Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Feest. NL bevolking groeit keihard. Door migratie

heyyyyeencultuurwatleuk.pngHet gaat weer goed met Nederland. Het land zit in de lift. Want net als Duitsland waren we dit jaar weer eens bijna in incest vervallen, maar zijn we andermaal gered door de nobele wilde en goede vreemdeling. "De Nederlandse bevolking is in de eerste helft van 2016 ongekend hard gegroeid. 43.000 mensen kwamen erbij. In dezelfde periode vorig jaar waren dat er nog 21.700. De groei komt vooral door het hoge aantal migranten dat zich in Nederland meldde." En waar mot dat allemaal vandaan komen dan? Helaas weer eens niet uit Taiwan, Zuid-Korea, Tibet of Sri Lanka. "De hoogste migrantenstroom komt, niet erg verrassend, uit Syrië. 15.000 mensen uit dat land vestigden zich hier. In totaal komt ruim 80 procent van de Nederlandse bevolkingsgroei door migratie. In 2000 en 2001 was dat nog de helft: 40 procent." Ondertussen vertrekken er meer autochtonen dan erbij komen, maar die zaken staan natuurlijk ongetwijfeld vast en zeker volkomen los van elkaar. Gelukkig verloopt de inburgering en integratie wel vlekkeloos. Geintje. "Het kabinet verzwijgt al jaren tegenover nieuwkomers dat hun verblijfsvergunning kan worden afgepakt als ze niet inburgeren. Het is namelijk sterk de vraag of die wet wel helemaal uitvoerbaar is. Maar aan de Tweede Kamer werd dit nooit zo gemeld." En dan nu het weer.

Reaguursels

Inloggen

Aboe Jaja zat te emmeren over homohaat, jodenhaat en moslimhaat.
Hij vergat even iets.... jodenhaten en homohaten , DAT doen moslims, alsmede vrouwenhaten, christenenhaten, elkaar haten
en nog zo wat dingetjes.
Dat zijn een aantal redenen waarom wij lijden aan een moslimFOBIE.
Aboe is natuurlijk te stom om te weten dat een fobie niet hertzelfde is als haat.
Meneer Abou:
Omdat moslims vrijwel alles nogal aggressief haten wat ik boven opnoemde:
joden,homo's, vrouwen, christenen, en niet te vergeten elkaar..... zijn wij bevreesd voor dat soort gasten.
Die haat, meneer Abou, is ingebed in het karakter van de Islam, en dáárom, meneer Abou, willen we niet teveel, liever erg weinig, van jullie soort in onze directe omgeving hebben.

mallekater | 02-08-16 | 08:14

Ja prachtig werkeloosheid cijfers zijn ook enorm gestegen net als de mensen met uitkeringen en mensen die op straat leven en moeten bedelen.
Dan de aantal overvallen en criminele gebeurtenissen zijn gestegen en de kosten die erbij komen ook.
wel is het aantal agenten gedaald terwijl de ziekmeldingen daar wel verdubbeld zijn.
Nog even en we krijgen minder geld per uur arbeid en daarbij nog een hogere belasting. want als die mensen wat erbij zijn gekomen moeten gevoed en verzorgt worden op kosten van de burgers.
En als toetje Wordt je ook nog flink gekort door het UWV als je niet je best doet met een baan vinden. Er is al zoveel keuze...

Rene046 | 02-08-16 | 00:07

En dan vinden ze het gek als wilders straks de meeste stemmen krijgt... Ik weet niet of hij de beste keuze is.. Maar hij is de enige die deze massa immigratie wil stoppen. Of er komt een tweede hitler en dat is niet wenselijk zeker niet, maar dat er een rare verandering aankomt die je hier niet wil staat vast.. Dit gaat vroeg of laat ten koste van wat we nu hebben als Nederlanders zijnde.

timmey | 01-08-16 | 23:59

Welnee, het zijn allemaal Zweedse wijven en Zwitserse bankiers! Of waren het nou apothekers en advocaten uit Aleppo?

henkdekanarie | 01-08-16 | 21:52

Inteelt, laat me niet lachen! De kans dat een Nederlandse man een moslima gaat bezwangeren is erg klein, ze zijn ook zó kuis! Andersom is een ander verhaal, zoveel mogelijk en dan verlaten omdat... eer etfeckincetera. De echte reden voor " the sandpeople " is dar het volk iets te kankeren moet hebben zodat je er niet oplet dat de schatkisten worden geleegd. Voor de slavenarbeid dienen de osti's. Maar dat is maar net mijn bescheiden mening.

rattenvanger XL | 01-08-16 | 21:48

Beste Arie_R,

Het belangrijkste vergeet je en dat is de eerste stap die je moet zetten om enige vooruitgang te boeken aan deze problemen.

Alle ministerie's moeten ontdaan worden van alle linkse topambtenaren (je weet wel die mensen met die ouderwetse vooroorlogse gekleurde brilletjes op) zo ook in alle besturen waar zij voorkomen. Deze semi intellectuelen welke stellen de gewone man van de straat te vertegenwoordigen zijn een ramp voor onze natie, zij hebben de gehele sociale cohesie welke in ons land na jaren lang met vallen en opstaan was ontstaan, kapot gemaakt.

Zij zijn de schuldigen voor de afbraak waarbij later een verbond werd gesloten met onze neoliberalen Bilderbergers , dit resulteerde in een verbond met de duivel met als oogmerk de bevolking monddood te maken en te knechten.

Er zijn ook een elitaire familie die ons stevig inpeperde dat wij als volk met een eigen cultuur niet bestaan, deze mededeling werd gedaan door mevrouw van buiten onze landsgrenzen die een inburgeringscursus heeft gevolgd onder leiding van een mevrouw
wiens achtergrond zeer bedenkelijk is.

Men zal pas wakker worden, als het volk aan hun poorten loopt te rammelen, maar meestal is het dan al te laat, de frustraties van jaren lange onderdrukking en monddood maken van de bestaande Nederlanders (mevrouw) zal zich uitten in een golf van geweld.

Dit zit echt niet in mijn hoofd, maar in de visuele cirkel van de bestaande en erkende geschiedenis tijdlijn.

Chinook Elsevier | 01-08-16 | 18:58

-weggejorist-

VanGeuzen | 01-08-16 | 18:54

Misschien moeten Nederlanders maar eens wat harder gaan neuqen zonder condoom en pil en wat meer kinderen werpen. Anders ben je evengoed debet aan de islamisering.

ratelaar | 01-08-16 | 17:32

Heel triest; een zinkend schip. Ik woon niet meer in Nederland maar zou graag onderdeel willen zijn van Nederland en het land verbeteren, maar ik heb niet zoveel zin hier aan mee te werken als de werkelijke problemen niet aangepakt worden. Dat zou dweilen met de kraan open zijn, en ik wil niet mijn leven in een klote buurt uitzitten als het, voor het land, toch niet uit maakt hoe goed ik het zelf doe omdat de negatieve invloeden van een dergelijk groot formaat zijn.

Als Nederland bereid is schoon schip te maken (wat dat is zal voor iedereen anders zijn natuurlijk), dan wil ik best nadenken over terug komen. Schoon schip maken voor mij ziet er ongeveer zo uit: Alle illegale immigranten oppakken en uitzetten (ongeacht leeftijd, familie etc etc); alle criminelen die dergelijk ernstige delicten hebben gepleegd en/of draaideur crimineel zijn die een dubbele nationaliteit hebben, de Nederlandse afpakken en uitzetten; voor niemand meer kinderbijslag; geen voorrang op sociale woningen voor migranten/asielzoekers; wat betreft mensen die Nederlander willen worden via asiel of andere wegen zou moeten gelden: integreren binnen twee jaar (met gratis taal lessen) of oprotten; geen familiehereniging voor asielzoekers, iedereen moet zelf asiel aanvragen; gelogen op je asielaanvraag? Dan geen asiel en nooit meer een kans op asiel in Nederland; geen uitkeringen in de eerste 5 of 10 jaar voor migranten/asielzoekers; werk aanbieden aan werklozen, als ze dit niet accepteren, dan geen uitkering meer. En zo zo zijn er vast nog veel meer dingen te bedenken.

Arie_R | 01-08-16 | 17:09

@ Bolder | 01-08-16 | 16:11
Dáárom PVV, ook al weet ik dat dat geen zoden aan de dijk zal zetten. Er zal toch met alle macht voorkomen worden dat Wilders in de regering komt.

Ikdachthetniet | 01-08-16 | 16:29

Wat doet onze regering nou eigenlijk wel goed?
Instant houden NPO: €700M per jaar.
"Ontwikkelingshulp" aan dictators geven, via NGO's als Oxfam-Novib.
Ontelbare miljoenen subsidie aan kultuur.
Geld smijterij in de zorg: PGB (=gratis inkomen)
Opvang/huisvesting, gratis Miele en Wifi voor gelukzoekers en asiel-eisers.
Eindeloos thee drinken met draaideur criminelen.
En als klap op vuurpijl: het islamiseren van NL.

Bolder | 01-08-16 | 16:11

Wordt toch de toenemende vergrijzing maar mooi opgevangen.

Mannes | 01-08-16 | 15:50

Nederland is nu eenmaal een immigratieland.
/domme blik weer uitzetten doet.

Rest In Privacy | 01-08-16 | 15:22

De eerste in de Club van Rome of VN die weer tegen westerlingen begint te zeiken over overbevolking enzo, verdient tomaten van gisteren en gaat maar elders janken: 2kpcwh2r7phz1nq4jj237m22.wpengine.netd... Succes ermee.

ben kokhals | 01-08-16 | 15:16

De regering en EU missen feitelijk alleen nog maar: lef, handelingssnelheid, flexibiliteit en waar nodig stevige daadkracht. Tact, boerenslimheid en inlevingsvermogen is nog net ff te hoog gegrepen.

slootschurftklootzak | 01-08-16 | 14:58

Als autochtoon heb je min of meer (kost nog steeds geld) recht op 2 dagdelen peuteropvang. Als het kind onvoldoende nl kent... is dat opeens 5 dagen.. en kost niks. Lekker rustig is dat. Heb je tijd voor nog een kind..
Helemaal triest dat die 4 jarigen dan hun vocabulair mogen uitbreiden met de kennis van de presente autochtone 2/3 jarigen.
Nog sneuer on te realiseren dat die ouders te beroerd zijn om een paar jaar nijntje of dikkie dik voor te lezen.
Bij inschrijving basisschool krijg je 4 a4-tjes met eisen (delen, samen spelen, benoemen gevoelens, empatie etc.) die niet eens aan de volwassen migranten gesteld worden.
Dus.. als je als autochtoon niet in staat bent om het voor een autochtoon vereiste niveau van een vierjarige haalt.. dan ontzorgt nl voor 8 uren per dag, 5 dagen per week je kinderen zodra ze twee zijn.
Iemand nog benieuwd waarom ze meer kinderen dan gemiddeld krijgen?

Alquest | 01-08-16 | 14:56

De kosten (neem aan dat het hoofdzakelijk mannen zijn in uitkeringsgerechtigde leeftijd) zijn 24000 maal 100.000 is 2.4 miljard komt nog gezinshereniging overheen. Wie zal dat betalen?

bijna_raak | 01-08-16 | 14:41

Wat een prachtige inclusieve samenleving hebben we toch, weer honderd duizend uitvreters erbij.

bijna_raak | 01-08-16 | 14:29

Cijfers in dit stukje kloppen niet. Er kwamen 99.000 bij, voornamelijk apothekers en zwarte pieten uit Iritrea. Maar ze trekken de vertrekkende mensen er natuurlijk vanaf. En daar zitten veel autochtonen bij....

funkyd | 01-08-16 | 14:13

^^ Mijn eerste alinea betreft uiteraard een andere recente post op GS, waar ik liever niet naar terug klik, want pijn aan mijn ogen en hart.

Sorry!

EefjeWentelteefje | 01-08-16 | 14:01

Walgelijk, walgelijk... ik geef Poetin volledig gelijk als hij deze idioten vergast (what's in a word) op een stevig potje napalm. O.i.d.
Mijn zegen heeft-ie.

@Jan Boule | 01-08-16 | 13:12

+ Heel Veel!
Te zot voor woorden, dat gebral over bevolkingsgroei als zijnde 'noodzakelijk' voor economische 'groei'.
Wel eens gehoord van een piramidespel? Nou dit is er eentje die z'n gelijke niet kent. En dat zogenaamd om de 'bevolking in stand te houden', want 'vergrijzing' weet u wel. Een 'probleem' dat zich volledig vanzelf oplost in een jaartje of 20-30.

Daarnaast, de kaartenbakken bij het UWV zitten overvol met zeer werkwillige 45+-werklozen - voornamelijk autochtonen uiteraard, maar die tellen niet mee, want wit, en daar doe je als UWV (of wat voor overheidsinstelling dan ook) natuurlijk helemaal niets voor. Die ga je als overheid gewoon pesten met gratis tewerkstelling, zoals @ProAsfalt hier al zo vaak gemeld heeft. Pats, pats, PATS!

Te idioot voor woorden dat de overheid allerlei 'groene' maatregelen neemt die niet of nauwelijks zoden aan de dijk zetten (windmolens, dat idiote 'energielabel' voor huizen en gaat u zo maar door), terwijl de grootste milieuverpesters - mensen met meer dan twee kinderen, heel toevallig vrij vaak import - gestimuleerd worden om daar vooral mee door te gaan middels kinderbijslag, kindgebondenbudget, gratis ziektekostenverzekering, ouder-toeslagen dan wel andere 'graties' regelingen. Op kosten van de wèl nadenkende autochtone belastingbetaler.

Wie is hier nu gek?!?!?!

EefjeWentelteefje | 01-08-16 | 13:55

Gelukkig ben ik op tijd weggegaan. Moet men Maar eens anders gaan stemmen. Elk Volk krijgt wat het verdient.

blanke pool | 01-08-16 | 13:53

-weggejorist-

Denderend | 01-08-16 | 13:51

Willianus Wortelus | 01-08-16 | 11:54
Zou iemand mij de betekenis c.q. herkomst van het woord "buklaaf" (m.v. "buklaven") kunnen geven? Ik heb het tot nu toe alleen op GS gelezen, Google levert ook niks op.

Rest In Privacy | 01-08-16 | 13:50

Ciska | 01-08-16 | 12:39
Het gaat gewoon heel geleidelijk en de gedachte is dat t wel gaat mengen maar de nieuwe instroom mengt voor geen meter met de oorspronkelijke EU bevolking door cultuur en geloof.
Gevolg is een extreme scheiding van bevolkingsgroepen met extreme onderlinge spanningen. Zie alle aanslagen anno 2015 en 2016.
Dus doorgaan met dit plan om maar meer en meer van deze mensen binnen te laten grenst aan het idiote en zal op den duur leiden tot heel veel ellende.

Dirk III | 01-08-16 | 13:48

Soms zou ik wel eens heel hard kudt willen roepen.

atheïstisch stemvee | 01-08-16 | 13:40

Je checkt toch eerst of een bepaalde wet überhaupt mogelijk is (icm andere wetgeving) en of de wet uitvoerbaar is? Voordat je deze invoert.

Belachelijk dat zoiets gebeurt..

Fred van Ria | 01-08-16 | 13:35

Tja, ja, die 'wijze besluiten' van regeringen van weleer.
Dat is ooit anders geweest. Maar ja, toen waren ze nog dom en nu zijn we slim en intelligent. Dat scheelt. En vooral die laatste 2 onderstaande zinnen, he: Want toen..... toen.... vond men ineens de oplossing.
---
www.geschiedenisbeleven.nl/ik-vertrek-...
---
"Een geplande migratie"
---
De grote uittocht na de Tweede Wereldoorlog is door de socioloog William Petersen terecht bestempeld als een tijdperk van planned migration. Vanaf 1949 ging de Nederlandse regering de emigratie actief plannen en bevorderen. Dit resulteerde in de “actieve emigratiepolitiek”, die uiteindelijk in 1961 onder toenemende druk van de VVD en KVP werd gestaakt. De werkgelegenheid was inmiddels zo aangetrokken dat er steeds meer mediterrane gastarbeiders naar Nederland werden gehaald. Stimulering van emigratie was daarmee overbodig geworden.

matrixbluepill | 01-08-16 | 13:19

De in 1968 opgerichte Club van Rome zette het moderne Westen aan het denken. Bij de huisarts, de GGD's en de consultatiebureau's kon men lezen dat het onverantwoord was dat je als aanstormend ouderpaar meer dan twee kinderen op de wereld zou zetten lettend op de eindigheid van grondstoffen en ruimte. Dit werd dan ook breed ter harte genomen. Moeders konden hun aandacht richten op de slechts twee kinderen en of konden daardoor aan het werk. De bevolking bedroeg in 1970 13 miljoen mensen en Nederland was leefbaar , toonbaar en aangenaam. De exorbitante toename van de bevolking sinds 1970 staat volledig op het conto van immigratie en terwijl de Hollanders aan family planning bleven doen - tot op de dag van vandaag- zorgden Arabieren en Afrikanen uit de Hoorn van Afrika ( Somalië, Eritrea en Ethiopië) voor onevenredig grote gezinnen. Binnen enkele decennia is de bevolking dan ook toegenomen van 13 naar 17 miljoen op dezelfde 33.000 vierkante kilometers aldus Nederland het op één na ( Taiwan) dichtstbevolkte land ter wereld makend. Daar waar vroeger D66, GroenLinks ( PSP cs) zich zorgen maakten over al die "vervuilers"die mensen toch zijn en de schaarse natuur die onder druk stond , geven dezelfde partijen ruim baan aan immigratie. Het grootkapitaal lacht zich rot. Immers, honderdduizend nieuwkomers, betekent honderdduizend nieuwe consumenten. De bouwwereld onder aansturing van de lepe Brinkman plempt volgaarne weilanden , akkers en duinranden ( straks vliegveld Valkenburg , nu nog een oase van rust ) vol met fantasieloze huizen. Het interesseert "ze" geen moer.De gewone Nederlandse ouder die zijn en haar hersens heeft gebruikt bij het vormen van een gezin , krijgt een trap na. Het lijkt wel of er een kongsi grootkapitaal en "links" is ontstaan , een soort symbiose. GroenLinks cs zorgt voor asylanten en het grootkapitaal plempt Nederland vol.
De schande ten top.

Jan Boule | 01-08-16 | 13:12

DNA, vingerafdrukken en mugshots van deze zij-instromers zijn uiteraard netjes gearchiveerd en zijn indien nodig nagetrokken. Wat kan ons verder nog gebeuren.

slootschurftklootzak | 01-08-16 | 12:58

Zelf emigreren is natuurlijk een goed plan. Immers wij en onze voorouders hebben nooit de ambitie gehad om tussen inteeltige relidwazen, boerkababes en meervoudig geestelijk gehandicapte pedofiele baardmansen te wonen.
Zelf emigreren is helaas -vanwege kids of bedrijf bijvoorbeeld- niet altijd mogelijk. Wel is een mooie tussenoptie, dankzij (haha) de eu-wetgeving en een kekke fiscalist, om bruto-inkomsten weg te leiden. Legaal that is. En als zodanig het pad niet verder te effenen voor smelly asyleisers.
Bijkomende voordelen zijn een trots gevoel en de wetenschap dat laaghartige flapdrollen zoals trutte en timmerlapzwans NIET van jouw geld mooi weer spelen.
Zeg maar: een fiscale dikke middelvinger.

pennestront | 01-08-16 | 12:55

Meer moSlim trouwt met MoSlim. En daar us niets nieuws aan.

Doen ze dat wel, dan wordt die persoon verstoten van gemeenschap en familie. Ook daar is niets nieuws aan.
Wellicht zelfs een eerwraakje.

Tegen europa incest, not.. Mislims trouwen t liefst binnen de eigen gemeenschap of familie (nicht/neef).

boerk | 01-08-16 | 12:50

Weet je waarom de bevolking hier stijgt, ze zijn de autonome bevolking zat. En wij komen niet in verzet, maar schrikken ons naar de immigranten.
joostniemoller.nl/2016/08/cbs-omvolkin...

FreeVogelaar | 01-08-16 | 12:43

@Willianus Wortelus | 01-08-16 | 11:09
Ik heb momenteel geen baan, bijna geen vrienden meer en het merendeel van mijn familie heb ik al jaren niet meer gezien.
Wat dat betreft zal ik Nederland niet missen.
necrosis | 01-08-16 | 11:16

Google "emigreren naar Nieuw Zeeland. Gisteren zelf gedaan. Ziet er niet heel moeilijk uit om daar binnen te komen als je iets kan.

Vogelbeest | 01-08-16 | 12:39

-weggejorist-

Ciska | 01-08-16 | 12:39

'Ondertussen vertrekken er meer autochtonen dan erbij komen':

Wet van de communicerende vaten.

Alleen in dit geval niet om ruimte vrij te maken/op te vullen (volume), maar louter vanuit heilzoekende overwegingen en welzijn.

Hunnie uit zandbakkië komen hiér, wíj van hiér gaan naar elders. Maar niét naar waar hunnie vandaan kwamen.

Dat is dus niet land uitruilen, maar óns eigen land op- of weggeven aan middeleeuws conservatieve zandbaarden of ontvluchten uit machts- en moedeloosheid.

En waarom? Omdat er hier in Europa/EU een stelletje besluitenloze, Erdoknuffelende slapjanussen aan het roer staan met gekookte asperge-ruggengraten, dáárom!

HypoPseudo | 01-08-16 | 12:35

Deze regering, Merkel en de prutsers in Brussel zijn primair verantwoordelijk voor de ellende die ontstaan is door het openen van de grenzen, voor de onze manier van leven hatende woestijn barbaren.
Victor Orban (Hongarije) heeft becijferd dat er al meer dan 300 Europeanen zijn vermoord door aanslagen van "verwarde" moslims. Welke imbeciel heeft dat "verwarde" uitgevonden ?

Lexus01 | 01-08-16 | 12:32

Is er al eens uitgezocht of de influx van Zandbakkiërs een boost in de verkoop van snijdend keukengereedschap heeft veroorzaakt?

arc-en-ciel | 01-08-16 | 12:29

Ik kan alleen zeggen dat de messen zijn geslepen en ik me geen enkele zorgen maak over mijn toekomst in Nederland.

Vout | 01-08-16 | 12:25

Het importeren van Arabische neef/nicht gezinnen om incest te bestrijden. Voorzover er nog enig begrip was, is het nu wel verdwenen.

Rest In Privacy | 01-08-16 | 12:23

De genen voor blond haar en blauwe ogen zijn recessieve genen. Het hoofddoel van de eugenetische massa-immigratie is de vernietiging van Adolf Hitler's schoonheidsideaal. Jammer, want blonds hadden more fun. Voor zolang ze nog bestaan.

Gelukkig trouwen moslims alleen met andere moslims, dus het valt misschien wel mee met de beoogde genetische vermenging.

Angel_eyes | 01-08-16 | 12:21

Troonrede 1951:
'In verband met de snelle bevolkingsgroei is naast de industrialisatie toeneming van de emigratie zeer gewenst. Zij vertoont reeds een sterk stijgende lijn. Met het oog daarop dient de organisatie van de emigratie te worden verbeterd, mede door regeling van de samenwerking tussen het Rijk en daartoe gedigende maatschappelijke organisaties. Een daartoe strekkend wetsontwerp is bij de Staten-Generaal ingediend.'
*plop*

gentle giant | 01-08-16 | 12:21

Ichneumonidae | 01-08-16 | 11:56
Dat gevoel had ik in NL twintig jaar geleden. Anyhoe, als je dat 'vreemdeling'gevoel niet kan veranderen in iets positiefs houdt het op.

Pedronegro | 01-08-16 | 12:19

Maar Victor Orban schaft het wel. Wordt dat dan op termijn de plek waar het goed toeven is?
.
Verder een uitstekend artikel en grondige analyse.
.
Links Zijn is een geestesziekte
opiniez.com/2016/07/31/linksisme-is-e...

Nehemia | 01-08-16 | 12:18

Gen. Maximus | 01-08-16 | 12:03 Precies dat.

Willianus Wortelus | 01-08-16 | 12:12

Overbevolking was dé reden van de emigratiepolitiek van na de oorlog en van de Nederlandse gemeenschappen die je nu in Michigan ziet. Nu hoor je ze er niet meer over; en al helemaal niet over welzijn.
Alles voor een 'flexibele' en goedkope arbeidsmarkt. Je cultuur en land in de uitverkoop zetten aan imbecielen hoort daar ook bij.

Slogra | 01-08-16 | 12:11

Het gevolg kun je zien in Duitsland, elke vierde uitekeringslurk is een Turk.

De Duitsers werken wel voor ze.

Nou weten we meteen waarom die schurken in Keulen staan te demonstreren en niet in Istanbul.

Gratis geld.

mallekater | 01-08-16 | 12:10

Met die 99 duizend extra apothekers, ingenieurs en architecten erbij verwacht ik wel weer een terechte naheffing uit Brussel, van een paar miljard. Maar das logisch.

Piet Karbiet | 01-08-16 | 12:09

donjon | 01-08-16 | 11:38 en wie betaalt het eten,medische verzorging etc ?

daytripper | 01-08-16 | 12:07

Kan niet wachten tot we een soort Brazilië worden. Met elke stad zijn eigen sloppenwijk.
.
Dan beloof ik nu al dat ik eens per jaar z'n wijk zal binnenlopen, de lucht door mijn bronchiën tot het diepste longblaasje zal insnuiven en eens goed de progressiviteit van Klaver, Samson, Pechold en anderen zal ruiken.

heldheino | 01-08-16 | 12:07

Anderzijds waarom zou de Nederlandse taal moeten beheersen in de zin van art 18b van de participatiewet want voor washandjes stapelen (voor nop in een commerciële omgeving) hoef je de Nederlandse taal echt niet te kunnen spreken.

Jetta Klijnsma (PvdA = Partij van de Arbeid = Partij van de dwangArbeid) doet het voor. De slaaf doet het na.

ProAsfalt | 01-08-16 | 12:06

wij waren eens met meer!

iustus | 01-08-16 | 12:05

Duifmans | 01-08-16 | 11:40
Erger nog, het creëert alleen maar meer problemen richting de toekomst. Er is o.b.v. 5 decennia immigratie vanuit MENA landen werkelijk geen enkele indicatie dat de integratie nu ineens wel goed zal verlopen. Ik zie daar ook helemaal geen nieuwe be;leid op gemaakt worden. Het is überhaupt alle hands aan dek voor de 1e opvang.
Ergo, nog meer onproductieven in een reeds in al z'n voegen krakende verzorgingsstaat en een nog grotere kweekvijver voor ploflims. Want dat radicaliseert rustig t/m de 3e generatie door weten we inmiddels. Manmanman

Gen. Maximus | 01-08-16 | 12:03

@Adversary | 01-08-16 | 11:07
Ik dacht al meteen hetzelfde gelet op mijn reaguursel maar u bent mij voor.
Maar goed, ik reaguur eerst en dan pas lees ik.

Verder zal er geen ambtenaar zijn die art 18b van de participatiewet zal handhaven want een Nederlands sprekende autochtoon zoals ProAsfalt is veel gemakkelijker aan te pakken dan een allochtoon die na een paar uur terugkomt met een AK47.

En dan te bedenken dat Rotterdam een waar schrikbewind voert voor de autochtone bijstandsgerechtigde waar het Noord-Koreaanse regiem in het niet valt.

Trouwens was laatst een reportage en het schijnt dat Noord-Koreanen gewoon te werk zijn gesteld in West Europa, voor nop.

ProAsfalt | 01-08-16 | 12:03

@Willianus Wortelus | 01-08-16 | 11:09
Ik heb momenteel geen baan, bijna geen vrienden meer en het merendeel van mijn familie heb ik al jaren niet meer gezien.
Wat dat betreft zal ik Nederland niet missen.
necrosis | 01-08-16 | 11:16

Je familie zal je ook niet missen.

Hiesjes | 01-08-16 | 12:03

@necrosis | 01-08-16 | 11:52
lijkt mij een goed plan.

Mark_D_NL | 01-08-16 | 12:02

@F. von Zeikhoven | 01-08-16 | 12:00
* IJverig opblaasbootje oplaast en de zee opdobberen gaat *

F. von Zeikhoven | 01-08-16 | 12:01

Mensen mét opleiding, beschaving en een gemiddeld IQ van 110 vertrekken.

Mensen zónder opleiding, beschaving en een gemiddeld IQ van 83 komen binnen.

Volgens de logica ven de Europese regeringen los je zó het gebrek aan bevolkingsgroei op. Bevolkingsgroei, of toch tenminste stabilisatie helpt voor een betere economie. Op papier klopt de aanpak misschien, maar de EU lijkt nu op een zuivelboerderij waar het lage geboortecijfer onder de koeien opgelost wordt door geiten te importeren.
Je stallen blijven wel bezet, alleen neemt de opbrengst van melk nogal hard af.

Vogelbeest | 01-08-16 | 12:00

kudt! Isis in 070....

F. von Zeikhoven | 01-08-16 | 12:00

Waarom vluchtelingen niet een aparte status geven en geen Nederlandse nationaliteit, misschien na 15 jaar als ze volledig ingeburgerd zijn en financiee zelfvoorzienend zijn. Voldoen ze niet aan deze voorwaarden dan eruit. Ik wil geen belasting betalen voor al deze gelukzoekers.

Dutch_Holland | 01-08-16 | 11:58

De nieuwe Habsburgers zijn multinationals, banking boys en linkse faciliteerders en profiteurs als Hillaryious. Het is een ware sprinkhanenplaag van vluchtelingen en graaiers geworden.
Wat er overblijft als de storm geluwd is, is een vredig en onderworpen Nederland dat 1 groot Randstad-agglomeraat geworden is, waarin we allemaal een slag donkerder geworden zijn en waarin muziek haram is, maar waarin er toch de lofzang gerapt mag worden over 'gangsta'-cultuur.

Slogra | 01-08-16 | 11:58

Hahaha, inburgering.

Wat een giller is dat toch.

De standaardbrief voor uitzonderingen op het inburgeringsexamen bevat twee specifieke voorbeelden; analfabeten en mensen die gewoon niet willen. Want ja, debielen en tuig door het systeem laten vallen is makkelijker en goedkoper dan handhaven...

dlseth_ | 01-08-16 | 11:57

Wat denk je van al die miljoenen in totaal die emigranten (zoals mij) meenemen uit Nederland. Als er 130.000 Nederlanders vertrekken per jaar, zijn er 130.000 belasting betalers, ziektekosten betalers, wegenbelasting betalers, benzine, boodschappen etc etc minder. Dat kost waarschijnlijk aan miljarden minder geld in omloop. Daarintegen komen er meer bijstands figuren en subsidie slurpers bij. Ik vraag mijn eigen wel eens af hoelang dat nog goed kan gaan. Er komt een keer een scheefgroei aan.

Fapfap | 01-08-16 | 11:57

Pedronegro | 01-08-16 | 11:48
Ik ben nogal lui aan gelegd. Heb je niet gewoon een lijstje ipv de selectiecriteria :-)

Gen. Maximus | 01-08-16 | 11:57

Plotseling heb je het: je verhuist naar Suriname.

bisbisbis | 01-08-16 | 11:57


Pedronegro | 01-08-16 | 11:48
Mijn punt is dat waar ik ook heen ga ik altijd toch een vreemdeling blijf en vaak ook nog eens een tweederangs burger. Al was het maar omdat je een tweede taal toch altijd gebrekkig zult beheersen.
Denk aan Limbo's in 020, geh.
Spanje en Zuid-Frankrijk vind ik wel leuk. Voor max. 6 weken per jaar dan.

Ichneumonidae | 01-08-16 | 11:56

De goeden gaan weg. De slechten komen er voor terug.
En natuurlijk blijven de slechten ook zitten zoals ik, de te werk gestelde bijstandsgerechtigde voor nop maar geen baas die dat erg vindt.

En verder " 'Het kabinet verzwijgt al jaren tegenover nieuwkomers dat hun verblijfsvergunning kan worden afgepakt als ze niet inburgeren. (...)' "
Hierbij neem ik aan dat zij de Nederlandse taal niet of veel te weinig machtig zijn. Hoe verhoudt zich dat tot artikel 18b (Beheersing van de Nederlandse taal) van de participatiewet of gaan zij allen aan de slag bij de multinationals (voor nop) daar waar de voertaal toch alleen het Engels is en de Nederlandse taal, ooit trots op haar eigen land en taal, volledig is afgeschaft.

ProAsfalt | 01-08-16 | 11:56

@donjon | 01-08-16 | 11:38
Goed plan. Ik dacht eerder aan Suriname. Lekker warm en een democratisch gekozen dictator zit er ook al.

Piet Karbiet | 01-08-16 | 11:56

Jaja. Inteelt voorkomen door massale ongecontroleerde instroom uit de regio waar inteelt nog welig tiert. Briljant. En dit soort vlijmscherpe geesten die zichzelf als bestuurlijke elite beschouwen, blijven zich maar afvragen waarom dat nare populisme toch maar de kop op blijft steken. Waarom begrijpen we toch niet dat zij veel beter weten wat goed voor ons is? Pesky citizens!

Gen. Maximus | 01-08-16 | 11:54

Ik bedoelde ,moet Nederland zoveel mensen binnenhalen ,alleen voor de groei ? Zorg dat de eigen burgers in meer zekerheid kunnen leven,dat ze zich overleggen meerdere kinderen te nemen.Maar in deze tijd ? Nein Danke.

altijdfeest | 01-08-16 | 11:54

halfvolle glas | 01-08-16 | 11:50 Kunnen kan het zeker. Maar dan moet de wil er zijn. En die wil is er niet.

Politici in Nederland zijn er niet meer voor de Nederlanders.
Het zijn Brusselse Buklaven.

Willianus Wortelus | 01-08-16 | 11:54

Die 15.000 mensen uit Syrië komen overal vandaan aangezien het COA totaal niet controleert.

i-Wonder | 01-08-16 | 11:54

Lekker tot je zeventigste doorwerken en zelf de luier uit de reet wegbezuinigd krijgen om de arabische en afrikaanse man lekker te maken. Herz, was willst du mehr?

Geïrriteerde Ed | 01-08-16 | 11:54

Massa-migratie hoeft geen probleem te zijn als het opleidingsniveau van de nieuwkomer maar aansluit bij dat van de maatschappij. Guess what...

Sans Comique | 01-08-16 | 11:53

Tsjechie en Hongarije zeggen gewoon Njet naar al die illegale migranten.

Piet Karbiet | 01-08-16 | 11:52

@Mark_D_NL | 01-08-16 | 11:40
Als ik op je nick google, krijg ik alleen topics van de GeenStijl met meerdere weggejoriste comments.
Misschien samen eens een pint kopen in een gezellige kroeg?

necrosis | 01-08-16 | 11:52

Wat dat betreft doet Finland het heel goed. 40.000 migranten (ongeveer) binnengekomen en van de lieden die zijn verwerkt voor verblijfsvergunning (dat maar een x-aantal jaar geldig is en per jaar bekeken wordt of het land alweer veilig is) is bijna 75% afgewezen. Die worden linea recta op het vliegtuig gezet terug naar het land van herkomst. Is er een kans dat de persoon niet vrijwillig het land verlaat wordt vastgezet.
Mensen die liegen dat ze onder de 18 zijn krijgen een DNA-test en worden afgewezen.
Het kan dus wel!!

halfvolle glas | 01-08-16 | 11:50

Nou een bepaald feest is het niet.Eerdere een dilemma en catastrofen.Nederland is een klein land en zal en moet ook zo blijven.Moet Nederland duizenden waar ook ( kwaadwillende ) tussen kunnen zitten voor de groei ? Als Nederland voor groei is en dat de mensen meer kinderen zullen krijgen,dan moet Nederland beter voor zijn eigen burgers zijn.De mensen overleggen heel goed of ze aan meerdere kinderen beginnen.In deze tijd ? nou nee.Dat de vreemde culturen er niet naar kijken hoeveel kinderen ze nemen,dat is algemeen bekend.Maar oh zo onverantwoordelijk ,om zoveel kinderen in de wereld te zetten,terwijl men van te voren weet,men kan ze niet verzorgen ( hongersnood ) en dan nog in landen waar het onzeker is.Daar horen voorbehoedsmiddelen uitgedeeld te worden.Ik S op groei laat Nederland zoals het was mooi gezellig klein.

altijdfeest | 01-08-16 | 11:50

Vergeet niet dat er komende 30 jaar nog 2 miljard mensen bijkomen op de wereld. Deze mensen worden vooral geboren in Afrika; 1 keer raden waar die allemaal naar toe willen. Dit wordt onhoudbaar!

Mordax | 01-08-16 | 11:49

Ichneumonidae | 01-08-16 | 11:16
Ik geef je een paar tips.
1. Kies een land dat geen verzorgingsstaat is = geen gelukszoekers = gaan naar het noorden.
2. Kies een land met een mild klimaat = zeer lage stookkosten.
3. Kies een land met een groot zwart geld circuit.
4. Kies een land zonder minderwaardigheidscomplex en die zich dus niet met alles en iedereen loopt te bemoeien en als gevolg daarvan met geld strooit.
5. Kies een land waar een hectare en 100m2 bebouwd niet meer dan 30-50k kost. (wel zelf bouwen).
6. Kies een land waar links niet constant aan de macht is. Helemaal geen links is nog beter.
7. Koop een hangmat.
Nou succes ermee.

Pedronegro | 01-08-16 | 11:48

Willianus Wortelus | 01-08-16 | 11:40
Heb mezelf ook altijd kunnen redden en heb voldoende vertrouwen in mijn jonge nazaten dat ook zij dat wel kunnen.
Ouderen zijn de veerkracht van de eigen jeugd nogal eens vergeten. Nee, ik bedoel niet dat ze ALLEMAAL dementeren;).

Ichneumonidae | 01-08-16 | 11:48

@donjon | 01-08-16 | 11:38
Topidee!
Ik zie het helemaal zitten, nu de uitvoering nog.

necrosis | 01-08-16 | 11:47

Een oud, geborduurd spreekwoord zegt "Het buitenland ligt naast de deur" * Op de Tegenpartij stemmen gaat *

Osdorpertje | 01-08-16 | 11:47

45.000*€26.500=€1.192.500.000 extra over de balk. Per jaar dus hè.

DonBasco | 01-08-16 | 11:47

Immigratie en bevolkingsgroei zijn welvaartsverminderende gebeurtenissen.
Hoe lang nog voor de veiligheid niet meer gegarandeerd kan worden door de overheid en het financiële systeem door handophouders in elkaar stort?

Antitheïst | 01-08-16 | 11:46

Het heuglijke nieuws van de toegenomen migratie in Nederland werd op het NOS journaal vergezeld van een 'leuk' plaatje van een ingepakte te dikke moslim moeder met hoofddoek die gezeten op bankje in speeltuin naar haar spelende kind kijkt.

Ook de voorleesmevrouw bij RTL Z bracht het migratie nieuws met veel vrolijkheid. Wat zou zo'n muts nu echt denken wanneer ze zo'n nieuws item brengt, vraag ik me af.

stutz | 01-08-16 | 11:45

Volksvervangingswerk in uitvoering onder supervisie van de EU, vooral o.l.v. Angela Merkel.

Fijnstoffer | 01-08-16 | 11:45

Ik ben ook heel benieuwd naar de opgelegde boetes en het terug betalen van geleend geld aan Duo:
www.inburgeren.nl/inburgeren-betalen....
Daarnaast moet Sjaak die bijstand aanvraagt zich onderwerpen aan Jetta's furiën maar moet Mo eerst Nederlands gaan leren wat hij verdomd, wanneer hij dit lang genoeg volhoudt kan hij terug naar zijn land van herkomst met een onvoorwaardelijk basisinkomen.
De remigratie regeling: www.svb.nl/int/nl/remigratie/hulp_rem...
Ze kunnen een papierprikstok in hun ster krijgen ...

gentle giant | 01-08-16 | 11:45

De USA heeft deze immigratie stroom veroorzaakt en dient dus ook te gaan betalen voor deze Immigratie ellende. We kunnen ook die 50k Syriërs uitzetten naar de USA. En ze neerplempen op het landgoed van Bush Jr.
--
De USA heeft deze stroom veroorzaakt. En geen enkele politicus durft dit te benoemen. Wat een losers. En de NL burger maar betalen. Politici in NL zijn vazallen, nepperts, losers en hebben een duidelijk integriteits probleem.

Mark_D_NL | 01-08-16 | 11:44

Is wat Schauble zei gestoeld op wetenschappelijk onderzoek? Ben je dan eigenlijk wel goed bij je hoofd als je dat zegt? Dat vele zitten moet gewoon wel funest zijn geweest voor de bloedtoevoer in z'n bovenkamer.

Slogra | 01-08-16 | 11:44

"De Nederlandse bevolking is in de eerste helft van 2016 ongekend hard gegroeid."

Hoho, nee dat klopt niet. Dat is niet dé Nederlandse bevolking. Dat zijn fckng GASTEN, dat is geen bevolking.

van heinde en verre | 01-08-16 | 11:44

@Chinook Elsevier | 01-08-16 | 11:36

Helemaal mee eens. Die "linkse" ambtenaren op de ministeries sturen de politiek aan. Dat geldt overigens ook voor het provinciale en gemeentelijke niveau.

En niet te vergeten organisaties, "bedrijven" als UWV,GGZ,NPO,Universiteiten,Leger? en weet ik hoeveel nog meer, die totaal geinfiltreerd zijn.

oostermoer | 01-08-16 | 11:44

Toch vreemd dat ze bijvoorbeeld niet wat korten op ontwikkelingshulp of de kinderbijslag omhoog gooien als we 'meer' aanwas zouden moeten hebben. Dat zou toch aanmerkelijk simpeler en logischer zijn.

Maar nee, het MOETEN en ZULLEN buitenlanders zijn. Laat dit even goed op u inwerken dames en heren...

mrXL | 01-08-16 | 11:43

Laat ze maar lekker hun eigen huizen bouwen op Ameland of een ander opgespoten eiland in de Noordzee, als ze perse uit de oorlog willen.

Jos Tiebent | 01-08-16 | 11:42

Ichneumonidae | 01-08-16 | 11:16 Je hebt 100% gelijk.

Maar je gaat echt twijfelen wanneer je beseft dat je netto betaler bent van deze waanzin. Ik sjouw minimaal 20 asieleisers in mijn rugzak mee en heb dat kotsbeu.

Heb het hele gebeuren voor mijn neus zien voltrekken. Ben twee keer verhuisd om tussen de blanken te kunnen wonen. De derde keer is het dit land uit, da's 100% zeker.

Uiteraard wil ik hier blijven. Maar Nederland is mijn Nederland niet meer. De elite en ik denken heel anders over hoe Nederland eruit zou moeten zien voor de kinderen van mijn kinderen. Ik denk niet dat stemmen op de juiste politieke partijen hier veel aan gaat veranderen en al helemaal niet op korte termijn.

Dit ettert al 50 jaar. Ik hoop van niet, maar ben bang dat dit nog wel enkele decennia doorettert.

En die decennia, die heb ik niet meer.

Willianus Wortelus | 01-08-16 | 11:40

@necrosis | 01-08-16 | 11:35
Snap je volledig. Maar de AIVD is niet eens nodig. google is beter..;-)

Mark_D_NL | 01-08-16 | 11:40

Migratie lost geen enkel probleem op, het is enkel het weglopen van problemen in landen van herkomst. En ook hier in Nederland lost migratie geen enkel probleem op met 550.000 werklozen en amper vacatures voor mensen tussen de 55 en 67 jaar.

Duifmans | 01-08-16 | 11:40

Totdat ze zich opblazen of wat inheemse bevolking neersteken, dan gaat de groei misschien wat minder hard.
Maar de overname door invasieve soorten natuurlijk onverminderd door.

mennie | 01-08-16 | 11:40

Hoe zat het ook alweer? Het aantal beschikbare sociale huurwoningen is recent met 30% gedaald. Verkocht aan investeerders. Een kwart van de Nederlandse bejaarden kan de huur nauwelijks nog opbrengen èn er worden jaarlijks structureel 50.000 nieuwe woningen te weinig gebouwd. Vooral bestemd voor 'migranten'. Daar komt de gezinshereniging nog bovenop. Een kind van 4 kan uitrekenen dat dit fout gaat.

Piet Karbiet | 01-08-16 | 11:38

Waarom moet het verblijf altijd definitief zijn als ze als vluchteling hier naartoe komen????
Wat is er mis met tijdelijke opvang, tot de reden voor opvang voorbij is ????
.
'Nederland is vol, ten dele overvol'
Wie zei dat toen ook alweer??
Daarna is de influx nog toegenomen.
Kun je nagaan wat ze nu zou moeten zeggen.
.
nog-eenbelg | 23-07-16 | 17:28 schreef elders:
We huren voor 40 jaar een lap grond van enkele tientallen vierkante km's van pakweg Zimbabwe (die zijn er corrupt genoeg voor en het is lekker ver weg). Deze plek grond wordt voor die 40 jaar een enclave: Nederlands grondgebied. Asiel aanvragen doe je dus daar (het is NL grondgebied) en je blijft ook daar tot je asiel is goedgekeurd. Wandel je hier binnen daar sturen we je naar die enclave tot je asielaanvraag is afgehandeld. Ben je hier illegaal en wordt je opgepikt dan sturen we je ook naar die enclave tot je ofwel zelf naar je land terug keert of we een overeenkomst hebben met je land om je terug op te nemen. uitgewezen asielzoekers idem dito. We zijn in orde met alle internationale verdragen, want we bieden asiel aan, we bied bed bad en brood aan; We doen het gewoon op een lapje grond dat Nederlands grondgebied is maar dat toevallig ietsje zuidelijker ligt dan de rest van Nederland. O ja, we bouwen er ook een gevangenis en iedereen met een dubbel paspoort kan daar gaan zitten, eens zien hoe leuk ze die Zimbabwbaanse bewakers vinden (want ja, we doen ook aan ontwikkelingshulp daar he). En het ganse circus betalen we uit de pot van ontwikkelingshulp..
.
Met de garantie dat, ook de echte vluchtelingen
(als ze vluchteling af zijn omdat het weer veilig is waar ze vandaan kwamen)
terug gaan naar land van herkomst.
.
Dan zul je zien dat illegalen eieren voor hun geld kiezen en wegblijven want ze verkiezen juist het westen en niet een veilig onderkomen in een enclave in bijvoorbeeld Zimbabwe.
Per saldo hou je het koren(dus minder) over het kaf blijft dan weg.
Ergo, de opvangcapaciteit daar kan kleiner dan die nu hier 'nodig' is.

Rest In Privacy | 01-08-16 | 11:38

15000 Syriers .. waarvan 3% ploflims = 450. Daarnaast 90% (13500) uit hun cocon kruipend wanneer the shit hits the fan .. oftewel als de tijd rijp is. De rest zijn tandartsen uit Aleppo.
Even vragen of geen-greintje-bewijs-Sargentini beter bekend als het Orakel van Groenslinks het hiermee eens is .
Bij nader inzien uiteraard oftewel voortschrijdend inzicht.

daytripper | 01-08-16 | 11:38

@ Chinook Elsevier | 01-08-16 | 11:36
Hoi, ben jij het Erdoham? Gewoon, just4sure.

Eparchus | 01-08-16 | 11:38

Deze waanzin stopt alleen als we de moed hebben om grote schoonmaak te houden op de ministerie's, vooral onder de linkse topambtenaren. Zij zijn de hoofdschuldigen die onze natie steeds dieper in het moeras trekken.

Chinook Elsevier | 01-08-16 | 11:36

Kwantitatieve groei is kwalitatieve krimp in deze.
Geen probleem natuurlijk, wir schaffen es immers.

jemagookniksmeer | 01-08-16 | 11:06

De eerste zin vat samen wat er aan de hand is. De verhoudingen bepalen vervolgens of de tweede zin waar is. Tot nu toe leveren we financieel fors in op allerlei vlakken zoals gezondheidskosten en sociale zekerheid. Stel je eens voor hoe rijk we zouden zijn zonder 1 miljoen onrendabelen op onze nationale rug. Daarnaast qua welzijn en welbevinden. Nederland wordt er niet gezelliger op met al die geloofsgekkies, hun gebrek aan verantwoordelijkheidsgevoel, doorzettingsvermogen en vooral hun lage iq maakt het samenleven niet makkelijk. Afijn, ik verwacht dat de apathische en wegkijkende Nederlander het nog lang volhoudt. Iets met kikker in pannetje. Overigens overweeg ik Nederland met mijn gezin te verlaten. Nog 15 jaar en dan heb je voldoende financiele middelen en zijn de kinderen goed opgeleid, waardoor we naar een land kunnen waar je als nieuwkomer gewoon voor jezelf moet zorgen. En niet naar de gemeenschap hoeft te kijken voor gratis geld en infrastructuur.

Graaier | 01-08-16 | 11:35

@Mark_D_NL | 01-08-16 | 11:26
Problemen als ik je door de AIVD laat screenen?
Mijn vertrouwen in de mensheid is de laatste jaren een beetje afgenomen.
Is niet persoonlijk bedoeld.....

necrosis | 01-08-16 | 11:35

De oorlog in Syrië loopt op een einde. Spoedig is er weer vrede en kunnen alle "vluchtelingen" veilig terug............. Ik ben benieuwd ??

Lichtstadfan | 01-08-16 | 11:34

@necrosis | 01-08-16 | 11:28
Dat stinkt naar de misdaad.

Eparchus | 01-08-16 | 11:29

@Southpark | 01-08-16 | 11:22
En wat heb ik daar aan?

necrosis | 01-08-16 | 11:29

@Bubba | 01-08-16 | 11:02
Groenland, Noordpool?
necrosis | 01-08-16 | 11:04
.
Je bent op de goede weg. In IJsland kommeren zij zich noch wel om een legale gecontroleerde immigratieprocedure, zie het hier ergens ronddwalende filmpje over de asielzoekers die zich verschansten in een IJslandse kerk. In Noorwegen weten ze ook nog wat zorgen voor het eigen volk betekent (als de Arbeiderspartiet aldaar even wegkijkt). Wat hebben zij gemeen: zij hoeven niet perse de bevelen van Juncker op te volgen.

rtxpow | 01-08-16 | 11:29

Feynman | 01-08-16 | 11:24
Gelukkig kunnen we wel zeggen.

Cobalt bomb | 01-08-16 | 11:28

@Eparchus | 01-08-16 | 11:20
Duitse herder telt Deense Kronen.
En vraag me niet naar zijn nick, dat weet ik niet.

necrosis | 01-08-16 | 11:28

necrosis | 01-08-16 | 11:16 In de tijd dat ik dook kwam ik ze overal tegen. Mensen die al jaren op pad waren met enkel een rugzak.

Af en toe was ik jaloers op ze. Zo weinig bezit, maar ogenschijnlijk een stuk gelukkiger dan mezelf.

Willianus Wortelus | 01-08-16 | 11:27

dijkbewaker | 01-08-16 | 11:19
Er is alleen maar vergrijzing in economische zin. En dat vinden sommigen niet zo leuk, daarom kampt NL met deze shitstorm.

Cobalt bomb | 01-08-16 | 11:26

@Hufter | 01-08-16 | 11:09
De financiering van al die uitkeringen is al rond, de EU heeft zijn eerste actie naar de € 1300 miljard pensioengelden al uitgevoerd. Het wachten is op de tweede en derde. Die pensioenen worden al 8 jaar niet geindexeerd. politiek.tpo.nl/column/de-grote-pensio...

Piet Karbiet | 01-08-16 | 11:26

@necrosis | 01-08-16 | 11:16
Ik ben je vriend... toch..?

Mark_D_NL | 01-08-16 | 11:26

Een Canadees die hier wil komen werken en wonen kan dat alleen maar tijdelijk door het aanvragen van een visum. Een Eritreeër die hier naar toe komt om te resideren, mag na 5 jaar verblijf op onze kosten, zichzelf Nederlander noemen, compleet met paspoort, stemrecht, wao, aow (etc). Deze hoeft dus nooit meer weg en kan gewoon lekker op vakantie blijven gaan naar Eritrea.
Ja zo gek zijn wij. Knetter-de-knetter-gek.

Zolang hier niets aan gedaan wordt en er bovendien geen streng remigratie beleid komt, voorspel ik de rest van de eeuw veel geweld, haat, islam en een algemeen multicultureel/ raciaal drama met een omvang waarvan we nu enkel nog maar geproefd hebben.
#LeitculturBitte

medmed | 01-08-16 | 11:25

Eparchus | 01-08-16 | 11:20
Nee Deense kronen... ben inmiddels miljonair.
duitse herder | 01-08-16 | 11:22
.
Ook nadat je het door 7 hebt gedeeld?

rtxpow | 01-08-16 | 11:24

Uhm Spartacus, er kwammen 99.000 droeftoeters binnen, waarvan 15 % uit Syrië. 65.000 mensen die het zichzelf konden permiteren, zijn op weg naar veelal een beter leven en het geboortesaldo is 8k positief. Het is zo aanmerkelijk erger dan je artikel doet vermoeden. Just saying.

netniet | 01-08-16 | 11:24

Het walhalla onder de appothekers, Aleppo en de kalifaat dorpjes Damascus en Mosul worden binnen nu en een paar weekjes omgeploegd. Dus met andere woorden, iedereen kan volgend jaar gewoon terug naar de zandbak .

Uw Psychiater | 01-08-16 | 11:24

Helaas groeien het aantal huizen of banen in een veel lager tempo.

Feynman | 01-08-16 | 11:24

Wanneer stopt die waanzin, of moet dat met geweld gebeuren.

henk vintage | 01-08-16 | 11:23

Ik ben zó klaar met dat achterlijke woestijnvolk. Het enige waar ze hiervoor komen is een uitkering, voor de rest willen ze ons allemaal dood. Waarom in vredesnaam importeren we dat volk?

panadol | 01-08-16 | 11:22

Necrosis..... je hebt altijd ons nog...

Southpark | 01-08-16 | 11:22

Eparchus | 01-08-16 | 11:20

Nee Deense kronen... ben inmiddels miljonair.

duitse herder | 01-08-16 | 11:22

@duitse herder | 01-08-16 | 11:14
Mag ik komen helpen tellen, ik heb toch niets te doen.....

necrosis | 01-08-16 | 11:21

@duitse herder | 01-08-16 | 11:14
Met die oude Duitse marken was dat zeker veel leuker. Gouwe ouwe tijd.

Eparchus | 01-08-16 | 11:20

@Wonderful-Life | 01-08-16 | 11:11

Ik ben ook niet tegen immigratie an sich. Maar ik ben wél tegen het doelbewust voorliegen van de bevolking door het etiket 'vluchteling' te plakken op migranten. De hardnekkigheid waarmee deze twee begrippen door elkaar gehaald blijven worden, is zeer verdacht. Alsof je een bepaalde werkelijkheid of strategie voor het volk probeert te verbergen.

raskol | 01-08-16 | 11:20

Toekomst ziet er niet zo fraai uit wanneer kansrijk wordt ingeruild voor kansarm. De overgebleven kansrijken trekken zich terug in zwaarbeveiligde gated communities, de openbare ruimte is voor kanslozen. Naar Braziliaans en Zuidafrikaans voorbeeld. Dat betekent ook het einde van de Nederlandse samenleving as we know it.

Road to serfdom | 01-08-16 | 11:19

Als de oorlog afgelopen is vluchtelingen terugsturen.
Verder moet er een grens komen voor het aantal mensen.
In de jaren 50 van vorige eeuw stond die grens op 10 miljoen max. Nederland was zwaar overbevolkt met 10 miljoen vond de politiek en was de algemene teneur. Goed , er is een polder bijgekomen. Migranten om de vergrijzing tegen te gaan is een wiskundige onmogelijkheid omdat er na een aantal jaren exponentiële groei nodig is. Dus max 15 of het nu afstoppen. Anders moet de Noordzee ingepolderd worden. Groter wordt Nederland namelijk niet. Wel drukker.

dijkbewaker | 01-08-16 | 11:19

Mensen met opleiding en geld, als je namelijk emigreert moet je in de meeste landen een startkapitaal hebben, komt de nieuwe aanwas echter met lege handen. Opdat we deze kunnen blijven vullen tot hun deuad. Oh ja ook nog jaarlijks vakantiegeld opdat ze op vakantie kunnen naar hun onveilig land. Ben benieuwd hoelang het duurt voordat onze verzorgingsstaat implodeert.

Southpark | 01-08-16 | 11:19

43.000 minder banen en woningen voor autochtonen, en geen woord gelogen.

Amok | 01-08-16 | 11:18

Mark_D_NL | 01-08-16 | 11:10
Er zijn gewoon verkiezingen en de kamer is op vakantie. Zoals elk jaar de herhalingen op de publieke.

nl.m.wikipedia.org/wiki/Tweede_Kamerv...

ikdenkwat | 01-08-16 | 11:17

Sorry dubbelpost.

Ichneumonidae | 01-08-16 | 11:16

-weggejorist-

Ichneumonidae | 01-08-16 | 11:16

Eerlijk gezegd kan ik geen land bedenken waar ik liever zou wonen dan in NL. De klassieke emigratielanden spreken me niet aan, de rest van Europa is niet veel beter dan NL, en Azië, Zuid-Amerika of Afrika vind ik geen opties.
Waarschijnlijk ben ik zeer geborneerd. Kun je ook oud mee worden;). #ikblijf

Ichneumonidae | 01-08-16 | 11:16

@Willianus Wortelus | 01-08-16 | 11:09
Ik heb momenteel geen baan, bijna geen vrienden meer en het merendeel van mijn familie heb ik al jaren niet meer gezien.
Wat dat betreft zal ik Nederland niet missen.

necrosis | 01-08-16 | 11:16

Er worden nauwelijks goede sociale woningen gebouwd.
De bestaande zijn veelal nog in de staat van 1970-85 met dito isolatie en derhalve hoge stookkosten.

Woningnood bestaat al sinds 1945 en is nooit opgelost.
Wachttijden voor een krot van 400 Euro soms meer dan vijf jaar.

En dan ben ik waarschijnlijk nog aan de positieve kant.
Dan die immigratie omvolking van hele buurten. In de dorpen begint het ook al.

Ik wil ook weg , maar ben te oud. 25 jaar geleden werd ons nog een toekomst voorspelt van vervroegd pensioen (soms vanaf 55 jaar) vanwege de stevige gulden en dan heerlijk genieten in bijv. Spanje van je AOW.

Nu mag je (dwang)arbeid verrichten tot je 68 ste en groet de nieuwe buurman met flatscreen je lachend uit.

oostermoer | 01-08-16 | 11:15

Verkiezingstijd komt er aan, dus dag en nacht de positieve verhalen op staatsmedia (radio, tv, krant). Dus veel Rutte, Samsom en kereltje Peggold om de volk de mobiliseren.
Want wij dienen gevormd te worden.

Kamervraag | 01-08-16 | 11:15

Vast een verrijking. Nadruk op rijk. Voor de immigratie-industrie. Levert absoluut banen op. Voor de immigratie-industrie.

Bokito ergo sum | 01-08-16 | 11:14

Nou @Duitste herder, kom er maar in.
necrosis | 01-08-16 | 11:03
.
Sorry geen tijd. Ben mijn geld aan het tellen. Altijd op de eerste van de maand.

duitse herder | 01-08-16 | 11:14

Maar gelukkig is iedereen, inclusief de VN, de EU, Barrack & Billary, Unicef, Greenpeace, Amnesty International alsook Rutte en zijn keuterboertjes, dagelijks bezig met belangrijkste punt numero uno op deze aarde:
Geboortebeperking in Afrika.
Van de MSM hoor en lees je dan ook dagelijks hierover.

Oh wacht, helemaal niet.
Waarom eigenlijk niet?
Zou er dan toch een masterplan achter het ongebreideld fokken van mensen waarvan het economisch gezien belachelijk is om te fokken, achter zitten?

Cuyahoga | 01-08-16 | 11:14

Genomineerden voor de Graaf Von Coudenhove-Kalergi Prize 2016:
1. Wolfgang Schäuble
2. Recep Erdogan
3. Islamitische Staat
(Merkel kan niet want zij heeft 'm al)

Piet Karbiet | 01-08-16 | 11:13

Kijk tot nu toe had mn onderbuik het aardig aan het rechte eind. Net als dit, dit kan geen jaren doorgaan. Daar hoeft men echt geen universiteit voor gehad te hebben. Of tijdrekkende onderzoeken op los te laten.

ikdenkwat | 01-08-16 | 11:11

In het Frans heet dat 'le grand remplacement': de grote vervanging.

DonSwami | 01-08-16 | 11:11

Ik ben niet tegen migratie. Wel tegen het toelaten van mensen die gevaarlijke ideologieën aanhangen, dan zal het op termijn flink fout gaan.

Europa importeert zoveel islam, de islam heeft schijt aan vrijheid en democratie, dus vroeg of laat zal de pleuris uitbreken, want het vrije Westen en de fascistische islam zijn onverenigbaar, fascisme en vrijheid kunnen nooit samen leven, nooit. Dus, heel Europa gaat naar de klote, het is slechts kwestie van tijd.

Conclusie. Europa is helaas een zinkend schip en dat is te danken aan de grote meerderheid van de domme en naïeve West-Europeaanse sukkels.

Wonderful-Life | 01-08-16 | 11:11

De NL Propaganda media brengen dit "nieuws" als iets goeds. En de volgend stappen zijn al bekend, maar niet bij u, de burger. Alles in achterkamertjes, en u mag als alles een voldongen feit is een beetje online u irritatie laten zien.
--
En er komen GEEN verkiezingen in 2017 (maart). Het risico is te groot dat de PVV en vrienden groots winnen. En dat risico kan de de NL Junta niet zich niet veroorloven. U mag nog geloven in de NL democratie. Maar die is allang dood en wordt binnenkort begraven.
--
Ook opvallend is de totale stilte van 150 Kamerleden. Vakantie.. sure. Ze hebben opdrachten en luisteren daarnaar. Want anders geen euri's en weg EU loopbaantje.
--
U leeft in een hele enge leugen. Waarbij er 10.000 Nederlanders vrijwillig meewerken aan het in stand houden van de leugen. En u en uw gezin onderdrukken en de armoede inschoppen.

Mark_D_NL | 01-08-16 | 11:10

@Prof. Pim Pam Pet | 01-08-16 | 11:05
Mensen die écht op de vlucht zijn, willen doorgaans graag werken.
Het zijn die lieden uit Eritrea, Somalië, Afghanistan, Pakistan, etc, die helemaal niet willen werken maar gewoon hun hand ophouden en uiteraard hun eigen cultuur tot in de puntjes willen behouden, inclusief kindhuwelijken, vrouwenbesnijdenis en eerwraak.
Die lieden moeten ze gewoon lekker buiten de grenzen houden!

necrosis | 01-08-16 | 11:10

Massa-immigratie is achterlijk, en ik stem op de meeste rechtse klootzak die ik kan vinden tot dit achterlijke beleid afgeschaft wordt. En ik hoop dat de meest erbarmelijke gevallen ook subiet terug worden gestuurd. Bijvoorbeeld "vluchtelingen" die door de linkse jakhalzen worden ingezet als extra migranten om hun idealisme te spekken.

Het is toch werkelijk te gek voor woorden dat links gewoon stemmers importeert? Dat zijn er weer 40.00 extra! Dat kutvolk importeert tussen elke verkiezing een stad aan stemmers! Daar doen ze het niet voor, zeggen ze dan. Dus dan mogen we het argument niet meer gebruiken. Maar ondertussen komt Wilders voor het hekje vanwege een milde uitspraak die niet eens zo erg is als wat Samsom op de publieke omroep heeft uitgekraamd. Wat een walgelijk volk is het toch. Je zou ze eens moeten horen als wij rechts-stemmende Russen, Afrikaners, of Chinezen zouden importeren. En ik kan je garanderen dat die minder misdrijven en aanslagen plegen dan de bruinhemden van links.

Dit beleid is simpelweg misdadig.

Piet van het Padje | 01-08-16 | 11:10

Ondertussen moet een derdewereldland als India voedselpakketten naar Saudi Arabië sturen omdat die kudtmoslims het verrekken om ontslagen Indiërs de meest elementaire levensbehoeften te verstrekken. Wat een ranzige kudt lui zijn het toch:
www.rt.com/news/354107-india-food-sta...

Conan de Rabarber | 01-08-16 | 11:10

Leuk zo'n horde tapijtknopers erbij...

MichieldeMuiter | 01-08-16 | 11:09

@Piet Karbiet | 01-08-16 | 11:01
En levenslang aan het uitkeringsinfuus niet te vergeten..

Hufter | 01-08-16 | 11:09

Nou @Duitste herder, kom er maar in.
necrosis | 01-08-16 | 11:03

Eerlijk gezegd gaat het gesprek hier aan de keukentafel steeds vaker over emigreren.

Willianus Wortelus | 01-08-16 | 11:09

Dus een vluchteling is nu ineens een migrant.
Hadden we toch gelijk.

MogeWijEveOvergeve | 01-08-16 | 11:09

@Eparchus | 01-08-16 | 11:07
in stukjes

Ing. eslapen | 01-08-16 | 11:08

Lekker dan,daar zijn we mooi klaar mee.

slotbert | 01-08-16 | 11:08

Kan er een slimme econoom van het CPB het einde van deze waanzin berekenen?

Dus iedere maand vertrekken er X mensen die gemiddeld Y aan belastingen betalen.
En iedere maand komen er Z mensen bij die allemaal dik geld kosten.

Dan moet het toch vrij eenvoudig zijn om het einde van de Nederlandse verzorgingsstaat te kunnen berekenen.

Of mag het CPB dit niet berekenen van Marx Rutte?

James Lastig | 01-08-16 | 11:07

Ze gaan allemaal weer terug toch? Toch?

Eparchus | 01-08-16 | 11:07

Binnenkort in de Participatiewet: Wet Taaleis. Nog zo'n leuke, maar compleet onuitvoerbare wet, waar iedereen die een bijstandsuitkering ontvangt (dus IEDER gezinslid) verplicht een taalcursus moet volgen omdat Nederlands spreken een vereiste is in deze nieuwe wet. Hoe krijg je dat als ambtenaar OOIT voor elkaar als het gros van je klantenbestand allochtoon is, de vrouwen nog nooit Nederlands gesproken hebben en ze uberhaupt de telefoon niet opnemen of afspraken kunnen nakomen? Dan MOET je handhaven. Je kunt geen willekeur toepassen of steekproefsgewijs 'veilige' allochtonen naar die taalcursus sturen. Zelfs als je het voor elkaar krijgt om pakweg 60 procent van je hele klantenbestand naar zo'n cursus te sturen en wonderwel haalt de helft het in één keer, dan NOG zul je de uitkering moeten stopzetten van 30 PROCENT van alle bijstandsgerechtigden in zeg, Rotterdam - echt hoor. Wie is de ambtenaar die het aandurft om tientallen hele gezinnen op straat te zetten?

Adversary | 01-08-16 | 11:07

Jammer dat ik geen vermogen bezit, anders was ik weg met mijn gezin. Nu word het vechten vrees ik.
Drenthie | 01-08-16 | 11:01

Ik wel. Een groot gedeelte zit echter in het huis, en zie dat nog maar eens te verkopen. Boven 5 ton zit alles op slot.
Er staan huizen hier in t dorp al tien jaar te koop. Eentje begon ooit op 1600k, staat nu te koop voor 799k.

Willianus Wortelus | 01-08-16 | 11:06

En nu er maar snel voor zorgen dat ze ook mogen stemmen.

spanarchist | 01-08-16 | 11:06

Kwantitatieve groei is kwalitatieve krimp in deze.
Geen probleem natuurlijk, wir schaffen es immers.

jemagookniksmeer | 01-08-16 | 11:06

@necrosis | 01-08-16 | 11:04 Wat dacht je van Estland, Letland etc? Veel high-tech werk te doen.

lijn5 | 01-08-16 | 11:06

Maar is er ook werk voor al die apothekers, raketgeleerden en hartchirurgen?

Prof. Pim Pam Pet | 01-08-16 | 11:05

@Bubba | 01-08-16 | 11:02
Groenland, Noordpool?

necrosis | 01-08-16 | 11:04

Autochtonen die vertrekken zijn vaak netto-betalers aan de verzorgingsstaat. Die het zat zijn om het land en hun ontwikkelingsmogelijkheden kapot te zien gaan, en ondertussen wel een steeds hogere lastendruk voor de kiezen krijgen.

Immigranten komen vaak uit streken waar corruptie en fraude de gangbare way of life is, en die doelbewust naar west-Europa reizen (talloze andere veilige, maar minder welvarende landen overslaand) voor de sociale voorzieningen zonder te snappen dat die wel ergens uit opgebracht moeten worden.

Ga zo door regering, ga zo door.

raskol | 01-08-16 | 11:03

Nou @Duitste herder, kom er maar in.

necrosis | 01-08-16 | 11:03

Dus de woningnood in Nederland zal weer gaan toenemen.

Ing. eslapen | 01-08-16 | 11:02

@Drenthie | 01-08-16 | 11:01: waarheen dan. Lijkt overal dezelfde shit te zijn 😡

Bubba | 01-08-16 | 11:02

Wij zijn met meer.

Normpje | 01-08-16 | 11:01

NL kennissenland...

Ichneumonidae | 01-08-16 | 11:01

Die Syriers gaan toch allemaal terug als Aleppo gevallen is en de oorlog dus voorbij is?
Als Assad alle steden in handen heeft is de oorlog voor de tegenpartij verloren. Punt!
(Koenders wil de oorlog blijkbaar rekken want kan zich er niet bij neer leggen…)

Aristotalloss | 01-08-16 | 11:01

White genocide. Hoe gaan we dit stoppen jongens?

K. Van Daal | 01-08-16 | 11:01

De omvolking van Nederland ligt op koers. Ter grootte van de stad Nijmegen dit jaar. joostniemoller.nl/2016/08/cbs-omvolkin...
Ze krijgen allemaal een huis en gratis inboedel. Betaald door de oorspronkelijke inwoners.

Piet Karbiet | 01-08-16 | 11:01

Jammer dat ik geen vermogen bezit, anders was ik weg met mijn gezin. Nu word het vechten vrees ik.

Drenthie | 01-08-16 | 11:01

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl