Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Video. Vaarwel Zweden, bedankt voor de Volvo's

Als het een film of boek was, zou niemand het geloven. Zo'n slecht verhaal is Zweden. In de bovenstaande video vissen die blonde Ikea-adepten namelijk wel héél erg selectief in een Reagan-toespraakje. "There's only one guaranteed way you can have peace, and you can have it in the next second: surrender." Want dit is natuurlijk gewoon een feel good YouTube-versie van die Zweedse minister die ooit zei "We must be open and tolerant towards Islam and Muslims because when we become a minority, they will be so towards us." En al was het nog gewoon een private club gekkies die hier op eigen zak de eigen mening verkondigt, soit. Maar dat is het niet. "Det Nya Landet" (Nieuw Land), is onderdeel van "Individuell Människohjälp" (Individuele Bijstand), en die club staat sinds 2015 op de loonlijst van het Zweedse MinBuza. Bovenstaande suicide note met een liftmuziekje is dus gewoon overheidsbeleid. Na de breek nog even een google-translate'tje van de belangrijkste alinea, uitgeschreven op de website zelf. Zwedologen bediscussieren dubieuze lidwoorden als "the place" maar lekker in de comments, want wij hebben er niet voor doorgeleerd. Alle bi-culturele misère die het land dagelijks voor de kiezen krijgt, alhier. Update: De politiek zegt kom maar binnen met je knecht, maar ondertussen krijgt de politie wel nieuwe anti-terreur-training. "It is time to realize that new immigrants will take the place of culture, language and customs, and it is time to see it as a positive force. The new country is about to shape a new future. Being Swedish needs to be more than skin color and place of birth. It needs to be you, me and everyone together. It is not just new immigrants to integrate. All need to be integrated, also established the Swedes. Integration does not mean that one party should adapt to the other, or that everyone should think, do and feel equal. Integration is about reciprocity."

Reaguursels

Inloggen

Zweden is toch één van de landen met het hoogste aantal zelfmoorden per 1000 inwoners? We kunnen dus in ieder geval niet zeggen dat de Zweedse natie niet de wil van het volk vertegenwoordigt.
Des te eerder Zweden te gronde gaat/opsplitst/een apartheidsstaat opzet, des te eerder de rest van de Westerse wereld wakker geschud gaat worden. Wat mij betreft laten ze die poorten van Stockholm dus nog jarenlang open staan; ik zit rustig klaar met mijn popcorn.

stampertje85 | 23-09-16 | 00:35

@ Ketchupbadger | 21-09-16 | 18:51
.
+1

telelezer | 22-09-16 | 12:06

"Wij moeten niet naar Afrika gaan, Afrika komt wel naar ons." - Uitspraak van een deskundige op het vlak van ontwikkelingssamenwerking in de jaren ZESTIG! gvd.

ikhaatnicknames | 22-09-16 | 09:15

idioten die scandi`S

pedro300 | 22-09-16 | 09:06

Gewoon wel aanpassen. Ga moorden en verkrachten.

Rest In Privacy | 22-09-16 | 07:14

@atheïstisch stemvee | 21-09-16 | 15:16
Hoe kom je er nou weer bij dat ik een uitkering heb?
Je bent nog dommer dan ik dacht..

Slipsnifter | 22-09-16 | 02:32

Het is wel eens een ander geluid. In de periode van 800 tot 1000 dachten haar voorouders hier toch anders over. De varjanen (Zweedse huurlingen en Vikingen) waren de schrik van de moslim wereld en daarna hun afstammelingen uit Normandië. Die deden aan een omgekeerde vorm van integratie.

jezusisonzin | 21-09-16 | 20:04

Hoe snel zou je daar opgepakt worden als nationale monumenten gaat slopen?????
Of zouden die zweden dat helemaal niet erg vinden, misschien past het wel een beetje bij het nieuwe land idee..... hup weg met alle oude shit en oude ideeen.....
Wat een zielige vertoning...

Anvil | 21-09-16 | 19:37

Allemaal links policore eigen-cultuurrelativisten die streven naar een multicultiparadijs van grasgroene uitgestrekte landschappen met kraakheldere schuimwatervallen, waarin álle mensenrassen van álle verscheidene culturen en religies náást en mét elkaar leven, elkaar liefkozend en breedlachend prachtige rijpe vruchten aanreiken en iedereen met elkaar neukt.

Een utopie en bovendien ridicuul!!!

Zweden is GEK geworden!

HypoPseudo | 21-09-16 | 19:17

Allemaal links policore eigen-cultuurrelativisten die streven naar een multicultiparadijs van grasgroene uitgestrekte landschappen met kraakheldere schuimwatervallen, waarin álle mensenrassen van álle verscheidene culturen en religies náást en mét elkaar leven, elkaar liefkozend en breedlachend prachtige rijpe vruchten aanereiken en iedereen met neuken.

Een utopie en bovendien ridicuul!!!

Zweden is GEK geworden!

HypoPseudo | 21-09-16 | 19:16

Van iemand met een blond en blauwe ogen hebbende Zweeds vriendinnetje, woonachtig in Noord Zweden (Skelleftea)een beetje perspectief in deze:
--
Ja. Er is (te) veel immigratie in Zweden, mede door gutmensch retoriek en propaganda dominantie.
Het is vooral in de grote Steden en in het zuidelijk halfrond, bij steden als Gotheborg, Malmo en Stockholm heel erg gesteld.
-> Maar laten we eerlijk zijn, dat is in Nederland op veel plaatsen niet anders. Ik noem een Amsterdam (west) een Rotterdam(zuid)... freaking Zaandam...

Daarnaast is er erg veel weerstand (in opkomst.
Zie alleen t aantal downvotes t.o.v. de likes op de youtube link alleen al. Daarnaast is de Sverige Demokraterna (de Zweedse PVV met een iets stijvere rechterarm) sterk in opkomst en is in de laatste jaren als bloemkool gegroeid.
--
Een ander feit is dat er meer migranten vertrekken dan binnenkomen op dit moment en dat Zweden WEL grenscontroles heeft.
--
Het grootste probleem is de collectiviteit en de sociale druk. Veel mensen zijn "schaduw" nationalistisch / SD stemmende maar durven er in de publieke ruimte niet voor uit te komen en hopen op betere tijden door een vernietigende zege in de volgende verkiezingen. Dat alles heeft te maken met vooral sociale gevolgen. (De echte fascisten zijn socialisten en "anti fascisten" de ironie kan niet groter zijn.)
--
Maar het echte probleem, dat is de propaganda en media censuur. ALLES is in handen van de gutmensch. Zweden heeft een ernstig gebrek aan vrije pers en geenstijlse rechtsmedia met bijbehorend vrijdenken en vrijsprekend reaguurders publiek. Gelukkig is ook de alternatieve media sterk in Zweden in opkomst. Een voorbeeld daarvan is de onafhankelijke realist. Een nieuw-rechts dagblad.
--
Wat ik in deze post wil zeggen is: ja. Het is niet best in Zweden maar het wordt wel erg eenzijdig belicht. Daarnaast is het een typisch gegeven dat wij andere landen als slecht voorbeeld gebruiken, terwijl er in Zweden juist videos rond gaan over zaandan en andere misstanden in Nederland als voorbeeld van een verloren multikulti project. Of filmpjes uit Duitsland, Engeland, Frankrijk. Punt is: het houdt niet op. Kijk eerst ook eens in ons landje. Zweden is niet meer wat het was, nee. Maar welk Europees land is dit nog wel? Laten we eens naar dat verband kijken en daar onze conclusies uit trekken.

Ketchupbadger | 21-09-16 | 18:51

Ook daar zal de tijd snel komen dat de blanke Zweedman en -vrouw het niet meer zal pikken en het recht op het blijven voortbestaan van hun ontwikkelde en vreedzame westerse maatschappij met hand en tand zal gaan verdedigen.

Zolang we met 70% in het voordeel blijven is de overwinning vrijwel gegarandeerd..... maar zal wel wat rotzooi achterlaten. De politici die dit allemaal toegestaan hebben zullen zich uiteindelijk ook moeten gaan verantwoorden.

Oepsie1234 | 21-09-16 | 18:42

Schoorsteenveger | 21-09-16 | 12:48
Zo had ik het nog niet bekeken. Jouw woorden klinken in dat opzicht geruststellend. 'Religie' is het meest kwaadaardige verschijnsel dat de mensheid kent. Hopelijk evolueren we er snel overheen.

Justin Time | 21-09-16 | 18:33

Wat was het toch een mooi land voordat de bruine Islamitische pest het land begon te teisteren

Heiner | 21-09-16 | 17:54

Als ik het voor het zeggen had ging eerst de misselijkmakende gutmensch de brandstapel op. Daarna al het overbodige met Middeleeuwse gedachtengoed.

Ronnie uit Helmond | 21-09-16 | 17:38

Ik kwam vandaag toevallig (via Twitter) het boek "Sex & Deviance" tegen van Guillaume Faye. In het boek schets hij hoe de Europese cultuur ten onder zal gaan aan de massa immigratie. Volgens Faye zal de cultuur onder andere verdwijnen doordat rassen ge-mixed worden. Op zichzelf ziet hij daar geen probleem in, mits dit beperkt gebeurd (waardoor men wel moet assimileren om mee te draaien in de maatschappij) of als de culturen grotendeels overeenkomen. Maar bij botsende culturen zal uiteindelijk de meest dominante cultuur overheersen. De westerse cultuur is volgens Faye niet meer dominant omdat we een zekere mate van "beestachtigheid" hebben verloren, die nog wel aanwezig is ten zuiden van de Middellandse Zee. Enkele fragmenten uit het boek:

--- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---

Biologically, the disappearance of a people, an ethnicity, or a race is achieved principally through others intermixing with its women, that is, with their wombs. The union of a woman of race X with a male of race Y is much more dangerous for race X than for race Y. For women are the biological and sexual reservoir of a race, a people, a genetic patrimony — not men.

…

Whites, with a few exceptions, are the only people who are not concerned about their collective future, who do not possess a racial consciousness, so guilty and complex-ridden have they become. One of the causes, in addition to their universalist christianoform mentality, is perhaps to be sought in the consequences of Nazism, which have provoked a mental paralysis and collective bad conscience.

…

When a people transforms its genetic patrimony and biological composition to this extent, it clearly ceases to be itself. If nothing changes, the inhabitants of Europe at the end of the twenty-first century will no longer be persons of European origin, and thus European Civilisation will no longer exist. Europe itself will no longer exist as a demographic, but merely as a geographical expression. It will simply be an appendix of Africa, entirely devoid of an ethnic consciousness (contrary to most of the other peoples of the world), though the Europeans of the West consider this cataclysm with the indifference of the living dead. The demographic indicators are certainly indicative of this future, and are truly terrifying.

…

In these two contradictory cases, we observe a schizophrenic inferiority-superiority complex: humiliate the dominant White man by taking a White wife, but at the same time ‘whiten’ one’s own descendants, implicitly acknowledging feelings of belonging to an inferior race. Destroy the White race while whitening oneself: an insurmountable contradiction. Consider, too, Senghor, the ‘Négritude’ movement’s poet, who married a White woman and had mixed-race children!

…

Mass immigration and the racial mixing of native women in Europe will gradually lead to ethnic chaos, the formidable drawbacks of which are twofold. It will result firstly in the creation of a society broken into hostile communities subject to the law that multiracialism equals multiracism, and secondly in the presence of a population of mixed-race people hovering between two identities which is especially unstable. Such a society is difficult to govern because of its heterogeneity and, as Aristotle saw, unsuited to democracy or social peace, always inclined to violence and constantly threatened by despotism.

--- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---

Voordat iemand me zal betichten van racisme: Ik krijg zelf volgend jaar ook een kindje dat half Aziatisch, half blank zal zijn. Ik denk dat het mixen van rassen de mensheid wel voordeel kan bieden. Zo zullen kinderen hopelijk een betere mix van genen krijgen, want de voorouders liggen veel verder uit elkaar. Er is dus een kleinere kans dat ouders dezelfde slechte genen overdragen op een kind.

Desalniettemin lijkt me het boek zeer interessant en ik hoop het volgende maand aan te schaffen. Faye schets een donker toekomstbeeld over Europa. Het boek kan besteld worden via Amazon, zie: www.amazon.com/Sex-Deviance-Guillaume...

DolfWeerwolf | 21-09-16 | 16:48

Ik vind het eigenlijk wel een prima filmpje met een goede boodschap.

Steve Sweet | 21-09-16 | 16:20

-weggejorist-

XAUUSD | 21-09-16 | 16:19

@Cobalt bomb | 21-09-16 | 15:38
Ik had het over een kinderlijk geloof in iets, niet over een kinderlijke wil.
Als je grote gebeurtenissen wilt keren, is er niet een eenvoudig terugkeren naar een normale toestand nadien. De grenzen sluiten is slechts een bureaucratische exercitie (die binnen EU verband onhaalbaar blijkt). Dé islam stoppen is al een stuk ingrijpender. Dé islam terugdringen is opmaat tot een nog ingrijpender schouwspel.

atheïstisch stemvee | 21-09-16 | 15:52

-weggejorist-

andrewdicec | 21-09-16 | 15:45

Zenzeo | 21-09-16 | 15:31
In zweden lopen ze dan ook best wel achter.

Cobalt bomb | 21-09-16 | 15:40

atheïstisch stemvee | 21-09-16 | 15:27
Er zijn niet veel dingen die niet makkelijk ongedaan gemaakt kunnen worden. Waar een wil is, is een weg.
Ik geloof verder helemaal niks. En met kinderlijke wilskracht is niks mis. De dood zit in de nuance!

Cobalt bomb | 21-09-16 | 15:38

"Integratie moet van twee kanten komen". Dat zeiden wij voor het laatst in de jaren 70, in de jaren 80 was dat al achterhaald. En toen moest Kok met zijn Paarse wanbeleid nog komen!

Zenzeo | 21-09-16 | 15:31

@Cobalt bomb
Dat kinderlijke geloof, dat eenmaal gemaakte keuzes weer even makkelijk ongedaan kunnen worden gemaakt. Uiteraard na een behaald resultaat, dat vooraf niet echt vast staat. Alsof men daarna weer verder gaat met waar men was gebleven.

atheïstisch stemvee | 21-09-16 | 15:27

Links heeft met het christendom het kind met het badwater weggegooid en bevordert nu een alles onderdrukkende godsdienst. Daarmee maakt zij zich totaal ongeloofwaardig wat zij al was gezien de lijn der historie.
De door links benadrukte vrouwen- en homo emancipatie - waarmee links jarenlang de kerken om de oren heeft geslagen - wordt als minder belangrijk beschouwd dan het verdedigen van de islamitische allochtoon, de moskeeën met hun haatboodschappen en het bagatelliseren van islamitische terroristische aanslagen.
Sinds de Franse Revolutie heeft de mensheid te maken met zoveel nieuwe Grote leiders, nieuwe politieke ideeen- en stromingen, nieuwe fantastische boodschappen over nieuwe hoopvolle toekomstverwachtingen, maar het is allemaal op niets anders uitgelopen dan moord, vervolging en ellende. De islam gaat een stapje verder en belooft ook in het hiernamaals een hoopvolle toekomst. Tevens bevat de islam - i.t.t. het christendom - alle ingrediënten om massamoord volgens het Koranboekje te legitimeren.
www.nrc.nl/nieuws/2016/09/11/je-mag-m...
Dus veel reaguurders willen de gitaar aan de wilgen hangen? No way. het is buigen of barsten. Dus al je niet wil buigen zul je je op alle fronten moeten verzetten tot het uiterste. Te beginnen in maart 2017.

matrixbluepill | 21-09-16 | 15:25

Bigi Bana Boy | 21-09-16 | 14:42
Vast is ook zoiets maar er is nu 1 issue die het belangrijkst is en daar is een partij voor. Daarna!! kijken we weer verder.

Cobalt bomb | 21-09-16 | 15:20

@Slipsnifter | 21-09-16 | 15:10
En daarmee jouw uitkering blijven financieren? Dacht het niet.

atheïstisch stemvee | 21-09-16 | 15:16

atheïstisch stemvee | 21-09-16 | 14:59
Dat is dan jammer voor je, en voor de rest ook overigens.
Prioriteiten stellen is ook een kunst.
OT. Die Zweden hebben het in het noorden nogal tijd erg goed, de rot treed ook in vanaf het zuiden.
Zweden hebben heel die policor prietpraat niet nodig want ze zijn vanzichzelf al bang voor conflict en spreken hun mening niet snel uit. Sterker nog zomaar je mening uiten wordt als brutaal gezien en niet gewaardeerd. Als jij dus iets doet wat niet mag of jij dringt een mening op dan wordt daar geen tegengas op gegeven.
Ergo de ISlam en de policor deugers kunnen grote stappen maken.
Overigens is het NIMBY syndroom daar ook gewoon aanwezig heel schizo naast het stockholm syndroom. Immers alle nieuwe uitkeringstrekkers worden in het noorden geparkeerd totdat ze een status hebben dan verhuizen ze weer naar het zuiden. Er is daar immers helemaal geen werk!

Cobalt bomb | 21-09-16 | 15:15

@atheïstisch stemvee | 21-09-16 | 14:59
Probeer de PvdA eens, geweldige partij.

Slipsnifter | 21-09-16 | 15:10

Socialisme is een zelfdestructieve ziekte.

Slipsnifter | 21-09-16 | 15:09

Mag je ook als NIET jood emigreren naar Israël?

Maxim253 | 21-09-16 | 15:05

Ook Nederland komt binnenkort aan de beurt als er niet op korte termijn keihard wordt opgetreden.
De meeste mensen in Nederland zijn geciviliseerd. Er wordt gekozen voor 1 of 2 kinderen om deze zoveel mogelijk een glorieuze toekomst en "happy life" te geven.

In de moslimwereld is dit een heel ander verhaal. 7, 8, 9 of zelfs 10 kinderen is geen uitzondering. Zelfs hopende op zoveel mogelijk jongens zodat deze voor de "goede zaak" mee kunnen vechten.

Waar groenlinks en andere linkse prutsers alles uit de kast haalt met slogans als "wij hebben de aarde in bruikleen van onze kinderen", kun je tegenwoordig beter zeggen "we zijn bezig de aarde over te dragen aan de moslims".

Waar halen de tegenwoordige linkse politici het recht vandaan om zo met onze vrijheid en veiligheid te spelen. Het is een grote schande!!
Daarom zelfs ongelooflijk dom en bekrompenheid van inwoners van Nederland die het gevaar gewoon niet (willen) zien. Het wordt tijd voor een grote reset! Wij willen leven in een normaal geciviliseerd en integer Nederland.

F1802 | 21-09-16 | 15:01

@Bigi Bana Boy | 21-09-16 | 14:42
Een paar jaar geleden hebben wij op Pow deze discussie eens gevoerd. Jij was niet bang voor Geert, maar wel voor zijn mogelijke achterban. Ik dacht dat het met die achterban wel mee zou vallen.

Nadat GS een aantal kritische topics heeft geplaatst over Geert, ben ik enorm geschrokken van de reacties; de achterban zeg maar. Het beeld doemde op dat kritiek gelijkgesteld werd met hoogverraad. Het vermogen tot zelfspot of enige zelfreflectie bleek nihil. Ik denk niet dat dat mijn stem alsnog naar PVV gaat.

Grappig hoe dingen veranderen.

atheïstisch stemvee | 21-09-16 | 14:59

-weggejorist-

Johnsatyricon | 21-09-16 | 14:51

@The Kwisatz | 21-09-16 | 14:25
Heb hier ooit -toen je reacties kon + of - eenzelfde verhaal verteld. Resultaat was diep in de min. Met onze rede zijn we ook onze band met de natuur kwijt geraakt. Het leven is niet lief; het is eten en gegeten worden. Daarbinnen kun je wel iets moois opbouwen, maar dat moet je dan wel beschermen. Een volk (of eenheid) die dat niet meer kan of wil, die zal verdwijnen. Zal vervangen worden.

Israël en Palestijnen lijkt me eerder een PR-oorlog; beeldvorming, beeldvorming en beeldvorming. En wij (het westen) houden nu eenmaal meer van slachtoffers.

atheïstisch stemvee | 21-09-16 | 14:45

Vrees trouwens dat hordes PvdA, D66 en GL-politici binnenkort weer op kosten van de belastingbetaler op syndromisch werkbezoek moeten naar Stockholm.

Rommelende Onderbuik | 21-09-16 | 14:42

Peter Emile | 21-09-16 | 14:24
Zweden is verloren maar zolang de PVV bij ons nog als grootste in de peilingen staat is er nog hoop. Sluit ook niet uit dat er een grote omslag in met name Frankrijk, maar in mindere mate ook Duitsland aan zit te komen. Mischien wordt Europa nog net op tijd wakker. Mijn keuze staat vast.

Bigi Bana Boy | 21-09-16 | 14:42

@Admiraal_de_Ruijter | 21-09-16 | 12:44
Voorbeeld voor de rest van de wereld, vrouwen hebben daar alle kansen gekregen en verkloot. Achteraf blijkt: "Egalitarianism, not even once". Nee mensen zijn niet gelijk, de meeste zijn retards die je terug hun hok in moet trappen.

Rest In Privacy | 21-09-16 | 14:39

Is het een soort schuldcultuur vanwege wat de Vikingen de wereld hebben aangedaan?

Rommelende Onderbuik | 21-09-16 | 14:38

"Integration is about reciprocity"

Dat is ook zo ...... maar daarvoor moeten er wel raakvlakken zijn en deze zijn er gewoon niet met islamitische waarden. Er zijn velen succesvolle voorbeelden van integratie maar het wil gewoon niet lukken met de islam. We hebben het decennia lang geprobeerd en moeten concluderen dat er bepaalde krachten in de islamitische wereld simpelweg niet bereid is om ons te tolereren. Dan houdt het gewoon een keertje op....... jammer voor de welwillenden. Maar het moet maar eens afgelopen zijn met die zelfsegregatie

Hobbykip | 21-09-16 | 14:34

De politieke elite in Nederland en Zweden hebben geen weet van het feit dat andere bevolkingsgroepen heel anders in het leven staan.... in een groep. Wij denken aan het individu, zij aan het collectief en de Islam.

Zie de 'meningen' van Nederturken. Volledig gekaapt door de Turkse staat. Van persoonlijke meningsvorming en identiteit is geen sprake, zowel hun lichaam (dienstplicht) als hun geest (mening, identiteit) is volledig in bezit van de Turkse staat. Het zijn net robotten. Kijk maar op de FB pagina van Dutchturks bijvoorbeeld, zie je honderden 3e generatie Turken met exact dezelfde mening en exact dezelfde toon als de Turkse staat. Geprogrammeerd van kinds af aan.

martymcfly | 21-09-16 | 14:27

@atheïstisch stemvee | 21-09-16 | 13:05
Klopt. Onze beschaving is niet opgewassen tegen zoveel achterlijke barbarij maar we denken van wel. Onze normen, waarden, wetten en regels gaan van een overwegend beschaafde populatie uit. De wensdenkers gaan ervan uit dat de met islam besmette medelanders de wens tot beschaving met ons delen. Echter niets is minder waar.
Het is vergelijkbaar met het Israël-palestijnen conflict. Als de palestijnen de wapens neerleggen is er morgen vrede, als Israël de wapens neerlegt is er morgen geen Israël meer. Wij zijn momenteel de Israëliërs die de wapens hebben neergelegd (of nooit hebben opgepakt).
Het blijkt keer op keer dat de mate van beschaving is omgekeerd evenredig met de mate van islam in je land.

The Kwisatz | 21-09-16 | 14:25

Zweden.
Ooit had ik dat land hoog zitten.
Wilde er zelfs eventueel graag wonen.
Mooie oude dag doorbrengen en zo.

Een land waar alles goed geregeld was. Beter zelfs dan in Nederland.
Een land met rustige, prettige, beschaafde mensen.
Mensen met veel gevoel voor kwaliteit, voor esthetiek, voor goede sfeer.
Mooie mensen. Veel lichtblond haar. Elfenmeisjes.

Maar nu, inmiddels, na tig jaren van linkse dominantie:
Een land dat is volgestroomd met barbaren uit de meest obscure uithoeken van de wereld.
Een land dat wordt bestierd door over-gefeminiseerde dhimmies. Een land vol even gevaarlijke als verraderlijke linkse naïviteit, een land dat door barbaren in alle mogelijke lichaamsopeningen wordt genomen, net als de elfenmeisjes.
Een land vol Judiths Sargentini, vol Lilianes Ploumen, vol Asha's Ten Broeke, vol rabiaat-linkse zelfvernietigingsdrang.

Zweden is voorbij.
Zweden is bedorven. Overstroomd door giftige bagger uit Afrika en het Midden-Oosten.
Zweden is wat ons allemaal te wachten staat.
Want wij zijn allemaal Zweden; wegkijkend, confict-mijdend, laf, zelf-hatend, vergiftigd door volstrekt onterechte, aangeprate links-christelijke schuldcomplexen.

Vele honderden jaren van strijd, hard werken, opbouwen en terechte trots over wat was bereikt, worden in de vuilnisbak gedumpt, tezamen met alle principes waar we ooit voor stonden - inclusief de grondwet.

Omdat een meute baardige muzelmannen, binnen gekomen zonder te kloppen, 'Boe!' roept (de vertaling van 'boe!' in het Arabisch: 'Allahu akbar!').

Het verhaal van Zweden, Nederland en vrijwel alle andere West-Europese landen vertoont verontrustende overeenkomsten met een verhaal uit 1967 van de schrijver/dichter Heere Heeresma: "De verloedering van de Swieps".

Voor wie wil weten hoe dit verhaal, over de ondergang van een keurig gezinnetje door de komst van een buitenlandse gast, afloopt, verwijs ik naar de korte samenvatting van de verfilming van dit boek op Wikipedia:

nl.wikipedia.org/wiki/De_Verloedering...

Peter Emile | 21-09-16 | 14:24

Ze zijn blijkbaar nogal trots op dat Stockholm syndroom. Dat meteen nu een nieuwe dimensie heeft gekregen.

Rest In Privacy | 21-09-16 | 14:24

Het is hun keuze. Als zij persé het ravijn hun dood tegenmoed willen springen dan moeten ze dat vooral doen. Maar verder zelden zo'n godgeklaagd stel idioten als de Zweden gezien. Ik weet niet wat er daar in het drinkwater zit, maar die zijn echt collectief gek geworden daar.

Bigi Bana Boy | 21-09-16 | 14:22

Johannes26 | 21-09-16 | 13:48
Steek je kop en die van je kinderen maar vér in het zand.
Wat je niet ziet, is er niet!

Gags Beasley | 21-09-16 | 14:20

There is no mutual understanding with the exclusionary. There is no tolerance to be shared with the intolerant.

CynicalBastard | 21-09-16 | 14:20

We must be open and tolerant towards Islam and Muslims because when we become a minority, they will be so towards us. -Sweden 2016

Zet die maar op een tegeltje!
Ik hou het bij één opmerking; per video voor uw gemak:
www.youtube.com/watch?v=sZfZ8uWaOFI

Spyderco | 21-09-16 | 14:19

Stelletje dramaqueens! ja in de grote steden gaat het tevaak en teveel goed mis. In de buitengebieden echter gaat er het er een stuk beter aan toe. Die immigranten waar ik in het dagelijks leven mee te maken krijgen staan onder goede begeleiding en doen hun best Zweeds te spreken, en sommige kunnen dat verbazend goed en in korte tijd geleerd. Zo kan het dus ook. Blijven klagen en mopperen heeft geen zin. Ze zijn er nu eenmaal, dus proberen de Zweden het beste er van te maken. En dat is misschien een meer constructieve insteek dan de altijd maar "mopperen dat het niet goed is maar zelf niks ondernemen" Nederlandse houding..

VikiDeViking | 21-09-16 | 14:14

"We must be open and tolerant towards Islam and Muslims because when we become a minority, they will be so towards us." Zo zit de wereld niet in elkaar, en de moslimwereld zeker niet!

dr Rechts | 21-09-16 | 14:12

Voor Pim was dit wat de politieke elite in NL ook verkondigde. Een (te) belangrijk deel vindt dit trouwens nog steeds. Zweden historisch socialistisch land. Socialisme is een domme, naïeve religie.

metdedag | 21-09-16 | 14:11

LOL @
"We must be open and tolerant towards Islam and Muslims because when we become a minority, they will be so towards us."

Want dat heeft in andere islamitische landen ook zo goed gewerkt hahaha

Hobbykip | 21-09-16 | 14:08

Die uitspraak "We must be open and tolerant towards Islam and Muslims because when we become a minority, they will be so towards us" krijg ik nergens bevestigd. Ik wil het op zich voetstoots aannemen want Zweden, maar linkje leidt naar linkje leidt naar een vage Zweedse pagina die even dood is als een Stockholmse autochtoon in 2030. Halverwege wordt het ook al afgezwakt naar "he apparently did say this"

Renkum0317 | 21-09-16 | 14:07

Voordat elke vlucht begint vertelt de steward(ess) de passagiers wat te doen in een noodgeval. Waar zijn de deuren, bij dichte rook volg de lampjes in het gangboord, bij decompressie gebruik de zuurstofmaskers en zet die eerst zelf op... enz. Ik bestudeer altijd de hard plastic kaart met plattegrond en instructies.
Ik raad iedereen aan om eens na te gaan wat je nodig hebt in een noodsituatie, hoe te handelen, hoe je te
verdedigen, waarheen te vluchten, hoe te overleven met je gezin. De overheid is nu al nauwelijks nog in staat de orde te handhaven, laat staan bij chaos uw veiligheid te garanderen. De kans is zelfs groot dat ze zich tegen u keert. Uiteindelijk zijn er maar drie mogelijkheden: vechten, vluchten, onderwerping (Zweede reflex). Succes.

squadra | 21-09-16 | 14:06

Honderdduizenden gesneuveld om ... niets!

Notenkraker | 21-09-16 | 14:06

Hoe langer je wacht met een kwaal, hoe erger de remedie zal zijn. En voor Zweden wordt dit gecontroleerd laten uitbranden.

VerenigingVanDieven | 21-09-16 | 14:05

Dit is wat marxisme doet. Het is een ideologie van ongekende zelfhaat. Wat deed Breivik eigenlijk op dat eiland in Noorwegen? Hij schoot 77 mensen dood die dit soort filmpjes toejuichen of produceren. Het was zeer barbaars, maar wat Zweden te wachten staat in deze eeuw zal nog een stukje extremer zijn. Kijk maar naar Zuid-Afrika. Zelfs metershoge muren en geweren helpen niet als je overheid jou haat.

Admiraal Balthasar | 21-09-16 | 14:05

Let's create a future met halve mocro's, waarin iedereen eruitziet als Henrik Larsson. Een alleman. Een soort Zuid-Amerikaanse Duitsers die het niet nodig meer vinden zichzelf te discrimineren of verkrachten. [/merkelvisionen]

Slogra | 21-09-16 | 14:03

Samengevat, de blonde vikingen moeten, om de moslimimmigranten te laten integreren, de gebruiken van de moslimimmigranten overnemen.
Want integreren moet van 2 kanten komen. (contradictio in terminis)
nee, duidelijk.

Nuchternederland | 21-09-16 | 13:49

We zullen onze kinderen immuun moeten maken voor dit soort dwaze filmpjes, door ze bij te brengen dat voice-overs meestal liegen of anders maar wat kletsen.

Johannes26 | 21-09-16 | 13:48

50 jaar geleden zaten die types in een gesloten inrichting.

Elessir | 21-09-16 | 13:45

Heeft even geduurd maar Brzezinski's Grand Chessboard begint resultaat te genereren voor de PNAC elite. Europa zal en moet verzwakt en via de FED-ECB finance constructie heeft men ons finaal bij de ballen. Paar oorlogjes stichten om de massa immigratie te versnellen en middels 'Gekaufte Journalisten' het volk dom en geindoctrineerd houden. Hardcore destabilisatie praktijken. Falliet Murica will prevail en de beste leugen verstop je in plain sight. De EU is verzonnen door Bilderbergers wiens hele beleid is gestoeld op globalisatie. Men stuurt aan op een enorme clash of cultures om nog veel meer macht definitief te eigenen. De politiek zwakkste landen (gematigd links/rechts) zoals Zweden gaan als eerste voor de bijl, easy picks.

opbokkennu | 21-09-16 | 13:44

Wasbakplasser | 21-09-16 | 13:40
ten dode opgeschreven..

Wasbakplasser | 21-09-16 | 13:43

Heel West-Europa is uiteindelijk ten doden opgeschreven.. Verschil is alleen dat landen zoals Zweden als eerste naar de klote gaan.

Wasbakplasser | 21-09-16 | 13:40

10 jaar terug had ik nog serieuze emigratieplannen om richting Zweden te verkassen, samen met een bevriend stel.
We waren de taal al aan het leren.
In die 10 jaar is er veel veranderd, we gaan er inmiddels niet eens meer heen op vakantie.

Slipsnifter | 21-09-16 | 13:39

Alsof een jong, goeduitziend, en kerngezond persoon euthanasie laat plegen, gewoon omdat het zo kan. (of omdat het zo lekker progressief is?)
Dat is hoe de meeste europese landen bezig zijn, vooral de noordelijke.

Slipsnifter | 21-09-16 | 13:36

Ik kan er werkelijk niet bij hoe blind en naief dat linkse volk kan zijn. Echt niet te geloven dit. Je laat je land kapot maken en je vindt het prachtig.

Akiron | 21-09-16 | 13:32

@TeeJee | 21-09-16 | 13:24
Ik doelde op verbindende symbolen, zoals religie (of een naargeestige versie van een staat). Die zijn wij kwijtgeraakt. Tegelijkertijd halen we een vitale uitheemse religie binnen. Dat dus - uit de woorden van een atheïst - is de waarde van een religie.

atheïstisch stemvee | 21-09-16 | 13:30

Enneh.... ook bedankt voor de vulva's, trouwens.

bisbisbis | 21-09-16 | 13:29

niemand specifiek | 21-09-16 | 13:15
Zout is slecht voor je. Je kunt beter gewoon de bron checken als iets naar aluhoedje ruikt. Vaak zat hebben die lui nog gelijk ook.

K. Van Daal | 21-09-16 | 13:28

@atheïstisch stemvee | 21-09-16 | 13:21
Volgens datzelfde collectief ben ik een racist, dus uiteindelijk ga ik weg en gaat het collectief op zijn plaat.

Rest In Privacy | 21-09-16 | 13:24

@TeeJee | 21-09-16 | 13:10
De mens is een groepsdier. Jij als individu met antwoorden staat machteloos tegenover een collectief dat toch niet luistert. Alleen als collectief kun je een antwoord hebben tegenover een ander collectief. Binnen een collectief is helaas weinig ruimte voor het individu. Jammer dat men dit 40 jaar geleden niet inzag.

atheïstisch stemvee | 21-09-16 | 13:21

@deluiegriek | 21-09-16 | 13:09
uhm, nee wie moet er dan voor inkomsten zorgen om al die mieles en iphones te betalen?

nsl | 21-09-16 | 13:18

www.zerocensorship.com/uncensored/swe...

Ik neem deze site wel altijd met een korreltje zoud omdat het aluhoedje gehalte hoog is maar als dit ook nog ééns waar is...

Lache man, dat Zweden

niemand specifiek | 21-09-16 | 13:15

www.zerocensorship.com/uncensored/swe...

Ik neem deze site wel altijd met een korreltje zoud omdat het aluhoedje gehalte hoog is maar als dit ook nog ééns waar is...

Lache man, dat Zweden

niemand specifiek | 21-09-16 | 13:15

Ik begrijp de beweegredenen niet achter deze gedachte. Als je naar de feiten kijkt, dan heeft onze manier van leven geen enkele raakvlak met die van de islamisten. Waarom zijn er dan toch nog zoveel mensen die geloven in een gemeenschappelijke samenleving. Dat is het wat ik niet begrijp. Waar baseren zij dit op. Het verleden heeft laten zien dat men niet wil integreren en het heden laat het ook zien. Waar komt dat het gevoel vandaan dat het in de toekomst wel gaat lukken. Laten wij wel zijn, het zijn vele regeringsleiders en vele burgers die dit kennelijk denken. Er heeft mij nog nooit één met feiten of argumenten kunnen overtuigen dat het gaat lukken en voorbeelden heb ik ook niet echt.

deEerlijkeLeugenaar | 21-09-16 | 13:15

Bij de talloze rellen, brandstichtingen, messengevechten, overvallen, massa-aanrandingen en andere rotzooi waarvan het illegalentuig in West-Europa de oorzaak is, werd nog nooit een van de criminelen gedood door een politiekogel. De dag dat de vuurwapens er uit zuiver lijfsbehoud aan te pas komen, zal alles veranderen.

De Vrijlansier | 21-09-16 | 13:15

@James Lastig | 21-09-16 |12:51
De grote Franse en Belgische steden zitten VOL met allochtonen. Die zitten vooral in de buitensteden, dus tijdens het toeristenseizoen valt het in het centrum niet veel op. Maar ik kan je garanderen dat steden als Antwerpen, Brussel, Lyon, Parijs en Bordeaux bijna een grote allochtonenpopulatie heeft dan een autochtonenpopulatie. Frankrijk heeft de laatste decennia massa's Algerijnen en Centraal-Afrikanen binnengelaten. België ook, maar heeft net als Nederland ook groot aandeel Marokkanen, Afghanen, Soemaliërs, Eritrëers en dergelijke. In Italië valt het nog mee. Daar heb ik wel nog wat hoop voor, al is Milaan wel een beetje een zooitje hoor.

g00f | 21-09-16 | 13:14

Da's is toch die capitulatie video waarin de Zweden wordt verteld te integreren in eigen land ??
Bericht met dank aan Russia Today waar het al een paar dagen op stond.

Der Schnitzeljäger | 21-09-16 | 13:13

@atheïstisch stemvee | 21-09-16 | 13:05
Ik heb wel degelijk een antwoord, maar er zijn teveel slappe ruggegraatjes die policor blijven stemmen.

Rest In Privacy | 21-09-16 | 13:10

@ duitse herder | 21-09-16 | 13:04 Goede vondst. Duidelijker kun je de motieven niet op je netvlies krijgen lijkt me.

sickworld | 21-09-16 | 13:10

ik begrijp nog steeds niet waarom zweedse mensen niet collectief zelfmoord plegen, dat is het best gebaar richting de immigranten toch? "Neemt mijn plek in onze samenleving, neemt mijn huis en mijn dochter zal tot u behoren".

deluiegriek | 21-09-16 | 13:09

Oogst voor u zaait | 21-09-16 | 12:59 Met u zijn er veel hier in de panelen die het lachen al lang is vergaan. Maar die anderen, wat zien zij wat wij niet zien?

sickworld | 21-09-16 | 13:06

@The Kwisatz | 21-09-16 | 12:47
Ook in de natuur kunnen uitheemse soorten de inheemse met uitsterven bedreigen. Kennelijk hebben wij met al ons vernuft, onze techniek, onze kennis en cultuur totaal geen antwoord op de Mohammedaan die slechts één boek leest. Aldus sterven wij uit. Inderdaad, weg met ons. Zo is de wet.

atheïstisch stemvee | 21-09-16 | 13:05

@hotmint | 21-09-16 | 12:25
Zullen we naar beneden stellen en afronden op 14 eeuwen?

Rest In Privacy | 21-09-16 | 13:04

Ik denk al jaren aan emigreren, maar waar moet je heen? De muzelman zit overal. Zuid-Amerika misschien? Oost-Europa? Baltische staten?

Helaas Zweden, het was leuk zolang het duurde.

Drenthie | 21-09-16 | 13:03

Justin Time | 21-09-16 | 12:02
Domheid?

Gags Beasley | 21-09-16 | 12:59

Dat is de toekomst van Nederland voor allen die lachen dit is het trieste toekomst beeld van Europa als geheel.

Oogst voor u zaait | 21-09-16 | 12:59

Maar ik mag geen zwarte piet spelen in Zweden... Want dat is dan weer de verkeerde vorm van integratie

Hem Eigen | 21-09-16 | 12:55

Eigenlijk gewoon een capitulatie van Zweden.

General McAuliffe | 21-09-16 | 12:55

Zweden is al verloren. Nederland en het VK zijn de volgende, daarna Duitsland.

Ik heb nog een beetje hoop voor Frankrijk, Italië, België e.d. maar de trend is duidelijk :

WEG MET ONS !!!

James Lastig | 21-09-16 | 12:51

@Sans Comique | 21-09-16 | 12:40
Geweldig filmpje!

atheïstisch stemvee | 21-09-16 | 12:51

Justin Time | 21-09-16 | 12:02
Natuurlijk wordt het het grootste geloof in Europa. Het Katholicisme staat op instorten, en die refo's hebben het ook wel gehad.
Maar wat zegt dat, 'het grootste geloof'? Je kunt ook zeggen "het laatste grote geloof", het laatste monotheïstische systeem, de laatste stuiptrekkingen van een Enige Ware God. Dan draai je het dus om. Moslims behoren tot een laatste groep van lieden die geloven in een Hemel en een Hel. Mogen ze, maar wel onder voorwaarden. De belangrijkste is dat ze ons, ongelovigen, niet met hun drammerigheid lastigvallen, dat ze geen uitzonderingspositie kunnen en mogen innemen, als menen ze zelf van wel.
Juich toe dat Islam het grootste geloof wordt. Dat betekent dat wij, ongelovigen, die last grotendeels van ons af hebben geworpen en door kunnen pakken.

Schoorsteenveger | 21-09-16 | 12:48

Niet leuk om te horen maar ze hebben wel gelijk en niet alleen in Zweden. Heel Europa zal ten onder gaan aan politiek correct wensdenken. We buigen steeds dieper en en leveren steeds meer in. De schuldigen staan overigens gewoon in de spiegel. Tuurlijk niet iedereen, Wilders zal straks ongetwijfeld de grootste worden maar het kabinet zal linkser worden dan ooit tevoren en Wilders kan met 40 zetels enkel oppositie voeren. En dus blijven we buigen en zakken we steeds verder in de islamitische stront. Europa wordt het 2e Israël alleen dan zonder een regering die de eigen bevolking wil beschermen.

The Kwisatz | 21-09-16 | 12:47

Sans Comique | 21-09-16 | 12:35
Nou, ze is dus wel joods. Professor bij een 'Institute of Jewish learning' dus ik denk dat ze wel waar ze het over heeft als ze zegt dat joden de 'vermulticultisering van Europa' leiden. Dat rijmt niet met het feit dat joden collectief slachtoffer zijn van die transformatie. Tenzij je bedenkt dat ze ook wel eens als doel kan hebben dat ze allemaal naar Israel verkassen...

K. Van Daal | 21-09-16 | 12:45

We must be open and tolerant towards Islam and Muslims because when we become a minority, they will be so towards us
Grootse denkfout en ongelofelijk naïef, open en tolerant naar ons toe is precies wat moslims nooit zullen zijn!

Gags Beasley | 21-09-16 | 12:45

Willy! Willy! zij zijn geeeekkkkk geworden!!!!

ikdenkwat | 21-09-16 | 12:44

Nieuwkomers: "We are the muslims. Your biological and technological distinctiveness will be added to our own. Resistance is futile."
Zweden: "Hail to our new overlords!"
.
Oftewel van Viking naar Nothing in minder dan 1000 jaar.

Admiraal_de_Ruijter | 21-09-16 | 12:44

@ menzo | 21-09-16 | 12:21
En in Zweden zelf (net als in elk ander land) zijn de joden de kanaries.

TheseDays00 | 21-09-16 | 12:42

@duitse herder | 21-09-16 | 12:36
Gaan je handen toch van jeuken. Hopen dat ze ooit de verkeerde tegen komen.

Barkruk2 | 21-09-16 | 12:42

@ iedereen die "ja maar de vergrijzing" :

Gejadt:
“Koningin Juliana zei het al in haar troonrede van 1950, toen ons land nog geen tien miljoen inwoners telde. Zij herhaalde dat in 1979: “Nederland is vol, ten dele overvol.”

Gejadt uit 1950: "De sterke bevolkingsgroei en de beperktheid van de beschikbare grond blijven krachtige bevordering der emigratie eisen."

Conclusie: Royale volkerenmoord.

hallevvezool | 21-09-16 | 12:42

Correctie; zij is WEL joods. Goddamn. Over Stockholm syndroom gesproken...

Sans Comique | 21-09-16 | 12:42

Zweden is een PvdA-kalifaat geworden.

Uw Psychiater | 21-09-16 | 12:42

Je gaat je toch afvragen of die Breivik een punt had...

postmodernismisdead | 21-09-16 | 12:41

Worden nu ook alle ABBA-nummers verplicht in het arabisch vertaald of wordt muziek überhaubt in de ban gedaan?

R.B.Scott | 21-09-16 | 12:41

Als die Zweedse gekkies zo dol zijn op Islam, pak dan je koffers en vertrek naar Saudi Arabië, Irak, Jemen o.i.d. Dan heb je de pure Islam.
En laat Zweden dan verder voor de normale mensen die weten dat Islam je dood zal worden.
Maar wat mij betreft bestaan Noorwegen en Zweden allang niet meer. Ik wil ze niet meer zien of horen.

Memek | 21-09-16 | 12:39

Hier ben ik nu juist doodsbang voor
wat er nu met Zweden gebeurd

maar wie zijn eigenlijk de linkse mensen die zeggen
dat de islam het grootste geloof wordt
en die dit willen bewerkstelligen in NL?

Generatie_1984 | 21-09-16 | 12:38

K. Van Daal | 21-09-16 | 12:13
Volgens mij is zij niet joods en heeft dus de stuitende agressie die het joods deel van de bevolking bijna dagelijks meemaakt niet aan den lijfe ondervonden. Daarnaast kan zij zoveel beweren, feit is dat er een emigratiestroom europese Joden naar Israel is, en niet vanwege de blanke intolerante monocultuur van Zweden. Een typisch ivorentorenvrouwtje, dus ik snap niet waarom dit voor jou een argument is om de situatie te downplayen. Zij zegt immers niets anders dan Juncker cs.

Sans Comique | 21-09-16 | 12:35

Helhjärtat! Veertig jaar nadat het Zweedse parlement besloot het voormalig homogene Zweden om te vormen tot een multiculturele samenleving, is het aantal gewelddadige misdaden met 300% gestegen, en het aantal verkrachtingen door immigranten met 1472%. Zweden is nu qua verkrachtingen nr. 2 op de wereldwijde lijst, alleen het Zuid-Afrikaanse Lesotho staat hoger. nl.gatestoneinstitute.org/5770/zweden...

Piet Karbiet | 21-09-16 | 12:35

Dan dacht je dat na WOII al dat geëxperimenteer met het verbeteren van het menselijke ras wel voorbij was...
Neen!
Het is eugenetica all over again!

Aristotalloss | 21-09-16 | 12:34

@waarzeggertje | 21-09-16 | 12:24
gelovigen in de links liberale zaak voor wie het grootse goed is om te deugen ook als je dochters worden verkracht en je land afgebroken en ingenomen wordt door barbaren, die zijn pas een gevaar voor de wereld. Helaas zit het mooie zweden met haar mooie en vriendelijk mensen vol met martelaars in de links liberale zaak.

nsl | 21-09-16 | 12:31

-weggejorist-

S802 | 21-09-16 | 12:31

Ze hebben er wel de Nordiska Motståndsrörelsen, een soort Odinboys.

Piet Karbiet | 21-09-16 | 12:28

LiefZijnVoorElkaar of andersblijfik.

"in het pak genaaid worden" - "Kènt u die uitdrukkig?"
En verders wat @ hallevvezool | 15-10-14 | 19:41 zei.

hallevvezool | 21-09-16 | 12:28

En dan vreemd opkijken wanneer fenomenen als Soldiers of Odin opkomen. Niet iedere burger gaat vrijwillig naar de Islachtbank.
.
And rightly so. Toegeven aan Islam is toegeven aan haat, onderdrukking, moordadigheid. Toegeven aan Islam is toegeven aan het slechtste dat de mensheid te bieden heeft.

Parel van het Zuiden | 21-09-16 | 12:28

@Feynman | 21-09-16 | 12:02
Dank, dat bedoelde ik dus, de weg-met-ons, het-is-onze-eigen-schuld mentaliteit. En in Malmö een record aantal autobranden, veroorzaakt de "georganiseerde" criminaliteit. Vooral niet benoemen...

panacee | 21-09-16 | 12:27

Die hebben strijd al opgegeven, maar misschien een idee om daar alle vluchtelingen naar toe te verhuizen. Het land Is groot genoeg.

BigShow | 21-09-16 | 12:27

(met excuus voor de typos)

hotmint | 21-09-16 | 12:26

Het filmpje doet al een paar dagen de ronde en ik verwonderde me erover dat GS het nog niet had opgepikt. Of net als die Haagse schoolfittie gewoon links had laten liggen.
Volvo is een chinees bedrijf, dus daar heb je Zweden al lang niet meer voor nodig. De feminisering van Zweden heeft er in ieder geval toe geleid dat er een netto emigratie is in de groep Zweedse vrouwen tussen de 20 en de 30. Ook deze groep heeft er blijkbaar weinig zin in om mee te doen in de statistieken van wereldkampioen verkrachtingen. Alleen Botswana of zuid Afrika kennen meer verkrachtingen. Laten we de ethnische herkomst van daders in het Zweedse feest afdoen met de conclusie dat deze in hoofdmoot (denk 85 procent) weleens van niet autochtoon Zweedse herkomst is. Dat is ook om die reden te verwachten dat de Zweedse man een klootloos wezen is, een aan alcohol bingedrinking verslaafde slappe zemmel. Ze roepen het gewoon over zichzelf af en verdienen het dus om een ondergeschikte rol in het kalifaat scandinavistan te spelen.

Glasgow Argus | 21-09-16 | 12:26

Pompenkoning | 21-09-16 | 12:23
Beetje a la ons huidige zorgverzekeringsstelsel? Dat biedt hoop...

Sliptong | 21-09-16 | 12:25

De curciale denkfout is dat gesteld wordt
dat als wij "capituleren" of "lief zijn" tav hun normen en waanden
moslims ons dan "vrede geven" of "lief terug zijn".
.
De afgelopen 2 duizend jaar geeft andere feiten:
De zullen, vrijgelaten, ons geweliddadig onderwerpen en anders vermoorden.
Dit zijn *feiten*, geen mening.

hotmint | 21-09-16 | 12:25

Joden, homo's, transgenders, humanisten, en ongelovigen gaan zware tijden tegemoet; en niet alleen in Zweden.

meneer Q | 21-09-16 | 12:25

De Islam is momenteel het grootste gevaar in de wereld.
Wie dat niet snapt is echt compleet gestoord.

waarzeggertje | 21-09-16 | 12:24

keestelpro | 21-09-16 | 12:18
Vooralsnog laten de onverschrokken Noormannen hun dochters door de Moren verkrachten. Dus óf ze zijn niet meer zo onverschrokken óf de extreem Linkse Kerk is zo machtig geworden dat ze die authentieke Zweden, die allemaal omgevormd moeten worden, goed onder de duim.

Sliptong | 21-09-16 | 12:24

@M155 | 21-09-16 | 12:19
Het is geen bezetting. Het is een verandering van binnenuit. Tegen een bezetting kun je nog vechten. West-Europa gaat Turkije achterna. Over een paar eeuwen maalt niemand er meer om.

atheïstisch stemvee | 21-09-16 | 12:23

@Tom Hagen | 21-09-16 | 11:53
Binnenkort?
Het is al jarenlang aan de gang.

keestelpro | 21-09-16 | 12:23

Hier even de wacht er op. Het zweden even tien jaar laten uitproberen. En dan naar Europees model; sharing-good-practice or not. Wel grenzen even dicht tot die tijd hier.

Is er al iets bekend met de uitstroom in het VK van kans migranten naar Scandinavië, Ierland, Duitsland etc. etc.(lees mensen die vrij mogen bewegen, maar toch uit arm land komen zoals Bulgarije of Roemenië)

Pompenkoning | 21-09-16 | 12:23

Gebrek aan vitamine D. Dat doet dit. Dan geef je huilend van wijvengevoel je eigen haard aan elke voorbijroeiende baard.

LibertasSimplex | 21-09-16 | 12:22

Het filmpje eindigt (HEEL BEWUST) dus niet met een Joods iemand. Dus laat duidelijk zijn wie er dus niet getolereerd wordt in Zweden..

Fratello | 21-09-16 | 12:21

@Sjonie01, Noorse, maar die zijn net zo
Bokito ergo sum | 21-09-16 | 12:04
Lol zat ik er niet ver naast.

Sjonie01 | 21-09-16 | 12:21

Als Zweden dan maar zo snel mogelijk naar de verdommenis gaat is het misschien toch nog ergens goed voor. De kanarie in de multiculturele kolenmijn.

menzo | 21-09-16 | 12:21

-weggejorist-

Abu Koop Dan | 21-09-16 | 12:21

@K. Van Daal | 21-09-16 | 12:13
In dit filmpje dat daarop volgt geven ze een voorbeeld aan van een stad met nog maar 700 Joden (and counting) en een influx van 15.000 Mosilms die de Joodse gebouwen en personen bedreigen. Het is wel degelijk een exodus daaro; www.youtube.com/watch?v=ROGnoNJc6Nw

Rest In Privacy | 21-09-16 | 12:21

Ze verwachten tolerantie en begrip van een toekomstige moslim meerderheid?
Je hoeft alleen maar een blik de wereld in te werpen om te weten hoe die realiteit er uit gaat zien.


Als Zweden ten onder gaat is dat volledig hun eigen schuld.

Rest In Privacy | 21-09-16 | 12:20

Mooi emigratieland voor links-Nederland, doei!

metagod | 21-09-16 | 12:20

@K. Van Daal | 21-09-16 | 12:13
Kijk goed op 0:07. Wat zie je daar? (Boven de ingang)
Dát is het antwoord.
En mensen, dit filmpje, dát is nou propaganda. Als je dit filmpje bekijkt, dan werk je er aan mee. Zo werkt dat nu eenmaal.
Zie voor uitleg o.a.
www.nrc.nl/nieuws/2010/12/21/neefje-v...

AntiSoof | 21-09-16 | 12:20

Soort van schuldgevoel over hun Viking verleden? Zie je ook bij de Duitsers, hoewel die wel wakkker lijken te worden.

funkyd | 21-09-16 | 12:19

Het is iig wel realistisch, "zij" zijn straks in de meerderheid, en maken de dienst uit. Dat kun je ze niet kwalijk nemen, "ze" krijgen het land min of meer zonder moeite opgeleverd.

Ik vind het prima, als de Zweden daar hun toekomst in zien, moeten ze dat doen.

harry21 | 21-09-16 | 12:19

Wie zijn al die lelijke mensen?
Zijn dat Zweden?
Ik heb toch een heel ander beeld van een Zweed.

keestelpro | 21-09-16 | 12:19

De meeste mensen zijn nu eenmaal niet goed in strijd. Ze optimaliseren binnen door anderen gestelde grenzen. Zoals 75 jaar geleden de meeste Nederlanders zich zonder opstand voegden naar de nieuwe regels van de Duitsers, zo zullen de meeste Nederlanders zich voegen naar nieuwe regels van de 'religie van de vrede'. Het is heel triest, maar Zweden laat als eerste zien dat het zo zal gaan.
Het gaat allemaal nog harder dan ik vreesde... en deze bezetting duurt wellicht een stuk langer dan WOII... Vraag maar aan de Hongaren, van wie de voorouders 150 jaar (!) Turkse bezetters moesten doorstaan.

M155 | 21-09-16 | 12:19

Weg met ons in het kwadraat!

flat out | 21-09-16 | 12:19

da wizard | 21-09-16 | 11:51
Veilig weggestopt onder een pak van lakens opdat Uw vuile ogen hen niet waarnemen!

Sliptong | 21-09-16 | 12:19

@zwarte_weduwe | 21-09-16 | 11:55
Zweden is niet gek geworden. De Zweedse (linkse) politiek is knettergek. Die viking-mentaliteit leeft echt nog wel onder de authentieke Zweedse bevolking. Denk maar niet dat het Scandinavische volk wiens voorouders rovend door Europa trokken zich zonder blikken of blozen demografisch laten vervangen en laten beroven van hun territorium.

keestelpro | 21-09-16 | 12:18

Let ook op die kopvod aan het eind. Wat ben ik godnondeju blij dat ik niet in Zweden woon. Ik was stapelgek geworden.

His Lordship | 21-09-16 | 12:18

De Nieuwe Wereld religie in actie. Gelegaliseerde en opgedrongen islamisering met een nare, zure Paapse bijsmaak. Gadver.

Sliptong | 21-09-16 | 12:17

"A future that is based on reality"

Ik weet het niet, maar religie en realiteit dat gaat niet echt lekker samen.

Schaamharing | 21-09-16 | 12:16

Dat filmpje heeft 5312 dislikes en slechts 1222 likes... En dat in slechts 3 dagen, knap!

Panos88 | 21-09-16 | 12:15

Wat mij betreft een Oscar voor beste horrorfilm van 2016.
Zomaar al je verlichte Westerse waarden uitleveren aan de achterlijkheid zeker.
Man, man, man....

Aristotalloss | 21-09-16 | 12:14

Er woont geen Jood meer in Zweden die zijn al jaren vertrokken,rechtse boeken zijn er niet meer te verkrijgen ,en allemaal dankzij de socialisten. Drank maakt meer kapot dan je lief is ,maar socialisten slopen alles .En zeer grondig .
fleurtje | 21-09-16 | 12:00
Leg dit eens uit dan?
www.youtube.com/watch?v=MFE0qAiofMQ

K. Van Daal | 21-09-16 | 12:13

Equal parts reality is een idee wat in praktijk niet werkt, zoals zoveel mooie ideeen. It takes two to tango en onze booslims dansen niet mee.

donkieshot | 21-09-16 | 12:12

@Bert Konterman 12:06: Juist. Opfokken tegen de vergrijzing betekent dat je het probleem alleen maar voor je uitschuift. Massa-immigratie tegen de vergrijzing doet hetzelfde, met als bijkomend nadeel dat kosten en overlast de pan uit rijzen als je de verkeerde soort mensen importeert.

Muxje | 21-09-16 | 12:12

Je weet op het laatst niet meer waar je meer angst voor moet hebben. Angst voor de dood óf juist het leven in de komende 20 tot 25 jaar.

Dr. Oplul | 21-09-16 | 12:12

Laffe gore overlopers die Zweden.
Overal,dus ook in Zweden,maken moslims en linkse overlopers alles kapot.
Altijd.
En verder wat Feijnman zegt

swassannuf | 21-09-16 | 12:12

Wat is het belang van west Europese overheden om dit soort zelfmoord beleid te voeren. Hebben we een stel complete psychopaten aan het bewind? Spelen er financiële belangen? Stuurt men aan op een nieuwe genocide van ofwel moslims, West Europeanen of een mix van beide.

General McAuliffe | 21-09-16 | 12:11

De Zweedse politie deelt Verkracht-mij-niet-bandjes uit aan meisjes. Nou, dat zal die verkrachtingsgolf door immigranten zeker stoppen.
www.jihadwatch.org/2016/07/to-counter...

Piet Karbiet | 21-09-16 | 12:11

wat ook zo vreemd is imho is dat de linksen vaak tegen de westerse religies zijn, maar de islam omarmen.

nisaframo | 21-09-16 | 12:10

Een te feministische samenleving zal onherroepelijk zijn eigen graf graven in de moderne tijd. Zweden is daar reeds heel ver in doorgeslagen, maar de verwijving neemt ook hier groteske vormen aan.

Lood om oud ijzer | 21-09-16 | 12:08

If you can't beat them, join them.
Iets ander kan ik er niet in zien.
Vaarwel.

Rest In Privacy | 21-09-16 | 12:08

All according to plan! De heer Coudenhove - Kalergi heeft het allemaal al jaren geleden op papier gezet. The genocide of the people of Europa.

Hettiet | 21-09-16 | 12:08

Adjö Sverige!

Schietmijmaarlek | 21-09-16 | 12:07

Hoogverraad. Niets meer en niets minder.
Je land uit handen geven aan gespuis.

arc-en-ciel | 21-09-16 | 12:07

Links is ook zo schizofreen als het maar kan.
In de jaren 60/70 verzetten ze zich hand en tand tegen de invloed van de kerk en vochten ze voor vrouwenrechten.
Maar nu rollen ze de rode loper uit voor het kromzwaard van de Islam en zien ze het liefst iedereen in een boerka.

PrachtigeHorizon | 21-09-16 | 12:07

@PopperFlopper | 21-09-16 | 12:02
LOL

Rest In Privacy | 21-09-16 | 12:06

Gister bij dwdd ook weer zo een troela die zegt dat migratie nodig is om vergrijzing tegen te gaan.
Nee, stupid. Vergrijzing is het gevolg van de bewuste keuze om met kleinere gezinnen in een minder vol land te wonen. Dat moet je in je economische prognose meenemen en ja dat kan stilstand of krimp betekenen.
Ik denk graag aan Japan. Nu lachen wij om hun economische stilstand maar over 50 jaar hebben zij hun cultuur en eigen land nog. Kijken wie er dan het hardste lacht.

Bert Konterman | 21-09-16 | 12:06

Intelligentie, Wetenschap en mededogen worden dus ingeruild voor middeleeuwse achterlijkheid en haat.

meneer Q | 21-09-16 | 12:05

Nieuw kastje bij IKEA; de Kötsbeuå.

Piet Karbiet | 21-09-16 | 12:05

Vaarwel Europa...

Manus Olie | 21-09-16 | 12:05

@Sjonie01, Noorse, maar die zijn net zo

Bokito ergo sum | 21-09-16 | 12:04

Jammer van die lekkere wijven daar, maar bouw nu ook maar een muur om Zweden.

Taggart | 21-09-16 | 12:03

Hoe kun je zo ontzettend wereldvreemd zijn?

Rest In Privacy | 21-09-16 | 12:03

Lekker. Couscous met Zweedse balletjes!

PopperFlopper | 21-09-16 | 12:02

Wat ik het meest schokkend vind is dat er ook hier in Nederland in linkse kringen geluiden opgaan dat we moeten gaan accepteren dat de islam de grootste religie gaat worden in Europa. 'Als het zo'n fout geloof is, waarom hangen dan steeds meer mensen het aan?' is letterlijk het verweer als ik hen confronteer met het feit dat ze ook al hun vrijheden zullen moeten inleveren. Het is net alsof ze verdoofd zijn en zich als makke schapen zich naar de slacht laten leiden. Wat wij ons meer moeten gaan afvragen, kunnen we zo langzamerhand het tij nog wel keren?

Justin Time | 21-09-16 | 12:02

Zo, kijk die Spartacus eens los gaan op GSM. Dikke 👍

Guust Kadaver | 21-09-16 | 12:02

Hier nog zo'n door de Zweedse overheid on het leven geroepen anti-blank instituut. www.paideia-eu.org/about/
Deze organisatie is echter nog gevaarlijker omdat deze zich zelfs op geheel Europa richt. Luister even naar wat de Amerikaanse oprichtster van dit instituut de blanke volkeren te melden heeft. www.youtube.com/watch?v=53A5AJoRxF0

Oeleflaffel | 21-09-16 | 12:02

panacee | 21-09-16 | 11:59
SWEDISH police have blamed Scandinavian teenage girls' “Nordic alcohol culture” and Western behaviour for a steep rise in sex attacks carried out by migrants. www.express.co.uk/news/world/673799/Sw...

Feynman | 21-09-16 | 12:02

"It's not only new Swedes that need to integrate, everyone needs to integrate, even established Swedes."
Capitulatie voortkomend uit geestelijke armoede. Nihilisme ten top.Men heeft het opgegeven nog een identiteit te hebben, een referentie, wortels. Ongelooflijk.

Schoorsteenveger | 21-09-16 | 12:02

We zullen ze missen, al die lekkere blondjes, weggestopt achter sluiers en in boerka's, onderdrukt en misbruikt onder de sharia, zoals gewenst door de volmaakte mens (ROFLOL) Mohammed. Mannen aan de absolute macht; maar de feministen (ROFLOL) laten het zelf gebeuren. Eigen schuld dikke bult.

Fijnstoffer | 21-09-16 | 12:01

Onmogelijk om deze gedachtegang te doorgronden, ikzelf snap deze in ieder geval niet, blijkbaar is elke vorm van eigenwaarde en nationalisme (ergens bijhoren) weg, lijkt meer op masochisme en tegelijkertijd sadisme, hoe meer ellende hoe meer pijn binnen een samenleving brengen des te beter?

NB-Stb | 21-09-16 | 12:01

Alle mensen uit een vijftien eeuwen durende oorlog importeren, en dan verwachten dat die oorlog niet meekomt. Alsof het zand in de zandbak verantwoordelijk is voor die doodcultus.

Je kan de mens uit een oorlog halen, maar niet de oorlog uit een mens. (Vrij naar WarChild, aangezien kinderen in een oorlog veel te snel volwassen moeten worden, en zich nooit normaal ontwikkelen. Daarmee wordt oorlog van de ene op de andere generatie doorgegeven.)

Mensen verplaatsten is hooguit probleem verplaatsen. Als wij daar geen vrede kunnen forceren, kunnen we het hier met dezelfde mensen uit dezelfde cultuur en historie ook niet.

De linkse kerk heeft hier bepaalde verwachtingen omdat hier vaker regent, meer bomen staan en meer uit de grond groeit. Compleet irrelevant. Waarom zouden we van dezelfde mensen vanwege hun nieuwe positie op de globe andere resultaten mogen verwachten. Dat is de vraag.

De eerste mensen zijn in Afrika opgegraven. Ze hebben daar dus langer de tijd gehad zichzelf te ontwikkelen en het tot een mooi en vredig land te ontginnen. Het is niet gebeurd en het is vreemd om zonder visie of stelselwijzigingen in de toekomst andere resultaten te verwachten.

De islamisering is niet een vredige vervanging van het ene geloof door het andere. Het is de import van een cultuur die alleen al vijftien eeuwen in oorlog is met zichzelf. Die materieel bezit voor een fors deel afwijst. Die de positie van de vrouw achterstelt.

In het gunstige geval draai je de complete verlichting terug en ga je naar een zeventiende eeuws Nederland waar de handel in slaven de meest winstgevende handel was. In een wat minder gunstig geval gaat het licht echt uit. Met geweld afgedwongen monotheïsme vanuit de staat zoals in Turkije. Met een beul die met een zwaard een hoofd afhakt, en zich dan zorgen maakt of er spetters zitten op zijn witte jurk zoals in Saudi Arabië.

Al een halve eeuw faalt de multiculturele samenleving, een overheidscampagne gaat dat niet veranderen.

Feynman | 21-09-16 | 12:01

Nu weet ik wel waarom breivic zo boos was op de zweedse pvda.

Sjonie01 | 21-09-16 | 12:00

Het failliet van de Svenska Aeroplan AB gaf het eigenlijk al aan.

TheseDays00 | 21-09-16 | 12:00

Er woont geen Jood meer in Zweden die zijn al jaren vertrokken,rechtse boeken zijn er niet meer te verkrijgen ,en allemaal dankzij de socialisten. Drank maakt meer kapot dan je lief is ,maar socialisten slopen alles .En zeer grondig .

fleurtje | 21-09-16 | 12:00

Nederland is ook verloren hoor.
Ik was laatst in een grote stad in de randstad, ik was de enige Nederlander die ik in 20 minuten tegenkwam, toen ik later een andere Nederlander zag was dat een volledig onderworpen cuckold heulend met de vijandige bezettingstroepen.
Ik kon niet wachten om zsm terug te trekken naar achter de linies in de provincie.

PrachtigeHorizon | 21-09-16 | 11:59

-weggejorist-

panacee | 21-09-16 | 11:59

Eng land, was het niet altijd. Home of the Stephard Wives nu

Bokito ergo sum | 21-09-16 | 11:58

Infection is a great deathcause...

Prof. Dr von Fotze | 21-09-16 | 11:58

Kuch.. Kalergi plan in uitvoering dus.. Fijn dat we alvast bij de Zweden kunnen gaan zien hoe desastreus dit zal uitpakken zodat we hier in NL en omstreken alvast kunnen beginnen met de schuld in de autochtone schoenen te schuiven

duiding Kalergi plan hier -> golden-dawn-international-newsroom.blo...

O ja, en mutti Merkel hartelijk gefeliciteerd met de Koudenhove prijs!

Islam = vrede, witte mensen racistisch now repeat after me..

Koning één oog | 21-09-16 | 11:58

Het na ons de zonvloed motto in de praktijk. Geen kinderen is eigenlijk ook beter.

TheseDays00 | 21-09-16 | 11:58

Moslims & Volvo's
Zweden importeert slecht, exporteert goed! The end is imminent.

Rest In Privacy | 21-09-16 | 11:57

Jä jä. Alle culturen behalve natuurlijk de Zweedse. Äptieven.

Piet Karbiet | 21-09-16 | 11:57

Volgens mij zijn ze zo manisch als de pest, daar in Zweden. Teveel paddestoelen, denk ik. Zelfs wanneer de vier ruiters voorbij zouden gaan, zullen zij dit positief benaderen. Doe maar lief, dan doen zij ook lief tegen jou, je snapt waarom het een stockholm syndroom genoemd wordt. Ik geef wederom de schuld aan Sesamstraat, oftewel 'Sesam', zoals dat bij hun heet.

Sans Comique | 21-09-16 | 11:56

@ Copyrechts | 21-09-16 | 11:52
Ik wil wel een paar Zweedse blondjes opvangen.

Mali | 21-09-16 | 11:55

Die gasten weten echt niks van de islam af. Bovendien, je gaat toch het lot van toekomstige generaties niet laten afhangen van nieuwkomers? Waar is de vikingmentaliteit gebleven? Dammit, Zweden! Je stond eerst zo hoog op mijn respectlijstje, maar je bent compleet gek geworden!

zwarte_weduwe | 21-09-16 | 11:55

Binnenkort in dit theater...

Tom Hagen | 21-09-16 | 11:53

Zweden is al langer verloren. Zonde van zo'n mooi land. Maar hier is het nog niet te laat. Hier mag je nog zeggen dat je geen behoefte hebt aan integreren met barbaarse culturen en gebruiken en dat je graag wil dat zij zich aanpassen aan de hier geldende normen en waarden, toch?....
Wat die uber-linkse lui bezield is niet voor te stellen.
Rape our women, no problem.
Zeg iets wat niet gender neutraal genoeg is? Op de barikaden!
Mishandel onze ouderen? Geen probleem.
Iets zeggen over kille waarheden? Godverdomme klote NAZI, jou gaan we kapot maken!
Zucht...

WatZalIkErvanZeggen | 21-09-16 | 11:52

Wanneer komt de Zweedse vluchtelingen stroom op gang?

Copyrechts | 21-09-16 | 11:52

Alleen al het feit dat ze het zo hard door je strot heen proberen te douwen doet bij mij alarmbellen rinkelen.

Barkruk2 | 21-09-16 | 11:52

Getverderrie.

steekmug | 21-09-16 | 11:51

Knijp me..

KutFilosoof | 21-09-16 | 11:51

Waar zijn die mooie Zweedse meisjes nou...

da wizard | 21-09-16 | 11:51

Weg met ons, uhh hun.

Mr_Pikibelly | 21-09-16 | 11:49

"Integration is about reciprocity."

Hier zie ik wel een pijnpuntje. Als je iets niet gaat krijgen van het islamitische deel van de bevolking, is het wel wederkerigheid. Zoveel is inmiddels wel duidelijk.

Kees Maf | 21-09-16 | 11:49

Zweden is al vrijwel verloren. Was van de zomer onder andere in Malmö, daar zie je alleen nog maar allochtonen (onder andere in verdacht dure patserbakken), hipsters en krakers.

Tapu | 21-09-16 | 11:49

Omvolking in actie.

RickTheDick | 21-09-16 | 11:48

Ut moet allahverdomme niet veel gekker worden!

DerFoehrer | 21-09-16 | 11:48

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Kansino. Hét online casino van Nederland.
Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online casino Nederland | LOESOE - nieuws en entertainment
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | CoinMart
online bookmakers in Nederland