Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Nederland importeert IS-spijtoptant Reda Nidalha

Goedenavond en fijn dat u weer kijkt naar de antwoordrubriek van de Stijlloze Quizafdeling. Het goede antwoord op de vraag Abu Sumail, die eigenlijk Reda Nidalha heet, wil terug naar Nederland. Mag dat? is uiteraard F: Ja natuurlijk mag dat weet je wat wij halen je gewoon op uit Turkije prima toch? Met dank aan onze eigenste enigste echte Corendon-reisagent Dick 'memo' Schoof. Die gaat kindbruidneuker Reda weer naar Nederland brengen want dat is kennelijk een goede besteding van 's Rijks schaarse middelen. Als u zich afvraagt hoe het überhaupt kan dat er in Nederland kinderen opgroeien die graag naar IS-sië afreizen, dan hoeft u niet lang na te denken, want papa Nidalha doet in De Telegraaf een aardige poging om het dagrecord slachtofferrollen te verbeteren. "Zijn vader Mohammed Nidalha is blij dat zijn zoon inmiddels relatief veilig is. ,,Maar ik ben er ontevreden over dat wij alles zelf moesten regelen. Ik ga mijn best doen dat hij zo snel mogelijk naar Nederland komt. Het is nog niet duidelijk of dat gaat gebeuren. Hij heeft last van zijn maag door de stress.’’" Oh ja, en als u de volgende keer een VVD-lijsttrekker iets hoort beloven, dan, nou ja, enfin... faalhaas.png GEFOPT534.jpg

Reaguursels

Inloggen

Beter ten halve gekeerd dan ten volle verdwaald. Natuurlijk halen we hem terug, betere reclame tegen de radicale islam van IS (mogelijk gemaakt door de golfstaten moge ze zonder oliedollars omkomen in armoede) is er niet. Een werkstraf naast gevangenisstraf zou niet misstaan. Als IS ambasadeur mag hij uitleggen waarom IS niet halal is.
Nu lijkt het immorele westen met zijn institutionele racisme ineens niet zo immoreel meer hè Reda Nidhala?

ratelaar | 29-12-16 | 07:36

Natuurlijk moeten we allen die bij IS zitten terughalen. Het zijn heel lieve jongens en meisjes die alleen maar een kein beetje hebben gemassamoord en verkracht.

Rest In Privacy | 29-12-16 | 00:21

@bovenstaande minus:

Maar hun wereld ideaal, daar is niks mis mee. De haalbaarheid van hun wereld ideaal wel
En als we Jantjes Roos'en blijven vereren als geschikt woordvoerders voor het oud Hollandse sociaal zijn ( iets waar we godverdomme eens zo trots op zouden moeten worden, dat we het niet in de handen van Geert zouden
Dr.Tatta.Macamba | 28-12-16 | 14:50

Dr.Tatta.Macamba | 28-12-16 | 14:52

Man man, hou eens op met je morele geblaat over beschaving, mensenrechten en zo meer.
vivaldi | 27-12-16 | 22:44
Vriend, zonder 'moreel geblaat' zouden we op dit moment in een boom zitten en onze uitwerpselen naar elkaar aan het gooien zijn. 'Moreel geblaat' ligt aan de basis van onze beschaving, cultuur en rechtstaat. En dat vindt u onzin? Als u 'moreel geblaat' onzin vindt, dan vindt u onze hele beschaving en democratische rechtstaat onzin.
En vervolgens begint u ook nog over onze 'beschaving' die door IS etc kapot gemaakt wordt. Nou, om de een of andere reden heb ik bij gebrekkige denkers zoals u het gevoel dat we IS niet eens nodig hebben om die beschaving naar de klote te helpen.
Ik zie geen enkel verschil tussen uw lichtzinnige opvatting van onze rechtstaat en die van een of ander polderjihadi. Allebei compleet self-absorbed, geen enkele ruimte voor andere meningen en iedereen die er anders over denkt moet dood, kapot of oprotten.
Titaantje | 27-12-16 | 23:09

Kijk, deze kant moeten we op! Meer, meer, meer.

Tijd om wakker te gaan worden mensen, grote plaatje gaan zien. Iedereen wordt bespeeld, de dialoog is gegijzeld door policor, en het grootste argument dat die mensen gebruiken is de vorm over de inhoud. En als de vorm aanpakken niet genoeg is, gaan ze op de inhoud proberen superieur te blijven.

Er gaat geen dialoog ontstaan welke de VARA (eerste bastilion dat om moet) er toe gaat dwingen om iig naar een normale afspiegeling van de maatschappij en de zorgen die er in die maatschappij spelen te gaan in het indelen van de tafel bezetting, als er vanuit de door policor vals van racisme beschuldigde niet migranten achtergrond Nederlanders elke keer zulke makkelijk als dombo's weg te framen opmerkingen komen, die een totaal gebrek aan kennis of vermogen om de inhoud en functie van de wet te begrijpen verraden.

Niemand met gezond verstand gaat dat gegil serieus nemen, het is lachwekkend.
Luister dus eens als mensen uit gaan leggen waarom die Islamitische droplul door de overduidelijk intellectueel superieure kaaskoppen netjes opgehaald gaat worden bij die geiten neuker, en ga discussies met een Kaan droppie eens aan op waarom die nep kaaskop zo eenzijdig is in zijn denken. Iets wat hij diverse geenstijlers ook volledig terrecht verwijt overigens, dat eenzijdig denken.

Dat eenzijdige denken zorgt er bijvoorbeeld voor dat half GeenStijl loopt te gillen als een stel viswijven dat Nederland naar de klote gaat, van het niet handelen van overheden van andere landen dan Nederland, en dat het hoog tijd is dat wij, what-ever-the-fuck moeten doen om te zorgen dat die aanslag, welke niet in ons land heeft plaats gevonden, niet meer zal voorkomen. Totaal irreëel gebazel, vooruit lopen op de zaak.

Voorlopig ben ik trots om Nederlander te zijn, omdat onze maatschappij pas 1 simpele ziel heeft opgeleverd die werkelijk een Islamitische aanslag heeft gepleegd. Theo, R.I.P
Waar ik mij als Nederlander dan weer voor schaam, is dat er zoveel mede maatschappij genoten zijn, die zo laconiek met de moord op hem om gaan. Vorm over inhoud, ga daar maar eens over nadenken. Theo van Gogh was geen geliefd persoon, omdat hij zo scherp als een mes dingen kon neerzetten. Te scherp naar de smaak, van de wellicht smakeloze policor meerderheid. Precies het probleem wat GeenStijl heeft, maar wat 90% van de reaguurders maar niet wil zien. De toon zal echt anders moeten worden, er zal geschakeld moeten gaan worden.

En inhoud over vorm, want het enige antwoord op de vorm over inhoud machtsgreep van policor, is de inhoud zo klinkend te maken dat de vorm vergeven zal gaan worden.

Maar hun wereld ideaal, daar is niks mis mee. De haalbaarheid van hun wereld ideaal wel

En als we Jantjes Roos'en blijven vereren als geschikt woordvoerders voor het oud Hollandse sociaal zijn ( iets waar we godverdomme eens zo trots op zouden moeten worden, dat we het niet in de handen van Geert zouden

Dr.Tatta.Macamba | 28-12-16 | 14:50

NCTV = NCRV TV, maar dan korter. Kan het anders niet verklaren.

Use less | 28-12-16 | 14:21

Beangstigende schatting door Christelijke floegtelieng-dame over mogelijk aantal moslim terroristen in AZCs (met debiel ontkennings commentaar van Peter de Vries)
www.youtube.com/watch?v=u9AobVgqhUA&a...

telelezer | 28-12-16 | 14:00

kom maar bij oom peggold in de armen... alexander beschermt jullie wel

coolgen | 28-12-16 | 13:56

"Ontevreden dat zijn zoon niet persoonlijk door Rutte wordt opgehaald (..) Het zijn net verwende kinderen die moslims. Helemaal los van de werkelijke wereld."
@ VincentTheSaint | 27-12-16 | 21:11
.
hoe zou dat komen?

telelezer | 28-12-16 | 13:46

Paljas 9.25- DAT is dus een hele goeie!! Verrek, hoe zit dat ook alweer? Of: is het toch allemaal heel erg zielig? Reda had het al zo moeilijk hier, wss dik strafblad, allemaal natuurlijk niet zijn szchoelt, geen stageplek, buurthuis afgenomen etc etc.
Dus ja, dan rest er maar 1 ding: je aansluiten bij de folklore beweging IS, dat het iets anders uitpakte, had deze haatvent denk ik eerder moeten bedenken. Dag Reda, ga maar naar Tanger ofzo.

Wienerschnitzel mit | 28-12-16 | 13:45

Albert 5000- 13.07. Nederland is hun thuisland (kuch) als ze hun (halal) handje kunnen ophouden, een grote bek kunnen hebben, of zoals nu: als ze in nood zijn, verder spugen ze op NL.
Begraven willen ze natuurlijk worden in hun "Eigen" land,genaamd Maroc, want dat is immers "heilige" grond.

Wienerschnitzel mit | 28-12-16 | 13:38

Haha, vlgs. pa "Mo" is het natuurlijk weer szchoelt Nederland. Je hebt toch een dubbele pas? net als je mislukte zoon? Ga lekker naar je homeland, genaamd Marokko met je "koning mohammed" de 27e inteler. Eens kijken hoe ze je daar tegen je "zielige zoon" aankijken als hij voor de rechter verschijnt.

Wienerschnitzel mit | 28-12-16 | 13:34

Ik mag toch aannemen dat de jongeman met het regeringsvliegtuig onder escorte van de luchtmacht feestelijk wordt binnengehaald. Immers, hij heeft IS weten te ontvluchten, denken onze politici, dus is hij een held.
Ongetwijfeld zal hij door de Koning ontvangen worden op zijn werkpaleis en zal hem een koninklijke onderscheiding ten deel vallen.
Een rondtour door zijn woonplaats en hem ereburger maken door de burgemeester van Leiden zit er gewoon in.
Ik ga er vanuit dat Rutte hoogstpersoonlijk excuses maakt naar de vader van de jongeman voor het feit dat Buitenlandse Zaken niets voor de jongeman in Syrie heeft gedaan.
Ook zal de overheid tonnen gaan besteden aan deze jongeman om hem te begeleiden van zijn trauma en om te voorkomen dat hij radicaliseert.
.
Of wacht even.....
Is deze jongeman niet zelf vrijwillig afgereisd naar Syrië en is hij toegetreden tot een vreemde krijgsmacht (IS)? Is dat op zich al geen misdrijf conform het Wetboek van Strafrecht?
Zou deze jongeman bij IS alleen maar schoolmelk bij scholen hebben bezorgd? Of kleeft er (heel veel) bloed aan zijn handen?
Zijn we er dan trots op om zulke lui, die hier niet thuis horen, terug naar huis te halen?
Is thuis gewoon niet Marokko? Als hij dood gaat, wil hij op zeker in Marokko begraven worden. Dus hoe zo is Nederland zijn thuisland?
.
Beste politici, wake up. Time of dreaming is over! Serious job to do in case of national security!

Albert5000 | 28-12-16 | 13:07

Klootzakje dus

Accident_Prone | 28-12-16 | 12:53

Nee. Gewoon Nee. Opgesodemieterd met dat smerige klootzakken.

Accident_Prone | 28-12-16 | 12:50

omanders | 28-12-16 | 10:28
dat wist ik niet ..
ongelooflijk !.. overheid is nog zieker als ik dacht

sparrow | 28-12-16 | 12:40

Tja,'t is toch een zielige jongen.... die moeten we een businessclass ticket Ankara/Amsterdam geven en het uitzicht op een leven met goede betekenis..... dus hij heeft ook een huis nodig, en een inkomen en een legertje hulpverleners en het recht om zijn vrienden uit Syrië ook hier om zich heen te hebben. Fijn zo'n heilstaat !!

chique ouwe nicht | 28-12-16 | 12:31

En ik hoopte nog zo dat dit het laatste nepnieuws van 2016 was...
Ik huil alvast voor de volgende terreur slachtoffers hier.
@Regering: Bloed aan jullie handen...

hotmint | 28-12-16 | 12:19

Die pa is, met zijn gejammer dat ze helemaal alles zelf moeten regelen en dat de overheid hen niet helpt, geen haar beter dan zoonlief.

Mijn grootste bezwaar tegen de afdracht van belastingen en premies is dat de overheid dat geld misbruikt voor het ondersteunen van zulke misbaksels.

Immanuel | 28-12-16 | 12:11

Berechten ? De doodstraf is toch al lang afgeschaft ? Zonde van het geld en de tijd. Daar betaal ik belasting voor ...... ?????

Anjin Mohammed | 28-12-16 | 11:45

Ik voorzien een wereld van mogelijkheden voor de nabestaanden van voormalige Nederlandse SS-ers die genoegdoening eisen van de Nederlandse overheid want dat waren volgens hun ook allemaal "lieve" jongens. GVD nooit gedacht dat ik zoiets zou schrijven maar als je tegel zo hierboven leest is dit precies wat er nu gebeurd met die SS islam boys die terug keren, Overheid en OM en die hele Politieke correcte zooi schaamt U diep.

Umberto die trotzoni | 28-12-16 | 11:27

@sparrow | 28-12-16 | 09:53


Een van de twee Wahabisten die de pastoor van een voorstad van Rouaan vermoordde, Adel Kermiche, was veroordeeld tot het dragen van een enkelband om te voorkomen dat hij nar ISIS gebied afreisde.

omanders | 28-12-16 | 10:28

@Nanker Phelge | 27-12-16 | 22:51


Geen idee. Ook moet je je realiseren dat die vrouw niet alleen staat, die is onderdeel van een extended family en vooral ook van een stam. Een stam in ISIS gebied. Met alle migratie naar Europa zouden er zomaar leden van die stam in Europa kunnen wonen. Dat hoeven niet noodzakelijkerwijs ISIS sympathisanten te zijn maar ze zijn wel aan bepaalde loyaliteiten gehouden.


Gezien ISIS haar harde behandeling van overlopers ben ik zeer benieuwd hoe veilig hij eigenlijk hier zit.

omanders | 28-12-16 | 10:22

Ongetwijfeld heeft Abu Reda twee nationaliteiten. Omdat ze zich in de eerste plaats altijd (bv)marokkaan voelen, dan moslim en dan Nederlander, zou ik willen aanbevelen dat zijn eerste twee voorkeuren aan hem worden aanbevolen met de toevoeging : veel succes en niet meer zeuren het abah sorry abu. Dit kan de diplomatieke dienst in schurkije prima doen.

EvertsNL | 28-12-16 | 09:54

Dit is voor mij een aanwijzing dat Nederlandse overheid actief meewerkt tot het omvormen van ons land tot een door moslims overheerst land .
Iedere andere wetsovertreder laat Nederland (terecht)in het land waar het delict gepleegd is, berechten en bestraffen ..
Nu moslims berecht moeten worden, door gematigde moslims of koerden of yezidi of chistelijken.. moeten ze maar naar nederland komen.En na 20 uur taakstraf met status verhogende enkelbandjes rondlopen .. en hier andere inspireren tot hun ( zieke ) interpretatie van de islam ..
Er zijn politieke partijen die hier voor waarschuwen .

sparrow | 28-12-16 | 09:53

Ik begrijp het probleem niet zo..... hij heeft twee paspoorten.... laat dat andere land hem maar ophalen en afhandelen. Kan zijn vader daar klagen als ze de reis niet in het geheel vergoeden.

Donnie Brasco | 28-12-16 | 09:53

>Oh, komt dat gedrocht weer terug naar Leiden.
> Ik hoop dat dat "The Roast oc Lenferink" wordt.
> Mastermattie | 27-12-16 | 22:05
Amen to that.

thomas.hobbes | 28-12-16 | 09:45

Op landverraad staat toch steeds de doodstraf?
Dutch_Holland | 28-12-16 | 09:13
Hoezo land verraad, dit is niet Reza's land dus nooit landverraad. Eerst komt het geloof en dan het land. Met 2 paspoorten kun je kiezen wat je op dat moment het beste uitkomt. In Reza's geval is de berechting in Nederland eitje alsmede het levenslang bekostigde verblijf en onderhoud beter geregeld dan in zijn 'moeder/vaderland'. Daar heeft ie zijn familie huis voor de vakanties en als ie met pensioen gaat!

fikkieblijf! | 28-12-16 | 09:38

laten we hopen dat Reza wel een 1e klas advocaat krijgt toegewezen en een 1e klas verblijf in een staatshotel.. op kosten natuurlijk van u en mij de ongelovige en moslims waar IS en Reza een hekel aan hebben. Moet je niet willen dat paps heel 2017 begint te janken om zijn geliefde zoon. Dat er nog een schadevergoeding door de familie wordt geëist wegens ontevredenheid.

fikkieblijf! | 28-12-16 | 09:33

Daarnaast heeft oud generaal Wesley Clark allang uit de doeken gedaan op film ver voordat alle georchestreerde ellende in Syrië begon dat het Assad regime zijn biezen moest pakken van de neocons en liberal hawks in de VS en toen was Syrië nog een schitterend land.
.
'Secret report reveals US 'created' IS as a toon to overthrow Syria's president Assad.
www.zerohedge.com...

Nehemia | 28-12-16 | 00:43

Ik hoop echt dat dit niet waar is. Te cynisch en te ziek.

Paljas | 28-12-16 | 09:31

miko | 27-12-16 | 23:52
Over die strafmaat kun je een discussie hebben natuurlijk. Ik zelf ben een groot voorstander van TBS. Wegtrekken naar een oorlogsgebied om wat 'actie' te ervaren, is diep gestoord en wijst op vervreemding. Wellicht psychopathologie.
En de maatschappij dient beschermd te worden tegen dit soort types.
De dwingelandij van die vader kan me verder gestolen worden. Als deze man zo'n liefhebbende vader is als hij nu pretendeert, dan had 'ie zijn zoon wel wat meer in de gaten gehouden, wat meer betrokkenheid getoond bij zijn school etc etc. En had 'ie ook signalen kunnen opvangen van diens radicalisatie.

En ik wil deze mensen ook helemaal niet verdedigen, dat sop is die kool zeker niet waard. Maar ik ben wel een groot voorstander van onze vrije rechtstaat. En die zou ik graag intact willen houden.

Titaantje | 28-12-16 | 09:29

Ik ga er wel vanuit dat onze MP hem persoonlijk afhaalt van het vliegtuig dit tuig. Een selfie voor aan de muur van zijn huis als hij daar met zijn enkelband niet in staat is tot werken en wel een fantastische oetkering voor de rest van zijn leven mag genieten.. En daar mag ik en de rest van de k*t burgers zijn leven lang voor opdraaien om dat uitschot te onderhouden.
Misdaad loont, afslachtingen van burgers op de meest gruwelijke manier staat on top van extra bonussen.
Een familie die willens en wetens een moordenaar van andere moslims met veel gejammer van zielug binnenhaalt is geen haar beter.
Ik begrijp moslims in dit land niet meer. Sta op als Moslim U kunt de volgende zijn of uw kinderen die boven een vuurtje hangt..

fikkieblijf! | 28-12-16 | 09:28

Ik proef iets van een verschil van kijk op de werkelijkheid tussen pa Jihadi en woordvoerder NCTV. Pa praat alsof zijn lieve zoontje terugkomt van een gipsvlucht en de reisorganisatie te weinig doet qua begeleiding van de arme jongen, terwijl de woordvoerder stoere taal probeert uit te slaan en doet alsof het tribunaal al staat te trappelen van ongeduld om deze oorlogsmisdadiger te berechten en op te hangen.
Ik denk dat meneer de woordvoerder het onderspit delft, want "ernaar streeft" klinkt niet écht krachtdadig.
Overigens, is er al een inzamelingsactie begonnen om deze broeder, deze gelovige te ondersteunen? En heeft Allah zich al bereid verklaard om iedereen te belonen die gul gaat geven?

Schoorsteenveger | 28-12-16 | 09:25

Hoe bestaat het dat zo iemand nog steeds in het bezit is van de Nederlandse nationaliteit? Is het feit dat je in vreemde krijgsdienst treedt geen grond om de Nederlandse nationaliteit te ontnemen?

Paljas | 28-12-16 | 09:25

Kom maar weer lekker naar het haram land. De ongelovigen zullen wel werken om de rest van je leven je WA jong uitkering bij elkaar te krijgen. Wat een land, wat een land.

Bari Oomsma | 28-12-16 | 09:25

Deze koppensneller heeft helemaal geen uitkering nodig, die mag straks gewoon lekker mee eten aan alle vluchtallochtonen aaitafels op televisie, waar hij zakgeld krijg en men ons gaat laten zien wat een lichtend voorbeeld hij is geworden, dit word natuurlijk de meest succesvolle spijtoptant van de Vara.

Ik hoop alleen dat Peter R. de Vries niet aan éénzelfde tafel opduikt, dan is al het werk voor niets geweest...

authentic | 28-12-16 | 09:24

Als ik dat had geweten was ik ook effe naar syrie gegaan om mijn battlefield ervaringen op de xbox aan de werkelijkheid te toetsen .

alshetware | 28-12-16 | 09:20

ZegMaar | 27-12-16 | 23:23

"Als we nou afspreken dat u voor de spiegel gaat staan masturberen"

Vindt u dat geyl ofzo? Maar dat mag u in dit vrije land, fijn he.

"terwijl u met uw morele superioriteit busladingen mensen hierheen haalt"

Haha busladingen ook. Waarom geen tsunami? Dat is toch de term die jullie, dappere PVV paladijnen, altijd gebruiken?

"die "een eerlijk proces" verdienen,"

Achja, een eerlijk proces. Het moet ook niet gekker worden hier, toch? Ik krijg steeds meer de indruk dat u een diepe haat voelt naar ons rechtssysteem. Verontrustend.

"nadat ze zijn afgereisd om een regime te steunen dat alle mensenrechten met voeten treedt,"

Nou nou, wellicht moeten we die steun eerst eens vaststellen.

"dan maken mensen zoals Vivaldi en ik ons hard om dit soort mensen permanent van de planeet te verwijderen."

Hahaha, dit is werkelijk een pareltje.
En hoe dan, vanachter je toetsenbord? Held. Maar in wezen pleit u hier in bedekte termen voor fascisme, mijn vriend.
Of wilt u wellicht met Vivaldi een petitie starten? Dat kan natuurlijk ook.

"Ik vraag me af welke aanpak ons uiteindelijk dichter bij de poepsmijtende apen brengt."

Echt waar, vraagt u zich dat af? Nou ja, u denkt tenminste, da's winst. Maar ik ben er wel over uit, dat iemand die van mij verlangt mastuberend voor de spiegel te gaan staan, mij in ieder geval NIET verder van die apen afbrengt.

"Ik wil daarover ook wel een voorzichtige suggestie doen."
Nou laat dat maar zitten, ik heb hierboven al genoeg gezien van uw fetish en uw drang om anderen te betrekken in uw seksuele fantasiën.

Titaantje | 28-12-16 | 09:17

Op landverraad staat toch steeds de doodstraf?

Dutch_Holland | 28-12-16 | 09:13

"IS is not true religion" maar Nederland dan wel? Laat die gast maar mooi in Turkije blijven. Misschien komt ie daar de true religion nog tegen.

jochum1980 | 28-12-16 | 09:12

Police are the biggest gang, judges deal injustice, healthcare kills, education dumbs down.
Wat verwacht je helemaal!?
.. Nationaal-Coördinator-Terreur-Voorziening coördineert terrorisme.

hallevvezool | 28-12-16 | 08:34

Opleiding voltooid en gaat nu aan het Nederlandse publiek laten zien hoe vakkundig hij een hele grote vrachtwagen kan besturen.

blauwe zander | 28-12-16 | 08:28

Dat de vader van dat rotjong de treurige moed heeft nog een verwijt uit zijn verdomde strot te wringen is ongelofelijk.
Lulpapa heeft gefaald bij de opvoeding van dat klotenkreng is is nu "teleurgesteld"dat de Nederlandse regering het stuk vuilnis niet eerder met bloemen en fanfare naar Nederland heeft gehaald.
Met een paar weken voorwaardelijk mag het jong weer lekker thuis uit zijn neus gaan vreten, want een baan krijgt hij waarschijnlijk niet, nooit, meer.

mallekater | 28-12-16 | 06:46

nou dat wordt schoffelen

Ir. Wilhelmus | 28-12-16 | 05:11

Nederlanderschap verbeurd verklaard wegens in dienst treding vijandelijke natie. Ik begrijp niet vwaarom er voor moslims een andere behandeling zou moeten gelden? Al even geleden maakten wij in Europa een einde aan de ideologie van het Nationaal Socialisme wegens de vruchten die het in de wereld voortbracht nadat het zich ongebreideld kon mani(e)festeren. Een soortgelijke mani(e)festering zagen we in de islamitische staat. Wat is er de reden voor om niet ook aan die beestachtige ideologie met dezelfde voorlichtende ijver een einde te maken en haar bij te zetten op de mestvaalt van de geschiedenis?

Takki Yah | 28-12-16 | 03:37

Hoe zit het nu met Safia en zijn andere echtgenote? Gebomgordeld of nog in NL?

Overigens opgestaan plaats vergaan. Mag permanent buiten NL verblijven. Jammer voor vader; overigens iets misgegaan in de opvoeding?

"Dit soort momenten is waar het tav onze rechtstaat op aankomt. Als we dit niet kunnen opbrengen zijn we, vrees ik, definitief afgedaald tot hun niveau, de sharia.
En ik heb het hier niet over knuffelen, theedrinken of pamperen van daders, maar over het waarmaken van onze pretentieuze praatjes over onze superieure cultuur, waarden, normen die tot uitdrukking komen in onze rechtstaat.
Titaantje | 27-12-16 | 21:20 "

Hoezo zijn onze praatjes pretentieus? Wie is "onze"?

Als ik dit soort personen een langdurig goelagverblijf nabij Kolyma toewens dan kan dat en moet bij wet geregeld worden. We kunnen niet zomaar een een strafkamp van de Russen huren.
Salut! Evocatus

Evocatus | 28-12-16 | 02:16

Nehemia | 28-12-16 | 00:43
Toen de islamitische lente uitbrak, brulden Nederlandse politiek en media in koor dat dictator Assad zijn biezen moest pakken.
De idioten.

de honden blaffen... | 28-12-16 | 01:11

Over een paar maanden zit die vogel met een boekcontract+filmrechten onder z'n arm tegen een ernstige, begrijpend knikkende Pauw te janken door wat voor een hel hij is gegaan. Voor een publiek van fappende berbers.

Parafernalio | 28-12-16 | 01:09

Jongens, jongens wacht nou even. Het jaar 2016 is nog niet voorbij

Tipped Relic | 28-12-16 | 01:07

Misschien kan het OM Wilders vervolgen voor minder?

Lexus01 | 28-12-16 | 00:59

Ik zie iemand in vechtkleding en ik moet in uitspraken geloven zoals: "I don't like the lifestyle there."
Alsof het over een holiday-resort gaat.
Hij zegt zelf dat Isis niemand laat gaan. Dus hem ook niet.
Hotel California.

MistaRazista | 28-12-16 | 00:54

Zou Nederland van deze oorlogsmisdaden op de hoogte zijn? Wat denkt u zelf?

Nehemia | 28-12-16 | 00:48

IS is een proxyleger van de CIA. Daarnaast heeft oud generaal Wesley Clark allang uit de doeken gedaan op film ver voordat alle georchestreerde ellende in Syrië begon dat het Assad regime zijn biezen moest pakken van de neocons en liberal hawks in de VS en toen was Syrië nog een schitterend land.
.
'Secret report reveals US 'created' IS as a toon to overthrow Syria's president Assad.

www.zerohedge.com/news/2015-05-23/secr...

General Wesley Clark- Wars were planned - seven countries in five years.

m.youtube.com/watch?v=9RC1Mepk_Sw

Nehemia | 28-12-16 | 00:43

Even voor de middernachtzendelingen hier die vinden dat we vooral "beschaafd" moeten blijven; heeft u vandeweek het bericht mee gekregen over die 2 Turkse soldaten die op een afgrijselijke manier aan hun eind kwamen? Met "mensen" die dit soort dingen lachend ten uitvoer brengen kún je dus niet beschaafd blijven! Ze lachen zich de behaarde ballen uit hun jurk als ze jullie zouden horen. Dit soort goed bedoelde naïviteit wordt onze ondergang als we niet heel erg oppassen. De tekenen zijn al overal zichtbaar.

En het laatste dat we zouden moeten doen is deze pisvlekken hier terug in de maatschappij plaatsen. Je zet ook geen gekooide leeuw in een kleuterklas, doet vervolgens het deurtje open om dan verwonderd te gaan staan kijken als de leeuw ze met huid en haar opvreet. Het zal me echt aan de anus oxideren wat meneer wel of niet uitgevroten heeft. Het feit is dat ie willens en wetens daar naartoe is gegaan met de inténsie. Dat is voor mij genoeg om te zeggen; sorry hoor maar kans gehad, kans verkeken. Dikke doei! We zijn hier maar naar twee groepen schatplichtig. Onze ouderen die dit land na de oorlog uit de klei getrokken hebben en onze kinderen. Diezelfde kinderen zullen ons straks tot in de eeuwigheid vervloeken als we nu niet wakker worden en pal gaan staan voor dit land met al zijn verworven- en vrijheden. Ik wou dat het anders of prettiger kon. Maar de tijd dat we de luxe hadden om zo stuitend naïef te zijn is voorbij.

Sjefke7807 | 28-12-16 | 00:39

We zijn in oorlog met IS volgens Rutte. Dus krijgsraad, wellicht vuurpeloton? Ow wacht.. Genève..

Geenzuiverkoffie | 28-12-16 | 00:27

Als de vader zoveel om zijn zoon geeft, dan reist hij zijn zoon maar achterna. Het belastinggeld dat wordt gebruikt om dit soort oorlogsmisdadigers is spe op te vangen hoort naar de ouderen en daklozen in Nederland te gaan. Voor deze laatste groepen moet de overheid eens iets doen, maar die schreeuwen en drammen niet zo hard!

miss error | 28-12-16 | 00:18

als dit ook zo'n NL paspoort verbrander is, dan gaat ie maar naar marokko. die gasten hebben zich nog erger dan beesten gedragen daar in syrie.
pleur op naar je eigen land werd er gezegd.

umeli | 28-12-16 | 00:15

Je gaat daarheen om het kalifaat te zuiveren van anders denkende d.m.v.verkrachting en moord .
Maar omdat hij zelf ook slecht behandeld wordt door is,
neemt hij de benen.
Maar wat als hij wel goed behandeld werd door is.
Had hij wel gebleven.
Ziek.

dortse poorten | 28-12-16 | 00:01

En ach, die ene jihadi, wat maakt het uit, het land loopt er vol mee.
Afgelopen jaar 6000 autobranden.
Salafistische moskeeën wordt geen strobreed in de weg gelegd.
Democratie is haram.
En Allah ziet dat het goed is.
Dat is toch wel mooi van zo een rechtstaat.

de honden blaffen... | 28-12-16 | 00:01

Wat Nederland nodig heeft is een leider die de Nederlandse gemeenschappelijke waarden weer op de kaart kan zetten. En als de wiedeweerga onze democratie weer terugveroverd op Brussel. In een gekaapte democratie blijf ik niet al mijn dagen slijten.

Armin Langbaard | 27-12-16 | 23:56

Het moslim ras.
Een (kostbaar) foutje van de schepping.

Jan Dribbel | 27-12-16 | 23:53

@Titaantje | 27-12-16 | 23:18
Mocht meneer binnenkomen op wat voor manier ook dan vind ik dat hij inderdaad voor het Nederlands gerecht moet komen. Ik verwacht dan in mijn ogen wel een te milde straf maar goed, zo rollen wij.
wat me wel tegenstaat in zeer grote mate is dat meneer en ouders vinden dat de Nederlandse overheid zich hard moet maken om hem zo snel mogelijk naar Nederland te krijgen en daar wringt de schoen.De Nederlandse overheid moet niks.Er zijn andere prioriteiten en het toontje waarop de vader iets eist is stuitend.Er zijn genoeg zaken waar de overheid iets aan moet doen die wat mij betreft en vele andere een prioriteit hebben.

miko | 27-12-16 | 23:52

ik geraak uitverteld over de gang van zaken in de stront die europa noemt.

braincell | 27-12-16 | 23:52

Ik ben het gedeeltelijk eens met z'n papa... Nederland had inderdaad meer kunnen doen voor zoonlief. Bijvoorbeeld een 2000 ponder een kusje op de wang van Reda laten geven.... #broekzaktaf

D.E. Hamer | 27-12-16 | 23:49

@Mini Me | 27-12-16 | 23:17
Voor ze ver ik weet zijn alle staten zelf uitgeroepen.
Zelden dat een ander land ineens een gebied als onafhankelijk staat verklaard.

miko | 27-12-16 | 23:45

Effe normaal doen hier ja! Ben je gek geworden ofzo man? Hij hep wel vet veel last van z'n buik he, dus doe maar lekker normaal ofzo.

Florian Geyer | 27-12-16 | 23:43

Het is heel eenvoudig. Willen wij nog een echte rechtstaat blijven, dan moeten we een wettelijk geregeld Nacht und Nebel regiem hebben. Compleet met veroordeling door een rechter. Verdachte, u wordt veroordeeld tot een Nacht und Nebel regiem. Geen aantallen jaren of maanden, noch aftrek van voorarrest. Je verdwijnt gewoon en niemand ziet je nog ooit terug.

Graaf van Egmont | 27-12-16 | 23:38

,,Maar ik ben er ontevreden over dat wij alles zelf moesten regelen.

Dit zinnetje spreekt boekdelen.

kneuterzak | 27-12-16 | 23:34

Die vader moet ff lekker dimmen, wat nou NL heeft te weinig gedaan? Je had dat snotjong eens moeten opvoeden, moslimluster. Wat mij betreft krijgt Reda enkele reis naar IS om zich aldaar te verantwoorden.

Sgnietzel | 27-12-16 | 23:32

Hoezo streeft "Nederland" ernaar om hem terug te halen, welke NSB-er spreekt hier voor heel Nederland?

Flapuidt | 27-12-16 | 23:28

En gaat ie hier gewoon verder met strotten doorsnijden?
Je zult zo'n klootzak maar als buurman krijgen levens gevaarlijk toch.Denk dat ie ook niet zo makkelijk een stageplaats of baan zal krijgen,maar dan kan altijd nog de schuld bij de werkgevers gelegd worden dat ze geen moordenaar in dienst willen hebben,Ik begrijp dit land echt niet,volgens velen is Wilders een racist ook al wil hij ons beschermen tegen dit soort hufters.

janmetdepet | 27-12-16 | 23:25

@Titaantje | 27-12-16 | 23:09
Lees zijn tegel nog eens. Vivaldi zegt nergens tegen moreel geblaat per se te zijn, maar wel tegen uw moreel geblaat. En dat begrijp ik volkomen. Als we nou afspreken dat u voor de spiegel gaat staan masturberen terwijl u met uw morele superioriteit busladingen mensen hierheen haalt die "een eerlijk proces" verdienen, nadat ze zijn afgereisd om een regime te steunen dat alle mensenrechten met voeten treedt, dan maken mensen zoals Vivaldi en ik ons hard om dit soort mensen permanent van de planeet te verwijderen.
Ik vraag me af welke aanpak ons uiteindelijk dichter bij de poepsmijtende apen brengt. Ik wil daarover ook wel een voorzichtige suggestie doen.

ZegMaar | 27-12-16 | 23:23

Voor dit soort lui komt gerechtigheid uit de loop van een AK-47.

devil13 | 27-12-16 | 23:18

Wil je er nu werkelijk over nadenken wat er "netjes" met hem zou moet4n gebeuren?
Heel simpel, gewoon wat @vivaldi | 27-12-16 | 22:44 zegt en doei!
basweetutwel | 27-12-16 | 22:56

Kijk het is heel simpel: laat die gozer dan lekker verdwijnen, in Nacht und Nebel. Prima.
Maar spaar me dan je gratuite en hypocriet gelul over onze superieure waarden en normen, onze superfabelhafte Kultur en uitgekiende rechtstaat met vrijheden en rechten voor iedereen.
En geef dan gewoon toe dat je, net als zij, wel wat ziet in een totalitaire staat met een wetboek zo dik als het PVV partijprogramma.

Titaantje | 27-12-16 | 23:18

@Berbaar | 27-12-16 | 22:39
Buitenlandse Mogendheid:
Als grote mogendheid - soms ook grootmacht - worden gewoonlijk die staten (Islamitische STAAT) aangeduid die door grote economische, politieke en militaire kracht de mogelijkheid hebben om druk uit te oefenen op de internationale politiek.

nl.wikipedia.org/wiki/Grote_mogendhei...

Krijgsdienst:
Betekenis ' krijgsdienst '
Je hebt gezocht op het woord: krijgsdienst.

krijgs•dienst (de; m)1het dienen als soldaat

www.vandale.nl/opzoeken?pattern=krijgs...

Lijkt me niet moeilijk te bewijzen, toch? Weliswaar een zelf uitgeroepen staat maar toch...

Mini Me | 27-12-16 | 23:17

IS-strijder en krijgsgevangene van Vrije Syrische Leger. Krijgt schuilplaats in Nederland?

Welzijn | 27-12-16 | 23:10

Man man, hou eens op met je morele geblaat over beschaving, mensenrechten en zo meer.

vivaldi | 27-12-16 | 22:44

Vriend, zonder 'moreel geblaat' zouden we op dit moment in een boom zitten en onze uitwerpselen naar elkaar aan het gooien zijn. 'Moreel geblaat' ligt aan de basis van onze beschaving, cultuur en rechtstaat. En dat vindt u onzin? Als u 'moreel geblaat' onzin vindt, dan vindt u onze hele beschaving en democratische rechtstaat onzin.
En vervolgens begint u ook nog over onze 'beschaving' die door IS etc kapot gemaakt wordt. Nou, om de een of andere reden heb ik bij gebrekkige denkers zoals u het gevoel dat we IS niet eens nodig hebben om die beschaving naar de klote te helpen.
Ik zie geen enkel verschil tussen uw lichtzinnige opvatting van onze rechtstaat en die van een of ander polderjihadi. Allebei compleet self-absorbed, geen enkele ruimte voor andere meningen en iedereen die er anders over denkt moet dood, kapot of oprotten.

Titaantje | 27-12-16 | 23:09

Nederland gaat aan fatsoen ten onder.

Lewis Lewinsky | 27-12-16 | 23:09

Nederland is echt een hypocriet kudtland.
Meer dan 50 jaar lang letterlijk elke Duitser uitmaken voor mof, ook mensen die niets met de nazi's te maken hadden maar nu we een minstens net zo gruwelijke vijand hebben gaan we met eerbied en respect om met deze onmensen. En wie zich strijdbaar opstelt tegen de islam wordt vermoorden, verbannen of heeft levenslange beveiliging nodig. De moordenaar van Fortuyn zal door vele landverraders heimelijk als een held gezien worden en deze moordenaar is zo vrij als een vogel.
Als na 15 maart dit circus van landverraad gewoon doorgaat ontvlucht ik het land. Ik neem aan dat Marokko een humaan asielbeleid heeft.

keestelpro | 27-12-16 | 23:06

Dus als ik het goed begrijp ziet men in Den Haag en Hilversum graag dat wij, het Nederlandse volk, meeleven met cq ons zorgen maken over het welzijn van een figuur dat er niet voor zou terugdeinzen ons de keel door te snijden als hij de kans krijgt? Tja, moeilijk moeilijk... Wat zegt Syl?

Zenzeo | 27-12-16 | 23:06

Vader moet veel , zoniet alles regelen. Is overstappen naar Zilveren-Kruis geen optie ?

ja,diedus! | 27-12-16 | 23:04

@Osdorpertje | 27-12-16 | 22:06
Uhum, hoe zit het met iemand waarvan niet aangetoond is dat hij schuldig is? Bij deze jongen gaat de vlieger niet op die geeft zelf namelijk toe bij IS te hebben gezeten. Maar als ik in het buitenland alleen maar beschuldigt word van terrorisme of drugshandel zou ik volgens jou geen recht meer hebben op bijstand?
Daar ben je lekker mee dan. Zeg maar dag tegen de rechtstaat.

miko | 27-12-16 | 23:01

Het OM moet hem bij terugkomst berechten ? er valt niks te berechten geen informatie of deze een koppensneller en of pyromaan of kooi badmeester was , dus er is geen zaak binnen een week wordt deze oorlogsmisdadiger weer bij ons op de stoep gepleurd en dat weet die lul .

Jetstream | 27-12-16 | 23:01

Misschien kan Red zich bij thuiskomst even bij links melden. Met het oog op de a.s. verkiezingen wordt nog gezocht naar een waardig opvolger voor Volkert. Een die bereid en in staat is zich tijdens een campagne bijeenkomst op een markt op te blazen in de nabijheid van een aanstormende minister president.

Graaf van Egmont | 27-12-16 | 23:00

@@Titaantje | 27-12-16 | 21:20,

Wil je er nu werkelijk over nadenken wat er "netjes" met hem zou moet4n gebeuren?
Heel simpel, gewoon wat @vivaldi | 27-12-16 | 22:44 zegt en doei!

basweetutwel | 27-12-16 | 22:56

Doet de ummah al een inzamelingsactie voor huisraad en een auto? Stelletje racistische takfirs! Ik krijg er maagklachten van.

Dr.Dushkind | 27-12-16 | 22:55

Als je moeder tevens je tante is en je vader je oom dan krijg je dat soort dingen...

eerstneukendanpraten | 27-12-16 | 22:54

Hij komt toch wel terug al puzzel? Het lijkt erop dat voor deze terreurbuitenlander we meer moeite doen dan voor veel echte nederlanders

rode peper | 27-12-16 | 22:53

Ik moet nog zien of het tot een veroordeling van deze gast komt als ze hem hier voor de rechter slepen. Herinneren wij ons nog die ex-militair die zich aangesloten had bij de Koerden? Werd aangeklaagd maar voor wat? Waar was het bewijs? Wie en hoeveel IS strijders had hij gedood?
Het OM kon nergens de vinger achter krijgen en moesten de aanklacht laten vallen.

Graaf van Egmont | 27-12-16 | 22:52

@omanders
Ja, niet-verbazingwekkend. Wat denk je dat zijn volgende move zal zijn? Of die van zijn vader, danwel helper whitey advocaat?

Nanker Phelge | 27-12-16 | 22:51

Reda heeft de hersenspinsels van voorganger Mohammed (zgan) dus niet goed begrepen en papa is boos vanwege regelen. Tja...

basweetutwel | 27-12-16 | 22:50

@Titaantje | 27-12-16 | 21:20

Man man, hou eens op met je morele geblaat over beschaving, mensenrechten en zo meer.
Als we die ISIS-lieden hier weer vrolijk binnenlaten, is het binnenkort met onze beschaving helemaal gedaan.

Die kerel moet onmiddellijk tegen de muur gezet worden. Dat is de enige oplossing. \Persoonlijk zie ik ze liever sneuvelen in Syrië (zei premier Mark Rutte), maar als dat niet kan, dan mogen ze wat mij betreft ook in Nederland voor de bijl.

Waar wachten we eigenlijk op ? Tot we zelf compleet vernietigd worden door die lui ?

vivaldi | 27-12-16 | 22:44

@Haakneus | 27-12-16 | 22:24
IS een buitenlandse mogendheid? Krijgsdienst?
Zie dat maar eens hard te maken en dat blijkt ook want dat lukt dus niet.
Simpel feitenvrij gel*l net als gekke Greet met zijn A4tje.
Ik zit helegaar niet te wachten op dat tuigh maar er valt ze vooralsnog weinig te maken.

Berbaar | 27-12-16 | 22:39

@Nanker Phelge | 27-12-16 | 22:32


Volgens Harald Doornbos laat ie een vrouw en kind achter in Raqqa. Dat op de nominatie staat om door een alliantie van Koerden en niet-Salafistische Arabieren veroverd te worden.

omanders | 27-12-16 | 22:36

Net weer zo'n idioot jankverhaal op Brandpunt. Een heerschap heeft 5 jaar in Aleppo "gewerkt". Welke klusjes heeft hij voor isis opgeknapt vraag ik mezelf af.
En nu zijn er mensen die vluchten voor Assad en zijn troepen, die zielig zijn. Vroeger noemde we zulke lui NSB-ers. Maar dit tuig is vele malen wreder.

watergeus | 27-12-16 | 22:35

@Mark_D_NL | 27-12-16 | 22:21


Het mag natuurlijk absoluut niet van ieder gelijkheidsbeginsel.. Maar wat zou het toch fijn zijn als die familie de bescherming van hun "extended familiy" of stam opzocht, in het gebied van herkomst.


Konden we ze daar maar bij helpen.

omanders | 27-12-16 | 22:34

Die gozer heeft het waarschijnlijk niet van een vreemde, gezien de totaal debiele reactie van de vader. Waar kunnen we inzetten op de aanslag'o'meter?

Nanker Phelge | 27-12-16 | 22:32

@Berbaar | 27-12-16 | 22:14


"Boeien wat die meneer achterlaat en waar."


Het geeft aan met wat we van doen hebben. En waarom Nederland de minst mogelijke assistentie moet leveren.

omanders | 27-12-16 | 22:24

Wat een land. Common sense kun je in NL inmiddels bestempelen als superkracht als ik dit soort nieuws lees.
En over een maand of vier janken als hij zichzelf opblaast in een volle metro.

ZegMaar | 27-12-16 | 22:24

@Berbaar | 27-12-16 | 22:14
Artikel 101 Sr
De Nederlander die in het vooruitzicht van een oorlog met een buitenlandse mogendheid vrijwillig bij deze mogendheid in krijgsdienst treedt, wordt, indien de oorlog uitbreekt, gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste vijftien jaren of geldboete van de vijfde categorie.
.
Er staat nergens beschreven dat hier ook nog oorlogshandelingen voor benodigd zijn. Aansluiten bij een buitenlandse mogendheid is voldoende. Daar heeft deze haatbaard keurig zelf videobewijs voor geleverd.
En als ik het nieuws mag geloven zijn wij in oorlog met is.
Alleen spijtig dat fusilleren geen optie meer is...

Haakneus | 27-12-16 | 22:24

Het gaat niet alleen om de terugkeer van Reda. Zijn familie woont in Nederland, en verdient ook bescherming. De armen van ISIS rijken ver. Als hij werkelijk een spijtoptant is, zal ISIS die familie niet met rust laten. Het gecontroleerd laten terugkeren van Reda is daar een onderdeel van.
--
Het is voelt misschien niet rechtvaardig dat Nederland Reda met open armen ontvangt. Maar hij gaat toch een keer terugkomen want zijn familie woont hier. En met die open grenzen kan je dus beter zorgen dat je controle hebt over zijn terugkomst, waar hij vanaf dat moment verblijft en met wie hij omgaat.

Mark_D_NL | 27-12-16 | 22:21

Beste Geenstijl, hebben jullie ook een foto van Reda zonder doek voor zijn gezicht? Dat is wel zo handig als hij straks met zijn b0mvest aan een supermarkt binnen wil, dan ga ik nog even een blokje om als ik 'm zie.
Kijk hier:http://5pillarsuk.com/2016/11/08/sas-given-kill-list-of-200-british-isis-fighters-in-iraq/
Zo kan het ook. De Britten vegen hun stoepje in Syria zelf schoon: ''SAS soldiers have been told to “use whatever means possible” to assassinate or capture the fighters.''

theo-is-dood | 27-12-16 | 22:20

Dat stuk IS vreten is er op eigen gelegenheid gekomen en mag er lekker blijven.
Hopelijk regelen IS slachtoffers zijn laatste reis.

I.P standing up | 27-12-16 | 22:17

Het spijt mij vreselijk dat de vader iets moest doen. Als biraciaal man zou dat toch echt niet hoeven.
Namens Nederland, sorry.

Nuchternederland | 27-12-16 | 22:17

"Als we dit niet kunnen opbrengen zijn we, vrees ik, definitief afgedaald tot hun niveau, de sharia."
Titaantje | 27-12-16 | 21:20
------
Onze buren zijn dat al, dus komt het hier ook !
***Duitsland Onderwerpt zich aan de Shariawet****
Bron;
nl.gatestoneinstitute.org/9658/duitsl...

A3an | 27-12-16 | 22:16

Kudtkip | 27-12-16 | 22:03 amen

LeZwoHa | 27-12-16 | 22:16

Hoofd afsnijden of iemand levend in brand steken is toch minder leuk voor lieverdje Reda dan hij had verwacht. Ook christenen aan de trekhaak is veel gaver als je niet op de hielen wordt gezeten door mensen die je dood willen. Voorlopig dus maar weer even terug naar dat makke NL, een fopstrafje uitzitten met gelijkgestemden en dan weer volop aan de slag voor Allah.

metzonderzijwieltjes | 27-12-16 | 22:15

@omanders | 27-12-16 | 21:51
Boeien wat die meneer achterlaat en waar.
Feit is dat het OM met bewijs moet komen en dat is in dergelijke zaken vrij lastig.
Naar Syrië gaan is niet strafbaar, fan van IS zijn is ook niet strafbaar.
Zie maar eens aan te tonen dat Reda strafbare feiten heeft gepleegd daar.
Neemt niet weg dat ik, netzomin als U, op de terugkeer van dit uitschot zit te wachten.

Berbaar | 27-12-16 | 22:14

Ophalen met het koninklijke vliegtuig. gevlogen door, laten we zeggen, een schoonzoon van een Argentijns oud junta lid. Misschien dat hij onderweg een ingeving krijgt hoe schoonpapa vroeger ongewenste individuen behandelde.

Nuuk | 27-12-16 | 22:10

@sjoerdploert | 27-12-16 | 21:28
Niet nodig, de uitslag is al bekend.

poisonivy | 27-12-16 | 22:10

Je weet dat Rutte liegt als zijn lippen bewegen.

funkyd | 27-12-16 | 22:09

Vertel me dat dit nepnieuws is.
,,Ik ben er ontevreden over dat wij alles zelf moesten regelen.'' Dat meen je niet.
Het gore lef.

AnnaMaria | 27-12-16 | 22:08

Uitzetten de hele teringfamilie, ben er zo langzamerhand wel klaar mee, stuur de hele zooi maar naar Turkije, een schop onder de kont mee. Totaal ongeschikt voor Nederland. Ik wil m'n land terug zonder dit soort debielen.

poisonivy | 27-12-16 | 22:07

Wat deden we met dat soort, vlak nadat de Duitsers verslagen waren? *denkt

Mr_Pikibelly | 27-12-16 | 22:06

Typisch Nederlands, de olifant in de kamer negeren. Iedereen ziet hem, maar niemand durft hem te benoemen.
Diplomatieke hulp voor Nederlanders die in het buitenland in problemen komen moet niet gelden voor diegene die zich schuldig maken aan drugshandel of terrorisme.
Laten wij onze moeite gebruiken voor diegene die het wel nodig hebben, en niet tegen onze normen en waarden zijn in gegaan. Toeristen die iets doms hebben gedaan, of ondernemers die in corrupte landen de verkeerde handelspartner hebben getroffen.
Maar niet voor dit genetische afval.

Osdorpertje | 27-12-16 | 22:06

@botbot | 27-12-16 | 21:09
Goede vraag, waarom wil meneer niet naar het land van de nazaten van Mohamed? waaron niet richting Tanger of casablanca? Waarom niet?
Omdat Marokko WEL raad weet met dit soort volk.

miko | 27-12-16 | 22:05

Oh, komt dat gedrocht weer terug naar Leiden.
Ik hoop dat dat "The Roast oc Lenferink" wordt.

Mastermattie | 27-12-16 | 22:05

LeZwoHa | 27-12-16 | 21:33

"Aan de geschreven taal lijkt het alsof je tranlate gebruikt hebt."

Pardon?
En dan translate niet eens zelf lekker intypen.

(Oh, ik mis Brusselmans, bij wie ik ooit op het puntje van z'n schoot zat en hij bijna met me te tongen in het stamcafé).

Goed.
Ik ben nu definitief klaar met toetsenborddiscussies.
Met wie ook.

Maak elkaar maar af.
Ook in het echt.
Ik kijk slechts om naar de willende levenden.

Of, Adieu.
X

Kudtkip | 27-12-16 | 22:03

Spijtoptant? Lapt hij zijn broeders er bij?

027 | 27-12-16 | 22:01

De Nationaal Coördinator Terrorisme en Veiligheid Dick Schoof heeft al vaker aangegeven terugkeerders keihard aan te pakken.
www.elsevier.nl/nederland/achtergrond/...
.
_____
.
Keihard, ... jaaa.... ja.
Wat hebben die toch met stenen.
Rutte had het ook al over een onderste steen.
Nooit meer wat van gehoord.

Rest In Privacy | 27-12-16 | 21:58

phantom2 | 27-12-16 | 21:38
Vind ik ook. Maar in werkelijkheid heeft de vader van deze jihadist nog geprobeerd om de Nederlandse staat aansprakelijk te stellen voor zijn vertrek. En, was hij geploft, ook alvast dood door schuld aan te rekenen.
En nu weer zeiken dat we z'n misbaksel niet even ophalen.

Poesmobiel | 27-12-16 | 21:57

Wat gaat die krijgen van die sneeuwvlokjes hier? Een cursus baklava en waterpijp dampen? Nu blijkt dat ome Erdo claimt dat Uncle Sam IS ondersteund (naast al die andere terreurorganisaties) . Hoewel dat eigelijk al oud nieuws is mede door de Wikileaks, maar uiteraard verzwegen door de mainstreammedia, want Dronebama is liev en zo. Ook dat hij Israël een dolk in de rug plant en aan de vrije pers in Amerika de oorlog heeft verklaard en er zelfs een wet heeft doorgeramd om dat te realiseren. 1984 - here we come.
.
www.thesun.co.uk/news/2484782/turkeys...

www.mostdamagingwikileaks.com/

www.zerohedge.com/news/2016-12-24/obam...

Nehemia | 27-12-16 | 21:57

Als u Serana Shim haar nooit vertelde verhaal volgt kunt u hopelijk 1+1=2 doen.
Turkije=Navo=Jihadistisch tuig!
Wapens en strijders werden middels hulpkonvooien het land binnen gebracht.

www.youtube.com/watch?v=S4F4tsZKwRU

hebbuh | 27-12-16 | 21:53

@Berbaar | 27-12-16 | 21:40


Het lijkt er op dat hij een vrouw en kind in Raqqa achterlaat. Ik hoop dat jij het principe van het hemd is nader dan de rok kan loslaten.

omanders | 27-12-16 | 21:51

-weggejorist-

RoccoPornetti | 27-12-16 | 21:50

Wordt tijd voor een Hollandsche versie van Guantanamo Bay ergens op een verlaten booreiland in de Noordzee. Meneer hartelijk welkom heten met een weekje slaapdeprivatie om hem daarna in te wijden in de beginselen van het waterboarden. Filmen en vertonen in buurthuizen.

Ravissant | 27-12-16 | 21:50

Volgens Harald Doornbos laat hij een vrouw en kind in Raqqa achter. Gewoon. Omdat de Koerden komen.

omanders | 27-12-16 | 21:48

En aangezien berechting lastig, is want bewijzen enzo, staat hij zo weer buiten.

Sliptong | 27-12-16 | 21:47

Letterlijk het Paard van Troje binnenhalen en Rutte zag dat het goed was, de huichelaar.

dubbelq | 27-12-16 | 21:47

Berbaar | 27-12-16 | 21:40
Ja jij weet veel! *proest*

Jan-Joris-Jaap-Joop | 27-12-16 | 21:45

Ik heb last van m'n maag bij het lezen van dit bericht.
Ik voel slechts woede, walging en weerzin, bij het zien van de waanzin in de ogen van die Abu. Bij het lezen van z'n vaders zeikerige geklaag. En bij het besef dat voor zo'n totaal mislukte gek straks alle mogelijke hulpinstanties (door u en mij betaald) worden ingeschakeld om te voorkomen dat Abu zich opblaast of kaffirs de kelen doorsnijdt ergens in Nederland.
Weet waarop u stemt 15-3-2017!!
VVD met de slappe hapjes Rutte, vd Steur en Dijckhoff gaan niets doen voor uw veiligheid noch voor die van uw kinderen en kleinkinderen. Integendeel zo blijkt.

appelvink | 27-12-16 | 21:43

@Pedronegro | 27-12-16 | 21:13
Dat is natuurlijk altijd het probleem de bewijslast.
Maarja dat is voor de onderbuikertjes natuurlijk niet relevant want weten die veel.

Berbaar | 27-12-16 | 21:40

-weggejorist-

Limburgs-patat-unban | 27-12-16 | 21:39

Ouders van vertrekkende danwel terugkerende jihadisten aanklagen en berechten voor gebrekkige opvoeding. Mag voor andere misdaden ook wel wat mij betreft.

phantom2 | 27-12-16 | 21:38

-weggejorist-

Limburgs-patat-unban | 27-12-16 | 21:34

Kudtkip | 27-12-16 | 21:21
Aan de geschreven taal lijkt het alsof je tranlate gebruikt hebt.
Maar enfin..
Mensen die IS of de vele "gematigde" variantan aanhangen zijn wat mij betreft niet meer welkom in een vrije seculiere samenleving. Ik ben opgevoed met het idee dat je vriendelijk moet zijn voor iedereen. De grens ligt bij mij dat je anderen het "vrije" leven niet gunt. Dan ben je dat zelf ook niet waard.

LeZwoHa | 27-12-16 | 21:33

@Jan-Joris-Jaap-Joop | 27-12-16 | 21:22
Ik heb liever dat het OM meekijkt dan andere enge Salafistfuck-clubjes, AFA-retards, Groen-links dragende mannen zoals Klaver etc....!

TonyD | 27-12-16 | 21:32

Dick Schoof
Nationaal Coördinator Terroristenverspreiding

Cuyahoga | 27-12-16 | 21:32

Op de Nederlandse schietbanen hebben ze nog stageplaatsen voor moving target

rattenvanger XL | 27-12-16 | 21:31

@Handsomeboy | 27-12-16 | 20:40

Geweldige link naar Sjonnie en zijn gabber! Zulk cabaret zou vandaag de dag door geen enkele omroep meer uitgezonden worden, en al helemaal niet door de VPRO. Want dat zou " de tegenstellingen alleen maar vergroten" enzovoorts. Gemuteerd van een gezonde filosofie van vrijdenkers naar slaven van een EU-ideologisch-verpakt monster.

dysdiadochokinese | 27-12-16 | 21:29

de Voorzittert | 27-12-16 | 21:23
We horen het uiteindelijk vanzelf wel. Als er een Scania de volle Tweede Kamer in dendert....

Ommezwaai | 27-12-16 | 21:28

Belangrijkste vraag: werkt hij hard en voor nop?

ProAsfalt | 27-12-16 | 21:28

Misschien kunnen we een raadgevend referendum houden of ie terug mag komen of niet.

sjoerdploert | 27-12-16 | 21:28

3 werf schande.... Haal het tuig maar weer binnen. Natuurlijk een huis ,opleiding en een uitkering erbij. Papa gelijk een rechtszaak starten wegens rassendicriminatie want Nederland is natuurlijk schuldig aan zijn lijden.

hansvanvoren | 27-12-16 | 21:27

Ja DAAR betaal ik belasting voor, goed gedaan jongens.
Een goed getrainde zandnazi hier 4 jaar laten brommen - 30 maanden wegens gebrek aan bewijs en dan blaast ie zich naast wilders op. kutzooi

rattenvanger XL | 27-12-16 | 21:27

Dit komt tenminste nog in het nieuws. Het gros wordt stilzwijgend teruggehaald. Sowieso is de hele vluchtelingenstroom op standje gespreid & stilzwijgend gezet. Voor COA en gemeentepolitiek een veel aangenamere taktiek.

de Voorzittert | 27-12-16 | 21:23

TonyD | 27-12-16 | 21:17
"Shht! Het OM kijkt mee!" En dat vindt het welzijn van Reda en Mohammed belangrijker dan dat van jou.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 27-12-16 | 21:22

En Nederland haalt dit soort figuren binnen met haring en een draaiorgel.
Let maar op, die krijgt zo meteen een mooi huis, gratiez geld, een zandbak in de tuin en een zak met stenen.

Ommezwaai | 27-12-16 | 21:22

@Koning BongoBongo | 27-12-16 | 21:15
Dat kunnen ze vast wel 'repareren' in een Turkse gevangenis, liever niet op kosten van de Nederlandse belastingbetaler.
Ik heb meer dan kotsbeu van die strijders die uiteindelijk weer jankend aan de Nederlandse poort staan te kloppen.
Wetgeving wat betreft landverraad gewoon weer invoeren EN uitvoeren!

necrosis | 27-12-16 | 21:22

Is er iemand hier al eens op het idee gekomen dat naffers geen cynisme of sarcasme kennen ! Lees dan alle plempsels nog eens terug.....

Koning BongoBongo | 27-12-16 | 21:21

LeZwoHa | 27-12-16 | 21:02
Door de hitte van je vragen heen gelezen, meen ik te merken dat vraagt waar de NL'se ambassadeurs zijn in dergelijke contreien (om ieder die aldaar in de problemen komt, te redden).
In het bijzonder NL-ers met extra paspoort.

Daar zijn o.a. onderlinge ambassades voor.
Echter,

Hun hulp gaat alleen nog op voor non violente (geen geweldadige) strijders.
Bij Ebru Umar was dit al heel wat moeite om haar uit de Turkse klauwen te halen - zij had louter een scherpe pen gehanteerd.

Hoe jammerlijk, de gooi naar discriminatie dat NL lieden met een verstrekkend genverleden niet zou helpen.

Het moge duidelijk zijn: flik geen onheil elders tégen je thuisland. Doe je het wel? Omarm je straf.
Ja, omarm. Want hier in NL leeft nog enige compassie met zulke misstappen.

Nog wel...

Kudtkip | 27-12-16 | 21:21

Moeilijk, moeilijk, wat is wijsheid.
Normaliter wordt iemand veroordeelt in het land waar hij zijn misdaad heeft begaan en, afhankelijk van afspraken, mag hij zijn straf in Nederland uitzitten. Maar Syrië is überhaupt geen functionerende rechtstaat meer en heeft sowieso geen uitleveringsverdrag met Nederland.
Maar deze gast is niet in Syrië gepakt, maar in Turkije. Maar in Turkije heeft hij geen strafbare zaken begaan, maar is daar toch vastgezet vanwege een vermoeden(begrijpelijk natuurlijk).
En da's de crux in deze: hij is een verdachte en heeft nog geen proces gehad. Dat dient dus nog te gebeuren.
Persoonlijk weet ik ook niet wat je met zo'n gozer moet. Het is niet dat dit nog een bijdrage aan de maatschappij zal worden, eerder een permanente last.
Maar toch, als je pretendeert een beschaafd land te zijn met een rechtstaat waar iedereen jaloers op zou moeten zijn en vooral in het Midden-Oosten, dan vereist dat hard werken en inspanningen. En wel tav verdachten en hun rechtpositie.
Elk apenland kan een zekere mate van rechtvaardigheid opbrengen voor slachtoffers, dat is de kunst niet. De kunst is dat je ook de rechten van de dader waarborgt.
Dat onderscheid ons van achterlijke dictaturen en theocratieën.
En persoonlijk had 'ie van mij mogen sneuvelen aldaar, maarja, da's nu eenmaal niet gebeurd en het is nu aan ons om te laten zien waarom onze beschaving zoveel beter is dan die van IS, Iran, Saoudi-Arabië, Irak, Afghanistan etc etc.
Dit soort momenten is waar het tav onze rechtstaat op aankomt. Als we dit niet kunnen opbrengen zijn we, vrees ik, definitief afgedaald tot hun niveau, de sharia.
En ik heb het hier niet over knuffelen, theedrinken of pamperen van daders, maar over het waarmaken van onze pretentieuze praatjes over onze superieure cultuur, waarden, normen die tot uitdrukking komen in onze rechtstaat.

Titaantje | 27-12-16 | 21:20

Eeen Miele hoeft niet persé. Er zijn merken zat. Kom snel terug jongske, zand erover.

miachel2003 | 27-12-16 | 21:18

@Stormageddon | 27-12-16 | 21:14
Wist je dat Giel Beelen destijds eten in het glazen huis heeft gesmokkeld?
*heeft hij zelf toegegeven*

necrosis | 27-12-16 | 21:17

@Jan-Joris-Jaap-Joop | 27-12-16 | 21:16
Ik stem al een tijd PVV...!

TonyD | 27-12-16 | 21:17

TonyD | 27-12-16 | 21:09
Ja, maar dat was vroeger toen landverraad nog een halsmisdaad was. Nu kun je beter de boel verraden ikwasinharen.files.wordpress.com/2016... want dat levert heel wat op! Of toch niet? Bedenk goed waar jouw stem of verzet straks heen gaat!

Jan-Joris-Jaap-Joop | 27-12-16 | 21:16

Berechten in Turkije.
Probleem opgelost.

de honden blaffen... | 27-12-16 | 21:15

necrosis | 27-12-16 | 21:07
Hij heeft anders wel last van z'n maag .....

Koning BongoBongo | 27-12-16 | 21:15

Als hij de kans het gehad, dan had hij daar Nederlandse soldaten het hoofd af gesneden. Maar daarna natuurlijk wel weer vrolijk terug komen om de uitkering te op te halen.

VincentTheSaint | 27-12-16 | 21:14

Ach goss... het joch heeft pijn in de buik van de stress! Staat het glazen huis er nog? Gaan we gewoon weer een weekje nagellakken op 3FM tegen de stress van de IS-jedi.
Lijkt mij een prima idee. We sluiten weer een stel dj's op zonder vreten om geld in te zamelen voor de import van gestresste jihadi's. Want dat doen we in een fatsoenlijk land. Een intems goed land (dixit Frans Timmermans).

Stormageddon | 27-12-16 | 21:14

Hij heeft zeker geen origami-vogeltjes zitten vouwen daar. Maar he, je vader zegt dat het je spijt dus kom je huis en uitkering maar claimen. Je hebt het volgens onze politieke partijen dubbel en dwars verdiend.

Dirk III | 27-12-16 | 21:13

En voor wat voor feiten gaat het OM deze RAL 1001 reuzendildo dan wel berechten?
Hebben ze een zaak, getuigen etc?

Pedronegro | 27-12-16 | 21:13

necrosis | 27-12-16 | 21:07
Sultan Erdo stuurt hem toch liever hierheen om een aanslag te plegen.

Sliptong | 27-12-16 | 21:12

Weg er mee, retour Syrie!

old shaterhand | 27-12-16 | 21:12

Misschien valt er nog iets bij te besnijden?

BokoHalal | 27-12-16 | 21:12

@Yeohan | 27-12-16 | 21:00
Gezien de aantallen gesubsidieerde linksdenkende belangenbehartigers die zich straks voor hem gaan inzetten zou je bijna denken dat hij werkgever is.

ChatBot | 27-12-16 | 21:12

Ontevreden dat zijn zoon niet persoonlijk door Rutte wordt opgehaald. Kan ik me helemaal voorstellen. Het zijn net verwende kinderen die moslims. Helemaal los van de werkelijke wereld.

VincentTheSaint | 27-12-16 | 21:11

Hij heeft gevochten tegen de coalitie waarin Nederland ook vertegenwoordigd is.
In mijn ogen heeft hij zijn Nederlanderschap verloren wegens collaboratie en zal hij voor een krijgsraad moeten verschijnen.
Meestal zijn het van die dubbele paspoorters waarom moet hij uitgerekend naar Nederland en gaat hij niet naar zijn heilstaat om daar zijn excuses aan te bieden.

botbot | 27-12-16 | 21:09

necrosis | 27-12-16 | 21:07
Sultan Erdo stuurt hem toch liever hierheen om een aanslag te plegen.

Sliptong | 27-12-16 | 21:09

@Sliptong | 27-12-16 | 21:07
Welnee, deze spijtoptant krijgt een huis, een baan en een wijf en er is niks meer aan het handje.

Maria.1 | 27-12-16 | 21:09

ole guapa | 27-12-16 | 21:04
Hij heeft twee paspoorten om in te zetten...

Sliptong | 27-12-16 | 21:07

@Bennie Boos | 27-12-16 | 21:02
Hij zal best een lieve jongen zijn, maar Schurkije mag hem houden.
Ik hoef hem niet terug.

necrosis | 27-12-16 | 21:07

Binnenkort kun je die gast in een Robijntje reclame verwachten met zijn mooi gestreken T-shirt en z'n beertje of bij heel Holland bakt van uw belastingcenten ;)!

Watching the Wheels | 27-12-16 | 21:07

Nou, de eerste aanslagpleger van Nederland is een feit. De Nederlandse regering haalt een getrainde IS soldaat terug, berecht hem met een fopstrafje, meneer radicaliseert veilig binnen de muren van de PI en kan dan veilig een aanslag voorbereiden en uitvoeren. In zijn aanslagbriefje staat dan *gefopt!*

Sliptong | 27-12-16 | 21:07

In dienst treden van een vreemde krijgsmacht betekende toch automatisch verlies van Nederlands staatsburgerschap?

ole guapa | 27-12-16 | 21:04

Mijn mening is, geuit, strafbaar. Allemaal.

LibertasSimplex | 27-12-16 | 21:04

Je denkt toch niet dat zijn vader niet trots was toen hij ging vechten voor het ware geloof, beetje andersdenkenden op gruwelijke wijze vermoorden, daarna een mooi spijt filmpje maken en je mag met een enkelbandje weer rondlopen in het vrije westen, hij heeft straks gelijk een voorbeeld functie in da hood, want hij heeft gestreden voor het geloof.

marrretje | 27-12-16 | 21:03

Mensenrechten gelden alleen voor niet-15egeneratie-oid autochtonen. Met dank aan corrupte UN EU VS door SA MB (olie/gas). omvorming soll geschieden.
Welke volksvertegenwoordiger neemt het nog op voor het bezorgde Nederlandse gezin/individu. Toverwoord diversiteit voor het voortrekken van nieuwelingen gescreend/anti-westers of niet. Seculier pro-democratie of niet. Vragen stellen is een keiharde RACIST voor je kop. Tradities afschaffen om maar niemamd voor de kop te stoten. Jihadisten terug verwelkomen??? Bagataliseren aks kerken worden bestormd? Als de pleurus uitbreekt een EU(Sharia) politie en leger? Daarna Rusland Israël en Aziė uitdagen?
Waarom zijn zo weinig zich bewust van deze ontwikkelingen. Waarom is er niemand opgepakt voor deze samenzwerinf.

LeZwoHa | 27-12-16 | 21:02

Ik twijfel ,volgens zijn familie is het eigenlijk een hele lieve jongen.

Bennie Boos | 27-12-16 | 21:02

"Maar ik ben er ontevreden over dat wij alles zelf moesten regelen - etc...".

Even voor de duidelijkheid, zijn dit waarlijk de quotes van de vader van deze jongen?
De jongen die zo graag terug wilde naar NL en z'n straf alvast accepteerde in NL, omdat ie wel wist dat het niet-lekker-oké was waar hij zich in gestort had?

Kudtkip | 27-12-16 | 21:01

Je kan hem beter daar laten lijkt me. Die gast betekend 50 jaar uitkeringen + toeslagen en subsidies èn begeleiding door linksche gutmenschen. Maatschappelijke kosten in euro's: 2 miljoen. Tenminste.

Yeohan | 27-12-16 | 21:00

Maar hij is er ontevreden over dat wij alles zelf moesten regelen. Dat hoort de gemeenschap natuurlijk te doen. Daar betalen witte Nederlanders toch belasting voor? En de KBX staat toch stil. Waarom moet die arme Reza nou zo gruwelijk lang wachten? Straks is er wéér een maand voorbij en loopt hij wéér een maand uitkering mis. Dit land is zo racistisch!

wapster | 27-12-16 | 21:00

Eén link was wel genoeg, sorry.

Watching the Wheels | 27-12-16 | 20:59

Straks is pappa weer boos omdat zoonlief zijn eerlijk afgehakte Yezedi meisjes koppen niet mee naar huis mag nemen .
Wat een smerig en gestoord land zijn we geworden, ze laten je geen keuze meer ...

Castor12 | 27-12-16 | 20:59

Erdogan heeft ook nog een nieuwtje op Televeetekst nos.nl/teletekst#126 hoeft niet te kloppen, maar zou aan de andere kant ook weer zo kunnen. Als de gaspijpleidingen maar niet in verkeerde Russische handen vallen? nos.nl/teletekst#126

Watching the Wheels | 27-12-16 | 20:59

Ik zat met Reda op een basisschool in Leiden Zuid-West. Gezien zijn toen al opmerkelijke gedrag, is het niet vreemd dat hij nu de nagenoeg bekendste Nederlandse Syriëganger is. Gelukkig ging ik naar een andere school, maar helaas zie ik jaren later in de media wat er in alle jaren met hem is gebeurd...
Het was trouwens een SBO-school waar Reda tot de overgang naar de middelbare op zat. ;)

LilaKamila | 27-12-16 | 20:59

ik neem ff een slok azijn om de zure smaak van dit bericht in mijn mond te verminderen. Waar moet dit heen met dit land....

wim wilders | 27-12-16 | 20:58

"Als Mohammed Nidalha zijn vader Abu Sumail last heeft van zijn maag, dan moet hij gewoon minder shoarma vreten zég! Wat is er mis met kikkererwtenpasta (humus red.)? Kijk wij willen wel achterdingeste moslims redden maar dan moeten die in ieder geval zich wel aanpassen aan onze eetgewoonten," aldus Jesse Klaver als boze witte man: www.tochnietechtfake.nl Jes!

Jan-Joris-Jaap-Joop | 27-12-16 | 20:57

Boem Boem

Der Wilbert | 27-12-16 | 20:56

@Ronaldo

Even nagaan: WIE bestierde dat heropvoedingskamp waar hij zou zitten. Lijkt me Turkse FSA bondgenoten. En daar zit onder andere de al-Zenki brigade tussen, fijne niet-IS islamisten die het bestonden om een Palestijns kind te onthoofden. Jazeker, nog schoftiger dan IS.


Andere fijne Turkse FSA vrienden zijn al-Asham. Ook al islamisten. Ik weet niet zeker of al-Nusra in haar nieuwe incarnatie niet ook bij het Turkse feestje zijn uitgenodigd, maar het zou van journalistiek getuigen als iemand eens ging navragen wie dat heropvoedingskamp bestierde.


PS: Google hoest het niet zomaar op.

omanders | 27-12-16 | 20:55

Je hoort dat er ergens in een ver land de meest vreselijke moorden gebeuren ;moorden die zelfs in geen boek te vinden zijn zo barbaars. Dan begin je natuurlijk te denken 'Daar wil ik heen want dat lijkt me wel vet !'

Koning BongoBongo | 27-12-16 | 20:55

@Duifmans | 27-12-16 | 20:46
Volgens mij valt het aansluiten bij IS onder landverraad.
Iets meer dan 70 jaar geleden kregen dergelijke lieden een 'enkeltje' Waalsdorpervlakte.

necrosis | 27-12-16 | 20:55

Insiya al terug gehaald ?

niks mis mee | 27-12-16 | 20:54

Het is ongelooflijk dat dit allemaal kan. Als men in het Nederlandsche Leger alleen al de verkeerde kant op keek naar de andere kant van de grens, was het al land verraad.
Nu mag men weer terug komen,uiteraard met uitkering en z'n tweeën bruiden. Anders zielig. Hup therapeuten d'r op, en loslaten op de maatschappij.

Fish63 | 27-12-16 | 20:54

Hoe diep kan dit land eigenlijk zinken ?

Dirrek | 27-12-16 | 20:53

Mijn gott, moest die arme vader alles zelf regelen? Wat hard zeg.

Conan de Rabarber | 27-12-16 | 20:52

Afgelopen donderdag is een opa van 91 overleden ten gevolge een ongeval, kan ik onze lieve heer niet ff vragen deze 2 personen te ruilen. Opa weer terug in zijn stoel en dit figuur naar hun lieve heer.

dubbelq | 27-12-16 | 20:51

Die heeft geen spijt maar zoekt enkel en alleen maar de meest gunstige uitweg.

eigen-mening | 27-12-16 | 20:51

@Nacho Vidal,
goed plan; hij kan zo enkele reis naar Mars. Kan ie daar de zearte I.S.-vlag planten als eerste 'mens'.

Ron van Zon3948 | 27-12-16 | 20:51

Het is toch duidelijk dat Nederland zijn strijdmakkers niet laat vallen.

Mark_D_NL | 27-12-16 | 20:50

Ik zeg 15-3-2017

komtdatschot | 27-12-16 | 20:50

Wim Venijn | 27-12-16 | 20:46
Nederlanderschap. Kudt auto-correct.

Wim Venijn | 27-12-16 | 20:49

Dit nodigt eigenlijk uit voor een referendum.... maarja die hebben ook al geen waarde meer. Onze politici hebben nog minder als maling aan jou en mij.
Gelukkig is er voetbal en veel leuks op tv, dus de domma massa komt dit niet eens te weten en stemt vrolijk verder op de gevestigde partijen. RIP nederland

Rest In Privacy | 27-12-16 | 20:48

Kunnen we niet een levenslange gevangenisstraf zetten op het aansluiten bij een terreur organisatie?

Duifmans | 27-12-16 | 20:46

Intrekken van Nederlandschap van jihadgangers, is dus ook nepnieuws geweest?

Wim Venijn | 27-12-16 | 20:46

Vriendelijke oogopslag heeft die 'spijtoptant '. Echt .. er straalt mensenliefde en spijt uit. Welkom terug moordenaar !
Sorry voor wat we je allemaal aangedaan hebben ;onze schuld natuurlijk , dat spreekt vanzelf !

Koning BongoBongo | 27-12-16 | 20:45

Fijn daar laten zitten en IS lost het probleem wel voor hem op.

mia | 27-12-16 | 20:45

Nederland [weer] de gekste
echt waar, onovertroffen dit

Tobi | 27-12-16 | 20:44

Met stijgende verbazing het artikel in het NOS Journaal gezien.

Daarna kwam nog een verbazend item over Trump.

Maar goed, die vader van hem zei:"ik ken mijn zoon het beste, hij heeft grote spijt".

En als je dat zegt, is alles weer vergeven.

Welkom terug Reda, succes met het uitzoeken van je nieuwe doelwit.

Gervano | 27-12-16 | 20:44

Zijn vader Mohammed Nidalha is blij dat zijn zoon inmiddels relatief veilig is. ,,Maar ik ben er ontevreden over dat wij alles zelf moesten regelen....

Als excuus die hele familie uitzetten. Ik ben er zo ontzettend klaar mee.

Heinzz | 27-12-16 | 20:43

Zo'n 'vader' is nog geen knip voor de neus waard.

Mijn vader had mij geschopt en geslagen net zolang totdat ik tot inkeer kwam. (Heb ook domme dingen gedaan).

Maar dit. Dit soort mensen zijn de planeet aarde niet waard.

Stel dat we ze met een kanon de ruimte in konnen schieten, dan zouden we dat moeten doen.

Nacho_Vidal | 27-12-16 | 20:43

Berechten in de regio
(ook begraven)

van stampij | 27-12-16 | 20:43

Nou, dan weten jullie het, de Nederlandse overheid steunt iSIS.

Rest In Privacy | 27-12-16 | 20:43

Wat mij betreft blijft hij lekker in Schurkije, ik wil hem niet terug.

necrosis | 27-12-16 | 20:42

*cadeaubon voor Ikea

Graftak | 27-12-16 | 20:42

Weekje schoffelen daarna mag hij zijn gratis huis met nieuwe Miele en 10.000€ cadeaubon ophalen.

Graftak | 27-12-16 | 20:41

Kan die Red ook niet gewoon in 2016 blijven?

Glasgow Argus | 27-12-16 | 20:37

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl