Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Round-up. 'Migrant verlegt route want Turkijedeal'

"Life, uh, finds a way", waarmee we migranten natuurlijk geenszins met ongedocumenteerde Velociraptor-eieren willen vergelijken. Maar de EU kan zich nog zo voorover laten buigen door Erdogan, die migranten vinden toch wel een manier om naar een islam-accommoderende verzorgingsstaat te geraken. Nu de Griekse steekpenningen net even aan de te hoge kant zijn voor het nobele smokkelgilde, krijgt Italië de volle lading. Helemaal nieuw is het natuurlijk niet, maar het hoogseizoen is aangebroken en het aantal islamitische gezinnen dat spontaan zin krijgt om te kamperen in de Dordogne is niet meer bij te houden. "Hulporganisaties vrezen al langer dat mensensmokkelaars op de route naar Italië gaan profiteren van de Turkijedeal, waardoor de ’handel’ naar Griekenland plat ligt. Op dit moment is de migratiestroom naar Italië vergelijkbaar met vorig jaar, maar de smokkelaars hebben de laatste maanden hun terrein uitgebreid van Libië naar Egypte en in mindere mate andere Noord-Afrikaanse landen.De Immigratie- en Naturalisatiedienst verwacht de komende tijd meer asielzoekers uit Eritrea en noemt het ’voorstelbaar’ dat de komende maanden steeds meer Syriërs, Afghanen en Irakezen de smokkelboot naar Italië nemen." Ook schijnen er veel lui uit de veilige Balkanlanden naar het nieuwe-streepje-Nederlanderschap te solliciteren. Maar hoe is het nu in het bestuurlijke epicentrum van dit migratiebeleid, Berlijn? Duitslands Vice-kanselier, SPD-fürher Sigmar Gabriel, heeft inmiddels wel genoeg geschaft en opent het vuur. "Je kunt niet een miljoen vluchtelingen het land binnenlaten en dan weigeren de randvoorwaarden te creëren voor scholing, werk en veiligheid." Maar gelukkig is Duitslands échte probleem, de Duitse Identitaire Beweging, nu onder extra toezicht geplaatst, wegens "unconstitutional efforts". Geinig, want er zijn ook Duitse rechters die menen dat Merkels opendeurbeleid juist ongrondwettig is, en de Duitse grondwet schrijft in artikel 20, sub 4 voor dat "All Germans shall have the right to resist any person seeking to abolish this constitutional order, if no other remedy is available." Ja, WAT IS HET NOU?

Reaguursels

Inloggen

Dat die Duitse grondwet in het Engels is geschreven: dan heb je al geen cultuur of identiteit meer te verliezen. Het verklaart een hoop.

Rest In Privacy | 16-08-16 | 08:52

Jammer genoeg gaat je stemgedrag zo heel erg omslaan naar zelfbehoud in plaats van wat het beste is voor het land.

Tremor | 16-08-16 | 07:48

Ik snap het nog steeds niet, wat is er mis met terugdobberen van die lui?
En als ze ze al oppakken op zee, gewoon direct terugvaren richting waar ze vandaan kwamen?

mallekater | 16-08-16 | 07:16

Dit filmpje laat afrikanen zien die al jaren in Italie rondfladderen met allerlei shit te koop.
Niks met Turkije en Erdogan te maken.

CheLives | 15-08-16 | 23:51

arc-en-ciel | 15-08-16 | 15:38

Hier ( ga dus niet zeggen waar dat is, stel je voor dat ze gaan komen ) zo goed als zero, hoewel de laatste jaren er toch wel wat gespot worden, maar ok, zullen wel op doorreis naar alemania of paises bajos zijn.

