzaken. Een laagopgeleide gaat dit allemaal een beetje boven de pet, hij snapt het nut niet zo. Je kan toch ook gewoon met een balletje trappen op het pleintje? Er is wel sprake van (infinitesimaal klein) nut, maar alleen voor een maatschappij waarin de energie werkelijk de grond uitbrult. Nu het tijdperk van de goedkope olie over is en Slochteren met driekwart opgestookt, zo goed als leeg, overigens bij hoogopgeleide technici al jaren bekend, kunnen we dit soort baantjes niet meer bekostigen. Het marginale nut is te klein om de riante salarisschalen te rechtvaarigen (als deze ooit al gerechtvaardigd waren). De maatschappij als systeem wordt eenvoudiger en simpeler. Kortom: voldoet meer aan het wereldbeeld van en laagopgeleide. En de hoogopgeleiden? Als ze hun laagopgeleide buren vriendelijk behandeld hebben, willen die vast wel praktijkles metselen of tuinieren geven.

Hoe voorkomen we dit soort rampen in de toekomst?
Hoogopgeleiden moeten leren kritisch te denken. Niet kritisch denken met woorden, maar door hun ogen en oren open te zetten en inductief te denken. Er zijn enkele rotsvast liggende natuurwetten zoals de relativiteitstheorie en de kwantummechanica (alhoewel ook zich hier om de zoveel decennia een intellectuele aardbeving voordoet). De rest varieert van enigszins zacht tot boterzacht. Enige gepaste bescheidenheid misstaat hoogopgeleiden (ik ben er ook een) daarom niet. Laagopgeleiden hebben respect voor vakkennis, resultaat en wijsheid. Prutsers en brokkenpiloten kunnen met al hun mooie praatjes opzouten. Een zeer verstandig standpunt, dat ook in het wereldje van hoogopgeleiden, die elkaar met fluwelen handschoenen aanpakken, geen kwaad zou kunnen.

pannekoekgezicht | 07-02-17 | 01:30

Koos Knak | 06-02-17 | 21:41
Verzin ik niet, haal ik niet uit de woorden van Geert. Ik zei dat. Maar goed, jij stemt NSB66 gok ik zo?

Frits_v_Schuttingen | 07-02-17 | 00:10

Wie hoort er niet in dit rijtje thuis (refering naar de foto met de queen)? De fotograaf!! Die zou nooit in circus Renz aangenomen zijn als faalclown!

erasmus1000 | 06-02-17 | 21:58

Wat Pechthold er helaas niet bij vertelde, maar wel in de betere nog overgebleven onafhankelijk media (in dit geval geenstijl) stond, is dat Pechthold stemming maakte omdat er wat neo-nazi idioten (dat wordt al gauw geroepen,maar laten we aannemen dat dat waar is) zouden zijn verschenen op een bijeenkomst waar Wilders ook was.
Natuurlijk wilde Pechthold dat lekker gebruiken voor eigen gewin (bij gebrek aan eigen zinnige argumenten).
Nu pakt Wilders hem terug op het feit dat er een Hamas kopstuk naast hem stond bij een demonstratie tegen Trump . Voor een moslimban, wat dat overigens helemaal niet is (maar ja, doorlezen en diepgang is zo 1966).
-
Nu pakt Wilders hem op een gelijke manier terug, in plaats van dat Pechthold zijn excuses aanbiedt voor zijn eigen eerdere stemmingmakerij, reageert hij zo (kinderachtig en bedoeld om gemeen en laag te demoniseren).
Staat buiten kijf dat het handiger is om wat proffesioneler met elkaar om te gaan. Al kun je Wilders niet echt verwijten zijn campagne op zo'n manier te voeren aangezien de linkse media elite van uitsluiting houdt en zit vastgeroest in z'n eigen gelijk. Een tweet bestaat nou eenmaal niet uit een compleet verhaal!
-
Leuke bijkomstigheid, Alexandertje corrigeert zijn eigen onnozele wethoudertje niet, dus belolfte maakt schuld! Als Geert de verkiezingen wint wordt Amsterdam een republiek en emigreert Alexander dan ook? Kan die met zijn diversiteitspreek een islamitisch land democratisch maken!
En dan te bedenken dat ik daar ooit eens een keer op gestemd heb gemeenteraad of zo, ja je bent jong en naïef (sorry).

bananabanana | 06-02-17 | 21:51

Frits_v_Schuttingen | 06-02-17 | 18:28
Als ie niet het goede plaatje had (dat zegt Geert niet, dat verzin jij) is ie nog meer ongeschikt dan ik al dacht. Dus ik ben blij dat je me gelijk geeft.
(Zwitsals zijn zo slecht nog niet)

Koos Knak | 06-02-17 | 21:41

Slim frame-pje weer. Hoe meer je het er over hebt hoe meer het gaat over waar D66 het niet over wil hebben.
Totdat het frame-pje een backfire maakt. Dan is het niet meer het frame van Pechtold maar van Wilders. Dat Wilders zit te stoken of whatever.
Doe maar niet, Greet.
Vertel niet alleen waar je staat, maar hoe je het gaat doen van wat er op de verkiezing poster staat.

kloopindeslootjijook | 06-02-17 | 21:25

Kom Geert. If they go low.

Hoen | 06-02-17 | 20:58

Ik zie het retweeten van van deze fotoshop door Wilders als een geslaagde poging om het samen op een demonstratie staan van Arrogander met Hamas en Afa niet onder het tapijt te laten verdwijnen.
Vanaf nu in alle talkshows:
Een zielige Arrogander- en er zal toch wel 1 journalist aan hem vragen wat hij met meneer Hamas-fondsenwerver voor europa op dezelfde demo deed?

Roadblock | 06-02-17 | 20:44

TB2318 | 06-02-17 | 18:33
Leuk verhaal maar Wilders zit niet te fotoshoppen- die ge-retweete fotoshop was uit 2009.
Ik heb arroganter er toen niet over gehoord. U wel?

Roadblock | 06-02-17 | 20:39

Moest lachen. Om Geert. Want 'drama queen' Pechie.
Zag het voor me. Met dat zeikstemmetje en die gebaartjes en zo.

De Vrijlansier | 06-02-17 | 20:31

ArjenZH | 06-02-17 | 14:47
Ik wordt zoooo moe van die eeuwige godwins van links.

Roadblock | 06-02-17 | 20:30

De volgende stap is al gezet. Pechtold slaat terug met Wilders in zijn vorige leven:
i.imgur.com/45IUutH.jpg

georg groenegaard | 06-02-17 | 20:25

Rare actief van Greet maar Pechtold zegt daarna dat Wilders zijn aanhang ophitst. Het woord "ophitsen" is natuurlijk bewust gekozen om het een en ander aan te dikken. Pechtold is een meester manipulator... trap er niet in op 15 maart.

Mr.Robot777 | 06-02-17 | 20:10

TB2318 | 06-02-17 | 18:33
Het is ook heel miezerig om als nietszeggend D66-mannetje te gaan miepen over neonazi's op een bijeenkomst van de PVV. De suggestie wekkend dat de PVV die mensen zou respecteren en hun standpunten zou huldigen. De PVV heeft juist geen leden om ook dat soort idioten buiten te houden maar je kunt niet alles tegengaan helaas. Miezerig om dan daarop te focussen door een meneer die werkelijk alles doet om Wilders te demoniseren en de islamisering geen strobreed in de weg legt.
Wilders is verder helemaal niet zielig of slachtoffer maar maakt een fotoshop om de hypocrisie en het collaboratiegedrag van Pechtold voor het voetlicht te brengen. Beetje demonstreren tegen de leider van het Vrije Westen en dat samen met een extremist. Dat even doortrekken geeft als beeld een Pechtold die graag de sharia boven de westerse cultuur en staatsinrichting verkiest. Op staatsinrichting is D66 sinds kort toch wat instabiel en weinig principieel dus is het extra grappig.
Dat Pechtold meteen begint te suggereren dat de PVV hem met geweld dreigt, o nee, het was een PVV-aanhanger..., is te triest voor woorden.
Het is vooral Pechtold die als een hypocriete humorloze propagandist overkomt en in ieder geval mij ergert. Wilders gedraagt zich zoals altijd en de boodschap is verre van onrealistisch behoudens enige chargering en humor, die Pechtold dus niet weet te duiden of simpelweg ontkent. Iets waar hij goed in is...

TB2318 | 06-02-17 | 18:33

Devadip | 06-02-17 | 20:08

De NPO leugenmotor draait weer op volle toeren. Met het zogenaamd eerlijke verhaal en daarbij natuurlijk vooral de aanleiding en context weglatend. Eens kijken wie er straks bij Twann RHauSS weer aan het woord komt.

ad melkert | 06-02-17 | 19:58

Frits_v_Schuttingen 1737
Ha ha. Roflol. Die is hilarisch.

Nehemia | 06-02-17 | 19:43

Maar Peggold, echt fake nieuws herkennen wij wel, we ruiken het gewoon uit de beerput, ook zogenaamd welgemeende nonsens. Dat u weet dat wij dit weten.

Jan, Leiden | 06-02-17 | 19:07

Laat onverlet dat Peggold inderdaad een ontzaggelijke dramaqueen speelt, dat dan wel weer. Maar ja, hou je in Greet!!

Jan, Leiden | 06-02-17 | 19:03

Wanneer Greet zich een beetje in zou houden zou dit hem ook geen stemmen kosten. Dit is nu exact precies waar Peggold op zit te wachten, dit soort stompzinnige fouten! Hup weer 2-3 zetels verdampt. Af en toe best wel een sukkel, deze Greet! Zucht...

Jan, Leiden | 06-02-17 | 19:02

Dit is toch prachtige satire, met moet ik wel zeggen, een sterk op waarheid gelijkende ondertoon. Nee satire dat mag niet van miezerig mannetje zonder humor want dat kwetst sneeuwvlokjes. Wat een zelfingenomen, narcistische, humorloze, lange tenen ijdeltuit is die Pechtoldje toch.

Upharsin | 06-02-17 | 19:01

VerenigingVanDieven | 06-02-17 | 18:25

Helemaal mee eens. Ik ben zo iemand die bereid is om mijn land te verdedigen. De aankomende verkiezing is de laatste kans voor de overheid om te gaan luisteren denk ik zo. Tot nu toe zijn de linksschreeuwers in de meerderheid op het malieveld. Oa PVV aanhang laat zich minder horen. Dat betekend niet dat ze alleen op papier boos zijn. Als het malieveld vol boze mensen uit hun stekker gaat door een politicus die denk zijn/haar zoveelste landverradende actie recht te kunnen lullen dan heb je niet genoeg aan alle ME'ers uit de regio Haaglanden en Rotterdam samen. Ik hoop niet dat het zo ver komt, maar de kans is aanwezig. Vergeet niet; Nagenoeg ieder mens is instaat tot geweld en moord. Ook al heeft iemand het meest vredelievende karakter. Je kan iedereen over de streep jager die hem/haar compleet veranderd. Zo ook ik. Mijn boosheid uit ik verbaal en ik probeer conflicten te vermijden of op te lossen. Maar als dat niet lukt, dan blijft er voor mij maar 1 ding over. Het is het laatste wat ik wil, maar de politiek blijft maar duwen naar de streep, hoe hard er ook teruggeduwd wordt, de streep komt heel langzaam dichterbij.

Mensen die denken dat een burger opstand/oorlog niet mogelijk is? Kruip dan maar lekker terug onder die steen. Zelfs in "1e wereldlanden", misschien zelfs juist in "1e wereldlanden" is dit mogelijk. Zeker in landen waar de politie kapot is bezuinigd en door dat beleid minder goed getraind is als zou moeten.

Frits_v_Schuttingen | 06-02-17 | 18:58

Er zijn dus mensen die Wilders' kudtactie goed praten. Schande en knettergek, om het in de woorden van die losgeslagen waarheidsclaimer te zeggen.

Roer | 06-02-17 | 18:46

O jee,de gutmenschen zijn weer eens diep beledigd over een tweet van Geert en nemen het op voor peggie.
En a passant typen ze dat hun stem niet naar de PVV zal gaan.
Ikzelf denk dat Geert niet zit te wachten op watjes die partij kiezen voor peggie.
Die kunnen maar beter op hun geliefde gutmenschen partijen stemmen die elke dag vijf keer richting Brussel en Mekka bidden.

En nou ik hier toch ben.Waarom moest Geert nou afgebeeld worden met een bloksnor op het bordes?

komtdatschot | 06-02-17 | 18:41

-weggejorist-

IPNP | 06-02-17 | 18:41

Even de feiten:
1e feit:
Wilders organiseert een eigen demonstratie pro-PVV.
Er zijn concrete reëele beelden gemaakt.
Daar zijn neo-nazi's aanwezig. Volk en Vaderland teksten. Hitlergroet etc. Gewoon de feiten. Geen fake news.
Pechtold stelt gewoon een vraag: "Wilt u afstand nemen?"
Wilders noemt Pechtold een miezerig mannetje.

2e feit.
Er wordt een demonstratie georganiseerd. Geen D'66 of Pechtold-demonstratie, maar een demonstratie voor een bepaald ideaal. Daar kunnen natuurlijk makkelijk lieden in meelopen met als enige overeenkomst dat je net toevallig dat ene ideaal koestert. Je hoeft je toch niet te verantwoorden over die ene overeenkomst.
Stel dat je samen met een crimineel meeloopt in een demonstratie die tot doel heeft een uitbreiding van de hondenuitlaatplaats aan de Molenstraat in Wormerveer. Moet je je dan verantwoorden voor die ene mededemonstrant. Ik dacht het niet. Dat is heel wat anders dan wanneer je je eigen demonstratie organiseert. Dat terzijde.

3e feit:
Wat doet Wilders. Wilders creëert fake news en zit te fotoschoppen. En Pechtold ziet af van vocabulaire a la "Miezierig mannetje" maar zet vraagtekens bij deze manier van fake news creëeren.

Ik snap werkelijk niet hoe je het kwade genius bij Pechtold kunt plaatsen, en het zielige slachtoffer kunt zien bij Wilders. Echt niet...
Wilders-fans en Pechtold-haters.... Leg uit..

TB2318 | 06-02-17 | 18:33

Bauchschmertzen, het is duidelijk dat je een zwitsal bent. Geert had misschien niet het goede plaatje maar zijn verhaal klopt! twitter.com/dh_wil/status/82861106386...

Frits_v_Schuttingen | 06-02-17 | 18:28

@ArjenZH | 06-02-17 | 17:48
PVV-stemmers (de naam zegt het al) proberen het eerst op democratische wijze. Maar je kunt niet eeuwig de wil van een groot deel van de bevolking negeren. Zeker niet als ze aan de kinderen komen.

VerenigingVanDieven | 06-02-17 | 18:25

Greet is niets was niets en zal ook nooit iets worden,mensen die op hem stemmen willen de rest van hun leven ontevreden blijven.Sterker nog.Ook al zou die man een dictator worden in de lage landen.,dan zal hij het leven van zijn achterban alleen maar nog zuurder maken dan het al is.Die gast kan beter een jonge vrouw gaan zoeken en paar paar koters bij elkaar harken,voor het te laat is.Drie en vijftg jaar en dan nog geen kinderen,dat gaat mensen vertellen wat het beste is voor ze.Laat me niet lachen,zelfs een ééndagsvlieg heeft niet voor niets geleefd.Na zijn kist komt de mist.

kzegje | 06-02-17 | 18:16

@De Koreaanse Slet | 06-02-17 | 15:24
"Als je als lijsttrekker van een politieke beweging zo gedraagt dan diskwalificeer je jezelf als potentiële kandidaat voor het premierschap."

Je praat tegen mensen die Trump als hun winnaar zien.

Nathan R Jessup | 06-02-17 | 18:13

Dit soort dingen heeft Wilders niet nodig. Geert probeer zo weinig mogelijk van dit soort dingen. Laat de rest maar een kuil voor zichzelf graven. Tot nu toe hoef je niet eens op campagne om stemmen te krijgen. Dat doen de rest wel voor je met de onzin die ze uitkramen.

Rotterdammert1965 | 06-02-17 | 18:08

-weggejorist-

Bauchschmertzen | 06-02-17 | 18:00

Geert levert het bewijs dat hij alleen maar geschhikt is als oppositiemannetje. Voor serieus werk is ie ongeschikt. Net zo als Peggold.

Bauchschmertzen | 06-02-17 | 18:00

-weggejorist-

ArjenZH | 06-02-17 | 17:48

Hoezeer ik het met een aantal van de ideeën van Greet eens ben, als hij de PVV een serieuze regeringskandidaat wil maken, kan hij beter terugtreden en een betere lijsttrekker naar voren schuiven. Martin Bosma FTW!!

Lucioperca | 06-02-17 | 17:45

Devadip

Nee. Dat blijkt.

De Koreaanse Slet | 06-02-17 | 17:41

Nehemia | 06-02-17 | 15:19
Bedoelde je zoiets: imgur.com/a/8flMP
(ff in elkaar geflanst op m'n telefoon.)

Frits_v_Schuttingen | 06-02-17 | 17:37

De Koreaanse Slet | 06-02-17 | 16:51
Ik vind het beter en eem goed mens sieren als hij mensen die oprecht zorgen hebben niet demoniseert vanwege het hebben en uiten van die zorgen. Fatsoensrakkers beginnen dan over de toon. En het fvd heeft hele goede standpunten in mijn ogen. Zeker veel beter dan D66. Ik heb niet zoveel met cultureel Marxistische communistische, socialistische, liberale of christelijke partijen...

Devadip | 06-02-17 | 17:32

De Koreaanse Slet 1708

Maar genoeg slet. Ik heb geen zin in jouw bekrompen provinciale manier van denken. Je mag er verder anderen mee lastig vallen. Dat staat je volledig vrij.

Nehemia | 06-02-17 | 17:16

Goh de gevestigde politieke orde houdt niet zo van framen als het tegen hunzelf gericht is. Goede actie van Greet, gewoon terug framen die nepdemocraten.

XaleX_2 | 06-02-17 | 17:15

@ De Koreaanse Greppeldel
You bore the living daylights out of me.
Goodbye!

Accident_Prone | 06-02-17 | 17:14

De Koreaanse Slet 1708
Uit jouw mond is dat een compliment.

Nehemia | 06-02-17 | 17:13

Accident_Prone | 06-02-17 | 16:54

Ja als je niet meer dan een paar regels tekst door kan nemen en begrijpen dan doe je dat.

De Koreaanse Slet | 06-02-17 | 17:10

Nehemia | 06-02-17 | 17:02

Weer? Het lijkt me hoogtijd dat je dat doet. Je spoort niet.

De Koreaanse Slet | 06-02-17 | 17:08

De Koreaanse Slet 1648
En sinds wanneer geef jij Vladimir een compliment? Als er iemand is aan wie jij de pest hebt is het Poetin wel. Last van Creutzfeldt Jacob oftewel de gekke koeienziekte?

Nehemia | 06-02-17 | 17:04

@ Berbaar
Ben jij de man van de Afghaanse stoephoer?

Accident_Prone | 06-02-17 | 17:02

-weggejorist-

Nehemia | 06-02-17 | 17:02

@Accident_Prone | 06-02-17 | 16:34
Hihihaha LOL!!!
Doe eens niet van die linkjes naar alu-hoedjes verzamelen sites plempen.
Man, man, man, de domheid pff...

Berbaar | 06-02-17 | 17:00

-weggejorist-

Accident_Prone | 06-02-17 | 16:59

En dit kindrachtige gedoe is nu precies de reden dat ik het helemaal gehad heb met Geert. Geen PVV meer voor mij. Mijn stem gaat nu naar FvD.

druipsmurf | 06-02-17 | 16:56

Dreigen met afscheiding zoals D66 A'dam doet, dat is pas polariserend.

dr Rechts | 06-02-17 | 16:56

Pechtold zet Wilders als fascist neer. Wilders zet Pachtold als Sharia-fanboy neer.

dr Rechts | 06-02-17 | 16:55

Gelukkig stem ik op Wilders.

Accident_Prone | 06-02-17 | 16:54

@ De Koreaanse Slet
Schaam je liever voor je schaamteloze D66 propaganda middels het gebruik van omgekeerde psychologie.
Pechtold-lover!

Accident_Prone | 06-02-17 | 16:52

Devadip

Persoonlijk ben ik niet erg gecharmeerd van Pechtold maar hij is slim en enorm gevat in een debat. Hij is een stuk slimmer dan de meeste mensen en met het D66 heb ik behalve de directe democratie opvattingen vrij weinig problemen. Het is een beetje te links naar mijn smaak dus ik zal er niet op stemmen maar nog steeds beter dan de "alternatief 'rechtse'" partijen die willen meedoen aan het debat. Die kleuters zijn vreselijk onbekwaam wat Wilders wederom bewezen heeft.

De Koreaanse Slet | 06-02-17 | 16:51

Nehemia | 06-02-17 | 16:31

Gestoorde malloten zoals jij. Niets Poetin. Die werkt groter en slimmer.

De Koreaanse Slet | 06-02-17 | 16:48

@ArjenZH | 06-02-17 | 14:47

"De PVV aanhang gaat nu al volop oproepen tot geweld."

Smerige leugenaar!

Pieter V | 06-02-17 | 16:43

ArjenZH | 06-02-17 | 14:47
Er is altijd een clown die de zogenaamde " erudiete " lul wil spelen. Goed gelukt! En nu?

hurenisvoorpaupers | 06-02-17 | 16:40

De Koreaanse Slet | 06-02-17 | 15:06
Toch weet Pechtold onzin vileiner en zuigender te formuleren. Nog even dooroefenen zou ik zeggen.

Devadip | 06-02-17 | 16:39

@De Koreaanse Slet
Je vindt D66 prutsers maar je wil met ze regeren met die CDA prutsers er nog bij ook! Wie is WE dan, vraag ik me af. Jouw kabinetje wordt een gedrocht van paars en kots, slet!
Niks mis met mijn lees skills. Lees dit:
erwinlensinkvrij.nl/breaking-sadistisc...

Accident_Prone | 06-02-17 | 16:34

De Koreaanse Slet 1628
Nee joh. Poetin zit erachter. Wie anders dan Vladimir?

Nehemia | 06-02-17 | 16:31

Nehemia | 06-02-17 | 16:24

Wikipedia is niet neer betrouwbaar als bronloos het continu ge-edit wordt door anonieme figuren. Het zal me niet verbazen als jij loopt te editen. Maar volgens mij had GeenStijl dat al uitgeplozen.

Wanneer ga je naar de dokter.

De Koreaanse Slet | 06-02-17 | 16:28

Kereltje Peggold , hij heeft je weer precies waar hij je hebben wil.... helemaal over de zeik... haha

cruzio2525 | 06-02-17 | 16:27

De Koreaanse Slet 1613
Wikipedia is niet betrouwbaar meer als ze van Feras Klaver spreken? Is dat wat je zegt? Het is ook algemeen bekend dat Jesse zijn Marokkaanse vader het gezin in de steek heeft gelaten. Het is ook algemeen bekend dat een Marokkaanse vader zijn kind geen Jesse gaat noemen, maar een islamitische voonaam geeft. Het is ook algemeen bekend dat je in het leven wellicht betere startkansen hebt als je als Jesse Klaver door het leven gaat dan als Yasser Feras. Een aanpassing van de naam zou bijzonder gunstig uitpakken is het niet en toen vaders het gezin verliet ontstond die kans bij uitstek.

Nehemia | 06-02-17 | 16:24

Sandraai Peggold is boos op Wilders
Wie kaatst kan de bal verwachten kereltje Pechtold.
Wel Wilders wegzetten als een rabiate fascist en PVV stemmers als boze witte tokkie figuren.
Wilders die al jarenlang beveiligd moet worden vanwege het creëren van ruimte voor een haatklimaat door jouw soort idioten.
Nu krijg je de boomerang vol in je nek.
Misschien moet je de hulp van het Malieveldplebs inroepen/inhuren,
hand in hand om jouw heen oléé.
En dan jouw reaktie, het zou anderen weleens op verkeerde gedachten kunnen brengen, wie bedoel jij met die anderen ?
Je hebt jarenlang meegeholpen het land naar de klote te helpen, illigalen oorlogen, je hebt bloed aan je handen, leg dat maar eens aan je kinderen uit .
Je bent een oorloghitser en volksverlakker van het ergste soort!
By the way, ik stem géén PVV.

PopeyeKamper | 06-02-17 | 16:24

Accident_Prone | 06-02-17 | 15:51

Nee. Ik zelf ben niet van de D66. Die prutsers hebben namelijk de intiatiefwet raadgevend referendum geïnitieerd. Ik doelde er eigenlijk meer op dat jij geen flauw idee hebt wat D66 is en waar het voor staat. Ik wist uiteraard op voorhand dat lezen te moeilijk voor je zou zijn. Maar als men dat hier wel zou kunnen doen met hun zogenaamde democratie 'liefhebben' dan zouden ze veel meer waardering hebben voor D66. Het is mij te links maar ze hebben een goed en solide programma. Ik hoop dus ook dat we met D66 en CDA kunnen regeren de komende vier jaar.

De Koreaanse Slet | 06-02-17 | 16:17

Nehemia | 06-02-17 | 15:52

Och dat debielen zijn Wikipedia pagina's vandaliseren is geen nieuws. Het is algemeen bekend dat hij een Marokkaanse 'vader' had. Wat achterlijke figuren zoals jij proberen te insinueren is dat hij een soort van islamitische 'manchurian candidate' is van het moslimbroederschap. Of kan jij een bronvermelding vinden?

De Koreaanse Slet | 06-02-17 | 16:13

Ik zie mogelijkheden voor een aantal van de tegelzetters alhier om de carrière eens flink te upgraden naar spindoctor.

D-Fens_1963 | 06-02-17 | 16:10

Herstel - Yesse moet natuurlijk Jesse zijn. Yes - het is verbeterd.

Nehemia | 06-02-17 | 15:59

ThePeet 1529
Zover is het inderdaad nog niet. Het zal afhankelijk zijn van de keuzes die ons volk gaat maken op 15 maart.

Nehemia | 06-02-17 | 15:55

De Koreaanse Slet 1526
Daarnaast. De schrijver van dat stukje is Zentgraaf. Die denkt grosso modo net zo over het leven als jou en Berbaar.

Nehemia | 06-02-17 | 15:54

De Koreaanse Slet 1526

Er staat gewoon Yesse Feras Klaver op zijn eigen Wikipedia pagina hoor en dat zijn eigenlijke voornaam Yasser is, is zeer geloofwaardig. Die Feras klopt in ieder geval en of hij nou Yasser, Ali of Mohammed heet van zijn voornaam doet niet eens zo zeer ter zake. Bekijk het eens logisch. Ken jij een Marokkaanse vader die zijn zoon Yesse zou noemen? Die muzelman is trouwens weggelopen toen die jong was, maar dat terzijde. Een islamtisiche vader geeft zijn zoon een islamitische naam en hun hebben de broek aan thuis tot het moment dat ze dde boel in de steek laten natuurlijk.

Nehemia | 06-02-17 | 15:52

@De Koreaanse Slet

Probeer je me nou D66 aan te smeren?

Accident_Prone | 06-02-17 | 15:51

Grappig, maar ook triest dat er mensen zijn die van woorden van Pechtold maken dat Geert dit dit plaatje gemaakt heeft...

Frits_v_Schuttingen | 06-02-17 | 15:50

Verkeerde topic

bakoenin | 06-02-17 | 15:45

-weggejorist-

bakoenin | 06-02-17 | 15:44

Hoera!!! Daaaarrrr is'tie weer: de 'kinderen, bejaarden, gehandicapten, zwarten, homo - en andere categoriëen van zielig en weerloos'kaart.
-
'ook dit zien mijn kinderen' - tegen iemand die al jarenlang - mede dankzij slapknietje Pechthold c.s.- in bunkers, kazernes en andere schuilplaatsen moet slapen.
-
En dan nog: 'strepen trekken' - 'tot hier, en niet verder' Door de man die toen hij nog burgemeester van Wageningen was Marokkaans geteisem niet stopte toen het voetbalde met de herdenkingskransen van de 4e mei. De man die vond dat Balkenende teveel waarschuwde voor aanslagen. De man die Wilders demoniseert en het pad effent voor mogelijke Volkerts. Die man, dus.
_
Een gótspe, heet dat.

bisbisbis | 06-02-17 | 15:40

Dat Pechtold pro moslim is (joden haten, homo haten, westerse leven haten, vrouwen minacht) hoef ik geen nep foto voor te zien weet het toch wel.

vinzDH | 06-02-17 | 15:35

Denk zijn de grootste jodenhaters. Kuzu wilde Netanyahu geeneens een hand geven. Zeker ook Hitlerfanboy.

Accident_Prone | 06-02-17 | 15:35

Pechtold loopt weg bij de hamvraag of HIJ wel afstand wil nemen van jodenhaters op dezelfde demo.
Een boemerang vol in de nek, www.hpdetijd.nl/2013-09-27/waarom-mag-...
Dan ben je inderdaad een ongeloofwaardige jankbal.

Eppo | 06-02-17 | 15:35

@Nehemia, je bedoelt als deze mensen de dienst DREIGEN uit te maken?

ThePeet | 06-02-17 | 15:29

@De Koreaanse Slet
Heb die Pechtold nog nooit op enige 'inhoud' kunnen betrappen.

Accident_Prone | 06-02-17 | 15:27

krelus | 06-02-17 | 15:18

Nogmaals. Pechtold pakt Wilders op de inhoud. Wilders doet gewoon een 'cheap shot' het is walgelijk, goedkoop en helemaal nergens op gebaseerd. Het laat weer eens zien dat ook Wilders ongeschikt is zoals alle populistische figuren. Als je als lijsttrekker van een politieke beweging zo gedraagt dan diskwalificeer je jezelf als potentiële kandidaat voor het premierschap. Kleutergedrag voor kleuters.

De Koreaanse Slet | 06-02-17 | 15:24

Het land laten we regeren door kleuters, wie vraagt soepsidie voor ze aan?

Rest In Privacy | 06-02-17 | 15:20

Kan Geert ook nog zo een soortgelijk plaatje met Yasser Feras (Jesse Klaver) maken in een soortgelijke setting? We hebben nog maar zes weken en het is goed als mensen al een bepaald beeld van de toekomst krijgen als deze mensen de dienst gaan uitmaken.

Nehemia | 06-02-17 | 15:19

zo voelt dat nou, Pechtold, wanneer iemand je besmeurd ! Jij doet al jaren niet anders met Geert Wilders. Weet je ook eens hoe dat is.

krelus | 06-02-17 | 15:18

Pechtold heeft in mijn ogen elke vorm van respectabiliteit verloren. Onverstandig van hem, zo kan je natuurlijk geen land runnen hè al lopend tussen de jodenhaters van Hamas?
Whatever next?

Accident_Prone | 06-02-17 | 15:18

Wilders heeft in mijn ogen elke vorm van respectabiliteit verloren. Onverstandig van hem, zo kan je natuurlijk geen land runnen hè

Zosima | 06-02-17 | 15:14

@Doskabouter
"Hij hitst net zo goed op met zijn aanvallen in de kamer en de media "

Helemaal gelijk, het is te gek voor woorden dat er iemand kritiek durft te geven op onze grote blonde leider. Dat kan natuurlijk absoluut niet.
Want zelf uit de blonde leider zich altijd reuze beschaafd: koppvoddentax, Polenmeldpunt, Nepparlement, Nep Rechters...

ArjenZH | 06-02-17 | 15:14

Onbegrijpelijk dat Pechtold zich geschoffeerd voelt. Is Wilders zo vrij om geweest om hem in te passen met de voor hem gewenste habitat in het verschiet is het weer niet goed. Hij had hem moeten complimenteren omdat Geert feilloos aanvoelde welke kant D66 op wil met dit land.

Nehemia | 06-02-17 | 15:14

Gratis media aandacht en gesprek van de dag bij de koffiemachine.
Pechthold van FB slogan " laten we geen partijen uitsluiten" "ik kan mensen en partijen verbinden" hapt als een pavlov hond na Wilders troll en geeft blijk van ongeremde Islamofobie, als puntje bij paaltje komt.
Want Islam mag, alleen niet zo open?

Dit kan niet. Nee, ja,ja, nee dit kan niet.
Volgende stap. Moslim organisaties stappen naar de rechter wegens groepsbelediging door Pechthold.
Kost je stemmen Alex. Not that I care.

MistaRazista | 06-02-17 | 15:11

Ja gelukkig is Geert Wilders nooit belachelijk gemaakt met plaatjes op internet.

stenenbeen | 06-02-17 | 15:10

Pechtold is echt een jankert. Hij is zelf mede schuldig dat Wilders al 10 jaar beveiligd moet worden. Hij hitst net zo goed op met zijn aanvallen in de kamer en de media (wilders dit wilders dat) maar speelt altijd de onschuld.

doskabouter | 06-02-17 | 15:09

Als fuckbuddies Pechtold&klaver de naam Wilders en het woordje ik een dag niet kunnen uitspreken blijft er niets van ze over.

RickTheDick | 06-02-17 | 15:09

Ik moet bij dit soort zaken vaak denken aan punt 3/4 uit de CIA presentatie wat de gevolgen zijn bij een percentage moslimpopulatie.
Bij 10% tot 15% worden autochtone krachten tegen elkaar opgezet.

bodemloos | 06-02-17 | 15:09

@Ardberg
"Verschil met Hitlers tijdperk is dat onze rechters écht linkse verraders zijn."

Dat beweren fascisten altijd als rechters uitspraken doen die ze niet bevallen.
Jij hebt zeker liever een Roland Freisler als rechter die precies doet wat de grote leider zegt om de "wil van het volk" uit voeren.

ArjenZH | 06-02-17 | 15:07

@ArjenZH | 06-02-17 | 15:03
Assumption is the mother of all fuck-ups. Verder graag gedaan, baby's in het lichaam van volwassenen opvoeden is letterlijk mijn baan. In jouw geval doe ik het zonder dat je er voor hoeft te betalen.

lalrs | 06-02-17 | 15:07

Nou. Het fatsoen is weer eens niet aanwezig bij de meerderheid van de reaguurders. Dit is gewoon echt te ziek voor woorden.

Wilders heeft inderdaad een hetze achter zich aan gekregen maar juist niet door Pechtold. Pechtold wilde het altijd over de inhoud hebben. M.a.w. 'hoe gaat u dat dan doen meneer Wilders' - waarop Wilders nooit wilde antwoorden. Als er iemand Wilders altijd 'fair' heeft bejegend in de Nederlandse politiek dan is het Pechtold wel.

Ik word sowieso kotsmisselijk van de demonisering van D66 als de gemiddelde tokkie hier meer dan drie regels begrijpend zou kunnen lezen dan zouden ze D66 juist waarderen. Maar dat is het probleem hier. Na papagaaien en blaten maar geen enkele feiten kennis.

De Koreaanse Slet | 06-02-17 | 15:06

-weggejorist-

pannekoekgezicht | 06-02-17 | 15:06

Wat zien ik? Een Führerblokje boven Wilders bovenlip.

Nehemia | 06-02-17 | 15:06

@lalrs
Dank voor je inhoudelijke reactive. Hoor jij ook bij "het Volk" dat boos is?

ArjenZH | 06-02-17 | 15:03

Altijd leuk die oude filpjes. Wilders vs Pechtold.
De "terror oehoe van de Nederlandse politiek" Op 4:08-4:11
www.youtube.com/watch?v=DT8mdFMOsZA

frisdenker | 06-02-17 | 14:59

Maar hoorden we Pechtold afstand nemen van shariah4Holland en antisemitische geluiden onder het mom van 'kritiek' op zionisme?

Zoltan | 06-02-17 | 14:59

Voor Alexander Pechtold zijn wij een mandje vol deplorabelen.

Accident_Prone | 06-02-17 | 14:58

@ArjenZH | 06-02-17 | 14:47
Het is wel duidelijk waarom je een Zwitsal bent. Hopen dat dat voor altijd naast jouw naam zichtbaar blijft want wat een gewillige huilbaby ben jij zeg.

lalrs | 06-02-17 | 14:58

In Londen hebben ze Sadiq Khan als burgemeester en die is toch wel wat fanatieker dan onze 'gematigde' rijkskruier van Rotjeknor. Wie gaat Eberhard straks eigenlijk overnemen?

Nehemia | 06-02-17 | 14:57

rubriek afleidings-manoeuvres en selctieve verontwaardiging van Pechtold. Gekwetst doen over een foto, terwijl hijzelf tussen Hamas-types staat te demontreren; hij staat ook altijd vooraan om ranzige opmerkingen te maken over toehoorders van Geert Wilders. Overigens wil D66 de rechtsstaat ondermijnen door een republiek A'dam uit te roepen; in dat geval horen we Pechtold geen afstand nemen van rechtsstaat-ondermijnende opmerkingen van zijn eigen partijleden, maar wel wanneer Geert Wilders slechts de kwalificatie nep-rechters gebruikt.

krelus | 06-02-17 | 14:56

Sieneke? Lol!

Accident_Prone | 06-02-17 | 14:54

Sha la li - Sharia. In Engeland al heel normaal. Nog even en straks hebben we hier ook met kadi's te maken.

Nehemia | 06-02-17 | 14:52

Pechtold dramaqueen hahaha

Accident_Prone | 06-02-17 | 14:47

@Hurenisvoorpaupers
"Jongens toch, en jullie willen het land regeren? Toch wordt het PVV ik heb namelijk het gevoel dat dit de laatste kans om ons land terug te winnen zonder (burger) oorlog"

De PVV aanhang gaat nu al volop oproepen tot geweld. Het lijkt niet alleen op facisme, het is fascisme. Als je niet doet wat "het volk" wil, gaan we een burgeroorlog beginnen. Dat staat er.
Beste man, "Het Volk" bestaat niet. Ik deel uw mening namenlijk absoluut niet en zeker 70% van de Nederlanders ook niet,
De vorige grote leider die zei "het Volk" te vertegenwoordigen kwam in 1933 aan de macht weet u nog wel. Is ook niet helemaal goed afgelopen
Heb respect voor onze democratische Rechtsstaat aub, ook als er beslissingen worden genomen waar u het niet mee eens bent.

ArjenZH | 06-02-17 | 14:47

'Wij zijn D666. Vrijheid, tolerantie en respect voor iedereen. Dat is ons parool.'
.
Behalve als het om die verrekte grrrrrrristenen en joden gaat natuurlijk.

Nehemia | 06-02-17 | 14:46

Kinderachtig gepruts van Wilders. Hij zou kunnen volstaan met de nieuwsfeiten over het ondemocratische gehalte van D66.
En kereltje Pechtold duikt snel in de slachtofferrol, terwijl hij zich wel vrij kan bewegen tussen allerlei dubieuze figuren. Sneu.

Schmalz | 06-02-17 | 14:43

Pechtold en Yasser Feras hebben nog op geen enkele manier afstand genomen van de jodenhaters op die demo.
Maar wel janken als er een terechte enigszins satirische beeldende vraag wordt gesteld.
Geen afstand nemen is een duidelijk antwoord waar deze heertjes blijkbaar voor staan.
En Asscher heeft Geert op deze manier genoeg munitie gegeven om verbaal totaal gefileerd te worden in een debat.
Het enigste wat mij wel ernstig zorgen baart is die Volkert die men gewoon vrij rond laat lopen.

Eppo | 06-02-17 | 14:42

@Franker
"voor de d66 landverraderskliek"

En wie is hier nu aan het demoniseren? Juist de PVV Tokkies.

ArjenZH | 06-02-17 | 14:41

Dit is ware Photoshopart. Het kan maar zo zijn dat zo een plaatje over tien jaar niet eens meer gephotoshopped hoeft te worden en kun je deze foto van Dhimmi 66 Alexander en de te bedienen doelgroep zo maken op straat.

Nehemia | 06-02-17 | 14:41

Te snel op 'post' gedrukt:
Correctie: Asscher.
En nog even de reactie van huilstruik Pechtold:
twitter.com/APechtold/status/82851324...

Alexander Pechtold ‏@APechtold 6 uur geleden:
"Creatief knip- en plakwerk van @geertwilderspvv. Helaas waren de neo-nazi's bij zijn manifestatie niet gefotoshopt!"

Die neo-nazi's waren toen ook gefotoshopt, maar daar had Pechtold geen boodschap aan en gebruikte dit tijdens een debat met Wilders.

Marie Curieux | 06-02-17 | 14:39

KlavertjePechtold zijn racisten, jodenhaters en hypocriet!

Accident_Prone | 06-02-17 | 14:39

Kinderachtig gedoe, van beide kanten.
En dit zouden dus "staatslieden" moeten zijn? Vind het meer niveau kleuterschool, 'knippen-en-plakken'.

Dédain666 kwam al sowieso niet in aanmerking voor mijn stem, maar ook Wilders maakt het mij op deze manier niet gemakkelijker...

EefjeWentelteefje | 06-02-17 | 14:38

Hij stond toch ook gewoon met een hamas topman in hetzelfde publiek? Vorig jaar schreeuwde hij nog moord en brand toen er een paar prinsenvlaggen te zien waren bij een demonstratie van Wilders. En nu opeens mag het niet meer gezegd worden van meneertje Pechtold?

Old_Spice | 06-02-17 | 14:35

De PVV zit nu even niet in een upwards trend en dat komt met name vanwege twee dingen: teveel tokkies en teveel complotdenken (plus geen heldere visie op de econonische ontwikkeling van NL). Het is eigenlijk echt jammer dat VNL niks voorstelt en gaat voorstellen op de korte termijn want ze hebben het beste programma. FvD heeft twee aardige kopstukken maar dat Euro verhaal is een achterhoedegevechtje, houd daar gewoon mee op.

van Oeffelen | 06-02-17 | 14:35

Wat een kleinzielig geneuzel allemaal. Ga het land regeren in plaats van je druk te maken om je ego en hoe dat afstraalt op je ego.

Dirk III | 06-02-17 | 14:35

Er staat duidelijk boven de foto is dit de volgende stap? Maar goed niet iedereen leest maar kijkt puur de plaatjes helaas.Ik begrijp de angstige gevoelens van dhr pechtold voor zijn kinderen.Maar meneer Pechtold ik maak mij dagelijks heel ongerust over de toekomst van mijn 4 kinderen met name mijn twee dochters.Een toekomst waaraan u ,tot op heden, nog geen enkele kentering in heeft kunnen brengen.

Hettiet | 06-02-17 | 14:35

Pechtold loopt weg voor de vraag die er gesteld werd. Waarom demonstreert hij zij aan zij met een Hamas kopstuk?
Pechtold probeert zich er onderuit te draaien door mist te creeren. Trap er niet in!!

High-Roller | 06-02-17 | 14:32

Het kleinste viooltje speelt nu voor Pechtold! Hahaha na jaren van demoniseren van mensen die enkel de waarheid verkondigen eindelijk een koekje van eigen deeg en dan het slachtoffer uithangen. Hoe zielig. Van mijn kant geen sympathie hoor. En Geert, retegrappig, die tweet. More=more!

Accident_Prone | 06-02-17 | 14:31

En wanneer gaat Alexander de Groteske zich een druk maken over het lot en de toekomst van andermans kinderen?

Rommelende Onderbuik | 06-02-17 | 14:30

Koekje van eigen deeg... En nu gaan ze zielig lopen doen.....

Frits_v_Schuttingen | 06-02-17 | 14:29

De altijd boven op het nieuw zittende @Ronaldo vermeldt er niet bij dat deze fotoshop niet van Wilders zelf is maar 5 jaar geleden al op Dumpert heeft gestaan. Zie ook deze tweet van @Pritt
twitter.com/Pritt/status/828562564435...
(Pritt ‏@Pritt 2 u
FactCheck: Pechtold Fotosoep al in 2009 op Dumpert:" Pechtold was gisteren in Londen")
www.dumpert.nl/mediabase/669391/a60262...

Nee het is niet fraai allemaal, maar dat zijn de talloze cartoons en fotosoeps waar Wilders wordt afgebeeld als b.v. Hitler, kampbewaarder, etc. ook niet. Maar toen hoorde je Pechtold niet. Integendeel, als er één politicus is die jarenlang geprobeerd heeft om Wilders/de PVV in de Nazihoek te framen, dan is hij het. En nu janken als hij zelf een keer aan de beurt is. Dan gaat het opeens te ver.

Feit is dat manneke Pechtold, Klaver én Assher woensdag j.l. uit electorale overweging aan een anti-Trump, anti-haat demonstratie hebben deelgenomen, waar kopstukken van Hamas en met Palestijnse vlaggen zwaaiende Jodenhaters aanwezig waren.
Feit is ook dat deze heren daar geen afstand van hebben genomen.Marie Curieux | 06-02-17 | 14:28

@klevert | 06-02-17 | 13:04
Mja dat is ook mijn reden om niet op Geert te zetten. Hij bedoelt het goed, maar de manier waarop haalt heel zijn geloofwaardigheid en daadkracht onderuit. Ik weet zeker dat als ie het iets gematigder aan zou pakken, hij veel meer stemmen zou krijgen en meer partijen en politici met hem samen zouden werken om echt wat gedaan te krijgen.
Hij is iets teveel bezig met in het nieuws geraken, dat ie vergeet waarom ie eigenlijk in het nieuws wil staan.

Martinspire | 06-02-17 | 14:26

Franker | 06-02-17 | 14:17
Want D66 wil 'Sharia for The Netherlands'? Alexander Pechtold gaat de straat op om te pleiten voor de Sharia in Nederland? Dream on.

Ardbeg | 06-02-17 | 14:20

@de Voorzittert | 06-02-17 | 14:05

Mwah... ik denk dat het meer een strategie is van Wilders.
Wilders is zich er ook van bewust dat ondanks dat de PVV naar zich laat aanzien de grootste partij zal worden, de kans minimaal is dat hij nu al zal kunnen meeregeren.
Het is daarom volkomen logisch dat hij de anti-democraten (D66) die NL de grootste schade heeft toegebracht en nog steeds wil brengen zo klein mogelijk probeert te houden.
De rest komt wel nadat het samen geraapte zootje wat na 15 maart elkaar de TK uitvechtend het veld ruimt.

von Strumpfhausen | 06-02-17 | 14:18

Volgens mij beweert Wilders nergens dat Pechtold er werkelijk stond maar stelt hij, gelet de voorkeuren van d66 niet helemaal uit de lucht gegrepen, dat dit best een volgende stap voor de d66 landverraderskliek kan zijn.

Franker | 06-02-17 | 14:17

Wilders had iets slordiger moeten fotoshoppen. Want inderdaad meneer Pechtold, dat u daar echt staat begint langzamerhand steeds geloofwaardiger te worden.

kortebroek | 06-02-17 | 14:13

Pechtold,was dat er niet 1 van de Kunduz bende?

swassannuf | 06-02-17 | 14:13

De meeste mensen zouden maar beter ver van twitter kunnen blijven.

TheseDays00 | 06-02-17 | 14:12

Ik mis een stukje bij Pechtold:
Alexander Pechtold Retweeted Geert Wilders "Creatief knip- en plakwerk van @geertwilderspvv. Helaas waren de neo-nazi's bij zijn manifestatie niet gefotoshopt!". Ook chique Alexander. Beide verdienen jullie mijn stem niet.

TheseDays00 | 06-02-17 | 14:10

Misschien moet ik maar op Denk stemmen.
Nederland verdient geïslamiseerd te worden.

Carmelita | 06-02-17 | 14:06

@Glasgow Argus | 06-02-17 | 13:46
Eens. Ik verbaas me ook al een lange tijd waarom de PVV zo kneuterig dommig tewerk gaat in de campagne. Halftam Nederland zit al in de pocket. Het is nu een kwestie van doorpakken: Graus moet de dierenvrienden omlullen, Bosma moet op de intellctuelen ingezet worden, Fleur bij de oudjes langs. Hup hup.

de Voorzittert | 06-02-17 | 14:05

Mensen met een roeptoeter hoeven nog niet per definitie gelijk te hebben.
Dat onze geert-aow op 65-Wilders dingen roept voor het effectbejag is bekend.
Alles heeft echter zijn grenzen.

propper1000 | 06-02-17 | 14:03

Pechtold leidt hiermee af van de vraag: Wat deed ie daar tussen Hamas-lieden? Heeft ie daar niets over te melden? Nog even en we zijn hopelijk definitief van die zak snot af.

FnurkY | 06-02-17 | 14:01

Wilders op voorpagina China Times, doet Pechtold hem niet na imgur.com/a/mBhfv

HdJ | 06-02-17 | 14:01

De waarheid is hard Pechtold...

Sweetlakecity | 06-02-17 | 14:00

Ach die twee ontlenen hun bestaansrecht aan elkaar. Laat ze lekker tortelen.

Harry Turtle | 06-02-17 | 13:59

Angel_eyes | 06-02-17 | 13:40 | | Reageer+ |
Wat grof maar wel grappig.

corbiere | 06-02-17 | 13:57

Ik stond erbij en keer erna.Alle aandacht op een democratisch gekozen president Trump vestigen terwijl in eigen land nog zoveel werk is te verrichten.Laten we eens beginnen met die buitengrenzen die er nog amper zijn effectief te controleren. Dan hebben we het al een stuk veiliger in eigen land.Links heeft jaren de kans gehad om te laten zien hoe het niet moet en nu is rechts aan de beurt.De balans slaat nu eens de andere kant op.So What?Stap 1 is de door links ontstane overvloed aan moslims terug te dringen dat volkje en hun antieke geloof leeft nog 2000 jaar terug in de tijd.Pech-hold kan alleen met zijn vingertje naar anderen wijzen terwijl hijzelf niks voor elkaar krijgt.Mamma kindje.

tegenalles | 06-02-17 | 13:53

Als je als politicus het hele land uitlevert aan alles en iedereen, dan behoor je daar last van te ondervinden en kan dat niet ongestraft voorbij gaan lijkt me. Ik vind die fotoshop nog soft. Hij STAAT toch ook te demonstreren met terroristen en hij levert NL toch uit aan de EU ? Dan niet janken als je een spiegel wordt voorgehouden. Dus. Daarnaast heeft Pechtold in het verleden -nota bene in de 2e kamer- vergelijkingen getrokken met Wilders er wat er in de jaren 30-40 gebeurd is. De pot verwijt de ketel.

Rest In Privacy | 06-02-17 | 13:53

ik wil het nog wel een keer zeggen...

Euriool | 06-02-17 | 13:52

-weggejorist-

Euriool | 06-02-17 | 13:51

-weggejorist-

Euriool | 06-02-17 | 13:51

Dus Pechthold stond niet op demo's met deze HAMAS aanhanger?

WatZalIkErvanZeggen | 06-02-17 | 13:50

sinar2 | 06-02-17 | 13:48
Hohoho, van de week hadden ze wel 4 - VIER - minuten aanhangers van Trump op Radio 1.
.
Radio 1: het nieuws van alle linker kanten.

Glasgow Argus | 06-02-17 | 13:50

Geert Wilders vraagt zich af of de gesoepte foto de volgende stap wordt voor D66, na de onnozele opmerking van D66 dat Amsterdam zelfstandig moet worden als PVV aan de macht komt. Waarschijnlijk kunnen ze niet begrijpend lezen bij D66 want er staat een kanjer van een vraagteken achter.

Toetsiemonster | 06-02-17 | 13:49

@Ardbeg | 06-02-17 | 13:41
Luister eens objectief naar radio 1. Werkelijk alles word richting anti-Trump geframed. De links die regelmatig gelegd worden zo zo dramatisch slecht dat het lachwekkend is.

sinar2 | 06-02-17 | 13:48

Toch kan ik me niet aan de indruk onttrekken dat Geert Wilders met een iets intelligentere campagne een groter electoraat zou kunnen bereiken.
.
Gekkigheden zoals deze fotoshop, de minder-minder-minder-braukellerszene en platvloersheden als kopvoddentaksen drijven veel potentiele kiezers weg.
.
Een vraag die blijft knagen is of Wilders onbewust niet wil en daarom in de campagne dingen onbewust expres laat ontsporen. Een vorm van sublimatie, zeg maar.
.
Andere alternatieven zijn dat de campagnestaf op vlakken tekortschiet. Of, een alutheorie die je ook wel tegenkomt, dat de PVV een afleidingsmanoueuvre is, een bliksemafleider.
.
Wanneer Wilders de foto met de Hamasronselaar en de foto met de Jessias en Erdo junior had uitvergroot, uitgevent en uitgebuit, zou het zeker jeer impactvol zijn geweest.
.
Dan had je de beroepshuichelaar alexander pechtold bij zijn ontbrekende ballen gehad.

Glasgow Argus | 06-02-17 | 13:46

Wilders vraagt zich af of het beeld op de fotosoep werkelijkheid wordt. Na de demonstratie op het Malieveld met D66 en Hamas zou het zomaar kunnen. Progresieve politiek en (radicale) islam gaan hand in hand.
Ook is dit weer een heerlijke rel. Wilders gooit een tweet de lucht in en Pechtold kan zich weer lekker afzetten tegen Wilders.

Duifmans | 06-02-17 | 13:46

'Een gephotoshopt beeld. Uiteraard'. Pechtold had moeten schrijven: 'Overduidelijk. Iedereen kan zien dat dit een photoshop is en dus de boodschap begrijpen'.

Rest In Privacy | 06-02-17 | 13:44

TheEgg | 06-02-17 | 13:37
'Linkse media' en 'D66-rechters', of op z'n Amerikaans: 'FAKE NEWS' en 'SO CALLED JUDGE'. Zo ingewikkeld is het niet, het is een beproefde tactiek en inderdaad: Erdogan doet het ook, Trump ook. Iedereen die kritiek heeft op Erdogan behoort ook tot de Gühlen beweging. Wanneer de media kritisch is roep je gewoon dat het linkse media zijn die er op uit zijn om de PVV te demoniseren of ons land te verraden, in plaats van dat je jezelf informeert. En wanneer een rechterlijke uitspraak je niet bevalt roep je gewoon dat het partijdige D66-rechters zijn. Op die manier zet je deze instanties buitenspel.

Ardbeg | 06-02-17 | 13:41

Als ik een kwartje kreeg voor iedere keer dat Pechtold over de jaren Wilders uitmaakte voor racist en rechtsextremist, dan hoefde ik nooit meer te werken.

Terwijl Pechtold, om het maar op zijn Theo van Goghs te zeggen, nog het liefst in de kist van de profeet zou klimmen om het lijk te pijpen.

Angel_eyes | 06-02-17 | 13:40

Make The Netherlands Trix again! Opdat den leugen nog maar lang moge regenten! Houzee!

Rest In Privacy | 06-02-17 | 13:40

@Ardbeg | 06-02-17 | 13:28
"onder meer door het uitschakelen van instanties als de media en de rechtspraak"
Voorbeelden. Waar/wanneer heeft de PVV de media of de rechtspraak uitgeschakeld? Ik geloof dat je per ongeluk naar Erdogan, de leider van het volgende beoogde EU land, zit te kijken.

TheEgg | 06-02-17 | 13:37

Raarrr, meteen moet ik weer denken aan de gemanipuleerde mainstream-foto's van de witte velden bij de inaugu van The Donald. Complete fake ofwel 8 uur voor aanvang van de feitelijke eedaflegging geschoten.

Kaltsnautzige | 06-02-17 | 13:36

Ardbeg | 06-02-17 | 13:28
Kijkt eens op Joop.nl.

Charles de Batz | 06-02-17 | 13:36

-weggejorist en opgerot-

wotan1000 | 06-02-17 | 13:36

Ardbeg | 06-02-17 | 13:28
Kijkt eens op Joop.nl.

Charles de Batz | 06-02-17 | 13:36

Ik merk nog maar een laatste dingetje op: Pechtold koppelt een PVV aanhanger aan doodsbedreigingen en dus de PVV met doodsbedreigingen. Afgezien vh feit dat de PVV en Geerte Wilders daar geheel buitenstaan is het een letterlijke wereld van verschil of je dat met woorden of met daden doet. D66-beleid impliceert het naar mijn mening met daden en niet zuinig ook. Het verontwaardidge pseudo-beschaafde toontje van Pechtold doet mijn bloed dan ook bijkans bevriezen van walging.

Devadip | 06-02-17 | 13:36

-weggejorist-

wotan1000 | 06-02-17 | 13:35

-weggejorist-

wotan1000 | 06-02-17 | 13:34

Jongens toch, en jullie willen het land regeren? Toch wordt het PVV ik heb namelijk het gevoel dat dit de laatste kans om ons land terug te winnen zonder (burger) oorlog.

hurenisvoorpaupers | 06-02-17 | 13:34

Geert Wilders reageert op de afsplitsing van Amsterdam als Guy Verhofstad op Brexit. Zeker Wilders zou het toe moeten juichen wanneer Amsterdam zich afsplitst. De Stad zou door het afsplitsen zichzelf buiten de EU zetten, een snellere manier om de EU te verlaten is er niet.

Nathan R Jessup | 06-02-17 | 13:34

Manmanman, wat ben je toch weer slachtoffer. Aan het spelen. Laat eens een paar kloten aangroeien.

Zeddegeizot | 06-02-17 | 13:33

@solcama | 06-02-17 | 13:26
Ook ik heb hier niet veel moeite mee en een logisch gevolg van het jarenlange demoniseren,stigmatiseren en framing van politiek en media. Ik heb een veel groter probleem met figuren die doén of ze fatsoenlijk zijn maar eigenlijk als een wolf ik schaapskleren de kiezer manipuleren. Met Pechtold is D'66 allesbehalve voor 'democratie'.

First Contact | 06-02-17 | 13:32

Dus die vent, waar Pechtold mee stond, heeft helemaal niet één arm?

LibertasSimplex | 06-02-17 | 13:31

@ Greet is de drol die U zelf heeft uitgekakt , beste Alex huilie !
Castor12 | 06-02-17 | 13:29

Boks!

Apollo | 06-02-17 | 13:31

Grinnik. Wat slecht weer.

Bram van Ojik | 06-02-17 | 13:29

-weggejorist-

Bram van Ojik | 06-02-17 | 13:29

Greet is de drol die U zelf heeft uitgekakt , beste Alex huilie !

Castor12 | 06-02-17 | 13:29

Wel Wilders wegzetten als een rabiate fascist en PVV stemmers als boze witte tokkie figuren.
Eppo | 06-02-17 | 13:17
Bron? Ik ben het er wel mee eens dat de strategie van de PVV om de macht te grijpen doet denken aan het fascisme (onder meer door het uitschakelen van instanties als de media en de rechtspraak die heel belangrijk zijn in een goed functionerende democratische rechtsstaat, net als vriendje Trump) maar ik denk niet dat mannetje Pechtold dat ooit heeft gezegd/durft te zeggen.

Ardbeg | 06-02-17 | 13:28

... en de D66-wethouder van Amsterdam moet vanwege haar uitlating over Wilders en een republiek Amsterdam, ontslagen worden na een motie van wantrouwen. Want een politica met zulke ondemocratische uitspraken hoort geen rol te hebben in onze democratie qua politieke invloed.
Albert5000 | 06-02-17 | 13:25
Het is allemaal één pot nat wat de cultureel marxistische policor gutmensch betreft. En bij gelijke geschiktheid, gelden andere criteria. Van mij mag ze blijven ;-)

Devadip | 06-02-17 | 13:28

@stefanboy78 | 06-02-17 | 13:16
De kans is niet groot, maar mocht de PVV de grootste partij worden dan kun je verwachten dat er gewelddadige demonstraties gaan plaatsvinden en iedere wet al bij voorbaat wordt afgekeurd. Want zo gaan linkse liberalen om met democratie. Deze Europese tweestrijd is precies de reden waar de VS ooit is opgericht. Het lijntje tussen vrede en (burger-)oorlog is in Europa flinterdun.

First Contact | 06-02-17 | 13:27

Puberale actie van Geert, maar ik blijf toch op de PVV stemmen. Ze hebben Bosma en Beertema, twee zeer capabele en vaderlandslievende personen.

Voor mij part gaat Geert dagelijks zijn vingerverf schilderijtjes op zijn twitter zetten, mijn keuze is gemaakt.

solcama | 06-02-17 | 13:26

Pechtold moet niet zo janken. D66 was ooit een partij die prima democratische veranderingen voorstond. Anno 2017 is het louter en alleen een EU-juich-partij die geen moment onbenut laat om tegen elk voorstel van PVV te stemmen, ongeacht wat ze er echt vinden.

Klik_hier | 06-02-17 | 13:26

Gladjakker die Peggolt: de aandacht afleiden van de D66 roep om de 'Republiek Amsterdam' met het nuilen over een fotosoep van 8 jaar geleden.

Sgnietzel | 06-02-17 | 13:26

tot PVV-ers. Dus niet t/m.

Apollo | 06-02-17 | 13:26

L'histoire se repète: telkens jaagt Wilders vlak voor de verkiezingen zijn aanhangers in de gordijnen, zodat de verkiezingswinst die zich in peilingen manifesteerde te niet wordt gedaan. Het lijkt wel of ie het erom doet.
Maar gelukkig zijn er momenteel verstandige alternatieven zoals het Forum voor Democratie van Baudet.

Ci Ty33 | 06-02-17 | 13:25

Polarisatie ten top. Alleen door elkaar belachelijk te maken hopen politici, w.o. Wilders, stemmen te winnen.
Laten ze eens van hun eigen kracht en programma uitgaan!! Dat is veel beter. Dan kan ik beter kiezen en op de juiste mijn stem uitbrengen.
Zo hoort het in een democratie.
.
Ja, en de D66-wethouder van Amsterdam moet vanwege haar uitlating over Wilders en een republiek Amsterdam, ontslagen worden na een motie van wantrouwen. Want een politica met zulke ondemocratische uitspraken hoort geen rol te hebben in onze democratie qua politieke invloed.

Albert5000 | 06-02-17 | 13:25

-weggejorist-

Devadip | 06-02-17 | 13:25

J.Slavink | 06-02-17 | 13:14
Op papier links, zodat hij op Stemwijzer.nl hoger scoort bij Henk en Ingrid dan de SP. In de praktijk is Wilders economisch nog steeds een VVD'er.
www.partijgedrag.nl/partijgelijkenis.p...

Ardbeg | 06-02-17 | 13:24

Kijk als je stijl (of Geenstijl ;) ;)) hebt dan sta je altijd boven Gutmensch partijen als D66 en verlaag je je dus nooit tot hun niveau. Maw niet slim dit Geert.

Basil Fawlty | 06-02-17 | 13:22

Naar mannetje die Pechtold.

Reliable_Liar | 06-02-17 | 13:20

@klevert | 06-02-17 | 13:04
Inderdaad Geert en Donny Drumpf hebben volgens mij dezelfde twitter- en ethiek coach lol
Verder doet Peggie het ook niet handig, hij had het moeten laten bij dat tweetje van vanmorgen waar hij er fijntjes op wees dat de strekarmertjes bij Geert's bijeenkomst iig niet gephotoshopt waren.
Nu wil hij "een streep trekken", hoe dan Peggie met een Feestboek postje?
Of je laat het bij die tweet of je procedeert hem helemaal de moeder maar da's niet handig zo vlak voor de verkiezingen.

Berbaar | 06-02-17 | 13:20

@klevert | 06-02-17 | 13:04


Ik ben het daar wel mee eens. Dat gezegd hebbende, Peggold zeurt hier net even teveel. Hij stond met een Hamas-lid op een demo.

omanders | 06-02-17 | 13:19

En deze figuren moeten een land besturen... Een gemiddelde kleuterklas kan dat beter.

Gezwelgje | 06-02-17 | 13:19

Wie kaatst kan de bal verwachten kereltje Pechtold.
Wel Wilders wegzetten als een rabiate fascist en PVV stemmers als boze witte tokkie figuren.
Wilders die al jarenlang beveiligd moet worden vanwege het creëren van ruimte voor een haatklimaat door jouw soort idioten.
Nu krijg je de boomerang vol in je nek.

Eppo | 06-02-17 | 13:17

Tuurlijk. Een dag met de Staatsmedia (Radio1/Vara-NOS-Avro) laat mij alles geloven. Van berichtjes van Peggold tot foto's van Greet.

Kamervraag | 06-02-17 | 13:17

tegen de democratisch gekozen leider van de machtigste westerse democratie...

Zoek het pleonasme zelf maar bedenk trouwens.

Devadip | 06-02-17 | 13:16

Pechtold is hypocriet. Deze man demoniseert continu alles wat rechts is en nu hierover janken?!? man, man man....

saintinel | 06-02-17 | 13:16

Ik heb niet zo veel met Pechtold, maar in deze kwestie kies ik zonder meer partij voor hem. Wat Wilders hier doet, overschrijdt grenzen. Wilders moet gewoon het PVV-programma voor het voetlicht brengen; zo moeilijk kan het niet zijn, want het is maar één A4'tje. Pechtold maakt terecht bezwaar tegen deze dubieuze fotoshop. Zeker omdat het niet één of andere thuisknutselaar is, maar Wilders zelf die dit de wereld in helpt.

stefanboy78 | 06-02-17 | 13:16

Dit gaat ie zo erg uitmelken. Alles voor extra stemmers. Walgelijk persoon.

GS410 | 06-02-17 | 13:15

Eikels in de figuurlijke betekenis zijn ook niet oorspronkelijk van suiker, maar van vlees en bloed. Hij haalt zijn kinderem erbij. Hij kan dit niet uitleggen. Lijkt me toch echt zijn probleem om uit te kunnen leggen als je samen met vertegenwoordigers van mijns inziens onmiskenbaar moordzuchtige types de democratisch gekozen leider van de machtigste westerse democratie op Aarde loopt te demonstreren. Pechtold weet van door hem en de zijnen veroorzaakte problemen weer eens een door hem gecreëerd probleem van Geert Wilders te maken. Dat vind ik Naast opzichtig en doorzichtig vooral laf, onrechtvaardig en leugenachtig.

Devadip | 06-02-17 | 13:14

Wie heeft nu welke foto bewerkt? Hier schieten we niets mee op.

Mannes | 06-02-17 | 13:14

Kan Wilders zijn tijd niet beter besteden dan nepfotootjes produceren? Hij zou dag en nacht bezig moeten zijn om een acceptabel kader en bestuurders voor zijn partij te verzamelen. Anders wordt dat straks een ramp net als bij Fortuijn met zijn LPF. En een ramp voor het land. De PVV is een one-issue partij -de strijd tegen islamisering- en zal sowieso uit elkaar spatten bij de verdeeldheid over sociaaleconomische kwesties tussen links en rechts. Het is nu daarin voornamelijk links.

J.Slavink | 06-02-17 | 13:14

Ardbeg | 06-02-17 | 13:03
Ben jij van de Nederlandse tak van ShareBlue/CTR toevallig, betaald uit de staatskas van de VVD uiteraard, je weet het tegenwoordig nooit hè. Overigens vind ik gewoon ongenuanceerd dat termen als fake nieuws lekker aan CNN en andere lugenpresse moet overlaten, die zijn daar vee beter in. Het feit dat je niet erkent dat de media een agenda hebben, en actief meedoen aan verkiezingen, zegt mij al genoeg. Of jij hebt dezelfde agenda en anders ben je te dom om te zien hoe partijdig ze zijn.
.
Zie de beeldvorming rondom Pim, de religie van vrede, hoe de Brexit campagne verliep en hoe Trump won. Mensen zijn het elitaire deugen zat, de elitaire deugers hebben alleen zo lang ik hun ivoren toren doorgebracht dat geen afwijkende mening is toegestaan. Vanuit hun opstelling om elke dissident monddood te maken zijn we hier beland, waar Peg-old weer lekker op de gevoelen orgel moet. Lekker deugen, lekker dingen roepen over "mijn kinderen" en andere jank onzin. Dit is waar we beland zijn, het debat is verhard en de fluwelen handschoenen gaan uit; nu niet doen of meneer daar niet aan bijgedragen heeft met constant wegkijken, dit is waar hik zelf aan meegeholpen heeft.

HaatAth3ist | 06-02-17 | 13:14

Ach, gaat Lexie janken op Facebook. Kom op Lex, doe ook es wat zeggen over je aanwezigheid op die anti-Trump bijeenkomst.

LJBrinkhorst | 06-02-17 | 13:13

"Wilders hitst zo dus z'n aanhang op.".
Weer fout! Wilders geeft alleen
de selectieve schijnheiligheid aan van MSM en de politiek correcten. Mosterd en Zentgraaff zijn hiervan prima voorbeelden.

First Contact | 06-02-17 | 13:13

Dit is weer zo'n foute actie van Wilders. Waarom toch als je het gelijk al aan je zijde hebt. Jammer weer. Hiermee bewijs je de PVV geen dienst.

WhiteShark | 06-02-17 | 13:13

Lekker belangrijk, denk je nou echt dat mensen nu niet op hem gaan stemmen? Ik ga zeker voor Greetje op 15 maart. Time for change.

Peggie was misschien niet bij deze demonstratie, maar hij stond toch echt tegen trump te protesteren tussen de gutmensch en palestina vlaggen.

swagmachine | 06-02-17 | 13:12

Kinderachtige flauwekul.

Ga verdomme eens aan het werk.

Nacho_Vidal | 06-02-17 | 13:12

D'66 is niet liberaal, maar fundamentalistisch:
zoek.officielebekendmakingen.nl/kst-2...
D'66 infiltreert haar religieuze ideeën gewoon al in de wet. Grondrechten in een pluriforme samenleving genoemd.....
Next step is dus een logische. De Sharia. Zo'n gekke vraag is dat niet van Wilders.
De vraag stellen is hem beantwoorden.

rectormagnificus | 06-02-17 | 13:11

Dit soort fotoshops zijn de volgende stap als de PVV straks de minister van Informatie levert.

JTKDM | 06-02-17 | 13:09

Onhandige aktie van Greet.
En tóch blijf ik hem trouw,al was het alleen maar om de zeer capabele Martin Bosma.

R.B.Scott | 06-02-17 | 13:09

Geert had beter naar het GS bericht van gister kunnen verwijzen en eventueel de twee foto's uit dat bericht naast elkaar in zijn tweet kunnen zetten.
www.geenstijl.nl/mt/archieven/2017/02/...

Zwizalletju | 06-02-17 | 13:09

D66 heeft zelf samen met andere pappen en nathouden-partijen de weg geplaveid voor de rise of Geert. Nu niet piepen dan kereltje Pechtold. Verder gaat Geert ook weinig veranderen: viewspire.com/2017/01/15/nederland-wil...

moonshiner3519 | 06-02-17 | 13:08

Wat goed om te lezen dat Pechtold die shariaknuffelaars als mogelijke terroristen ziet. Ik zie hier progressie, en zo creëert Geert hier toch nog effect.

Rest In Privacy | 06-02-17 | 13:07

Beste soep ooit. Had dan ook Wim-lex er even in gesoept.

RenHoek | 06-02-17 | 13:07

Pechtold van D'66 hoef je niet serieus te nemen in die zin dat hij Nederland heeft verkocht, beter: heeft weggegeven, aan de EUSSR waardoor Pechtold (D'66) feitelijk gezien niet te vertellen heeft.

ProAsfalt | 06-02-17 | 13:07

Ardbeg | 06-02-17 | 13:03
.
3 regels:
.
1e regel is een feit
2e regel is een feit
3e regel is een vraag
.
Niet meer en niet minder!!

Fatwabuster | 06-02-17 | 13:07

Dit is toch wat de MSM al jaren doet bij iedereen die tegen de EU of Islam is. Dat zijn nationalisten, fascisten, islamofoben, haters, hebben geen gevoel, willen treinen naar het Oosten laten rijden etc. etc.

Graaier | 06-02-17 | 13:06

Onvoorstelbaar dat we in een tijd waarin we alles zouden kunnen weten, eigenlijk helemaal niks meer weten. Links en rechts liegen er op los en feiten zijn alleen nog interessant als ze de juiste mening ondersteunen.

Feiten doen er niet meer toe, alleen meningen tellen nog.

James Lastig | 06-02-17 | 13:05

Wie stond er ook weer op om het over de inhoud te hebben? Dit helpt niet, Geert.

zwarte_weduwe | 06-02-17 | 13:05

Mooie troll Ardbeg! Waar valt de radiostilte wat betreft de hamas-aanwezigheid bij demonstratie met Kereltje/Snotneus precies onder?

de Voorzittert | 06-02-17 | 13:04

Geert verliest kiezers door dit soort kleutergedrag. Ik snap Greets standpunten. Op deze manier, echter, maakt hij geen sier en weet ik zeker dat hij goeie dingen zegt, maar ze zo dom tot uiting brengt.

klevert | 06-02-17 | 13:04

Fake news, het volk voorliegen, het werkt schijnbaar. De 'linkse media' is al als onbetrouwbaar geframed dus die kunnen hem niet meer corrigeren 'want de media bestaat uit leugenaars en ze zijn er alleen op uit om de PVV monddood te maken'. Geert kan roepen wat hij maar wil, zijn fanatieke achterban ziet hun eigen gelijk bevestigt, verdedigt alles en iedereen die anders beweert is een linkse wegkijker. Feiten zijn voor mietjes.

Ardbeg | 06-02-17 | 13:03

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl