Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Muziekvideo. Noorse komiek HARTJE Al-Baghdadi

De Noorse komiek Terje Sporsem (wiki) krijgt een homosuele klabanus van hier tot Medina als-ie aan de woestaantrekkelijke woestijnprins Abu Bakr Al-Baghdadi denkt. En daar heeft-ie een humoristisch liedje van gemaakt. Want gelatenheid is ook maar niks. Vooruit. Om alvast in de stemming te komen, want van die populistische regenboogproefballon van GroenLinks/PvdA/D66 worden we alleen maar treurig. Muziek!

Reaguursels

Inloggen

Naomi71 | 06-08-16 | 15:40,

Nou haal je toch "geweld" en "mogelijke discriminatie" door elkaar. Met de nadruk op "mogelijk", want heel veel mensen zijn er de afgelopen jaren financieel flink op achteruit gegaan. Nog los van het feit dat ik niet kan controleren;
a) of je echt 50% in inkomen achteruit gegaan bent;
b) en of dat werkelijk discriminatie was;
c) of dat die ingrijpende operatie invloed heeft gehad op je functioneren.

Want over functioneren gesproken; je weet in al je reacties wèl heel goed de essentie van mijn vragen en argumenten te negeren. Menig werkgever zal dat niet als een pluspunt zien.
Ik mis ook basale logica. Als een werkgever 1 baan heeft te vergeven onder 100 sollicitanten, is het dan "discriminatie" als van de 99 afgewezen personen er 1 trafo was?
En nog 4 Surinaams, 5 Antilliaans, 1 Marokkaans en 8 Turks?

Geweld is een heel ander verhaal, zei ik hierboven al. Geweld kan en moet bestraft worden omdat geweld;
a) een echt misdrijf is;
b) concrete feiten en sporen oplevert;
c) ongeacht of het om trafo's, lelijke mensen of wie dan ook gaat.

Dandruff | 07-08-16 | 08:38

-weggejorist-

Francis Urquhart | 07-08-16 | 01:46

geweldigenoten

Francis Urquhart | 07-08-16 | 01:46

Het zal op een gegeven moment wel weer over Moslims gaan....

Jan Gordelroos | 06-08-16 | 15:46

Dandruff | 06-08-16 | 15:06

Lelijke mensen hebben toch aanzienlijk minder te maken met geweld, Zo lang 41% van de transen minimaal eens per jaar in elkaar geslagen wordt en ik sinds mijn transitie een inkomensdaling van meer dan vijftig procent heb meegemaakt, springt het er toch uit als een probleem.

Een probleem dat de komende jaren overigens veel groter en zichtbaarder gaat worden, want de hoeveelheid aanvragen voor transitie bij de VU springt echt de pan uit.

Naomi71 | 06-08-16 | 15:40

Naomi71 | 06-08-16 | 14:38,

Zoals ik al zei; het is alleen te bewijzen als de "daders" toegeven dat ze discrimineren. Doen ze dat niet dan helpt geen enkel wetje daarbij. En wetgeving maakt dat alleen maar erger want jouw taxibedrijf zal dan gewoon een ander excuus bedenken.

Sterker nog, ik ben ook niet overtuigd dat er bij de gewonnen rechtszaken wel echt sprake was van discriminatie. Als ik Henk de Hetero afwijs vanwege een slechte eerste indruk is dat acceptabel; maar wijs is Tygo de Trafo af dan is het "discriminatie".
Die willekeur wijs ik af.
En over willekeur gesproken, moet er dan ook speciale wetgeving komen om dikke, oude, slome, kale, kleine, dom kijkende of anderszins moeilijk bemiddelbare mensen aan een baan te helpen?

Uit onderzoek blijkt vaak dat "lelijke" mensen minder verdienen dan mooie mensen met dezelfde functies.
Moet de overheid daar ook ingrijpen?
Lelijke mensen komen ook minder snel aan een partner; ligt daar dan ook een taak voor de overheid?

Ik ben tegen discriminatie, maar ook tegen wetgeving daartegen.
Ik denk dat volwassen debatten over deze onderwerpen meer opleveren dan Politiek Correcte wetgeving, die bovendien de vrije discussie onmogelijk maakt. En het is nou juist de vrije discussie (hoe kwetsend soms ook) die het meeste oplevert.

Dandruff | 06-08-16 | 15:06

Dandruff | 06-08-16 | 14:07

Ik schreef inderdaad dat er meer dan genoeg discriminatie rechtszaken door de slachtoffers daarvan gewonnen werden, omdat jij schreef dat het niet te bewijzen zou zijn. Wel dus. Maar juist omdat gender identiteit en gender expressie niet expliciet in wetsartikelen genoemd staan, is dat lastiger aan de kaak te stellen dan je denkt. Een werkgever mag een werknemer er bijvoorbeeld zonder probleem op aanspreken, als die zich heel hoerig kleedt, of in haar cosplay kostuum op het werk verschijnt. Veel werkgevers eisen ook dat iemand zich formeel kleedt (los van casual friday dan). Dat mag een werkgever allemaal eisen, zonder van discriminatie beschuldigd te kunnen worden.

Transgendernetwerk heeft het bijvoorbeeld over een casus die deze week nog plaatsvond, waarin een Amsterdamse transvrouw afgewezen werd als taxichauffeuse, omdat ze klanten zou wegjagen. Is dat dan discriminatie, of zijn dat legitieme zorgen over omzet en representatie, die vergelijkbaar zijn met dat cosplay uniform? Nu is dat juridisch bekeken absoluut geen "slamdunk" voor de transgenders en dit wetsvoorstel zou daar verandering in brengen.

www.transgendernetwerk.nl/tnn-is-blij...

Zoals in dat stuk ook staat, gaat dit wetsvoorstel in wezen nog niet ver genoeg en zou het wetboek van strafrecht zeker ook aangepast moeten worden. Wet gelijke behandeling en artikel één hebben betrekking op de arbeidsmarkt, en het wetboek van strafrecht doet eerder iets aan scheldende, spugende en mishandelende moslims op straat. Wat ik dubieus vind is dat ze daar verder niets aan gedaan wordt. Transen hebben kortom een civielrechtelijk probleem met blanke autochtonen en een strafrechtelijk probleem met moslims. dat laatste probleem is natuurlijk wel urgenter, want dat gaat over de persoonlijke veiligheid.

Naomi71 | 06-08-16 | 14:38

binnenkort een kabouter plof op bezoek

protonplof | 06-08-16 | 14:09

Naomi71 | 06-08-16 | 13:44,

Je geeft zelf al aan dat er meerdere rechtszaken gewonnen zijn door mensen die zich gediscrimineerd voelden. Dus als het je meermaals letterlijk gezegd is dat het om je gender identiteit is zou je een rechtszaak daarover winnen; tenzij ze allemaal bereid zijn onder ede te liegen.

Mijn standpunt blijft dat een overheid zich daar niet mee bezig moet houden. Iemand met echt talent staat daarboven; het zijn kanslozen en extremisten die dit soort rechtszaken aanspannen.
Scheldpartijen vind ik zelf al kwalijker omdat het intimiderend kan werken. Tegelijkertijd leidt vervolging daarvan ook direct tot willekeur; andere mensen worden uitgescholden omdat ze dik, brildragend, oud, roodharig of whatever zijn.
Waar ligt de grens?

Dandruff | 06-08-16 | 14:07

Desmoulins | 06-08-16 | 13:28,

Ik doe geen aannames over jouw privéleven.
Ik constateer alleen dat iedereen die Cliteur en/of zijn gezin kwaad wil doen in no time al zijn NAW-gegevens kan vergaren. Als iemand dat bij jou zou willen vanwege één van de duizenden reacties per dag op GS lukt dat niet. En BN-ers staan sowieso al veel sneller op een hitlist dan reaguurders.
Dus.
Wilders zit niet voor niets al ruim 12 jaar ondergedoken. Niet gek dat Cliteur daar geen zin heeft, als hij al voor bescherming in aanmerking zou komen.
Dat gezegde over hoge bomen slaat op kritiek en satire; niet op intimidatie en geweld. En dit gebeurde, nogmaals, vlak na de moord op Fortuyn.

Er is niks mis met anonimiteit, ik reageer hier ook niet onder mijn echte naam (*joh, je meent het*). Het valt me wel op dat sommigen hier nogal snel anderen beoordelen als "laf" vanaf een veilige luie stoel. Hetzelfde zie ik ook vaak in discussies over gematigde moslims die dan zonder verdere argumentatie van "taqiya" worden beschuldigd. Terwijl er toch echt gematigde moslims zijn, helaas worden die ook nogal eens opgesloten en/of afgeslacht.
Maar de toetsenbordtijgers weten wel beter.

Dandruff | 06-08-16 | 13:45

Dandruff | 06-08-16 | 13:13

Nee, maar een klant verliezen zoals jij het beschrijft, is iets anders dan waar ik het over heb. Wat ik verschillende keren meemaakte, is dat ik een klus niet kreeg en expliciet als reden meekreeg dat het kwam door mijn gender identiteit. Dus dat liet verder aan duidelijkheid niets te wensen over en kan geen andere reden hebben gehad. Ik heb namen en rugnummers hoor, maar het lijkt me niet kies om dat hier te plaatsen en het is iets dat transen best vaak meemaken. Het is nu "normaal". Bovendien zou ik een rechtsgang daarover ongetwijfeld verliezen. Alleen het leuke is, dat multinationals vaak wel een LHBT vriendelijk beleid hebben. Daar ligt het probleem niet echt.

Het is lang niet altijd bewijsbaar, maar er zijn zeker meer dan voldoende veroordelingen wegens discriminatie te vinden. Overigens maak ik een onderscheid tussen discriminatie als uitingsmisdrijf en arbeidsmarktdiscriminatie. Wat mensen zeggen vind ik niet perse erg (hoewel het dus echt niet leuk is om regelmatig uitgescholden te worden op straat). Er zijn dus vormen van discriminatie die niet kunnen en ook vormen die wel kunnen.

Op een bepaalde manier discrimineer ik natuurlijk ook, zo vind ik donkere mannen in bed vaak leuker dan witte. Moet kunnen vind ik. Zelfs Milo Yiannopoulis houdt meer van black daddies dan Trump. Waar denk ik de grens ligt, is denk ik als ik bang word om op straat te lopen vanwege de scheldpartijen van moslims (niet zo lang geleden kreeg ik zelfs te horen dat ik de reden ben dat Nederland naar de klote gaat), of als het me in mijn portemonnee raakt.

Naomi71 | 06-08-16 | 13:44

Dit vindt Aboe al Muftioui 10 x erger dan een robbertje carpetbombing.

NACademicus | 06-08-16 | 13:35

Dandruff | 06-08-16 | 12:39

U weet helemaal niet wat ik privé doe, het zou u dan ook sieren om geen daar geen aannames over te doen. Staat nogal vreemd. Het is ook zo'n belachelijk argument. Hij begeeft zich immers binnen onze elite en daar komt nou eenmaal een verantwoordelijkheid bij kijken. Het argument dat hij van alle kanten aangevallen werd maakt derhalve dan ook geen enkele indruk. Hoge bomen vangen veel wind, en zeker in een land met een hopeloze, conformistische elite.
Het is gewoon een feit dat Cliteur nogal laf is geweest en nog steeds VVD'er terwijl die Eurofiele partij één van de grote bepleiter is van de eindeloze instroom van goedkope arbeidskrachten, een eufemisme voor de influx van allerlei immigranten, en hij daar werkelijk nooit kritisch op is geweest. Een ieder die kritiek levert op de islam en de parallelle samenleving wordt kaltgestellt, dat is al decennia zo. Het is gewoon een feit dat Cliteur de storm graag aan zich aan voorbij heeft laten gaan om wanneer de islam en cultuurkritiek salonfähig zijn geworden daar direct op in te kunnen spelen, terwijl ze jaren aan de zijlijn hebben gestaan. Zoals ik al eerder zei: ze laten anderen de kastanjes uit het vuur halen.

Desmoulins | 06-08-16 | 13:28

Naomi71 | 06-08-16 | 13:14
Whoopsydaisy, begon pas met begrijpend lezen vanaf "Volgens mij geef je daar een uitstekend argument...."
.
Maar mooi dat je het zelf al inzag :p

Gen. Maximus | 06-08-16 | 13:22

Wat een racist, die Terje, de xenofoob. Zal wel extreemrechts stemmen, met z'n kale nazihoofd, deze domme tokkie. Een moreel zeer minderwaardig liedje. Dat ik niet eens geluisterd heb. Gelukkig heeft de vredige religie veel gevoel voor humor. Groetjes, ook namens Marcel, Joop.

Ramsesz | 06-08-16 | 13:20

Lupuslupus | 06-08-16 | 13:10
Het was een niet-limitatieve opsomming. Maar vooruit, ik ben de beroerdste niet....:
Als je als werkgever geen trek hebt in een bontkraagje / boze blanke man / homo / trans / ouwe lul etc, dan verzin je toch gewoon andere argumentatie voor de afwijzing?

Gen. Maximus | 06-08-16 | 13:19

Alexis de T. | 06-08-16 | 13:02

Haha *bloos*

Gen. Maximus | 06-08-16 | 13:03

Ja, volledig met je eens, ik schreef dat zelf ook al om 12:31 om mijn eigen argumentatie mee te ondermijnen :)

Naomi71 | 06-08-16 | 13:14

Naomi71 | 06-08-16 | 12:45,

Het lijkt me dat als je nauwelijks bezig bent met collegae, er ook geen reden is om jou te weigeren. Een bedrijf dat concurrerend wil zijn gaat voor een goede verhouding prijs/kwaliteit. Op termijn winnen de "tolerante" bedrijven dus, als de kwaliteit die allerlei minderheden leveren goed genoeg is.

Los daarvan, als zelfstandige lijkt het me helemaal niet hard te maken of je nou een klant verliest vanwege je genderidentiteit of vanwege de prijs, kwaliteit, uitstraling of wat dan ook van je werk.
Dus laten we de hypothetische discussie vaarwel zeggen, en de principes behandelen;
1.
Zou een wetgeving die mensen "verbiedt" te discrimineren iets opleveren?
Ik denk het niet om meerdere redenen;
- het zijn niet te bewijzen "delicten";
- die flink misbruikt zullen worden door mensen die uit zijn op een rel/afkoopsom;
- als klein transgender werknemertje win je het niet van een multinational, maar als MKB-er win je het ook niet van tientallen subsidiesponzen die jou willen schandpalen en uitkleden. Met gerechtigheid heeft anti-discriminatie wetgeving dus niks te maken.
2.
Is discrimineren niet gewoon een recht?
Iedereen discrimineert, daarom vinden we jonge slanke mensen aantrekkelijker dan oude dikzakken; verdienen lange mannen gemiddeld meer geld dan korte mannen; etc;
- sommige mannen vallen op blonde vrouwen, anderen op zwarte vrouwen;
- een Turkse slager zal liever een Turk aannemen dan een Nederlander.
Waarom zou een overheid zich daarmee moeten bemoeien?
Iedereen discrimineert, jij ook. Mensen bepalen in de eerste 3 seconden dat ze iemand tegenkomen of ze die persoon sympathiek vinden, of niet.

Nogmaals, artikel 1 van de grondwet wordt stelselmatig verkeerd begrepen en misbruikt. De grondwet moet garanderen dat de overheid burgers gelijk behandelt, maar de overheid doet dat nu juist niet; door middels "positieve discriminatie" de onbewezen discriminatie te "compenseren".
Burgers hoeven zich niet aan de grondwet te houden, tenzij onder werktijd in dienst van de overheid.

Daarom zijn artikel 1 en artikel 7 (Vrijheid van Meningsuiting) ook niet met elkaar in strijd, zoals sommigen denken. De overheid behandelt burgers gelijk, en laat ze vrijuit spreken. Dat betekent niet dat elke burger iedereen vrijuit laat spreken; jij mag je kinderen wel degelijk vragen hun mond te houden, en elke leraar doet dat ook regelmatig.

Dandruff | 06-08-16 | 13:13

Dat is het idiote aan dit soort wetgeving, is helemaal niet afdwingbaar. Althans, op dit aspect.
Gen. Maximus | 06-08-16 | 13:03
.
In uw lijstje mis ik de leeftijdsdiscriminatie. Mag ook weleens gezegd worden lijkt mij.

Lupuslupus | 06-08-16 | 13:10

Net zoveel bewondering voor Terje als Hans Teeuwen indertijd met zijn lied:
www.youtube.com/watch?v=PzXB1xGLr6A
Hier met de tekst erbij www.dumpert.nl/mediabase/11777/33f7eba...

Zet God op de pot
stop de profeet maar in je reet
en dans voor het vrije woord
en als je dan wordt doodgeschoten
heb je van dit lied genoten
de een die wordt verdreven, de ander wordt vermoord:
hiep hiep hoera het vrije woord

Christenhonden geitenneukers iedereen doet mee
Jezus en Mohammed op een openbare plee
nee ik mag niet kwetsen, mijn excuses, en ik zal
voor straf me laten pijpen door de wijven van halal

Het vrije woord gaat nooit verloren
al vliegen de kogels om je oren
maar als zo'n baard me dood wil schieten hoop ik dat hij mist
want ik ben een bon vivant ik ben geen zelfmoordterrorist

Je bent moeilijker te raken als je bereid bent af te slanken
in die zin had van Gogh het allemaal
aan zichzelf te danken

Zet God op de pot
stop de profeet maar in je reet
en dans voor het vrije woord
en als je dan wordt doodgeschoten
heb je van dit lied genoten
de een die wordt verdreven, de ander wordt vermoord:
hiep hiep hoera het vrije woord
hiep hiep hoera het vrije woord
hiep hiep hoera het vrije woord

IndoFortuyn | 06-08-16 | 13:07

Ik dacht dat een cliteur een apparaat was. Nee sorry, ik wenste het. Mare, nee, toch maar niet.

Hartgrond | 06-08-16 | 13:04

Naomi71 | 06-08-16 | 12:31
Maar hoe draagt het specifiek maken van LBTG'ers in wetgeving an bij aan betere handhaving? Als je als werkgever geen trek hebt in een bontkraagje / boze blanke man / homo / trans dan verzin je toch gewoon andere argumentatie voor de afwijzing? Dat is het idiote aan dit soort wetgeving, is helemaal niet afdwingbaar. Althans, op dit aspect.

Gen. Maximus | 06-08-16 | 13:03

Oh, aanvulling op mijzelf (Alexis de T. | 06-08-16 | 12:57) En ik hou van Naomi. Dat mag ik ook :-)

Alexis de T. | 06-08-16 | 13:02

Overigens zou ik nog niet dood aangetroffen willen worden op gay pride. En dan is de kans daarop dit jaar zelfs nog een beetje groter, dat je er op enig moment dood aangetroffen wordt,.

Naomi71 | 06-08-16 | 13:01

@Dandruff | 06-08-16 | 12:02
Hee, doe eens niet zo serieus ;-)
Veel plezier allemaal met het levend kijken op AT5 naar de uitbeelding van het Hebreeuwse Bijbelverhaal van Sodom en Gomorra.
Ik ga uitvaren en straks genieten op de Amstel hoe de vrijheid gevierd wordt.

Rest In Privacy | 06-08-16 | 12:59

Archon | 06-08-16 | 12:50 Ik beschouw mijzelf als liberaal. Ik heb alleen geen zin in naakte mannen met veren in hun reet en piemols in hun mond. Dat mag ik. Ik kijk wel grag naar het Carnaval in Rio. Daar heb je blote vrouwen met veren in hun reet (en misschien ook piemols in hun mond). Dat mag ik ook. Ik heb geen zin in vette wijven. Dat mag ik. Ik hou van dikke tieten. Dat mag ik. Ik discrimineer niet, ik heb alleen andere voorkeuren.

Alexis de T. | 06-08-16 | 12:57

Ja lui, zo ziet moed er dus uit. Hulde en daarbuiten gewoon ook komisch en best een besmettelijk liedje overigens (gaat niet uit mijn hoofd).

1oog | 06-08-16 | 12:54

Word een beetje ziek van dit gaypride, transgender gezannik! T wordt je strot doorgeduwd. Ik hoef geen halfnaakte gast te zien die overseksueel doet. Belachelijk man!
En nu dit weer. Iedereen moet de waardes van het liberalisme aanhangen, anders ben je homofoob,racist of gewoon een lÛl! Ik hoor de media alleen maar lullen over dit soort zaken. Kom op man, een homo is ook gewoon maar een mens!

Archon | 06-08-16 | 12:50

Dandruff | 06-08-16 | 12:39
Mss. wel aardig om te weten. Komend boek van Cliteur.

In september verschijnt "Bardot, Fallaci, Houellebecq en Wilders, over de vervolging van islamcritici".

Ik ga dat boek wel kopen, hoewel ik niet denk er veel opzienbarends in te lezen zal zijn. Enfin, een mens kan altijd wat bijleren.

Ichneumonidae | 06-08-16 | 12:47

@Ceevoo | 06-08-16 | 12:38
Helemaal mee eens, met name de 'crustcore' uit Zweden en Finland.
Maar ik ben een beetje uitgelinkt.
Tegenwoordig probeer ik mij toe te leggen op kwalitatief hoogstaande comments.

necrosis | 06-08-16 | 12:45

Dandruff | 06-08-16 | 12:24

Ik ben zelfstandige en werk veel van huis. Meestal doe ik verschillende opdrachten tegelijk (als alles goed gaat althans) en ben totaal niet bezig met collega's, die komen en gaan; ik zit daar alleen om mijn doelen te halen en dan ga ik weer een andere klus doen. Van een professionele organisatie en ook van de mensen die daarin werken verwacht ik dat het van a tot z over output gaat, de kwaliteit en effectiviteit van mijn werk. Niet mijn gender identiteit. ik ben er dus helemaal niet mee bezig of ik wel voor een bepaald soort organisatie wil werken. Met anderen kunnen werken is een kwestie van professionaliteit. Ik kan in ieder geval met elke klootzak werken en onder invloed van de hormonen werden mijn sociale vaardigheden zelfs ietsje beter :)

Naomi71 | 06-08-16 | 12:45

-weggejorist-

Mr.t-2015 | 06-08-16 | 12:44

-weggejorist-

Rene046 | 06-08-16 | 12:43

Desmoulins | 06-08-16 | 12:26,

Onzin. Cliteur voelde zich niet "te goed voor het volkse geluid"; hij werd vlak na de moord op Fortuyn ineens van alle kanten voor nazi uitgemaakt.
Ik las die zaterdag voor het laatst de Volkskrant, waarin Cliteur in 3 verschillende commentaren werd gegodwind, oa als "extreem-rechtse tuinkabouter".

De zondag daarna sprak hij zijn laatste column in Buitenhof, waarin hij aangaf geen zin had om het volgende slachtoffer van links-islamitisch geweld te worden.
Ik heb het al vaker gezegd, het is vrij makkelijk om hier anoniem van alles te roepen. Dan is het een beetje hypocriet om mensen die bekend/beroemd zijn "laf" te noemen als ze zich iets minder vrij uitlaten dan de gemiddelde anonymus.

Dandruff | 06-08-16 | 12:39

ben meer van de Scandinavische metal maar... petje af voor de "testicular fortitude" van deze kerel.

Ceevoo | 06-08-16 | 12:38

@Dandruff | 06-08-16 | 12:32
Hopelijk zitten de mods net lekker aan de champagne en garnalenkroketjes.....

necrosis | 06-08-16 | 12:35

@Dandruff | 06-08-16 | 11:56
Cliteur staat in mijn boek in het hoofdstuk Slappe Hap. Maar misschien heb ik iets gemist.

Lewis Lewinsky | 06-08-16 | 12:35

Kijk-mij-es en opscheppen en ijdelheid daar houden ze niet zo van in het noorden van europa. Nederland heeft daar ook wel iets van. Cultuurverschilletje met tegenspartelende en draaikontentde mocro's hier die ten koste van alles hun al dan niet bewust gekozen wangedrag goed moeten praten, en daarbij accepteren dat anderen dus met door hun gemaakte ellende en rotzooi blijven zitten. En dat de maatschappij daardoor een klerezooi wordt boeit ze blijkbaar ook niet. Laat staan dat ze iets van zelfspot kennen.

kloopindeslootjijook | 06-08-16 | 12:34

Het wachten is op een aanslag in Breiviklandië, met goedkeuring natuurlijk van de linkse wegkijkkerk. Want met zo'n video vraag je natuurlijk om aanslagen.

Uw Psychiater | 06-08-16 | 12:34

Johhh... det er rigtig sjovt

duitse herder | 06-08-16 | 12:32

necrosis | 06-08-16 | 12:24,

Ach zolang je het niet te vaak doet. Ik kom hier vrij regelmatig interessante linkjes tegen.
Zoals deze;
www.youtube.com/watch?v=X0PMRb89E1w

Dandruff | 06-08-16 | 12:32

Alexis de T. | 06-08-16 | 12:13

Nou, de laatste die me afwees en expliciet die reden opgaf was een software bakker uit Nijkerk (jaja, bible belt, I know). Overigens vrees ik dat nadeel van die wetgeving is, dat werkgevers je dan op zg. andere gronden gaan afwijzen, zodat ze er geen gelazer mee krijgen. In die zin is het inderdaad wel symboolpolitiek, om ook maar een puntje toe te geven.

normanius | 06-08-16 | 12:14

Volgens mij geef je daar een uitstekend argument voor zulk soort wetgeving, want zo denken werkgevers inderdaad vaak en precies daarom is er een stok achter de deur nodig. Betekent natuurlijk niet dat die manier van "denken" te billijken is. Op basis van diezelfde argumentatie kan ik beter binnen blijven zitten tot mijn transitie rond is en ik niet meer opval, zodat ik op straat niet meer belaagd word door moslims. Lijkt mij dat die moslims zich maar aan moeten passen en dat geldt eigenlijk evengoed voor werkgevers met zulk soort drogredenaties, waardoor de status quo ook nooit zal veranderen.

Overigens is mijn ervaring dat ik door directe collega's eigenlijk nooit gepest word als ik ergens werk. De horde die ik moet nemen ligt echt bij degene die me (niet) aanneemt. Ik kreeg wel ongepaste vragen over de status van mijn geslachtsdeel en soms word ik wel eens "misgendered", maar daar ben ik niet overgevoelig over, want dan kan ik wel bezig blijven. Je moet sowieso een dikke huid hebben als je trans bent.

Naomi71 | 06-08-16 | 12:31

@Dandruff | 06-08-16 | 12:24
Goed gezegd! Alle wetten over belediging, smaad en laster moeten direct geschrapt worden, mijns inziens. Je beledigd voelen doe je maar buiten de rechtszaal.

Lewis Lewinsky | 06-08-16 | 12:31

Held! De enige methode om die idioten daar in de woestijn te bestrijden, dat is middels humor. Overigens ook om idioten rondom de Bosporus te bestrijden, dat ook. Aangezien zij dat niet hebben. God wat een kutleven hebben die lui. Een dag niet gelachen, een dag niet geleefd!

Tubantia83 | 06-08-16 | 12:30

Ik vond het een leuk liedje, maar daar zullen vele langetenenkortelontjesmetbaarden het niet mee eens zijn.
Moedig van Terje, maar ik hou m'n hart vast.
En D66, PvdA en GroenLinks? Zijn er weer verkiezingen op komst?
Pleur de intoleranten die hier te gast zijn gewoon het land uit.

Schietmijmaarlek | 06-08-16 | 12:27

Dandruff | 06-08-16 | 12:07

Klopt maar het werd hem te heet onder de voeten.
Hij en die engerd Kinneging, trachten zich boven de islamkritiek te plaatsen; zij zijn te goed voor dat volkse geluid en laten gaarne anderen in vuurlinie om daarna naar boven te komen drijven als het antwoord op de huidige misère.
Zeer laf en gluiperig in mijn ogen. Aangaande EU maar ook de grote islamitische invasie die nu al jaren gaande is, zijn ze verdacht stil gebleven. Ik vertrouw ze in ieder geval voor geen meter. De SP was er inderdaad vroeg bij maar wat is van dat geluid nu nog over? Juist, helemaal niets.

Desmoulins | 06-08-16 | 12:26

joepiedepeopie | 06-08-16 | 12:19
Yep.
"In a news report in 2010, a spokesperson for the Oslo Police Department stated that every case of assault rapes in Oslo in the years 2007, 2008 and 2009 was committed by a non-Western immigrant."

Later zijn die cijfers wat weggenuanceerd, maar veelzeggend is het nog steeds.

Ichneumonidae | 06-08-16 | 12:25

@Dandruff | 06-08-16 | 12:02
Sommige moderators houden daar niet van....

necrosis | 06-08-16 | 12:24

Naomi71 | 06-08-16 | 12:05,

Nogmaals.
Stel dat ik geloof dat je meermaals vanwege je gender identieteit geen baan zou hebben gehad.
Had je die baan dan achteraf willen hebben?
Dan krijg je namelijk collegae die jou niet respecteren om wie je bent. En daar kan geen enkele wetgeving iets aan veranderen.

Artikel 1 wordt overigens stelselmatig verkeerd begrepen. Artikel 1 hoort bij de grondwet; en die is bedoeld om de burgers tegen de overheid te beschermen. Maar dat betekent niet dat burgers zich daar aan hoeven te houden; een Chinees restaurant hoeft geen Nederlandse koks aan te nemen, en een moskee mag niet-moslims de toegang weigeren.
De grondwet gaat daar helemaal niet over.

Dergelijke wetgeving is sowieso belachelijk, maar zou dan in het "gewone" wetboek van strafrecht moeten staan. En daar vinden we helaas artikel 137c, dat "belediging" en daarmee kritiek en satire verbiedt;
www.wetboek-online.nl/wet/Sr/137c.html...
Maar ook daar staat volgens mij niks over het wel of niet aannemen van mensen, gelukkig maar.

In artikel 137d wordt helaas "aanzetten tot discriminatie" gelijkgesteld aan "aanzetten tot geweld". Ook een wet waar we dus vanaf moeten; alleen aanzetten tot geweld zou strafbaar moeten zijn. Nu kan elke vorm van discussie, kritiek of satire onmogelijk gemaakt worden. We mogen blij zijn dat christenen, blondines, Belgen, blanken, PVV-ers en andere beschaafde mensen geen gebruik maken van die wet.
www.wetboek-online.nl/wet/Sr/137d.html...

Dandruff | 06-08-16 | 12:24

Als ie z'n haar laat groeien wordt ie niet meer herkend.

nee_toch? | 06-08-16 | 12:24

@Bigi Bana Boy | 06-08-16 | 12:01
Kortpittige huisvrouwtjes?
*miauwie*

necrosis | 06-08-16 | 12:23

Aan de wortel van genoemde discriminatie staat de onvermurwbare en intolerante islam die elke vorm van vrij te belijden seksualiteit verwerpt op grond van hun lifestyleboek de Koran. De mensonterende en mensonwaardige sharia dient als middel zulks te waarborgen. Het perfide is dat het nu juist genoemde drie politieke partijen zijn die ruim baan geven aan de expansie van de islam door onophoudelijk te pleiten voor nog meer immigratie uit het Midden-Oosten en de Hoorn van Afrika ( Somalié, Ethiopië , Eritrea) . De Nederlandse bevolking groeit dan ook niet extra hard vanwege de Nederlandse moeder en vader met hun twee kinderen ( of drie indien tweeling) maar door de tienduizenden Arabieren en Noord-Oost Afrikanen die hele volksstammen op de wereld zetten enerzijds om Allah te behagen en anderzijds om goed rond te kunnen komen vanwege kinderbijslag. De move van D66, PVDA en GL is niets anders dan de gay- en LHBT gemeenschap in ons midden te behagen en te paaien maar dezen zijn te intelligent en op hun hoede gelet op de open-grens politiek ten aanzien van nog meer intoleranten, adepten van de verwoestende woestijngodsdienst , om er in te trappen. Nederland mag zich gelukkig prijzen en prat gaan op het feit een uitgebreide LHBT en gay-lesbo gemeenschap in ons midden te hebben waar liefde en intellect veelal gepaard gaan. DE VVD is een partij van lafbekkengebleken en verloochent haar beginselen door ons land uit te leveren aan islamitische expansie , zowel letterlijk als figuurlijk. De afrekening vindt plaats in maart 2017.

Jan Boule | 06-08-16 | 12:22

Gelukkig dat er ook nog landen als Noorwegen bestaan.

joepiedepeopie | 06-08-16 | 12:19

Is VanBukkem al weer gesignaleerd by the way?

eerstneukendanpraten | 06-08-16 | 12:19

@Naomi71 | 06-08-16 | 11:41

Het is pure symboolpolitiek. Ze draaien er maar wat schijnheilig om heen zonder de belangrijkste oorzaak te benoemen.

D66, GL en Pvda hebben kilo's boter op hun hoofd. Elke keer als het 'I' woord valt, duikt het zootje weg en zoeken ze de uitgang.

Dat komt omdat dat verdwaalde zootje decennia aan de verkeerde kant stond en het grotendeels zelf hebben veroorzaakt.

SapperDeFlap2166 | 06-08-16 | 12:18

".. Maak ze belachelijk! Verneder ze! Kwets ze! Kleineer ze!""
@ Hobbykip | 06-08-16 | 11:51
.
zelfs de Partij Van de Allochtonen leider(lijer) geeft je gelijk, dus dan moet het wel zo zijn,..
www.vn.nl/pvda-kamerlid-we-moeten-mar...

telelezer | 06-08-16 | 12:17

Deze man is vele malen moediger dan heel D66, PvdA en GroensLinks bij elkaar. Het enige dat helpt om vrouwen, dieren, seksuele minderheden en niet gelovigen te beschermen is grenzen dicht. En aangezien die wijd open staan en het grootste deel binnenkomers niet integrerende intoleranten zijn die al lang boven de wet zijn geplaatst door D66, PvdA en GroensLinks, is zo'n wet een lachertje.

miss error | 06-08-16 | 12:17

Het buitenterras is gemaakt van flagstones van Alta-kwartsiet, maar dit geheel terzijde...

eerstneukendanpraten | 06-08-16 | 12:16

Hij maakt geen kans, want hij is geen geit.

Brutus_Bosch | 06-08-16 | 12:15

@ Naomi71 | 06-08-16 | 12:05
Begrijpelijk dat je er gefrustreerd van raakt geen baan te vinden maar bekijk het ook eens van de kant van de werkgever.
.
Werkgevers willen gewoon geen gedonder op de werkvloer. en kiezen voor een voorkomen is beter dan genezen aanpak. Ik zeg hiermee niet dat dat gerechtvaardigd is maar kan dit vanuit werkgevers perspectief wel begrijpen.
.
Stel je komt ergens te werken, reken er maar op dat je op de gemiddelde werkvloer onderwerp zult zijn van pesterijen wat weer leid tot ziekteverzuim en een verstoorde arbeidsrelatie en mogelijke juridische gevolgen.
Werkgevers hebben hier gewoon geen zin in.
.

normanius | 06-08-16 | 12:14

Laat de community het zelf maar uitvechten met de moslims. Als er één groep is die het met de eigen politieke voorkeur over zichzelf afroept is het deze wel...

Parel van het Zuiden | 06-08-16 | 12:13

Naomi71 | 06-08-16 | 12:05 Ik maak denk ik de fout dat ik uitga van mijn eigen liberale, vrijdenkende belevenis wereld. Dat gezegd hebbende (en geen discussie voor nu, meer iets om een keer uit te diepen op filosofische basis) ben ik benieuwd hoe die organisaties eruitzien qua opbouw. En die organisaties zijn dus in feite discriminerend van aard en moeten aangepakt worden. Ik begrijp dat we niet in een Utopia leven, maar de nieuwe bekrompenheid frusteert mij steeds meer, en de kennelijk noodzakelijke verbijzondering steekt me in het hart.

Alexis de T. | 06-08-16 | 12:13

Dandruff | 06-08-16 | 12:07
Dat van de SP kende ik ja. Werd niet lang daarna bij het grofvuil gezet.

Qua Abu dwaal ik een beetje af. Hoop dat Joris beetje mild voor me is. Zwitsals worden iets sneller weggejorist.

Ichneumonidae | 06-08-16 | 12:13

'The most important thing in the world is finding love'. zegt ie op het einde.

Maar wat als het meer een kwestie is van 'love to hate'?

"Good, I feel your Anger
Let the hate flow through you
Give in to you anger
Give yourself to the Dark Side
Welcome to the Dark Side"
dat werk zeg maar.

kloopindeslootjijook | 06-08-16 | 12:13

Ons land is in de laatste 50 jaar naar totaal naar de knoppen geholpen en dat komt *niet* meer goed, hoeveel wetten en wetjes er nog tegenaan gegooid zullen worden.
.
I.p.v. overlast gevers (op welk gebied dan ook) achter de tralies te zetten of uit te zetten(!)en zolang de poorten (wat zeg ik, die hebben we niet eens) wagenwijd open blijven staan, zal het allemaal nog heel veel erger worden.
.
Daar zullen wetjes helemaal niets meer aan kunnen veranderen. Omdat - het is al eerder genoemd - het bij babbelen blijft. Zolang iedereen als een konijn in de koplampen blijft zitten staren en jammeren over het daadwerkelijke of imaginaire onrecht i.p.v. actie te ondernemen (en dat hoeft echt niet met fakkels en hooivorken) zal er niets ten goede veranderen. Niets!

Lupuslupus | 06-08-16 | 12:10

Alexis de T. | 06-08-16 | 12:01
Kleine aanvulling. De grondwet geeft alleen de kaders aan waarbinnen wetten gemaakt moeten worden. Hoe je daar uitvoering aan geeft als wetgever moet je dan, als wetgever, zelf weten. In NL mogen wetten niet getoetst worden aan de grondwet (door de rechter).

Aan de grondwet alleen heb je als burger dus niet zo veel.

Ichneumonidae | 06-08-16 | 12:08

Desmoulins | 06-08-16 | 11:53,
Ichneumonidae | 06-08-16 | 11:57,

Zie mijn reactie van 11:56; Cliteur was er vrij vroeg bij.
En over links gesproken, juist van Cliteur hoorde ik al tijdens de discussies rond Fortuyn dat de eerste kritiek op de islam en immigratie niet van rechts kwam, maar juist van links; met name van de SP.
nl.wikipedia.org/wiki/Socialistische_...

Dandruff | 06-08-16 | 12:07

Alexis de T. | 06-08-16 | 11:44

Dat dacht ik ook, dat artikel één van de grondwet en de wet gelijke behandeling genoeg zouden moeten zijn, maar de realiteit is nu dat als ik geweigerd word voor een baan, er gewoon als reden opgegeven kan worden dat ik transgender bent en om die reden niet in de organisatie pas, zonder dat ik daar iets tegen kan doen. Maakte ik al verschillende keren mee. Terwijl ik best goed ben ik wat ik doe.

Dat is nu zo vervelend en onwerkbaar geworden, dat ik van het transgendernetwerk jobcoaching krijg. Ik werd zelfs nog gevraagd om mee te gaan als "posterchild" van arbeidsmarktdiscriminatie naar Asscher, want voor ik in transitie ging had ik een goedlopend bedrijfje. Dat ging me ook een stap te ver want ik collaboreer niet met PvdA ministers, maar het initiatief is goed.

Overigens leert de ervaring met het op deze manier aanpassen van wetgeving in andere Europese landen, dat het de arbeidsmarktpositie van transen juist verstevigt en niet verzwakt.

Naomi71 | 06-08-16 | 12:05

-weggejorist-

De Griek | 06-08-16 | 12:05

Dandruff | 06-08-16 | 11:56
Houdt zich al jaar of 15 jaar gedeisd? Okee, dat kan. Lijkt mij wat aan de lange kant, maar goed.

Illustreert nog eens hoe moedig Wilders al jaren is - ga maar eens zo leven, met rond de klok bewaking.

Goed, ik ben zelf ook niet zo moedig als Wilders.

Ichneumonidae | 06-08-16 | 12:03

McMarx | 06-08-16 | 11:45,
necrosis | 06-08-16 | 11:49,

Hoezo zou necrosis geen linkjes naar herrie mogen plaatsen?
Mensen die er niet van houden hebben snel genoeg door dat ze die beter niet aan kunnen klikken, lijkt

Dandruff | 06-08-16 | 12:02

@telelezer | 06-08-16 | 11:57
Ik begreep dat Vader Abraham wel heeft moeten onderduiken vanwege dat liedje.

Piet Karbiet | 06-08-16 | 12:02

Ichneumonidae | 06-08-16 | 11:43
"Cliteur (VVD) is ook wakker geworden, poepoe. "
De VVD denkt dat alles vanzelf goed komt, lekker makkelijk voor je geweten. Het moet eerst weer helemaal fout gaan, politiek of economisch. Dat noemen ze vanzelf goed komen. Maar de onderweg opgelopen ellende, daar kijken ze niet naar.

kloopindeslootjijook | 06-08-16 | 12:01

Ik pleit voor de extra categorie non-genders. Denk aan volstrekt aseksuele kortpittige huisvrouwtjes uit Almere.

Bigi Bana Boy | 06-08-16 | 12:01

@Ichneumonidae | 06-08-16 | 11:52 Eens. De toevoeging maakt dus helemaal niets uit. Mijn punt is dat als de grondwet gehandhaafd wordt, er geen verdere wetgeving nodig is (behalve dan de consequenties van overtreding in het wetboek van strafrecht bijvoorbeeld).

Alexis de T. | 06-08-16 | 12:01

Omdat het kan!
En het mooie is dat Al Baghdadi dit uiteindelijk ook echt te zien krijgt. In your ugly face Abu!!!

keestelpro | 06-08-16 | 12:00

ls je met je reedt omhoog bidt moet je wel homo zijn. En wat zegt het dat die altijd bij het bidden naar het westen is gekeerd?
@ geeftnix | 06-08-16 | 11:35
.
roflol

telelezer | 06-08-16 | 12:00

Desmoulins | 06-08-16 | 11:53
Deed me ook erg denken aan Paul Scheffer, met zijn Het land van aankomst, waarin hij het multiculturele drama 'bezong'.

Een paar jaar te laat ook. Wel links, dat dan weer wel. Kan er ook niet veel meer dan langdurige blindheid en lafheid in zien.

Zolang in NL de toon van het debat belangrijker is dan het debat zelf gaat het allemaal nergens over.

Ichneumonidae | 06-08-16 | 11:57

www.youtube.com/watch?v=tr9fCdoUYEY
"Wat doen we met die Arabieren hier. 40 jaar geleden."
@ Piet Karbiet | 06-08-16 | 11:15
.
Ach, ja, 40 jaar geleden was dat nog niet dieskrrriemmiennaassie, en toen hadden we nog gevoel voor humor, en waren we nog onbezorgd en vrij om te denken en te zeggen wat we wilden zonder de GedachtenPolizei (of is het "Denk"Polizei?.. pun intended) aan de deur te krijgen.
Wat is ons goede oud Nederland een triest zielig landje geworden onder de milennieum "Politically Correct Puss-Ass Generation"(dixit Donald Trump)
www.huffingtonpost.com/entry/clint-eas...

telelezer | 06-08-16 | 11:57

Ichneumonidae | 06-08-16 | 11:43,

Niks mis met Cliteur, die stond 15 jaar geleden al aan de "goede kant" van het debat. Hij trok zich daaruit terug omdat hij, kort na de moord op Fortuyn, door de aivd werd beschuldigd van "polarisatie".

Volgens de aivd hadden extremistische moslims tijdens verhoren verklaard dat ze hun haatideeën niet van duizenden extremistische islamitische geestelijken, media en leiders overnamen, maar radicaliseerden ze nadat Cliteur had gezegd dat "de Westerse beschaving aangenamer is dan de islamitische".
Er volgde een haatcampagne tegen Cliteur in oa de Volkskrant, net zoals vlak daarvoor tegen Fortuyn. Dus sindsdien houdt Cliteur zich een beetje gedeisd.

Dandruff | 06-08-16 | 11:56

Hobbykip | 06-08-16 | 11:51

Humor zal ons niet redden.
Het is fijn om even te ontsnappen aan de realiteit maar feit blijft dat we dit vuur alleen met vuur kunnen bestrijden

Desmoulins | 06-08-16 | 11:55

Ichneumonidae | 06-08-16 | 11:43

Cliteur zit al even te wachten achter de coulissen.
De verguisde PVV'ers mochten de kastanjes uit het vuur halen en deze lafaard komt met het intrappen van open deuren wanneer de geest al even uit de fles is.
En geloof me, veel lieden gaan hier intrappen want een betere toon en intellectueel. Een voorwaarde voor bijvoorbeeld de waarde heer van Rossem.
Dat de intellectuelen met hun laffe, wegkijkende gedrag niets dan de status quo beschermd hebben en dus de facto medeverantwoordelijk zijn voor deze chaos is blijkbaar irrelevant.

Desmoulins | 06-08-16 | 11:53

Alexis de T. | 06-08-16 | 11:44
Als je wilt discrimineren, in de zin van ongeoorloofd onderscheid maken, dan is dat allemaal zo makkelijk.

Naomi71 | 06-08-16 | 11:32 heeft het o.a. over het probleem dat ze/hij o.b.v. gender identiteit niet (of mogelijk niet) wordt aangenomen. Daar kun je honderd wetten over maken, maar als je die in de praktijk niet kunt handhaven dan is het papier waarop die wetten gedrukt worden alleen maar milieu-vervuiling.

Ichneumonidae | 06-08-16 | 11:52

Mooi!
Versla ze met humor!
Maak ze belachelijk! Verneder ze! Kwets ze! Kleineer ze!

Hobbykip | 06-08-16 | 11:51

Prachtig! Als de vijanden/ slachtoffers van isis DIT als eerste associatie krijgen in plaats van angst/ beelden van onthoofdingen is dat een enorme klap voor deze haatbaarden.

Humor tegen angst en haat. Krachtig wapen!

klimgek | 06-08-16 | 11:50

@McMarx | 06-08-16 | 11:45
Luistertip: Mayhem - Deathcrush
En nee, dit is geen linkje!

necrosis | 06-08-16 | 11:49

".. belachelijk maken en krenken in hun trots deze haatbaarden."
@ gemeentereiniging | 06-08-16 | 11:16
.
dat is inderdaad de allerbeste oplossing want daar zijn die psychopaten enorm gevoelig voor

telelezer | 06-08-16 | 11:49

Naomi71 | 06-08-16 | 11:32,

Hoe vaak ben jij ergens niet aangenomen vanwege je "gender identiteit"?
En had je achteraf echt op die plek willen werken?

Het niveau van dit soort debatten moet worden opgetrokken naar een IQ van boven de 12. Er wordt wetgeving gemaakt die nergens over gaat, terwijl grof geweld niet of nauwelijks kan worden aangepakt.
Hetzelfde zien we in de non-discussies over "racisme" en "feminisme"; kinderfeesten en roze jurkjes worden als probleem gezien, terwijl de executie van joodse kleuters in Toulouse of seksueel geweld in en rond AZC's niet tot protest leiden.

En ondertussen sluiten we gevangenissen, omdat de 0,2% van alle misdrijven die wordt opgelost dermate laag bestraft wordt dat we zogenaamd cellen over hebben.
Misschien moeten we de vele slachtoffers van de islam dan maar opsluiten, dan zitten ze in ieder geval veilig.

Dandruff | 06-08-16 | 11:49

@Mark_D_NL | 06-08-16 | 11:42
Dat zal wel meevallen, Noorwegen pleurt afgewezen asieleisers namelijk wél het land uit, inclusief familie.

necrosis | 06-08-16 | 11:46

Nu nog even die Osama vervangen door een bepaalde profeet en de wereldoorlog is definitief een feit.

Rest In Privacy | 06-08-16 | 11:46

@necrosis | 06-08-16 | 11:33
Die betere muziek van jouw werd niet voor niks regelmatig weggejorrist. Mogelijk een van de weinige keren dat dat jorrissen terecht is.

Rest In Privacy | 06-08-16 | 11:45

Wat een xenofobe racist.
Tfoe!

Desmoulins | 06-08-16 | 11:44

@Naomi71 | 06-08-16 | 11:32 Lieverd dat is al geregeld in Artikel 1. Daar heb je geen lullig initiatiefje voor nodig. ""Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan." ... of op welke grond dan ook. Door het te gaan verbijzonderen maak je de wet alleen maar minder krachtig. Mijn religie is pastafari, maar ik sta niet genoemd in het lijstje. Ben ik dan de lul?

Alexis de T. | 06-08-16 | 11:44

Glasgow Argus | 06-08-16 | 11:37
Cliteur (VVD) is ook wakker geworden, poepoe. Baanbrekend hoor. We zullen nog wel meer VVD-ers en andere linksen opeens dingen horen benoemen, m.a.w. net doen of ze het allemaal niet van Wilders hebben gejat (of Fortuyn).

fd.nl/economie-politiek/1162420/wester...

Ichneumonidae | 06-08-16 | 11:43

Rust zacht Terje. En ik ook Rutte leeft intens mee met de Familie en andere nabestaanden van Terje.

Mark_D_NL | 06-08-16 | 11:42

SapperDeFlap2166 | 06-08-16 | 11:36

gender identiteit opnemen in de wet gelijke behandeling is geen symboolpolitiek. Maar mee eens dat ze hypocriete nonsens verkondigen over de islam. Het aanhangen van intersectionaliteit in de bestrijding van discriminatie is vaak niet in het belang van LHBT'ers. Dan krijg je uitwassen zoals Blaire White die aanstipt:

www.youtube.com/watch?v=Pnaw4I_WUaE

Naomi71 | 06-08-16 | 11:41

@geeftnix | 06-08-16 | 11:35
Of ze homo zijn weet ik niet, maar ze zitten wel met hun neus in de bilnaad van een ander en vlakbij zweetvoeten.....

necrosis | 06-08-16 | 11:39

GL/D66/PvdA hebben eerst de homo' s voor de bus gegooid van het nieuwe electoraat en proberen nu opzichtig om iets van hun gezicht te redden.
Hetbwezenskenmerk van cultureel marxisten is hun verdeel en heers. Verdeel subsidies over de verworpenen en koop daarmee de macht. Helaas voor hun zijn ze door hun tegenstrijdige keuzes ontmaskerd als principeloze technocraten. Niemand gelooft ze meer. Gelukkig maar, er is niet veel tijd meer over om deze figuren via de stembus te keren.
In Noorwegen, ondertussen, mogen ze alvast geld inzamelen voor terje. Voor zijn levenslange bescherming, Wilders-stijl. In Scandinavië hebben ze genoeg vrijwilligers van het inshallah-excutiepeloton verzameld. En nerds is terje meer veilig. Niet in Noorwegen, niet elders in Scandinavië, niet in Londen. En dat allemaal vanwege de zegeningen van de multiculturele samenleving. Vrede!

Glasgow Argus | 06-08-16 | 11:37

Zolang deze partijen totale hypocriete nonsense blijven verkondigen over de rol van de islam, verliezen ze deze kiezers. Er nog hypocriet omheen blijven draaien met wat symboolpolitiek gaat ze niet meer redden.

D66, GL en de Pvda krijgen hun eigen 'coming out'.

SapperDeFlap2166 | 06-08-16 | 11:36

@normanius | 06-08-16 | 11:29
Nederland kan mij niet uitleveren, ik heb vliegangst en last van wagen/ bootmisselijkheid.
*terug zwaait*

necrosis | 06-08-16 | 11:35

Als je met je reedt omhoog bidt moet je wel homo zijn. En wat zegt het dat die altijd bij het bidden naar het westen is gekeerd?

geeftnix | 06-08-16 | 11:35

Heel gedurfd, maar het blijft kutmuziek.
Ik ken betere muziek uit Noorwegen....

necrosis | 06-08-16 | 11:33

-weggejorist-

Naomi71 | 06-08-16 | 11:32

Waar het hart van vol is...

Wijze uit het Oosten | 06-08-16 | 11:29

@ necrosis | 06-08-16 | 11:22
Erdosnor?
.
*zwaaien doet*

normanius | 06-08-16 | 11:29

Voor lul zetten is de beste integratie. Wij zijn het volk! En wij zetten iedereen voor lul. Dus wij zijn goed. En mensen die niks pikken zijn slecht. En wij pikken alles(voor de duidelijkheid), ik stuur deze video door aan de NOS. En in de kelder komen ze erachter dat dit goed is.

rattenvanger XL | 06-08-16 | 11:24

Prachtig, in zijn zalige belachelijkheid...
Opmerkelijk dat satire dus nog steeds kan, in Europa.

Dandruff | 06-08-16 | 11:23

Gelukkig heeft hij niets over Erdosnor gezegd, anders zat hij nu in een vliegtuig richting Ankara....

necrosis | 06-08-16 | 11:22

En ik maar wachten totdat de song een pakkend refrein krijgt of er een lekkere beat in komt... Maar nee, het blijft van die slappe slasaus rijmelarij.

leo de pejo | 06-08-16 | 11:21

Dappere man! Vanaf nu geen leven meer.

Gen. Maximus | 06-08-16 | 11:21

'The most important thing in the world is finding love'. IS zal daar anders over denken, dus dat gaat helaas niet werken.

kloopindeslootjijook | 06-08-16 | 11:21

Ik kende hem niet en jammer dat hij wellicht geen werk meer gaat maken in de toekomst. Toch +een hoop dat hij wel zijn pik uitsteekt voor de vrijheid.

Dirk III | 06-08-16 | 11:19

Speciale bescherming voor transgenders lijkt me juist discriminatie. Wat gaat dat toevoegen aan Artikel 1?
En zullen we het probleem gewoon eens aanpakken ipv de symptomen?

Harry Turtle | 06-08-16 | 11:19

Alle 20.000.

Piet Karbiet | 06-08-16 | 11:19

Maar wel kickuh!

rattenvanger XL | 06-08-16 | 11:18

Islamitische Staat zal zijn ambassadeur wel terugroepen uit Noorwegen.

Piet Karbiet | 06-08-16 | 11:18

Allahu Gaybar
Naast het droppen van bommen óók 'n manier, het belachelijk maken en krenken in hun trots deze haatbaarden.

gemeentereiniging | 06-08-16 | 11:16

Geh. Je moet trouwens wel lef hebben om dit te doen. Plusveel.

Ichneumonidae | 06-08-16 | 11:16

Jammer dat het al op de interwebs staat, dit had de grote winnaar van Eurovisie 2017 kunnen zijn.

Prof. D.A.H. Vintik | 06-08-16 | 11:13

Tactisch, juiste datum ook om dit soort video's wereldkundig te maken. Hoop dat er geen mensen geboxd worden vanwege deze vrijheid van meningsuiting.

rattenvanger XL | 06-08-16 | 11:13

Leuk!

En nu is het genoeg! | 06-08-16 | 11:12

Leuk hem gekend te hebben :) ...

Watching the Wheels | 06-08-16 | 11:12

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Online Casino | Online Casino | Paynplay Casinos | Online Casino
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com