broervandenhollander | 15-08-16 | 22:41

@Diabhal | 15-08-16 | 19:58
De beste genocide machine is toch wel de Islam, de nazies heb naar Islamitisch voorbeeld en met Duitse grondigheid de vernietinging van Joden, Roma en vele anderen ingezet.
Maar iedere imam is bereid zijn volgelingen in moordmachines en verkrachters van Joden, Christenen, Kopten, Armeniërs, Assyriers, Yézidis, Chaldeeërs, Nestorianen en Pontische Grieken, te veranderen in naam van Allah en zijn volmaakte profeet.
www.middenoostenandersbekeken.nl/nieuw...
www.pomonieuws.nl/2016/04/gastpost-gen...
Ook alle andere religies zoals Hindoes, Zoroastriers, boeddhisten etc. werden in de miljoenen vakkundig uitgemoord, verkracht, tot slaaf gemaakt of zelfs bekeerd.
www.volkskrant.nl/buitenland/kerry-isl...
fenixx.org/2016/05/30/erdogan-noemt-k...
Ook de Koerden, vroeger nog uitvoerders en onderaannemers in de Armeense genocide gaan er zeker aan!
Niemand is veilig voor de Mohammedaan. Ruim 270 miljoen doden kunnen deze 1400 jarig continue Jihad en vernietiging van de infidel beamen.

Flappie2006 | 15-08-16 | 20:52

Duitsers zijn nu nog in schuldmodus en doen lief, maar nog een paar gefrustreerde theedoeken en de eerste doodlopende treinrails worden weer aangelegd. Onder de huid van de lieve Duitsers zit nog altijd een geoliede genocide machine.

Diabhal | 15-08-16 | 19:58

niet een Syriër, Irakees of Libanees te bekennen.. puur zuiderlijke afrikanen die die specifieke handel bedrijven.
Die trouwens dus wel zelf een zaakje opzetten (weliswaar illegaal en ze moeten dagelijkse betalingen om dat nep spul te slijten.. maar toch) harde werkers die Nigerianen (en spreken 4-5 talen gemiddeld doen niet aan (zware) criminaliteit. vallen niemand lastig. (behalve met tassies) etc etc.. deze mensen hebben recht op respect en proberen dus in Italië hun geld te verdienen.

want Italië is niet dom.. die geven aan alle arabieren die aankomen een gratis reis naar de grens. (want ze willen niet blijven, want Italië geeft geen uitkeringen weg, geeft geen langdurige opvang, onderdak of taalcursus want ze komen Italianen de strot uit. nee ze passen wel op.. ongeluk zit namelijk in een groot hoekje in Italië helemaal als je een respectloos persoon bent.

Maar deze Nigerianen zijn niet het probleem, iig niet in het noorden van Italië en in zuid is er weinig te verdienen.

fukallahalhollandi | 15-08-16 | 19:44

Handel drijven kunnen ze wel zo te zien. We gaan weer een VOC-tijd tegemoet. Kunnen ze in 020 er weer een paar grachtenringen bij graven.

Rest In Privacy | 15-08-16 | 19:23

@OudeNederlander | 15-08-16 | 18:24 "Als je mensen confronteert met een waarheid die hun hele wereldbeeld onderuit haalt, dan schieten de meesten in een kramp."
.
Goed punt. Zelfs twijfel uiten over de 'vanzelfsprekendheid' van elementen van dat prefab-wereldbeeld, is voor sommigen al voldoende om kort te sluiten. Inderdaad, voor menigeen zal gelden: "Ignorance is bliss", en dat is pech voor de rest.

ben kokhals | 15-08-16 | 19:13

@pontius | 15-08-16 | 15:29 "Europa is doomed met die kloekse kip daar in Berlijn op het nest."
.
Inderdaad, en Duitsers worden wakker www.youtube.com/watch?v=Gd5TPWXgOFQ De burgers zijn "doomed", ook financieel: "The [German] government passed a law that allows them to take 1.5 billion euros from the liquidity reserve of the public health care fund (10 billion euros in total, paid by all members and additionally by the taxpayer) and to give that money to refugees / asylum seekers." www.zerohedge.com/news/2016-08-13/germ...

ben kokhals | 15-08-16 | 18:59

Assembled in NL, Desmoulins en Sarcastisch varken (lol, wat een naam), ik herken wat jullie zeggen over de net-na-de-oorlog generatie, inderdaad wordt de leugenpraat van de msm (NPO, RTL of willekeurig welke krant) door hen zonder meer geslikt, het zal te maken hebben met oude gewoontes van een generatie die maar niet kan wennen aan de PC of internet. Maar het is ook een vorm van luiheid, ik heb collega's die te beroerd zijn om zich te verdiepen in wat er zoal aan de hand is in de wereld.
Jongere gasten dan ik, met kinderen, die dan toch enkel maar braaf NOS en RTL blijven kijken en een beetje slap reageren met 'ach, ik wil het niet weten' als ik een keer met iets kom waar zij duidelijk niets vanaf weten (om overduidelijke redenen). 'Wat doe je deran' is dan een veel gehoorde opmerking. Nee, je kunt er niets aan doen, maar jezelf voor de gek houden, is ook geen oplossing. Voor mij begint de oplossing bij het jezelf informeren over wat er aan de hand is, je bewust maken van het probleem en dan via de geboden wegen proberen een verschil te maken. Daarom tekende ik ook dat referendum.
Het bevreemdt mij zeer dat zoveel mensen ervoor kiezen zichzelf niet te informeren, zich af te sluiten en te doen of er niets aan de hand is. Deze struisvogelhouding zorgt er niet voor dat het probleem weggaat. Het is er nog steeds, alleen jij wilt het niet zien. Zeker als je kinderen hebt, zou je je toch eens kunnen afvragen wat er met hen gaat gebeuren in de toekomst.
Maar goed, Nederlanders zijn meester in het negeren van de realiteit, en zich verstoppen voor de TV of zich wentelen in de gezellige foto's van borden eten en glazen wijn, men wil blijven geloven in de illusie, de droom van een net en veilig Nederland. 'Nee, ik kijk geen Opsporing Verzocht, word ik alleen maar bang van'. Die mentaliteit is zo doordrenkt in deze samenleving dat men hun eigen leger niet eens meer van uitrusting voorziet. 'Ja, deel je helm maar met je slapie', probleem opgelost. Men wil gerustgesteld worden, men wil sussende woorden. Nederlanders zijn zo gewend als kleine kinderen te worden behandeld dat men feitelijk mentaal kind lijkt te blijven. De grote meneer met de stropdas weet het vast beter dan ik, ik ga rustig slapen.
Lekker veilig in het warme nestje, en denk erom, oogjes dicht en snaveltjes toe, slaap lekker!

Rest In Privacy | 15-08-16 | 18:47

Deze totale teringzooi speelt uiteraard al een langer poosje in Spanje waarbij het sinds vorig jaar volkomen uit de mano is gelopen in Barcelona. Waren het voorheen relatief makke Senegalezen die hun rotzooi aanboden langs de ramblas en snel inpakten waar de politie aan kwam lopen, nu hebben ze La Rambla zelf overgenomen waarbij de politie niet meer durft in te grijpen. Iets met een links gemeentebestuur dat liever de eigen burgers haat dan hier wat aan te doen en daarnaast gewoon de massaliteit van deze 'vrije jongens'. Inmiddels zijn het vooral Nigerianen en Ghanezen vanuit een maffia georganiseerd en geweldadig bovendien. Paar maanden terug kreeg een agent een ros van een fietsketting op het hoofd en moesten de collega s vluchten. http://www.lavanguardia.com/local/barcelona/20160805/403698342411/manteros-top-manta-barcelona-port-vell.html

GormSuil | 15-08-16 | 18:39

Mensen mensen het is een wereld probleem .En niet alleen van de EU. Maar de EU heeft weer die verdragen ondertekend dat we moeten opvangen .Mits er draagvlak voor is en genoeg geld.Men kan geen heel continent opnemen ,met de beste willen niet.Hoe is het met eerlijk verdelen wat niet gebeurd.Wat is met criminelen het land uit wat niet gebeurd.Wat is met gelukzoekers, die de plaats innemen van de echte vluchteling gaan die terug ? Nee gebeurd nog steeds niet.Geen belofte dat ze alles voor niks krijgen ,dan houd het snel op.Dit zijn gewoon asiel claimers daar lijkt het op.Welke hooggeleerde heeft zulke regels gemaakt ?

altijdfeest | 15-08-16 | 18:28

Een paar topics terug hebben jullie al de drijvende kracht gevonden die hierachter zit: de megalomane gek Soros die niet kan wachten om zijn versie van het communisme over ons uit te storten. Merkel vindt dat prima, als oud-Genosse, dus verwacht geen actie van dat ouwe wijf.
Dat ze ongrondwettelijk bezig is, ja, dat dacht ik wel. Net zo goed als dat de Nederlandse regering ongrondwettelijk bezig is, of Obama met zijn 'executive action', maar als de luie media - mainstream of anderszijds - hun bek niet opentrekken, gaat er ook geen moer mee gebeuren, een vluchtig topicje op een blog gaat hier niets in veranderen. Keep hammering the b@$tards, voordat het echt te laat is en we allemaal een heropvoedingskamp in worden geleid.

Rest In Privacy | 15-08-16 | 18:27

Sarcastisch varken | 15-08-16 | 18:12
Als je mensen confronteert met een waarheid die hun hele wereldbeeld onderuit haalt, dan schieten de meesten in een kramp. Ze zien het als een aanval op hunzelf, immers je vertelt ze feitelijk dat ze in leugens geloven en te dom zijn om de werkelijkheid te zien.
In het engels cognitive dissonance genoemd.
Het vergt een zekere moed om onder ogen te zien dat je het misschien wel verkeerd hebt.
Wellicht de film de matrix gezien?
Dit fragment zegt alles:
www.youtube.com/watch?v=Z7BuQFUhsRM

OudeNederlander | 15-08-16 | 18:24

@Assembled in NL | 15-08-16 | 15:58

I hear you bro! Hier ook flinke discussies met mien pa en ma gehad, die ook steeds vaker uitlopen op ruzie. Mensen net na de oorlog geboren, zijn zo verschrikkelijk hardleers, daar win je geen oorlog mee! Zelfs met harde bewijzen, logisch verklaren of ze proberen te laten doordenken over nieuwsberichten (en deze vergelijken met andere nieuwssites) en youtube-filmpjes en foto's... zij zien één of andere droomwereld en willen ook niets anders zien! Maar het zijn je ouders en je wilt ze waarschuwen voor naderend onheil (dat doe je als je om de andere persoon geeft namelijk). Zelfs die reden willen ze niet zien bij mij. Totaal hulpeloos!

Sarcastisch varken | 15-08-16 | 18:12

Goh, een maandje of twee geleden werden we om de oren geslagen met berichten dat de vluchtelingenstroom aan het opdrogen was. Blijkt toch weer gelieg van de oude MSM zo vlak voor referenda of verkiezingen om het democratische proces in de wielen te rijden.

Sans Comique | 15-08-16 | 17:57

@steekmug | 15-08-16 | 15:20

Wat nog zieliger is, is dat straks al die schapen weer op de smerige hypocriete intrigante populistische labbekakkers vanuit PvvdA/D66/CDA/GL gaan stemmen.

Just say the magic words: Hypotheek Rente Aftrek

litebyte | 15-08-16 | 17:35

Assembled in Nl 16.48
Nee. We zijn geen volk dat met zijn vuist op tafel staat. Wat nog enger is, is de totale controle op de media die op hetzelfde orgel speelt en de massa conditioneren. ik schat zo in dat 95 procent van het volk totaal geen idee heeft wat er gaande is en hoe ze belazerd worden. Zolang de huur of hypotheek en Studio Sport op tv is, vinden ze het wel gescheten. Het is waar. Door het gebrek aan kennis gaat een volk ten onder.

Nehemia | 15-08-16 | 16:56

-weggejorist-

Assembled in NL | 15-08-16 | 16:48

arc-en-ciel | 15-08-16 | 15:38
Hier in 34 ook geen problemen. Laatst stonden er wat van die Moren met een karretje langs de carratera te bedelen. "Hollanda... norte...2000 km... mucho dinero... poco trabajo". En weg waren ze. Veel plezier ermee!

Pedronegro | 15-08-16 | 16:43

George Soros & Co zijn de drijfveren achter deze sprinkhanenplaag. Check het andere Geenstijl topic over Soros van vandaag. Dit gebeurt allemaal doelbewust en er zijn vele duizenden vuistdiep betrokken bij deze geplande volksvervanging. Ook Hans van Baalen en Sophie van het Veld zijn dikke matties met Soros de Octopus en spreken zijn taal. Wat kunnen we doen? Een burgeroorlog? Een Franse revolutie? We worden geregeerd door misdadigers en het zijn er verdomd veel.

Nehemia | 15-08-16 | 16:43

-weggejorist-

Assembled in NL | 15-08-16 | 16:34

@Wutbürger_ 16:22: HR-Directeur bij verschillende onderafdelingen. Wel iets meer dan "medewerker"

Muxje | 15-08-16 | 16:33

De finale eindbaas | 15-08-16 | 16:13
Afgelopen weekend even een uitstapje naar Leeuwarden was al een verademing t.o.v. Al-Randstbad. Triest eigenlijk.

Acar_ketimun | 15-08-16 | 16:33

-weggejorist-

Assembled in NL | 15-08-16 | 16:29

@Assembled in NL | 15-08-16 | 16:17
Ik heb het al eens eerder hier gezegd, wat heeft Jan de Arbeider te zoeken bij de VVD, een partij voor de Elite. Dat ze nu in een Regering zitten met die PvdA, maakt het mogelijk om het linkse gedachtegoed van die partij, om te zetten in daden. En de VVD-Elite varen daar wel bij.

FreeVogelaar | 15-08-16 | 16:24

Het probleem is dus niet de instroom an sich, maar het gebrek aan randvoorwaarden voor scholing, werk en veiligheid. Zo ken ik de sociaal-democraten weer. Nog altijd niks geleerd. Gaat ook niet meer gebeuren ook.

Bigi Bana Boy | 15-08-16 | 16:22

Assembled in NL | 15-08-16 | 16:19
hij was P&O medewerker.
stelt niks voor dus.

Wutbürger_ | 15-08-16 | 16:22

-weggejorist-

Assembled in NL | 15-08-16 | 16:19

Desmoulins | 15-08-16 | 16:09
Herkenbaar.
Ik heb geprobeerd mijn moeder financieel advies te geven, aangezien dat mijn expertise is.
Maar als ze dan vraagt waarom, en je het hele verhaal uitlegt, zie je alleen maar twee starende ogen vol ongeloof.

OudeNederlander | 15-08-16 | 16:17

-weggejorist-

Assembled in NL | 15-08-16 | 16:17

Lieve mensen, mevr. Kribo en haar Kobus, begrijpen maar niet hoe al die enge gelukszoekertjes met Iphone6 van uit het meest zuidelijke punt van Italië per luxe touringcar ter Apel komen binnenstromen; misschien kan de redactie of medereaguurders ons dit eens verklaren? Met dank van ons beiden, uw aller.....

mevr.Kribo | 15-08-16 | 16:15

Op vakantie in Languedoc. In tijden zo weinig vodden gezien. Heerlijk. Je gaat immers ook op vakantie om iets anders te zien dan thuis.

De finale eindbaas | 15-08-16 | 16:13

@Zware Guy | 15-08-16 | 15:51
Dat zou dan moeten gebeuren door de bejaarden, want de jeugd heeft het geweldig in Nederland. Die zitten elk wekend in de Dancing, dus daar moet je het niet van hebben.

FreeVogelaar | 15-08-16 | 16:12

Immigratie naar Europa wordt georganiseerd door Europa. Niet alleen treedt Frontex op als veerdienst, maar opvangplaatsen in Italië zijn geheim. Zie hier de video van Arnold Karskens, een must see:
www.youtube.com/watch?v=TT8_pkrYeOU

Ook de uitspraken van George Soros en Peter Sutherland in deze spreken boekdelen, ook de organisaties als 'Welcome to the EU' en 'Watch the Med', die indirect gesponsord worden door de EU zitten vuistdiep in deze oplichting.
themolesite.wordpress.com/nl-migrants...

La Bailaora | 15-08-16 | 16:12

Immigratie naar Europa wordt georganiseerd door Europa. Niet alleen treedt Frontex op als veerdienst, maar opvangplaatsen in Italië zijn geheim. Zie hier de video van Arnold Karskens, een must see:
www.youtube.com/watch?v=TT8_pkrYeOU

Ook de uitspraken van George Soros en Peter Sutherland in deze spreken boekdelen, ook de organisaties als 'Welcome to the EU' en 'Watch the Med', die indirect gesponsord worden door de EU zitten vuistdiep in deze oplichting.
themolesite.wordpress.com/nl-migrants...

La Bailaora | 15-08-16 | 16:12

Vogelbeest | 15-08-16 | 15:17
Volledig mee eens. Dicht die geldkraan dan houdt het vanzelf wel op, het zijn namelijk geen vluchtelingen.

catomar | 15-08-16 | 16:10

Assembled in NL | 15-08-16 | 15:58

Same here.
Als ik bij mijn moeder op bezoek ga, merk ik dat zij zelfs beïnvloed wordt door programma's zoals RTL Boulevard, maar wel altijd zeuren over de zorg, de massale influx van asieleisers etc. etc. Het gaat altijd om de toon.
Men hoort liever leugens die vol zalvende retoriek verkocht worden dan de waarheid op confronterende, directe wijze zonder allerlei mitsen en maren.
Politieke correctheid is nog steeds bijzonder sterk aanwezig in ons conformistische, naïeve landje.

Desmoulins | 15-08-16 | 16:09

Stop met bed/bad/brood. Stop met gratis geld. Stop met iedereen accepeteren. Stop met sociale zekerheid voor nieuwkomers.
@Vogelbeest | 15-08-16 | 15:17
Dat gaat niet gebeuren hoor, want alles is opzet, de Omvolking gaat vrolijk verder. Lees die berichten over die Linkse SOROS vooral, en niet alleen hier.

FreeVogelaar | 15-08-16 | 16:08

We kunnen nu wel met zekerheid zeggen dat het geen vluchtelingen zijn. Als je namelijk in Italie al asiel kunt aanvragen, maar helemaal naar Nederland doorloopt, ben je een gelukszoeker.
En je laat je vrouw en kinderen ook niet achter in een oorlogszone - die neem je mee.
Blijft nog de vraag over wie die 5000+ dollar betalen om deze sprinkhanenplaag over te laten varen. Die woestijnnomaden zeker niet, die hebben namelijk geen rooie rotcent.
Je zou bijnan weer aan een complot denken.... oh wacht.

OudeNederlander | 15-08-16 | 16:08

Jaaaa! Goud voor Sharron van Rouwendaal!

Stormageddon | 15-08-16 | 16:05

Jullie zijn welkom !!, welkom in je eigen huis en dat huis woont niet in west-Europa.

tot sinas !

Onze man in Mockba | 15-08-16 | 16:02

@arc-en-ciel | 15-08-16 | 15:38
"Ik woon in de Dordogne. Al 10 jaar. Geen Islamitisch gezin te zien."

Net terug uit de Dordogne. Het zijn er niet veel maar ze zijn er wel degelijk. Onze schoonmaakster kwam oorspronkelijk uit Marokko.

In een historische plaatsje liepen bij de kathedraal 4 militairen te patrouilleren. Ook pittoreske en rustige streken als de Dordogne merken het veranderde Frankrijk. Het zullen wel de streken zijn waar de autochtone Fransen heen zullen vluchten.

Joris Klam | 15-08-16 | 16:02

-weggejorist-

Assembled in NL | 15-08-16 | 16:00

Zijn dit nu pop-up apothekers?

hoevenpe | 15-08-16 | 15:59

-weggejorist-

Assembled in NL | 15-08-16 | 15:58

@Assembled in NL | 15-08-16 | 15:54
Jesse is exit binnen een paar maanden. Hij is opgebruikt door zijn overlords. Jesse was gewoon een makkelijk slachtoffer om even in de spotlights te zetten, afleiding. Die flikkeren ze binnenkort aan de zijkant van de weg.

Mark_D_NL | 15-08-16 | 15:58

30 jaar geleden liepen ze ook al over de Italiaanse stranden meuk te verkopen, maar het zijn er nu wel erg veel. Er zijn plaatsen in Italië waar het toerisme volledig is gesloopt door de migrantenstroom. ventimiglia dat aan Frankrijk grenst (Menton) is volledig overspoeld door migranten, daar wil je niet dood gevonden worden, laat staan op vakantie gaan.

XaleX_2 | 15-08-16 | 15:55

-weggejorist-

Assembled in NL | 15-08-16 | 15:54

Overigens kan je tot 2080 dit soort topics blijven maken, de Frontex-charter zal die 120 miljoen moslims (inclusief nageslacht) met grote graagte importeren in Europa. Tenzij de autochtonen écht in opstand komen...

Zware Guy | 15-08-16 | 15:51

En wat is Rutte toch succesvol geweest hé, met zijn vluchtelingen aanpak tijdens het NL EU voorzitterschap. LOL. En die Ten Broeke Rutte maar ophemelen. Prachtig. Wat valt die Rutte en zijn hele club mensen met eng gezicht door de mand.

Mark_D_NL | 15-08-16 | 15:50

arc-en-ciel | 15-08-16 | 15:38
Het zijn, en Correzièns met name, vrij stuge rouwdouwers. Veel houthakkers en boeren met dikke knuisten, zodat ze elke onruststoker een muiltik kunnen verkopen. Ook erg gastvrij, die knuisten delen ook graag wijn en varkensworst uit. Nog een goede reden waarom moslims daar (en eigenlijk in heel Europa) verder weinig te zoeken hebben. Het zal dus allemaal wel weer in NL eindigen, want hier weten we niet eens meer wat knuisten zijn. Bon journeé!

Edit: KutCloudfareGekonkel. Krijgen we nog te horen waarom dat al dagen nu overuren draait?

Acar_ketimun | 15-08-16 | 15:48

Op de Duitse staats-TV hadden ze een item over de lokale Identitaire Beweging, die wel fascistisch moest zijn want ze waren ook al tegen het homo-huwelijk (niet echt mijn ding van de IB, maar ieder zijn mening). Maar als dat al een graadmeter is, is het Vaticaan en de EO ook fascistisch… Oh wacht.

Zware Guy | 15-08-16 | 15:47

Het is gewoon zo pijnlijk om te zien hoe Europa overspoeld wordt met die sprinkhanen en de mensen die het voor het zeggen hebben geen fluit doen om het tegen te gaan. Mag Europa niet van de Europeanen zijn ofzo?

zwarte_weduwe | 15-08-16 | 15:47

Kleding gemaakt door slaven, verkocht door 'vluchtelingen' aan kooplustige racisten. Gekkigheid.

RickTheDick | 15-08-16 | 15:47

@arc-en-ciel | 15-08-16 | 15:38
In de Morvan zie je ook nauwelijks moslims. En de huizen kosten daar werkelijk waar helemaal niets. Goede plek wanneer je nog aan NL gebonden bent door familie bijvoorbeeld.

Mark_D_NL | 15-08-16 | 15:47

arc-en-ciel | 15-08-16 | 15:38

Hier in Denemarken ook nergens gezien. Denemarken heeft de grenzen gesloten. Heel prettig.

duitse herder | 15-08-16 | 15:43

Gaat goed. De EU sluit een spectaculaire deal met Turkije, zij de vluchtelingen niet meer doorlaten en wij krijgen miljoenen Turken op bezoek visum vrij, en vervolgens gaan al die vluchtelingen via Italië. Dit had geen mens kunnen voorspellen. De EU heeft het moeilijk heb daar toch begrip voor.

Toetsiemonster | 15-08-16 | 15:42

Wat is een furher?

Sjors W. | 15-08-16 | 15:41

OF we gaan vluchtelingen massaal deporteren naar safe zones buiten Europa, of we krijgen steeds meer gewapende conflicten op Europees grondgebied door vergaande polarisatie van de samenleving, inclusief compleet gesegregationeerde 'moslimzones' waar Westerlingen niet meer mogen komen. Uiteraard mogen Westerlingen nog WEL belasting betalen om de populaties in de moslimzones te ondersteunen. Zeg maar Israel in het groot. Dat is optie twee. Integratie is al lang niet meer mogelijk.

Adversary | 15-08-16 | 15:40

Ik woon in de Dordogne. Al 10 jaar. Geen Islamitisch gezin te zien. Waar?
Islamitische gezinnen willen hier helegaar niet wonen. Veel te nationalistisch, ons kent ons, sociale controle en iedereen hier heeft vuurwapens, want iedereen jaagt.
Ze kijken wel uit.

arc-en-ciel | 15-08-16 | 15:38

Niet alleen bij de stranden, gewoon bij bijna alle supermarkten in Noord-Italië bedelaars (illegalen) die je karretje naar de rij willen brengen (ja, die service hadden we nog niet!). Zo opdringerig als wat. Vluchtelingen ok, maar deze mensen zijn water wat naar het laagste punt stroomt en in mindere mate van slechte/corrupte regeringen. doe wat aan de oorzaak EU (damn you onmachtigen en onwillenden) en aan het gevolg, want dat trekken we ook niet.

TheseDays00 | 15-08-16 | 15:37

laat ze toch allemaal maar binnenkomen, het moet van de boven ons geplaatsten en die weten wat goed voor u is.
(er komen er nog wel een paar miljoen meeeten)

rechtsdwalendeautist | 15-08-16 | 15:35

Migranten vragen een werkvergunning aan. Als je die hebt kun je naar dat land toegaan. Dat werkt in elk land ter wereld zo, behalve in Europa, daar wordt je eerst opgehaald en dan kun je blijven zolang je niet weg wilt gaan. Kom daar maar eens om in een land buiten Europa? Iemand, iemand?

TheseDays00 | 15-08-16 | 15:34

En dan heb je nog van die idioten die daadwerkelijk wat willen kopen van die gladjakkers. Nee, dan werk je dit soort peop ook totaal niet in de hand hoor, écht niet.

Grenzen dicht, ongewenste migranten (en dat zijn er een hoop) uitzetten, visumvrij reizen en andere deals met Turkije stopzetten, (buiten)grenzen controleren… gaap… het bekende riedeltje. Jammer alleen dat politici er niet aan willen geloven.

kanon0503 | 15-08-16 | 15:29

Europa is doomed met die kloekse kip daar in Berlijn op het nest.

pontius | 15-08-16 | 15:29

@Vogelbeest | 15-08-16 | 15:17
Inderdaad, men loopt niet voor niets heel Europa door richting het noorden, onze voorzieningen zijn het best.

Peter_K | 15-08-16 | 15:28

Het lijkt wel de zwarte markt.

kneuterzak | 15-08-16 | 15:27

@ProAsfalt | 15-08-16 | 15:22
Ze spreken onze talen niet, hebben nauwelijks diploma's en zijn zeker niet gekomen om hier te werken.
Dat mogen jij en ik doen.

necrosis | 15-08-16 | 15:26

Ze hoeven sinds deze week niet op het strand van Sisco aan te spoelen in provoceerkini's. Weer een burgemeester die er schijtziek van is (niet van bedorven mossels; of toch wel?)
Het wordt met de dag salonfähiger.
www.yahoo.com/news/third-french-burqi...

Slogra | 15-08-16 | 15:25

Brexit kwam met name door mensen die immigratie een top-issue vonden en dusdanig gestemd hebben.

Er zijn binnenkort in vele landen verkiezingen.

Het is te verwachten dat de oudjes hier niet anders zijn dan in de UK.

Misschien kan GS een beetje zendtijd bij Max kopen?

hangtiet met knoop | 15-08-16 | 15:25

Misschien dan ook maar Italië omsingelen met Hongaars prikkeldraad. Werkt ook nog eens goed tegen de handel, want Zuid-Europa kan onze Noord-Europese producten toch niet betalen.

Duifmans | 15-08-16 | 15:24

Zorgen de bazen wel voor want gratis arbeiders.

ProAsfalt | 15-08-16 | 15:22

dordogne. juist

Cousin Eddie | 15-08-16 | 15:21

Deal?
Welke deal?

Als erdogan akkoord en NALEEFT met de 72 EU voorwaarden dan is er pas sprake van een deal/overeenkomst.

Nu spreken alle media over de deal.
Nou is het toch weer een EU soepzooitje meer..

steekmug | 15-08-16 | 15:20

-weggejorist-

Vogelbeest | 15-08-16 | 15:17

Stop met bed/bad/brood. Stop met gratis geld. Stop met iedereen accepeteren. Stop met sociale zekerheid voor nieuwkomers. Dan stop ook de toestroom. Geen gratis geld is ook geen vluchtelingen meer. Ze komen echt niet voor het mooie weer. Stop gratis geld en het probleem lost zichzelf op.

Vogelbeest | 15-08-16 | 15:17

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online Casino | Online Casino | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen