Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

K-K-Kudelstaarter scheldt Sylvana naar Turkije

Ja, dat kun je uittekenen. Zij van Powned naar Kudelstaart. Want Sylvana. En Kudelstaart gonna Kudelstaart. Voor je het weet wordt een breed spectrum aan kwalificaties als 'nep-negerin', 'vreemde' en 'niet zo lekker bezig' de roze NPO-plopkap ingeslingerd. Met dank aan de dorpsracist bij de viskar, die met open vizier zijn Sylvanahaat in de camera kotst. Met z'n meurende vismuil. Sowieso een tip aan iedereen die met overtollig speeksel rond de lippen op een microfoonmokkel komt aangestormd: altijd eerst even je helmpje afdoen voordat je iemand het land uit wenst. Anders kom je, om met Marketing Rutte te spreken, een beetje over als een zielepiet:

Reaguursels

Inloggen

Ik word knetterleip van Sylvana Stinkmond en haar postkoloniale schizofrene DENKbeelden, maar zo mogelijk nog gekker van de ongeletterde sukkels die zich mengen in de heilloze pietendiscussie. Gewapend met een jutezak vol Feesboek weishijd, bijbehorende volgzaamheid afgetopt met een gezonde portie Germaans polderracismus bereiden zij zich voor op haar aanstaande (lynchpartij) uitzwaaidag op 6 december.
Ik word gek van de tot eendagsvlieg gepromoveerde strontvlieg die er dan vervolgens weer een stijlvol carnavalsnummer over maakt, waar een of andere eenzame hobbytarrantino dan weer een ontzettend humoristisch filmpje bijfreubelt op zijn onwelriekende zolderkamer. En vervolgens heel politiek correct Kudtnederland dat erover struikelt.
Ik heb besloten dat ik vanaf nu dusdanig kwetsend en grof ga zijn tegen alles en iedereen dat ik binnenkort meer beveiliging nodig heb dan Weird Guilders. Zwart, wit, bruin, Marok-aan, Marok-uit andere geitenlanden, schoorsteenveger of schoorsteenneger, PVV-stemmer, de DeWereldDraaitOmMatthijsvanNieuwkerk-kijkert, het is allemaal 1 pot nat. Ik generaliseer iedereen, ik gooi ze allemaal op een en dezelfde hoop. De hoop van onwetende, kortzichtige, egoïstische, zielige tyfusmensen die dit land kapotmaken, stemmingmaken, verdeeldheid zaaien, en daarna geblinddoekt en masse de afgrond in sjokken. We zijn de samenleving aan het opdelen, maar van deze multiculturele erfenis blijven alleen maar wat waardeloze kringloopideologieën en grofvuilgedachtengoed over.

Ik DENK overigens dat Silly niks in haar schoentje heeft gekregen. Of misschien toch een fallus van marsepein, want er moest natuurlijk nog wel even een piemel in voordat ze naar Surispanje vertrekt.

Inktvlek | 28-11-16 | 01:08

Geef die vent met die helm geen pluim, maar een hele tooi!

ro je | 27-11-16 | 01:53

-weggejorist-

protonplof | 26-11-16 | 20:00

De onbegrijpelijk onbegrijpende geschiedenishosselaar begrijpt niet dat hij daar slechts extragratis campagne voor Greet staat te voeren.

hallevvezool | 26-11-16 | 19:31

Ze is waarschijnlijk nog nooit in Turkije geweest.
En niet beseffen waar de Erdoganmollen voor staan.
Maar ooit zal ze weten.
de honden blaffen... | 26-11-16 | 01:35

Hopelijk kan het wel snel duidelijk gemaakt worden aan diegenen die denken dat een stem op Simons tot minder discriminatie zal leiden. Als de turken het voor het zeggen krijgen zal discriminatie (van niet-turken, LHBTs, niet-moslims, en niet-turks gekleurden) alleen maar toenemen. Als je dus minder discriminatie wil moet je in ieder geval niet op Simons stemmen.

Fadz | 26-11-16 | 17:27

Wilders zijn opmerking wordt volledig uit z'n verband gehaald door Rutte. Waar Wilders volgens mij op doelt zijn de elkaar opvolgende domme opmerkingen die als een rode lap werken en een ontbindend effect hebben op een groot deel van de samenleving. Met als hoogtepunt deze week de HOAX van Trump, haar doel was enkel voorop te lopen in het haatzaai medialandschap richting Trump. Dat ging weer helemaal mis.
-
Wilders wordt beschermd tegen islamitisch en links tuig, omdat hij tegen islamisering is en de wensdenk wereld van naïef links volk uit elkaar doet spatten. Dat is heel wat anders.
Verschil is,beschermd worden door reacties op je eigen domme en haat zaaiende opmerkingen of om je structurele opstelling en bijbehorende standpunten.
-
Rutte meer mensen zullen dit zo zien en gaan nadenken over jouw doelen en capaciteiten!
Daarnaast wordt Sylvana gevoed door de steun die ze krijgt haar domme provocerende opmerking en zal ze volgende week (mediageil als ze is) weer in Pauw in de gelegenheid worden gesteld een paar achterlijke uitspraken te verzorgen.
En zitten we weer de hele week met dat nutteloze gezeik en blijven echte zaken en problemen onbenoemd. Of is dat juist de bedoeling?

bananabanana | 26-11-16 | 15:34

Als die mensen die zeggen dat ze het aan zichzelf te danken heeft die praten gewoon Peter R. de Vries na. Die zei dat toen ook over Charlie Hebdo. Nou begrijpt hij hopelijk hoe fout dat was.

Asimov6 | 26-11-16 | 15:21

Sinds wanneer zijn jullie moraalridders geworden? Helm meneer heeft gelijk.

Hans Gruber | 26-11-16 | 14:06

Berbaar,
Dat SS in een huis woont van 7 ton heeft ze te danken aan die 4 BLANKE Rijke kerels waar ze mee heeft liggen rollebollen,en die kinderen van haar zijn waarschijnlijk ook van 1 of 2 van die Rijke Blanke waar ze nu zo,n hekel aan heeft.
Maar geld stinkt niet en van het prutswerk wat ze heeft gedaan kan ze dat huis nooit betalen, dus????Blank geld aannemen en dan er tegen aan schoppen, dat is wat die mislukte kapster heeft gedaan.

roodborstje1 | 26-11-16 | 13:04

Typerend voor beroepshuichelaar Rutte, de pot verwijt de ketel dat die zwart ziet.

Goedverdoemme | 26-11-16 | 12:20

Sylvana wordt hier behandelt alsof ze een volksvertegenwoordiger is, ze zit nog eens niet in de tweede kamer! Weg met die beveiliging!

korenslager | 26-11-16 | 11:32

(kuch) Is het niet of 1)zielpiet, 2)zielenpieten.
Vlamingen, en andere nederlandstalige belgen gebruiken het woord piet , liever niet, i.v.m. een iets afwijkende betekenis.Bv:"Wij zijn de paters jezuieten, en wij hebben hele lange ......."(kleur = geen issue)

cat22 | 26-11-16 | 11:09

Wat Rutte zegt, interesseert me niet, dus dat filmpje heb ik niet eens bekeken.
Feit is dat de NPO, of het Powned of wat anders is, bewust op een bepaald tijdstip de straat opgaan met een microfoon om net dat soort types te kunnen filmen die zij nodig hebben om 'de Nederlander' te stigmatiseren. Meestal krijg je dus van die grijze koppen die schaapachtig in de cameralens grijnzen en de domste dingen zeggen. Meneer met de helm is het duidelijk zat, en zijn opmerking 'Sylvana naar Turkije' is duidelijk uit zijn verband gerukt in dit topic. Hij doelt, en zegt het ook zelf, op het feit dat zij nu boegbeeld loopt te spelen voor de Erdogan-fanboys van DENK, dus is de suggestie die hij doet, dat mevrouw Simons naar Turkije gaat om aan den lijve te ondervinden hoe het is om te leven in Erdogans kalifaat.
Ik weet niet wat het is met Geenstijl de laatste tijd. Dan een topic over hoe goed de speech is van Wilders, een dag later is Wilders een Nationaal Socialist, topics over de 'dracula's' van DENK, maar als 'het volk' op straat (onder werktijd) de mening wordt gevraagd moet daar weer spottend en lacherig over gedaan worden. Beetje van twee walletjes eten? Is het die Amsterdamse grachtengordelinvloed die er toch voor zorgt dat dat neusje de lucht ingaat als 'provincialen' zich roeren?
Waar was trouwens het topic over die aanslag in Montpellier in de nacht van donderdag op vrijdag? Een of andere 'verwarde' die 70 gepensioneerde monniken gijzelt en een vrouw aldaar afslacht alvorens te vluchten. Wij moeten geloven dat dit geen terrorisme is, maar gezien de dapperheid en moed van de dader, moet deze wel een vredige religie aanhangen. Geenstijl zweeg in deze. Raar.
Sultana Simons leeft van schandaal en ophef. Haar carrière bij de TV was diep in het moeras weggezonken en zij is duidelijk geradicaliseerd uit rancune. Een bittere dame van middelbare leeftijd die leeft op haat als brandstof. Die duidelijk beïnvloed wordt door BlackLivesMatter, en waarschijnlijk hun infobijeenkomst in Amsterdam heeft bijgewoond, en nu munitie en zingeving heeft gevonden in het bijten van de hand die haar altijd heeft gevoed. Ophef na ophef, haar droom is het creëren van eenzelfde beweging in Nederland, die Hollandse 'Fergusons', 'Detroits' en 'Baltimores' wil veroorzaken waar enkel de mob, de massa op straat de dienst uitmaakt en niet de Nederlandse wetgeving. Aangezien Nederland zichzelf de goot in gedoogd, zal haar dit hoogstwaarschijnlijk lukken, tezamen met het de nek omdraaien van de vrijheid van meningsuiting.
Want, dat liedje, dat is nu satire. Je pakt datgene waarmee je je subject het diepste mee kan treffen. Dat is wat Spitting Image was, 30 jaar geleden, en toen al niet kon in het 'nette Nederland'. Zodra satire hier de kop opsteekt, en een gevoelige snaar raakt - iets dat satire moet doen - dan gaan alle alarmbellen af en roept iedereen dat 'we dit niet moeten willen met zijn allen'. Maar het is wel geoorloofd om de Nederlander dag in dag uit voor racist uit te schelden via alle media. Welke verkiezing of welk referendum er ook gehouden wordt, wij worden verrot gescholden. We zijn dom, ongeïnformeerd, onderbuikers, racisten, xenofoben, islamofoben, we verdienen het blijkbaar niet om nog te bestaan op deze planeet. En links, met zijn vazallenmedia zal ook zijn best doen om ons de mond te snoeren en in heropvoedingstrajecten te stoppen.
En dus zullen straatinterviews sukkels tonen, en toont de TV losgeslagen tatodragers zonder benul en manieren. Want dat is 'de Nederlander' die wij, volgens de media en de macht, zijn, en waardoor wij eigenlijk niet in staat zijn ons eigen leven te leiden of politieke besluiten te nemen. Wij zijn tenslotte te dom en te primitief. Eigenlijk moet ons het kiesrecht worden afgenomen. Toch? Grunberg?

Rest In Privacy | 26-11-16 | 10:23

alle zielepieten zullen in maart trumpiaans aan de kant gezet worden

coolgen | 26-11-16 | 10:08

Het woord van 2017 gaat worden:
Terugschoppen.

niks mis mee | 26-11-16 | 09:40

Bloemlezing: PVV'ers motiveren hun stem

http://www.ad.nl/digitaal/bloemlezing-pvv-ers-motiveren-hun-stem~a1c7b37e/

komtdatschot | 26-11-16 | 08:48

En volgens Arno Grunenberg en alle Bilderbergleden mogen deze burgers in een democratie niet meer stemmen.. want.

fikkieblijf! | 26-11-16 | 08:44

Ik snap nog steeds niet waarom in 2012 die rutte en samson de grote winnaars waren en waarom de PVV het moest doen met een schamele 15 zetels.
Wat mij wel duidelijk werd is dat de gemiddelde kiezers het schijt hebben aan de toekomst van hun kinderen en kleinkinderen.

komtdatschot | 26-11-16 | 08:43

Lulletje rozenwater.
tot 2017 dan kunnen we afrekenen met jou en daar kun je op rekenen Markje.

dat weet je | 26-11-16 | 07:00

Rutte kwam samen met zijn Isisboyfan ook voorbij in hashtag #israelisburning, dat is pas zielig. Hij kan niet eens dat fixen.
Maar na 3 dagen met deze twitterhaat,geen twitterfrustratie of irritatie, maar blanke haat, heb ik nu voor alles een rationele verklaring:
"I died and went to hell." There is no other explanation for all this sh*t.

Confirmed: Fidel Castro died.

MistaRazista | 26-11-16 | 06:53

als er iemand onbetrouwbaar is die konkelt en liegt en bedriegt is het m rutte wel , dus laat hij niet iets over een ander zeggen,

bekijket | 26-11-16 | 06:40

Rutte snapt niet dat niet alles van staatswege komt. Wilders zegt nergens dat de staat DENK moet opheffen. Het lachebekje snapt ontzettend weinig.

Bokito ergo sum | 26-11-16 | 06:37

Rutte is de grootste deugenaar van Nederland.
Iemand die constant liegt en draait maar anderen erop wijst dat ze zogenaamd niet deugen terwijl het zelf een hypocriet onderkruipsel is.

klinkklaar | 26-11-16 | 06:29

Ach , Rutte heeft na terugkomst uit Indonesie gezien dat Wilders onaardige dingen over hem heeft gezegd tegen de rechtbank en wil nu gewoon even wraak nemen door zich nu ook negatief over Wilders uit te laten. De stand is nu 1-1

varkenshouder | 25-11-16 | 23:52

Denkt, vermoedt of vindt u nou echt dat Rutte gescoord heeft? Die aanvoerder van "De Vereniging van Draaikonten" heeft ons al teveel leugens verkocht, en elke ZINNIGE Nederlander trapt daar toch niet (meer) in? Of wel soms?

Nelis SplitBloes | 26-11-16 | 02:25

Opzouten maar weer met het Wilhelmus als volkslied en in GODSNAAM terug naar het volkslied dat tussen 1817 en 1933 het oude Wilhelmus verving omdat dat toentertijd niet meer geschikt werd geacht en zo ook thans niet meer.
Als de sodemieter de herinvoering van "Wien Neêrlandsch bloed door d'aderen vloeit, van vreemde smetten vrij" etc. etc..
Dat Neêrlandsch bloed mag m.i., in het huidige tijdsgewricht, vrijelijk en uiterst toepasselijk vertaald worden in onvoorwaardelijk Neêrlandsch gezind bloed, en de zinsnede "vreemde smetten" mag beschouwd worden als metafoor voor niet NL-gezinde ideologieën.

Nelis SplitBloes | 26-11-16 | 02:13

Fadz | 26-11-16 | 00:49
Ze is waarschijnlijk nog nooit in Turkije geweest.
En niet beseffen waar de Erdoganmollen voor staan.
Maar ooit zal ze weten.

de honden blaffen... | 26-11-16 | 01:35

Helemaal goed, dat idee om Simons naar Turkije te sturen. Laat ze daar eens met haar grote bek de etnische kaart gaan spelen, dan wordt ze binnen een dag in een cel gegooid door de grote leider van haar enge turkse vriendjes.

Fadz | 26-11-16 | 00:49

Waar verhaal: rossig basisschool kind moe met zijn witte vader bij de juf komen. Want rossig basisschool kind heeft zwart basis school kind "aangebrande aardappel" genoemd. Moeder van zwart basisschool kind klaagt boos bij school over rasisme en zo.... Ouder rossig kind, rossig kind, ouder zwart kind, zwart kind en witte juf en witte directeur van school hebben gesprek. Rossig kind zegt; zwart kind noemt mij steeds " rode aardbei".. Klopt dat zwart kind ? vraagt de witte juf. Ja mompeld zwart kind. rossig kind stap met witte vader op zonder verder iets te zeggen behalve. .fijne middag nog... verbouwereerd laten ze het gezelschap achter. .

wie zal het zeggen | 26-11-16 | 00:47

Hulde aan helmmeneer!

rhov-ion | 26-11-16 | 00:26

Fridtjof | 25-11-16 | 21:21
Helmman Visbek.
Wat een dijk van een reaguurdersnick zou dat zijn! ;-)

Gravin v Kippenbouth | 26-11-16 | 00:23

-weggejorist-

miko | 26-11-16 | 00:17

@Vout | 25-11-16 | 20:42
Daar had de helm guy het over . beter filmpie kaike ,je weet zelluf.

@necrosis | 25-11-16 | 19:36
Heb je nog een beetje variatie in die oogkleppen of is het net als met niqaabs, alleen zwart?

@Ramsesz | 25-11-16 | 19:38
Tja,dat krijg je als je geen msm leest. Want daar kwamen ze volop voorbij. Van de schaar tot de Normaal zanger zijn prutswerkjes.

@RenHoek | 25-11-16 | 21:07
Tja, doen de Wouten aan exacte wetenschap is het weer niet goed.

@contramien | 25-11-16 | 20:29
Jij bepaalt wanneer iemand zich bedreigt voelt?? Lees de huisregels eens en doe mij een Sylvanaatje. Wedden dat Joris je eruit pleurt??

miko | 26-11-16 | 00:16

Ach , Rutte heeft na terugkomst uit Indonesie gezien dat Wilders onaardige dingen over hem heeft gezegd tegen de rechtbank en wil nu gewoon even wraak nemen door zich nu ook negatief over Wilders uit te laten. De stand is nu 1-1

varkenshouder | 25-11-16 | 23:52

waar blijft die 1000 euro markie..

bowlfabriek | 25-11-16 | 23:43

Ze zijn er nog, de Haagse nozems.
Hij zegt precies wat heel veel autochtonen denken maar niet durven uitspreken.

Jan Dribbel | 25-11-16 | 23:21

ik begrijp wel wáarom die man een helm draagt. er zijn bepaalde Hollandse nieuwe die graag met stenen mogen gooien, als iets ze niet aanstaat.

umeli | 25-11-16 | 23:03

Meten met twee maten ? Ruttegraat weet niet eens het verschil tussen Ja en Nee. Zelfs de folderbezorger weet dit verschil feilloos.

ja,diedus! | 25-11-16 | 22:52

Rutte is een grote leugenaar, maar dat was al bekent. (zie o.a. "De laatste steen") Wilders is echter geen haar beter, hij kronkelt zich in alle bochten om zijn woordje te zeggen. En hij is ineens beledigd wanneer iemand er iets van zegt.

SanderEvers | 25-11-16 | 22:49

Of Rutte of Wilders of necrosis nou de MP is, maakt geen reet uit want 't zijn allemaal marionetten van de ongrijpbare duistere macht.

WitteGrunneger | 25-11-16 | 22:26

Ja Sylvana, zie je nou hoe boos je die meneer uit Kudelstaart hebt gemaakt???
Ga je diep schamen...

de honden blaffen... | 25-11-16 | 22:24

Wij als racistische islamofobische, en voor de rest alles wat maar lelijk is zijnde, Nederlands ras en tevens BWM's, hebben er het kotsbeu van, dat er tegenwoordig met gespleten tong pratende andersrassigen aan de touwtjes mogen trekken en ons prachtig Nederland compleet verstjeren.
Zijn jullie nou zo blind voor die olifant, wat zeg ik, mammoet-olifant in de Tweede slaapKamer??

WitteGrunneger | 25-11-16 | 22:22

Jammer om die man af te zeiken!
Hij stuurt haar naar Turkije, maar iets later zegt hij zonder twijfelen waarom!
Dus deze man was in zijn hoofd al verder dan de meeste azijn zeikers!

johan3 | 25-11-16 | 22:22

Rutte heeft nu eenmaal niet de capaciteiten om premier te zijn. Het wordt daardoor steeds onprettiger in dit land. Hij en de meelopers die hem op die plek laten zitten zijn daarvoor verantwoordelijk. Niet Wilders en ook niet de domme gans Sylvana.

Schmalz | 25-11-16 | 22:17

@joepiedepeopie | 25-11-16 | 22:09
Toch nog even een antwoord op uw retorische vraag: Wilders is een staatsman, Rutte een marionet.

VerenigingVanDieven | 25-11-16 | 22:12

Rutte is niet de MP die ons land de wegwijst dus is zijn reaktie voorspelbaar.

vertelnogeens | 25-11-16 | 22:04

Het meest walgelijke nog aan Rutte is dat hij het volledig eens is met Wilders. Maar uit politiek gewin zegt hij iets anders.

VerenigingVanDieven | 25-11-16 | 22:04

Rutte: Wat je zegt, ben je zelf.
Groeten van een BWM.

WitteGrunneger | 25-11-16 | 21:58

Ik vond dat die meneer met helm erg goed kan verwoorden wat er, in ons ooit zo mooie Nederland, gruwelijk mis is gegaan. Nederland zit vol met van allerlei gepamperde zielepieten die ons, het Nederlands ras, haat tot op het bot. Daar heb ik kotsbeu van. Ik ken legio mensen die dood zijn gegaan aan instanties van de Nederlandse Staat.
Mevrouw S.S. mag wat mij betreft samen met Kutzu en die andere boksnor-spion op een strontkar, bedekt met pek en veren, achter een geleende Leopard 2 tank, zo loodrecht op topsnelheid, met rijdend bijtanken, naar Schurkije geracet worden.

WitteGrunneger | 25-11-16 | 21:55

het is definitief. iedereen die nog twijfelde is definitief door Rutte overgehaald om tegen de wereldvreemde vaste club van hypocriete politici te stemmen. PVV zal gigantisch groeien bij de verkiezingen.

bobby33 | 25-11-16 | 21:54

zielenpiet = psychiater van de de pieten.

Ko.Nein | 25-11-16 | 21:43

Zegt daar nou iemand "eensch" aan het eind van Rutte's persco?

His Lordship | 25-11-16 | 21:41

-weggejorist-

voldemort | 25-11-16 | 21:33

@guillaume | 25-11-16 | 18:32
De staatsmedia laat alleen de kleine zeurende minderheid horen omdat dat goed in hun politiek correcte straatje past. Anders worden ze gekort op het budget.

voldemort | 25-11-16 | 21:33

Zielepiet ? Zei hij nou " Zielepiet " , dat KAN toch helemaal niet meer tegen woordig ?!?!
Dat is rassies , ik zeg : Rutte voor de rechter. Wegens rassiessisme enzeau

enorme sukkelzak | 25-11-16 | 21:31

Mooi hoor, de helmman met de visbek. Zo ziet een reaguurder er dus uit.

Fridtjof | 25-11-16 | 21:21

Wat een eindbaas die kerel met die helm.. natuurlijk mag ie dat niet zeggen maar hoeveel bloed is er onder zn nagels weggetrokken de laatste jaren ?
dus 100x dat mag ik niet zeggen schrijven als straf en een jankende lachpartij van kat-de-kat toe.....

kat-de-kat | 25-11-16 | 21:18

PVV 30 zetels in de peilingen (met name dank zij VVD-stemmers), DENK op nul. En de 'Ik sta naast Geert Wilders' petitie staat nu op 18446 ondertekeningen.

Rest In Privacy | 25-11-16 | 21:17

De boze blanke man in mij ontwaakt langzaam maar zeker. Een boosheid die pas weer weggaat als alle naaigerei teruggedraaid is. De loze beloftes van rutte, kwartje van kok, bpm op auto's, zieligheidindustrie gedecimeerd, aantal Marokkanen gedeciminderd. Moskeeën gesloten. Zwarte scholen weg. 's Avonds door de Bijlmer kunnen lopen. Files en windmolens weg.
Dat noem ik progressief handelend.

Astroturfer | 25-11-16 | 21:15

ha ha bangepoepert, waar kunnen we aangifte formulieren tegen Rutte halen?

sammyd118 | 25-11-16 | 21:13

Ohh, hij zegt zielepiet, Sylvana, kom
der maar in.

de honden blaffen... | 25-11-16 | 21:10

Ah Kudelstaart. Vlakbij mijn geboorteplaats Nieuwveen. Als nederlander/surinamer opgegroeid. Wat een fantastische mensen. Voor volk en vaderland. Zoals het hoort.

Tha Analyzer | 25-11-16 | 21:08

@miko | 25-11-16 | 19:16
Ik ben het helemaal met je eens. Net als dat gebazel over etnisch profileren. Schandaal.

RenHoek | 25-11-16 | 21:07

@Kapitein_Koek | 25-11-16 | 18:07
Zo cool! De gebroeders Ko hebben een woord aan de vocabulaire van de MinPres toegevoegd. Rectspet!

keestelpro | 25-11-16 | 20:54

Gerrit gordijnstok | 25-11-16 | 20:37

Ik kan het niet opbrengen om naar Joop te surfen ; deze site staat zover buiten de werkelijkheid dat het voor mij niet te bevatten is. Trollen maakt ze nog rabiater in hun opvattingen terwijl je denkt dat dit niet mogelijk is ,met resultaat een volgende moord..... Wilders ?

Koning BongoBongo | 25-11-16 | 20:48

miko | 25-11-16 | 18:39
Wat zijn meese? Vogels of zo? Blaat maar lekker verder hoor, niemand die je begrijpt of wil begrijpen.

Vout | 25-11-16 | 20:42

@freelux | 25-11-16 | 18:13
Haha mooi man, ik ben al aan m,n tiende account op JOOP toe.
ik vind het heerlijk om daar lekker te trollen!

Gerrit gordijnstok | 25-11-16 | 20:37

Kritiek hebben op of het belachelijk maken (hoe smakeloos ook) van Sylvana Simons, staat ineens gelijk met bedreiging. Ik denk dat Geert dolblij zou zijn met dit soort "bedreigingen". Wilders riskeert 24 per dag zijn leven voor onze vrijheid, dan ben je geen zielepiet, maar een held. En u, meneer Rutte, ben een minderwaardig mens, een buitengewoon minderwaardig mens.

contramien | 25-11-16 | 20:29

nog 4 maanden dan komt de afrekening , iemand moet betalen en ik weet zeker dat die persoon heel vaak in een torentje bivakkeer om uit te denken hoe hij de burger weer kan naaien

witchmaster | 25-11-16 | 20:09

@IslamPislam | 25-11-16 | 19:03
Man, man, man wat een bekrompen kleinburgerlijke calimero reactie.
Wat boeit het dat Syl in een huis van 7 ton woont en geen opleiding heeft afgemaakt?
Het leven is nu eenmaal niet eerlijk.
Sommige mensen hebben het nu eenmaal makkelijker door afkomst, opleiding, uiterlijk of een andersoortig mazzeltje.
Fijn voor die mensen toch?
Een mening over Syl's gejankebal hebben is prima maar haar oa verafschuwen omdat ze het financieel beter heeft gedaan dan boze blanke mensjes met slechts AOW is zielige afgunst.

Berbaar | 25-11-16 | 19:57

De maker van bewuste fimpje is overigens best intellectueel dat hij/zij bekend is met "strange fruit" van Billy Holiday.

Zou Silvana dat ook snappen?
en.wikipedia.org/wiki/Strange_Fruit

Duck Twacy | 25-11-16 | 19:55

Sylvana, Quinsy, DENK, PVDA, VARA & Joop zaaiden haat, onverdraagzaamheid en intolerantie waar het niet eerder was. Door hen zijn de tegenstellingen groter dan ooit. Kan iemand deze walgelijke lui veroordelen voor het schoppen van maatschappelijk onrust ? Sylvana vermindert geen racisme maar wakkert het aan in proporties die ongekend zijn. Ik hoop dat deze wereldvreemde, asociale, zuigende, tot op het bot irriterende, gefrustreerde en niets bijdragende zielen trots zijn op hetgeen ze teweeg gebracht hebben, trots zijn op de verrotting die ze in gang hebben gezet. De Sylvana's van deze wereld stellen hun ego boven de onrust in een samenleving die tussen blank en zwart aangewakkerd wordt. Dat is gevaarlijk, vies en onwenselijk. Zo rolt extreem links dus. Driewerf bah.

Rest In Privacy | 25-11-16 | 19:53

Helmpje kan zo de tweede kamer in. Hij verwoord precies wat een groot deel va ons landje denkt.

ff serieus nu! | 25-11-16 | 19:52

Ronaldo, beste vent.
Ik weet niet wat jij hebt met je arrogantie in je stukjes. Neerkijken op gewone Nederlanders die coherent een verhaal staan te vertellen en hun mening geven en ze dan zo negatief omschrijven lijkt me dat je daar heel erg mee op moet passen.
Voor je het weet val je vol in dezelfde fouten die mensen die omschreven worden als 'links' of 'Joop' of 'regentesk' trappen: Neerbuigend doen over gewone mensen die zich boos maken over zaken die er in Nederland gebeuren.
.
Ook als ze niet zo goed verwoorden hoe ze er over denken of er niet zo enorm chique uitzien dan is het slim om er goed naar te luisteren en de intentie van de boodschap te proberen te begrijpen. Die intentie verwoord die uitstekend. Hoewel het een mening is die reeds veel gehoord word in media.

Helder Groentje | 25-11-16 | 19:43

@miko | 25-11-16 | 19:32
Pauw heeft geen discussie, die heeft een hoop regisseurs die alles vooraf bepalen.

necrosis | 25-11-16 | 19:41

Aan de helm te zien duidelijk een race-ist

Mr_Natural | 25-11-16 | 19:40

@Sweetlakecity | 25-11-16 | 19:26
Jij wint :)

Lewis Lewinsky | 25-11-16 | 19:38

miko | 25-11-16 | 19:20 Al die (echte) doodsbedreigingen en fotosoeps aan het adres van Greet, daar hoor je toch maar weinig over, in vergelijking met 1 onsmakelijk knipseltje met Silly's hoofd erop.

Ramsesz | 25-11-16 | 19:38

@miko | 25-11-16 | 19:30
Ik heb niets met Joop en wens het niet te lezen.
Ik heb in het verleden wel eens stukjes gelezen op die gesubsidieerde website maar had het gevoel alsof er een hond in mijn gezicht stond te kotsen.
Nog even los van het feit dat ik geen boodschap heb aan de Noord-Koreaanse manier van modereren.
Maar ga rustig je gang, ik hou je niet tegen.

necrosis | 25-11-16 | 19:36

Ik liep gister door mijn lokale winkelcentrum, bijna totaal geen Sinterklaas versiering, het hele feest verpest.

Necramonium | 25-11-16 | 19:33

Rutte wil de uitslag van het referendum niet accepteren = zielepiet.

Solar666 | 25-11-16 | 19:33

@necrosis | 25-11-16 | 19:28
Je kunt je punt niet duidelijk maken? Ok dan, zul je de discussie van pauw ook nooit winnen. hehehe.

miko | 25-11-16 | 19:32

@necrosis | 25-11-16 | 19:23
Je zou de Joop eens moeten lezen. Zit soms best goed commentaar bij. Het is gevarieerder dan je zou denken.

miko | 25-11-16 | 19:30

@freelux | 25-11-16 | 19:24
Ach,er zijn meer gerenomeerde reaguurders die wel eens op die knop rammen. Ik noem geen namen want die schrijf je met een hoofdletter.
*fluitend de lucht in kijkt*

miko | 25-11-16 | 19:29

@miko | 25-11-16 | 19:20
Ik begrijp dat jij mijn punt niet begrijpt.
Maakt mij niet uit maar een reactie lijkt me zinloos.

necrosis | 25-11-16 | 19:28

Jammer dat Hans Teeuwen zijn helm niet afzette.

Reviaan | 25-11-16 | 19:26

Lewis Lewinsky | 25-11-16 | 19:14

Excuus, ik maak er holmaatjes van :)

Sweetlakecity | 25-11-16 | 19:26

@Dandruff | 25-11-16 | 19:05
Dat clipje bij dat liedje was niet alleen smakeloos.

miko | 25-11-16 | 19:25

Mensen onder elkaar praten net als die helm meneer.
Maar zodra er een camera bij komt durven de meeste mensen dat niet te zeggen.
Hij tenminste wel.
Reken maar dat heel veel mensen hetzelfde denken als die man.

ikkrijgjewel | 25-11-16 | 19:24

komtdatschot | 25-11-16 | 19:20
Dat '!' knopje langs elke reactie. Elke keer als Berbaar een reactie zit die hem niet bevalt gaat hij heel hard om Joris roepen.

freelux | 25-11-16 | 19:24

@Raad_maar_raak! | 25-11-16 | 19:09
Ik lees Joop niet, gewoon omdat ik dat linkse geschuimbek gewoon niet trek.
Gelukkig is er nog altijd de GeenStijl waar ik zonder gevaar voor zwarte busjes aan mijn voordeur kan reaguren (mits in achtneming van de huisregels).
En verschijnt er een topic waar ik niets mee kan, dan ga ik niet lopen zeuren en wacht gewoon op het volgende topic.
Loopt er trouwens al een WOB verzoek waar de gelden van Joop vandaan komen?
Want dat verhaal over Vara-leden geld is gewoon bullshit.

necrosis | 25-11-16 | 19:23

Filmpje van Rutte klik ik nog eens niet aan. Wordt al onpasselijk van de foto van deze aartsleugenaar.

Koning BongoBongo | 25-11-16 | 19:22

Ik word bij een bezoekje van mijn ochtend/middag en avondkrant er weer even aan herinnerd! Is die meneer in dat filmpje ONZE MP? Dat is hem echt?

Mr_Pikibelly | 25-11-16 | 19:21

Weet je wat zielenpieten is rutte, al 227 dagen niet reageren op wat het Nederlandse volk je op 6 april heeft opgedragen te doen. Dat is een schoolvoorbeeld van zielenpieten.

Boy Cot | 25-11-16 | 19:21

@Ongeblustekalk | 25-11-16 | 19:13
Nergens heb ik het over het Wildersproces.

@necrosis | 25-11-16 | 19:15
Ja en?? Er zijn ook afbeeldingen waarin hij dood word gewens of waar een pop die hem voorstelt verbrand word. Onsmakelijk en volgens mij een verkapte doodsbedreiging.
Dus zou hij Sylvana hierin moeten steunen. Dat zou een groots man doen. Wilders bewijst hier op het niveau van peggold te zitten.
Wat vond hij daar zelf ook weer van?

miko | 25-11-16 | 19:20

Berbaar | 25-11-16 | 18:47
Begin je weer te schelden bij waarheden die jou niet uitkomen? Zeker ook weer op het censuurknopje gedrukt bij mijn eerste reactie?

freelux | 25-11-16 | 18:54

Nou zit ik hier al wat langer op deze site maar over welk censuurknopje heb je het nou?

komtdatschot | 25-11-16 | 19:20

In Kudelstaart wonen alleen maar boeren. Dit was meer een Haags kwartiertje.

Ad Hominem | 25-11-16 | 19:20

Halve Gario,Sylvana en de twee denkturken hebben er voor gezorgd dat racisme dat hier eigenlijk nooit echt aanwezig is geweest wortel heeft kunnen schieten . Dit kan niet goed aflopen . De Hollander pikt veel ,heel veel ,maar de grenzen zijn bereikt en dit kun je overal voelen. Geen mens die ik aanspreek heeft ook maar enige sympathie voor de neoracisten . Wij als Hollanders hebben nevr nooit iets tegen andere nationaliteiten MAAR men moet zich wel aanpassen aan onze gemoedelijke cultuur . Het is zo simpel ,maar sommige domme mensen kunnen dit blijkbaar niet aanvoelen en doen nu dingen die alleen maar tegen ze werken.... ook dat zien ze niet.

Koning BongoBongo | 25-11-16 | 19:19

Die dorpsracist zegt het op een rottige manier maar spreekt wel de waarheid, in tegenstelling tot Rutte de welbespraakte leugenaar.

Fijnstoffer | 25-11-16 | 19:17

@ikkrijgjewel | 25-11-16 | 18:57
Voor EchtNieuws moet je natuurlijk naar de betrouwbare reporters van Joop. Las laatst ook ergens een artikel waar ze Drudge Report (een nieuws aggregator) beschuldigden van nepnieuws hoaxen.

solcama | 25-11-16 | 19:01

Ik kijk ook nooit naar Joop.
Maar klikte op een link die hier stond.
En toen zag ik dat staan.
Joop is gek.

ikkrijgjewel | 25-11-16 | 19:17

@RenHoek | 25-11-16 | 18:57
Een volidioot, maar ga eens naar een voetbal wedstrijd of bezoek de arena eens met een feyenoordshirt.
www.youtube.com/watch?v=QsiSHew-NU4
Als een paar poppen je al bang maken.
Het zijn geen voodoopoppen. Smakeloos is het wel en de lokale zwartepiet/neger met kleurrijke kleren zou zich er ook bedreigd door kunnen voelen yup.

miko | 25-11-16 | 19:16

@miko | 25-11-16 | 19:06
Zeker nooit die fotosoeps gezien waarin Wilders als Nazi werd afgebeeld?

necrosis | 25-11-16 | 19:15

Helmmeneer +1
En wat Powned betreft; daar is niet alleen de nieuwe site van in verval aan het geraken.

GuusHetSchaapje | 25-11-16 | 19:15

@Sweetlakecity | 25-11-16 | 19:12
Dat zijn gezworen vijanden van Rutte :)

Lewis Lewinsky | 25-11-16 | 19:14

Tsja, die schuimbek zegt eigenlijk precies wat iedereen om mij heen denkt.

ZegMaar | 25-11-16 | 19:14

miko | 25-11-16 | 19:06
Dit heeft niets te maken met het proces tegen Wilders. Niets.

Ongeblustekalk | 25-11-16 | 19:13

@Sweetlakecity | 25-11-16 | 19:05
Verander dat maar in 'Jolo's online opinie pagina'.
Zijn mening is allesbepalend en afwijkend gedrag is fout en wordt uiteraard door de censuurgehaktmolen gehaald.
Hier nog een veelzeggend filmpje:
www.youtube.com/watch?v=BVi1OSpsR1U
Duidelijkheid vanaf 3:10

necrosis | 25-11-16 | 19:12

Dat Wilders vanalles in een vakje 'is gek, hoef je niet over na te denken, is tegen ons' doet in plaats van inhoudelijk er op in te gaan, is gewoon zijn retorische dingetje. Geeft niks, Dat is zijn manier van praten, lekker overzichtelijk, soms wat kort door de bocht. Maar dan moet Mark het niet na gaan doen en dan tegelijk gaan klagen erover.

kloopindeslootjijook | 25-11-16 | 19:12

Lewis Lewinsky | 25-11-16 | 18:29

Jawel, van Baalen en Verhofstadt

Sweetlakecity | 25-11-16 | 19:12

@raaf van Egmont | 25-11-16 | 18:50 Volgens mij is de moderatie op de joop vóóraf.

knutsel | 25-11-16 | 19:11

Zojuist: gesprek met mininister president, weer Wilders fout gequot.
Rutte kan het liegen niet laten.

boom-boom-baby | 25-11-16 | 19:10

Kijk klare taal, Sylvan moet opbokken. Ow en neem Rutte mee!

Moonwarrior | 25-11-16 | 19:10

16 maart 2017, Nederland bevrijd.
De tijd tikt...

Joris Driepitter | 25-11-16 | 19:09

Rutte doet me altijd denken aan een zorgmanager uit het middenkader Meer smaken zijn er niet in het politieke spectrum NL.
Geen Wilders, geen Omtzigt, eigenlijk niemand. En de tijd dringt.

Ernst Oosters8389 | 25-11-16 | 19:09

@necrosis | 25-11-16 | 19:05
"ze krijgen een permaban nog voordat hun comment verschijnt."
Dat is ook wat hè? Als je even op een regenachtige zondag een stuk of 5 Jopers aan het trollen bent, weet je niet eens welke opmerking je die ban heeft opgeleverd. Dat is zo oneerlijk!

Rest In Privacy | 25-11-16 | 19:09

@Memek | 25-11-16 | 18:51
Exact. Daarnaast, als je drek of kritiek over je heen krijgt van journalisten en het is onzin dan heb je als premier niks te vrezen. Indien niet het geval dan heb je gewoon wat uit te leggen. Zoals je zegt zie ik het ook, een neppremier.
.
Proestte trouwens die journalist aan het einde heel geil EENS?!

lulkoekhapper | 25-11-16 | 19:07

General Dripple | 25-11-16 | 18:38
Met z'n allen rapporteren dat Fakebook account!

Mastermattie | 25-11-16 | 19:07

linkse "liberaal".
joost2 | 25-11-16 | 18:50

Correctie: linkse glibberaal #taalvoutje

Bijtendehond | 25-11-16 | 19:06

@Ongeblustekalk | 25-11-16 | 18:52
Als Sylvana Henk westbroek was als voorvechter van de zwartepiet was de mening bij vele heel anders.
Dat Sylvana een raar en naar mens is en bij een engnekken partij zit vind ik ook maar op geen enkele manier behoor je haar daarom te bedreigen en een filmpje met een alabamawindchime waar je hoofd op is gezet kan best beklemmend zijn.
Dezelfde wilders over een spotprent
www.parool.nl/kunst-en-media/wilders-v...
Bas had er ook geen goed woord over, terecht
www.geenstijl.nl/mt/archieven/2011/09/...
Bestrijd die muts met woorden maar laat de belachelijke bedreigingen achterwege en praat ze vooral niet goed. Wilders is dus inderdaad een hypocriete zielepiet.

miko | 25-11-16 | 19:06

Mastermattie | 25-11-16 | 18:59
Nogal een uitgemolken discussie, hij heeft van de kamer een mogelijkheid gekregen om vorm te geven aan een nee.
Raadgevend. Moeilijk woord he.

Ongeblustekalk | 25-11-16 | 19:06

Rutte bagatelliseert het feit dat Wilders al 12 jaar moet worden beveiligd, tegen moslims! Maar ja dat snapt de opportunist Rutte niet!
Sylvana moet gewoon uit gezet naar Suriname! Denk is het paard van Troje in de Tweede kamer!

Lexus01 | 25-11-16 | 19:06

@Graaf van Egmont | 25-11-16 | 18:50
Mensen met een afwijkende mening worden 'wegejoloot' op Joop of ze krijgen een permaban nog voordat hun comment verschijnt.
Daarom reaguur ik daar nooit.
En dat geldt ook voor de website van die schoolkrantredacteur.

necrosis | 25-11-16 | 19:05

freelux | 25-11-16 | 18:13

Jouw Online Opinie Pagina, als je links leutert wel..., anders is het Onze Online Opinie Pagina. Ze zijn erg gevoelig voor Trump issue's, en staan 100 % achter de terreurimport van nu.

Als ze morgen zouden publiceren : Joop is gelieerd aan IS, zou 95% van de totale bevolking zo'n statement geloven.

Sweetlakecity | 25-11-16 | 19:05

Vout | 25-11-16 | 18:23,

Ben ik helemaal met je eens.
Ik verwijt Sylvana ook niet dat ze getint is.
Ik verwijt haar wel dat ze;
- zich aansloot bij de balzakken van dictator Erdogan;
- om die reden de Armeense genocide ontkent;
- samen met isis-aanhangers een kinderfeest wil verzieken;
- daarbij doet alsof alle kritiek op bijvoorbeeld isis en cs "racisme" is;
- terwijl de grootste racisten de pigmentnazi's in haar eigen achterban zijn, zoals de criminele vechtersbaas insayno.

Dat gezegd hebbende, geloof ik wel degelijk dat er in Nederland tientallen blanken rondlopen die net zo racistisch zijn als Sylvana zelf.
Die clip bij dat k*tliedje bijvoorbeeld was juridisch gezien niet racistisch, maar wel extreem smakeloos.

In feite bijna net zo smakeloos als Sylvana's genocide-ontkenning voor RTZ Late Night.
Beschaafd rechts moet niet willen dat tientallen Nederlanders naar dat niveau afzinken.

Dandruff | 25-11-16 | 19:05

necrosis | 25-11-16 | 18:58
Dat soort hagenezen staan erom bekend dat ze zich niet willen aanpassen en de samenleving ten kwade willen veranderen en dan is de lange lat nog een milde vorm om ertegen op te treden. Je kan ermee beginnen, dat wel.

Ongeblustekalk | 25-11-16 | 19:04

Die he=doe je

Accident_Prone | 25-11-16 | 19:03

Heb nog nimmer Rutte gestemd, dat die he niet, stemmen op een man die nog bij z'n moeder woont en geilt op Sophie Hilbrandt..
*WTF?*

Accident_Prone | 25-11-16 | 19:03

Tsja. Als je met je huis van 7 ton zonder ooit een opleiding te hebben afgemaakt de klaagneger uit gaat hangen, kan je het verwachten dat blanke meneren die waarschijnlijk vanaf hun 15e hebben gewerkt en nu rond moeten komen van een schamel AOW'tje daar een mening over hebben.

IslamPislam | 25-11-16 | 19:03

Ik zou zeggen Rutte ga vooral je verkiezingscampagne voeren in Kudelschwanz, daar houden ze wel van een discussie over het vrije woord, tenminste als ik die man met helm als maatstaf mag nemen.
.
Ben benieuwd of je na afloop nog een positief woord durft uit te spreken over die Denk muppets.
En wie weet Mark mag je rondje mee op de mestverspreider, je zult je er thuis bij voelen.

Memek | 25-11-16 | 19:02

@ikkrijgjewel | 25-11-16 | 18:57
Voor EchtNieuws moet je natuurlijk naar de betrouwbare reporters van Joop. Las laatst ook ergens een artikel waar ze Drudge Report (een nieuws aggregator) beschuldigden van nepnieuws hoaxen.

solcama | 25-11-16 | 19:01

Waar gaat dit nou weer over?

Toetsiemonster | 25-11-16 | 19:01

Morgen is het zaterdag.
Laten we die dag Sylvana-vrij houden.
Al wordt ze tot paus benoemd. Al wordt ze plots koningin van dit prachtland.
We reppen er met geen woord over.
Deal.

de Voorzittert | 25-11-16 | 19:01

1 Mensen, stem op Rutte!!! En laat je belazeren.
VLoek jezelf helemaal de tering gedurende 3 en een half jaar tot laten we zeggen herfst 2020.....
en stem dan weer op Rutte!!! en laat je belazeren

Goto 1

kadoendra | 25-11-16 | 19:00

Ongeblustekalk | 25-11-16 | 18:55
Ratificeren of verwerpen ja....
Niet "eens zien hoe we van die nee een ja gaan maken"

Mastermattie | 25-11-16 | 18:59

Idd €1000,- und schnell ein bisschen! Moet nog kerstshoppen.

Accident_Prone | 25-11-16 | 18:58

Kan die partij VVD niet opgeheven worden?
Club zielepieten die niet aan hun woord houden.
Uiteraard kunnen ze nog hun mening blijven roeptoeteren. Maar wie luistert nou naar zielepieten en opperpiet Rutte.

Wim Venijn | 25-11-16 | 18:58

@Ongeblustekalk | 25-11-16 | 18:47
Met dank aan een burgemeester die de politie de-escalerend wil laten optreden ipv de lange lat te hanteren tegen vijandig gezinde mensen van buitenlandse komaf.
Maar gelukkig gaat die natnek van Aartsen weg per 1 maart.
Hoog tijd voor een daadkrachtige burgemeester die 'zero tolerance' durft te hanteren.

necrosis | 25-11-16 | 18:58

Lupuslupus | 25-11-16 | 18:50
Jij kwam toch uit Darp?

Ongeblustekalk | 25-11-16 | 18:57

freelux | 25-11-16 | 18:13
Over relletjes en #ophef gesproken, wat je ook niet uit die linkse MSM zal horen. Er is in de VS nogal een dingetje gaande, iets met de euterneuqers van Washington en #pizzagate (twitter hastag). Comet Ping Pong was geen echte pizzatent maar leverde kinderen aan politici in Washington. NYT kwam al met een zwaar rammelend debunk artikel dus dan weet je al dat dit toch niet zo nep is als ze beweren. @redactie, wellicht nog voer voor een vrijdagavondtopic?

Mastermattie | 25-11-16 | 18:57

Op Joop :
Nepnieuws is natuurlijk niets nieuws, hier in NL heeft Geenstijl geperfectioneerd wat De Telegraaf al decennia deed

ikkrijgjewel | 25-11-16 | 18:57

Berbaar | 25-11-16 | 18:53
Je vingertjes aan je toetsenbord zijn weer sneller dan je hersens. Lezon! En kijk dan ook even naar de reactie van
Lewis Lewinsky | 25-11-16 | 18:52

Graaf van Egmont | 25-11-16 | 18:56

@kzegje | 25-11-16 | 18:52
Kijk dat is nu info waar we wat aan hebben ;)
Altijd leuk een stukkie trivia, merci!

Berbaar | 25-11-16 | 18:56

Dat zijn pittige uitsprakenvan die bromnozem. Krijgt hij nu ook politiebescherming?
Pedronegro | 25-11-16 | 18:37
.
Nee hoor, die man kan wel voor zichzelf opkomen. Bij de vorige gemeenteraadsverkiezing hebben 46.000 Hagenezen op de PVV gestemd dus meneer heeft nogal wat gelijkgestemden om zich heen.

Lupuslupus | 25-11-16 | 18:56

Mastermattie | 25-11-16 | 18:51
Raadgevend staat een eigen interpretatie toe, dat is logisch. Gejank niet. ;)

Ongeblustekalk | 25-11-16 | 18:55

Berbaar | 25-11-16 | 18:47
Begin je weer te schelden bij waarheden die jou niet uitkomen? Zeker ook weer op het censuurknopje gedrukt bij mijn eerste reactie?

freelux | 25-11-16 | 18:54

-weggejorist-

Berbaar | 25-11-16 | 18:53

Kromme Tenen | 25-11-16 | 18:11
En dat allemaal op "zwarte vrijdag"

Mastermattie | 25-11-16 | 18:53

fuck rutte (aka ik hou nie van kutte)met zijn 2 maten meterij.
we krijgen nog 1000 piek van jou

pejoar | 25-11-16 | 18:53

Och och och Rutte, wat laat je jezelf kennen. Mijn stem ben je kwijt.

kommabijmebinnen | 25-11-16 | 18:52

@freelux | 25-11-16 | 18:45
Waar komt de term weggejorist vandaan?

miko | 25-11-16 | 18:52

@Berbaar | 25-11-16 | 18:47
Dus jij denkt dat je op de joop een niet-geplaatste tegel kan lezen? Dom, dom, dom.

Lewis Lewinsky | 25-11-16 | 18:52

Berbaar | 25-11-16 | 18:40
Kras.Laat het nou net zo wezen dat revueartiest en komiek André van Duin daar sinds een aantal jaar een vakantie-ark bij een Kudelstaartse jachthaven heeft.https://nl.wikipedia.org/wiki/Kudelstaart

kzegje | 25-11-16 | 18:52

miko | 25-11-16 | 18:50
Dar was gisterenavond nog een stukje over hier, wat hypocriet he?

Ongeblustekalk | 25-11-16 | 18:52

"Meten met twee maten" zegt de man die graag zijn eigen intepretatie geeft aan het woord "nee".

Mastermattie | 25-11-16 | 18:51

Wat zo triest is van die wekelijkse persco's is het feit dat al die journalisten het klakkeloos opschrijven en doorgeven zonder Rutte ook maar een keer te herinneren aan zijn eigen vacuümbommen geleuter; over zieligheid gesproken, laat staan hem tegen te spreken.
.
Maar ja wat moet je, stel je voor je neemt het vrije woord tegen baas Rutte, dan gaat er vanuit zijn secretariaat een telefoontje naar de hoofdredacteur van die journalist en dan wordt gedreigd met het intrekken van zijn toegangspasje. Ja zo kweek je journalistieke slagroom ruggengraat met een slagroom ruggengraat.
Tot zover het vrije woord en de heer Rutte.

Memek | 25-11-16 | 18:51

Vanaf heden gaat Rutte nu dag in dag uit tekeer tegen Wilders.

Want dat is zn grootste concurrent momenteel.

Maar Rutte verliest nu al 14 zetels in de peilingen en het volk heeft een hekel aan deze leugenaar.

Dus Rutte, we begrijpen het wel hoor als je alles er aan doet om Wilders te demoniseren.
Desnoods ga je schijnheilig bij je vrienden van de vara zitten elke avond.

Maar we moeten jou niet meer linkse "liberaal".

joost2 | 25-11-16 | 18:50

Absoluut een Hagenees en, zoals elke goeie Hagenees, medisch goed onderlegd. Wat een woordenstroom... met een woord als verstjeren. Prachtig.
DebraCadabra | 25-11-16 | 18:45
.
Ik vond het prachtig om weer eens de taal van mijn geboortestad te horen. Meneer is - zoals alle echte Hagenezen - beslist niet op zijn mondje gevallen en zegt gewoon wat zó velen denken. Een verademing.

Lupuslupus | 25-11-16 | 18:50

Eerder Theo Hiddink en nu weer die gehelmde Hero! Het kan niet op! Wat een begin van een topweekend!

Accident_Prone | 25-11-16 | 18:50

Berbaar | 25-11-16 | 18:47
Daar heeft freelux toch een punt. Je kunt die onzin op Joop lezen, maar je kunt ook reageren. Dan pas is duidelijk waarom je op de Joop alleen die onzin leest.
Nu is het net of Joop één groot machtsblok is met gelijkgestemden.

Graaf van Egmont | 25-11-16 | 18:50

Ach gut, iemand vind de grote blonde leider een hypocriete zak (zielepiet) en de fanboys gaan los.

miko | 25-11-16 | 18:50

Rutte weet waar de belangen liggen: "fijne ramadan".

meneer Q | 25-11-16 | 18:49

Als er iemand met 2 maten meet is het Rutte wel. Democratie lullen, maar niet eens referendum willen nakomen.

I.P standing up | 25-11-16 | 18:48

Keyboardspeler | 25-11-16 | 18:40
Af en toe wat tegengas geven tegen die linksfascistische haatpropaganda op Joop en wat leugens rechtzetten kan anders geen kwaad.

freelux | 25-11-16 | 18:47

DebraCadabra | 25-11-16 | 18:45
Hagenezen zijn nogal een lutservolk, want die hebben die sharia buurt laten gebeuren, veel lullen, maar verder zit er niks in.

Ongeblustekalk | 25-11-16 | 18:47

@freelux | 25-11-16 | 18:45
Als mensen dat boeit kunnen ze zelf naar JOOP gaan en zien hoe het er daar aan toe gaat.
Hier is Uw tegel slechts calimero geneuzel van wat Rutte een zielepiet zou noemen.

Berbaar | 25-11-16 | 18:47

Rutte is een schijnheilige "malloot", als rasechte Amsterdammer zeg ik liever wat anders, maar ja.... ik ben bijna "poliiek correct"en haat foute figuren. :-)

Use less | 25-11-16 | 18:47

Paradijsvogels zijn goud

jeng | 25-11-16 | 18:46

Jammer dat er niet meer mensen met wat meer pigment dan de gemiddelde nederlander zijn die een werkende ruggengraat hebben...
guillaume | 25-11-16 | 18:32
.
Die zijn er wel hoor. Mijn Surinaamse zwager die al 50 jaar in Nederland woont zei van de week nog dat ze moet opzouten naar Suriname en dat ze haar minderwaardigheids complex daar maar moet uitventen.
Heb hem in al die jaren ook nog *nooit* het woord slavernij horen zeggen.

Lupuslupus | 25-11-16 | 18:46

Niet eens zo'n rare reactie. Sylvana praat dikke poep en deze meneer wenst haar de finketering. Beetje zelfde niveau. Maar de één is beroesslachtoffer met jaknikkers en mediaaandacht, de ander is gewoon burger.

van heinde en verre | 25-11-16 | 18:46

@necrosis | 25-11-16 | 18:44
Absoluut :)

Lewis Lewinsky | 25-11-16 | 18:45

@Memek | 25-11-16 | 18:34
+1 voor de opmerkingen: Het Zwarte Pieten-probleem is een Amsterdams probleem (ik zou zeggen Randstad) en het racisme probleem een gutmensch probleem.

Normale mensen doen daar helemaal niet aan mee. Zwarte Piet is gewoon Zwarte Piet en racist zijn is tegenwoordig een geuzennaam.

Rest In Privacy | 25-11-16 | 18:45

Absoluut een Hagenees en, zoals elke goeie Hagenees, medisch goed onderlegd. Wat een woordenstroom... met een woord als verstjeren. Prachtig.

DebraCadabra | 25-11-16 | 18:45

En dat moet interessant zijn Uw fittie met die losers van JOOP?
Berbaar | 25-11-16 | 18:37
Gezien jouw reacties hier is dat anders jouw lievelingssite. Vind het bovendien wel degelijk interessant. Het geeft andere mensen namelijk een inkijkje in wat voor soort reacties Joop nu eigenlijk censureert en wat voor stasi-praktijken daar worden toegepast.

freelux | 25-11-16 | 18:45

@Lewis Lewinsky | 25-11-16 | 18:37
Ik ben momenteel een boze blanke man, zou ik ook 2,5 ruggen kunnen incasseren om die gutmenschen eens gruwelijk de les te lezen?
Sterker nog, verdubbel mijn vergoeding en ik maak ruim twee uur vol door die zeikers de hoek in te lullen, inclusief Pauw.

necrosis | 25-11-16 | 18:44

Wat is er godverdomme mis met meten met twee maten wanneer de maat van een ander rottigheid voorspelt? Zwakke dooddoener van leugenaar rutte.

Rest In Privacy | 25-11-16 | 18:44

Een Ziele Piet, ach Rutte speelt hem gewoon de Zwarte Piet toe.

General McAuliffe | 25-11-16 | 18:44

Helmmeneer heeft gewoon gelijk..

petshopboy_mike | 25-11-16 | 18:44

@RenHoek | 25-11-16 | 18:19
"Ik zag vandaag een filmpje van een idioot die zijn vechthonden voor de appie een pop lieten stukscheuren... Hebben jullie nou je zin?"
Verschrikkelijk, waar moet het met dit land naar toe!!

miko | 25-11-16 | 18:43

-weggejorist-

Zef1581 | 25-11-16 | 18:42

@Vout | 25-11-16 | 18:23
Ooowww, om wat ze zegt! Daarom!! Juist ja,verdedig dat soort stakkers maar.

miko | 25-11-16 | 18:41

@Berbaar | 25-11-16 | 18:40
Vlak jezelf niet uit :)

Lewis Lewinsky | 25-11-16 | 18:41

@freelux | 25-11-16 | 18:13 Ach, neem dat JOOP toch niet serieus...ga daar pas even weer langs op 16 maart, de dag na de verkiezingen die volgens mij ongeveer hetzelfde gaan verlopen als die in de VS...ik ga er dan ook even langs om flink nanananana neer te kalken.

Niemand die, ondanks de peilingen, denkt dat Wilders de grootste gaat worden, ZO zeker is de gevestigde kliek van zichzelf....en de man met brommerhelm mag van mij hoog op de lijst van de PVV!

Keyboardspeler | 25-11-16 | 18:40

We spreken elkaar 16 maart 2017, de dag na de verkiezingen, mark.(bewust zonder hoofdletter)

Joris Driepitter | 25-11-16 | 18:40

LOL ik moest aan de hit Willempie van André van Duin denken bij het zien van die meneer, dommer worden ze niet gebakken.
www.youtube.com/watch?v=tUSwK7RGZA8

Berbaar | 25-11-16 | 18:40

@Vout | 25-11-16 | 18:09
De meeste meese denken er echt niet zo over en vinden het een ranzig filmpje en meese die andere bedreigen zijn eersteklas stakkers.

miko | 25-11-16 | 18:39

Als Rutte zijn mond open doet, liegt hij, of spreekt hij onzin.

smdyasc | 25-11-16 | 18:38

Themistocles524 | 25-11-16 | 18:33
Het is juist die onbehouwenheid, die de linkse elite afschrikt. Zo'n man, mag die ook stemmen?
Ik houd zelf wel van dit vers van de lever gehouden toespraakje. Ik durf te wedden dat dit een gouwe gozer is met het hart op de juiste plaats.

Graaf van Egmont | 25-11-16 | 18:38

Maar Rutte vindt de uitspraak van Sylvana dat ALLE blanken racisten zijn helemaal oke! En probeer maar eens als blanke aangifte te doen jegens Sylvana, geen enkele kans. Wij blanken zijn vogelvrij verklaard. kunnen geen aangifte doen.

Pappie | 25-11-16 | 18:38

Rutte <> Zielepiet. Als ik de rest van het verhaal niet tot mij genomen zou hebben dan zou ik denken dat het zou gaan over zijn gedraai i.h.k.v. het niet ratificeren van het Oekraïneverdrag.

Infidel66 | 25-11-16 | 18:38

Feestboek van de VVD:
"Als Wilders vindt dat Sylvana moet stoppen omdat ze bedreigd wordt, dan is hij geen strijder voor het vrije woord maar een zielepiet."

Wat godverdomde walgelijk. Nergens staat in die tweet dat Wilders vind dat ze moet stoppen OMDAT ze bedreigd wordt. Dat maken de spinners van de VVD ervan.
Wat een walgelijke club is het ook.

General Dripple | 25-11-16 | 18:38

Dat zijn pittige uitsprakenvan die bromnozem. Krijgt hij nu ook politiebescherming?

Pedronegro | 25-11-16 | 18:37

Man met helm verwoord ff hoe er in de hollandse kroeg met hoogpolig tapijt op tafel, zware shag en heel veel lege bierfluitjes rond sluitingstijd over DENK gesproken wordt.

Prima, zulke mensen zijn er ook. Die zijn dronken en deze man is niet helemaal lekker. Mooi! Weten we gelijk met wie we niet in discussie hoeven te gaan.

Deze mensen hoef je wat mij betreft ook niet op te voeden. Of te verbeteren. Laat ze lekker!

Ten eerste is dat arrogant en elitair. Ten tweede, geloof niet dat dat nut heeft of effectief is.

Rest In Privacy | 25-11-16 | 18:37

-weggejorist-

Berbaar | 25-11-16 | 18:37

@necrosis | 25-11-16 | 18:35
Tweeëneenhalf duizend per uitzending.

Lewis Lewinsky | 25-11-16 | 18:37

@Ravissant | 25-11-16 | 18:26
Hij geeft alleen aan dat het filmpje geen bedreiging is. Wat heeft dat met domheid te maken?

FredKlep | 25-11-16 | 18:36

Mild en beschaafd is die Rutte. Van Muiswinkel zou zielepieterige kankerlul hebben gezegd. Of Özturk zou hebben gezegd: een zielepiet met een tumor in zijn hoofd.

lulkoekhapper | 25-11-16 | 18:35

Misschien een domme vraag, maar waar verdient Sylvana momenteel haar geld mee?
Ze is geen kamerlid, ze heeft geen tv programma en ze braakt alleen maar een hoop onzin uit.
Zou Pauw zo goed betalen voor een boze vrouw in de uitzending?

necrosis | 25-11-16 | 18:35

Rutte doet weer eens een plasje over Wilders, houdt ruim 4 miljard meevallereuro's weg bij het volk en zijn partner in crime Schippers is weer zwaar actief aan het lobbyen voor de pharmaceutische industrie.
Het was weer een mooie campagnedag voor de VVD! #maartroertzijnstaart

Pastor Sippenhaft | 25-11-16 | 18:34

Om gewoon even nodeloos te kwetsen: Sylvana is gewoon een vreselijk irritant kutwijf... toevallig heeft ze ook net wat meer pigment dan de autochtone Nederlander! Dat ze bruin is kan me de reedt oxideren, maar ze zuigt echt het bloed onder de nagels vandaan man man man! Gewoon dat gezeik, dat gedram... bah!

Sarcastisch varken | 25-11-16 | 18:34

Kudelschwanz waar de zwarte piet nog gewoon Zwarte Piet is, waar Neerlands hart klopt en waar men zulke stadse mense met hun rare opvattingen liever achter de strontkar bindt om ze even een warme douche te geven.
Dat is nou mijn Holland.
Het Zwarte Piet probleem is een Amsterdams probleem, het racisme probleem is een MSM, NPO, wegkijk, gutmenschen probleem en Syldrama mag van mij ook voor een hele lange vakantie naar Turkije, het land van haar toekomst.

Memek | 25-11-16 | 18:34

Hou gewoon je kop dicht Markie.
Als je op tv haast jankend staat te verkondigen dat door ons NEE! vacuümbommen op Aleppo zullen vallen... dan ben je pas een zielenpiet!

Schietmijmaarlek | 25-11-16 | 18:34

Het provoceren van Denk werkt wel. Nu staan de blanken bij de visboer te schuimbekken met een helm op. Dat doen ze normaal nooit.

tipo | 25-11-16 | 18:33

Het komt er wat onbehouwen uit maar de man geeft precies weer hoe een groot deel van Nederland over SS denkt.

Themistocles524 | 25-11-16 | 18:33

ik eet een vacuumbom op en wens iedereen (ja ook de zwarte medemens) een fijn weekend!!

gruss gottie

petomaan | 25-11-16 | 18:33

Mijn vrouw is donker, al heel haar leven overigens, en kwalificeert Sylvana als "oh daar heb je dat zeikwijf weer".
Zwarte pieten zijn gewoon een onderdeel van het kinderfeest en standaard de racismekaart spelen is een zwaktebod volgens haar.
Jammer dat er niet meer mensen met wat meer pigment dan de gemiddelde nederlander zijn die een werkende ruggengraat hebben...

guillaume | 25-11-16 | 18:32

@Kapitein_Koek | 25-11-16 | 18:07
Maar Sylvania wordt "bedreigd" door niet-linkse mensen, dat is per definitie heel veel erger. Een rechtse/blanke dode is minder ernstig dan een veeg over een lange teen van een linkse/zwarte levende.

Guido | 25-11-16 | 18:31

trouwens ,,
ik vind ook dat sylvana tegen zich zelf moet worden beschermd ,,
en dat Denk zich moet opheffen,
wat is daar nu mis mee?
dus Rutte Geert is niet de enige,

pipokoeie | 25-11-16 | 18:31

Rutte was ( is) vreselijk tijdens de persconferentie, tis ook net een kameleon, wel een slechte. Meneer heeft de afgelopen 6 jaar de staatsschuld giga laten oplopen, vele gezinnen zijn kapot 'bezuinigd" door belasting verhogingen en de ambtenaren worden weer eens gecompenseerd met hun pensioenverhoging die er al jaren zat aan te komen. Wie betaald dat???? Juist ja.
Zijn opmerking over Wilders gaf ook precies aan wat een infantiel kereltje het ook is. Wilders had gedeeltelijk gelijk wat SS betreft maar niet wat DENK betreft.

De man met de helm zegt inderdaad wat vele over SS denken, ze bezit geen enkele positieve kwaliteit, tenzij je blanken voor racist uitmaakt zonder te weten wat racisme betekent.

etaleur | 25-11-16 | 18:29

@Sweetlakecity | 25-11-16 | 18:26
Rutte heeft geeneens twee maten.

Lewis Lewinsky | 25-11-16 | 18:29

Jaja, en Rukke wil die 2 maten zeker ook

h3* | 25-11-16 | 18:28

Als Rutte zegt "pleurt op naar Turkije" is dat prima, maar als Heer Kudelstaartje hetzelfde zegt is dat racisme?

Meten met twee maten, meneer.

Lewis Lewinsky | 25-11-16 | 18:28

necrosis | 25-11-16 | 18:17
Ja, maar dat had die helm goed gezien: als die vleermuizen terug naar Turkije moeten, dan moet Sylvana wel mee. Anders wordt het nooit wat met die zetel in de kamer.

Graaf van Egmont | 25-11-16 | 18:28

Joajojaja, het is een vreemde.
Kudelkukident.
Trouwens kudels voor die gehelmde stinkbek, goede argumenten.

Ongeblustekalk | 25-11-16 | 18:27

De nabestaanden van MH17 die nog steeds om de waarheid 'zeuren', laat me raden welke kwalificatie Rutte die zou toebedelen.

Kapitein Stijlvol | 25-11-16 | 18:27

ik vind Rutte een zeikwijf ,,
minder minder minder

pipokoeie | 25-11-16 | 18:26

En jij lult met 2 maten Rutte, gluiperd die je d'r bent.

Sweetlakecity | 25-11-16 | 18:26

Het geeft een goed beeld van het kamp "filmpje-goedpraten". De domheid druipt er vanaf.

Ravissant | 25-11-16 | 18:26

wat een gemeente:) trots zijn op je land in nederland is nog best knap anno 2016, +10 voor de meneer die daadwerkelijk zegt wat iedereen denkt.
als je moedwillig jezelf buiten de maatschappij zet door andere hun vrijheid af te pakken. dan heb je zelf het recht op vrijheid en Nederland-schap verloren. ongeacht huidskleur en of afkomst. ik zie wel wat in een verbond met rusland en een gevangenis in de oeral. ik betaal graag aan rusland als ze criminele ongewenste Nederlanders opsluiten. (levenslang )

001001001 | 25-11-16 | 18:25

-weggejorist-

XaaD666 | 25-11-16 | 18:25

Wilders is een held!

Lewis Lewinsky | 25-11-16 | 18:25

Die helm lijkt me meer een hagenees dan een kudelstaarter..

Swedish Chef | 25-11-16 | 18:24

Dandruff | 25-11-16 | 18:19
De meeste mensen die iets tegen sletvana hebben is niet omdat ze een negerin is, maar om wat ze zegt. Actie reactie. Heeft niets met huidskleur te maken, wat ze ook zeggen.

Vout | 25-11-16 | 18:23

Wim Venijn | 25-11-16 | 18:10
Waar ik goed zei, bedoelde ik goede. Stop de tijd!
Lekkere late reactie van mij.

Wim Venijn | 25-11-16 | 18:23

Met terrorist op de foto = Rutte zielenpiet
Uitslag referendum nee = Rutte zielenpiet
MH17 doofpot = Rutte zielenpiet
Geen 1000 euro = Rutte zielenpiet

Na 15 maart 2017 is Rutte een echte Rutte zielenpiet.

endtotrolling | 25-11-16 | 18:21

Ik ben er uit! Ik doe mijn boodschappen morgen in Kudelstaart.

bft | 25-11-16 | 18:19

De politiek heeft er gewoon een verschrikkelijke tyfusbende van gemaakt, en de gemiddelde burger die met die dampende hoop mest te maken krijgt moet zijn bek maar houden.Stoer van Mark de leugenaar om Rutte uit te schelden, echter Sjef slagroom ruggengraat doet dat alleen voor electoraal gewin. Stakker.

Vwb Sylvana en dat Denk gajes het volgende, het bedreigen van haar is absoluut ontoelaatbaar. Alleen malle Eppie met Graaf Denkula en die gare autoverkoper creëren een sfeer waar niemand beter van wordt. Dat geëmmer over zwarte piet en dat gezuig erover moet echt eens snel ophouden. Het was even leuk, dat oppikken van dat gejammer van een enkeling door wat BN-ers (want dat is er gebeurt) maar het loopt nu gierend uit de klauwen. Tijd om voor de Guinsiohalvegario's en de Sylvana's om hun bek eens dicht te gaan houden. Ik zag vandaag een filmpje van een idioot die zijn vechthonden voor de appie een pop lieten stukscheuren... Hebben jullie nou je zin?

RenHoek | 25-11-16 | 18:19

Toch beangstigend, dat het zwarte racisme van de DENK-aanhang inmiddels leidt tot blank racisme. Het zou mij niet verbazen als er in Nederland inmiddels 50 tot 70 blanken rondlopen die net zo racistisch zijn als genocide-ontkenner Sylvana.

Erger nog; waarschijnlijk zijn er daarvan zeker 20 tot 25 bereid om geweld te gebruiken tegen andersdenkenden. Dat maakt ze feitelijk net zo gevaarlijk als de vele honderden gewelddadige anti-Pietdemonstranten zoals insayno.

Een zorgwekkende ontwikkeling.

Dandruff | 25-11-16 | 18:19

-weggejorist-

kzegje | 25-11-16 | 18:18

Sylvana is geboren in Suriname, niet in Schurkije.

necrosis | 25-11-16 | 18:17

Zie hier de kloof tussen de gewone man het volk en de regenten. Man met helm zegt exact waar het op staat en legt uit hoe het toch kan dat we langzaamaan een scheithekel beginnen te krijgen aan dit land waar we zo van willen houden. Rutte... ach, laat ook maar

Z800 | 25-11-16 | 18:14

Haha, op Joop hebben ze mijn account geblokkeerd omdat ik op het volgende artikel www.joop.nl/nieuws/hoe-de-russen-de-am... deze 2 reacties plaatste:
"Achja, het nepnieuws over Trump stond zelfs in de krant. Hoe zit het eigenlijk met de aanrandingen door Trump? Oh wacht, dat was verzonnen.
www.dailymail.co.uk/news/article-39140...
Dat had een kleuter nog wel kunnen bedenken. 20 jaar geleden verkracht, nooit ergens aangifte van gedaan en toevallig net voor de verkiezingen ineens een verhaal naar buiten brengen dat je verkracht bent. Erg verdacht, maar niet volgens de MSM die dit nepnieuws gulzig naar buiten brachten…"
"Hier nog zo’n nepnieuws over Trump waarbij er blijkblaar toch mensen dom genoeg zijn om er in te trappen:
www.mediacourant.nl/2016/11/sylvana-si...
Gaat toch helemaal nergens meer over. Ik vraag me serieus af of dit soort stasi-praktijken van Joop niet strafbaar zijn en of je er geen aangifte van kan doen. Wegens het doelbewust maken van propaganda, het indoctrineren van het stemvee met foutieve informatie en hiermee aanzetten tot haat tegens alles wat rechts is en het censureren van elk tegengeluid dat met inhoudelijke argumenten de leugens van Joop bloot legt en wijst op foutieve informatie. In een goed functionerende democratie zou dit strafbaar moeten zijn. Maarja...

freelux | 25-11-16 | 18:13

"zielenpiet" is afgeleid van "zwarte piet" en een vreeeeeselijk woord dat ECHT niet meer kan Rutte.

Kromme Tenen | 25-11-16 | 18:11

Wat was nou precies een racistische opmerking van helmpje?
Goed punten wel.

Wim Venijn | 25-11-16 | 18:10

Man met helm verwoordt anders prima hoe de meeste Nederlanders er over denken(maar niet durven zeggen).

Vout | 25-11-16 | 18:09

Meten met 2 maten:
- De 1 word met de dood bedreigd door moslimterroristen die al eerder bewezen te hebben over lijken te gaan.
- De ander word "bedreigd" want er is een dom filmpje op internet gepost.

Flikker toch op.

Kapitein_Koek | 25-11-16 | 18:07

Ga je schamen Rutte... als je het moreel besef daartoe hebt.

Leugenaar.

RenHoek | 25-11-16 | 18:07

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken
Online Casino | Online Casino | Paynplay Casinos | Online casino expert | Online Casino
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com