Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

AP: Clinton zo corrupt als een Afrikaanse warlord

Hillary Clinton. Echt alles is fout aan die vrouw. De valse sense of entitlement van de Clinton-dynastie die een nepotistische aanspraak op het Witte Huis denkt te maken. De permanente weigering van Hillary om de strijd tussen de Westerse waarden en de invloed van de islam openlijk te erkennen en bespreekbaar te maken. Het decennialange cliëntelisme van de Clintons richting de banken- en bedrijvenlobby, waarmee ze globalisering aanjoegen maar waardoor Bill Clinton mede debet was aan het veroorzaken van de financiële crisis in 2008: zijn verwerping van delen van de zogenaamde Glass–Steagall Act (waarmee banken en financiële instellingen werden gereguleerd) en zijn versoepeling van huizenmarktwetgeving hebben mede bijgedragen aan het ontstaan van een crisis die uiteraard vele facetten van falen kende, maar waarin Bill Clintons (negatieve) rol door weinigen wordt betwist. En dan hebben we het al niet eens meer over de leugens rond Benghazi, de persoonlijke mailservers vol staatsgeheime informatie en de leugens die Hillary dáár vervolgens weer vertelde (video onder). Want dat is alweer ingehaald door 15.000 nieuwe emails die Clinton achterhield voor de FBI, en nu weer door het verhaal van AP hoe ze als minister van Buitenlandse Zaken in totaal 156 MILJOEN DOLLAR vergaarde voor de Clinton Foundation, van donoren die in ruil voor dat geld face time met de Secretary of State kregen. Well, this about out-trumps Trump. Kijk dan ook maar gelijk de niet foutloze maar wel veelzeggende documentaire ‘Clinton Cash’ en leer hoe corruptie een rol speelt bij hun handelen. Hillary is zo'n eng wijf, ze had de schoonmoeder van The Donald kunnen zijn. Die was ook donateur voor de Foundation (net als de NL overheid trouwens.) En volgens kwade tongen heeft ze nog Parkinson ook - wat wel zou verklaren waarom Hillary al 263 dagen (!) geen publieke persco heeft gegeven. Bizar duik- en verstopgedrag voor iemand die Leader of the Free World meent te kunnen worden. Wat een land. En wat een leiders.

Reaguursels

Inloggen

Zij lijkt mij dé perfecte kandidaat voor de job. De morele verhevenheid veinzend, doch niet wereldvreemd en realistisch handelend. Win je veel conflicten of met geld, of je houdt je poot stijf op basis van principes waar je in je functie voor hoort te staan. Gooo... Hillary

Pompenkoning | 25-08-16 | 14:45

Niet te geloven dat er serieus miljoenen aan Nederlands belastinggeld bij de "Clinton foundation" terecht zijn gekomen!
Wat is dat een corrupte bende.
We gaan een nare tijd tegemoet, want we komen met of een volslagen gek, of een valse corrupte heks te zitten, als leider van de enige overgebleven wereldmacht die nog een beetje voor de vrijheid is, op hun manier..
Als Amerika naar de gallemiezen geholpen wordt door een van die twee, wat dan? China? Rusland? Turkije? De Arabieren de baas? Je moet er toch niet aan denken.

Lefgozer | 25-08-16 | 14:03

America GI !!!

cat22 | 25-08-16 | 11:15

Here is another interesting article to read. In particular, this quote from the article:

www.nationalreview.com/article/439258/...

"It is important to keep in mind what the Clinton Foundation mainly does: It does precious little in the way of actual philanthropy ($9 million worth out of $140 million in revenue for 2013) but instead spends almost all of its money on salaries and travel expenses for various Clintons (including Chelsea Clinton, now its vice chairman), Democratic allies, toadies, flunkies, hangers-on, and assorted minions. It is a full-employment sinecure program for friends and family of the Clinton political operation, and very little more."

The above can be fact checked against their tax returns that have been posted.

OliveTomatoToo | 25-08-16 | 09:57

Clinton seizure video uncut. You can see here that the head flipping is not people playing with camera looping.. it's really her making those strange convulsions. She then tries to play it off on the cold chai tea...
Believe this is why she hasn't had a press conference in 200 days.. what's going to happen if she's Prez and has to appear before flashing cameras.

www.youtube.com/watch?v=RhhrSr-hjxY

OliveTomatoToo | 25-08-16 | 09:42

@thijs4419: "Hill en Bill vangen geen cent"? Dat geloof je toch zelf niet? Welke "velerlei" goede doelen? Waarom insisteert het FBI dat ze de CF willen onderzoeken? Waarom vertelt HC nu dat ze "als ze tot president gekozen wordt zal stoppen met fondswerving" als het allemaal zo legaal en bovendegronds is?

viejohuevon | 25-08-16 | 09:11

@ Xirdalan | 24-08-16 | 16:34 ... Connally zei ooit het volgende over de Dollar: "is our currency, but your problem," waarmee hij bedoelde dat de rest van de wereld zich maar moet aanpassen aan de VS.

Moet minstens 30 jaar geleden zijn geweest toen ik met mijn vader over WO-2 sprak. Hij is voor de oorlog geboren. We waren het beiden snel over eens: de grootste oorlogsbuit ooit is de USD als world currency. Laat dit goed op je inwerken.

sickworld | 25-08-16 | 08:59

@MRF: De financiele crisis van 2008 heeft maar één vader en dat is Bill Clinton. Hij heeft in 1995 zijn caucus in het senaat opdracht gegeven om het mogelijk te maken dat iedere amerikaan zijn eigen huis kon bezitten. Dat dit om logische redenen niet kon, qua voorwaarden om een hypotheek te krijgen heeft deze caucus net zo lang doorgegraven tot ze bij American International (de her verzekeraars van Fannie Mae en Freddie Mac, ieder op hun beurt weer verzekeraars van hypotheken voor de VS banken) kwamen waar de staat een beslissend aandelenpakket van beheerst. Via verzwakte hypotheek voorwaarden (Community Reinvestment Act)kon opeens jan en alleman met een zelfgeknutselde inkomsten verklaring een huis kopen. De resultaten waren de globale real estate boom waar zowat ieder pensioen fonds en iedere bank zo nodig (ongecontroleerd) aan mee kon doen. Bonussen galore voor iedereen. Tot de boel in 2008 in elkaar klapte. Misdadig.

viejohuevon | 25-08-16 | 08:00

Trump is geen optie. Nou ja, geen rationele optie. Dan maar de corrupte trut. Then again, politiek, wie is er niet corrupt mee geworden?

Het is kiezen tussen twee kwaden, maar met Trump plegen we collectieve zelfmoord.

blandurego | 25-08-16 | 07:55

@mallekater:
Nee, is alleen liefdadig voor de Clintons, en ook nee, daar mag ze (zeker toen ze nog sec of state was) geen fondsen voor werven - dat is uiterst dubieus. Te meer zo daar het vele miljoenen (+157MM USD) waren afkomstig van leiders van landen die niet voor omkoping afschrikken. Het getuigt van enorme naiveteit óf van enorme brutaliteit / lak aan je medemensen om dit soort dingen te doen als regeringsleider. Allebei slechte kwaliteiten.

viejohuevon | 25-08-16 | 07:44

Is die Clinton Foundation niet een liefdadigheidsinstelling?
En zo ja, mag ze daar dan GEEN fondsen voor werven??

mallekater | 25-08-16 | 07:06

De banken die Hitlary financieren zijn eigenlijk failliet.

Orakel1958 | 25-08-16 | 01:46

Hillary Clinton?
Leugenares, draaikont-meningen-par-excellence, corupt, al jaren.
What's new?

@thijs4419 | 25-08-16 | 00:07
Geld geven aan die fundatie gaf toegang tot haar als minister. Het voor-wat-hoort-wat principe.

Oh, ja en wat altijd aangehaald wordt door voorstanders: Ze heeft zo veel internationale politieke ervaring. Nou fijne rotzooi achtergelaten.

In de politiek telt niet die ervaring maar de ideologie en de daarmee geboekte die er achter zitten. Neem alleen al de moord op Ghadaffi: "We came we saw, he died + lachuh-tot-en-met". Ze is een monster.

Dus met kanon op de borts zou ik voor Trump kiezen, maar goddank ben ik geen Amerikaan. Andere kandidaten zijn er ook nog.
Komt dat schot! Evocatus

Evocatus | 25-08-16 | 01:34

MRF2739 | 24-08-16 | 23:33
Trump is een slechte zakenman. Hij heeft zijn vermogen grotendeels geerfd van zijn vader en voor meer dan de helft verknoeid.
-----
Dat moet de reden zijn waarom Zoveel Amerikanen voor Trump stemmen. Ze kiezen massaal voor een loser die ze allemaal kennen omdat ze zo'n leider van het machtigste land van de wereld wel humor vinden.

dijkbewaker | 25-08-16 | 01:01

Triest dat er momenteel overal ter wereld alleen maar elitaire corrupte figuren de macht hebben of willen grijpen. Een land als amerika althans haar inwoners verdienen toch beter dan een narcistische clown of een machtsgeile killary met backup in de corporates justitie. Ze zitten of stellen zich allemaal alleen verkiesbaar voor hun eigen belangen. Nee dan erdogan een vieze dictator zo u wilt maar die komt nog uit voor zn imperialistsche nationalitisch gevoel. Putin, die smerige eu en ons markje ook allemaal poppen van de elite.

gelachewoar | 25-08-16 | 00:32

Dus de Clinton Foundation vangt miljoenen omdat Hillary minister was en Bill president. So what? Het geld, althans 87 procent, gaat naar allerlei goede doelen. Hill en Bill krijgen geen cent. De Foundation verantwoordt tot de laatste cent waar het geld heen gaat. Hill en Bill hebben hun belastingaangiftes allang openbaar gemaakt. Dat kan niet gezegd worden van Trump.

thijs4419 | 25-08-16 | 00:07

Trump is een slechte zakenman. Hij heeft zijn vermogen grotendeels geerfd van zijn vader en voor meer dan de helft verknoeid. Zakelijk heeft hij vele faillissementen achter zijn naam staan nadat hij eerst schulden heeft gemaakt. Zijn hele vastgoed imperium wordt overeind gehouden door enorme schulden. Door elke keer faillissementen aan te vragen zijn zijn schuldeisers elke keer het haasje. Deze man deugt zakelijk niet!

www.newsweek.com/2016/08/12/donald-tru...

Jullie denken dat Trump niet corrupt is? Hij is zakelijk goede vrienden met enkele oligarchen van het Kremlin omdat hij daar graag in Moskou wat vastgoed wilt gaan bouwen en als je daar goede vrienden van Putin wat geld toestopt gaat het allemaal soepeler.

Overigens heeft Trump een verleden met de maffia van NY om zo de bouwvakkers die aan zijn vastgoed werkten te besodemieteren.

Lees hier in Politico: www.politico.com/magazine/story/2016/0...

Deze idioot is immoreel bezig en deugt voor geen meter. Hij liegt alles aan elkaar. Hij is een narcisstische psychopaat uit het boekje. En dat is ook zijn zwakte! Andere psychopaten zoals Putin weten dit goed uit te buiten door Trump te prijzen voor zijn "intelligentie" (what a fucking joke), en zo kan Putin - via een mentaal zwakke man - invloed uitoefenen op het Amerikaanse politieke- en economische systeem.

Trump is instabiel en verandert elke keer van standpunten. Hij schreeuwt alleen maar credo's en kan vanwege zijn beperkte intelligentie en kennis van zaken geen substantiele oplossingen bieden!

Trump is voor Putin de ideale marionet!

MRF2739 | 24-08-16 | 23:33

Ik wens de Amerikaanse kiezer veel wijsheid toe, ik geloof absoluut niet dat deze twee het beste zijn wat ruim driehonderd miljoen amerikanen te bieden hebben.
Feynman | 24-08-16 | 17:55
-----
Heel simpel.
Alle andere kandidaten zijn afgevallen zodat de beste overbleef. Met andere woorden, die anderen waren volgens de bevolking "gemiddeld" nog slechter. Ook stond al van tevoren vast dat de gemiddelde amerikaan Hillary niet vertrouwt. Toch scoort ze hoog, dus zijn er andere kenmerken waardoor ze mensen voor zich wint.
1 ding is zeker: iedereen kent haar en ze is vrouw.
-----
Trump kent ook iedereen. Een zakenman met een grote bek die succesvol is. Natuurlijk de nodige missers. Maar wie in deze wereld is volmaakt?? Daarbij heeft hij blond haar, Echt, gekleurd of pruik doet er niet toe. Het maakt Extreem links razend dus dat pak je even mee.
Even serieus.
In het verleden heeft hij vaak commentaar gegeven wat er mis is met het Overheidsbeleid. Waarop steevast de vraag kwam wat zou u doen als u president zou zijn...
Met het idee loopt hij al jaren rond en vond de tijd rijp om er een gooi naar te doen. Dus Geen beroeps politicus, maar een man uit de praktijk die dagelijks honderden beslissingen moet nemen om de zaak draaiende te houden. Eigen geld, eigen zaak. Niet de beroeps politicus die van andermans geld mooi weer speelt om na fout beleid jammer te zeggen en gewoon doorgaat zonder daar een cent pijn van te voelen. Vergis je niet, dat is een fundamenteel verschil. Mijn Sympathie had Trump van begin af aan. Hillary zou het ook goed kunnen doen.
Alleen het pro islam randje valt niet goed. En ik zie haar niets veranderen aan de machtsstructuren in tegenstelling tot Trump die niet te benauwd is om de gevestigde orde wat op te schudden. Tja, en op een "gemakkelijke manier" geld verdienen zoals de Clinton's doen zegt meer over de mensen die doneren (wat geen verplichting is`) dan over de ontvangers. Handige geldwolven, daar barst het toch van in de wereld.

dijkbewaker | 24-08-16 | 22:49

Ach, in elk geval geen financiële steun vanuit Poetin's fondsen, da's dan toch wel weer een pré. Het zou wel een unicum zijn: Trumpyboy als eerste Amerikaans president gesponsord door een Stalinist.

Donkersloot | 24-08-16 | 22:45

oostermoer | 24-08-16 | 20:28
Fout ingeschat. Ik ben niet voor Clinton, woon in die buurt en zou als ik stemrecht zou hebben in principe Republikein zijn. Echter, zoals Bloomberg het al verwoordde, er zijn momenten waarop je Independent moet zijn en stemmen op die kandidaat die van de twee slechten de beste kwaliteiten heeft om die vier jaar te overbruggen, op zoek naar betere kandidaten.
Toen Bloomberg zijn oordeel over Trump uitsprak, zei hij: "I am a New Yorker and I know a con when I see one.Trump is a risky, reckless, and radical choice. And we can't afford to make that choice."

Baronwater | 24-08-16 | 22:14

Introductiespreker Giuliani maakte daar toch even gehakt van maffiose Merkel+ in Tampa Florida.

Slogra | 24-08-16 | 21:49

TOAST. Hillary is het.

arc-en-ciel | 24-08-16 | 21:46

laten we eerst eens afwachten tot Trump inzage geeft in zijn financiën/belastingaangifte zoals tot nu toe iedere presidentskandidaat heeft gedaan. Oh wacht....

Flatulent | 24-08-16 | 21:34

HC zou ook een hekel aan vrouwen hebben, en er zouden al tig mensen die haar dwars zaten van de aardbodem zijn verdwenen. En Trump is haar man, heeft ze pas zelf nog gezegd.

Schaaldier | 24-08-16 | 21:21

Kom op GS. Duik even de mafiaconnectie van Trump op. Nu lijkt het net alsof er maar één presidentskandidaat ondeugdelijk is.

Voorzetje.

m.youtube.com/watch?v=owgPCYGxjfE

Horsemeat | 24-08-16 | 20:55

@MRF2739 | 24-08-16 | 16:20 >Ik zie het probleem niet. Doneren om een praatje te maken met de Clintons?

Je doneeert niet voor het praatje, het is een verkapte steekpenning. "Praatjes" kosten geen honderd duizenden dollars. Daar wil men wat voor terug zien.

>Lijkt me niet illegaal!

Vandaar dat het ook op precies deze slinkse wijze gebeurt. Ze is niet achterlijk hoor.

>Met dat geld doen ze veel initiatieven op gebied van zorg, onderwijs, de kansarmen, etc.

Er gebeurt niets mee behalve zelfverrijking.

>Zij is minder erg dan die gevaarlijke gek van een Trump die banden heeft met het Kremlin, de oligarchen uit Putin's clan.

Hij doet niet eens zaken in Rusland. Dat iemand een normale relatie met Rusland wil maakt hem nog geen gevaarlijke gek. Die Koude Oorlog, nee, dat was zo gezellig.

>Trump die de Russen uitnodigt om servers van Amerikaanse overheidsdiensten te hacken,

Het was 1) een grap, 2) een uitnodiging Hillary's verwijderde emails te hacken, die 3) volgens Hillary geen geheime info bevatten. Natuurlijk is dit wel het geval, dat weet iedereen. Behalve jij dan waarschijnlijk.

>Trump die het prima vindt als Iran en andere moslimlanden kernwapens hebben.

1) De Iranian Nuclear Deal komt van de Democraten. 2) Hij vindt dit niet oke.

>Trump die Erdogan steunt.

Hij steunt Erdogan niet maar vindt het gebeuren daar geen zaak voor de VS. Overigens vind ik dat ook een slechte positie.

>En nu zijn vrouw die waarschijnlijk in de jaren 90 als escort heeft gewerkt en vervolgens illegaal in de VS werkte en zat te sjoemelen met immigratie papieren.

Nee.

>Vrouw van de man die immigratie fors wilt beperken, terwijl hij zelf van Duitse afkomst is.

Hij wil illegale immigratie beperken. Zowel hij als zijn hele familie zijn legaal.

>Zijn vader heette Drumpf. Wat een naam zeg.

Wat een argument zeg. Overigens is dit vrij veel voorkomend voor immigranten. (Netanyahu bijvoorbeeld deed hetzelfde)

>Clinton en Trump zijn beiden waardeloze kandidaten,

Vanwege de onzin die jij net hebt verteld? Ik wacht nog steeds op argumenten die daadwerkelijk waar zijn hoor.

>maar ik zie Trump met zijn instabliele karakter, zijn leugens liever niet achter de knoppen van de nucleaire codes.

Trump is een isolationist die zich zo veel mogelijk met de VS zelf bezig houdt (kijk, dit verklaart ook zijn opvattingen over Erdogan). Aan de andere kant weet Hilly wel wat van oorlogje voeren hier en daar.

>Trump is echt een gevaar voor de wereld en Amerika zelf.

Nogmaals, ik hoor graag wat argumenten die wel wat basis hebben.

macaroni&kaas | 24-08-16 | 20:50

Jullie hadden dit filmpje moeten laten zien Geenstijl!!

Wijf isecht te hard op haar noot gevallen hoor, check de spastische aanval:

www.youtube.com/watch?v=YMHOcmDVBP0&a...

Sir Lance | 24-08-16 | 20:31

Baronwater | 24-08-16 | 20:04

Ik ben het niet met u eens, maar u geeft tenminste een fatsoenlijk antwoord.
U mag van mij voor Clinton zijn. Ik zal u niet gaan uitschelden. Ik zeg ook niet , dat u dom bent.
U heeft een andere mening. Helaas voor u ik zou voor Trump stemmen als ik zou kunnen. De toekomst zal leren wie er gelijk krijgt.

oostermoer | 24-08-16 | 20:28

@Baronwater | 24-08-16 | 20:04
.

Relatieve rust?????? de wereld staat in BRAND door het beleid van de democraten....

Verandering is hard nodig en met een beetje mazzel brengt Trump dat. Heel veel mensen denken dat Trump zijn plannetjes alleen bedenkt en uitvoert terwijl het het beleid van de republiekeinen is. Trump is de messenger en op dit moment de stem van de kiezer.

Ik zeg geef hem de 4 jaar en laten we zien hoe het gaat. Die verandering zou in 4 jaar zichtbaar moeten zijn en ik hoop over de gehele wereld.

BudWijzer | 24-08-16 | 20:26

michelr | 24-08-16 | 20:05

Damn! 1 - 0 voor trollebol

DinkyToy | 24-08-16 | 20:09

Farrage? Dat is die branieschopper die als het erop aankomt niet thuis geeft?

michelr | 24-08-16 | 20:05

oostermoer | 24-08-16 | 17:29
Trump die noemt ieder van zijn politieke tegestanders altijd keurig en beleefd bij de voornaam?
Stem je op Hillary dan kies je voor 4 jaar relatieve rust in de hoop dat daarna er werkelijk een integere presidenskandidaat opstaat, onafhankelijk of deze Republikein of Democraat is. Kies je voor Trump, dan stem je op een kandidaat met een Narcistic Personality Syndrom, met een vinger aan de nucleaire trekker, die al op een kleine Tweet als een stier op een rode lap en met bloeddoorlopen ogen reageert. Het meest verstandige is dat de Republikeinen zijn kandidatuur niet meer ondersteunen en de verkiezingsdonaties gebruiken om een sterke tegenwicht te vormen in 'the House'.
.

Baronwater | 24-08-16 | 20:04

Hoe dieper je in de Clintons geschiedenis duikt hoe onfrisser het wordt. Je kan van alles over Trump vinden maar vuile handen heeft hij beslist niet. Die Clintons spannen de kroon in politieke corruptie en vriendjespolitiek. Verbijsterend. En wat nog aller ergste is, is dat de media poeslief voor ze zijn EN dat justitie maar naar het plafond zit te kijken waar het vervolgen betreft. Het betekent maar 1 ding: de politieke corruptie is doorgedrongen in deze beroepsgroepen. De Clintons zijn al ruim 25 jaar bezig met hun machinaties. Als die tante zou worden verkozen voor president, dan is het land en de rest
van de wereld in grote problemen. Ik zie dat niet gebeuren. Het moet Trump zijn.

DeKadt | 24-08-16 | 19:53

Dinky Toy 1931
Haha. Hilarisch.

Nehemia | 24-08-16 | 19:44

Nehemia | 24-08-16 | 19:24

Las k ook maar: telaat, telaat zei Winnetou, het zaad is al naar binnentoe

DinkyToy | 24-08-16 | 19:31

Dinkytoy 1917
Nu las ik ergens dat Hillary Breitbart op zwart wil zetten als zij president wordt. Dan weet je wel hoe laat het is.

Nehemia | 24-08-16 | 19:24

Hillary Clinton is ook links.

Raider Twix | 24-08-16 | 19:21

Nigel Farrage speeched vanavond op n 10.000 man sterke verkiezingsbijeenkomst van Trump in Jackson, Mississipy.

Dat zou maar zo de doorbraak van Trump kunnen gaan betekenen.

www.breitbart.com/london/2016/08/24/fa...

DinkyToy | 24-08-16 | 19:17

Hillary, Merkel, Juncker, Schulz, Mogherini, George Soros etc etc - allemaal gestoorde freaks die de wereld in duisternis en anarchie dopen. Leuker kunnen ze het niet maken, wel bloediger en Rutte? U hoort hem al schaterlachen.

Nehemia | 24-08-16 | 19:08

Hillary for Prison!

PikinhetBlik | 24-08-16 | 19:03

-weggejorist-

loekdeleeuw | 24-08-16 | 18:57

@WaitingLine | 24-08-16 | 17:24
Is onzin. Eerder een ongeregeldheid in het publiek wat de aandacht afleidde en waardoor de beveiliging erop dook. Maakt die kutneplach er niet minder stupide om.

Iets als dit (en let niet op de titel. Leuke spinpoging, maar het waren toch echt animal rights activists):

www.youtube.com/watch?v=LxCYvGaODGQ

Slogra | 24-08-16 | 18:57

Vergeet vooral de Postcodeloterij niet te benoemen, de grootste Nederlandse donateur en een van de grootste donateurs wereldwijd van die corrupte bende.
En dan hebben we het niet over een paar tientjes maar jaarlijks miljoenen.
Ik zeg opzeggen die loten mocht men dat nog niet hebben gedaan!

Themistocles524 | 24-08-16 | 18:56

Zenzeo 1837
De beerput van de Clintons is al veel langer bekend. Kwestie van ook het nieuws buiten de MSM tot je nemen. Assange moet goed over zijn schouders kijken, want Hillary is des duivels en wil Wikileaks tot terreurorganisatie bestempelen en het moge duidelijk zijn dat Assange zich permanent moet laten beveiligen tegen deze bloeddorstige psychopate.

Nehemia | 24-08-16 | 18:49

Grappig dat dit juist nú allemaal naar buiten komt. Zouden er verkiezingen aankomen...? (nieuw woord vh jaar: 'verkiezingswoede' ('election-rage')).

Zenzeo | 24-08-16 | 18:37

Nog een half uurtje mensen, dan kunnen we LIVE zien in hoeverre Trump een racistische vrouwenhater is zonder beleidsmatige plannen.

www.youtube.com/watch?v=8jLyRtlXhRo

mysteryposter | 24-08-16 | 18:36

In vergelijk met Hillary is Donald slechts een aandoenlijk koorknaapje.

'Trump slams Clinton Foundation most corrupt enterprise in political history.'

www.zerohedge.com/news/2016-08-24/trum...

Nehemia | 24-08-16 | 18:35

Goldfinger | 24-08-16 | 17:57

Mwa. Hij zegt miljairdair te zijn. En dat heeft hij niet bereikt door eerlijk zaken te doen vanuit zijn garage. Het is gewoon een rijkeluiskindje met een persoonlijkheidsstoornis. Overigens zijn er al schuldpapieren opgedoken die stellen dat hij eerder miljarden in de schuld zit dan in de plus. We weten het niet. Want hij weigert zijn financiële gedoe te publiceren. Ik denk dat we met een oplichter te maken hebben.

De Koreaanse Slet | 24-08-16 | 18:28

Feynman | 24-08-16 | 17:42

Ga ik straks even doen. Eén ding weet ik wel en dat is dat het internet de dorpsgekken, extremisten van links tot rechts tot religieus een podium heeft gegeven wat je als weldenkende met een korreltje zout moet nemen en vooral kapot factchecken alvorens je er serieus notie van neemt.

YouTube en Facebook staan bol van wat voor de gewone man dom vermaak is van roddel, achterklap en fantasie maar het gevolg wat het voor zoete koek aanneemt groeit en dat is (historisch gezien) best eng. Het doet me denken aan de sensationele roddel en achterklap over joden en andere onzin dat massaal gepubliceerd werd door mafklappers en geen enkel feitelijke inhoud had.

Ik durf hier stellig te beweren dat er serieus zieke volksmenners met leugens, onjuistheden en onzin de macht proberen te grijpen.

Dat wil dus niet zeggen dat ik Clinton zie zitten maar wel dat er sprake is van een hetze met gretige afname door wat in mijn ogen malloten zijn die geloven wat ze willen geloven. Gelijk aan andere geïndoctrineerde debielen zoals die van Daesh die nog steeds een graadje erger zijn. Maar hoelang nog?

De Koreaanse Slet | 24-08-16 | 18:23

Europa: De arbeiders links en het kapitaal rechts.
Amerika: De arbeiders rechts en het kapitaal links.
*****
Als we de top 20 financiers van Hitlary haar campagne opzoeken dan is Microsoft op plaats 16 de enige organisatie waar nog iets positiefs in zou kunnen zitten. Voor de rest foute banken, lawfirms, oorlogsindustrieën. O ja, nog 2 universiteiten.
*****
Toespraak 2 jaar geleden door Hitlary bij een jaarbijeenkomst van Goldman Sachs: Mooie woorden over hoe we de wereld beter kunnen maken. Gigantisch applaus. 200.000 dollar voor haar toespraak. Uiteraard gingen deze bankiers de volgende dag gewoon door met roven en stelen.

Orakel1958 | 24-08-16 | 18:19

156 Miljoen? Dat is nog een peulenschil met wat er daadwerkelijk allemaal aan de hand is met de Clinton Foundation. Helaas zitten de MSM hier niet bovenop.

Echter onze eigen Adam Curry heeft een mooie report hierover; naplay.it/852/22-35

In the Morning!

Borrom | 24-08-16 | 18:14

Ik denk dat ze die verkiezingen maar opnieuw moeten uitschrijven daar. Alle hoop van de wereld lijkt momenteel gevestigd op twee nog onbekende daders, en da's in- en in triest.

F#ckingAwesome | 24-08-16 | 18:12

Jammer genoeg is de enige tegenkandidaat een narcistische gek die een daadwerkelijke bedreiging voor de gehele beschaving zou zijn als POTUS.

Dan is de corrupte Hilary de minste van twee kwaden...

inferno | 24-08-16 | 18:10

Het meest recente slachtoffer is van 15 augustus. Elke maand sterven er nu wel een paar onder verdachte omstandigheden. Toevallig allemaal lieden die de Clintons in de wielen rijden of binnen afzienbare tijd willen getuigen of belastend materiaal naar buiten willen brengen. We praten inmiddels al over vele tientallen doden. Echte mensen van vlees en bloed. Deze berichten lezen we enkel in de alternatieve media. De MSM houdt de gelederen gesloten, tenzij met het mes op de keel. Het haalt schijnbaar niet uit hoe groot dit monster is. Ze willen koste wat kost deze slang met mascara POTUS maken. Een gewetenloze trekpop. Het slakkenspoor van lijken wordt groter en groter.
.

'Julian Assanges advocaat dood gevonden na geraakt te zijn door een trein.'

jdreport.com/julian-assanges-advocaat...

Nehemia | 24-08-16 | 18:02

@ Feynman | 24-08-16 | 17:55

De belangen voor Trump zijn nog wat groter. Wat denkt u dat er gebeurt als de schuldenberg van de VS een point of no return bereikt, met downgrades en stijgende rente? Communisme en inbezittingname van particulier vastgoed misschien?

mysteryposter | 24-08-16 | 18:02

internal serreverT error

kaplaarzenverkoper | 24-08-16 | 18:02

-weggejorist-

kaplaarzenverkoper | 24-08-16 | 18:01

Hillary is evil incarnate. Gaan we nog een hoop lol van beleven...

kaplaarzenverkoper | 24-08-16 | 18:00

Mooi even zo'n overzichtje van wat er allemaal niet deugt / niet zou deugen aan Hillary. Het mens wordt mij ook veel te veel opgehemeld door de Trump-haters; dat de poep van de een stinkt wil namelijk niet zeggen dat dan automatisch de poep van de ander naar bloemetjes ruikt.
Denk dat het voor de wereld het beste zou zijn als verstandig man Bernie Sanders het zou zijn geworden, maar ja, geen grootkapitaal en dynastie achter zich...
Zelf denk ik dat als Hillary inderdaad onacceptabel lijkt - om wat voor reden dan ook - de VS een nieuwe oorlog begint, waardoor in ieder geval Obama nog even president blijft. Alles om te voorkomen dat Trump het wordt.

Graaisnaaiert | 24-08-16 | 17:59

@De Koreaanse Slet | 24-08-16 | 17:37 Trump niet bepaald intelligent? Die man heeft zichzelf multi-miljardair gemaakt, dat ben je zeker niet dom. Ja, hij is onbehouwen / lomp, en sociaal onbeholpen. Maar dom, nee.

Goldfinger | 24-08-16 | 17:57

Dan maar zo! | 24-08-16 | 16:56
Nou, Trump heeft dezelfde belangen. Daarom doet de nummer drie het dit keer twee keer zo goed als Nader. www.nytimes.com/2016/08/04/upshot/can-... Interresant ook hoe de twee conventies voor het eerst de derde kandidaat niet uit het water drukken. Normaal zie je enkele weken na een conventie de peiling van de nummer drie instorten. (grafiek onder bovenstaande link)

Trump heeft altijd zijn eigen naam als A merk gepresenteerd. Mensen kopen dingen vanwege zijn status als alfamannetje. Dat geeft een soort piramide effect met de spullen zoals appartementen die hij verkoopt. Die worden gekocht door partijen die willen meeliften op zijn naam. Die zullen hem dus nooit afvallen, omdat ze dan de ramen ingooien van hun eigen investering.

Dat geeft op de lange termijn wel het probleem dat Trump iedere paar jaar zichzelf in de kijker moet spelen en zichzelf overtreffen om steeds meer Trump adepten te vinden. Die spullen willen kopen, diensten willen afnemen, alleen maar vanwege de sticker Trump. Dat moet een A merk van een alfamannetje blijven.

Net zoals Poroshenko dient de kandidatuur van Trump een persoonlijk financieel belang. Iets waar de Clintons ook niet vies van zijn.

Ik wens de Amerikaanse kiezer veel wijsheid toe, ik geloof absoluut niet dat deze twee het beste zijn wat ruim driehonderd miljoen amerikanen te bieden hebben.

Feynman | 24-08-16 | 17:55

@MRF2739 | 24-08-16 | 17:18
Jij kan zo bij de PvdA met je *demense snappen het politiek systeem niet*.

Het politiek systeem is als volgt, Einstein:
1. Je gaat naar het stembureau.
2. Je stemt op Trump.

Een kind kan de was doen.

Lewis Lewinsky | 24-08-16 | 17:51

oostermoer | 24-08-16 | 17:29

Maar jij denkt echt dat Trump zich gaat inzetten voor de negers in de ghetto? Ik bedoel niet om lullig te doen maar er is geen hond die dat gelooft zijn diehards niet, de negers niet, niemand.

Trump is toevallig, en dat is feitelijk onderbouwd - geen natte vingerwerk of achterklap maar feitelijk - de man die liever één van zijn 'bedrijven' failliet laat gaan dan zijn schuldeisers te betalen. Er zijn honderden zo niet duizenden kleine onderaannemers kapot gegaan door het beleid van Trump in zijn 'imperium'. Om niet te beginnen over kleine investeerders. De man is geen zakenman maar een marketeer die door flamboyante uitlatingen het nieuws weet te halen en zijn naam Trump waardevol te laten lijken. De werkelijkheid weten we niet eens want hij wil niet eens laten zien wat voor een zakenman hij is.

De Koreaanse Slet | 24-08-16 | 17:49

@MRF2739 | 24-08-16 | 17:24
Aha... Racist. het antwoord van dom links op alles en iedereen. Prachtig.

Mark_D_NL | 24-08-16 | 17:47

MRF2739 | 24-08-16 | 17:18
Zeker een Clinton-troll. Wees gerust, hier geloven ze nog in jullie illusies. Veel succes met het opbouwen van de DDR in de VS, u bent al een aardig eind op weg door iedereen die een andere mening erop nahoudt uit te schelden. Zegt feitelijk al voldoende, NEXT!

Rest In Privacy | 24-08-16 | 17:43

De Koreaanse Slet | 24-08-16 | 17:37
Ik twijfel ook nog, maar kijk even de eerste video uit mijn vorige tegel.

Feynman | 24-08-16 | 17:42

mysteryposter | 24-08-16 | 17:22

En daarom is bijna niets bij de bevolking terecht gekomen en
leven de mensen nog steeds in hutjes.
En niemand vraagt zich af met het geld hebeurd is, kom nou toch, dat wist men toch.

gatito | 24-08-16 | 17:39

MRF2739 | 24-08-16 | 17:24

Trump is gewoon het stereotype narcist. De man vind zichzelf Gods geschenk aan de wereld. Een levensgevaarlijke man. Maar gelukkig is hij impulsief, niet bepaald intelligent en vooral enorm arrogant. Dus dat gaat hem niet worden. Wel zit ik als wereldburger in mijn maag met Clinton. Ik heb momenteel te weinig tijd om het te factchecken maar spreken we hier van een waanzinnige lastercampagne van aluhoedjes en extreemrechtse fanatici zoals met Obama of spreken we hier van een (deels) feitelijk relaas?

De Koreaanse Slet | 24-08-16 | 17:37

In the interview, Clinton had little patience for such allegations.

“There are some people in politics and in the press who can’t be confused by the facts,” she said. “They just will not live in an evidence-based world. And that’s regrettable. It’s regrettable for our political system and for the people who serve our government in very dangerous, difficult circumstances.”

diddley2 | 24-08-16 | 17:35

de timing is prima.
de voorsprong die ze had wordt dadelijk kleiner.
in oktober wordt het heftig en de vraag is alleen of Trump er iets mee kan doen.

pejoar | 24-08-16 | 17:30

MRF2739 | 24-08-16 | 17:24

Op mensen die meteen iemand een sukkel of dom noemen reageer ik niet inhoudelijk. Het zegt wel iets over je opvoeding.

oostermoer | 24-08-16 | 17:29

oostermoer | 24-08-16 | 17:18

Jij schreef: Wat ik bijzonder indrukwekkend vind is dat hij de Afrikaanse Amerikanen zo wil gaan helpen!

Laat me toch niet lachen man! Dat is verkiezingsretoriek sukkel.

Trump is een echte racist, die leugens verspreidt. Het is een narcistische psychopaat die helemaal niet in het volk geinteresseerd is, laat staan de zwarten! Hij is alleen geinteresseerd in alles wat alleen goed voor hem is. En het volk wordt tegen elkaar uitgespeeld.

Hij is gewoon gestoord met zijn nucleaire opties, het hacken van Amerikaanse servers door de RUssen vindt hij prima. Dat moslimlanden ook nucleaire wapens moeten krijgen vindt hij ook prima! Met zo'n gek wordt de wereld echt gevaarlijk!

Mijn God wat een hoop dom volk zit hier op GS. 3 geleden was het wel wat anders.

MRF2739 | 24-08-16 | 17:24

Velen hier snappen het Amerikaanse politiek systeem niet. Zowel Congres als House of Representatives worden gedominieerd door Republikeinen.

Over de Glass-Steagall Act dat was het initiatief van G. Bush(!) onder het bewind van Bush. Maar omdat zijn ambtstermijn afliep toen deze wet werd ingediend werd het overgedragen aan Clinton(!) die niks anders kon doen dan deze wet accepteren omdat de Republikeinen de overhand hadden! Het zijn de Republikeinen die verantwoordelijk zijn voor de financiele crisis. Het zijn de Republikeinen die een false-flag inval in Iraq deden met alle gevolgen vandien.

Jullie snappen echt de ballen van de Amerikaanse politiek. Op mijn TV hier in de US word ik dood gegooid met TV talks en debatten over de verkiezingen. Er worden zoveel leugens en halve waarheden verspreid door ultra-rechtse sites! En met ultra-rechts hier in Amerika bedoel ik het equivalent van de Nederlandse Volksunie maar dan erger! Het zijn allemaal tokkies, en scumbags die deze sites geloven.

MRF2739 | 24-08-16 | 17:18

Ik heb altijd een enorme weerzin gehad tegen de USA als politiek monster. (Niet tegen de mensen, die er wonen).
Donald J Trump is de eerste , die mij enthousiast maakt voor de politieke USA! En dat is op zich al een hele prestatie... Als Trump president wordt hang ik de orginele Amerikaanse vlag (die heb ik al 40 jaar)voor het eerst buiten!
Wat ik bijzonder indrukwekkend vind is dat hij de Afrikaanse Amerikanen zo wil gaan helpen!
Deze man verbindt en is geen racist! De wereld is heel hard toe aan een leider als Trump! Hij geeft inspiratie en hoop!

oostermoer | 24-08-16 | 17:18

Goh, Nieuwsuur , is een tegenvaller he?
Ik neem aan dat jullie hier uitgebreid aandacht aan gaan besteden de komende dagen?
Radio 1 redactie ? Leest u ook even mee?

phman68 | 24-08-16 | 17:15

Geen nieuws dit. Maar je kunt nog altijd beter op een dooie parkiet stemmen dan op Trump. Blame it on the system daar

Worst_kaas_scenario | 24-08-16 | 17:14

Trump, the changemaker. Next president of the US of A.

joepiedepeopie | 24-08-16 | 17:08

@MRF2739 | 24-08-16 | 16:20 "Met dat geld doen ze [The Clintons] veel initiatieven op gebied van zorg, onderwijs, de kansarmen, etc.
.
LOL :) Nóg een npo-tubbie.

ben kokhals | 24-08-16 | 17:08

@oranjerood | 24-08-16 | 16:20 "... zal Obama de verkiezingen uitstellen met gezondheidsproblemen van Clinton als reden."
.
Heel plausibel. Ook een mogelijkheid is dat de Clintons wat overkomt, en dan "de ander" daar de schuld van kijgt. Dan stort het land in totale chaos en kan Obama de noodtoestand uitoepen en de verkiezingen uitstellen/afzeggen. Je weet maar nooit met die globalisten.

ben kokhals | 24-08-16 | 17:03

Satan's little whore.

VerenigingVanDieven | 24-08-16 | 17:03

Niet dat hilary geen satan is

Pedro el Negro | 24-08-16 | 17:03

Nee Nee Nee Trump. Trump is de duivel. Echt waar. Trump. Echt waar Trump. Trump is de duivel. En Die-Wilders ook. Echt waar. Dus wij zijn allemaal voor Hilly. Net zoals we gek zijn op Obama. Maar Trump is de duivel. Oke ?
(aldus de NOS in haar dagelijkse smeekbedes).

Kamervraag | 24-08-16 | 17:02

-weggejorist-

Pedro el Negro | 24-08-16 | 17:01

@RonnieTuitL | 24-08-16 | 16:06

Allereerst ik hoop dat Trump wint. Wat Rutte en Hillary betreft, ik vind het allerlei niets, maar Rutte nog een schepje erger.

Dutch_Holland | 24-08-16 | 16:58

Deze is ook leuk: Hoe CNN - aka Clinton News Network - stelselmatig cintoncritici afkapt of op zwart zet of gewoon de microfoon uitzet of gewoon aantoonbaar de zaak besodemietert. Het internet vergeet gelukkig niet. www.youtube.com/watch?v=IdYRN8Clddw .Een houten staak door haar hart, vierendelen, dat soort dingen.

FustViking | 24-08-16 | 16:57

@ MRF2739 | 24-08-16 | 16:20
Je snapt niet how corruptie werkt. Ja Trump heeft een randje, geen ervaring en je kan er goed grappen over maken ( Zoals John Oliver idd graag doet). Maar dat is niet hetzelfde als onduidelijke belangen en onzichtbare motivaties. Vergis je niet: Iedereen heeft eigenaardigheden en dat uitlichten is ongeveer 90% van politiek nu is geworden, maar het kan toch niet zo zijn dat als een secretary of state feitelijk opereert op eigen belang en daarenboven 40 jaar de handen vuil (en chantabel) heeft gemaakt, we dat gaan wegwuiven met adhominemmetjes?

Dan maar zo! | 24-08-16 | 16:56

Donald J Trump moet winnen op 8 november!
Ik volg al zijn redevoeringen. Ik geef hem het voordeel van de twijfel.
Erger dan het nu is kan niet. (Zijn woorden). Ik ben het daar mee eens. Bovendien valt het op hoe hij constant Clinton met Merkel vergelijkt. Daar ben ik het ook helemaal mee eens.

oostermoer | 24-08-16 | 16:56

Idioot verhaal over "wat Clinton over de Islam zou moeten zeggen". Het verhaal zou moeten zijn, wat Wilders ooit suggereerde: scheur stukken uit de Koran. Immers, er zijn legio secties waar Christenen, Joden en - nog erger - andere religies en niet-religische levensovertuigingen gewoon met geweld mogen worden bestreden. De rechten van vrouwen worden overal ingeperkt. Ik zie niet dat significante groepen moslims deze passages publiekelijk zullen afzweren en dit ook in de praktijk gaan brengen, zoals de diverse Christelijke kerken dit WEL hebben gedaan. En daarmee vervalt automatisch het "onderscheid" tussen de denkbeeldige "gewone moslims" en de politieke Islam.

Tux1337 | 24-08-16 | 16:56

Intussen is de laatste jaren het volk al vast klaargemaakt door televisieseries als House of Cards, met een likeable corrupte president en zijn vrouw, die over lijken gaan.

Elmauro | 24-08-16 | 16:53

Alsof die linkse pers in het Westen dit allemaal niet wist.
Maar wel die familie promoten, zoals iedere avond bij NPO.

gatito | 24-08-16 | 16:51

@Koning één oog | 24-08-16 | 16:28
Killary & Kill zijn zeker niet zuiver op de graat. Kill is een oversekst weekdier die imagoschadegevoelig is en Killary vervalt in scheldkannonades en fysieke agressie als iets d'r niet zint, zoals argumenten. Dan is iemand kalt laten stellen en met smeergeld strooien vast een kleine stap.

Slogra | 24-08-16 | 16:50

Clinton is ongeschikt en corrupt, het is jammer dat de media het helaas alleen over Trump zijn maffe haar en "racistische" uitspraken kan hebben. Gekocht en betaald, dat zijn ze allemaal; ik hoop dat de Yanks verstandig zijn en niet op die corrupte kut stemmen; wat al een hele opgave op zich is met domme ganzen die toch nog een keer een vrouwelijke president willen hebben voor ze pijp uit gaan.

HaatAth3ist | 24-08-16 | 16:47

The Donald sloopt haar in dat tv-debat. Die gaat helemaal Melkert op Clitton.

Kaltsnautzige | 24-08-16 | 16:44

Dat wisten we toch al?Die neger was al niks en nu een van die twee. Het zal een mooie boel worden!Maar ik ga voor donald!

Pempy Boludo | 24-08-16 | 16:41

It is even worse than this. The lady has serious health problems. The opening of this video shows her having a seizure on camera ... then, when she accepted the nomination as the Democratic Nominee and the balloons were dropping above her... She's looking up at them with a bizarre reaction. Many times during this video she just stops mid-sentence and zones out.. until someone or something brings her back.
www.youtube.com/watch?v=ifIAlft47bM

OliveTomatoToo | 24-08-16 | 16:37

Heeft buiten die Shkreli iemand geinsinueerd dat ze Parkinson heeft? Weet dat hij het tweette, maar die diagnose zegt niet zo veel.

Sjors W. | 24-08-16 | 16:36

Opsomming van haar bizarre gedragingen en hoe haar corporate owned MSM networks dat negeren of downplayen. Laat staan dat je dit soort zaken op onze fanportals NOS en RTL te zien krijgt www.youtube.com/watch?v=IjUVPwE2ENo&a...

opbokkennu | 24-08-16 | 16:36

@janneman1977 | 24-08-16 | 16:12 "Gewoon omdat ik Clinton en Trump niet vertrouw met dat knopje waar kernwapens onder zitten"
.
Aha, een NPO-tubbie.

ben kokhals | 24-08-16 | 16:36

Elk land krijgt de leider die het verdient.
o.O
Tante Kaatje | 24-08-16 | 15:59

Helaas krijgt de rest van de wereld deze "leider" gratis en voor niets cadeau! John Connally zei ooit het volgende over de Dollar: "is our currency, but your problem," waarmee hij bedoelde dat de rest van de wereld zich maar moet aanpassen aan de VS.

Xirdalan | 24-08-16 | 16:34

Blijft over: Trump for president

Mannes | 24-08-16 | 16:33

@MRF2739 | 24-08-16 | 16:20
Heb je al het mooie nieuws over Clinton gelezen. Hoe kan jij daarna Trump nog een gevaar noemen. . . Knap, om alles te negeren wat niet in je wereldbeeld past.

Mark_D_NL | 24-08-16 | 16:33

Heeft ideologische verkering met soros, die man met die natte mondhoeken.

RickTheDick | 24-08-16 | 16:33

Veel Democraten hebben ook genoeg van haar. Ik denk dat het een landslide voor Trump gaat worden. Op radio 1 was er een verslaggever die de deelnemers van de RPC "wappies" noemde. Hier zijn ze dan: www.youtube.com/watch?v=7Ag8dmCQN0E

Gerard de Boer | 24-08-16 | 16:32

@mysteryposter | 24-08-16 | 16:29
Oh ja, dat kutjong van Soros.
Die laatst trots op zijn twitter meldde dat Obama bij hem thuis op bezoek was! In plain sight: potus op audientie bij de zoon van Soros....

RonnieTuitL | 24-08-16 | 16:32

@ RonnieTuitL | 24-08-16 | 16:23

Tim Kaine is een grote fan van TPP. Obama heeft gezorgd voor Obamacare, een oligarchie met slechts een paar aanbieders per staat. De volgende president moet TPP erdoorheen drukken, aldus de globalistische elite.

www.politico.com/story/2016/07/tim-kai...

Tim Kaine is verkozen tot VP voor de democrats een paar dagen na een ontmoeting met de zoon van Soros.

www.americanthinker.com/blog/2016/08/s...

mysteryposter | 24-08-16 | 16:29

Clintons verleden is smeriger dan dat van Trump. Crimineel en misdadig is ze zelfs. En toch zal vrouwelijk USA op haar stemmen, want... "vooruitgang". Eerst politiek correct op een neger gestemd en nu op iemand met een kut. Want politieke correctheid is t belangrijkste goed.

Admiraal Balthasar | 24-08-16 | 16:29

Maar het wordt haar allemaal vergeven door de linkse pers, want ze is (net als mislukkeling Obama) van de Amerikaanse PvdA: The Democrats.

Xirdalan | 24-08-16 | 16:27

@RonnieTuitL | 24-08-16 | 16:23
Quote van marketwatch:
Fans on Wall Street: By industry, Kaine has received the third highest proportion of his political donations from the “securities and investment” sector, per data from OpenSecrets, running behind only lawyers and the retired. Kaine has taken some heat from liberal groups for supporting looser rules on regional and community banks.

RonnieTuitL | 24-08-16 | 16:27

Het is toch wel ernstig dat het machtigste land op deze planeet straks geregeerd wordt door een totale mafklapper, ongeacht de uitkomst van de verkiezingen?

marcoplarco | 24-08-16 | 16:25

@Gags Beasley | 24-08-16 | 16:06
Pay for Play. Met wie wilde de NL overheid een spel spelen via de Clintons?

Mark_D_NL | 24-08-16 | 16:25

@Graaf van Egmont | 24-08-16 | 16:19
Tim Kaine, wat weten we over hem?

RonnieTuitL | 24-08-16 | 16:23

Zelfs al krijgt dat sekreet een massale hersenbloeding met als gevolg een leven als een kasplant en een IQ van één cijfer, dan zal links 'Murica nog op haar stemmen vermoed ik.

IslamPislam | 24-08-16 | 16:23

And the list goes on:
[url=http://www.dailymail.co.uk/news/article-3753013/Missing-FBI-files-linking-Hillary-Clinton-suicide-White-House-counsel-Vince-Foster-vanished-National-Archives.html]

RonnieTuitL | 24-08-16 | 16:21

Als Trump in de peilingen op kop komt te staan, zal Obama de verkiezingen uitstellen met gezondheidsproblemen van Clinton als reden.

oranjerood | 24-08-16 | 16:20

Ik zie het probleem niet. Doneren om een praatje te maken met de Clintons? Lijkt me niet illegaal! Met dat geld doen ze veel initiatieven op gebied van zorg, onderwijs, de kansarmen, etc.

Zij is minder erg dan die gevaarlijke gek van een Trump die banden heeft met het Kremlin, de oligarchen uit Putin's clan. Trump die de Russen uitnodigt om servers van Amerikaanse overheidsdiensten te hacken, Trump die het prima vindt als Iran en andere moslimlanden kernwapens hebben. Trump die Erdogan steunt. En nu zijn vrouw die waarschijnlijk in de jaren 90 als escort heeft gewerkt en vervolgens illegaal in de VS werkte en zat te sjoemelen met immigratie papieren. Vrouw van de man die immigratie fors wilt beperken, terwijl hij zelf van Duitse afkomst is. Zijn vader heette Drumpf. Wat een naam zeg.

Clinton en Trump zijn beiden waardeloze kandidaten, maar ik zie Trump met zijn instabliele karakter, zijn leugens liever niet achter de knoppen van de nucleaire codes.

Trump is echt een gevaar voor de wereld en Amerika zelf.

MRF2739 | 24-08-16 | 16:20

Nieuwste release. Hillary heeft 10 mln dollar Amerikaans belasting geld gegeven aan een crimineel uit Haïti die vast zat in de gevangenis omdat hij 40 mln aan beleggingen had opgehaald en verduisterd, met valse belegging voorwendselen. Uiteraard na zelf eerst geld ontvangen te hebben via de Clinton Foundation.

www.judicialwatch.org/blog/2016/08/hil...

mysteryposter | 24-08-16 | 16:19

Ik vermoed wat anders. Wat als Hillary op dag 3 aftreedt wegens gezondheidsklachten, wie is dan de vice-president en wat weten we over hem?

Graaf van Egmont | 24-08-16 | 16:19

Lees ook maar eens 'No One Left to Lie to: The Values of the Worst Family' van de Britse journalist Christopher Hitchens (bepaald geen right-wing nut, eerder libertijns links). De Clintons stonden altijd al in een poel vol corruptie, misdaad (aanrandingen c.q. verkrachtingen door ome Bill) en intimidatie (door privé detectives) om die misdaad verborgen te houden.
www.goodreads.com/book/show/43371.No_...

Het zou een schande zijn als die familie weer het Witte Huis mag bestieren.

Zware Guy | 24-08-16 | 16:18

ze is waarschijnlijk nog enger dan dit stukje doet vermoeden. de laatste jaren is er een enorm aantal "verdachte" sterfgevallen waar te nemen rond de clintons onder personen die hun belangen zouden kunnen schaden. het establishment doet er werkelijk alles aan om die twee weer in het witte huis te krijgen, en gaan daarbij ogenschijnlijk letterlijk over lijken..
www.thepoliticalinsider.com/another-cl...

LiamP | 24-08-16 | 16:14

Is ze hierin dan anders dan de andere presidentskandidaten van de afgelopen 100 jaar?

Bytemaster | 24-08-16 | 16:14

De kans is natuurlijk heel klein, maar ik hoop dat iemand anders de verkiezingen gaat winnen
Gewoon omdat ik Clinton en Trump niet vertrouw met dat knopje waar kernwapens onder zitten
ik hoop op gery johnson of anders maar jill stein

janneman1977 | 24-08-16 | 16:12

Maar zij gaat absoluut zeker géén termijn als president volmaken.
Verwed ik mijn linkerarm om.
Als ze al gekozen wordt, áls, dan nog niet.
Staat helemaal stijf van de dia- oxo- en weet ik wat voor -zepammen of is aan het dementeren, ze is in ieder geval zo gek als een deur.
Nog los van het feit dat zij geld aanneemt van mensen met middeleeuwse en vooral vrouwonvriendelijke denkbeelden, dat alleen al maakt haar een onbetrouwbaar secreet.

Cuyahoga | 24-08-16 | 16:12

Links lullen en rechts met de bazen heulen net zoals Jetta Klijnsma (PvdA).

ProAsfalt | 24-08-16 | 16:12

Tsssk ... ik ben nessara nog steeds niet vergeten heur.

Die sigarendower had al getekent toen kwam die vlektiefus in dat blauwes jurkje ... hillaiour Cunt has lost long long ago ...

D:

Centauri3 | 24-08-16 | 16:11

Spelen die linkse lui niet gewoon een spelletje? Ik geloof niet dat ze allemaal zo dom kunnen zijn. Het zal eerder de sociale pikorde, inhaligheid en dus een egoïstische vorm van ziende blind en horende doof zijn; stekeblind en stokdoof wel te verstaan.
Hoe verklaar je anders het slechte acteerwerk aan het einde van dit filmpje?
www.facebook.com/CatrinNyeBBC/videos/...

Slogra | 24-08-16 | 16:11

Boris had altijd al gelijk wat betreft Hilary
en nu blijkt ze ook nog corrupt tot op het bot

Tobi | 24-08-16 | 16:09

Benieuwd of ze in september nog koffie gaat drinken bij de koning.

rechtsdwalendeautist | 24-08-16 | 16:09

Ik weet niet hoe vaak Gaston al bij haar in de straat is geweest, maar winnen doe je bij de postcodeloterij, dat geldt zeker voor haar.
www.quotenet.nl/Nieuws/Struikelt-Hilla...
En ze hep nie eens een lot.

Cuyahoga | 24-08-16 | 16:09

Postcodeloterij steunt deze nazi met een postcodekanjer van 15 miljoen.

Kromme Tenen | 24-08-16 | 16:07

@Dutch_Holland | 24-08-16 | 16:03
In welk opzicht dan?
Rutte is net zo slecht, maar stukken minder gevaarlijk!

RonnieTuitL | 24-08-16 | 16:06

Hoewel het nieuws van 3 jaar geleden is toch +10 voor het niet langer negeren van deze heks van het westen. Een houten staak door het hart en verspreiden in 4 windrichtingen is wellicht niet afdoende.

Kromme Tenen | 24-08-16 | 16:06

Het Nederlandse ministerie van Economische Zaken steunt de liefdadigheidsorganisatie de Clinton Foundation met 4,4 miljoen euro

Gags Beasley | 24-08-16 | 16:06

Wat mij de laatste jaren het meest verbaast is hoe prachtig synchroon de ondergang van het westen verloopt. Alles staat met elkaar in verband, alles grijpt in elkaar, versterkt elkaar, in een grandioze reidans richting afgrond. Alsof de onweerstaanbare hand van de geschiedenis overal kleine duwtjes geeft. Fascinerend.

Huupke | 24-08-16 | 16:06

Zelfs Idi Amin deed het met veel minder. En hij kon nog fluks zwemmen ook.
En Bill lacht nog eens goed om die sigaar.
Honderden miljoenen Amerikanen. Ja 't was echt kiezen tussen pruik of parkinson, iets anders was er echt niet.

Notenkraker | 24-08-16 | 16:04

Ze is doodziek, zwak, misselijk en corrupt. Nou, niks mis mee denk ik. Zo gaat het in veel meer landen.

PopperFlopper | 24-08-16 | 16:03

Saudi-Arabia, Qatar en al die salafisten storten nu tien miljoen in haar verkiezingskas en krijgen straks als ze dat nodig hebben gratis en voor niets het US-Army om ze bij te staan als ze in de shit zitten.

Goedkoopste verzekeringspremie aller tijden!

De grootste strijkracht op aarde, gehuurd voor 4 jaar tegen een schamele $10.000.000,-

Vogelbeest | 24-08-16 | 16:03

Nog altijd beter dan Rutte.

Dutch_Holland | 24-08-16 | 16:03

@peter1953 | 24-08-16 | 16:02
Je bedoelt Maarten?
Nee, die is democraat... lol

RonnieTuitL | 24-08-16 | 16:03

Idiocracy lijkt steeds meer een realiteit te worden.

MrLahey | 24-08-16 | 16:02

-weggejorist-

peter1953 | 24-08-16 | 16:02

Let maar op, volgend jaar is die Hellbitch erelid van de VVD!

RonnieTuitL | 24-08-16 | 16:01

Elk land krijgt de leider die het verdient.
o.O

Tante Kaatje | 24-08-16 | 15:59

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl