Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Supervrolijk wakker worden met Diederik Samsom

Opgepast, Nederland. Diederik Samsom en z'n bos rooie rozen gaan weer door knocken! Pardon? Oh. 'Dóórknokken'! Meneer de obsessieve activist heeft zich aan het lijsttrekkerschap vastgeketend en wil nog vier jaar de nationale hoofddocent zijn. In een colbertje zonder stropdas, waarmee hij nog steeds te sjiek afsteekt tegen de driekwartleggings, C&A-overhemden en shagrokerspolo's die in het filmpje gecast zijn, herintroduceert hij zichzelf als de man die al meerdere kansen op een goede eerste indruk heeft gewaagd. "Er komt weer wat lucht", zegt Diederik. Maar niemand zegt dat zo. Alleen accountants. Met bruine puntschoenen. En als je al suggereert dat er meer lucht komt, cláim dat dan ook. "IK heb meer lucht geregeld", moet je dan zeggen. Dat weten wij zelfs, als kersverse referendumcampagne-amateurs. In het filmpje komen alleen maar Gewone Doorsnee Arbeidersachtige Nederlanders aan het woord, die kritisch mogen zijn op Diederik. Want daar kan hij heus wel tegen zolang het niet uit zijn eigen fractie komt. Hij laat die mensen op zijn fouten wijzen, waarmee Samsom zijn missers dus erkent. Hij zegt, in tegenstelling tot Rutte, echter géén 'sorry'. Nee. Hij gaat het beter uitleggen. Dóórknokken. Maar het filmpje duurt te lang. Er zitten alleen maar negatieve voorbeelden in en heeft geen enkele fut. Noem ons maar weer megafoons van het ongenoegen. Maar zelfs de meest hardnekkige PvdA-haters, die willen dat Diederik Samsom faalt en zijn partij verdampt, worden neerslachtig van deze amateurtragiek. 1b63j5.gif

Reaguursels

Inloggen

-weggejorist-

Johnsatyricon | 25-09-16 | 19:53

Er is wat meer lucht. Vervuilde lucht. Die onze longen zodanig vergiftigen dat we nog harder en pijnlijker creperen dan wanneer we weer geen lucht krijgen. Maak van 15 maart 2017 Stem-Samsom-Weg-Dag!

Skorzeny2017 | 25-09-16 | 16:43

“U zei tegen een Nederlander met een Turkse achtergrond: pleur op.”

Kijk zo kennen we deze schooier weer.

1) Hoe weet die policor imbeciel Samsom dat het om een Nederlander ging? Het kan geen illegaal of iemand met uitsluitend een verblijfsvergunning zijn?
2) Rutte reageerde op een opmerking van een Turkse debiel die zei tegen een autochtone Nederlander dat hij moest oprotten.

De criminele Samsom, van de partij die ons land aan de meest gewelddadige ideologie ooit aan het uitleveren is.

Pieter V | 25-09-16 | 16:18

Die Diederik die spreekt een mensen elke dag dat hij zich door Nederland beweegt, en allemaal komen ze met verhalen over hoe Nederland socialer kan en moet. En Diederik, enorme ziener dat hij is, heeft altijd direct mooie ideeën over hoe het beste invulling kan worden gegeven aan dat socialere en mooiere Nederland.

Diederik weet ook elke keer dat hij wordt bevraagd over zijn aandeel in een Nederland dat steeds asocialer lijkt, en blijkt, via een woorden brij aan irrelevante vergelijkingen en of leugens, de aandacht van de vraag af te leiden, en vooral campagne propaganda als antwoord te presenteren. In plaats van dat de beste man eens eerlijk antwoord geeft op de vraag.

Dan komt er voor de zoveelste keer complete onzin uit, in de vorm van, het is beter een deel van je idealen te kunnen realiseren, dan dat je aan de zijlijn staat. Alsof de lul niet de afgelopen 4 jaar de tijd heeft gehad om Nederland iets socialer te maken, en daar net als al zijn voorgangers, wederom weer helemaal niets van waar heeft gemaakt.

Wilders en Denk zijn de grote te bestrijden kwaden, alsof hij niet hoogstpersoonlijk verantwoordelijk is voor de fuck-up genaamd Denk. Alsof die soldaten van Adolf Tayip Erdogan, niet afvalligen zijn van zijn partij. Alsof die soldaten van Adolf Tayip Erdogan, niet de mensen zijn waar Diederik mee in botsing is gekomen omdat die soldaten het zat waren om misbruikt te worden om stemvee binnen te halen. Alsof die Turkse fascisten niet jaren lang directe en wel gerespecteerde en gewaardeerde collega's zijn geweest van Diederik. Alsof die gasten helemaal nooit gelieerd zijn geweest aan de PvdA. Alsof er helemaal niets speelt met Turken in Nederland, en alsof Wilders hier niet al jaren voor waarschuwd!

Diederik heeft geen verhaal meer, Diederik dramt maar weer die oude meuk op. Weliswaar wederom verstopt in een nieuw hipster jasje van hernieuwd positivisme oid, maar gewoon weer diezelfde afgezaagde oude meuk, dat al minsten twintig jaar niet meer is te vreten door laag opgeleide, xenofobe, fascistische, islamofobe, racisten die nog wel een paar werkende hersencellen bezitten. En de intellectueel Diederik ziet dat het goed is. Diederik gaat liever strijdend voor zijn idealen ten onder, dan dat hij toe geeft aan het steeds asocialer worden van Nederland. Desnoods wederom met Mark Rutte als kameraad tegen het kwaad. Want Diederik is schizofreen, en een schizofreen zet gewoon de gewenste hoed op en gaat aan de slag.

Denk is nu het probleem, en dus zijn de Turken zoals oa in Zaandam nu een probleem. Dat Zaandam al ten tijde van Pim Fortuyn met dezelfde problemen kampte, en dat Zaandam onder al die PvdA burgemeesters met die problemen is blijven zitten is water onder de brug. Het PvdA van Diederik gaat al de problemen die ze al 30 jaar ontkennen, en waar ze Pim Fortuyn op aanvielen dat hij die problemen benoemde, waar ze Geert Wilders op aanvallen dat hij die benoemd, en waar ze mij zonder ook nog maar een milliseconde twijfel zonder het zelf door te hebben weg mee zetten als islamofoob als ik die problemen benoem, die gaat Diederik nu echt aan pakken. Want Diederik is een man van het volk, die elke keer blijk geeft van het feit dat hij zovelen van het volk spreekt, en hij belooft te strijden voor een socialer Nederland.

Heus mensen, het gaat dit keer echt gebeuren. Dit keer gaat Diederik echt resultaten boeken. Het is alleen nog even wachten tot de hoog intellectuele schizofreen de puzzelstukjes met betrekking tot zijn oud collega's van het leger van Adolf Tayip Erdogan op de juiste plek weet te leggen, hij daarna ondertussen zeer op de plaats zijnde excuses richting Geert Wilders weet te maken, en dan zijn partij aanbied als gedoogpartner van het kabinet Wilders 1.

Dat hier alleen een klein begin wordt gemaakt in het oplossen van een klein deel van de gesegregeerde multiculturele waanzin, door de gestoorde intellectueel Diederik steevast aangeduid als 'de multiculturele samenleving' is stof die tot nadenken zou moeten stemmen, maar dat is alleen maar lastig voor fantasten zoals Diederik de intellectueel met idealen. Maar voor de rest mensen, dit keer gaat Diederik Nederland en de wereld wel redden. Dit keer gaat hij het wel een keer waar maken. Echt hoor, nee verdomme echt hoor. Geloof Diederik nou maar, dit keer gaat hij echt zijn idealen verwezenlijken. Meer meer meer Diederik waanzin.

Diederik de gestoorde intellectueel van de partij voor de allochtonen.

Dr.Tatta.Macamba | 25-09-16 | 08:43

Hup Diederik naar Maassluis jongeren die eigenlijk Marokkanen blijken te zijn terroriseren de bewoners.
Noodbevel uitgevaardigd.
Hup Diederik ga ze vernederen.

Flatuleerder | 24-09-16 | 23:28

Hoor ik dat nou goed in de laatste zin?
.
"De komende tijd leg ik verantwoordelijkheid af"
.
Ik dacht dat de PvdA al jaren geleden afstand had genomen van haar verantwoordelijkheid.
.
Daar hebben ze nooit verantwoording voor afgelegd, ook Samson niet..

meganerd69 | 24-09-16 | 22:15

Als de pvda de AOW leeftijd terug brengt naar 65 zeker voor diegenen geboren voor 1970. Weer voor de Nederlandse arbeiders opkomt. De VUT regeling weer invoert. Migranten het land uit stuurt, omdat we geen migrantenland zijn.. Kortom weer sociaal en nuchter wordt. Nederlands wordt. Misschien dat de Nederlanders dan weer een beetje vertrouwen krijgen in die partij. Indien niet? Op naar de nul zetels!

oostermoer | 24-09-16 | 22:02

Kan hij niet beter voor de nationale postcode loterij gaan werken? Lekker aanbellen en een beetje leuk doen gaat hem prima af!

ti ta toverkuffar | 24-09-16 | 20:12

VVD betekend tegenwoordig : Vrijheid Van Diederik

djinnie2 | 24-09-16 | 19:42

Samson is niks meer . Rutten nog minder .

djinnie2 | 24-09-16 | 18:50

De pvda gaat met de vvd omdat ze in ruil daarvoor een paar belangrijke posten in de EU Brussel heeft gekregen . De pvda dacht juist daar nog iets van invloed uit te kunnen oefenen op de kapitalistische dictatuur aldaar . Vergis je niet .. Het draait allemaal om de macht uit het bedrijfsleven . Zodra je denkt dat EU Brussel niet voornamelijk draait om TTIP en CETA ,dan heb je het mis . De Moslims die ze hier binnenlaten zijn goedkope arbeidskrachten . Downingstreet 10 heeft jarenlang samen met Goldman Sachs gepleit voor een expanderende EU .
Zodra er tekens zijn dat de EU uit mekaar valt dan zijn de Engelsen de eerste die er uit stappen . Zodra de banken in de EU omvallen door het nationalisme in landen ,dan kunnen ze in ieder geval nog ponden kopen .

djinnie2 | 24-09-16 | 18:38

@Anjin Mohammed | 24-09-16 | 09:27

Het meest verbreide misverstand in Nederland is dat socialisten iets met sociaal gedrag te maken zouden hebben.
Het tegendeel bewijzen de socialisten van de PvdAsocialen iedere dag.

Pieter V | 24-09-16 | 18:30

@Lupuslupus | 24-09-16 | 09:51

Nee hoor, de buitenlanders zijn al weg. Het zijn vooral de aartsluie raamambtenaren in Den Haag, provinciebesturen, en allerlei ngo's die aan het subsidie-infuus lurken die nog geloven in de communistische heilstaat van de PvdA.

Dat soort volk is dus gewoon uit op het cashen van belastinggeld voor niks of weinig doen of hebben IQ zo groot als hun schoenmaat.

Heeft die schooier Speklap al weer gezegd dat jatten van de productieve burgers ter ondersteuning van de klaplopers een feestje is?
Hij heeft daar zelf wel het voorbeeld voor gegeven.

Pieter V | 24-09-16 | 18:22

Died, als ik VVD zou willen stemmen, dan stem ik wel VVD

HijgentHert | 24-09-16 | 18:09

Je zou zo best wel kunnen of mogen zeggen dat de partij Denk het kindje is van Rutten en Samson samen . De VVD vond tijdens hun samenkomsten dat er een politiek tegengeluid moest komen voor de PVV en aldus kwam het Denk daaruit voort ... Ze hadden binnen hun buitenechtelijk Huwelijk (zonder toestemming van de burgers en hun stand) van tevoren absoluut niet verwacht dat moeder Samson een Ottomaans kindje genaamd Kuzu op de wereld zou zetten .

djinnie2 | 24-09-16 | 18:00

Samsom en zijn partij zijn grotendeels verantwoordelijk voor de puin hoop in dit land! Door o.a. de arbeider te verloochenen en de allochtoon decennia te pamperen! Ku(t)zu, de luis in de pels van de PvdA zal de stemmen binnenhalen die Samsom hoopte te krijgen! Jammer voor de PvdA, verkeerd gegokt en zijn nog steeds niet wakker! Turken en Marokkanen integreren nooit. Het zijn profiteurs, haten onze manier van leven, minachten ons,(zoals alle moslims doen) maar niet ons geld!

Lexus01 | 24-09-16 | 17:31

Machtspoliticus wil macht, wow verrassing. Kijk, iedereen heeft een doel in het leven, politici willen graag anderen overheersen, geen enkele uitzondering mogelijk. De één dmv brute domme kracht en grote waffels (Samson en Wilders bijvoorbeeld), de andere door leugens en bedrog (Rutte bijvoorbeeld). Ik stem blanco, tijd voor échte verandering.

automobilaterealist | 24-09-16 | 16:57

@Mastermattie | 24-09-16 | 09:14 "Waar kwam dat vandaan?"
.
Doet me denken aan dit citaat: «I had the opportunity to ask him how Washington managed to have foreign governments act in Washington's interest rather than in the interest of their own countries. He said, "money (...) we give the politicians bags full of money. They belong to us. They answer to us."» (Paul Craig Roberts)

ben kokhals | 24-09-16 | 16:05

Ik ben bang voor de verkiezingen want Jan Roos en Wilders zouden samen moeten optrekken. Echter voorspeld wordt dat ze tegen elkaar in zullen gaan om de kiezersgunst en dat de gevestigde partijen daar als lachende derden van zullen profiteren
youtu.be/-YkINQN_z_0?t=128

telelezer | 24-09-16 | 15:56

Niet te vroeg juichen, hij is slechts kandidaat. Asscher denkt no na tot ver in oktober of hij zich kandidaat stelt.

Jan, Leiden | 24-09-16 | 15:30

-weggejorist-

Johnsatyricon | 24-09-16 | 15:27

Diederik mag wel een paar stevige beveiligers meenemen, als hij in de wijken het eerlijke PvdA verhaal gaat uitleggen aan de Nederlanders die door hem genaaid zijn.

seasicksteve | 24-09-16 | 15:27

-weggejorist-

Sluweslager | 24-09-16 | 15:22

@Guido | 24-09-16 | 11:42
De pvda is toch ook heel chic! Allemaal heel keurige mensen met veel geld.

Rest In Privacy | 24-09-16 | 15:10

Die partij bestaat al 70 jaar, het wordt hoog tijd dat ze gaan vertrekken!

Sprintercity | 24-09-16 | 15:03

Een rooie nepsocialist, schuimbekkenden mooiprater.Een strak aangeklede oerangoetan in de diergaarde, heeft meer uitstraling dan Samsom. Zelfs ex PvdA fractiegenoot Kuzu komt geloofwaardige over en trekt meer zetels dan de PvdA.

Goedverdoemme | 24-09-16 | 15:01

Als je Samsom ziet acteren lijkt het wel een chirurg die op een dood lichaam staat te opereren.
Wat je ook doet, de patient staat nooit meer op.
.
Als lauwe sompige patat met ranzige mayo; zelfs de biobak weigert het.
.
Begrijpen die Peetvader van de Akpartij lui dan niet dat nog maar zo weinigen enige interesse hebben in een clubje van grootverdien socialisten.
Dan heb je toch wel een metersdikke plank voor je kale kokosnoot.
Het spel is uit, zie je dat dan niet.

Memek | 24-09-16 | 14:44

Als Diederick Samson aanbelt heb je volgens mij gewoon het recht om vanuit je slaapkamerraam op die kale kop van hem te zeiken. Toegegeven, het is niet de meest genuanceerde manier om uit te drukken dat je het niet met hem eens bent, maar subtiliteit is dan ook niet mijn sterkste punt.

Verder is dat hele filmpje opgenomen met acteurs. Die tokkie mevrouw met dat hondje is gewoon Gerrie, een typetje dat gespeeld wordt door Jandino. youtu.be/ZB3sYLQRLhg

Osdorpertje | 24-09-16 | 14:20

Ik heb een jaar geleden mijn koivijver opgeruimd en heb een gat in de grond wil je niet weten. laat hem maar bij mij aanbellen en je hoort er niets meer van terug, van die grote muggen doder.

Rich@rd | 24-09-16 | 14:19

@fikkieblijf, necrosis. Hier idem, heb een uwv uitkering, op zich redelijk gênant maar het arbeidsbureau bestaat kennelijk nior. et meer. Heb een hbo opleiding en een beetje ervaring in mijn sector, aangezien ik geen allochtoon ben maak ben ik volstrekt kansloos wtegenover een Turkse immigrant die de Nederlandse taal niet beheerst en volkomen onderontwikkeld is. Dankzij pvda

ploppy | 24-09-16 | 13:56

Nuance? Allemaal de schuld van Brussel zul je bedoelen! Wilders-Roos 2017!

JVeen | 24-09-16 | 13:53

Kan niet waar zijn! Dat dit prototype van een Niedertaler zich nog verkiesbaar durft te stellen. Eigelijk parlementair uitgedrukt zou die met spoed op moeten pleurren bij voorkeur naar Verweggistan.

Goedverdoemme | 24-09-16 | 13:53

In de begin 70'er jaren hing er bij mijn toenmalige schoonouders een verkiezingsposter van de PvdA voor het raam, en was schoonpa actief voor de vakbonden. Toen had socialisme nog iets met sociaal te maken. En was er een duidelijk doel. Ben er zelf overigens nooit een fan geweest van socialisme, het riekt naar een vernedering.
.
De man leeft niet meer maar schoonmoe nog wel. Ik heb nog wel eens contact met haar. Ze heeft een enorme hekel gekregen aan de PvdA omdat ze zo zelfingenomen zijn en niets doen voor de sociale problemen. Ik noem dat champagne toastende kaviaar socialisten.
.
Ja bij de PvdA is een hoop veranderd, bovenal gezond verstand. En wat die rozen betreft, wat een lullige manier om stemmen te ronselen.
Maar het symboliseert dat de belofte achter die roos evenals de bloem zelve binnen een week morsdood is.

Memek | 24-09-16 | 13:34

Ik hoop echt dat Diederik herkozen wordt en het echte verhaal weer gaat uitleggen aan de mensen die het nog steeds niet begrepen hebben. En dan als het goed is de laatste paar zetels die de PvdA nu nog heeft ook verspeeld. Hij snapt het nog steeds niet dat iedereen het kotsbeu heeft van hem.
Ik zou zeggen kom op Diederik, je kunt het. Op naar de 0 zetels voor de PvdA.

seasicksteve | 24-09-16 | 13:30

noemen = noem natuurlijk

je.pense | 24-09-16 | 13:22

Allemaal voor de Buhne, over 4 weken weten wie de echte kandidaat is. Ik verheug me nu al over het voorspelbare toneelstukje (tranen, droomkandidaat, terug naar onze roots, opkomen voor de zwakkeren, etc). Met dank aan de media.

ad melkert | 24-09-16 | 13:21

Iedereen maakt fouten, maar 4 jaar aan een stuk door....
Hardleers noemen ik dat.

je.pense | 24-09-16 | 13:21

Mijn voorspelling is, dat er heel veel "prominenten" volgend jaar de pvda vaarwel zullen zeggen en dat hij de enige is , die deze strontkar wil blijven trekken.

oostermoer | 24-09-16 | 13:20

Krijg bijna medelijden met hem. Bijna. Wat een zielig filmpje. Het "door knokken" spat er nou niet 1 2 3 van af.
Tijdens verkiezingen hou ik er van dat partijen echt laten zien waar ze voor staan, en ik vind het echt niet erg als ze een kant op willen waar ik niet voor sta. Maar dit is gewoon traantje pinken en met de ziel onder de arm bij mensen langs.
Gaat hij nog vragen ook "vind je dat we dan niet met de VVD" en het antwoord ging om Wilders. Is dit nou een PVV campagne filmpje geworden?

ca12nag3 | 24-09-16 | 13:15

ProAsfalt | 24-09-16 | 13:04
Jij moet gewoon een baan zoeken en je klachten via facebook verspreiden. Dank je.

Graaf van Egmont | 24-09-16 | 13:12

"Samen vooruit"

PvdA bedoelt vast: "Samen tewerkgesteld".
ProAsfalt | 24-09-16 | 13:04

Nee de pvda bedoelt vast : "Samen GEDWONGEN tewerkgesteld". Liefst tot je er bij neervalt.

oostermoer | 24-09-16 | 13:11

"Samen vooruit"

PvdA bedoelt vast: "Samen tewerkgesteld".

ProAsfalt | 24-09-16 | 13:04

Als ik hém was zou ik uit de belabberde resultaten mijn conclusies trekken en opstappen. Daarmee houd je immers de eer aan jezelf en laat je bovendien de kans aan een nieuwe frisse kandidaat die de PvdAlleseniedereeniszieligenkrijgtsubsidie bij de afgrond vandaan kan trekken. Wel zo sportief.

Dat laatste hoeft wat mij betreft overigens helemaal niet dus hij kan beter blijven zitten, als een mastodont-kapitein die samen met zijn on-uithoosbare stuurloze schip gestaag maar zeker richting kelder zinkt en nooit meer weder keert.

Vandaar dat ik zei; 'Als ik hém was'

HypoPseudo | 24-09-16 | 12:58

Laat het lekker gebeuren. Met Samsom is de kans op een TK-fractie ter grootte van dat bekende tuinsetje het grootst. Zodra Asscher of Aboutaleb het roer zou overnemen, schieten de peilingen weer omhoog.

Bytemaster | 24-09-16 | 12:47

Ik denk dat aan dit filmpje van 2 minuut 38 een research van ongeveer een week is voorafgegaan. Buurt uitzoeken, karakteristieke koppen uitzoeken, kritische vragen over zichzelf stellen en de meest ongewenste negatieve opmerkingen er uit knippen.
Het feit dat deze man met een bos rozen in een wijk loopt, zonder dat er een campagne aan de gang is, zegt eigenlijk al genoeg over de en zijn geloofwaardigheid.

Graaf van Egmont | 24-09-16 | 12:44

Laat hem nog 4 jaar aanmodderen. Oke, het kost wel een duit aan belastinggeld, mar hij is de enige die de PvdA kan minimaliseren.... en dat is dan wel weer goed voor Nederland.

Uw Psychiater | 24-09-16 | 12:42

necrosis | 24-09-16 | 10:42

@necrosis. Vrijwel alle overheidsdiensten , tot en met de belastingdienst,hebben zich het laatste decennium ontwikkeld als bloedhonden. De verhalen en bewijzen daarvoor: ik zou er pagina's mee kunnen vullen.
Sterkte!

daytripper | 24-09-16 | 12:41

Ik weet niet wat voor pillen Didi slikt om zo'n vertroebeld wereldbeeld te kunnen vormen, maar ik zou bijna zeggen: "doe mij er een paar!"

Je staat echt mijlen (herstel: lichtjaren) ver van de werkelijkheid af als je dit verhaaltje, wat klinkt als een kapotte grammofoonplaat, weer met droge oogjes durft op te dreunen.

En de burgerij naar de mond praten, werkt ook niet.

Hollander01 | 24-09-16 | 12:39

Laat de spoorbielsdeskundige toch totaal links liggen. Wat een narcistische domme figuur.

Ronnie uit Helmond | 24-09-16 | 12:38

Respect voor zijn optimisme. Bij de Algemene Beschouwingen was hij weer sterk bezig, maar hij had daarbij het geluk dat de andere partijen ging zin hadden in terugkijken. Samsom vergeet dat hij wel verantwoordelijk is voor de afbraak van de principes van de PvdA in het huidige kabinet. Dat kan hij wat mij betreft niet meer weg poetsen. Om een kabinet van VVD en D66 te voorkomen, is het te hopen dat er een sterk links blok ontstaat.

Mannes | 24-09-16 | 12:38

Maar liefst 1 minuut volgehouden ...".. die lang verwachte baan eindelijk gevonden.." ... Brrr... Zum Kotzen, zeg ik als ooit PvdA lid

daytripper | 24-09-16 | 12:37

Schooljeugd met overwegend blanke kinderen en 1 hoofddoekje?
Geen asielzoeker te bekennen?
Willekeurige mensen die allemaal blij zijn met een roos?
Dat is niet echt een waarheidsgetrouw beeld van de samenleving.
De enige die niet toneel speelt is dat hondje.
'Brrr, wat een engerd. Ik vertrouw die vent voor geen meter. Kunnen we gaan?'
Knok maar lekker verder Didi.
Op naar de 0 zetels!

Schietmijmaarlek | 24-09-16 | 12:33

PvdA is ongedierte... of rotzooi pm het ongedierte.

Ronnie uit Helmond | 24-09-16 | 12:33

-weggejorist-

boerenbont | 24-09-16 | 12:32

Ik ben al enige tijd van mening dat er teveel wordt gefocust op crimineel Marokkaans ongedierte. Uiteindelijk zijn Nederlanders verantwoordelijk voor het feit dat Moslimapen ongestraft meisjes, ambulancepersoneel en westerse vrouwen kunnen vernederen. Dat is PvdA. Ik pleit ervoor om dit gruwelijk misdadige geteisem op te pakken, in een kerker te smijten en heel hard te confronteren met de ellende die zij hebben veroorzaakt.

ploppy | 24-09-16 | 12:23

Kijk, Samsom is pas weg als ie gaat. Da's logisch.

Rest In Privacy | 24-09-16 | 12:17

Geweldig nieuws! Stel je voor dat er een jonge goodlooking, welbespraakte halfgod lijsttrekker werd. Dan werd de Partij van de Afgang nog groot ook wegens de stemmen op alles behalve de inhoud.

Steinway | 24-09-16 | 12:11

Me hele dag verpest nu...............

Ni3tn0Rm44l | 24-09-16 | 12:05

UWV lekt persoonsgegevens van 11.000 werkzoekenden in regio Groningen

Nieuws van vandaag!

oostermoer | 24-09-16 | 12:05

@R.B.Scott | 24-09-16 | 10:50
"een dermate slecht acteur dat iedere Jan Lul de onbetrouwbaarheid van zijn gezicht ziet afdruipen"
Nu overschat je de gemiddelde nederlander toch echt.

Slipsnifter | 24-09-16 | 12:01
-weggejorist-
tintel | 24-09-16 | 11:54

@fikkieblijf! | 24-09-16 | 11:13
Die verkeersregelaarfunctie komt mij heel bekend voor.
Was dat zo'n zogenaamde 'speedmeet' met daarna een één op één gesprek?

necrosis | 24-09-16 | 11:54

Goed nieuws mensen! Laat hem de PvdA afbreken zoals geen ander kan!

Drenthie | 24-09-16 | 11:48

@Lupuslupus | 24-09-16 | 10:35
Het verschil is dat vroeger de PvdA omhoog werd gepeild, en die hebben ze laten vallen. De Honden zetten nu in op de VVD, de partij van de chiquere corruptie.

Guido | 24-09-16 | 11:42

General Dripple | 24-09-16 | 09:23
Nou, Job Cohen, was ook zeer enthousiast, maar moest het toch opgeven, dus hij komt ook nog wel, heeft alleen een hardere kop, kost meer tijd.

watmagjenogwel | 24-09-16 | 11:39

Kansloos figuur, kansloze partij.

Cor Netto | 24-09-16 | 11:35

Slecht acteerwerk.
Maar laat 'm vooral z'n karwei afmaken.
0 zetels!

Ars Vivendi | 24-09-16 | 11:35

Doorknokken! Tegen het pessimisme dat dit land verdeelt, tegen de zwartkijkers. Vóór degenen die willen verbinden, die zeggen: ja, hier sta ik voor, aan dit Nederland wil ik meewerken, hier wil ik mijn schouders onder zetten. Tegen dié mensen zeg ik: u bent welkom, welkom om samen met ons deze moeilijke maar ook mooie klus te klaren! Pvda, als u nog áltijd geen genoeg heeft van onze holle retoriek.

Zenzeo | 24-09-16 | 11:32

Sommige mensen hebben er alles voor over om onderknuppel van Brussel te moge zijn.

En dan hebben we nog de kiezers die op dat soort onderknuppels van Brussel stemmen.

Maar wat heel wat kiezers nog steeds niet in de gaten hebben is dat elke stem voor de onderknuppel partijen van Brussel weer een stem is voor Brussel zelf.

En dan maakt het geen ene moer uit of het nederlandse verkiezingen zijn of de EU verkiezingen.

Ongelooflijk dat mensen zoiets nog steeds niet door hebben.

komtdatschot | 24-09-16 | 11:31

@necrosis | 24-09-16 | 10:42

Jij bent uit het goede hout gesneden. :-)
Tip voor je: gewoon helemaal niets zeggen tegen het UWV, niets melden, maar gewoon DOEN. Die pannenkoeken hebben namelijk helemaal geen tijd om ook maar iets te controleren. Er liggen daar namelijk nog zo'n 20.000 "fraude"dossiers (ik vermoed merendeels per ongeluk verkeerd ingevulde formuliertjes op de website) op de plank...

Tegen de tijd dat het UWV ooit in de gaten krijgt dat je - zeer welkom - vrijwilligerswerk doet, heb jij allang weer een baan, wedden? :-D

EefjeWentelteefje | 24-09-16 | 11:24

fikkieblijf! | 24-09-16 | 11:13

Het is zo triest dat het bijna lachwekkend is. Heb al meerdere van dit soort verhalen gehoord en begrijp nu heel goed waarom er zoveel beveiliging rondloopt op UWV kantoren.

Borrelende Boris | 24-09-16 | 11:24

Waar is dat televisiespotje opgenomen? Ik wil daar ook wonen.

Wasbakplasser | 24-09-16 | 11:23

Het triumviraat Volkskrant, NRC en Publieke Omroep vindt Diederick ´briljant, dossierkenner met ijzeren geheugen´. Nog steeds. Waarschijnlijk dat Didi het daardoor ook zelf is gaan geloven.

batvoca2 | 24-09-16 | 11:19

pvda; rozen hebben doornen , die steken en prikken!
Vooral die rooie.

Samsom wordt maar lijsttrekker! Goed besluit van die "pagtij van de agbeid".

oostermoer | 24-09-16 | 11:19

necrosis | 24-09-16 | 10:42
ik ken ut, ik wilde mij naast mijn, weer tijdelijke parttime baan en een parttime WW met lek (dankje Asscher, na 30 jaar bijdrage aan het sociale zekerheidstelsel)vrijwillig inzetten om toch nog wat 'sociale contacten' te kunnen hebben ipv thuis op de bank te hangen (werk is ook thuis).
NEIN, zei het UWV en later OKE als dat in het weekend plaatsvind.. om vervolgens mij te verplichten te solliciteren op een baan als verkeersregelaar door het gehele land en in de weekenden...

fikkieblijf! | 24-09-16 | 11:13

@Borrelende Boris | 24-09-16 | 11:00
*drukt duim op neus en zwaait met vingers*

necrosis | 24-09-16 | 11:08

Aanmodderfakker

TheNox | 24-09-16 | 11:01

necrosis | 24-09-16 | 10:56

Uitvreter! Ga eens aan het werk om mijn WWB te betalen ;)

Borrelende Boris | 24-09-16 | 11:00

Is er geen vrolijker onderwerp dan deze klaploper.

Radijsje | 24-09-16 | 10:59

Oh, Diederik... mag ik als-je-blieft even wat wijken uitzoeken waar jíj dan met je bosje rozen doorheen mag banjeren???? Als-je-bliéft????

bisbisbis | 24-09-16 | 10:58

@Borrelende Boris | 24-09-16 | 10:48
Die vrije tijd heb ik nu, betaald door de netto belastingbetaler ;)

necrosis | 24-09-16 | 10:56

@corbiere 10:45
LOL en koffie uitgeproest over toetsenbord maar niets kwalijk neemt.

R.B.Scott | 24-09-16 | 10:55

Diederik is geen leider. Heeft geen charisma. Net als alle andere politici op Geert na die de pijnlijke plekken blootlegt en zich opoffert in het belang van onze verworven vrijheden van het Westen. De rest zijn technocraten met een narcistische persoonlijkheidsstoornis. Ze dringen hun eenzijdig wereldbeeld op, spelen in op de angsten en hebzucht van de burger en presenteren zich als de oplossing voor al hun problemen. Echter, achter dit masker gaat het ze puur om eigen belang. Het algemeen belang wordt alleen gediend als het samenvalt met hun eigen belang.

heilgeil | 24-09-16 | 10:51

Godzijdank is ratje Samsom een dermate slecht acteur dat iedere Jan Lul de onbetrouwbaarheid van zijn gezicht ziet afdruipen.
"Dank daarvoor,eigen grafgraver...!"

R.B.Scott | 24-09-16 | 10:50

necrosis | 24-09-16 | 10:42

Ben het volledig eens met het UWV, daten doet u maar in uw vrije tijd ;)

Borrelende Boris | 24-09-16 | 10:48

Mis een scene met zijn gehandicapte dochter, of wil die papa ook niet meer zien?

corbiere | 24-09-16 | 10:45

@fikkieblijf! | 24-09-16 | 10:30
Ik heb momenteel een WW uitkering.
Men zocht in een bejaardencomplex naar mensen die de inwoners wat 'qualitie-time' konden bezorgen.
Dingen als helpen aankleden, wat aanspraak, een rondje met de rolstoel door het nabijgelegen park, etc.
Ik kreeg van het UWV te horen dat ik mijn uitkering zou verliezen als ik dat zou gaan doen.
En toen moest ik mezelf heel erg beheersen om niet compleet berserk te gaan....

necrosis | 24-09-16 | 10:42

Dóórdrammen is het in plaats van doorknokken.
Als je het niet met hem eens bent dan zegt hij het gewoon nog een keer. En als je het dan nog niet met hem eens bent dan zegt hij het nog een keer. Keer op keer, het is net een vastgelopen langspeelplaat. Gesprek met die man is niet mogelijk.
Ben benieuwd naar het eerlijke verhaal dit keer "ja, er komen drie miljoen zielige moslims bij, en ja dat vindt u misschien niet leuk, maar het is wel het eerlijke verhaal". De rillingen lopen over mijn rug bij deze man die zelfs zijn gehandicapte dochtertje misbruikte hij voor campagne doeleinden. Maar hij heeft wel met zijn partij de Wajong afgeschaft. Dan heb je geen recht van spreken meer wat mij betreft.

catomar | 24-09-16 | 10:42

Feel the burn. Zijn billen schroeien aan het pluche.

Rest In Privacy | 24-09-16 | 10:41

Hij voelt ook een enorme drive om door te gaan.
Stakker!

Gags Beasley | 24-09-16 | 10:41

... ik houd niet van vechten

Centauri3 | 24-09-16 | 10:39

Samsom brandt?
Niet zo raar, the beds are burning.

Mr_Natural | 24-09-16 | 10:36

@MultiPlex | 24-09-16 | 10:32
Oh is dat het. Ik dacht dat hij me een tweedehands auto* probeerde te verkopen.
*van oud vrouwtje geweest, altijd binnen gestaan en ieder jaar z'n beurtjes gehad

atheïstisch stemvee | 24-09-16 | 10:35

Samen eruit, Samsom vooruit mag ook hoor. Kan hij de hele asiel-polonaise terugleiden.

netniet | 24-09-16 | 10:35

De stijgende lijn van de VVD in de peilingen doet me vermoeden dat veel Nederlanders zich nog gemakkelijk het zand in de ogen laten strooien.
Borrelende Boris | 24-09-16 | 10:26
.
De peilingen worden gemanipuleerd. Dat zou niet zo erg zijn als het domme volk er niet met beide benen zou intrappen. Minimaal 6 weken vóór de verkiezingen zouden de peilingen op zwart moeten gaan.
.
Als je na deze 4 jaar rampkabinet nog niet weet waarop je moet stemmen ben je wel heel erg ver van huis. Dan kun je nog 1 ding doen: naar de verkiezingsdebatten kijken en wat daar wordt gezegd meten naar wat de partijen in hun vorige vierkiezingsprogramma beloofden EN wat de uitkomst van die beloften is geweest.
.
Maar ik weet, dat is helaas teveel gevraagd van het gepeupel.

Lupuslupus | 24-09-16 | 10:35

*knap=knip

fikkieblijf! | 24-09-16 | 10:33

Chinook Elsevier | 24-09-16 | 10:23

knap en plakwerk, zit een heel bedrijf achter.. dat die lui zich daarvoor lenen geeft meteen ook het niveau aan. Bij mij staat ie nie voor de deur.. pats, dicht zodra hij hallo zegt en een roos in mijn gezicht duwt..

fikkieblijf! | 24-09-16 | 10:33

2 minuut en 37 seconden van mijn leven verknalt en nog weet ik niet waar Samsom nou voor wil knokken, behalve dan zijn eigen baantje.

MultiPlex | 24-09-16 | 10:32

Didi heeft als politicus zijn partij opgeblazen. Je moet er niet aan denken wat hij opgeblazen zou hebben als hij kernfysicus was gebleven.

jacobh | 24-09-16 | 10:31

@Nivelleermarionet | 24-09-16 | 10:24
Het feit dat iemand hoogopgeleid is, wil niet zeggen dat er verstandige woorden uitkomen.

necrosis | 24-09-16 | 10:31

Oh oh domme GeenStijl. Maak Samsom aub niet belachelijk. We moeten er met z'n allen voor zorgen dat TOT En MET MAART de PvdA denkt dat hij de beste keuze is. Post dus liever stukjes over dat alles wat ie doet geweldig is.
Zoals anderen hier aangever is plan B en C aboutaleb of Asscher.
Ik zie persoonlijk liever de SP op 25 zetels volgend jaar, dan de PVDA. Die zijn tenminste nog een beetje EU kritisch en staan daadwerkelijk tussen de mensen ipv gespeeld in een campagne spotje.

Rest In Privacy | 24-09-16 | 10:31

PVDA opleidingsinstituut voor erdogan fanaten

Vonkentrekker | 24-09-16 | 10:30

Mastermattie | 24-09-16 | 09:14
Heeft rijke ouders die het ook verrekken om die rendementsheffing te betalen?

corbiere | 24-09-16 | 10:30

necrosis | 24-09-16 | 10:25

ergo, veel banen in de zorg en welzijn zijn nu 'geparticipeerd' naar de mantelzorg en vrijwilligers of terecht gekomen in de 'tegenprestatie'van langdurige bijstandontvangers..

fikkieblijf! | 24-09-16 | 10:30

roze_bril | 24-09-16 | 10:21

Dit zal Sylvana erg aanspreken, denk ik zo. Zou ze ook eens moeten toepassen op haar vriendjes bij DENK.

Borrelende Boris | 24-09-16 | 10:30

Sterph met je eerlijke verhaal, sterph!

eerstneukendanpraten | 24-09-16 | 10:28

Lupuslupus | 24-09-16 | 10:19

We zullen zien. De stijgende lijn van de VVD in de peilingen doet me vermoeden dat veel Nederlanders zich nog gemakkelijk het zand in de ogen laten strooien.

Borrelende Boris | 24-09-16 | 10:26

Nederland wordt verraden met een kus en een roos.

helodia | 24-09-16 | 10:25

In ieder geval misbruikt hij zijn gehandicapte dochter niet meer om stemmen te trekken
@spanarchist | 24-09-16 | 10:10

Ik vond dat filmpje werkelijk beneden alle peil, en hij durfde het ook nog te 'verkopen' als het eerlijke verhaal.
Als je ziet hoe de zorg is afgebroken onder Rutte II, dan zou Samsom zich dood moeten schamen.
Handen aan het bed/ zorgverleners werden wegbezuinigd (mochten als ZZP'er terugkomen) terwijl extra geld voor de zorg direct in de zakken van de zorgmanagers/ ICT'ers verdwenen.
*boos worden doet*

necrosis | 24-09-16 | 10:25

Het is je de afgelopen 3.5 jaar van dit slechtste kabinet ooit dus nog niet gelukt om je ergens veilig te nestelen bij een multinational, bank of de EU.
litebyte | 24-09-16 | 10:20
.
Ik denk dat ze daar niet zitten te wachten op een actievoerder. Want dat is hij nog altijd hoor, luister maar naar zijn agressieve toontje. De door u genoemden zijn natuurlijk ook uitschot maar ze houden in ieder geval de uiterlijke schijn op. En zelfs dat kan Samsom niet.

Lupuslupus | 24-09-16 | 10:25

Het punt is dat Samsom een hoogopgeleide en intelligente persoon is, die ook nog het een en ander van wetenschap begrijpt. De meeste politici zijn gewoon een beetje dom en onnozel, maar Samsom is een slim en berekenend figuur. En juist dat maakt hem extra gevaarlijk. Zijn intelligentie is zijn wapen en de PvdA is zijn kazerne. Hoed u voor intelligente politici, want die gaan u nog meer geld kosten dan de dommen.

Nivelleermarionet | 24-09-16 | 10:24

Het siert hem dat hij het karwei, het slopen van de sociaaldemocratie, afmaakt. Procyclisch bezuinigen, slopen economie, zorg, EU, arbeidsmarkt,..., epic fail. Op naar de implosie van de PvdA!

slijtageslag | 24-09-16 | 10:24

Goed zo Samsom; doorknokken nu, mouwen opstropen en de laatste zetels ook om zeep helpen. Tijd voor vernieuwing, zonder jou en de PvdA.

Eparchus | 24-09-16 | 10:23

Waar heeft hij in godsnaam al die figuranten gevonden,mensen doen ook echt werkelijk alles voor geld. Zijn dit de nieuwe NSBers die hun hele ziel en zaligheid verkopen voor hun leider?

Chinook Elsevier | 24-09-16 | 10:23

Samson, de Grienpies drammer/terrorist! Oprotten naar Noord-Korea!

Xirdalan | 24-09-16 | 10:21

@Borrelende Boris | 24-09-16 | 09:52

"I have more respect for a man who lets me know where he stands, even if he's wrong. Than the one who comes up like an angel and is nothing but a devil."

roze_bril | 24-09-16 | 10:21

Diederik diederik diederik toch. Dat je blijft kiezen om het volk voor te liegen, geeft in feite het zelfde aan als bij Klootzak rutte.

Het is je de afgelopen 3.5 jaar van dit slechtste kabinet ooit dus nog niet gelukt om je ergens veilig te nestelen bij een multinational, bank of de EU.

litebyte | 24-09-16 | 10:20

Ik sluit een dergelijk scenario komende verkiezingen ook niet uit. Grote vraag is dan alleen welke partij gaat wedijveren met de VVD.
Borrelende Boris | 24-09-16 | 10:08
.
Van strategisch stemmen moet nu toch zo langzamerhand iedereen de buik vol hebben? Natuurlijk zijn er mensen met dikke wanden voor hun kop maar kom op zeg, ik schat het Nederlandse volk toch iets wijzer in.
'Een ezel stoot zich in 't gemeen NIET TWEE keer aan dezelfde steen'.
.
Twee partijen die elkaar tijdens de verkiezingen zo ongeveer naar het leven stonden en daarna gingen samenwerken. Met desastreuze gevolgen.
.
ALS ik zo dom zou zijn geweest om op de VVD i.p.v. de PVV te blijven stemmen, zou ik mij vreselijk bedonderd voelen. En ik kan mij echt niet voorstellen dat ik de enige zou zijn die het zo ziet.
.
Verkiezingsdebatten zijn er om mensen te overtuigen 'stem op mijn partij'. Wat mij betreft allemaal boter aan de galg gesmeerd want ik stem al sinds 2005 op de PVV en dat blijft gewoon zo. NIETS kan mij van mening laten veranderen.

Lupuslupus | 24-09-16 | 10:19

Samsom heeft groot gelijk, dat hij het gaat proberen.
Er valt in Nederland nog genoeg te slopen en weg te geven.

jfzi | 24-09-16 | 10:18

Hij doet zijn best om niet weg te kijken tijdens de gesprekken. Hij is totaal niet geïnteresseerd in de ander. Ga maar lekker door.

ristretto | 24-09-16 | 10:14

Goed filmpje. Ik ben om.
In ieder geval misbruikt hij zijn gehandicapte dochter niet meer om stemmen te trekken, dus iets heeft hij wel geleerd.

spanarchist | 24-09-16 | 10:10

Ver over de datum die Diederik maar vooral die klote partij van hem. Vol met mensen die van alles vinden maar geen echte kwaliteiten hebben. Nog niet eens een goede smaak van kleding. De tijd van "de arrebeiders" is voorbij.

doskabouter | 24-09-16 | 10:09

Lupuslupus | 24-09-16 | 10:02

Dat zou inderdaad een paar zetels kunnen schelen. Vergeet echter niet dat de PvdA op sterven na dood was bij de vorige verkiezingen en er toen massaal strategisch werd gestemd om de VVD uit de regering te houden. Ik sluit een dergelijk scenario komende verkiezingen ook niet uit. Grote vraag is dan alleen welke partij gaat wedijveren met de VVD.

Borrelende Boris | 24-09-16 | 10:08

@atheïstisch stemvee | 24-09-16 | 09:27
Geen probleem.
Pak jij de zeep, dan pak ik de brandslang.

necrosis | 24-09-16 | 10:08

Ze zijn hun allochtonen vergeten ! En dat hebben ze bewust gedaan, want hier wordt over nagedacht.
Oftewel, ze hebben de allochtonen al afgeschreven aan DENK en willen zich nu als een sociale volkse sbs6/tros partij profileren. Althans aan de tokkies te zien. En dan nog even tussendoor hun concurrent Geert een sneer geven.
Ik heb het kotsbeu.

Barbarous_Relic | 24-09-16 | 10:06

Dat stukje met die lege kinderwagen is uit het filmpje geknipt. En dat stukje waar hij door een brievenbus aan het plassen was. Dat was een beetje raar. En dat ze gingen lunchen met kaviaar.

tipo | 24-09-16 | 10:06

Lupuslupus | 24-09-16 | 09:51

Dat is ook mijn verwachting. De 'allochtonen' zullen en masse naar DENK gaan. Een stel chantabele Turken, een babbelzieke, omhooggevallen Mocro en een nogal dommige negerin reiken het hele spectrum van de 'buitenlandse nederlanders'.

Niemand durft de kar te trekken behalve deze kale autist
De kans op een rehabilitatie van deze doodzieke xenofiele club lijkt daarmee nagenoeg uitgesloten.
Asscher en Aboutaleb weigeren verantwoordelijkheid te nemen om maar niet geassocieerd te kunnen worden met de definitieve nekslag voor de Partij van de Arbeid.

Desmoulins | 24-09-16 | 10:06

kunnenzedanniks | 24-09-16 | 10:00
Abu is te controversieel bij zowel de getinte als de kaaskop achterban.
Reken er maar op dat Asscher al ingepland staat voor januari en februari bij DWDD en Pauw.

Harry Turtle | 24-09-16 | 10:05

Samsomite ging ooit kernfysica studeren louter en alleen om wetenschappelijk onderbouwd actie tegen kernenergie te kunnen voeren. Ben je dan schuimbekkend gestoord of niet? Het is hetzelfde als een veganist die stage gaat lopen in een slachthuis. Het is een griezelig soort fanatisme.

isitsoornot | 24-09-16 | 10:04

Geef me ff een belletje als hij wel voor je deur staat, dan kom ik voorrijden met de strontkar.
necrosis | 24-09-16 | 10:01
.
Mooi !!

Lupuslupus | 24-09-16 | 10:03

@Haberdoebas | 24-09-16 | 09:56
Die zit al een tijdje bureaus aan de onderkant te inspecteren in Brussel....

necrosis | 24-09-16 | 10:03

Ter overweging aan een ieder die de PvdA 0 zetels toewenst: deze zetels gaan dan voornamelijk naar GroenLinks, D66 en DENK.
Borrelende Boris | 24-09-16 | 09:52
.
Prima. GL en D666 hebben al moslims binnen hun gelederen. De oproep van Ankara zal deze keer zijn NIET stem D666 maar stem DENK.
Daaraan zal massaal gehoor worden gegeven - is mijn inschatting - dus GL en D666 verliezen kiezers.
.
Kijk je kunt één rattennest beter onder controle houden dan 3 nesten. Als u begrijpt wat ik bedoel.
.

Lupuslupus | 24-09-16 | 10:02

PvdA? Daar stemmen zelfs de allochtonen niet meer op. En je weet wat DAT betekent.

Accident_Prone | 24-09-16 | 10:01

@Lupuslupus | 24-09-16 | 09:51
Geef me ff een belletje als hij wel voor je deur staat, dan kom ik voorrijden met de strontkar.

necrosis | 24-09-16 | 10:01

Niet te negatief over Samson hoor. Laat hem in godsnaam de verkiezingen ingaan als lijsttrekker. Het alternatief wordt op de achtergrond namelijk al voorbereid en is veeeeeel erger. Dat alternatief heet Aboutaleb. Nu zegt deze nog wel dat hij niet zal meedoen, maar de man is absoluut onbetrouwbaar dus...
Als het bestuur van de partij door een dolk in de rug van Didi (namens Abu) dit toch voor elkaar krijgt, dan zou de PvdA ineens wel eens heel groot uit de verkiezingen kunnen komen. Want Abu wordt door de gutmenschen gezien als een bruggenbouwer en veel marokkanen zouden ook wel eens op hem kunnen stemmen. Zijn we weer terug bij af...

kunnenzedanniks | 24-09-16 | 10:00

Er komt meer gebakken lucht. Diederik heeft gewoon gelijk.

tipo | 24-09-16 | 09:59

Borrelende Boris | 24-09-16 | 09:52

nou DENK het toch van niet... maar je hebt wel een punt. Welke partij kan de autochtone ex PVDA stemmers wat bieden?? Vooral geloofwaardigheid en vertrouwen..

fikkieblijf! | 24-09-16 | 09:58

Domme Didi, hij weer toch ook wel dat al deze mensen op Geert gaan stemmen en zijn werkelijke achterban in de Schilderswijk woont?

Harry Turtle | 24-09-16 | 09:58

Hoe is het met zijn private voorlichtster en onderliggertje Saar?

Haberdoebas | 24-09-16 | 09:56

@LieberLiber | 24-09-16 | 09:44
Dat viel me ook al heel erg op ja..
Het nederland uit dit propagandafilmpje is niet het nederland dat ik zie als ik uit het raam kijk.
Maar ja, het blijft de pvda, geloofwaardigheid nihil dus.

Slipsnifter | 24-09-16 | 09:54

Alle mogelijke tegenstellingen tussen zwak er sterk zijn door de linkse antilectuelen vergroot.
*****
Opleiding, Globalisering, Het mogen hebben van een mening, De digitale wereld, Jong en oud, De stad versus de "provincie", Man/vrouw, Migratie... Ben ik er nog een paar vergeten?
*****
Mensen als Samson, Witteman en Pauw behoren tot de rijksten op aarde. Dit type vreet een hele wereld kaal in één mensenleven. Voor altijd. En de rest van de mensheid is gedwongen van een afstand toe te kijken.

Orakel1958 | 24-09-16 | 09:53

Ter overweging aan een ieder die de PvdA 0 zetels toewenst: deze zetels gaan dan voornamelijk naar GroenLinks, D66 en DENK.

Borrelende Boris | 24-09-16 | 09:52

Goeie morgen allemaal.
Het is natuurlijk een goed betaalde baan.
Die wil je niet zomaar opgeven.
Maar PvdA wordt het niet meer.vermoed ik ?

altijdfeest | 24-09-16 | 09:52

Er zit gewoon nog een dikke middelvinger in naar iemand.
'Je weet wel wie ik bedoel'.
General Dripple | 24-09-16 | 09:29
.
En dan die smalende grijns erbij... Jammer dat Samsom niet bij mij aan de deur komt. Pek en veren zou zijn deel zijn.
Bah wat heb ik een grenzeloze hekel aan die man. Dat er nog één weldenkend mens op die partij stemt, het is mij een raadsel. Ze hebben alles maar dan ook alles en iedereen verraden en niet voor niets is Willem Drees, de oprichter van de partij, er destijds uitgestapt. Omdat hij - toen al - niets meer terugzag van het programma waarmee hij begon.
.
De PvdA is een partij voor buitenlanders geworden. Wel frappant natuurlijk dat die lieden helemaal nergens in het filmpje in beeld komen. Maar goed, het allochtone gedeelte van de stemmers stapt straks over naar Denk. Dan houdt de PvdA nog 2 zeteltjes over.
.

.

Lupuslupus | 24-09-16 | 09:51

@fikkieblijf! | 24-09-16 | 09:40
Het symbool van de PvdA moet schijnbaar een roos voorstellen maar ziet er meer uit als een vuist:
www.kijkmeerssen.nl/wp-content/uploads...
En glijmiddel zit niet meer in het basispakket....

necrosis | 24-09-16 | 09:45

Wat is dat voor witmensenpartij. En wat voor witte wijk is dat? En waar staat die oerblanke schhool? Er komt in het hele filmpje geen enkel kleurtje in voor! Er komt weer lucht kennelijk!

LieberLiber | 24-09-16 | 09:44

Samsom is de sloopkogel van zijn eigen partij. Doorgaan, Diederikje, vooral dóórgaan. Op naar de nul rozen!

De Vrijlansier | 24-09-16 | 09:44

-weggejorist-

Ciprinus | 24-09-16 | 09:44

Niet om aan te zien dat filmpje. Maar misschien is er nog wel ergens een enkeling uit de "traditionele achterban" die zich laat overtuigen.

Guido | 24-09-16 | 09:43

Zelfs Samsom houdt de bouwval genaamd: de PvdA, niet bij elkaar. Net zoals "Stronger together" zal dit eveneens een totale faal worden. Totaal vervreemd van het volk.

Desmoulins | 24-09-16 | 09:42

@1+1 | 24-09-16 | 09:37
Didi deelt rozen uit, ik wat wat moois gevonden om aan Didi te geven.
Kom op, Didi, even bukken.
Het zal wat pijnlijk zijn maar dat went wel:
thumbs.dreamstime.com/z/reuze-cactus-...
*boosaardige grijns*

necrosis | 24-09-16 | 09:41

Diederik Samson is krankzinnig.
Even opzoeken welke stoornissen op hem van toepassing zijn... Eh... Wat nou? Allemaal!

Orakel1958 | 24-09-16 | 09:40

Hoop hem niet tegen te komen met zijn rozen.. symbool van trouw. Ook beter om de naam van 'zijn'partij te wijzigen.. Als ex arbeider, 50 plusser met een WW lek dat niet gedicht gaat worden want bijstelling komt pas volgend jaar ergens.. en doorrrrrr moet tot mijn 70e met flex, flex, flex, tijdelijk na 2 jaar d'ruit!En mijn opgebouwd pensioen van 30+ jaar door zijn Jetta regelrecht naar dat Maloch van een EU. Allemaal dank zij onze Diederik en zijn club van PVDA regenten die hier hoofdelijk voor verantwoordelijk zijn.
De kloof tussen arm en rijk, jong en oud, autochtoon en allochtoon, werknemer en werkgever is nog nooit zo groot geweest.. In 4 jaar tijd met PVDA en Diederik aan het roer. Oppleuren!

fikkieblijf! | 24-09-16 | 09:40

En nu maar hopen dat Asscher en AbuTupac zich niet kandidaat stellen. Diederik is goed bezig als colporteur van zijn eigen gelijk. Pluspuntje is dat ie, na vier jaar, weer eens buiten komt.

Petrus Poortwachter | 24-09-16 | 09:40

En Diederik maar roepen dat we méér nuance nodig hebben. Want de islam, de immigratiegolf, geweld en terreur op straat en openlijk liegende politici zijn namelijk heel genuanceerde onderwerpen. Daar moet je heel voorzichtig mee omgaan.

Boerkablaffer | 24-09-16 | 09:40

Samson. Met een M. Tis wat.

1+1 | 24-09-16 | 09:38

Samson mag van mij de boom in.

1+1 | 24-09-16 | 09:37

@Kapitein Stijlvol | 24-09-16 | 09:26
Zijn nieuwe neukertje inmiddels ook niet meer, die zit in Brussel....

necrosis | 24-09-16 | 09:34

En maar niet begrijpen dat hij de Partij van de Allah naar de nul zetels leidt..
Go, Didi, go !
Je kunt het !!!

Wijze uit het Oosten | 24-09-16 | 09:34

Deze rare enge man is inmiddels voer voor psychologen. De psychopathie straalt er van af.

Prof. Pim Pam Pet | 24-09-16 | 09:32

@Mastermattie | 24-09-16 | 09:14
Kleine correctie: dat huis heeft hij gekocht zonder hypotheek.
Contante betalingen boven €25.000 dienen altijd gemeld te worden in verband met poging tot witwassen/crimineel geld.

necrosis | 24-09-16 | 09:32

Dit is het mooiste geschenk dat Diederik ons kon geven.

Nehemia | 24-09-16 | 09:32

Het is mijn stellige overtuiging dat je mensen de fouten moet laten begaan die ze van plan zijn om te maken. Toegegeven, er breekt wel eens wat op die manier, maar je kan vaak mensen in geen honderd jaar uitleggen wat ze verkeerd gaan doen, terwijl ze het achteraf binnen enkele momenten voor altijd snappen.

Zo ook met deze man. Alleen duurt het wat lang omdat hij niet al te snugger is.

Don Bomgordello | 24-09-16 | 09:30

atheïstisch stemvee | 24-09-16 | 09:27
Kijk nog even vanaf 1.58 een seconde of 10 voor een wtf effect.
Er zit gewoon nog een dikke middelvinger in naar iemand.
'Je weet wel wie ik bedoel'.

General Dripple | 24-09-16 | 09:29

De PvdA naar het graf begeleiden.
Van dit soort activisme kan ik geen genoeg krijgen!

jemagookniksmeer | 24-09-16 | 09:28

Die durft. Een paar jaar compleet onzichtbaar zijn, je partij laten afglijden, en voor de verkiezing om het hoekje komen kijken en wagen het woord ambitie te noemen. Een slappe drol is het.

Akiron | 24-09-16 | 09:27

samson =pvda= verhoogde pensioenleeftijd, verhoogde btw, verdwenen ontslagvergoeding,hogere ziektekosten,hogere staatsschuld en bovendien keihard blijven roepen dat ze er voor de "arbeiders" zijn.
Hij vertegenwoordigt een kut partij, waarbij men elkaar de hand boven het hoofd houdt, liegt en bedriegt en daar zit heel weinig sociaals aan. Op naar 0 (nul) zetels, achterlijke criminele (green peace) vleespet !

Anjin Mohammed | 24-09-16 | 09:27

Filmpje half uitgekeken. Ik voel me vies nu.

atheïstisch stemvee | 24-09-16 | 09:27

@Mastermattie, heeft hij waarschijnlijk van Job Cohen geleerd, die tikte 6 ton contant af

Bokito ergo sum | 24-09-16 | 09:26

-weggejorist-

Kapitein Stijlvol | 24-09-16 | 09:26

Die man op 0:42 e.v. heb ik in recente tijden elders op TV of online gezien. Nee, niet Vd Gijp. Acteur of echte bezorgde burger?

JamesD | 24-09-16 | 09:24

Samsom de das om.

hfakker | 24-09-16 | 09:24

Net Samson in de krant gelezen. Toppunt van arrogantie: "de leukste gesprekken voert hij naar eigen zeggen met mensen die vinden dat hij het heeft verprutst. Want dan kan hij ze van het tegendeel overtuigen". En dat zou dan naar de kiezer luisteren...

roze_bril | 24-09-16 | 09:24

Gaat hij straks weer campagne voeren betreffende het eerlijke verhaal?
Om maar met de heilige worden van Nannabel te spreken:
Nee.ga.weg!

necrosis | 24-09-16 | 09:24

Nog nooit iemand zo hard zn eigen graf zien graven.
En dat met zoveel enthousiasme.

General Dripple | 24-09-16 | 09:23

@Mastermattie | 24-09-16 | 09:14
Geleend van oa Biertje van der Roest....

necrosis | 24-09-16 | 09:21

In de laatste 5 maanden dat ze nog in de regering zitten gaan ze niet meer knokken dus.Gelukkig,daarna ook niet meer.

van stampij | 24-09-16 | 09:20

@Mastermattie | 24-09-16 | 09:14

Hij zal wel smeergeld gekregen hebben van zijn sponsors uit Saoedie-Arabië

Tipped Relic | 24-09-16 | 09:20

De obsessieve activist heeft last van een megalomane preoccupatie waarbij de fixatie blijkbaar pas achteraf komt.

Pompenkoning | 24-09-16 | 09:20

Diederik=(slacht)offer

Boris Badass | 24-09-16 | 09:18

@spuitje11 | 24-09-16 | 09:14
PvdA Spellcheck "U bent dom dus daarom LIEGEN we het nog één keertje uit..."

Mastermattie | 24-09-16 | 09:15

Ik vertrouw die vent voor geen meter. heet z'n huis van pak 'm beet 3,5 ton hier in Leiden met contant geld betaald. Waar kwam dat vandaan?

Mastermattie | 24-09-16 | 09:14

Hij brandt van verlangen om door te gaan!

Vooral niet blussen!

Petrus Poortwachter | 24-09-16 | 09:14

U bent dom dus daarom leggen we het nog één keertje uit...

spuitje11 | 24-09-16 | 09:14

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie
Online Casino | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen